Subota, 03.07.2021.

15:00

Dominantna Srbija na korak od Olimpijskih igara

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Beogradu, pobedom nad Portorikom 102:84.

Izvor: MT/MÐ

Dominantna Srbija na korak od Olimpijskih igara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Djuradj

pre 2 godine

Realno sudije navlacili za nas. Domacinsko sudjenje. Ne mogu da kazem da su Portorikanci pokradeni jer to znaci da ti neko uzeo pobedu ali sudije su nam bile sesti igrac i bilo je veoma ocigledno.

Buha

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.
(Ognjen Drinski, 3. jul 2021 16:34)

Pogresili ste svi.
Serhio Ljulj svira na egzitu drugo vece a Jokić je umoran.

Romantic

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

Ne razumeš ti ništa...

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je Kokoskov,nije ovo lose. Mislim da nije moglo vise sa ovim sastavom. Dobro koristi i Bobija ,negde moze da odigra negde i ne. Danas je i Teodosic proradio .Meni je i Micic ekstra. Ako se desi da moze da dodje Bogdan i odigra svasta moze ova ekipa. Kao da napreduju ,sutra nam je najvaznija utakmica sa Italijom. Tu ce biti prava provera,jer su jaki.Zaboravio sam Petruseva ,dobar igrac.

b1321

pre 2 godine

Konačno jedna utakmica da ličimo na nešto... Bjelica ovako nije odigrao od prošle olimpijade, Micić odličan, Teodosić smanjio ludiranje i izgubljene lopte, pa čak i odbranu odigrao solidno i svi ostali svaka čast... Jedino Boban baš loše, nekako nevidljiv, ali ona trojka ga malo vadi! Sve u svemu, ako se ovako bude igralo imamo čemu da se nadamo!

Branimir

pre 2 godine

Zasluzili smo po kvalitetu i uticaju u svetu kosarke da imamo turnir kod nas, sutra nas ceka Italija i sa puno volje i zelje a pre svega znanja i mudrosti neka nasi pobede

Ilija

pre 2 godine

Teo je takav biser,kakvu on magiju ima u rukama to je strašno. Povrede su ga stalno pratile i to smo platili na evropskom i na svetskom. Sa njim bi tukli Slovence sigurno i bili svetski šampioni. Jokić će imati najbolju nba karijeru to je sigurno ali učinak u repki kao Teo neće imati nikada, jer mi nemamo atlete kao što su crnci ni njihove brzine da zuje oko Jokica.Imati Tea kao drugog pleja znači da smo jaki kao zemlja i bez Jokica ako se bude Bogdan vratio i Nikola, Lučić i Milutinov

Bogdan

pre 2 godine

Da smo pobedili u nekoj napetoj utakmici sa malo poena i sa mnogo grešaka, ne bih bio zadovoljan. Neće sutra uveče biti lako sa Italijom ali verujem da možemo sutra još bolju utakmicu da odigramo.

jsx

pre 2 godine

@Ciki
Mi smo bili 5. na SP sto je bolje od bilo koje evropske reprezentacija koja mora da se kvalifikuje, a na takmicenjima pre toga smo bili jos bolji (ne znam koliko daleko se gleda za rejting). Prema tome, logicno je da imamo najlaksi kvalifikacioni turnir, nece valjda Litvanija koja nije prosla cetvrtfinale poslednjih par takmicenja ili Slovenija koja nije ni bila na SP (zbog idiotskih kvalifikacija, ali opet).
Mozda smo imali srece donekle u zrebu, mrzi me da trazim kriterijume, ali smo svakako to zasluzili. E sad, treba dobiti Italiju, to se slazem da nece biti lako, ali lici da podizemo formu.

Pop

pre 2 godine

Kao sto napisa neko - da Micic usporava igru. To ne lezi ovoj ekipi a nekim drugima lezi. Nama lezi brza igra sa Bogdanom, napad koji traje 15 sekundi maksimalno, kontre. Poziciona igra zbunjuje, nije to sah.

Sima

pre 2 godine

Zna Puerto Rico da ne moze protiv petostrukog prvaka sveta! Idemo napred Srbija pa u finalu protiv Italije sta bude bice!
(ElHombre, 3. jul 2021 17:00)

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.

артиљерац

pre 2 godine

@ TT На жалост,тај филм нећеш моћи да гледаш јер се не приказује.Одавно.

Čiki

pre 2 godine

Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca. 
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.
(drvobradi, 03. jul 2021 18:12)

A mi smo kao dobri? Gledao sam većinu utakmica u svim grupama. Slovenci poljacima za poluvreme ubace 64 poena. Dončić, Prepelič, Dragić igrao samo jednu utakmicu. Biće tesno sa domaćinom Litvanijom. Gledao sam grupu u Splitu gde Brazil dominira ali nemci su tu negde po igri kao i mi. Rusi podbacili. I na kraju gledao sam neke utakmice u Kanadi. Domaćin favorit ali ni Turci nisu loši. Česi i Grci? Najslabija je naša grupa. Samo dve ekipe koje nešto znaju ostale su krš. Imali smo sreće pri žrebu. Pitanje je kako bi bilo da nam je pao neko teži obzirom da niko nije u formi. Ništa spec nismo pokazali

komentarista

pre 2 godine

rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao pa dobio na sreću slobodna bacanja. marjanović kao da je prvi put u životu video loptu. njega u odbran niko ne postuje a isok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene i pronalazili igrače imali rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao, pa dobio na sreću slobodna bacanja. i to ne samo jednom. marjanović kao da je prvi put u zivotu video loptu. njega u odbrani niko ne poštuje a visok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene, pronalazili igrače i često imali dobre pozicije za otvoren šut. mozda im nedostaje samo malo samopouzdanja, to je zadatak trenera.

VOSAK

pre 2 godine

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.
(Sima, 03. jul 2021 19:38)

2002 poslednji put ?
Šta, da nije osvojila CG, ko drži taj trofej ?
SMEŠNI STE

Milos

pre 2 godine

Na komentar odgovor. 5 titula prvaka sveta zajedno sa medaljama iz doba Jugoslavije. 2 kao Srbija. Od svih zemalja bivse Jugoslavije samo je Hrvatska uzela jednu bronzu. Moralno a i po ucinku i svim parametrima i statistikama fer je da kazemo da smo naslednici titula iz doba bivse Juge. Ili u najmanju ruku da delimo prve tri.. Okreni obrni Srbija je svetska sila u Kosarci

Čiki

pre 2 godine

PRVO DA SRBIJA POBEDI NEZGODNU ITALIJU KOJA NEMA NIKAKAV PSIHOLOŠKI PRITISAK - pa onda pišite komentare o hrvatskoj reprezentaciji!!! Na sajtu ESPN-a, kao i u mnogim američkim mejstrim medijima BOGDAN se vodi kao povređen i šanse da večeras igra KLJUČNU utakmicu protiv Baksa su pola-pola. Ako ne bude igrao večeras, budite sigurni da će ostati u Americi da leči povredu i da će naša reprezentacija OSAKAĆENA na centarskoj liniji (još nije poznat status Milutinova) igrati u Japanu bez BOGIJA - POD USLOVOM DA POBEDI ITALIJU. Zato manje komentara o Hrvatima da nam ne ureknete reprezentaciju pred utakmicu sa Italijom!!!
(statističar, 03. jul 2021 18:56)

Što ne bi Bogdan igrao u Japanu kada je igrao poslednju utakmicu i dao 20 i kusur koševa. Igraće i večeras. Veći problem je ako Atlanta udje u finale. To je teoretski 7 utakmica. Ma neka je i pet od Bogdan nema ništa za OI. To je min 18 dana a OI počinju 23 jula

Walldorf

pre 2 godine

Portoriko je ozbiljna nacionalna selekcija, i bilo je neophodno da naša selekcija pokaže malo više od onoga što smo gledali u prve dve utakmice. Igrali smo dobro, smisleno, efikasno uz vrlo dobru igru u odbrani.Sve u svemu, kako se i očekivalo. Imamo selekciju sastavljenu od proverenih, kvalitetnih, iskusnih igrača i očekujem da u nadmudrivanju sa Italijanima pokažemo najviše što u ovom trenutku možemo. To će biti sasvim dovoljno da osvojimo ovaj turnir, uveren sam u to. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Beograđanin

pre 2 godine

Ovi klinci bi mogli, umesto što paniče, da potraže na internetu kakve smo rezultate beležili u pripremnim mečevima u prethodnih tridesetak godina, a kakvi smo bili na turnirima. Često smo znali da svega dve utakmice pobedimo, a na kraju osvojimo šampionat koji je tada bio na programu.

mc

pre 2 godine

Ali kada Sedlacek kaze "Teodosic je svojim ulaskom uneo neophodnu cvrstinu u odbranu" ne znas da li da se smejes ili da places...

Doduse, svaka cast za Teodosica, stvarno je bio angazovaniji ovaj put u odbrani nego inace...

323

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.
(Valentin, 3. jul 2021 17:42)


Pa ne znas sta gledas. Prosto. Ti ne vidis da je covek dao 21 poen i da je imao 8 asistencija? Zato te pitam, sta gledas?? Bolje je za tebe da ne gledas..

Sima Strahota

pre 2 godine

Ovi koji kritikuju danasnju igru, NEMAJU POJMA o kosarci, totalni kosarkaski analfabeti i neznalice.
Vrlo dobra igra nasih, dobijamo i Italiju sutra...

Марко

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro
(Čiki, 3. jul 2021 17:45)

Не слажем се да је група у Сплиту јача од наше. На последњем СП-у пре две године учествовале су све репрезентације са београдског турнира, док Мексико и Хрватска нису учествовали. На последњем СП-у Србија је стигла до четвртфинала, док то ниједна репрезентација из Сплита није успела. На последњем СП-у Доминикана је избацила Немачку. На последњем СП-у Бразил је био 13, а Порторико 15.

ANALiticar

pre 2 godine

Bobi najgora utakmica ikad. Nije mogao da se sastavi. Ostali ok. Videcemo sa Italijanima, samo malo borbeniji stav sa imaju, mora da poginu na terenu da bi dobili Talijane

Браво момци

pre 2 godine

Молим вас господо,да не тражите длаку у јајету.Па овај Порторико би Доминикану и Филипине појео као ужину,а ми смо били са њима повуци-потегни,због нашег старог стила званог лако ћемо.Данас је то било много боље.Не сумњам у победу против Италије.Шта ћемо урадити на ОИ видећемо.Васа и Милош најкориснији играчи Европе делују истрошено,и то је нормално,али видели сте колико магије има у тим рукама.Не сумњајте да ће сви играчи дати свој максимум на ОИ,за колико ће то бити довољно,борбу за медаљу или за неко осмо место, у том случају није ни битно."Ко сме,тај може,ко не зна за страх,тај иде напред"Војвода Живојин Мишић.

