Subota, 26.02.2022.

23:01

Zaplet ili rasplet?

Izvor: Miloš Simanoviæ

Zaplet ili rasplet? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Acamar

pre 2 godine

@Tako si dobro odvaljen

Ne radi se o odnosu pobeda/poraza, nego o derbijima koji su odlučivali prvenstvo. Evo, kopiram jedan deo članka sa ovog portala, pa možda ti bude jasno o čemu se radi:

"Zanimljivo je da statistika kaže da od 2010. godine Crvena zvezda u četiri prolećna derbija, kada je imala imperativ da pobedi da bi ostala u trci, to nije uspela da učini."

Tako si dobro odvaljen

pre 2 godine

Acamar

To da Partizan igra bolje derbije je toliko otrcan spin vecitih gubitnika iz Humske. I ne samo to. Oni tvrde da nas u "poslednje vreme" odvaljuju i rezultatski iako imaju jednu pobedu u poslednje 4 godine. Vecinom su to bili nereseni rezultati i dve pobede Zvezde. Znaci i rezultatski skor je na strani Zvezde. Treba dodati da je u dva remija Zvezdi oteta pobeda kad su ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena. To treba biti bas dobro odvaljen pa tako spinovati stvarnost da je "Partizan uspesniji u poslednje vreme".

vp

pre 2 godine

Kao Zvezdas, od nas ocekujem najmanje u zadnjih 10ak derbija. Nadam se da ce me iznenaditi kao sto su to radili u zadnje vreme (doduse negativno)

veliki strumf

pre 2 godine

Видим гомилу небулозних коментара да је Партизан бољи. Супротно, Звезда је значајно боља. Међутим, Звезда има велики проблем с то је реализација. Стварамо пуно шанси, реализација изузетно слаба. Надам се да ће се то променити данас и да можемо брзо до гола. С друге стране, Псртизан игра чврсто и деструктивно, са врло мало шанси али одличном реализацијом. Хоће их гол невероватно. У Нишу појма нису имали 45 минута, један обичан центаршут и - гол. У Прагу ни полушансу нису имали до тог ваљда 77. минута, контра и гол из првог шута у другом полувремену. Против Спарте у Београду прва шанса и гол, онда гол из непостојећег корнера где буквално заспала цела одбрана. Дакле, игра никаква али најважније - реализација сјајна. Надам се да ће се то данас окренути. Партизан ће сигурно играти на контре данас, са јаким блоком и дубинским лоптама Натха и Јојића на брзе Менига и Рикарда. Ако то неутралишемо - добићемо.

Acamar

pre 2 godine

Rekao bih da je Zvezda bolje igrala jesenas, iako se "pojačala" za ovu polusezonu. Ako bi ponovili igre iz većine evropskih utakmica, bili bi veoma blizu trijumfa. Međutim, u nastavku prvenstva, igra je veoma loša. Na sve to dolazi faktor nervoze i pritiska zbog važnosti meča. Takođe, mislim da Partizan poslednjih godina mnogo bolje igra derbije. Kad se sve uzme u obzir, remi je vrlo verovatan ishod uz rastrzanu utakmicu sa mnogo prekida.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Izvanredan tekst koji je dobar uvod u derbi i zagrevanje atmosfere. Sve bi bilo ok da ne znamo da ce biti 1000 faulova, 1000 dugacih bunarenja na spiceve, medjusobnog hvatanja za gusu, komentrisanje svake sudijske odluke, vijanje sudije i ako se bas, bas zakuva medjusobna tuca u svlacionici. Sve u svemu tridesetak minuta aktivne igde je pred nama pa ko voli neka izvoli.

MilanČe

pre 2 godine

Zvezdaš od rođenja, 1991. mi ne najlepša godina u životu. Ali danas, gledaću ovo mrcvarenje fudbala sasvim ravnodušno, za Zvezdu mi je sve teže da navijam posle gomile naci ispada navijača, sa tim ljudima ne bih ništa zajedničko da imam. Ako pobedi Partizan, prvi put mi neće biti žao. Branioci srbstva protiv branilaca ratka mladića, šta reći, još malo arlaukanja Putinu pa da se promeni kanal i gleda Premijer liga. Srpski fudbal je muka duhu

Mohikanac

pre 2 godine

Očekujem 9 igrača Partizana ispred lopte i svaki faul na svojoj polovini, seckanje do iznemoglosti.
Konstantni blok igrača.

