Nedelja, 27.02.2022.

08:00

Jokić ponovo heroj Denvera – rekord Nagetsa izjednačen

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Sakramento rezultatom 115:110.

Izvor:

Jokiæ ponovo heroj Denvera – rekord Nagetsa izjednaèen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Romario

pre 2 godine

Na stranu sve klupske rasprave, ali staviti Jokića i Bogdana u istu rečenicu, isti kontekst, je apsolutno nemoguće. Sa jedne strane imamo jednog od najboljih igrača lige, aktuelnog mvp-a, čoveka koji je redefinisao poziciju centra u modernoj košarci, a sa druge - jednog solidnog igrača, korisnog u rotaciji, sa dosta oscilacija u igri, kakvih, realno, u ligi ima dosta. Naši su, navijamo za obojicu, ali nisu ista kategorija.
Sportski pozdrav za sve. :)

deniro

pre 2 godine

Kad osvoji samo jednu ( a ne kao D.B. PET) zlatnih medalja za svoju zemlju,ja ću da ga ljubim u ......Do tada,on za mene ne postoji.Kraj priče.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Lokos
Care, Jokicu retko koji centar ubaci 20p vec 3 godine (ako nekog pune onda je to Bogdan). Veci problem ste vi koji preterano hvalite Bogdana tako sto pretvarate to u Partizan - zvezda gluposti. Bukvalno se ne javljate kada odigra lose, a odigrao je 90% utakmica lose ove sezone dok je Jokic odigrao tek mozda treci los mec...

Dragan Borca

pre 2 godine

Koliko bi vise pobeda imali da su nabavili rezervnog centra od pocetka. Samo da Kazins ostane zdrav mnogo im znaci, sve je racionalniji i bolji.

Dzoni d boj vidno umoran, mnogo je znoja prolio i vukao cele sezone.

A Malone mu otezava sa Dzef Grinom, jaoj ubice ga ko zeca do kraja ako ne stavi nekog drugog na 4.

Dzef Grin zadnjih 15 utakmica- 0 blokada a igra krilnog centra pa to je za Ginisa 😲 Covek propO kao zeton, isto kao Milsap prosle godine jedva trci. Bolje bilo ko da igra nego on jer ce Jokic umreti trceci i za njega.

Jokicu fakticki jedina mana slabija atletika i skocnost a Malone uporno gura raspalog penzosa od 36 godina da mu " cuva ledja" sa 0 blokada u 15 utakmica 😁

Lokos

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Naravno da se stari kompleksas morao oglasiti i na vest o Jokicu da prica o Bogdanu.
A iskusno precuti Jokicevo katastrofalno vece i sut ala Pokusevski ili Kampaco nego istakne zadnju odbranu na mecu. A sto ga svi njegovi direktni protivnici redovno pune i prave rekorde karijere nad njim, i to precuti ova spodoba izuzetno skromnog intelektualnog kapaciteta ali ogromnog kompleksa i mrznje koja izbija iz njega.

marko

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?

Badji

pre 2 godine

Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

Zašto si besan, tužan život a?

aca

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

da moram da biram radije bih do penzije za 300e motao kablove nego bio tako dzangrizava i zlobna osoba poput tebe.

pant-LA

pre 2 godine

Vec smo pricali o tome, posle AS pauze denver ima 6 vezanih utakmica sa slabijim ekipama, 2xsac, hjuston, portland, oklahoma, nop.. znamo da im je u krvi da kiksnu protiv slabijih, e sad ako vezu sve te pobede, sigurni su na poziciji 5 i mogu da vrebaju prednost domaceg terena u PO verovatno protiv starih rivala dzezera, nekako bolje nego protiv morenta u gostima, ne vidim ko iz denvera moze njega da sacuva..

