Sreda, 21.07.2021.

13:19

Zvezda izgubila u Kazahstanu – odlučio bivši partizanovac na debiju!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Almatiju od Kairata 2:1 (1:0) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: MS

Zvezda izgubila u Kazahstanu – odluèio bivši partizanovac na debiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

266 Komentari

Sortiraj po:

KilavoTo

pre 2 godine

Sa onakvom odbranom sa Pankovim,Gajicem,Rodicem i sporim srednjim redom i sa napadacima kojih hoce da se rotisaljaju sto pre,nije ni moguc neki veliki uspeh. Degenek je za Pankova Bekenbauer,a ne znam sto su vracali Babica ako misle da bude rezerva. Coveku bilo lepo u Famalikau,jakoj ligi bio. Falcinelija su se odrekli lako.Zvezdu vise boli i zanima izgleda sto nema koga da proda.

Miša

pre 2 godine

Revanš ne sme da počne pre 21h po našem vremenu pa da vidimo kako će da trče ovi kad je kod njih kući ponoć, u ovakvim situacijama bukvalno svaka sitnica može da donese ili oduzme prednost

Millennium

pre 2 godine

Nama je fudbal ostao zaglavljen u 90-tim. Siva zona gde se preklapaju, menadžeri, kriminal, država... Kombinacije su iznad sporta. Sve će biti više "manjih" klubova Kairat, Šerif i ostali u koje će bogati pojedinci ulagati dok će našim klubovima biti sve teže da igraju protiv takvih timova.

matori2

pre 2 godine

Osnovni problem je što Deki gura igru na Kataija kao da je on stvarno kvalitetan igrač, sa vizijom a on običan vašarski dribler.Ispod proseka!

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Ужасно, болно и мучно за гледање! Дегенек не игра јер неће да опрости паре Звезди. Милуновић отишао због тога. Бекове имамо на нивоу треће лиге Југославије из 70-их година прошлог века. Пас у назад цела утакмица! Појачања НУЛА, сем Драговића! Напад не постоји. Бен отишао до ђавола! Клинци седе на клупи. Туга!

живац

pre 2 godine

стиже на наплату намештање и склањалице у нашој лиги. победе без знојења дају играчима лажни осећај да су много добри и јаки. онда кад дође права такмичарска утакмица на нож они нису спремни јер нису навикли то да играју.

go west

pre 2 godine

ako hoce da se uradi nesto sa srpskim fudbalom onda prica da svi igraju fudbal ne pije vodu..
cuj kairat,cuj kazahstan..cuj neke ekipe za koje treba gugl da koristimo.
to ljudi treba da se gazi,svu tu boraniju..ali tesko cemo.
njihovi klubovi su privatizovani,ulaganja enormna,kod nas i dalje se koristi forumi kome drzava vise dala para.
da ima postenja i pravde,cukaricki,tsc bi odavno osvojili titulu,ali ne mozes od zaostavstine druga nam tita nista uraditi.
fudbalski pozdrav

ohpbo

pre 2 godine

Ako Zvezda ne može da pobedi Kairat u Beogradu sa 2:0 šta onda da pričamo.
(NijeBitno, 21. jul 2021 20:01)

Ma Zvezda će proći dalje.
Ali generalno, van forme je.

Grobar u srcu

pre 2 godine

Poštujem C.Zvezdu ali volim i navijam za Partizan od kako znam za sebe.Jedna ekipa kao što je Zvezda,evropski i svjetski šampion ne smije sebi dozvoliti da izgubi od jednog tamo Kairata,ne smije i tačka!!!

plasticni hirurg

pre 2 godine

dobra vest: rezultat i nije dramatican; losa vest: kairat dao 3 gola, cz nula; druga losa vest: pri slucaju 1-0 za cz, kairat i dalje u igri.

Zvezdas...pravi

pre 2 godine

Posto sam igrao fudbal za razliku od vecine ovde, ovo uopste nije bilo lose za pocetak sezone. Tek je druga utakmica, u sred leta, 4 sata casovne razlike, protivnik u punom takmicarskom ritmu. Ne bih ja bas bio toliko kritican. Bilo je tu i akcija i sansi. Posed potpuno na strani Zvezde. Oni dali 2 gola iz tri sanse, svaka cast, konkretniji su bili. Ali videlo se ipak da Zvezda ima veci kvalitet i pored poraza. Sve ce to doci na svoje mesto za 7 dana. Ocekujem kanonadu i punu mrezu gostiju.

Orient Express

pre 2 godine

U Kazahstanu je odigrano 19. kola i na ovoj ekipi se vidi da je u punoj formi, odigrali su svoj maksimum i svaka im cast na pruzenoj partiji. Zvezda izasla iz priprema sa odigranim prvim kolom, bez vrhunske forme nema sta da pokaze naravno. Stankovic se poigrao taktikom i izmjenama kao da igra prijateljski mec. Srnic je morao uz Bena biti na terenu da se brzinom otvoreni Kairat matira. Katai totalno van forme, teske noge izgleda. Mislim da cemo isprasiti Kairat u Beogradu bez obzira na sve ali poslednjeg protivnika u play-off cekati ovakvom igrom... Srecno Zvezdo!

Hawai

pre 2 godine

Nisu u formi. Od prošle sezone kada su bili efikasni sada u dve zvanične utakmice ni jedan gol. Srednji red Ivanić, Katai su van forme. Valjda će biti bolje

Master Yoda

pre 2 godine

Stvarno je bruka kako smo igrali, odbrana ni nalik proslogodisnjoj, napad nepovezan, fali centarfor.
Ovo moramo da prodjemo, da se ne brukamo.

antiJSD

pre 2 godine

Jos da nisu povredili Kosovica, ko zna sta bi bilo...
(Nenad, 21. jul 2021 18:52)

Decko se sam u sprintu povredio,vrv pukao misic ili je loza,a za tebe se vidi da si grobar...

smeh

pre 2 godine

Sramotno izdanje našeg šampiona. Srčanije i borbenije su igrali protiv Milana. Izgleda da su još uvek teške noge, verovatno će to biti jedan od alibija. A napad je katastrofa. Možda bi postigli gol da se svi protivnički igrači sklone zajedno sa golmanom, i to samo možda. Izgleda da je vreme sezone kupanja i za ove. Čekaju se ostali naši predstavnici u Evropi.

Anonimus

pre 2 godine

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!
(NN, 21. jul 2021 18:40)

@ Da da, zato ste vi trebali biti prvaci pretpostavljam. Vi koji nas niste dobili nijedan derbi prosle godine, vi koji ste vezali dvadeset utakmica sve pobede naravno do derbija. Ali zato je Zvezda bila losa tako da su nam se i u europi svi sklanjali.
Bez ikakve ironije, moze li neko da napise rezultate Partizana u europi za sest godina dominacije u domacoj ligi? Koliko bodova je osvojeno za tih sest godina? Zvezda je lose odigrala danas, ali i takva je najjaca u nasoj ligi sto ce se u europi pokazati.

Walldorf

pre 2 godine

Razbijanjem štoperskog tandema Degenek-Milunović,Stanković je sam sebi "pucao u nogu".Izgubili smo sigurnost i stabilnost u odbrani i ubojito oružje,jer smo prošle sezone,u Evropi i domaćem prvenstvu, mnogo golova postigli nakon kornera i prekida,uošte.Kada nije išlo kroz igru,mogli smo računati na te,zlata vredne golove.Dakle,jednim potezom,Stanković nas je oslabio u oba smera!Ako ne vrati Degeneka u igru,bićemo u ozbiljnom problemu.Dragović je vrhunski igrač.No,nikome nije jasno šta je želeo dovodjenjem Babića i Bakajokoa.Dionia ne spominjem u negativnom kontekstu jer se još ne mogu proceniti njegove mogućnosti.Zašto?Pa zato jer nam je sredina u totalnom raspadu i neredu,a neko iz sredine bi trebao omogućiti Dioniu da pokaže šta zna.Dovodjenjem Krstičića,poremetili smo sistem igre na sredini terena.Lopta se "carini" po desetak sekundi,nema brzih,pravovremenih i tačnih dodavanja.Teško iznosimo loptu iz faze odbrane,nema brzih proigravanja i osvajanja prostora,Katai i Ivanić su time pogodjeni.Ne dobijaju loptu na vreme,a pored toga,obojica su vezana uz levu stranu napada pa deluju odsečeno i bezopasno.Cela ekipa izgleda kao da je upravo izišla iz saune.Iscrpljeni su nakon pola sata igre.Znam da je početak sezone,da su "noge teške" itd.Medjutim, na početku prošle sezone smo bili već spremni što smo dokazali u kvalifikacijama za UEFA takmičenja.Ukratko,lošom selekcijom,pogubili smo konce igre iz prošle sezone.Tako stoje stvari,na žalost.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Marko

pre 2 godine

Sramota. Uzas. Nedopustivo.

Odmah reagovati prema strucnom stabu, da se nadobudnom skrene paznja da Bakajoko nije fudbaler, da je Pankov 4 ili 5. stoper u ekipi, da Krsticic moze samo da menja Sanoga u LLSL, da Kanga i Degenek moraju da igraju i da se ne pravi pametan oko sastava i formacije.
Toliko.

pojma nemam

pre 2 godine

Mene samo cude ovi navijaci koji nesto ocekuju, nebitno o kom blizancu se radi. Kako nam se zove liga, koliko privatnih klubova tu ima, ej bre, sve jasno. Pogledajte samo americku ligu, ma jos dalje npr. saudijsku. Ni CIA ni Aramco ne sponzorisu klubove, privatni vlasnici dovode igrace koje placaju po ocekivanjima. Samo kod nas ima trpanje para isluzenim mazgama, jer to ne ide iz dzepa vlasnika. Kako nisu uspeli Prijovica da dovedu, nije on zahtevao nista posebno, ali vlasnik Al Itihada ima jak tim i nece dozvoliti da izgubi rezervnu 9ku. Ako ih je ko ikad gledao, znao bi da su oni sposobni da zabiju Zvezdi bar tri gola u prvom poluvremenu, a igraci manje kostaju, onaj Brazilac na polutki je cudo. E pa to je privatni klub, odluke se prave racionalno, srecom nasi su sponzorisani od drzavnih firmi, pa eto svako se moze za nesto ogrebati. Ukidajte fudbal ako ga ne umete privatizovati

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Rodic "zaspao"! Gajic ne zna da centrira. Pojacanja na bekovima za kojima zude navijaci Zvezde ni na vidiku. Opet ce da igra Gobeljic?

Bekovi = NULA.

Kanga na klupi! Nikolic na klupi! Da nece mozda Krsticic ili Sanogo nekog da presevaju jedan na jedan?

Sredina = NULA.

Spica nigde. Cak smo oterali jedinog da valja, Falcinelija. Kad Katai ima los dan (sto je redje nego Ivanic), nemamo ni napad. Tuzan je ovaj Pavkov, pa nece ga ni Kinezi.

Napad = NULA.

Terza i Mrkela za prelazni period = NULA.

dragan

pre 2 godine

Ko u Zvezdi radi skauting i bira pojacanja treba mu zabraniti da radi!!!
Nasa pojacanja-Falko,Dioni,Bakajoko nisu ni u postavi...i tako je godinama unazad!
Nikada Zvezda nije dovela igrace tipa Leonarda,Moreire,Sadika..

molina

pre 2 godine

Ne znam da li sam lud ili ne ali Ben vec vise utakmica unazad, nista ne radi. Odbija mu se lopta, pada, pokusava da dobije faul...Pri tome Falko sedi na klupi.
Isto tako, Krsticic trenutno nije u formi, mislim da su Velja i Kanga mnogo bolje opcije.
Idemo dalje !!!

NN

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!

Pedja

pre 2 godine

Vec za sedam dana bice velika razlika u igri. Kairat je igrao trkacki, zeleci da iskoristi tu prednost. Medjutim, u drugom poluvremenu su bili potpuno bezopasni i dali su gol bez ikakve sanse. Igrac je posle kornera samo ispucao loptu napred, da ne bi bilo kontre, a slucajno je dosla do Banjka, za koga nisam bas siguran da li je bio u ofsajdu. Katai je otprilike pre tog drugog gola ostao bez snage i tada je trebalo da udje Falko, a ne na tri minuta u nadoknadi.

Zoran

pre 2 godine

Istina je da oni dadose tri gola, a mi nista...Tuga da se ovaj raspali Kairat ne moze dobiti..Tuga. Pa, oni ljudi se ne mogu sastaviti, a ovi nasi ne znaju gde udaraju. Sve je to posledica lige koju oblikuje politika. JEZA !!!!

Alex

pre 2 godine

Za sve sledece zvezdine utakmice, Dragovic treba da igra na krilu unesto Gajica, Kanga umesto Krsticica, Diony umesto Pavkova. Sto se tiče zamena u drugom poluvremu, Falko da bude zamena Benu kad se umori, Gavric za Ivanica a Pavkov za Kataia. Ovakvom postavom bi Zvezda bila mnogo konkretnija i opasnija

sa vama uvek neizvesno

pre 2 godine

Dobro je da je pao gol u gostima, jer ako gol u gostima vazi dva onda Zvezda moze i 0:0 na Marakani
@
S obzirom na nivo intelekta navijača svetskog šampiona ne bih se iznenadio da ovo nije šala.

cole

pre 2 godine

jednostavno; zategnuti samo sredinu terena i poceti sa dionijem i falcom. ako ovakvom kairatu na marakani ne mozemo dati dva gola, nismo ni za grupu lige evrope..da ne pominjem ligu sampiona! odbrana bi svakako mogla mnogo bolje, ali sa sigurnijom sredinom terena i njima ce biti lakse. srecno, zvezdo moja!

dak

pre 2 godine

jako tesko mozemo proci dalje. napad nemamo kao ni zavrsni pas, odbrana losija nego predhodnih godina, bekovi nula ja ne mogu da verujem da smo sezonu docekali bukvalno bez bekova i napadaca mislim nije mi jasno zasto.

Биће чупаво

pre 2 godine

Само слепац не види колико недостају Фалчинели и Милуновић.Фалчинели се није на давао голова,али је сјајно разумео игру.Нема Милуновића нема скок игре,то се видело и против Воше и данас,изводе корнер, нека кратка додавања јер немају коме да центрирају.Какав бре Диони,па оно фудбалер,не можемо да доводило шпицеве по принципу дај шта даш.Крстичић ме разочарао,много лопти уназад, једино пар потеза Катаиа и Иванића и то је то од игре.И да,Саного, свака част за човека,изгине сваку утакмицу,зна колико зна, али батице не бежи од дуела,копа,бије и бори се до краја.

Dejan CZ

pre 2 godine

Kakva crna LS...navijaci i javnost imaju nerealna ocekivanja zaslugom naseg novinarstva...Ko god potpise za Zvezdu naslovi Delije u transu...U transu sam od naslova,Falko Italijanski Mesi u Zvezdi,nijedno pojacanje nije ispod te kategorije.Bomba vratio se Krsticic...Da bacis peglu od naslova...on i Sanogo u kombinaciji uz Rasu Pankova tesko protivnicima...Zvezda se pojacava iz Intera...Onaj Bakajoko ako je fudbaler onda i za mene mesto se u postavi mora naci.Rodic...mislim da ne postoji sporiji fudbaler odkad fudbal pratim...Kanga na klupi,ume nesto da odigra za razliku od nekih startera koji ama bas nista ne umeju...LE je plafon za Zvezdu.LS je najveca zelja onih koji bi pare da izvuku od UEFE a svako ko prati fudbal I uporedi tu igru sa ovim sto ima Zvezda...ne moze se izvuci adekvatno poredjenje kojima bi se objasnilo ta dva sveta loptanja.

Rade

pre 2 godine

Bez volje i zelje za bilo cim. Deluju istroseno. Ako brzo ne nadju nekoga ko ce da pokrene ove... nema sta da trazimo ni u nasem prvenstvu. Mrkela, vreme je da odes na bespovratni odmor.

Severnjača

pre 2 godine

Sramota za Zvezdu, ovo je bruka za gledanje! Bekovi su nam užas, akcije besmislene i spore, vučemo se po terenu! Sve vazdušne duele smo izgubili, nemamo čvrstinu! Ulazi Bakajoko umesto Kataija da se branimo? Jesam li ja jedini koji primećuje da je taj Bakajoko sve samo ne fudbaler? A onda Falko u 90.minutu da ih zbunimo? Realno, dobili su nas 2:0 a samo smo imali sreće zbog autogola! Teško da ove dobijemo sa 2 gola razlike, jedan Lav ima više volje da izgara na terenu od svih naših igrača! Slabiji smo od prošle sezone, već 2 utakmice a nismo dali gol!