Verovatno jalovu Zvezdu sem ako slučajno ne otvori utakmicu.

Voleo bih da grešim i da ćemo gledati fudbal.

zex

pre 2 godine

Mislim da ce Zvezda igrati sa Gobljicem na desnom beku, onako imam osecaj, Picini jos nije pokazao kakav je igrac,ima znanje ali deluje mlako, da danas mora imati mesara na toj strani.Mozda bude 4-4-2 sa dva napadaca ali mozda ce Ben a mozda Srnic pa sa jednim napadacem, verovatno Pavkov.
Ima dosta opcija.

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Nisam bas neki ekspert za fudbal, pogledao sam vecinu Zvezdinih utakmica i neke Partizanove u Evropi. Po onome sto sam video, meni se cini da je Partizan dosta bolja, cvrsca, organizovanija ekipa sa vecinom igraca koji su grobari do koske. Potcenjeni, ali momci koji su neverovatno borbeni. Nesto slicno kao Zvezda u kosarci ove sezone. Svakako, navijam za pobedu danas, puna podrska Dekiju i momcima, ali po onome sto sam do sada gledao, nisam neki optimista.

tanchik

pre 2 godine

Bićemo najsrećniji ako fudbal iole bude interesantan, bez puno prepucavanja, faulova i skakanja na sudiju..to su bila lepa vremena kad nismo poželeli da vratimo sebi 1.5h života koji smo protraćili gledajući antifudbal

Nije džabe "najbolji srpCki"

pre 2 godine

Ima mnogo više članaka o Zvezdi. Novinari su procenili da će posle utakmice više imati Partizan. Štab u Železniku smišlja provokaciju kao u Kupu jer sudija je isti, što da ne prođe opet?

predsednikovo prvenstvo

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača
(JJ, 27. februar 2022 09:36

Mozda dobije crveni na izlasku iz tunela u jami, znaju da nam je on najbolji igrač u odbrani.

anica velickovic

pre 2 godine

Da li prilici treneru Zvezde da se ovako oblaci i pokazuje ovo cudo na rukama, licni izbor naravno ali ipak treba imati malo obzira, ipak je on trener i gleda ga cela UEFA...duboko razocaranje ovaj Stankovic nista sladje i prijatnije nije moglo da se vidi dok je bio igrac.
Srecno Zvezdo.

Crni96

pre 2 godine

Iskreno nemam pojma šta da očekujem. Zvezdina dominacija zadnjih godina mi ih nekako svrstava u favorita, dok realno igra im je nula,katastrofa. Dok Partizan ima tud bodovnu prednost koja je jako važna,ipak mogu ući malo pod ručnom i čekat svoje prilike. Imaju ok ekipu.

прле

pre 2 godine

Идемо вечерас заједно у глас, гробари и делије нека се ори Путин из свег гласа!

est

pre 2 godine

ajmo realno.Zvezdin tim je mnogo bolji i previse iskusniji od Partizanovog posle 70 utakmica u Evropi gde su poizbacivali pola iste ali je lose vođen i u ocajnoj je formi dok je Partizan u naletu,jedinstvo,uspesi...
Ja mislim da ce biti klasika.Partizan povede,Zvezda uspe nekako da izjednaci i to je kraj.

malisa

pre 2 godine

Jel prenosi rts?
(ja, 27. februar 2022 09:44)
---
u ugovoru sa rts je lepo pisalo da pretplatu plaćamo samo za reprize baba se češlja. ostalo je na areni i drugim kanalima. sledeci put gledaj sta potpisujes.

mr.wolf

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona
(jataganac, 27. februar 2022 09:33)

Slazem se, ali mislim da sve cifre koje si naveo ulaze u statistiku za prvo poluvreme. Osim mozda zutih, tu mislim da ce biti 5.

