Utorak, 14.06.2022.

12:35

Seča u Partizanu – kapiten odbio ugovor, odlazi još osam igrača

Veliki rezovi u Partizanu bili su neophodni, a ni dolazak Ilije Stolice nije mogao da utiče da ostanu pojedini prvotimci koje je želeo u svom timu.

Izvor: SS

Seèa u Partizanu – kapiten odbio ugovor, odlazi još osam igraèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

nele

pre 1 godinu

Ne razumem. Kazete da ste posteno osvojili 98bodova u prvenstvu i da niste prvi jer ste pokradeni. Evropu ste prosli dosta daleko (na srecu jos od Socija ali i to je deo sporta).
A onda vam ode pola tima jer vi niste zadovoljni a citajuci komentare ni ova druga polovina nije bolje. Hajde, odlucite se, jeste li jaki, zasluzeno osvojili bodove i pokradeni ste ili slabi, igraci vam nisu nesto a bodove ste skupljali na sklanjalicu?

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

Stevanovic- Filipovic, Markovic, Rosic, Urosevic- Zdjelar, stranac- Ngoj, Ljajic, Menig- Gomes.

Popovic (Lukac)- Zivkovic, Ilic, Sanicanin, Sehovic- Jevtovic (Fejsa), Pantic- Terzic (Lutovac), Natko, Jovic (Bazdar)- Skuletic (Milovanovic).

Piro

pre 1 godinu

Kako je onda covek trenirao 3 najveca kluba u Spaniji, majku mu staru? Krasic nije Nedved pa da je podjednako dobro mogao na obe strane, ali, igrao je i po levoj strani. Kolarova trazio Real, a otisao je u Lacio koji vec tada nije bio ni blizu onog prejakog kluba sa kraja 90-ih i pocetka 00-ih. Nije Obradovic tada bio mnogo slabiji od Kolarova, dva najbolja nasa leva beka uz Lomica, Dragutinovica, Tosica i Lukovica, a i Z. Tosic je otisao u Mancester Junajted, nije bas da su ubacili Luku ili Marka Golubovica. Ideja mu je bila da obojica igraju po (vaterpolo recnikom da se posluzim) zgodnoj strani, ne znam zasto je tako zeleo, verovatno je mislio da moze da dobije vise nego kad bi Bambi igrao po levoj strani koja mu je manje odgovarala...

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

GOS (Madar, Avramovic), Panter (MARINKOVIC, Glas), HEZONJA (Zagorac, Trifunovic), PETRUSEV (Smailagic, Vukcevic), LOVERNJ (Lidej, Koprivica).

AdiHuntereger

pre 1 godinu

O hvala dragom bogu da se nasao neko pametan u Partizanu... Svi ovi kojima se Stolica zahvalio su direktni krivci sto Partizan nije uzeo titulu. Pogotovo Markovic i Jojic. Samim njihovim odlaskom Partizan se znatno pojacao.

Oftalmolog

pre 1 godinu

LAC, Bojan ce biti trener u Teleoptiku. Oftalmolog, Antic (je) prevara? Sram te bilo!!!
(Dezurni smarac, 14. jun 2022 14:48)

Onaj koji u najvažnijoj utakmici u istoriji srpskog fudbala na mesto levog beka stavi Ivana Obradovića, dok mu na klupi sedi bek Kolarov koga u tom trenutku želi Real Madrid? Onaj koji u istoj toj utakmici prebaci Krasića na stranu gde nikada nije igrao samo da bi igrao Bambi Tošić? A slučajno tom Obradoviću i Tošiću je menadžer baš njegov sin? Pa šta je drugo nego prevara? Ponavljam, sve to u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala ikada.

kum zorzo

pre 1 godinu

ima jos “ pacijenata” za odlazak iz Partizana, Holender, Lutovac …..ali kondicioni trener Misa Filipovic opstaje, desetak godina nestrucno radi kao trener, zbog fizicke nepripremljenosti igraca mnogi treneri su izgubili posao u Partizanu, da ima obraza podneo bi ostavku posle onakve fizicke dominacije Fejnorda,

Paja

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto menjate tolike igrace kad tvrdite da su vam doneli titulu nego vas pokrali, sve ih zadrzite i dogodine sigurna titula.

Admiral

pre 1 godinu

@ Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.
(Čova, 14. jun 2022 14:37)

A ko je vama bio kriv kada su vam rasle pecurke na terenu i kada su navijaci lomili stakla igracima i ubacivali im sampone u auta? Koliko se secam vi ste tada svi u glas vikali protiv tadasnje vlasti iako su vam obezbedili Gasprom za dugogodisnjeg sponzora. Sta je nama obezbedila sadasnja vlast osim Vucele i Vazure, njihovih pulena? I sta treba da se pravimo slepi i da kazemo sve je sjajno ne unistavaju nas, sami smo krivi, pa nece biti da je tako!

Baggio

pre 1 godinu

Come to red star bro. Ipak je bivši igrač Liverpula i Benfike😂 Da mi je znati ko mu je menadžer, gde je sve čovek uspeo da ga uvali. Kapa dole u svakom slučaju.

grobar

pre 1 godinu

Fejsa bi otiso isto, ali tek je dosao, treba jos malo da prima platu za nista. Sta su nam uradili stanoje, ivica i uprava, za samo nepune 2 godine... Svetlo na kraju tunela se ne vidi..