Andrea Djani

pre 2 godine

Vidim mnogi koji opravdavaju ovakvu igru , kao i strucni stab , govore o teskim nogama posle priprema , ekipa jos nije u formi itd. Ako ima jednog normalnog u Zvezdi tak bi onog trenutka kada je obezbedjena titula , a to je bilo vec na polusezoni otpoceo pripreme za najbitnije utakmice koje se igraju krajem jula , pocetkom avgusta . Umesto da se tako uradi juri se titula bez poraza . Strasno znacajna stvar , narocito u ovakvoj ligi , kao sto je nasa . I onda normalno igraci se bez potrebe izlazu dodatnom naporu do kraja sezone i onda ovako izgledaju na pocetku sledece .

Bumerang

pre 2 godine

@POPE

Sta si ti gledao i ovih 122 sto ti + dadose?

Nije bilo sjajno ali reci da sansu nismo stvorili!? Pa jel si video sansu Kataija u prvom kad mu je sut izblokiran, sansu Krsticica posle povratne glavom od Rodica, odlican sut Kange poludesno iskosa i odbrana njihovog golmana...

objektivan

pre 2 godine

Zvezda potpuno bezopasna po gol protivnika. Nadam se da možemo u Beogradu da dobijemo sa dva gola razlike, ali biće teško. Nemamo pravog napadača, Pavkov to sigurno nije. Krstičić dve utakmice ništa nije pokazao. Katai i Ivanić guše jedan drugoga na istoj strani. Ben daleko od prave forme. Kod prekida se vidi koliko je značio Milunović, sad nemamo takvog igrača u ekipi. Kairat, ništa posebno, ali birbeniji i organizovaniji od Zvezde.

Mane

pre 2 godine

Jako slabo pojacanja nikakva. Dragovic je trebao negde otici a ne kod nas. Nismo ni u nasoj ligi dobili ovde bez ideje vidi se da je nasu igru drzao falcineli ovde nema ko da postigne gol.. Promaja u odbrani a i Degenek je blizu transfera....

zoran

pre 2 godine

-Losa igra Zvezde, uzasna.
-Losa igra Zvezde viđena i protiv Vojvodine i bila je preznak ovome.
-Realno da nisu oni postigli autogol mi bi izgubili 2-0.
-Mnogo toga ne stima utakmica toliko bitna a mi izgledamo ovako.
- Pre svega bi naglasio prelazni rok uzasno odrađen
Dion mnogo tanko
Krstičić razočarenje
Dragović dobar
-Prosto samo Dragović je pojačanje
-Zasto nije doveden spic već Dion
-levi bekovi Bakajoko i Rodić
-POSTAVKA IGRE
igramo sa nekreativnom postavom Sanoko i Krstičić,nema Kange, Nikolića, Gavrića i Falka...
Kakve su zasluge Krstičića da je ispao Nikolić iz prvih 11
-zasto kreativni Falko ne igra, zasto Gavrić ne igra
- Kad igra nekreativna postava mora se ovako zavrsiti, ko je mogao da kreira.
-Dekija postujem ali večeras smo izgledali kao rekreativci

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Dragi Panteri, Degenek ne igra jer je odbio transfer u Singapur, te je zvezda ostala bez planiranih 1,7 mil.evra
Sto se tice revansa prolazite, faktor trener,vas je bolji.

Rade

pre 2 godine

Ne mozes kupiti 11 igraca.Ali mislim da u nasoj ligi imamo mnogo kvalitetnijih bekova od Rodica i Gajica.I od onog Pankova ima mnogo boljih stopera u nasoj ligi.Nesto ne stima kupujes onolike strance koji imaju primanja ko 30 igraca iz superlige Srbije a nisi izbacio ni rezervnog dobrog igraca vec par godina pa sta se desava ljudi.Pustis Milunovica stub odbrane igrao srcem i iskustvom bez obestecenja kao njegovu prazninu popunice babic i Pankov ma daj.Zamisli Milunovica i ovog Dragovica pa musica ne bi prosla pored njih .

Kleo Patra

pre 2 godine

Sve golove dali njihovi igraci.
Kazimo im hvala, jer nas napad nije imao rezultats, a ni odbrana. Sve u svemu zasluzeno su nas pobedili.
Ako mi gubimo od hednog Kairata iz Kazahstana... sta trazimo u Evropi i cemu se nadamo?
A da, danas svi igraju fudbal.
Samo neki igramo los, a mnooogi igraju bolji.

zemunski kej

pre 2 godine

Sto je Pavkov bio los! Falchineli je umeo da zadrzi loptu i odlozi je ovaj nista,nula. Nedostaje i Milunovic a Degeneka kaznjavaju jer nije hteo u Singapur. Rodic zaspao da izadje pa primili gol,Gajic nizak kod kornera.Napadac obavezno bez obzira da li prodju u Evropu. Nisu za ligu sampiona ali mogu u Evropu.

lane

pre 2 godine

Kao grobar pisem, razocaran sam totalno. Zvezda ima na bar 5-6 pozicija stvarno kvalitetne igrace, koji mogu komotno da igraju u boljim ligama i klubovima, Stankovic kao trener mlak i to mnogo to se videlo i u derbijima, uspehe u nasoj ligi druge nema poente da komentarisem. Pre svega fali spic, to je ocigledno, falcineli kakav god da je bio radio je bar neki posao, ovo sto smo videli od ove dvojice danas je blagi ocaj. Imam osecaj da bi igrac tipa Mladenovic bek iz Legije ucinio sam ovu ekipu Zvezde duplo boljom i opasnijom, toliko para za Falka a zbog cega? Svi znamo gde zvezda skripi godinama ali dzabe, barem nema gobeljica vise. Krsticic kada god sam gledao zvezdu slabo veoma, a vi bili presrecni kao da dolazi modric. Izgovori teske noge takodje su dosadili, ali ajde prva je utakmica, mislim da ovo zvezda lagano prolazi na marakani sa 2-3 razlike. Svake godine isti osecaj, da smo klupski na samom dnu evrope u rangu serifa, jedino sto nas vadi su navijaci i mentalitet koji zna da nas gurne do evrope i to je to, a ne bi trebalo da bude tako... srecno svim nasim klubovima

peki

pre 2 godine

Braca Grim, Madjija i Mita, ubedise nas da smo blizu zavrsne faze LS. Sa Degenekom i Falcinelihem bi bilo mnogo bolje.Jos ako nauce igrace da centriraju bilo bi super!

Hawai

pre 2 godine

Ajde ljudi ne pišite gluposti. Gotovo isti tim od prošle sezone. Otišao Falcineli. Svi su tu. Još se nije ušlo u formu. Jedno su pripreme, drugo su zvanične utakmice. Igraš protiv tima koji je duboko u prvenstvu. Biće bolje u revanšu. Pristojan poraz. Sledeće kolo naše prvenstvo.

Vasa S.Stajčić

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

Nemanja

pre 2 godine

Bitno da Degeneka nema a da igra Pankov. Užasno loše. Skauting kluba ravan nuli. Gajić nije igrač za Zvezdu. Protiv jednog Kairata nema jedan proboj i jedan centaršut. Bakajoko, ko je njega gledao i rešio da kupi, znači strašno. Pustiti jednog Milunovića tek tako da ode, ne razumem. Došao je Dragović a odbrana mnogo slabija nego prošle sezone. Tolike pare se zaradile poslednje 4 godine da nisu u stanju da kupe jednog kvalitetnog napadača i beka. Užas. Nemam reči šta su uradili. Realno imamo mnogo slabiju ekipe nego pre 4 godine kada smo izbacili Krasnodar. Ekipa katastrofa.

POPE

pre 2 godine

Bruka i sramota. Ne mozemo mi ove proci ni u ludilu. Oni ce i u BG da nam daju gol. A mi dva gola da damo ne mozemo njima ni za tri dana. Danas nismo stvorili ni jednu jedinu sansu. Tako da je za nas i LE misaona imenica. Pojacanja nula. Dobra za Graficar. Jedino mi je zao Dragovica. Ne znam kako se prevario da dodje u ovo nase blato jer za iste pare mogao je da igra u daleko boljem klubu.

Srdjan

pre 2 godine

Neuigrani smo. Prvi gol je krivica Borjana (svaka lopta u 5 m iz kornera mora da bude golmanova), Ivanica i Pavkova koji su nadskoceni. Drugi gol je krivica Kataija koji je iznudio korner za domacina, bespotrebnim glupiranjem ka Borjanu i delimicno Rodiceva koji nije odmah izasao ka sredini terena. Marko Marin je dr fudbala za sve koji su danas igrali za Zvezdu. Mogla bi ruka da se pruzi Dragovicu za danasnji mec, pristojna rola Sanoga. Ostali su bili ocajni svi redom, da se ne zavaravamo. Krsticic, ako nista drugo, barem je pokazao da je igrao u Ligama petice time sto je par puta izvrsio presing na rivala i time je oduzeo loptu. Nas su PSG, Totenhem i slicni klubovi zgazili presingom. Mi nismo naucili nista iz tih poraza. Moramo i mi presingom da pregazimo rivale kao sto je Kairat. Dalje, moramo da naucimo da se izborimo sa presingom, a ne da imamo onoliku kolicinu netacnih pasova. Gajicu, dzabe siris ruke, igrao si ziheraski u prvom poluvremenu, sa alibi pasovima unazad. Katai dva dobra poteza i onda zavrsni pas los. Ja to smatram potrosnjom lopte i nicim drugim. Ivanic, nije postojao danas. Ben takodje. Falko je morao ranije u igru. Dioni nesto zivlji od Pavkova, jos je rano da mu sudimo. Samo, Falcineli nam je nedostajao danas. Moze da prica ko sta hoce. Razumeo bih da smo doveli nekog spica koji je u golgeterskoj formi. Ovo ne razumem. U revansu presing od prvog minuta. Zao mi je, ali ne smete ispasti od ovog rivala. U tom slucaju, kriva je uprava kluba. ,,Miti je prva opcija bio Dioni”. Pa nisam bas siguran, stalno procuri odmah informacija u javnost ko nam je opcija. Za Dionija se saznalo par dana pred transfer. Cak i da jeste, zao mi je sto ne postoje novi Pjanovici, Pantelici i slicni igraci u nasem prvenstvu, koje bi mogli da kupimo i koji bi odigrali dobro i u Evropi. Onaj Makaric je suvi prosek, a kao najbolji strelac lige je. Partizan je pogodio sa Sadikom, moramo i mi da pogodimo sa nekim, ne moze da se masi sa Tomaneom, Boacijem iz drugog mandata, Falcinelijem (za moj pojam nije promasaj, ali za vas jeste cim ga niste otkupili) i sada sa Krstovicem i Dionijem. Neverovatno mi je da stoper Kairata ume rutinski da realizuje sansu, a da Katai u gol sansi pravi dodir vise. Nadamo se boljem revansu, medjutim ima tu mnogo problema. Dok se vrate sa granice Kine, odigraju prvenstveno kolo, nece biti ni za sta. Uz to, igrace bez publike (osim dece), zbog jednog idiota koji je vredjao Ibrahimovica. Svi znaju u upravi ko je taj ,,gospodin” koji nam je izbio novac za ulaznici i novac za kaznu iz dzepa, a mozda i prolaz u trece kolo kvalifikacija za Ligu sampiona. Izgubili smo danas i vazan bod za napredovanje na UEFA listi, kako samog kluba, tako i Srbije. Nije smak sveta poraz, u pitanju je ekipa iz ozbiljne lige, nista slabije od nase. Astana, Kairat i Tobol su ekipe podjednakog kvaliteta kao prve tri ekipe u nasem prvenstvu. Ovde je presudila borbenost.

milan

pre 2 godine

pa ovo je odlican rezultat, gol u gostima, znaci sa 1-0 se prolazi, kao toliko puta do sada frljoka pa bunker, jes da je kajrat al opet... a ne vazi gol u gostima? a onda nista...

Andrea Djani

pre 2 godine

Sve je jasno kao dan . Mi smo mozda za tu konferencijsku ligu , ali samo mozda . Mladost i brzina ti je na klupi , a igramo sa nekim "znalcima" koji su izgleda samo kod nas takvi ili ih takvima novinari prave . Nema tu postenog igraca , a bez njih nema ni igre , ni tima . Glavni utisak kod naseg gola je naravno "fascinantan" centarsut Gajica . I taki da se bore za dres Zvezde . I smesno i tuzno .

realan zvezdas

pre 2 godine

Sve ovo što igramo je posledica slabe domaće lige. Čim protivnik presing om pritisne našu zadnju liniju, ne zna se ko je gori. Jedino je Dragović zaista klasa, i kod njega se vidi ta sigurnost u igri. Sanogo i Krsticic, koji treba da prime loptu i iznesu je, mnogo greše. Kanga to može i zna, ali ako izdadjemo visoko on jednostavno kada krene kontra protivnika ne može nikog da stigne. Centarsutevi Gajica su komični. Katai u pojedinim situacijama previše lezeran. Ben sve zna, ali mu fali brzina(inače bi igrao u ligi 5). Igramo i bez napadaca.,jer ovo sto prikazuju je očajno.
Verujem ipak da možemo da prodjemo.

Cofi

pre 2 godine

Zvezda treba da se okrene mladjim igracima. Brzi su, pokazali bi vise zelje, a nisu ni losiji. Treba da igraju Falko i Gavric od prvog minuta, mali Stanic takodje. Borjan Degenek Dragovic Rodic Stanic Kanga Ivanic Katai Falco Gavric i ovaj Dionis. Sansu da cekaju Nikolic, Petrovic, Ben, Pavkov, Babic i tjt.

Mige

pre 2 godine

Važno je preživeti ovo, jer sa svakom sledećom utakmicom bićemo bolji. Ipak, Falčinelija nismo uspeli da zamenimo. Loptu u napadu ne možemo da držimo ni 5 sekundi... Neće biti lako Dekiju da iz ovih momaka izvuče nešto. Kajrat nije ništa naročito, ali ih ničim ne pritiskamo. Mora Kanga, možda i Falko... čak i Bakajoko, da moraju da ga jure.

PSZ

pre 2 godine

Zvezdas sam i ovo je odlican rezultat. Losi smo bili i izgubili. Ako hocemo dalje izvolite igrajte i pobedite 2 razlike i to je to. Ako necete ne igrate za mene vec za svoje honorare . Ja od vase- nase pobede nemam nikakve vajde.....

Zapazanje

pre 2 godine

Ne razumem da se akcija iz kornera igra za Rodica,da on sutira.Covek je 4 godine u Zvezdi a nije dao vise od 2 gola,nema ni dobar sut ni dobar centarsut.Samo nam propada akcija i bolje da se centriralo na nekog.

veliki_strumf

pre 2 godine

Pavkov je igrac koji mora da igra izmedju linija, kao lazni spic, klasicna devetka.
On nije tip centarfora sidrasa koji ume da zadrzi loptu, nego treba da se ubacuje oz drugog plana i koristi svoju brzinu.

Ljube

pre 2 godine

Moderan fudbal danas bez pravih bekova se ne igra.A mi to nazalost nemamo.Ovi nasi i ako uspeju nekad da probiju,onda ne mogu da ubace u 16 metara...

milanb

pre 2 godine

Ocajno odigrana utakmica. Napad nemamo. Ceo tim igra kao da je na pripremama bio u Sahari. utisak dana mi je istrcavanke vagnera lava oko osamdesetog minuta kada je sam istrcao pola terena s loptom (a covek ima mislim 37 god), a zvezdini igraci kao da nepostoje na terenu. Samo taj potez je dovoljan da se opise kako smo igrali.

Kikujiro

pre 2 godine

Očekivan rezultat koji je mogao biti i drugačiji, Zvezda će biti mnogo bolja u revanšu, i noge lakše i forma bolja, očekujem prolaz dalje, a to je i jedino važno.

Rade

pre 2 godine

Igramo bez energije bez ikakve volje.Pa Ivanic i Katai zakazali.Rodic ni bek ni krilo pogubio se a u defanzivi nista.Bez Milunovica ni u skoku ne mozemo da pariramo.A spicevi da ne pricamo odbija se lopta ko od kamenja.