JJ

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača

zivac

pre 2 godine

strucni stab partizana je bolji ove sezone. mi od kad smo izgubili onog glavnog pomocnika ne igramo vise isti fudbal. pre toga je zvezda odigrala neke od najboljih utakmica u prethodnih 10tak godina ali od njegovog odlaska jako tanko. ozvlacimi rezultate na suv kvalitet igraca i na srecu. bice jako jako tesko da pobedimo partizan. nismo favoriti danas.

CJC

pre 2 godine

Loš fudbal, aktivne igre 10 minuta,,70+ prekršaja, 10+ žutih. 3+ saopštenja po timu posle derbija... Da, možda i neko da gol... Iz penala, kornera i sl.

realan zvezdas

pre 2 godine

Igrače gotovo sigurno Srnic koji jedini kao zadnji vezni u paru sa Sanogom može trkački i borbenoscu da odgovori Zdjelaru i Jojicu. Kanga je centralni vezni, po bokovima Katai i Ivanic.
Borjan-Picini, Dragović, Erakovic, Rodic
Sanogo, Srnic, Kanga
Ivanic, Ohi, Katai

Back in Black

pre 2 godine

Pa loše vreme, teško da u takvim uslovima možemo da ocekujemo vrhunsku fudbalsku predstavu.
Buhahhaahhaahahhahahahahahhahaha

Ask

pre 2 godine

Zvezda za nijansu bolja ali u slabijoj malo formi. Partizanu 5 bodova prednosti daje rasterecenost. Tako da, mala prednost Partizanu da ce biti nerreseno il pobeda. Jesam zvezdas al tako nekako biva u nasem fudalu. E, sad, najgore od svega sto ce jedni i drugi prezentoovati antifudbal, a likovi poput zeljka pantica ce da lupetaju o teorijama zavere.

Anonimac

pre 2 godine

Zvezda da je 1 ili 2 gola, verovatno iz prekida. Partizan daje 0 ili 1 gol, verovatno nakon amaterske greške Zvezdine odbrane.

Ovo je rezime prethodnih 4-5 derbija, ne sumnjamo da ce slično biti i danas.

Klipan Klipan

pre 2 godine

Ležanje raspravljanje sa sudijom guranje među igračima skakanje pored klupe od strane trenera ukratko to vam je derbi. Igre nema.

Ulver

pre 2 godine

gledas fotku ove dvojice i pomislis, kakva gospoda, treneri, stratezi, dzentlmeni. kakve li timove vode, kakav li ce fudbal biti? vidis fotku i sve ti je jasno sta nas ceka

jataganac

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona

CJC

pre 2 godine

Loš fudbal, aktivne igre 10 minuta,,70+ prekršaja, 10+ žutih. 3+ saopštenja po timu posle derbija... Da, možda i neko da gol... Iz penala, kornera i sl.

jataganac

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona

est

pre 2 godine

ajmo realno.Zvezdin tim je mnogo bolji i previse iskusniji od Partizanovog posle 70 utakmica u Evropi gde su poizbacivali pola iste ali je lose vođen i u ocajnoj je formi dok je Partizan u naletu,jedinstvo,uspesi...
Ja mislim da ce biti klasika.Partizan povede,Zvezda uspe nekako da izjednaci i to je kraj.

Ask

pre 2 godine

Zvezda za nijansu bolja ali u slabijoj malo formi. Partizanu 5 bodova prednosti daje rasterecenost. Tako da, mala prednost Partizanu da ce biti nerreseno il pobeda. Jesam zvezdas al tako nekako biva u nasem fudalu. E, sad, najgore od svega sto ce jedni i drugi prezentoovati antifudbal, a likovi poput zeljka pantica ce da lupetaju o teorijama zavere.

Klipan Klipan

pre 2 godine

Ležanje raspravljanje sa sudijom guranje među igračima skakanje pored klupe od strane trenera ukratko to vam je derbi. Igre nema.

malisa

pre 2 godine

Jel prenosi rts?
(ja, 27. februar 2022 09:44)
---
u ugovoru sa rts je lepo pisalo da pretplatu plaćamo samo za reprize baba se češlja. ostalo je na areni i drugim kanalima. sledeci put gledaj sta potpisujes.

