Utorak, 30.11.2021.

08:00

Jokić jači od publike i "vreline" Majamija – dabl-dabl za kraj lošeg niza VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić vodio je Denver Nagetse do pobede nad Majamijem na Floridi 120:111 u NBA ligi.

Izvor: MS

Jokiæ jaèi od publike i "vreline" Majamija – dabl-dabl za kraj lošeg niza VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 2 godine

Denver je sasvim druga ekipa kad je u timu Jokix da se ne lazemo,sto je po meni sasvim normalno.Zato je proglasen prosle godine za MVP,jer igrace vuce svojom igrom i cini boljim.Samopouzdanje je prava rec za to.Ovde smo da komentarisemo mec a ne da hejtujemo ono sto nije realno.Denver ima potencijalan tim za plejof svakako a za nesto vise pokazace vreme.Ono sto je u ovom trenutku evidentno Jokic igra solidno a prave igre docice kad mu se bilo od kojih igraca vrati posle povrede,prvenstveno mislim na drugu zvezdu tima u liku Mareja.Stoji medjutim cinjenica da se mladi Haland namece,juce je ponovo bio taj koji je u odsustvu Jokica na parketu drzao pristojnu razliku u mecu.Kad se pritom doda da su Nandji,Fuko,Rivers odigrali svoje minute kako se od njih ocekuje bilo je jasno da Majami oslabljenjem neigranjem Batlera i Hira nece predstavljati ozbiljniju pretnju.Grant buduci selektor USA kao komentator sinocnjeg meca to je u vise navrata pominjao uz normalno divljenje prema igri naseg Nikole.Kad je na poluvremenu komentarisao u superlativima,cuveni Ajzea Tomas, igru Jokica zasto bi se bilo ko potcenjivanjem to radio ovde na portalu!? Tomas je ekao je da uziva u igri MVP i da nema sumnje da ce Jokic doci do 30 i 10 (Nikola je imao 24 15 7) i Denver zabeleziti pobedu! Ono sto je meni drago da je utakmica zavrsena bez ikakvog incidenta,uz podatak da su braca bila u publici i mirno posmatrala mec u drustvu sa Miskom.Denvera ima 6 meceva u gostima i posle ove pobede lakse se dise!

Locutus

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da nikakve vreline nije bilo. Oko 8.000 ljudi, atmosfera pozorišna. Par navijača je urlalo i to je to.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Opa,Denver dobio Majami bez dva najbolja strelca i odmah @Ivan sa jos jednim igracem puca na titulu😱 Seti se kako je Fila bez Embida,Simonsa,Greena oprala Denver u sred Kolorada sa Nidzom u timu. Jos jednom mora da se ponovi kamenjarcima Milvoki,Finix i Portland nisu igrali bez Janisa,Pola i Lilarda da bi videli pravo stanje stvari. Nije Denver gubio od Oklahome,Hjustona,Detroita,Orlanda vec protiv dobrih a kompletnim timovima predvodjenim svojim zvezdama. Cak i Amerikanci ne bi osvojili zadnje svetsko bez Duranta,dakle jedna zvezda znaci svakom timu,Dalas je izgubio sve utakmice bez Doncica,pa su odmah dobili prvu sa njim i nismo culi ovakva hajpovanja,Portland je bez Lilarda izgubio 30 razlike,spustite se na zemlju ili ce da vas neki Orlando ili Klivlend spustiti na zemlju vec na sledecem mecu.

smeh

pre 2 godine

@David

I tebi Jokić nabio komplekse? Koliko vas to ima? A nisam toliko glup, moja greška, htedoh reći primitivan da ocenim nečiji izgled na osnovu teksta koji pročitam na ekranu. Da te pitam nešto, gledaš li, pratiš li rijaliti emisije?

Иван

pre 2 godine

Полако се назире игра за ову сезону. Јокић је класа за себе, он и Кари убедљиво су изнад осталих тренутно. Гордон поред њега долази до пуног изражаја. Мало Боунс Хајледн постаје секундарни организатор уместо оних који то годинама покушавају и не умеју (Бартон, Монте). Џеф Грин плени интелигенцијом, он ће бити баш користан играч. Бартон се претвара у 3&D свингмена, што му највише одговара. Морис делује све убојитије у пику с Николом. Мареј ће се вратити у једном тренутку ове сезоне. За Портера, ако сам добро видео, није речено да је крај сезоне (то је озваничено за Дожера), ако се и он врати за плеј-оф, Нагетси су баш паклена екипа. Поред њих, мање ће бити оптерећени Кампацо, Џамајкл Грин и Риверс, играће само оно што умеју, биће играчи задатка.
Уз оваквог Хајленда, довољно је да се врати само један од двојца Мареј-Портер, и то је тим за борбу за титулу.

