Nedelja, 20.06.2021.

10:15

Radonjić: Neophodno je da napravimo mnogo promena, znam da to nije dobro

Burno je bilo proteklih dana na Malom Kalemegdanu na koji su stigli Ivanović i Mitrović, ali tu prelazni rok ne staje.

Izvor: B92

Radonjiæ: Neophodno je da napravimo mnogo promena, znam da to nije dobro IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

qantas

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.
(Ћирилица, 20. jun 2021 11:36)

Top 16 cipiripi kupa?

cuyoshi

pre 2 godine

24
Kojeg igraca je napravio Dejan Radonjic? Pitam najozbiljnije. Hvalite ga puno a ja nisam stekao utisak da je tako.
(cuyoshi, 20. jun 2021 13:41).

Nista odgovor? Samo minusi?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ostaviti Noka Doveli smo Ivanoviča i Mitroviča videlo se da nam stvarao Mitar glavobolje biče ovo strašan tim za igranje u evroligi nismo imali četvorke sad smo uspeli vratiti naše dete koji igra sve bolje u finalu nas baš ponižavao zakucavanjima i hvatanjima lopti u napadu i kad je uhvati nepostoji odbrana koja može zadržati onako siguran šut sa poludistance kakav poseduje Mitrovič koji može igrati sve od pozicije 3 pa do same petice svojim dugačkim rukama kako je samo zakucavao protiv sjajnog Noka,vidi se da je to onaj pravi Mitrovič koji je briljirao kod Radonjiča.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Žao mi za Lojda ali zvezda je največi plus uradila vračanjem Mitroviča mi smo svo vreme kod Radonjiča igrali bez Četvorke Mitrovič nam stvarao velike probleme jer je hvatao odbijene lopte i ubacivao u koš,Kucao preko naših največih centara prosto nismo imali rešenje za Mitroviča hvala bogu pa se trener Budučnosti odlučio da se uzda u šut Danila Nikoliča koji je zauzimao prostor i vreme u timu Budučnosti Mitroviču jer posle prve odlične partije Nikoliča Zvezda je shvatila da nesme dozvoljavati šut izvana Nikoliču a u samoj igri tu je Mitrovič tata za Danila Nikoliča eto tom prilikom bi se zahvalio treneru Budučnosti koji nije uvideo da nikako neuspevamo da branimo Mitroviča a Danilo Nikolič je forsiran zbog samog šuta.Čista pobeda Radonjiča koji je totalno nadigrao Milojeviča i pobedio možda bolju ekipu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Kolko god neko mislio da Hol nije dobar igrač tvrdim da je veoma dobar i da se žrtvovao za sistem koji gura Radonjič kao i svi najbolji treneri a to je velika požrtvovanje u odbrani branjenja svog obruča bez toga nema uspeha a Hol koji je odličan strelac žrtvovao se kroz odbranu i nije želeo da forsira šut i ulaze iako je itekako dobar a pritom je odigrao pomeni fenomenalnu odbranu uz Laziča.Upravo hol odigrao ključnu odbranu na bekovima Budučnosti a Mitrovič je uvek bio samo plus,što neki treneri veze sa vezom nemaju pa su ga pustili u Budučnost gde se lepo videlo koliko problema je Mitrovič stvarao našem timu. Nije do Mitroviča što se neki nerazumeju u kvalitet duplo je bolji od Danila Nikoliča koga kad dobro držiš i nedozvoljavaš šut izvana dodje kao igrač manje dok je Mitrovič hvatao lopte pogadjao kucavao preko naše centarske linije i nismo imali pravo rešenje za Mitra sreča pa je trener Budučnosti više forsirao Danila Nikoliča zbog šuta i to nam na kraju krajeva donelo pobedu.Mitrovič je verovatno največi plus za Radonji i klub.

1Đoković

pre 2 godine

Ove sezone još lakše.Oslabili Budućnost,a starac Fočo od stotinu ljeta nije ni za spomenuti.Nisi Radonja došao da osvojiš Evroligu nego da vratiš KK sledeće godine na fabrička podešavanja.Ako uđemo u 8 je veliki uspeh.