Cubaka

pre 1 godinu

... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?
(Aki, 14. jun 2022 14:08)

Ne znam za Cakara ali cujem da je Bajro Zupic pojacao treninge i slikao se za registraciju.

neko

pre 1 godinu

Neeeee , zaštoooo odlaziš , Markoviću !?!? Kada ga vidim u timu Partizana ,meni se lice ozari ,jer znam da nema šanse da nam da gol. Čovek nema završnicu. Petlja ,petlja i onda kada treba da centrira , šutne ,on obavezno uprska akciju. Baš će mi nedostajati.

Aki

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali ne pratim već duže vremena ni naš fubal a ni strani. Koja su ovo imena, ej... Ostojić još u Čukaričkom omatoreo, Lola, Marković, Jojić... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?

VUK

pre 1 godinu

Lola se jedini na celoj planeti seća da je nekada igrao fudbal i hoće da "igra" tj.cupka s guza na guz na klupi još. Pa on nema jedno zagrevanje za godinu dana !?

Šomi

pre 1 godinu

Cekajte,onaj Lutovac je jos u Partizanu,jos uvek nije dobio otkaz? Da li se to vi salite samnom! Pa taj covek (ne mogu da kazem fudbaler) ne bi imao mesta ni u Palilulcu iz Krnjace

Dejan

pre 1 godinu

(4-4-2):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar (?),Jevtovic,Menig,Ngoj-Rikardo,Milovanovic (zbog bonus igraca). Klupa:Popovic,Zivkovic,Ilic,Rosic,Sehovic,Fejsa,Pantic,Terzic,Natho,Jovic,Holender.

Čova

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 14. jun 2022 13:46)

Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.

Gojko 12

pre 1 godinu

Kako onu uopše i isplaćuju plate kada milijarde duguju za državi poreze,kada milione duguju bivšim i trenutnim igračima.

Zašto firma nije u blokadi?
Sa kog računa isplaćuju te pare?

milittao

pre 1 godinu

dugo sam pričao da ovom timu fali 6 igrača a definitivno nakon ove seče ta cifra ide na 12. bukvalno nam treba jedna cela prva postava.

XXl

pre 1 godinu

Stvarno ne znam čime su se vodili kada su ovom čoveku dali mesto trenera. Još se kroz medije u prvi plan isticalo njegovo obrazovanje kao da im treba profesor a ne trener. Srećno mu bilo ali sa ulaznim trenerskim referencama i prvim koracima ne uliva poverenje.

Aspera

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.
(Oftalmolog, 14. jun 2022 13:10)

Najgore je sto je tada dao gol i generalno odigrao dobro. Tad i nikad vise.

Aspera

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"
(Malo vas je grobari!, 14. jun 2022 13:26)

Znam da je jednom usao u 92. minutu.

Zoran

pre 1 godinu

Lukac ?? Zasto ne bi stavili i Ivicu Kralja izmedju stativa ? Doduse potonji se lepo uglavio u Partizan, a da ni sam ne zna sta radi. No, dobroj platici se u zube ne gleda.
Da li Fejsi jos uvek placate banjsko lecenje ? Mozemo li racunati na njega 2032 ?
Lola da ode ? Za to se vi apsolutno nista ne pitate, tako da ne prosipajte lazne vesti.
Za Jojica se zna da vam je davao pare kako bi isplatili plate zaposlenima, tako da sve od njega zavisi, a ne od placenih "navijaca".
Mali je beograd. Sve se sazna, pre ili kasnije.

grobar1

pre 1 godinu

Od ovoga svega jedino to valja ako je istina….maakr omladinci teleoptika igrali i bili 5-6 bice neka vadja od toga za par godina…ovako sa tim rahiticarima evropskog fudbala sramota

Piro

pre 1 godinu

Dejane, Sanicanin pre Rosica? Militao, da nisi mozda malkice preterao? Stevanovic/Popovic, Urosevic, Zdjelar, Menig i Rikardo mogu da prodju. Da niko od njih nije neka bas evropska klasa, nije, ali, za LLL su OK.

ManeNBG

pre 1 godinu

Kaze Iliev pre nepunih godinu dana "Stanojevic je najbolji trener Partizana u poslednjih 30 godina" Sta cekaju grobari da Ilijevu uruce trajnu zabranu prilaska stadionu u krugu od 100 km?

pavle

pre 1 godinu

Ja sam Zvezdas vec 56 godina ali bi sutra uzeo Markovica.Gledao sam ga kada je igrao za Benfiku i taj covek nije mogao da zaboravi da igra fudbal.Samo mu treba pravi trener.I da u 28 godini bude podrska mladjima Pa nije valjda penzioner.

Александар

pre 1 godinu

На време су почели,за пријаву у трећу аматерску,није још прошао рок.

sale

pre 1 godinu

Cime Lola Smilajnic ucenjuje Partizan? Da li mu je otac neki tajkun, ili ga neko gura? Za pet godina odigrao 9 utakmica, od toga 2 solidno

rrr

pre 1 godinu

Bilo bi lepo kad bi sabrali sve plate tih očajnih povratnika. Samo na Markovića i Jojića ide skoro milion i po evra godišnje. To je plata jednog ozbiljnog igrača u ligama 5. Mnogi i tamo zarađuju kao Marković ovde. I posle kukaju kako jadni nemaju. Priče za mentole.

pfc

pre 1 godinu

Samo 8? Ima tu još za čistku. Miljković, Jevtović, Stevanović, Vujačić, Saničanin, sve je to ista drvna građa. A tek kad dodamo nova drva, iha. Samo čekam Šćepoviće, Raću Petrovića, Ninkovića, Necu Tomića.
Pa mora uprava sa nekim da deli platice, najjače da ćemo imati 11 profi fudbalera.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.

