Četvrtak, 21.10.2021.

17:00

Ivanić za slađi bod Zvezde u drami – evropsko proleće na vidiku!

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno u Danskoj protiv Mitjilenda 1:1 (0:0) u utakmici 3. kola F grupe Lige Evrope.

Izvor: MS

Ivaniæ za slaði bod Zvezde u drami – evropsko proleæe na vidiku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

324 Komentari

Sortiraj po:

SaleS

pre 2 godine

E u tome i jeste problem, što oni sa mladom ekipom igraju evropu i bili bolji od naše iskusne ekipe, da ne kažem matoraca...problem je i što naš trener nema onu stvar da gurne i nekog mladog igrača. Zato Mitjiland zarađuje svake godine, a Zvezda ne može da proda igrača ni u Kinu. Zato njihova reprezentacija napreduje brzo, odlična je i stalni je učesnik evro i svetskog prvenstva, jer ima odličnu bazu, a naša i ne baš...a Zvezdan skoro reče kako naša liga treba da bude razvojna. Verovatno mislio da druge ekipe trebaju da razvijaju igrače za Zvezdu i da tamo propadaju.

Car Dušan

pre 2 godine

Izuzetno značajan BOD! Danci: brzi,snažni, mladi željni dokazivanja! Sigurno, najzahtjevnija utakmica do sada u grupi... Ono što je sasvim sigurno ( bar se nadam, da je tako!) - ovaj naš sinoćni sastav, neće biti u ovoj formaciji za naredna dva ODLUČUJUĆA meča! Falko i Dioni ( pa i Ben) ipak, nemaju kvalitet kakav je potreban - za ovo takmičenje... TO JE ONO,ŠTO SVI VIDIMO!

as

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista
(mile, 21. oktobar 2021 22:34)

Odigrao keca, pa kuka.

TriObroka

pre 2 godine

Dioni,kako izgleda i trci,deluje mi da doruckuje u pecenjari na Ledinama, ruca u Durmitoru,a vecera u Pinokio palacinkarnici. Nego koga dovede to me zanima,da se on kazni.

x

pre 2 godine

Zašto je bod slađi? Pa pobedom bi Zvezda verovatno osigurala prvo mesto u grupi.
Velika je razlika biti prvi ili drugi. Prvi u grupi je slobodan 1/16 finala i ide direktno u 1/8 finala na proleće.

lion

pre 2 godine

Cigani, možete samo da mrzite Partizan jer ionako nemate za koga da navijate.
(Cijepite se ljudi, 21. oktobar 2021 22:27)

Zašto bij ja mrzeo partizan? Partizan je klub navijača kojima se ljubav prema klubu zasniva na mržnji, grobarima je partizan ispred Srbije. To je više nego dovoljno mržnje za ovako malu zemlju. Ja sam gledao Maradonu na marakni, imam duplo više godina navijačkog staža nego mnogi navijači na stadionu godina i znam mnogo toga. Ni delije ni grobari nisu isti do 90te i posle toga, ali mi se vaše svađe i kriminalni dosijei gade. Nije mnogo bolje ni na severnoj tribini, ali jeste bolje.

1914

pre 2 godine

Ivana može da postane najbolji igrač u Evropi ali će uvek biti moralno dno.Kad neko prevari ispravne ljude od 45-50 g u rodnom gradu,nema veće moralne propasti.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu
(Nek se zna, 21. oktobar 2021 19:46)

Može Dragović da igra kao desni bek, gledao sam par mečeva Levera u kojima je igrao desnog beka u sistemu sa 4 pozadi. Sportski pozdrav! 👋

mr

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero … Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.
(Aster Blistok, 21. oktobar 2021 21:28)

А није битно што је голман претрчао 30 метара а Мркела са скраћеним ногицама од страха није могао ни 10. Та му је утакмица била печат каријере. У таквим моментима се постаје или или, а Мркела је постао ништа. Мислим да не постоји навијач који му је то опростио, а видели смо да сам себи није.

Miro,Bastina-Ohio

pre 2 godine

Iako oslabljena Zvezda, bez dvojice najefikasnijih napadaca,pokazala je u kontinuitetu Evropsku zrelost i kvalitet.i zasluzeno sacuvala najbolju poziciju u grupi...Iako je posed lopte bio na strani Zvezde citav mec,prvo poluvreme je fortuna pomogla Zvezdi...Mozda i zato sto Mister nije od pocetka imao mnogo boljeg Krsticica umesto indisponiranog Srnica...Iz istog razloga,Zvezda je pokazala Evropsku vrednost u odnosu na borbenog i neiskusnog rivala-tek drugo poluvreme...U kom delu su Evropsku klasu pokazali vispreni Ivanic.borbeni i kreativni Kanga,stameni Dragovic i nadasve iskusni i sigurni Borjan! Mnogo su nedostajali Katai i Pankov u skoku,a najlosiji je bio Dioni...

mile

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista

СУПЕР-СТРАШНИ

pre 2 godine

Људи,да ли је реално и могуће?Да у Србији, Црној Гори,Републици Српској, Македонији...не постоји фудбалер који игра на формацијском месту на ком игра овај несретни Луис Дион? Ако може неко ко зна стање у фудбалу да ми реши ову непознаницу био бих захвалан.
Звезда!!!

mat

pre 2 godine

johny walker@ danska je uodnosu na englesku, italiju ,nemacku ,spaniju. mnogo iza klubskog fudbala i lige ovih zemalja. nit mi je tesko uzivam da gledam zvezdu sa nebitnim klubovima.

vlada

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.
(yo, 21. oktobar 2021 20:44)

Nije tačno! Nije on skočio na početku akcije. I ovo mu nije prvi zicer. I nije jeftin, naprotiv. A bilo koji igrač takvih karakteristika bi promenio taj posed o kome pričaš. Zar misliš da takav igrač ne bi počeo meč? Problem je u tome što je Deki shvatio da Dioni nema kvalitet, ali i takvog je morao da ga uvede u igru u drugom poluvremenu umesto još goreg Falka.

Ozon

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.

Kome mi placamo predplatu

pre 2 godine

Hahahah ali ovaj RTS je uvek bio i ostao jugoslovenski. Komentaror koji prenosi Zvezdu prica da je Sanogo mozda napravio penal i da smo imali srece a drugi koji komentarise sad Partizan o po meni gorem startu prica kako se nas igrac sklonio i nije bilo kontakta. Pa gde su vam oci tv bastiljo???

Mladen cg

pre 2 godine

Opšti je utisak da je Zvezda na ovom meču ispustila pobjedu, ali da to neće uticati na plasman dalje. Naime, nakon ,, kritičnih " 15-tak minuta ( od 30 do 45. minuta), naši fudbaleri su veoma mudrom igrom osvojili bod , koji , vrlo vjerovatno , garantuje Zvezdi plasman u drugu fazu Lige Evrope, dok je eventualni plasman u Ligu Konfederacija obezbijeđen ( jer je Ludogorets porazom od Brage ,, zakovan " za poslednje mjesto ). Izmjene Stankovića u drugom poluvremenu su pravovremene : Dioni je u prvom kontaktu sa loptom asistirao Ivaniću za gol i bio je ,, u igri" tokom cijelog toka drugog poluvremena. ( šteta zbog propuštene prilike nakon gola domaćih). Kanga je , ponovo, pokazao da je glavni igrač na sredini terena .. Sve u svemu, ovo jeste uspjeh i nastavak pozitivnih rezultata našeg prvaka!

Zwki

pre 2 godine

NS, 21. oktobar 2021 20:40) Bukvalno sam to isto rekao dok sam gledao njegove virtuelne poteze. Dioni umesto našeg deteta,to je tragedija istinska.

Aster Blistok

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, Sinak, ti izgleda stvarno ostavljas komentare nivo deteta od 7godina. Liga konferencija koju nama pripisujes je ustvari vase merilo. Cak i nju igrate zato sto ste dali gol u 95om minutu kada ste izbegli izbacivanje i na srecu preko penala usli u istu. Boze, ko sve danas nema pristup nternetu i samim tim mogucnost ostavljanja svojih raznih glupih misljenja.

Hom3r

pre 2 godine

Pa znalo se da smo desetkovani bez najboljih igrača i da će biti teško ....

Ko je mislio da ćemo lako do pobede... neka poraste malo.

Sa ovim timom bod je puna kapa. Proleće je tu.

pedja

pre 2 godine

Najbitnije u svemu je Zvezdinih 7 bodova, i prolece na vidiku.Losa igra a najgora dva detalja su nedosudjeni penal koji je bez ikakve potrebe napravio Sanogo i gol koji je postigao Lind.Centarhalf je vukao loptu do centra da ga niko ne napadne, lopta se posle duela odbija do danskog igraca, koji se sve vreme namesta da sutira, a Zvezdinih igraca nigde, sutira na gol iposle je 1:1.Najblizi i jedini igrac koji je pokusao da blokira sut sa 20-tak metara bio je Sanogo, koji je poslednji igrac odbrane.Gde su Krsticic,Kanga,Ivanic i odbrana, kad su samo Dioni i Ben bili na centru. AMATERSKI primljen gol.
Bolje je Zvezda igrala u Bugarskoj, bez 5 igraca nego veceras.
Za ovaj neresen rezultat da zahvalimo nespretnim Dancima i Borjanu (po ko zna koji put).
Puno igraca ispod nivoa Zvezde - Gobeljic,Rodic,Srnic, Falko, Ben pa i Ivanic. Jedna prava kombinacija kod gola i dve tri akcije koje su imale smisla.Ostalo bez smisla sa ogromnim brojem dodavanja u nazad. Dodjes do 30 metara od njihovog gola i pols 5-6 sekundi lota je kod Borjana.
Ako ovako budemo igrali u Bgd lose nam se pise, jer Danci odlicno igraju na strani!

zoran

pre 2 godine

-Misljenja sam da se Zvezda pravim čudom provukla da ne izgubi.
- Rezultat je odličan, fantastičan kako je ekipa odigrala.
-Zvezda je igrala po meni previse pasivno i nekreativno dok je imala loptu u nogama. Postigli smo gol na vreme a onda totalno prepustili inicijativu protivniku.
-Igrači Mitlanda napadaju na neki prepad, pa korneri, pa neki auti opasno su ugrozavali gol i par puta opasno sutirali.
Na svu Zvezdinu pasivnost i predaju sredine protivniku nas trener menja Kangu. Pa mi menjamo igrača koji jedini uz ivanića zna da zadrzi loptu.. Faktički dajemo rivalu celu sredinu poklanjamo.
Uz primljen gol, dovoljno vremena protivnik dobio vetar u leđa.
Ređaju se neke sanse i polu sanse.
Pravo je čudo da smo sačuvali 1:1.
- Mnogo smo sreće imali u svim mečevima.... Braga je u Beogradu dominirala mi pobedili.... Od Ludogoreca smo bili bolji ali i tu smo jedva sačuvali rezultat... Večeras nismo bili bolji, srećno ovo prođe... Ne smemo biti toliko pasivni i toliko protivnicina dati da se vrte pred golom.
-Sreća nas je služila neće doveka i moramo nesto da zaradimo i da zasluzimo... Imamo određen kvalitet nije veliki al moramo odigrati kvalitetno i hrabrije i postavka mora drugačije.... Sta ima da dajemo prostor protivniku.
-Bilo kako bilo na tabeli stojimo sjajno....mnogo bolje stojimo nego sto je realno nasa igra.... Neko kad pogleda tabelu 7 bodova u 3 kola pomislja al igra ta Zvezda a ono jedva se sastavimo.... Meni nije jasno kako smo imali sreće.
Katastrofalna postavka igre a hvala sreći za ovo večeras ona je bila naš najbolji igrač ovog večera.

Dorotej

pre 2 godine

Dosta više "narikače". Kakvi ste to navijači Zvezde? Podržavajte klub ako ga stvarno volite. Bod smo osvojili, prvi smo na tabeli. Treba biti pragmatičen.

Nenad

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.
(Ozon, 21. oktobar 2021 21:06)
Pa i mi smo srecno dali gol, Dioni je lose udario loptu glavom i ona je pala pravo kod Ivanica.

Miks

pre 2 godine

Meni se riga od vas stručnjaka komentatora, posebno ovih iz kojih se vidi da su grobari a pocinju komentar sa navijam za Zvezdu. Bod je kao kuca, verovatno vec obezbedjeno prolece, uvecan klupski koeficijent. Novih skoro 200k eura.Rezultat se pamti, igra ne. Zelim Partizanu pobedu.

gari

pre 2 godine

Jad i cemer od igre. Na srecu dadose gol... Igra se "po zamisli i idejama, velikig stratega", ime necu ni da mu pominjem... Katastrova na sta se svela igra...

JohnyWalker

pre 2 godine

kad komentator navija za nereseno. kao da zvezda izgra sa juventusom ili bajernom. a ne neki mili tland.
(mat, 21. oktobar 2021 20:39)

Kažeš Grobaru neki Mitjiland. Taj klub već sve godine u vrhu danskog prvenstva. Danska se već kfalifikovala za SP sa svim pobedama i još neprimljenim golom. Znam da ti je teško ali to je tvoj problem

Sremac

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, 21. oktobar 2021 20:46)

Analogijom dolazimo do neizrecenog. Partizanu je mesto u LE, jer je on kvalitet iznad pobrojanog zar ne???

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara grobara koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

Aster Blistok

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.

nostalgija

pre 2 godine

Skoro je pa sigurno da igramo i na prolece Evropu(nije teoretksi osigurano, a realno bicemo medju 3).
Eh, najgora je varijanta da budemo drugi, jer onda igramo protiv nekoga iz LS, tako da bolje je biti i treci pa u konfm ligu protiv slabijeg protovnika. Zato, sad svom snagom na svakoj utakmici i pokusati da budemo prvi u grupii tako direktno prodjemo u 1/8 finqla.

Realno

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko finansijsko opterecenje za Zvezdu, a nema prave razliku na terenu...U januaru ih se treba resiti bez razmisljanja....

Kome se ne sviđa neka gleda Farmu i parove

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko blago za Zvezdu, prave razliku na terenu...U januaru ih treba potpisati na još dve godine bez razmisljanja....

Draxx

pre 2 godine

Trulio sam ceo život zbog fudbala dok nisam shvatio (SP u Južnoj Africi) da u fudbalu prečesto rezultat nema blage veze sa onim na terenu. Od tada samo ponekad gledam fudbal, ali se više ne nerviram.

Ovo je jedna od tih utakmica. Dobar je rezultat, ajmo dalje.

Sub013

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.
(Crni Gruja, 21. oktobar 2021 20:48)

Hahaha kako se ne umorite?

kris

pre 2 godine

Vise srece nego pameti.Inace rezultat odlican,posebno kad se ima na umu da je Sanogo igrao stopera!On kad ima loptu na 65 m od naseg gola,ja strepim,a kamoli kad je najblizi Borjanu.Kanga odradio ogroman posao na sredini,Ivanic jedino sto je uradio je gol,ali dovoljno.Borjan nas opet spasio,ali i sreca,mada uz malo hrabriju igru mogli smo i mi biti opasniji.Ostali realno ne znaju,ali to neznanje nadoknadjuju borbenoscu,trcanjem i ispunjavanjem zadataka.To se prije sviju odnosi na Gobeljica i Srnica.Za Dionija sam isprva sve mislio treba mu vremena,krenuce ga,sigurno zna.ali sam sad sto posto siguran da on jednostavno nema pojma o fudbalu.Nekad mu se nesto slucajno potrefi,danas je asistirao kod oba gola i oba slucajno,alim od njega ne treba nista ocekivati.

JohnyWalker

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga. 
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi. 
Meni ovaj bod cisto sreca. 
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.
(Nebojsa, 21. oktobar 2021 20:59)

Pod hitno sutra u Ljutice Bogdana da se javiš da sedneš na klupu Zvezde. Da procvetamo da osvojimo LE a sledeće sezone i LŠ

Baki

pre 2 godine

Tehnički jakoj i mladoj ekipi ovo je bila biti ili ne biti utakmica, a Zvezda ih umalo pobedila sa desetkovani timom. Očekivalo se da poginu a jedva do boda stigli sa neverovatnom srećom da im se onako odbije kod izjednačenja.

Pojma neki nemaju o fudbalu, ovaj bod je kao pobeda u ovim okolnostima !

Zvezda je bezmalo obezbedila drugo mesto i boriće se za prvo.

Bravo !

Sub013

pre 2 godine

Grobari ocekuju da imamo 18 bodova iz 6 utakmica, u njihovim ocima mi smo Real Madrid. Lepo sto nas tako dozivljavate, jesmo mi sila za ove prostore, ali iskreno nismo bas Real, iskulirajte malo u strahu su velike oci. Ne brinite, obezbedicemo prolece i pre zadnjeg kola, kao i prosle godine, ali ne moramo bas da se zapinjemo svaku da pobedimo, igramo kolko nam je dovoljno. Nije ovo liga konfederacija pa da se sprdamo, ovo je ipak ozbiljno takmicenje.

serpento

pre 2 godine

Aloooo groblje, gledajte sad ove vaše virtuoze i uživajte! Manite se i pustite nas sa ovim našim neznalicama. Inače bod koji gotovo znači proleće. Ajd uzdravlje.

Стање ствари

pre 2 godine

Знам да је овима што кукају да Звезда има среће,прорадио чир на желудцу,али није све у срећи,има нешто и у знању.Звезда је знала да се одбрани а противник не зна да постигне гол.Ради се о приближно истим екипама и видећемо,како ће то изгледати у Београду.Мој утисак,Звезда је имала добре периоде игре и непотребне периоде,кад су сви Борјану били у крилу.Фалко је морао напоље још у полувремену,човек једноставно не може да издржи ни један дуел, са физички јачим а брзим играчима.Диони се толико испрепадао у оној шанси,мало је фалило да се повреди како је замахнуо ногом.Глупо је да ја учим Станковића послу,али мало више храбрости да је имао и послао у ватру Лазетића,ништа лошије не би одиграо од Дионија а калио би се и стицао искуство.

kamiondzija

pre 2 godine

Ја не знам да ли је неко рационалан и очекивао више без Катаија и Павкова. Мислим да би била потпуно другачија текма да су играли. Све у свему, бод довољан, већ у следећој мислим да ће то много боље изгледати.

delija

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent
(Hawai, 21. oktobar 2021 20:40)

Koji plan kralju???

