Ponedeljak, 31.01.2022.

07:50

Jokić na skok od tripl-dabla, Denver deklasirao šampiona

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je sjajno protiv Milvoki Baksa u gostima, u pobedi Denver Nagetsa rezultatom 136:100.

Izvor:

Jokiæ na skok od tripl-dabla, Denver deklasirao šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

mix

pre 2 godine

Reče neko ovde pre nekoliko dana da je ovaj "stručnjak" paćenik, neko drugi reče da je trol, nije ni jedno ni drugo, čovek ima ozbiljne mentalne probleme, i prestanite da mu dajete minuse, to je "hrana" za nesvesnost i lažni ego.

Pera Ždera

pre 2 godine

Zaspah jutros pa pogledah snimak utakmice popodne ..

Receno je sve vec ali mi bas parala usi nestrucnost i subjektivnost komentatora Milvokija. Ok je da navlavis superlativima za svoj tim bla bla... sve je to ok, ali par lupetanja su bas bila bizarna.

Na samom pocetku najavljuju sudar najboljeg Janisa i jednog od najboljih Jokica koji je cisto eto onako AKTUELNI MVP al to i ajd. Donekle priridno za domacinsko komentarisanje.

Nikola baca onaj nestvarni pas za Dzef Grina iz hvatanja jednom rukom kroz celu odbranu i komentator to opisuje u stilu, dobar pas bas kao i bilo koji dobar visoki dodavac... Tako nekako. Ma da, vidjamo to svaki dan kod ostalih a Jokic tako ponekad asistira, moze u kos sa ostalim visokim igracima. Komicno...

U nastavku celih deset minuta razglabaju o najboljim visokim asistentima u istoriji (pritom skoro uopste ne kometarisuci desavanja na terenu) i izbacuju neku listu od njih tipa 10 na kojoj je Nikola pri dnu??! :)

Nastavljaju sa naglasavanjem da je Janis medju najboljima tj da mora biti u tip 5 visokih dodavaca svih vremena??????????????

Kroz skoro pa totalno ignorisanje cinjenica u Nikolinu korist kada je u pitanju najbolji visoki + jedan od najboljih inace dodavaca ikada zakljuciju da je danasnjij publici to vrv Lebron i da tako mora biti. Koliko god Bron bio elitan dodavac, u ovom momentu je Nikola najbolji u toj kategoriji medju visokima a gledajuci generalno kroz sve parametre vrv samo iza Kris Pola u citavoj NBA... i to je diskutabilno.

I jos jedan detalj u svrhu totalnog nepoznavanja protivnickog tima, komentar da snagom (misicima) niko iz Denvera ne moze da sacuva Janisa, mozdaaa Nadji! Zakljucak proizilazi iz utiska na oko jer je Zeke veoma atletican, naizgled jak igrac Americkom posmatracu kosarke... a realnost govori da je jedan od ubedljivo najgorih defanzivaca Denvera inace posebno za nekoga poput Janisa.

Totalno neprofesionalni. Da ne pominjemo da ga Jokic snagom moze nositi u zubima. Brzinom, skocnoscu itd naravno ni u ludilu, ali snagom ispod kosa, toliko puta vidjeno. Nikoli je Milvoki redovna poslastica. Uvek lagano i elitno protiv njih odigra. Cudno jeste ali je cinjenica.

Strucnjak

pre 2 godine

Gde ste bre sektasi,kako ste mi danas :)) Kaze ovaj @Smeh Denver da igra ovako glavni favorit,jos samo da Milvoki i ostali ovako lose igraju svaku :)) Zamisli da Golden Stejt svaku igra kao protiv Finixa 😅 @Sos Aron Gordon ne bi bio nista pored Chrisa Pola,pored njega Bijombo ima statistiku karijere od kada je dosao u Finix🤣 @Mirko U pravu si najveci je igrac svih vremena,pa on u sred Srbije ne bi pobedio u toj Anketi🤣

bskfan

pre 2 godine

Steta sto nije imao taj jedan skok ali ovoga puta stvarno nije bilo potrebe da ulazi u igru u cetvrtoj cetvrtini. Kako bi to izgledalo da ulazi u igru na +26? Klupa igrala dobro i onda je red da igraju oni koji imaju manje minuta. Kad su povredjeni onda im fali igraca ali sad trenutno nekoliko igraca ne dobija minute iako ih zasluzuju. JM Grin, Nadji, Rid, pa cak i Hauard koji je kao poslednji u redu za ulazak u igru prosle godine bio vazan igrac u onoj pobedi protiv Portlanda.

Malone radi pametnu stvar sa Bartonom kada ga odmara svaku drugu utakmicu. Barton se obicno preforsira, onda dodje do povrede i ne igra u plejofu. Sto vise razigranih igraca i sto vise uigranih petorki, to bolje. Sinoc je bilo interesantno da Kazins nije igrao i da je klupa Bons-Rivers-Forbs-Nadji-JM Grin odigrala odlicno. Kazins bu trebalo da bude osiguranje, da spreci raspad sistema protiv timova koji imaju jakog rezervnog centra. Kampaco takodje treba da bude van rotacije i da ulazi u igru samo kad je potrebno zamutiti vodu jer se on najbolje snalazi u haosu.

Sad sve zavisi od toga kako ce proci reintegracija Mareja i MPJ-a kad se budu vratili. Ako to prodje kako treba verovatno su medju 4 najbolja tima u ligi. Kako trenutno stoje stvari Sansi deluju nepobedivo, ali nikad se tu ne zna, ispadne jedan bitan igrac i sve padne u vodu.

tocka

pre 2 godine

I ja sam gledao utakmicu tu negde do kraja treće červrtine. Bezveze što ga nisu ubacili za taj jedan skok.
Inače je krenuo sa jako punto izgubljenih lopti, i Baksi su se baš bili naoštrili da ispresecaju dodavanja, i delom im je to polazilo za rukom. Kamera krajem prve četvrtine zumira na Krisa Midltona koji odlazi na klupu a sa njega lije, čovek iscedjen kao da je kraj prvog produžetka u neizvesnoj utakmici. Znači mogu da pokušaju da igraju takvu odbranu koja je orijentisana samo na zaustavljanje Jokića, ali ta ih igra fizički lomi. I tako se nekako i desilo, izgledalo je da je posle prve četvrtine Denver lagano radio šta je hteo. Prosto mi je neverovatno bilo kako Denver lomi Janisa, Holideja i Midltona ko da igraju protiv nekih početnika.

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Jedan dodatak u vezi "zamalo TD". U pitanju je regularna sezona i play-off. Najviše ih ima LBJ 74, 42 bez jedne asistencije i 32 bez jednog skoka. Posle njega Magic 10+42, Westbrook 27+31, Bird 26+22, Kid 0+37, i onda Jokić 19+11. Zanimljivo je da LBJ ima 16 gde su mu nedostajali skok i asistencija. Kid 11, Westbrook 10, Magic 9, Bird 9, a Jokić 2. Kid ima i 23 gde su mu nedostajali poeni (da ne bude zabune imao je od 1 do 9). Draymond Green 16, Rondo 9, Jokić 4. Josh Giddey je jedini igrač koji ima DD bez poena. Podaci nisu kompletni jer se odnose od sezone 83/84.

Imay

pre 2 godine

Opasan tandem se nazire sa Gordonom. Opasan. Gde su sad stručnjaci koji su pljuvali taj trejd? Shvatite da svako ko hoće da uči i napreduje može strašno da profitira u Denveru zbog Jokića! On postavlja sistem igre i da je to shvatio sujetni Đorđević mogao je da se prošeta do zlata na SP i OI. Jokić ne samo da je MVP on je autoritet i za trenere, koji mogu mnogo da nauče od njega. U tom Denveru...

čovjek koji zna

pre 2 godine

"Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj."

To kao ono protiv Hornetsa, pa onda izgube na kraju i MVP glasači poslije ocrne Jokića zbog poraza koji je zaradila klupa, a najmanje on...

Mnogo bolje za Jokića je da igra ovako po 28 minuta i podijeli 10-15 asistencija raspoloženim igračima kako bi bio spreman da u mečevima kad stvarno treba da se povuče izvuče pozitivan rezultat.

Jokić ima statistiku za MVP-a, ali ako hoće da ga osvoji i ove godine na prvom mjestu će se gledati pobjede jer će glasači biti raspoloženiji da daju nagradu Embidu prije i Jokića i Janisa, pošto dosta medija tamo ima neki trip da je Embid prošle godine "zakinut" iako je od njega definitivno bio bolji Jokić, a mislim da će se većina složiti i Kari i da bi obojica sasvim zasluženo trebali biti #1 i #2 sve i da se nije povrijeđivao prošle sezone.

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Za one koje zanima koliko ima utakmica "zamalo TD". Računajući regularni deo i play-off. Jokić ima 75 TD. 11 utakmica gde je nedostajao skok. 19 utakmica gde je nedostajala asistencija.

Strucnjak

pre 2 godine

Da ne bude da samo pisem o Jokicu,evo i asistencije Chrisa Pola od njih 19,vecina su bile za catch and shoot,obicna predaja u ruke C.Johnsonu koji prolazi igraca i onda zakucava preko drugog,racuna se u asistenciju Krisu Polu sto ne znaci da je on zasluzan za taj kos.

NNN

pre 2 godine

Jokić se realno sprdao.
Drugi najbolji skakač lige presedeo celu poslednju četvrtinu jer ga lična statistika ne zanima,
a ovo je bukvalno najbolji pokazatelj koliko je dobar Denver kada "samo" pogađaju otvorene šuteve.
Više puta su drali solidne protivnike kada pogađaju, a tada i Jokić ima veliki broj asistencija u skladu sa stvarnim brojem otvornih situacija koje je kreirao saigračima.
Denver igra dobru timsku odbranu i dobri su u napadu, nekada frustrira koliko maše otvorene šuteve, ali kada se sve skocka izgledaju kao vrlo ozbiljna ekipa, jedva čekam da se Marej vrati, onda će i MVP da izgleda još bolje.

daj mi zilet

pre 2 godine

"Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu..."