Стање ствари

pre 2 godine

Можемо ми до сутра да распредамо,шта је требало и како је требало.Све ћемо видети у реваншу,треба нам победа од два разлике и то је то.Значи не можеш Каират да добијеш два разлике,о чему онда ми маштамо.

zex

pre 2 godine

Nema mesta panici,Zvezda moze bolje Kairat nemoze uz to dobra su ekipa.Zvezdi odgovara i remi i ako izgubi sa golom razlike moze da ih deklasira.

Joao

pre 2 godine

Katai u ozbiljnim utakmicama izgubi 9 od 10 lopti. Uvek mu fali korak, uvek mu fali metar, briljira samo kada ga niko ne napada. Već je igrao u Zvezdi, i bilo je isto. Sjajan tehničar, ali za vreme od pre 20 godina. Ozbiljan fudbal se ne igra tako...a svaka druga lopta ide njemu.

Mare

pre 2 godine

Ivanić nije u formi, Krstičić se uspešno krije iza protivničkih igrača, Rodić, Gajić, Pankov umeju da dodaju samo na 5m od sebe i to je onda to...

VUK

pre 2 godine

Isti igrači igraju 70% lošije nego pre tri meseca. Kao da su se prvi put sreli u životu. Ne znam ko je osmislio letnje pripreme , očigledno su sve promašili . Van forme svi. Nijedan igrač ne liči na sebe. Teški.Bez volje, bez ideje . Nula ! Ideja da pripreme krenu tako kasno ....

Džoni

pre 2 godine

Mrka kapa. Ni želje, ni borbe ni trčanja. O kvalitetu tek ne bih. Kako ko od naših primi loptu njih 3,4 su odmah u nogama, naši se ne kreću da naprave višak i od te igre nema ništa. Tragična igra Zvezde.

Heroes

pre 2 godine

Znate kada bi ovaj tim izdrzao sa igracem manje protiv Kopenhagena ili izjednacio protiv Salzburga? nikad ovaj tim nema srca jeste kvalitetniji ali nema srca...

Ivan

pre 2 godine

Opet bez klasicne desetke, nema kreacije na sredini. Kanga kakav takav, za nas je nezamenljiv na toj poziciji. Ponovo greska stankovica sto ga nije stavio od pocetka.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Jel znaju ovi da je ukinuto pravilo gola u gostima?
I da damo gol, sto je, izgleda, nemoguce, moramo da damo gol kod nas, sto je opet izgleda nemoguce.

Komentator

pre 2 godine

Ubise nas na energiju. Igraju ljudi bar sa 50% vise trcanja i energije u duelima. Tranzicija im je solidna, dovoljno dobra da nas pretrce i svaki napad opasan. Panicni smo u odbrani jer su jos neuigrani. Treba da podignemo nivo igre i da ih stisnemo u kontinuitetu inace ne gine 2:0 a to je prakticno nenadoknadivo u Bgd. Ima jos sanse ali mora da menja nesto. Ovo je bas slabo za sada.

slobinator

pre 2 godine

prvo poluvreme sramotno.stvarno ne znam kako da igraš evropu bez bekova i sa pankovom.pavkov mi je miljenik posle liverpula,ali čovek je trenutno beskoristan.nije čak ni rekreativac.

Nikola

pre 2 godine

Igraci Kairata brzi, konkretniji, vise "grizu".
Zvezda kao da je dosla da odigra nereseno, takav utisak ostavljaju.
Nema energije, bezvoljni igraci crveno-belih. Stankoviceva formacija promasaj, kao i izbor igraca.
Videcemo sta ce doneti nastavak.
Ako se ovako nastavi, mirise na 2:0 za Kairat.

garda

pre 2 godine

Svi mi znamo da je Dragovic odlican igrac, ali on mora imati saigrace sa kojima je kompatibilan. Nikako nije trebalo pustiti Milunovica, ovako je sada svaki centarsut za nas opasan a mi smo izgubili opciju u napadu. Prosle sezone nismo puno brinuli na centarsut protivnika. Sredina terena je posebna prica, kao da je nemamo za sada. Valjda ce proigrati.

Ton

pre 2 godine

Krsticic ne moze da prenese loptu, dusa mu u nosu vec u prvom poluvremenu. Pavkov nevidljiv, Falcineli mozda nije davao puno golova ali je cuvao loptu, otvarao prostor, ucestvovao u igri a to nam sve fali sad. Valjda ce Kanga da razmrda ekipu u drugom poluvremenu.

Hero

pre 2 godine

Znači Degenek završio sa CZ? Igra Pankov bez obzira što je sklon auto golovima i sličnim poduhvatima?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jul 2021 14:55)


a ti odjednom postao navijac zvezde?pa se brines?

Ben pre Dionija

pre 2 godine

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Ma kakav Dioni,
nema šanse da se on snađe sa novim saigračima,

za razliku od Bena,
koji sa njima igra godinama.

Drugo, Ben igra unapred, treba mu lopta u prostor,
a Kairat sigurno neće da igra bunker kao Vojvodina,
a Ben je ulazio u šanse i protiv takvog bunkera.

Pedja

pre 2 godine

Ovo je verovatno najbolji sastav trenutno. Krsticic naravno pre Kange, jer nece gubiti lopte na sredini, niti slati neprecizne lopte. Pavkov pocinje jer Dioni verovatno ne moze celu utakmicu jos, a uci ce verovatno u drugom. Jedino bih ja stavio Falka pre Bena i da igra desno, Ivanic levo, Katai iza spica.

milos

pre 2 godine

ovi igraci ovog tima iz Kazahstan imaju iste plate ko igrači zvezde , čak mislim da kazahstanci imaju kvslitetniji tim . hocu samo da kažem da mi mnogo potcenjujemo druge klubove , ako su ispali tad a zvezda je tad imala mnogo bolji tim od ovog , gubi zvezda

Prodavac magle

pre 2 godine

Igra defanzivno sa dugačkim loptama na Pavkova i na kontru, pa ako prodje, prodje. Zvezda ima jako mršavu sredinu terena. Ne mogu tri pasa po zemlji da povežu. Zato ovakva postava. Biće dobro ako izvuče Deki ovde da se završi bez golova.

zmajognjeni

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Mozda zato, samo mozda, jer su svaki dan sa tim igracima, treniraju ih, znaju njihovu formu i odnose unutar ekipe, plus znaju o fudbalu malo vise od navijaca. Msm samo mozda.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Брааавооо за Павкова у стартној. Заслужио је.
Још и Дегенека да је убацио од старта и било би идеално. Напред Звездо, напред сви наши клубови. Срби, ујединимо се бар у европским такмичењима !!!

E

pre 2 godine

Ali Pankovvvv? Hoce li vise Falco dobiti pravo sansu, covek stvarno zna sa loptom a sansa uvek na kasicicu!!!! MIlsim da je kombinacija Sanogo-Krsticic jako spora i realno mislim da Krsticic uopste nije potreban Zvezdi!!!

Nikola MNE

pre 2 godine

Ako i slucajno danas bude 1:0 ili 0:0 obrijace ih Cz na Rajku 2-3 razlike lagano. Kakav crni Kairat, da Cz ima ozbiljnog spica bila bi odlicna ekipa.

cosmo

pre 2 godine

4-3-2-1...? To moze samo Sofascore da izmisli.
(cosmo, 21. jul 2021 14:53)

Ivanic kao zadnji vezni...? Formacija je 4-2-3-1,jer Ivanic na ovom mestu neupotrebljiv.

zvezdaš

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz)
Džordže, radoznalima se svašta dešava...

Александар

pre 2 godine

Стварно ме плаше ови,много су добри,имају и две ноге.Станковићу не лупетај и почни да тренираш Звезду.Звезда је историја фудбала,јел треба да се плаши оваквих клубова?Звезда до учешћа у групи,треба да меље.Питање је јел сте почели на време припреме,физичке и психолошке.Ја вас очекујем да дођете у Париз против ПСЖ,радо бих вас лично поздравио и навијао за моју Звезду,коју сам гледао са уживањем,до 1982,јел сам становао на авалском друму,преко пута стадиона.Леп поздрав за све навијаче Звезде из Париза.

zex

pre 2 godine

Da ,da konacno Deki razmislja lepo.Bolje Pavkov od pocetka nego da jurimo rezultat na kraju.Imamo odlicnu klupu, Kanga,Falko i Dioni mogu da budu dobre zamene.Ovo je najjaci sastav trrnutno, malo defanzivniji bez kange ali cvrsci.

Idiokratija

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?
(Marko, 21. jul 2021 14:56)
Zato što mi navijači uglavnom nemamo ni dovoljno informacija o trenutnom stanju svakog igrača, ni dovoljno znanja o taktici.
Zar dosadašnji rezultati nisu dovoljni da Dekiju konačno pružimo poverenje?

severnjak

pre 2 godine

U kom svetu je ona neznalica pankov ispred Degeneka. Milos je za njega Nesta licno. Bruka. Ne gledam vise Zvezdu, dosta mi je vise “mistera” i slicnih grobara naseg fudbala.

.

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz, 21. jul 2021 15:03

Nisi džabe. Ja sam odigrao čist X što znači da dolazi i meni i tebi, iako bih voleo da dodje dvojka ali jako, jako teško.

Realno

pre 2 godine

Logicno je i bilo da igra Pankov umesto Babica u tandemu sa Dragovicem a mogao je i Degenek jer su brzi i okretniji od Babica.Igraci Kairata su brzi u napadu i Babic im ne bi mogao parirati.On je za ekipe koje imaju visokog spica,za skok igru a za brzance tu je Pankov ili Degenek.

Sunce Slobode

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:54)

Ne znam koliko vas vidi da je ovaj Dioni bolji od Pavkova kad smo ga gledali 34 minuta do sada. Kao i da Krsticic ne treba da igra. Mozda ipak da tim sastavlja onaj koji sa njima po ceo dan.

ccc

pre 2 godine

Ne svidja mi se formacija sa 3 stopera videlo se protiv Sturma na sta je to licilo...
(ccc, 21. jul 2021 14:22)

ipak nece biti tri stopera...

es

pre 2 godine

2-3 razlike za zvezdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 21. jul 2021 14:10)
Tada nije neki ON bio vec ste pobedili Zvezdu 41 razlike onako jer ste bili bolji.Decko pobedili ste 41 razlike jer ste 15 godina krali,gepekovali sudije i jee vam je trener iskompleksiran sadista

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

cosmo

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.
(Cole, 21. jul 2021 13:59)

🙂 ...'Oce Uprava da pogresi jednom,ali ne sto puta...

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

Стеван

pre 2 godine

Надам се да Панков неће кикснути. Дегенеку је овде било место. Павков и треба да игра првог шпица. Срећно!

Car

pre 2 godine

Ne znam da li su ovi iz uprave svesni da nam treba napadac.. Imamo jednog jedinog spica - Pavkova. Za ligu sampiona mora jos jedan malo kvalitetniji, ostatak tima je ok

Cole

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.

VUK

pre 2 godine

Isti igrači igraju 70% lošije nego pre tri meseca. Kao da su se prvi put sreli u životu. Ne znam ko je osmislio letnje pripreme , očigledno su sve promašili . Van forme svi. Nijedan igrač ne liči na sebe. Teški.Bez volje, bez ideje . Nula ! Ideja da pripreme krenu tako kasno ....

sa vama uvek neizvesno

pre 2 godine

Dobro je da je pao gol u gostima, jer ako gol u gostima vazi dva onda Zvezda moze i 0:0 na Marakani
@
S obzirom na nivo intelekta navijača svetskog šampiona ne bih se iznenadio da ovo nije šala.

Ljube

pre 2 godine

Moderan fudbal danas bez pravih bekova se ne igra.A mi to nazalost nemamo.Ovi nasi i ako uspeju nekad da probiju,onda ne mogu da ubace u 16 metara...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Jel znaju ovi da je ukinuto pravilo gola u gostima?
I da damo gol, sto je, izgleda, nemoguce, moramo da damo gol kod nas, sto je opet izgleda nemoguce.

Heroes

pre 2 godine

Znate kada bi ovaj tim izdrzao sa igracem manje protiv Kopenhagena ili izjednacio protiv Salzburga? nikad ovaj tim nema srca jeste kvalitetniji ali nema srca...

POPE

pre 2 godine

Bruka i sramota. Ne mozemo mi ove proci ni u ludilu. Oni ce i u BG da nam daju gol. A mi dva gola da damo ne mozemo njima ni za tri dana. Danas nismo stvorili ni jednu jedinu sansu. Tako da je za nas i LE misaona imenica. Pojacanja nula. Dobra za Graficar. Jedino mi je zao Dragovica. Ne znam kako se prevario da dodje u ovo nase blato jer za iste pare mogao je da igra u daleko boljem klubu.

slobinator

pre 2 godine

prvo poluvreme sramotno.stvarno ne znam kako da igraš evropu bez bekova i sa pankovom.pavkov mi je miljenik posle liverpula,ali čovek je trenutno beskoristan.nije čak ni rekreativac.

Nikola

pre 2 godine

Igraci Kairata brzi, konkretniji, vise "grizu".
Zvezda kao da je dosla da odigra nereseno, takav utisak ostavljaju.
Nema energije, bezvoljni igraci crveno-belih. Stankoviceva formacija promasaj, kao i izbor igraca.
Videcemo sta ce doneti nastavak.
Ako se ovako nastavi, mirise na 2:0 za Kairat.

Zapazanje

pre 2 godine

Ne razumem da se akcija iz kornera igra za Rodica,da on sutira.Covek je 4 godine u Zvezdi a nije dao vise od 2 gola,nema ni dobar sut ni dobar centarsut.Samo nam propada akcija i bolje da se centriralo na nekog.

Kleo Patra

pre 2 godine

Sve golove dali njihovi igraci.
Kazimo im hvala, jer nas napad nije imao rezultats, a ni odbrana. Sve u svemu zasluzeno su nas pobedili.
Ako mi gubimo od hednog Kairata iz Kazahstana... sta trazimo u Evropi i cemu se nadamo?
A da, danas svi igraju fudbal.
Samo neki igramo los, a mnooogi igraju bolji.

Marko

pre 2 godine

Sramota. Uzas. Nedopustivo.

Odmah reagovati prema strucnom stabu, da se nadobudnom skrene paznja da Bakajoko nije fudbaler, da je Pankov 4 ili 5. stoper u ekipi, da Krsticic moze samo da menja Sanoga u LLSL, da Kanga i Degenek moraju da igraju i da se ne pravi pametan oko sastava i formacije.
Toliko.

Nemanja

pre 2 godine

Bitno da Degeneka nema a da igra Pankov. Užasno loše. Skauting kluba ravan nuli. Gajić nije igrač za Zvezdu. Protiv jednog Kairata nema jedan proboj i jedan centaršut. Bakajoko, ko je njega gledao i rešio da kupi, znači strašno. Pustiti jednog Milunovića tek tako da ode, ne razumem. Došao je Dragović a odbrana mnogo slabija nego prošle sezone. Tolike pare se zaradile poslednje 4 godine da nisu u stanju da kupe jednog kvalitetnog napadača i beka. Užas. Nemam reči šta su uradili. Realno imamo mnogo slabiju ekipe nego pre 4 godine kada smo izbacili Krasnodar. Ekipa katastrofa.

Severnjača

pre 2 godine

Sramota za Zvezdu, ovo je bruka za gledanje! Bekovi su nam užas, akcije besmislene i spore, vučemo se po terenu! Sve vazdušne duele smo izgubili, nemamo čvrstinu! Ulazi Bakajoko umesto Kataija da se branimo? Jesam li ja jedini koji primećuje da je taj Bakajoko sve samo ne fudbaler? A onda Falko u 90.minutu da ih zbunimo? Realno, dobili su nas 2:0 a samo smo imali sreće zbog autogola! Teško da ove dobijemo sa 2 gola razlike, jedan Lav ima više volje da izgara na terenu od svih naših igrača! Slabiji smo od prošle sezone, već 2 utakmice a nismo dali gol!