Walldorf

pre 2 godine

Prvo mesto na tabeli.Naredne dve igramo kući,u grotlu Marakane.Prolaz u nokaut fazu je na dohvat ruke i Stanković će ići na siguran prolaz,svidelo se to nekome ili ne.Danska ekipa je spoj izvanrednih talenata,brzine i fizikalija.No,u mnogo segmenata,iskusan poznavalac fudbala lako može uočiti naivnost i nedostatak upravo ovakvih utakmica.Mi ovakve utakmice igramo evo već petu sezonu za redom.Zato smo opet pri vrhu evropskog fudbala.Sa budžetom kojim raspolažemo,ovo su rezultati vredni poštovanja.Ako neko misli da je sve što sam rekao preterano,informacija da je bogati Dinamo izgubio od Rapida u Beču.Na kraju,jedina stvar koju zameram Stankoviću je to što umesto Dionia ne forsira malog Lazetića(Koliko znam, večeras je bio na klupi),kada već nema Pavkova medju spremnima za igru.Sve ostalo,u skladu sa mogućnostima sastava kojim trenutno raspolažemo.Mnogi će reći da su Danci imali stative,šanse i da smo srećno prošli večeras.Na to ću reći da sreća u sportu i bilo kom poslu ne postoji.Sreća je kada u grudima osećaš radost jer ti je porodica OK,kada posao ide dobro i kada si živ i zdrav.To što već PET sezona prilazimo na tzv. sreću, je u stvari plod spoja iskustva,znanja,discipline i vrhunske borbenosti.Kao dokaz za sve izrečeno,prilažem prošlosezonski uspeh,kada smo ispali od Milan AC,rezultatom 3:3,što je za sve klubove sa ovih prostora nedostižno.Na kraju,čestitke Stankoviću i svakom igraču Zvezde ponaosob.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Džoni

pre 2 godine

Došli po bod, mogli do 3 i na kraju grčevita borba da i to po čega smo došli sačuvamo. Sramna igra na nerešeno. Ne bi mi bilo krivo ni da smo izgubili kad smo ovako loše odigrali.

Алекса

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga..
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11) # Link komentara

Што си писао оволики коментар кад си суштину уб'о из прве?

А и кад ти људи објасне ти и даље не схваташ.

Djordje

pre 2 godine

Zvezda vrlo loša večeras, osim par pojedinaca, svaki pokušaj ulepšavanja igre zvezde nije realan, sreca , Borjan i Ivanić ipak uzeli nezasluženi bod...

veder

pre 2 godine

Šta reći za igru, očajna, a Dioni, Srnić i još poneki ne da ne zaslužuju dres CZ nego ih treba najuriti. Najgore od svega je što Zvezda nema nikakvu igru, ima srčanosti i borbenosti, to im je Stanković usadio, sve drugo je veoma skromno. Nema Zvezda više podmladak, kupuju se istrošeni i anonimus fudbaleri, a deca nam odlaze. Tu se vidi muljatorska
politika uprave, samo kupi i preorodaj, igra nikakva, a i koga briga osim navijača koji ne idu na sradion zbog huligana.
V8.1.0Rezultat je odličan obzirom da su oni imali mnogo dobre šanse. Zvezda sa ovim Dionijem i Srnićem ima igrače manje, a kad se vidi koliko su Danci brži i bolje kombinuju uz ovu lošu igru rezultat je više nego dobar. Sve u svemu loša Zvezda, za mene razočaravajuća igra, a zbog nje se gleda fudbal, ili to više nije važno?

Off Columbus

pre 2 godine

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni
(k!!!, 21. oktobar 2021 20:00)
Svaka čast sve sama elita, tu ste negde...

Rile

pre 2 godine

Očekujem da će u našim sportskim vestima naslov glasiti: "Hrabra Zvezda osvojila bod u Danskoj".
Nidje veze. Kukavičluk par excellence!

MIRO

pre 2 godine

zuki@ jeste zuki mi smo najgora ekipa u grupi i ne samo u grupi već u kompletnoj LE ali eto posrećilo nam se da smo prvi u grupi i opet ce da nam se posreći tri puta i sa prvog mesta da idemo dalje za razliku od vas evropske velesile koja igra kup Lilijane Ronketi i koja je zgazila Amortizeris i Foru! Bravo za vas koji ste najbolja evropska ekipa u mogli smo, za malo i nismo imali sreće!

dejan

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)Partizan manji klub od Ludogoreca Bugara hahaha

Dyoni

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Osećam veliku tugu i nevericu u tvom komentaru, to je tako kada slušaš price non stop kako zvezda nema nikakav kvalitet a ustvari istina je drugacija

malo znanja ,nije na odmet

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"

i tako već decenijama.
ili oni imaju sreće ili si ti tupav.
a decenije kažu...

k!!!

pre 2 godine

Koja je ovo tuzna ekipa a sampioni...
(NR, 21. oktobar 2021 19:50)

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni

Max

pre 2 godine

DEJANE JEL TI NAMA VREĐAŠ INTELIGENCIJU OVIM DIONIJEM. OVO LIČI NA SVE OSIM NA FUDBAL. ODUVAO TE JE OVAJ DANSKU TIM, SAMO SU PUKOM SREĆOM I ZAHVALJUJUĆI BORJANU OSTAO NEPORAŽEN. IVEĆA SI KUKAVICA OD MILOJA. A I SPREMNOSTI NAŠIH IGRAČA NEĆU NI DA GOVORIM. SVI, ALI SVI KLUBOVI U EVROPI SU FIZIČKI BOLJI OD NAS. SRAMOTA.

MIRO

pre 2 godine

Partizan ubedljivo najbolja evropska ekipa za koju niko nije čuo dalje od teritorije ex Jugoslavije a i u njoj samo oni koji su rođeni pre 1981. godine, mlađi pojma nemaju!

Miskec

pre 2 godine

"Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"
Video si sinoc kako je Barselona izvukla pobedu, to je zato sto sreca prati evropske i svetske sampione, ali ne razumete se vi u to! Niti cete!

bmiles

pre 2 godine

Gledajuci situaciju u Zvezdi,gde ni Stankovic nezna ko ce poceti utakmicu od silnih povreda,korone ovaj rezultat je izvrstan!Bod za mirno prolece,uz nadam se konsolidaciju svih problema unutar kluba i igraca.

E

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....

mile

pre 2 godine

Sve, eve, ali ovo vise nije isti fudbal koji sam igrao. Pa ovde se ubise, rukama vise nego nogama. Vise izgleda ni golman nema prednost u svom kaznenom. Nekako mi ne postoji konstantnost, neke utakmice ovako, neke onako

1Đoković

pre 2 godine

Murammmm glodari.Toliko smo jaki posle godina igranja u Evropi,da taktički uništavamo sve redom.Navučeš ih malo pa buši hahaha, bušiii hahaha.I vi ćete ovako,samo malo prekosutra.

vaksi

pre 2 godine

Ali ljudi sto ocekuju da imamo 6 pobeda u grupi, do pre 6 godina nismo mogli da odemo do Malte, a da ne strepimo za poraz. Da smo u grupi sa Sitijem, PSG i Realom isto bi ocekvali 6 pobeda.

nece biti

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Prati se, a ?

Kad igra partizan ja ne idem na taj kanal iz prostog razloga sto me to ne interesuje.

Crni Gruja

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.

dzo

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Zasluzujes ti jos 20 godina da zvezda bude šampion, samo zbog ovakvih komentara

Max

pre 2 godine

Umesto da čekaju utakmicu svog klubića koji posle mnogo vremena igra protiv nekog poznatog tima, narikače sa tužne strane brda gledaju Zvezdu i pate.
Inače, ovi su nas ubili trčanjem danas. Pošteno je reći da su zaslužili pobedu.

Алекса

pre 2 godine

За ове што заслужено навијају за друштво које вечито нема среће, у праву сте, све што Звезда ради је незаслужено и највећа је срећа што је суд удруженог рада укинут, иначе...

duledudule

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....
(E, 21. oktobar 2021 20:42)
Ta prosecna ekipa je lider u Danskoj, igrala je ls sasvim solidno, tako da je bod odlican, mi prvi u grupi i dalje.

ugly

pre 2 godine

Zvezda kad igra u gostima, to je HOROR. Ne moze da se gleda. Samo ove godine Kairat, Serif, derbi, pa i Ludogorec... A prethodnih da ne nabrajam...
Razumem da ti ne odgovara neki teren, al vas svaki. To je mentalitet "da izvucemo bod, a u napadu sta uradimo"

muke grobarske

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece

Kmekenro

pre 2 godine

80 minut, igrači Crvene Zvezde se vuku ka lopti i čuvaju rezultat. 84' Ivanic zbog toga dobija i zuti. Sram te bilo Stankovicu. Je l to fudbal. Sta se čuva, 1:1. Ma daaj...

коле73

pre 2 godine

Jel nama u januaru dolazi neki centarfor?Jer ovaj Dioni je rekreativac, pri tom ne mislim samo na ovu utakmicu...Gori ne može da bude 100%

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece
(muke grobarske, 21. oktobar 2021 20:38)Vidis da covek prati Zvezdu revnosno nemoj ga napadati. hahah

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уххх, крај. Штета што нисмо очували побједу ал добро смо и прошли колико су они имали шанси. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊✊✊

Mr. Max

pre 2 godine

Evo 1:1 i sa ovim bi bio zadovoljan. Kanga, Degenek, Dragović i Borjan nose Zvezdu ostali jako loše. Ivanić sem slučajnog gola ništa. Dioni i dalje tvrdim drvo koje iz ko zna kog razloga završi kod nas,ni da skoči ni da se zagradi skroz loša kupovina.

Milija

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Naravno druze. Nas prati sreca uvek, nikad nista nismo uradili na kvalitet, znanje, priprem utakmice, nego izlete prvih 11 sa ulice i op, na srecu uzmemo, ali vi jadni, muceni, zlehude sudbine, da oce Bog da vas pogleda i da nagradi vas kvalitet, i to sto ste avangarda, ali ne nikako da vas sreca pogleda evo vec 70 godina. U pravu si, sve je samo do srece. Fudbal se igra na srecu.

yo

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.

Kikujiro

pre 2 godine

Šta reći, mi koji razumemo fudbal - nema nas puno ali ima nas - možemo da kažemo samo bravo, bravo i bravo, realno hiljadu puta bravo za sve igrače i za trenera, iz ovakvog tima koji je niskog kvaliteta i jeftin i sa povredama važnih igrača Stanković radi veliki posao, ništa drugo ne go oduševljenje.

Pljuvače, non-stop površne kritičare i lažne navijače ignorišite, to su nesretnici i neznalice, i to ne samo sportske.

ajde

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Sklanjaju nam se svi, sta da radimo...

зуке

pre 2 godine

Али утисак вечери по мени је Канга. Каква је то играчина. Да је имао иоле више памети и смирености озбиљну каријеру би направио
Небитно како се утакмица заврши, убедљиво најбољи наш играч

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, kakvi pacenicki komentari navijaca Partizana, pa da li je realno...
Mrznja i zavist poprimaju sada vec epske razmere.
Drzite vi tamo vasu konferenciju, ovo je za vas visi rang, nekompetentnima nije mesto na ovoj vesti.

cccc

pre 2 godine

Kakva smo iskusnjara od ekipe.
Šta znači 5 godina u Evropi.

Ništa ne igramo a vidiš da možemo glat da dobijemo i to iz prvog šuta. Bravo bre ajmo!

kanganator

pre 2 godine

Nadam se da će Falco napokon pokazati kvalitet koji poseduje
(Delija Momak, 21. oktobar 2021 17:53)

Koji kvalitet druže? Od ovog je i onaj mučeni Van La Para bio bolji.

zuki

pre 2 godine

Zvezda je najlošija ekipa u grupi!
To sad već može da se kaže, trebalo je da izgubi sve 3 utakmice ali naravno neverovatna sreća je prati i ove sezone kao prethodnih godina.
Naravno Terzić će kao i uvek da se pokrije krajnjim rezultatom a to što od Zvezde ne videsmo fudbala nema veze.
Ionako se ne igra za navijače nego sopstvene džepove

Pero

pre 2 godine

"Dioni je svoj "znanje" najbolje pokazao u ovoj sansi u 86min...Mrkela daleko ti lepa kuca!
(Futog, 21. oktobar 2021 20:30) # Link komentara"


I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.

Nebojsa

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga.
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi.
Meni ovaj bod cisto sreca.
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.

GG

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina

Zvezda velikan

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Sve se to vraća za Strazbur, Bordo i unazad za sankcije i Samporiju u Sofiji, za uzete nam pare od Barija a nekom poklonjen najbolji trenažni centar u zemlji a i stadion, i ima još da nam se vraća dok se to sve ne ujednači…Ni i iz čega ali kao što reče: Tako je, gol!

Sinak

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.

Ultra cop

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)
Ja vidim samo tri igraca koji imaju pravo da igraju za nasu reprezentaciju

Dejo

pre 2 godine

Svi protiv Dionija u komentarima,a on usao u drugom poluvremenu i namestio gol,pa sta vi jos ocekujete od njega?Da da gol jos i onda bi vam bio dobar?Pa mi danas nismo zasluzili nista vise od 1-4 al nas je Bog pogledao i to ne prvi put.Uglavnom rezultatski prolazimo u evropi bolje nego sto igramo,ali ok samo se rezultati pamte.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Срам да буде навијаче Партизана који ликују, навијају за Митјиланд. Ја као навијач Звезде ћу у 21:00 да навијам за Партизан, због Србије и коефицијента за наше клубове.
Најгори смо народ, убедљиво. Није узалуд Арчибалд Рајс рекао: " Чујте Срби, чувајте се самих себе".

Hawai

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent

Nenad

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)
Soči, Anderleht, Klara rasturili ste ih na penale i golove u nadoknadi posle prekida. Da niste žalosni bili bi smešni.
Ajd zdravo.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)




Pa ne može non-stop da bude sreća? Inače ovi samo trčkaraju kao muve bez glave. Smejurija od tima. Zvezda će biti prva u ovoj grupi. Lagano…

Skandi bandi

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

NBGD

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ako deki neshvati da Ben,Falko i kanga niko nema ni blizu visine od 150.cm onda nam se loše piše neznam na koji način če osvojiti napadač dugu loptu sa ovolikom visinom kakav god bio ovaj Francuz Dion treba da uđe da se neka lopta zaustavi ovo je bruka i sramota mi nismo videli gol kamoli šutnuli na njega dok je kod nas sevalo i umalo nismo primili gol još paničar Degenek je skoro napuco u ruku našeg igrača i sklanja se okreče leđa jer se boji primiti loptu samo čekam da pogreši Diona 45.minuta može da izdrži sram te bilo Deki zar misliš da gledamo ovo još 45 minuta primimo gol a da nismo šutnuli pa ja bi se ubio odma da igram bez napadača jer ben nije špic Deki mora znati da nema nikakve šanse da dobije jedan jedini duel več u početku je pustio da igrač pretrči pored njega u opasan napad bez trčanja i pomoči.

Sabre

pre 2 godine

Neki ljudi zaista, cak ni kad je KOVID situacija, ne zasluzuju Zvezdin dres. Ovo je tragicno, nadam se da ce Stankela reagovati na poluvremenu pre nego sto nam ovi uvale jedno pet komada.

iDroid

pre 2 godine

Uz već dobro znane limite nekih igrača, "nosioce" igre koji su potpuno van forme, fizički nadmoćnog protivnika, 0:0 na poluvremenu je ravno senzaciji.

Nenad

pre 2 godine

Kako se to zaboravi sve čim se izađe iz zemlje. Uplaše se kao da igraju protiv Čelzija svaku utakmicu koja nije u Srbiji, ko god da je protivnik

zemunski kej

pre 2 godine

Nisam neki strucnjak ali cini se da je greska da Sanogo igra pozadi kad je neophodan u vezi. Ne znam kako je jos uvek nula nula,dosta su bolji mi slucajno ako damo gol. Veoma su brzi. Ako zbog bolesti nismo mogli da izvedemo bolji tim onda jedino sreca da nam pomogne, Mozda vidimo Lazetica pred kraj?

буино голова

pre 2 godine

Не ваља ово ништа, ако Саного ускоро не ископа око овом плавокосом, губи Звезда сигурно!

tata dvoje lepe dece

pre 2 godine

Koja tragedija od igre. Nigde veznog reda. Srnić sam ne može a malo i ne zna. Daj Pekija Stanića da pregazi ovu boraniju.

Fenomen

pre 2 godine

Stankoviću menjaju Falka...ako treba uvedi kafe kuvaricu biće veća vajda od nje. Ako izgubimo, to je čist poraz ovog trenera u pokušaju. Sramota je kako Zvezda igra kukavički...pitanje je vremena kad ćemo primiti gol.

O Boze

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)

Aj ti lepo na uktamicu Mali Mokri Lug - Sonta tamo nema stranaca!!!!

Wess

pre 2 godine

Ponovo očajna igra u odbrani 1:1, Zvezdini igrači olako dopuštaju protivniku da ih predribla, šutira na gol, izvodi centaršuteve, okreću leđa i dopuštaju protivniku da ih lako ,,zalama", suviše sporo izlaze na loptu i generalno su suviše spori. Nadajmo se da će biti mnogo bolje u 2. poluvremenu.

Nek se zna

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu

Robo

pre 2 godine

@Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)
Šta treba? Pa da se fino vakciniše kao sav pametan svet!

HanSolo

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

Najbliže se kaže Mitjiland.. Taj zvuk je najbliži nemačkog U sa dve taćke iznad.. Ni jedno ni drugo nisu blizu, ali je i bliže nego u..

HanSolo

pre 2 godine

Bednici.. To je kad se ne trći. Nego da se nonšalantno polutrći.. Šteta što nisu primili gol.. U gostima igramo bedno lenj, spor i odvratno staromodan fudbal.. Danci će na kraju lako da pobede.. Zato što su fizićki superiorni svakog našeg fudbalera.. Mi smo za 60m i onda duvamo, padamo i zapušavamo.. I na kraju gubimo.. Još malo pa primamo gol.. Posle utakmice če igraći obavezno da prićaju kako je vreme bilo loše i naravno takođe i sudija.. I tako u krug već godinama.. Užas..