50cent

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem ali cu napisati, bravo za upravu i novog trenera Stolicu. Pa ovo je divna vest. Bravo za Sehovica, plakao je kada je odlazio,voli Partizan, dete Partizana, mlad je, 23 godine, zadnje 3 godine igrao u Izraelu,bio standardan, samo neka nastave u ovom ritmu, Ngoy za nas ekstra klasa, Sveta Markovic naravno, samo ovako nastavite.

zivot je lep

pre 1 godinu

kad trojac v-i-v dobijaju ispisnice iz naseg voljenog Partizana?? kad ce pomenuti trojac biti pozvan na odgovornost kad obraza nemaju da sami napuste klub?! SRAMOTA I PONIZENJE su prave reci koje oseca svaki iskreni navijac!!!

LAC

pre 1 godinu

Milan Smiljanić kao da je legenda kluba, a ne čovek koji je zadnjih pet godina odigrao 10 minuta...Ako bi već nekome trebalo da se ponudi neko mesto trenera to je sigurno Bojan Ostojić pre ovoga...

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...

Ups

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…
(Dovla, 14. jun 2022 12:57)

Ne pravi on čistku već oni beže jer znaju da će biti još veći potop sledeće sezone.

kalčopoli

pre 1 godinu

Ahahahaha?
Milan Smiljanić nastavi igračku karijeru, e veću izvalu nisam čuo još od Ješića i bugarskog beneta... Pa Lola je trener već 10 godina

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"

zvezdaš

pre 1 godinu

... mora tako kad ima manje za 50 miliona evra od zvezdane...
jer vođa tako hoće
(drug sa fakulteta, 14. jun 2022 13:41)

Ma jeste, deset hiljada milijardi, što reče onda onaj ministar.

Oscar

pre 1 godinu

eno lolu trazi monako da zameni tcuamenija koji je otisao u real za 100 miliona. daju za lolu tih 100 miliona i jos 20 kroz bonuse jer je mlad i perspektivan. a ivica boNbas ko Bosko Buha sprema boNbu u vidu milivoja cirkovica koji ce da radi sa bekovima na poboljsanju centarsuta!

Marko

pre 1 godinu

Stolica se predstavlja na konferenciji za štampu, iza njega stoje Vazura, Iliev, Vučelić... Ne sećam se kad sam osetio veću tugu zbog mog Partzana.

O Stolici kao treneru dovoljno govori što je hteo da zadrži Markovića.

Bio jednom jedan klub...

Mato Ivanović

pre 1 godinu

Kapiten Lazar Duh Marković nije pristao na smanjenje plate sa 500.000e na 300.000e,još se bunio,kaže da apsolutno zaslutuje 500.000e!!!
Zapamtite ovo grobari ako vas ima...obraza nema,on js treba da plati nama za onu sramotu na terenu!!!

Fakat

pre 1 godinu

Deo tima najverovatnije više neće biti ni Milan Smiljanić, kome je bilo ponuđeno da bude jedan od trenera, ali on sebe još uvek ne vidi kao trenera, već želi da nastavi igračku karijeru.
Pa ovo je hit veka!Ahahahahahahah

Dovla

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…

Fakat

pre 1 godinu

Deo tima najverovatnije više neće biti ni Milan Smiljanić, kome je bilo ponuđeno da bude jedan od trenera, ali on sebe još uvek ne vidi kao trenera, već želi da nastavi igračku karijeru.
Pa ovo je hit veka!Ahahahahahahah

LAC

pre 1 godinu

Milan Smiljanić kao da je legenda kluba, a ne čovek koji je zadnjih pet godina odigrao 10 minuta...Ako bi već nekome trebalo da se ponudi neko mesto trenera to je sigurno Bojan Ostojić pre ovoga...

Mato Ivanović

pre 1 godinu

Kapiten Lazar Duh Marković nije pristao na smanjenje plate sa 500.000e na 300.000e,još se bunio,kaže da apsolutno zaslutuje 500.000e!!!
Zapamtite ovo grobari ako vas ima...obraza nema,on js treba da plati nama za onu sramotu na terenu!!!

Dovla

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…

rrr

pre 1 godinu

Bilo bi lepo kad bi sabrali sve plate tih očajnih povratnika. Samo na Markovića i Jojića ide skoro milion i po evra godišnje. To je plata jednog ozbiljnog igrača u ligama 5. Mnogi i tamo zarađuju kao Marković ovde. I posle kukaju kako jadni nemaju. Priče za mentole.

kalčopoli

pre 1 godinu

Ahahahaha?
Milan Smiljanić nastavi igračku karijeru, e veću izvalu nisam čuo još od Ješića i bugarskog beneta... Pa Lola je trener već 10 godina

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"

Oftalmolog

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.

Oscar

pre 1 godinu

eno lolu trazi monako da zameni tcuamenija koji je otisao u real za 100 miliona. daju za lolu tih 100 miliona i jos 20 kroz bonuse jer je mlad i perspektivan. a ivica boNbas ko Bosko Buha sprema boNbu u vidu milivoja cirkovica koji ce da radi sa bekovima na poboljsanju centarsuta!