Prvi favorit, drugi, treci i tako do petog ili dvajspetog.

JPR24

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…
(Straight Outta München, 31. januar 2022 09:35)

Prati utakmice pa ćeš videti tu statistiku, nema uvek ali pokažu ponekad kad je neki igrač blizu, onomad je Doncicu falio skok ili asistencija ne znam šta beše pa bas pokazase to za Luku, bilo je i za Jokića i još nekoliko igrača, e sad koje su bile brojke ko će se setiti, oni izbacuju non stop neke statistike pa nemoš’ sve ni uhvatiti :) Ipqk se gleda utakmica.

Western Devil

pre 2 godine

Ovo je bio pogled u alternativnu stvarnost gde Jokic igra u GSW i ima ove brojke svako vece.

Jokic je definitivno MVP, nema nikakve dileme, i to znaju svi. To zna i trener Milvokija Budholzer, i ko je gledao, video je da su Jokica cuvali Holidej (plej ali jak kao bik) i pomalo Midlton i Portis dok je Janis "branio" ostale. Ladno je bio sklonjen da ga ne cuva da ne bi cela USA videla kako jedan MVP unistava drugog 2x MVP. I nista, ulazi se u 4/4, Denver +30, Jokic na klupi, a Janis igra protiv Grinova i kupi bacanja.

Strucnjak

pre 2 godine

Trener Malone koji je glavni tvorac ovog tima,covek koji je prepoznao toliko igraca i kojima je pruzio sansu,ovde standardno potcenjuju, koji je glavni trener jednog Nba tima toliko godina ispred toliko ljudi koji cekaju na taj posao ili koji bi ubili da budu glavni treneri jednog Nba tima. Ovde ga pljuju jer njega okrivljiju kad god se izgubi a igrace Denvera nazivaju pogrdnim imenima i salju ih u g ligu,dok sa druge strane pisu kako u Nba igraju samo najbolji igraci ako je neka druga tema u pitanju. Denver je konacno igrao timski uz dodatna dodavanja,ovo je ono o cemu sam pisao,smesno je svaku "asistenciju" izjednacavati sa kosem igraca,4,5 asistencija Jokica je bilo samo predaja lopte igracu u ruke koji iz dva driinga postigne kos ili vozi loptu pa sutne ili kad Hyland vozi loptu doda Jokicu ovaj mu samo vrati iz prve i ovaj pogodi trojku,to je povratni pas kakav se desava konstantno tokom utakmice od vecine igraca. Takodje asistencija suteru za trojke osim ako ga nisi nasao samog,iskljucivo zavisi od sutera,tako da ako je obicno dodavanje ne mozete kriviti sutera ako promasi sto je "upropastio asistenciju" jer vecina tih su obicna dodavanja ili povratne lopte koje igraci dobijaju tokom utakmice od svih igraca na terenu. A ono kad magijom pronadjes slobodnog igraca e to je prava asistencija i nju mozes da izjednacis sa kosem,nije stvarno 10ass=20 koseva. Inace je Westbruk dao 50 hiljada koseva😅

smeh

pre 2 godine

Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu. Timski su razbili šampiona. Milvoki pokušao da udvajanjem Jokića zaustavi napad Denvera jer su se logično nadali lošim procentima ostalih igrača i da će ako svedu Jokića na neke prosečne brojke odraditi posao. Međutim ovaj put je ostatak Denvera odigrao na šampionskom nivou a Jokić pokazao kako bi svaki vrhunski igrač trebalo da igra. Kada vidiš da saigrače ide deliš im lopte i ne siliš u napadu i ne juriš neku ličnu statistiku. Nebi bio u priči za MVP igrača ali se mogu kladiti da bi Jokić više voleo da Denver igra ovako i konstantno pobeđuje a da on ovako malo šutira ka košu protivnika i da ima prosečne brojke u statistici, osim asistencija, na kraju utakmice. Problem je što su ovakve utakmice Denvera anomalija i da u većini slučajeva ostatak Denvera ima očajne procente i da jedini Jokić ima konstantnost u rukama. Zato su i tu gde jesu.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobri su bili svi nocas u Denveru. To je bila utakmica onog tipa sta god da bacis uci ce u kos. Nije Milvoki bio los ,bili su kompletni i Janis i Midlton ,Portis ali ne vredi kad ovi ne promasuju. Cak i igraci trece postave Forbes i Hovard su cepali mrezice pred kraj. Jokic doktorski. Ima jedna akcija kada je Aron zakucao kada su zbunili sve igrace Mivokija. Najbolji Denver ove godine.

meda

pre 2 godine

Ovaj Milvoki treba da otpusti celu trenersku ekipu. Ovo je tragedija kakvu su strategiju napravili za Jokića.
Sve vreme ga udvajaju i onda ne mogu da zatvore šut za 3 kad Jokara uradi neko od onih cross court dodavanja. Od 15 asistencija 13 je imao tako što je dodao nekom da šutne trojku.
Možda im je logika bila Denver nema baš neke šutere, da sklonimo loptu Jokiću iz ruku. I ne baš neki šuteri počnu da pogađaju kad su sami na šutu ili semi-contested. I što je najgore ovo se ponavlja već par sezona. Moguće i da ne menjaju defanzivnu šemu mnogo za konkretan tim pošto je regularna sezona, al svejedno.

dza bu

pre 2 godine

ova mi se ekipa Denvera svidja...,mnogo su borbeniji i svestraniji...,nedostaje samo Mare.Portera najbolje trejdovati i dovesti Bogdanovica npr...i preozbiljna ekipa.

SoS

pre 2 godine

-Neeeee, Jokić ne čini igrače boljima, on ih "otvara" da realizuju svoj potencijal
-AG "cveta" sa Jokićem, ni sa KP ne bi bio ovako dobar
-Jokić igra kao MVP a AG je jedini igrač u DN koji konstantno igra dobro od početka sezone
-Jokić noćas od nas koji smo gledali utakmicu: remek delo košarkaško, poezija, košarkaški mozak i ruke u savršenoj harmoniji, spektakularno, i korisno i predivno
-Vizija kosmička, sve kontroliše na terenu, dirigent, kao protiv Klipersa u PO, ovo je ono što najviše voli
-Kako se samo kreće u odbrani, kako sve pokriva, faenomenalan rad nogu, milina gledati
-Nikola Jokic tonight recorded just the second game ever by a center to have 15+ assists in less than 30 minutes. The last player to do it? Nikola Jokic against the Jazz in 2018
-"The multiple impacts that Nikola Jokic has on the game is extremely evident. Tonight, he scored. He passed. And, he rebounded. Of his final stat line, the 15 assists were what I found to be the most impressive. I’m up in the press box, and Jokic made passes to open guys that I didn’t even see. He’s a thrill to watch. " novinar koji prati MB
-Current #DefensivePOTY race standings in the #NBA:
4. Jokic
-Nikola Jokic has FOUR 20/20 games this season. The rest of the NBA has 8 total. No player has more than one...except Jokic...who has 4.

Ne mora ništa nikada da osvoji samo neka i dalje i što duže igra. Legenda

Strucnjak

pre 2 godine

Kako sam i mislio u ubedljivoj pobedi Denvera i odlicnoj igri Jokica ovde pominju taj jedan skok jer im fali cisto za naziv triple dabl sto je neko jednog dana izmislio cisto zbog zanimljivosti i ovde to pominju umesto da uzivaju u kosarci,a sa druge strane udare preko 60 plusica coveku koji tvrdi da Pol nije mvp ni svog toma i kazu da ne treba biti u mvp trci kao prvi asistent i kradljivac lige,sinoc 20p,8sk i 19 asistencija. Denver je ubacio i 33 poena u poslednoj bez Jokica a valjda je logicno da Janis igra osim ako se vec nisi predao i odustao od utakmice. Ovo je regularna sezona a ne playoff,izgubio je Milvoki i od Klivlenda ubedljivo,druga prica je doigravanje.

Straight Outta München

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…

JPR24

pre 2 godine

Napokon da pored +8 na poluvremenu, trecu četvrtinu pocnu jako, i zaključaju stvar ! Globalno najbolja kolektivna utakmica Denvera u sezoni ! Klupa koja je često problem, doprineli sa 59 poena, na kraju klupa Denvera VS Klupa Baksa : 59-26 ! Ova partija treba da im bude merilo, kao i šablon Melounu, vodiš na poluvremenu, dokrajči odmah, a ne ono klasiko odmaraj pa prosipanje itd..

supica

pre 2 godine

Neverovatno stvarno, svaka cast. Ova sezona je verovatno jos vise MVP nego prethodna kad se povrede uracunaju.
Amerikanci stalno placu o zvezdama kao sto su Lillard ili Bradley Beal npr. koji nemaju sa kim da igraju pa su kim ekipe lose. Denverovi rezultati sa jednom zaista prosecnom ekipom su vrhunski zbog Jokare, to je pokazatelj koliko je on vredan

Zoran

pre 2 godine

@Aco-bl

Marejeva povreda je zahtevala operaciju kolena. Svi analiticari na TV-u koji su bivsi NBA kosarkasi kazu da je to jedna od najgorih povreda, minimum godinu dana oporavka.

Ненад

pre 2 godine

Цео тим Оклахоме са све резервама би стао у рагби формацију да Вестбруку упадне лопта у руке за трипл дабл.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Znači, Jokić je ubacio 18, ekipa 136, a on “igra sam”, ostali ne vrijede puno? Nikad se ne umorite od te vrste komentara. Ali jasno, Barton ne vrijedi, Gordon nije nešto, ostali truba. Jokić sam pobjeđuje. Čisto da znate, bili bi slabiji da je tu Murray, onaj drugi kojeg su potpisali za hrpu novca. Ne razumijete vi to…

Dragan Borca

pre 2 godine

Kakvi teledirigovani pasevi, pocepa odbranu Milvokija kao Cigance napolitanku. Milvoki ga udvajao ali tako naivno da su ih istresli iz gaca.