Rope

pre 2 godine

Nikako ne mogu da shvatim i prihvatim kukavičku igru Zvezde. Ama ljudi ne igrate protiv Reala, Barcelone, Bajerna... Gde je to samopouzdanje, možda Deki da odgovori? Sasvim nepotrebno se šutira iz daleka, tj. bojažljivo i bezidejno pred golom prosečnog protivnika. Ne može Borjan uvek da nas vadi.
A siguran sam da Zvezda ima kvalitet, može i mora bolje... srčanije to ljudi!

alo bre

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)

ne treba da se vakcinise ceo tim pod hitno

Sinak

pre 2 godine

Da vidimo da li je Crvena Zvezda za ligu Sampiona. Da li se može takmiciti sa timovima poput Real Madrida, Barselone, ili je u rangu sa ekipama poput Mitilanda.

srba

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija

Hawai

pre 2 godine

Neverovatno svaki put koliko stručnjaka za fudbal. I uvek ista priča ne valja ovaj ne valja onaj. A Zvezda ima za sada povoljan rezultat. Fudbal se igra za rezultat a ne da bi se gledaoci zabavljali. Za zabavu je cirkus. Zvezdi bod donosi proleće u LE. Drugi krug dva doomaćinstva Danci, Bugari i poslednje kolo put u Portugal koji ništa neće značiti. Znači će samo da budeš prvi u grupi i da ne dobiješ nekog jakog trećeg iz LŠ

zvezdas

pre 2 godine

E to vam je formacija sa tri stopera , to je bukvalno kao naša standardna formacija ali bez Sanoga u sredini tj igrac manje. Igramo u formaciji koju nikad ne igramo u prvenstvu

Dejanmi

pre 2 godine

Komentator kaze ne izgleda lose teren obicno postoji problem na sjeveru evrope sa kvalitetom terena!! Pa na kakvom je terenu u Subotu Zvezda igrala protiv Kolubare? haha Sta da im ne smeta ovo!?

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.
(NBGD, 21. oktobar 2021 19:24)

Njegoš je u ovom trenutku u rangu sa Smiljanicem, dakle zreo za Grafičar.

RedMetox

pre 2 godine

Kakve su ovo jadne formacije? Nemaju pojma gde se nalaze i koji deo terena portivaju, izmisljaju se pozicije igracima. Jel toliko tesko da igraci igraju poziciju gde se najbolje snalaze ?

HanSolo

pre 2 godine

Smešni smo i u vazdušnim prostoru.. Sve to gubimo.. Odvratan nastup igraća.. Ivanića nigde nema a i nema nikome da se dodaje lopta. Niko ne trći u slobodne prostore.. Svi stoje ko kipovi.. Svi već misle na avion nazad.. Biće ali izgleda bez poena.. A bez pobede i nije nešto.. Midtjylland je prosećna ekipa..

koshke

pre 2 godine

ma kakav Sanogo na mestu trećeg stopera i to srednjeg vrati nas sistem 4-2-3-1 Srnic i Falko out Krsticic i Lazetic in Lazetic na špicu Ben bočno, kao i Ivanic a Kanga na srednjeg veznog zadnji vezni Sanogo i Krsticic ovo nista ne valja

IJ

pre 2 godine

Katai je srce i dusa ovog tima. Bez njega nemamo nista od igre. Mesetarenje cisto. Dragovic pozadi daje sve od sebe ali prosto nema podrsku. Sreca pa je lopta zavrsila odbitkom od stative - kakvu su nam foru prodali ispali svi iz igre kao teletabisi. Kanga jedan dobar potez, pa napravi 6 losih i ta nonsalancija njegova i ponasanje kao da je Zidan je mislim jako losa na celu ekipu i mnogo demoralise. Ben, pisao sam mnogo puta na tu temu se kao najistureniji u ekipi ne snalazi dobro. Sve u svemu volim Zvezdu i naravno da je pratim ali simptomaticno se neke stvari i problemi ponavljaju iz sezone u sezonu i prosto sam sebi zvucim kako papagaj ponekad. Idemo, jako, pa sta bude. Mozda i izvucemo dobar rezultat. Ziveli

bradina

pre 2 godine

Braga vodi - nevalja! Mnogo polemika ko treba da igra u timu Zvezde u komentarima,neverovatno!? Svi selektori,znalci a pojedini loptu nisu sutnuli cak ni na ulici u kraju! Sta socijalna mreza i internet moze da napravi da svako moze da se "ispucava" na tastituri kompa i zamislja da je on na klupi tima! Uzivajte ili ucutite ima nas koji vase pisanije ama ic ne interesuje,ali priznajem docekaste vase pravo da izadjete iz anonimnosti jedino sto se krijete iza sifre pa vas niko ne moze provaliti ko ste!?
"Grobar" sam priznajem,ali cu uvek bodriti nase timove koji igraju protiv stranih timova makar to bila i Zvezda nas ljuti rival!Ali u zemlji gde se sve pljuje ukljucujuci Novaka,Jokica,Bogija pa i nasu reprezentaciju sve postaje normalno bar na socijalnoj mrezi.Udtri po tasturi,leci svoje frustracije pljujuci po treneru,igracu,upravi...,samo se pitam da li vi mozete bolje!? Sumnjam.

Aca

pre 2 godine

Gde su crveno-beli dresovi!!!? Kakva je ovo bezvezna garnitura? Sramota...
(Zvezdaš, 21. oktobar 2021 19:00)

Ako si pravi navijac Zvezde ne bi trebao da postavljas takva pitanja.

gagi

pre 2 godine

Kukavicka igra Talijana. Ivanic van svake forme, Falko tuga svaki duel izgubio. I onda ce reci nije imao sansu da pokaze sta zna decko od 1,5miliona...

Max

pre 2 godine

Je'l su ivi manekeni pešice išli u Dansku? E pa, ako nisu, da se vrate pešaka.
DEJANE VRAĆAJ SANOGA U SREDINU I UBACUJ MALOG LAZETIĆA AKO JE TU. O AKO SMO BEZOPASNI SAMO TAKO. TRENUTNO, KRAJ PRVOG, SVI SU POGUBLJENI, AL SVI.

NastyB

pre 2 godine

Ah, stara, poznata Zvezdina igra : jedan vodi loptu, deset stoji i gleda šta on radi.
Kad Mitjiland krene u napad vidi se 4-5 igrača kako špartaju, menjaju strane i pozicije i zato lagano dolaze do šansi dok Zvezda igra po sistemu "Kad Kanga primi loptu ko potrči umrla mu keva".
Ako ovde izvuičemo nerešeno sve treba da se šutiramo u pozadinu od sreće. Ali to je malo verovatno.

zvezdaš

pre 2 godine

Dejan promašio formaciju ovaj meč. Protiv Bugara je ovo prošlo, ali večeras ne može.

Daj malog Lazetića, 4 pozadi, Sanogo u vezi, Srnić napolje, Krstičić unutra i to je to. Fudbal se igra sa pravom devetkom. Može ovo i da se dobije, bušni su na polukontri.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Једино Борјан на својој позицији и Дегенек и Драговић донекле, остали "куд који мили моји". А они створили "милион" шанси. Саного кад год додаје поготово попречну лопту, мени страх обузме. Шта то радиш Дејане?

HanSolo

pre 2 godine

Jooj kako pljašljiva igra.. Ne mogu da zadrže loptu tri pasa..
Ovo ne izgleda nikako dobro.. I ako smo počeli sa 6 boda lako može da se pretvori u katastrofu zbog kukavične igre.. Ovako nejde..

E

pre 2 godine

Kada vidim da neki trener igra sa tri stopera odmah bi mu dao otkaz.....za tako nesto moras imati dva izuzetno kvalitetna i brza beka, plus jos fudbal bez klasicnog napadaca...

Tex Willer

pre 2 godine

@
Samo na utakmicama nižih liga.No i tada se pravi protokol jedno pola sata pre početka utakmice pa ekipe već znaju protivničke satave.

Tasa

pre 2 godine

Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.

najvažnije

pre 2 godine

Srbiji treba barem još jedan klub s ozbiljnim rezultatima u Evropi.

Kad će privatizacija i zašto se ne napravi liga s 10-12 klubova?

Dzoni

pre 2 godine

Glavni zadatak uprave kluba je bio da se od korone zaštiti najbolji igrac i maltene jedini napadač a nismo ni to uspeli.Potpuna neodgovornost

Aca

pre 2 godine

Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi
(tranzicija, 21. oktobar 2021 18:22

Pokojni Stanković (Branko) 😔

tranzicija

pre 2 godine

Falko? Opet igrač manje...sreća nema Dionija, bilo bi dvojica manje.
(Fenomen, 21. oktobar 2021 18:09)
Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi

раша

pre 2 godine

Није вам добар овај састав формацијски. Звезда игра 3-4-1-2 : Борјан - Драговић, Саного, Дегенек - Гобељић, Срнић, Канга, Родић - Иванић - Фалко, Бен

Dejanmi

pre 2 godine

@Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.


Cak i prije 50 godina se sastav morao dostaviti sat vremena unaprijed zvanicnicima. Pa nije to skolsko igraliste da izadje ko god hoce u zadnjem trenutku. Razlika je jedino da je tehnologija napredovala pa i stari namcori hiljadu kilometara daleko saznaju tima pa mogu da zanovjetaju..

ko-ometator

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!

Sveki boy

pre 2 godine

Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.
(Katai, 21. oktobar 2021 17:18)Serif,oni kako krenuli nece ispasti iz grupe lige sampiona!

Milan

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!
(ko-ometator, 21. oktobar 2021 18:00)

Najbolji je kad ne igra.

Pa da

pre 2 godine

miroslav Ali "zvezdina tika-taka ce presuditi".. hahahahaha Ne mogu da dodjem sebi sta je covek napisao.. hahahaha miroslave,pa ti si pobednik danas

zvezdas

pre 2 godine

bice tesko, prvo dva gostovanja za redom igramo nekompletni sto je zaista teska bruka, jedini mi u svetu ne znamo da se izborimo sa koronom

Kosjan

pre 2 godine

Da igraju Katai i Pavkov siguran bi bio bod a možda i tri ovako tesko da možemo do 3 boda.. jer amaterska uprava ne zna da zaštiti igrace od korone.

koja

pre 2 godine

Da li ima I do odgovornosti uprave zato što veceras ne igramo sa Pavkovim i Kataijem? dokle vise korona svake nedelje, što drugi klubovi nemaju probleme takve?

my way

pre 2 godine

Свиђа ми се састав. Ова идеја са Беном као лажном деветком може да буде добра некада и када смо у пуном саставу, јер се ствара простор и за Фалка. Канга и Саного у средини, по боковима Катаи и Фалко, полушпиц Иванић и напад Бен.

Katai

pre 2 godine

Ako pobedimo danas, imamo jako lepe šanse za 1. mesto, na proleće u 1/8 Finala najviše bih voleo neki od sledećih timova, jer bismo imali solidne šanse za 1/4 Finale:

1) Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.

ajde

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Sklanjaju nam se svi, sta da radimo...

koja

pre 2 godine

Da li ima I do odgovornosti uprave zato što veceras ne igramo sa Pavkovim i Kataijem? dokle vise korona svake nedelje, što drugi klubovi nemaju probleme takve?

Miskec

pre 2 godine

"Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"
Video si sinoc kako je Barselona izvukla pobedu, to je zato sto sreca prati evropske i svetske sampione, ali ne razumete se vi u to! Niti cete!

Hawai

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent

Walldorf

pre 2 godine

Prvo mesto na tabeli.Naredne dve igramo kući,u grotlu Marakane.Prolaz u nokaut fazu je na dohvat ruke i Stanković će ići na siguran prolaz,svidelo se to nekome ili ne.Danska ekipa je spoj izvanrednih talenata,brzine i fizikalija.No,u mnogo segmenata,iskusan poznavalac fudbala lako može uočiti naivnost i nedostatak upravo ovakvih utakmica.Mi ovakve utakmice igramo evo već petu sezonu za redom.Zato smo opet pri vrhu evropskog fudbala.Sa budžetom kojim raspolažemo,ovo su rezultati vredni poštovanja.Ako neko misli da je sve što sam rekao preterano,informacija da je bogati Dinamo izgubio od Rapida u Beču.Na kraju,jedina stvar koju zameram Stankoviću je to što umesto Dionia ne forsira malog Lazetića(Koliko znam, večeras je bio na klupi),kada već nema Pavkova medju spremnima za igru.Sve ostalo,u skladu sa mogućnostima sastava kojim trenutno raspolažemo.Mnogi će reći da su Danci imali stative,šanse i da smo srećno prošli večeras.Na to ću reći da sreća u sportu i bilo kom poslu ne postoji.Sreća je kada u grudima osećaš radost jer ti je porodica OK,kada posao ide dobro i kada si živ i zdrav.To što već PET sezona prilazimo na tzv. sreću, je u stvari plod spoja iskustva,znanja,discipline i vrhunske borbenosti.Kao dokaz za sve izrečeno,prilažem prošlosezonski uspeh,kada smo ispali od Milan AC,rezultatom 3:3,što je za sve klubove sa ovih prostora nedostižno.Na kraju,čestitke Stankoviću i svakom igraču Zvezde ponaosob.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

NBGD

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.

зуке

pre 2 godine

Али утисак вечери по мени је Канга. Каква је то играчина. Да је имао иоле више памети и смирености озбиљну каријеру би направио
Небитно како се утакмица заврши, убедљиво најбољи наш играч

Sub013

pre 2 godine

Grobari ocekuju da imamo 18 bodova iz 6 utakmica, u njihovim ocima mi smo Real Madrid. Lepo sto nas tako dozivljavate, jesmo mi sila za ove prostore, ali iskreno nismo bas Real, iskulirajte malo u strahu su velike oci. Ne brinite, obezbedicemo prolece i pre zadnjeg kola, kao i prosle godine, ali ne moramo bas da se zapinjemo svaku da pobedimo, igramo kolko nam je dovoljno. Nije ovo liga konfederacija pa da se sprdamo, ovo je ipak ozbiljno takmicenje.

Zvezda velikan

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Sve se to vraća za Strazbur, Bordo i unazad za sankcije i Samporiju u Sofiji, za uzete nam pare od Barija a nekom poklonjen najbolji trenažni centar u zemlji a i stadion, i ima još da nam se vraća dok se to sve ne ujednači…Ni i iz čega ali kao što reče: Tako je, gol!

Sub013

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.
(Crni Gruja, 21. oktobar 2021 20:48)

Hahaha kako se ne umorite?

dzo

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Zasluzujes ti jos 20 godina da zvezda bude šampion, samo zbog ovakvih komentara

коле73

pre 2 godine

Jel nama u januaru dolazi neki centarfor?Jer ovaj Dioni je rekreativac, pri tom ne mislim samo na ovu utakmicu...Gori ne može da bude 100%

muke grobarske

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece

vaksi

pre 2 godine

Ali ljudi sto ocekuju da imamo 6 pobeda u grupi, do pre 6 godina nismo mogli da odemo do Malte, a da ne strepimo za poraz. Da smo u grupi sa Sitijem, PSG i Realom isto bi ocekvali 6 pobeda.

Kikujiro

pre 2 godine

Šta reći, mi koji razumemo fudbal - nema nas puno ali ima nas - možemo da kažemo samo bravo, bravo i bravo, realno hiljadu puta bravo za sve igrače i za trenera, iz ovakvog tima koji je niskog kvaliteta i jeftin i sa povredama važnih igrača Stanković radi veliki posao, ništa drugo ne go oduševljenje.

Pljuvače, non-stop površne kritičare i lažne navijače ignorišite, to su nesretnici i neznalice, i to ne samo sportske.

Aster Blistok

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, Sinak, ti izgleda stvarno ostavljas komentare nivo deteta od 7godina. Liga konferencija koju nama pripisujes je ustvari vase merilo. Cak i nju igrate zato sto ste dali gol u 95om minutu kada ste izbegli izbacivanje i na srecu preko penala usli u istu. Boze, ko sve danas nema pristup nternetu i samim tim mogucnost ostavljanja svojih raznih glupih misljenja.

Miks

pre 2 godine

Meni se riga od vas stručnjaka komentatora, posebno ovih iz kojih se vidi da su grobari a pocinju komentar sa navijam za Zvezdu. Bod je kao kuca, verovatno vec obezbedjeno prolece, uvecan klupski koeficijent. Novih skoro 200k eura.Rezultat se pamti, igra ne. Zelim Partizanu pobedu.

mile

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista

MIRO

pre 2 godine

zuki@ jeste zuki mi smo najgora ekipa u grupi i ne samo u grupi već u kompletnoj LE ali eto posrećilo nam se da smo prvi u grupi i opet ce da nam se posreći tri puta i sa prvog mesta da idemo dalje za razliku od vas evropske velesile koja igra kup Lilijane Ronketi i koja je zgazila Amortizeris i Foru! Bravo za vas koji ste najbolja evropska ekipa u mogli smo, za malo i nismo imali sreće!

Mr. Max

pre 2 godine

Evo 1:1 i sa ovim bi bio zadovoljan. Kanga, Degenek, Dragović i Borjan nose Zvezdu ostali jako loše. Ivanić sem slučajnog gola ništa. Dioni i dalje tvrdim drvo koje iz ko zna kog razloga završi kod nas,ni da skoči ni da se zagradi skroz loša kupovina.

Pero

pre 2 godine

"Dioni je svoj "znanje" najbolje pokazao u ovoj sansi u 86min...Mrkela daleko ti lepa kuca!
(Futog, 21. oktobar 2021 20:30) # Link komentara"


I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Срам да буде навијаче Партизана који ликују, навијају за Митјиланд. Ја као навијач Звезде ћу у 21:00 да навијам за Партизан, због Србије и коефицијента за наше клубове.
Најгори смо народ, убедљиво. Није узалуд Арчибалд Рајс рекао: " Чујте Срби, чувајте се самих себе".

nece biti

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Prati se, a ?

Kad igra partizan ja ne idem na taj kanal iz prostog razloga sto me to ne interesuje.

буино голова

pre 2 godine

Не ваља ово ништа, ако Саного ускоро не ископа око овом плавокосом, губи Звезда сигурно!

mr

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero … Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.
(Aster Blistok, 21. oktobar 2021 21:28)

А није битно што је голман претрчао 30 метара а Мркела са скраћеним ногицама од страха није могао ни 10. Та му је утакмица била печат каријере. У таквим моментима се постаје или или, а Мркела је постао ништа. Мислим да не постоји навијач који му је то опростио, а видели смо да сам себи није.

JohnyWalker

pre 2 godine

kad komentator navija za nereseno. kao da zvezda izgra sa juventusom ili bajernom. a ne neki mili tland.
(mat, 21. oktobar 2021 20:39)

Kažeš Grobaru neki Mitjiland. Taj klub već sve godine u vrhu danskog prvenstva. Danska se već kfalifikovala za SP sa svim pobedama i još neprimljenim golom. Znam da ti je teško ali to je tvoj problem

JohnyWalker

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga. 
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi. 
Meni ovaj bod cisto sreca. 
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.
(Nebojsa, 21. oktobar 2021 20:59)

Pod hitno sutra u Ljutice Bogdana da se javiš da sedneš na klupu Zvezde. Da procvetamo da osvojimo LE a sledeće sezone i LŠ

Dejanmi

pre 2 godine

Komentator kaze ne izgleda lose teren obicno postoji problem na sjeveru evrope sa kvalitetom terena!! Pa na kakvom je terenu u Subotu Zvezda igrala protiv Kolubare? haha Sta da im ne smeta ovo!?