Rade

pre 2 godine

Igramo bez energije bez ikakve volje.Pa Ivanic i Katai zakazali.Rodic ni bek ni krilo pogubio se a u defanzivi nista.Bez Milunovica ni u skoku ne mozemo da pariramo.A spicevi da ne pricamo odbija se lopta ko od kamenja.

lane

pre 2 godine

Kao grobar pisem, razocaran sam totalno. Zvezda ima na bar 5-6 pozicija stvarno kvalitetne igrace, koji mogu komotno da igraju u boljim ligama i klubovima, Stankovic kao trener mlak i to mnogo to se videlo i u derbijima, uspehe u nasoj ligi druge nema poente da komentarisem. Pre svega fali spic, to je ocigledno, falcineli kakav god da je bio radio je bar neki posao, ovo sto smo videli od ove dvojice danas je blagi ocaj. Imam osecaj da bi igrac tipa Mladenovic bek iz Legije ucinio sam ovu ekipu Zvezde duplo boljom i opasnijom, toliko para za Falka a zbog cega? Svi znamo gde zvezda skripi godinama ali dzabe, barem nema gobeljica vise. Krsticic kada god sam gledao zvezdu slabo veoma, a vi bili presrecni kao da dolazi modric. Izgovori teske noge takodje su dosadili, ali ajde prva je utakmica, mislim da ovo zvezda lagano prolazi na marakani sa 2-3 razlike. Svake godine isti osecaj, da smo klupski na samom dnu evrope u rangu serifa, jedino sto nas vadi su navijaci i mentalitet koji zna da nas gurne do evrope i to je to, a ne bi trebalo da bude tako... srecno svim nasim klubovima

PSZ

pre 2 godine

Zvezdas sam i ovo je odlican rezultat. Losi smo bili i izgubili. Ako hocemo dalje izvolite igrajte i pobedite 2 razlike i to je to. Ako necete ne igrate za mene vec za svoje honorare . Ja od vase- nase pobede nemam nikakve vajde.....

Džoni

pre 2 godine

Mrka kapa. Ni želje, ni borbe ni trčanja. O kvalitetu tek ne bih. Kako ko od naših primi loptu njih 3,4 su odmah u nogama, naši se ne kreću da naprave višak i od te igre nema ništa. Tragična igra Zvezde.

milanb

pre 2 godine

Ocajno odigrana utakmica. Napad nemamo. Ceo tim igra kao da je na pripremama bio u Sahari. utisak dana mi je istrcavanke vagnera lava oko osamdesetog minuta kada je sam istrcao pola terena s loptom (a covek ima mislim 37 god), a zvezdini igraci kao da nepostoje na terenu. Samo taj potez je dovoljan da se opise kako smo igrali.

Grobar u srcu

pre 2 godine

Poštujem C.Zvezdu ali volim i navijam za Partizan od kako znam za sebe.Jedna ekipa kao što je Zvezda,evropski i svjetski šampion ne smije sebi dozvoliti da izgubi od jednog tamo Kairata,ne smije i tačka!!!

smeh

pre 2 godine

Sramotno izdanje našeg šampiona. Srčanije i borbenije su igrali protiv Milana. Izgleda da su još uvek teške noge, verovatno će to biti jedan od alibija. A napad je katastrofa. Možda bi postigli gol da se svi protivnički igrači sklone zajedno sa golmanom, i to samo možda. Izgleda da je vreme sezone kupanja i za ove. Čekaju se ostali naši predstavnici u Evropi.

Dejan CZ

pre 2 godine

Kakva crna LS...navijaci i javnost imaju nerealna ocekivanja zaslugom naseg novinarstva...Ko god potpise za Zvezdu naslovi Delije u transu...U transu sam od naslova,Falko Italijanski Mesi u Zvezdi,nijedno pojacanje nije ispod te kategorije.Bomba vratio se Krsticic...Da bacis peglu od naslova...on i Sanogo u kombinaciji uz Rasu Pankova tesko protivnicima...Zvezda se pojacava iz Intera...Onaj Bakajoko ako je fudbaler onda i za mene mesto se u postavi mora naci.Rodic...mislim da ne postoji sporiji fudbaler odkad fudbal pratim...Kanga na klupi,ume nesto da odigra za razliku od nekih startera koji ama bas nista ne umeju...LE je plafon za Zvezdu.LS je najveca zelja onih koji bi pare da izvuku od UEFE a svako ko prati fudbal I uporedi tu igru sa ovim sto ima Zvezda...ne moze se izvuci adekvatno poredjenje kojima bi se objasnilo ta dva sveta loptanja.

Joao

pre 2 godine

Katai u ozbiljnim utakmicama izgubi 9 od 10 lopti. Uvek mu fali korak, uvek mu fali metar, briljira samo kada ga niko ne napada. Već je igrao u Zvezdi, i bilo je isto. Sjajan tehničar, ali za vreme od pre 20 godina. Ozbiljan fudbal se ne igra tako...a svaka druga lopta ide njemu.

garda

pre 2 godine

Svi mi znamo da je Dragovic odlican igrac, ali on mora imati saigrace sa kojima je kompatibilan. Nikako nije trebalo pustiti Milunovica, ovako je sada svaki centarsut za nas opasan a mi smo izgubili opciju u napadu. Prosle sezone nismo puno brinuli na centarsut protivnika. Sredina terena je posebna prica, kao da je nemamo za sada. Valjda ce proigrati.

Rade

pre 2 godine

Ne mozes kupiti 11 igraca.Ali mislim da u nasoj ligi imamo mnogo kvalitetnijih bekova od Rodica i Gajica.I od onog Pankova ima mnogo boljih stopera u nasoj ligi.Nesto ne stima kupujes onolike strance koji imaju primanja ko 30 igraca iz superlige Srbije a nisi izbacio ni rezervnog dobrog igraca vec par godina pa sta se desava ljudi.Pustis Milunovica stub odbrane igrao srcem i iskustvom bez obestecenja kao njegovu prazninu popunice babic i Pankov ma daj.Zamisli Milunovica i ovog Dragovica pa musica ne bi prosla pored njih .

Vasa S.Stajčić

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

Ton

pre 2 godine

Krsticic ne moze da prenese loptu, dusa mu u nosu vec u prvom poluvremenu. Pavkov nevidljiv, Falcineli mozda nije davao puno golova ali je cuvao loptu, otvarao prostor, ucestvovao u igri a to nam sve fali sad. Valjda ce Kanga da razmrda ekipu u drugom poluvremenu.

pojma nemam

pre 2 godine

Mene samo cude ovi navijaci koji nesto ocekuju, nebitno o kom blizancu se radi. Kako nam se zove liga, koliko privatnih klubova tu ima, ej bre, sve jasno. Pogledajte samo americku ligu, ma jos dalje npr. saudijsku. Ni CIA ni Aramco ne sponzorisu klubove, privatni vlasnici dovode igrace koje placaju po ocekivanjima. Samo kod nas ima trpanje para isluzenim mazgama, jer to ne ide iz dzepa vlasnika. Kako nisu uspeli Prijovica da dovedu, nije on zahtevao nista posebno, ali vlasnik Al Itihada ima jak tim i nece dozvoliti da izgubi rezervnu 9ku. Ako ih je ko ikad gledao, znao bi da su oni sposobni da zabiju Zvezdi bar tri gola u prvom poluvremenu, a igraci manje kostaju, onaj Brazilac na polutki je cudo. E pa to je privatni klub, odluke se prave racionalno, srecom nasi su sponzorisani od drzavnih firmi, pa eto svako se moze za nesto ogrebati. Ukidajte fudbal ako ga ne umete privatizovati

Walldorf

pre 2 godine

Razbijanjem štoperskog tandema Degenek-Milunović,Stanković je sam sebi "pucao u nogu".Izgubili smo sigurnost i stabilnost u odbrani i ubojito oružje,jer smo prošle sezone,u Evropi i domaćem prvenstvu, mnogo golova postigli nakon kornera i prekida,uošte.Kada nije išlo kroz igru,mogli smo računati na te,zlata vredne golove.Dakle,jednim potezom,Stanković nas je oslabio u oba smera!Ako ne vrati Degeneka u igru,bićemo u ozbiljnom problemu.Dragović je vrhunski igrač.No,nikome nije jasno šta je želeo dovodjenjem Babića i Bakajokoa.Dionia ne spominjem u negativnom kontekstu jer se još ne mogu proceniti njegove mogućnosti.Zašto?Pa zato jer nam je sredina u totalnom raspadu i neredu,a neko iz sredine bi trebao omogućiti Dioniu da pokaže šta zna.Dovodjenjem Krstičića,poremetili smo sistem igre na sredini terena.Lopta se "carini" po desetak sekundi,nema brzih,pravovremenih i tačnih dodavanja.Teško iznosimo loptu iz faze odbrane,nema brzih proigravanja i osvajanja prostora,Katai i Ivanić su time pogodjeni.Ne dobijaju loptu na vreme,a pored toga,obojica su vezana uz levu stranu napada pa deluju odsečeno i bezopasno.Cela ekipa izgleda kao da je upravo izišla iz saune.Iscrpljeni su nakon pola sata igre.Znam da je početak sezone,da su "noge teške" itd.Medjutim, na početku prošle sezone smo bili već spremni što smo dokazali u kvalifikacijama za UEFA takmičenja.Ukratko,lošom selekcijom,pogubili smo konce igre iz prošle sezone.Tako stoje stvari,na žalost.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

objektivan

pre 2 godine

Zvezda potpuno bezopasna po gol protivnika. Nadam se da možemo u Beogradu da dobijemo sa dva gola razlike, ali biće teško. Nemamo pravog napadača, Pavkov to sigurno nije. Krstičić dve utakmice ništa nije pokazao. Katai i Ivanić guše jedan drugoga na istoj strani. Ben daleko od prave forme. Kod prekida se vidi koliko je značio Milunović, sad nemamo takvog igrača u ekipi. Kairat, ništa posebno, ali birbeniji i organizovaniji od Zvezde.

Hawai

pre 2 godine

Nisu u formi. Od prošle sezone kada su bili efikasni sada u dve zvanične utakmice ni jedan gol. Srednji red Ivanić, Katai su van forme. Valjda će biti bolje

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Rodic "zaspao"! Gajic ne zna da centrira. Pojacanja na bekovima za kojima zude navijaci Zvezde ni na vidiku. Opet ce da igra Gobeljic?

Bekovi = NULA.

Kanga na klupi! Nikolic na klupi! Da nece mozda Krsticic ili Sanogo nekog da presevaju jedan na jedan?

Sredina = NULA.

Spica nigde. Cak smo oterali jedinog da valja, Falcinelija. Kad Katai ima los dan (sto je redje nego Ivanic), nemamo ni napad. Tuzan je ovaj Pavkov, pa nece ga ni Kinezi.

Napad = NULA.

Terza i Mrkela za prelazni period = NULA.

plasticni hirurg

pre 2 godine

dobra vest: rezultat i nije dramatican; losa vest: kairat dao 3 gola, cz nula; druga losa vest: pri slucaju 1-0 za cz, kairat i dalje u igri.

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Dragi Panteri, Degenek ne igra jer je odbio transfer u Singapur, te je zvezda ostala bez planiranih 1,7 mil.evra
Sto se tice revansa prolazite, faktor trener,vas je bolji.

Mare

pre 2 godine

Ivanić nije u formi, Krstičić se uspešno krije iza protivničkih igrača, Rodić, Gajić, Pankov umeju da dodaju samo na 5m od sebe i to je onda to...

Cole

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.

antiJSD

pre 2 godine

Jos da nisu povredili Kosovica, ko zna sta bi bilo...
(Nenad, 21. jul 2021 18:52)

Decko se sam u sprintu povredio,vrv pukao misic ili je loza,a za tebe se vidi da si grobar...

Rade

pre 2 godine

Bez volje i zelje za bilo cim. Deluju istroseno. Ako brzo ne nadju nekoga ko ce da pokrene ove... nema sta da trazimo ni u nasem prvenstvu. Mrkela, vreme je da odes na bespovratni odmor.

Стање ствари

pre 2 godine

Можемо ми до сутра да распредамо,шта је требало и како је требало.Све ћемо видети у реваншу,треба нам победа од два разлике и то је то.Значи не можеш Каират да добијеш два разлике,о чему онда ми маштамо.

NN

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!

Master Yoda

pre 2 godine

Stvarno je bruka kako smo igrali, odbrana ni nalik proslogodisnjoj, napad nepovezan, fali centarfor.
Ovo moramo da prodjemo, da se ne brukamo.

Стеван

pre 2 godine

Надам се да Панков неће кикснути. Дегенеку је овде било место. Павков и треба да игра првог шпица. Срећно!

Ivan

pre 2 godine

Opet bez klasicne desetke, nema kreacije na sredini. Kanga kakav takav, za nas je nezamenljiv na toj poziciji. Ponovo greska stankovica sto ga nije stavio od pocetka.

zoran

pre 2 godine

-Losa igra Zvezde, uzasna.
-Losa igra Zvezde viđena i protiv Vojvodine i bila je preznak ovome.
-Realno da nisu oni postigli autogol mi bi izgubili 2-0.
-Mnogo toga ne stima utakmica toliko bitna a mi izgledamo ovako.
- Pre svega bi naglasio prelazni rok uzasno odrađen
Dion mnogo tanko
Krstičić razočarenje
Dragović dobar
-Prosto samo Dragović je pojačanje
-Zasto nije doveden spic već Dion
-levi bekovi Bakajoko i Rodić
-POSTAVKA IGRE
igramo sa nekreativnom postavom Sanoko i Krstičić,nema Kange, Nikolića, Gavrića i Falka...
Kakve su zasluge Krstičića da je ispao Nikolić iz prvih 11
-zasto kreativni Falko ne igra, zasto Gavrić ne igra
- Kad igra nekreativna postava mora se ovako zavrsiti, ko je mogao da kreira.
-Dekija postujem ali večeras smo izgledali kao rekreativci

Zvezdas...pravi

pre 2 godine

Posto sam igrao fudbal za razliku od vecine ovde, ovo uopste nije bilo lose za pocetak sezone. Tek je druga utakmica, u sred leta, 4 sata casovne razlike, protivnik u punom takmicarskom ritmu. Ne bih ja bas bio toliko kritican. Bilo je tu i akcija i sansi. Posed potpuno na strani Zvezde. Oni dali 2 gola iz tri sanse, svaka cast, konkretniji su bili. Ali videlo se ipak da Zvezda ima veci kvalitet i pored poraza. Sve ce to doci na svoje mesto za 7 dana. Ocekujem kanonadu i punu mrezu gostiju.

Komentator

pre 2 godine

Ubise nas na energiju. Igraju ljudi bar sa 50% vise trcanja i energije u duelima. Tranzicija im je solidna, dovoljno dobra da nas pretrce i svaki napad opasan. Panicni smo u odbrani jer su jos neuigrani. Treba da podignemo nivo igre i da ih stisnemo u kontinuitetu inace ne gine 2:0 a to je prakticno nenadoknadivo u Bgd. Ima jos sanse ali mora da menja nesto. Ovo je bas slabo za sada.

milan

pre 2 godine

pa ovo je odlican rezultat, gol u gostima, znaci sa 1-0 se prolazi, kao toliko puta do sada frljoka pa bunker, jes da je kajrat al opet... a ne vazi gol u gostima? a onda nista...

dak

pre 2 godine

jako tesko mozemo proci dalje. napad nemamo kao ni zavrsni pas, odbrana losija nego predhodnih godina, bekovi nula ja ne mogu da verujem da smo sezonu docekali bukvalno bez bekova i napadaca mislim nije mi jasno zasto.

Andrea Djani

pre 2 godine

Sve je jasno kao dan . Mi smo mozda za tu konferencijsku ligu , ali samo mozda . Mladost i brzina ti je na klupi , a igramo sa nekim "znalcima" koji su izgleda samo kod nas takvi ili ih takvima novinari prave . Nema tu postenog igraca , a bez njih nema ni igre , ni tima . Glavni utisak kod naseg gola je naravno "fascinantan" centarsut Gajica . I taki da se bore za dres Zvezde . I smesno i tuzno .

dragan

pre 2 godine

Ko u Zvezdi radi skauting i bira pojacanja treba mu zabraniti da radi!!!
Nasa pojacanja-Falko,Dioni,Bakajoko nisu ni u postavi...i tako je godinama unazad!
Nikada Zvezda nije dovela igrace tipa Leonarda,Moreire,Sadika..

Zoran

pre 2 godine

Istina je da oni dadose tri gola, a mi nista...Tuga da se ovaj raspali Kairat ne moze dobiti..Tuga. Pa, oni ljudi se ne mogu sastaviti, a ovi nasi ne znaju gde udaraju. Sve je to posledica lige koju oblikuje politika. JEZA !!!!

cole

pre 2 godine

jednostavno; zategnuti samo sredinu terena i poceti sa dionijem i falcom. ako ovakvom kairatu na marakani ne mozemo dati dva gola, nismo ni za grupu lige evrope..da ne pominjem ligu sampiona! odbrana bi svakako mogla mnogo bolje, ali sa sigurnijom sredinom terena i njima ce biti lakse. srecno, zvezdo moja!