smeh

pre 2 godine

Zar je moguće da jedan igrač pravi toliku razliku na terenu? Ekipa koja bez njega lagano gubi 20-ak razlike nebitno ko im je protivnik a sa njim dobijaju ekipu koja je u vrhu istoka. Doduše čovek gazi Majami nebitno ko igra za Majami. Još od onog Riversa napravi košarkaša. Stvarno da ga čuvaju kao kap vode na dlanu i ako treba da mu brišu dupe samo da se ne povredi. Imaš gomilu promašaja u dovodjenju i prodavanju igrača i prose.e te uzimanje jednog igrača koji je u stanju da nosi sve te luzere na ledjima cele sezone. E to se zove dobiti na lutriji.

David

pre 2 godine

@Smeh pa ti i jesi Smeh,verovatno i izgledas kao Smeh,kako je nebitno sa kim Denver igra kad ti je lik napisao u komentaru od koga je Denver izgubio a kog je dobio?? Izgubili su od 3 dobra kompletna tima a dobili su Pejserse,dakle ipak je bitno ko je na suprotnoj strani. Skoro svi timovi u ligi gube vecinu meceva bez svoje glavne zvezde,ponovo ce morati neko da vas spusti na zemlju,mnogo ste gadni u pobedama,a mali u porazima!

big

pre 2 godine

Uboli su sa Bonesom samo tako, dečko igra pametno i sa velikim samopouzdanjem, uz to ima šanse da postane i elitni šuter, da ne govorimo o prostoru za napredak. Biće Denver i ove sezone u doigravanju, a ako se Marej vrati kako treba, biće i zajebani. Šteta za MPJa i PJ Dozira, sa njima bi i klupa bila jača, ali šta je tu je.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Finix pregazi Denver 4-0 u playoffu,Denver bez Jokica izgubi od Finixa sa Chris Polom,hajpovanje Jokica u komentarima,Portland dodje bez Lilarda u Denver izgubi 30 razlike,Denver dodje u Portland bez Jokica izgubi 15 razlike,hajpovanje Jokica u komentarima iako je Portland imao i Lilarda u sastavu. Denver izgubi od Milvokija sa Janisom 11 razlike,ponovo hajpuju Jokica,pljuju saigrace a Milvoki bez Janisa bi verovatno izgubio tu utakmicu u Denveru. Sramote!

tocka

pre 2 godine

Bones Hajland. E taj momak je dalekometni snajper. Kakve on trojke pogadja, ono je nivo Kari i Lilard. Denver nikako nema sreće sa Marejem i MPJ, ali ovaj draft su uboli.
A Jokić će opet biti MVP. Da hoće ubacio bi pedeset svaki put. Nije ni čudo što ima statistike Dzordana i Čembrlena, ono kako on igra je nevidjeno.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Moram teske duse da priznam da je Jolova sekta postala najgora fan baza nekog sportiste,a mozda smo mi Srbi takvi,nenormalni ljudi nazalost i verovatno smo mi krivi sto nas u svetu ne vole i mi smo ti koji smo nasim sportistima napravili teret. Pogledajte kako sektasi grizu u komentarima i pucaju od nerealnosti. Nece pomenuti da je Majami igrao bez Dzimi Batlera,Tyler Herroa,dva od tri najbolja igraca,nece pomenuti da je Denver izgubio od kompletnih Milvokija,Portlanda,Finixa a inace pricaju eh da su Jokicu Janisovi,Lilardovi ili Polovi saigraci...a Janis,Lilard,Pol su igrali na tim mecevima eeej,oni hajpuju to sto je Denver bez svoja dva igraca izgubio od kompletnih ovih timova,a cutali su kada je Denver sa sve Jokicem pociscen od tog istog Finixa. A pobedili su Indianu koja nema zvezdu bez Joloa,da paceri,nisu izgubili 100. Izgubili su od 3 dobra tima sa svojim najvecim zvezdama u sastavu.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nema MPJa, Mareja, Dozijera, nema veze... daj Nikolu okruzi ga u svakom momentu igracima punim energije, bez ustrucavanja za koriscenjem mladih ( Meloun Meloun) i pobednicka kosarka je obezbedjena.