Miki1212

pre 2 godine

Денвер се сјајно држи,побеђују а Мареј и Портер ће се вратити и пре краја регуларне сезоне.
У плеј-оффу ће све зависити од стања са повредама.
Тренутно од битнијих играча Сансима фали Пол,ГСВ-у Дрејмонд Грин,Даласу Хардвеј,Денверу горе поменути,Лејкерсима Дејвис,Клиперсима Џорџ,Ленард,Пауел.
Ако се комплетирају сви Денвер и Клиперси би могли бити сасвим равноправни са Сансима и ГСВ,Мемфис је непредвидљив, играју невероватно са великим самопоуздањем.
Даласу,Јути и Минесоти не верујем претерано у плеј-оффу.

tocka

pre 2 godine

Kazins napravio 8:0 run kada je ušao. Totalno drugačije deluje klupa sada kada imaju pravog rezervnog centra. Zapravo je klupa dobila ovu utakmicu jer je prva postava bila ugkavnom u minusu. Jokić očigledno iscrpljen, a ne odgovaraju mu ni ovi brzi centri kao Sabonis. Ukoliko moze Meloun bi trebalo da odmori Jokića.

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje da se ne osvrcem na ostale mudrosti, ali za utakmicu Cikago - Memfis si zaboravio jako bitan detalj. Za Cikago nisu igrali Lonzo Bol i Aleks Karuzo, prvi i rezervni plejmejker. Da je igrao bar jedan od njih, ne bi Memfis dobio, a da su igrala obojica, od 10 utakmica bi Memfis dobio 1-2.

Pera Ždera

pre 2 godine

Al da se desi da Tony Brothers, sudija koji je toliko puta ostetio Nikolu, sinoc pri celendzu Denvera, proveri dosudjenog faula (6og Jokicevog), okrece odluku i ostavlja Nikolu na parketu :)))

Kazins najvecih +10 na terenu (uz Forbsa) :)

Plasi Jokicev umor, moguci pad forme za predstojeci kljucni mesec za POff poziciju, MVP trku itd...

Back in Black

pre 2 godine

Gledam hailajtse na NBA TV znaci Denver Sakremento ono par sekundi dok sve ostale utakmice mnogo duže.
I ako je Denver Sakremento bila zanimljiva.
U sudiju ni reci o toj utakmici.

Poznavalac

pre 2 godine

Jokić je imao teške noge, nesigurnu ruku, 5 ličnih grešaka u finišu, nije ni malo uživao u utakmici, a opet je imao TD i sa dve čiste odbrane u napadima u poslednjem minutu, rešio utakmicu, ne umanjujući značaj Morisove trojke.

brka iz bloka

pre 2 godine

jokic je za njegove standarde bio veoma los. dosta se trosio i klao u odbrani sa sabonisom. medjutim, kad se lomilo, podelio je par bitnih asistencija i bio bas tvrd u odbrani gde je i pomagao na strani pomoci i direktno uticao na ishod.
ovog puta je imao srece sto su barton, gordon i moris imali dobro vece. kazins uneo dobru energiju iako jos dosta gresi.
sve u svemu, dosta borbena utakmica sa srecnim krajem :)

Bocko

pre 2 godine

Jako loše šutersko veče Jokića, uključujući i dva promašena bacanja u zadnjem minutu, pri nerešenom rezultatu. Srećom, Moris je pogodio trojku ( možda i faul Jokića u bloku ), a zatim, posle dobre odbrane, i Jokić nova dva bacanja. Jokić i Kazins su odigrali dobru odbranu na Sabonisu. Barton na kraju napravio glupost, na pet razlike izbio čistu loptu Jokiću iz ruku, srećom igrač Sakramenta je promašio zicer. Gordon je partijom iz prvog poluvremena podsetio na najbolja izdanja Kavai Leonarda, uz gotovo stoprocentan šut u tom periodu ( 8-7, 16 poena ). Sad Portland, koji je prilično oslabljen. Samo je problem što se igra već večeras.

Gro8ar

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Oooo evo ga Petard stari nepoznavalac košarke, nije te bilo neko vreme...

mek grejdi

pre 2 godine

Idu Nagetsi na Jutu u prvoj rundi. Može se vrlo lako desiti da im uzmu prednost domaćeg terena, jer Juta ima dosta teži raspored.

Debaser

pre 2 godine

@nix

Videćemo, za sada se slažem.

Ako se Marej vrati i uđe u kakvu takvu formu, imaju solidne šanse da izbace Memfis ili Jutu, a sve posle toga bi bio bonus

Back in Black

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.
(znanje-imanje, 27. februar 2022 08:13)
Izvini ti si neki strucni analiticar,novinar sta si?
Idi otvori neki svoj portal pa piši eseje.

petarczv

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku

znanje-imanje

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.

