Četvrtak, 21.10.2021.

19:30

Bezidejni Partizan poražen od Genta

Fudbaleri Partizana poraženi su na svom stadionu od belgijskog Genta 1:0 (0:0), u meču trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Izvor:

Bezidejni Partizan poražen od Genta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

466 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdaš

pre 2 godine

Partizan kao klub je onako sa seoskim mentalitetom da neuvredim nekog. Maniri su tuče kuknjava mlaćenje prazne slame i ukradene ili na silu osvojene titule u domaćem prvanstvu. U Evropi slabo sa negativnim rekordima. Isto su mnoge ekipe bivše Juge kao i Dinamo Zagreb. Zvezda je sinonim za fudbal za sve na prostoru bivše Juge

Aster Blistok

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.
(Ramones Lepsi komentar nisam procitao. Svaka cast.

Vladan R

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali na osnovu napisanog se moze zakljuciti da je FKP odigrao lose. Sa jedne strane razumem nezadovoljstvo navijaca, ali sa druge cini mi se da su ocekivanja po obicaju prevelika i nerealna. FKP sad vec, gledajuci celu istoriju, u 9 utakmica, nema ni jednu jedinu pobedu protiv Belgijanaca. Jeste svojevremeno izbacio Anderlehta, ali uz dva remija. Sa druge strane CZ, jeste pobedjivala belgijske klubove, ali je u tri dvomeca, sva 3 puta eliminisana, uz ukupnu gol razliku -7. Ispala je sa sve Stankovicen, Ognjenovicem, Bunjevcevicem itd od do tada a i od tada, manje vise, nikad cuo Ekerena. Izbacivala je CZ klubova iz svih liga petice, a i sire, ali eto Belgijance nikad. Ne zelim da kazem da su njihovi najbolji naj na svetu, ali da nam ne leze ne leze nam. I sad neko ocekuje da ce FKP lagano da pobedi Gent, a istovremeno se omalovazavaju dve pobede CZ prosle godine. Briz ove godine dobio Lajpcig u gostima a protiv PSZ osvojio bod kod kuce, ali za navijace belgijski klubovi su, kao ma sta oni znaju o fudbalu. Mada, kad malo bolje razmislim, tj setim se kako se komentarisu uspesi CZ u poslednjih 5 godina, uvek je ili sreca ili nikad slabiji rival ili nesto trece, ali nikad kavlitet, ne cudi me neobjektivnost, i u vezi ove utakmice, a i generalno.

Samroje opet pukao

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)


P.S. Ove godine Real Madrid - Serif 1-2...

Aca

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)

Samo si zaboravio da je trenutno Gent 12-i u ligi, a Šerif jedno mesto na UEFA listi bolji od vas.

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.
(Realno, 22. oktobar 2021 10:59)

da, da, Slovačka, Portugal i Ruski Soči( tukao Zenit u gostima pre 3 nedelje)
protiv velesila iz:
Gibraltar, Jermenija, Kazahstan,Moldavija, Albanija i "no name" iz Danske. I tu ste se, po običaju, izvukli na stative i sudije

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1

pedja 71

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Pusti nas, imate vi svoje muke.

SU

pre 2 godine

Kad ti dva panja igraju bekove, naravno da neće biti proigravanja. Do 70 i nekog minuta nismo imali šut na gol, ukupno 32 faula na utakmici, šta reći? Markec i Menig nisu bili dovoljno dobri, nisu ostavili trag svojom brzinom, dok smo se opet previše oslanjali na Šćekića i Zdjelara da glume plejmejkere, iako je to suludo. Žešće iscepkana tekma, Partizan bez nekog lidera u napadu, Rikardo nedovoljno dobar.. Možda da ga ne stavljaš baš svaku tekmu, a Stanoje? Gde je sad mali Terza ili neko mlad da udje, da unese žara?

Ajmo sledeću mnogo bolje, i da ih dobijemo u gostima, svakako nam Evropa kod kuće ne ide godinama, osim protiv Tottenhama.

Realno

pre 2 godine

Ljudi. Zvezdi je u Evropi Pavkov Talija, a Partizanu Suma. Partizan je prodao Taliju Sumu tako da nema mi vise pobedu da vidimo u Evropi.
(Pppp, 21. oktobar 2021 22:46)

Ne budi skeptičan,tebra,pa igrate ponovo sa Florom i Anartozisom.Ako te veličine ne dobijete,koga ćete...imali ste više sreće pri žrebu nego pameti i znanja a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.

Ramones

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.

KmeKme

pre 2 godine

Posle pobeda nad vrhunskim ekipama poput Santa Klare, Anortozisa i Flore nije se moglo protiv cetvrtog velikana Genta. Ipak je precka,stativa Sase Ilica najveci domet grobara u fudbalu od 66te i tako ce ostati do 2066te,mozda i dalje.

Sofronije

pre 2 godine

Ovo samo kod nas ima! Igraš najlošije evropsko takmičenje, odigraš tri utakmice od čega dve kod kuće, osvojiš 6 bodova i smeješ se komšiji koji igra jače takmičenje od tebe i koji je u tri utakmice, od čega dve u gostima osvojio 7 bodova.

Needukovan

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.
(darko, 22. oktobar 2021 07:02)

Izvini, jel si ti to napisao da vas je stigao umor? Cekaj..ovaaaaaj..UMOR??? VAS JE STIGAO UMOR!!!???
Ajd još jednom - U M O R ! ! !

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Daj brate, napisi još nešto, odavno se sladje nisam nasmejao :):):)
Ekipu koja igra Ša la la Srpsku Ligu stigao umor od teskih utakmica sa Anestezijom i Faunom!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vidim dovoljno si obrazovan da koristis net, pogledaj s kim je do sada igrao npr. Mancester, koliko utakmica, koji je kvalitet protivnika, pa se onda seti kako su pre 2 dana 0:2 okrenuli na 3:2 i procitaj onda opet svoj komentar.

Ako neces za Mancester, pogledaj bilo koju ekipu koja igra LŠ, evo npr. Šerif, koji je izbacio Zvezdu ili vec izaberi po svom ukusu..neku ekipu koja se nije umorila od fudbala posle 3-4 utakmice..

Znaci - stigao umor! Hahahahahahahahahahaha
E, hvala ti, ulepsa mi dan :D

Milija

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom
(tastatura, 22. oktobar 2021 06:30)

Druze on je veliki evropski klub samo u glavama svojih navijaca jer im razni Pantici, Vuletici, Tegetlije pumpaju tu pricu, pa onda neke avangarde, pa casovi ljubavi... a realno su veliki taman za ovaj Intertoto Ligu Konfederacija koju igraju.

Crnobelac

pre 2 godine

Čista namještaljka! Stanoje je već prije izjavio da mu je bitnije pvenstvo od konferencijske lige,ali druga stvar je neverovatna.Od preko 460 komentara,400 ih je od strane navijača ljubimice sistema.Kompleksi su večni!

Milija

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.
(Pero, 22. oktobar 2021 08:47)

Prijatelju, Crvena Zvezda jeste veliki evropski klub i uvek ce biti, a vi se sa ostatkom lige slobodno svadjte kao dve ruzne devojke, to i jeste vas rang u svakom smislu. Pozdrav.

Coa

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Uh sunce ti poljubim, ajd što si prepametan nego što si opasan za medalju.
Tačno ću početi praćku da nosim.

Sale

pre 2 godine

Izgubiš utakmicu,odigras jadno,podređeno,praktično se izvučes sa ovih 0-1,a onda udaris po nekoj tamo Zvezdi koja je 2000km odavde odigrala nereseno desetkovana povredjenim i igračima koji su tek izašli iz bolesti,povreda...Još onaj,uzgred budi rečeno,retko odvratan tip od trenera dobije crveni jer se nešto bunio,valjda što nije sudjen penal za Gent u prvom poluvremenu...On samo i ume da diže frku jer tako je i ranije osvajao titule,pa se potom " proslavio" napolju...Gledajte,braćo,u svoju avliju,ostavite se drugih,jer,realno,niste vredni onoliko koliko umišljati...

Aca

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.
(CZ99, 21. oktobar 2021 23:39)

Grobari ne znaju da je šerif na UEFA listi mesto ispred njih - Šerif 58-i, Partizan 59-i.

Aster Blistok

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!
(Wllaxy, 22 Pusti ih. Naviklo je to da laze i da zivi u nekom svom virtuelnom svetu gde su uspesni!!!!

Zvezda ooooo

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)

A onda ste se probudili i shvatili da vas nije kantao samo ko nije hteo...

Zvezda šampion

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)
Vi ste uvek bolji ali nikad nemate sreće. Protivnik uvek ima sreće. Zvezda uvek ima sreće. Zvezdu uvek svi oduče od fudbala ali je ne pobede. Uvek bi ste vi nekome dali 4 komada ali vas uvek u tome spreči neka nevidljiva sila ili evo sada čak i vaš trener. I tako, izgovor za izgovorom već punih 76 godina. Mi rašrafljeni došli kući neporaženi sa gostovanja danskom šampionu a vi razmontirali Gent i poraženi na svom stadionu u trećem rangu evropskog fudbala. Teško Gentu i nama, vama čestitke.

Sramno, kao i uvek

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)
Koje takve? Jel Kvins Park Rendžers, Njukastl i Groningen? Imate tu jednu pobedu nad Mančesterom pre skoro 60 godina i ti nama soliš pamet o fudbalu a imamo bar 20 pobeda nad najvećim evropskim klubovima. Vi ste uspeli sinoć da izgubite od Genta na "vašem" stadionu koji je objektivno slabiji nego prošle sezone kada ga je Zvezda dobila u obe utakmice po 2:1. Al' 'ajde što ste izgubili, nego što ste izgledali 80 minuta kao amaterski tim. Sve ovo je dovoljan pokazatelj da u našoj ligi pobeđujete isključivo nameštaljkama. Derbi u ligi niste dobili 2 godine al' zato imate 30-40 uzastopnih pobeda nad svim ostalim klubovima u ligi.

Pero

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.

Dijagnostičar

pre 2 godine

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!
(Bane, 22. oktobar 2021 03:36)

I ja sam za dijagnozu kada se upuštam u polemiku sa "naoštrenim" komšijama na Partizanovim vestima.
Prvo vi, navijači sa naših vesti, se ne uklapate u sliku velikog kluba, kakav ste nekad bili, a drugo donedavno ste LE nazivali takmičenjem Mileta Kitića. Kratkog ste pamćenja.
Imaćete priliku u Beogradu da nam pošaljete Dance u "Kup Paje Patka".
Istina je da imate bolji pristup od nas na mečevima u kojima ste domaćini, ali daleko ste vi od velikog kluba, shvati to.. daleko!

darko

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.

partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.

Wllaxy

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!

Rade 74

pre 2 godine

Traljava igra mog Partizana i još traljaviji trener!Jedina svetla raćka na utakmici je bila ona bomba Vujačića!Kada naletimo na malo ozbiljiju ekipu,gotovi smo,naravno i po starom obićaju ne možemo pošteni istrćati svih 90 minuta!

tastatura

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom

zoki

pre 2 godine

ma manite ljudi gent , je l mi se odmorio zelenortcanin rikardo? treba mi za vikend za fantazi da izdominira kao svaki vikend. valjda ga nije stanoje poveo ispred skupstine

tv

pre 2 godine

Taj Gent vam je 12 na tabeli u Belgiji, Partizan kao domacin na svom terenu ne moze da ga pobedi, ni da odigra nereseno, ne moze cak ni gol da mu da. A taj isti Partizan u svom sampionatu daje po 4 golova na utakmici. Svi mu se sklanjaju.

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

činjenice

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo...
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Čoveče, sad sam pogledao hajlajtse sa utamica Zvezde i Genta od prošle godine.

Pa, ono je atomski fudbal za ovo što ste vi večeras prikazali. Mnogo brža, sadržajnija i kvalitetnija igra. Mnogo prilika i za Zvezdu, ali dosta prilika i za Gent. Odličan fudbal.

Ne znam kako uopšte možeš da porediš FKP i FKCZ u evropskim takmičenjima.
Uostalom, pogledaj sam, pa ćeš da vidiš.

https://www.youtube.com/watch?v=JNSGmDI5t84

P.S. Zvezda je sinoć odigrala katastrifalno loše, za moje standarde. Ipak, i pored više šansi za domaćina, Zvezda je mogla da ih napuni na kontre, da imamo ozbiljnog napadača, umesto Dionija.

Treba biti realan.

Xide

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

Ja koliko se secam pozajmili su par Igraca od Odensea a na klupi im sedeo Ekonom....

GG

pre 2 godine

Ovaj Gent kad je bio 3 na tabeli je izgubio od Zvezde obe utakmice, a Pantic pricao kako je to smesan klub. Sad je 11 na tabeli i pobedio je partizanku

Mirko&Slavko

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Ono će vama uvek da ide je da budete druga svirala što ste realno uvek i bili, a ti sad možeš du sutra da izmišljaš umetničke note i stilske figure da to objasniš da ne izgleda tako. Pazite vi, čovek je mrtav ladan pokušao da objasni da je poraz na domaćem terenu od Genta nekako bolji od prvog mesta u grupi bez poraza u takmičenju koje je za nivo iznad, pritom u grupi sa dosta jačim timovima on nekih herbarijuma iz osnovne škole, pa braćo navijali vi za Zvezdu, Partizan, Vošu, OFK ili šta god komentar od ovog našeg brata zaslužuje plus makar bio doktorat sarkazma što on ipak nije pokušao, ponavljam... Čovek je ozbiljan.

ls

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.
(pinokio, 21. oktobar 2021 23:23)

Problem je sto je taj slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva dominirao nad komsom, i ostavi utisak na njih kao da su protiv Bajerna igrali. A i kako nece kada im verni navijaci pevaju pesme (pogrdne) o Zvezdi, umesto da pevaju svoje pesme i bodre tim, mada oni ni nemaju svoje pesme ali ajde. Po misljenju grobara, trenutno u LE ne postoji jaci protivnik od ovog Genta, i Zvezda moze pobediti koga hoce, remizirati sa bilo kim, ali Gent iz cipiripi konferencije je za dve klase bolji od svih Zvezdinih protivnika.

Miki

pre 2 godine

Ovi iz Genta nisu ni konobari ni cvecari.. Zvezda ih je dobila i kod kuce i tamo prosle godine a vi pricajte nekom drugom bajke, uostalom sta ima ja deci da objasnjavam. Pozz

Bane

pre 2 godine

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.
(Dijagnosticar, 21. oktobar 2021 23:43)

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!

Wllaxy

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

E ovo je uspeh - napiše lik osam rečenica a svaka besmislenija i netačnija od one prethodne tako da nijednu nije uspeo da pogodi... Još to začini autoritativnom poslednjom rečenicom... Ja to njenu recimo nikad ne bih rekao - uvek treba komentara poput njegovog da se lepo ismejemo i zabavimo..

miško

pre 2 godine

Partizan su upropastili mediji, sudije, FSS, disciplina komisija i struka. Na raznim TV razvlaće igrače od golmana pa redom. Veličaju ih razne voditeljke i skoro da i ja poverujem da nešto znaju. O komentatori a i nekim bajnim sp. novinarčićima i da ne govorim. Sudije na terenu i u WAR sobi bezkurpulozno kradu za naše crno bele. FSS valjda odgovara sve to samo da Partizan pobeđuje.Nesreća je što dođe delo na videlo. Zvezda je dobra i zato što je svega navedenog pošteđena.

Pero

pre 2 godine

Joj ovih, Zvezda je prošle godine dobila ovaj Gent... Pa sto danas stručnjaci ne dobiste Mitjiland kad ste tako jaki...
(mladson, 21. oktobar 2021 21:56)

Zato jer tako smo u mogućnosti!

Dragan PA

pre 2 godine

Pa strateg je lepo rekao da je vaznija utakmica protiv Radnika, nego protiv Genta. Grobarski kompleksi, biti ispred Zvezde, po svaku cenu. A u Evropi ionako se igra suvise ozbiljno. U takvim okolnostima oni se slabo snalaze.

Лаик

pre 2 godine

Европа је мерило. Ово је била идеална прилика да се против осредњег белгијског клуба, у директном окршају освоје драгоцени бодови за српски коефицијент. Чак сам се и понадао да би комшије могле до корисног резултата, нажалост преварио сам се. Партизан као кандидат за титулу у домаћем првенству није у могућности да парира екипама на Старом континенту. Једноставно нема квалитет. И ту се свака прича завршава.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

svako dobronameran zna da nogometni klub partizaи nije navikao da pobeđuje u trećerazrednim takmičenjima i da pobede čuva za ligu šampiona!
evo, ovu poslednju čuva 38 godina!!!

sasha lz

pre 2 godine

ma pobedili bi mi njih nego rekao stanoje igracima da ne zapinju posto se znaju prioriteti i imaju vazniju tekmu protiv tsc u nedelju, jedino se inervirao na kraju posto sudija pustio grublju igru pa su ipak morali da se trose vise nego sto je planirano.

Mad Max

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic. Za vecinu igraca koji su veceras igrali siguran sam da ni njima samima nije jasno sta uopste traze na terenu.

shone

pre 2 godine

Sramota, bre...
Svi nas mrze...
Stavili nam ovaj prejaki Gent u grupu da nas namerno izbace...
Dokle više...
Mogli smo da izvučemo nekog slabijeg...
Samrok ili Petah Tikvu...
Bez veze..

kodzo

pre 2 godine

Na koju foru ovakav ocajan Partizan pobedjuje sve u domacoj ligi bez primljenog gola, ni protivnickog suta na gol?
Ima li neko odgovor na ovo komplikovano pitanje

mm

pre 2 godine

Covek izbaci Markovica koji pravi razliku, i odmah primise gol...
(Milos, 21. oktobar 2021 23:37)

Zbog Markovicevog ocajnog pasa smo i primili gol...

Svi napolje

pre 2 godine

Kakav trener i uprava, takva i igra, takvi i menadzerski igraci. Takva i bezidejnost. Nema leba od ovoga sve dok se ozbiljno ne procisti nas fudbal od svega zlog sto ga okruzuje.

Master Yoda

pre 2 godine

Buaaaaaaaaaaaa!
Pljujete Zvezdu koja je bez kljucnih igraca odigrala u gostima nereseno, a vi u punom sastavu pregazeno od Genta na svom stadionu.
Da, i Zvezda je taj Gent pobedila dvaput prosle godine.
Grobari su komedija!

Tomi

pre 2 godine

Tako je to kada se igra nameštena liga. Partizan bez poraza u domaćem prvenstvu, svi igraju sklanjalicu protiv njega i kada se zaigra u Evropi eto otrežnjenja. Prvi ozbiljniji klub, doduše lošiji od pola naše lige i poraz.

Stefke

pre 2 godine

Alo upropasticete nam koeficijent. Cemu ovako bleda igra?
(Ljubisa Livac, 21. oktobar 2021 23:20)

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.

Menadzer

pre 2 godine

Nebitan poraz...igrali igraci Evropu, skocila cena igracima, menadzeri trljaju ruke, vec se traze angazmani gde prodati igrace...kakav crni plasman u Ligi konferencija, ko to jos gleda, bitno jd prodati igraca i uzeti procenat...a ti se bagro lozi na igru...

Zoran

pre 2 godine

Natkho ama bas nikada nije odigrao dobro jacu utakmicu. Neprimetan na medjunarodnim susretima. Jedini koji je stalo , bas tu, pokazivao kvalitet je bio Suma , a ova totalna neznalica od trenera otera coveka na pravdi Boga.
Banjak na njegovom instafram nalogu je rekao, posle izbacivanja Sume da su svi u klubu znali da ce Suma biti izbacen, te da je i Suma to znao.
Zamislite sta je onda Partizan ???
Koji je ovo crni tim...Holender, Jojic, Senicnain, Urosevic, Zdjelar, Obradovic, Lutovac, Zivkovic...Ljudi to je 4. evropska kategorija, da se ne lazemo.

Posmatrač

pre 2 godine

Da li ovo moglo bolje ? Sa ovim igraćima i ovom postavkom igre - NE !
Da je trebalo ( mnogo ) bolje ? Naravno, zbog koeficijenta za naš fudbal i samog kluba !
Ali ova utakmica je pokazala koliko smo kao tim limitirani - spori , lako dokučivi,nespremni fizički i psihički.
Nema, čak i za neučestvovanja u igri , nekih ozbiljnuuh " kazni " za povratnike u klub !
Seći stvari na vreme i ostavite sudije na miru .....

Antidervis

pre 2 godine

Sto nije igrao Rikardo, najbolji napadac na svetu juzno od Australije?

Oprali ih rutinski sa juniorima - Zvezdaih lagano dobila oba puta. I to dok je Jaremcuk bio u Gentu - prvi centarfor Ukrajine i Benfike.
Sad su dosli s nekim nikadcuo lokalcima, srusili JNA do temelja i mirni idu nazad u Belgiju.

'Ajde, da malo popravimo utisak, Beograd im je bas ostao u tuznom secanju prosle sezone.

nesa80

pre 2 godine

sta sad vredi pljuvati,tugovati,..naisli smo na bolji tim,izbor bekova je katastrofalan,pljujete miljkovica i urosevica ali bi garant izvukli remi na bar njihovu borbenost.takodje los izbor veznjaka za ovakvu cvrstu i upornu ekipu natho,scekic ocajno.ja prvo sto bi iskorenio u nasem fudbalu to je vracanje lopte nazad,dizanje ruke na svaku sudijsku odluku,prigovore i tapsanje trenera na svaku gresku igraca...ali dobro zato je neko obradovic trener a neko je stanojevic.to je nas limit i tacka.nekad cemo se radovati a nekad ovako.vreme je bilo da izgubimo kuci za dalju opomenu,video se pad forme vec par utakmica.gube i ostale atraktivnije ekipe a da necemo mi.ovi su otresli jedan briz 6-1

Dijagnosticar

pre 2 godine

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 23:17)

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.

Neo@

pre 2 godine

Zvezda je ove lane tukla u obe utakmice... I koliko sam video, taj tim Genta je mnogo bolji od ovog danas!
Ovo što je Partizan odigrao danas je sramota. Verovatno se vraćate na restartovanje, pad vam je neminovan.
Šteta je samo zbog koeficijenta, sad će nas Belgija stići, pa barem gledajte da ne izgubite tamo u Belgiji zbog tog koeficijenta barem!