Vratis Nikolu i odmah +20 protiv Majamija (vecinom meca, smanjili razliku u garbage zavrsnici) i za ovu godinu cudesno iznenadjujuce, vratis "debelog" vratis timsku odbranu na elitni nivo :) ....vratio se Nikola, vratio se i protok lopte, kreacija, sirina i odmah 7 igraca Denvera dvocifreni.

Bouns nastavlja gde je stao... 4 trojke zaredom sa 9m. Jako inteligentan mali, pri jednoj polu otvorenoj poziciji za sut spusta loptu u dribling za prodor, navlaci svog odbrambenog + stranu pomoci iz coska ostavljajuci Bartona samog za otvoren sut za 3p (pogodio). Pola bekova lige bi sutnulo iz te pozicije bez stvaranja "next better shoot" situacije. U prvom poluvremenu 13 poena, u trecoj ga Meloun vraca na tek 1+ do kraja? Opravdano samo u slucaju stednje usled izlaska iz povrede.

Kampaco ofanzivno preporodjen zadnjih mesec+ ...Barton opet namestio nisan. Gordon nenormalno atraktivan u vazduhu. Ove sezone konstantan, nenametljiv mimo logicnog i potrebnog, ne davi loptu, def fenomenalan u oba pravca.

Srecom bez nastavka price Jokic' brothers VS Miami ili jos gore Miami VS Jokic nekim batinjanjem na parketu. Nikola smekerski prvim nastupom nakon povrede bas protiv Majamija i to "laganom" MVP partijom :)

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kakve sramne pojave u komentarima. Jos ne mogu da poverujem da oni hajpuju poraze Denvera od Milvokija,Finixa,Portlanda koji su u svom sastavu imali svoju najvecu zvezdu. Ja razumem da je Denver izgubio od njih bez Janisa,Pola i Lilarda pa i da kazu eto vidite sa kim igra Jokic i ko ima bolje saigrace,ali ovi su u sastavu imali i svog najboljeg igraca protiv Denvera bez svog,strasno! Cak ne pomenu da je Majami igrao bez Batlera i Heroa!

Poznavalac

pre 2 godine

Trener Denvera, iako uglavnom šablonski pravi izmene, je van svakog šablona. Sa njegove tačke gledišta, u nebitnom delu sezone, dozvoli seriju poraza tako što Nikolu odmori i više nego što mu je trebalo, a onda ga vrati na najtežem gostovanju dosadašnjeg dela sezone i ekipa mu eksplodira. Ekipa je dobila karakter, Nikolu gledaju kao Boga, a play off nije upitan.

cici

pre 2 godine

Dominitali su mnogi, ali niko kao Nikola, bez skoka i brzine. IQ do neba. P.S. Porede ga sa Birdom, ali nazalost samo snimke sam gledao, ne i cele tekme da bih sudio

srle

pre 2 godine

Jokara majstore. Bez tebe, Denver je raspad od tima. Ne bi videli plej of da nije srpskog majstora košarke koji sa lakoćom igra, bili bi na dnu Zapada i NBA lige.

Pera

pre 2 godine

Velemajstor.
Dugo pratim NBA i ne pamtim tim u kome je jedan igrač toliko dominirao u svakom segmentu igre, pravio toliku razliku. Cetiri meca bez njega gube, potpuno bespomocni, bez borbe, da su igrali jos 100 i to bi izgubili.
Vraca se Nikola, preporod, lagana pobeda pod dirigentskom palicom Maestra.

srle

pre 2 godine

Jokara majstore. Bez tebe, Denver je raspad od tima. Ne bi videli plej of da nije srpskog majstora košarke koji sa lakoćom igra, bili bi na dnu Zapada i NBA lige.

Poznavalac

pre 2 godine

Trener Denvera, iako uglavnom šablonski pravi izmene, je van svakog šablona. Sa njegove tačke gledišta, u nebitnom delu sezone, dozvoli seriju poraza tako što Nikolu odmori i više nego što mu je trebalo, a onda ga vrati na najtežem gostovanju dosadašnjeg dela sezone i ekipa mu eksplodira. Ekipa je dobila karakter, Nikolu gledaju kao Boga, a play off nije upitan.

Pera

pre 2 godine

Velemajstor.
Dugo pratim NBA i ne pamtim tim u kome je jedan igrač toliko dominirao u svakom segmentu igre, pravio toliku razliku. Cetiri meca bez njega gube, potpuno bespomocni, bez borbe, da su igrali jos 100 i to bi izgubili.
Vraca se Nikola, preporod, lagana pobeda pod dirigentskom palicom Maestra.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nema MPJa, Mareja, Dozijera, nema veze... daj Nikolu okruzi ga u svakom momentu igracima punim energije, bez ustrucavanja za koriscenjem mladih ( Meloun Meloun) i pobednicka kosarka je obezbedjena.