Western Devil

pre 2 godine

Heroj Denvera je Monte Moris uz Arpna Gordona, ali ajde, treba jos malo ljudi da klikne na vest. Denver je pobedio a Jokic je bio -5. Opet je bio "solidan" i uzeo je tripl dabl, ali smarate sa naslovima, nema potrebe za tim, imate veliku bazu lojalnih korisnika

Dokholiday

pre 2 godine

Najslabija igra Jokica u ovoj sezoni uprkos tripl- dablu. Zamalo da izgubi utakmicu kad je promasio 2 bacanja ispod minuta do kraja ( nije prvi put ove sezone ) ali se srecom sve dobro zavrsilo.
Meni se cini da je Jokic vec kao izduvani balon za ovu sezonu sto i nije iznenadjenje kad se uzme u obzir da u dosad odigranih 50 utakmica nosi ceo tim na svojim ledjima .

petarczv

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku

brka iz bloka

pre 2 godine

jokic je za njegove standarde bio veoma los. dosta se trosio i klao u odbrani sa sabonisom. medjutim, kad se lomilo, podelio je par bitnih asistencija i bio bas tvrd u odbrani gde je i pomagao na strani pomoci i direktno uticao na ishod.
ovog puta je imao srece sto su barton, gordon i moris imali dobro vece. kazins uneo dobru energiju iako jos dosta gresi.
sve u svemu, dosta borbena utakmica sa srecnim krajem :)

Bocko

pre 2 godine

Jako loše šutersko veče Jokića, uključujući i dva promašena bacanja u zadnjem minutu, pri nerešenom rezultatu. Srećom, Moris je pogodio trojku ( možda i faul Jokića u bloku ), a zatim, posle dobre odbrane, i Jokić nova dva bacanja. Jokić i Kazins su odigrali dobru odbranu na Sabonisu. Barton na kraju napravio glupost, na pet razlike izbio čistu loptu Jokiću iz ruku, srećom igrač Sakramenta je promašio zicer. Gordon je partijom iz prvog poluvremena podsetio na najbolja izdanja Kavai Leonarda, uz gotovo stoprocentan šut u tom periodu ( 8-7, 16 poena ). Sad Portland, koji je prilično oslabljen. Samo je problem što se igra već večeras.

Poznavalac

pre 2 godine

Jokić je imao teške noge, nesigurnu ruku, 5 ličnih grešaka u finišu, nije ni malo uživao u utakmici, a opet je imao TD i sa dve čiste odbrane u napadima u poslednjem minutu, rešio utakmicu, ne umanjujući značaj Morisove trojke.

Dokholiday

pre 2 godine

Najslabija igra Jokica u ovoj sezoni uprkos tripl- dablu. Zamalo da izgubi utakmicu kad je promasio 2 bacanja ispod minuta do kraja ( nije prvi put ove sezone ) ali se srecom sve dobro zavrsilo.
Meni se cini da je Jokic vec kao izduvani balon za ovu sezonu sto i nije iznenadjenje kad se uzme u obzir da u dosad odigranih 50 utakmica nosi ceo tim na svojim ledjima .

aca

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

da moram da biram radije bih do penzije za 300e motao kablove nego bio tako dzangrizava i zlobna osoba poput tebe.

tocka

pre 2 godine

Kazins napravio 8:0 run kada je ušao. Totalno drugačije deluje klupa sada kada imaju pravog rezervnog centra. Zapravo je klupa dobila ovu utakmicu jer je prva postava bila ugkavnom u minusu. Jokić očigledno iscrpljen, a ne odgovaraju mu ni ovi brzi centri kao Sabonis. Ukoliko moze Meloun bi trebalo da odmori Jokića.

Western Devil

pre 2 godine

Heroj Denvera je Monte Moris uz Arpna Gordona, ali ajde, treba jos malo ljudi da klikne na vest. Denver je pobedio a Jokic je bio -5. Opet je bio "solidan" i uzeo je tripl dabl, ali smarate sa naslovima, nema potrebe za tim, imate veliku bazu lojalnih korisnika

Romario

pre 2 godine

Na stranu sve klupske rasprave, ali staviti Jokića i Bogdana u istu rečenicu, isti kontekst, je apsolutno nemoguće. Sa jedne strane imamo jednog od najboljih igrača lige, aktuelnog mvp-a, čoveka koji je redefinisao poziciju centra u modernoj košarci, a sa druge - jednog solidnog igrača, korisnog u rotaciji, sa dosta oscilacija u igri, kakvih, realno, u ligi ima dosta. Naši su, navijamo za obojicu, ali nisu ista kategorija.
Sportski pozdrav za sve. :)