JJ

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača

mr.wolf

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona
(jataganac, 27. februar 2022 09:33)

Slazem se, ali mislim da sve cifre koje si naveo ulaze u statistiku za prvo poluvreme. Osim mozda zutih, tu mislim da ce biti 5.

zivac

pre 2 godine

strucni stab partizana je bolji ove sezone. mi od kad smo izgubili onog glavnog pomocnika ne igramo vise isti fudbal. pre toga je zvezda odigrala neke od najboljih utakmica u prethodnih 10tak godina ali od njegovog odlaska jako tanko. ozvlacimi rezultate na suv kvalitet igraca i na srecu. bice jako jako tesko da pobedimo partizan. nismo favoriti danas.

Ulver

pre 2 godine

gledas fotku ove dvojice i pomislis, kakva gospoda, treneri, stratezi, dzentlmeni. kakve li timove vode, kakav li ce fudbal biti? vidis fotku i sve ti je jasno sta nas ceka

predsednikovo prvenstvo

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača
(JJ, 27. februar 2022 09:36

Mozda dobije crveni na izlasku iz tunela u jami, znaju da nam je on najbolji igrač u odbrani.

Nije džabe "najbolji srpCki"

pre 2 godine

Ima mnogo više članaka o Zvezdi. Novinari su procenili da će posle utakmice više imati Partizan. Štab u Železniku smišlja provokaciju kao u Kupu jer sudija je isti, što da ne prođe opet?

anica velickovic

pre 2 godine

Da li prilici treneru Zvezde da se ovako oblaci i pokazuje ovo cudo na rukama, licni izbor naravno ali ipak treba imati malo obzira, ipak je on trener i gleda ga cela UEFA...duboko razocaranje ovaj Stankovic nista sladje i prijatnije nije moglo da se vidi dok je bio igrac.
Srecno Zvezdo.

Crni96

pre 2 godine

Iskreno nemam pojma šta da očekujem. Zvezdina dominacija zadnjih godina mi ih nekako svrstava u favorita, dok realno igra im je nula,katastrofa. Dok Partizan ima tud bodovnu prednost koja je jako važna,ipak mogu ući malo pod ručnom i čekat svoje prilike. Imaju ok ekipu.

MilanČe

pre 2 godine

Zvezdaš od rođenja, 1991. mi ne najlepša godina u životu. Ali danas, gledaću ovo mrcvarenje fudbala sasvim ravnodušno, za Zvezdu mi je sve teže da navijam posle gomile naci ispada navijača, sa tim ljudima ne bih ništa zajedničko da imam. Ako pobedi Partizan, prvi put mi neće biti žao. Branioci srbstva protiv branilaca ratka mladića, šta reći, još malo arlaukanja Putinu pa da se promeni kanal i gleda Premijer liga. Srpski fudbal je muka duhu

tanchik

pre 2 godine

Bićemo najsrećniji ako fudbal iole bude interesantan, bez puno prepucavanja, faulova i skakanja na sudiju..to su bila lepa vremena kad nismo poželeli da vratimo sebi 1.5h života koji smo protraćili gledajući antifudbal

прле

pre 2 godine

Идемо вечерас заједно у глас, гробари и делије нека се ори Путин из свег гласа!

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Izvanredan tekst koji je dobar uvod u derbi i zagrevanje atmosfere. Sve bi bilo ok da ne znamo da ce biti 1000 faulova, 1000 dugacih bunarenja na spiceve, medjusobnog hvatanja za gusu, komentrisanje svake sudijske odluke, vijanje sudije i ako se bas, bas zakuva medjusobna tuca u svlacionici. Sve u svemu tridesetak minuta aktivne igde je pred nama pa ko voli neka izvoli.

Mohikanac

pre 2 godine

Očekujem 9 igrača Partizana ispred lopte i svaki faul na svojoj polovini, seckanje do iznemoglosti.
Konstantni blok igrača.