Vratis Nikolu i odmah +20 protiv Majamija (vecinom meca, smanjili razliku u garbage zavrsnici) i za ovu godinu cudesno iznenadjujuce, vratis "debelog" vratis timsku odbranu na elitni nivo :) ....vratio se Nikola, vratio se i protok lopte, kreacija, sirina i odmah 7 igraca Denvera dvocifreni.

Bouns nastavlja gde je stao... 4 trojke zaredom sa 9m. Jako inteligentan mali, pri jednoj polu otvorenoj poziciji za sut spusta loptu u dribling za prodor, navlaci svog odbrambenog + stranu pomoci iz coska ostavljajuci Bartona samog za otvoren sut za 3p (pogodio). Pola bekova lige bi sutnulo iz te pozicije bez stvaranja "next better shoot" situacije. U prvom poluvremenu 13 poena, u trecoj ga Meloun vraca na tek 1+ do kraja? Opravdano samo u slucaju stednje usled izlaska iz povrede.

Kampaco ofanzivno preporodjen zadnjih mesec+ ...Barton opet namestio nisan. Gordon nenormalno atraktivan u vazduhu. Ove sezone konstantan, nenametljiv mimo logicnog i potrebnog, ne davi loptu, def fenomenalan u oba pravca.

Srecom bez nastavka price Jokic' brothers VS Miami ili jos gore Miami VS Jokic nekim batinjanjem na parketu. Nikola smekerski prvim nastupom nakon povrede bas protiv Majamija i to "laganom" MVP partijom :)

cici

pre 2 godine

Dominitali su mnogi, ali niko kao Nikola, bez skoka i brzine. IQ do neba. P.S. Porede ga sa Birdom, ali nazalost samo snimke sam gledao, ne i cele tekme da bih sudio

smeh

pre 2 godine

Zar je moguće da jedan igrač pravi toliku razliku na terenu? Ekipa koja bez njega lagano gubi 20-ak razlike nebitno ko im je protivnik a sa njim dobijaju ekipu koja je u vrhu istoka. Doduše čovek gazi Majami nebitno ko igra za Majami. Još od onog Riversa napravi košarkaša. Stvarno da ga čuvaju kao kap vode na dlanu i ako treba da mu brišu dupe samo da se ne povredi. Imaš gomilu promašaja u dovodjenju i prodavanju igrača i prose.e te uzimanje jednog igrača koji je u stanju da nosi sve te luzere na ledjima cele sezone. E to se zove dobiti na lutriji.

tocka

pre 2 godine

Bones Hajland. E taj momak je dalekometni snajper. Kakve on trojke pogadja, ono je nivo Kari i Lilard. Denver nikako nema sreće sa Marejem i MPJ, ali ovaj draft su uboli.
A Jokić će opet biti MVP. Da hoće ubacio bi pedeset svaki put. Nije ni čudo što ima statistike Dzordana i Čembrlena, ono kako on igra je nevidjeno.

big

pre 2 godine

Uboli su sa Bonesom samo tako, dečko igra pametno i sa velikim samopouzdanjem, uz to ima šanse da postane i elitni šuter, da ne govorimo o prostoru za napredak. Biće Denver i ove sezone u doigravanju, a ako se Marej vrati kako treba, biće i zajebani. Šteta za MPJa i PJ Dozira, sa njima bi i klupa bila jača, ali šta je tu je.

Иван

pre 2 godine

Полако се назире игра за ову сезону. Јокић је класа за себе, он и Кари убедљиво су изнад осталих тренутно. Гордон поред њега долази до пуног изражаја. Мало Боунс Хајледн постаје секундарни организатор уместо оних који то годинама покушавају и не умеју (Бартон, Монте). Џеф Грин плени интелигенцијом, он ће бити баш користан играч. Бартон се претвара у 3&D свингмена, што му највише одговара. Морис делује све убојитије у пику с Николом. Мареј ће се вратити у једном тренутку ове сезоне. За Портера, ако сам добро видео, није речено да је крај сезоне (то је озваничено за Дожера), ако се и он врати за плеј-оф, Нагетси су баш паклена екипа. Поред њих, мање ће бити оптерећени Кампацо, Џамајкл Грин и Риверс, играће само оно што умеју, биће играчи задатка.
Уз оваквог Хајленда, довољно је да се врати само један од двојца Мареј-Портер, и то је тим за борбу за титулу.

