Ponedeljak, 28.06.2021.

07:50

Bogdanović 3/16, dominacija Midltona i Janisa – Milvoki vratio brejk

Milvoki Baksi savladali su Atlanta Hokse 113:102 u trećem meču finala Istoka.

Izvor:

Bogdanoviæ 3/16, dominacija Midltona i Janisa – Milvoki vratio brejk IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 2 godine

Bogdanović je totalno prosečan igrač, puno utakmica sam gledao, retko kad bljesne a obično mu je prosek smešan, jedva ubaci nešto, neverovatno. U odbrani je skroz ok. Eto, pa sad ko nije realan neka lupa minuse

Roki

pre 2 godine

Samo da je njemu Dulo da malo umoci u one sarmice i da za protivnike ima Drcu i Ticu, da mu se dodele 40 slobodnih bacanja, davao bi po 50 poena. A ako mu ne dodele da kaze 'eto neka vam onda Midlton igra za reprezentaciju'.

The Unforgiven

pre 2 godine

Uzgred, Mildton je igrao u Juti
(Wall, 28. jun 2021 14:27)
-------------------

Middleton nikada nije igrao u Utah. Igrao je samo kratko za Detroit pre Bucksa.

Locutus

pre 2 godine

Bogi je veliki igrač malih utakmica. Jeste naš najbolji igrač posle Jokića, ali u važnim utakmicama kada se zategne odbrana obično podbaci.

Dvojnik

pre 2 godine

Dobra je ekipica ova Atlanta, samo fali im jedan zglavan bek suter, nesto se mislim kako bi im dobro legao Badi Hild kad krene one trojke da sipa...

Wall

pre 2 godine

Loše veče Bogijaa. Uzgred, Mildton je igrao u Juti a Lopez nekad za mnoge timove. Milvoki je malo više iskusnija kao ekipa naspram Atlante. Ništa nije gotovo. Daleko od toga.

Vlada

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.
(Milan, 28. jun 2021 09:09) # Link komentara

Bukvalno sam doslovce isti komentar hteo da napisem. Razlog zasto je Bogi toliko u igri je jer i dalje igra najbolju odbranu u Atlanti. Ono sto mi daje malo nade da ce vec na sledecoj utakmici biti koliko toliko bolje je da je na ovoj igrao slobodnije i pokusao par ulaza pod kos. Videcemo, jer je vec ocigledno da fali njegovih dodatnih 10-ak poena da bi Atlanta parirala Milvokiju. Danas je jos falio i doprinos nekih od ostalih igraca poput Kolinsa u Hurtera, a i Lu se nije proslavio. Za Lua mi pogotovo nije jasno zasto ne igra bolje kada je tako blizu da osvoji prsten pred kraj svoje karijere. Na kraju vise je nego primetno odsustvo akcija u napadu Atlante. Nema vise one brzine i tecnosti u napadu. Bice tesko da prodju Milvoki.

111

pre 2 godine

Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.
(tocka, 28. jun 2021 10:53)

Ne samo da su imali Dragica i Doncica, posebno Dragica. Vec mi nismo u tom finalu imali pleja? Kako to zaboravljate? Jovic je bio povredjen i ko je igrao pleja? Bogdan. Nije mogao da iznese igru na toj poziciji i jos da poentira. Sam je rekao da je ostao bez snage. A i ne mora da kaze, to se videlo. Ostao je bez suta. Zato smo izgubili. Plus Amer, centar koji nas je razbio. Niko ne prica, a gde su bili nasi centri? Cinimi se da je taj Amer bio MVP koliko se secam??To finale nismo mogli da dobijemo bez centra koji bi parirao Reinoldsu, tako se bese zvao i bez pleja. Za mene je tu kraj price..I dosta vise o toj utakmici. O tome pisu samo oni koji ne shvataju stanje tima u tom finalu..

ak47

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)
(vaxilar, 28. jun 2021 08:10)

Secam se ja da je u jednom plej ofu bio na preko 50%... i 123, tu lezi i tvoj problem ;)

Gambeeet

pre 2 godine

Šteta za Atlantu. Mogli su i morali da izvuku ovo nekako kako su umeli, samo da je još jedan igrač ispratio Janga u napadu iz startne petorke (jeste Galo sa klupe, ali su mnogo falili Bogijevi i Huerterovi poeni, Kolins možda i bi, ali problemi sa faulovima su se ovoga puta isprečili). I ponovo ta ogromna dominacija Baksa u skokovima, koji se po pravilu završavaju nekom trojkom u drugom napadu ili "tip-in-om" Janisa, Lopeza, Portisa.. Znaju, trude se i jednostavno ih sve hoće ove godine, svi ti sitni detalji im idu na ruku u ovom plejofu (1. tesna utakmica sa Hitom koja je mogla lako otići i na drugu stranu, povrede Kajrija i Hardena, neočekivani 6. igrač Milvokija u toj seriji Džo Heris, Kevinov broj patike 54, od jutros Jangovo gaženje na sudiju i totalni gubitak momentuma njega i ekipe, poklopljeno sa "ne-mogu-da-promašim" Midltonom kad god zatreba u ovom doigravanju, mada su ga sami razigrali izazivajući ga da puca relativno otvorene trojke na početku 4/4 i to im se obilo o glavu). Uprkos svemu i što mi primetno ne leže i ne prijaju oku, što pojedinačno, što kao ekipa, svaka im čast na svemu što su učinili kao ekipa i definitivno sazreli u ovom plej-ofu (Janis+Midlton), tako da će to definitivno biti otvorena serija sa Sansima najverovatnije u Velikom finalu, kojima će ići moja podrška (Buker+CP3+Ejton), iako su se i njima savršeno poklopile kockice ove godine. Aj' da ne otpisujem Atlantu, premda već jesam, jer prosto ne vidim način kako će ovo preokrenuti, Milvoki jednostavno ne posustaje.

Djole

pre 2 godine

Bogdan jeste bek-suter, ima prelep sut ali je cinjenica da cesto oscilira u procentima. Nije bio povredjen kada je isto vezao utakmice sa 2/9 i sl. Povredjen igrac ne može da igra finale konferencije, kraj.

Lola

pre 2 godine

Nikakvo koleno nije u pitanju, da je povreda sedeo bi na klupi, nego ne ume prosto nista kada pocne da se igra odbrana i kad je bitno. Tako kroz celu karijeru, velika neznalica.

smeh

pre 2 godine

Na Bogdanovom primeru se može videti šta je sve potrebno da budeš vrhunski igrač sa nekih 20-ak poena po meču. O onim super zvezdama ne treba ni pričati. Dečko ima sve, školovan igrač ali jednostavno on nije igrač koji će iz utakmice u utakmicu ubacivati 20-ak poena po meču uz dobru igru i procente. A nekada udje u ludački mod gde bukvalno ne maši pa pomisliš da nema boljeg igrača na njegovoj pouiciji. Ko zna, možda opet udje u taj ludački mod pa na sledećoj doprinese pobedi Atlante sa 20+ poena.

Doca

pre 2 godine

Kad je mogao Jaric da igra u tom nba moze i Bogdan,obojica su bliski tom establismentu BLM pa zato su tu gde jesu,inace,Bogdan je apsolutni krivac za sinocni poraz,decko ne moze da spoji 3 dobre utakmice,a i koji put mu je ovo da ima procenat suta oko 20%

Steva

pre 2 godine

Povreda je samo izgovor za Bogdanovu lošu igru.U plej ofu, kada se igraju ozbiljne utakmice njegov učinak je drastično pao.Isto tako igra i u reprezentaciji Srbije.Nijedno polufinale i finale nije odigrao dobro.