PrtiBG

pre 2 godine

Grobari idemo ispred skupštine!!! Ovako se ne sudi Partizanu!!! Ovako se ne ponaša prema Stanoju trenerskoj gromadi!!! Svi ispred skupštine na protest!!!

dak

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

o stubu srBstva,pa vi to najbolje znate.
Kako je kad ti se sklanjaju.
Sto se tice vecerasnjih predstava nasih predstavnika u evropi samo cu ti jednu stvar poruciti.Lepo je rekao onaj Kemal Okrece se kolo srece.Vec nekoliko godina imate ludacku srecu na utakmicama u evropi.Bilo je sezona kada vas je i napustala.Napustice vas opet druze.
tako to ide.
a ovim mojim slepcima ni sreca ne moze da pomogne.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa

Avatar

pre 2 godine

Kakvi ste banisa!!!!Sramno ponasanje posle utakmice...zaista neznam sta zamerate coveku...odsudio za 10,nije im svirao cist penal...i jos ga popljujete...pa nisu vam ovo nase oranice,sad ce da vas iscepaju po dzepu...posteno su momci odradili,ali nije bilo dovoljno,dobio je ipak bolji tim.Trebali ste cestitati ljudima...sad ce da vas ugaze kod kuce za sve novce...

Klaxon

pre 2 godine

@Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!
(Grobar brisel, 21. oktobar 2021 21:56)

Prvo,Gent je slicnog kvaliteta kao prosle sezone, a to potvrdjuje i tabela u Belgijskoj ligi. Kao drugo, Zvezda je protiv njih igrala u jacem takmicenju i tu ih dva puta pobedila. Jedno je liga evrope a drugi liga Mitra Mirica. Sramoto jedna, izgubili ste na svom stadionu od ekipe koja je imala 0 bodova u grupi sa Zvezdom prosle sezone.

обс

pre 2 godine

Дакле, већ сам писао о игри Партизана против Анортозиса. Данас, данас још већи ужас. То је апсолвирано. Али, РТС треба овог коментатора утакмице већ једном да помери. Боље гледати утакмицу без икаквог коментатора. Јер, толико иритира нереалним тумачењем игре, незнањем, закључцима, бојом гласа да појачава фрустрацију посматрача иначе лошом игром Партизана. Ајде што се патим игром него још трпим и душевни бол оваквим ТВ коментарисањем. Толика његова самоувереност да добро ради свој посао је неподношљива. Могу да искључим тон али не треба коментатор да ме артефицијално учини глувим кад то нисам. Еј, да се самокажњавам? Пишем коментар јер нећу да ме учини и немим.

Pall Mall

pre 2 godine

Groblje i fudbal. Pa kako ih nije sramota pored ovakve očajne igre još na kraj utakmice negoduju Stanojević i Marković kod sudije. Mizerija od ljudi sta drugo reci.Blamaza kod kuce. Neko ide prvoplasiranom u Danska i uzme bod neko kod kuce sa 12 plasiranim iz Belgija i ćorak. I kasnije negoduju ko skuplja poene u Evropi za Srbiju.

est

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)
čuj duplo.Gent bre projektovan za finale kakav crni Mitjiland.
on ce tek sledece godine biti vrh kad vi budete igrali sa njim.?

Fack NWO

pre 2 godine

Ja goreg igrača od Jojića u životu nisam gledao...
(Zli Gli, 21. oktobar 2021 22:59)

Nisi gledao Gobeljića iz Zvezde, prijatelju neuporedivo ???

Dag Kristi

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado.. 
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom
(Dimitrije Pantić, 21. oktobar 2021 23:13)

Jel Pejton Mening?

muhahaha prevaranti

pre 2 godine

Mašina iz superlige koju su hvalili do skoro da daje 4 gola po meču ne može ni jedan da umulja 12.ekipi belgijske lige!?
Čudno malo.

pinokio

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.

POPE

pre 2 godine

Zvezdas sam i mislim da bi Suma sam ove pobedio. Oteraste ga a bio je sigurno jedan od najboljih igraca u Srbiji. Bolje da ste njega ostavili a oterali Stanojevica.

Smederevac

pre 2 godine

Primetio sam da su markovic i tikardo igrali kao da su rekreativni fudbaleri..ja bih to kaznjavao..a ovi bekovi majki mila..obradovic izgleda kao izgubljen..takva mu je faca.ovaj zivkovic ne znam sta da kazem..miljkivic veze nema ali je bar borben..rikardo nesto izigrava..menig dobar..cudi me stanoje sti ga izvodi iz igre.sve u svemu belgijanci u svemu jaci.

Anti Fudbal

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Eh, p nije to isti tim, em je to bilo prošle sezone kad je Gent bio puno slabiji na 3. mestu lige i igrao Ligu Evrope, em ove godine je puno jači, na 12. mestu u ligi i igra Ligu Konferencije :-)))

shone

pre 2 godine

Ne mislim da je Partizan toliko loš, ali u ovom meču katastrofa. Ovde ako izvuku bod, da se udaraju u zadnjicu
(Mile, 21. oktobar 2021 22:20)

Izvukoše!!

Miki

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.

Kikujiro

pre 2 godine

Ljudi su ljudi, greše zato su i ljudi zovu, dogadja se loš dan jednostavno, očekujem istonsko lice naše i pobedu parnog valjka u revanšu.

Grr

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.

eee

pre 2 godine

često pricam o komoleksu vise vrednosti navijaca Partizana koje kad pitas oni ti objasne kako su u rangu Arsenala.Sa druge strane u Evropi za poslednjih 50 godina su na nivou Kaljarija.
vrhunac je izjava na pocetku ove lige..daj kad su je vec formirali da je osvojimo...

shone

pre 2 godine

Pričajte vi šta hoćete, ali ovi Belgijanci su projektovani za minimum 1/4 finale LŠ...
Jedino im problem jaka liga pa ne mogu preko 10. mesta da budu...

Realno

pre 2 godine

Ovi nisu znali da ste pobedili Proleter,Voydovac,Kolubaru,Kragujevac,Lucane,Surdulicu,Floru ,Anartozis...sve same velesile i gromade.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

E moj Stanojevicu... promasio si i plan A i plan B... nemas sredinu...ofanzivnu...neko ko trci dribla i vuce...to nisu Jojic i Natho...nedaj boze Smiljanic.... na sredini su nas dobili...svaka je bila njihova... a o kondiciji da ne gubim reci... SRAMOTA

zvezdas

pre 2 godine

Molim upravu FK Partizana da mi se javi sto pre. Dobrovoljno se prijavljujem da placam dozivotne ugovore: Markovicu, Obradovicu, Urosevicu, Holanderu, Zdjelaru i Lutovcu i naravno Stanojevicu. Ne pitam koliko para, samo da ih gledam!

Atlas

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.
(Grr, 21. oktobar 2021 23:07)

I vi izgubite od takve ekipe i to u lavoru. I to u ligi konferencije.... ha ha ha

Tako je, Zvezda razbija ekipe iz prvog šešira u LE a vi gubite od ekipe na 12.mestu u nekoj ligi konferencije.... Moćni Šamrok.

epp

pre 2 godine

svako treba iz srca da navija za svoj klub.Ne treba govoriti kako mozete da navijate za Partizan bez obzira sto stvarno veze nikada sa fudbalom imali nisu ali tuga je kad oni prozivaju druge.
Sa kojim bre pravom,stativom protiv Reala kao najvecim uspehom

Bajo moj

pre 2 godine

Није безидејни, него, безвезни! Најбезвезнији фк на свету... Шамрок је ваша лигa🤠😎

Skorpion

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic........
(Mad Max, 21. oktobar 2021 23:00)

Bolje bi mu bilo da je bio najbolji u odbrani, mozda mu onaj Belgijanac od 150 cm ne bi dao gol glavom.

Zeleni Bil

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.

Cubaka

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

Ne bih se kladio, igraju sa TSC-om a oni oterase Krstajica. Prica se po B. Topoli da nije zbog losih rezultata vec zbog toga sto su naculi da je surovao sa nekima iz Partizana oko utakmice. Verovatno dogovarao sklanjalicu. Sada kada je novi trener TSC-a igrace sigurno posteno, naravno mogu i tako da izgube ali.......

Daj mi njihov mozak da se odmorim

pre 2 godine

Ahhahahaha
E ali komentatori su hit.
Odlican i napadacki Partizan koji nije nadigran kuci izgubio od 12te ekipe belgijske lige.
Zato je losa Zvezda u gostima odigrala neresino protiv prve ekipe Danskog prvenstva tako sto je vodila do 78 min.

stefan12345

pre 2 godine

Sramotaaa!!! Gde je sad iliev sa pricom da partizan doprinosi srpskom fudbalu? Gubis od direktnog konkurenta za naciinalni koeficijent i to u beogradu. Borba za 11.mesto a bicemo 13.jer ce belgija da na prestigne. Zvezda je ovaj gent dobila prosle godine oba puta. Ovaj gent je prosle godine imao 0 (nula) bodova u grupi u kojoj je zvezda imala 11, dovoljno govori od kakvih slepaca ste izgubili u sred beograda. Da je u gostima, pa i nekako da se proguta, ovako sramotaaa!!!!

CZ99

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.

kladzom do bola

pre 2 godine

Mi smo mogli da prekinemo patnju gledanja ove utakmice , odes sa stadiona , promenis kanal ali sudija je morao da ostane do kraja i gleda bravure Lazara M , Jojica i ostale " klase " oteranih iz inostranstva . Boze koliko su katastrofalno losi a opet ih guraja osoba S. da loptu dave i dave i dave i dave . Pusti bre mlade da igraju a ove u klub penzionera .

Kralj mača

pre 2 godine

Лузерски менталитет који гаје већ 25 година, од укидања санкција. Са најјачим противницима увек иста прича, пасивна игра док се не прими гол, а онда јуре "на врат - на нос" кроз средину и шуму играча пред крај меча, у покушају да стигну резултат и наравно - безуспешно. Али сваки пут исто, сваки пут!

Sofronije

pre 2 godine

Nema veze, već u nedelju ideja će opet biti tu. Pošto ne igra sa Zvezdom, prognoziram bar 6-7 golova za vraćanje samopouzdanja. Mašina je to!

Verebi Lovra

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?
(Ajgor, 21. oktobar 2021 22:30)

Opasan Genk, samo oni su igrali drugu utakmicu, u drugom gradu, na drugom stadionu, ovi što su igrali protiv Partizana su Gent

profa

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa
(Laki, 21. oktobar 2021 22:35)

Prijatelju kako zaboravi OBRADOVIĆA, koji je trebao posle 20 min. da izađe, i ta jedno 2-3 meseca da udje kao rezerva protiv Kolubare. Inače, Menig je u rangu Holendera, i to nam nije neko pojačanje. Jović i Terzić starteri, a Menih, Holender, samo protiv domaćih ekipa sa začelja, da uče.

Vračarac

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)

Kad već imaš potrebe da porediš sa Zvezdom, Zvezda dobila taj isti Gent prošle godine i kod kuće i u gostima. Aj vozdra!

matori2

pre 2 godine

Baš tužno je ovo izgledalo. Još mesec dana da su igrali gol ne bi dali. Markec?Natho? Pantić? Rikarda su ona dva lika turila u džep. Gent nas je izrutinirao. Tačno se vidi gde je naš fudbal

4k4.Dex

pre 2 godine

@Gromada
Druže u ligi bez briga ste, ne možete da budete treći makar sa petlićima igrali. Jedino Gent u grupi vam liči na fudbalsku ekipu

Dimitrije Pantić

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado..
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom

Sanogo

pre 2 godine

U Ligi svima po 4 komada, a od samo 6 ozbiljnih utakmica : 2 protiv Sochija, 2 protiv Santa Clare, 1 protiv Genta i 1 protiv Zvezde, Pobedili ste samo Santa Claru na JNA, nama ste sutnuli jednom u okvir gola.

Imate UBEDLJIVO NAJLAKSU GRUPU ukljucujuci sva 3 Takmicenja Liga Sampiona, Liga Evrope i Liga Konferencija, jedina grupa tu negde je LASK, Maccabi, Alashkert i Helsinki.

Ron Džeremi

pre 2 godine

Najjači komentari su mi da je prošle godine Gent bio slabiji... Kad već udarate po toj tastaturi kucaj na Sofascore i uporedi timove... Strašno kakve neznalice... Inače PFC se čuvao za TSC

Jones

pre 2 godine

Nije ovo liga pod pokroviteljstvom FSSa da možete da vrištite na sudije. Crveni, doviđenja. Ako ste ovde glavni kauboji, u Evropi ste niko i ništa.

Arnautović Marko

pre 2 godine

@dijagnosticar

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...

Spale

pre 2 godine

Koliko je ovaj Gent prošle sezone bio slab, a vidi ih sad nikad jači. Proslo kolo pobedili i skočili sa 16og na 13. mesto nikad jačeg belgijskog prvenstva.
Čudi me jedna stvar, da ovi crni što daju u domaćem prvenstvu po 4-5 svima redom, ne mogu dati nijedan gol večeras.

Roman

pre 2 godine

Uistinu djeluju kao pogubljeno stado ovaca na terenu i jedini im je cilj da loptu što prije vrate Popoviću. Taktika Stanojevića ne zaslužuje nikakav kopmentar.

NijeBitno

pre 2 godine

Dobro,sada rafalna paljba. Realno stanje je da cim malo ozbiljnija ekipa nama dođje (trenutna 12 u Belgiji sa pet poraza) mi jedva polovinu prelazimo.
Markovic izgleda kao veteran koji igra recijalnu utakmicu,zalutao.
Bekovi ne postoje,manje više ista dijagnoza ko Markovic.
Mi nemamo vezbi red ,a odbrana nam je suv prosek,sa tendencijom ka bas loše.
Sve u svemu limitirani igrači do bola.
I da se ne kitimo pobedama u domaćem prvenstvu više. Jer je jedino Evropa merilo.

es

pre 2 godine

Partizan srazmerno svojoj istoriji u Evropi.Cim naleti neki klib koji iole zna da igra fudbal to je nepremostiva prepreka,a da ih covek pita bukvalno su velicine Arsenala...

Bruder

pre 2 godine

Navijam za srpski fudbal i ovi klinci sto se proizvaju fanaticno ko je grobar, ko delija zasluzuju dve tri dobre vaspitne. Ali ostaje tuzna cinjenica da ovo sto su danas pokazali lici na najgore doba srpskog fudbala. Pravi navijaci treba da traze da se igra bolje i hrabrije a ne da traze trn u oku drugog dok ne vide deblo u svom. Losi smo i jedni i drugi. Mora to bolje!

mladson

pre 2 godine

Zasluženo ljudi vode, treba biti realan!!! Ništa nismo pokazali! Iako mi je crno bela krv, ovo je sramotna igra moga Partizana, još u našoj kući.

Иди бегај

pre 2 godine

@Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!,
Да може као на Сонију, ја би знао како, препознатљивом игром кратких пасова...

Detroit

pre 2 godine

Odličan potez što ste oterali Sumu jer Partizan ima mnogo bolje igrače ..... hahahaha pa ovo je komedija .....Gent se u Belgiji bori da ne ispadne a u Beogradu ladno pobedjuje ove jadnike ......

Nenad

pre 2 godine

Zašto ne prenosite informacije profesionalno sa ove utakmice?
Gde je rezultat, gde je informacija o tome koje strelac, zašto Live Blog ne radi na klik..?

Danilo

pre 2 godine

Isključivi krivac za poraz je trener Stanojević. Od starta je postavio igru kao da igramo protiv Barselone iz naaboljih dana, a ne protiv Genta kući. A prva izmena - Garnišna! (Ili Holender, kako god). Uglavnom, Stanojevićev poraz, igrači nisu ništa krivi.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!
(stan, 21. oktobar 2021 21:46)

Ranije je makar bio brz, sada ne moze ni stopere da pretrci.

Aster Blistok

pre 2 godine

Gubi im klub u sred Beograda a oni se slade nama zato sto je Zvezda igrala nereseno i to u gostima?!?!?!? Kako su im mozgovi unisteni?!?

Milan

pre 2 godine

Ja sam.grobar ,ali da se ne lazemo,mnogo bolji Gent fizicki,trkacki,takticki u svakom pogledu...čim dodje ekipa iz iole ozbiljne lige vidi se drasticna razlika

Realno

pre 2 godine

nikad jaci 12 plasirani tim belgijskog sampionata
(mare, 21. oktobar 2021 22:03)
Jesu 12 esti ali su skoro pobedili treceg koji je do skoro bio prvi. Uf brate što je naporno

Brane

pre 2 godine

Vidim taj strasni valjak melje.Zvezda Gent 4-1 20/21. Tako da.. gromado laku noci prijatno. Za kraj..nikad jaci Gent, nikad slabiji Mitjeland.

PFS

pre 2 godine

Ko je ovaj Stanojevic dripac,tri puta nije u grozio gol oterava najbolje igrace Sumu,Natka gura na poziciju tamo gde ima najvise kontakta,malog Bazdara ce da odjuri ko Sumu!!!

Tutankamon

pre 2 godine

Ma baš vas briga tu je Ling long liga !
Nije Evropa merilo, najvaznije je domaće prvenstvo, a tu vam niko ništa ne može.
Šampioni namešetenog prvenstva !

joca

pre 2 godine

E moj Stanoje, sada lepo mozws da vidis kako nemas bekove. Veoma ograniceni igraci na tim pozicijama. Obradovicu desna noga sluzi samo za oslonac. Nikakva korist od bekova, mislim na svu cetvoricu ( Obradovic,miljkovic,zivkovic,urosevic). Od njih cetvorice ne moze jedan dobar da se sastavi

mile

pre 2 godine

predlog Uefi da napravimo jos nize takmicenje.A grupa Partizan,Slema,Rabotnicki i projektovani Klub04 iz Finske...
(star, 21. oktobar 2021 22:26)

Daj im i amortizere, da imaju koga da pobede. Nemoj si taki

Deka

pre 2 godine

Trener je katastrofa, plasljiv i ziceras. Protiv snažnih i brzih Belgijanaca postavio stare isluzene spore igrače da održe nula nula.
Šta je sa Terzićem?

es

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)
ti rece pobedice nas i Keln i Gent i Krasnodar i Sparta i Mitjiland i Ludogorec i Braga i Liberec i Olimpiakos i Kluzovi...jel ima neko da nas nece pobediti...

Crni gavran

pre 2 godine

Amaterska igra pfc, sve u svemu!

Napadi iz šuplje u prazno, ostalo nije za koment.

Bio jednom jednom jedan klub svima znan bla bla

Will Mosley

pre 2 godine

Ja jednostavno ne vidim nacin na koji bi Partizan mogao da postigne gol!!!!
(Partizan jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!, 21. oktobar 2021 22:09)

Ja vidim, treba sudija da dosudi dva penala.........auuuuu zaboravih da je ovo evropa a ne Ling-Long liga......onda nista.

dak

pre 2 godine

Brate koliko smo jadni.Gledam pojedine igrace Partizana tipa ovog Urosevica.
Nemam nista protiv njega ni protiv Holendera ni Jojica ni ostalih,ali nekada je bilo nezamislivo da igraci tako skromnog kvaliteta igraju u Partizanu.Slusam hvalospeve o ovom Gomesu.Pa ljudi lik je toliko spor,toliko inertan i predvidljiv.Nimalo kreativan.od 20 dulela gubi 19.Sebican bez pregleda igre.Trosi lopte najstrasnije.
Mogao bi da nabrajam do sutra,ali nema svrhe.Sinoc sam gledao Bajern kako melje Benfiku u Lisabonu.Ono je uzivanje puca sve od kvaliteta i brzine.Kapiram da nismo Bajern ali ipak ja ne znam sta rade nasi igraci na treninzima.

Joksa

pre 2 godine

I da posle utakmice u kojoj nemaš zbog čega da se žališ na suđenje, isprovociraš crveni karton od sudije, ja stvarno nemam reči. Stanojević misli da mu je ovo Linglong pa možeš da pritiskaš sudije kako želiš...

veder

pre 2 godine

Gent bolja ekipa tri puta, Partizan je dobro prošao, spasao ga golman katastrofe, i ne znam šta se bune na kraju, napadaju sudiju?, evo i gromada od trenera dobio crveni karton!... oće čovek da se tuče sa sudijom!... nikakvog dostojanstva, sami primitivci.

Dijagnosticar

pre 2 godine

gde je taj vrsni strelac Rikardo? pa vi ne možete da izađete sa svoje polovine....ovi Belgijanci ne znaju da se treba skloniti gromadi!
(super, 21. oktobar 2021 22:39)

Oladi bato, videli smo kako ste odigrali pre nas. Jednom ste presli centar, s tim sto ste uvek imali srece vise nego znanja. Danci su bili za klasu bolji.
Samo nam vi ne govorite o sklanjalicama.

JPR24

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...
(Lazare prevaro veka, 21. oktobar 2021 22:02)

Dođu dođu, i gori nego naši sto se tiče šuteva, 8 prilika niti jedna u okvir gola, ovi naši jadnici 3 uputili još analiziraju kako su uopšte uspeli da upute uopšte šut !

Arnautović Marko

pre 2 godine

@Majki

Grobarski spinovi za široke narodne mase...
Naviklo to da laže i izmišlja...
Evo ovaj današnji Gent kvalitet da uzme ovaj intertoto kup,a na začelju su belgijske lige...
Jel ti sad lakše?

Zoran

pre 2 godine

Sta ce Patizanu Suma..imamo mi Markovica, Obradovica..Nije dzabe Stanojevic oteran iz svakog kluba..Evo bas pade gol..Komedija od Senicanina i Vujacica...ovaj tim Partizana nivo 4. evropske kategorije..Gent klasa iznad..jasno kao dan.

bgd

pre 2 godine

znaci mi vise nismo ni trecerazredni klub daj neka izmisle jos neku nizu ligu da ne gledamo ovo mucenje sa nekim gentom nikad u zivotu cuo za njih za 45 godina zivota e moj Partizane ipak si ti spao na surdulicu i tsc nema vise ovo zasto pratiti sto se mene tice fudbal me ne zanima

Lazare prevaro veka

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...

AcA

pre 2 godine

(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 21. oktobar 2021 20:01) Nemas pojma koliko mi je drago sto navijas za NK partizan

Jovan

pre 2 godine

Na sta sam ja trosio 90min mog Zivota? Partizan je toliko slaba Ekipa da joj sledi drugo Mesto u Grupi i ispadanje u Play Off protiv 3. Plasirane Ekipe iz LE.

znamBre

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

kako vam bre više ne dosadi...
ko će da nas ugazi? i gde?
jesi bre ti normalan?
pa 5 godina mi igramo LŠ ili LE, LE stigli 2x do 1/8 F a i ove godine će biti.
Pa taj midtjiland nije mogao desetkovanu CZ kod kuće da pobedi, a ugaziće nas u BG? ajde bre gledaj da ovi tvoji pobede "nikad jači" gent....

Laki

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa

NijeBitno

pre 2 godine

Bez preterivanja,značajan br igrača je na nivou međjugradske lige. Raspustio bih ceo tim osim golmana ,Rikarda i Meninga(čisto da se proveri šta bi mogao u tom drugom timu) .