Ups

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…
(Dovla, 14. jun 2022 12:57)

Ne pravi on čistku već oni beže jer znaju da će biti još veći potop sledeće sezone.

Marko

pre 1 godinu

Stolica se predstavlja na konferenciji za štampu, iza njega stoje Vazura, Iliev, Vučelić... Ne sećam se kad sam osetio veću tugu zbog mog Partzana.

O Stolici kao treneru dovoljno govori što je hteo da zadrži Markovića.

Bio jednom jedan klub...

Aki

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali ne pratim već duže vremena ni naš fubal a ni strani. Koja su ovo imena, ej... Ostojić još u Čukaričkom omatoreo, Lola, Marković, Jojić... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?

ManeNBG

pre 1 godinu

Kaze Iliev pre nepunih godinu dana "Stanojevic je najbolji trener Partizana u poslednjih 30 godina" Sta cekaju grobari da Ilijevu uruce trajnu zabranu prilaska stadionu u krugu od 100 km?

zivot je lep

pre 1 godinu

kad trojac v-i-v dobijaju ispisnice iz naseg voljenog Partizana?? kad ce pomenuti trojac biti pozvan na odgovornost kad obraza nemaju da sami napuste klub?! SRAMOTA I PONIZENJE su prave reci koje oseca svaki iskreni navijac!!!

Baggio

pre 1 godinu

Come to red star bro. Ipak je bivši igrač Liverpula i Benfike😂 Da mi je znati ko mu je menadžer, gde je sve čovek uspeo da ga uvali. Kapa dole u svakom slučaju.

VUK

pre 1 godinu

Lola se jedini na celoj planeti seća da je nekada igrao fudbal i hoće da "igra" tj.cupka s guza na guz na klupi još. Pa on nema jedno zagrevanje za godinu dana !?

grobar

pre 1 godinu

Fejsa bi otiso isto, ali tek je dosao, treba jos malo da prima platu za nista. Sta su nam uradili stanoje, ivica i uprava, za samo nepune 2 godine... Svetlo na kraju tunela se ne vidi..

Cubaka

pre 1 godinu

... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?
(Aki, 14. jun 2022 14:08)

Ne znam za Cakara ali cujem da je Bajro Zupic pojacao treninge i slikao se za registraciju.

pfc

pre 1 godinu

Samo 8? Ima tu još za čistku. Miljković, Jevtović, Stevanović, Vujačić, Saničanin, sve je to ista drvna građa. A tek kad dodamo nova drva, iha. Samo čekam Šćepoviće, Raću Petrovića, Ninkovića, Necu Tomića.
Pa mora uprava sa nekim da deli platice, najjače da ćemo imati 11 profi fudbalera.

Čova

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 14. jun 2022 13:46)

Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.

sale

pre 1 godinu

Cime Lola Smilajnic ucenjuje Partizan? Da li mu je otac neki tajkun, ili ga neko gura? Za pet godina odigrao 9 utakmica, od toga 2 solidno

Zoran

pre 1 godinu

Lukac ?? Zasto ne bi stavili i Ivicu Kralja izmedju stativa ? Doduse potonji se lepo uglavio u Partizan, a da ni sam ne zna sta radi. No, dobroj platici se u zube ne gleda.
Da li Fejsi jos uvek placate banjsko lecenje ? Mozemo li racunati na njega 2032 ?
Lola da ode ? Za to se vi apsolutno nista ne pitate, tako da ne prosipajte lazne vesti.
Za Jojica se zna da vam je davao pare kako bi isplatili plate zaposlenima, tako da sve od njega zavisi, a ne od placenih "navijaca".
Mali je beograd. Sve se sazna, pre ili kasnije.

Aspera

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"
(Malo vas je grobari!, 14. jun 2022 13:26)

Znam da je jednom usao u 92. minutu.

Paja

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto menjate tolike igrace kad tvrdite da su vam doneli titulu nego vas pokrali, sve ih zadrzite i dogodine sigurna titula.

neko

pre 1 godinu

Neeeee , zaštoooo odlaziš , Markoviću !?!? Kada ga vidim u timu Partizana ,meni se lice ozari ,jer znam da nema šanse da nam da gol. Čovek nema završnicu. Petlja ,petlja i onda kada treba da centrira , šutne ,on obavezno uprska akciju. Baš će mi nedostajati.

Šomi

pre 1 godinu

Cekajte,onaj Lutovac je jos u Partizanu,jos uvek nije dobio otkaz? Da li se to vi salite samnom! Pa taj covek (ne mogu da kazem fudbaler) ne bi imao mesta ni u Palilulcu iz Krnjace

kum zorzo

pre 1 godinu

ima jos “ pacijenata” za odlazak iz Partizana, Holender, Lutovac …..ali kondicioni trener Misa Filipovic opstaje, desetak godina nestrucno radi kao trener, zbog fizicke nepripremljenosti igraca mnogi treneri su izgubili posao u Partizanu, da ima obraza podneo bi ostavku posle onakve fizicke dominacije Fejnorda,

Aspera

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.
(Oftalmolog, 14. jun 2022 13:10)

Najgore je sto je tada dao gol i generalno odigrao dobro. Tad i nikad vise.

pavle

pre 1 godinu

Ja sam Zvezdas vec 56 godina ali bi sutra uzeo Markovica.Gledao sam ga kada je igrao za Benfiku i taj covek nije mogao da zaboravi da igra fudbal.Samo mu treba pravi trener.I da u 28 godini bude podrska mladjima Pa nije valjda penzioner.