Gde ja živim

pre 2 godine

Na momente lepo, lepršavo, fino u odbrani (čak i Teo krenuo da kidiše u jednom momentu uplaših se da se ne ušine :), onda opet par trenutaka kao da su se sreli 5 minuta pre utakmice. Na svu sreću ovih prvih stvari mnogo više. Neka tako bude (za nijansu i bolje) sutra pa posle imate 20 dana da se dogovorite šta i kako. Idemo momci, samo jako do Tokija.

kocka2

pre 2 godine

svaka cast teu na igri..naravno ima tu jos malo nonsalantnosti ali to kod njega varira u odnosu na ozbiljnost protivnika..ali se u velikoj meri podredio ulozi u timu i predaje palicu vasi da vodi..samo napred i uz maksimalnu koncentraciju protiv italijana nece biti problema

drvobradi

pre 2 godine

@Čiki
Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca.
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.

Sub013

pre 2 godine

Teo nikada ni u jednom klubu ne igra toliko pozrtvovano kao za reprezentaciju, a jos su kvalifikacije, cak ga je i u NBA bilo briga da se trudi, naklon do poda doktore!

Beле

pre 2 godine

Dobro je, podižemo formu. Treba popraviti brzinu izlaska na loptu, veoma smo ranjivi na šuteve za 3 poena. S druge strane, treba popraviti i kvalitet dodavanja za šut jer neki naši igrači i dalje više vode računa o egzibiciji prilikom dodavanja i dodaju ,,koske", pa ,,šuter" mora da se savija i bori se za ravnotežu da bi se ponovo namestio za šut. Posle toga najčešće sledi promašaj ili odlaganje šuta zbog izgubljenog tajminga ili narušenog stereotipa kretanja. Eh kad se setim kako je Žoc dodavao loptu svojim saigračima uvek u visini glave ili grudi tako da ih je prosto terao da postignu koš iz svojih pozicija. Na dobrom smo putu, idemo dalje...

Kikujiro

pre 2 godine

Kakvo mučenje, sreća što su nam sudije pomogle inače ne smem ni da pomislim kakva bi to tragedija bila, sa ovakvom igrom gde su nam trojke najvažnije i gde svi muče loptu do besvesti gotovi smo sutra.

2CRAZY

pre 2 godine

Ovo je bilo vec nesto ozbiljnije, na pocetku smo se mucili, ali Avramovic je uneo prekopotrebnu brzinu i ritam, Andjusic je bio siguran, Teo je cak poceo i odbranu da igra, Bjelica precizan... Petrusev nije bio nikakav faktor ni na ovom ni na proslim mecevima, morace mnogo bolje, Marjanovic je bio beskoristan u napadu, a kao takvog ga ni ne treba drzati u mecu, jer u odbrani je slabost, pa nema poente da bude na parketu, ako ofanzivno nista ne radi, ali to je verovatno bilo moranje, jer smo bez Milutinova i Jokic, jednostavno nema ko vise od centra da igra, Milutinov je prekopotreban.
Micic je konacno odigrao kako ume.

marko992

pre 2 godine

Odusevio me je Teodosic,njegov odnos prema drzavnom grbu je za primer!
Mnogo se trudio u odbrani,vidi se da mu je bas stalo.
Svaka cast!

Bodiroga

pre 2 godine

Gledam reprezentaciju 50 godina. Samo nekoliko konstatacija:
1. I stara Juga i Srbija su uvek imale centre od kojih su se svi plašili. Marjanović je najveća naša bruka u istoriji.
2. Neugrani su. Mnogo igrača koji do sada nisu igrali zajedno.
3. Znali smo i gori da odemo na neko takmičenje - 2002. poslednje mesto na turniru u Beogradu.
4. Da li će Bogdan uopšte stići do 23. jula? Bez njega, Milutonova, Kalinića i Lučića biće užasno, užasno teško.

marko992

pre 2 godine

Sasvim solidna igra,Bjelica,Andjusic,Teodosic,Micic(mora smanjiti soliranje),Petrusev su izneli teret ovog meca.Marjanovic bas jako slab u odbrani,mnogo nedostaje Milutinov.Avramovic i Dobric takodje dobri.
Ocekujem jos bolju igru protiv Italije a samim tim i sigurnu pobedu.

NesaPesa

pre 2 godine

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?
(Zmaj Strasni, 3. jul 2021 17:06)

Prvo pokupi brdo lajkova lik koji tvrdi da smo pobedom u POSLEDNJEM kolu jedva se kvalifikovali na EP 1995 a onda posle toga svi živi lajkuju odgovor da smo se već bili kvalifikovali i bez te pobede na Bugarskom u POSLEDNJEM kolu.

A mi sa Bugarskom igrali u PRVOM kolu na početku kvalifikacionog turnira. Pokazatelj koliko ima kvazi poznavalac košarke i koliko je irelevantan odnos +/- na komentarima.
Inače jeste bilo jedva i na mišiće i ko zna u kom bi pravcu scee krenulo da je taj meč izgubljen.

realnost

pre 2 godine

Odigrali su koliko im treba. 20 razlike protiv Portorika, uz minimalan napor, nije mala stvar. Deluje tanko, ali vidi se iz utakmice u utakmicu da polako sve dolazi na svoje mesto. Protiv Italijana sve manje od 10 razlike za nas bi bilo iznenadjenje. Kokoskovu ostaje dilema koga vodi na OI.

Branimir

pre 2 godine

Najbolja utakmica do sada, sada ono sto smo cekali...za zelenim stolom smo dobili sansu da imamo turnir i da sa Italijom bijemo bitku... Hrabro momci...samo napred...

Zmaj Strasni

pre 2 godine

@NBA live

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?

Драгивоје

pre 2 godine

Контрола????
Нема контроле, већ беспотребно срљање баш када треба контрола!!!

Mislilac

pre 2 godine

Zaista neozbiljno od strane Kokoskova jer odmara naseg najboljeg sutera Dobrica kako kazu neki. Nadam se da cemo proci u finale pa da ga ubaci malo da igra.

Nikola

pre 2 godine

Peak dobro plaća KSSu, Adidas ili Nike nikada nebi platili tu cenu, recimo imamo bolje uslove od Nemačke, a Peak je takođe i njima sponzor. Nosimo njihovu opremu od svetskog prvenstva u Turskoj 2010. Zašto bi menjali nešto što je dobro? Ako savez smatra da možemo dobiti nešto lepše, mogu poslati nekog dizajnera, ali bi voleo da Peak ostane, jer su pravi prijatelji i partneri naše reprezentacije. U njihovoj glavnoj radnji u Guangdžou pradaju se dresovi naše, ali i Nemačke, Crnogorske i svih ostalih reprezentacija, čak možeš i tražiti da ti ištampaju broj i ime. Dobra firma, kvalitetna oprema, a uvek može bolje, meni su i ovi dresovi dobri, pogotovo plavi.

Valentin

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

Scotland-20:D

pre 2 godine

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.
(medalje, 03. jul 2021 16:36)

Sve republike SFRJ su naslijedile dug, a možeš provjeriti da je bilo razdoblja kada je u pocetnu petorku bilo pet Hrvata.

bruder

pre 2 godine

Dobra igra, nasha igra. Na nekih 80% je ovo bilo i bilo je dovoljno da odlicne i inspirisane Portorikance razbiju 20 razlike. Meni je Bobi najslabija karika od nosioca igre. Uz povrarak Bogdana, Kaline, Milutinova...jedna izuzetna ekipa dostojna srpskog grba.

xD

pre 2 godine

Ljudi ovo je lose...ja ne ocekujem puno od nasih ako ne poboljsaju kretanje u reketu, odbranu , a i bolji napad brze da ide to sa dodavanjem, otvaranjem i blokovima... nadam se da igraju eto dovoljno dobro cisto da pobede.Mozda je to i najbolje takticki kokoskov da uradi...ko zna, mozda smo naucili dobro da foliramo kao tim a ne da pokazemo 90% sve sto znamo....

Čiki

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro

Crna mamba

pre 2 godine

Mi moramo da napravimo mrgu u reketu. Odavno sve neke pihtije u odbrani. Ne mozes rako da osvojis zlato bilo gde. Tu i da je Jokic opet bi nas busili u odbrani. Milutinov je dobar ali nepouzdan. I on je sklon povredama. Generalno kad gledas nase sve se nesto plasis da se ne povrede. Svi stakleni

Zvezda

pre 2 godine

Bolje da ne idemo na OI. Nemamo tim. Ovo što je sada ne liči na tim. Jedva smo se plasirali na EP. Jeste da fale neki igrači ali OI su za nekoliko nedelja. Ekipa treba da se uigrava. Izgleda da nema volje, žara. Odbrana katastrofa. Teo nikada nije igrao odbranu. Ekipa spora

michigenac

pre 2 godine

Bobi treba da bude igrac uloge a ne u rotaciji, nadam se da ce se Milutinov oporaviti, dobro bi bilo danas da je Radulja tu. Naprijed Srbija!

*profesor*

pre 2 godine

Izvinjavam se za malo duzi post odmah.
Sramota treba da bude svakoga ko prica lose o Teodosicu. Covek je LEGENDA nase kosarke, i sto je najbitnije kad se vec toliko pljuje Jokic, Teo je jedan od retkih nasih kosarkasa koji je uvek bio tu za reprezentaciju. Cak je i povredjen jedne godine leto ipak proveo sa momcima. (takav odnos nisu imali ni Djordjevic, Divac i ostali.. Mozda jedino Bodiroga je takav bio). I danas je nas glavni igrac u napadu. Samo poene gledate, a ne vidite koliko nam je igra tecnija kada on igra. Svaki napad ima svoju minijaturu. Srecom to treneri vide i odlucuju, a ne publika koja u zivotu nije pogledala 10 basketa ali zna da kritikuje sto je covek pao, iako se na snimku vidi zasto je pao. U odbrani je problem u ovim godinama i zato vise ne moze da bude apsolutno glavni jer zahteva dodatna pokrivanja i strana pomoci mora da radi kao sat kada je on u igri. Ali to oni kao tim mogu da uvezbaju. Takav igrac je ZLATA vredan kada dogovorene akcije ne prolaze, tada je potreban mozak i improvizacija. A to niko ne moze bolje od Tea.

PG13

pre 2 godine

Jel mi imamo dozivotni ugovo sa PEAK. Ja gore garniture nisam vidio. To izgleda tako slampavo i ruzno naspram ovi Nike od Puerto Rico. Vratite nam Nike

Milan

pre 2 godine

@PG13 Konstatacija vam je na mestu ali moram da vas podsetim da nam je peak jedini pruzio podrsku i ponudio ugovor kada nam je preprezentacija bila u velikim problemima, to treba postovati. Sto se tice igre, najlepse nase izdanje na turniru do sada, zelim momcima da nastave u istom ritmu.

dd

pre 2 godine

Без обзира на све, добили ову утакмицу или не, за мене, Кокошков је велика превара.