Miki1212

pre 2 godine

Денвер се сјајно држи,побеђују а Мареј и Портер ће се вратити и пре краја регуларне сезоне.
У плеј-оффу ће све зависити од стања са повредама.
Тренутно од битнијих играча Сансима фали Пол,ГСВ-у Дрејмонд Грин,Даласу Хардвеј,Денверу горе поменути,Лејкерсима Дејвис,Клиперсима Џорџ,Ленард,Пауел.
Ако се комплетирају сви Денвер и Клиперси би могли бити сасвим равноправни са Сансима и ГСВ,Мемфис је непредвидљив, играју невероватно са великим самопоуздањем.
Даласу,Јути и Минесоти не верујем претерано у плеј-оффу.

pant-LA

pre 2 godine

Vec smo pricali o tome, posle AS pauze denver ima 6 vezanih utakmica sa slabijim ekipama, 2xsac, hjuston, portland, oklahoma, nop.. znamo da im je u krvi da kiksnu protiv slabijih, e sad ako vezu sve te pobede, sigurni su na poziciji 5 i mogu da vrebaju prednost domaceg terena u PO verovatno protiv starih rivala dzezera, nekako bolje nego protiv morenta u gostima, ne vidim ko iz denvera moze njega da sacuva..

znanje-imanje

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.

Back in Black

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.
(znanje-imanje, 27. februar 2022 08:13)
Izvini ti si neki strucni analiticar,novinar sta si?
Idi otvori neki svoj portal pa piši eseje.

mek grejdi

pre 2 godine

Idu Nagetsi na Jutu u prvoj rundi. Može se vrlo lako desiti da im uzmu prednost domaćeg terena, jer Juta ima dosta teži raspored.

Pera Ždera

pre 2 godine

Al da se desi da Tony Brothers, sudija koji je toliko puta ostetio Nikolu, sinoc pri celendzu Denvera, proveri dosudjenog faula (6og Jokicevog), okrece odluku i ostavlja Nikolu na parketu :)))

Kazins najvecih +10 na terenu (uz Forbsa) :)

Plasi Jokicev umor, moguci pad forme za predstojeci kljucni mesec za POff poziciju, MVP trku itd...

Badji

pre 2 godine

Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

Zašto si besan, tužan život a?

Gro8ar

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Oooo evo ga Petard stari nepoznavalac košarke, nije te bilo neko vreme...

Back in Black

pre 2 godine

Gledam hailajtse na NBA TV znaci Denver Sakremento ono par sekundi dok sve ostale utakmice mnogo duže.
I ako je Denver Sakremento bila zanimljiva.
U sudiju ni reci o toj utakmici.

Debaser

pre 2 godine

@nix

Videćemo, za sada se slažem.

Ako se Marej vrati i uđe u kakvu takvu formu, imaju solidne šanse da izbace Memfis ili Jutu, a sve posle toga bi bio bonus

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje da se ne osvrcem na ostale mudrosti, ali za utakmicu Cikago - Memfis si zaboravio jako bitan detalj. Za Cikago nisu igrali Lonzo Bol i Aleks Karuzo, prvi i rezervni plejmejker. Da je igrao bar jedan od njih, ne bi Memfis dobio, a da su igrala obojica, od 10 utakmica bi Memfis dobio 1-2.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Lokos
Care, Jokicu retko koji centar ubaci 20p vec 3 godine (ako nekog pune onda je to Bogdan). Veci problem ste vi koji preterano hvalite Bogdana tako sto pretvarate to u Partizan - zvezda gluposti. Bukvalno se ne javljate kada odigra lose, a odigrao je 90% utakmica lose ove sezone dok je Jokic odigrao tek mozda treci los mec...

Dragan Borca

pre 2 godine

Koliko bi vise pobeda imali da su nabavili rezervnog centra od pocetka. Samo da Kazins ostane zdrav mnogo im znaci, sve je racionalniji i bolji.

Dzoni d boj vidno umoran, mnogo je znoja prolio i vukao cele sezone.