Gorki

pre 2 godine

Moje misljenje je ovo.
Oterati: Radanova, Uskokovica Hola.
Zahvaliti se: Simonovicu, Kuridzi, Ritu.
Mozda ostaviti Lazica(cisto zbog jake odbrane i podizanja trofeja) i Kuzmica(kao treceg ill eventualno drugog centra)
Obavezno sacuvati: Dobrica i Davidovca i Voldena.
Treba dovesti: Dobrog amera plejmejkera tipa Vilijams, dobrog americkog sutera tipa Beron ill K.S.Rivers, snaznu i skocnu cetvorku i snaznu peticu sidrasa koji nece mnogo izlaziti na suteve spolja.

Gorki

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR,

Sigurno manje kosta od Obradovica koji treba da odbrani 7. mesto ABA lige i 16.mesto Cipiripi kupa.

milos

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.
(xd, 20. jun 2021 10:44)

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?

Ajgor

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR, 20. jun 2021 10:30)

Treba dovesti Željka Obradovića, da bude bar 6 mesto u ABA, i 1/16 finala Evro kupa.
+ aparthejd budzet od 10 miliona EUR.

Ajgor

pre 2 godine

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?
(milos, 20. jun 2021 12:07)

Za razliku od Tintoreto Trinkija, Radonja je uzeo titulu sa Bajernom.
Ah da, zaboravio sam da je Trinki posle uzimanja ABA lige i Euro cupa sa Instalacijom, odveo Bajern na final four Evrolige, gde je nesrećno izgubio u finalu.

Diletant

pre 2 godine

Svidja mi se što Radonjić sastavlja tim od domaćih igrača, to je recept za uspeh. Od njegovog povratka su proigrali Dobrić i Davidovac, vratio je i Kuzmića u kakvu takvu formu. Voleo bih da i moj Partizan smanji broj stranaca i da okosnicu tima čine domaći i po mogućstvu mladi igrači. Tako bi reprezentacija imala korist a pretpostavljam da je i većini navijača draže da bodre naše momke a ne neke strance koji su tu po godinu dana ako i toliko.

Zju

pre 2 godine

I u prošlom mandatu je Radonja napravio sistem.I sada će nema sumnje.
Kad bi vratili Jovića a posebno ukoliko dođe Avramović bila bi to 2 baš jaka pojačanja.Voleo bih kada bi doveli Ilića iz Igokea i Miškovića.Tu su Dobrić,Davidovac,Kuzmić,Lazić,Uskoković,Radanov.Ivanović i Mitrović obojica naši.Žao mi što Ristić nije vraćen.Ubaciti par igrača iz juniorskog kadra.I 3 ne više od slovima tri stranca.Na duge staze tako se kocka tim.Bravo treneru!

Gospodin Smit

pre 2 godine

samo da odgovorim ovom liku koji kaže da je titula u Aba samo peglanje za neuspeh u Evropi - šta misliš, prijatelju, koliko novca treba za ekipu da bude konkurentna za top 8

Ћирилица

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.

Anfield

pre 2 godine

Koji Mitrovic je dosao???
(Kukatilo, 20. jun 2021 10:36)
Zahvaljujemo se na glasu.


Aleksandar, sad imamo Mitrogola u špicu, čeka se Ivica sa bar 4 bombe.

Nebojsa

pre 2 godine

Tri top stranca moramo naci, bez promasaja. Sacekati dva meseca ako treba ne zuriti sa izborom.
Jovic bio bi pogodak, svidjami se kao igrac.
Blazic bi bio ozbiljno pojacanje u koliko je moguce ga dovesti.
Ne sme da imamo vise od cetiri stranca, to je sasvim dovoljno.
Ocekujem Radanova u boljem izdanju i sa vise minuta na parketu, da pokaze ono sto se govori o njemu.
Kuzmic je mnogo podigao formu, ako ne moze da se nadje domaca petica bolja i kvalitetnija, ja bi ga sacuvao kao drugu opciju na poziciji pet.
Mnogo se pricalo o malom Uskokovicu nisam nesto prepoznao u njemu, da li ga koristiti samo za Aba ligu ili mozda jednu godinu u nekom klubu gde imati prostor da igra ne znam.
Davidovac i Dobric moraju ostati ne sme da se desi bilo kakav prodaja, oni su sazreli kao igraci i vidim ih kao nosioce tima.