Јабучило

pre 2 godine

da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji
(mile, 03. jul 2021 16:19)

Пусти ти то кад игра репрезентација...
У тим утакмицама се не ужива, него се навија.

Patriota

pre 2 godine

Zemlja kosarke a Pionir nije krcat??? To zaista ne razumem. Treba da je jos 10 hiljada ljudi ispred dvorane. U cemu je stos? Pa jel nam to nacionalni sport ili nije?

Vilingrađanin

pre 2 godine

Kakav god da nam je sastav moramo da odemo na OI jer to zaslužujemo. Ameri su najavili tim koji je realno ubedljivo najjači od svih tako da se praktično zna ko osvaja zlato a mi da se sa Kanadom, Fancuskom, Španijom i još par reprezentacija borimo za finale. Mislim da je Eurobasket sledeće godine apsolutni prioritet i da svi košarkaši moraju da budu praktično mobilisani!

Pantagruel

pre 2 godine

Порторико нас је, ако ме сећање добро служи, најмање једном непријатно изненадио и кад смо имали много звучнија имена у репрезентацији него што имамо данас.

Ognjen Drinski

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.

KoRn

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.

realnost

pre 2 godine

Sve ovo izgleda dosta bolje u odnosu na zadnje dve utakmice. Svi su ok...ali po meni, Avramovic je fantastican. Brz, siguran, dobar pregled igre. Fali mu jos malo samopouzdanja i bice savrsen. Videcemo drugo poluvreme...

NBA live

pre 2 godine

Za sve vas velike znalce,inace ONA EKIPA iz Atine 95' je otisla na EP tako sto je jedvaaaa dobila BUGARSKU u kvalifikacijama a posle znamo svi sta je bilo...Podrska za ove momke,bitno je da se ode na OI a posle uz tempiranje forme i atmosfere se uzima medalja....

medalje

pre 2 godine

Budimo ljudi, ne prisvajajmo medalje od 1992 do 2006!!!
(vamos portoriko!!, 3. jul 2021 16:26)

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.

Sveznadar

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)
Obojica nemate pojma. Kampaco je filipinac, Ljulj urugvajac, a jedini portorikanac vredan pomena je Felix "Tito" Trinidad, al' on je bokser pa ga nema, tako da lagano bijemo ove.

mile

pre 2 godine

5 minuta prve cetvrtine a strucnjaci vec sve greske uocili neznalica kokoskov, teodosic, anjdjusic, ma sve same neznalice . Nikad se nece opametiti umesto da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji

Legolas

pre 2 godine

Lepo sam ja davnih dana pricao da je Djordjevic trenercina za ovog Kokoskova. On bi i Filipine i Dominiku razbio 60 razlike. Ovaj jedva…

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima pored Petruševa dok se nepojavi konasčno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču odbranom i davanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

Zorz Vea

pre 2 godine

Protivnici kao što su Filipini i Dominikanska Republika teško da mogu da nam otvore sve karte ovog tima, uz dužno poštovanje. Mislim da će selektor Kokoškov izvući ono najbolje kad bude najpotrebnije iz ove ekipe. Kada se iskristališe prva petorka, sve će leći na svoje mesto. Soliranje, nadam se, neće morati dolaziti do prevelikog izražaja. Za mene je lider, trenutno, Boban Marjanović. Srećno i napred u pobedu.

Samo sloga Srbina Spasava!

Živela Srbija!

VOSAK

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Jugo titule ?
od raspada JUGOSLAVIJE, SRBIJA je sama osvojila sve :) više puta, i više puta igrala finala

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)

Kampaco je Argentinac.. Strašno ko sve danas ima pristup internetu..

Riva

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Od 2009 i same Srbije ovo su medalje…

Srebro (2 mesto) 2009 na EP

Srebro (2 mesto) 2014 na SP

Srebro (2 mesto) 2016 na OI

Srebro (2 mesto) 2017 na EP

Hrvatska od kada je postala nezavisna 1992


Srebro (2 mesto) 1992 na OI

Bronza (3 mesto) 1994 na SP

Bronza (3 mesto) 1994 na EP

Bronza (3 mesto) 1995 na EP

Posle te bronze 1995 godine vaš ratni zločinac Tuđman je naredio da sa istog siđete. Više se nikada na isto niste vratili…

toni bandera

pre 2 godine

Ljudi misle da je singapurćanima lako uvaljati gvoždje, a u stvari meni nema ništa te¿e nego kad je stvar “gotova” na papiru. Dajte anere da se igramo, manite me dečulrije, jer protiv njih uvek namerno “viteški” izgubim.

Pokatolicenom Srbinu

pre 2 godine

(Riva, 3. jul 2021 15:03)

Cutite i poklopite se usima, pokatoliceni Srbi. Vas najbolji igrac je bio Srbin. Ne mozete bez Srba nista da uradite u kosarci. Zasto ne bismo prisvajali titule koje nama pripadaju? Zasto ne bismo prisvajali titule drzave koju smo mi jedini priznavali, a vi se brze bolje otcepili? Da nije bilo masnog Tita, ne bi ni vas bilo. U 1. i 2. svetskom ratu ste bili na strani okupatora, a zahvaljujuci nama ste opstali kao lazna nacija i drzava.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima Srbije pored Petruševa dok se nepojavi konačno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču i lakočom igranja te dobrom odbranom pored postizanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

Legolas

pre 2 godine

Pooazali smo da možemo mnoooogo loše da odigramo.
U odbrani naročito.
Sa Portorikom nema šale.
Bolji smo,ali ako se zezamo po terenu,i širimo ruke,ima da nas rasture,ne pobede.
Dzabe nam i Vasa i Jokara i Teo,ako smo neozbiljni i neodgovorni.
Kokoškov mora da nauči da treba i da podvikne nekad.
Gospodin je,al na zadatku,nije na mirovnoj misiji u hinduističkom hramu.
Svi neka se upale i uozbilje.Igrači i odbrana najpe i ne bi smelo da bude problema.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nadam se da će pokazati bolju igru nego u grupi? Evo Italijani odvalili Dominikansku republiku. Vodili i preko 30 poena. A mi se sa istom mučili. Ono u grupi je bilo blagi užas od igre i protiv Dominikanske republike i protiv Filipina…

VOSAK

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Jugo titule ?
od raspada JUGOSLAVIJE, SRBIJA je sama osvojila sve :) više puta, i više puta igrala finala

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Od 2009 i same Srbije ovo su medalje…

Srebro (2 mesto) 2009 na EP

Srebro (2 mesto) 2014 na SP

Srebro (2 mesto) 2016 na OI

Srebro (2 mesto) 2017 na EP

Hrvatska od kada je postala nezavisna 1992


Srebro (2 mesto) 1992 na OI

Bronza (3 mesto) 1994 na SP

Bronza (3 mesto) 1994 na EP

Bronza (3 mesto) 1995 na EP

Posle te bronze 1995 godine vaš ratni zločinac Tuđman je naredio da sa istog siđete. Više se nikada na isto niste vratili…

medalje

pre 2 godine

Budimo ljudi, ne prisvajajmo medalje od 1992 do 2006!!!
(vamos portoriko!!, 3. jul 2021 16:26)

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.

NBA live

pre 2 godine

Za sve vas velike znalce,inace ONA EKIPA iz Atine 95' je otisla na EP tako sto je jedvaaaa dobila BUGARSKU u kvalifikacijama a posle znamo svi sta je bilo...Podrska za ove momke,bitno je da se ode na OI a posle uz tempiranje forme i atmosfere se uzima medalja....

marko992

pre 2 godine

Odusevio me je Teodosic,njegov odnos prema drzavnom grbu je za primer!
Mnogo se trudio u odbrani,vidi se da mu je bas stalo.
Svaka cast!

*profesor*

pre 2 godine

Izvinjavam se za malo duzi post odmah.
Sramota treba da bude svakoga ko prica lose o Teodosicu. Covek je LEGENDA nase kosarke, i sto je najbitnije kad se vec toliko pljuje Jokic, Teo je jedan od retkih nasih kosarkasa koji je uvek bio tu za reprezentaciju. Cak je i povredjen jedne godine leto ipak proveo sa momcima. (takav odnos nisu imali ni Djordjevic, Divac i ostali.. Mozda jedino Bodiroga je takav bio). I danas je nas glavni igrac u napadu. Samo poene gledate, a ne vidite koliko nam je igra tecnija kada on igra. Svaki napad ima svoju minijaturu. Srecom to treneri vide i odlucuju, a ne publika koja u zivotu nije pogledala 10 basketa ali zna da kritikuje sto je covek pao, iako se na snimku vidi zasto je pao. U odbrani je problem u ovim godinama i zato vise ne moze da bude apsolutno glavni jer zahteva dodatna pokrivanja i strana pomoci mora da radi kao sat kada je on u igri. Ali to oni kao tim mogu da uvezbaju. Takav igrac je ZLATA vredan kada dogovorene akcije ne prolaze, tada je potreban mozak i improvizacija. A to niko ne moze bolje od Tea.

KoRn

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.

Sub013

pre 2 godine

Teo nikada ni u jednom klubu ne igra toliko pozrtvovano kao za reprezentaciju, a jos su kvalifikacije, cak ga je i u NBA bilo briga da se trudi, naklon do poda doktore!

323

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.
(Valentin, 3. jul 2021 17:42)


Pa ne znas sta gledas. Prosto. Ti ne vidis da je covek dao 21 poen i da je imao 8 asistencija? Zato te pitam, sta gledas?? Bolje je za tebe da ne gledas..

Pokatolicenom Srbinu

pre 2 godine

(Riva, 3. jul 2021 15:03)

Cutite i poklopite se usima, pokatoliceni Srbi. Vas najbolji igrac je bio Srbin. Ne mozete bez Srba nista da uradite u kosarci. Zasto ne bismo prisvajali titule koje nama pripadaju? Zasto ne bismo prisvajali titule drzave koju smo mi jedini priznavali, a vi se brze bolje otcepili? Da nije bilo masnog Tita, ne bi ni vas bilo. U 1. i 2. svetskom ratu ste bili na strani okupatora, a zahvaljujuci nama ste opstali kao lazna nacija i drzava.

mc

pre 2 godine

Ali kada Sedlacek kaze "Teodosic je svojim ulaskom uneo neophodnu cvrstinu u odbranu" ne znas da li da se smejes ili da places...

Doduse, svaka cast za Teodosica, stvarno je bio angazovaniji ovaj put u odbrani nego inace...

kocka2

pre 2 godine

svaka cast teu na igri..naravno ima tu jos malo nonsalantnosti ali to kod njega varira u odnosu na ozbiljnost protivnika..ali se u velikoj meri podredio ulozi u timu i predaje palicu vasi da vodi..samo napred i uz maksimalnu koncentraciju protiv italijana nece biti problema

Јабучило

pre 2 godine

da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji
(mile, 03. jul 2021 16:19)

Пусти ти то кад игра репрезентација...
У тим утакмицама се не ужива, него се навија.