A Malone kadar nevera, sad se verovatno pita koliko bi pobeda vise imao da nije forsirao Fakua. Forbs poceo standardno svoje isporucivati a Gordon sve bolji. Cak je i nas omiljeni Baki Barton bio stress- free.

Na poluvremenu srpsko kolo, a novinarka Denvera kaze evo odakle Jokicu dobar rad nogu 😎

атила фекете

pre 2 godine

Па зар нема тамо неки човек што бележи ту безвезну статистику да му допише тај један "скок" за триплдабл? Као да би неко то приметио. Зна се да се кошарка игра само за триплдабл, даблдабл је за слепце и лузере.

Bivsi Gastarbajter

pre 2 godine

Jokara Master level of baseball.
Presedeo 4/4 kao mnogo puta, ali je zato Janis igrao i nabijao statistiku...kompleksi...
Voditelji Buksa podcenjivi Jokaru, a ovaj ih oducio od zanata.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Najbolja utakmica Denvera u sezoni. Nikola standardno u 1/4 i 2/4 razigravao saigrače (u prvih 10 minuta na parketu 8 as. i 3 st) u 3/4 još malo dodao gas poenterski i više nego dovoljno za ubedljivu pobedu, a on na pola gasa. Milvoki mu baš leži već godinama, a i folklor ,, Šumadija,, na poluvremenu je svakako ulepšao čitav utisak (kako njemu tako i nama). Šteta za još jedan tripl dabl, ne znam za podatak kom igraču je najviše puta nedostajao po skok ili as. ali sam siguran da je Nikola najviše 4/4 presedeo na klupi u takvim situacijama, što je još jedan dokaz njegove nesebičnosti i posvećenosti timu. Gordon i Moris odlični, Grinovi dobri u zadatku da pokušaju da zaustave Janisa, a bekovski trio sa klupe (Hajland kao rezervni plej, Rivers koji od dolaska Forbsa igra sa mnogo više samopouzdanja i upravo Forbs) ubitačni. Ono što mi je ostavilo utisak, neverovatno odgovorni Barton bez ijedne gluposti i bez Kampaca u rotaciji osim u zadnja 3 minuta(već druga utakmica zaredom, valjda je i Meloun ukapirao da ih kanali većinu utakmica). Dan pauze pa Minesota i Juta,i 9 utakmica u 16 dana do All stara. Sve su bliži da obezbede plasman u 6 i mislim da ne trebaju da forsiraju jurnjavu za pozicijama 3,4 ili 5 već da se skoncetrišu na obezbeđivanja direktnog plasmana u plej off sa bilo koje pozicije, da se energetski sačuvaju i uigraju u slučaju povratka Mareja ili MPJ. Ali lakše reći nego učiniti jer i ostali se pitaju.

Pera

pre 2 godine

Nema veze za tripl-dabl. Nije Jokic Vestbruk, doneo je pobedu timu, svi to vide. Ovako je jos kuliji, a obezbedio je sebi titulu igraca meseca.
I sto je do pre par nedelja (ili cak dana) izgledalo nemoguce, imaju sansu da u sredu pobedom protiv Jute dodju do cetvrtog mesta koje nosi prednost domaceg terena u prvom kolu PO.

Wlado

pre 2 godine

Na kraju prve cetvrtine imao je 8 asistencija :)

Mislim da istok nema sta da trazi protiv denvera osim chicaga. Cenim finale nba lige denver bulls.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola "kazu da ne igram odbranu" Jokic, 1 blokada + 3 ukradene, +/- +24 sinoc...

Prosecno 1.5 ukradena lopta ove sezone + drugi "skakac" lige :)

Mladen

pre 2 godine

Auuu...
Jasno je da Milvoki nije u senzacionalnoj formi,ali da ih ovako Denver pregazi...
Nikola lagano,odlicni procenti suta,asistencije na tacni za saigrace koji su pogadjali,i sto je najbitnije opet ispod pola sata bio u igri.
Dalas izgubio,Lejkersi izgubili,oni pobedili.
Turneja ide odlicno za sada,da ne ureknemo.

Dragan RS

pre 2 godine

Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj.

Poslednjih 8 minuta tekme sam otisao spavat, vidio sam da nema vajde. Obozavam generalno kosarku ali realno najvise gledam Denver kao Denver zbog Jokica i kako ce odigrat.

man

pre 2 godine

perfect crime!

Kako drugacije opisati ovu utakmicu, sada su i zvanicno 5-ti. Jos sa Minesotom i onda pa mogu reci Klasik sa Jutom (posle Lakers-Kings verovatno najgledaniji dvoboj u Srbiji) Juta koja ima pet poraza u nizu i odmara do cetvrtka i meca sa Denverom.

Горан БК

pre 2 godine

Imaš u 3/4 18/9/15 i ne želiš da uđeš u 4/4 ni minut da ostvariš TD. 99% lige bi se potuklo sa trenerom ako ga ne bi uveo u 4/4 da ostvari taj jedan rebound.

Lex

pre 2 godine

Бакси напаковали рекет, мислили е сад ћемо га сасећи, али мало сутра, Јокић их опет разбио.

MPP

pre 2 godine

JEDNA

od najboljih nastupa Denvera(timskih) po rečima samog Jokića od kako je on u timu.
Prosto su ih počistili sa terena. I naravno tipično za Jokića falio je jedan skok za izjednačenje apsolutnog rekorda u 3D. To je samo dokaz kakav je on maestralan igrač.
I sad imate Janisa sa svim tim koševima ...i ?
Sad se vidi ko je tu MVP.
18 koš. & 15asist!
A BASKETBALL SAVANT.

Bocko

pre 2 godine

Denver izgleda " srlja " u plej of. Dosta znači koliko- toliko stabilan šuter, kao što je Forbs. Naravno i Kazina. Mislim da , kada bi imali igrača kao što je Džru Holidej da bi otišli daleko. Shvatam i dužinu sezone i da ima prilike za popravni i da je ovo NBA, ali igrače Milvokiju treba da bude bar malo sramota posle ovolikog poraza na svom terenu. Ipak su oni šampioni.

Aco-bl

pre 2 godine

Moze li mi neko objasniti sta je ovo sa Marejom ? Imao je tesku povredu mislim da su ligamenti ali koliko promjecujem dugi su povratci na parket . Po meni nikad duze pauze za ovkave povrde pa imo je i Durant pa Tompson ,nekako sam imo utisak prije kad ljudi povrede ligamente tj pokidaju da se brze vrate .Inace Jokara igra koloko treba da razigra 😁

Горан БК

pre 2 godine

Imaš u 3/4 18/9/15 i ne želiš da uđeš u 4/4 ni minut da ostvariš TD. 99% lige bi se potuklo sa trenerom ako ga ne bi uveo u 4/4 da ostvari taj jedan rebound.

Dragan RS

pre 2 godine

Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj.

Poslednjih 8 minuta tekme sam otisao spavat, vidio sam da nema vajde. Obozavam generalno kosarku ali realno najvise gledam Denver kao Denver zbog Jokica i kako ce odigrat.

Pera

pre 2 godine

Nema veze za tripl-dabl. Nije Jokic Vestbruk, doneo je pobedu timu, svi to vide. Ovako je jos kuliji, a obezbedio je sebi titulu igraca meseca.
I sto je do pre par nedelja (ili cak dana) izgledalo nemoguce, imaju sansu da u sredu pobedom protiv Jute dodju do cetvrtog mesta koje nosi prednost domaceg terena u prvom kolu PO.

Bivsi Gastarbajter

pre 2 godine

Jokara Master level of baseball.
Presedeo 4/4 kao mnogo puta, ali je zato Janis igrao i nabijao statistiku...kompleksi...
Voditelji Buksa podcenjivi Jokaru, a ovaj ih oducio od zanata.

MPP

pre 2 godine

JEDNA

od najboljih nastupa Denvera(timskih) po rečima samog Jokića od kako je on u timu.
Prosto su ih počistili sa terena. I naravno tipično za Jokića falio je jedan skok za izjednačenje apsolutnog rekorda u 3D. To je samo dokaz kakav je on maestralan igrač.
I sad imate Janisa sa svim tim koševima ...i ?
Sad se vidi ko je tu MVP.
18 koš. & 15asist!
A BASKETBALL SAVANT.

Mladen

pre 2 godine

Auuu...
Jasno je da Milvoki nije u senzacionalnoj formi,ali da ih ovako Denver pregazi...
Nikola lagano,odlicni procenti suta,asistencije na tacni za saigrace koji su pogadjali,i sto je najbitnije opet ispod pola sata bio u igri.
Dalas izgubio,Lejkersi izgubili,oni pobedili.
Turneja ide odlicno za sada,da ne ureknemo.

Dragan Borca

pre 2 godine

Kakvi teledirigovani pasevi, pocepa odbranu Milvokija kao Cigance napolitanku. Milvoki ga udvajao ali tako naivno da su ih istresli iz gaca.

A Malone kadar nevera, sad se verovatno pita koliko bi pobeda vise imao da nije forsirao Fakua. Forbs poceo standardno svoje isporucivati a Gordon sve bolji. Cak je i nas omiljeni Baki Barton bio stress- free.