Stanoje

pre 2 godine

O kojoj vi odbrani pričate? Ponavljate priču ko papagaji. Koliko puta završi iza ledja protivniku koji onda iz laganog dvokoraka pozicionira. A tempo njegove igre i čekanje da mu neko stavi loptu u ruke je ravan nuli. Jel mu neko objasnio da ne mora baš da stoji na liniji trice i da čeka loptu? Šuter koji se ne odvaja od trojke a ne može koša da pogodi. Gledam kakav žar ima, kao da igraju Napredak-Sloboda

Иван-Ниш

pre 2 godine

Пресудан тренутак утакмице је био повратак Јанга и Колинса у четвртој четвртини. Од тог тренутка, Атланта неповратно пада од плус седам на десетак разлике заостатка за тих последњих 6-7 минута. Разлог? На паркету је била постава која је одлично играла одбрану и остављала Милвоки без решења у нападу. Атланта у нападу није имала Јанга са његовим брзим продорима, али ни беспотребне шутеве са 10 метара. Мекмилан потпао под утицај логике да прва звезда мора да игра по сваку цену, иако није био фит, а није било ни потребе. Са Јангом су остајали углавном кратки у одбрани. Против оваквог Милвокија може да се игра само барем једнако јаком одбраном, а не игром на кош више. Јесте Богдан ужасно шутирао у другом полувремену, али у комбинацији са Оконгвуом и Капелом и Глинаријем је одрађивао најбољи део одбране. Морали су у последњој четвртини да дуже одиграју заједно.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dzole
Pozdravio te Kris Midlton. Ah, da... Ipak je on samo drugi najbolji igrac Milvokija i ofanzivno daleko opasniji igrac od Holideja...

Đole

pre 2 godine

Džru Holidej prvi plejmejker Baksa i drugi najskuplji igrač posle Grik Frika - DAO JE SINOĆ 6 POENA!!! Verovatno je kako svi američki novinari i bivše NBA zvezde kažu jedan od tri najbolja trenera ove sezone LUD pa je kao "rupu" u odbrani držao Bogija 35 minuta??? Da je Bogiju Mekmilan zabranio da šutira 10 puta za 3 poena, Bogdanović bi ga poslušao jer je ŠKOLOVAN kod "nežnih" trenera kao što su Dule Vujošević i Željko Obradović!!! Šuteri se vraćaju u ritam POSLE POVREDA samo verom trenera i saigrača u njega.
ODETE NA SAJT ESPN PA U RUBRICI "POSTSEASON" vidite da Bogdan ima procenat šuta za 3 poena od 30,6% a uskoro supermax igrač Trej Jang ima 31,5% i za jedan procenat vrište navijači komšinice i onog što četka konje! Brzo zaboravljaju kako je igarao Bogi prelomne utakmice protiv Niksa i prve četiri protiv File...a posle ga koleno zabolelo. Lu Vilijams ima u plej-ofu čak 45% šut za 3 poena pa mu je trener sinoć dao samo 18 minuta a Bogiju čak 35. "Lud" trener?!?! Bogi je viši, ima veći raspon ruku i igra mnogo bolje odbranu, sinoć je ukrao najviše lopti na utakmici! Na prošloj utakmici je Bogi imao procenat od 50% iz polja i sito toliko za 3 poena ali je igrao samo 18 minuta i naravno da je dao mali broj koševa - tada se mrzitelji VOĐE našeg reprezentativnog tima nisu bunili oko procenata. Eh da, Džru Holidej je sinoć imao "SJAJNE" procente 2 od 11 - igrač od 155 miliona! Možda ga je čuvao Bogi???

jsx

pre 2 godine

@Sale
Da doktori Atlante mogu da narede komesaru da se mec odlozi dok se Bogdan ne oporavi, sigurno bi to uradili, ali ovako je na proceni trenera da li moze da doprinese ili ne.
Harden je igrao povredjen protiv Baksa i izgledao je slicno lose, Durent za GSW protiv Raptorsa i zapravo je izgledao dobro, ali je posle propustio celu sezonu, De Brujne je igrao povredjen protiv Celzija (i isto je igrao ocajno, ), Ronaldo drugo finale protiv Atletika... Sasvim je uobicajeno da igraci igraju i povedjeni kljucan mec u sezoni, mada s obzirom da su svi nabrojani igrali bas lose (mada je Ronaldo dao gol u penal seriji), mozda to zaista ne treba da bude praksa. Mozda je bilo jednako uspesnih primera koje prosto nisam zapamtio.

Goran

pre 2 godine

Ne ide pa ne ide! Nije on igrač koji može iz utakmice u utakmicu davati 25-30 poena!To se od njega i neocekuje ali da da 15-20 poena za 35minuta to svi ocekuju od njega! Ako izgube ovu serijuto cebiti isključivo zbognjegove užasne igre. Psihički nestabilan.Očekivalo se da će on biti odlučujući faktor zbog iskustva a ono Jang koji PRVI put u karijeri gra bitne utakmice dominira.

Ssss

pre 2 godine

bolje da ga drze na klupi ukoliko je povredjen, jer ovo nema smisla. Iz utakmice u utakmicu je losiji, verovatno zbog povrede. Umesto njega Lu Bilijams dok se ne oporavi.

tocka

pre 2 godine

@petarczv
Ne podrzavam haos koji su Djordjevic i ekipa napravili na proslom svetskom tako sto su gurali Bogdana po svaku cenu, ali reci da je Bogdan igrac kojeg nema kada se odlucuje je glupost.
Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.

petarczv

pre 2 godine

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...
(Aleks, 28. jun 2021 09:19)


Prvo ne moze da mu otima posto jokic ne igra to je radio na poslednjem svetskom zato sad i ne igra. Reprezentacija je bolja bez bogdana koji igra uvek za sebe a nikad ga nema kad se odlucuje

WillyWonka

pre 2 godine

"Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!
(Paja, 28. jun 2021 08:44)"

Molim pojašnjenje u vezi ove odlične odbrane. Da li može neki konkretan potez? Čovjek je povređen i uopšte ne igra dobru odbranu, nema brzinu, prođe ga svaki brži protivnik. Lateralna kretnja nikakva. To su činjenice i ne znam čemu ovo pretjerivanje. Vidi se da je povređen, a onda igurno ne bi trebao uzimati 16 šuteva.

Aleks

pre 2 godine

Gomila neznalica i boxscore navijača jedva čeka da pljune po Bogdanoviću, a ovamo kao "potreban je u repki". Da je regularan deo sezone čovek ne bi prišao blizu parketa, to je valjda jasno svima koji su ga gledali poslednjih par utakmica, ali je PO u pitanju i rizikuje se. Mekmilan ne sme da ga ostavi potpuno van igre jer bi ga time ohladio, neophodan je u odbrani a u napadu očekuju da ga jednom krene. Setite se kako je Harden igrao sa neizlečenom povredom protiv Baksa. A da, verovatno niste gledali :))))
Što se same utakmice tiče, Atlanta (i Trae) krenuli silovito, mnogo su bolje branili Janisa nego u G2 što je rezultat trenerskih prilagođavanja. Ja sam gledala do sredine 3/4 i delovalo mi je da će Atlanta uspeti da održe tu malu prednost, pogotovo jer dobijaju većinu mečeva na par poena razlike. Milvoki je držao priključak ali su baš loše šutirali za 3p. Smešno je bilo kako navijači Atlante odbrojavaju Janisu dok šutira slobodna bacanja. :D Ali on je bar naučio da ih šutira, pa kako god... Idemo dalje, G4 se mora dobiti da se ostane u seriji.

KoRn

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)
Au decko realnost ti je misaona imenica.Mislim ajde klinacko prepucavanje Zvezda Partizan ali ovo što si napisao nema veze sa vezom.

mateo

pre 2 godine

uvijek isto, kao los dan, ozljeda,......a nitko se nebi sjetio da napise istinu --> los kosarkas sa katastrofalnim sutom. idem toliko daleko da slobodno mogu napisat najgori srpski kosarkas. moja tetka ima bolji sut

kvisko

pre 2 godine

3 od 16, mogu i ja i to bez zagrevanja.
Ispuco se Bogi kad nije trebalo, sad se samo provaljuje. Mozda proradi u sledece dve utakmice jer tesko je vise puta ponoviti istu ubitacnu seriju 3 od 16.

Dimitrijevic

pre 2 godine

Objasnili nam Danilovic, Djordjevic i Divac kako je Bogi jedini igrac koji bi mogao da igra u njihovo vreme, dok Doncic i Jokic nemaju taj kapacitet :)

Krle

pre 2 godine

@Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.


Au druze u kakvom ti paralelnom univerzumu zivis

KoRn

pre 2 godine

Kao sto sam pisao Bogi je u velikom padu forme to je bio i pre povrede.Vec 6 utakmica nema više od 8 poena sa lošim procentima.Da bi parirali Milvokiju mora i on mnogo bolje.