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Sanicaninu sljampavom igrac od 170 skoci i da gol.Bravo za golmana Popovica i Vujacica.Ostali treba da se stide.Stefan Babovic je za Lazara Markovica Ronaldinjo.

Mazohista

pre 2 godine

A gde su od prve minute Jovic, Pantic i Terzic....ispusene mustikle koje proteraju iz inostranstva nisu nista do krvolocni komarci koji sisaju krv i nama navijacima i klubu.

Laki

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.
(Realno, 21. oktobar 2021 21:37)

U prošlom kolu pobede prvu ekipu na tabeli sa 2:0, a 6 spakuju Brižu, najblaže rečeno ćudljiva ekipa, a nikako slaba, štaviše, prošle godine su bili katastrofalni u LE.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Jojicu zabranito da se bavi fudbalom. i amaterskim.
kao zakonsko resenje predlazem zabranu prilaska FUDBALSKOJ LOPTI na 50m.
Kriminal

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.
(Miki.Subotica., 21. oktobar 2021 22:38) a sta reci za Markeca

Detroit

pre 2 godine

Ovaj crni kapiten Genta pohapsio ceo napad Partizana......a da mi neko objasni kako je Marković bio u Liverpulu i Jojić u Dortmundu i Kelnu......??

Max von Laaberg

pre 2 godine

Stanojevic uvodi 4 zvezde,sad ce biti katastrofa. Prvo poluvreme je pokazalo da covek jednostavno nije dorastao za velike utakmice,analiza protivnika je totalni promasaj,Richardo se nije video Obradovic luta covek jednostavno nema klasu da moze igrati nesto ozbiljno uz liniju.Gent je mnogo ozbiljnija ekipa nego sto je Stanojevic postavio igru,to govori da covek umislja da je veliki trener i potcenjuje protivnika.

Miki.Subotica.

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.

dejan

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!

Arnautović Marko

pre 2 godine

Ovaj Strajnić da sledeći put umesto sakoa obuče crno-beli dres,pa ljudi moji ovaj više navija,izmišlja,glorifikuje presmešnu igru ovog kluba nego Milojko Pantić onu moćnu Zvezdu nekad...
Ovo je presmešno postalo...

Ajgor

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

Pa to je već poznato...i vrapcima na grani:
Gent prošle sezone nikag gori.
Gent ove sezone nikad jači.

Zvezda ga dva puta dobila.

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara cigana koji se predstavljaju kao navijaci Partizana...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

Maxe

pre 2 godine

Javno se oprastam od FKPartizan dok je Markovic u ekipi. Profesionalni fudbal zahteva izgaranje i zivotna odricanja zarad ljubavi prema fudbalu i novca koji dobijate od kluba a ne predstavlja uzivanje na Beogradskim splavovima.

Sub013

pre 2 godine

Ne lozite se, provalili Grobari da Zvezda melje u Evropi i da će da ih uvede ni krive ni duzne u LS pa namerno izgubili da se ne brukaju tamo. I da ih nije pustio Partizan, nemojte da pomislite da je Zvezda bolja jer je razvalila Gent u sred Belgije dok Partizan gubi u sred Beograda, prosle godine je Gent bio nikad slabiji a ovo je nikad jaci, to je valjda jasno.

Dragan NS

pre 2 godine

Ništa novo šta ste očekivali večiti gubitnici jedno finale kupa sampiona i nikad više nisu ušli ni međju 16 a zvezda osvojila kup sampiona polufinale cetvrtfinale i osmina finala 10 puta ej ne mogu se ni porediti ova dva kluba bilo bi neozbiljno i neumesno

2CRAZY

pre 2 godine

Rasturio Gent Partizan, razlika kao kad igraju odrasli ljudi protiv dece.
Rasturio bi ovaj Gent i Zvezdu, jeste ih Zvezda pobedila prosle sezone, ali Gent je tada bio desetkovan zbog korone, pa i kao takav je rasturio Zvezdu u toj utakmici, imali incijativu i sanse, dominirali, a Zvezda nekom pukom srecom pobedila.

Danijel

pre 2 godine

Tuga, čemer, jad i još mnogo toga. Ova utakmica je prava istina našeg kluba gde ne možemo tamo nekim osrednjim belgijancima da uputimo šut u okvir gola a kamoli nešto više.

Ajgor

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?

Ivanic

pre 2 godine

U prikazu Mozzarbet Partizan je veci favorit od Basela, Copenhagena i Slavije za osvajanje Lige Konferencija, a iz Lige Evrope mogu da dodju Monaco, Marselj, Rangers, Celtic i Fenerbahche, ovo je moja lista za Ligu Konferencija

1) Tottenham
2) Roma
3) Ren
4) Monaco
5) Feynoord
6) Marselj
7) Union Berlin
8 ) Slavija
9 ) Basel
10) Fenerbahche
11) Rangers
12) Celtic
13) AZ
14) Copenhagen
15) Gent
16) Partizan

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.

....

pre 2 godine

Vise navijaca bilo u Areni sa Zalgirisom...
8500 ljudi,cccccc...
Nego jel ovaj Menig igra fudbal ili neki drugi sport ?!?
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 21:45)

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.

Realno

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.

Grobar brisel

pre 2 godine

Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!

doktor

pre 2 godine

Jel u ovoj Ligi neka druga pravila? Jel to domaćin ne sme da predje pola terena više od jednom , a gost ne sme da šutira u okvir gola? Bas zanimljiva utakmica.

zvezdasSrb

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

klasična izmisljotina...

falio im je samo dva igrača svi ostali su igrali

rikardoronaldo

pre 2 godine

Strajnica treba prebaciti na sos.. Ako jos postoji.. Partizan stadion navijaci.. Tuga.. Kao da se gleda liga severne koreje 55 56

rikardoronaldo

pre 2 godine

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.
(...., 21. oktobar 2021 21
:50)
Pogresno vidis.. 125 000 navijaca.. Grmi seva..

Mihajlo

pre 2 godine

Mi sto dovodimo centarforove,ja nikad ne bih rekao da su Sadik i Rikardo fudbaleri a oni nekako daju golove. Danas mi je smesan ovaj Rikardo,ne ume loptu da prihvati ,da je doda,dribla,nista ne zna,upropastio je bar tri potencijalne sanse za gol.

JohnyWalker

pre 2 godine

Ono što pišem uvek. Rikardo u našem prvenstvu uvek sam. Niko oko njega po dogovoru. A ovde u ovom takmičenju ne može da opepeli jer ima čuvara

Rocky

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.
(Kikujiro, 21. oktobar 2021 21:45)

Takoe !

Gent je ozbiljna ekipa na ozbiljnom 12. mestu u belgijskoj ligi :-))) Fudbalska gromada.

Za razliku od nižerazredne ekipe koja je vicešampion Danske ... i koja jedva izvukla bod protiv Zvezde u nekom karambolu ....

Moćni šamrok u bunkeru sa ovim Indijancima koji su na 12. mestu.

O tugo jesenja :-))))

Tor

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

Da, da... Kao sto su nas ugazili u ove prethodne dve utakmice...

123

pre 2 godine

Kakav je ovo tim sastavio Stanojevic? Igra na 0-0? Jedan igrac u spucu koji ne moze do lopte da dodje. Sve se daje na odbranu. Ovi vise imaju loptu, bolji su u duelima. Ako daju gol mi ga necemo dati do Svetog Nikole?? Sramota. Gde je Jojic, Pantic? Neko da moze da poveze redove? Ovaj Zivkovic ne moze da se sastavi. Natko odsecen..Nema centarsuteva? Ocaj..

Kikujiro

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Biće sramota ako u naredne dve utakmice ne dobijemo ovaj Gent.. Zvezda ih je prošle godine ugazila, mada ove godine su jači, pa bi samim tim pobede dobile još više na značaju.. Ako ne pobede, komotno ih vratiti u Teleoptik i dovesti novi stručni štab i igrače!

ultrasrbin

pre 2 godine

Zivkovic bolji od Miljkovica, ali ofanzivno ga nema nigde.
Obradovic kao da nije jeo 7 dana.
Scekic umalo polomi svog halfa.
Natho ipak nema snage.
Menig setac.
Rikardo klizac.
Markovic igra kao da je kucu stavio na iz 2 u 2.

es

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)
i posle se ljutite kad vas prozivamo za projektovanje svakog vaseg protivnika.

cccc

pre 2 godine

8k ljudi u evropskoj utakmici, ej. Gent je sigurno jedna od većih ekipa koja je došla na JNA ovih godina. Više je ovih internet rakara komentarisalo vesti Zvezde nego što je sada ljudi na stadionu. Kakav mentalitet, jad.

Tužan klub za koga se navija radi kontre i iz mržnje prema Zvezdi. Slabo ga ko zaista voli.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Na lavor stadionu 8754 ljutih grobara.
Cirkus ste od kluba.
(Misa, 21. oktobar 2021 21:01)

Hvala ti sto pratis FK Partizan. Meni je zadovoljstvo!

Karakanga

pre 2 godine

Kakva borba za prvo mesto u konkurenciji nikad jacih i fantasticnih flore i faune, santa kare i ekipe genta u grupi B lige konfederacija hahahahaha...

James Bond 007

pre 2 godine

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.
(Ivanic, 21. oktobar 2021 21:17)

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...

cccc

pre 2 godine

@Milija

To i jeste odlika gubitnika i seoskih ekipa. Bolje da igram zonu ceo život nego da se borim za više pa da mi da Bajern 5 komada.

Tom logikom je Turbina Vreoce uspešan klub ali nije.

JPR24

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. oktobar 2021 20:02)

Najjaki !! Pojma nemaju gde su, loptu nisu sposobni da drže, Lazar se nije dosta ulizao pa gubi brzinu, prosto dibidus igra : vrati Popoviću da baci napred, pa tu i kad uhvate loptu na nekih 30 metara od gola, Joj panika šta ću sa loptom. Sve u svemu, Bukve !

Mare

pre 2 godine

Sa igrom iz prvog poluvremena, Partizan može da da gol samo iz neke greške Genta, a bliži je tome da ga primi. Zapravo igra Partizana ne postoji.

Mikijaveli

pre 2 godine

Partizan jako tanak nazad, ni su ni Belgijanci bolji nazad, ali za sad nemamo nikakvu ideju u napadu...
Teško ćemo ovde do bodova ovako.
PS Ima neko pojma koliko Strajnić još ima do penzije? Da znam koliko još njegove bisere moram da slušam

miško

pre 2 godine

Gent igra bolje od kada se bori za opstanak, protiv nas je oba puta bio pri vrhu kada smo ga pobedili. Prvo ništa od grobara ali očekujem reakciju u drugom, treba ih napasti za klubski koeficijent i Srbije.

Munja

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.

stan

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!

JPR24

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.
(Munja, 21. oktobar 2021 21:14)

Koji napad ? Pojma nemaju gde su.

Kontras

pre 2 godine

Partizan je pobedio Anderleht te noci, doduse na penale, i to u gostima. Da je Partizan igrao nereseno ne bi se plasirao u LS tada.

I prestanite sa peckanjima jedni i drugi, meni je drago sti Zvezda vodi protiv Mitjilanda, valjda ce i moj Partizan uspeti da pobedi nocas.

Nece biti nimalo lako, belgijska liga je jaka.

exe

pre 2 godine

Zanimljivo je kako mediji ignorišu da je zvezda pobedila ovaj klub prosle sezone dva puta, jer moraju da naprave Liverpul od ovog kluba za mali partizan pa misle narod će zaboraviti

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 2 godine

Ajmo naši!







Ajmo Gente!
(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!

exe

pre 2 godine

Zanimljivo je kako mediji ignorišu da je zvezda pobedila ovaj klub prosle sezone dva puta, jer moraju da naprave Liverpul od ovog kluba za mali partizan pa misle narod će zaboraviti

Ajgor

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

Pa to je već poznato...i vrapcima na grani:
Gent prošle sezone nikag gori.
Gent ove sezone nikad jači.

Zvezda ga dva puta dobila.

Detroit

pre 2 godine

Odličan potez što ste oterali Sumu jer Partizan ima mnogo bolje igrače ..... hahahaha pa ovo je komedija .....Gent se u Belgiji bori da ne ispadne a u Beogradu ladno pobedjuje ove jadnike ......

Detroit

pre 2 godine

Ovaj crni kapiten Genta pohapsio ceo napad Partizana......a da mi neko objasni kako je Marković bio u Liverpulu i Jojić u Dortmundu i Kelnu......??

Vračarac

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)

Kad već imaš potrebe da porediš sa Zvezdom, Zvezda dobila taj isti Gent prošle godine i kod kuće i u gostima. Aj vozdra!

Arnautović Marko

pre 2 godine

Ovaj Strajnić da sledeći put umesto sakoa obuče crno-beli dres,pa ljudi moji ovaj više navija,izmišlja,glorifikuje presmešnu igru ovog kluba nego Milojko Pantić onu moćnu Zvezdu nekad...
Ovo je presmešno postalo...

CZ99

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.

muhahaha prevaranti

pre 2 godine

Mašina iz superlige koju su hvalili do skoro da daje 4 gola po meču ne može ni jedan da umulja 12.ekipi belgijske lige!?
Čudno malo.

kodzo

pre 2 godine

Na koju foru ovakav ocajan Partizan pobedjuje sve u domacoj ligi bez primljenog gola, ni protivnickog suta na gol?
Ima li neko odgovor na ovo komplikovano pitanje

Dragan PA

pre 2 godine

Pa strateg je lepo rekao da je vaznija utakmica protiv Radnika, nego protiv Genta. Grobarski kompleksi, biti ispred Zvezde, po svaku cenu. A u Evropi ionako se igra suvise ozbiljno. U takvim okolnostima oni se slabo snalaze.

Aster Blistok

pre 2 godine

Gubi im klub u sred Beograda a oni se slade nama zato sto je Zvezda igrala nereseno i to u gostima?!?!?!? Kako su im mozgovi unisteni?!?

Jones

pre 2 godine

Nije ovo liga pod pokroviteljstvom FSSa da možete da vrištite na sudije. Crveni, doviđenja. Ako ste ovde glavni kauboji, u Evropi ste niko i ništa.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

svako dobronameran zna da nogometni klub partizaи nije navikao da pobeđuje u trećerazrednim takmičenjima i da pobede čuva za ligu šampiona!
evo, ovu poslednju čuva 38 godina!!!

Pero

pre 2 godine

Joj ovih, Zvezda je prošle godine dobila ovaj Gent... Pa sto danas stručnjaci ne dobiste Mitjiland kad ste tako jaki...
(mladson, 21. oktobar 2021 21:56)

Zato jer tako smo u mogućnosti!

Лаик

pre 2 godine

Европа је мерило. Ово је била идеална прилика да се против осредњег белгијског клуба, у директном окршају освоје драгоцени бодови за српски коефицијент. Чак сам се и понадао да би комшије могле до корисног резултата, нажалост преварио сам се. Партизан као кандидат за титулу у домаћем првенству није у могућности да парира екипама на Старом континенту. Једноставно нема квалитет. И ту се свака прича завршава.

shone

pre 2 godine

Sramota, bre...
Svi nas mrze...
Stavili nam ovaj prejaki Gent u grupu da nas namerno izbace...
Dokle više...
Mogli smo da izvučemo nekog slabijeg...
Samrok ili Petah Tikvu...
Bez veze..

mile

pre 2 godine

predlog Uefi da napravimo jos nize takmicenje.A grupa Partizan,Slema,Rabotnicki i projektovani Klub04 iz Finske...
(star, 21. oktobar 2021 22:26)

Daj im i amortizere, da imaju koga da pobede. Nemoj si taki

Sofronije

pre 2 godine

Nema veze, već u nedelju ideja će opet biti tu. Pošto ne igra sa Zvezdom, prognoziram bar 6-7 golova za vraćanje samopouzdanja. Mašina je to!

Atlas

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.
(Grr, 21. oktobar 2021 23:07)

I vi izgubite od takve ekipe i to u lavoru. I to u ligi konferencije.... ha ha ha

Tako je, Zvezda razbija ekipe iz prvog šešira u LE a vi gubite od ekipe na 12.mestu u nekoj ligi konferencije.... Moćni Šamrok.

Ajgor

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?

est

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)
čuj duplo.Gent bre projektovan za finale kakav crni Mitjiland.
on ce tek sledece godine biti vrh kad vi budete igrali sa njim.?

Spale

pre 2 godine

Koliko je ovaj Gent prošle sezone bio slab, a vidi ih sad nikad jači. Proslo kolo pobedili i skočili sa 16og na 13. mesto nikad jačeg belgijskog prvenstva.
Čudi me jedna stvar, da ovi crni što daju u domaćem prvenstvu po 4-5 svima redom, ne mogu dati nijedan gol večeras.

Dragan NS

pre 2 godine

Ništa novo šta ste očekivali večiti gubitnici jedno finale kupa sampiona i nikad više nisu ušli ni međju 16 a zvezda osvojila kup sampiona polufinale cetvrtfinale i osmina finala 10 puta ej ne mogu se ni porediti ova dva kluba bilo bi neozbiljno i neumesno

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.
(Miki.Subotica., 21. oktobar 2021 22:38) a sta reci za Markeca

POPE

pre 2 godine

Zvezdas sam i mislim da bi Suma sam ove pobedio. Oteraste ga a bio je sigurno jedan od najboljih igraca u Srbiji. Bolje da ste njega ostavili a oterali Stanojevica.

Miki.Subotica.

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Sanicaninu sljampavom igrac od 170 skoci i da gol.Bravo za golmana Popovica i Vujacica.Ostali treba da se stide.Stefan Babovic je za Lazara Markovica Ronaldinjo.

Anti Fudbal

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Eh, p nije to isti tim, em je to bilo prošle sezone kad je Gent bio puno slabiji na 3. mestu lige i igrao Ligu Evrope, em ove godine je puno jači, na 12. mestu u ligi i igra Ligu Konferencije :-)))

обс

pre 2 godine

Дакле, већ сам писао о игри Партизана против Анортозиса. Данас, данас још већи ужас. То је апсолвирано. Али, РТС треба овог коментатора утакмице већ једном да помери. Боље гледати утакмицу без икаквог коментатора. Јер, толико иритира нереалним тумачењем игре, незнањем, закључцима, бојом гласа да појачава фрустрацију посматрача иначе лошом игром Партизана. Ајде што се патим игром него још трпим и душевни бол оваквим ТВ коментарисањем. Толика његова самоувереност да добро ради свој посао је неподношљива. Могу да искључим тон али не треба коментатор да ме артефицијално учини глувим кад то нисам. Еј, да се самокажњавам? Пишем коментар јер нећу да ме учини и немим.

Zoran

pre 2 godine

Natkho ama bas nikada nije odigrao dobro jacu utakmicu. Neprimetan na medjunarodnim susretima. Jedini koji je stalo , bas tu, pokazivao kvalitet je bio Suma , a ova totalna neznalica od trenera otera coveka na pravdi Boga.
Banjak na njegovom instafram nalogu je rekao, posle izbacivanja Sume da su svi u klubu znali da ce Suma biti izbacen, te da je i Suma to znao.
Zamislite sta je onda Partizan ???
Koji je ovo crni tim...Holender, Jojic, Senicnain, Urosevic, Zdjelar, Obradovic, Lutovac, Zivkovic...Ljudi to je 4. evropska kategorija, da se ne lazemo.

Danijel

pre 2 godine

Tuga, čemer, jad i još mnogo toga. Ova utakmica je prava istina našeg kluba gde ne možemo tamo nekim osrednjim belgijancima da uputimo šut u okvir gola a kamoli nešto više.

Skorpion

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic........
(Mad Max, 21. oktobar 2021 23:00)

Bolje bi mu bilo da je bio najbolji u odbrani, mozda mu onaj Belgijanac od 150 cm ne bi dao gol glavom.

Sub013

pre 2 godine

Ne lozite se, provalili Grobari da Zvezda melje u Evropi i da će da ih uvede ni krive ni duzne u LS pa namerno izgubili da se ne brukaju tamo. I da ih nije pustio Partizan, nemojte da pomislite da je Zvezda bolja jer je razvalila Gent u sred Belgije dok Partizan gubi u sred Beograda, prosle godine je Gent bio nikad slabiji a ovo je nikad jaci, to je valjda jasno.

Bajo moj

pre 2 godine

Није безидејни, него, безвезни! Најбезвезнији фк на свету... Шамрок је ваша лигa🤠😎

tastatura

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom

Antidervis

pre 2 godine

Sto nije igrao Rikardo, najbolji napadac na svetu juzno od Australije?

Oprali ih rutinski sa juniorima - Zvezdaih lagano dobila oba puta. I to dok je Jaremcuk bio u Gentu - prvi centarfor Ukrajine i Benfike.
Sad su dosli s nekim nikadcuo lokalcima, srusili JNA do temelja i mirni idu nazad u Belgiju.

'Ajde, da malo popravimo utisak, Beograd im je bas ostao u tuznom secanju prosle sezone.

Ron Džeremi

pre 2 godine

Najjači komentari su mi da je prošle godine Gent bio slabiji... Kad već udarate po toj tastaturi kucaj na Sofascore i uporedi timove... Strašno kakve neznalice... Inače PFC se čuvao za TSC

sasha lz

pre 2 godine

ma pobedili bi mi njih nego rekao stanoje igracima da ne zapinju posto se znaju prioriteti i imaju vazniju tekmu protiv tsc u nedelju, jedino se inervirao na kraju posto sudija pustio grublju igru pa su ipak morali da se trose vise nego sto je planirano.

Will Mosley

pre 2 godine

Ja jednostavno ne vidim nacin na koji bi Partizan mogao da postigne gol!!!!
(Partizan jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!, 21. oktobar 2021 22:09)

Ja vidim, treba sudija da dosudi dva penala.........auuuuu zaboravih da je ovo evropa a ne Ling-Long liga......onda nista.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!

Wllaxy

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

E ovo je uspeh - napiše lik osam rečenica a svaka besmislenija i netačnija od one prethodne tako da nijednu nije uspeo da pogodi... Još to začini autoritativnom poslednjom rečenicom... Ja to njenu recimo nikad ne bih rekao - uvek treba komentara poput njegovog da se lepo ismejemo i zabavimo..

Max von Laaberg

pre 2 godine

Stanojevic uvodi 4 zvezde,sad ce biti katastrofa. Prvo poluvreme je pokazalo da covek jednostavno nije dorastao za velike utakmice,analiza protivnika je totalni promasaj,Richardo se nije video Obradovic luta covek jednostavno nema klasu da moze igrati nesto ozbiljno uz liniju.Gent je mnogo ozbiljnija ekipa nego sto je Stanojevic postavio igru,to govori da covek umislja da je veliki trener i potcenjuje protivnika.

shone

pre 2 godine

Pričajte vi šta hoćete, ali ovi Belgijanci su projektovani za minimum 1/4 finale LŠ...
Jedino im problem jaka liga pa ne mogu preko 10. mesta da budu...