Verovatno jalovu Zvezdu sem ako slučajno ne otvori utakmicu.

Voleo bih da grešim i da ćemo gledati fudbal.

veliki strumf

pre 2 godine

Видим гомилу небулозних коментара да је Партизан бољи. Супротно, Звезда је значајно боља. Међутим, Звезда има велики проблем с то је реализација. Стварамо пуно шанси, реализација изузетно слаба. Надам се да ће се то променити данас и да можемо брзо до гола. С друге стране, Псртизан игра чврсто и деструктивно, са врло мало шанси али одличном реализацијом. Хоће их гол невероватно. У Нишу појма нису имали 45 минута, један обичан центаршут и - гол. У Прагу ни полушансу нису имали до тог ваљда 77. минута, контра и гол из првог шута у другом полувремену. Против Спарте у Београду прва шанса и гол, онда гол из непостојећег корнера где буквално заспала цела одбрана. Дакле, игра никаква али најважније - реализација сјајна. Надам се да ће се то данас окренути. Партизан ће сигурно играти на контре данас, са јаким блоком и дубинским лоптама Натха и Јојића на брзе Менига и Рикарда. Ако то неутралишемо - добићемо.

Anonimac

pre 2 godine

Zvezda da je 1 ili 2 gola, verovatno iz prekida. Partizan daje 0 ili 1 gol, verovatno nakon amaterske greške Zvezdine odbrane.

Ovo je rezime prethodnih 4-5 derbija, ne sumnjamo da ce slično biti i danas.

Acamar

pre 2 godine

Rekao bih da je Zvezda bolje igrala jesenas, iako se "pojačala" za ovu polusezonu. Ako bi ponovili igre iz većine evropskih utakmica, bili bi veoma blizu trijumfa. Međutim, u nastavku prvenstva, igra je veoma loša. Na sve to dolazi faktor nervoze i pritiska zbog važnosti meča. Takođe, mislim da Partizan poslednjih godina mnogo bolje igra derbije. Kad se sve uzme u obzir, remi je vrlo verovatan ishod uz rastrzanu utakmicu sa mnogo prekida.

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Nisam bas neki ekspert za fudbal, pogledao sam vecinu Zvezdinih utakmica i neke Partizanove u Evropi. Po onome sto sam video, meni se cini da je Partizan dosta bolja, cvrsca, organizovanija ekipa sa vecinom igraca koji su grobari do koske. Potcenjeni, ali momci koji su neverovatno borbeni. Nesto slicno kao Zvezda u kosarci ove sezone. Svakako, navijam za pobedu danas, puna podrska Dekiju i momcima, ali po onome sto sam do sada gledao, nisam neki optimista.

Back in Black

pre 2 godine

Pa loše vreme, teško da u takvim uslovima možemo da ocekujemo vrhunsku fudbalsku predstavu.
Buhahhaahhaahahhahahahahahhahaha

realan zvezdas

pre 2 godine

Igrače gotovo sigurno Srnic koji jedini kao zadnji vezni u paru sa Sanogom može trkački i borbenoscu da odgovori Zdjelaru i Jojicu. Kanga je centralni vezni, po bokovima Katai i Ivanic.
Borjan-Picini, Dragović, Erakovic, Rodic
Sanogo, Srnic, Kanga
Ivanic, Ohi, Katai

Tako si dobro odvaljen

pre 2 godine

Acamar

To da Partizan igra bolje derbije je toliko otrcan spin vecitih gubitnika iz Humske. I ne samo to. Oni tvrde da nas u "poslednje vreme" odvaljuju i rezultatski iako imaju jednu pobedu u poslednje 4 godine. Vecinom su to bili nereseni rezultati i dve pobede Zvezde. Znaci i rezultatski skor je na strani Zvezde. Treba dodati da je u dva remija Zvezdi oteta pobeda kad su ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena. To treba biti bas dobro odvaljen pa tako spinovati stvarnost da je "Partizan uspesniji u poslednje vreme".

vp

pre 2 godine

Kao Zvezdas, od nas ocekujem najmanje u zadnjih 10ak derbija. Nadam se da ce me iznenaditi kao sto su to radili u zadnje vreme (doduse negativno)

zex

pre 2 godine

Mislim da ce Zvezda igrati sa Gobljicem na desnom beku, onako imam osecaj, Picini jos nije pokazao kakav je igrac,ima znanje ali deluje mlako, da danas mora imati mesara na toj strani.Mozda bude 4-4-2 sa dva napadaca ali mozda ce Ben a mozda Srnic pa sa jednim napadacem, verovatno Pavkov.
Ima dosta opcija.