Admiral

pre 1 godinu

@ Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.
(Čova, 14. jun 2022 14:37)

A ko je vama bio kriv kada su vam rasle pecurke na terenu i kada su navijaci lomili stakla igracima i ubacivali im sampone u auta? Koliko se secam vi ste tada svi u glas vikali protiv tadasnje vlasti iako su vam obezbedili Gasprom za dugogodisnjeg sponzora. Sta je nama obezbedila sadasnja vlast osim Vucele i Vazure, njihovih pulena? I sta treba da se pravimo slepi i da kazemo sve je sjajno ne unistavaju nas, sami smo krivi, pa nece biti da je tako!

grobar1

pre 1 godinu

Od ovoga svega jedino to valja ako je istina….maakr omladinci teleoptika igrali i bili 5-6 bice neka vadja od toga za par godina…ovako sa tim rahiticarima evropskog fudbala sramota

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...

Gojko 12

pre 1 godinu

Kako onu uopše i isplaćuju plate kada milijarde duguju za državi poreze,kada milione duguju bivšim i trenutnim igračima.

Zašto firma nije u blokadi?
Sa kog računa isplaćuju te pare?

50cent

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem ali cu napisati, bravo za upravu i novog trenera Stolicu. Pa ovo je divna vest. Bravo za Sehovica, plakao je kada je odlazio,voli Partizan, dete Partizana, mlad je, 23 godine, zadnje 3 godine igrao u Izraelu,bio standardan, samo neka nastave u ovom ritmu, Ngoy za nas ekstra klasa, Sveta Markovic naravno, samo ovako nastavite.

zvezdaš

pre 1 godinu

... mora tako kad ima manje za 50 miliona evra od zvezdane...
jer vođa tako hoće
(drug sa fakulteta, 14. jun 2022 13:41)

Ma jeste, deset hiljada milijardi, što reče onda onaj ministar.

milittao

pre 1 godinu

dugo sam pričao da ovom timu fali 6 igrača a definitivno nakon ove seče ta cifra ide na 12. bukvalno nam treba jedna cela prva postava.

Piro

pre 1 godinu

Dejane, Sanicanin pre Rosica? Militao, da nisi mozda malkice preterao? Stevanovic/Popovic, Urosevic, Zdjelar, Menig i Rikardo mogu da prodju. Da niko od njih nije neka bas evropska klasa, nije, ali, za LLL su OK.

AdiHuntereger

pre 1 godinu

O hvala dragom bogu da se nasao neko pametan u Partizanu... Svi ovi kojima se Stolica zahvalio su direktni krivci sto Partizan nije uzeo titulu. Pogotovo Markovic i Jojic. Samim njihovim odlaskom Partizan se znatno pojacao.

Александар

pre 1 godinu

На време су почели,за пријаву у трећу аматерску,није још прошао рок.

XXl

pre 1 godinu

Stvarno ne znam čime su se vodili kada su ovom čoveku dali mesto trenera. Još se kroz medije u prvi plan isticalo njegovo obrazovanje kao da im treba profesor a ne trener. Srećno mu bilo ali sa ulaznim trenerskim referencama i prvim koracima ne uliva poverenje.

Oftalmolog

pre 1 godinu

LAC, Bojan ce biti trener u Teleoptiku. Oftalmolog, Antic (je) prevara? Sram te bilo!!!
(Dezurni smarac, 14. jun 2022 14:48)

Onaj koji u najvažnijoj utakmici u istoriji srpskog fudbala na mesto levog beka stavi Ivana Obradovića, dok mu na klupi sedi bek Kolarov koga u tom trenutku želi Real Madrid? Onaj koji u istoj toj utakmici prebaci Krasića na stranu gde nikada nije igrao samo da bi igrao Bambi Tošić? A slučajno tom Obradoviću i Tošiću je menadžer baš njegov sin? Pa šta je drugo nego prevara? Ponavljam, sve to u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala ikada.

nele

pre 1 godinu

Ne razumem. Kazete da ste posteno osvojili 98bodova u prvenstvu i da niste prvi jer ste pokradeni. Evropu ste prosli dosta daleko (na srecu jos od Socija ali i to je deo sporta).
A onda vam ode pola tima jer vi niste zadovoljni a citajuci komentare ni ova druga polovina nije bolje. Hajde, odlucite se, jeste li jaki, zasluzeno osvojili bodove i pokradeni ste ili slabi, igraci vam nisu nesto a bodove ste skupljali na sklanjalicu?

Piro

pre 1 godinu

Kako je onda covek trenirao 3 najveca kluba u Spaniji, majku mu staru? Krasic nije Nedved pa da je podjednako dobro mogao na obe strane, ali, igrao je i po levoj strani. Kolarova trazio Real, a otisao je u Lacio koji vec tada nije bio ni blizu onog prejakog kluba sa kraja 90-ih i pocetka 00-ih. Nije Obradovic tada bio mnogo slabiji od Kolarova, dva najbolja nasa leva beka uz Lomica, Dragutinovica, Tosica i Lukovica, a i Z. Tosic je otisao u Mancester Junajted, nije bas da su ubacili Luku ili Marka Golubovica. Ideja mu je bila da obojica igraju po (vaterpolo recnikom da se posluzim) zgodnoj strani, ne znam zasto je tako zeleo, verovatno je mislio da moze da dobije vise nego kad bi Bambi igrao po levoj strani koja mu je manje odgovarala...