Jovan

pre 2 godine

Na sta sam ja trosio 90min mog Zivota? Partizan je toliko slaba Ekipa da joj sledi drugo Mesto u Grupi i ispadanje u Play Off protiv 3. Plasirane Ekipe iz LE.

Klaxon

pre 2 godine

@Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!
(Grobar brisel, 21. oktobar 2021 21:56)

Prvo,Gent je slicnog kvaliteta kao prosle sezone, a to potvrdjuje i tabela u Belgijskoj ligi. Kao drugo, Zvezda je protiv njih igrala u jacem takmicenju i tu ih dva puta pobedila. Jedno je liga evrope a drugi liga Mitra Mirica. Sramoto jedna, izgubili ste na svom stadionu od ekipe koja je imala 0 bodova u grupi sa Zvezdom prosle sezone.

mm

pre 2 godine

Covek izbaci Markovica koji pravi razliku, i odmah primise gol...
(Milos, 21. oktobar 2021 23:37)

Zbog Markovicevog ocajnog pasa smo i primili gol...

Mazohista

pre 2 godine

A gde su od prve minute Jovic, Pantic i Terzic....ispusene mustikle koje proteraju iz inostranstva nisu nista do krvolocni komarci koji sisaju krv i nama navijacima i klubu.

Kralj mača

pre 2 godine

Лузерски менталитет који гаје већ 25 година, од укидања санкција. Са најјачим противницима увек иста прича, пасивна игра док се не прими гол, а онда јуре "на врат - на нос" кроз средину и шуму играча пред крај меча, у покушају да стигну резултат и наравно - безуспешно. Али сваки пут исто, сваки пут!

Zoran

pre 2 godine

Sta ce Patizanu Suma..imamo mi Markovica, Obradovica..Nije dzabe Stanojevic oteran iz svakog kluba..Evo bas pade gol..Komedija od Senicanina i Vujacica...ovaj tim Partizana nivo 4. evropske kategorije..Gent klasa iznad..jasno kao dan.

Posmatrač

pre 2 godine

Da li ovo moglo bolje ? Sa ovim igraćima i ovom postavkom igre - NE !
Da je trebalo ( mnogo ) bolje ? Naravno, zbog koeficijenta za naš fudbal i samog kluba !
Ali ova utakmica je pokazala koliko smo kao tim limitirani - spori , lako dokučivi,nespremni fizički i psihički.
Nema, čak i za neučestvovanja u igri , nekih ozbiljnuuh " kazni " za povratnike u klub !
Seći stvari na vreme i ostavite sudije na miru .....

Maxe

pre 2 godine

Javno se oprastam od FKPartizan dok je Markovic u ekipi. Profesionalni fudbal zahteva izgaranje i zivotna odricanja zarad ljubavi prema fudbalu i novca koji dobijate od kluba a ne predstavlja uzivanje na Beogradskim splavovima.

Fack NWO

pre 2 godine

Ja goreg igrača od Jojića u životu nisam gledao...
(Zli Gli, 21. oktobar 2021 22:59)

Nisi gledao Gobeljića iz Zvezde, prijatelju neuporedivo ???

Mirko&Slavko

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Ono će vama uvek da ide je da budete druga svirala što ste realno uvek i bili, a ti sad možeš du sutra da izmišljaš umetničke note i stilske figure da to objasniš da ne izgleda tako. Pazite vi, čovek je mrtav ladan pokušao da objasni da je poraz na domaćem terenu od Genta nekako bolji od prvog mesta u grupi bez poraza u takmičenju koje je za nivo iznad, pritom u grupi sa dosta jačim timovima on nekih herbarijuma iz osnovne škole, pa braćo navijali vi za Zvezdu, Partizan, Vošu, OFK ili šta god komentar od ovog našeg brata zaslužuje plus makar bio doktorat sarkazma što on ipak nije pokušao, ponavljam... Čovek je ozbiljan.

PrtiBG

pre 2 godine

Grobari idemo ispred skupštine!!! Ovako se ne sudi Partizanu!!! Ovako se ne ponaša prema Stanoju trenerskoj gromadi!!! Svi ispred skupštine na protest!!!

Laki

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa

Joksa

pre 2 godine

I da posle utakmice u kojoj nemaš zbog čega da se žališ na suđenje, isprovociraš crveni karton od sudije, ja stvarno nemam reči. Stanojević misli da mu je ovo Linglong pa možeš da pritiskaš sudije kako želiš...

Miki

pre 2 godine

Ovi iz Genta nisu ni konobari ni cvecari.. Zvezda ih je dobila i kod kuce i tamo prosle godine a vi pricajte nekom drugom bajke, uostalom sta ima ja deci da objasnjavam. Pozz

znamBre

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

kako vam bre više ne dosadi...
ko će da nas ugazi? i gde?
jesi bre ti normalan?
pa 5 godina mi igramo LŠ ili LE, LE stigli 2x do 1/8 F a i ove godine će biti.
Pa taj midtjiland nije mogao desetkovanu CZ kod kuće da pobedi, a ugaziće nas u BG? ajde bre gledaj da ovi tvoji pobede "nikad jači" gent....

pinokio

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.

Wllaxy

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!

Bruder

pre 2 godine

Navijam za srpski fudbal i ovi klinci sto se proizvaju fanaticno ko je grobar, ko delija zasluzuju dve tri dobre vaspitne. Ali ostaje tuzna cinjenica da ovo sto su danas pokazali lici na najgore doba srpskog fudbala. Pravi navijaci treba da traze da se igra bolje i hrabrije a ne da traze trn u oku drugog dok ne vide deblo u svom. Losi smo i jedni i drugi. Mora to bolje!

tv

pre 2 godine

Taj Gent vam je 12 na tabeli u Belgiji, Partizan kao domacin na svom terenu ne moze da ga pobedi, ni da odigra nereseno, ne moze cak ni gol da mu da. A taj isti Partizan u svom sampionatu daje po 4 golova na utakmici. Svi mu se sklanjaju.

Cubaka

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

Ne bih se kladio, igraju sa TSC-om a oni oterase Krstajica. Prica se po B. Topoli da nije zbog losih rezultata vec zbog toga sto su naculi da je surovao sa nekima iz Partizana oko utakmice. Verovatno dogovarao sklanjalicu. Sada kada je novi trener TSC-a igrace sigurno posteno, naravno mogu i tako da izgube ali.......

Xide

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

Ja koliko se secam pozajmili su par Igraca od Odensea a na klupi im sedeo Ekonom....

es

pre 2 godine

Partizan srazmerno svojoj istoriji u Evropi.Cim naleti neki klib koji iole zna da igra fudbal to je nepremostiva prepreka,a da ih covek pita bukvalno su velicine Arsenala...

Arnautović Marko

pre 2 godine

@dijagnosticar

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...

Dag Kristi

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado.. 
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom
(Dimitrije Pantić, 21. oktobar 2021 23:13)

Jel Pejton Mening?

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

veder

pre 2 godine

Gent bolja ekipa tri puta, Partizan je dobro prošao, spasao ga golman katastrofe, i ne znam šta se bune na kraju, napadaju sudiju?, evo i gromada od trenera dobio crveni karton!... oće čovek da se tuče sa sudijom!... nikakvog dostojanstva, sami primitivci.

es

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)
ti rece pobedice nas i Keln i Gent i Krasnodar i Sparta i Mitjiland i Ludogorec i Braga i Liberec i Olimpiakos i Kluzovi...jel ima neko da nas nece pobediti...

Avatar

pre 2 godine

Kakvi ste banisa!!!!Sramno ponasanje posle utakmice...zaista neznam sta zamerate coveku...odsudio za 10,nije im svirao cist penal...i jos ga popljujete...pa nisu vam ovo nase oranice,sad ce da vas iscepaju po dzepu...posteno su momci odradili,ali nije bilo dovoljno,dobio je ipak bolji tim.Trebali ste cestitati ljudima...sad ce da vas ugaze kod kuce za sve novce...

matori2

pre 2 godine

Baš tužno je ovo izgledalo. Još mesec dana da su igrali gol ne bi dali. Markec?Natho? Pantić? Rikarda su ona dva lika turila u džep. Gent nas je izrutinirao. Tačno se vidi gde je naš fudbal

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!
(stan, 21. oktobar 2021 21:46)

Ranije je makar bio brz, sada ne moze ni stopere da pretrci.

ls

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.
(pinokio, 21. oktobar 2021 23:23)

Problem je sto je taj slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva dominirao nad komsom, i ostavi utisak na njih kao da su protiv Bajerna igrali. A i kako nece kada im verni navijaci pevaju pesme (pogrdne) o Zvezdi, umesto da pevaju svoje pesme i bodre tim, mada oni ni nemaju svoje pesme ali ajde. Po misljenju grobara, trenutno u LE ne postoji jaci protivnik od ovog Genta, i Zvezda moze pobediti koga hoce, remizirati sa bilo kim, ali Gent iz cipiripi konferencije je za dve klase bolji od svih Zvezdinih protivnika.

GG

pre 2 godine

Ovaj Gent kad je bio 3 na tabeli je izgubio od Zvezde obe utakmice, a Pantic pricao kako je to smesan klub. Sad je 11 na tabeli i pobedio je partizanku

Zvezda šampion

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)
Vi ste uvek bolji ali nikad nemate sreće. Protivnik uvek ima sreće. Zvezda uvek ima sreće. Zvezdu uvek svi oduče od fudbala ali je ne pobede. Uvek bi ste vi nekome dali 4 komada ali vas uvek u tome spreči neka nevidljiva sila ili evo sada čak i vaš trener. I tako, izgovor za izgovorom već punih 76 godina. Mi rašrafljeni došli kući neporaženi sa gostovanja danskom šampionu a vi razmontirali Gent i poraženi na svom stadionu u trećem rangu evropskog fudbala. Teško Gentu i nama, vama čestitke.

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Jojicu zabranito da se bavi fudbalom. i amaterskim.
kao zakonsko resenje predlazem zabranu prilaska FUDBALSKOJ LOPTI na 50m.
Kriminal

Milan

pre 2 godine

Ja sam.grobar ,ali da se ne lazemo,mnogo bolji Gent fizicki,trkacki,takticki u svakom pogledu...čim dodje ekipa iz iole ozbiljne lige vidi se drasticna razlika

Tomi

pre 2 godine

Tako je to kada se igra nameštena liga. Partizan bez poraza u domaćem prvenstvu, svi igraju sklanjalicu protiv njega i kada se zaigra u Evropi eto otrežnjenja. Prvi ozbiljniji klub, doduše lošiji od pola naše lige i poraz.

cccc

pre 2 godine

8k ljudi u evropskoj utakmici, ej. Gent je sigurno jedna od većih ekipa koja je došla na JNA ovih godina. Više je ovih internet rakara komentarisalo vesti Zvezde nego što je sada ljudi na stadionu. Kakav mentalitet, jad.

Tužan klub za koga se navija radi kontre i iz mržnje prema Zvezdi. Slabo ga ko zaista voli.

Brane

pre 2 godine

Vidim taj strasni valjak melje.Zvezda Gent 4-1 20/21. Tako da.. gromado laku noci prijatno. Za kraj..nikad jaci Gent, nikad slabiji Mitjeland.

NijeBitno

pre 2 godine

Bez preterivanja,značajan br igrača je na nivou međjugradske lige. Raspustio bih ceo tim osim golmana ,Rikarda i Meninga(čisto da se proveri šta bi mogao u tom drugom timu) .

Rocky

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.
(Kikujiro, 21. oktobar 2021 21:45)

Takoe !

Gent je ozbiljna ekipa na ozbiljnom 12. mestu u belgijskoj ligi :-))) Fudbalska gromada.

Za razliku od nižerazredne ekipe koja je vicešampion Danske ... i koja jedva izvukla bod protiv Zvezde u nekom karambolu ....

Moćni šamrok u bunkeru sa ovim Indijancima koji su na 12. mestu.

O tugo jesenja :-))))

Crni gavran

pre 2 godine

Amaterska igra pfc, sve u svemu!

Napadi iz šuplje u prazno, ostalo nije za koment.

Bio jednom jednom jedan klub svima znan bla bla

zvezdas

pre 2 godine

Molim upravu FK Partizana da mi se javi sto pre. Dobrovoljno se prijavljujem da placam dozivotne ugovore: Markovicu, Obradovicu, Urosevicu, Holanderu, Zdjelaru i Lutovcu i naravno Stanojevicu. Ne pitam koliko para, samo da ih gledam!

shone

pre 2 godine

Ne mislim da je Partizan toliko loš, ali u ovom meču katastrofa. Ovde ako izvuku bod, da se udaraju u zadnjicu
(Mile, 21. oktobar 2021 22:20)

Izvukoše!!

Kontras

pre 2 godine

Partizan je pobedio Anderleht te noci, doduse na penale, i to u gostima. Da je Partizan igrao nereseno ne bi se plasirao u LS tada.

I prestanite sa peckanjima jedni i drugi, meni je drago sti Zvezda vodi protiv Mitjilanda, valjda ce i moj Partizan uspeti da pobedi nocas.

Nece biti nimalo lako, belgijska liga je jaka.

Zeleni Bil

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.

Bane

pre 2 godine

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.
(Dijagnosticar, 21. oktobar 2021 23:43)

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!

Deka

pre 2 godine

Trener je katastrofa, plasljiv i ziceras. Protiv snažnih i brzih Belgijanaca postavio stare isluzene spore igrače da održe nula nula.
Šta je sa Terzićem?

Menadzer

pre 2 godine

Nebitan poraz...igrali igraci Evropu, skocila cena igracima, menadzeri trljaju ruke, vec se traze angazmani gde prodati igrace...kakav crni plasman u Ligi konferencija, ko to jos gleda, bitno jd prodati igraca i uzeti procenat...a ti se bagro lozi na igru...

NijeBitno

pre 2 godine

Dobro,sada rafalna paljba. Realno stanje je da cim malo ozbiljnija ekipa nama dođje (trenutna 12 u Belgiji sa pet poraza) mi jedva polovinu prelazimo.
Markovic izgleda kao veteran koji igra recijalnu utakmicu,zalutao.
Bekovi ne postoje,manje više ista dijagnoza ko Markovic.
Mi nemamo vezbi red ,a odbrana nam je suv prosek,sa tendencijom ka bas loše.
Sve u svemu limitirani igrači do bola.
I da se ne kitimo pobedama u domaćem prvenstvu više. Jer je jedino Evropa merilo.

Master Yoda

pre 2 godine

Buaaaaaaaaaaaa!
Pljujete Zvezdu koja je bez kljucnih igraca odigrala u gostima nereseno, a vi u punom sastavu pregazeno od Genta na svom stadionu.
Da, i Zvezda je taj Gent pobedila dvaput prosle godine.
Grobari su komedija!

Miki

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.

Needukovan

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.
(darko, 22. oktobar 2021 07:02)

Izvini, jel si ti to napisao da vas je stigao umor? Cekaj..ovaaaaaj..UMOR??? VAS JE STIGAO UMOR!!!???
Ajd još jednom - U M O R ! ! !

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Daj brate, napisi još nešto, odavno se sladje nisam nasmejao :):):)
Ekipu koja igra Ša la la Srpsku Ligu stigao umor od teskih utakmica sa Anestezijom i Faunom!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vidim dovoljno si obrazovan da koristis net, pogledaj s kim je do sada igrao npr. Mancester, koliko utakmica, koji je kvalitet protivnika, pa se onda seti kako su pre 2 dana 0:2 okrenuli na 3:2 i procitaj onda opet svoj komentar.

Ako neces za Mancester, pogledaj bilo koju ekipu koja igra LŠ, evo npr. Šerif, koji je izbacio Zvezdu ili vec izaberi po svom ukusu..neku ekipu koja se nije umorila od fudbala posle 3-4 utakmice..

Znaci - stigao umor! Hahahahahahahahahahaha
E, hvala ti, ulepsa mi dan :D

rikardoronaldo

pre 2 godine

Strajnica treba prebaciti na sos.. Ako jos postoji.. Partizan stadion navijaci.. Tuga.. Kao da se gleda liga severne koreje 55 56

Lazare prevaro veka

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...

miško

pre 2 godine

Partizan su upropastili mediji, sudije, FSS, disciplina komisija i struka. Na raznim TV razvlaće igrače od golmana pa redom. Veličaju ih razne voditeljke i skoro da i ja poverujem da nešto znaju. O komentatori a i nekim bajnim sp. novinarčićima i da ne govorim. Sudije na terenu i u WAR sobi bezkurpulozno kradu za naše crno bele. FSS valjda odgovara sve to samo da Partizan pobeđuje.Nesreća je što dođe delo na videlo. Zvezda je dobra i zato što je svega navedenog pošteđena.

Sofronije

pre 2 godine

Ovo samo kod nas ima! Igraš najlošije evropsko takmičenje, odigraš tri utakmice od čega dve kod kuće, osvojiš 6 bodova i smeješ se komšiji koji igra jače takmičenje od tebe i koji je u tri utakmice, od čega dve u gostima osvojio 7 bodova.

Sanogo

pre 2 godine

U Ligi svima po 4 komada, a od samo 6 ozbiljnih utakmica : 2 protiv Sochija, 2 protiv Santa Clare, 1 protiv Genta i 1 protiv Zvezde, Pobedili ste samo Santa Claru na JNA, nama ste sutnuli jednom u okvir gola.

Imate UBEDLJIVO NAJLAKSU GRUPU ukljucujuci sva 3 Takmicenja Liga Sampiona, Liga Evrope i Liga Konferencija, jedina grupa tu negde je LASK, Maccabi, Alashkert i Helsinki.

Dimitrije Pantić

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado..
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom

činjenice

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo...
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Čoveče, sad sam pogledao hajlajtse sa utamica Zvezde i Genta od prošle godine.

Pa, ono je atomski fudbal za ovo što ste vi večeras prikazali. Mnogo brža, sadržajnija i kvalitetnija igra. Mnogo prilika i za Zvezdu, ali dosta prilika i za Gent. Odličan fudbal.

Ne znam kako uopšte možeš da porediš FKP i FKCZ u evropskim takmičenjima.
Uostalom, pogledaj sam, pa ćeš da vidiš.

https://www.youtube.com/watch?v=JNSGmDI5t84

P.S. Zvezda je sinoć odigrala katastrifalno loše, za moje standarde. Ipak, i pored više šansi za domaćina, Zvezda je mogla da ih napuni na kontre, da imamo ozbiljnog napadača, umesto Dionija.

Treba biti realan.

Milija

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom
(tastatura, 22. oktobar 2021 06:30)

Druze on je veliki evropski klub samo u glavama svojih navijaca jer im razni Pantici, Vuletici, Tegetlije pumpaju tu pricu, pa onda neke avangarde, pa casovi ljubavi... a realno su veliki taman za ovaj Intertoto Ligu Konfederacija koju igraju.

Milija

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.
(Pero, 22. oktobar 2021 08:47)

Prijatelju, Crvena Zvezda jeste veliki evropski klub i uvek ce biti, a vi se sa ostatkom lige slobodno svadjte kao dve ruzne devojke, to i jeste vas rang u svakom smislu. Pozdrav.

Nenad

pre 2 godine

Zašto ne prenosite informacije profesionalno sa ove utakmice?
Gde je rezultat, gde je informacija o tome koje strelac, zašto Live Blog ne radi na klik..?

stefan12345

pre 2 godine

Sramotaaa!!! Gde je sad iliev sa pricom da partizan doprinosi srpskom fudbalu? Gubis od direktnog konkurenta za naciinalni koeficijent i to u beogradu. Borba za 11.mesto a bicemo 13.jer ce belgija da na prestigne. Zvezda je ovaj gent dobila prosle godine oba puta. Ovaj gent je prosle godine imao 0 (nula) bodova u grupi u kojoj je zvezda imala 11, dovoljno govori od kakvih slepaca ste izgubili u sred beograda. Da je u gostima, pa i nekako da se proguta, ovako sramotaaa!!!!

es

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)
i posle se ljutite kad vas prozivamo za projektovanje svakog vaseg protivnika.

Tutankamon

pre 2 godine

Ma baš vas briga tu je Ling long liga !
Nije Evropa merilo, najvaznije je domaće prvenstvo, a tu vam niko ništa ne može.
Šampioni namešetenog prvenstva !

Realno

pre 2 godine

Ovi nisu znali da ste pobedili Proleter,Voydovac,Kolubaru,Kragujevac,Lucane,Surdulicu,Floru ,Anartozis...sve same velesile i gromade.

Aster Blistok

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!
(Wllaxy, 22 Pusti ih. Naviklo je to da laze i da zivi u nekom svom virtuelnom svetu gde su uspesni!!!!

Sramno, kao i uvek

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)
Koje takve? Jel Kvins Park Rendžers, Njukastl i Groningen? Imate tu jednu pobedu nad Mančesterom pre skoro 60 godina i ti nama soliš pamet o fudbalu a imamo bar 20 pobeda nad najvećim evropskim klubovima. Vi ste uspeli sinoć da izgubite od Genta na "vašem" stadionu koji je objektivno slabiji nego prošle sezone kada ga je Zvezda dobila u obe utakmice po 2:1. Al' 'ajde što ste izgubili, nego što ste izgledali 80 minuta kao amaterski tim. Sve ovo je dovoljan pokazatelj da u našoj ligi pobeđujete isključivo nameštaljkama. Derbi u ligi niste dobili 2 godine al' zato imate 30-40 uzastopnih pobeda nad svim ostalim klubovima u ligi.

Mare

pre 2 godine

Sa igrom iz prvog poluvremena, Partizan može da da gol samo iz neke greške Genta, a bliži je tome da ga primi. Zapravo igra Partizana ne postoji.

Arnautović Marko

pre 2 godine

@Majki

Grobarski spinovi za široke narodne mase...
Naviklo to da laže i izmišlja...
Evo ovaj današnji Gent kvalitet da uzme ovaj intertoto kup,a na začelju su belgijske lige...
Jel ti sad lakše?

Daj mi njihov mozak da se odmorim

pre 2 godine

Ahhahahaha
E ali komentatori su hit.
Odlican i napadacki Partizan koji nije nadigran kuci izgubio od 12te ekipe belgijske lige.
Zato je losa Zvezda u gostima odigrala neresino protiv prve ekipe Danskog prvenstva tako sto je vodila do 78 min.

mladson

pre 2 godine

Zasluženo ljudi vode, treba biti realan!!! Ništa nismo pokazali! Iako mi je crno bela krv, ovo je sramotna igra moga Partizana, još u našoj kući.

joca

pre 2 godine

E moj Stanoje, sada lepo mozws da vidis kako nemas bekove. Veoma ograniceni igraci na tim pozicijama. Obradovicu desna noga sluzi samo za oslonac. Nikakva korist od bekova, mislim na svu cetvoricu ( Obradovic,miljkovic,zivkovic,urosevic). Od njih cetvorice ne moze jedan dobar da se sastavi

PFS

pre 2 godine

Ko je ovaj Stanojevic dripac,tri puta nije u grozio gol oterava najbolje igrace Sumu,Natka gura na poziciju tamo gde ima najvise kontakta,malog Bazdara ce da odjuri ko Sumu!!!