Acamar

pre 2 godine

@Tako si dobro odvaljen

Ne radi se o odnosu pobeda/poraza, nego o derbijima koji su odlučivali prvenstvo. Evo, kopiram jedan deo članka sa ovog portala, pa možda ti bude jasno o čemu se radi:

"Zanimljivo je da statistika kaže da od 2010. godine Crvena zvezda u četiri prolećna derbija, kada je imala imperativ da pobedi da bi ostala u trci, to nije uspela da učini."

прле

pre 2 godine

Идемо вечерас заједно у глас, гробари и делије нека се ори Путин из свег гласа!

Nije džabe "najbolji srpCki"

pre 2 godine

Ima mnogo više članaka o Zvezdi. Novinari su procenili da će posle utakmice više imati Partizan. Štab u Železniku smišlja provokaciju kao u Kupu jer sudija je isti, što da ne prođe opet?

anica velickovic

pre 2 godine

Da li prilici treneru Zvezde da se ovako oblaci i pokazuje ovo cudo na rukama, licni izbor naravno ali ipak treba imati malo obzira, ipak je on trener i gleda ga cela UEFA...duboko razocaranje ovaj Stankovic nista sladje i prijatnije nije moglo da se vidi dok je bio igrac.
Srecno Zvezdo.

MilanČe

pre 2 godine

Zvezdaš od rođenja, 1991. mi ne najlepša godina u životu. Ali danas, gledaću ovo mrcvarenje fudbala sasvim ravnodušno, za Zvezdu mi je sve teže da navijam posle gomile naci ispada navijača, sa tim ljudima ne bih ništa zajedničko da imam. Ako pobedi Partizan, prvi put mi neće biti žao. Branioci srbstva protiv branilaca ratka mladića, šta reći, još malo arlaukanja Putinu pa da se promeni kanal i gleda Premijer liga. Srpski fudbal je muka duhu

CJC

pre 2 godine

Loš fudbal, aktivne igre 10 minuta,,70+ prekršaja, 10+ žutih. 3+ saopštenja po timu posle derbija... Da, možda i neko da gol... Iz penala, kornera i sl.

Anonimac

pre 2 godine

Zvezda da je 1 ili 2 gola, verovatno iz prekida. Partizan daje 0 ili 1 gol, verovatno nakon amaterske greške Zvezdine odbrane.

Ovo je rezime prethodnih 4-5 derbija, ne sumnjamo da ce slično biti i danas.

est

pre 2 godine

ajmo realno.Zvezdin tim je mnogo bolji i previse iskusniji od Partizanovog posle 70 utakmica u Evropi gde su poizbacivali pola iste ali je lose vođen i u ocajnoj je formi dok je Partizan u naletu,jedinstvo,uspesi...
Ja mislim da ce biti klasika.Partizan povede,Zvezda uspe nekako da izjednaci i to je kraj.

veliki strumf

pre 2 godine

Видим гомилу небулозних коментара да је Партизан бољи. Супротно, Звезда је значајно боља. Међутим, Звезда има велики проблем с то је реализација. Стварамо пуно шанси, реализација изузетно слаба. Надам се да ће се то променити данас и да можемо брзо до гола. С друге стране, Псртизан игра чврсто и деструктивно, са врло мало шанси али одличном реализацијом. Хоће их гол невероватно. У Нишу појма нису имали 45 минута, један обичан центаршут и - гол. У Прагу ни полушансу нису имали до тог ваљда 77. минута, контра и гол из првог шута у другом полувремену. Против Спарте у Београду прва шанса и гол, онда гол из непостојећег корнера где буквално заспала цела одбрана. Дакле, игра никаква али најважније - реализација сјајна. Надам се да ће се то данас окренути. Партизан ће сигурно играти на контре данас, са јаким блоком и дубинским лоптама Натха и Јојића на брзе Менига и Рикарда. Ако то неутралишемо - добићемо.