Locutus

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da nikakve vreline nije bilo. Oko 8.000 ljudi, atmosfera pozorišna. Par navijača je urlalo i to je to.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kakve sramne pojave u komentarima. Jos ne mogu da poverujem da oni hajpuju poraze Denvera od Milvokija,Finixa,Portlanda koji su u svom sastavu imali svoju najvecu zvezdu. Ja razumem da je Denver izgubio od njih bez Janisa,Pola i Lilarda pa i da kazu eto vidite sa kim igra Jokic i ko ima bolje saigrace,ali ovi su u sastavu imali i svog najboljeg igraca protiv Denvera bez svog,strasno! Cak ne pomenu da je Majami igrao bez Batlera i Heroa!

bradina

pre 2 godine

Denver je sasvim druga ekipa kad je u timu Jokix da se ne lazemo,sto je po meni sasvim normalno.Zato je proglasen prosle godine za MVP,jer igrace vuce svojom igrom i cini boljim.Samopouzdanje je prava rec za to.Ovde smo da komentarisemo mec a ne da hejtujemo ono sto nije realno.Denver ima potencijalan tim za plejof svakako a za nesto vise pokazace vreme.Ono sto je u ovom trenutku evidentno Jokic igra solidno a prave igre docice kad mu se bilo od kojih igraca vrati posle povrede,prvenstveno mislim na drugu zvezdu tima u liku Mareja.Stoji medjutim cinjenica da se mladi Haland namece,juce je ponovo bio taj koji je u odsustvu Jokica na parketu drzao pristojnu razliku u mecu.Kad se pritom doda da su Nandji,Fuko,Rivers odigrali svoje minute kako se od njih ocekuje bilo je jasno da Majami oslabljenjem neigranjem Batlera i Hira nece predstavljati ozbiljniju pretnju.Grant buduci selektor USA kao komentator sinocnjeg meca to je u vise navrata pominjao uz normalno divljenje prema igri naseg Nikole.Kad je na poluvremenu komentarisao u superlativima,cuveni Ajzea Tomas, igru Jokica zasto bi se bilo ko potcenjivanjem to radio ovde na portalu!? Tomas je ekao je da uziva u igri MVP i da nema sumnje da ce Jokic doci do 30 i 10 (Nikola je imao 24 15 7) i Denver zabeleziti pobedu! Ono sto je meni drago da je utakmica zavrsena bez ikakvog incidenta,uz podatak da su braca bila u publici i mirno posmatrala mec u drustvu sa Miskom.Denvera ima 6 meceva u gostima i posle ove pobede lakse se dise!

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Moram teske duse da priznam da je Jolova sekta postala najgora fan baza nekog sportiste,a mozda smo mi Srbi takvi,nenormalni ljudi nazalost i verovatno smo mi krivi sto nas u svetu ne vole i mi smo ti koji smo nasim sportistima napravili teret. Pogledajte kako sektasi grizu u komentarima i pucaju od nerealnosti. Nece pomenuti da je Majami igrao bez Dzimi Batlera,Tyler Herroa,dva od tri najbolja igraca,nece pomenuti da je Denver izgubio od kompletnih Milvokija,Portlanda,Finixa a inace pricaju eh da su Jokicu Janisovi,Lilardovi ili Polovi saigraci...a Janis,Lilard,Pol su igrali na tim mecevima eeej,oni hajpuju to sto je Denver bez svoja dva igraca izgubio od kompletnih ovih timova,a cutali su kada je Denver sa sve Jokicem pociscen od tog istog Finixa. A pobedili su Indianu koja nema zvezdu bez Joloa,da paceri,nisu izgubili 100. Izgubili su od 3 dobra tima sa svojim najvecim zvezdama u sastavu.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Finix pregazi Denver 4-0 u playoffu,Denver bez Jokica izgubi od Finixa sa Chris Polom,hajpovanje Jokica u komentarima,Portland dodje bez Lilarda u Denver izgubi 30 razlike,Denver dodje u Portland bez Jokica izgubi 15 razlike,hajpovanje Jokica u komentarima iako je Portland imao i Lilarda u sastavu. Denver izgubi od Milvokija sa Janisom 11 razlike,ponovo hajpuju Jokica,pljuju saigrace a Milvoki bez Janisa bi verovatno izgubio tu utakmicu u Denveru. Sramote!

smeh

pre 2 godine

@David

I tebi Jokić nabio komplekse? Koliko vas to ima? A nisam toliko glup, moja greška, htedoh reći primitivan da ocenim nečiji izgled na osnovu teksta koji pročitam na ekranu. Da te pitam nešto, gledaš li, pratiš li rijaliti emisije?