Neo@

pre 2 godine

Zvezda je ove lane tukla u obe utakmice... I koliko sam video, taj tim Genta je mnogo bolji od ovog danas!
Ovo što je Partizan odigrao danas je sramota. Verovatno se vraćate na restartovanje, pad vam je neminovan.
Šteta je samo zbog koeficijenta, sad će nas Belgija stići, pa barem gledajte da ne izgubite tamo u Belgiji zbog tog koeficijenta barem!

Snaga je u razumu

pre 2 godine

E moj Stanojevicu... promasio si i plan A i plan B... nemas sredinu...ofanzivnu...neko ko trci dribla i vuce...to nisu Jojic i Natho...nedaj boze Smiljanic.... na sredini su nas dobili...svaka je bila njihova... a o kondiciji da ne gubim reci... SRAMOTA

Coa

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Uh sunce ti poljubim, ajd što si prepametan nego što si opasan za medalju.
Tačno ću početi praćku da nosim.

pedja 71

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Pusti nas, imate vi svoje muke.

Roman

pre 2 godine

Uistinu djeluju kao pogubljeno stado ovaca na terenu i jedini im je cilj da loptu što prije vrate Popoviću. Taktika Stanojevića ne zaslužuje nikakav kopmentar.

Realno

pre 2 godine

nikad jaci 12 plasirani tim belgijskog sampionata
(mare, 21. oktobar 2021 22:03)
Jesu 12 esti ali su skoro pobedili treceg koji je do skoro bio prvi. Uf brate što je naporno

kladzom do bola

pre 2 godine

Mi smo mogli da prekinemo patnju gledanja ove utakmice , odes sa stadiona , promenis kanal ali sudija je morao da ostane do kraja i gleda bravure Lazara M , Jojica i ostale " klase " oteranih iz inostranstva . Boze koliko su katastrofalno losi a opet ih guraja osoba S. da loptu dave i dave i dave i dave . Pusti bre mlade da igraju a ove u klub penzionera .

dak

pre 2 godine

Brate koliko smo jadni.Gledam pojedine igrace Partizana tipa ovog Urosevica.
Nemam nista protiv njega ni protiv Holendera ni Jojica ni ostalih,ali nekada je bilo nezamislivo da igraci tako skromnog kvaliteta igraju u Partizanu.Slusam hvalospeve o ovom Gomesu.Pa ljudi lik je toliko spor,toliko inertan i predvidljiv.Nimalo kreativan.od 20 dulela gubi 19.Sebican bez pregleda igre.Trosi lopte najstrasnije.
Mogao bi da nabrajam do sutra,ali nema svrhe.Sinoc sam gledao Bajern kako melje Benfiku u Lisabonu.Ono je uzivanje puca sve od kvaliteta i brzine.Kapiram da nismo Bajern ali ipak ja ne znam sta rade nasi igraci na treninzima.

Svi napolje

pre 2 godine

Kakav trener i uprava, takva i igra, takvi i menadzerski igraci. Takva i bezidejnost. Nema leba od ovoga sve dok se ozbiljno ne procisti nas fudbal od svega zlog sto ga okruzuje.

Mad Max

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic. Za vecinu igraca koji su veceras igrali siguran sam da ni njima samima nije jasno sta uopste traze na terenu.

epp

pre 2 godine

svako treba iz srca da navija za svoj klub.Ne treba govoriti kako mozete da navijate za Partizan bez obzira sto stvarno veze nikada sa fudbalom imali nisu ali tuga je kad oni prozivaju druge.
Sa kojim bre pravom,stativom protiv Reala kao najvecim uspehom

Ramones

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.

Aca

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)

Samo si zaboravio da je trenutno Gent 12-i u ligi, a Šerif jedno mesto na UEFA listi bolji od vas.

zvezdasSrb

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

klasična izmisljotina...

falio im je samo dva igrača svi ostali su igrali

4k4.Dex

pre 2 godine

@Gromada
Druže u ligi bez briga ste, ne možete da budete treći makar sa petlićima igrali. Jedino Gent u grupi vam liči na fudbalsku ekipu

Zvezda ooooo

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)

A onda ste se probudili i shvatili da vas nije kantao samo ko nije hteo...

Aca

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.
(CZ99, 21. oktobar 2021 23:39)

Grobari ne znaju da je šerif na UEFA listi mesto ispred njih - Šerif 58-i, Partizan 59-i.

JPR24

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. oktobar 2021 20:02)

Najjaki !! Pojma nemaju gde su, loptu nisu sposobni da drže, Lazar se nije dosta ulizao pa gubi brzinu, prosto dibidus igra : vrati Popoviću da baci napred, pa tu i kad uhvate loptu na nekih 30 metara od gola, Joj panika šta ću sa loptom. Sve u svemu, Bukve !

zoki

pre 2 godine

ma manite ljudi gent , je l mi se odmorio zelenortcanin rikardo? treba mi za vikend za fantazi da izdominira kao svaki vikend. valjda ga nije stanoje poveo ispred skupstine

Realno

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.

darko

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.

KmeKme

pre 2 godine

Posle pobeda nad vrhunskim ekipama poput Santa Klare, Anortozisa i Flore nije se moglo protiv cetvrtog velikana Genta. Ipak je precka,stativa Sase Ilica najveci domet grobara u fudbalu od 66te i tako ce ostati do 2066te,mozda i dalje.

Sale

pre 2 godine

Izgubiš utakmicu,odigras jadno,podređeno,praktično se izvučes sa ovih 0-1,a onda udaris po nekoj tamo Zvezdi koja je 2000km odavde odigrala nereseno desetkovana povredjenim i igračima koji su tek izašli iz bolesti,povreda...Još onaj,uzgred budi rečeno,retko odvratan tip od trenera dobije crveni jer se nešto bunio,valjda što nije sudjen penal za Gent u prvom poluvremenu...On samo i ume da diže frku jer tako je i ranije osvajao titule,pa se potom " proslavio" napolju...Gledajte,braćo,u svoju avliju,ostavite se drugih,jer,realno,niste vredni onoliko koliko umišljati...

Samroje opet pukao

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)


P.S. Ove godine Real Madrid - Serif 1-2...

Mikijaveli

pre 2 godine

Partizan jako tanak nazad, ni su ni Belgijanci bolji nazad, ali za sad nemamo nikakvu ideju u napadu...
Teško ćemo ovde do bodova ovako.
PS Ima neko pojma koliko Strajnić još ima do penzije? Da znam koliko još njegove bisere moram da slušam

JohnyWalker

pre 2 godine

Ono što pišem uvek. Rikardo u našem prvenstvu uvek sam. Niko oko njega po dogovoru. A ovde u ovom takmičenju ne može da opepeli jer ima čuvara

rikardoronaldo

pre 2 godine

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.
(...., 21. oktobar 2021 21
:50)
Pogresno vidis.. 125 000 navijaca.. Grmi seva..

Rade 74

pre 2 godine

Traljava igra mog Partizana i još traljaviji trener!Jedina svetla raćka na utakmici je bila ona bomba Vujačića!Kada naletimo na malo ozbiljiju ekipu,gotovi smo,naravno i po starom obićaju ne možemo pošteni istrćati svih 90 minuta!

Pall Mall

pre 2 godine

Groblje i fudbal. Pa kako ih nije sramota pored ovakve očajne igre još na kraj utakmice negoduju Stanojević i Marković kod sudije. Mizerija od ljudi sta drugo reci.Blamaza kod kuce. Neko ide prvoplasiranom u Danska i uzme bod neko kod kuce sa 12 plasiranim iz Belgija i ćorak. I kasnije negoduju ko skuplja poene u Evropi za Srbiju.

Karakanga

pre 2 godine

Kakva borba za prvo mesto u konkurenciji nikad jacih i fantasticnih flore i faune, santa kare i ekipe genta u grupi B lige konfederacija hahahahaha...

bgd

pre 2 godine

znaci mi vise nismo ni trecerazredni klub daj neka izmisle jos neku nizu ligu da ne gledamo ovo mucenje sa nekim gentom nikad u zivotu cuo za njih za 45 godina zivota e moj Partizane ipak si ti spao na surdulicu i tsc nema vise ovo zasto pratiti sto se mene tice fudbal me ne zanima

eee

pre 2 godine

često pricam o komoleksu vise vrednosti navijaca Partizana koje kad pitas oni ti objasne kako su u rangu Arsenala.Sa druge strane u Evropi za poslednjih 50 godina su na nivou Kaljarija.
vrhunac je izjava na pocetku ove lige..daj kad su je vec formirali da je osvojimo...

Danilo

pre 2 godine

Isključivi krivac za poraz je trener Stanojević. Od starta je postavio igru kao da igramo protiv Barselone iz naaboljih dana, a ne protiv Genta kući. A prva izmena - Garnišna! (Ili Holender, kako god). Uglavnom, Stanojevićev poraz, igrači nisu ništa krivi.

doktor

pre 2 godine

Jel u ovoj Ligi neka druga pravila? Jel to domaćin ne sme da predje pola terena više od jednom , a gost ne sme da šutira u okvir gola? Bas zanimljiva utakmica.

Tor

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

Da, da... Kao sto su nas ugazili u ove prethodne dve utakmice...

JPR24

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.
(Munja, 21. oktobar 2021 21:14)

Koji napad ? Pojma nemaju gde su.

ultrasrbin

pre 2 godine

Zivkovic bolji od Miljkovica, ali ofanzivno ga nema nigde.
Obradovic kao da nije jeo 7 dana.
Scekic umalo polomi svog halfa.
Natho ipak nema snage.
Menig setac.
Rikardo klizac.
Markovic igra kao da je kucu stavio na iz 2 u 2.

JPR24

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...
(Lazare prevaro veka, 21. oktobar 2021 22:02)

Dođu dođu, i gori nego naši sto se tiče šuteva, 8 prilika niti jedna u okvir gola, ovi naši jadnici 3 uputili još analiziraju kako su uopšte uspeli da upute uopšte šut !

AcA

pre 2 godine

(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 21. oktobar 2021 20:01) Nemas pojma koliko mi je drago sto navijas za NK partizan

Verebi Lovra

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?
(Ajgor, 21. oktobar 2021 22:30)

Opasan Genk, samo oni su igrali drugu utakmicu, u drugom gradu, na drugom stadionu, ovi što su igrali protiv Partizana su Gent

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

cccc

pre 2 godine

@Milija

To i jeste odlika gubitnika i seoskih ekipa. Bolje da igram zonu ceo život nego da se borim za više pa da mi da Bajern 5 komada.

Tom logikom je Turbina Vreoce uspešan klub ali nije.

Mihajlo

pre 2 godine

Mi sto dovodimo centarforove,ja nikad ne bih rekao da su Sadik i Rikardo fudbaleri a oni nekako daju golove. Danas mi je smesan ovaj Rikardo,ne ume loptu da prihvati ,da je doda,dribla,nista ne zna,upropastio je bar tri potencijalne sanse za gol.

Иди бегај

pre 2 godine

@Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!,
Да може као на Сонију, ја би знао како, препознатљивом игром кратких пасова...

Vladan R

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali na osnovu napisanog se moze zakljuciti da je FKP odigrao lose. Sa jedne strane razumem nezadovoljstvo navijaca, ali sa druge cini mi se da su ocekivanja po obicaju prevelika i nerealna. FKP sad vec, gledajuci celu istoriju, u 9 utakmica, nema ni jednu jedinu pobedu protiv Belgijanaca. Jeste svojevremeno izbacio Anderlehta, ali uz dva remija. Sa druge strane CZ, jeste pobedjivala belgijske klubove, ali je u tri dvomeca, sva 3 puta eliminisana, uz ukupnu gol razliku -7. Ispala je sa sve Stankovicen, Ognjenovicem, Bunjevcevicem itd od do tada a i od tada, manje vise, nikad cuo Ekerena. Izbacivala je CZ klubova iz svih liga petice, a i sire, ali eto Belgijance nikad. Ne zelim da kazem da su njihovi najbolji naj na svetu, ali da nam ne leze ne leze nam. I sad neko ocekuje da ce FKP lagano da pobedi Gent, a istovremeno se omalovazavaju dve pobede CZ prosle godine. Briz ove godine dobio Lajpcig u gostima a protiv PSZ osvojio bod kod kuce, ali za navijace belgijski klubovi su, kao ma sta oni znaju o fudbalu. Mada, kad malo bolje razmislim, tj setim se kako se komentarisu uspesi CZ u poslednjih 5 godina, uvek je ili sreca ili nikad slabiji rival ili nesto trece, ali nikad kavlitet, ne cudi me neobjektivnost, i u vezi ove utakmice, a i generalno.

Realno

pre 2 godine

Ljudi. Zvezdi je u Evropi Pavkov Talija, a Partizanu Suma. Partizan je prodao Taliju Sumu tako da nema mi vise pobedu da vidimo u Evropi.
(Pppp, 21. oktobar 2021 22:46)

Ne budi skeptičan,tebra,pa igrate ponovo sa Florom i Anartozisom.Ako te veličine ne dobijete,koga ćete...imali ste više sreće pri žrebu nego pameti i znanja a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.

Laki

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.
(Realno, 21. oktobar 2021 21:37)

U prošlom kolu pobede prvu ekipu na tabeli sa 2:0, a 6 spakuju Brižu, najblaže rečeno ćudljiva ekipa, a nikako slaba, štaviše, prošle godine su bili katastrofalni u LE.

Smederevac

pre 2 godine

Primetio sam da su markovic i tikardo igrali kao da su rekreativni fudbaleri..ja bih to kaznjavao..a ovi bekovi majki mila..obradovic izgleda kao izgubljen..takva mu je faca.ovaj zivkovic ne znam sta da kazem..miljkivic veze nema ali je bar borben..rikardo nesto izigrava..menig dobar..cudi me stanoje sti ga izvodi iz igre.sve u svemu belgijanci u svemu jaci.

profa

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa
(Laki, 21. oktobar 2021 22:35)

Prijatelju kako zaboravi OBRADOVIĆA, koji je trebao posle 20 min. da izađe, i ta jedno 2-3 meseca da udje kao rezerva protiv Kolubare. Inače, Menig je u rangu Holendera, i to nam nije neko pojačanje. Jović i Terzić starteri, a Menih, Holender, samo protiv domaćih ekipa sa začelja, da uče.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa

Ivanic

pre 2 godine

U prikazu Mozzarbet Partizan je veci favorit od Basela, Copenhagena i Slavije za osvajanje Lige Konferencija, a iz Lige Evrope mogu da dodju Monaco, Marselj, Rangers, Celtic i Fenerbahche, ovo je moja lista za Ligu Konferencija

1) Tottenham
2) Roma
3) Ren
4) Monaco
5) Feynoord
6) Marselj
7) Union Berlin
8 ) Slavija
9 ) Basel
10) Fenerbahche
11) Rangers
12) Celtic
13) AZ
14) Copenhagen
15) Gent
16) Partizan

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.

miško

pre 2 godine

Gent igra bolje od kada se bori za opstanak, protiv nas je oba puta bio pri vrhu kada smo ga pobedili. Prvo ništa od grobara ali očekujem reakciju u drugom, treba ih napasti za klubski koeficijent i Srbije.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Biće sramota ako u naredne dve utakmice ne dobijemo ovaj Gent.. Zvezda ih je prošle godine ugazila, mada ove godine su jači, pa bi samim tim pobede dobile još više na značaju.. Ako ne pobede, komotno ih vratiti u Teleoptik i dovesti novi stručni štab i igrače!

stan

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!

Dijagnosticar

pre 2 godine

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 23:17)

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.

Aster Blistok

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.
(Ramones Lepsi komentar nisam procitao. Svaka cast.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Na lavor stadionu 8754 ljutih grobara.
Cirkus ste od kluba.
(Misa, 21. oktobar 2021 21:01)

Hvala ti sto pratis FK Partizan. Meni je zadovoljstvo!

Stefke

pre 2 godine

Alo upropasticete nam koeficijent. Cemu ovako bleda igra?
(Ljubisa Livac, 21. oktobar 2021 23:20)

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.

123

pre 2 godine

Kakav je ovo tim sastavio Stanojevic? Igra na 0-0? Jedan igrac u spucu koji ne moze do lopte da dodje. Sve se daje na odbranu. Ovi vise imaju loptu, bolji su u duelima. Ako daju gol mi ga necemo dati do Svetog Nikole?? Sramota. Gde je Jojic, Pantic? Neko da moze da poveze redove? Ovaj Zivkovic ne moze da se sastavi. Natko odsecen..Nema centarsuteva? Ocaj..

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 2 godine

Ajmo naši!







Ajmo Gente!
(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara cigana koji se predstavljaju kao navijaci Partizana...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

2CRAZY

pre 2 godine

Rasturio Gent Partizan, razlika kao kad igraju odrasli ljudi protiv dece.
Rasturio bi ovaj Gent i Zvezdu, jeste ih Zvezda pobedila prosle sezone, ali Gent je tada bio desetkovan zbog korone, pa i kao takav je rasturio Zvezdu u toj utakmici, imali incijativu i sanse, dominirali, a Zvezda nekom pukom srecom pobedila.

Dijagnosticar

pre 2 godine

gde je taj vrsni strelac Rikardo? pa vi ne možete da izađete sa svoje polovine....ovi Belgijanci ne znaju da se treba skloniti gromadi!
(super, 21. oktobar 2021 22:39)

Oladi bato, videli smo kako ste odigrali pre nas. Jednom ste presli centar, s tim sto ste uvek imali srece vise nego znanja. Danci su bili za klasu bolji.
Samo nam vi ne govorite o sklanjalicama.

Dijagnostičar

pre 2 godine

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!
(Bane, 22. oktobar 2021 03:36)

I ja sam za dijagnozu kada se upuštam u polemiku sa "naoštrenim" komšijama na Partizanovim vestima.
Prvo vi, navijači sa naših vesti, se ne uklapate u sliku velikog kluba, kakav ste nekad bili, a drugo donedavno ste LE nazivali takmičenjem Mileta Kitića. Kratkog ste pamćenja.
Imaćete priliku u Beogradu da nam pošaljete Dance u "Kup Paje Patka".
Istina je da imate bolji pristup od nas na mečevima u kojima ste domaćini, ali daleko ste vi od velikog kluba, shvati to.. daleko!

Crnobelac

pre 2 godine

Čista namještaljka! Stanoje je već prije izjavio da mu je bitnije pvenstvo od konferencijske lige,ali druga stvar je neverovatna.Od preko 460 komentara,400 ih je od strane navijača ljubimice sistema.Kompleksi su večni!

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.
(Realno, 22. oktobar 2021 10:59)

da, da, Slovačka, Portugal i Ruski Soči( tukao Zenit u gostima pre 3 nedelje)
protiv velesila iz:
Gibraltar, Jermenija, Kazahstan,Moldavija, Albanija i "no name" iz Danske. I tu ste se, po običaju, izvukli na stative i sudije

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1

Pero

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.

nesa80

pre 2 godine

sta sad vredi pljuvati,tugovati,..naisli smo na bolji tim,izbor bekova je katastrofalan,pljujete miljkovica i urosevica ali bi garant izvukli remi na bar njihovu borbenost.takodje los izbor veznjaka za ovakvu cvrstu i upornu ekipu natho,scekic ocajno.ja prvo sto bi iskorenio u nasem fudbalu to je vracanje lopte nazad,dizanje ruke na svaku sudijsku odluku,prigovore i tapsanje trenera na svaku gresku igraca...ali dobro zato je neko obradovic trener a neko je stanojevic.to je nas limit i tacka.nekad cemo se radovati a nekad ovako.vreme je bilo da izgubimo kuci za dalju opomenu,video se pad forme vec par utakmica.gube i ostale atraktivnije ekipe a da necemo mi.ovi su otresli jedan briz 6-1

dejan

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!

Kikujiro

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.

Grobar brisel

pre 2 godine

Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!

Munja

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.

James Bond 007

pre 2 godine

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.
(Ivanic, 21. oktobar 2021 21:17)

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...

partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.

SU

pre 2 godine

Kad ti dva panja igraju bekove, naravno da neće biti proigravanja. Do 70 i nekog minuta nismo imali šut na gol, ukupno 32 faula na utakmici, šta reći? Markec i Menig nisu bili dovoljno dobri, nisu ostavili trag svojom brzinom, dok smo se opet previše oslanjali na Šćekića i Zdjelara da glume plejmejkere, iako je to suludo. Žešće iscepkana tekma, Partizan bez nekog lidera u napadu, Rikardo nedovoljno dobar.. Možda da ga ne stavljaš baš svaku tekmu, a Stanoje? Gde je sad mali Terza ili neko mlad da udje, da unese žara?

Ajmo sledeću mnogo bolje, i da ih dobijemo u gostima, svakako nam Evropa kod kuće ne ide godinama, osim protiv Tottenhama.

dak

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

o stubu srBstva,pa vi to najbolje znate.
Kako je kad ti se sklanjaju.
Sto se tice vecerasnjih predstava nasih predstavnika u evropi samo cu ti jednu stvar poruciti.Lepo je rekao onaj Kemal Okrece se kolo srece.Vec nekoliko godina imate ludacku srecu na utakmicama u evropi.Bilo je sezona kada vas je i napustala.Napustice vas opet druze.
tako to ide.
a ovim mojim slepcima ni sreca ne moze da pomogne.

Grr

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.

Kikujiro

pre 2 godine

Ljudi su ljudi, greše zato su i ljudi zovu, dogadja se loš dan jednostavno, očekujem istonsko lice naše i pobedu parnog valjka u revanšu.

Zvezdaš

pre 2 godine

Partizan kao klub je onako sa seoskim mentalitetom da neuvredim nekog. Maniri su tuče kuknjava mlaćenje prazne slame i ukradene ili na silu osvojene titule u domaćem prvanstvu. U Evropi slabo sa negativnim rekordima. Isto su mnoge ekipe bivše Juge kao i Dinamo Zagreb. Zvezda je sinonim za fudbal za sve na prostoru bivše Juge

....

pre 2 godine

Vise navijaca bilo u Areni sa Zalgirisom...
8500 ljudi,cccccc...
Nego jel ovaj Menig igra fudbal ili neki drugi sport ?!?
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 21:45)

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.

Stefke

pre 2 godine

Alo upropasticete nam koeficijent. Cemu ovako bleda igra?
(Ljubisa Livac, 21. oktobar 2021 23:20)

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.