PG13

pre 2 godine

Jel mi imamo dozivotni ugovo sa PEAK. Ja gore garniture nisam vidio. To izgleda tako slampavo i ruzno naspram ovi Nike od Puerto Rico. Vratite nam Nike

Браво момци

pre 2 godine

Молим вас господо,да не тражите длаку у јајету.Па овај Порторико би Доминикану и Филипине појео као ужину,а ми смо били са њима повуци-потегни,због нашег старог стила званог лако ћемо.Данас је то било много боље.Не сумњам у победу против Италије.Шта ћемо урадити на ОИ видећемо.Васа и Милош најкориснији играчи Европе делују истрошено,и то је нормално,али видели сте колико магије има у тим рукама.Не сумњајте да ће сви играчи дати свој максимум на ОИ,за колико ће то бити довољно,борбу за медаљу или за неко осмо место, у том случају није ни битно."Ко сме,тај може,ко не зна за страх,тај иде напред"Војвода Живојин Мишић.

Sveznadar

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)
Obojica nemate pojma. Kampaco je filipinac, Ljulj urugvajac, a jedini portorikanac vredan pomena je Felix "Tito" Trinidad, al' on je bokser pa ga nema, tako da lagano bijemo ove.

VOSAK

pre 2 godine

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.
(Sima, 03. jul 2021 19:38)

2002 poslednji put ?
Šta, da nije osvojila CG, ko drži taj trofej ?
SMEŠNI STE

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nadam se da će pokazati bolju igru nego u grupi? Evo Italijani odvalili Dominikansku republiku. Vodili i preko 30 poena. A mi se sa istom mučili. Ono u grupi je bilo blagi užas od igre i protiv Dominikanske republike i protiv Filipina…

Ognjen Drinski

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.

Марко

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro
(Čiki, 3. jul 2021 17:45)

Не слажем се да је група у Сплиту јача од наше. На последњем СП-у пре две године учествовале су све репрезентације са београдског турнира, док Мексико и Хрватска нису учествовали. На последњем СП-у Србија је стигла до четвртфинала, док то ниједна репрезентација из Сплита није успела. На последњем СП-у Доминикана је избацила Немачку. На последњем СП-у Бразил је био 13, а Порторико 15.

Nikola

pre 2 godine

Peak dobro plaća KSSu, Adidas ili Nike nikada nebi platili tu cenu, recimo imamo bolje uslove od Nemačke, a Peak je takođe i njima sponzor. Nosimo njihovu opremu od svetskog prvenstva u Turskoj 2010. Zašto bi menjali nešto što je dobro? Ako savez smatra da možemo dobiti nešto lepše, mogu poslati nekog dizajnera, ali bi voleo da Peak ostane, jer su pravi prijatelji i partneri naše reprezentacije. U njihovoj glavnoj radnji u Guangdžou pradaju se dresovi naše, ali i Nemačke, Crnogorske i svih ostalih reprezentacija, čak možeš i tražiti da ti ištampaju broj i ime. Dobra firma, kvalitetna oprema, a uvek može bolje, meni su i ovi dresovi dobri, pogotovo plavi.

Zmaj Strasni

pre 2 godine

@NBA live

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?

Ilija

pre 2 godine

Teo je takav biser,kakvu on magiju ima u rukama to je strašno. Povrede su ga stalno pratile i to smo platili na evropskom i na svetskom. Sa njim bi tukli Slovence sigurno i bili svetski šampioni. Jokić će imati najbolju nba karijeru to je sigurno ali učinak u repki kao Teo neće imati nikada, jer mi nemamo atlete kao što su crnci ni njihove brzine da zuje oko Jokica.Imati Tea kao drugog pleja znači da smo jaki kao zemlja i bez Jokica ako se bude Bogdan vratio i Nikola, Lučić i Milutinov

Pantagruel

pre 2 godine

Порторико нас је, ако ме сећање добро служи, најмање једном непријатно изненадио и кад смо имали много звучнија имена у репрезентацији него што имамо данас.

Milos

pre 2 godine

Na komentar odgovor. 5 titula prvaka sveta zajedno sa medaljama iz doba Jugoslavije. 2 kao Srbija. Od svih zemalja bivse Jugoslavije samo je Hrvatska uzela jednu bronzu. Moralno a i po ucinku i svim parametrima i statistikama fer je da kazemo da smo naslednici titula iz doba bivse Juge. Ili u najmanju ruku da delimo prve tri.. Okreni obrni Srbija je svetska sila u Kosarci

Branimir

pre 2 godine

Zasluzili smo po kvalitetu i uticaju u svetu kosarke da imamo turnir kod nas, sutra nas ceka Italija i sa puno volje i zelje a pre svega znanja i mudrosti neka nasi pobede

realnost

pre 2 godine

Sve ovo izgleda dosta bolje u odnosu na zadnje dve utakmice. Svi su ok...ali po meni, Avramovic je fantastican. Brz, siguran, dobar pregled igre. Fali mu jos malo samopouzdanja i bice savrsen. Videcemo drugo poluvreme...

jsx

pre 2 godine

@Ciki
Mi smo bili 5. na SP sto je bolje od bilo koje evropske reprezentacija koja mora da se kvalifikuje, a na takmicenjima pre toga smo bili jos bolji (ne znam koliko daleko se gleda za rejting). Prema tome, logicno je da imamo najlaksi kvalifikacioni turnir, nece valjda Litvanija koja nije prosla cetvrtfinale poslednjih par takmicenja ili Slovenija koja nije ni bila na SP (zbog idiotskih kvalifikacija, ali opet).
Mozda smo imali srece donekle u zrebu, mrzi me da trazim kriterijume, ali smo svakako to zasluzili. E sad, treba dobiti Italiju, to se slazem da nece biti lako, ali lici da podizemo formu.

mile

pre 2 godine

5 minuta prve cetvrtine a strucnjaci vec sve greske uocili neznalica kokoskov, teodosic, anjdjusic, ma sve same neznalice . Nikad se nece opametiti umesto da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji

Zorz Vea

pre 2 godine

Protivnici kao što su Filipini i Dominikanska Republika teško da mogu da nam otvore sve karte ovog tima, uz dužno poštovanje. Mislim da će selektor Kokoškov izvući ono najbolje kad bude najpotrebnije iz ove ekipe. Kada se iskristališe prva petorka, sve će leći na svoje mesto. Soliranje, nadam se, neće morati dolaziti do prevelikog izražaja. Za mene je lider, trenutno, Boban Marjanović. Srećno i napred u pobedu.

Samo sloga Srbina Spasava!

Živela Srbija!

bruder

pre 2 godine

Dobra igra, nasha igra. Na nekih 80% je ovo bilo i bilo je dovoljno da odlicne i inspirisane Portorikance razbiju 20 razlike. Meni je Bobi najslabija karika od nosioca igre. Uz povrarak Bogdana, Kaline, Milutinova...jedna izuzetna ekipa dostojna srpskog grba.

Vilingrađanin

pre 2 godine

Kakav god da nam je sastav moramo da odemo na OI jer to zaslužujemo. Ameri su najavili tim koji je realno ubedljivo najjači od svih tako da se praktično zna ko osvaja zlato a mi da se sa Kanadom, Fancuskom, Španijom i još par reprezentacija borimo za finale. Mislim da je Eurobasket sledeće godine apsolutni prioritet i da svi košarkaši moraju da budu praktično mobilisani!

marko992

pre 2 godine

Sasvim solidna igra,Bjelica,Andjusic,Teodosic,Micic(mora smanjiti soliranje),Petrusev su izneli teret ovog meca.Marjanovic bas jako slab u odbrani,mnogo nedostaje Milutinov.Avramovic i Dobric takodje dobri.
Ocekujem jos bolju igru protiv Italije a samim tim i sigurnu pobedu.

Legolas

pre 2 godine

Pooazali smo da možemo mnoooogo loše da odigramo.
U odbrani naročito.
Sa Portorikom nema šale.
Bolji smo,ali ako se zezamo po terenu,i širimo ruke,ima da nas rasture,ne pobede.
Dzabe nam i Vasa i Jokara i Teo,ako smo neozbiljni i neodgovorni.
Kokoškov mora da nauči da treba i da podvikne nekad.
Gospodin je,al na zadatku,nije na mirovnoj misiji u hinduističkom hramu.
Svi neka se upale i uozbilje.Igrači i odbrana najpe i ne bi smelo da bude problema.

ANALiticar

pre 2 godine

Bobi najgora utakmica ikad. Nije mogao da se sastavi. Ostali ok. Videcemo sa Italijanima, samo malo borbeniji stav sa imaju, mora da poginu na terenu da bi dobili Talijane

Beograđanin

pre 2 godine

Ovi klinci bi mogli, umesto što paniče, da potraže na internetu kakve smo rezultate beležili u pripremnim mečevima u prethodnih tridesetak godina, a kakvi smo bili na turnirima. Često smo znali da svega dve utakmice pobedimo, a na kraju osvojimo šampionat koji je tada bio na programu.

realnost

pre 2 godine

Odigrali su koliko im treba. 20 razlike protiv Portorika, uz minimalan napor, nije mala stvar. Deluje tanko, ali vidi se iz utakmice u utakmicu da polako sve dolazi na svoje mesto. Protiv Italijana sve manje od 10 razlike za nas bi bilo iznenadjenje. Kokoskovu ostaje dilema koga vodi na OI.

Beле

pre 2 godine

Dobro je, podižemo formu. Treba popraviti brzinu izlaska na loptu, veoma smo ranjivi na šuteve za 3 poena. S druge strane, treba popraviti i kvalitet dodavanja za šut jer neki naši igrači i dalje više vode računa o egzibiciji prilikom dodavanja i dodaju ,,koske", pa ,,šuter" mora da se savija i bori se za ravnotežu da bi se ponovo namestio za šut. Posle toga najčešće sledi promašaj ili odlaganje šuta zbog izgubljenog tajminga ili narušenog stereotipa kretanja. Eh kad se setim kako je Žoc dodavao loptu svojim saigračima uvek u visini glave ili grudi tako da ih je prosto terao da postignu koš iz svojih pozicija. Na dobrom smo putu, idemo dalje...

Bogdan

pre 2 godine

Da smo pobedili u nekoj napetoj utakmici sa malo poena i sa mnogo grešaka, ne bih bio zadovoljan. Neće sutra uveče biti lako sa Italijom ali verujem da možemo sutra još bolju utakmicu da odigramo.

2CRAZY

pre 2 godine

Ovo je bilo vec nesto ozbiljnije, na pocetku smo se mucili, ali Avramovic je uneo prekopotrebnu brzinu i ritam, Andjusic je bio siguran, Teo je cak poceo i odbranu da igra, Bjelica precizan... Petrusev nije bio nikakav faktor ni na ovom ni na proslim mecevima, morace mnogo bolje, Marjanovic je bio beskoristan u napadu, a kao takvog ga ni ne treba drzati u mecu, jer u odbrani je slabost, pa nema poente da bude na parketu, ako ofanzivno nista ne radi, ali to je verovatno bilo moranje, jer smo bez Milutinova i Jokic, jednostavno nema ko vise od centra da igra, Milutinov je prekopotreban.
Micic je konacno odigrao kako ume.