predsednikovo prvenstvo

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača
(JJ, 27. februar 2022 09:36

Mozda dobije crveni na izlasku iz tunela u jami, znaju da nam je on najbolji igrač u odbrani.

zivac

pre 2 godine

strucni stab partizana je bolji ove sezone. mi od kad smo izgubili onog glavnog pomocnika ne igramo vise isti fudbal. pre toga je zvezda odigrala neke od najboljih utakmica u prethodnih 10tak godina ali od njegovog odlaska jako tanko. ozvlacimi rezultate na suv kvalitet igraca i na srecu. bice jako jako tesko da pobedimo partizan. nismo favoriti danas.

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Nisam bas neki ekspert za fudbal, pogledao sam vecinu Zvezdinih utakmica i neke Partizanove u Evropi. Po onome sto sam video, meni se cini da je Partizan dosta bolja, cvrsca, organizovanija ekipa sa vecinom igraca koji su grobari do koske. Potcenjeni, ali momci koji su neverovatno borbeni. Nesto slicno kao Zvezda u kosarci ove sezone. Svakako, navijam za pobedu danas, puna podrska Dekiju i momcima, ali po onome sto sam do sada gledao, nisam neki optimista.

realan zvezdas

pre 2 godine

Igrače gotovo sigurno Srnic koji jedini kao zadnji vezni u paru sa Sanogom može trkački i borbenoscu da odgovori Zdjelaru i Jojicu. Kanga je centralni vezni, po bokovima Katai i Ivanic.
Borjan-Picini, Dragović, Erakovic, Rodic
Sanogo, Srnic, Kanga
Ivanic, Ohi, Katai

malisa

pre 2 godine

Jel prenosi rts?
(ja, 27. februar 2022 09:44)
---
u ugovoru sa rts je lepo pisalo da pretplatu plaćamo samo za reprize baba se češlja. ostalo je na areni i drugim kanalima. sledeci put gledaj sta potpisujes.

Tako si dobro odvaljen

pre 2 godine

Acamar

To da Partizan igra bolje derbije je toliko otrcan spin vecitih gubitnika iz Humske. I ne samo to. Oni tvrde da nas u "poslednje vreme" odvaljuju i rezultatski iako imaju jednu pobedu u poslednje 4 godine. Vecinom su to bili nereseni rezultati i dve pobede Zvezde. Znaci i rezultatski skor je na strani Zvezde. Treba dodati da je u dva remija Zvezdi oteta pobeda kad su ponisteni regularni golovi Milunovica i Bena. To treba biti bas dobro odvaljen pa tako spinovati stvarnost da je "Partizan uspesniji u poslednje vreme".

jataganac

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona

Ask

pre 2 godine

Zvezda za nijansu bolja ali u slabijoj malo formi. Partizanu 5 bodova prednosti daje rasterecenost. Tako da, mala prednost Partizanu da ce biti nerreseno il pobeda. Jesam zvezdas al tako nekako biva u nasem fudalu. E, sad, najgore od svega sto ce jedni i drugi prezentoovati antifudbal, a likovi poput zeljka pantica ce da lupetaju o teorijama zavere.