Zeleni Bil

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.

exe

pre 2 godine

Zanimljivo je kako mediji ignorišu da je zvezda pobedila ovaj klub prosle sezone dva puta, jer moraju da naprave Liverpul od ovog kluba za mali partizan pa misle narod će zaboraviti

Dijagnosticar

pre 2 godine

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 23:17)

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara cigana koji se predstavljaju kao navijaci Partizana...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

Dijagnosticar

pre 2 godine

gde je taj vrsni strelac Rikardo? pa vi ne možete da izađete sa svoje polovine....ovi Belgijanci ne znaju da se treba skloniti gromadi!
(super, 21. oktobar 2021 22:39)

Oladi bato, videli smo kako ste odigrali pre nas. Jednom ste presli centar, s tim sto ste uvek imali srece vise nego znanja. Danci su bili za klasu bolji.
Samo nam vi ne govorite o sklanjalicama.

dejan

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!

Grobar brisel

pre 2 godine

Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!

James Bond 007

pre 2 godine

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.
(Ivanic, 21. oktobar 2021 21:17)

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...

partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.

Dragan NS

pre 2 godine

Ništa novo šta ste očekivali večiti gubitnici jedno finale kupa sampiona i nikad više nisu ušli ni međju 16 a zvezda osvojila kup sampiona polufinale cetvrtfinale i osmina finala 10 puta ej ne mogu se ni porediti ova dva kluba bilo bi neozbiljno i neumesno

Crnobelac

pre 2 godine

Čista namještaljka! Stanoje je već prije izjavio da mu je bitnije pvenstvo od konferencijske lige,ali druga stvar je neverovatna.Od preko 460 komentara,400 ih je od strane navijača ljubimice sistema.Kompleksi su večni!

Kikujiro

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.
(Realno, 22. oktobar 2021 10:59)

da, da, Slovačka, Portugal i Ruski Soči( tukao Zenit u gostima pre 3 nedelje)
protiv velesila iz:
Gibraltar, Jermenija, Kazahstan,Moldavija, Albanija i "no name" iz Danske. I tu ste se, po običaju, izvukli na stative i sudije

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1

2CRAZY

pre 2 godine

Rasturio Gent Partizan, razlika kao kad igraju odrasli ljudi protiv dece.
Rasturio bi ovaj Gent i Zvezdu, jeste ih Zvezda pobedila prosle sezone, ali Gent je tada bio desetkovan zbog korone, pa i kao takav je rasturio Zvezdu u toj utakmici, imali incijativu i sanse, dominirali, a Zvezda nekom pukom srecom pobedila.

Grr

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.

Dijagnostičar

pre 2 godine

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!
(Bane, 22. oktobar 2021 03:36)

I ja sam za dijagnozu kada se upuštam u polemiku sa "naoštrenim" komšijama na Partizanovim vestima.
Prvo vi, navijači sa naših vesti, se ne uklapate u sliku velikog kluba, kakav ste nekad bili, a drugo donedavno ste LE nazivali takmičenjem Mileta Kitića. Kratkog ste pamćenja.
Imaćete priliku u Beogradu da nam pošaljete Dance u "Kup Paje Patka".
Istina je da imate bolji pristup od nas na mečevima u kojima ste domaćini, ali daleko ste vi od velikog kluba, shvati to.. daleko!

Miki

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.

true men don't kill coyotes

pre 2 godine

Na lavor stadionu 8754 ljutih grobara.
Cirkus ste od kluba.
(Misa, 21. oktobar 2021 21:01)

Hvala ti sto pratis FK Partizan. Meni je zadovoljstvo!

dak

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

o stubu srBstva,pa vi to najbolje znate.
Kako je kad ti se sklanjaju.
Sto se tice vecerasnjih predstava nasih predstavnika u evropi samo cu ti jednu stvar poruciti.Lepo je rekao onaj Kemal Okrece se kolo srece.Vec nekoliko godina imate ludacku srecu na utakmicama u evropi.Bilo je sezona kada vas je i napustala.Napustice vas opet druze.
tako to ide.
a ovim mojim slepcima ni sreca ne moze da pomogne.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa

....

pre 2 godine

Vise navijaca bilo u Areni sa Zalgirisom...
8500 ljudi,cccccc...
Nego jel ovaj Menig igra fudbal ili neki drugi sport ?!?
(Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 21:45)

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.

cccc

pre 2 godine

8k ljudi u evropskoj utakmici, ej. Gent je sigurno jedna od većih ekipa koja je došla na JNA ovih godina. Više je ovih internet rakara komentarisalo vesti Zvezde nego što je sada ljudi na stadionu. Kakav mentalitet, jad.

Tužan klub za koga se navija radi kontre i iz mržnje prema Zvezdi. Slabo ga ko zaista voli.

Karakanga

pre 2 godine

Kakva borba za prvo mesto u konkurenciji nikad jacih i fantasticnih flore i faune, santa kare i ekipe genta u grupi B lige konfederacija hahahahaha...

nesa80

pre 2 godine

sta sad vredi pljuvati,tugovati,..naisli smo na bolji tim,izbor bekova je katastrofalan,pljujete miljkovica i urosevica ali bi garant izvukli remi na bar njihovu borbenost.takodje los izbor veznjaka za ovakvu cvrstu i upornu ekipu natho,scekic ocajno.ja prvo sto bi iskorenio u nasem fudbalu to je vracanje lopte nazad,dizanje ruke na svaku sudijsku odluku,prigovore i tapsanje trenera na svaku gresku igraca...ali dobro zato je neko obradovic trener a neko je stanojevic.to je nas limit i tacka.nekad cemo se radovati a nekad ovako.vreme je bilo da izgubimo kuci za dalju opomenu,video se pad forme vec par utakmica.gube i ostale atraktivnije ekipe a da necemo mi.ovi su otresli jedan briz 6-1

Realno

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.

Ajgor

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

Pa to je već poznato...i vrapcima na grani:
Gent prošle sezone nikag gori.
Gent ove sezone nikad jači.

Zvezda ga dva puta dobila.

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 2 godine

Ajmo naši!







Ajmo Gente!
(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!

Arnautović Marko

pre 2 godine

Ovaj Strajnić da sledeći put umesto sakoa obuče crno-beli dres,pa ljudi moji ovaj više navija,izmišlja,glorifikuje presmešnu igru ovog kluba nego Milojko Pantić onu moćnu Zvezdu nekad...
Ovo je presmešno postalo...

Kikujiro

pre 2 godine

Ljudi su ljudi, greše zato su i ljudi zovu, dogadja se loš dan jednostavno, očekujem istonsko lice naše i pobedu parnog valjka u revanšu.

Fack NWO

pre 2 godine

Ja goreg igrača od Jojića u životu nisam gledao...
(Zli Gli, 21. oktobar 2021 22:59)

Nisi gledao Gobeljića iz Zvezde, prijatelju neuporedivo ???

Laki

pre 2 godine

Zvezda ove dobila dva puta u Ligi Evrope prosle sezone i to kada su bili medju prvih 5 ekipa u Belgiji. Sada duplo slabiji bore se za opstanak u Belgiji i partizan ne moze da predje polovinu protiv njih celo prvo poluvreme.
(Realno, 21. oktobar 2021 21:37)

U prošlom kolu pobede prvu ekipu na tabeli sa 2:0, a 6 spakuju Brižu, najblaže rečeno ćudljiva ekipa, a nikako slaba, štaviše, prošle godine su bili katastrofalni u LE.

Detroit

pre 2 godine

Odličan potez što ste oterali Sumu jer Partizan ima mnogo bolje igrače ..... hahahaha pa ovo je komedija .....Gent se u Belgiji bori da ne ispadne a u Beogradu ladno pobedjuje ove jadnike ......

Spale

pre 2 godine

Koliko je ovaj Gent prošle sezone bio slab, a vidi ih sad nikad jači. Proslo kolo pobedili i skočili sa 16og na 13. mesto nikad jačeg belgijskog prvenstva.
Čudi me jedna stvar, da ovi crni što daju u domaćem prvenstvu po 4-5 svima redom, ne mogu dati nijedan gol večeras.

Dragan PA

pre 2 godine

Pa strateg je lepo rekao da je vaznija utakmica protiv Radnika, nego protiv Genta. Grobarski kompleksi, biti ispred Zvezde, po svaku cenu. A u Evropi ionako se igra suvise ozbiljno. U takvim okolnostima oni se slabo snalaze.

Milija

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.
(Pero, 22. oktobar 2021 08:47)

Prijatelju, Crvena Zvezda jeste veliki evropski klub i uvek ce biti, a vi se sa ostatkom lige slobodno svadjte kao dve ruzne devojke, to i jeste vas rang u svakom smislu. Pozdrav.

Vračarac

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)

Kad već imaš potrebe da porediš sa Zvezdom, Zvezda dobila taj isti Gent prošle godine i kod kuće i u gostima. Aj vozdra!

Pero

pre 2 godine

Džabe se svađate. Zvezda i Partizan su, zajedno sa ostatkom naše lige, taman kao jedan solidan klub. Ovo je kao svađa dve ružne devojke o tome koja je manje ružna. Kao svađa o tome kada je Žika bio lepši, kad je šetao jednu ili kad je šetao drugu.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Biće sramota ako u naredne dve utakmice ne dobijemo ovaj Gent.. Zvezda ih je prošle godine ugazila, mada ove godine su jači, pa bi samim tim pobede dobile još više na značaju.. Ako ne pobede, komotno ih vratiti u Teleoptik i dovesti novi stručni štab i igrače!

Realno

pre 2 godine

nikad jaci 12 plasirani tim belgijskog sampionata
(mare, 21. oktobar 2021 22:03)
Jesu 12 esti ali su skoro pobedili treceg koji je do skoro bio prvi. Uf brate što je naporno

CZ99

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.

Bruder

pre 2 godine

Navijam za srpski fudbal i ovi klinci sto se proizvaju fanaticno ko je grobar, ko delija zasluzuju dve tri dobre vaspitne. Ali ostaje tuzna cinjenica da ovo sto su danas pokazali lici na najgore doba srpskog fudbala. Pravi navijaci treba da traze da se igra bolje i hrabrije a ne da traze trn u oku drugog dok ne vide deblo u svom. Losi smo i jedni i drugi. Mora to bolje!

Ivanic

pre 2 godine

U prikazu Mozzarbet Partizan je veci favorit od Basela, Copenhagena i Slavije za osvajanje Lige Konferencija, a iz Lige Evrope mogu da dodju Monaco, Marselj, Rangers, Celtic i Fenerbahche, ovo je moja lista za Ligu Konferencija

1) Tottenham
2) Roma
3) Ren
4) Monaco
5) Feynoord
6) Marselj
7) Union Berlin
8 ) Slavija
9 ) Basel
10) Fenerbahche
11) Rangers
12) Celtic
13) AZ
14) Copenhagen
15) Gent
16) Partizan

Sto se tice Zvezde uz dosta srece na zrebu i dolazak Ohija u januaru, verujem u neko 1/4 Finale Lige Evrope, jer cemo biti 1. u grupi i time smo u 1/8 Finala LE.

Ajgor

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?

Sub013

pre 2 godine

Ne lozite se, provalili Grobari da Zvezda melje u Evropi i da će da ih uvede ni krive ni duzne u LS pa namerno izgubili da se ne brukaju tamo. I da ih nije pustio Partizan, nemojte da pomislite da je Zvezda bolja jer je razvalila Gent u sred Belgije dok Partizan gubi u sred Beograda, prosle godine je Gent bio nikad slabiji a ovo je nikad jaci, to je valjda jasno.

Kontras

pre 2 godine

Partizan je pobedio Anderleht te noci, doduse na penale, i to u gostima. Da je Partizan igrao nereseno ne bi se plasirao u LS tada.

I prestanite sa peckanjima jedni i drugi, meni je drago sti Zvezda vodi protiv Mitjilanda, valjda ce i moj Partizan uspeti da pobedi nocas.

Nece biti nimalo lako, belgijska liga je jaka.

Will Mosley

pre 2 godine

Ja jednostavno ne vidim nacin na koji bi Partizan mogao da postigne gol!!!!
(Partizan jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!, 21. oktobar 2021 22:09)

Ja vidim, treba sudija da dosudi dva penala.........auuuuu zaboravih da je ovo evropa a ne Ling-Long liga......onda nista.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

svako dobronameran zna da nogometni klub partizaи nije navikao da pobeđuje u trećerazrednim takmičenjima i da pobede čuva za ligu šampiona!
evo, ovu poslednju čuva 38 godina!!!

Aster Blistok

pre 2 godine

Gubi im klub u sred Beograda a oni se slade nama zato sto je Zvezda igrala nereseno i to u gostima?!?!?!? Kako su im mozgovi unisteni?!?

Cubaka

pre 2 godine

Institucijo, nema veze, radovacete se za vikend, kad opet radi sklanjalica.
(Miodrag, 21. oktobar 2021 22:47)

Ne bih se kladio, igraju sa TSC-om a oni oterase Krstajica. Prica se po B. Topoli da nije zbog losih rezultata vec zbog toga sto su naculi da je surovao sa nekima iz Partizana oko utakmice. Verovatno dogovarao sklanjalicu. Sada kada je novi trener TSC-a igrace sigurno posteno, naravno mogu i tako da izgube ali.......

JPR24

pre 2 godine

Izveo je najjaču postavu što Partizan ima. Videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Bolje od ovog Partizan nema… Srećno!
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. oktobar 2021 20:02)

Najjaki !! Pojma nemaju gde su, loptu nisu sposobni da drže, Lazar se nije dosta ulizao pa gubi brzinu, prosto dibidus igra : vrati Popoviću da baci napred, pa tu i kad uhvate loptu na nekih 30 metara od gola, Joj panika šta ću sa loptom. Sve u svemu, Bukve !

rikardoronaldo

pre 2 godine

12 500 ljudi je na stadionu, mani se mitomanije.
(...., 21. oktobar 2021 21
:50)
Pogresno vidis.. 125 000 navijaca.. Grmi seva..

mile

pre 2 godine

predlog Uefi da napravimo jos nize takmicenje.A grupa Partizan,Slema,Rabotnicki i projektovani Klub04 iz Finske...
(star, 21. oktobar 2021 22:26)

Daj im i amortizere, da imaju koga da pobede. Nemoj si taki

miško

pre 2 godine

Partizan su upropastili mediji, sudije, FSS, disciplina komisija i struka. Na raznim TV razvlaće igrače od golmana pa redom. Veličaju ih razne voditeljke i skoro da i ja poverujem da nešto znaju. O komentatori a i nekim bajnim sp. novinarčićima i da ne govorim. Sudije na terenu i u WAR sobi bezkurpulozno kradu za naše crno bele. FSS valjda odgovara sve to samo da Partizan pobeđuje.Nesreća je što dođe delo na videlo. Zvezda je dobra i zato što je svega navedenog pošteđena.

Milija

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom
(tastatura, 22. oktobar 2021 06:30)

Druze on je veliki evropski klub samo u glavama svojih navijaca jer im razni Pantici, Vuletici, Tegetlije pumpaju tu pricu, pa onda neke avangarde, pa casovi ljubavi... a realno su veliki taman za ovaj Intertoto Ligu Konfederacija koju igraju.

KmeKme

pre 2 godine

Posle pobeda nad vrhunskim ekipama poput Santa Klare, Anortozisa i Flore nije se moglo protiv cetvrtog velikana Genta. Ipak je precka,stativa Sase Ilica najveci domet grobara u fudbalu od 66te i tako ce ostati do 2066te,mozda i dalje.

Jovan

pre 2 godine

Na sta sam ja trosio 90min mog Zivota? Partizan je toliko slaba Ekipa da joj sledi drugo Mesto u Grupi i ispadanje u Play Off protiv 3. Plasirane Ekipe iz LE.

shone

pre 2 godine

Sramota, bre...
Svi nas mrze...
Stavili nam ovaj prejaki Gent u grupu da nas namerno izbace...
Dokle više...
Mogli smo da izvučemo nekog slabijeg...
Samrok ili Petah Tikvu...
Bez veze..

Miki.Subotica.

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.

Antidervis

pre 2 godine

Sto nije igrao Rikardo, najbolji napadac na svetu juzno od Australije?

Oprali ih rutinski sa juniorima - Zvezdaih lagano dobila oba puta. I to dok je Jaremcuk bio u Gentu - prvi centarfor Ukrajine i Benfike.
Sad su dosli s nekim nikadcuo lokalcima, srusili JNA do temelja i mirni idu nazad u Belgiju.

'Ajde, da malo popravimo utisak, Beograd im je bas ostao u tuznom secanju prosle sezone.

Bajo moj

pre 2 godine

Није безидејни, него, безвезни! Најбезвезнији фк на свету... Шамрок је ваша лигa🤠😎

Иди бегај

pre 2 godine

@Jedini klub koji je izgubio namestenu titulu!,
Да може као на Сонију, ја би знао како, препознатљивом игром кратких пасова...

Tutankamon

pre 2 godine

Ma baš vas briga tu je Ling long liga !
Nije Evropa merilo, najvaznije je domaće prvenstvo, a tu vam niko ništa ne može.
Šampioni namešetenog prvenstva !

shone

pre 2 godine

Ne mislim da je Partizan toliko loš, ali u ovom meču katastrofa. Ovde ako izvuku bod, da se udaraju u zadnjicu
(Mile, 21. oktobar 2021 22:20)

Izvukoše!!

Padaju mi kapci

pre 2 godine

Čoveče pa na koju foru je ovaj Jojić igrao Bundes ligu. I to jos u B. Dortmundu i Kelnu. Pa boljih se može naći u našim Zonskim ligama.
(Miki.Subotica., 21. oktobar 2021 22:38) a sta reci za Markeca

Detroit

pre 2 godine

Ovaj crni kapiten Genta pohapsio ceo napad Partizana......a da mi neko objasni kako je Marković bio u Liverpulu i Jojić u Dortmundu i Kelnu......??

Tomi

pre 2 godine

Tako je to kada se igra nameštena liga. Partizan bez poraza u domaćem prvenstvu, svi igraju sklanjalicu protiv njega i kada se zaigra u Evropi eto otrežnjenja. Prvi ozbiljniji klub, doduše lošiji od pola naše lige i poraz.

pinokio

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.

kodzo

pre 2 godine

Na koju foru ovakav ocajan Partizan pobedjuje sve u domacoj ligi bez primljenog gola, ni protivnickog suta na gol?
Ima li neko odgovor na ovo komplikovano pitanje

Pero

pre 2 godine

Joj ovih, Zvezda je prošle godine dobila ovaj Gent... Pa sto danas stručnjaci ne dobiste Mitjiland kad ste tako jaki...
(mladson, 21. oktobar 2021 21:56)

Zato jer tako smo u mogućnosti!

Mirko&Slavko

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo. Mi kad smo loši budemo kažnjeni za to i izgubimo. A ti si postavio igru preslikanu od Stankovića da se ne izgubi i napred se nadajući nekoj taliji. To Partizanu nikad nije i nikad neće uspevati. Partizan da bi pobedio mora da igra fudbal i da bude bolji. A večeras je sem poslednjih 15 inuta bio inferioran i ruku na srce, zaslužio je da izgubi.
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Ono će vama uvek da ide je da budete druga svirala što ste realno uvek i bili, a ti sad možeš du sutra da izmišljaš umetničke note i stilske figure da to objasniš da ne izgleda tako. Pazite vi, čovek je mrtav ladan pokušao da objasni da je poraz na domaćem terenu od Genta nekako bolji od prvog mesta u grupi bez poraza u takmičenju koje je za nivo iznad, pritom u grupi sa dosta jačim timovima on nekih herbarijuma iz osnovne škole, pa braćo navijali vi za Zvezdu, Partizan, Vošu, OFK ili šta god komentar od ovog našeg brata zaslužuje plus makar bio doktorat sarkazma što on ipak nije pokušao, ponavljam... Čovek je ozbiljan.

tastatura

pre 2 godine

Jel vam sad jasno vise koliko je Partizan mali klub. Devet puta su se sastajali sa belgijskim klubom i nemaju ni jednu pobedu. Uglavnom su sve porazi. Poslednju pobedu u Ligi Sampiona je ostvario 1983 godine, pre 39 godina! Poslednju pobedu a ujedno i jedinu pobedu u Ligi Sampiona gde je Partizan bio gost je ostvario 1963 godine, znaci pre 59 godina! Dosta vise sa tim da se Partizan naziva hramom fudbala i evvropskim klubom

Munja

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.

rikardoronaldo

pre 2 godine

Strajnica treba prebaciti na sos.. Ako jos postoji.. Partizan stadion navijaci.. Tuga.. Kao da se gleda liga severne koreje 55 56

es

pre 2 godine

Partizan srazmerno svojoj istoriji u Evropi.Cim naleti neki klib koji iole zna da igra fudbal to je nepremostiva prepreka,a da ih covek pita bukvalno su velicine Arsenala...

Mazohista

pre 2 godine

A gde su od prve minute Jovic, Pantic i Terzic....ispusene mustikle koje proteraju iz inostranstva nisu nista do krvolocni komarci koji sisaju krv i nama navijacima i klubu.

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

ultrasrbin

pre 2 godine

Zivkovic bolji od Miljkovica, ali ofanzivno ga nema nigde.
Obradovic kao da nije jeo 7 dana.
Scekic umalo polomi svog halfa.
Natho ipak nema snage.
Menig setac.
Rikardo klizac.
Markovic igra kao da je kucu stavio na iz 2 u 2.

Mihajlo

pre 2 godine

Mi sto dovodimo centarforove,ja nikad ne bih rekao da su Sadik i Rikardo fudbaleri a oni nekako daju golove. Danas mi je smesan ovaj Rikardo,ne ume loptu da prihvati ,da je doda,dribla,nista ne zna,upropastio je bar tri potencijalne sanse za gol.

es

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)
i posle se ljutite kad vas prozivamo za projektovanje svakog vaseg protivnika.

Brane

pre 2 godine

Vidim taj strasni valjak melje.Zvezda Gent 4-1 20/21. Tako da.. gromado laku noci prijatno. Za kraj..nikad jaci Gent, nikad slabiji Mitjeland.

Dag Kristi

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado.. 
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom
(Dimitrije Pantić, 21. oktobar 2021 23:13)

Jel Pejton Mening?

Jones

pre 2 godine

Nije ovo liga pod pokroviteljstvom FSSa da možete da vrištite na sudije. Crveni, doviđenja. Ako ste ovde glavni kauboji, u Evropi ste niko i ništa.