Na poluvremenu srpsko kolo, a novinarka Denvera kaze evo odakle Jokicu dobar rad nogu 😎

Dragan Feliks

pre 2 godine

Najbolja utakmica Denvera u sezoni. Nikola standardno u 1/4 i 2/4 razigravao saigrače (u prvih 10 minuta na parketu 8 as. i 3 st) u 3/4 još malo dodao gas poenterski i više nego dovoljno za ubedljivu pobedu, a on na pola gasa. Milvoki mu baš leži već godinama, a i folklor ,, Šumadija,, na poluvremenu je svakako ulepšao čitav utisak (kako njemu tako i nama). Šteta za još jedan tripl dabl, ne znam za podatak kom igraču je najviše puta nedostajao po skok ili as. ali sam siguran da je Nikola najviše 4/4 presedeo na klupi u takvim situacijama, što je još jedan dokaz njegove nesebičnosti i posvećenosti timu. Gordon i Moris odlični, Grinovi dobri u zadatku da pokušaju da zaustave Janisa, a bekovski trio sa klupe (Hajland kao rezervni plej, Rivers koji od dolaska Forbsa igra sa mnogo više samopouzdanja i upravo Forbs) ubitačni. Ono što mi je ostavilo utisak, neverovatno odgovorni Barton bez ijedne gluposti i bez Kampaca u rotaciji osim u zadnja 3 minuta(već druga utakmica zaredom, valjda je i Meloun ukapirao da ih kanali većinu utakmica). Dan pauze pa Minesota i Juta,i 9 utakmica u 16 dana do All stara. Sve su bliži da obezbede plasman u 6 i mislim da ne trebaju da forsiraju jurnjavu za pozicijama 3,4 ili 5 već da se skoncetrišu na obezbeđivanja direktnog plasmana u plej off sa bilo koje pozicije, da se energetski sačuvaju i uigraju u slučaju povratka Mareja ili MPJ. Ali lakše reći nego učiniti jer i ostali se pitaju.

Bocko

pre 2 godine

Denver izgleda " srlja " u plej of. Dosta znači koliko- toliko stabilan šuter, kao što je Forbs. Naravno i Kazina. Mislim da , kada bi imali igrača kao što je Džru Holidej da bi otišli daleko. Shvatam i dužinu sezone i da ima prilike za popravni i da je ovo NBA, ali igrače Milvokiju treba da bude bar malo sramota posle ovolikog poraza na svom terenu. Ipak su oni šampioni.

supica

pre 2 godine

Neverovatno stvarno, svaka cast. Ova sezona je verovatno jos vise MVP nego prethodna kad se povrede uracunaju.
Amerikanci stalno placu o zvezdama kao sto su Lillard ili Bradley Beal npr. koji nemaju sa kim da igraju pa su kim ekipe lose. Denverovi rezultati sa jednom zaista prosecnom ekipom su vrhunski zbog Jokare, to je pokazatelj koliko je on vredan

man

pre 2 godine

perfect crime!

Kako drugacije opisati ovu utakmicu, sada su i zvanicno 5-ti. Jos sa Minesotom i onda pa mogu reci Klasik sa Jutom (posle Lakers-Kings verovatno najgledaniji dvoboj u Srbiji) Juta koja ima pet poraza u nizu i odmara do cetvrtka i meca sa Denverom.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola "kazu da ne igram odbranu" Jokic, 1 blokada + 3 ukradene, +/- +24 sinoc...

Prosecno 1.5 ukradena lopta ove sezone + drugi "skakac" lige :)

Ненад

pre 2 godine

Цео тим Оклахоме са све резервама би стао у рагби формацију да Вестбруку упадне лопта у руке за трипл дабл.

Western Devil

pre 2 godine

Ovo je bio pogled u alternativnu stvarnost gde Jokic igra u GSW i ima ove brojke svako vece.

Jokic je definitivno MVP, nema nikakve dileme, i to znaju svi. To zna i trener Milvokija Budholzer, i ko je gledao, video je da su Jokica cuvali Holidej (plej ali jak kao bik) i pomalo Midlton i Portis dok je Janis "branio" ostale. Ladno je bio sklonjen da ga ne cuva da ne bi cela USA videla kako jedan MVP unistava drugog 2x MVP. I nista, ulazi se u 4/4, Denver +30, Jokic na klupi, a Janis igra protiv Grinova i kupi bacanja.

Lex

pre 2 godine

Бакси напаковали рекет, мислили е сад ћемо га сасећи, али мало сутра, Јокић их опет разбио.

JPR24

pre 2 godine

Napokon da pored +8 na poluvremenu, trecu četvrtinu pocnu jako, i zaključaju stvar ! Globalno najbolja kolektivna utakmica Denvera u sezoni ! Klupa koja je često problem, doprineli sa 59 poena, na kraju klupa Denvera VS Klupa Baksa : 59-26 ! Ova partija treba da im bude merilo, kao i šablon Melounu, vodiš na poluvremenu, dokrajči odmah, a ne ono klasiko odmaraj pa prosipanje itd..

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Za one koje zanima koliko ima utakmica "zamalo TD". Računajući regularni deo i play-off. Jokić ima 75 TD. 11 utakmica gde je nedostajao skok. 19 utakmica gde je nedostajala asistencija.

Imay

pre 2 godine

Opasan tandem se nazire sa Gordonom. Opasan. Gde su sad stručnjaci koji su pljuvali taj trejd? Shvatite da svako ko hoće da uči i napreduje može strašno da profitira u Denveru zbog Jokića! On postavlja sistem igre i da je to shvatio sujetni Đorđević mogao je da se prošeta do zlata na SP i OI. Jokić ne samo da je MVP on je autoritet i za trenere, koji mogu mnogo da nauče od njega. U tom Denveru...

smeh

pre 2 godine

Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu. Timski su razbili šampiona. Milvoki pokušao da udvajanjem Jokića zaustavi napad Denvera jer su se logično nadali lošim procentima ostalih igrača i da će ako svedu Jokića na neke prosečne brojke odraditi posao. Međutim ovaj put je ostatak Denvera odigrao na šampionskom nivou a Jokić pokazao kako bi svaki vrhunski igrač trebalo da igra. Kada vidiš da saigrače ide deliš im lopte i ne siliš u napadu i ne juriš neku ličnu statistiku. Nebi bio u priči za MVP igrača ali se mogu kladiti da bi Jokić više voleo da Denver igra ovako i konstantno pobeđuje a da on ovako malo šutira ka košu protivnika i da ima prosečne brojke u statistici, osim asistencija, na kraju utakmice. Problem je što su ovakve utakmice Denvera anomalija i da u većini slučajeva ostatak Denvera ima očajne procente i da jedini Jokić ima konstantnost u rukama. Zato su i tu gde jesu.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobri su bili svi nocas u Denveru. To je bila utakmica onog tipa sta god da bacis uci ce u kos. Nije Milvoki bio los ,bili su kompletni i Janis i Midlton ,Portis ali ne vredi kad ovi ne promasuju. Cak i igraci trece postave Forbes i Hovard su cepali mrezice pred kraj. Jokic doktorski. Ima jedna akcija kada je Aron zakucao kada su zbunili sve igrace Mivokija. Najbolji Denver ove godine.

Wlado

pre 2 godine

Na kraju prve cetvrtine imao je 8 asistencija :)

Mislim da istok nema sta da trazi protiv denvera osim chicaga. Cenim finale nba lige denver bulls.

SoS

pre 2 godine

-Neeeee, Jokić ne čini igrače boljima, on ih "otvara" da realizuju svoj potencijal
-AG "cveta" sa Jokićem, ni sa KP ne bi bio ovako dobar
-Jokić igra kao MVP a AG je jedini igrač u DN koji konstantno igra dobro od početka sezone
-Jokić noćas od nas koji smo gledali utakmicu: remek delo košarkaško, poezija, košarkaški mozak i ruke u savršenoj harmoniji, spektakularno, i korisno i predivno
-Vizija kosmička, sve kontroliše na terenu, dirigent, kao protiv Klipersa u PO, ovo je ono što najviše voli
-Kako se samo kreće u odbrani, kako sve pokriva, faenomenalan rad nogu, milina gledati
-Nikola Jokic tonight recorded just the second game ever by a center to have 15+ assists in less than 30 minutes. The last player to do it? Nikola Jokic against the Jazz in 2018
-"The multiple impacts that Nikola Jokic has on the game is extremely evident. Tonight, he scored. He passed. And, he rebounded. Of his final stat line, the 15 assists were what I found to be the most impressive. I’m up in the press box, and Jokic made passes to open guys that I didn’t even see. He’s a thrill to watch. " novinar koji prati MB
-Current #DefensivePOTY race standings in the #NBA:
4. Jokic
-Nikola Jokic has FOUR 20/20 games this season. The rest of the NBA has 8 total. No player has more than one...except Jokic...who has 4.

Ne mora ništa nikada da osvoji samo neka i dalje i što duže igra. Legenda

Zoran

pre 2 godine

@Aco-bl

Marejeva povreda je zahtevala operaciju kolena. Svi analiticari na TV-u koji su bivsi NBA kosarkasi kazu da je to jedna od najgorih povreda, minimum godinu dana oporavka.

meda

pre 2 godine

Ovaj Milvoki treba da otpusti celu trenersku ekipu. Ovo je tragedija kakvu su strategiju napravili za Jokića.
Sve vreme ga udvajaju i onda ne mogu da zatvore šut za 3 kad Jokara uradi neko od onih cross court dodavanja. Od 15 asistencija 13 je imao tako što je dodao nekom da šutne trojku.
Možda im je logika bila Denver nema baš neke šutere, da sklonimo loptu Jokiću iz ruku. I ne baš neki šuteri počnu da pogađaju kad su sami na šutu ili semi-contested. I što je najgore ovo se ponavlja već par sezona. Moguće i da ne menjaju defanzivnu šemu mnogo za konkretan tim pošto je regularna sezona, al svejedno.