David

pre 2 godine

@Smeh pa ti i jesi Smeh,verovatno i izgledas kao Smeh,kako je nebitno sa kim Denver igra kad ti je lik napisao u komentaru od koga je Denver izgubio a kog je dobio?? Izgubili su od 3 dobra kompletna tima a dobili su Pejserse,dakle ipak je bitno ko je na suprotnoj strani. Skoro svi timovi u ligi gube vecinu meceva bez svoje glavne zvezde,ponovo ce morati neko da vas spusti na zemlju,mnogo ste gadni u pobedama,a mali u porazima!

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Opa,Denver dobio Majami bez dva najbolja strelca i odmah @Ivan sa jos jednim igracem puca na titulu😱 Seti se kako je Fila bez Embida,Simonsa,Greena oprala Denver u sred Kolorada sa Nidzom u timu. Jos jednom mora da se ponovi kamenjarcima Milvoki,Finix i Portland nisu igrali bez Janisa,Pola i Lilarda da bi videli pravo stanje stvari. Nije Denver gubio od Oklahome,Hjustona,Detroita,Orlanda vec protiv dobrih a kompletnim timovima predvodjenim svojim zvezdama. Cak i Amerikanci ne bi osvojili zadnje svetsko bez Duranta,dakle jedna zvezda znaci svakom timu,Dalas je izgubio sve utakmice bez Doncica,pa su odmah dobili prvu sa njim i nismo culi ovakva hajpovanja,Portland je bez Lilarda izgubio 30 razlike,spustite se na zemlju ili ce da vas neki Orlando ili Klivlend spustiti na zemlju vec na sledecem mecu.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Moram teske duse da priznam da je Jolova sekta postala najgora fan baza nekog sportiste,a mozda smo mi Srbi takvi,nenormalni ljudi nazalost i verovatno smo mi krivi sto nas u svetu ne vole i mi smo ti koji smo nasim sportistima napravili teret. Pogledajte kako sektasi grizu u komentarima i pucaju od nerealnosti. Nece pomenuti da je Majami igrao bez Dzimi Batlera,Tyler Herroa,dva od tri najbolja igraca,nece pomenuti da je Denver izgubio od kompletnih Milvokija,Portlanda,Finixa a inace pricaju eh da su Jokicu Janisovi,Lilardovi ili Polovi saigraci...a Janis,Lilard,Pol su igrali na tim mecevima eeej,oni hajpuju to sto je Denver bez svoja dva igraca izgubio od kompletnih ovih timova,a cutali su kada je Denver sa sve Jokicem pociscen od tog istog Finixa. A pobedili su Indianu koja nema zvezdu bez Joloa,da paceri,nisu izgubili 100. Izgubili su od 3 dobra tima sa svojim najvecim zvezdama u sastavu.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Finix pregazi Denver 4-0 u playoffu,Denver bez Jokica izgubi od Finixa sa Chris Polom,hajpovanje Jokica u komentarima,Portland dodje bez Lilarda u Denver izgubi 30 razlike,Denver dodje u Portland bez Jokica izgubi 15 razlike,hajpovanje Jokica u komentarima iako je Portland imao i Lilarda u sastavu. Denver izgubi od Milvokija sa Janisom 11 razlike,ponovo hajpuju Jokica,pljuju saigrace a Milvoki bez Janisa bi verovatno izgubio tu utakmicu u Denveru. Sramote!

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kakve sramne pojave u komentarima. Jos ne mogu da poverujem da oni hajpuju poraze Denvera od Milvokija,Finixa,Portlanda koji su u svom sastavu imali svoju najvecu zvezdu. Ja razumem da je Denver izgubio od njih bez Janisa,Pola i Lilarda pa i da kazu eto vidite sa kim igra Jokic i ko ima bolje saigrace,ali ovi su u sastavu imali i svog najboljeg igraca protiv Denvera bez svog,strasno! Cak ne pomenu da je Majami igrao bez Batlera i Heroa!

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Opa,Denver dobio Majami bez dva najbolja strelca i odmah @Ivan sa jos jednim igracem puca na titulu😱 Seti se kako je Fila bez Embida,Simonsa,Greena oprala Denver u sred Kolorada sa Nidzom u timu. Jos jednom mora da se ponovi kamenjarcima Milvoki,Finix i Portland nisu igrali bez Janisa,Pola i Lilarda da bi videli pravo stanje stvari. Nije Denver gubio od Oklahome,Hjustona,Detroita,Orlanda vec protiv dobrih a kompletnim timovima predvodjenim svojim zvezdama. Cak i Amerikanci ne bi osvojili zadnje svetsko bez Duranta,dakle jedna zvezda znaci svakom timu,Dalas je izgubio sve utakmice bez Doncica,pa su odmah dobili prvu sa njim i nismo culi ovakva hajpovanja,Portland je bez Lilarda izgubio 30 razlike,spustite se na zemlju ili ce da vas neki Orlando ili Klivlend spustiti na zemlju vec na sledecem mecu.