Zoran

pre 2 godine

Natkho ama bas nikada nije odigrao dobro jacu utakmicu. Neprimetan na medjunarodnim susretima. Jedini koji je stalo , bas tu, pokazivao kvalitet je bio Suma , a ova totalna neznalica od trenera otera coveka na pravdi Boga.
Banjak na njegovom instafram nalogu je rekao, posle izbacivanja Sume da su svi u klubu znali da ce Suma biti izbacen, te da je i Suma to znao.
Zamislite sta je onda Partizan ???
Koji je ovo crni tim...Holender, Jojic, Senicnain, Urosevic, Zdjelar, Obradovic, Lutovac, Zivkovic...Ljudi to je 4. evropska kategorija, da se ne lazemo.

cccc

pre 2 godine

@Milija

To i jeste odlika gubitnika i seoskih ekipa. Bolje da igram zonu ceo život nego da se borim za više pa da mi da Bajern 5 komada.

Tom logikom je Turbina Vreoce uspešan klub ali nije.

JPR24

pre 2 godine

Partizan večeras jednostavno mora da pobedi. Sve manje od toga je neuspeh.
Samo napred u potpuni napad svih 95 minuta.
Podrška od mene zvezdaša.
(Munja, 21. oktobar 2021 21:14)

Koji napad ? Pojma nemaju gde su.

es

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)
ti rece pobedice nas i Keln i Gent i Krasnodar i Sparta i Mitjiland i Ludogorec i Braga i Liberec i Olimpiakos i Kluzovi...jel ima neko da nas nece pobediti...

znamBre

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

kako vam bre više ne dosadi...
ko će da nas ugazi? i gde?
jesi bre ti normalan?
pa 5 godina mi igramo LŠ ili LE, LE stigli 2x do 1/8 F a i ove godine će biti.
Pa taj midtjiland nije mogao desetkovanu CZ kod kuće da pobedi, a ugaziće nas u BG? ajde bre gledaj da ovi tvoji pobede "nikad jači" gent....

AcA

pre 2 godine

(Čoban, 21. oktobar 2021 19:37) koliko je ljubomornih zvezdaša što igramo ovo prejako evropsko takmičenje a oni onu slabu ligu evrope.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 21. oktobar 2021 20:01) Nemas pojma koliko mi je drago sto navijas za NK partizan

Maxe

pre 2 godine

Javno se oprastam od FKPartizan dok je Markovic u ekipi. Profesionalni fudbal zahteva izgaranje i zivotna odricanja zarad ljubavi prema fudbalu i novca koji dobijate od kluba a ne predstavlja uzivanje na Beogradskim splavovima.

PrtiBG

pre 2 godine

Grobari idemo ispred skupštine!!! Ovako se ne sudi Partizanu!!! Ovako se ne ponaša prema Stanoju trenerskoj gromadi!!! Svi ispred skupštine na protest!!!

Verebi Lovra

pre 2 godine

Klub koji u domaćoj ligi daje prosečno po 3 komada, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.
Dominantni CF Rikardo, ne može da prismrdi golu prosečnog Genka.

Prejadna igra, majke mi.

I vi hoćete titulu?
(Ajgor, 21. oktobar 2021 22:30)

Opasan Genk, samo oni su igrali drugu utakmicu, u drugom gradu, na drugom stadionu, ovi što su igrali protiv Partizana su Gent

shone

pre 2 godine

Pričajte vi šta hoćete, ali ovi Belgijanci su projektovani za minimum 1/4 finale LŠ...
Jedino im problem jaka liga pa ne mogu preko 10. mesta da budu...

Sofronije

pre 2 godine

Nema veze, već u nedelju ideja će opet biti tu. Pošto ne igra sa Zvezdom, prognoziram bar 6-7 golova za vraćanje samopouzdanja. Mašina je to!

GG

pre 2 godine

Ovaj Gent kad je bio 3 na tabeli je izgubio od Zvezde obe utakmice, a Pantic pricao kako je to smesan klub. Sad je 11 na tabeli i pobedio je partizanku

Zvezda ooooo

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)

A onda ste se probudili i shvatili da vas nije kantao samo ko nije hteo...

SU

pre 2 godine

Kad ti dva panja igraju bekove, naravno da neće biti proigravanja. Do 70 i nekog minuta nismo imali šut na gol, ukupno 32 faula na utakmici, šta reći? Markec i Menig nisu bili dovoljno dobri, nisu ostavili trag svojom brzinom, dok smo se opet previše oslanjali na Šćekića i Zdjelara da glume plejmejkere, iako je to suludo. Žešće iscepkana tekma, Partizan bez nekog lidera u napadu, Rikardo nedovoljno dobar.. Možda da ga ne stavljaš baš svaku tekmu, a Stanoje? Gde je sad mali Terza ili neko mlad da udje, da unese žara?

Ajmo sledeću mnogo bolje, i da ih dobijemo u gostima, svakako nam Evropa kod kuće ne ide godinama, osim protiv Tottenhama.

Realno

pre 2 godine

Ljudi. Zvezdi je u Evropi Pavkov Talija, a Partizanu Suma. Partizan je prodao Taliju Sumu tako da nema mi vise pobedu da vidimo u Evropi.
(Pppp, 21. oktobar 2021 22:46)

Ne budi skeptičan,tebra,pa igrate ponovo sa Florom i Anartozisom.Ako te veličine ne dobijete,koga ćete...imali ste više sreće pri žrebu nego pameti i znanja a setimo se i kako ste izbacili Soči i Santa Klaru i uz koliko sreće,iako su dno dna ekipe.

Rocky

pre 2 godine

Dobar fudbal Partizana protiv jednog ozbiljniog tima, za razliku od Zvezde koja se obrukala večeras protiv jedne nižerazredne ekipe.

Očekujem u nastvaku 2-0 za naše momke.
(Kikujiro, 21. oktobar 2021 21:45)

Takoe !

Gent je ozbiljna ekipa na ozbiljnom 12. mestu u belgijskoj ligi :-))) Fudbalska gromada.

Za razliku od nižerazredne ekipe koja je vicešampion Danske ... i koja jedva izvukla bod protiv Zvezde u nekom karambolu ....

Moćni šamrok u bunkeru sa ovim Indijancima koji su na 12. mestu.

O tugo jesenja :-))))

Ako su ruze, procvetace...

pre 2 godine

Jojicu zabranito da se bavi fudbalom. i amaterskim.
kao zakonsko resenje predlazem zabranu prilaska FUDBALSKOJ LOPTI na 50m.
Kriminal

NijeBitno

pre 2 godine

Bez preterivanja,značajan br igrača je na nivou međjugradske lige. Raspustio bih ceo tim osim golmana ,Rikarda i Meninga(čisto da se proveri šta bi mogao u tom drugom timu) .

Menadzer

pre 2 godine

Nebitan poraz...igrali igraci Evropu, skocila cena igracima, menadzeri trljaju ruke, vec se traze angazmani gde prodati igrace...kakav crni plasman u Ligi konferencija, ko to jos gleda, bitno jd prodati igraca i uzeti procenat...a ti se bagro lozi na igru...

Anti Fudbal

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Eh, p nije to isti tim, em je to bilo prošle sezone kad je Gent bio puno slabiji na 3. mestu lige i igrao Ligu Evrope, em ove godine je puno jači, na 12. mestu u ligi i igra Ligu Konferencije :-)))

muhahaha prevaranti

pre 2 godine

Mašina iz superlige koju su hvalili do skoro da daje 4 gola po meču ne može ni jedan da umulja 12.ekipi belgijske lige!?
Čudno malo.

Bane

pre 2 godine

Arnautovicu, da li si ti zaista zadovoljan kako ste igrali? Koliko su stativa i prilika oni imali?
Da li bi voleo da svaki mec odigrate tako kako ste igrali veceras?
Vidi, meni je bilo mucno gledati i jedne i druge. Vi ste imali malo vise srece od nas, ali mec je bio ispod proseka.
A ostajem pri svome da o sklanjalicama sa vama ne trebamo diskutovati.
(Dijagnosticar, 21. oktobar 2021 23:43)

Mi smo igrali 1-1 sa sampionom Danske!Vi igrate kup paje patka.Ne, nismo igrali dobro i sta sad? Ne brini se ti Zvezdu dusebriznice srpskog fudbala. Za 14 dana ces imati priliku da vidis kako se na Rajku dere Danski sampion za razliku od nekih koji gube kuci od desetoplasiranih iz Belgije.Mali ste, shvati to..mali!

ls

pre 2 godine

Slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva je pobedio,sto ne znaci da Partizan u ovom Cipiripi takmicenju ne moze da pobedi u Belgiji.I za drugoplasiranog postoji nada kroz baraz da zaigra na prolece u ovom takmicenju.
(pinokio, 21. oktobar 2021 23:23)

Problem je sto je taj slabasni Gent iz donjeg doma belgijskog prvenstva dominirao nad komsom, i ostavi utisak na njih kao da su protiv Bajerna igrali. A i kako nece kada im verni navijaci pevaju pesme (pogrdne) o Zvezdi, umesto da pevaju svoje pesme i bodre tim, mada oni ni nemaju svoje pesme ali ajde. Po misljenju grobara, trenutno u LE ne postoji jaci protivnik od ovog Genta, i Zvezda moze pobediti koga hoce, remizirati sa bilo kim, ali Gent iz cipiripi konferencije je za dve klase bolji od svih Zvezdinih protivnika.

Vladan R

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali na osnovu napisanog se moze zakljuciti da je FKP odigrao lose. Sa jedne strane razumem nezadovoljstvo navijaca, ali sa druge cini mi se da su ocekivanja po obicaju prevelika i nerealna. FKP sad vec, gledajuci celu istoriju, u 9 utakmica, nema ni jednu jedinu pobedu protiv Belgijanaca. Jeste svojevremeno izbacio Anderlehta, ali uz dva remija. Sa druge strane CZ, jeste pobedjivala belgijske klubove, ali je u tri dvomeca, sva 3 puta eliminisana, uz ukupnu gol razliku -7. Ispala je sa sve Stankovicen, Ognjenovicem, Bunjevcevicem itd od do tada a i od tada, manje vise, nikad cuo Ekerena. Izbacivala je CZ klubova iz svih liga petice, a i sire, ali eto Belgijance nikad. Ne zelim da kazem da su njihovi najbolji naj na svetu, ali da nam ne leze ne leze nam. I sad neko ocekuje da ce FKP lagano da pobedi Gent, a istovremeno se omalovazavaju dve pobede CZ prosle godine. Briz ove godine dobio Lajpcig u gostima a protiv PSZ osvojio bod kod kuce, ali za navijace belgijski klubovi su, kao ma sta oni znaju o fudbalu. Mada, kad malo bolje razmislim, tj setim se kako se komentarisu uspesi CZ u poslednjih 5 godina, uvek je ili sreca ili nikad slabiji rival ili nesto trece, ali nikad kavlitet, ne cudi me neobjektivnost, i u vezi ove utakmice, a i generalno.

Mikijaveli

pre 2 godine

Partizan jako tanak nazad, ni su ni Belgijanci bolji nazad, ali za sad nemamo nikakvu ideju u napadu...
Teško ćemo ovde do bodova ovako.
PS Ima neko pojma koliko Strajnić još ima do penzije? Da znam koliko još njegove bisere moram da slušam

JohnyWalker

pre 2 godine

Ono što pišem uvek. Rikardo u našem prvenstvu uvek sam. Niko oko njega po dogovoru. A ovde u ovom takmičenju ne može da opepeli jer ima čuvara

Max von Laaberg

pre 2 godine

Stanojevic uvodi 4 zvezde,sad ce biti katastrofa. Prvo poluvreme je pokazalo da covek jednostavno nije dorastao za velike utakmice,analiza protivnika je totalni promasaj,Richardo se nije video Obradovic luta covek jednostavno nema klasu da moze igrati nesto ozbiljno uz liniju.Gent je mnogo ozbiljnija ekipa nego sto je Stanojevic postavio igru,to govori da covek umislja da je veliki trener i potcenjuje protivnika.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Sanicaninu sljampavom igrac od 170 skoci i da gol.Bravo za golmana Popovica i Vujacica.Ostali treba da se stide.Stefan Babovic je za Lazara Markovica Ronaldinjo.

Sanogo

pre 2 godine

U Ligi svima po 4 komada, a od samo 6 ozbiljnih utakmica : 2 protiv Sochija, 2 protiv Santa Clare, 1 protiv Genta i 1 protiv Zvezde, Pobedili ste samo Santa Claru na JNA, nama ste sutnuli jednom u okvir gola.

Imate UBEDLJIVO NAJLAKSU GRUPU ukljucujuci sva 3 Takmicenja Liga Sampiona, Liga Evrope i Liga Konferencija, jedina grupa tu negde je LASK, Maccabi, Alashkert i Helsinki.

Realno

pre 2 godine

Ovi nisu znali da ste pobedili Proleter,Voydovac,Kolubaru,Kragujevac,Lucane,Surdulicu,Floru ,Anartozis...sve same velesile i gromade.

Arnautović Marko

pre 2 godine

@dijagnosticar

Jeste,nismo prešli centar,dali gol,Ben pogodio stativu,a Dioni šansu utakmice 1 na 1 i to sve u drugom poluvremenu...

POPE

pre 2 godine

Zvezdas sam i mislim da bi Suma sam ove pobedio. Oteraste ga a bio je sigurno jedan od najboljih igraca u Srbiji. Bolje da ste njega ostavili a oterali Stanojevica.

обс

pre 2 godine

Дакле, већ сам писао о игри Партизана против Анортозиса. Данас, данас још већи ужас. То је апсолвирано. Али, РТС треба овог коментатора утакмице већ једном да помери. Боље гледати утакмицу без икаквог коментатора. Јер, толико иритира нереалним тумачењем игре, незнањем, закључцима, бојом гласа да појачава фрустрацију посматрача иначе лошом игром Партизана. Ајде што се патим игром него још трпим и душевни бол оваквим ТВ коментарисањем. Толика његова самоувереност да добро ради свој посао је неподношљива. Могу да искључим тон али не треба коментатор да ме артефицијално учини глувим кад то нисам. Еј, да се самокажњавам? Пишем коментар јер нећу да ме учини и немим.

sasha lz

pre 2 godine

ma pobedili bi mi njih nego rekao stanoje igracima da ne zapinju posto se znaju prioriteti i imaju vazniju tekmu protiv tsc u nedelju, jedino se inervirao na kraju posto sudija pustio grublju igru pa su ipak morali da se trose vise nego sto je planirano.

Wllaxy

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

E ovo je uspeh - napiše lik osam rečenica a svaka besmislenija i netačnija od one prethodne tako da nijednu nije uspeo da pogodi... Još to začini autoritativnom poslednjom rečenicom... Ja to njenu recimo nikad ne bih rekao - uvek treba komentara poput njegovog da se lepo ismejemo i zabavimo..

navijac zvezde

pre 2 godine

Zamislite grobarske komentare da je zvezda izgubila od Genta, kakve bi komentare ostavljali naše komšije male pakosne, oni inace svaki put kada zvezda izgubi u evropi koriste to kao povod to da bi omalovazavali zvezdine titule ,pa pogledajte šta su pisali skoro za Vladana Milojevica a Milojevic imao uspehe o kojima oni mogu samo da mastaju, znaju da pljuju sve zvezdino da pakosno omalovazavaju svaki zvezdin uspeh a oni ne vide svoju bruku i sramotu , e to su vam navijaci jsd, zloba pakost, mrznja ,kompleks 4 u 1

Sramno, kao i uvek

pre 2 godine

Mi kad smo igrali evropu i tukli mancester junajteda i takve vi ste gurali krpenjacu po bubarevom brdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 22. oktobar 2021 07:34)
Koje takve? Jel Kvins Park Rendžers, Njukastl i Groningen? Imate tu jednu pobedu nad Mančesterom pre skoro 60 godina i ti nama soliš pamet o fudbalu a imamo bar 20 pobeda nad najvećim evropskim klubovima. Vi ste uspeli sinoć da izgubite od Genta na "vašem" stadionu koji je objektivno slabiji nego prošle sezone kada ga je Zvezda dobila u obe utakmice po 2:1. Al' 'ajde što ste izgubili, nego što ste izgledali 80 minuta kao amaterski tim. Sve ovo je dovoljan pokazatelj da u našoj ligi pobeđujete isključivo nameštaljkama. Derbi u ligi niste dobili 2 godine al' zato imate 30-40 uzastopnih pobeda nad svim ostalim klubovima u ligi.

Zvezda šampion

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad.
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)
Vi ste uvek bolji ali nikad nemate sreće. Protivnik uvek ima sreće. Zvezda uvek ima sreće. Zvezdu uvek svi oduče od fudbala ali je ne pobede. Uvek bi ste vi nekome dali 4 komada ali vas uvek u tome spreči neka nevidljiva sila ili evo sada čak i vaš trener. I tako, izgovor za izgovorom već punih 76 godina. Mi rašrafljeni došli kući neporaženi sa gostovanja danskom šampionu a vi razmontirali Gent i poraženi na svom stadionu u trećem rangu evropskog fudbala. Teško Gentu i nama, vama čestitke.

Aca

pre 2 godine

Teska prica i za Zvezdu i za Partizan kad u protivnickom timu ima pretezno dugonogih crnaca... to je bio Serif... i veceras Gent... tugaaa
(Snaga je u razumu, 21. oktobar 2021 23:17)

Nemoj, molim te, da porediš Šerif i Gent... Šerif ozbiljna ekipa.
(CZ99, 21. oktobar 2021 23:39)

Grobari ne znaju da je šerif na UEFA listi mesto ispred njih - Šerif 58-i, Partizan 59-i.

Sofronije

pre 2 godine

Ovo samo kod nas ima! Igraš najlošije evropsko takmičenje, odigraš tri utakmice od čega dve kod kuće, osvojiš 6 bodova i smeješ se komšiji koji igra jače takmičenje od tebe i koji je u tri utakmice, od čega dve u gostima osvojio 7 bodova.

Needukovan

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.
(darko, 22. oktobar 2021 07:02)

Izvini, jel si ti to napisao da vas je stigao umor? Cekaj..ovaaaaaj..UMOR??? VAS JE STIGAO UMOR!!!???
Ajd još jednom - U M O R ! ! !

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Daj brate, napisi još nešto, odavno se sladje nisam nasmejao :):):)
Ekipu koja igra Ša la la Srpsku Ligu stigao umor od teskih utakmica sa Anestezijom i Faunom!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vidim dovoljno si obrazovan da koristis net, pogledaj s kim je do sada igrao npr. Mancester, koliko utakmica, koji je kvalitet protivnika, pa se onda seti kako su pre 2 dana 0:2 okrenuli na 3:2 i procitaj onda opet svoj komentar.

Ako neces za Mancester, pogledaj bilo koju ekipu koja igra LŠ, evo npr. Šerif, koji je izbacio Zvezdu ili vec izaberi po svom ukusu..neku ekipu koja se nije umorila od fudbala posle 3-4 utakmice..

Znaci - stigao umor! Hahahahahahahahahahaha
E, hvala ti, ulepsa mi dan :D

Aca

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)

Samo si zaboravio da je trenutno Gent 12-i u ligi, a Šerif jedno mesto na UEFA listi bolji od vas.

zvezdasSrb

pre 2 godine

Zvezda je pobedila ovaj gent, koji je dosao bez 10 igraca. Treci golman branio. Ove sezone gent bolja ekipa
(Majki, 21. oktobar 2021 21:51)

klasična izmisljotina...

falio im je samo dva igrača svi ostali su igrali

Arnautović Marko

pre 2 godine

@Majki

Grobarski spinovi za široke narodne mase...
Naviklo to da laže i izmišlja...
Evo ovaj današnji Gent kvalitet da uzme ovaj intertoto kup,a na začelju su belgijske lige...
Jel ti sad lakše?

NijeBitno

pre 2 godine

Dobro,sada rafalna paljba. Realno stanje je da cim malo ozbiljnija ekipa nama dođje (trenutna 12 u Belgiji sa pet poraza) mi jedva polovinu prelazimo.
Markovic izgleda kao veteran koji igra recijalnu utakmicu,zalutao.
Bekovi ne postoje,manje više ista dijagnoza ko Markovic.
Mi nemamo vezbi red ,a odbrana nam je suv prosek,sa tendencijom ka bas loše.
Sve u svemu limitirani igrači do bola.
I da se ne kitimo pobedama u domaćem prvenstvu više. Jer je jedino Evropa merilo.

Nenad

pre 2 godine

Zašto ne prenosite informacije profesionalno sa ove utakmice?
Gde je rezultat, gde je informacija o tome koje strelac, zašto Live Blog ne radi na klik..?

Danijel

pre 2 godine

Tuga, čemer, jad i još mnogo toga. Ova utakmica je prava istina našeg kluba gde ne možemo tamo nekim osrednjim belgijancima da uputimo šut u okvir gola a kamoli nešto više.

Avatar

pre 2 godine

Kakvi ste banisa!!!!Sramno ponasanje posle utakmice...zaista neznam sta zamerate coveku...odsudio za 10,nije im svirao cist penal...i jos ga popljujete...pa nisu vam ovo nase oranice,sad ce da vas iscepaju po dzepu...posteno su momci odradili,ali nije bilo dovoljno,dobio je ipak bolji tim.Trebali ste cestitati ljudima...sad ce da vas ugaze kod kuce za sve novce...

Mad Max

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic. Za vecinu igraca koji su veceras igrali siguran sam da ni njima samima nije jasno sta uopste traze na terenu.

Pall Mall

pre 2 godine

Groblje i fudbal. Pa kako ih nije sramota pored ovakve očajne igre još na kraj utakmice negoduju Stanojević i Marković kod sudije. Mizerija od ljudi sta drugo reci.Blamaza kod kuce. Neko ide prvoplasiranom u Danska i uzme bod neko kod kuce sa 12 plasiranim iz Belgija i ćorak. I kasnije negoduju ko skuplja poene u Evropi za Srbiju.