Marko

pre 2 godine

Bizarno gazenje Jangovo na sudijino stopalo, posle koga kad se vratio u igru vise nije bio isti, izgleda da je odlucilo ovaj mec. Ipak od njega u Atlanti sve pocinje. I Midlton je na kraju bio fenomenalan, sve je sam prakticno resio za Milvoki.

Sale

pre 2 godine

Samo bih zamolio ove doktore sa ovih komentara da kažu kakvu to povredu ima Bogdanović? Momak poslednje utakmice igra po 35 minuta. U završnici NBA plej ofa dešavalo se sa igra povredjen igrač jednu ili dve utakmice po desetak minuta ali da neko ne izlazi sa terena a povredjen je to je već misterija... Očigledno da ovde ima par momaka koji bi mogli da posavetuju medicinski tim Atlante kako da sanira povredu njihovog igrača.

Milan

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.

Razocarani Srbin

pre 2 godine

Koliko vas strucnjaka. Stvarno bih voleo da upoznam vas,da vidim cime se bavite i koliko.ste dobri u svom poslu. Na stranu ovo kako igra poslesnjih par utakmica, ali reci za njega da je los igrac je bezobrazno, licemerno i jako glupo. Pa vrhunski trenerinza njega imaju za njega reci hvale. Bio najbolji igrac evrope i vi dodjete i kazete da je los, da je statisticar i td... Mislim da redom treneri po Evropi, skauti u NBA a i treneri treba da napuste kosarku i da posao prepuste vama, vrlim strucnjacima...

hill

pre 2 godine

Bogi samo ćoškari i u napadu bukvalno bezi od lopte. U odbrani je odličan, ali ovakvi procenti su stvarno loši. Ok, ne ide na ulaz zbog povrede ali noćas par situacija je bio sam kao duh i promašaj.,stiče se utisak da ni bazen ne bi pogodio.

Mladen

pre 2 godine

Volim Bogdana, ali ono sinoc je bilo toliko lose da sam se u jednom momentu stidio za njega...ne znam zasto ga je trener drzao u igri, jako lose je igrao, vidi se da ga muci povreda.

petarczv

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.
(ацос, 28. jun 2021 08:09)

Razmislicu da li cu da igram za drzavu,nek igraju lazic simonovic i dzenkins...e takav je to lik

Radovan Osamnaesti

pre 2 godine

najbolje bi bilo i Bogdan da otkaže. Da se oporavi od povrede i da sredi glavu - dečko je veliki car i imam veliko poštovanje za sve što je uradio u reprezentaciji, ali očigledno nije taj nivo koji je sebi nametnuo u glavi i nikad i neće biti

Aleks

pre 2 godine

Milan Spanac

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...

BB13

pre 2 godine

Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.

neko ko zna

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

igra sa povredom. Jel sad jasnije zasto?

BB13

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

Milan Spanac

pre 2 godine

@neko ko zna
igra sa povredom? pa igrao je i embid sa jos tezom pa je sipao u kos. ako si povredjen ne igras, ako vec odlucis da igras onda moras i u glavi da raskrstis i cao.. previse se boji, pa ako se bojis sedi i prepusti nekome ko kao kapela kida. Ovako ce samo napraviti vecu stetu sebi i fizicki i reputaciono.. a da ne pricam da ga necemo ni u repki gledati.

Masariko

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.

lukhsa

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)

Gleda li ko utakmica kad se pise o strasnoj odbrani. Bogdan je ocigledno povredjen i nije na svojih 100%, nema potrebe da ga pravdaju ljudi.

Pogledajte bar jednu cetvrtinu pa cete vidjeti da steka i u odbrani, sporo se krece bocno, sporo iskace iz blokova, tj. sporije nego sto je to radio prije povrede.

vaxilar

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.
(marka, 28. jun 2021 08:38) # Link komentara

Ukoliko Bogdan ubaci vise od 10 poena, a isprati svaku takvu utakmicu u NBA, njegov tim po pravilu gubi. Zasto? Zato sto on igra iskljucivo za statistiku kao i u reprezentaciji. Da je bilo drugacije mi bismo bili prvaci sveta.

vaxilar

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)

Paja

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!

marka

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.

ацос

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.

vaxilar

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

Bogdan je slab od momenta napustanja nase lige gde je imao podrsku Belosevica i kuma Milije da dobija 2+1 cak i kada je sam samcijat pred kosem.

Vasilije

pre 2 godine

Ukanalice Bogi i Atalantu. Katastrofalna partija Bogdanovica, koji je licno i personalno odgovorna i za ovaj poraz Atalante.
Da se mene pita, vracam ga u Partizan momentalno.

Masariko

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.

marka

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.

vaxilar

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)

Milan

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.

lukhsa

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)

Gleda li ko utakmica kad se pise o strasnoj odbrani. Bogdan je ocigledno povredjen i nije na svojih 100%, nema potrebe da ga pravdaju ljudi.

Pogledajte bar jednu cetvrtinu pa cete vidjeti da steka i u odbrani, sporo se krece bocno, sporo iskace iz blokova, tj. sporije nego sto je to radio prije povrede.

Krle

pre 2 godine

@Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.


Au druze u kakvom ti paralelnom univerzumu zivis

Dimitrijevic

pre 2 godine

Objasnili nam Danilovic, Djordjevic i Divac kako je Bogi jedini igrac koji bi mogao da igra u njihovo vreme, dok Doncic i Jokic nemaju taj kapacitet :)

Vasilije

pre 2 godine

Ukanalice Bogi i Atalantu. Katastrofalna partija Bogdanovica, koji je licno i personalno odgovorna i za ovaj poraz Atalante.
Da se mene pita, vracam ga u Partizan momentalno.

BB13

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

vaxilar

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

Bogdan je slab od momenta napustanja nase lige gde je imao podrsku Belosevica i kuma Milije da dobija 2+1 cak i kada je sam samcijat pred kosem.

Milan Spanac

pre 2 godine

@neko ko zna
igra sa povredom? pa igrao je i embid sa jos tezom pa je sipao u kos. ako si povredjen ne igras, ako vec odlucis da igras onda moras i u glavi da raskrstis i cao.. previse se boji, pa ako se bojis sedi i prepusti nekome ko kao kapela kida. Ovako ce samo napraviti vecu stetu sebi i fizicki i reputaciono.. a da ne pricam da ga necemo ni u repki gledati.

neko ko zna

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

igra sa povredom. Jel sad jasnije zasto?

Sale

pre 2 godine

Samo bih zamolio ove doktore sa ovih komentara da kažu kakvu to povredu ima Bogdanović? Momak poslednje utakmice igra po 35 minuta. U završnici NBA plej ofa dešavalo se sa igra povredjen igrač jednu ili dve utakmice po desetak minuta ali da neko ne izlazi sa terena a povredjen je to je već misterija... Očigledno da ovde ima par momaka koji bi mogli da posavetuju medicinski tim Atlante kako da sanira povredu njihovog igrača.

Aleks

pre 2 godine

Milan Spanac

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...

KoRn

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)
Au decko realnost ti je misaona imenica.Mislim ajde klinacko prepucavanje Zvezda Partizan ali ovo što si napisao nema veze sa vezom.

ацос

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.

Locutus

pre 2 godine

Bogi je veliki igrač malih utakmica. Jeste naš najbolji igrač posle Jokića, ali u važnim utakmicama kada se zategne odbrana obično podbaci.

vaxilar

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.
(marka, 28. jun 2021 08:38) # Link komentara

Ukoliko Bogdan ubaci vise od 10 poena, a isprati svaku takvu utakmicu u NBA, njegov tim po pravilu gubi. Zasto? Zato sto on igra iskljucivo za statistiku kao i u reprezentaciji. Da je bilo drugacije mi bismo bili prvaci sveta.

KoRn

pre 2 godine

Kao sto sam pisao Bogi je u velikom padu forme to je bio i pre povrede.Vec 6 utakmica nema više od 8 poena sa lošim procentima.Da bi parirali Milvokiju mora i on mnogo bolje.