A Malone mu otezava sa Dzef Grinom, jaoj ubice ga ko zeca do kraja ako ne stavi nekog drugog na 4.

Dzef Grin zadnjih 15 utakmica- 0 blokada a igra krilnog centra pa to je za Ginisa 😲 Covek propO kao zeton, isto kao Milsap prosle godine jedva trci. Bolje bilo ko da igra nego on jer ce Jokic umreti trceci i za njega.

Jokicu fakticki jedina mana slabija atletika i skocnost a Malone uporno gura raspalog penzosa od 36 godina da mu " cuva ledja" sa 0 blokada u 15 utakmica 😁

marko

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?

Lokos

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Naravno da se stari kompleksas morao oglasiti i na vest o Jokicu da prica o Bogdanu.
A iskusno precuti Jokicevo katastrofalno vece i sut ala Pokusevski ili Kampaco nego istakne zadnju odbranu na mecu. A sto ga svi njegovi direktni protivnici redovno pune i prave rekorde karijere nad njim, i to precuti ova spodoba izuzetno skromnog intelektualnog kapaciteta ali ogromnog kompleksa i mrznje koja izbija iz njega.

deniro

pre 2 godine

Kad osvoji samo jednu ( a ne kao D.B. PET) zlatnih medalja za svoju zemlju,ja ću da ga ljubim u ......Do tada,on za mene ne postoji.Kraj priče.

Back in Black

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.
(znanje-imanje, 27. februar 2022 08:13)
Izvini ti si neki strucni analiticar,novinar sta si?
Idi otvori neki svoj portal pa piši eseje.

marko

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?

znanje-imanje

pre 2 godine

Prva odluka u NBA bi mi bila da izbacim sudiju br. 25. Pa onog čiji je posao da ga izbaci a nije. A pošto su ovde sva trojica sudija bila takva - da hoće da su u centru pažnje - moralo je biti iseckano i nervozno. Denver loš a Nikola veoma loš. Heroj? Jok. Od 5 šutnutih trojki jedna cigla, jedna jedva stigla do obruča, jedna iz nemoguće pozicije promašio sve. Ali zato je dve šutnuo na miru - pa opet nisu ni stigle do obruča. Umalo da izgubi meč kada je promašio oba slobodna. I naravno... mnogo odličnih utakmica nije a ova jadna ispade taj smešni tripldabl...
Kako bilo, i uz sve svađe i gluposti koje radi - kad Kazins igra Denver dobija. 9:0. Jer 2. postava ima strukturu, profil i igre i identiteta.
Kingsi napokon očišćeni od Divac potopa. Oslobođeni dve budale naprasno su visoka, teška i spora ekipa! Ali nema veze - sada bar igraju košarku. Čak još imaju šanse da stignu u PI. Dopali su mi se večeras.
Memfis je fizički neverovatno spreman. I školski su primer dobre uprave, one koja ume da nađe strukturu koja valja. Baš u tesnom meču sa odličnim Bulsima se to videlo. Nemaju velike majstore košarke ali imaju dobru strukturu. Adams nije toliko vešt - ali je jak. I dok se ostatak odbrane rve sa njim nakon Morantovog promašaja - ostali igrači Memfisa naskaču i uzimaju ofanzivni skok. I samo na to su dobili Čikago. Dakle uprava je našla koga treba da im glavni igrač ima maksimalni efekat. I da su za to najbolji a za najmanje novca. Pa što nisu po sebi izuzetni nije mnogo bitno.

petarczv

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku

Lokos

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Naravno da se stari kompleksas morao oglasiti i na vest o Jokicu da prica o Bogdanu.
A iskusno precuti Jokicevo katastrofalno vece i sut ala Pokusevski ili Kampaco nego istakne zadnju odbranu na mecu. A sto ga svi njegovi direktni protivnici redovno pune i prave rekorde karijere nad njim, i to precuti ova spodoba izuzetno skromnog intelektualnog kapaciteta ali ogromnog kompleksa i mrznje koja izbija iz njega.

deniro

pre 2 godine

Kad osvoji samo jednu ( a ne kao D.B. PET) zlatnih medalja za svoju zemlju,ja ću da ga ljubim u ......Do tada,on za mene ne postoji.Kraj priče.