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

GOS (Madar, Avramovic), Panter (MARINKOVIC, Glas), HEZONJA (Zagorac, Trifunovic), PETRUSEV (Smailagic, Vukcevic), LOVERNJ (Lidej, Koprivica).

Dejan

pre 1 godinu

(4-4-2):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar (?),Jevtovic,Menig,Ngoj-Rikardo,Milovanovic (zbog bonus igraca). Klupa:Popovic,Zivkovic,Ilic,Rosic,Sehovic,Fejsa,Pantic,Terzic,Natho,Jovic,Holender.

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

Stevanovic- Filipovic, Markovic, Rosic, Urosevic- Zdjelar, stranac- Ngoj, Ljajic, Menig- Gomes.

Popovic (Lukac)- Zivkovic, Ilic, Sanicanin, Sehovic- Jevtovic (Fejsa), Pantic- Terzic (Lutovac), Natko, Jovic (Bazdar)- Skuletic (Milovanovic).

pavle

pre 1 godinu

Ja sam Zvezdas vec 56 godina ali bi sutra uzeo Markovica.Gledao sam ga kada je igrao za Benfiku i taj covek nije mogao da zaboravi da igra fudbal.Samo mu treba pravi trener.I da u 28 godini bude podrska mladjima Pa nije valjda penzioner.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...

Oftalmolog

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.

Čova

pre 1 godinu

Aj ne lozite se, mogu da dodju Anceloti, Ronaldo i Mesi i opet nista ne bi uradili. Zna se za koga je titula predviđena...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 14. jun 2022 13:46)

Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.

Admiral

pre 1 godinu

@ Tipicno. Uvek nego drugi kriv. Zato ste tu gde ste.
(Čova, 14. jun 2022 14:37)

A ko je vama bio kriv kada su vam rasle pecurke na terenu i kada su navijaci lomili stakla igracima i ubacivali im sampone u auta? Koliko se secam vi ste tada svi u glas vikali protiv tadasnje vlasti iako su vam obezbedili Gasprom za dugogodisnjeg sponzora. Sta je nama obezbedila sadasnja vlast osim Vucele i Vazure, njihovih pulena? I sta treba da se pravimo slepi i da kazemo sve je sjajno ne unistavaju nas, sami smo krivi, pa nece biti da je tako!

zvezdaš

pre 1 godinu

... mora tako kad ima manje za 50 miliona evra od zvezdane...
jer vođa tako hoće
(drug sa fakulteta, 14. jun 2022 13:41)

Ma jeste, deset hiljada milijardi, što reče onda onaj ministar.

Dejan

pre 1 godinu

(4-4-2):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-Zdjelar (?),Jevtovic,Menig,Ngoj-Rikardo,Milovanovic (zbog bonus igraca). Klupa:Popovic,Zivkovic,Ilic,Rosic,Sehovic,Fejsa,Pantic,Terzic,Natho,Jovic,Holender.

Paja

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto menjate tolike igrace kad tvrdite da su vam doneli titulu nego vas pokrali, sve ih zadrzite i dogodine sigurna titula.

Mato Ivanović

pre 1 godinu

Kapiten Lazar Duh Marković nije pristao na smanjenje plate sa 500.000e na 300.000e,još se bunio,kaže da apsolutno zaslutuje 500.000e!!!
Zapamtite ovo grobari ako vas ima...obraza nema,on js treba da plati nama za onu sramotu na terenu!!!

Ups

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…
(Dovla, 14. jun 2022 12:57)

Ne pravi on čistku već oni beže jer znaju da će biti još veći potop sledeće sezone.

50cent

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem ali cu napisati, bravo za upravu i novog trenera Stolicu. Pa ovo je divna vest. Bravo za Sehovica, plakao je kada je odlazio,voli Partizan, dete Partizana, mlad je, 23 godine, zadnje 3 godine igrao u Izraelu,bio standardan, samo neka nastave u ovom ritmu, Ngoy za nas ekstra klasa, Sveta Markovic naravno, samo ovako nastavite.

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

GOS (Madar, Avramovic), Panter (MARINKOVIC, Glas), HEZONJA (Zagorac, Trifunovic), PETRUSEV (Smailagic, Vukcevic), LOVERNJ (Lidej, Koprivica).

rrr

pre 1 godinu

Bilo bi lepo kad bi sabrali sve plate tih očajnih povratnika. Samo na Markovića i Jojića ide skoro milion i po evra godišnje. To je plata jednog ozbiljnog igrača u ligama 5. Mnogi i tamo zarađuju kao Marković ovde. I posle kukaju kako jadni nemaju. Priče za mentole.

Marko

pre 1 godinu

Stolica se predstavlja na konferenciji za štampu, iza njega stoje Vazura, Iliev, Vučelić... Ne sećam se kad sam osetio veću tugu zbog mog Partzana.

O Stolici kao treneru dovoljno govori što je hteo da zadrži Markovića.

Bio jednom jedan klub...

Cubaka

pre 1 godinu

... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?
(Aki, 14. jun 2022 14:08)

Ne znam za Cakara ali cujem da je Bajro Zupic pojacao treninge i slikao se za registraciju.