Zoran

pre 2 godine

Bogdanović je totalno prosečan igrač, puno utakmica sam gledao, retko kad bljesne a obično mu je prosek smešan, jedva ubaci nešto, neverovatno. U odbrani je skroz ok. Eto, pa sad ko nije realan neka lupa minuse

Mladen

pre 2 godine

Volim Bogdana, ali ono sinoc je bilo toliko lose da sam se u jednom momentu stidio za njega...ne znam zasto ga je trener drzao u igri, jako lose je igrao, vidi se da ga muci povreda.

Ssss

pre 2 godine

bolje da ga drze na klupi ukoliko je povredjen, jer ovo nema smisla. Iz utakmice u utakmicu je losiji, verovatno zbog povrede. Umesto njega Lu Bilijams dok se ne oporavi.

petarczv

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.
(ацос, 28. jun 2021 08:09)

Razmislicu da li cu da igram za drzavu,nek igraju lazic simonovic i dzenkins...e takav je to lik

Aleks

pre 2 godine

Gomila neznalica i boxscore navijača jedva čeka da pljune po Bogdanoviću, a ovamo kao "potreban je u repki". Da je regularan deo sezone čovek ne bi prišao blizu parketa, to je valjda jasno svima koji su ga gledali poslednjih par utakmica, ali je PO u pitanju i rizikuje se. Mekmilan ne sme da ga ostavi potpuno van igre jer bi ga time ohladio, neophodan je u odbrani a u napadu očekuju da ga jednom krene. Setite se kako je Harden igrao sa neizlečenom povredom protiv Baksa. A da, verovatno niste gledali :))))
Što se same utakmice tiče, Atlanta (i Trae) krenuli silovito, mnogo su bolje branili Janisa nego u G2 što je rezultat trenerskih prilagođavanja. Ja sam gledala do sredine 3/4 i delovalo mi je da će Atlanta uspeti da održe tu malu prednost, pogotovo jer dobijaju većinu mečeva na par poena razlike. Milvoki je držao priključak ali su baš loše šutirali za 3p. Smešno je bilo kako navijači Atlante odbrojavaju Janisu dok šutira slobodna bacanja. :D Ali on je bar naučio da ih šutira, pa kako god... Idemo dalje, G4 se mora dobiti da se ostane u seriji.

Djole

pre 2 godine

Bogdan jeste bek-suter, ima prelep sut ali je cinjenica da cesto oscilira u procentima. Nije bio povredjen kada je isto vezao utakmice sa 2/9 i sl. Povredjen igrac ne može da igra finale konferencije, kraj.

Stanoje

pre 2 godine

O kojoj vi odbrani pričate? Ponavljate priču ko papagaji. Koliko puta završi iza ledja protivniku koji onda iz laganog dvokoraka pozicionira. A tempo njegove igre i čekanje da mu neko stavi loptu u ruke je ravan nuli. Jel mu neko objasnio da ne mora baš da stoji na liniji trice i da čeka loptu? Šuter koji se ne odvaja od trojke a ne može koša da pogodi. Gledam kakav žar ima, kao da igraju Napredak-Sloboda

WillyWonka

pre 2 godine

"Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!
(Paja, 28. jun 2021 08:44)"

Molim pojašnjenje u vezi ove odlične odbrane. Da li može neki konkretan potez? Čovjek je povređen i uopšte ne igra dobru odbranu, nema brzinu, prođe ga svaki brži protivnik. Lateralna kretnja nikakva. To su činjenice i ne znam čemu ovo pretjerivanje. Vidi se da je povređen, a onda igurno ne bi trebao uzimati 16 šuteva.

Steva

pre 2 godine

Povreda je samo izgovor za Bogdanovu lošu igru.U plej ofu, kada se igraju ozbiljne utakmice njegov učinak je drastično pao.Isto tako igra i u reprezentaciji Srbije.Nijedno polufinale i finale nije odigrao dobro.

tocka

pre 2 godine

@petarczv
Ne podrzavam haos koji su Djordjevic i ekipa napravili na proslom svetskom tako sto su gurali Bogdana po svaku cenu, ali reci da je Bogdan igrac kojeg nema kada se odlucuje je glupost.
Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.

Marko

pre 2 godine

Bizarno gazenje Jangovo na sudijino stopalo, posle koga kad se vratio u igru vise nije bio isti, izgleda da je odlucilo ovaj mec. Ipak od njega u Atlanti sve pocinje. I Midlton je na kraju bio fenomenalan, sve je sam prakticno resio za Milvoki.

Goran

pre 2 godine

Ne ide pa ne ide! Nije on igrač koji može iz utakmice u utakmicu davati 25-30 poena!To se od njega i neocekuje ali da da 15-20 poena za 35minuta to svi ocekuju od njega! Ako izgube ovu serijuto cebiti isključivo zbognjegove užasne igre. Psihički nestabilan.Očekivalo se da će on biti odlučujući faktor zbog iskustva a ono Jang koji PRVI put u karijeri gra bitne utakmice dominira.

Lola

pre 2 godine

Nikakvo koleno nije u pitanju, da je povreda sedeo bi na klupi, nego ne ume prosto nista kada pocne da se igra odbrana i kad je bitno. Tako kroz celu karijeru, velika neznalica.

petarczv

pre 2 godine

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...
(Aleks, 28. jun 2021 09:19)


Prvo ne moze da mu otima posto jokic ne igra to je radio na poslednjem svetskom zato sad i ne igra. Reprezentacija je bolja bez bogdana koji igra uvek za sebe a nikad ga nema kad se odlucuje

mateo

pre 2 godine

uvijek isto, kao los dan, ozljeda,......a nitko se nebi sjetio da napise istinu --> los kosarkas sa katastrofalnim sutom. idem toliko daleko da slobodno mogu napisat najgori srpski kosarkas. moja tetka ima bolji sut

Radovan Osamnaesti

pre 2 godine

najbolje bi bilo i Bogdan da otkaže. Da se oporavi od povrede i da sredi glavu - dečko je veliki car i imam veliko poštovanje za sve što je uradio u reprezentaciji, ali očigledno nije taj nivo koji je sebi nametnuo u glavi i nikad i neće biti

hill

pre 2 godine

Bogi samo ćoškari i u napadu bukvalno bezi od lopte. U odbrani je odličan, ali ovakvi procenti su stvarno loši. Ok, ne ide na ulaz zbog povrede ali noćas par situacija je bio sam kao duh i promašaj.,stiče se utisak da ni bazen ne bi pogodio.

BB13

pre 2 godine

Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.

Razocarani Srbin

pre 2 godine

Koliko vas strucnjaka. Stvarno bih voleo da upoznam vas,da vidim cime se bavite i koliko.ste dobri u svom poslu. Na stranu ovo kako igra poslesnjih par utakmica, ali reci za njega da je los igrac je bezobrazno, licemerno i jako glupo. Pa vrhunski trenerinza njega imaju za njega reci hvale. Bio najbolji igrac evrope i vi dodjete i kazete da je los, da je statisticar i td... Mislim da redom treneri po Evropi, skauti u NBA a i treneri treba da napuste kosarku i da posao prepuste vama, vrlim strucnjacima...

Đole

pre 2 godine

Džru Holidej prvi plejmejker Baksa i drugi najskuplji igrač posle Grik Frika - DAO JE SINOĆ 6 POENA!!! Verovatno je kako svi američki novinari i bivše NBA zvezde kažu jedan od tri najbolja trenera ove sezone LUD pa je kao "rupu" u odbrani držao Bogija 35 minuta??? Da je Bogiju Mekmilan zabranio da šutira 10 puta za 3 poena, Bogdanović bi ga poslušao jer je ŠKOLOVAN kod "nežnih" trenera kao što su Dule Vujošević i Željko Obradović!!! Šuteri se vraćaju u ritam POSLE POVREDA samo verom trenera i saigrača u njega.
ODETE NA SAJT ESPN PA U RUBRICI "POSTSEASON" vidite da Bogdan ima procenat šuta za 3 poena od 30,6% a uskoro supermax igrač Trej Jang ima 31,5% i za jedan procenat vrište navijači komšinice i onog što četka konje! Brzo zaboravljaju kako je igarao Bogi prelomne utakmice protiv Niksa i prve četiri protiv File...a posle ga koleno zabolelo. Lu Vilijams ima u plej-ofu čak 45% šut za 3 poena pa mu je trener sinoć dao samo 18 minuta a Bogiju čak 35. "Lud" trener?!?! Bogi je viši, ima veći raspon ruku i igra mnogo bolje odbranu, sinoć je ukrao najviše lopti na utakmici! Na prošloj utakmici je Bogi imao procenat od 50% iz polja i sito toliko za 3 poena ali je igrao samo 18 minuta i naravno da je dao mali broj koševa - tada se mrzitelji VOĐE našeg reprezentativnog tima nisu bunili oko procenata. Eh da, Džru Holidej je sinoć imao "SJAJNE" procente 2 od 11 - igrač od 155 miliona! Možda ga je čuvao Bogi???