Gro8ar

pre 2 godine

Ono sto su mu najvise zamerali da ne igra odbranu a on vec nekoliko utakmica sprecava poslednje napade protivnika za pobedu. Dok bogdana pune kao papriku
(petarczv, 27. februar 2022 08:18)

Oooo evo ga Petard stari nepoznavalac košarke, nije te bilo neko vreme...

Western Devil

pre 2 godine

Heroj Denvera je Monte Moris uz Arpna Gordona, ali ajde, treba jos malo ljudi da klikne na vest. Denver je pobedio a Jokic je bio -5. Opet je bio "solidan" i uzeo je tripl dabl, ali smarate sa naslovima, nema potrebe za tim, imate veliku bazu lojalnih korisnika

mek grejdi

pre 2 godine

Idu Nagetsi na Jutu u prvoj rundi. Može se vrlo lako desiti da im uzmu prednost domaćeg terena, jer Juta ima dosta teži raspored.

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje da se ne osvrcem na ostale mudrosti, ali za utakmicu Cikago - Memfis si zaboravio jako bitan detalj. Za Cikago nisu igrali Lonzo Bol i Aleks Karuzo, prvi i rezervni plejmejker. Da je igrao bar jedan od njih, ne bi Memfis dobio, a da su igrala obojica, od 10 utakmica bi Memfis dobio 1-2.

Pera Ždera

pre 2 godine

Al da se desi da Tony Brothers, sudija koji je toliko puta ostetio Nikolu, sinoc pri celendzu Denvera, proveri dosudjenog faula (6og Jokicevog), okrece odluku i ostavlja Nikolu na parketu :)))

Kazins najvecih +10 na terenu (uz Forbsa) :)

Plasi Jokicev umor, moguci pad forme za predstojeci kljucni mesec za POff poziciju, MVP trku itd...

Dragan Borca

pre 2 godine

Koliko bi vise pobeda imali da su nabavili rezervnog centra od pocetka. Samo da Kazins ostane zdrav mnogo im znaci, sve je racionalniji i bolji.

Dzoni d boj vidno umoran, mnogo je znoja prolio i vukao cele sezone.

A Malone mu otezava sa Dzef Grinom, jaoj ubice ga ko zeca do kraja ako ne stavi nekog drugog na 4.

Dzef Grin zadnjih 15 utakmica- 0 blokada a igra krilnog centra pa to je za Ginisa 😲 Covek propO kao zeton, isto kao Milsap prosle godine jedva trci. Bolje bilo ko da igra nego on jer ce Jokic umreti trceci i za njega.

Jokicu fakticki jedina mana slabija atletika i skocnost a Malone uporno gura raspalog penzosa od 36 godina da mu " cuva ledja" sa 0 blokada u 15 utakmica 😁

Kozuki Oden

pre 2 godine

Lokos
Care, Jokicu retko koji centar ubaci 20p vec 3 godine (ako nekog pune onda je to Bogdan). Veci problem ste vi koji preterano hvalite Bogdana tako sto pretvarate to u Partizan - zvezda gluposti. Bukvalno se ne javljate kada odigra lose, a odigrao je 90% utakmica lose ove sezone dok je Jokic odigrao tek mozda treci los mec...

pant-LA

pre 2 godine

Vec smo pricali o tome, posle AS pauze denver ima 6 vezanih utakmica sa slabijim ekipama, 2xsac, hjuston, portland, oklahoma, nop.. znamo da im je u krvi da kiksnu protiv slabijih, e sad ako vezu sve te pobede, sigurni su na poziciji 5 i mogu da vrebaju prednost domaceg terena u PO verovatno protiv starih rivala dzezera, nekako bolje nego protiv morenta u gostima, ne vidim ko iz denvera moze njega da sacuva..

Badji

pre 2 godine

Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

Zašto si besan, tužan život a?

Bocko

pre 2 godine

Jako loše šutersko veče Jokića, uključujući i dva promašena bacanja u zadnjem minutu, pri nerešenom rezultatu. Srećom, Moris je pogodio trojku ( možda i faul Jokića u bloku ), a zatim, posle dobre odbrane, i Jokić nova dva bacanja. Jokić i Kazins su odigrali dobru odbranu na Sabonisu. Barton na kraju napravio glupost, na pet razlike izbio čistu loptu Jokiću iz ruku, srećom igrač Sakramenta je promašio zicer. Gordon je partijom iz prvog poluvremena podsetio na najbolja izdanja Kavai Leonarda, uz gotovo stoprocentan šut u tom periodu ( 8-7, 16 poena ). Sad Portland, koji je prilično oslabljen. Samo je problem što se igra već večeras.