XXl

pre 1 godinu

Stvarno ne znam čime su se vodili kada su ovom čoveku dali mesto trenera. Još se kroz medije u prvi plan isticalo njegovo obrazovanje kao da im treba profesor a ne trener. Srećno mu bilo ali sa ulaznim trenerskim referencama i prvim koracima ne uliva poverenje.

Oftalmolog

pre 1 godinu

LAC, Bojan ce biti trener u Teleoptiku. Oftalmolog, Antic (je) prevara? Sram te bilo!!!
(Dezurni smarac, 14. jun 2022 14:48)

Onaj koji u najvažnijoj utakmici u istoriji srpskog fudbala na mesto levog beka stavi Ivana Obradovića, dok mu na klupi sedi bek Kolarov koga u tom trenutku želi Real Madrid? Onaj koji u istoj toj utakmici prebaci Krasića na stranu gde nikada nije igrao samo da bi igrao Bambi Tošić? A slučajno tom Obradoviću i Tošiću je menadžer baš njegov sin? Pa šta je drugo nego prevara? Ponavljam, sve to u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala ikada.

Dovla

pre 1 godinu

Jel ja ovo sanjam?
Ako se po jutru dan poznaje , ovaj covek pravi dobru cistku..
Svaka cast .
A “velikanima “ hvala na ucinjenom I srecno u nastavku karijere. O Lolu se otimaju vec…

Gojko 12

pre 1 godinu

Kako onu uopše i isplaćuju plate kada milijarde duguju za državi poreze,kada milione duguju bivšim i trenutnim igračima.

Zašto firma nije u blokadi?
Sa kog računa isplaćuju te pare?

pfc

pre 1 godinu

Samo 8? Ima tu još za čistku. Miljković, Jevtović, Stevanović, Vujačić, Saničanin, sve je to ista drvna građa. A tek kad dodamo nova drva, iha. Samo čekam Šćepoviće, Raću Petrovića, Ninkovića, Necu Tomića.
Pa mora uprava sa nekim da deli platice, najjače da ćemo imati 11 profi fudbalera.

Oscar

pre 1 godinu

eno lolu trazi monako da zameni tcuamenija koji je otisao u real za 100 miliona. daju za lolu tih 100 miliona i jos 20 kroz bonuse jer je mlad i perspektivan. a ivica boNbas ko Bosko Buha sprema boNbu u vidu milivoja cirkovica koji ce da radi sa bekovima na poboljsanju centarsuta!

Aspera

pre 1 godinu

Najbolji od svih je Ivan Obradović! Čovek koga je Antara prevara ubacio umesto Kolarova u utakmici veka protiv Australije, samo zato što mu je menadžer bio Antarin sin.
I taj čovek još igra, još ima ugovor sa Partizanom...a on je tada igrao sa Vidićem, Subotićem, Kolarovom, Banetom... eeee Ivan Obradović ima ugovor sa Partizanom dan danas.
(Oftalmolog, 14. jun 2022 13:10)

Najgore je sto je tada dao gol i generalno odigrao dobro. Tad i nikad vise.

Šomi

pre 1 godinu

Cekajte,onaj Lutovac je jos u Partizanu,jos uvek nije dobio otkaz? Da li se to vi salite samnom! Pa taj covek (ne mogu da kazem fudbaler) ne bi imao mesta ni u Palilulcu iz Krnjace

Fakat

pre 1 godinu

Deo tima najverovatnije više neće biti ni Milan Smiljanić, kome je bilo ponuđeno da bude jedan od trenera, ali on sebe još uvek ne vidi kao trenera, već želi da nastavi igračku karijeru.
Pa ovo je hit veka!Ahahahahahahah

zivot je lep

pre 1 godinu

kad trojac v-i-v dobijaju ispisnice iz naseg voljenog Partizana?? kad ce pomenuti trojac biti pozvan na odgovornost kad obraza nemaju da sami napuste klub?! SRAMOTA I PONIZENJE su prave reci koje oseca svaki iskreni navijac!!!

Александар

pre 1 godinu

На време су почели,за пријаву у трећу аматерску,није још прошао рок.

milittao

pre 1 godinu

dugo sam pričao da ovom timu fali 6 igrača a definitivno nakon ove seče ta cifra ide na 12. bukvalno nam treba jedna cela prva postava.

Covek zvani sastav

pre 1 godinu

Stevanovic- Filipovic, Markovic, Rosic, Urosevic- Zdjelar, stranac- Ngoj, Ljajic, Menig- Gomes.

Popovic (Lukac)- Zivkovic, Ilic, Sanicanin, Sehovic- Jevtovic (Fejsa), Pantic- Terzic (Lutovac), Natko, Jovic (Bazdar)- Skuletic (Milovanovic).

Aki

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali ne pratim već duže vremena ni naš fubal a ni strani. Koja su ovo imena, ej... Ostojić još u Čukaričkom omatoreo, Lola, Marković, Jojić... Vraća li se Damir Čakar u napad, zna li se šta?

Baggio

pre 1 godinu

Come to red star bro. Ipak je bivši igrač Liverpula i Benfike😂 Da mi je znati ko mu je menadžer, gde je sve čovek uspeo da ga uvali. Kapa dole u svakom slučaju.

LAC

pre 1 godinu

Milan Smiljanić kao da je legenda kluba, a ne čovek koji je zadnjih pet godina odigrao 10 minuta...Ako bi već nekome trebalo da se ponudi neko mesto trenera to je sigurno Bojan Ostojić pre ovoga...