Straight Outta München

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…

NNN

pre 2 godine

Jokić se realno sprdao.
Drugi najbolji skakač lige presedeo celu poslednju četvrtinu jer ga lična statistika ne zanima,
a ovo je bukvalno najbolji pokazatelj koliko je dobar Denver kada "samo" pogađaju otvorene šuteve.
Više puta su drali solidne protivnike kada pogađaju, a tada i Jokić ima veliki broj asistencija u skladu sa stvarnim brojem otvornih situacija koje je kreirao saigračima.
Denver igra dobru timsku odbranu i dobri su u napadu, nekada frustrira koliko maše otvorene šuteve, ali kada se sve skocka izgledaju kao vrlo ozbiljna ekipa, jedva čekam da se Marej vrati, onda će i MVP da izgleda još bolje.

tocka

pre 2 godine

I ja sam gledao utakmicu tu negde do kraja treće červrtine. Bezveze što ga nisu ubacili za taj jedan skok.
Inače je krenuo sa jako punto izgubljenih lopti, i Baksi su se baš bili naoštrili da ispresecaju dodavanja, i delom im je to polazilo za rukom. Kamera krajem prve četvrtine zumira na Krisa Midltona koji odlazi na klupu a sa njega lije, čovek iscedjen kao da je kraj prvog produžetka u neizvesnoj utakmici. Znači mogu da pokušaju da igraju takvu odbranu koja je orijentisana samo na zaustavljanje Jokića, ali ta ih igra fizički lomi. I tako se nekako i desilo, izgledalo je da je posle prve četvrtine Denver lagano radio šta je hteo. Prosto mi je neverovatno bilo kako Denver lomi Janisa, Holideja i Midltona ko da igraju protiv nekih početnika.

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Jedan dodatak u vezi "zamalo TD". U pitanju je regularna sezona i play-off. Najviše ih ima LBJ 74, 42 bez jedne asistencije i 32 bez jednog skoka. Posle njega Magic 10+42, Westbrook 27+31, Bird 26+22, Kid 0+37, i onda Jokić 19+11. Zanimljivo je da LBJ ima 16 gde su mu nedostajali skok i asistencija. Kid 11, Westbrook 10, Magic 9, Bird 9, a Jokić 2. Kid ima i 23 gde su mu nedostajali poeni (da ne bude zabune imao je od 1 do 9). Draymond Green 16, Rondo 9, Jokić 4. Josh Giddey je jedini igrač koji ima DD bez poena. Podaci nisu kompletni jer se odnose od sezone 83/84.

JPR24

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…
(Straight Outta München, 31. januar 2022 09:35)

Prati utakmice pa ćeš videti tu statistiku, nema uvek ali pokažu ponekad kad je neki igrač blizu, onomad je Doncicu falio skok ili asistencija ne znam šta beše pa bas pokazase to za Luku, bilo je i za Jokića i još nekoliko igrača, e sad koje su bile brojke ko će se setiti, oni izbacuju non stop neke statistike pa nemoš’ sve ni uhvatiti :) Ipqk se gleda utakmica.

Aco-bl

pre 2 godine

Moze li mi neko objasniti sta je ovo sa Marejom ? Imao je tesku povredu mislim da su ligamenti ali koliko promjecujem dugi su povratci na parket . Po meni nikad duze pauze za ovkave povrde pa imo je i Durant pa Tompson ,nekako sam imo utisak prije kad ljudi povrede ligamente tj pokidaju da se brze vrate .Inace Jokara igra koloko treba da razigra 😁

dza bu

pre 2 godine

ova mi se ekipa Denvera svidja...,mnogo su borbeniji i svestraniji...,nedostaje samo Mare.Portera najbolje trejdovati i dovesti Bogdanovica npr...i preozbiljna ekipa.

bskfan

pre 2 godine

Steta sto nije imao taj jedan skok ali ovoga puta stvarno nije bilo potrebe da ulazi u igru u cetvrtoj cetvrtini. Kako bi to izgledalo da ulazi u igru na +26? Klupa igrala dobro i onda je red da igraju oni koji imaju manje minuta. Kad su povredjeni onda im fali igraca ali sad trenutno nekoliko igraca ne dobija minute iako ih zasluzuju. JM Grin, Nadji, Rid, pa cak i Hauard koji je kao poslednji u redu za ulazak u igru prosle godine bio vazan igrac u onoj pobedi protiv Portlanda.

Malone radi pametnu stvar sa Bartonom kada ga odmara svaku drugu utakmicu. Barton se obicno preforsira, onda dodje do povrede i ne igra u plejofu. Sto vise razigranih igraca i sto vise uigranih petorki, to bolje. Sinoc je bilo interesantno da Kazins nije igrao i da je klupa Bons-Rivers-Forbs-Nadji-JM Grin odigrala odlicno. Kazins bu trebalo da bude osiguranje, da spreci raspad sistema protiv timova koji imaju jakog rezervnog centra. Kampaco takodje treba da bude van rotacije i da ulazi u igru samo kad je potrebno zamutiti vodu jer se on najbolje snalazi u haosu.

Sad sve zavisi od toga kako ce proci reintegracija Mareja i MPJ-a kad se budu vratili. Ako to prodje kako treba verovatno su medju 4 najbolja tima u ligi. Kako trenutno stoje stvari Sansi deluju nepobedivo, ali nikad se tu ne zna, ispadne jedan bitan igrac i sve padne u vodu.

атила фекете

pre 2 godine

Па зар нема тамо неки човек што бележи ту безвезну статистику да му допише тај један "скок" за триплдабл? Као да би неко то приметио. Зна се да се кошарка игра само за триплдабл, даблдабл је за слепце и лузере.

čovjek koji zna

pre 2 godine

"Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj."

To kao ono protiv Hornetsa, pa onda izgube na kraju i MVP glasači poslije ocrne Jokića zbog poraza koji je zaradila klupa, a najmanje on...

Mnogo bolje za Jokića je da igra ovako po 28 minuta i podijeli 10-15 asistencija raspoloženim igračima kako bi bio spreman da u mečevima kad stvarno treba da se povuče izvuče pozitivan rezultat.

Jokić ima statistiku za MVP-a, ali ako hoće da ga osvoji i ove godine na prvom mjestu će se gledati pobjede jer će glasači biti raspoloženiji da daju nagradu Embidu prije i Jokića i Janisa, pošto dosta medija tamo ima neki trip da je Embid prošle godine "zakinut" iako je od njega definitivno bio bolji Jokić, a mislim da će se većina složiti i Kari i da bi obojica sasvim zasluženo trebali biti #1 i #2 sve i da se nije povrijeđivao prošle sezone.

Strucnjak

pre 2 godine

Kako sam i mislio u ubedljivoj pobedi Denvera i odlicnoj igri Jokica ovde pominju taj jedan skok jer im fali cisto za naziv triple dabl sto je neko jednog dana izmislio cisto zbog zanimljivosti i ovde to pominju umesto da uzivaju u kosarci,a sa druge strane udare preko 60 plusica coveku koji tvrdi da Pol nije mvp ni svog toma i kazu da ne treba biti u mvp trci kao prvi asistent i kradljivac lige,sinoc 20p,8sk i 19 asistencija. Denver je ubacio i 33 poena u poslednoj bez Jokica a valjda je logicno da Janis igra osim ako se vec nisi predao i odustao od utakmice. Ovo je regularna sezona a ne playoff,izgubio je Milvoki i od Klivlenda ubedljivo,druga prica je doigravanje.

Pera Ždera

pre 2 godine

Zaspah jutros pa pogledah snimak utakmice popodne ..

Receno je sve vec ali mi bas parala usi nestrucnost i subjektivnost komentatora Milvokija. Ok je da navlavis superlativima za svoj tim bla bla... sve je to ok, ali par lupetanja su bas bila bizarna.

Na samom pocetku najavljuju sudar najboljeg Janisa i jednog od najboljih Jokica koji je cisto eto onako AKTUELNI MVP al to i ajd. Donekle priridno za domacinsko komentarisanje.

Nikola baca onaj nestvarni pas za Dzef Grina iz hvatanja jednom rukom kroz celu odbranu i komentator to opisuje u stilu, dobar pas bas kao i bilo koji dobar visoki dodavac... Tako nekako. Ma da, vidjamo to svaki dan kod ostalih a Jokic tako ponekad asistira, moze u kos sa ostalim visokim igracima. Komicno...

U nastavku celih deset minuta razglabaju o najboljim visokim asistentima u istoriji (pritom skoro uopste ne kometarisuci desavanja na terenu) i izbacuju neku listu od njih tipa 10 na kojoj je Nikola pri dnu??! :)

Nastavljaju sa naglasavanjem da je Janis medju najboljima tj da mora biti u tip 5 visokih dodavaca svih vremena??????????????

Kroz skoro pa totalno ignorisanje cinjenica u Nikolinu korist kada je u pitanju najbolji visoki + jedan od najboljih inace dodavaca ikada zakljuciju da je danasnjij publici to vrv Lebron i da tako mora biti. Koliko god Bron bio elitan dodavac, u ovom momentu je Nikola najbolji u toj kategoriji medju visokima a gledajuci generalno kroz sve parametre vrv samo iza Kris Pola u citavoj NBA... i to je diskutabilno.

I jos jedan detalj u svrhu totalnog nepoznavanja protivnickog tima, komentar da snagom (misicima) niko iz Denvera ne moze da sacuva Janisa, mozdaaa Nadji! Zakljucak proizilazi iz utiska na oko jer je Zeke veoma atletican, naizgled jak igrac Americkom posmatracu kosarke... a realnost govori da je jedan od ubedljivo najgorih defanzivaca Denvera inace posebno za nekoga poput Janisa.

Totalno neprofesionalni. Da ne pominjemo da ga Jokic snagom moze nositi u zubima. Brzinom, skocnoscu itd naravno ni u ludilu, ali snagom ispod kosa, toliko puta vidjeno. Nikoli je Milvoki redovna poslastica. Uvek lagano i elitno protiv njih odigra. Cudno jeste ali je cinjenica.