Dokholiday

pre 2 godine

Najslabija igra Jokica u ovoj sezoni uprkos tripl- dablu. Zamalo da izgubi utakmicu kad je promasio 2 bacanja ispod minuta do kraja ( nije prvi put ove sezone ) ali se srecom sve dobro zavrsilo.
Meni se cini da je Jokic vec kao izduvani balon za ovu sezonu sto i nije iznenadjenje kad se uzme u obzir da u dosad odigranih 50 utakmica nosi ceo tim na svojim ledjima .

aca

pre 2 godine

"""Još 80 poena i poenter broj 4 u klupskoj istoriji Denvera. Idemooooo.....
(Nikola, 27. februar 2022 08:25)"""


Gde ćeš ti? Da motaš kablove za 300€ dok on zarađuje milione i nezna da ti postojiš?
(marko, 27. februar 2022 10:14)

da moram da biram radije bih do penzije za 300e motao kablove nego bio tako dzangrizava i zlobna osoba poput tebe.

brka iz bloka

pre 2 godine

jokic je za njegove standarde bio veoma los. dosta se trosio i klao u odbrani sa sabonisom. medjutim, kad se lomilo, podelio je par bitnih asistencija i bio bas tvrd u odbrani gde je i pomagao na strani pomoci i direktno uticao na ishod.
ovog puta je imao srece sto su barton, gordon i moris imali dobro vece. kazins uneo dobru energiju iako jos dosta gresi.
sve u svemu, dosta borbena utakmica sa srecnim krajem :)

Debaser

pre 2 godine

@nix

Videćemo, za sada se slažem.

Ako se Marej vrati i uđe u kakvu takvu formu, imaju solidne šanse da izbace Memfis ili Jutu, a sve posle toga bi bio bonus

Miki1212

pre 2 godine

Денвер се сјајно држи,побеђују а Мареј и Портер ће се вратити и пре краја регуларне сезоне.
У плеј-оффу ће све зависити од стања са повредама.
Тренутно од битнијих играча Сансима фали Пол,ГСВ-у Дрејмонд Грин,Даласу Хардвеј,Денверу горе поменути,Лејкерсима Дејвис,Клиперсима Џорџ,Ленард,Пауел.
Ако се комплетирају сви Денвер и Клиперси би могли бити сасвим равноправни са Сансима и ГСВ,Мемфис је непредвидљив, играју невероватно са великим самопоуздањем.
Даласу,Јути и Минесоти не верујем претерано у плеј-оффу.

tocka

pre 2 godine

Kazins napravio 8:0 run kada je ušao. Totalno drugačije deluje klupa sada kada imaju pravog rezervnog centra. Zapravo je klupa dobila ovu utakmicu jer je prva postava bila ugkavnom u minusu. Jokić očigledno iscrpljen, a ne odgovaraju mu ni ovi brzi centri kao Sabonis. Ukoliko moze Meloun bi trebalo da odmori Jokića.

Romario

pre 2 godine

Na stranu sve klupske rasprave, ali staviti Jokića i Bogdana u istu rečenicu, isti kontekst, je apsolutno nemoguće. Sa jedne strane imamo jednog od najboljih igrača lige, aktuelnog mvp-a, čoveka koji je redefinisao poziciju centra u modernoj košarci, a sa druge - jednog solidnog igrača, korisnog u rotaciji, sa dosta oscilacija u igri, kakvih, realno, u ligi ima dosta. Naši su, navijamo za obojicu, ali nisu ista kategorija.
Sportski pozdrav za sve. :)

Poznavalac

pre 2 godine

Jokić je imao teške noge, nesigurnu ruku, 5 ličnih grešaka u finišu, nije ni malo uživao u utakmici, a opet je imao TD i sa dve čiste odbrane u napadima u poslednjem minutu, rešio utakmicu, ne umanjujući značaj Morisove trojke.

Back in Black

pre 2 godine

Gledam hailajtse na NBA TV znaci Denver Sakremento ono par sekundi dok sve ostale utakmice mnogo duže.
I ako je Denver Sakremento bila zanimljiva.
U sudiju ni reci o toj utakmici.