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece
(muke grobarske, 21. oktobar 2021 20:38)Vidis da covek prati Zvezdu revnosno nemoj ga napadati. hahah

Baki

pre 2 godine

Tehnički jakoj i mladoj ekipi ovo je bila biti ili ne biti utakmica, a Zvezda ih umalo pobedila sa desetkovani timom. Očekivalo se da poginu a jedva do boda stigli sa neverovatnom srećom da im se onako odbije kod izjednačenja.

Pojma neki nemaju o fudbalu, ovaj bod je kao pobeda u ovim okolnostima !

Zvezda je bezmalo obezbedila drugo mesto i boriće se za prvo.

Bravo !

Džoni

pre 2 godine

Došli po bod, mogli do 3 i na kraju grčevita borba da i to po čega smo došli sačuvamo. Sramna igra na nerešeno. Ne bi mi bilo krivo ni da smo izgubili kad smo ovako loše odigrali.

malo znanja ,nije na odmet

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"

i tako već decenijama.
ili oni imaju sreće ili si ti tupav.
a decenije kažu...

Kome mi placamo predplatu

pre 2 godine

Hahahah ali ovaj RTS je uvek bio i ostao jugoslovenski. Komentaror koji prenosi Zvezdu prica da je Sanogo mozda napravio penal i da smo imali srece a drugi koji komentarise sad Partizan o po meni gorem startu prica kako se nas igrac sklonio i nije bilo kontakta. Pa gde su vam oci tv bastiljo???

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu
(Nek se zna, 21. oktobar 2021 19:46)

Može Dragović da igra kao desni bek, gledao sam par mečeva Levera u kojima je igrao desnog beka u sistemu sa 4 pozadi. Sportski pozdrav! 👋

serpento

pre 2 godine

Aloooo groblje, gledajte sad ove vaše virtuoze i uživajte! Manite se i pustite nas sa ovim našim neznalicama. Inače bod koji gotovo znači proleće. Ajd uzdravlje.

Kmekenro

pre 2 godine

80 minut, igrači Crvene Zvezde se vuku ka lopti i čuvaju rezultat. 84' Ivanic zbog toga dobija i zuti. Sram te bilo Stankovicu. Je l to fudbal. Sta se čuva, 1:1. Ma daaj...

tranzicija

pre 2 godine

Falko? Opet igrač manje...sreća nema Dionija, bilo bi dvojica manje.
(Fenomen, 21. oktobar 2021 18:09)
Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi

Milija

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Naravno druze. Nas prati sreca uvek, nikad nista nismo uradili na kvalitet, znanje, priprem utakmice, nego izlete prvih 11 sa ulice i op, na srecu uzmemo, ali vi jadni, muceni, zlehude sudbine, da oce Bog da vas pogleda i da nagradi vas kvalitet, i to sto ste avangarda, ali ne nikako da vas sreca pogleda evo vec 70 godina. U pravu si, sve je samo do srece. Fudbal se igra na srecu.

Sremac

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, 21. oktobar 2021 20:46)

Analogijom dolazimo do neizrecenog. Partizanu je mesto u LE, jer je on kvalitet iznad pobrojanog zar ne???

Miro,Bastina-Ohio

pre 2 godine

Iako oslabljena Zvezda, bez dvojice najefikasnijih napadaca,pokazala je u kontinuitetu Evropsku zrelost i kvalitet.i zasluzeno sacuvala najbolju poziciju u grupi...Iako je posed lopte bio na strani Zvezde citav mec,prvo poluvreme je fortuna pomogla Zvezdi...Mozda i zato sto Mister nije od pocetka imao mnogo boljeg Krsticica umesto indisponiranog Srnica...Iz istog razloga,Zvezda je pokazala Evropsku vrednost u odnosu na borbenog i neiskusnog rivala-tek drugo poluvreme...U kom delu su Evropsku klasu pokazali vispreni Ivanic.borbeni i kreativni Kanga,stameni Dragovic i nadasve iskusni i sigurni Borjan! Mnogo su nedostajali Katai i Pankov u skoku,a najlosiji je bio Dioni...

zoran

pre 2 godine

-Misljenja sam da se Zvezda pravim čudom provukla da ne izgubi.
- Rezultat je odličan, fantastičan kako je ekipa odigrala.
-Zvezda je igrala po meni previse pasivno i nekreativno dok je imala loptu u nogama. Postigli smo gol na vreme a onda totalno prepustili inicijativu protivniku.
-Igrači Mitlanda napadaju na neki prepad, pa korneri, pa neki auti opasno su ugrozavali gol i par puta opasno sutirali.
Na svu Zvezdinu pasivnost i predaju sredine protivniku nas trener menja Kangu. Pa mi menjamo igrača koji jedini uz ivanića zna da zadrzi loptu.. Faktički dajemo rivalu celu sredinu poklanjamo.
Uz primljen gol, dovoljno vremena protivnik dobio vetar u leđa.
Ređaju se neke sanse i polu sanse.
Pravo je čudo da smo sačuvali 1:1.
- Mnogo smo sreće imali u svim mečevima.... Braga je u Beogradu dominirala mi pobedili.... Od Ludogoreca smo bili bolji ali i tu smo jedva sačuvali rezultat... Večeras nismo bili bolji, srećno ovo prođe... Ne smemo biti toliko pasivni i toliko protivnicina dati da se vrte pred golom.
-Sreća nas je služila neće doveka i moramo nesto da zaradimo i da zasluzimo... Imamo određen kvalitet nije veliki al moramo odigrati kvalitetno i hrabrije i postavka mora drugačije.... Sta ima da dajemo prostor protivniku.
-Bilo kako bilo na tabeli stojimo sjajno....mnogo bolje stojimo nego sto je realno nasa igra.... Neko kad pogleda tabelu 7 bodova u 3 kola pomislja al igra ta Zvezda a ono jedva se sastavimo.... Meni nije jasno kako smo imali sreće.
Katastrofalna postavka igre a hvala sreći za ovo večeras ona je bila naš najbolji igrač ovog večera.

cccc

pre 2 godine

Kakva smo iskusnjara od ekipe.
Šta znači 5 godina u Evropi.

Ništa ne igramo a vidiš da možemo glat da dobijemo i to iz prvog šuta. Bravo bre ajmo!

Dyoni

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Osećam veliku tugu i nevericu u tvom komentaru, to je tako kada slušaš price non stop kako zvezda nema nikakav kvalitet a ustvari istina je drugacija

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara grobara koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

lion

pre 2 godine

Cigani, možete samo da mrzite Partizan jer ionako nemate za koga da navijate.
(Cijepite se ljudi, 21. oktobar 2021 22:27)

Zašto bij ja mrzeo partizan? Partizan je klub navijača kojima se ljubav prema klubu zasniva na mržnji, grobarima je partizan ispred Srbije. To je više nego dovoljno mržnje za ovako malu zemlju. Ja sam gledao Maradonu na marakni, imam duplo više godina navijačkog staža nego mnogi navijači na stadionu godina i znam mnogo toga. Ni delije ni grobari nisu isti do 90te i posle toga, ali mi se vaše svađe i kriminalni dosijei gade. Nije mnogo bolje ni na severnoj tribini, ali jeste bolje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уххх, крај. Штета што нисмо очували побједу ал добро смо и прошли колико су они имали шанси. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊✊✊

kamiondzija

pre 2 godine

Ја не знам да ли је неко рационалан и очекивао више без Катаија и Павкова. Мислим да би била потпуно другачија текма да су играли. Све у свему, бод довољан, већ у следећој мислим да ће то много боље изгледати.

bmiles

pre 2 godine

Gledajuci situaciju u Zvezdi,gde ni Stankovic nezna ko ce poceti utakmicu od silnih povreda,korone ovaj rezultat je izvrstan!Bod za mirno prolece,uz nadam se konsolidaciju svih problema unutar kluba i igraca.

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, kakvi pacenicki komentari navijaca Partizana, pa da li je realno...
Mrznja i zavist poprimaju sada vec epske razmere.
Drzite vi tamo vasu konferenciju, ovo je za vas visi rang, nekompetentnima nije mesto na ovoj vesti.

pedja

pre 2 godine

Najbitnije u svemu je Zvezdinih 7 bodova, i prolece na vidiku.Losa igra a najgora dva detalja su nedosudjeni penal koji je bez ikakve potrebe napravio Sanogo i gol koji je postigao Lind.Centarhalf je vukao loptu do centra da ga niko ne napadne, lopta se posle duela odbija do danskog igraca, koji se sve vreme namesta da sutira, a Zvezdinih igraca nigde, sutira na gol iposle je 1:1.Najblizi i jedini igrac koji je pokusao da blokira sut sa 20-tak metara bio je Sanogo, koji je poslednji igrac odbrane.Gde su Krsticic,Kanga,Ivanic i odbrana, kad su samo Dioni i Ben bili na centru. AMATERSKI primljen gol.
Bolje je Zvezda igrala u Bugarskoj, bez 5 igraca nego veceras.
Za ovaj neresen rezultat da zahvalimo nespretnim Dancima i Borjanu (po ko zna koji put).
Puno igraca ispod nivoa Zvezde - Gobeljic,Rodic,Srnic, Falko, Ben pa i Ivanic. Jedna prava kombinacija kod gola i dve tri akcije koje su imale smisla.Ostalo bez smisla sa ogromnim brojem dodavanja u nazad. Dodjes do 30 metara od njihovog gola i pols 5-6 sekundi lota je kod Borjana.
Ako ovako budemo igrali u Bgd lose nam se pise, jer Danci odlicno igraju na strani!

СУПЕР-СТРАШНИ

pre 2 godine

Људи,да ли је реално и могуће?Да у Србији, Црној Гори,Републици Српској, Македонији...не постоји фудбалер који игра на формацијском месту на ком игра овај несретни Луис Дион? Ако може неко ко зна стање у фудбалу да ми реши ову непознаницу био бих захвалан.
Звезда!!!

Katai

pre 2 godine

Ako pobedimo danas, imamo jako lepe šanse za 1. mesto, na proleće u 1/8 Finala najviše bih voleo neki od sledećih timova, jer bismo imali solidne šanse za 1/4 Finale:

1) Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.

Стање ствари

pre 2 godine

Знам да је овима што кукају да Звезда има среће,прорадио чир на желудцу,али није све у срећи,има нешто и у знању.Звезда је знала да се одбрани а противник не зна да постигне гол.Ради се о приближно истим екипама и видећемо,како ће то изгледати у Београду.Мој утисак,Звезда је имала добре периоде игре и непотребне периоде,кад су сви Борјану били у крилу.Фалко је морао напоље још у полувремену,човек једноставно не може да издржи ни један дуел, са физички јачим а брзим играчима.Диони се толико испрепадао у оној шанси,мало је фалило да се повреди како је замахнуо ногом.Глупо је да ја учим Станковића послу,али мало више храбрости да је имао и послао у ватру Лазетића,ништа лошије не би одиграо од Дионија а калио би се и стицао искуство.

ko-ometator

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!

Aca

pre 2 godine

Gde su crveno-beli dresovi!!!? Kakva je ovo bezvezna garnitura? Sramota...
(Zvezdaš, 21. oktobar 2021 19:00)

Ako si pravi navijac Zvezde ne bi trebao da postavljas takva pitanja.

zvezdas

pre 2 godine

bice tesko, prvo dva gostovanja za redom igramo nekompletni sto je zaista teska bruka, jedini mi u svetu ne znamo da se izborimo sa koronom

gari

pre 2 godine

Jad i cemer od igre. Na srecu dadose gol... Igra se "po zamisli i idejama, velikig stratega", ime necu ni da mu pominjem... Katastrova na sta se svela igra...

MIRO

pre 2 godine

Partizan ubedljivo najbolja evropska ekipa za koju niko nije čuo dalje od teritorije ex Jugoslavije a i u njoj samo oni koji su rođeni pre 1981. godine, mlađi pojma nemaju!

duledudule

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....
(E, 21. oktobar 2021 20:42)
Ta prosecna ekipa je lider u Danskoj, igrala je ls sasvim solidno, tako da je bod odlican, mi prvi u grupi i dalje.

Pa da

pre 2 godine

miroslav Ali "zvezdina tika-taka ce presuditi".. hahahahaha Ne mogu da dodjem sebi sta je covek napisao.. hahahaha miroslave,pa ti si pobednik danas

Dzoni

pre 2 godine

Glavni zadatak uprave kluba je bio da se od korone zaštiti najbolji igrac i maltene jedini napadač a nismo ni to uspeli.Potpuna neodgovornost

Hom3r

pre 2 godine

Pa znalo se da smo desetkovani bez najboljih igrača i da će biti teško ....

Ko je mislio da ćemo lako do pobede... neka poraste malo.

Sa ovim timom bod je puna kapa. Proleće je tu.

Zwki

pre 2 godine

NS, 21. oktobar 2021 20:40) Bukvalno sam to isto rekao dok sam gledao njegove virtuelne poteze. Dioni umesto našeg deteta,to je tragedija istinska.

O Boze

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)

Aj ti lepo na uktamicu Mali Mokri Lug - Sonta tamo nema stranaca!!!!

Ozon

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.

1Đoković

pre 2 godine

Murammmm glodari.Toliko smo jaki posle godina igranja u Evropi,da taktički uništavamo sve redom.Navučeš ih malo pa buši hahaha, bušiii hahaha.I vi ćete ovako,samo malo prekosutra.

zuki

pre 2 godine

Zvezda je najlošija ekipa u grupi!
To sad već može da se kaže, trebalo je da izgubi sve 3 utakmice ali naravno neverovatna sreća je prati i ove sezone kao prethodnih godina.
Naravno Terzić će kao i uvek da se pokrije krajnjim rezultatom a to što od Zvezde ne videsmo fudbala nema veze.
Ionako se ne igra za navijače nego sopstvene džepove

Nenad

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)
Soči, Anderleht, Klara rasturili ste ih na penale i golove u nadoknadi posle prekida. Da niste žalosni bili bi smešni.
Ajd zdravo.

k!!!

pre 2 godine

Koja je ovo tuzna ekipa a sampioni...
(NR, 21. oktobar 2021 19:50)

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni

ugly

pre 2 godine

Zvezda kad igra u gostima, to je HOROR. Ne moze da se gleda. Samo ove godine Kairat, Serif, derbi, pa i Ludogorec... A prethodnih da ne nabrajam...
Razumem da ti ne odgovara neki teren, al vas svaki. To je mentalitet "da izvucemo bod, a u napadu sta uradimo"

Dejo

pre 2 godine

Svi protiv Dionija u komentarima,a on usao u drugom poluvremenu i namestio gol,pa sta vi jos ocekujete od njega?Da da gol jos i onda bi vam bio dobar?Pa mi danas nismo zasluzili nista vise od 1-4 al nas je Bog pogledao i to ne prvi put.Uglavnom rezultatski prolazimo u evropi bolje nego sto igramo,ali ok samo se rezultati pamte.

bradina

pre 2 godine

Braga vodi - nevalja! Mnogo polemika ko treba da igra u timu Zvezde u komentarima,neverovatno!? Svi selektori,znalci a pojedini loptu nisu sutnuli cak ni na ulici u kraju! Sta socijalna mreza i internet moze da napravi da svako moze da se "ispucava" na tastituri kompa i zamislja da je on na klupi tima! Uzivajte ili ucutite ima nas koji vase pisanije ama ic ne interesuje,ali priznajem docekaste vase pravo da izadjete iz anonimnosti jedino sto se krijete iza sifre pa vas niko ne moze provaliti ko ste!?
"Grobar" sam priznajem,ali cu uvek bodriti nase timove koji igraju protiv stranih timova makar to bila i Zvezda nas ljuti rival!Ali u zemlji gde se sve pljuje ukljucujuci Novaka,Jokica,Bogija pa i nasu reprezentaciju sve postaje normalno bar na socijalnoj mrezi.Udtri po tasturi,leci svoje frustracije pljujuci po treneru,igracu,upravi...,samo se pitam da li vi mozete bolje!? Sumnjam.

Draxx

pre 2 godine

Trulio sam ceo život zbog fudbala dok nisam shvatio (SP u Južnoj Africi) da u fudbalu prečesto rezultat nema blage veze sa onim na terenu. Od tada samo ponekad gledam fudbal, ali se više ne nerviram.

Ovo je jedna od tih utakmica. Dobar je rezultat, ajmo dalje.

zvezdaš

pre 2 godine

Dejan promašio formaciju ovaj meč. Protiv Bugara je ovo prošlo, ali večeras ne može.

Daj malog Lazetića, 4 pozadi, Sanogo u vezi, Srnić napolje, Krstičić unutra i to je to. Fudbal se igra sa pravom devetkom. Može ovo i da se dobije, bušni su na polukontri.

Crni Gruja

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.

Realno

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko finansijsko opterecenje za Zvezdu, a nema prave razliku na terenu...U januaru ih se treba resiti bez razmisljanja....

veder

pre 2 godine

Šta reći za igru, očajna, a Dioni, Srnić i još poneki ne da ne zaslužuju dres CZ nego ih treba najuriti. Najgore od svega je što Zvezda nema nikakvu igru, ima srčanosti i borbenosti, to im je Stanković usadio, sve drugo je veoma skromno. Nema Zvezda više podmladak, kupuju se istrošeni i anonimus fudbaleri, a deca nam odlaze. Tu se vidi muljatorska
politika uprave, samo kupi i preorodaj, igra nikakva, a i koga briga osim navijača koji ne idu na sradion zbog huligana.
V8.1.0Rezultat je odličan obzirom da su oni imali mnogo dobre šanse. Zvezda sa ovim Dionijem i Srnićem ima igrače manje, a kad se vidi koliko su Danci brži i bolje kombinuju uz ovu lošu igru rezultat je više nego dobar. Sve u svemu loša Zvezda, za mene razočaravajuća igra, a zbog nje se gleda fudbal, ili to više nije važno?

Алекса

pre 2 godine

За ове што заслужено навијају за друштво које вечито нема среће, у праву сте, све што Звезда ради је незаслужено и највећа је срећа што је суд удруженог рада укинут, иначе...

zemunski kej

pre 2 godine

Nisam neki strucnjak ali cini se da je greska da Sanogo igra pozadi kad je neophodan u vezi. Ne znam kako je jos uvek nula nula,dosta su bolji mi slucajno ako damo gol. Veoma su brzi. Ako zbog bolesti nismo mogli da izvedemo bolji tim onda jedino sreca da nam pomogne, Mozda vidimo Lazetica pred kraj?