ManeNBG

pre 1 godinu

Kaze Iliev pre nepunih godinu dana "Stanojevic je najbolji trener Partizana u poslednjih 30 godina" Sta cekaju grobari da Ilijevu uruce trajnu zabranu prilaska stadionu u krugu od 100 km?

grobar

pre 1 godinu

Fejsa bi otiso isto, ali tek je dosao, treba jos malo da prima platu za nista. Sta su nam uradili stanoje, ivica i uprava, za samo nepune 2 godine... Svetlo na kraju tunela se ne vidi..

Zoran

pre 1 godinu

Lukac ?? Zasto ne bi stavili i Ivicu Kralja izmedju stativa ? Doduse potonji se lepo uglavio u Partizan, a da ni sam ne zna sta radi. No, dobroj platici se u zube ne gleda.
Da li Fejsi jos uvek placate banjsko lecenje ? Mozemo li racunati na njega 2032 ?
Lola da ode ? Za to se vi apsolutno nista ne pitate, tako da ne prosipajte lazne vesti.
Za Jojica se zna da vam je davao pare kako bi isplatili plate zaposlenima, tako da sve od njega zavisi, a ne od placenih "navijaca".
Mali je beograd. Sve se sazna, pre ili kasnije.

VUK

pre 1 godinu

Lola se jedini na celoj planeti seća da je nekada igrao fudbal i hoće da "igra" tj.cupka s guza na guz na klupi još. Pa on nema jedno zagrevanje za godinu dana !?

Piro

pre 1 godinu

Dejane, Sanicanin pre Rosica? Militao, da nisi mozda malkice preterao? Stevanovic/Popovic, Urosevic, Zdjelar, Menig i Rikardo mogu da prodju. Da niko od njih nije neka bas evropska klasa, nije, ali, za LLL su OK.

AdiHuntereger

pre 1 godinu

O hvala dragom bogu da se nasao neko pametan u Partizanu... Svi ovi kojima se Stolica zahvalio su direktni krivci sto Partizan nije uzeo titulu. Pogotovo Markovic i Jojic. Samim njihovim odlaskom Partizan se znatno pojacao.

sale

pre 1 godinu

Cime Lola Smilajnic ucenjuje Partizan? Da li mu je otac neki tajkun, ili ga neko gura? Za pet godina odigrao 9 utakmica, od toga 2 solidno

neko

pre 1 godinu

Neeeee , zaštoooo odlaziš , Markoviću !?!? Kada ga vidim u timu Partizana ,meni se lice ozari ,jer znam da nema šanse da nam da gol. Čovek nema završnicu. Petlja ,petlja i onda kada treba da centrira , šutne ,on obavezno uprska akciju. Baš će mi nedostajati.

Piro

pre 1 godinu

Kako je onda covek trenirao 3 najveca kluba u Spaniji, majku mu staru? Krasic nije Nedved pa da je podjednako dobro mogao na obe strane, ali, igrao je i po levoj strani. Kolarova trazio Real, a otisao je u Lacio koji vec tada nije bio ni blizu onog prejakog kluba sa kraja 90-ih i pocetka 00-ih. Nije Obradovic tada bio mnogo slabiji od Kolarova, dva najbolja nasa leva beka uz Lomica, Dragutinovica, Tosica i Lukovica, a i Z. Tosic je otisao u Mancester Junajted, nije bas da su ubacili Luku ili Marka Golubovica. Ideja mu je bila da obojica igraju po (vaterpolo recnikom da se posluzim) zgodnoj strani, ne znam zasto je tako zeleo, verovatno je mislio da moze da dobije vise nego kad bi Bambi igrao po levoj strani koja mu je manje odgovarala...

kalčopoli

pre 1 godinu

Ahahahaha?
Milan Smiljanić nastavi igračku karijeru, e veću izvalu nisam čuo još od Ješića i bugarskog beneta... Pa Lola je trener već 10 godina

kum zorzo

pre 1 godinu

ima jos “ pacijenata” za odlazak iz Partizana, Holender, Lutovac …..ali kondicioni trener Misa Filipovic opstaje, desetak godina nestrucno radi kao trener, zbog fizicke nepripremljenosti igraca mnogi treneri su izgubili posao u Partizanu, da ima obraza podneo bi ostavku posle onakve fizicke dominacije Fejnorda,

nele

pre 1 godinu

Ne razumem. Kazete da ste posteno osvojili 98bodova u prvenstvu i da niste prvi jer ste pokradeni. Evropu ste prosli dosta daleko (na srecu jos od Socija ali i to je deo sporta).
A onda vam ode pola tima jer vi niste zadovoljni a citajuci komentare ni ova druga polovina nije bolje. Hajde, odlucite se, jeste li jaki, zasluzeno osvojili bodove i pokradeni ste ili slabi, igraci vam nisu nesto a bodove ste skupljali na sklanjalicu?

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"

Aspera

pre 1 godinu

Ne pratim detaljno dešavanja u Partizanu pa mi ne zamerite na postavljenom pitanju:"koliko je minuta proveo na terenu Lola Smiljanić u 2022. godini?"
(Malo vas je grobari!, 14. jun 2022 13:26)

Znam da je jednom usao u 92. minutu.

grobar1

pre 1 godinu

Od ovoga svega jedino to valja ako je istina….maakr omladinci teleoptika igrali i bili 5-6 bice neka vadja od toga za par godina…ovako sa tim rahiticarima evropskog fudbala sramota