Strucnjak

pre 2 godine

Trener Malone koji je glavni tvorac ovog tima,covek koji je prepoznao toliko igraca i kojima je pruzio sansu,ovde standardno potcenjuju, koji je glavni trener jednog Nba tima toliko godina ispred toliko ljudi koji cekaju na taj posao ili koji bi ubili da budu glavni treneri jednog Nba tima. Ovde ga pljuju jer njega okrivljiju kad god se izgubi a igrace Denvera nazivaju pogrdnim imenima i salju ih u g ligu,dok sa druge strane pisu kako u Nba igraju samo najbolji igraci ako je neka druga tema u pitanju. Denver je konacno igrao timski uz dodatna dodavanja,ovo je ono o cemu sam pisao,smesno je svaku "asistenciju" izjednacavati sa kosem igraca,4,5 asistencija Jokica je bilo samo predaja lopte igracu u ruke koji iz dva driinga postigne kos ili vozi loptu pa sutne ili kad Hyland vozi loptu doda Jokicu ovaj mu samo vrati iz prve i ovaj pogodi trojku,to je povratni pas kakav se desava konstantno tokom utakmice od vecine igraca. Takodje asistencija suteru za trojke osim ako ga nisi nasao samog,iskljucivo zavisi od sutera,tako da ako je obicno dodavanje ne mozete kriviti sutera ako promasi sto je "upropastio asistenciju" jer vecina tih su obicna dodavanja ili povratne lopte koje igraci dobijaju tokom utakmice od svih igraca na terenu. A ono kad magijom pronadjes slobodnog igraca e to je prava asistencija i nju mozes da izjednacis sa kosem,nije stvarno 10ass=20 koseva. Inace je Westbruk dao 50 hiljada koseva😅

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Znači, Jokić je ubacio 18, ekipa 136, a on “igra sam”, ostali ne vrijede puno? Nikad se ne umorite od te vrste komentara. Ali jasno, Barton ne vrijedi, Gordon nije nešto, ostali truba. Jokić sam pobjeđuje. Čisto da znate, bili bi slabiji da je tu Murray, onaj drugi kojeg su potpisali za hrpu novca. Ne razumijete vi to…

mix

pre 2 godine

Reče neko ovde pre nekoliko dana da je ovaj "stručnjak" paćenik, neko drugi reče da je trol, nije ni jedno ni drugo, čovek ima ozbiljne mentalne probleme, i prestanite da mu dajete minuse, to je "hrana" za nesvesnost i lažni ego.

Strucnjak

pre 2 godine

Da ne bude da samo pisem o Jokicu,evo i asistencije Chrisa Pola od njih 19,vecina su bile za catch and shoot,obicna predaja u ruke C.Johnsonu koji prolazi igraca i onda zakucava preko drugog,racuna se u asistenciju Krisu Polu sto ne znaci da je on zasluzan za taj kos.

daj mi zilet

pre 2 godine

"Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu..."

Prvi favorit, drugi, treci i tako do petog ili dvajspetog.

Strucnjak

pre 2 godine

Gde ste bre sektasi,kako ste mi danas :)) Kaze ovaj @Smeh Denver da igra ovako glavni favorit,jos samo da Milvoki i ostali ovako lose igraju svaku :)) Zamisli da Golden Stejt svaku igra kao protiv Finixa 😅 @Sos Aron Gordon ne bi bio nista pored Chrisa Pola,pored njega Bijombo ima statistiku karijere od kada je dosao u Finix🤣 @Mirko U pravu si najveci je igrac svih vremena,pa on u sred Srbije ne bi pobedio u toj Anketi🤣

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Znači, Jokić je ubacio 18, ekipa 136, a on “igra sam”, ostali ne vrijede puno? Nikad se ne umorite od te vrste komentara. Ali jasno, Barton ne vrijedi, Gordon nije nešto, ostali truba. Jokić sam pobjeđuje. Čisto da znate, bili bi slabiji da je tu Murray, onaj drugi kojeg su potpisali za hrpu novca. Ne razumijete vi to…

Aco-bl

pre 2 godine

Moze li mi neko objasniti sta je ovo sa Marejom ? Imao je tesku povredu mislim da su ligamenti ali koliko promjecujem dugi su povratci na parket . Po meni nikad duze pauze za ovkave povrde pa imo je i Durant pa Tompson ,nekako sam imo utisak prije kad ljudi povrede ligamente tj pokidaju da se brze vrate .Inace Jokara igra koloko treba da razigra 😁

атила фекете

pre 2 godine

Па зар нема тамо неки човек што бележи ту безвезну статистику да му допише тај један "скок" за триплдабл? Као да би неко то приметио. Зна се да се кошарка игра само за триплдабл, даблдабл је за слепце и лузере.

Strucnjak

pre 2 godine

Kako sam i mislio u ubedljivoj pobedi Denvera i odlicnoj igri Jokica ovde pominju taj jedan skok jer im fali cisto za naziv triple dabl sto je neko jednog dana izmislio cisto zbog zanimljivosti i ovde to pominju umesto da uzivaju u kosarci,a sa druge strane udare preko 60 plusica coveku koji tvrdi da Pol nije mvp ni svog toma i kazu da ne treba biti u mvp trci kao prvi asistent i kradljivac lige,sinoc 20p,8sk i 19 asistencija. Denver je ubacio i 33 poena u poslednoj bez Jokica a valjda je logicno da Janis igra osim ako se vec nisi predao i odustao od utakmice. Ovo je regularna sezona a ne playoff,izgubio je Milvoki i od Klivlenda ubedljivo,druga prica je doigravanje.

Strucnjak

pre 2 godine

Trener Malone koji je glavni tvorac ovog tima,covek koji je prepoznao toliko igraca i kojima je pruzio sansu,ovde standardno potcenjuju, koji je glavni trener jednog Nba tima toliko godina ispred toliko ljudi koji cekaju na taj posao ili koji bi ubili da budu glavni treneri jednog Nba tima. Ovde ga pljuju jer njega okrivljiju kad god se izgubi a igrace Denvera nazivaju pogrdnim imenima i salju ih u g ligu,dok sa druge strane pisu kako u Nba igraju samo najbolji igraci ako je neka druga tema u pitanju. Denver je konacno igrao timski uz dodatna dodavanja,ovo je ono o cemu sam pisao,smesno je svaku "asistenciju" izjednacavati sa kosem igraca,4,5 asistencija Jokica je bilo samo predaja lopte igracu u ruke koji iz dva driinga postigne kos ili vozi loptu pa sutne ili kad Hyland vozi loptu doda Jokicu ovaj mu samo vrati iz prve i ovaj pogodi trojku,to je povratni pas kakav se desava konstantno tokom utakmice od vecine igraca. Takodje asistencija suteru za trojke osim ako ga nisi nasao samog,iskljucivo zavisi od sutera,tako da ako je obicno dodavanje ne mozete kriviti sutera ako promasi sto je "upropastio asistenciju" jer vecina tih su obicna dodavanja ili povratne lopte koje igraci dobijaju tokom utakmice od svih igraca na terenu. A ono kad magijom pronadjes slobodnog igraca e to je prava asistencija i nju mozes da izjednacis sa kosem,nije stvarno 10ass=20 koseva. Inace je Westbruk dao 50 hiljada koseva😅

daj mi zilet

pre 2 godine

"Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu..."

Prvi favorit, drugi, treci i tako do petog ili dvajspetog.

Bivsi Gastarbajter

pre 2 godine

Jokara Master level of baseball.
Presedeo 4/4 kao mnogo puta, ali je zato Janis igrao i nabijao statistiku...kompleksi...
Voditelji Buksa podcenjivi Jokaru, a ovaj ih oducio od zanata.

Strucnjak

pre 2 godine

Da ne bude da samo pisem o Jokicu,evo i asistencije Chrisa Pola od njih 19,vecina su bile za catch and shoot,obicna predaja u ruke C.Johnsonu koji prolazi igraca i onda zakucava preko drugog,racuna se u asistenciju Krisu Polu sto ne znaci da je on zasluzan za taj kos.

Wlado

pre 2 godine

Na kraju prve cetvrtine imao je 8 asistencija :)

Mislim da istok nema sta da trazi protiv denvera osim chicaga. Cenim finale nba lige denver bulls.

Strucnjak

pre 2 godine

Gde ste bre sektasi,kako ste mi danas :)) Kaze ovaj @Smeh Denver da igra ovako glavni favorit,jos samo da Milvoki i ostali ovako lose igraju svaku :)) Zamisli da Golden Stejt svaku igra kao protiv Finixa 😅 @Sos Aron Gordon ne bi bio nista pored Chrisa Pola,pored njega Bijombo ima statistiku karijere od kada je dosao u Finix🤣 @Mirko U pravu si najveci je igrac svih vremena,pa on u sred Srbije ne bi pobedio u toj Anketi🤣

Dragan RS

pre 2 godine

Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj.

Poslednjih 8 minuta tekme sam otisao spavat, vidio sam da nema vajde. Obozavam generalno kosarku ali realno najvise gledam Denver kao Denver zbog Jokica i kako ce odigrat.

dza bu

pre 2 godine

ova mi se ekipa Denvera svidja...,mnogo su borbeniji i svestraniji...,nedostaje samo Mare.Portera najbolje trejdovati i dovesti Bogdanovica npr...i preozbiljna ekipa.

Горан БК

pre 2 godine

Imaš u 3/4 18/9/15 i ne želiš da uđeš u 4/4 ni minut da ostvariš TD. 99% lige bi se potuklo sa trenerom ako ga ne bi uveo u 4/4 da ostvari taj jedan rebound.

MPP

pre 2 godine

JEDNA

od najboljih nastupa Denvera(timskih) po rečima samog Jokića od kako je on u timu.
Prosto su ih počistili sa terena. I naravno tipično za Jokića falio je jedan skok za izjednačenje apsolutnog rekorda u 3D. To je samo dokaz kakav je on maestralan igrač.
I sad imate Janisa sa svim tim koševima ...i ?
Sad se vidi ko je tu MVP.
18 koš. & 15asist!
A BASKETBALL SAVANT.

Imay

pre 2 godine

Opasan tandem se nazire sa Gordonom. Opasan. Gde su sad stručnjaci koji su pljuvali taj trejd? Shvatite da svako ko hoće da uči i napreduje može strašno da profitira u Denveru zbog Jokića! On postavlja sistem igre i da je to shvatio sujetni Đorđević mogao je da se prošeta do zlata na SP i OI. Jokić ne samo da je MVP on je autoritet i za trenere, koji mogu mnogo da nauče od njega. U tom Denveru...