Mige

pre 2 godine

Važno je preživeti ovo, jer sa svakom sledećom utakmicom bićemo bolji. Ipak, Falčinelija nismo uspeli da zamenimo. Loptu u napadu ne možemo da držimo ni 5 sekundi... Neće biti lako Dekiju da iz ovih momaka izvuče nešto. Kajrat nije ništa naročito, ali ih ničim ne pritiskamo. Mora Kanga, možda i Falko... čak i Bakajoko, da moraju da ga jure.

Pedja

pre 2 godine

Vec za sedam dana bice velika razlika u igri. Kairat je igrao trkacki, zeleci da iskoristi tu prednost. Medjutim, u drugom poluvremenu su bili potpuno bezopasni i dali su gol bez ikakve sanse. Igrac je posle kornera samo ispucao loptu napred, da ne bi bilo kontre, a slucajno je dosla do Banjka, za koga nisam bas siguran da li je bio u ofsajdu. Katai je otprilike pre tog drugog gola ostao bez snage i tada je trebalo da udje Falko, a ne na tri minuta u nadoknadi.

Srdjan

pre 2 godine

Neuigrani smo. Prvi gol je krivica Borjana (svaka lopta u 5 m iz kornera mora da bude golmanova), Ivanica i Pavkova koji su nadskoceni. Drugi gol je krivica Kataija koji je iznudio korner za domacina, bespotrebnim glupiranjem ka Borjanu i delimicno Rodiceva koji nije odmah izasao ka sredini terena. Marko Marin je dr fudbala za sve koji su danas igrali za Zvezdu. Mogla bi ruka da se pruzi Dragovicu za danasnji mec, pristojna rola Sanoga. Ostali su bili ocajni svi redom, da se ne zavaravamo. Krsticic, ako nista drugo, barem je pokazao da je igrao u Ligama petice time sto je par puta izvrsio presing na rivala i time je oduzeo loptu. Nas su PSG, Totenhem i slicni klubovi zgazili presingom. Mi nismo naucili nista iz tih poraza. Moramo i mi presingom da pregazimo rivale kao sto je Kairat. Dalje, moramo da naucimo da se izborimo sa presingom, a ne da imamo onoliku kolicinu netacnih pasova. Gajicu, dzabe siris ruke, igrao si ziheraski u prvom poluvremenu, sa alibi pasovima unazad. Katai dva dobra poteza i onda zavrsni pas los. Ja to smatram potrosnjom lopte i nicim drugim. Ivanic, nije postojao danas. Ben takodje. Falko je morao ranije u igru. Dioni nesto zivlji od Pavkova, jos je rano da mu sudimo. Samo, Falcineli nam je nedostajao danas. Moze da prica ko sta hoce. Razumeo bih da smo doveli nekog spica koji je u golgeterskoj formi. Ovo ne razumem. U revansu presing od prvog minuta. Zao mi je, ali ne smete ispasti od ovog rivala. U tom slucaju, kriva je uprava kluba. ,,Miti je prva opcija bio Dioni”. Pa nisam bas siguran, stalno procuri odmah informacija u javnost ko nam je opcija. Za Dionija se saznalo par dana pred transfer. Cak i da jeste, zao mi je sto ne postoje novi Pjanovici, Pantelici i slicni igraci u nasem prvenstvu, koje bi mogli da kupimo i koji bi odigrali dobro i u Evropi. Onaj Makaric je suvi prosek, a kao najbolji strelac lige je. Partizan je pogodio sa Sadikom, moramo i mi da pogodimo sa nekim, ne moze da se masi sa Tomaneom, Boacijem iz drugog mandata, Falcinelijem (za moj pojam nije promasaj, ali za vas jeste cim ga niste otkupili) i sada sa Krstovicem i Dionijem. Neverovatno mi je da stoper Kairata ume rutinski da realizuje sansu, a da Katai u gol sansi pravi dodir vise. Nadamo se boljem revansu, medjutim ima tu mnogo problema. Dok se vrate sa granice Kine, odigraju prvenstveno kolo, nece biti ni za sta. Uz to, igrace bez publike (osim dece), zbog jednog idiota koji je vredjao Ibrahimovica. Svi znaju u upravi ko je taj ,,gospodin” koji nam je izbio novac za ulaznici i novac za kaznu iz dzepa, a mozda i prolaz u trece kolo kvalifikacija za Ligu sampiona. Izgubili smo danas i vazan bod za napredovanje na UEFA listi, kako samog kluba, tako i Srbije. Nije smak sveta poraz, u pitanju je ekipa iz ozbiljne lige, nista slabije od nase. Astana, Kairat i Tobol su ekipe podjednakog kvaliteta kao prve tri ekipe u nasem prvenstvu. Ovde je presudila borbenost.

zmajognjeni

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Mozda zato, samo mozda, jer su svaki dan sa tim igracima, treniraju ih, znaju njihovu formu i odnose unutar ekipe, plus znaju o fudbalu malo vise od navijaca. Msm samo mozda.

Orient Express

pre 2 godine

U Kazahstanu je odigrano 19. kola i na ovoj ekipi se vidi da je u punoj formi, odigrali su svoj maksimum i svaka im cast na pruzenoj partiji. Zvezda izasla iz priprema sa odigranim prvim kolom, bez vrhunske forme nema sta da pokaze naravno. Stankovic se poigrao taktikom i izmjenama kao da igra prijateljski mec. Srnic je morao uz Bena biti na terenu da se brzinom otvoreni Kairat matira. Katai totalno van forme, teske noge izgleda. Mislim da cemo isprasiti Kairat u Beogradu bez obzira na sve ali poslednjeg protivnika u play-off cekati ovakvom igrom... Srecno Zvezdo!

severnjak

pre 2 godine

U kom svetu je ona neznalica pankov ispred Degeneka. Milos je za njega Nesta licno. Bruka. Ne gledam vise Zvezdu, dosta mi je vise “mistera” i slicnih grobara naseg fudbala.

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Ужасно, болно и мучно за гледање! Дегенек не игра јер неће да опрости паре Звезди. Милуновић отишао због тога. Бекове имамо на нивоу треће лиге Југославије из 70-их година прошлог века. Пас у назад цела утакмица! Појачања НУЛА, сем Драговића! Напад не постоји. Бен отишао до ђавола! Клинци седе на клупи. Туга!

Mane

pre 2 godine

Jako slabo pojacanja nikakva. Dragovic je trebao negde otici a ne kod nas. Nismo ni u nasoj ligi dobili ovde bez ideje vidi se da je nasu igru drzao falcineli ovde nema ko da postigne gol.. Promaja u odbrani a i Degenek je blizu transfera....

ohpbo

pre 2 godine

Ako Zvezda ne može da pobedi Kairat u Beogradu sa 2:0 šta onda da pričamo.
(NijeBitno, 21. jul 2021 20:01)

Ma Zvezda će proći dalje.
Ali generalno, van forme je.

Hawai

pre 2 godine

Ajde ljudi ne pišite gluposti. Gotovo isti tim od prošle sezone. Otišao Falcineli. Svi su tu. Još se nije ušlo u formu. Jedno su pripreme, drugo su zvanične utakmice. Igraš protiv tima koji je duboko u prvenstvu. Biće bolje u revanšu. Pristojan poraz. Sledeće kolo naše prvenstvo.

живац

pre 2 godine

стиже на наплату намештање и склањалице у нашој лиги. победе без знојења дају играчима лажни осећај да су много добри и јаки. онда кад дође права такмичарска утакмица на нож они нису спремни јер нису навикли то да играју.

molina

pre 2 godine

Ne znam da li sam lud ili ne ali Ben vec vise utakmica unazad, nista ne radi. Odbija mu se lopta, pada, pokusava da dobije faul...Pri tome Falko sedi na klupi.
Isto tako, Krsticic trenutno nije u formi, mislim da su Velja i Kanga mnogo bolje opcije.
Idemo dalje !!!

Биће чупаво

pre 2 godine

Само слепац не види колико недостају Фалчинели и Милуновић.Фалчинели се није на давао голова,али је сјајно разумео игру.Нема Милуновића нема скок игре,то се видело и против Воше и данас,изводе корнер, нека кратка додавања јер немају коме да центрирају.Какав бре Диони,па оно фудбалер,не можемо да доводило шпицеве по принципу дај шта даш.Крстичић ме разочарао,много лопти уназад, једино пар потеза Катаиа и Иванића и то је то од игре.И да,Саного, свака част за човека,изгине сваку утакмицу,зна колико зна, али батице не бежи од дуела,копа,бије и бори се до краја.

Millennium

pre 2 godine

Nama je fudbal ostao zaglavljen u 90-tim. Siva zona gde se preklapaju, menadžeri, kriminal, država... Kombinacije su iznad sporta. Sve će biti više "manjih" klubova Kairat, Šerif i ostali u koje će bogati pojedinci ulagati dok će našim klubovima biti sve teže da igraju protiv takvih timova.

zemunski kej

pre 2 godine

Sto je Pavkov bio los! Falchineli je umeo da zadrzi loptu i odlozi je ovaj nista,nula. Nedostaje i Milunovic a Degeneka kaznjavaju jer nije hteo u Singapur. Rodic zaspao da izadje pa primili gol,Gajic nizak kod kornera.Napadac obavezno bez obzira da li prodju u Evropu. Nisu za ligu sampiona ali mogu u Evropu.

matori2

pre 2 godine

Osnovni problem je što Deki gura igru na Kataija kao da je on stvarno kvalitetan igrač, sa vizijom a on običan vašarski dribler.Ispod proseka!

Александар

pre 2 godine

Стварно ме плаше ови,много су добри,имају и две ноге.Станковићу не лупетај и почни да тренираш Звезду.Звезда је историја фудбала,јел треба да се плаши оваквих клубова?Звезда до учешћа у групи,треба да меље.Питање је јел сте почели на време припреме,физичке и психолошке.Ја вас очекујем да дођете у Париз против ПСЖ,радо бих вас лично поздравио и навијао за моју Звезду,коју сам гледао са уживањем,до 1982,јел сам становао на авалском друму,преко пута стадиона.Леп поздрав за све навијаче Звезде из Париза.

Anonimus

pre 2 godine

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!
(NN, 21. jul 2021 18:40)

@ Da da, zato ste vi trebali biti prvaci pretpostavljam. Vi koji nas niste dobili nijedan derbi prosle godine, vi koji ste vezali dvadeset utakmica sve pobede naravno do derbija. Ali zato je Zvezda bila losa tako da su nam se i u europi svi sklanjali.
Bez ikakve ironije, moze li neko da napise rezultate Partizana u europi za sest godina dominacije u domacoj ligi? Koliko bodova je osvojeno za tih sest godina? Zvezda je lose odigrala danas, ali i takva je najjaca u nasoj ligi sto ce se u europi pokazati.

es

pre 2 godine

2-3 razlike za zvezdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 21. jul 2021 14:10)
Tada nije neki ON bio vec ste pobedili Zvezdu 41 razlike onako jer ste bili bolji.Decko pobedili ste 41 razlike jer ste 15 godina krali,gepekovali sudije i jee vam je trener iskompleksiran sadista

peki

pre 2 godine

Braca Grim, Madjija i Mita, ubedise nas da smo blizu zavrsne faze LS. Sa Degenekom i Falcinelihem bi bilo mnogo bolje.Jos ako nauce igrace da centriraju bilo bi super!

Cofi

pre 2 godine

Zvezda treba da se okrene mladjim igracima. Brzi su, pokazali bi vise zelje, a nisu ni losiji. Treba da igraju Falko i Gavric od prvog minuta, mali Stanic takodje. Borjan Degenek Dragovic Rodic Stanic Kanga Ivanic Katai Falco Gavric i ovaj Dionis. Sansu da cekaju Nikolic, Petrovic, Ben, Pavkov, Babic i tjt.

Kikujiro

pre 2 godine

Očekivan rezultat koji je mogao biti i drugačiji, Zvezda će biti mnogo bolja u revanšu, i noge lakše i forma bolja, očekujem prolaz dalje, a to je i jedino važno.

realan zvezdas

pre 2 godine

Sve ovo što igramo je posledica slabe domaće lige. Čim protivnik presing om pritisne našu zadnju liniju, ne zna se ko je gori. Jedino je Dragović zaista klasa, i kod njega se vidi ta sigurnost u igri. Sanogo i Krsticic, koji treba da prime loptu i iznesu je, mnogo greše. Kanga to može i zna, ali ako izdadjemo visoko on jednostavno kada krene kontra protivnika ne može nikog da stigne. Centarsutevi Gajica su komični. Katai u pojedinim situacijama previše lezeran. Ben sve zna, ali mu fali brzina(inače bi igrao u ligi 5). Igramo i bez napadaca.,jer ovo sto prikazuju je očajno.
Verujem ipak da možemo da prodjemo.

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

Andrea Djani

pre 2 godine

Vidim mnogi koji opravdavaju ovakvu igru , kao i strucni stab , govore o teskim nogama posle priprema , ekipa jos nije u formi itd. Ako ima jednog normalnog u Zvezdi tak bi onog trenutka kada je obezbedjena titula , a to je bilo vec na polusezoni otpoceo pripreme za najbitnije utakmice koje se igraju krajem jula , pocetkom avgusta . Umesto da se tako uradi juri se titula bez poraza . Strasno znacajna stvar , narocito u ovakvoj ligi , kao sto je nasa . I onda normalno igraci se bez potrebe izlazu dodatnom naporu do kraja sezone i onda ovako izgledaju na pocetku sledece .

E

pre 2 godine

Ali Pankovvvv? Hoce li vise Falco dobiti pravo sansu, covek stvarno zna sa loptom a sansa uvek na kasicicu!!!! MIlsim da je kombinacija Sanogo-Krsticic jako spora i realno mislim da Krsticic uopste nije potreban Zvezdi!!!

go west

pre 2 godine

ako hoce da se uradi nesto sa srpskim fudbalom onda prica da svi igraju fudbal ne pije vodu..
cuj kairat,cuj kazahstan..cuj neke ekipe za koje treba gugl da koristimo.
to ljudi treba da se gazi,svu tu boraniju..ali tesko cemo.
njihovi klubovi su privatizovani,ulaganja enormna,kod nas i dalje se koristi forumi kome drzava vise dala para.
da ima postenja i pravde,cukaricki,tsc bi odavno osvojili titulu,ali ne mozes od zaostavstine druga nam tita nista uraditi.
fudbalski pozdrav

veliki_strumf

pre 2 godine

Pavkov je igrac koji mora da igra izmedju linija, kao lazni spic, klasicna devetka.
On nije tip centarfora sidrasa koji ume da zadrzi loptu, nego treba da se ubacuje oz drugog plana i koristi svoju brzinu.

KilavoTo

pre 2 godine

Sa onakvom odbranom sa Pankovim,Gajicem,Rodicem i sporim srednjim redom i sa napadacima kojih hoce da se rotisaljaju sto pre,nije ni moguc neki veliki uspeh. Degenek je za Pankova Bekenbauer,a ne znam sto su vracali Babica ako misle da bude rezerva. Coveku bilo lepo u Famalikau,jakoj ligi bio. Falcinelija su se odrekli lako.Zvezdu vise boli i zanima izgleda sto nema koga da proda.

milos

pre 2 godine

ovi igraci ovog tima iz Kazahstan imaju iste plate ko igrači zvezde , čak mislim da kazahstanci imaju kvslitetniji tim . hocu samo da kažem da mi mnogo potcenjujemo druge klubove , ako su ispali tad a zvezda je tad imala mnogo bolji tim od ovog , gubi zvezda

zvezdaš

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz)
Džordže, radoznalima se svašta dešava...

Bumerang

pre 2 godine

@POPE

Sta si ti gledao i ovih 122 sto ti + dadose?

Nije bilo sjajno ali reci da sansu nismo stvorili!? Pa jel si video sansu Kataija u prvom kad mu je sut izblokiran, sansu Krsticica posle povratne glavom od Rodica, odlican sut Kange poludesno iskosa i odbrana njihovog golmana...

cosmo

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.
(Cole, 21. jul 2021 13:59)

🙂 ...'Oce Uprava da pogresi jednom,ali ne sto puta...

zex

pre 2 godine

Nema mesta panici,Zvezda moze bolje Kairat nemoze uz to dobra su ekipa.Zvezdi odgovara i remi i ako izgubi sa golom razlike moze da ih deklasira.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Брааавооо за Павкова у стартној. Заслужио је.
Још и Дегенека да је убацио од старта и било би идеално. Напред Звездо, напред сви наши клубови. Срби, ујединимо се бар у европским такмичењима !!!