Sima Strahota

pre 2 godine

Ovi koji kritikuju danasnju igru, NEMAJU POJMA o kosarci, totalni kosarkaski analfabeti i neznalice.
Vrlo dobra igra nasih, dobijamo i Italiju sutra...

Walldorf

pre 2 godine

Portoriko je ozbiljna nacionalna selekcija, i bilo je neophodno da naša selekcija pokaže malo više od onoga što smo gledali u prve dve utakmice. Igrali smo dobro, smisleno, efikasno uz vrlo dobru igru u odbrani.Sve u svemu, kako se i očekivalo. Imamo selekciju sastavljenu od proverenih, kvalitetnih, iskusnih igrača i očekujem da u nadmudrivanju sa Italijanima pokažemo najviše što u ovom trenutku možemo. To će biti sasvim dovoljno da osvojimo ovaj turnir, uveren sam u to. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Branimir

pre 2 godine

Najbolja utakmica do sada, sada ono sto smo cekali...za zelenim stolom smo dobili sansu da imamo turnir i da sa Italijom bijemo bitku... Hrabro momci...samo napred...

Gde ja živim

pre 2 godine

Na momente lepo, lepršavo, fino u odbrani (čak i Teo krenuo da kidiše u jednom momentu uplaših se da se ne ušine :), onda opet par trenutaka kao da su se sreli 5 minuta pre utakmice. Na svu sreću ovih prvih stvari mnogo više. Neka tako bude (za nijansu i bolje) sutra pa posle imate 20 dana da se dogovorite šta i kako. Idemo momci, samo jako do Tokija.

Milan

pre 2 godine

@PG13 Konstatacija vam je na mestu ali moram da vas podsetim da nam je peak jedini pruzio podrsku i ponudio ugovor kada nam je preprezentacija bila u velikim problemima, to treba postovati. Sto se tice igre, najlepse nase izdanje na turniru do sada, zelim momcima da nastave u istom ritmu.

Patriota

pre 2 godine

Zemlja kosarke a Pionir nije krcat??? To zaista ne razumem. Treba da je jos 10 hiljada ljudi ispred dvorane. U cemu je stos? Pa jel nam to nacionalni sport ili nije?

NesaPesa

pre 2 godine

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?
(Zmaj Strasni, 3. jul 2021 17:06)

Prvo pokupi brdo lajkova lik koji tvrdi da smo pobedom u POSLEDNJEM kolu jedva se kvalifikovali na EP 1995 a onda posle toga svi živi lajkuju odgovor da smo se već bili kvalifikovali i bez te pobede na Bugarskom u POSLEDNJEM kolu.

A mi sa Bugarskom igrali u PRVOM kolu na početku kvalifikacionog turnira. Pokazatelj koliko ima kvazi poznavalac košarke i koliko je irelevantan odnos +/- na komentarima.
Inače jeste bilo jedva i na mišiće i ko zna u kom bi pravcu scee krenulo da je taj meč izgubljen.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)

Kampaco je Argentinac.. Strašno ko sve danas ima pristup internetu..

drvobradi

pre 2 godine

@Čiki
Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca.
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.

Čiki

pre 2 godine

PRVO DA SRBIJA POBEDI NEZGODNU ITALIJU KOJA NEMA NIKAKAV PSIHOLOŠKI PRITISAK - pa onda pišite komentare o hrvatskoj reprezentaciji!!! Na sajtu ESPN-a, kao i u mnogim američkim mejstrim medijima BOGDAN se vodi kao povređen i šanse da večeras igra KLJUČNU utakmicu protiv Baksa su pola-pola. Ako ne bude igrao večeras, budite sigurni da će ostati u Americi da leči povredu i da će naša reprezentacija OSAKAĆENA na centarskoj liniji (još nije poznat status Milutinova) igrati u Japanu bez BOGIJA - POD USLOVOM DA POBEDI ITALIJU. Zato manje komentara o Hrvatima da nam ne ureknete reprezentaciju pred utakmicu sa Italijom!!!
(statističar, 03. jul 2021 18:56)

Što ne bi Bogdan igrao u Japanu kada je igrao poslednju utakmicu i dao 20 i kusur koševa. Igraće i večeras. Veći problem je ako Atlanta udje u finale. To je teoretski 7 utakmica. Ma neka je i pet od Bogdan nema ništa za OI. To je min 18 dana a OI počinju 23 jula

b1321

pre 2 godine

Konačno jedna utakmica da ličimo na nešto... Bjelica ovako nije odigrao od prošle olimpijade, Micić odličan, Teodosić smanjio ludiranje i izgubljene lopte, pa čak i odbranu odigrao solidno i svi ostali svaka čast... Jedino Boban baš loše, nekako nevidljiv, ali ona trojka ga malo vadi! Sve u svemu, ako se ovako bude igralo imamo čemu da se nadamo!

Bodiroga

pre 2 godine

Gledam reprezentaciju 50 godina. Samo nekoliko konstatacija:
1. I stara Juga i Srbija su uvek imale centre od kojih su se svi plašili. Marjanović je najveća naša bruka u istoriji.
2. Neugrani su. Mnogo igrača koji do sada nisu igrali zajedno.
3. Znali smo i gori da odemo na neko takmičenje - 2002. poslednje mesto na turniru u Beogradu.
4. Da li će Bogdan uopšte stići do 23. jula? Bez njega, Milutonova, Kalinića i Lučića biće užasno, užasno teško.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je Kokoskov,nije ovo lose. Mislim da nije moglo vise sa ovim sastavom. Dobro koristi i Bobija ,negde moze da odigra negde i ne. Danas je i Teodosic proradio .Meni je i Micic ekstra. Ako se desi da moze da dodje Bogdan i odigra svasta moze ova ekipa. Kao da napreduju ,sutra nam je najvaznija utakmica sa Italijom. Tu ce biti prava provera,jer su jaki.Zaboravio sam Petruseva ,dobar igrac.

Romantic

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

Ne razumeš ti ništa...

michigenac

pre 2 godine

Bobi treba da bude igrac uloge a ne u rotaciji, nadam se da ce se Milutinov oporaviti, dobro bi bilo danas da je Radulja tu. Naprijed Srbija!

Legolas

pre 2 godine

Lepo sam ja davnih dana pricao da je Djordjevic trenercina za ovog Kokoskova. On bi i Filipine i Dominiku razbio 60 razlike. Ovaj jedva…

Čiki

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro

dd

pre 2 godine

Без обзира на све, добили ову утакмицу или не, за мене, Кокошков је велика превара.

toni bandera

pre 2 godine

Ljudi misle da je singapurćanima lako uvaljati gvoždje, a u stvari meni nema ništa te¿e nego kad je stvar “gotova” na papiru. Dajte anere da se igramo, manite me dečulrije, jer protiv njih uvek namerno “viteški” izgubim.

Valentin

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

артиљерац

pre 2 godine

@ TT На жалост,тај филм нећеш моћи да гледаш јер се не приказује.Одавно.

Scotland-20:D

pre 2 godine

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.
(medalje, 03. jul 2021 16:36)

Sve republike SFRJ su naslijedile dug, a možeš provjeriti da je bilo razdoblja kada je u pocetnu petorku bilo pet Hrvata.

Mislilac

pre 2 godine

Zaista neozbiljno od strane Kokoskova jer odmara naseg najboljeg sutera Dobrica kako kazu neki. Nadam se da cemo proci u finale pa da ga ubaci malo da igra.

Čiki

pre 2 godine

Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca. 
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.
(drvobradi, 03. jul 2021 18:12)

A mi smo kao dobri? Gledao sam većinu utakmica u svim grupama. Slovenci poljacima za poluvreme ubace 64 poena. Dončić, Prepelič, Dragić igrao samo jednu utakmicu. Biće tesno sa domaćinom Litvanijom. Gledao sam grupu u Splitu gde Brazil dominira ali nemci su tu negde po igri kao i mi. Rusi podbacili. I na kraju gledao sam neke utakmice u Kanadi. Domaćin favorit ali ni Turci nisu loši. Česi i Grci? Najslabija je naša grupa. Samo dve ekipe koje nešto znaju ostale su krš. Imali smo sreće pri žrebu. Pitanje je kako bi bilo da nam je pao neko teži obzirom da niko nije u formi. Ništa spec nismo pokazali

Buha

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.
(Ognjen Drinski, 3. jul 2021 16:34)

Pogresili ste svi.
Serhio Ljulj svira na egzitu drugo vece a Jokić je umoran.

xD

pre 2 godine

Ljudi ovo je lose...ja ne ocekujem puno od nasih ako ne poboljsaju kretanje u reketu, odbranu , a i bolji napad brze da ide to sa dodavanjem, otvaranjem i blokovima... nadam se da igraju eto dovoljno dobro cisto da pobede.Mozda je to i najbolje takticki kokoskov da uradi...ko zna, mozda smo naucili dobro da foliramo kao tim a ne da pokazemo 90% sve sto znamo....

Pop

pre 2 godine

Kao sto napisa neko - da Micic usporava igru. To ne lezi ovoj ekipi a nekim drugima lezi. Nama lezi brza igra sa Bogdanom, napad koji traje 15 sekundi maksimalno, kontre. Poziciona igra zbunjuje, nije to sah.

Драгивоје

pre 2 godine

Контрола????
Нема контроле, већ беспотребно срљање баш када треба контрола!!!

Crna mamba

pre 2 godine

Mi moramo da napravimo mrgu u reketu. Odavno sve neke pihtije u odbrani. Ne mozes rako da osvojis zlato bilo gde. Tu i da je Jokic opet bi nas busili u odbrani. Milutinov je dobar ali nepouzdan. I on je sklon povredama. Generalno kad gledas nase sve se nesto plasis da se ne povrede. Svi stakleni

Kikujiro

pre 2 godine

Kakvo mučenje, sreća što su nam sudije pomogle inače ne smem ni da pomislim kakva bi to tragedija bila, sa ovakvom igrom gde su nam trojke najvažnije i gde svi muče loptu do besvesti gotovi smo sutra.

Riva

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah

komentarista

pre 2 godine

rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao pa dobio na sreću slobodna bacanja. marjanović kao da je prvi put u životu video loptu. njega u odbran niko ne postuje a isok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene i pronalazili igrače imali rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao, pa dobio na sreću slobodna bacanja. i to ne samo jednom. marjanović kao da je prvi put u zivotu video loptu. njega u odbrani niko ne poštuje a visok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene, pronalazili igrače i često imali dobre pozicije za otvoren šut. mozda im nedostaje samo malo samopouzdanja, to je zadatak trenera.