Losmi

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!
(darko, 20. jun 2021 10:22)
Sve u glavu. Svaka ti na mestu. Jako bih voleo da vratite i Nemanju, tog sjajnog momka i igracinu, da nama dodje Zeljko da pravi sistem iz temelja. To bi bilo sjajno. Svako dobro

POPE

pre 2 godine

Opasno smo krenuli sa pojacanjima. Mitrovic nema mesta ni u prvih 5 ekipa ABA lige. Ivanovic dobar za ABA ligu a za EL tanak. Jovic zbog povreda nigde ne odigra ni trecinu prvenstva. Tako da ako se ne dovedu 4 ozbiljna igraca mi opet nismo ekipa a to se nece desiti. Zato mi nije jasno zasto se toliko forsira igranje u EL i tamo sluzimo ostalim ekipama za treninge. Zar nije bolje igrati EC ili FIBA LS jer para za ozbiljniju ekipu u LS sigurno nema.

leka

pre 2 godine

Ne znam ko je odlucio da dodju Mitrovic i Jovic?
Iako su dobri momci,solidni kosarkasi,ali nisu nista vise od proseka.
Plus Jovic od kada je otisao nije sastavio sezonu bez povreda.
Ako pravimo tim za aba ligu,ok,ali za nesto vise nemamo sanse.
Debakl u najavi.

Brada

pre 2 godine

Zato gotivim Radonju i imam poverenja u njega. On je trener na duze staze gde postoji sistem i dovode se takvi igraci(uglavnom domaci) koji mogu da odgovore istom. Ostali su instant treneri, videli smo Obradovica, nagruva ceo tim sa strancima i bilo je uzasno ono gledati. Ove sezone ce biti dosta promena jer mora da se napravi tim po njegovom ukusu, videcete vec sledece sezone ce doci plafon 2-3 igraca, samo se zameni stranac koji ce da bljesne i ode za vece pare. To je to kad imate dobar sistem po kojem funkcionisu stabilne drzave, stabilni klubovi, a sa Radonjom imamo upravo to...

Стара школа

pre 2 godine

Ако Радоњићу не верујемо, онда ја не знам коме да верујем!!! Потпуно сам спокојан за наредну сезону и чекам нову триплету.

GM

pre 2 godine

Najbolji tandem na poziciji 1 ikada što se tiče domaćih igrača, Jović Ivanović,
dakle još 2 ozbiljna šutera i to je već ekipa.

Naravno, čeka se prva 4ka i 5ica, praktično sa još 4 igrača ovo će biti preozbiljna ekipa, a gotovo izvesno će biti više od 4 igrača imajući u vidu koliko je ugovora isteklo.

DDF

pre 2 godine

Tim je sastavljen da se osvoji ABA LIGA,za TOP 8 je opet"tanko",na kraju sezone opet novo"peglanje"titulom ABA LIGE za neuspesnu evro-sezonu...

xd

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.

darko

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!

Laza

pre 2 godine

Ovaj trener Zvezde uživa poverenje i ljubav navijača Crvene zvezde. Da dovede 12 ljudi sa autobuske stanice napravio bi rezultat. Majstore, maksimum 3 stranca!

Prevara

pre 2 godine

Jovic, Ivanovic i Mitrovic nece odigrati bar pola sezone zbog povreda! Radonjic dovodi igrace sa ovih prostora jer ne zna strani jezik i titulu je osvojio jer je imao Lojda i Noka a ne zato sto je dobar trener!

darko

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!

Laza

pre 2 godine

Ovaj trener Zvezde uživa poverenje i ljubav navijača Crvene zvezde. Da dovede 12 ljudi sa autobuske stanice napravio bi rezultat. Majstore, maksimum 3 stranca!