Hero

pre 2 godine

Znači Degenek završio sa CZ? Igra Pankov bez obzira što je sklon auto golovima i sličnim poduhvatima?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jul 2021 14:55)


a ti odjednom postao navijac zvezde?pa se brines?

Idiokratija

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?
(Marko, 21. jul 2021 14:56)
Zato što mi navijači uglavnom nemamo ni dovoljno informacija o trenutnom stanju svakog igrača, ni dovoljno znanja o taktici.
Zar dosadašnji rezultati nisu dovoljni da Dekiju konačno pružimo poverenje?

cosmo

pre 2 godine

4-3-2-1...? To moze samo Sofascore da izmisli.
(cosmo, 21. jul 2021 14:53)

Ivanic kao zadnji vezni...? Formacija je 4-2-3-1,jer Ivanic na ovom mestu neupotrebljiv.

Nikola MNE

pre 2 godine

Ako i slucajno danas bude 1:0 ili 0:0 obrijace ih Cz na Rajku 2-3 razlike lagano. Kakav crni Kairat, da Cz ima ozbiljnog spica bila bi odlicna ekipa.

Sunce Slobode

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:54)

Ne znam koliko vas vidi da je ovaj Dioni bolji od Pavkova kad smo ga gledali 34 minuta do sada. Kao i da Krsticic ne treba da igra. Mozda ipak da tim sastavlja onaj koji sa njima po ceo dan.

Car

pre 2 godine

Ne znam da li su ovi iz uprave svesni da nam treba napadac.. Imamo jednog jedinog spica - Pavkova. Za ligu sampiona mora jos jedan malo kvalitetniji, ostatak tima je ok

Prodavac magle

pre 2 godine

Igra defanzivno sa dugačkim loptama na Pavkova i na kontru, pa ako prodje, prodje. Zvezda ima jako mršavu sredinu terena. Ne mogu tri pasa po zemlji da povežu. Zato ovakva postava. Biće dobro ako izvuče Deki ovde da se završi bez golova.

.

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz, 21. jul 2021 15:03

Nisi džabe. Ja sam odigrao čist X što znači da dolazi i meni i tebi, iako bih voleo da dodje dvojka ali jako, jako teško.

ccc

pre 2 godine

Ne svidja mi se formacija sa 3 stopera videlo se protiv Sturma na sta je to licilo...
(ccc, 21. jul 2021 14:22)

ipak nece biti tri stopera...

Ben pre Dionija

pre 2 godine

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Ma kakav Dioni,
nema šanse da se on snađe sa novim saigračima,

za razliku od Bena,
koji sa njima igra godinama.

Drugo, Ben igra unapred, treba mu lopta u prostor,
a Kairat sigurno neće da igra bunker kao Vojvodina,
a Ben je ulazio u šanse i protiv takvog bunkera.

Pedja

pre 2 godine

Ovo je verovatno najbolji sastav trenutno. Krsticic naravno pre Kange, jer nece gubiti lopte na sredini, niti slati neprecizne lopte. Pavkov pocinje jer Dioni verovatno ne moze celu utakmicu jos, a uci ce verovatno u drugom. Jedino bih ja stavio Falka pre Bena i da igra desno, Ivanic levo, Katai iza spica.

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

Miša

pre 2 godine

Revanš ne sme da počne pre 21h po našem vremenu pa da vidimo kako će da trče ovi kad je kod njih kući ponoć, u ovakvim situacijama bukvalno svaka sitnica može da donese ili oduzme prednost

Alex

pre 2 godine

Za sve sledece zvezdine utakmice, Dragovic treba da igra na krilu unesto Gajica, Kanga umesto Krsticica, Diony umesto Pavkova. Sto se tiče zamena u drugom poluvremu, Falko da bude zamena Benu kad se umori, Gavric za Ivanica a Pavkov za Kataia. Ovakvom postavom bi Zvezda bila mnogo konkretnija i opasnija

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

zex

pre 2 godine

Da ,da konacno Deki razmislja lepo.Bolje Pavkov od pocetka nego da jurimo rezultat na kraju.Imamo odlicnu klupu, Kanga,Falko i Dioni mogu da budu dobre zamene.Ovo je najjaci sastav trrnutno, malo defanzivniji bez kange ali cvrsci.

Realno

pre 2 godine

Logicno je i bilo da igra Pankov umesto Babica u tandemu sa Dragovicem a mogao je i Degenek jer su brzi i okretniji od Babica.Igraci Kairata su brzi u napadu i Babic im ne bi mogao parirati.On je za ekipe koje imaju visokog spica,za skok igru a za brzance tu je Pankov ili Degenek.

Zvezdas...pravi

pre 2 godine

Posto sam igrao fudbal za razliku od vecine ovde, ovo uopste nije bilo lose za pocetak sezone. Tek je druga utakmica, u sred leta, 4 sata casovne razlike, protivnik u punom takmicarskom ritmu. Ne bih ja bas bio toliko kritican. Bilo je tu i akcija i sansi. Posed potpuno na strani Zvezde. Oni dali 2 gola iz tri sanse, svaka cast, konkretniji su bili. Ali videlo se ipak da Zvezda ima veci kvalitet i pored poraza. Sve ce to doci na svoje mesto za 7 dana. Ocekujem kanonadu i punu mrezu gostiju.

Hawai

pre 2 godine

Ajde ljudi ne pišite gluposti. Gotovo isti tim od prošle sezone. Otišao Falcineli. Svi su tu. Još se nije ušlo u formu. Jedno su pripreme, drugo su zvanične utakmice. Igraš protiv tima koji je duboko u prvenstvu. Biće bolje u revanšu. Pristojan poraz. Sledeće kolo naše prvenstvo.

Anonimus

pre 2 godine

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!
(NN, 21. jul 2021 18:40)

@ Da da, zato ste vi trebali biti prvaci pretpostavljam. Vi koji nas niste dobili nijedan derbi prosle godine, vi koji ste vezali dvadeset utakmica sve pobede naravno do derbija. Ali zato je Zvezda bila losa tako da su nam se i u europi svi sklanjali.
Bez ikakve ironije, moze li neko da napise rezultate Partizana u europi za sest godina dominacije u domacoj ligi? Koliko bodova je osvojeno za tih sest godina? Zvezda je lose odigrala danas, ali i takva je najjaca u nasoj ligi sto ce se u europi pokazati.

antiJSD

pre 2 godine

Jos da nisu povredili Kosovica, ko zna sta bi bilo...
(Nenad, 21. jul 2021 18:52)

Decko se sam u sprintu povredio,vrv pukao misic ili je loza,a za tebe se vidi da si grobar...

Bumerang

pre 2 godine

@POPE

Sta si ti gledao i ovih 122 sto ti + dadose?

Nije bilo sjajno ali reci da sansu nismo stvorili!? Pa jel si video sansu Kataija u prvom kad mu je sut izblokiran, sansu Krsticica posle povratne glavom od Rodica, odlican sut Kange poludesno iskosa i odbrana njihovog golmana...

veliki_strumf

pre 2 godine

Pavkov je igrac koji mora da igra izmedju linija, kao lazni spic, klasicna devetka.
On nije tip centarfora sidrasa koji ume da zadrzi loptu, nego treba da se ubacuje oz drugog plana i koristi svoju brzinu.

milan

pre 2 godine

pa ovo je odlican rezultat, gol u gostima, znaci sa 1-0 se prolazi, kao toliko puta do sada frljoka pa bunker, jes da je kajrat al opet... a ne vazi gol u gostima? a onda nista...

Orient Express

pre 2 godine

U Kazahstanu je odigrano 19. kola i na ovoj ekipi se vidi da je u punoj formi, odigrali su svoj maksimum i svaka im cast na pruzenoj partiji. Zvezda izasla iz priprema sa odigranim prvim kolom, bez vrhunske forme nema sta da pokaze naravno. Stankovic se poigrao taktikom i izmjenama kao da igra prijateljski mec. Srnic je morao uz Bena biti na terenu da se brzinom otvoreni Kairat matira. Katai totalno van forme, teske noge izgleda. Mislim da cemo isprasiti Kairat u Beogradu bez obzira na sve ali poslednjeg protivnika u play-off cekati ovakvom igrom... Srecno Zvezdo!

zex

pre 2 godine

Nema mesta panici,Zvezda moze bolje Kairat nemoze uz to dobra su ekipa.Zvezdi odgovara i remi i ako izgubi sa golom razlike moze da ih deklasira.

es

pre 2 godine

2-3 razlike za zvezdu.
(partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 21. jul 2021 14:10)
Tada nije neki ON bio vec ste pobedili Zvezdu 41 razlike onako jer ste bili bolji.Decko pobedili ste 41 razlike jer ste 15 godina krali,gepekovali sudije i jee vam je trener iskompleksiran sadista

Cole

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.

Kikujiro

pre 2 godine

Očekivan rezultat koji je mogao biti i drugačiji, Zvezda će biti mnogo bolja u revanšu, i noge lakše i forma bolja, očekujem prolaz dalje, a to je i jedino važno.

Pedja

pre 2 godine

Vec za sedam dana bice velika razlika u igri. Kairat je igrao trkacki, zeleci da iskoristi tu prednost. Medjutim, u drugom poluvremenu su bili potpuno bezopasni i dali su gol bez ikakve sanse. Igrac je posle kornera samo ispucao loptu napred, da ne bi bilo kontre, a slucajno je dosla do Banjka, za koga nisam bas siguran da li je bio u ofsajdu. Katai je otprilike pre tog drugog gola ostao bez snage i tada je trebalo da udje Falko, a ne na tri minuta u nadoknadi.

Александар

pre 2 godine

Стварно ме плаше ови,много су добри,имају и две ноге.Станковићу не лупетај и почни да тренираш Звезду.Звезда је историја фудбала,јел треба да се плаши оваквих клубова?Звезда до учешћа у групи,треба да меље.Питање је јел сте почели на време припреме,физичке и психолошке.Ја вас очекујем да дођете у Париз против ПСЖ,радо бих вас лично поздравио и навијао за моју Звезду,коју сам гледао са уживањем,до 1982,јел сам становао на авалском друму,преко пута стадиона.Леп поздрав за све навијаче Звезде из Париза.

Samo je kosarka sport

pre 2 godine

Dragi Panteri, Degenek ne igra jer je odbio transfer u Singapur, te je zvezda ostala bez planiranih 1,7 mil.evra
Sto se tice revansa prolazite, faktor trener,vas je bolji.

Alex

pre 2 godine

Za sve sledece zvezdine utakmice, Dragovic treba da igra na krilu unesto Gajica, Kanga umesto Krsticica, Diony umesto Pavkova. Sto se tiče zamena u drugom poluvremu, Falko da bude zamena Benu kad se umori, Gavric za Ivanica a Pavkov za Kataia. Ovakvom postavom bi Zvezda bila mnogo konkretnija i opasnija

sa vama uvek neizvesno

pre 2 godine

Dobro je da je pao gol u gostima, jer ako gol u gostima vazi dva onda Zvezda moze i 0:0 na Marakani
@
S obzirom na nivo intelekta navijača svetskog šampiona ne bih se iznenadio da ovo nije šala.

Grobar u srcu

pre 2 godine

Poštujem C.Zvezdu ali volim i navijam za Partizan od kako znam za sebe.Jedna ekipa kao što je Zvezda,evropski i svjetski šampion ne smije sebi dozvoliti da izgubi od jednog tamo Kairata,ne smije i tačka!!!

ohpbo

pre 2 godine

Ako Zvezda ne može da pobedi Kairat u Beogradu sa 2:0 šta onda da pričamo.
(NijeBitno, 21. jul 2021 20:01)

Ma Zvezda će proći dalje.
Ali generalno, van forme je.

Miša

pre 2 godine

Revanš ne sme da počne pre 21h po našem vremenu pa da vidimo kako će da trče ovi kad je kod njih kući ponoć, u ovakvim situacijama bukvalno svaka sitnica može da donese ili oduzme prednost

Mige

pre 2 godine

Važno je preživeti ovo, jer sa svakom sledećom utakmicom bićemo bolji. Ipak, Falčinelija nismo uspeli da zamenimo. Loptu u napadu ne možemo da držimo ni 5 sekundi... Neće biti lako Dekiju da iz ovih momaka izvuče nešto. Kajrat nije ništa naročito, ali ih ničim ne pritiskamo. Mora Kanga, možda i Falko... čak i Bakajoko, da moraju da ga jure.

Nikola MNE

pre 2 godine

Ako i slucajno danas bude 1:0 ili 0:0 obrijace ih Cz na Rajku 2-3 razlike lagano. Kakav crni Kairat, da Cz ima ozbiljnog spica bila bi odlicna ekipa.

Hero

pre 2 godine

Znači Degenek završio sa CZ? Igra Pankov bez obzira što je sklon auto golovima i sličnim poduhvatima?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 21. jul 2021 14:55)


a ti odjednom postao navijac zvezde?pa se brines?

NN

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

Čekaj! Pa šta je sa onim od pre mesec dva, nikad jači tim, istorija, bez poraza, nikad više bodova...Jel sad shvatate da nemate jednog kasvetnog špica i da ste cele prošle godine dobijali već dobijene utakmice, sve zarad istorije!!!

Walldorf

pre 2 godine

Razbijanjem štoperskog tandema Degenek-Milunović,Stanković je sam sebi "pucao u nogu".Izgubili smo sigurnost i stabilnost u odbrani i ubojito oružje,jer smo prošle sezone,u Evropi i domaćem prvenstvu, mnogo golova postigli nakon kornera i prekida,uošte.Kada nije išlo kroz igru,mogli smo računati na te,zlata vredne golove.Dakle,jednim potezom,Stanković nas je oslabio u oba smera!Ako ne vrati Degeneka u igru,bićemo u ozbiljnom problemu.Dragović je vrhunski igrač.No,nikome nije jasno šta je želeo dovodjenjem Babića i Bakajokoa.Dionia ne spominjem u negativnom kontekstu jer se još ne mogu proceniti njegove mogućnosti.Zašto?Pa zato jer nam je sredina u totalnom raspadu i neredu,a neko iz sredine bi trebao omogućiti Dioniu da pokaže šta zna.Dovodjenjem Krstičića,poremetili smo sistem igre na sredini terena.Lopta se "carini" po desetak sekundi,nema brzih,pravovremenih i tačnih dodavanja.Teško iznosimo loptu iz faze odbrane,nema brzih proigravanja i osvajanja prostora,Katai i Ivanić su time pogodjeni.Ne dobijaju loptu na vreme,a pored toga,obojica su vezana uz levu stranu napada pa deluju odsečeno i bezopasno.Cela ekipa izgleda kao da je upravo izišla iz saune.Iscrpljeni su nakon pola sata igre.Znam da je početak sezone,da su "noge teške" itd.Medjutim, na početku prošle sezone smo bili već spremni što smo dokazali u kvalifikacijama za UEFA takmičenja.Ukratko,lošom selekcijom,pogubili smo konce igre iz prošle sezone.Tako stoje stvari,na žalost.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Marko

pre 2 godine

Sramota. Uzas. Nedopustivo.

Odmah reagovati prema strucnom stabu, da se nadobudnom skrene paznja da Bakajoko nije fudbaler, da je Pankov 4 ili 5. stoper u ekipi, da Krsticic moze samo da menja Sanoga u LLSL, da Kanga i Degenek moraju da igraju i da se ne pravi pametan oko sastava i formacije.
Toliko.

cole

pre 2 godine

jednostavno; zategnuti samo sredinu terena i poceti sa dionijem i falcom. ako ovakvom kairatu na marakani ne mozemo dati dva gola, nismo ni za grupu lige evrope..da ne pominjem ligu sampiona! odbrana bi svakako mogla mnogo bolje, ali sa sigurnijom sredinom terena i njima ce biti lakse. srecno, zvezdo moja!

Heroes

pre 2 godine

Znate kada bi ovaj tim izdrzao sa igracem manje protiv Kopenhagena ili izjednacio protiv Salzburga? nikad ovaj tim nema srca jeste kvalitetniji ali nema srca...

Hawai

pre 2 godine

Nisu u formi. Od prošle sezone kada su bili efikasni sada u dve zvanične utakmice ni jedan gol. Srednji red Ivanić, Katai su van forme. Valjda će biti bolje

PSZ

pre 2 godine

Zvezdas sam i ovo je odlican rezultat. Losi smo bili i izgubili. Ako hocemo dalje izvolite igrajte i pobedite 2 razlike i to je to. Ako necete ne igrate za mene vec za svoje honorare . Ja od vase- nase pobede nemam nikakve vajde.....

zmajognjeni

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Mozda zato, samo mozda, jer su svaki dan sa tim igracima, treniraju ih, znaju njihovu formu i odnose unutar ekipe, plus znaju o fudbalu malo vise od navijaca. Msm samo mozda.