Dragan Borca

pre 2 godine

Kakvi teledirigovani pasevi, pocepa odbranu Milvokija kao Cigance napolitanku. Milvoki ga udvajao ali tako naivno da su ih istresli iz gaca.

A Malone kadar nevera, sad se verovatno pita koliko bi pobeda vise imao da nije forsirao Fakua. Forbs poceo standardno svoje isporucivati a Gordon sve bolji. Cak je i nas omiljeni Baki Barton bio stress- free.

Na poluvremenu srpsko kolo, a novinarka Denvera kaze evo odakle Jokicu dobar rad nogu 😎

čovjek koji zna

pre 2 godine

"Kako se ovako ne da, dosta utakmica je Jokic presjedio poslednju cetvrtinu zbog velikog vodjstva dal Denvera ili protivnika i vazda u takvim utakmicama mu fali jedan skok ili asistencija za tripl dabl. Bukvalno moram navijat za protivnike nekad da pogadjaju suteve ne bil Jokica gledao u 4-oj."

To kao ono protiv Hornetsa, pa onda izgube na kraju i MVP glasači poslije ocrne Jokića zbog poraza koji je zaradila klupa, a najmanje on...

Mnogo bolje za Jokića je da igra ovako po 28 minuta i podijeli 10-15 asistencija raspoloženim igračima kako bi bio spreman da u mečevima kad stvarno treba da se povuče izvuče pozitivan rezultat.

Jokić ima statistiku za MVP-a, ali ako hoće da ga osvoji i ove godine na prvom mjestu će se gledati pobjede jer će glasači biti raspoloženiji da daju nagradu Embidu prije i Jokića i Janisa, pošto dosta medija tamo ima neki trip da je Embid prošle godine "zakinut" iako je od njega definitivno bio bolji Jokić, a mislim da će se većina složiti i Kari i da bi obojica sasvim zasluženo trebali biti #1 i #2 sve i da se nije povrijeđivao prošle sezone.

Bocko

pre 2 godine

Denver izgleda " srlja " u plej of. Dosta znači koliko- toliko stabilan šuter, kao što je Forbs. Naravno i Kazina. Mislim da , kada bi imali igrača kao što je Džru Holidej da bi otišli daleko. Shvatam i dužinu sezone i da ima prilike za popravni i da je ovo NBA, ali igrače Milvokiju treba da bude bar malo sramota posle ovolikog poraza na svom terenu. Ipak su oni šampioni.

Western Devil

pre 2 godine

Ovo je bio pogled u alternativnu stvarnost gde Jokic igra u GSW i ima ove brojke svako vece.

Jokic je definitivno MVP, nema nikakve dileme, i to znaju svi. To zna i trener Milvokija Budholzer, i ko je gledao, video je da su Jokica cuvali Holidej (plej ali jak kao bik) i pomalo Midlton i Portis dok je Janis "branio" ostale. Ladno je bio sklonjen da ga ne cuva da ne bi cela USA videla kako jedan MVP unistava drugog 2x MVP. I nista, ulazi se u 4/4, Denver +30, Jokic na klupi, a Janis igra protiv Grinova i kupi bacanja.

man

pre 2 godine

perfect crime!

Kako drugacije opisati ovu utakmicu, sada su i zvanicno 5-ti. Jos sa Minesotom i onda pa mogu reci Klasik sa Jutom (posle Lakers-Kings verovatno najgledaniji dvoboj u Srbiji) Juta koja ima pet poraza u nizu i odmara do cetvrtka i meca sa Denverom.

supica

pre 2 godine

Neverovatno stvarno, svaka cast. Ova sezona je verovatno jos vise MVP nego prethodna kad se povrede uracunaju.
Amerikanci stalno placu o zvezdama kao sto su Lillard ili Bradley Beal npr. koji nemaju sa kim da igraju pa su kim ekipe lose. Denverovi rezultati sa jednom zaista prosecnom ekipom su vrhunski zbog Jokare, to je pokazatelj koliko je on vredan

Straight Outta München

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…

SoS

pre 2 godine

-Neeeee, Jokić ne čini igrače boljima, on ih "otvara" da realizuju svoj potencijal
-AG "cveta" sa Jokićem, ni sa KP ne bi bio ovako dobar
-Jokić igra kao MVP a AG je jedini igrač u DN koji konstantno igra dobro od početka sezone
-Jokić noćas od nas koji smo gledali utakmicu: remek delo košarkaško, poezija, košarkaški mozak i ruke u savršenoj harmoniji, spektakularno, i korisno i predivno
-Vizija kosmička, sve kontroliše na terenu, dirigent, kao protiv Klipersa u PO, ovo je ono što najviše voli
-Kako se samo kreće u odbrani, kako sve pokriva, faenomenalan rad nogu, milina gledati
-Nikola Jokic tonight recorded just the second game ever by a center to have 15+ assists in less than 30 minutes. The last player to do it? Nikola Jokic against the Jazz in 2018
-"The multiple impacts that Nikola Jokic has on the game is extremely evident. Tonight, he scored. He passed. And, he rebounded. Of his final stat line, the 15 assists were what I found to be the most impressive. I’m up in the press box, and Jokic made passes to open guys that I didn’t even see. He’s a thrill to watch. " novinar koji prati MB
-Current #DefensivePOTY race standings in the #NBA:
4. Jokic
-Nikola Jokic has FOUR 20/20 games this season. The rest of the NBA has 8 total. No player has more than one...except Jokic...who has 4.

Ne mora ništa nikada da osvoji samo neka i dalje i što duže igra. Legenda

mix

pre 2 godine

Reče neko ovde pre nekoliko dana da je ovaj "stručnjak" paćenik, neko drugi reče da je trol, nije ni jedno ni drugo, čovek ima ozbiljne mentalne probleme, i prestanite da mu dajete minuse, to je "hrana" za nesvesnost i lažni ego.

Mladen

pre 2 godine

Auuu...
Jasno je da Milvoki nije u senzacionalnoj formi,ali da ih ovako Denver pregazi...
Nikola lagano,odlicni procenti suta,asistencije na tacni za saigrace koji su pogadjali,i sto je najbitnije opet ispod pola sata bio u igri.
Dalas izgubio,Lejkersi izgubili,oni pobedili.
Turneja ide odlicno za sada,da ne ureknemo.

Pera

pre 2 godine

Nema veze za tripl-dabl. Nije Jokic Vestbruk, doneo je pobedu timu, svi to vide. Ovako je jos kuliji, a obezbedio je sebi titulu igraca meseca.
I sto je do pre par nedelja (ili cak dana) izgledalo nemoguce, imaju sansu da u sredu pobedom protiv Jute dodju do cetvrtog mesta koje nosi prednost domaceg terena u prvom kolu PO.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola "kazu da ne igram odbranu" Jokic, 1 blokada + 3 ukradene, +/- +24 sinoc...

Prosecno 1.5 ukradena lopta ove sezone + drugi "skakac" lige :)

meda

pre 2 godine

Ovaj Milvoki treba da otpusti celu trenersku ekipu. Ovo je tragedija kakvu su strategiju napravili za Jokića.
Sve vreme ga udvajaju i onda ne mogu da zatvore šut za 3 kad Jokara uradi neko od onih cross court dodavanja. Od 15 asistencija 13 je imao tako što je dodao nekom da šutne trojku.
Možda im je logika bila Denver nema baš neke šutere, da sklonimo loptu Jokiću iz ruku. I ne baš neki šuteri počnu da pogađaju kad su sami na šutu ili semi-contested. I što je najgore ovo se ponavlja već par sezona. Moguće i da ne menjaju defanzivnu šemu mnogo za konkretan tim pošto je regularna sezona, al svejedno.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobri su bili svi nocas u Denveru. To je bila utakmica onog tipa sta god da bacis uci ce u kos. Nije Milvoki bio los ,bili su kompletni i Janis i Midlton ,Portis ali ne vredi kad ovi ne promasuju. Cak i igraci trece postave Forbes i Hovard su cepali mrezice pred kraj. Jokic doktorski. Ima jedna akcija kada je Aron zakucao kada su zbunili sve igrace Mivokija. Najbolji Denver ove godine.

smeh

pre 2 godine

Kada bi ovi iz Denvera mogli ovako da igraju konstantno bili bi ubedljivo prvi favoriti za titulu. Timski su razbili šampiona. Milvoki pokušao da udvajanjem Jokića zaustavi napad Denvera jer su se logično nadali lošim procentima ostalih igrača i da će ako svedu Jokića na neke prosečne brojke odraditi posao. Međutim ovaj put je ostatak Denvera odigrao na šampionskom nivou a Jokić pokazao kako bi svaki vrhunski igrač trebalo da igra. Kada vidiš da saigrače ide deliš im lopte i ne siliš u napadu i ne juriš neku ličnu statistiku. Nebi bio u priči za MVP igrača ali se mogu kladiti da bi Jokić više voleo da Denver igra ovako i konstantno pobeđuje a da on ovako malo šutira ka košu protivnika i da ima prosečne brojke u statistici, osim asistencija, na kraju utakmice. Problem je što su ovakve utakmice Denvera anomalija i da u većini slučajeva ostatak Denvera ima očajne procente i da jedini Jokić ima konstantnost u rukama. Zato su i tu gde jesu.