Master Yoda

pre 2 godine

Buaaaaaaaaaaaa!
Pljujete Zvezdu koja je bez kljucnih igraca odigrala u gostima nereseno, a vi u punom sastavu pregazeno od Genta na svom stadionu.
Da, i Zvezda je taj Gent pobedila dvaput prosle godine.
Grobari su komedija!

zvezdas

pre 2 godine

Molim upravu FK Partizana da mi se javi sto pre. Dobrovoljno se prijavljujem da placam dozivotne ugovore: Markovicu, Obradovicu, Urosevicu, Holanderu, Zdjelaru i Lutovcu i naravno Stanojevicu. Ne pitam koliko para, samo da ih gledam!

epp

pre 2 godine

svako treba iz srca da navija za svoj klub.Ne treba govoriti kako mozete da navijate za Partizan bez obzira sto stvarno veze nikada sa fudbalom imali nisu ali tuga je kad oni prozivaju druge.
Sa kojim bre pravom,stativom protiv Reala kao najvecim uspehom

Klaxon

pre 2 godine

@Kao prvo gent je dosta jaci nego kad je igrao sa zvezdom...kao drugo vratio se Delpoitre i pojačali se to jest stari trener se vratio koji ih je vodio u LS kad su prošli grupu ...a kad je zvezda igrala sa njima nisu mogli da se sastave imali su 0 bodova u grupi tako da nemojte gluposti da pricate poznavaoci fudbala!
(Grobar brisel, 21. oktobar 2021 21:56)

Prvo,Gent je slicnog kvaliteta kao prosle sezone, a to potvrdjuje i tabela u Belgijskoj ligi. Kao drugo, Zvezda je protiv njih igrala u jacem takmicenju i tu ih dva puta pobedila. Jedno je liga evrope a drugi liga Mitra Mirica. Sramoto jedna, izgubili ste na svom stadionu od ekipe koja je imala 0 bodova u grupi sa Zvezdom prosle sezone.

est

pre 2 godine

Važno da je Zvezda opasno odigrala. Više sreće nego pameti. Gent duplo jača ekipa od Midtjilanda.
(Stefke, 21. oktobar 2021 23:25)
čuj duplo.Gent bre projektovan za finale kakav crni Mitjiland.
on ce tek sledece godine biti vrh kad vi budete igrali sa njim.?

Skorpion

pre 2 godine

Danas najbolji napadac Partizana -Vujacic........
(Mad Max, 21. oktobar 2021 23:00)

Bolje bi mu bilo da je bio najbolji u odbrani, mozda mu onaj Belgijanac od 150 cm ne bi dao gol glavom.

Posmatrač

pre 2 godine

Da li ovo moglo bolje ? Sa ovim igraćima i ovom postavkom igre - NE !
Da je trebalo ( mnogo ) bolje ? Naravno, zbog koeficijenta za naš fudbal i samog kluba !
Ali ova utakmica je pokazala koliko smo kao tim limitirani - spori , lako dokučivi,nespremni fizički i psihički.
Nema, čak i za neučestvovanja u igri , nekih ozbiljnuuh " kazni " za povratnike u klub !
Seći stvari na vreme i ostavite sudije na miru .....

tv

pre 2 godine

Taj Gent vam je 12 na tabeli u Belgiji, Partizan kao domacin na svom terenu ne moze da ga pobedi, ni da odigra nereseno, ne moze cak ni gol da mu da. A taj isti Partizan u svom sampionatu daje po 4 golova na utakmici. Svi mu se sklanjaju.

Wllaxy

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!

Coa

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Uh sunce ti poljubim, ajd što si prepametan nego što si opasan za medalju.
Tačno ću početi praćku da nosim.

Samroje opet pukao

pre 2 godine

PS, ove godine
GENT. BRIŽ (prvak Belgije). 6-1
(mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 11:42)


P.S. Ove godine Real Madrid - Serif 1-2...

Mare

pre 2 godine

Sa igrom iz prvog poluvremena, Partizan može da da gol samo iz neke greške Genta, a bliži je tome da ga primi. Zapravo igra Partizana ne postoji.

doktor

pre 2 godine

Jel u ovoj Ligi neka druga pravila? Jel to domaćin ne sme da predje pola terena više od jednom , a gost ne sme da šutira u okvir gola? Bas zanimljiva utakmica.

123

pre 2 godine

Kakav je ovo tim sastavio Stanojevic? Igra na 0-0? Jedan igrac u spucu koji ne moze do lopte da dodje. Sve se daje na odbranu. Ovi vise imaju loptu, bolji su u duelima. Ako daju gol mi ga necemo dati do Svetog Nikole?? Sramota. Gde je Jojic, Pantic? Neko da moze da poveze redove? Ovaj Zivkovic ne moze da se sastavi. Natko odsecen..Nema centarsuteva? Ocaj..

miško

pre 2 godine

Gent igra bolje od kada se bori za opstanak, protiv nas je oba puta bio pri vrhu kada smo ga pobedili. Prvo ništa od grobara ali očekujem reakciju u drugom, treba ih napasti za klubski koeficijent i Srbije.

Lazare prevaro veka

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...

Zoran

pre 2 godine

Sta ce Patizanu Suma..imamo mi Markovica, Obradovica..Nije dzabe Stanojevic oteran iz svakog kluba..Evo bas pade gol..Komedija od Senicanina i Vujacica...ovaj tim Partizana nivo 4. evropske kategorije..Gent klasa iznad..jasno kao dan.

Crni gavran

pre 2 godine

Amaterska igra pfc, sve u svemu!

Napadi iz šuplje u prazno, ostalo nije za koment.

Bio jednom jednom jedan klub svima znan bla bla

Laki

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa

Milan

pre 2 godine

Ja sam.grobar ,ali da se ne lazemo,mnogo bolji Gent fizicki,trkacki,takticki u svakom pogledu...čim dodje ekipa iz iole ozbiljne lige vidi se drasticna razlika

dak

pre 2 godine

Brate koliko smo jadni.Gledam pojedine igrace Partizana tipa ovog Urosevica.
Nemam nista protiv njega ni protiv Holendera ni Jojica ni ostalih,ali nekada je bilo nezamislivo da igraci tako skromnog kvaliteta igraju u Partizanu.Slusam hvalospeve o ovom Gomesu.Pa ljudi lik je toliko spor,toliko inertan i predvidljiv.Nimalo kreativan.od 20 dulela gubi 19.Sebican bez pregleda igre.Trosi lopte najstrasnije.
Mogao bi da nabrajam do sutra,ali nema svrhe.Sinoc sam gledao Bajern kako melje Benfiku u Lisabonu.Ono je uzivanje puca sve od kvaliteta i brzine.Kapiram da nismo Bajern ali ipak ja ne znam sta rade nasi igraci na treninzima.

Deka

pre 2 godine

Trener je katastrofa, plasljiv i ziceras. Protiv snažnih i brzih Belgijanaca postavio stare isluzene spore igrače da održe nula nula.
Šta je sa Terzićem?

veder

pre 2 godine

Gent bolja ekipa tri puta, Partizan je dobro prošao, spasao ga golman katastrofe, i ne znam šta se bune na kraju, napadaju sudiju?, evo i gromada od trenera dobio crveni karton!... oće čovek da se tuče sa sudijom!... nikakvog dostojanstva, sami primitivci.

Svi napolje

pre 2 godine

Kakav trener i uprava, takva i igra, takvi i menadzerski igraci. Takva i bezidejnost. Nema leba od ovoga sve dok se ozbiljno ne procisti nas fudbal od svega zlog sto ga okruzuje.

stefan12345

pre 2 godine

Sramotaaa!!! Gde je sad iliev sa pricom da partizan doprinosi srpskom fudbalu? Gubis od direktnog konkurenta za naciinalni koeficijent i to u beogradu. Borba za 11.mesto a bicemo 13.jer ce belgija da na prestigne. Zvezda je ovaj gent dobila prosle godine oba puta. Ovaj gent je prosle godine imao 0 (nula) bodova u grupi u kojoj je zvezda imala 11, dovoljno govori od kakvih slepaca ste izgubili u sred beograda. Da je u gostima, pa i nekako da se proguta, ovako sramotaaa!!!!

profa

pre 2 godine

Kako možete Evropu sa igračima koji su se vratili u Partizan a ništa u Evropi nisu pokazali. Marković, Jojić, Pantić, Miletić, Rikardo, Zdjelar. Holender igrač? Za naše prvenstvo? Džaba kada od titule nema ništa
(Laki, 21. oktobar 2021 22:35)

Prijatelju kako zaboravi OBRADOVIĆA, koji je trebao posle 20 min. da izađe, i ta jedno 2-3 meseca da udje kao rezerva protiv Kolubare. Inače, Menig je u rangu Holendera, i to nam nije neko pojačanje. Jović i Terzić starteri, a Menih, Holender, samo protiv domaćih ekipa sa začelja, da uče.

kladzom do bola

pre 2 godine

Mi smo mogli da prekinemo patnju gledanja ove utakmice , odes sa stadiona , promenis kanal ali sudija je morao da ostane do kraja i gleda bravure Lazara M , Jojica i ostale " klase " oteranih iz inostranstva . Boze koliko su katastrofalno losi a opet ih guraja osoba S. da loptu dave i dave i dave i dave . Pusti bre mlade da igraju a ove u klub penzionera .

Dimitrije Pantić

pre 2 godine

Jedino što je vredelo u ovom klubu, Suma i Asano ste oterali a Meninga zamenio,jado..
Vodi bre onog Popovića Stanoje sa sobom

Лаик

pre 2 godine

Европа је мерило. Ово је била идеална прилика да се против осредњег белгијског клуба, у директном окршају освоје драгоцени бодови за српски коефицијент. Чак сам се и понадао да би комшије могле до корисног резултата, нажалост преварио сам се. Партизан као кандидат за титулу у домаћем првенству није у могућности да парира екипама на Старом континенту. Једноставно нема квалитет. И ту се свака прича завршава.

Atlas

pre 2 godine

Mi smo ove žute odrali onomad?
(Beli, 21. oktobar 2021 22:50)

Ti žuti ljudi u 6 utakmica osvojili nula bodova onomad, a bili tim iz prvog šešira.
(Grr, 21. oktobar 2021 23:07)

I vi izgubite od takve ekipe i to u lavoru. I to u ligi konferencije.... ha ha ha

Tako je, Zvezda razbija ekipe iz prvog šešira u LE a vi gubite od ekipe na 12.mestu u nekoj ligi konferencije.... Moćni Šamrok.

Xide

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom ali su igrali mnogo bolje nego večeras, Partizan nema veze sa fudbalom, glavni krivac je Stanojević a zatim pogubljeni Marković (da je bio agresivan u igri kao što je posle utakmice verovatno nebismo izgubili), zatim Natho (kao pijan, ni jedan tačan pas, ni jedno dobro dodavanje), Gomeš (neokretan i spor a pored toga i sebičan), Obradović(samo da je lopta dalje od njega, lupa bez veze), Šćekić ( puž bi ga pretrčao, nema čovek ništa, ni dodavanje, nj šut ni dribling, jednkstavno ništa nema od fudbalskog) pa i Urošević(ko kljuse bez glave) nemaju veze sa fudbalom, golman Popović je toliko iritantan i neintiligentan. Jednostavno mi nemamo mnogo veze sa ovom igrom, ovo je naša realnost i Stanojevićevo neznanje da spremi ekipu, jednostavn čovek se pogubi, zato nam se i dešavaju Šamrok, Santa Klara itd, itd.
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

Ja koliko se secam pozajmili su par Igraca od Odensea a na klupi im sedeo Ekonom....

darko

pre 2 godine

Kako smo igrali tako smo i prošli. Nema tu mnogo mudrovanja. Jedva skrpljen tim dao maksimum u kvalifikacijama, rotacije na dosta pozicije nema, stigao umor, forma u padu i moralo da se desi. Možda je ovom timu ovo maksimum. Realno su limitirani individualno. Rad, disciplina, fizička priprema, pa da se izgura jesen. Sa srećom.

Sale

pre 2 godine

Izgubiš utakmicu,odigras jadno,podređeno,praktično se izvučes sa ovih 0-1,a onda udaris po nekoj tamo Zvezdi koja je 2000km odavde odigrala nereseno desetkovana povredjenim i igračima koji su tek izašli iz bolesti,povreda...Još onaj,uzgred budi rečeno,retko odvratan tip od trenera dobije crveni jer se nešto bunio,valjda što nije sudjen penal za Gent u prvom poluvremenu...On samo i ume da diže frku jer tako je i ranije osvajao titule,pa se potom " proslavio" napolju...Gledajte,braćo,u svoju avliju,ostavite se drugih,jer,realno,niste vredni onoliko koliko umišljati...

Aster Blistok

pre 2 godine

Ovaj Gent je prošle godine igrao sa Zvezdom, i ako su bili desetkovani koronom, falilo im je svih 11 prvotimaca i drugi golman kao i trener, branio je treći golman, igrali su većinom omladinci sa pomoćnim trenerom...
(Miki, 21. oktobar 2021 23:34)

O čemu ti pričaš čoveče?

U meču koji je Zvezda tamo dobila sa 2:0 igralo je šest igrača koji su igrali i večeras protiv Partizana, uključujući i golmana Bolata koji je branio! U tom meču im je najmlađi igrač bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina tima je bio 26,4 godina.

U meču koji je Zvezda dobila kući sa 2:0 igrala su četvorica koji su odigrali večerašnji meč plus Jaremčuk! Najmlađi igrač im je takođe bio Osman Bukari sa 21 godinom a prosek godina im je bio 24,9 godina!

I ti sad pričaš tu neke smejurije o tome kako su igrali desetkovani, gde im je falilo svih 11 prvotimaca, da su igrali većinom omladinci sa pomoćnim trenerom a istina je da u timu nisu imali NIJEDNOG omladinca (ušao jedan nekoliko minuta pred kraj drugog meča)...

Nije lepo izmišljati, još manje lagati, naročito kada je sve lako proverljivo!
(Wllaxy, 22 Pusti ih. Naviklo je to da laze i da zivi u nekom svom virtuelnom svetu gde su uspesni!!!!

Aster Blistok

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.
(Ramones Lepsi komentar nisam procitao. Svaka cast.

Zvezdaš

pre 2 godine

Partizan kao klub je onako sa seoskim mentalitetom da neuvredim nekog. Maniri su tuče kuknjava mlaćenje prazne slame i ukradene ili na silu osvojene titule u domaćem prvanstvu. U Evropi slabo sa negativnim rekordima. Isto su mnoge ekipe bivše Juge kao i Dinamo Zagreb. Zvezda je sinonim za fudbal za sve na prostoru bivše Juge

stan

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!

Tor

pre 2 godine

Sta cete biti?! 1 u grupi? Takoooo jeeee.... Ugazice vas Midtjiland u Bg i Braga u Portugalu...
(James Bond 007, 21. oktobar 2021 21:52)

Da, da... Kao sto su nas ugazili u ove prethodne dve utakmice...

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Nikako mi nije jasno, da Markovic svaki put kad krene u drinling on se zabije u odrambenog igraca! Znaci bukvalno decko ne proba ni levo ni desno nego direktno u defanzivca!

Inace igra odlicno, nema sta!
(stan, 21. oktobar 2021 21:46)

Ranije je makar bio brz, sada ne moze ni stopere da pretrci.

joca

pre 2 godine

E moj Stanoje, sada lepo mozws da vidis kako nemas bekove. Veoma ograniceni igraci na tim pozicijama. Obradovicu desna noga sluzi samo za oslonac. Nikakva korist od bekova, mislim na svu cetvoricu ( Obradovic,miljkovic,zivkovic,urosevic). Od njih cetvorice ne moze jedan dobar da se sastavi

PFS

pre 2 godine

Ko je ovaj Stanojevic dripac,tri puta nije u grozio gol oterava najbolje igrace Sumu,Natka gura na poziciju tamo gde ima najvise kontakta,malog Bazdara ce da odjuri ko Sumu!!!

Joksa

pre 2 godine

I da posle utakmice u kojoj nemaš zbog čega da se žališ na suđenje, isprovociraš crveni karton od sudije, ja stvarno nemam reči. Stanojević misli da mu je ovo Linglong pa možeš da pritiskaš sudije kako želiš...

4k4.Dex

pre 2 godine

@Gromada
Druže u ligi bez briga ste, ne možete da budete treći makar sa petlićima igrali. Jedino Gent u grupi vam liči na fudbalsku ekipu

eee

pre 2 godine

često pricam o komoleksu vise vrednosti navijaca Partizana koje kad pitas oni ti objasne kako su u rangu Arsenala.Sa druge strane u Evropi za poslednjih 50 godina su na nivou Kaljarija.
vrhunac je izjava na pocetku ove lige..daj kad su je vec formirali da je osvojimo...

Daj mi njihov mozak da se odmorim

pre 2 godine

Ahhahahaha
E ali komentatori su hit.
Odlican i napadacki Partizan koji nije nadigran kuci izgubio od 12te ekipe belgijske lige.
Zato je losa Zvezda u gostima odigrala neresino protiv prve ekipe Danskog prvenstva tako sto je vodila do 78 min.

Ron Džeremi

pre 2 godine

Najjači komentari su mi da je prošle godine Gent bio slabiji... Kad već udarate po toj tastaturi kucaj na Sofascore i uporedi timove... Strašno kakve neznalice... Inače PFC se čuvao za TSC

mm

pre 2 godine

Covek izbaci Markovica koji pravi razliku, i odmah primise gol...
(Milos, 21. oktobar 2021 23:37)

Zbog Markovicevog ocajnog pasa smo i primili gol...

Miki

pre 2 godine

Ovi iz Genta nisu ni konobari ni cvecari.. Zvezda ih je dobila i kod kuce i tamo prosle godine a vi pricajte nekom drugom bajke, uostalom sta ima ja deci da objasnjavam. Pozz

zoki

pre 2 godine

ma manite ljudi gent , je l mi se odmorio zelenortcanin rikardo? treba mi za vikend za fantazi da izdominira kao svaki vikend. valjda ga nije stanoje poveo ispred skupstine

pedja 71

pre 2 godine

Gent ozbiljna ekipa. Dva suta na gol jedan usao. PArtizan ih razmontirao drugo poluvreme i veci deo prvog ali lopta nece u gol. Zvezda sa onim nekim Dancima kao i uvek tri vagona srece i bod. Danci ih oducili od fudbala. I sad dodju tako rasafljeni od Danaca ovde da nesto komentarisu i pametuju. Da vam nije Stanoja na klupi popili bi 4 komada onomad u derbiju. Tisina bre!
(dejan, 21. oktobar 2021 22:56)

Pusti nas, imate vi svoje muke.

Roman

pre 2 godine

Uistinu djeluju kao pogubljeno stado ovaca na terenu i jedini im je cilj da loptu što prije vrate Popoviću. Taktika Stanojevića ne zaslužuje nikakav kopmentar.

bgd

pre 2 godine

znaci mi vise nismo ni trecerazredni klub daj neka izmisle jos neku nizu ligu da ne gledamo ovo mucenje sa nekim gentom nikad u zivotu cuo za njih za 45 godina zivota e moj Partizane ipak si ti spao na surdulicu i tsc nema vise ovo zasto pratiti sto se mene tice fudbal me ne zanima

Smederevac

pre 2 godine

Primetio sam da su markovic i tikardo igrali kao da su rekreativni fudbaleri..ja bih to kaznjavao..a ovi bekovi majki mila..obradovic izgleda kao izgubljen..takva mu je faca.ovaj zivkovic ne znam sta da kazem..miljkivic veze nema ali je bar borben..rikardo nesto izigrava..menig dobar..cudi me stanoje sti ga izvodi iz igre.sve u svemu belgijanci u svemu jaci.

Neo@

pre 2 godine

Zvezda je ove lane tukla u obe utakmice... I koliko sam video, taj tim Genta je mnogo bolji od ovog danas!
Ovo što je Partizan odigrao danas je sramota. Verovatno se vraćate na restartovanje, pad vam je neminovan.
Šteta je samo zbog koeficijenta, sad će nas Belgija stići, pa barem gledajte da ne izgubite tamo u Belgiji zbog tog koeficijenta barem!

Kralj mača

pre 2 godine

Лузерски менталитет који гаје већ 25 година, од укидања санкција. Са најјачим противницима увек иста прича, пасивна игра док се не прими гол, а онда јуре "на врат - на нос" кроз средину и шуму играча пред крај меча, у покушају да стигну резултат и наравно - безуспешно. Али сваки пут исто, сваки пут!

Snaga je u razumu

pre 2 godine

E moj Stanojevicu... promasio si i plan A i plan B... nemas sredinu...ofanzivnu...neko ko trci dribla i vuce...to nisu Jojic i Natho...nedaj boze Smiljanic.... na sredini su nas dobili...svaka je bila njihova... a o kondiciji da ne gubim reci... SRAMOTA

matori2

pre 2 godine

Baš tužno je ovo izgledalo. Još mesec dana da su igrali gol ne bi dali. Markec?Natho? Pantić? Rikarda su ona dva lika turila u džep. Gent nas je izrutinirao. Tačno se vidi gde je naš fudbal

Rade 74

pre 2 godine

Traljava igra mog Partizana i još traljaviji trener!Jedina svetla raćka na utakmici je bila ona bomba Vujačića!Kada naletimo na malo ozbiljiju ekipu,gotovi smo,naravno i po starom obićaju ne možemo pošteni istrćati svih 90 minuta!

Ramones

pre 2 godine

Kao ostrasceni Grobar ,mogu da kazem,da su Belgijanci bolja ekipa.Zasluzeno su pobedili i sudije su bile odlične.Trazimo krivca u našim redovima,niko nam drugi nije kriv.Stanojevic je promašio profesiju.

JPR24

pre 2 godine

Cist poluamaterizam!!!
Sredina ne postoji,Gent u setnji lagano do 16m dodje!!!
Nit duela nit hrabrosti,apsolutno nista!!!
Igramo kuci a loptu nam sakrila osrednja belgijska ekipa...
(Lazare prevaro veka, 21. oktobar 2021 22:02)

Dođu dođu, i gori nego naši sto se tiče šuteva, 8 prilika niti jedna u okvir gola, ovi naši jadnici 3 uputili još analiziraju kako su uopšte uspeli da upute uopšte šut !

mladson

pre 2 godine

Zasluženo ljudi vode, treba biti realan!!! Ništa nismo pokazali! Iako mi je crno bela krv, ovo je sramotna igra moga Partizana, još u našoj kući.

Danilo

pre 2 godine

Isključivi krivac za poraz je trener Stanojević. Od starta je postavio igru kao da igramo protiv Barselone iz naaboljih dana, a ne protiv Genta kući. A prva izmena - Garnišna! (Ili Holender, kako god). Uglavnom, Stanojevićev poraz, igrači nisu ništa krivi.

činjenice

pre 2 godine

E moj Stanoje, pa nismo mi Zvezda da u 15 od 16 utakmica budemo inferiorni i ni jednu ne izgubimo...
(Zeleni Bil, 21. oktobar 2021 23:55)

Čoveče, sad sam pogledao hajlajtse sa utamica Zvezde i Genta od prošle godine.

Pa, ono je atomski fudbal za ovo što ste vi večeras prikazali. Mnogo brža, sadržajnija i kvalitetnija igra. Mnogo prilika i za Zvezdu, ali dosta prilika i za Gent. Odličan fudbal.

Ne znam kako uopšte možeš da porediš FKP i FKCZ u evropskim takmičenjima.
Uostalom, pogledaj sam, pa ćeš da vidiš.

https://www.youtube.com/watch?v=JNSGmDI5t84

P.S. Zvezda je sinoć odigrala katastrifalno loše, za moje standarde. Ipak, i pored više šansi za domaćina, Zvezda je mogla da ih napuni na kontre, da imamo ozbiljnog napadača, umesto Dionija.

Treba biti realan.