Joao

pre 2 godine

Katai u ozbiljnim utakmicama izgubi 9 od 10 lopti. Uvek mu fali korak, uvek mu fali metar, briljira samo kada ga niko ne napada. Već je igrao u Zvezdi, i bilo je isto. Sjajan tehničar, ali za vreme od pre 20 godina. Ozbiljan fudbal se ne igra tako...a svaka druga lopta ide njemu.

POPE

pre 2 godine

Bruka i sramota. Ne mozemo mi ove proci ni u ludilu. Oni ce i u BG da nam daju gol. A mi dva gola da damo ne mozemo njima ni za tri dana. Danas nismo stvorili ni jednu jedinu sansu. Tako da je za nas i LE misaona imenica. Pojacanja nula. Dobra za Graficar. Jedino mi je zao Dragovica. Ne znam kako se prevario da dodje u ovo nase blato jer za iste pare mogao je da igra u daleko boljem klubu.

Cofi

pre 2 godine

Zvezda treba da se okrene mladjim igracima. Brzi su, pokazali bi vise zelje, a nisu ni losiji. Treba da igraju Falko i Gavric od prvog minuta, mali Stanic takodje. Borjan Degenek Dragovic Rodic Stanic Kanga Ivanic Katai Falco Gavric i ovaj Dionis. Sansu da cekaju Nikolic, Petrovic, Ben, Pavkov, Babic i tjt.

lane

pre 2 godine

Kao grobar pisem, razocaran sam totalno. Zvezda ima na bar 5-6 pozicija stvarno kvalitetne igrace, koji mogu komotno da igraju u boljim ligama i klubovima, Stankovic kao trener mlak i to mnogo to se videlo i u derbijima, uspehe u nasoj ligi druge nema poente da komentarisem. Pre svega fali spic, to je ocigledno, falcineli kakav god da je bio radio je bar neki posao, ovo sto smo videli od ove dvojice danas je blagi ocaj. Imam osecaj da bi igrac tipa Mladenovic bek iz Legije ucinio sam ovu ekipu Zvezde duplo boljom i opasnijom, toliko para za Falka a zbog cega? Svi znamo gde zvezda skripi godinama ali dzabe, barem nema gobeljica vise. Krsticic kada god sam gledao zvezdu slabo veoma, a vi bili presrecni kao da dolazi modric. Izgovori teske noge takodje su dosadili, ali ajde prva je utakmica, mislim da ovo zvezda lagano prolazi na marakani sa 2-3 razlike. Svake godine isti osecaj, da smo klupski na samom dnu evrope u rangu serifa, jedino sto nas vadi su navijaci i mentalitet koji zna da nas gurne do evrope i to je to, a ne bi trebalo da bude tako... srecno svim nasim klubovima

Ton

pre 2 godine

Krsticic ne moze da prenese loptu, dusa mu u nosu vec u prvom poluvremenu. Pavkov nevidljiv, Falcineli mozda nije davao puno golova ali je cuvao loptu, otvarao prostor, ucestvovao u igri a to nam sve fali sad. Valjda ce Kanga da razmrda ekipu u drugom poluvremenu.

живац

pre 2 godine

стиже на наплату намештање и склањалице у нашој лиги. победе без знојења дају играчима лажни осећај да су много добри и јаки. онда кад дође права такмичарска утакмица на нож они нису спремни јер нису навикли то да играју.

garda

pre 2 godine

Svi mi znamo da je Dragovic odlican igrac, ali on mora imati saigrace sa kojima je kompatibilan. Nikako nije trebalo pustiti Milunovica, ovako je sada svaki centarsut za nas opasan a mi smo izgubili opciju u napadu. Prosle sezone nismo puno brinuli na centarsut protivnika. Sredina terena je posebna prica, kao da je nemamo za sada. Valjda ce proigrati.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Jel znaju ovi da je ukinuto pravilo gola u gostima?
I da damo gol, sto je, izgleda, nemoguce, moramo da damo gol kod nas, sto je opet izgleda nemoguce.

Idiokratija

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?
(Marko, 21. jul 2021 14:56)
Zato što mi navijači uglavnom nemamo ni dovoljno informacija o trenutnom stanju svakog igrača, ni dovoljno znanja o taktici.
Zar dosadašnji rezultati nisu dovoljni da Dekiju konačno pružimo poverenje?

severnjak

pre 2 godine

U kom svetu je ona neznalica pankov ispred Degeneka. Milos je za njega Nesta licno. Bruka. Ne gledam vise Zvezdu, dosta mi je vise “mistera” i slicnih grobara naseg fudbala.

smeh

pre 2 godine

Sramotno izdanje našeg šampiona. Srčanije i borbenije su igrali protiv Milana. Izgleda da su još uvek teške noge, verovatno će to biti jedan od alibija. A napad je katastrofa. Možda bi postigli gol da se svi protivnički igrači sklone zajedno sa golmanom, i to samo možda. Izgleda da je vreme sezone kupanja i za ove. Čekaju se ostali naši predstavnici u Evropi.

matori2

pre 2 godine

Osnovni problem je što Deki gura igru na Kataija kao da je on stvarno kvalitetan igrač, sa vizijom a on običan vašarski dribler.Ispod proseka!

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

zex

pre 2 godine

Da ,da konacno Deki razmislja lepo.Bolje Pavkov od pocetka nego da jurimo rezultat na kraju.Imamo odlicnu klupu, Kanga,Falko i Dioni mogu da budu dobre zamene.Ovo je najjaci sastav trrnutno, malo defanzivniji bez kange ali cvrsci.

Pedja

pre 2 godine

Ovo je verovatno najbolji sastav trenutno. Krsticic naravno pre Kange, jer nece gubiti lopte na sredini, niti slati neprecizne lopte. Pavkov pocinje jer Dioni verovatno ne moze celu utakmicu jos, a uci ce verovatno u drugom. Jedino bih ja stavio Falka pre Bena i da igra desno, Ivanic levo, Katai iza spica.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Брааавооо за Павкова у стартној. Заслужио је.
Још и Дегенека да је убацио од старта и било би идеално. Напред Звездо, напред сви наши клубови. Срби, ујединимо се бар у европским такмичењима !!!

Severnjača

pre 2 godine

Sramota za Zvezdu, ovo je bruka za gledanje! Bekovi su nam užas, akcije besmislene i spore, vučemo se po terenu! Sve vazdušne duele smo izgubili, nemamo čvrstinu! Ulazi Bakajoko umesto Kataija da se branimo? Jesam li ja jedini koji primećuje da je taj Bakajoko sve samo ne fudbaler? A onda Falko u 90.minutu da ih zbunimo? Realno, dobili su nas 2:0 a samo smo imali sreće zbog autogola! Teško da ove dobijemo sa 2 gola razlike, jedan Lav ima više volje da izgara na terenu od svih naših igrača! Slabiji smo od prošle sezone, već 2 utakmice a nismo dali gol!

Vasa S.Stajčić

pre 2 godine

Budimo realni iako smo navijači crveno - belih , odavno mi ne igramo ništa naročito !
Dekija Stankovića sam voleo kao igrača , ali kao trener on nije ni za mnogo manji klub ! Ovo što radi sa Zvezdom je slabo , slabašno

milos

pre 2 godine

ovi igraci ovog tima iz Kazahstan imaju iste plate ko igrači zvezde , čak mislim da kazahstanci imaju kvslitetniji tim . hocu samo da kažem da mi mnogo potcenjujemo druge klubove , ako su ispali tad a zvezda je tad imala mnogo bolji tim od ovog , gubi zvezda

VUK

pre 2 godine

Isti igrači igraju 70% lošije nego pre tri meseca. Kao da su se prvi put sreli u životu. Ne znam ko je osmislio letnje pripreme , očigledno su sve promašili . Van forme svi. Nijedan igrač ne liči na sebe. Teški.Bez volje, bez ideje . Nula ! Ideja da pripreme krenu tako kasno ....

Andrea Djani

pre 2 godine

Sve je jasno kao dan . Mi smo mozda za tu konferencijsku ligu , ali samo mozda . Mladost i brzina ti je na klupi , a igramo sa nekim "znalcima" koji su izgleda samo kod nas takvi ili ih takvima novinari prave . Nema tu postenog igraca , a bez njih nema ni igre , ni tima . Glavni utisak kod naseg gola je naravno "fascinantan" centarsut Gajica . I taki da se bore za dres Zvezde . I smesno i tuzno .

Rade

pre 2 godine

Ne mozes kupiti 11 igraca.Ali mislim da u nasoj ligi imamo mnogo kvalitetnijih bekova od Rodica i Gajica.I od onog Pankova ima mnogo boljih stopera u nasoj ligi.Nesto ne stima kupujes onolike strance koji imaju primanja ko 30 igraca iz superlige Srbije a nisi izbacio ni rezervnog dobrog igraca vec par godina pa sta se desava ljudi.Pustis Milunovica stub odbrane igrao srcem i iskustvom bez obestecenja kao njegovu prazninu popunice babic i Pankov ma daj.Zamisli Milunovica i ovog Dragovica pa musica ne bi prosla pored njih .

Sunce Slobode

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:54)

Ne znam koliko vas vidi da je ovaj Dioni bolji od Pavkova kad smo ga gledali 34 minuta do sada. Kao i da Krsticic ne treba da igra. Mozda ipak da tim sastavlja onaj koji sa njima po ceo dan.

slobinator

pre 2 godine

prvo poluvreme sramotno.stvarno ne znam kako da igraš evropu bez bekova i sa pankovom.pavkov mi je miljenik posle liverpula,ali čovek je trenutno beskoristan.nije čak ni rekreativac.

Стање ствари

pre 2 godine

Можемо ми до сутра да распредамо,шта је требало и како је требало.Све ћемо видети у реваншу,треба нам победа од два разлике и то је то.Значи не можеш Каират да добијеш два разлике,о чему онда ми маштамо.

Nemanja

pre 2 godine

Bitno da Degeneka nema a da igra Pankov. Užasno loše. Skauting kluba ravan nuli. Gajić nije igrač za Zvezdu. Protiv jednog Kairata nema jedan proboj i jedan centaršut. Bakajoko, ko je njega gledao i rešio da kupi, znači strašno. Pustiti jednog Milunovića tek tako da ode, ne razumem. Došao je Dragović a odbrana mnogo slabija nego prošle sezone. Tolike pare se zaradile poslednje 4 godine da nisu u stanju da kupe jednog kvalitetnog napadača i beka. Užas. Nemam reči šta su uradili. Realno imamo mnogo slabiju ekipe nego pre 4 godine kada smo izbacili Krasnodar. Ekipa katastrofa.

Realno

pre 2 godine

Logicno je i bilo da igra Pankov umesto Babica u tandemu sa Dragovicem a mogao je i Degenek jer su brzi i okretniji od Babica.Igraci Kairata su brzi u napadu i Babic im ne bi mogao parirati.On je za ekipe koje imaju visokog spica,za skok igru a za brzance tu je Pankov ili Degenek.

Master Yoda

pre 2 godine

Stvarno je bruka kako smo igrali, odbrana ni nalik proslogodisnjoj, napad nepovezan, fali centarfor.
Ovo moramo da prodjemo, da se ne brukamo.

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

Komentator

pre 2 godine

Ubise nas na energiju. Igraju ljudi bar sa 50% vise trcanja i energije u duelima. Tranzicija im je solidna, dovoljno dobra da nas pretrce i svaki napad opasan. Panicni smo u odbrani jer su jos neuigrani. Treba da podignemo nivo igre i da ih stisnemo u kontinuitetu inace ne gine 2:0 a to je prakticno nenadoknadivo u Bgd. Ima jos sanse ali mora da menja nesto. Ovo je bas slabo za sada.

Zapazanje

pre 2 godine

Ne razumem da se akcija iz kornera igra za Rodica,da on sutira.Covek je 4 godine u Zvezdi a nije dao vise od 2 gola,nema ni dobar sut ni dobar centarsut.Samo nam propada akcija i bolje da se centriralo na nekog.

Rade

pre 2 godine

Igramo bez energije bez ikakve volje.Pa Ivanic i Katai zakazali.Rodic ni bek ni krilo pogubio se a u defanzivi nista.Bez Milunovica ni u skoku ne mozemo da pariramo.A spicevi da ne pricamo odbija se lopta ko od kamenja.

objektivan

pre 2 godine

Zvezda potpuno bezopasna po gol protivnika. Nadam se da možemo u Beogradu da dobijemo sa dva gola razlike, ali biće teško. Nemamo pravog napadača, Pavkov to sigurno nije. Krstičić dve utakmice ništa nije pokazao. Katai i Ivanić guše jedan drugoga na istoj strani. Ben daleko od prave forme. Kod prekida se vidi koliko je značio Milunović, sad nemamo takvog igrača u ekipi. Kairat, ništa posebno, ali birbeniji i organizovaniji od Zvezde.

pojma nemam

pre 2 godine

Mene samo cude ovi navijaci koji nesto ocekuju, nebitno o kom blizancu se radi. Kako nam se zove liga, koliko privatnih klubova tu ima, ej bre, sve jasno. Pogledajte samo americku ligu, ma jos dalje npr. saudijsku. Ni CIA ni Aramco ne sponzorisu klubove, privatni vlasnici dovode igrace koje placaju po ocekivanjima. Samo kod nas ima trpanje para isluzenim mazgama, jer to ne ide iz dzepa vlasnika. Kako nisu uspeli Prijovica da dovedu, nije on zahtevao nista posebno, ali vlasnik Al Itihada ima jak tim i nece dozvoliti da izgubi rezervnu 9ku. Ako ih je ko ikad gledao, znao bi da su oni sposobni da zabiju Zvezdi bar tri gola u prvom poluvremenu, a igraci manje kostaju, onaj Brazilac na polutki je cudo. E pa to je privatni klub, odluke se prave racionalno, srecom nasi su sponzorisani od drzavnih firmi, pa eto svako se moze za nesto ogrebati. Ukidajte fudbal ako ga ne umete privatizovati

Kleo Patra

pre 2 godine

Sve golove dali njihovi igraci.
Kazimo im hvala, jer nas napad nije imao rezultats, a ni odbrana. Sve u svemu zasluzeno su nas pobedili.
Ako mi gubimo od hednog Kairata iz Kazahstana... sta trazimo u Evropi i cemu se nadamo?
A da, danas svi igraju fudbal.
Samo neki igramo los, a mnooogi igraju bolji.

Marko

pre 2 godine

Ljudi, ja ne razumem kako vise miliona navijaca Zvezde vidi jedno, a klub i pre svega strucni stab drugo!?

Da je pravde, po kvalitetu, danas bismo istrcali u sledecem sastavu:

Borjan
Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic
Sanogo, Kanga
Ivanic
Falko, Katai
Dioni

To je najbolje sto imamo!

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred

E

pre 2 godine

Ali Pankovvvv? Hoce li vise Falco dobiti pravo sansu, covek stvarno zna sa loptom a sansa uvek na kasicicu!!!! MIlsim da je kombinacija Sanogo-Krsticic jako spora i realno mislim da Krsticic uopste nije potreban Zvezdi!!!

Ivan

pre 2 godine

Opet bez klasicne desetke, nema kreacije na sredini. Kanga kakav takav, za nas je nezamenljiv na toj poziciji. Ponovo greska stankovica sto ga nije stavio od pocetka.

Nikola

pre 2 godine

Igraci Kairata brzi, konkretniji, vise "grizu".
Zvezda kao da je dosla da odigra nereseno, takav utisak ostavljaju.
Nema energije, bezvoljni igraci crveno-belih. Stankoviceva formacija promasaj, kao i izbor igraca.
Videcemo sta ce doneti nastavak.
Ako se ovako nastavi, mirise na 2:0 za Kairat.