Max

pre 2 godine

Umesto da čekaju utakmicu svog klubića koji posle mnogo vremena igra protiv nekog poznatog tima, narikače sa tužne strane brda gledaju Zvezdu i pate.
Inače, ovi su nas ubili trčanjem danas. Pošteno je reći da su zaslužili pobedu.

dejan

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.

RedMetox

pre 2 godine

Kakve su ovo jadne formacije? Nemaju pojma gde se nalaze i koji deo terena portivaju, izmisljaju se pozicije igracima. Jel toliko tesko da igraci igraju poziciju gde se najbolje snalaze ?

Max

pre 2 godine

Je'l su ivi manekeni pešice išli u Dansku? E pa, ako nisu, da se vrate pešaka.
DEJANE VRAĆAJ SANOGA U SREDINU I UBACUJ MALOG LAZETIĆA AKO JE TU. O AKO SMO BEZOPASNI SAMO TAKO. TRENUTNO, KRAJ PRVOG, SVI SU POGUBLJENI, AL SVI.

vlada

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.
(yo, 21. oktobar 2021 20:44)

Nije tačno! Nije on skočio na početku akcije. I ovo mu nije prvi zicer. I nije jeftin, naprotiv. A bilo koji igrač takvih karakteristika bi promenio taj posed o kome pričaš. Zar misliš da takav igrač ne bi počeo meč? Problem je u tome što je Deki shvatio da Dioni nema kvalitet, ali i takvog je morao da ga uvede u igru u drugom poluvremenu umesto još goreg Falka.

Kosjan

pre 2 godine

Da igraju Katai i Pavkov siguran bi bio bod a možda i tri ovako tesko da možemo do 3 boda.. jer amaterska uprava ne zna da zaštiti igrace od korone.

gagi

pre 2 godine

Kukavicka igra Talijana. Ivanic van svake forme, Falko tuga svaki duel izgubio. I onda ce reci nije imao sansu da pokaze sta zna decko od 1,5miliona...

HanSolo

pre 2 godine

Jooj kako pljašljiva igra.. Ne mogu da zadrže loptu tri pasa..
Ovo ne izgleda nikako dobro.. I ako smo počeli sa 6 boda lako može da se pretvori u katastrofu zbog kukavične igre.. Ovako nejde..

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)




Pa ne može non-stop da bude sreća? Inače ovi samo trčkaraju kao muve bez glave. Smejurija od tima. Zvezda će biti prva u ovoj grupi. Lagano…

Dorotej

pre 2 godine

Dosta više "narikače". Kakvi ste to navijači Zvezde? Podržavajte klub ako ga stvarno volite. Bod smo osvojili, prvi smo na tabeli. Treba biti pragmatičen.

my way

pre 2 godine

Свиђа ми се састав. Ова идеја са Беном као лажном деветком може да буде добра некада и када смо у пуном саставу, јер се ствара простор и за Фалка. Канга и Саного у средини, по боковима Катаи и Фалко, полушпиц Иванић и напад Бен.

Robo

pre 2 godine

@Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)
Šta treba? Pa da se fino vakciniše kao sav pametan svet!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Једино Борјан на својој позицији и Дегенек и Драговић донекле, остали "куд који мили моји". А они створили "милион" шанси. Саного кад год додаје поготово попречну лопту, мени страх обузме. Шта то радиш Дејане?

Rile

pre 2 godine

Očekujem da će u našim sportskim vestima naslov glasiti: "Hrabra Zvezda osvojila bod u Danskoj".
Nidje veze. Kukavičluk par excellence!

yo

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)Partizan manji klub od Ludogoreca Bugara hahaha

E

pre 2 godine

Kada vidim da neki trener igra sa tri stopera odmah bi mu dao otkaz.....za tako nesto moras imati dva izuzetno kvalitetna i brza beka, plus jos fudbal bez klasicnog napadaca...

kanganator

pre 2 godine

Nadam se da će Falco napokon pokazati kvalitet koji poseduje
(Delija Momak, 21. oktobar 2021 17:53)

Koji kvalitet druže? Od ovog je i onaj mučeni Van La Para bio bolji.

x

pre 2 godine

Zašto je bod slađi? Pa pobedom bi Zvezda verovatno osigurala prvo mesto u grupi.
Velika je razlika biti prvi ili drugi. Prvi u grupi je slobodan 1/16 finala i ide direktno u 1/8 finala na proleće.

Tasa

pre 2 godine

Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.

E

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....

Mladen cg

pre 2 godine

Opšti je utisak da je Zvezda na ovom meču ispustila pobjedu, ali da to neće uticati na plasman dalje. Naime, nakon ,, kritičnih " 15-tak minuta ( od 30 do 45. minuta), naši fudbaleri su veoma mudrom igrom osvojili bod , koji , vrlo vjerovatno , garantuje Zvezdi plasman u drugu fazu Lige Evrope, dok je eventualni plasman u Ligu Konfederacija obezbijeđen ( jer je Ludogorets porazom od Brage ,, zakovan " za poslednje mjesto ). Izmjene Stankovića u drugom poluvremenu su pravovremene : Dioni je u prvom kontaktu sa loptom asistirao Ivaniću za gol i bio je ,, u igri" tokom cijelog toka drugog poluvremena. ( šteta zbog propuštene prilike nakon gola domaćih). Kanga je , ponovo, pokazao da je glavni igrač na sredini terena .. Sve u svemu, ovo jeste uspjeh i nastavak pozitivnih rezultata našeg prvaka!

Aster Blistok

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.

Dejanmi

pre 2 godine

@Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.


Cak i prije 50 godina se sastav morao dostaviti sat vremena unaprijed zvanicnicima. Pa nije to skolsko igraliste da izadje ko god hoce u zadnjem trenutku. Razlika je jedino da je tehnologija napredovala pa i stari namcori hiljadu kilometara daleko saznaju tima pa mogu da zanovjetaju..

najvažnije

pre 2 godine

Srbiji treba barem još jedan klub s ozbiljnim rezultatima u Evropi.

Kad će privatizacija i zašto se ne napravi liga s 10-12 klubova?

Rope

pre 2 godine

Nikako ne mogu da shvatim i prihvatim kukavičku igru Zvezde. Ama ljudi ne igrate protiv Reala, Barcelone, Bajerna... Gde je to samopouzdanje, možda Deki da odgovori? Sasvim nepotrebno se šutira iz daleka, tj. bojažljivo i bezidejno pred golom prosečnog protivnika. Ne može Borjan uvek da nas vadi.
A siguran sam da Zvezda ima kvalitet, može i mora bolje... srčanije to ljudi!

kris

pre 2 godine

Vise srece nego pameti.Inace rezultat odlican,posebno kad se ima na umu da je Sanogo igrao stopera!On kad ima loptu na 65 m od naseg gola,ja strepim,a kamoli kad je najblizi Borjanu.Kanga odradio ogroman posao na sredini,Ivanic jedino sto je uradio je gol,ali dovoljno.Borjan nas opet spasio,ali i sreca,mada uz malo hrabriju igru mogli smo i mi biti opasniji.Ostali realno ne znaju,ali to neznanje nadoknadjuju borbenoscu,trcanjem i ispunjavanjem zadataka.To se prije sviju odnosi na Gobeljica i Srnica.Za Dionija sam isprva sve mislio treba mu vremena,krenuce ga,sigurno zna.ali sam sad sto posto siguran da on jednostavno nema pojma o fudbalu.Nekad mu se nesto slucajno potrefi,danas je asistirao kod oba gola i oba slucajno,alim od njega ne treba nista ocekivati.

Ultra cop

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)
Ja vidim samo tri igraca koji imaju pravo da igraju za nasu reprezentaciju

Djordje

pre 2 godine

Zvezda vrlo loša večeras, osim par pojedinaca, svaki pokušaj ulepšavanja igre zvezde nije realan, sreca , Borjan i Ivanić ipak uzeli nezasluženi bod...

nostalgija

pre 2 godine

Skoro je pa sigurno da igramo i na prolece Evropu(nije teoretksi osigurano, a realno bicemo medju 3).
Eh, najgora je varijanta da budemo drugi, jer onda igramo protiv nekoga iz LS, tako da bolje je biti i treci pa u konfm ligu protiv slabijeg protovnika. Zato, sad svom snagom na svakoj utakmici i pokusati da budemo prvi u grupii tako direktno prodjemo u 1/8 finqla.

GG

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina

HanSolo

pre 2 godine

Bednici.. To je kad se ne trći. Nego da se nonšalantno polutrći.. Šteta što nisu primili gol.. U gostima igramo bedno lenj, spor i odvratno staromodan fudbal.. Danci će na kraju lako da pobede.. Zato što su fizićki superiorni svakog našeg fudbalera.. Mi smo za 60m i onda duvamo, padamo i zapušavamo.. I na kraju gubimo.. Još malo pa primamo gol.. Posle utakmice če igraći obavezno da prićaju kako je vreme bilo loše i naravno takođe i sudija.. I tako u krug već godinama.. Užas..

HanSolo

pre 2 godine

Smešni smo i u vazdušnim prostoru.. Sve to gubimo.. Odvratan nastup igraća.. Ivanića nigde nema a i nema nikome da se dodaje lopta. Niko ne trći u slobodne prostore.. Svi stoje ko kipovi.. Svi već misle na avion nazad.. Biće ali izgleda bez poena.. A bez pobede i nije nešto.. Midtjylland je prosećna ekipa..

Nebojsa

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga.
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi.
Meni ovaj bod cisto sreca.
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.

Nenad

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.
(Ozon, 21. oktobar 2021 21:06)
Pa i mi smo srecno dali gol, Dioni je lose udario loptu glavom i ona je pala pravo kod Ivanica.

раша

pre 2 godine

Није вам добар овај састав формацијски. Звезда игра 3-4-1-2 : Борјан - Драговић, Саного, Дегенек - Гобељић, Срнић, Канга, Родић - Иванић - Фалко, Бен

IJ

pre 2 godine

Katai je srce i dusa ovog tima. Bez njega nemamo nista od igre. Mesetarenje cisto. Dragovic pozadi daje sve od sebe ali prosto nema podrsku. Sreca pa je lopta zavrsila odbitkom od stative - kakvu su nam foru prodali ispali svi iz igre kao teletabisi. Kanga jedan dobar potez, pa napravi 6 losih i ta nonsalancija njegova i ponasanje kao da je Zidan je mislim jako losa na celu ekipu i mnogo demoralise. Ben, pisao sam mnogo puta na tu temu se kao najistureniji u ekipi ne snalazi dobro. Sve u svemu volim Zvezdu i naravno da je pratim ali simptomaticno se neke stvari i problemi ponavljaju iz sezone u sezonu i prosto sam sebi zvucim kako papagaj ponekad. Idemo, jako, pa sta bude. Mozda i izvucemo dobar rezultat. Ziveli

NastyB

pre 2 godine

Ah, stara, poznata Zvezdina igra : jedan vodi loptu, deset stoji i gleda šta on radi.
Kad Mitjiland krene u napad vidi se 4-5 igrača kako špartaju, menjaju strane i pozicije i zato lagano dolaze do šansi dok Zvezda igra po sistemu "Kad Kanga primi loptu ko potrči umrla mu keva".
Ako ovde izvuičemo nerešeno sve treba da se šutiramo u pozadinu od sreće. Ali to je malo verovatno.

Kome se ne sviđa neka gleda Farmu i parove

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko blago za Zvezdu, prave razliku na terenu...U januaru ih treba potpisati na još dve godine bez razmisljanja....

as

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista
(mile, 21. oktobar 2021 22:34)

Odigrao keca, pa kuka.

Nek se zna

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu

TriObroka

pre 2 godine

Dioni,kako izgleda i trci,deluje mi da doruckuje u pecenjari na Ledinama, ruca u Durmitoru,a vecera u Pinokio palacinkarnici. Nego koga dovede to me zanima,da se on kazni.

Sveki boy

pre 2 godine

Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.
(Katai, 21. oktobar 2021 17:18)Serif,oni kako krenuli nece ispasti iz grupe lige sampiona!

alo bre

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)

ne treba da se vakcinise ceo tim pod hitno

Sabre

pre 2 godine

Neki ljudi zaista, cak ni kad je KOVID situacija, ne zasluzuju Zvezdin dres. Ovo je tragicno, nadam se da ce Stankela reagovati na poluvremenu pre nego sto nam ovi uvale jedno pet komada.

Max

pre 2 godine

DEJANE JEL TI NAMA VREĐAŠ INTELIGENCIJU OVIM DIONIJEM. OVO LIČI NA SVE OSIM NA FUDBAL. ODUVAO TE JE OVAJ DANSKU TIM, SAMO SU PUKOM SREĆOM I ZAHVALJUJUĆI BORJANU OSTAO NEPORAŽEN. IVEĆA SI KUKAVICA OD MILOJA. A I SPREMNOSTI NAŠIH IGRAČA NEĆU NI DA GOVORIM. SVI, ALI SVI KLUBOVI U EVROPI SU FIZIČKI BOLJI OD NAS. SRAMOTA.

Sinak

pre 2 godine

Da vidimo da li je Crvena Zvezda za ligu Sampiona. Da li se može takmiciti sa timovima poput Real Madrida, Barselone, ili je u rangu sa ekipama poput Mitilanda.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.
(NBGD, 21. oktobar 2021 19:24)

Njegoš je u ovom trenutku u rangu sa Smiljanicem, dakle zreo za Grafičar.

zvezdas

pre 2 godine

E to vam je formacija sa tri stopera , to je bukvalno kao naša standardna formacija ali bez Sanoga u sredini tj igrac manje. Igramo u formaciji koju nikad ne igramo u prvenstvu

mile

pre 2 godine

Sve, eve, ali ovo vise nije isti fudbal koji sam igrao. Pa ovde se ubise, rukama vise nego nogama. Vise izgleda ni golman nema prednost u svom kaznenom. Nekako mi ne postoji konstantnost, neke utakmice ovako, neke onako

Skandi bandi

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

Hawai

pre 2 godine

Neverovatno svaki put koliko stručnjaka za fudbal. I uvek ista priča ne valja ovaj ne valja onaj. A Zvezda ima za sada povoljan rezultat. Fudbal se igra za rezultat a ne da bi se gledaoci zabavljali. Za zabavu je cirkus. Zvezdi bod donosi proleće u LE. Drugi krug dva doomaćinstva Danci, Bugari i poslednje kolo put u Portugal koji ništa neće značiti. Znači će samo da budeš prvi u grupi i da ne dobiješ nekog jakog trećeg iz LŠ

Nenad

pre 2 godine

Kako se to zaboravi sve čim se izađe iz zemlje. Uplaše se kao da igraju protiv Čelzija svaku utakmicu koja nije u Srbiji, ko god da je protivnik

HanSolo

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

Najbliže se kaže Mitjiland.. Taj zvuk je najbliži nemačkog U sa dve taćke iznad.. Ni jedno ni drugo nisu blizu, ali je i bliže nego u..

iDroid

pre 2 godine

Uz već dobro znane limite nekih igrača, "nosioce" igre koji su potpuno van forme, fizički nadmoćnog protivnika, 0:0 na poluvremenu je ravno senzaciji.

Wess

pre 2 godine

Ponovo očajna igra u odbrani 1:1, Zvezdini igrači olako dopuštaju protivniku da ih predribla, šutira na gol, izvodi centaršuteve, okreću leđa i dopuštaju protivniku da ih lako ,,zalama", suviše sporo izlaze na loptu i generalno su suviše spori. Nadajmo se da će biti mnogo bolje u 2. poluvremenu.

Sinak

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.

tata dvoje lepe dece

pre 2 godine

Koja tragedija od igre. Nigde veznog reda. Srnić sam ne može a malo i ne zna. Daj Pekija Stanića da pregazi ovu boraniju.

Алекса

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga..
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11) # Link komentara

Што си писао оволики коментар кад си суштину уб'о из прве?

А и кад ти људи објасне ти и даље не схваташ.

Milan

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!
(ko-ometator, 21. oktobar 2021 18:00)

Najbolji je kad ne igra.

Aca

pre 2 godine

Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi
(tranzicija, 21. oktobar 2021 18:22

Pokojni Stanković (Branko) 😔

mat

pre 2 godine

johny walker@ danska je uodnosu na englesku, italiju ,nemacku ,spaniju. mnogo iza klubskog fudbala i lige ovih zemalja. nit mi je tesko uzivam da gledam zvezdu sa nebitnim klubovima.

1914

pre 2 godine

Ivana može da postane najbolji igrač u Evropi ali će uvek biti moralno dno.Kad neko prevari ispravne ljude od 45-50 g u rodnom gradu,nema veće moralne propasti.

koshke

pre 2 godine

ma kakav Sanogo na mestu trećeg stopera i to srednjeg vrati nas sistem 4-2-3-1 Srnic i Falko out Krsticic i Lazetic in Lazetic na špicu Ben bočno, kao i Ivanic a Kanga na srednjeg veznog zadnji vezni Sanogo i Krsticic ovo nista ne valja

SaleS

pre 2 godine

E u tome i jeste problem, što oni sa mladom ekipom igraju evropu i bili bolji od naše iskusne ekipe, da ne kažem matoraca...problem je i što naš trener nema onu stvar da gurne i nekog mladog igrača. Zato Mitjiland zarađuje svake godine, a Zvezda ne može da proda igrača ni u Kinu. Zato njihova reprezentacija napreduje brzo, odlična je i stalni je učesnik evro i svetskog prvenstva, jer ima odličnu bazu, a naša i ne baš...a Zvezdan skoro reče kako naša liga treba da bude razvojna. Verovatno mislio da druge ekipe trebaju da razvijaju igrače za Zvezdu i da tamo propadaju.

delija

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent
(Hawai, 21. oktobar 2021 20:40)

Koji plan kralju???

Tex Willer

pre 2 godine

@
Samo na utakmicama nižih liga.No i tada se pravi protokol jedno pola sata pre početka utakmice pa ekipe već znaju protivničke satave.