David

pre 2 godine

@Smeh pa ti i jesi Smeh,verovatno i izgledas kao Smeh,kako je nebitno sa kim Denver igra kad ti je lik napisao u komentaru od koga je Denver izgubio a kog je dobio?? Izgubili su od 3 dobra kompletna tima a dobili su Pejserse,dakle ipak je bitno ko je na suprotnoj strani. Skoro svi timovi u ligi gube vecinu meceva bez svoje glavne zvezde,ponovo ce morati neko da vas spusti na zemlju,mnogo ste gadni u pobedama,a mali u porazima!

srle

pre 2 godine

Jokara majstore. Bez tebe, Denver je raspad od tima. Ne bi videli plej of da nije srpskog majstora košarke koji sa lakoćom igra, bili bi na dnu Zapada i NBA lige.

Иван

pre 2 godine

Полако се назире игра за ову сезону. Јокић је класа за себе, он и Кари убедљиво су изнад осталих тренутно. Гордон поред њега долази до пуног изражаја. Мало Боунс Хајледн постаје секундарни организатор уместо оних који то годинама покушавају и не умеју (Бартон, Монте). Џеф Грин плени интелигенцијом, он ће бити баш користан играч. Бартон се претвара у 3&D свингмена, што му највише одговара. Морис делује све убојитије у пику с Николом. Мареј ће се вратити у једном тренутку ове сезоне. За Портера, ако сам добро видео, није речено да је крај сезоне (то је озваничено за Дожера), ако се и он врати за плеј-оф, Нагетси су баш паклена екипа. Поред њих, мање ће бити оптерећени Кампацо, Џамајкл Грин и Риверс, играће само оно што умеју, биће играчи задатка.
Уз оваквог Хајленда, довољно је да се врати само један од двојца Мареј-Портер, и то је тим за борбу за титулу.

tocka

pre 2 godine

Bones Hajland. E taj momak je dalekometni snajper. Kakve on trojke pogadja, ono je nivo Kari i Lilard. Denver nikako nema sreće sa Marejem i MPJ, ali ovaj draft su uboli.
A Jokić će opet biti MVP. Da hoće ubacio bi pedeset svaki put. Nije ni čudo što ima statistike Dzordana i Čembrlena, ono kako on igra je nevidjeno.

Poznavalac

pre 2 godine

Trener Denvera, iako uglavnom šablonski pravi izmene, je van svakog šablona. Sa njegove tačke gledišta, u nebitnom delu sezone, dozvoli seriju poraza tako što Nikolu odmori i više nego što mu je trebalo, a onda ga vrati na najtežem gostovanju dosadašnjeg dela sezone i ekipa mu eksplodira. Ekipa je dobila karakter, Nikolu gledaju kao Boga, a play off nije upitan.

Pera

pre 2 godine

Velemajstor.
Dugo pratim NBA i ne pamtim tim u kome je jedan igrač toliko dominirao u svakom segmentu igre, pravio toliku razliku. Cetiri meca bez njega gube, potpuno bespomocni, bez borbe, da su igrali jos 100 i to bi izgubili.
Vraca se Nikola, preporod, lagana pobeda pod dirigentskom palicom Maestra.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nema MPJa, Mareja, Dozijera, nema veze... daj Nikolu okruzi ga u svakom momentu igracima punim energije, bez ustrucavanja za koriscenjem mladih ( Meloun Meloun) i pobednicka kosarka je obezbedjena.

Vratis Nikolu i odmah +20 protiv Majamija (vecinom meca, smanjili razliku u garbage zavrsnici) i za ovu godinu cudesno iznenadjujuce, vratis "debelog" vratis timsku odbranu na elitni nivo :) ....vratio se Nikola, vratio se i protok lopte, kreacija, sirina i odmah 7 igraca Denvera dvocifreni.

Bouns nastavlja gde je stao... 4 trojke zaredom sa 9m. Jako inteligentan mali, pri jednoj polu otvorenoj poziciji za sut spusta loptu u dribling za prodor, navlaci svog odbrambenog + stranu pomoci iz coska ostavljajuci Bartona samog za otvoren sut za 3p (pogodio). Pola bekova lige bi sutnulo iz te pozicije bez stvaranja "next better shoot" situacije. U prvom poluvremenu 13 poena, u trecoj ga Meloun vraca na tek 1+ do kraja? Opravdano samo u slucaju stednje usled izlaska iz povrede.