111

pre 2 godine

Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.
(tocka, 28. jun 2021 10:53)

Ne samo da su imali Dragica i Doncica, posebno Dragica. Vec mi nismo u tom finalu imali pleja? Kako to zaboravljate? Jovic je bio povredjen i ko je igrao pleja? Bogdan. Nije mogao da iznese igru na toj poziciji i jos da poentira. Sam je rekao da je ostao bez snage. A i ne mora da kaze, to se videlo. Ostao je bez suta. Zato smo izgubili. Plus Amer, centar koji nas je razbio. Niko ne prica, a gde su bili nasi centri? Cinimi se da je taj Amer bio MVP koliko se secam??To finale nismo mogli da dobijemo bez centra koji bi parirao Reinoldsu, tako se bese zvao i bez pleja. Za mene je tu kraj price..I dosta vise o toj utakmici. O tome pisu samo oni koji ne shvataju stanje tima u tom finalu..

Vlada

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.
(Milan, 28. jun 2021 09:09) # Link komentara

Bukvalno sam doslovce isti komentar hteo da napisem. Razlog zasto je Bogi toliko u igri je jer i dalje igra najbolju odbranu u Atlanti. Ono sto mi daje malo nade da ce vec na sledecoj utakmici biti koliko toliko bolje je da je na ovoj igrao slobodnije i pokusao par ulaza pod kos. Videcemo, jer je vec ocigledno da fali njegovih dodatnih 10-ak poena da bi Atlanta parirala Milvokiju. Danas je jos falio i doprinos nekih od ostalih igraca poput Kolinsa u Hurtera, a i Lu se nije proslavio. Za Lua mi pogotovo nije jasno zasto ne igra bolje kada je tako blizu da osvoji prsten pred kraj svoje karijere. Na kraju vise je nego primetno odsustvo akcija u napadu Atlante. Nema vise one brzine i tecnosti u napadu. Bice tesko da prodju Milvoki.

ak47

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)
(vaxilar, 28. jun 2021 08:10)

Secam se ja da je u jednom plej ofu bio na preko 50%... i 123, tu lezi i tvoj problem ;)

Paja

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!

smeh

pre 2 godine

Na Bogdanovom primeru se može videti šta je sve potrebno da budeš vrhunski igrač sa nekih 20-ak poena po meču. O onim super zvezdama ne treba ni pričati. Dečko ima sve, školovan igrač ali jednostavno on nije igrač koji će iz utakmice u utakmicu ubacivati 20-ak poena po meču uz dobru igru i procente. A nekada udje u ludački mod gde bukvalno ne maši pa pomisliš da nema boljeg igrača na njegovoj pouiciji. Ko zna, možda opet udje u taj ludački mod pa na sledećoj doprinese pobedi Atlante sa 20+ poena.

kvisko

pre 2 godine

3 od 16, mogu i ja i to bez zagrevanja.
Ispuco se Bogi kad nije trebalo, sad se samo provaljuje. Mozda proradi u sledece dve utakmice jer tesko je vise puta ponoviti istu ubitacnu seriju 3 od 16.

Gambeeet

pre 2 godine

Šteta za Atlantu. Mogli su i morali da izvuku ovo nekako kako su umeli, samo da je još jedan igrač ispratio Janga u napadu iz startne petorke (jeste Galo sa klupe, ali su mnogo falili Bogijevi i Huerterovi poeni, Kolins možda i bi, ali problemi sa faulovima su se ovoga puta isprečili). I ponovo ta ogromna dominacija Baksa u skokovima, koji se po pravilu završavaju nekom trojkom u drugom napadu ili "tip-in-om" Janisa, Lopeza, Portisa.. Znaju, trude se i jednostavno ih sve hoće ove godine, svi ti sitni detalji im idu na ruku u ovom plejofu (1. tesna utakmica sa Hitom koja je mogla lako otići i na drugu stranu, povrede Kajrija i Hardena, neočekivani 6. igrač Milvokija u toj seriji Džo Heris, Kevinov broj patike 54, od jutros Jangovo gaženje na sudiju i totalni gubitak momentuma njega i ekipe, poklopljeno sa "ne-mogu-da-promašim" Midltonom kad god zatreba u ovom doigravanju, mada su ga sami razigrali izazivajući ga da puca relativno otvorene trojke na početku 4/4 i to im se obilo o glavu). Uprkos svemu i što mi primetno ne leže i ne prijaju oku, što pojedinačno, što kao ekipa, svaka im čast na svemu što su učinili kao ekipa i definitivno sazreli u ovom plej-ofu (Janis+Midlton), tako da će to definitivno biti otvorena serija sa Sansima najverovatnije u Velikom finalu, kojima će ići moja podrška (Buker+CP3+Ejton), iako su se i njima savršeno poklopile kockice ove godine. Aj' da ne otpisujem Atlantu, premda već jesam, jer prosto ne vidim način kako će ovo preokrenuti, Milvoki jednostavno ne posustaje.

Doca

pre 2 godine

Kad je mogao Jaric da igra u tom nba moze i Bogdan,obojica su bliski tom establismentu BLM pa zato su tu gde jesu,inace,Bogdan je apsolutni krivac za sinocni poraz,decko ne moze da spoji 3 dobre utakmice,a i koji put mu je ovo da ima procenat suta oko 20%

Roki

pre 2 godine

Samo da je njemu Dulo da malo umoci u one sarmice i da za protivnike ima Drcu i Ticu, da mu se dodele 40 slobodnih bacanja, davao bi po 50 poena. A ako mu ne dodele da kaze 'eto neka vam onda Midlton igra za reprezentaciju'.

The Unforgiven

pre 2 godine

Uzgred, Mildton je igrao u Juti
(Wall, 28. jun 2021 14:27)
-------------------

Middleton nikada nije igrao u Utah. Igrao je samo kratko za Detroit pre Bucksa.

Иван-Ниш

pre 2 godine

Пресудан тренутак утакмице је био повратак Јанга и Колинса у четвртој четвртини. Од тог тренутка, Атланта неповратно пада од плус седам на десетак разлике заостатка за тих последњих 6-7 минута. Разлог? На паркету је била постава која је одлично играла одбрану и остављала Милвоки без решења у нападу. Атланта у нападу није имала Јанга са његовим брзим продорима, али ни беспотребне шутеве са 10 метара. Мекмилан потпао под утицај логике да прва звезда мора да игра по сваку цену, иако није био фит, а није било ни потребе. Са Јангом су остајали углавном кратки у одбрани. Против оваквог Милвокија може да се игра само барем једнако јаком одбраном, а не игром на кош више. Јесте Богдан ужасно шутирао у другом полувремену, али у комбинацији са Оконгвуом и Капелом и Глинаријем је одрађивао најбољи део одбране. Морали су у последњој четвртини да дуже одиграју заједно.

Dvojnik

pre 2 godine

Dobra je ekipica ova Atlanta, samo fali im jedan zglavan bek suter, nesto se mislim kako bi im dobro legao Badi Hild kad krene one trojke da sipa...

jsx

pre 2 godine

@Sale
Da doktori Atlante mogu da narede komesaru da se mec odlozi dok se Bogdan ne oporavi, sigurno bi to uradili, ali ovako je na proceni trenera da li moze da doprinese ili ne.
Harden je igrao povredjen protiv Baksa i izgledao je slicno lose, Durent za GSW protiv Raptorsa i zapravo je izgledao dobro, ali je posle propustio celu sezonu, De Brujne je igrao povredjen protiv Celzija (i isto je igrao ocajno, ), Ronaldo drugo finale protiv Atletika... Sasvim je uobicajeno da igraci igraju i povedjeni kljucan mec u sezoni, mada s obzirom da su svi nabrojani igrali bas lose (mada je Ronaldo dao gol u penal seriji), mozda to zaista ne treba da bude praksa. Mozda je bilo jednako uspesnih primera koje prosto nisam zapamtio.