Fenomen

pre 2 godine

Stankoviću menjaju Falka...ako treba uvedi kafe kuvaricu biće veća vajda od nje. Ako izgubimo, to je čist poraz ovog trenera u pokušaju. Sramota je kako Zvezda igra kukavički...pitanje je vremena kad ćemo primiti gol.

srba

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ako deki neshvati da Ben,Falko i kanga niko nema ni blizu visine od 150.cm onda nam se loše piše neznam na koji način če osvojiti napadač dugu loptu sa ovolikom visinom kakav god bio ovaj Francuz Dion treba da uđe da se neka lopta zaustavi ovo je bruka i sramota mi nismo videli gol kamoli šutnuli na njega dok je kod nas sevalo i umalo nismo primili gol još paničar Degenek je skoro napuco u ruku našeg igrača i sklanja se okreče leđa jer se boji primiti loptu samo čekam da pogreši Diona 45.minuta može da izdrži sram te bilo Deki zar misliš da gledamo ovo još 45 minuta primimo gol a da nismo šutnuli pa ja bi se ubio odma da igram bez napadača jer ben nije špic Deki mora znati da nema nikakve šanse da dobije jedan jedini duel več u početku je pustio da igrač pretrči pored njega u opasan napad bez trčanja i pomoči.

Car Dušan

pre 2 godine

Izuzetno značajan BOD! Danci: brzi,snažni, mladi željni dokazivanja! Sigurno, najzahtjevnija utakmica do sada u grupi... Ono što je sasvim sigurno ( bar se nadam, da je tako!) - ovaj naš sinoćni sastav, neće biti u ovoj formaciji za naredna dva ODLUČUJUĆA meča! Falko i Dioni ( pa i Ben) ipak, nemaju kvalitet kakav je potreban - za ovo takmičenje... TO JE ONO,ŠTO SVI VIDIMO!

Off Columbus

pre 2 godine

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni
(k!!!, 21. oktobar 2021 20:00)
Svaka čast sve sama elita, tu ste negde...

GG

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina

zuki

pre 2 godine

Zvezda je najlošija ekipa u grupi!
To sad već može da se kaže, trebalo je da izgubi sve 3 utakmice ali naravno neverovatna sreća je prati i ove sezone kao prethodnih godina.
Naravno Terzić će kao i uvek da se pokrije krajnjim rezultatom a to što od Zvezde ne videsmo fudbala nema veze.
Ionako se ne igra za navijače nego sopstvene džepove

dejan

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.

Sinak

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.

Katai

pre 2 godine

Ako pobedimo danas, imamo jako lepe šanse za 1. mesto, na proleće u 1/8 Finala najviše bih voleo neki od sledećih timova, jer bismo imali solidne šanse za 1/4 Finale:

1) Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.

Crni Gruja

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.

gari

pre 2 godine

Jad i cemer od igre. Na srecu dadose gol... Igra se "po zamisli i idejama, velikig stratega", ime necu ni da mu pominjem... Katastrova na sta se svela igra...

1914

pre 2 godine

Ivana može da postane najbolji igrač u Evropi ali će uvek biti moralno dno.Kad neko prevari ispravne ljude od 45-50 g u rodnom gradu,nema veće moralne propasti.

koja

pre 2 godine

Da li ima I do odgovornosti uprave zato što veceras ne igramo sa Pavkovim i Kataijem? dokle vise korona svake nedelje, što drugi klubovi nemaju probleme takve?

Nebojsa

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga.
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi.
Meni ovaj bod cisto sreca.
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.

Kosjan

pre 2 godine

Da igraju Katai i Pavkov siguran bi bio bod a možda i tri ovako tesko da možemo do 3 boda.. jer amaterska uprava ne zna da zaštiti igrace od korone.

Miskec

pre 2 godine

"Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"
Video si sinoc kako je Barselona izvukla pobedu, to je zato sto sreca prati evropske i svetske sampione, ali ne razumete se vi u to! Niti cete!

Milan

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!
(ko-ometator, 21. oktobar 2021 18:00)

Najbolji je kad ne igra.

Kmekenro

pre 2 godine

80 minut, igrači Crvene Zvezde se vuku ka lopti i čuvaju rezultat. 84' Ivanic zbog toga dobija i zuti. Sram te bilo Stankovicu. Je l to fudbal. Sta se čuva, 1:1. Ma daaj...

Rile

pre 2 godine

Očekujem da će u našim sportskim vestima naslov glasiti: "Hrabra Zvezda osvojila bod u Danskoj".
Nidje veze. Kukavičluk par excellence!

Džoni

pre 2 godine

Došli po bod, mogli do 3 i na kraju grčevita borba da i to po čega smo došli sačuvamo. Sramna igra na nerešeno. Ne bi mi bilo krivo ni da smo izgubili kad smo ovako loše odigrali.

delija

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent
(Hawai, 21. oktobar 2021 20:40)

Koji plan kralju???

Kome se ne sviđa neka gleda Farmu i parove

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko blago za Zvezdu, prave razliku na terenu...U januaru ih treba potpisati na još dve godine bez razmisljanja....

Max

pre 2 godine

DEJANE JEL TI NAMA VREĐAŠ INTELIGENCIJU OVIM DIONIJEM. OVO LIČI NA SVE OSIM NA FUDBAL. ODUVAO TE JE OVAJ DANSKU TIM, SAMO SU PUKOM SREĆOM I ZAHVALJUJUĆI BORJANU OSTAO NEPORAŽEN. IVEĆA SI KUKAVICA OD MILOJA. A I SPREMNOSTI NAŠIH IGRAČA NEĆU NI DA GOVORIM. SVI, ALI SVI KLUBOVI U EVROPI SU FIZIČKI BOLJI OD NAS. SRAMOTA.

mat

pre 2 godine

johny walker@ danska je uodnosu na englesku, italiju ,nemacku ,spaniju. mnogo iza klubskog fudbala i lige ovih zemalja. nit mi je tesko uzivam da gledam zvezdu sa nebitnim klubovima.

Fenomen

pre 2 godine

Stankoviću menjaju Falka...ako treba uvedi kafe kuvaricu biće veća vajda od nje. Ako izgubimo, to je čist poraz ovog trenera u pokušaju. Sramota je kako Zvezda igra kukavički...pitanje je vremena kad ćemo primiti gol.

Dejo

pre 2 godine

Svi protiv Dionija u komentarima,a on usao u drugom poluvremenu i namestio gol,pa sta vi jos ocekujete od njega?Da da gol jos i onda bi vam bio dobar?Pa mi danas nismo zasluzili nista vise od 1-4 al nas je Bog pogledao i to ne prvi put.Uglavnom rezultatski prolazimo u evropi bolje nego sto igramo,ali ok samo se rezultati pamte.

Nenad

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.
(Ozon, 21. oktobar 2021 21:06)
Pa i mi smo srecno dali gol, Dioni je lose udario loptu glavom i ona je pala pravo kod Ivanica.

srba

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija

pedja

pre 2 godine

Najbitnije u svemu je Zvezdinih 7 bodova, i prolece na vidiku.Losa igra a najgora dva detalja su nedosudjeni penal koji je bez ikakve potrebe napravio Sanogo i gol koji je postigao Lind.Centarhalf je vukao loptu do centra da ga niko ne napadne, lopta se posle duela odbija do danskog igraca, koji se sve vreme namesta da sutira, a Zvezdinih igraca nigde, sutira na gol iposle je 1:1.Najblizi i jedini igrac koji je pokusao da blokira sut sa 20-tak metara bio je Sanogo, koji je poslednji igrac odbrane.Gde su Krsticic,Kanga,Ivanic i odbrana, kad su samo Dioni i Ben bili na centru. AMATERSKI primljen gol.
Bolje je Zvezda igrala u Bugarskoj, bez 5 igraca nego veceras.
Za ovaj neresen rezultat da zahvalimo nespretnim Dancima i Borjanu (po ko zna koji put).
Puno igraca ispod nivoa Zvezde - Gobeljic,Rodic,Srnic, Falko, Ben pa i Ivanic. Jedna prava kombinacija kod gola i dve tri akcije koje su imale smisla.Ostalo bez smisla sa ogromnim brojem dodavanja u nazad. Dodjes do 30 metara od njihovog gola i pols 5-6 sekundi lota je kod Borjana.
Ako ovako budemo igrali u Bgd lose nam se pise, jer Danci odlicno igraju na strani!

Off Columbus

pre 2 godine

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni
(k!!!, 21. oktobar 2021 20:00)
Svaka čast sve sama elita, tu ste negde...

zoran

pre 2 godine

-Misljenja sam da se Zvezda pravim čudom provukla da ne izgubi.
- Rezultat je odličan, fantastičan kako je ekipa odigrala.
-Zvezda je igrala po meni previse pasivno i nekreativno dok je imala loptu u nogama. Postigli smo gol na vreme a onda totalno prepustili inicijativu protivniku.
-Igrači Mitlanda napadaju na neki prepad, pa korneri, pa neki auti opasno su ugrozavali gol i par puta opasno sutirali.
Na svu Zvezdinu pasivnost i predaju sredine protivniku nas trener menja Kangu. Pa mi menjamo igrača koji jedini uz ivanića zna da zadrzi loptu.. Faktički dajemo rivalu celu sredinu poklanjamo.
Uz primljen gol, dovoljno vremena protivnik dobio vetar u leđa.
Ređaju se neke sanse i polu sanse.
Pravo je čudo da smo sačuvali 1:1.
- Mnogo smo sreće imali u svim mečevima.... Braga je u Beogradu dominirala mi pobedili.... Od Ludogoreca smo bili bolji ali i tu smo jedva sačuvali rezultat... Večeras nismo bili bolji, srećno ovo prođe... Ne smemo biti toliko pasivni i toliko protivnicina dati da se vrte pred golom.
-Sreća nas je služila neće doveka i moramo nesto da zaradimo i da zasluzimo... Imamo određen kvalitet nije veliki al moramo odigrati kvalitetno i hrabrije i postavka mora drugačije.... Sta ima da dajemo prostor protivniku.
-Bilo kako bilo na tabeli stojimo sjajno....mnogo bolje stojimo nego sto je realno nasa igra.... Neko kad pogleda tabelu 7 bodova u 3 kola pomislja al igra ta Zvezda a ono jedva se sastavimo.... Meni nije jasno kako smo imali sreće.
Katastrofalna postavka igre a hvala sreći za ovo večeras ona je bila naš najbolji igrač ovog večera.

Robo

pre 2 godine

@Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)
Šta treba? Pa da se fino vakciniše kao sav pametan svet!

Hawai

pre 2 godine

Puna kapa protiv vodećeg u Danskoj. Sledeće kolo Danci u Beogradu, pa Ludogorec u Beogradu. Plan ispunjen i pored nezadovoljstva Grobara i lažnih Zvezdaša. I još koji bod za koeficijent

MIRO

pre 2 godine

Partizan ubedljivo najbolja evropska ekipa za koju niko nije čuo dalje od teritorije ex Jugoslavije a i u njoj samo oni koji su rođeni pre 1981. godine, mlađi pojma nemaju!

zvezdas

pre 2 godine

bice tesko, prvo dva gostovanja za redom igramo nekompletni sto je zaista teska bruka, jedini mi u svetu ne znamo da se izborimo sa koronom

tranzicija

pre 2 godine

Falko? Opet igrač manje...sreća nema Dionija, bilo bi dvojica manje.
(Fenomen, 21. oktobar 2021 18:09)
Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.

Djordje

pre 2 godine

Zvezda vrlo loša večeras, osim par pojedinaca, svaki pokušaj ulepšavanja igre zvezde nije realan, sreca , Borjan i Ivanić ipak uzeli nezasluženi bod...

Kikujiro

pre 2 godine

Šta reći, mi koji razumemo fudbal - nema nas puno ali ima nas - možemo da kažemo samo bravo, bravo i bravo, realno hiljadu puta bravo za sve igrače i za trenera, iz ovakvog tima koji je niskog kvaliteta i jeftin i sa povredama važnih igrača Stanković radi veliki posao, ništa drugo ne go oduševljenje.

Pljuvače, non-stop površne kritičare i lažne navijače ignorišite, to su nesretnici i neznalice, i to ne samo sportske.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ako deki neshvati da Ben,Falko i kanga niko nema ni blizu visine od 150.cm onda nam se loše piše neznam na koji način če osvojiti napadač dugu loptu sa ovolikom visinom kakav god bio ovaj Francuz Dion treba da uđe da se neka lopta zaustavi ovo je bruka i sramota mi nismo videli gol kamoli šutnuli na njega dok je kod nas sevalo i umalo nismo primili gol još paničar Degenek je skoro napuco u ruku našeg igrača i sklanja se okreče leđa jer se boji primiti loptu samo čekam da pogreši Diona 45.minuta može da izdrži sram te bilo Deki zar misliš da gledamo ovo još 45 minuta primimo gol a da nismo šutnuli pa ja bi se ubio odma da igram bez napadača jer ben nije špic Deki mora znati da nema nikakve šanse da dobije jedan jedini duel več u početku je pustio da igrač pretrči pored njega u opasan napad bez trčanja i pomoči.

Pa da

pre 2 godine

miroslav Ali "zvezdina tika-taka ce presuditi".. hahahahaha Ne mogu da dodjem sebi sta je covek napisao.. hahahaha miroslave,pa ti si pobednik danas

ajde

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Sklanjaju nam se svi, sta da radimo...

Aster Blistok

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, Sinak, ti izgleda stvarno ostavljas komentare nivo deteta od 7godina. Liga konferencija koju nama pripisujes je ustvari vase merilo. Cak i nju igrate zato sto ste dali gol u 95om minutu kada ste izbegli izbacivanje i na srecu preko penala usli u istu. Boze, ko sve danas nema pristup nternetu i samim tim mogucnost ostavljanja svojih raznih glupih misljenja.

Sub013

pre 2 godine

Zvezdina igra je na nivou Radničkog iz Pržogrnaca. Blage veze nrmaju posebno ovi berači banana... A ko nam vodi klub pravo je čudo da još i postoji... I nisam grobar nego iskreni Zvedin navijač.
(Crni Gruja, 21. oktobar 2021 20:48)

Hahaha kako se ne umorite?

my way

pre 2 godine

Свиђа ми се састав. Ова идеја са Беном као лажном деветком може да буде добра некада и када смо у пуном саставу, јер се ствара простор и за Фалка. Канга и Саного у средини, по боковима Катаи и Фалко, полушпиц Иванић и напад Бен.

HanSolo

pre 2 godine

Bednici.. To je kad se ne trći. Nego da se nonšalantno polutrći.. Šteta što nisu primili gol.. U gostima igramo bedno lenj, spor i odvratno staromodan fudbal.. Danci će na kraju lako da pobede.. Zato što su fizićki superiorni svakog našeg fudbalera.. Mi smo za 60m i onda duvamo, padamo i zapušavamo.. I na kraju gubimo.. Još malo pa primamo gol.. Posle utakmice če igraći obavezno da prićaju kako je vreme bilo loše i naravno takođe i sudija.. I tako u krug već godinama.. Užas..

mile

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista

ugly

pre 2 godine

Zvezda kad igra u gostima, to je HOROR. Ne moze da se gleda. Samo ove godine Kairat, Serif, derbi, pa i Ludogorec... A prethodnih da ne nabrajam...
Razumem da ti ne odgovara neki teren, al vas svaki. To je mentalitet "da izvucemo bod, a u napadu sta uradimo"

alo bre

pre 2 godine

Dva evropska gostovanja nama ne igra najbolji igrac i to zbog korone. Dokle vise amaterska i neodgovornosti uprave?
(alo bre, 21. oktobar 2021 19:02)
A šta treba? da igra i ako ima koronu.
(Zastava101Specijal, 21. oktobar 2021 19:14)

ne treba da se vakcinise ceo tim pod hitno

Шид у срцу.

pre 2 godine

Срам да буде навијаче Партизана који ликују, навијају за Митјиланд. Ја као навијач Звезде ћу у 21:00 да навијам за Партизан, због Србије и коефицијента за наше клубове.
Најгори смо народ, убедљиво. Није узалуд Арчибалд Рајс рекао: " Чујте Срби, чувајте се самих себе".

JohnyWalker

pre 2 godine

Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde celu utakmicu oni se brane, protiv koga. 
E majko moja svako li hoce da bude trener, ne uci se na C.Zvezdi. 
Meni ovaj bod cisto sreca. 
Da mi na celoj utakmici ne pravi smo dve akcije, ne znaju da loptu da iznesu.
(Nebojsa, 21. oktobar 2021 20:59)

Pod hitno sutra u Ljutice Bogdana da se javiš da sedneš na klupu Zvezde. Da procvetamo da osvojimo LE a sledeće sezone i LŠ

mile

pre 2 godine

Sve, eve, ali ovo vise nije isti fudbal koji sam igrao. Pa ovde se ubise, rukama vise nego nogama. Vise izgleda ni golman nema prednost u svom kaznenom. Nekako mi ne postoji konstantnost, neke utakmice ovako, neke onako

Sinak

pre 2 godine

Da vidimo da li je Crvena Zvezda za ligu Sampiona. Da li se može takmiciti sa timovima poput Real Madrida, Barselone, ili je u rangu sa ekipama poput Mitilanda.

bmiles

pre 2 godine

Gledajuci situaciju u Zvezdi,gde ni Stankovic nezna ko ce poceti utakmicu od silnih povreda,korone ovaj rezultat je izvrstan!Bod za mirno prolece,uz nadam se konsolidaciju svih problema unutar kluba i igraca.

JohnyWalker

pre 2 godine

kad komentator navija za nereseno. kao da zvezda izgra sa juventusom ili bajernom. a ne neki mili tland.
(mat, 21. oktobar 2021 20:39)

Kažeš Grobaru neki Mitjiland. Taj klub već sve godine u vrhu danskog prvenstva. Danska se već kfalifikovala za SP sa svim pobedama i još neprimljenim golom. Znam da ti je teško ali to je tvoj problem

nostalgija

pre 2 godine

Skoro je pa sigurno da igramo i na prolece Evropu(nije teoretksi osigurano, a realno bicemo medju 3).
Eh, najgora je varijanta da budemo drugi, jer onda igramo protiv nekoga iz LS, tako da bolje je biti i treci pa u konfm ligu protiv slabijeg protovnika. Zato, sad svom snagom na svakoj utakmici i pokusati da budemo prvi u grupii tako direktno prodjemo u 1/8 finqla.

Miks

pre 2 godine

Meni se riga od vas stručnjaka komentatora, posebno ovih iz kojih se vidi da su grobari a pocinju komentar sa navijam za Zvezdu. Bod je kao kuca, verovatno vec obezbedjeno prolece, uvecan klupski koeficijent. Novih skoro 200k eura.Rezultat se pamti, igra ne. Zelim Partizanu pobedu.

Aca

pre 2 godine

Gde su crveno-beli dresovi!!!? Kakva je ovo bezvezna garnitura? Sramota...
(Zvezdaš, 21. oktobar 2021 19:00)

Ako si pravi navijac Zvezde ne bi trebao da postavljas takva pitanja.