Kampaco ofanzivno preporodjen zadnjih mesec+ ...Barton opet namestio nisan. Gordon nenormalno atraktivan u vazduhu. Ove sezone konstantan, nenametljiv mimo logicnog i potrebnog, ne davi loptu, def fenomenalan u oba pravca.

Srecom bez nastavka price Jokic' brothers VS Miami ili jos gore Miami VS Jokic nekim batinjanjem na parketu. Nikola smekerski prvim nastupom nakon povrede bas protiv Majamija i to "laganom" MVP partijom :)

smeh

pre 2 godine

Zar je moguće da jedan igrač pravi toliku razliku na terenu? Ekipa koja bez njega lagano gubi 20-ak razlike nebitno ko im je protivnik a sa njim dobijaju ekipu koja je u vrhu istoka. Doduše čovek gazi Majami nebitno ko igra za Majami. Još od onog Riversa napravi košarkaša. Stvarno da ga čuvaju kao kap vode na dlanu i ako treba da mu brišu dupe samo da se ne povredi. Imaš gomilu promašaja u dovodjenju i prodavanju igrača i prose.e te uzimanje jednog igrača koji je u stanju da nosi sve te luzere na ledjima cele sezone. E to se zove dobiti na lutriji.

cici

pre 2 godine

Dominitali su mnogi, ali niko kao Nikola, bez skoka i brzine. IQ do neba. P.S. Porede ga sa Birdom, ali nazalost samo snimke sam gledao, ne i cele tekme da bih sudio

smeh

pre 2 godine

@David

I tebi Jokić nabio komplekse? Koliko vas to ima? A nisam toliko glup, moja greška, htedoh reći primitivan da ocenim nečiji izgled na osnovu teksta koji pročitam na ekranu. Da te pitam nešto, gledaš li, pratiš li rijaliti emisije?

Locutus

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da nikakve vreline nije bilo. Oko 8.000 ljudi, atmosfera pozorišna. Par navijača je urlalo i to je to.

big

pre 2 godine

Uboli su sa Bonesom samo tako, dečko igra pametno i sa velikim samopouzdanjem, uz to ima šanse da postane i elitni šuter, da ne govorimo o prostoru za napredak. Biće Denver i ove sezone u doigravanju, a ako se Marej vrati kako treba, biće i zajebani. Šteta za MPJa i PJ Dozira, sa njima bi i klupa bila jača, ali šta je tu je.

bradina

pre 2 godine

Denver je sasvim druga ekipa kad je u timu Jokix da se ne lazemo,sto je po meni sasvim normalno.Zato je proglasen prosle godine za MVP,jer igrace vuce svojom igrom i cini boljim.Samopouzdanje je prava rec za to.Ovde smo da komentarisemo mec a ne da hejtujemo ono sto nije realno.Denver ima potencijalan tim za plejof svakako a za nesto vise pokazace vreme.Ono sto je u ovom trenutku evidentno Jokic igra solidno a prave igre docice kad mu se bilo od kojih igraca vrati posle povrede,prvenstveno mislim na drugu zvezdu tima u liku Mareja.Stoji medjutim cinjenica da se mladi Haland namece,juce je ponovo bio taj koji je u odsustvu Jokica na parketu drzao pristojnu razliku u mecu.Kad se pritom doda da su Nandji,Fuko,Rivers odigrali svoje minute kako se od njih ocekuje bilo je jasno da Majami oslabljenjem neigranjem Batlera i Hira nece predstavljati ozbiljniju pretnju.Grant buduci selektor USA kao komentator sinocnjeg meca to je u vise navrata pominjao uz normalno divljenje prema igri naseg Nikole.Kad je na poluvremenu komentarisao u superlativima,cuveni Ajzea Tomas, igru Jokica zasto bi se bilo ko potcenjivanjem to radio ovde na portalu!? Tomas je ekao je da uziva u igri MVP i da nema sumnje da ce Jokic doci do 30 i 10 (Nikola je imao 24 15 7) i Denver zabeleziti pobedu! Ono sto je meni drago da je utakmica zavrsena bez ikakvog incidenta,uz podatak da su braca bila u publici i mirno posmatrala mec u drustvu sa Miskom.Denvera ima 6 meceva u gostima i posle ove pobede lakse se dise!