Ulver

pre 2 godine

gledas fotku ove dvojice i pomislis, kakva gospoda, treneri, stratezi, dzentlmeni. kakve li timove vode, kakav li ce fudbal biti? vidis fotku i sve ti je jasno sta nas ceka

tanchik

pre 2 godine

Bićemo najsrećniji ako fudbal iole bude interesantan, bez puno prepucavanja, faulova i skakanja na sudiju..to su bila lepa vremena kad nismo poželeli da vratimo sebi 1.5h života koji smo protraćili gledajući antifudbal

Back in Black

pre 2 godine

Pa loše vreme, teško da u takvim uslovima možemo da ocekujemo vrhunsku fudbalsku predstavu.
Buhahhaahhaahahhahahahahahhahaha

mr.wolf

pre 2 godine

Efektivne igre - mozda 35 minuta. Prognoziram jedno 37 faulova, 45 auta, 1153 psovke i totalan antifudbal (koji ce nasi novinari a i gospoda iz strucnog staba predstaviti kao veliku borbu na sredini terena). Eh da - sedam zutih kartona
(jataganac, 27. februar 2022 09:33)

Slazem se, ali mislim da sve cifre koje si naveo ulaze u statistiku za prvo poluvreme. Osim mozda zutih, tu mislim da ce biti 5.

Crni96

pre 2 godine

Iskreno nemam pojma šta da očekujem. Zvezdina dominacija zadnjih godina mi ih nekako svrstava u favorita, dok realno igra im je nula,katastrofa. Dok Partizan ima tud bodovnu prednost koja je jako važna,ipak mogu ući malo pod ručnom i čekat svoje prilike. Imaju ok ekipu.

zex

pre 2 godine

Mislim da ce Zvezda igrati sa Gobljicem na desnom beku, onako imam osecaj, Picini jos nije pokazao kakav je igrac,ima znanje ali deluje mlako, da danas mora imati mesara na toj strani.Mozda bude 4-4-2 sa dva napadaca ali mozda ce Ben a mozda Srnic pa sa jednim napadacem, verovatno Pavkov.
Ima dosta opcija.

vp

pre 2 godine

Kao Zvezdas, od nas ocekujem najmanje u zadnjih 10ak derbija. Nadam se da ce me iznenaditi kao sto su to radili u zadnje vreme (doduse negativno)

JJ

pre 2 godine

Partizanovih potencijalnih 11: Popović, Miljković (Miletić), Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić, Natho, Menig, Terzić – Gomeš.

Nestade vam Vujačić, ostadosmo sa 10 igrača

Mohikanac

pre 2 godine

Očekujem 9 igrača Partizana ispred lopte i svaki faul na svojoj polovini, seckanje do iznemoglosti.
Konstantni blok igrača.

Verovatno jalovu Zvezdu sem ako slučajno ne otvori utakmicu.

Voleo bih da grešim i da ćemo gledati fudbal.

Acamar

pre 2 godine

Rekao bih da je Zvezda bolje igrala jesenas, iako se "pojačala" za ovu polusezonu. Ako bi ponovili igre iz većine evropskih utakmica, bili bi veoma blizu trijumfa. Međutim, u nastavku prvenstva, igra je veoma loša. Na sve to dolazi faktor nervoze i pritiska zbog važnosti meča. Takođe, mislim da Partizan poslednjih godina mnogo bolje igra derbije. Kad se sve uzme u obzir, remi je vrlo verovatan ishod uz rastrzanu utakmicu sa mnogo prekida.

Acamar

pre 2 godine

@Tako si dobro odvaljen

Ne radi se o odnosu pobeda/poraza, nego o derbijima koji su odlučivali prvenstvo. Evo, kopiram jedan deo članka sa ovog portala, pa možda ti bude jasno o čemu se radi:

"Zanimljivo je da statistika kaže da od 2010. godine Crvena zvezda u četiri prolećna derbija, kada je imala imperativ da pobedi da bi ostala u trci, to nije uspela da učini."

Klipan Klipan

pre 2 godine

Ležanje raspravljanje sa sudijom guranje među igračima skakanje pored klupe od strane trenera ukratko to vam je derbi. Igre nema.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Izvanredan tekst koji je dobar uvod u derbi i zagrevanje atmosfere. Sve bi bilo ok da ne znamo da ce biti 1000 faulova, 1000 dugacih bunarenja na spiceve, medjusobnog hvatanja za gusu, komentrisanje svake sudijske odluke, vijanje sudije i ako se bas, bas zakuva medjusobna tuca u svlacionici. Sve u svemu tridesetak minuta aktivne igde je pred nama pa ko voli neka izvoli.