Lex

pre 2 godine

Бакси напаковали рекет, мислили е сад ћемо га сасећи, али мало сутра, Јокић их опет разбио.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Najbolja utakmica Denvera u sezoni. Nikola standardno u 1/4 i 2/4 razigravao saigrače (u prvih 10 minuta na parketu 8 as. i 3 st) u 3/4 još malo dodao gas poenterski i više nego dovoljno za ubedljivu pobedu, a on na pola gasa. Milvoki mu baš leži već godinama, a i folklor ,, Šumadija,, na poluvremenu je svakako ulepšao čitav utisak (kako njemu tako i nama). Šteta za još jedan tripl dabl, ne znam za podatak kom igraču je najviše puta nedostajao po skok ili as. ali sam siguran da je Nikola najviše 4/4 presedeo na klupi u takvim situacijama, što je još jedan dokaz njegove nesebičnosti i posvećenosti timu. Gordon i Moris odlični, Grinovi dobri u zadatku da pokušaju da zaustave Janisa, a bekovski trio sa klupe (Hajland kao rezervni plej, Rivers koji od dolaska Forbsa igra sa mnogo više samopouzdanja i upravo Forbs) ubitačni. Ono što mi je ostavilo utisak, neverovatno odgovorni Barton bez ijedne gluposti i bez Kampaca u rotaciji osim u zadnja 3 minuta(već druga utakmica zaredom, valjda je i Meloun ukapirao da ih kanali većinu utakmica). Dan pauze pa Minesota i Juta,i 9 utakmica u 16 dana do All stara. Sve su bliži da obezbede plasman u 6 i mislim da ne trebaju da forsiraju jurnjavu za pozicijama 3,4 ili 5 već da se skoncetrišu na obezbeđivanja direktnog plasmana u plej off sa bilo koje pozicije, da se energetski sačuvaju i uigraju u slučaju povratka Mareja ili MPJ. Ali lakše reći nego učiniti jer i ostali se pitaju.

JPR24

pre 2 godine

Valjalo bi izvuci neku statistiku, u koliko utakmica je Jokicu falio skok ili falila asistencija za TD. Mislim da je brojka zastrasujuca.

Zato njegovih 70 TD vredi vise od Raselovih 200 gde lik u gro utakmica namerno promasuje ili dodaje saigracu kada je u goroj situaciji od njega…
(Straight Outta München, 31. januar 2022 09:35)

Prati utakmice pa ćeš videti tu statistiku, nema uvek ali pokažu ponekad kad je neki igrač blizu, onomad je Doncicu falio skok ili asistencija ne znam šta beše pa bas pokazase to za Luku, bilo je i za Jokića i još nekoliko igrača, e sad koje su bile brojke ko će se setiti, oni izbacuju non stop neke statistike pa nemoš’ sve ni uhvatiti :) Ipqk se gleda utakmica.

NNN

pre 2 godine

Jokić se realno sprdao.
Drugi najbolji skakač lige presedeo celu poslednju četvrtinu jer ga lična statistika ne zanima,
a ovo je bukvalno najbolji pokazatelj koliko je dobar Denver kada "samo" pogađaju otvorene šuteve.
Više puta su drali solidne protivnike kada pogađaju, a tada i Jokić ima veliki broj asistencija u skladu sa stvarnim brojem otvornih situacija koje je kreirao saigračima.
Denver igra dobru timsku odbranu i dobri su u napadu, nekada frustrira koliko maše otvorene šuteve, ali kada se sve skocka izgledaju kao vrlo ozbiljna ekipa, jedva čekam da se Marej vrati, onda će i MVP da izgleda još bolje.

Ненад

pre 2 godine

Цео тим Оклахоме са све резервама би стао у рагби формацију да Вестбруку упадне лопта у руке за трипл дабл.

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Za one koje zanima koliko ima utakmica "zamalo TD". Računajući regularni deo i play-off. Jokić ima 75 TD. 11 utakmica gde je nedostajao skok. 19 utakmica gde je nedostajala asistencija.

Alija Sirotanović

pre 2 godine

Jedan dodatak u vezi "zamalo TD". U pitanju je regularna sezona i play-off. Najviše ih ima LBJ 74, 42 bez jedne asistencije i 32 bez jednog skoka. Posle njega Magic 10+42, Westbrook 27+31, Bird 26+22, Kid 0+37, i onda Jokić 19+11. Zanimljivo je da LBJ ima 16 gde su mu nedostajali skok i asistencija. Kid 11, Westbrook 10, Magic 9, Bird 9, a Jokić 2. Kid ima i 23 gde su mu nedostajali poeni (da ne bude zabune imao je od 1 do 9). Draymond Green 16, Rondo 9, Jokić 4. Josh Giddey je jedini igrač koji ima DD bez poena. Podaci nisu kompletni jer se odnose od sezone 83/84.

bskfan

pre 2 godine

Steta sto nije imao taj jedan skok ali ovoga puta stvarno nije bilo potrebe da ulazi u igru u cetvrtoj cetvrtini. Kako bi to izgledalo da ulazi u igru na +26? Klupa igrala dobro i onda je red da igraju oni koji imaju manje minuta. Kad su povredjeni onda im fali igraca ali sad trenutno nekoliko igraca ne dobija minute iako ih zasluzuju. JM Grin, Nadji, Rid, pa cak i Hauard koji je kao poslednji u redu za ulazak u igru prosle godine bio vazan igrac u onoj pobedi protiv Portlanda.

Malone radi pametnu stvar sa Bartonom kada ga odmara svaku drugu utakmicu. Barton se obicno preforsira, onda dodje do povrede i ne igra u plejofu. Sto vise razigranih igraca i sto vise uigranih petorki, to bolje. Sinoc je bilo interesantno da Kazins nije igrao i da je klupa Bons-Rivers-Forbs-Nadji-JM Grin odigrala odlicno. Kazins bu trebalo da bude osiguranje, da spreci raspad sistema protiv timova koji imaju jakog rezervnog centra. Kampaco takodje treba da bude van rotacije i da ulazi u igru samo kad je potrebno zamutiti vodu jer se on najbolje snalazi u haosu.

Sad sve zavisi od toga kako ce proci reintegracija Mareja i MPJ-a kad se budu vratili. Ako to prodje kako treba verovatno su medju 4 najbolja tima u ligi. Kako trenutno stoje stvari Sansi deluju nepobedivo, ali nikad se tu ne zna, ispadne jedan bitan igrac i sve padne u vodu.

Pera Ždera

pre 2 godine

Zaspah jutros pa pogledah snimak utakmice popodne ..

Receno je sve vec ali mi bas parala usi nestrucnost i subjektivnost komentatora Milvokija. Ok je da navlavis superlativima za svoj tim bla bla... sve je to ok, ali par lupetanja su bas bila bizarna.

Na samom pocetku najavljuju sudar najboljeg Janisa i jednog od najboljih Jokica koji je cisto eto onako AKTUELNI MVP al to i ajd. Donekle priridno za domacinsko komentarisanje.

Nikola baca onaj nestvarni pas za Dzef Grina iz hvatanja jednom rukom kroz celu odbranu i komentator to opisuje u stilu, dobar pas bas kao i bilo koji dobar visoki dodavac... Tako nekako. Ma da, vidjamo to svaki dan kod ostalih a Jokic tako ponekad asistira, moze u kos sa ostalim visokim igracima. Komicno...

U nastavku celih deset minuta razglabaju o najboljim visokim asistentima u istoriji (pritom skoro uopste ne kometarisuci desavanja na terenu) i izbacuju neku listu od njih tipa 10 na kojoj je Nikola pri dnu??! :)

Nastavljaju sa naglasavanjem da je Janis medju najboljima tj da mora biti u tip 5 visokih dodavaca svih vremena??????????????

Kroz skoro pa totalno ignorisanje cinjenica u Nikolinu korist kada je u pitanju najbolji visoki + jedan od najboljih inace dodavaca ikada zakljuciju da je danasnjij publici to vrv Lebron i da tako mora biti. Koliko god Bron bio elitan dodavac, u ovom momentu je Nikola najbolji u toj kategoriji medju visokima a gledajuci generalno kroz sve parametre vrv samo iza Kris Pola u citavoj NBA... i to je diskutabilno.

I jos jedan detalj u svrhu totalnog nepoznavanja protivnickog tima, komentar da snagom (misicima) niko iz Denvera ne moze da sacuva Janisa, mozdaaa Nadji! Zakljucak proizilazi iz utiska na oko jer je Zeke veoma atletican, naizgled jak igrac Americkom posmatracu kosarke... a realnost govori da je jedan od ubedljivo najgorih defanzivaca Denvera inace posebno za nekoga poput Janisa.

Totalno neprofesionalni. Da ne pominjemo da ga Jokic snagom moze nositi u zubima. Brzinom, skocnoscu itd naravno ni u ludilu, ali snagom ispod kosa, toliko puta vidjeno. Nikoli je Milvoki redovna poslastica. Uvek lagano i elitno protiv njih odigra. Cudno jeste ali je cinjenica.

JPR24

pre 2 godine

Napokon da pored +8 na poluvremenu, trecu četvrtinu pocnu jako, i zaključaju stvar ! Globalno najbolja kolektivna utakmica Denvera u sezoni ! Klupa koja je često problem, doprineli sa 59 poena, na kraju klupa Denvera VS Klupa Baksa : 59-26 ! Ova partija treba da im bude merilo, kao i šablon Melounu, vodiš na poluvremenu, dokrajči odmah, a ne ono klasiko odmaraj pa prosipanje itd..

Zoran

pre 2 godine

@Aco-bl

Marejeva povreda je zahtevala operaciju kolena. Svi analiticari na TV-u koji su bivsi NBA kosarkasi kazu da je to jedna od najgorih povreda, minimum godinu dana oporavka.

tocka

pre 2 godine

I ja sam gledao utakmicu tu negde do kraja treće červrtine. Bezveze što ga nisu ubacili za taj jedan skok.
Inače je krenuo sa jako punto izgubljenih lopti, i Baksi su se baš bili naoštrili da ispresecaju dodavanja, i delom im je to polazilo za rukom. Kamera krajem prve četvrtine zumira na Krisa Midltona koji odlazi na klupu a sa njega lije, čovek iscedjen kao da je kraj prvog produžetka u neizvesnoj utakmici. Znači mogu da pokušaju da igraju takvu odbranu koja je orijentisana samo na zaustavljanje Jokića, ali ta ih igra fizički lomi. I tako se nekako i desilo, izgledalo je da je posle prve četvrtine Denver lagano radio šta je hteo. Prosto mi je neverovatno bilo kako Denver lomi Janisa, Holideja i Midltona ko da igraju protiv nekih početnika.