Zvezda

pre 2 godine

Bolje da ne idemo na OI. Nemamo tim. Ovo što je sada ne liči na tim. Jedva smo se plasirali na EP. Jeste da fale neki igrači ali OI su za nekoliko nedelja. Ekipa treba da se uigrava. Izgleda da nema volje, žara. Odbrana katastrofa. Teo nikada nije igrao odbranu. Ekipa spora

Sima

pre 2 godine

Zna Puerto Rico da ne moze protiv petostrukog prvaka sveta! Idemo napred Srbija pa u finalu protiv Italije sta bude bice!
(ElHombre, 3. jul 2021 17:00)

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima Srbije pored Petruševa dok se nepojavi konačno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču i lakočom igranja te dobrom odbranom pored postizanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima pored Petruševa dok se nepojavi konasčno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču odbranom i davanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

Djuradj

pre 2 godine

Realno sudije navlacili za nas. Domacinsko sudjenje. Ne mogu da kazem da su Portorikanci pokradeni jer to znaci da ti neko uzeo pobedu ali sudije su nam bile sesti igrac i bilo je veoma ocigledno.

Valentin

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

Čiki

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro

Riva

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah

Kikujiro

pre 2 godine

Kakvo mučenje, sreća što su nam sudije pomogle inače ne smem ni da pomislim kakva bi to tragedija bila, sa ovakvom igrom gde su nam trojke najvažnije i gde svi muče loptu do besvesti gotovi smo sutra.

Sima

pre 2 godine

Zna Puerto Rico da ne moze protiv petostrukog prvaka sveta! Idemo napred Srbija pa u finalu protiv Italije sta bude bice!
(ElHombre, 3. jul 2021 17:00)

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.

Scotland-20:D

pre 2 godine

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.
(medalje, 03. jul 2021 16:36)

Sve republike SFRJ su naslijedile dug, a možeš provjeriti da je bilo razdoblja kada je u pocetnu petorku bilo pet Hrvata.

dd

pre 2 godine

Без обзира на све, добили ову утакмицу или не, за мене, Кокошков је велика превара.

Mislilac

pre 2 godine

Zaista neozbiljno od strane Kokoskova jer odmara naseg najboljeg sutera Dobrica kako kazu neki. Nadam se da cemo proci u finale pa da ga ubaci malo da igra.

xD

pre 2 godine

Ljudi ovo je lose...ja ne ocekujem puno od nasih ako ne poboljsaju kretanje u reketu, odbranu , a i bolji napad brze da ide to sa dodavanjem, otvaranjem i blokovima... nadam se da igraju eto dovoljno dobro cisto da pobede.Mozda je to i najbolje takticki kokoskov da uradi...ko zna, mozda smo naucili dobro da foliramo kao tim a ne da pokazemo 90% sve sto znamo....

Zvezda

pre 2 godine

Bolje da ne idemo na OI. Nemamo tim. Ovo što je sada ne liči na tim. Jedva smo se plasirali na EP. Jeste da fale neki igrači ali OI su za nekoliko nedelja. Ekipa treba da se uigrava. Izgleda da nema volje, žara. Odbrana katastrofa. Teo nikada nije igrao odbranu. Ekipa spora

Legolas

pre 2 godine

Lepo sam ja davnih dana pricao da je Djordjevic trenercina za ovog Kokoskova. On bi i Filipine i Dominiku razbio 60 razlike. Ovaj jedva…

komentarista

pre 2 godine

rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao pa dobio na sreću slobodna bacanja. marjanović kao da je prvi put u životu video loptu. njega u odbran niko ne postuje a isok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene i pronalazili igrače imali rezultat izlgeda bolje nego što je bilo na terenu. pobeda dolazi kroz 34:9 slobodnih bacanja. micić imao deset. teško su davali poene iz igre. micić se zaletavao ka košu, zaglavio, nije znao šta sa loptom, pao, pa dobio na sreću slobodna bacanja. i to ne samo jednom. marjanović kao da je prvi put u zivotu video loptu. njega u odbrani niko ne poštuje a visok 2,21 m. jadno. nije bilo lepo za gledati. odbrana tima nikakva. puerto rikanci su lako kreirali poene, pronalazili igrače i često imali dobre pozicije za otvoren šut. mozda im nedostaje samo malo samopouzdanja, to je zadatak trenera.

Bodiroga

pre 2 godine

Gledam reprezentaciju 50 godina. Samo nekoliko konstatacija:
1. I stara Juga i Srbija su uvek imale centre od kojih su se svi plašili. Marjanović je najveća naša bruka u istoriji.
2. Neugrani su. Mnogo igrača koji do sada nisu igrali zajedno.
3. Znali smo i gori da odemo na neko takmičenje - 2002. poslednje mesto na turniru u Beogradu.
4. Da li će Bogdan uopšte stići do 23. jula? Bez njega, Milutonova, Kalinića i Lučića biće užasno, užasno teško.

Čiki

pre 2 godine

Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca. 
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.
(drvobradi, 03. jul 2021 18:12)

A mi smo kao dobri? Gledao sam većinu utakmica u svim grupama. Slovenci poljacima za poluvreme ubace 64 poena. Dončić, Prepelič, Dragić igrao samo jednu utakmicu. Biće tesno sa domaćinom Litvanijom. Gledao sam grupu u Splitu gde Brazil dominira ali nemci su tu negde po igri kao i mi. Rusi podbacili. I na kraju gledao sam neke utakmice u Kanadi. Domaćin favorit ali ni Turci nisu loši. Česi i Grci? Najslabija je naša grupa. Samo dve ekipe koje nešto znaju ostale su krš. Imali smo sreće pri žrebu. Pitanje je kako bi bilo da nam je pao neko teži obzirom da niko nije u formi. Ništa spec nismo pokazali

Pop

pre 2 godine

Kao sto napisa neko - da Micic usporava igru. To ne lezi ovoj ekipi a nekim drugima lezi. Nama lezi brza igra sa Bogdanom, napad koji traje 15 sekundi maksimalno, kontre. Poziciona igra zbunjuje, nije to sah.

PG13

pre 2 godine

Jel mi imamo dozivotni ugovo sa PEAK. Ja gore garniture nisam vidio. To izgleda tako slampavo i ruzno naspram ovi Nike od Puerto Rico. Vratite nam Nike

Драгивоје

pre 2 godine

Контрола????
Нема контроле, већ беспотребно срљање баш када треба контрола!!!

Patriota

pre 2 godine

Zemlja kosarke a Pionir nije krcat??? To zaista ne razumem. Treba da je jos 10 hiljada ljudi ispred dvorane. U cemu je stos? Pa jel nam to nacionalni sport ili nije?

michigenac

pre 2 godine

Bobi treba da bude igrac uloge a ne u rotaciji, nadam se da ce se Milutinov oporaviti, dobro bi bilo danas da je Radulja tu. Naprijed Srbija!

Legolas

pre 2 godine

Pooazali smo da možemo mnoooogo loše da odigramo.
U odbrani naročito.
Sa Portorikom nema šale.
Bolji smo,ali ako se zezamo po terenu,i širimo ruke,ima da nas rasture,ne pobede.
Dzabe nam i Vasa i Jokara i Teo,ako smo neozbiljni i neodgovorni.
Kokoškov mora da nauči da treba i da podvikne nekad.
Gospodin je,al na zadatku,nije na mirovnoj misiji u hinduističkom hramu.
Svi neka se upale i uozbilje.Igrači i odbrana najpe i ne bi smelo da bude problema.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima pored Petruševa dok se nepojavi konasčno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču odbranom i davanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

Zmaj Strasni

pre 2 godine

@NBA live

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nadam se da će pokazati bolju igru nego u grupi? Evo Italijani odvalili Dominikansku republiku. Vodili i preko 30 poena. A mi se sa istom mučili. Ono u grupi je bilo blagi užas od igre i protiv Dominikanske republike i protiv Filipina…

medalje

pre 2 godine

Budimo ljudi, ne prisvajajmo medalje od 1992 do 2006!!!
(vamos portoriko!!, 3. jul 2021 16:26)

zasto da ne - cak i sfrj medalje su nase jer se mi nismo otcepili - nasledili smo dugove i sve stvari koje nisu dobre iz sfrj - zasto ne bismo nasledili i dobre stvari onda? uostalom okosnicu svakog sfrj tima su cinili srpski igraci.

Pokatolicenom Srbinu

pre 2 godine

(Riva, 3. jul 2021 15:03)

Cutite i poklopite se usima, pokatoliceni Srbi. Vas najbolji igrac je bio Srbin. Ne mozete bez Srba nista da uradite u kosarci. Zasto ne bismo prisvajali titule koje nama pripadaju? Zasto ne bismo prisvajali titule drzave koju smo mi jedini priznavali, a vi se brze bolje otcepili? Da nije bilo masnog Tita, ne bi ni vas bilo. U 1. i 2. svetskom ratu ste bili na strani okupatora, a zahvaljujuci nama ste opstali kao lazna nacija i drzava.

Sveznadar

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)
Obojica nemate pojma. Kampaco je filipinac, Ljulj urugvajac, a jedini portorikanac vredan pomena je Felix "Tito" Trinidad, al' on je bokser pa ga nema, tako da lagano bijemo ove.

NBA live

pre 2 godine

Za sve vas velike znalce,inace ONA EKIPA iz Atine 95' je otisla na EP tako sto je jedvaaaa dobila BUGARSKU u kvalifikacijama a posle znamo svi sta je bilo...Podrska za ove momke,bitno je da se ode na OI a posle uz tempiranje forme i atmosfere se uzima medalja....

Crna mamba

pre 2 godine

Mi moramo da napravimo mrgu u reketu. Odavno sve neke pihtije u odbrani. Ne mozes rako da osvojis zlato bilo gde. Tu i da je Jokic opet bi nas busili u odbrani. Milutinov je dobar ali nepouzdan. I on je sklon povredama. Generalno kad gledas nase sve se nesto plasis da se ne povrede. Svi stakleni

*profesor*

pre 2 godine

Izvinjavam se za malo duzi post odmah.
Sramota treba da bude svakoga ko prica lose o Teodosicu. Covek je LEGENDA nase kosarke, i sto je najbitnije kad se vec toliko pljuje Jokic, Teo je jedan od retkih nasih kosarkasa koji je uvek bio tu za reprezentaciju. Cak je i povredjen jedne godine leto ipak proveo sa momcima. (takav odnos nisu imali ni Djordjevic, Divac i ostali.. Mozda jedino Bodiroga je takav bio). I danas je nas glavni igrac u napadu. Samo poene gledate, a ne vidite koliko nam je igra tecnija kada on igra. Svaki napad ima svoju minijaturu. Srecom to treneri vide i odlucuju, a ne publika koja u zivotu nije pogledala 10 basketa ali zna da kritikuje sto je covek pao, iako se na snimku vidi zasto je pao. U odbrani je problem u ovim godinama i zato vise ne moze da bude apsolutno glavni jer zahteva dodatna pokrivanja i strana pomoci mora da radi kao sat kada je on u igri. Ali to oni kao tim mogu da uvezbaju. Takav igrac je ZLATA vredan kada dogovorene akcije ne prolaze, tada je potreban mozak i improvizacija. A to niko ne moze bolje od Tea.