Wall

pre 2 godine

Loše veče Bogijaa. Uzgred, Mildton je igrao u Juti a Lopez nekad za mnoge timove. Milvoki je malo više iskusnija kao ekipa naspram Atlante. Ništa nije gotovo. Daleko od toga.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dzole
Pozdravio te Kris Midlton. Ah, da... Ipak je on samo drugi najbolji igrac Milvokija i ofanzivno daleko opasniji igrac od Holideja...

vaxilar

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)

BB13

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

Vasilije

pre 2 godine

Ukanalice Bogi i Atalantu. Katastrofalna partija Bogdanovica, koji je licno i personalno odgovorna i za ovaj poraz Atalante.
Da se mene pita, vracam ga u Partizan momentalno.

BB13

pre 2 godine

Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.

neko ko zna

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

igra sa povredom. Jel sad jasnije zasto?

ацос

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.

vaxilar

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.
(Masariko, 28. jun 2021 08:13)

Bogdan je slab od momenta napustanja nase lige gde je imao podrsku Belosevica i kuma Milije da dobija 2+1 cak i kada je sam samcijat pred kosem.

vaxilar

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.
(marka, 28. jun 2021 08:38) # Link komentara

Ukoliko Bogdan ubaci vise od 10 poena, a isprati svaku takvu utakmicu u NBA, njegov tim po pravilu gubi. Zasto? Zato sto on igra iskljucivo za statistiku kao i u reprezentaciji. Da je bilo drugacije mi bismo bili prvaci sveta.

petarczv

pre 2 godine

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...
(Aleks, 28. jun 2021 09:19)


Prvo ne moze da mu otima posto jokic ne igra to je radio na poslednjem svetskom zato sad i ne igra. Reprezentacija je bolja bez bogdana koji igra uvek za sebe a nikad ga nema kad se odlucuje

Paja

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!

Dimitrijevic

pre 2 godine

Objasnili nam Danilovic, Djordjevic i Divac kako je Bogi jedini igrac koji bi mogao da igra u njihovo vreme, dok Doncic i Jokic nemaju taj kapacitet :)

Aleks

pre 2 godine

Milan Spanac

Šta će Bogdan reprezentaciji, da je vuče na grbači pa da ga opet pljujete kako otima Jokiću mesto lidera iste? I ne mora, nek se posveti sebi i zaleči ovu povredu ako može...

mateo

pre 2 godine

uvijek isto, kao los dan, ozljeda,......a nitko se nebi sjetio da napise istinu --> los kosarkas sa katastrofalnim sutom. idem toliko daleko da slobodno mogu napisat najgori srpski kosarkas. moja tetka ima bolji sut

Đole

pre 2 godine

Džru Holidej prvi plejmejker Baksa i drugi najskuplji igrač posle Grik Frika - DAO JE SINOĆ 6 POENA!!! Verovatno je kako svi američki novinari i bivše NBA zvezde kažu jedan od tri najbolja trenera ove sezone LUD pa je kao "rupu" u odbrani držao Bogija 35 minuta??? Da je Bogiju Mekmilan zabranio da šutira 10 puta za 3 poena, Bogdanović bi ga poslušao jer je ŠKOLOVAN kod "nežnih" trenera kao što su Dule Vujošević i Željko Obradović!!! Šuteri se vraćaju u ritam POSLE POVREDA samo verom trenera i saigrača u njega.
ODETE NA SAJT ESPN PA U RUBRICI "POSTSEASON" vidite da Bogdan ima procenat šuta za 3 poena od 30,6% a uskoro supermax igrač Trej Jang ima 31,5% i za jedan procenat vrište navijači komšinice i onog što četka konje! Brzo zaboravljaju kako je igarao Bogi prelomne utakmice protiv Niksa i prve četiri protiv File...a posle ga koleno zabolelo. Lu Vilijams ima u plej-ofu čak 45% šut za 3 poena pa mu je trener sinoć dao samo 18 minuta a Bogiju čak 35. "Lud" trener?!?! Bogi je viši, ima veći raspon ruku i igra mnogo bolje odbranu, sinoć je ukrao najviše lopti na utakmici! Na prošloj utakmici je Bogi imao procenat od 50% iz polja i sito toliko za 3 poena ali je igrao samo 18 minuta i naravno da je dao mali broj koševa - tada se mrzitelji VOĐE našeg reprezentativnog tima nisu bunili oko procenata. Eh da, Džru Holidej je sinoć imao "SJAJNE" procente 2 od 11 - igrač od 155 miliona! Možda ga je čuvao Bogi???

ak47

pre 2 godine

Bogdan kroz ceo plejof kada je gusto sut iz igre 3/16 ili 2/17 ili 4/29.

Jedino sto je dobro jeste da Grobari, cuveni poznavaoci kosarke jos od 500 godina pre nove ere i dalje ne znaju da se njegov tim zove Atlanta, a ne Atalanta :)
(vaxilar, 28. jun 2021 08:10)

Secam se ja da je u jednom plej ofu bio na preko 50%... i 123, tu lezi i tvoj problem ;)

marka

pre 2 godine

Ljudi, budimo realni, Bogdan mora da ubaci 20 ukoliko zele da dobiju Milvoki. Nerealan pad forme posle onih 20+ protiv Filadelfije. Verovatno se poklopilo s povredom, ali bolje ili da bude 100% fit ili da ne igra, jer ovo nije njegov nivo.

Razocarani Srbin

pre 2 godine

Koliko vas strucnjaka. Stvarno bih voleo da upoznam vas,da vidim cime se bavite i koliko.ste dobri u svom poslu. Na stranu ovo kako igra poslesnjih par utakmica, ali reci za njega da je los igrac je bezobrazno, licemerno i jako glupo. Pa vrhunski trenerinza njega imaju za njega reci hvale. Bio najbolji igrac evrope i vi dodjete i kazete da je los, da je statisticar i td... Mislim da redom treneri po Evropi, skauti u NBA a i treneri treba da napuste kosarku i da posao prepuste vama, vrlim strucnjacima...

Dvojnik

pre 2 godine

Dobra je ekipica ova Atlanta, samo fali im jedan zglavan bek suter, nesto se mislim kako bi im dobro legao Badi Hild kad krene one trojke da sipa...

Zoran

pre 2 godine

Bogdanović je totalno prosečan igrač, puno utakmica sam gledao, retko kad bljesne a obično mu je prosek smešan, jedva ubaci nešto, neverovatno. U odbrani je skroz ok. Eto, pa sad ko nije realan neka lupa minuse

Krle

pre 2 godine

@Da Bogi nije povredjen (igra pod visestrukim blokadama) on je jedan najboljih odbrambenih igraca planete. Usudio bih se reci, da je bolji i od Kavaja.


Au druze u kakvom ti paralelnom univerzumu zivis

petarczv

pre 2 godine

Ма Богију се жури да испадне што пре па да се прикључи репрезентацији, такав је лик.
Неко испадне раније па опет не жели да игра за репрезентацију, такав је лик.
(ацос, 28. jun 2021 08:09)

Razmislicu da li cu da igram za drzavu,nek igraju lazic simonovic i dzenkins...e takav je to lik

Locutus

pre 2 godine

Bogi je veliki igrač malih utakmica. Jeste naš najbolji igrač posle Jokića, ali u važnim utakmicama kada se zategne odbrana obično podbaci.

Roki

pre 2 godine

Samo da je njemu Dulo da malo umoci u one sarmice i da za protivnike ima Drcu i Ticu, da mu se dodele 40 slobodnih bacanja, davao bi po 50 poena. A ako mu ne dodele da kaze 'eto neka vam onda Midlton igra za reprezentaciju'.