Dyoni

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Osećam veliku tugu i nevericu u tvom komentaru, to je tako kada slušaš price non stop kako zvezda nema nikakav kvalitet a ustvari istina je drugacija

veder

pre 2 godine

Šta reći za igru, očajna, a Dioni, Srnić i još poneki ne da ne zaslužuju dres CZ nego ih treba najuriti. Najgore od svega je što Zvezda nema nikakvu igru, ima srčanosti i borbenosti, to im je Stanković usadio, sve drugo je veoma skromno. Nema Zvezda više podmladak, kupuju se istrošeni i anonimus fudbaleri, a deca nam odlaze. Tu se vidi muljatorska
politika uprave, samo kupi i preorodaj, igra nikakva, a i koga briga osim navijača koji ne idu na sradion zbog huligana.
V8.1.0Rezultat je odličan obzirom da su oni imali mnogo dobre šanse. Zvezda sa ovim Dionijem i Srnićem ima igrače manje, a kad se vidi koliko su Danci brži i bolje kombinuju uz ovu lošu igru rezultat je više nego dobar. Sve u svemu loša Zvezda, za mene razočaravajuća igra, a zbog nje se gleda fudbal, ili to više nije važno?

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, kakvi pacenicki komentari navijaca Partizana, pa da li je realno...
Mrznja i zavist poprimaju sada vec epske razmere.
Drzite vi tamo vasu konferenciju, ovo je za vas visi rang, nekompetentnima nije mesto na ovoj vesti.

Realno

pre 2 godine

Dioni, Ben i Falco su veliko finansijsko opterecenje za Zvezdu, a nema prave razliku na terenu...U januaru ih se treba resiti bez razmisljanja....

СУПЕР-СТРАШНИ

pre 2 godine

Људи,да ли је реално и могуће?Да у Србији, Црној Гори,Републици Српској, Македонији...не постоји фудбалер који игра на формацијском месту на ком игра овај несретни Луис Дион? Ако може неко ко зна стање у фудбалу да ми реши ову непознаницу био бих захвалан.
Звезда!!!

HanSolo

pre 2 godine

Jooj kako pljašljiva igra.. Ne mogu da zadrže loptu tri pasa..
Ovo ne izgleda nikako dobro.. I ako smo počeli sa 6 boda lako može da se pretvori u katastrofu zbog kukavične igre.. Ovako nejde..

Ultra cop

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)
Ja vidim samo tri igraca koji imaju pravo da igraju za nasu reprezentaciju

yo

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.

Zvezda velikan

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Sve se to vraća za Strazbur, Bordo i unazad za sankcije i Samporiju u Sofiji, za uzete nam pare od Barija a nekom poklonjen najbolji trenažni centar u zemlji a i stadion, i ima još da nam se vraća dok se to sve ne ujednači…Ni i iz čega ali kao što reče: Tako je, gol!

Walldorf

pre 2 godine

Prvo mesto na tabeli.Naredne dve igramo kući,u grotlu Marakane.Prolaz u nokaut fazu je na dohvat ruke i Stanković će ići na siguran prolaz,svidelo se to nekome ili ne.Danska ekipa je spoj izvanrednih talenata,brzine i fizikalija.No,u mnogo segmenata,iskusan poznavalac fudbala lako može uočiti naivnost i nedostatak upravo ovakvih utakmica.Mi ovakve utakmice igramo evo već petu sezonu za redom.Zato smo opet pri vrhu evropskog fudbala.Sa budžetom kojim raspolažemo,ovo su rezultati vredni poštovanja.Ako neko misli da je sve što sam rekao preterano,informacija da je bogati Dinamo izgubio od Rapida u Beču.Na kraju,jedina stvar koju zameram Stankoviću je to što umesto Dionia ne forsira malog Lazetića(Koliko znam, večeras je bio na klupi),kada već nema Pavkova medju spremnima za igru.Sve ostalo,u skladu sa mogućnostima sastava kojim trenutno raspolažemo.Mnogi će reći da su Danci imali stative,šanse i da smo srećno prošli večeras.Na to ću reći da sreća u sportu i bilo kom poslu ne postoji.Sreća je kada u grudima osećaš radost jer ti je porodica OK,kada posao ide dobro i kada si živ i zdrav.To što već PET sezona prilazimo na tzv. sreću, je u stvari plod spoja iskustva,znanja,discipline i vrhunske borbenosti.Kao dokaz za sve izrečeno,prilažem prošlosezonski uspeh,kada smo ispali od Milan AC,rezultatom 3:3,što je za sve klubove sa ovih prostora nedostižno.Na kraju,čestitke Stankoviću i svakom igraču Zvezde ponaosob.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Tasa

pre 2 godine

Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.

NBGD

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.

nece biti

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)

Prati se, a ?

Kad igra partizan ja ne idem na taj kanal iz prostog razloga sto me to ne interesuje.

1Đoković

pre 2 godine

Murammmm glodari.Toliko smo jaki posle godina igranja u Evropi,da taktički uništavamo sve redom.Navučeš ih malo pa buši hahaha, bušiii hahaha.I vi ćete ovako,samo malo prekosutra.

E

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....

Kome mi placamo predplatu

pre 2 godine

Hahahah ali ovaj RTS je uvek bio i ostao jugoslovenski. Komentaror koji prenosi Zvezdu prica da je Sanogo mozda napravio penal i da smo imali srece a drugi koji komentarise sad Partizan o po meni gorem startu prica kako se nas igrac sklonio i nije bilo kontakta. Pa gde su vam oci tv bastiljo???

буино голова

pre 2 godine

Не ваља ово ништа, ако Саного ускоро не ископа око овом плавокосом, губи Звезда сигурно!

gagi

pre 2 godine

Kukavicka igra Talijana. Ivanic van svake forme, Falko tuga svaki duel izgubio. I onda ce reci nije imao sansu da pokaze sta zna decko od 1,5miliona...

MIRO

pre 2 godine

zuki@ jeste zuki mi smo najgora ekipa u grupi i ne samo u grupi već u kompletnoj LE ali eto posrećilo nam se da smo prvi u grupi i opet ce da nam se posreći tri puta i sa prvog mesta da idemo dalje za razliku od vas evropske velesile koja igra kup Lilijane Ronketi i koja je zgazila Amortizeris i Foru! Bravo za vas koji ste najbolja evropska ekipa u mogli smo, za malo i nismo imali sreće!

duledudule

pre 2 godine

Ako cemo realno x je dobar, bod u gostima, 7 bodova, ali 3 stopera, dva defanzivna vezna, panicna odbrana i puno srece u zadnjih 20 minuta protiv prosecne ekipe....
(E, 21. oktobar 2021 20:42)
Ta prosecna ekipa je lider u Danskoj, igrala je ls sasvim solidno, tako da je bod odlican, mi prvi u grupi i dalje.

Aster Blistok

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.

Baki

pre 2 godine

Tehnički jakoj i mladoj ekipi ovo je bila biti ili ne biti utakmica, a Zvezda ih umalo pobedila sa desetkovani timom. Očekivalo se da poginu a jedva do boda stigli sa neverovatnom srećom da im se onako odbije kod izjednačenja.

Pojma neki nemaju o fudbalu, ovaj bod je kao pobeda u ovim okolnostima !

Zvezda je bezmalo obezbedila drugo mesto i boriće se za prvo.

Bravo !

ko-ometator

pre 2 godine

Bravo za sansu Falku i Bena u spicu. Covek itekako moze da odigra na toj poziciji. Onaj promasaj sa povetka sezone ne sme da bude kamen spoticanja ni njemu ni Misteru da ga stavlja na poziciji spica kad je tu potreban. Mnogo je zaduzio Ben Zvezdu i zasluzuje poverenje. Idemo na pobedu samo.!

HanSolo

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

Najbliže se kaže Mitjiland.. Taj zvuk je najbliži nemačkog U sa dve taćke iznad.. Ni jedno ni drugo nisu blizu, ali je i bliže nego u..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Једино Борјан на својој позицији и Дегенек и Драговић донекле, остали "куд који мили моји". А они створили "милион" шанси. Саного кад год додаје поготово попречну лопту, мени страх обузме. Шта то радиш Дејане?

Nenad

pre 2 godine

Kako se to zaboravi sve čim se izađe iz zemlje. Uplaše se kao da igraju protiv Čelzija svaku utakmicu koja nije u Srbiji, ko god da je protivnik

O Boze

pre 2 godine

E, Zvezdo , sta Dozive, da Igraju 4(cetvorica) Stranaca.Sramota.Kad Pobede ne radujem se Mnogo, a kad Izgube Psujem sve Zivo kao Kocijas.Sta je Srbija
(srba, 21. oktobar 2021 19:24)

Aj ti lepo na uktamicu Mali Mokri Lug - Sonta tamo nema stranaca!!!!

kanganator

pre 2 godine

Nadam se da će Falco napokon pokazati kvalitet koji poseduje
(Delija Momak, 21. oktobar 2021 17:53)

Koji kvalitet druže? Od ovog je i onaj mučeni Van La Para bio bolji.

dzo

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Zasluzujes ti jos 20 godina da zvezda bude šampion, samo zbog ovakvih komentara

коле73

pre 2 godine

Jel nama u januaru dolazi neki centarfor?Jer ovaj Dioni je rekreativac, pri tom ne mislim samo na ovu utakmicu...Gori ne može da bude 100%

Sub013

pre 2 godine

Grobari ocekuju da imamo 18 bodova iz 6 utakmica, u njihovim ocima mi smo Real Madrid. Lepo sto nas tako dozivljavate, jesmo mi sila za ove prostore, ali iskreno nismo bas Real, iskulirajte malo u strahu su velike oci. Ne brinite, obezbedicemo prolece i pre zadnjeg kola, kao i prosle godine, ali ne moramo bas da se zapinjemo svaku da pobedimo, igramo kolko nam je dovoljno. Nije ovo liga konfederacija pa da se sprdamo, ovo je ipak ozbiljno takmicenje.

зуке

pre 2 godine

Али утисак вечери по мени је Канга. Каква је то играчина. Да је имао иоле више памети и смирености озбиљну каријеру би направио
Небитно како се утакмица заврши, убедљиво најбољи наш играч

Dorotej

pre 2 godine

Dosta više "narikače". Kakvi ste to navijači Zvezde? Podržavajte klub ako ga stvarno volite. Bod smo osvojili, prvi smo na tabeli. Treba biti pragmatičen.

Bumerang

pre 2 godine

Hahahaha, i da...koliko komentara grobara koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde...to odavno nisam video. Toliko plitko, jadno i providno.

Miro,Bastina-Ohio

pre 2 godine

Iako oslabljena Zvezda, bez dvojice najefikasnijih napadaca,pokazala je u kontinuitetu Evropsku zrelost i kvalitet.i zasluzeno sacuvala najbolju poziciju u grupi...Iako je posed lopte bio na strani Zvezde citav mec,prvo poluvreme je fortuna pomogla Zvezdi...Mozda i zato sto Mister nije od pocetka imao mnogo boljeg Krsticica umesto indisponiranog Srnica...Iz istog razloga,Zvezda je pokazala Evropsku vrednost u odnosu na borbenog i neiskusnog rivala-tek drugo poluvreme...U kom delu su Evropsku klasu pokazali vispreni Ivanic.borbeni i kreativni Kanga,stameni Dragovic i nadasve iskusni i sigurni Borjan! Mnogo su nedostajali Katai i Pankov u skoku,a najlosiji je bio Dioni...

Dejanmi

pre 2 godine

@Mnogo se toga promenilo u fudbalu od vremena kada sam ga aktivno pratio... Sećam se da je bio čest slučaj da sastav tima saznate tek kad igrači istrče na teren, retko se sastav objavljivao ranije, pogotvu ako je bila neka važna utakmica.


Cak i prije 50 godina se sastav morao dostaviti sat vremena unaprijed zvanicnicima. Pa nije to skolsko igraliste da izadje ko god hoce u zadnjem trenutku. Razlika je jedino da je tehnologija napredovala pa i stari namcori hiljadu kilometara daleko saznaju tima pa mogu da zanovjetaju..

Wess

pre 2 godine

Ponovo očajna igra u odbrani 1:1, Zvezdini igrači olako dopuštaju protivniku da ih predribla, šutira na gol, izvodi centaršuteve, okreću leđa i dopuštaju protivniku da ih lako ,,zalama", suviše sporo izlaze na loptu i generalno su suviše spori. Nadajmo se da će biti mnogo bolje u 2. poluvremenu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Je l' realno da Zvezda ovoliko srece ima? Nemojte da je ovo taktika, dzabu... Ovo je sreca, iz utakmice u utakmicu.
(dragan, 21. oktobar 2021 20:01)




Pa ne može non-stop da bude sreća? Inače ovi samo trčkaraju kao muve bez glave. Smejurija od tima. Zvezda će biti prva u ovoj grupi. Lagano…

muke grobarske

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece

kris

pre 2 godine

Vise srece nego pameti.Inace rezultat odlican,posebno kad se ima na umu da je Sanogo igrao stopera!On kad ima loptu na 65 m od naseg gola,ja strepim,a kamoli kad je najblizi Borjanu.Kanga odradio ogroman posao na sredini,Ivanic jedino sto je uradio je gol,ali dovoljno.Borjan nas opet spasio,ali i sreca,mada uz malo hrabriju igru mogli smo i mi biti opasniji.Ostali realno ne znaju,ali to neznanje nadoknadjuju borbenoscu,trcanjem i ispunjavanjem zadataka.To se prije sviju odnosi na Gobeljica i Srnica.Za Dionija sam isprva sve mislio treba mu vremena,krenuce ga,sigurno zna.ali sam sad sto posto siguran da on jednostavno nema pojma o fudbalu.Nekad mu se nesto slucajno potrefi,danas je asistirao kod oba gola i oba slucajno,alim od njega ne treba nista ocekivati.

Hom3r

pre 2 godine

Pa znalo se da smo desetkovani bez najboljih igrača i da će biti teško ....

Ko je mislio da ćemo lako do pobede... neka poraste malo.

Sa ovim timom bod je puna kapa. Proleće je tu.

Skandi bandi

pre 2 godine

Ako je vec pravilo da strana imena pisemo onako kako se izgovaraju onda treba da pise Mitjuland, jer tako se to izgovara najblize na danskom.
Glupo je pokusati izgovarati imena na onaj nacin na koji vi zamisljate da bi to zvucalo na engleskom, jer ovo nije englesko ime.

zemunski kej

pre 2 godine

Nisam neki strucnjak ali cini se da je greska da Sanogo igra pozadi kad je neophodan u vezi. Ne znam kako je jos uvek nula nula,dosta su bolji mi slucajno ako damo gol. Veoma su brzi. Ako zbog bolesti nismo mogli da izvedemo bolji tim onda jedino sreca da nam pomogne, Mozda vidimo Lazetica pred kraj?

koshke

pre 2 godine

ma kakav Sanogo na mestu trećeg stopera i to srednjeg vrati nas sistem 4-2-3-1 Srnic i Falko out Krsticic i Lazetic in Lazetic na špicu Ben bočno, kao i Ivanic a Kanga na srednjeg veznog zadnji vezni Sanogo i Krsticic ovo nista ne valja

k!!!

pre 2 godine

Koja je ovo tuzna ekipa a sampioni...
(NR, 21. oktobar 2021 19:50)

0:1 placi bre... rumunski šampion razbijen, bugarski pobedjen,

Mi smo pravi sampioni

cccc

pre 2 godine

Kakva smo iskusnjara od ekipe.
Šta znači 5 godina u Evropi.

Ništa ne igramo a vidiš da možemo glat da dobijemo i to iz prvog šuta. Bravo bre ajmo!

Max

pre 2 godine

Umesto da čekaju utakmicu svog klubića koji posle mnogo vremena igra protiv nekog poznatog tima, narikače sa tužne strane brda gledaju Zvezdu i pate.
Inače, ovi su nas ubili trčanjem danas. Pošteno je reći da su zaslužili pobedu.

vaksi

pre 2 godine

Ali ljudi sto ocekuju da imamo 6 pobeda u grupi, do pre 6 godina nismo mogli da odemo do Malte, a da ne strepimo za poraz. Da smo u grupi sa Sitijem, PSG i Realom isto bi ocekvali 6 pobeda.

Mladen cg

pre 2 godine

Opšti je utisak da je Zvezda na ovom meču ispustila pobjedu, ali da to neće uticati na plasman dalje. Naime, nakon ,, kritičnih " 15-tak minuta ( od 30 do 45. minuta), naši fudbaleri su veoma mudrom igrom osvojili bod , koji , vrlo vjerovatno , garantuje Zvezdi plasman u drugu fazu Lige Evrope, dok je eventualni plasman u Ligu Konfederacija obezbijeđen ( jer je Ludogorets porazom od Brage ,, zakovan " za poslednje mjesto ). Izmjene Stankovića u drugom poluvremenu su pravovremene : Dioni je u prvom kontaktu sa loptom asistirao Ivaniću za gol i bio je ,, u igri" tokom cijelog toka drugog poluvremena. ( šteta zbog propuštene prilike nakon gola domaćih). Kanga je , ponovo, pokazao da je glavni igrač na sredini terena .. Sve u svemu, ovo jeste uspjeh i nastavak pozitivnih rezultata našeg prvaka!

vlada

pre 2 godine

Klasicna fudbalska ogranicenost fudbalskih strucnjaka i pokazatelj zasto kao nacija najslabije razumemo fudbal od svih sportova. Dakle, niko ne tvrdi da je Dioni drugi dolazak Darka Panceva na zemlju, ali covek je uspeo da pretvori posed lopte zvezde u posed na njihovoj polovini, da zadrzi nekoliko lopti i prebaci taj posed od 56% iz prvog poluvremena u nesto konkretno, s obxirom da po zemlji nismo mogli. Zabelezio je asistenciju za 45 minuta, a sama sansa koju je promasio je produkt njegovog skoka na pocetku akcije. Losiji je i od Pavkova i od Falcinelija, ali za pare koje zvezda ima na danasnjem trzistu ne mozes dobiti Dzeka i kavanija, niti smo mi Mancester.
(yo, 21. oktobar 2021 20:44)

Nije tačno! Nije on skočio na početku akcije. I ovo mu nije prvi zicer. I nije jeftin, naprotiv. A bilo koji igrač takvih karakteristika bi promenio taj posed o kome pričaš. Zar misliš da takav igrač ne bi počeo meč? Problem je u tome što je Deki shvatio da Dioni nema kvalitet, ali i takvog je morao da ga uvede u igru u drugom poluvremenu umesto još goreg Falka.

serpento

pre 2 godine

Aloooo groblje, gledajte sad ove vaše virtuoze i uživajte! Manite se i pustite nas sa ovim našim neznalicama. Inače bod koji gotovo znači proleće. Ajd uzdravlje.

mr

pre 2 godine

I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.
(Pero … Mrkela NIJE promasio nikakvu sansu tada, vec je golman Milana stigao pre njega do lopte koja mu je bila ubacena.
(Aster Blistok, 21. oktobar 2021 21:28)

А није битно што је голман претрчао 30 метара а Мркела са скраћеним ногицама од страха није могао ни 10. Та му је утакмица била печат каријере. У таквим моментима се постаје или или, а Мркела је постао ништа. Мислим да не постоји навијач који му је то опростио, а видели смо да сам себи није.