Mare

pre 2 godine

Ivanić nije u formi, Krstičić se uspešno krije iza protivničkih igrača, Rodić, Gajić, Pankov umeju da dodaju samo na 5m od sebe i to je onda to...

realan zvezdas

pre 2 godine

Sve ovo što igramo je posledica slabe domaće lige. Čim protivnik presing om pritisne našu zadnju liniju, ne zna se ko je gori. Jedino je Dragović zaista klasa, i kod njega se vidi ta sigurnost u igri. Sanogo i Krsticic, koji treba da prime loptu i iznesu je, mnogo greše. Kanga to može i zna, ali ako izdadjemo visoko on jednostavno kada krene kontra protivnika ne može nikog da stigne. Centarsutevi Gajica su komični. Katai u pojedinim situacijama previše lezeran. Ben sve zna, ali mu fali brzina(inače bi igrao u ligi 5). Igramo i bez napadaca.,jer ovo sto prikazuju je očajno.
Verujem ipak da možemo da prodjemo.

Srdjan

pre 2 godine

Neuigrani smo. Prvi gol je krivica Borjana (svaka lopta u 5 m iz kornera mora da bude golmanova), Ivanica i Pavkova koji su nadskoceni. Drugi gol je krivica Kataija koji je iznudio korner za domacina, bespotrebnim glupiranjem ka Borjanu i delimicno Rodiceva koji nije odmah izasao ka sredini terena. Marko Marin je dr fudbala za sve koji su danas igrali za Zvezdu. Mogla bi ruka da se pruzi Dragovicu za danasnji mec, pristojna rola Sanoga. Ostali su bili ocajni svi redom, da se ne zavaravamo. Krsticic, ako nista drugo, barem je pokazao da je igrao u Ligama petice time sto je par puta izvrsio presing na rivala i time je oduzeo loptu. Nas su PSG, Totenhem i slicni klubovi zgazili presingom. Mi nismo naucili nista iz tih poraza. Moramo i mi presingom da pregazimo rivale kao sto je Kairat. Dalje, moramo da naucimo da se izborimo sa presingom, a ne da imamo onoliku kolicinu netacnih pasova. Gajicu, dzabe siris ruke, igrao si ziheraski u prvom poluvremenu, sa alibi pasovima unazad. Katai dva dobra poteza i onda zavrsni pas los. Ja to smatram potrosnjom lopte i nicim drugim. Ivanic, nije postojao danas. Ben takodje. Falko je morao ranije u igru. Dioni nesto zivlji od Pavkova, jos je rano da mu sudimo. Samo, Falcineli nam je nedostajao danas. Moze da prica ko sta hoce. Razumeo bih da smo doveli nekog spica koji je u golgeterskoj formi. Ovo ne razumem. U revansu presing od prvog minuta. Zao mi je, ali ne smete ispasti od ovog rivala. U tom slucaju, kriva je uprava kluba. ,,Miti je prva opcija bio Dioni”. Pa nisam bas siguran, stalno procuri odmah informacija u javnost ko nam je opcija. Za Dionija se saznalo par dana pred transfer. Cak i da jeste, zao mi je sto ne postoje novi Pjanovici, Pantelici i slicni igraci u nasem prvenstvu, koje bi mogli da kupimo i koji bi odigrali dobro i u Evropi. Onaj Makaric je suvi prosek, a kao najbolji strelac lige je. Partizan je pogodio sa Sadikom, moramo i mi da pogodimo sa nekim, ne moze da se masi sa Tomaneom, Boacijem iz drugog mandata, Falcinelijem (za moj pojam nije promasaj, ali za vas jeste cim ga niste otkupili) i sada sa Krstovicem i Dionijem. Neverovatno mi je da stoper Kairata ume rutinski da realizuje sansu, a da Katai u gol sansi pravi dodir vise. Nadamo se boljem revansu, medjutim ima tu mnogo problema. Dok se vrate sa granice Kine, odigraju prvenstveno kolo, nece biti ni za sta. Uz to, igrace bez publike (osim dece), zbog jednog idiota koji je vredjao Ibrahimovica. Svi znaju u upravi ko je taj ,,gospodin” koji nam je izbio novac za ulaznici i novac za kaznu iz dzepa, a mozda i prolaz u trece kolo kvalifikacija za Ligu sampiona. Izgubili smo danas i vazan bod za napredovanje na UEFA listi, kako samog kluba, tako i Srbije. Nije smak sveta poraz, u pitanju je ekipa iz ozbiljne lige, nista slabije od nase. Astana, Kairat i Tobol su ekipe podjednakog kvaliteta kao prve tri ekipe u nasem prvenstvu. Ovde je presudila borbenost.

Džoni

pre 2 godine

Mrka kapa. Ni želje, ni borbe ni trčanja. O kvalitetu tek ne bih. Kako ko od naših primi loptu njih 3,4 su odmah u nogama, naši se ne kreću da naprave višak i od te igre nema ništa. Tragična igra Zvezde.

Ljube

pre 2 godine

Moderan fudbal danas bez pravih bekova se ne igra.A mi to nazalost nemamo.Ovi nasi i ako uspeju nekad da probiju,onda ne mogu da ubace u 16 metara...

zemunski kej

pre 2 godine

Sto je Pavkov bio los! Falchineli je umeo da zadrzi loptu i odlozi je ovaj nista,nula. Nedostaje i Milunovic a Degeneka kaznjavaju jer nije hteo u Singapur. Rodic zaspao da izadje pa primili gol,Gajic nizak kod kornera.Napadac obavezno bez obzira da li prodju u Evropu. Nisu za ligu sampiona ali mogu u Evropu.

Стеван

pre 2 godine

Надам се да Панков неће кикснути. Дегенеку је овде било место. Павков и треба да игра првог шпица. Срећно!

.

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz, 21. jul 2021 15:03

Nisi džabe. Ja sam odigrao čist X što znači da dolazi i meni i tebi, iako bih voleo da dodje dvojka ali jako, jako teško.

dak

pre 2 godine

jako tesko mozemo proci dalje. napad nemamo kao ni zavrsni pas, odbrana losija nego predhodnih godina, bekovi nula ja ne mogu da verujem da smo sezonu docekali bukvalno bez bekova i napadaca mislim nije mi jasno zasto.

go west

pre 2 godine

ako hoce da se uradi nesto sa srpskim fudbalom onda prica da svi igraju fudbal ne pije vodu..
cuj kairat,cuj kazahstan..cuj neke ekipe za koje treba gugl da koristimo.
to ljudi treba da se gazi,svu tu boraniju..ali tesko cemo.
njihovi klubovi su privatizovani,ulaganja enormna,kod nas i dalje se koristi forumi kome drzava vise dala para.
da ima postenja i pravde,cukaricki,tsc bi odavno osvojili titulu,ali ne mozes od zaostavstine druga nam tita nista uraditi.
fudbalski pozdrav

Ben pre Dionija

pre 2 godine

Kakav pre Pankov, Pavkov...Krsticic pre Kange koji jedini zna nesto sa napravi za Ivanica, Kataia i Dionija napred
(Marko, 21. jul 2021 14:56)

Ma kakav Dioni,
nema šanse da se on snađe sa novim saigračima,

za razliku od Bena,
koji sa njima igra godinama.

Drugo, Ben igra unapred, treba mu lopta u prostor,
a Kairat sigurno neće da igra bunker kao Vojvodina,
a Ben je ulazio u šanse i protiv takvog bunkera.

Rade

pre 2 godine

Bez volje i zelje za bilo cim. Deluju istroseno. Ako brzo ne nadju nekoga ko ce da pokrene ove... nema sta da trazimo ni u nasem prvenstvu. Mrkela, vreme je da odes na bespovratni odmor.

plasticni hirurg

pre 2 godine

dobra vest: rezultat i nije dramatican; losa vest: kairat dao 3 gola, cz nula; druga losa vest: pri slucaju 1-0 za cz, kairat i dalje u igri.

Car

pre 2 godine

Ne znam da li su ovi iz uprave svesni da nam treba napadac.. Imamo jednog jedinog spica - Pavkova. Za ligu sampiona mora jos jedan malo kvalitetniji, ostatak tima je ok

Zoran

pre 2 godine

Istina je da oni dadose tri gola, a mi nista...Tuga da se ovaj raspali Kairat ne moze dobiti..Tuga. Pa, oni ljudi se ne mogu sastaviti, a ovi nasi ne znaju gde udaraju. Sve je to posledica lige koju oblikuje politika. JEZA !!!!

Andrea Djani

pre 2 godine

Vidim mnogi koji opravdavaju ovakvu igru , kao i strucni stab , govore o teskim nogama posle priprema , ekipa jos nije u formi itd. Ako ima jednog normalnog u Zvezdi tak bi onog trenutka kada je obezbedjena titula , a to je bilo vec na polusezoni otpoceo pripreme za najbitnije utakmice koje se igraju krajem jula , pocetkom avgusta . Umesto da se tako uradi juri se titula bez poraza . Strasno znacajna stvar , narocito u ovakvoj ligi , kao sto je nasa . I onda normalno igraci se bez potrebe izlazu dodatnom naporu do kraja sezone i onda ovako izgledaju na pocetku sledece .

molina

pre 2 godine

Ne znam da li sam lud ili ne ali Ben vec vise utakmica unazad, nista ne radi. Odbija mu se lopta, pada, pokusava da dobije faul...Pri tome Falko sedi na klupi.
Isto tako, Krsticic trenutno nije u formi, mislim da su Velja i Kanga mnogo bolje opcije.
Idemo dalje !!!

zvezdaš

pre 2 godine

Znao sam da ce Pavkov poceti.Dzaba sam odigrao 1x na kladzi.Dolazi dvojka. Oj zivote truli zetonu.
(Radoznali Dzordz)
Džordže, radoznalima se svašta dešava...

zoran

pre 2 godine

-Losa igra Zvezde, uzasna.
-Losa igra Zvezde viđena i protiv Vojvodine i bila je preznak ovome.
-Realno da nisu oni postigli autogol mi bi izgubili 2-0.
-Mnogo toga ne stima utakmica toliko bitna a mi izgledamo ovako.
- Pre svega bi naglasio prelazni rok uzasno odrađen
Dion mnogo tanko
Krstičić razočarenje
Dragović dobar
-Prosto samo Dragović je pojačanje
-Zasto nije doveden spic već Dion
-levi bekovi Bakajoko i Rodić
-POSTAVKA IGRE
igramo sa nekreativnom postavom Sanoko i Krstičić,nema Kange, Nikolića, Gavrića i Falka...
Kakve su zasluge Krstičića da je ispao Nikolić iz prvih 11
-zasto kreativni Falko ne igra, zasto Gavrić ne igra
- Kad igra nekreativna postava mora se ovako zavrsiti, ko je mogao da kreira.
-Dekija postujem ali večeras smo izgledali kao rekreativci

Millennium

pre 2 godine

Nama je fudbal ostao zaglavljen u 90-tim. Siva zona gde se preklapaju, menadžeri, kriminal, država... Kombinacije su iznad sporta. Sve će biti više "manjih" klubova Kairat, Šerif i ostali u koje će bogati pojedinci ulagati dok će našim klubovima biti sve teže da igraju protiv takvih timova.

cosmo

pre 2 godine

Srecno momci i da komplet karata
za LS bude umerenije cene nego pre
dve godine, da tribine budu krcate,
da grmi sa tribina... Znam da od toga
nema nista ali sam morao da napisem.
(Cole, 21. jul 2021 13:59)

🙂 ...'Oce Uprava da pogresi jednom,ali ne sto puta...

milanb

pre 2 godine

Ocajno odigrana utakmica. Napad nemamo. Ceo tim igra kao da je na pripremama bio u Sahari. utisak dana mi je istrcavanke vagnera lava oko osamdesetog minuta kada je sam istrcao pola terena s loptom (a covek ima mislim 37 god), a zvezdini igraci kao da nepostoje na terenu. Samo taj potez je dovoljan da se opise kako smo igrali.

dragan

pre 2 godine

Ko u Zvezdi radi skauting i bira pojacanja treba mu zabraniti da radi!!!
Nasa pojacanja-Falko,Dioni,Bakajoko nisu ni u postavi...i tako je godinama unazad!
Nikada Zvezda nije dovela igrace tipa Leonarda,Moreire,Sadika..

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Rodic "zaspao"! Gajic ne zna da centrira. Pojacanja na bekovima za kojima zude navijaci Zvezde ni na vidiku. Opet ce da igra Gobeljic?

Bekovi = NULA.

Kanga na klupi! Nikolic na klupi! Da nece mozda Krsticic ili Sanogo nekog da presevaju jedan na jedan?

Sredina = NULA.

Spica nigde. Cak smo oterali jedinog da valja, Falcinelija. Kad Katai ima los dan (sto je redje nego Ivanic), nemamo ni napad. Tuzan je ovaj Pavkov, pa nece ga ni Kinezi.

Napad = NULA.

Terza i Mrkela za prelazni period = NULA.

Dejan CZ

pre 2 godine

Kakva crna LS...navijaci i javnost imaju nerealna ocekivanja zaslugom naseg novinarstva...Ko god potpise za Zvezdu naslovi Delije u transu...U transu sam od naslova,Falko Italijanski Mesi u Zvezdi,nijedno pojacanje nije ispod te kategorije.Bomba vratio se Krsticic...Da bacis peglu od naslova...on i Sanogo u kombinaciji uz Rasu Pankova tesko protivnicima...Zvezda se pojacava iz Intera...Onaj Bakajoko ako je fudbaler onda i za mene mesto se u postavi mora naci.Rodic...mislim da ne postoji sporiji fudbaler odkad fudbal pratim...Kanga na klupi,ume nesto da odigra za razliku od nekih startera koji ama bas nista ne umeju...LE je plafon za Zvezdu.LS je najveca zelja onih koji bi pare da izvuku od UEFE a svako ko prati fudbal I uporedi tu igru sa ovim sto ima Zvezda...ne moze se izvuci adekvatno poredjenje kojima bi se objasnilo ta dva sveta loptanja.

Prodavac magle

pre 2 godine

Igra defanzivno sa dugačkim loptama na Pavkova i na kontru, pa ako prodje, prodje. Zvezda ima jako mršavu sredinu terena. Ne mogu tri pasa po zemlji da povežu. Zato ovakva postava. Biće dobro ako izvuče Deki ovde da se završi bez golova.

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Ужасно, болно и мучно за гледање! Дегенек не игра јер неће да опрости паре Звезди. Милуновић отишао због тога. Бекове имамо на нивоу треће лиге Југославије из 70-их година прошлог века. Пас у назад цела утакмица! Појачања НУЛА, сем Драговића! Напад не постоји. Бен отишао до ђавола! Клинци седе на клупи. Туга!

ccc

pre 2 godine

Ne svidja mi se formacija sa 3 stopera videlo se protiv Sturma na sta je to licilo...
(ccc, 21. jul 2021 14:22)

ipak nece biti tri stopera...

peki

pre 2 godine

Braca Grim, Madjija i Mita, ubedise nas da smo blizu zavrsne faze LS. Sa Degenekom i Falcinelihem bi bilo mnogo bolje.Jos ako nauce igrace da centriraju bilo bi super!

Mane

pre 2 godine

Jako slabo pojacanja nikakva. Dragovic je trebao negde otici a ne kod nas. Nismo ni u nasoj ligi dobili ovde bez ideje vidi se da je nasu igru drzao falcineli ovde nema ko da postigne gol.. Promaja u odbrani a i Degenek je blizu transfera....

cosmo

pre 2 godine

4-3-2-1...? To moze samo Sofascore da izmisli.
(cosmo, 21. jul 2021 14:53)

Ivanic kao zadnji vezni...? Formacija je 4-2-3-1,jer Ivanic na ovom mestu neupotrebljiv.

Биће чупаво

pre 2 godine

Само слепац не види колико недостају Фалчинели и Милуновић.Фалчинели се није на давао голова,али је сјајно разумео игру.Нема Милуновића нема скок игре,то се видело и против Воше и данас,изводе корнер, нека кратка додавања јер немају коме да центрирају.Какав бре Диони,па оно фудбалер,не можемо да доводило шпицеве по принципу дај шта даш.Крстичић ме разочарао,много лопти уназад, једино пар потеза Катаиа и Иванића и то је то од игре.И да,Саного, свака част за човека,изгине сваку утакмицу,зна колико зна, али батице не бежи од дуела,копа,бије и бори се до краја.

KilavoTo

pre 2 godine

Sa onakvom odbranom sa Pankovim,Gajicem,Rodicem i sporim srednjim redom i sa napadacima kojih hoce da se rotisaljaju sto pre,nije ni moguc neki veliki uspeh. Degenek je za Pankova Bekenbauer,a ne znam sto su vracali Babica ako misle da bude rezerva. Coveku bilo lepo u Famalikau,jakoj ligi bio. Falcinelija su se odrekli lako.Zvezdu vise boli i zanima izgleda sto nema koga da proda.