Aleks

pre 2 godine

Gomila neznalica i boxscore navijača jedva čeka da pljune po Bogdanoviću, a ovamo kao "potreban je u repki". Da je regularan deo sezone čovek ne bi prišao blizu parketa, to je valjda jasno svima koji su ga gledali poslednjih par utakmica, ali je PO u pitanju i rizikuje se. Mekmilan ne sme da ga ostavi potpuno van igre jer bi ga time ohladio, neophodan je u odbrani a u napadu očekuju da ga jednom krene. Setite se kako je Harden igrao sa neizlečenom povredom protiv Baksa. A da, verovatno niste gledali :))))
Što se same utakmice tiče, Atlanta (i Trae) krenuli silovito, mnogo su bolje branili Janisa nego u G2 što je rezultat trenerskih prilagođavanja. Ja sam gledala do sredine 3/4 i delovalo mi je da će Atlanta uspeti da održe tu malu prednost, pogotovo jer dobijaju većinu mečeva na par poena razlike. Milvoki je držao priključak ali su baš loše šutirali za 3p. Smešno je bilo kako navijači Atlante odbrojavaju Janisu dok šutira slobodna bacanja. :D Ali on je bar naučio da ih šutira, pa kako god... Idemo dalje, G4 se mora dobiti da se ostane u seriji.

Milan

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.

tocka

pre 2 godine

@petarczv
Ne podrzavam haos koji su Djordjevic i ekipa napravili na proslom svetskom tako sto su gurali Bogdana po svaku cenu, ali reci da je Bogdan igrac kojeg nema kada se odlucuje je glupost.
Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.

Lola

pre 2 godine

Nikakvo koleno nije u pitanju, da je povreda sedeo bi na klupi, nego ne ume prosto nista kada pocne da se igra odbrana i kad je bitno. Tako kroz celu karijeru, velika neznalica.

lukhsa

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)

Gleda li ko utakmica kad se pise o strasnoj odbrani. Bogdan je ocigledno povredjen i nije na svojih 100%, nema potrebe da ga pravdaju ljudi.

Pogledajte bar jednu cetvrtinu pa cete vidjeti da steka i u odbrani, sporo se krece bocno, sporo iskace iz blokova, tj. sporije nego sto je to radio prije povrede.

Milan Spanac

pre 2 godine

@neko ko zna
igra sa povredom? pa igrao je i embid sa jos tezom pa je sipao u kos. ako si povredjen ne igras, ako vec odlucis da igras onda moras i u glavi da raskrstis i cao.. previse se boji, pa ako se bojis sedi i prepusti nekome ko kao kapela kida. Ovako ce samo napraviti vecu stetu sebi i fizicki i reputaciono.. a da ne pricam da ga necemo ni u repki gledati.

111

pre 2 godine

Pa Bogdan je na onom evropskom gotovo sam razbio Turke, Grke, Ruse. Kada udje u manijacki mod je zaista nezaustavljiv. Protiv Slovenije se zanemaruje da su u tom momentu Slovenci imali Doncica i Dragica, top 3 evropski bekovski tandem svih vremena.
Ne navijam za beogradske blizance, tako da me timska prepucavanja ne zanimaju.
Bogdan je odlican kada je u svom elementu. Sada igra pod povredom i nije u elementu, ali bi u reprezentaciji bio itekako koristan igrac.
(tocka, 28. jun 2021 10:53)

Ne samo da su imali Dragica i Doncica, posebno Dragica. Vec mi nismo u tom finalu imali pleja? Kako to zaboravljate? Jovic je bio povredjen i ko je igrao pleja? Bogdan. Nije mogao da iznese igru na toj poziciji i jos da poentira. Sam je rekao da je ostao bez snage. A i ne mora da kaze, to se videlo. Ostao je bez suta. Zato smo izgubili. Plus Amer, centar koji nas je razbio. Niko ne prica, a gde su bili nasi centri? Cinimi se da je taj Amer bio MVP koliko se secam??To finale nismo mogli da dobijemo bez centra koji bi parirao Reinoldsu, tako se bese zvao i bez pleja. Za mene je tu kraj price..I dosta vise o toj utakmici. O tome pisu samo oni koji ne shvataju stanje tima u tom finalu..

KoRn

pre 2 godine

Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.
(BB13, 28. jun 2021 08:07)
Au decko realnost ti je misaona imenica.Mislim ajde klinacko prepucavanje Zvezda Partizan ali ovo što si napisao nema veze sa vezom.

Doca

pre 2 godine

Kad je mogao Jaric da igra u tom nba moze i Bogdan,obojica su bliski tom establismentu BLM pa zato su tu gde jesu,inace,Bogdan je apsolutni krivac za sinocni poraz,decko ne moze da spoji 3 dobre utakmice,a i koji put mu je ovo da ima procenat suta oko 20%

Wall

pre 2 godine

Loše veče Bogijaa. Uzgred, Mildton je igrao u Juti a Lopez nekad za mnoge timove. Milvoki je malo više iskusnija kao ekipa naspram Atlante. Ništa nije gotovo. Daleko od toga.

Masariko

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali Bogdan je baš slab neko vreme. Teško ga je gledati tako slabog. Da nemaju Janga, Atlanta bi bila prosečan tim. Doduše, pomaže im dosta i Kapela u ofanzivnim i defanzivnim skokovima. Lik se otima za loptu k'o da mu je poslednji zalogaj.

WillyWonka

pre 2 godine

"Bogdan odigrao sasvim korektnu utakmicu. Rec je o najboljem odbrambenom, najkreativnijem i timskom igracu Atalante. On vuce ekipu koliko moze, ali ne moze sve sam, nema saigraca (Jang siluje nesto i puni licnu statistiku). Bogdan vec duze vreme igra pod blokadom, negde na 30% mogucnosti, rizikuje zdravlje za ekipu.

I sto neko napisa kvalitetno promasuje nisu neke cigle vec saigraci mogu da idu na skok to mnogo vredi???!!!
(Paja, 28. jun 2021 08:44)"

Molim pojašnjenje u vezi ove odlične odbrane. Da li može neki konkretan potez? Čovjek je povređen i uopšte ne igra dobru odbranu, nema brzinu, prođe ga svaki brži protivnik. Lateralna kretnja nikakva. To su činjenice i ne znam čemu ovo pretjerivanje. Vidi se da je povređen, a onda igurno ne bi trebao uzimati 16 šuteva.

Stanoje

pre 2 godine

O kojoj vi odbrani pričate? Ponavljate priču ko papagaji. Koliko puta završi iza ledja protivniku koji onda iz laganog dvokoraka pozicionira. A tempo njegove igre i čekanje da mu neko stavi loptu u ruke je ravan nuli. Jel mu neko objasnio da ne mora baš da stoji na liniji trice i da čeka loptu? Šuter koji se ne odvaja od trojke a ne može koša da pogodi. Gledam kakav žar ima, kao da igraju Napredak-Sloboda

Sale

pre 2 godine

Samo bih zamolio ove doktore sa ovih komentara da kažu kakvu to povredu ima Bogdanović? Momak poslednje utakmice igra po 35 minuta. U završnici NBA plej ofa dešavalo se sa igra povredjen igrač jednu ili dve utakmice po desetak minuta ali da neko ne izlazi sa terena a povredjen je to je već misterija... Očigledno da ovde ima par momaka koji bi mogli da posavetuju medicinski tim Atlante kako da sanira povredu njihovog igrača.

Radovan Osamnaesti

pre 2 godine

najbolje bi bilo i Bogdan da otkaže. Da se oporavi od povrede i da sredi glavu - dečko je veliki car i imam veliko poštovanje za sve što je uradio u reprezentaciji, ali očigledno nije taj nivo koji je sebi nametnuo u glavi i nikad i neće biti

kvisko

pre 2 godine

3 od 16, mogu i ja i to bez zagrevanja.
Ispuco se Bogi kad nije trebalo, sad se samo provaljuje. Mozda proradi u sledece dve utakmice jer tesko je vise puta ponoviti istu ubitacnu seriju 3 od 16.

Goran

pre 2 godine

Ne ide pa ne ide! Nije on igrač koji može iz utakmice u utakmicu davati 25-30 poena!To se od njega i neocekuje ali da da 15-20 poena za 35minuta to svi ocekuju od njega! Ako izgube ovu serijuto cebiti isključivo zbognjegove užasne igre. Psihički nestabilan.Očekivalo se da će on biti odlučujući faktor zbog iskustva a ono Jang koji PRVI put u karijeri gra bitne utakmice dominira.