VOSAK

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Jugo titule ?
od raspada JUGOSLAVIJE, SRBIJA je sama osvojila sve :) više puta, i više puta igrala finala

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Hoce li opet surova karma da se poigra sa samoprozvanom zemljom kosarke zbog one Borine kradje Argentinaca pa ne samo da titule nisu videli nego mozda i ne odu na najvece takkicenje. Ma mozete otici ali titule vise nema nikad za vas. Prokletstvo ce vas pratit kao i nas zbog postolja. Karma je cudo. Prisvajajte Jugo titule i tisina buahahhaahhahhahahahahah
(Riva, 03. jul 2021 15:03)


Od 2009 i same Srbije ovo su medalje…

Srebro (2 mesto) 2009 na EP

Srebro (2 mesto) 2014 na SP

Srebro (2 mesto) 2016 na OI

Srebro (2 mesto) 2017 na EP

Hrvatska od kada je postala nezavisna 1992


Srebro (2 mesto) 1992 na OI

Bronza (3 mesto) 1994 na SP

Bronza (3 mesto) 1994 na EP

Bronza (3 mesto) 1995 na EP

Posle te bronze 1995 godine vaš ratni zločinac Tuđman je naredio da sa istog siđete. Više se nikada na isto niste vratili…

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dobrič mora što pre da bude na raspolaganju selektoru kao i Kainič 2 igrača koja su medju najbitnijim igračima Srbije pored Petruševa dok se nepojavi konačno i Milutinov na poziciju centra Portoriko uvek nezgodna ekipa po Srbiju još kad nismo kompletni i nema igrača sa izrazitiom skočnošču i lakočom igranja te dobrom odbranom pored postizanje koševa u napadu onda to nikako nije dobro za Srbiju i uigravanje ekipe.

Nikola

pre 2 godine

Peak dobro plaća KSSu, Adidas ili Nike nikada nebi platili tu cenu, recimo imamo bolje uslove od Nemačke, a Peak je takođe i njima sponzor. Nosimo njihovu opremu od svetskog prvenstva u Turskoj 2010. Zašto bi menjali nešto što je dobro? Ako savez smatra da možemo dobiti nešto lepše, mogu poslati nekog dizajnera, ali bi voleo da Peak ostane, jer su pravi prijatelji i partneri naše reprezentacije. U njihovoj glavnoj radnji u Guangdžou pradaju se dresovi naše, ali i Nemačke, Crnogorske i svih ostalih reprezentacija, čak možeš i tražiti da ti ištampaju broj i ime. Dobra firma, kvalitetna oprema, a uvek može bolje, meni su i ovi dresovi dobri, pogotovo plavi.

toni bandera

pre 2 godine

Ljudi misle da je singapurćanima lako uvaljati gvoždje, a u stvari meni nema ništa te¿e nego kad je stvar “gotova” na papiru. Dajte anere da se igramo, manite me dečulrije, jer protiv njih uvek namerno “viteški” izgubim.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)

Kampaco je Argentinac.. Strašno ko sve danas ima pristup internetu..

Vilingrađanin

pre 2 godine

Kakav god da nam je sastav moramo da odemo na OI jer to zaslužujemo. Ameri su najavili tim koji je realno ubedljivo najjači od svih tako da se praktično zna ko osvaja zlato a mi da se sa Kanadom, Fancuskom, Španijom i još par reprezentacija borimo za finale. Mislim da je Eurobasket sledeće godine apsolutni prioritet i da svi košarkaši moraju da budu praktično mobilisani!

ANALiticar

pre 2 godine

Bobi najgora utakmica ikad. Nije mogao da se sastavi. Ostali ok. Videcemo sa Italijanima, samo malo borbeniji stav sa imaju, mora da poginu na terenu da bi dobili Talijane

Branimir

pre 2 godine

Najbolja utakmica do sada, sada ono sto smo cekali...za zelenim stolom smo dobili sansu da imamo turnir i da sa Italijom bijemo bitku... Hrabro momci...samo napred...

Milos

pre 2 godine

Na komentar odgovor. 5 titula prvaka sveta zajedno sa medaljama iz doba Jugoslavije. 2 kao Srbija. Od svih zemalja bivse Jugoslavije samo je Hrvatska uzela jednu bronzu. Moralno a i po ucinku i svim parametrima i statistikama fer je da kazemo da smo naslednici titula iz doba bivse Juge. Ili u najmanju ruku da delimo prve tri.. Okreni obrni Srbija je svetska sila u Kosarci

Zorz Vea

pre 2 godine

Protivnici kao što su Filipini i Dominikanska Republika teško da mogu da nam otvore sve karte ovog tima, uz dužno poštovanje. Mislim da će selektor Kokoškov izvući ono najbolje kad bude najpotrebnije iz ove ekipe. Kada se iskristališe prva petorka, sve će leći na svoje mesto. Soliranje, nadam se, neće morati dolaziti do prevelikog izražaja. Za mene je lider, trenutno, Boban Marjanović. Srećno i napred u pobedu.

Samo sloga Srbina Spasava!

Živela Srbija!

KoRn

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.

Ognjen Drinski

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.

Јабучило

pre 2 godine

da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji
(mile, 03. jul 2021 16:19)

Пусти ти то кад игра репрезентација...
У тим утакмицама се не ужива, него се навија.

Sub013

pre 2 godine

Teo nikada ni u jednom klubu ne igra toliko pozrtvovano kao za reprezentaciju, a jos su kvalifikacije, cak ga je i u NBA bilo briga da se trudi, naklon do poda doktore!

VOSAK

pre 2 godine

Molim te, navedi datume kada je Srbija osvojila prvenstvo sveta svih tih pet puta.

Hvala unpred.
(Sima, 03. jul 2021 19:38)

2002 poslednji put ?
Šta, da nije osvojila CG, ko drži taj trofej ?
SMEŠNI STE

mc

pre 2 godine

Ali kada Sedlacek kaze "Teodosic je svojim ulaskom uneo neophodnu cvrstinu u odbranu" ne znas da li da se smejes ili da places...

Doduse, svaka cast za Teodosica, stvarno je bio angazovaniji ovaj put u odbrani nego inace...

323

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.
(Valentin, 3. jul 2021 17:42)


Pa ne znas sta gledas. Prosto. Ti ne vidis da je covek dao 21 poen i da je imao 8 asistencija? Zato te pitam, sta gledas?? Bolje je za tebe da ne gledas..

Ilija

pre 2 godine

Teo je takav biser,kakvu on magiju ima u rukama to je strašno. Povrede su ga stalno pratile i to smo platili na evropskom i na svetskom. Sa njim bi tukli Slovence sigurno i bili svetski šampioni. Jokić će imati najbolju nba karijeru to je sigurno ali učinak u repki kao Teo neće imati nikada, jer mi nemamo atlete kao što su crnci ni njihove brzine da zuje oko Jokica.Imati Tea kao drugog pleja znači da smo jaki kao zemlja i bez Jokica ako se bude Bogdan vratio i Nikola, Lučić i Milutinov

Romantic

pre 2 godine

Gledam utakmicu, i zaista ne razumem kako je Micic uspeo da bude MVP? Pamtim ga jos iz Zvezde, gde je unazadio ekipu.. Sada gledam koliko guši i solira u reprezentaciji.. Zaista je sasvim ispodprosečan igrač. Teodosic je za njega izmislio košarku.. Pa i Jovic.

Ne razumeš ti ništa...

Браво момци

pre 2 godine

Молим вас господо,да не тражите длаку у јајету.Па овај Порторико би Доминикану и Филипине појео као ужину,а ми смо били са њима повуци-потегни,због нашег старог стила званог лако ћемо.Данас је то било много боље.Не сумњам у победу против Италије.Шта ћемо урадити на ОИ видећемо.Васа и Милош најкориснији играчи Европе делују истрошено,и то је нормално,али видели сте колико магије има у тим рукама.Не сумњајте да ће сви играчи дати свој максимум на ОИ,за колико ће то бити довољно,борбу за медаљу или за неко осмо место, у том случају није ни битно."Ко сме,тај може,ко не зна за страх,тај иде напред"Војвода Живојин Мишић.

marko992

pre 2 godine

Odusevio me je Teodosic,njegov odnos prema drzavnom grbu je za primer!
Mnogo se trudio u odbrani,vidi se da mu je bas stalo.
Svaka cast!

Pantagruel

pre 2 godine

Порторико нас је, ако ме сећање добро служи, најмање једном непријатно изненадио и кад смо имали много звучнија имена у репрезентацији него што имамо данас.

realnost

pre 2 godine

Sve ovo izgleda dosta bolje u odnosu na zadnje dve utakmice. Svi su ok...ali po meni, Avramovic je fantastican. Brz, siguran, dobar pregled igre. Fali mu jos malo samopouzdanja i bice savrsen. Videcemo drugo poluvreme...

Milan

pre 2 godine

@PG13 Konstatacija vam je na mestu ali moram da vas podsetim da nam je peak jedini pruzio podrsku i ponudio ugovor kada nam je preprezentacija bila u velikim problemima, to treba postovati. Sto se tice igre, najlepse nase izdanje na turniru do sada, zelim momcima da nastave u istom ritmu.

Марко

pre 2 godine

Neki ovde se zadovoljavaju pobedom ali igra nam je nikakva. Ekipa Portorika jedna ispod proseka ekipa. Beogradski turnir je najslabiji od sva četiri turnira. U Splitu Brazil, domaćin i Nemačka, U Litvaniji Poljska, domaćin i Slovenija, u Kanadi domaćin, Grčka, Turska, Češka. Ne miriše ovo na dobro
(Čiki, 3. jul 2021 17:45)

Не слажем се да је група у Сплиту јача од наше. На последњем СП-у пре две године учествовале су све репрезентације са београдског турнира, док Мексико и Хрватска нису учествовали. На последњем СП-у Србија је стигла до четвртфинала, док то ниједна репрезентација из Сплита није успела. На последњем СП-у Доминикана је избацила Немачку. На последњем СП-у Бразил је био 13, а Порторико 15.