раша

pre 2 godine

Није вам добар овај састав формацијски. Звезда игра 3-4-1-2 : Борјан - Драговић, Саного, Дегенек - Гобељић, Срнић, Канга, Родић - Иванић - Фалко, Бен

Dzoni

pre 2 godine

Glavni zadatak uprave kluba je bio da se od korone zaštiti najbolji igrac i maltene jedini napadač a nismo ni to uspeli.Potpuna neodgovornost

RedMetox

pre 2 godine

Kakve su ovo jadne formacije? Nemaju pojma gde se nalaze i koji deo terena portivaju, izmisljaju se pozicije igracima. Jel toliko tesko da igraci igraju poziciju gde se najbolje snalaze ?

HanSolo

pre 2 godine

Smešni smo i u vazdušnim prostoru.. Sve to gubimo.. Odvratan nastup igraća.. Ivanića nigde nema a i nema nikome da se dodaje lopta. Niko ne trći u slobodne prostore.. Svi stoje ko kipovi.. Svi već misle na avion nazad.. Biće ali izgleda bez poena.. A bez pobede i nije nešto.. Midtjylland je prosećna ekipa..

Max

pre 2 godine

Je'l su ivi manekeni pešice išli u Dansku? E pa, ako nisu, da se vrate pešaka.
DEJANE VRAĆAJ SANOGA U SREDINU I UBACUJ MALOG LAZETIĆA AKO JE TU. O AKO SMO BEZOPASNI SAMO TAKO. TRENUTNO, KRAJ PRVOG, SVI SU POGUBLJENI, AL SVI.

E

pre 2 godine

Kada vidim da neki trener igra sa tri stopera odmah bi mu dao otkaz.....za tako nesto moras imati dva izuzetno kvalitetna i brza beka, plus jos fudbal bez klasicnog napadaca...

Hawai

pre 2 godine

Neverovatno svaki put koliko stručnjaka za fudbal. I uvek ista priča ne valja ovaj ne valja onaj. A Zvezda ima za sada povoljan rezultat. Fudbal se igra za rezultat a ne da bi se gledaoci zabavljali. Za zabavu je cirkus. Zvezdi bod donosi proleće u LE. Drugi krug dva doomaćinstva Danci, Bugari i poslednje kolo put u Portugal koji ništa neće značiti. Znači će samo da budeš prvi u grupi i da ne dobiješ nekog jakog trećeg iz LŠ

Nek se zna

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu

bradina

pre 2 godine

Braga vodi - nevalja! Mnogo polemika ko treba da igra u timu Zvezde u komentarima,neverovatno!? Svi selektori,znalci a pojedini loptu nisu sutnuli cak ni na ulici u kraju! Sta socijalna mreza i internet moze da napravi da svako moze da se "ispucava" na tastituri kompa i zamislja da je on na klupi tima! Uzivajte ili ucutite ima nas koji vase pisanije ama ic ne interesuje,ali priznajem docekaste vase pravo da izadjete iz anonimnosti jedino sto se krijete iza sifre pa vas niko ne moze provaliti ko ste!?
"Grobar" sam priznajem,ali cu uvek bodriti nase timove koji igraju protiv stranih timova makar to bila i Zvezda nas ljuti rival!Ali u zemlji gde se sve pljuje ukljucujuci Novaka,Jokica,Bogija pa i nasu reprezentaciju sve postaje normalno bar na socijalnoj mrezi.Udtri po tasturi,leci svoje frustracije pljujuci po treneru,igracu,upravi...,samo se pitam da li vi mozete bolje!? Sumnjam.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уххх, крај. Штета што нисмо очували побједу ал добро смо и прошли колико су они имали шанси. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊✊✊

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)Partizan manji klub od Ludogoreca Bugara hahaha

Sremac

pre 2 godine

Crvena Zveda je i ispod nivoa Mitilanda. Daleko je ona od lige Evrope, još dalja od lige šampiona. Liga konferencija je realan domet zvezdin.
(Sinak, 21. oktobar 2021 20:46)

Analogijom dolazimo do neizrecenog. Partizanu je mesto u LE, jer je on kvalitet iznad pobrojanog zar ne???

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jako loša postavka odbrane. Mister utripovao da je našao pravo mesto za Sanoga kao trećeg u zadnjoj liniji. Gurnuo Dragovića na bočnog, što ovaj nikad nije igrao, pa se gura sa Gobeljićem. Onda je trebao da stavi Gajića koji je opasniji u napadu. Sretno u drugom poluvremenu
(Nek se zna, 21. oktobar 2021 19:46)

Može Dragović da igra kao desni bek, gledao sam par mečeva Levera u kojima je igrao desnog beka u sistemu sa 4 pozadi. Sportski pozdrav! 👋

najvažnije

pre 2 godine

Srbiji treba barem još jedan klub s ozbiljnim rezultatima u Evropi.

Kad će privatizacija i zašto se ne napravi liga s 10-12 klubova?

Aca

pre 2 godine

Da li je moguće, zaista se pitam da li je moguće da ti koji nemas dana trenerske škole, ma bilo čega komentarises ko treba da igra?! Da li je toliko teško dati nekome podršku?! Kakvi god da su, prvi su u grupi, a stadion zvrji prazan. Kad smo bi u kanalu pun stadion. Mazohizam totalni. Što veče uspehe momci prave narod sve gori. Eh da mogu da se vratim 30god unazad kada se voleo klub svim srcem i dušom i nikoga nije zanimalo ko je u postavi
(tranzicija, 21. oktobar 2021 18:22

Pokojni Stanković (Branko) 😔

IJ

pre 2 godine

Katai je srce i dusa ovog tima. Bez njega nemamo nista od igre. Mesetarenje cisto. Dragovic pozadi daje sve od sebe ali prosto nema podrsku. Sreca pa je lopta zavrsila odbitkom od stative - kakvu su nam foru prodali ispali svi iz igre kao teletabisi. Kanga jedan dobar potez, pa napravi 6 losih i ta nonsalancija njegova i ponasanje kao da je Zidan je mislim jako losa na celu ekipu i mnogo demoralise. Ben, pisao sam mnogo puta na tu temu se kao najistureniji u ekipi ne snalazi dobro. Sve u svemu volim Zvezdu i naravno da je pratim ali simptomaticno se neke stvari i problemi ponavljaju iz sezone u sezonu i prosto sam sebi zvucim kako papagaj ponekad. Idemo, jako, pa sta bude. Mozda i izvucemo dobar rezultat. Ziveli

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koji je ovo uzas,dve godine gledamo Petrovica i Nikolica u sredini i nerviramo se i sada kada su malo sazreli mi guramo Srnica na poziciju koju nije nikada igrao i plus da ne pricam o godinama,ako vec moramo da trpimo onda sam za decu. Sramota sta je klub uradio toj dvojici, sramota.
(NBGD, 21. oktobar 2021 19:24)

Njegoš je u ovom trenutku u rangu sa Smiljanicem, dakle zreo za Grafičar.

iDroid

pre 2 godine

Uz već dobro znane limite nekih igrača, "nosioce" igre koji su potpuno van forme, fizički nadmoćnog protivnika, 0:0 na poluvremenu je ravno senzaciji.

NastyB

pre 2 godine

Ah, stara, poznata Zvezdina igra : jedan vodi loptu, deset stoji i gleda šta on radi.
Kad Mitjiland krene u napad vidi se 4-5 igrača kako špartaju, menjaju strane i pozicije i zato lagano dolaze do šansi dok Zvezda igra po sistemu "Kad Kanga primi loptu ko potrči umrla mu keva".
Ako ovde izvuičemo nerešeno sve treba da se šutiramo u pozadinu od sreće. Ali to je malo verovatno.

zvezdas

pre 2 godine

E to vam je formacija sa tri stopera , to je bukvalno kao naša standardna formacija ali bez Sanoga u sredini tj igrac manje. Igramo u formaciji koju nikad ne igramo u prvenstvu

tata dvoje lepe dece

pre 2 godine

Koja tragedija od igre. Nigde veznog reda. Srnić sam ne može a malo i ne zna. Daj Pekija Stanića da pregazi ovu boraniju.

Pero

pre 2 godine

"Dioni je svoj "znanje" najbolje pokazao u ovoj sansi u 86min...Mrkela daleko ti lepa kuca!
(Futog, 21. oktobar 2021 20:30) # Link komentara"


I Mrkela je tako promašio stopostotnu šansu u Beogradu protiv Milana 1988, pri rezultatu 1:1. Posle toga su se tukli penali, a Mrkela je - pogađate- promašio.

Алекса

pre 2 godine

За ове што заслужено навијају за друштво које вечито нема среће, у праву сте, све што Звезда ради је незаслужено и највећа је срећа што је суд удруженог рада укинут, иначе...

Ozon

pre 2 godine

Kakav maler kod izjednačujućeg gola. Neverovatno da se baš tako odbije.

Imaju sreće. Ali Zvezda je već večeras faktički obezbedila proleće.

U BG ćemo ih detonirati.

Bravo, Zvezdo ... teška situacija i teško gostovanje.

kamiondzija

pre 2 godine

Ја не знам да ли је неко рационалан и очекивао више без Катаија и Павкова. Мислим да би била потпуно другачија текма да су играли. Све у свему, бод довољан, већ у следећој мислим да ће то много боље изгледати.

x

pre 2 godine

Zašto je bod slađi? Pa pobedom bi Zvezda verovatno osigurala prvo mesto u grupi.
Velika je razlika biti prvi ili drugi. Prvi u grupi je slobodan 1/16 finala i ide direktno u 1/8 finala na proleće.

Car Dušan

pre 2 godine

Izuzetno značajan BOD! Danci: brzi,snažni, mladi željni dokazivanja! Sigurno, najzahtjevnija utakmica do sada u grupi... Ono što je sasvim sigurno ( bar se nadam, da je tako!) - ovaj naš sinoćni sastav, neće biti u ovoj formaciji za naredna dva ODLUČUJUĆA meča! Falko i Dioni ( pa i Ben) ipak, nemaju kvalitet kakav je potreban - za ovo takmičenje... TO JE ONO,ŠTO SVI VIDIMO!

Sveki boy

pre 2 godine

Sparta Prag
2) Dinamo Zagreb
3) Šerif
4) Zenit
5) Sporting

Svi ostali jako jaki, kao naprimer: Benfica ILI Barca, Napoli, Lazio, Milan, Lester, West Hem, Eintracht, Levercusen, Betis, Marselj, Lyon, Briž, PSV ILI Monaco ILI Sosiedad.
(Katai, 21. oktobar 2021 17:18)Serif,oni kako krenuli nece ispasti iz grupe lige sampiona!

Dejanmi

pre 2 godine

Komentator kaze ne izgleda lose teren obicno postoji problem na sjeveru evrope sa kvalitetom terena!! Pa na kakvom je terenu u Subotu Zvezda igrala protiv Kolubare? haha Sta da im ne smeta ovo!?

zvezdaš

pre 2 godine

Dejan promašio formaciju ovaj meč. Protiv Bugara je ovo prošlo, ali večeras ne može.

Daj malog Lazetića, 4 pozadi, Sanogo u vezi, Srnić napolje, Krstičić unutra i to je to. Fudbal se igra sa pravom devetkom. Može ovo i da se dobije, bušni su na polukontri.

Aleksej

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

koja patnja covece
(muke grobarske, 21. oktobar 2021 20:38)Vidis da covek prati Zvezdu revnosno nemoj ga napadati. hahah

Draxx

pre 2 godine

Trulio sam ceo život zbog fudbala dok nisam shvatio (SP u Južnoj Africi) da u fudbalu prečesto rezultat nema blage veze sa onim na terenu. Od tada samo ponekad gledam fudbal, ali se više ne nerviram.

Ovo je jedna od tih utakmica. Dobar je rezultat, ajmo dalje.

Zwki

pre 2 godine

NS, 21. oktobar 2021 20:40) Bukvalno sam to isto rekao dok sam gledao njegove virtuelne poteze. Dioni umesto našeg deteta,to je tragedija istinska.

SaleS

pre 2 godine

E u tome i jeste problem, što oni sa mladom ekipom igraju evropu i bili bolji od naše iskusne ekipe, da ne kažem matoraca...problem je i što naš trener nema onu stvar da gurne i nekog mladog igrača. Zato Mitjiland zarađuje svake godine, a Zvezda ne može da proda igrača ni u Kinu. Zato njihova reprezentacija napreduje brzo, odlična je i stalni je učesnik evro i svetskog prvenstva, jer ima odličnu bazu, a naša i ne baš...a Zvezdan skoro reče kako naša liga treba da bude razvojna. Verovatno mislio da druge ekipe trebaju da razvijaju igrače za Zvezdu i da tamo propadaju.

Tex Willer

pre 2 godine

@
Samo na utakmicama nižih liga.No i tada se pravi protokol jedno pola sata pre početka utakmice pa ekipe već znaju protivničke satave.

Rope

pre 2 godine

Nikako ne mogu da shvatim i prihvatim kukavičku igru Zvezde. Ama ljudi ne igrate protiv Reala, Barcelone, Bajerna... Gde je to samopouzdanje, možda Deki da odgovori? Sasvim nepotrebno se šutira iz daleka, tj. bojažljivo i bezidejno pred golom prosečnog protivnika. Ne može Borjan uvek da nas vadi.
A siguran sam da Zvezda ima kvalitet, može i mora bolje... srčanije to ljudi!

Sabre

pre 2 godine

Neki ljudi zaista, cak ni kad je KOVID situacija, ne zasluzuju Zvezdin dres. Ovo je tragicno, nadam se da ce Stankela reagovati na poluvremenu pre nego sto nam ovi uvale jedno pet komada.

Nenad

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)
Soči, Anderleht, Klara rasturili ste ih na penale i golove u nadoknadi posle prekida. Da niste žalosni bili bi smešni.
Ajd zdravo.

malo znanja ,nije na odmet

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga(šampion nečastivih radnji),ima neverovatnu sreću već dugi niz utakmica. Prosto je neverovatno da utakmice gde bi trebali biti prezadovoljni minimalnim porazom(po prikazanoj igri),oni ne da izvlače nerešeno,nego i uzimaju sva tri boda. Pljušte stative,prečke,rogonju pogađaju lopte i kad hoće i kad neće. Jednom kada je napusti ova ludačka sreća,pad će biti bolan.
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11)"

i tako već decenijama.
ili oni imaju sreće ili si ti tupav.
a decenije kažu...

lion

pre 2 godine

Cigani, možete samo da mrzite Partizan jer ionako nemate za koga da navijate.
(Cijepite se ljudi, 21. oktobar 2021 22:27)

Zašto bij ja mrzeo partizan? Partizan je klub navijača kojima se ljubav prema klubu zasniva na mržnji, grobarima je partizan ispred Srbije. To je više nego dovoljno mržnje za ovako malu zemlju. Ja sam gledao Maradonu na marakni, imam duplo više godina navijačkog staža nego mnogi navijači na stadionu godina i znam mnogo toga. Ni delije ni grobari nisu isti do 90te i posle toga, ali mi se vaše svađe i kriminalni dosijei gade. Nije mnogo bolje ni na severnoj tribini, ali jeste bolje.

as

pre 2 godine

Ali komentator RTS-a isti stalno koji kuka nad nedosudjenim penalom protiv Zvezde, nad inicijativom danaca koja je spala posle primljenog gola, sansama...neverovatno zaista
(mile, 21. oktobar 2021 22:34)

Odigrao keca, pa kuka.

TriObroka

pre 2 godine

Dioni,kako izgleda i trci,deluje mi da doruckuje u pecenjari na Ledinama, ruca u Durmitoru,a vecera u Pinokio palacinkarnici. Nego koga dovede to me zanima,da se on kazni.

Mr. Max

pre 2 godine

Evo 1:1 i sa ovim bi bio zadovoljan. Kanga, Degenek, Dragović i Borjan nose Zvezdu ostali jako loše. Ivanić sem slučajnog gola ništa. Dioni i dalje tvrdim drvo koje iz ko zna kog razloga završi kod nas,ni da skoči ni da se zagradi skroz loša kupovina.

Алекса

pre 2 godine

Zvezda iz nekog,meni neshvatljivog razloga..
(dejan, 21. oktobar 2021 20:11) # Link komentara

Што си писао оволики коментар кад си суштину уб'о из прве?

А и кад ти људи објасне ти и даље не схваташ.

Milija

pre 2 godine

Tako je, gol! Dosta ste bre imali srece. I protiv Kelna i Arsenala i Liverpula sve to u skorije vreme, i protiv Napolija i Olija, i proriv ovih svih drugih i pre grupa i grupama. Svaku neresenu il pobedjenu vam je dosla na ludacku srecu. Jednostavno neshvatljivo kako se provlacite a zasluzujete izbacivanje iz evrope na deset godina
(GG, 21. oktobar 2021 20:22)

Naravno druze. Nas prati sreca uvek, nikad nista nismo uradili na kvalitet, znanje, priprem utakmice, nego izlete prvih 11 sa ulice i op, na srecu uzmemo, ali vi jadni, muceni, zlehude sudbine, da oce Bog da vas pogleda i da nagradi vas kvalitet, i to sto ste avangarda, ali ne nikako da vas sreca pogleda evo vec 70 godina. U pravu si, sve je samo do srece. Fudbal se igra na srecu.

Стање ствари

pre 2 godine

Знам да је овима што кукају да Звезда има среће,прорадио чир на желудцу,али није све у срећи,има нешто и у знању.Звезда је знала да се одбрани а противник не зна да постигне гол.Ради се о приближно истим екипама и видећемо,како ће то изгледати у Београду.Мој утисак,Звезда је имала добре периоде игре и непотребне периоде,кад су сви Борјану били у крилу.Фалко је морао напоље још у полувремену,човек једноставно не може да издржи ни један дуел, са физички јачим а брзим играчима.Диони се толико испрепадао у оној шанси,мало је фалило да се повреди како је замахнуо ногом.Глупо је да ја учим Станковића послу,али мало више храбрости да је имао и послао у ватру Лазетића,ништа лошије не би одиграо од Дионија а калио би се и стицао искуство.