Ssss

pre 2 godine

bolje da ga drze na klupi ukoliko je povredjen, jer ovo nema smisla. Iz utakmice u utakmicu je losiji, verovatno zbog povrede. Umesto njega Lu Bilijams dok se ne oporavi.

Steva

pre 2 godine

Povreda je samo izgovor za Bogdanovu lošu igru.U plej ofu, kada se igraju ozbiljne utakmice njegov učinak je drastično pao.Isto tako igra i u reprezentaciji Srbije.Nijedno polufinale i finale nije odigrao dobro.

Mladen

pre 2 godine

Volim Bogdana, ali ono sinoc je bilo toliko lose da sam se u jednom momentu stidio za njega...ne znam zasto ga je trener drzao u igri, jako lose je igrao, vidi se da ga muci povreda.

jsx

pre 2 godine

@Sale
Da doktori Atlante mogu da narede komesaru da se mec odlozi dok se Bogdan ne oporavi, sigurno bi to uradili, ali ovako je na proceni trenera da li moze da doprinese ili ne.
Harden je igrao povredjen protiv Baksa i izgledao je slicno lose, Durent za GSW protiv Raptorsa i zapravo je izgledao dobro, ali je posle propustio celu sezonu, De Brujne je igrao povredjen protiv Celzija (i isto je igrao ocajno, ), Ronaldo drugo finale protiv Atletika... Sasvim je uobicajeno da igraci igraju i povedjeni kljucan mec u sezoni, mada s obzirom da su svi nabrojani igrali bas lose (mada je Ronaldo dao gol u penal seriji), mozda to zaista ne treba da bude praksa. Mozda je bilo jednako uspesnih primera koje prosto nisam zapamtio.

hill

pre 2 godine

Bogi samo ćoškari i u napadu bukvalno bezi od lopte. U odbrani je odličan, ali ovakvi procenti su stvarno loši. Ok, ne ide na ulaz zbog povrede ali noćas par situacija je bio sam kao duh i promašaj.,stiče se utisak da ni bazen ne bi pogodio.

Иван-Ниш

pre 2 godine

Пресудан тренутак утакмице је био повратак Јанга и Колинса у четвртој четвртини. Од тог тренутка, Атланта неповратно пада од плус седам на десетак разлике заостатка за тих последњих 6-7 минута. Разлог? На паркету је била постава која је одлично играла одбрану и остављала Милвоки без решења у нападу. Атланта у нападу није имала Јанга са његовим брзим продорима, али ни беспотребне шутеве са 10 метара. Мекмилан потпао под утицај логике да прва звезда мора да игра по сваку цену, иако није био фит, а није било ни потребе. Са Јангом су остајали углавном кратки у одбрани. Против оваквог Милвокија може да се игра само барем једнако јаком одбраном, а не игром на кош више. Јесте Богдан ужасно шутирао у другом полувремену, али у комбинацији са Оконгвуом и Капелом и Глинаријем је одрађивао најбољи део одбране. Морали су у последњој четвртини да дуже одиграју заједно.

smeh

pre 2 godine

Na Bogdanovom primeru se može videti šta je sve potrebno da budeš vrhunski igrač sa nekih 20-ak poena po meču. O onim super zvezdama ne treba ni pričati. Dečko ima sve, školovan igrač ali jednostavno on nije igrač koji će iz utakmice u utakmicu ubacivati 20-ak poena po meču uz dobru igru i procente. A nekada udje u ludački mod gde bukvalno ne maši pa pomisliš da nema boljeg igrača na njegovoj pouiciji. Ko zna, možda opet udje u taj ludački mod pa na sledećoj doprinese pobedi Atlante sa 20+ poena.

Djole

pre 2 godine

Bogdan jeste bek-suter, ima prelep sut ali je cinjenica da cesto oscilira u procentima. Nije bio povredjen kada je isto vezao utakmice sa 2/9 i sl. Povredjen igrac ne može da igra finale konferencije, kraj.

Vlada

pre 2 godine

Nemaju oni taj luksuz da mogu da dobiju bez Bogdanovih 15-20 poena i pristojne procente. I ovo dokle su dogurali je na inspiraciju Janga pre svega. Ostali isporučuju svoje, ali Bogdan je daleko najslabija karika u ovoj seriji.
(Milan, 28. jun 2021 09:09) # Link komentara

Bukvalno sam doslovce isti komentar hteo da napisem. Razlog zasto je Bogi toliko u igri je jer i dalje igra najbolju odbranu u Atlanti. Ono sto mi daje malo nade da ce vec na sledecoj utakmici biti koliko toliko bolje je da je na ovoj igrao slobodnije i pokusao par ulaza pod kos. Videcemo, jer je vec ocigledno da fali njegovih dodatnih 10-ak poena da bi Atlanta parirala Milvokiju. Danas je jos falio i doprinos nekih od ostalih igraca poput Kolinsa u Hurtera, a i Lu se nije proslavio. Za Lua mi pogotovo nije jasno zasto ne igra bolje kada je tako blizu da osvoji prsten pred kraj svoje karijere. Na kraju vise je nego primetno odsustvo akcija u napadu Atlante. Nema vise one brzine i tecnosti u napadu. Bice tesko da prodju Milvoki.

KoRn

pre 2 godine

Kao sto sam pisao Bogi je u velikom padu forme to je bio i pre povrede.Vec 6 utakmica nema više od 8 poena sa lošim procentima.Da bi parirali Milvokiju mora i on mnogo bolje.

Marko

pre 2 godine

Bizarno gazenje Jangovo na sudijino stopalo, posle koga kad se vratio u igru vise nije bio isti, izgleda da je odlucilo ovaj mec. Ipak od njega u Atlanti sve pocinje. I Midlton je na kraju bio fenomenalan, sve je sam prakticno resio za Milvoki.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dzole
Pozdravio te Kris Midlton. Ah, da... Ipak je on samo drugi najbolji igrac Milvokija i ofanzivno daleko opasniji igrac od Holideja...

Gambeeet

pre 2 godine

Šteta za Atlantu. Mogli su i morali da izvuku ovo nekako kako su umeli, samo da je još jedan igrač ispratio Janga u napadu iz startne petorke (jeste Galo sa klupe, ali su mnogo falili Bogijevi i Huerterovi poeni, Kolins možda i bi, ali problemi sa faulovima su se ovoga puta isprečili). I ponovo ta ogromna dominacija Baksa u skokovima, koji se po pravilu završavaju nekom trojkom u drugom napadu ili "tip-in-om" Janisa, Lopeza, Portisa.. Znaju, trude se i jednostavno ih sve hoće ove godine, svi ti sitni detalji im idu na ruku u ovom plejofu (1. tesna utakmica sa Hitom koja je mogla lako otići i na drugu stranu, povrede Kajrija i Hardena, neočekivani 6. igrač Milvokija u toj seriji Džo Heris, Kevinov broj patike 54, od jutros Jangovo gaženje na sudiju i totalni gubitak momentuma njega i ekipe, poklopljeno sa "ne-mogu-da-promašim" Midltonom kad god zatreba u ovom doigravanju, mada su ga sami razigrali izazivajući ga da puca relativno otvorene trojke na početku 4/4 i to im se obilo o glavu). Uprkos svemu i što mi primetno ne leže i ne prijaju oku, što pojedinačno, što kao ekipa, svaka im čast na svemu što su učinili kao ekipa i definitivno sazreli u ovom plej-ofu (Janis+Midlton), tako da će to definitivno biti otvorena serija sa Sansima najverovatnije u Velikom finalu, kojima će ići moja podrška (Buker+CP3+Ejton), iako su se i njima savršeno poklopile kockice ove godine. Aj' da ne otpisujem Atlantu, premda već jesam, jer prosto ne vidim način kako će ovo preokrenuti, Milvoki jednostavno ne posustaje.

The Unforgiven

pre 2 godine

Uzgred, Mildton je igrao u Juti
(Wall, 28. jun 2021 14:27)
-------------------

Middleton nikada nije igrao u Utah. Igrao je samo kratko za Detroit pre Bucksa.