Čiki

pre 2 godine

PRVO DA SRBIJA POBEDI NEZGODNU ITALIJU KOJA NEMA NIKAKAV PSIHOLOŠKI PRITISAK - pa onda pišite komentare o hrvatskoj reprezentaciji!!! Na sajtu ESPN-a, kao i u mnogim američkim mejstrim medijima BOGDAN se vodi kao povređen i šanse da večeras igra KLJUČNU utakmicu protiv Baksa su pola-pola. Ako ne bude igrao večeras, budite sigurni da će ostati u Americi da leči povredu i da će naša reprezentacija OSAKAĆENA na centarskoj liniji (još nije poznat status Milutinova) igrati u Japanu bez BOGIJA - POD USLOVOM DA POBEDI ITALIJU. Zato manje komentara o Hrvatima da nam ne ureknete reprezentaciju pred utakmicu sa Italijom!!!
(statističar, 03. jul 2021 18:56)

Što ne bi Bogdan igrao u Japanu kada je igrao poslednju utakmicu i dao 20 i kusur koševa. Igraće i večeras. Veći problem je ako Atlanta udje u finale. To je teoretski 7 utakmica. Ma neka je i pet od Bogdan nema ništa za OI. To je min 18 dana a OI počinju 23 jula

mile

pre 2 godine

5 minuta prve cetvrtine a strucnjaci vec sve greske uocili neznalica kokoskov, teodosic, anjdjusic, ma sve same neznalice . Nikad se nece opametiti umesto da uzivaju u kosarci pa nek pobedi ko je bolji

Sima Strahota

pre 2 godine

Ovi koji kritikuju danasnju igru, NEMAJU POJMA o kosarci, totalni kosarkaski analfabeti i neznalice.
Vrlo dobra igra nasih, dobijamo i Italiju sutra...

Branimir

pre 2 godine

Zasluzili smo po kvalitetu i uticaju u svetu kosarke da imamo turnir kod nas, sutra nas ceka Italija i sa puno volje i zelje a pre svega znanja i mudrosti neka nasi pobede

2CRAZY

pre 2 godine

Ovo je bilo vec nesto ozbiljnije, na pocetku smo se mucili, ali Avramovic je uneo prekopotrebnu brzinu i ritam, Andjusic je bio siguran, Teo je cak poceo i odbranu da igra, Bjelica precizan... Petrusev nije bio nikakav faktor ni na ovom ni na proslim mecevima, morace mnogo bolje, Marjanovic je bio beskoristan u napadu, a kao takvog ga ni ne treba drzati u mecu, jer u odbrani je slabost, pa nema poente da bude na parketu, ako ofanzivno nista ne radi, ali to je verovatno bilo moranje, jer smo bez Milutinova i Jokic, jednostavno nema ko vise od centra da igra, Milutinov je prekopotreban.
Micic je konacno odigrao kako ume.

Gde ja živim

pre 2 godine

Na momente lepo, lepršavo, fino u odbrani (čak i Teo krenuo da kidiše u jednom momentu uplaših se da se ne ušine :), onda opet par trenutaka kao da su se sreli 5 minuta pre utakmice. Na svu sreću ovih prvih stvari mnogo više. Neka tako bude (za nijansu i bolje) sutra pa posle imate 20 dana da se dogovorite šta i kako. Idemo momci, samo jako do Tokija.

NesaPesa

pre 2 godine

Ne piši poluistine! Jugoslavija jeste u poslednjem mecu kvalifikacija za EP 1995. dobila Bugarsku posle produžetaka, ali ta pobeda nije uticala da ide na EP jer je završila kao prva u grupi sa 4 pobede i bez poraza ispred Turske koja je imala jedan poraz. Da je izgubila od Bugarske opet bi bila prva zbog kos razlike koja je bila +70 dok je Turska imala +7. Inace, sve ostale timove je dobila sa 20 i vise razlike. Kako tako namerno sakrijes informacije samo da bi bio u prvu iako nisi?
(Zmaj Strasni, 3. jul 2021 17:06)

Prvo pokupi brdo lajkova lik koji tvrdi da smo pobedom u POSLEDNJEM kolu jedva se kvalifikovali na EP 1995 a onda posle toga svi živi lajkuju odgovor da smo se već bili kvalifikovali i bez te pobede na Bugarskom u POSLEDNJEM kolu.

A mi sa Bugarskom igrali u PRVOM kolu na početku kvalifikacionog turnira. Pokazatelj koliko ima kvazi poznavalac košarke i koliko je irelevantan odnos +/- na komentarima.
Inače jeste bilo jedva i na mišiće i ko zna u kom bi pravcu scee krenulo da je taj meč izgubljen.

realnost

pre 2 godine

Odigrali su koliko im treba. 20 razlike protiv Portorika, uz minimalan napor, nije mala stvar. Deluje tanko, ali vidi se iz utakmice u utakmicu da polako sve dolazi na svoje mesto. Protiv Italijana sve manje od 10 razlike za nas bi bilo iznenadjenje. Kokoskovu ostaje dilema koga vodi na OI.

drvobradi

pre 2 godine

@Čiki
Jesi li ti pogledao bilo koji od tih turnira ili sudis po imenima? Grčka se raspada (i njih smo tukli), Hrvatska jos gora, jedva dobila Tunis, koji ima jednog igrača a ostali jedva znaju osnove, sada gube od Nemaca.
Nijedna reprezentacija ne igra dobro, pogotovo one sa igračima u jakim NBA timovima. Nedovoljno oporavljeni i neuigrani su skoro svi sem SAD.

Walldorf

pre 2 godine

Portoriko je ozbiljna nacionalna selekcija, i bilo je neophodno da naša selekcija pokaže malo više od onoga što smo gledali u prve dve utakmice. Igrali smo dobro, smisleno, efikasno uz vrlo dobru igru u odbrani.Sve u svemu, kako se i očekivalo. Imamo selekciju sastavljenu od proverenih, kvalitetnih, iskusnih igrača i očekujem da u nadmudrivanju sa Italijanima pokažemo najviše što u ovom trenutku možemo. To će biti sasvim dovoljno da osvojimo ovaj turnir, uveren sam u to. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

b1321

pre 2 godine

Konačno jedna utakmica da ličimo na nešto... Bjelica ovako nije odigrao od prošle olimpijade, Micić odličan, Teodosić smanjio ludiranje i izgubljene lopte, pa čak i odbranu odigrao solidno i svi ostali svaka čast... Jedino Boban baš loše, nekako nevidljiv, ali ona trojka ga malo vadi! Sve u svemu, ako se ovako bude igralo imamo čemu da se nadamo!

bruder

pre 2 godine

Dobra igra, nasha igra. Na nekih 80% je ovo bilo i bilo je dovoljno da odlicne i inspirisane Portorikance razbiju 20 razlike. Meni je Bobi najslabija karika od nosioca igre. Uz povrarak Bogdana, Kaline, Milutinova...jedna izuzetna ekipa dostojna srpskog grba.

Beograđanin

pre 2 godine

Ovi klinci bi mogli, umesto što paniče, da potraže na internetu kakve smo rezultate beležili u pripremnim mečevima u prethodnih tridesetak godina, a kakvi smo bili na turnirima. Često smo znali da svega dve utakmice pobedimo, a na kraju osvojimo šampionat koji je tada bio na programu.

Beле

pre 2 godine

Dobro je, podižemo formu. Treba popraviti brzinu izlaska na loptu, veoma smo ranjivi na šuteve za 3 poena. S druge strane, treba popraviti i kvalitet dodavanja za šut jer neki naši igrači i dalje više vode računa o egzibiciji prilikom dodavanja i dodaju ,,koske", pa ,,šuter" mora da se savija i bori se za ravnotežu da bi se ponovo namestio za šut. Posle toga najčešće sledi promašaj ili odlaganje šuta zbog izgubljenog tajminga ili narušenog stereotipa kretanja. Eh kad se setim kako je Žoc dodavao loptu svojim saigračima uvek u visini glave ili grudi tako da ih je prosto terao da postignu koš iz svojih pozicija. Na dobrom smo putu, idemo dalje...

jsx

pre 2 godine

@Ciki
Mi smo bili 5. na SP sto je bolje od bilo koje evropske reprezentacija koja mora da se kvalifikuje, a na takmicenjima pre toga smo bili jos bolji (ne znam koliko daleko se gleda za rejting). Prema tome, logicno je da imamo najlaksi kvalifikacioni turnir, nece valjda Litvanija koja nije prosla cetvrtfinale poslednjih par takmicenja ili Slovenija koja nije ni bila na SP (zbog idiotskih kvalifikacija, ali opet).
Mozda smo imali srece donekle u zrebu, mrzi me da trazim kriterijume, ali smo svakako to zasluzili. E sad, treba dobiti Italiju, to se slazem da nece biti lako, ali lici da podizemo formu.

артиљерац

pre 2 godine

@ TT На жалост,тај филм нећеш моћи да гледаш јер се не приказује.Одавно.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je Kokoskov,nije ovo lose. Mislim da nije moglo vise sa ovim sastavom. Dobro koristi i Bobija ,negde moze da odigra negde i ne. Danas je i Teodosic proradio .Meni je i Micic ekstra. Ako se desi da moze da dodje Bogdan i odigra svasta moze ova ekipa. Kao da napreduju ,sutra nam je najvaznija utakmica sa Italijom. Tu ce biti prava provera,jer su jaki.Zaboravio sam Petruseva ,dobar igrac.

Buha

pre 2 godine

Kampaco jedini portorikanac vredan pomena a ovde ga nema, tako da trebalo bi da lagano bijemo ove.
(stevica kurcubic, 03. jul 2021 15:14)
Pogrešio si Kampaco je argentinac a portorikanac je Serhio Ljulj.
(KoRn, 3. jul 2021 16:01)

Pogrešio si ti. Serhio Ljulj je Tunižanin a Portorikanac je El Fardu Ben.
(Ognjen Drinski, 3. jul 2021 16:34)

Pogresili ste svi.
Serhio Ljulj svira na egzitu drugo vece a Jokić je umoran.

Bogdan

pre 2 godine

Da smo pobedili u nekoj napetoj utakmici sa malo poena i sa mnogo grešaka, ne bih bio zadovoljan. Neće sutra uveče biti lako sa Italijom ali verujem da možemo sutra još bolju utakmicu da odigramo.

marko992

pre 2 godine

Sasvim solidna igra,Bjelica,Andjusic,Teodosic,Micic(mora smanjiti soliranje),Petrusev su izneli teret ovog meca.Marjanovic bas jako slab u odbrani,mnogo nedostaje Milutinov.Avramovic i Dobric takodje dobri.
Ocekujem jos bolju igru protiv Italije a samim tim i sigurnu pobedu.

kocka2

pre 2 godine

svaka cast teu na igri..naravno ima tu jos malo nonsalantnosti ali to kod njega varira u odnosu na ozbiljnost protivnika..ali se u velikoj meri podredio ulozi u timu i predaje palicu vasi da vodi..samo napred i uz maksimalnu koncentraciju protiv italijana nece biti problema

Djuradj

pre 2 godine

Realno sudije navlacili za nas. Domacinsko sudjenje. Ne mogu da kazem da su Portorikanci pokradeni jer to znaci da ti neko uzeo pobedu ali sudije su nam bile sesti igrac i bilo je veoma ocigledno.