Стара школа

pre 2 godine

Ако Радоњићу не верујемо, онда ја не знам коме да верујем!!! Потпуно сам спокојан за наредну сезону и чекам нову триплету.

xd

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.

GM

pre 2 godine

Najbolji tandem na poziciji 1 ikada što se tiče domaćih igrača, Jović Ivanović,
dakle još 2 ozbiljna šutera i to je već ekipa.

Naravno, čeka se prva 4ka i 5ica, praktično sa još 4 igrača ovo će biti preozbiljna ekipa, a gotovo izvesno će biti više od 4 igrača imajući u vidu koliko je ugovora isteklo.

Gospodin Smit

pre 2 godine

samo da odgovorim ovom liku koji kaže da je titula u Aba samo peglanje za neuspeh u Evropi - šta misliš, prijatelju, koliko novca treba za ekipu da bude konkurentna za top 8

Brada

pre 2 godine

Zato gotivim Radonju i imam poverenja u njega. On je trener na duze staze gde postoji sistem i dovode se takvi igraci(uglavnom domaci) koji mogu da odgovore istom. Ostali su instant treneri, videli smo Obradovica, nagruva ceo tim sa strancima i bilo je uzasno ono gledati. Ove sezone ce biti dosta promena jer mora da se napravi tim po njegovom ukusu, videcete vec sledece sezone ce doci plafon 2-3 igraca, samo se zameni stranac koji ce da bljesne i ode za vece pare. To je to kad imate dobar sistem po kojem funkcionisu stabilne drzave, stabilni klubovi, a sa Radonjom imamo upravo to...

Diletant

pre 2 godine

Svidja mi se što Radonjić sastavlja tim od domaćih igrača, to je recept za uspeh. Od njegovog povratka su proigrali Dobrić i Davidovac, vratio je i Kuzmića u kakvu takvu formu. Voleo bih da i moj Partizan smanji broj stranaca i da okosnicu tima čine domaći i po mogućstvu mladi igrači. Tako bi reprezentacija imala korist a pretpostavljam da je i većini navijača draže da bodre naše momke a ne neke strance koji su tu po godinu dana ako i toliko.

Anfield

pre 2 godine

Koji Mitrovic je dosao???
(Kukatilo, 20. jun 2021 10:36)
Zahvaljujemo se na glasu.


Aleksandar, sad imamo Mitrogola u špicu, čeka se Ivica sa bar 4 bombe.

Ajgor

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR, 20. jun 2021 10:30)

Treba dovesti Željka Obradovića, da bude bar 6 mesto u ABA, i 1/16 finala Evro kupa.
+ aparthejd budzet od 10 miliona EUR.

Ajgor

pre 2 godine

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?
(milos, 20. jun 2021 12:07)

Za razliku od Tintoreto Trinkija, Radonja je uzeo titulu sa Bajernom.
Ah da, zaboravio sam da je Trinki posle uzimanja ABA lige i Euro cupa sa Instalacijom, odveo Bajern na final four Evrolige, gde je nesrećno izgubio u finalu.

Gorki

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR,

Sigurno manje kosta od Obradovica koji treba da odbrani 7. mesto ABA lige i 16.mesto Cipiripi kupa.

Nebojsa

pre 2 godine

Tri top stranca moramo naci, bez promasaja. Sacekati dva meseca ako treba ne zuriti sa izborom.
Jovic bio bi pogodak, svidjami se kao igrac.
Blazic bi bio ozbiljno pojacanje u koliko je moguce ga dovesti.
Ne sme da imamo vise od cetiri stranca, to je sasvim dovoljno.
Ocekujem Radanova u boljem izdanju i sa vise minuta na parketu, da pokaze ono sto se govori o njemu.
Kuzmic je mnogo podigao formu, ako ne moze da se nadje domaca petica bolja i kvalitetnija, ja bi ga sacuvao kao drugu opciju na poziciji pet.
Mnogo se pricalo o malom Uskokovicu nisam nesto prepoznao u njemu, da li ga koristiti samo za Aba ligu ili mozda jednu godinu u nekom klubu gde imati prostor da igra ne znam.
Davidovac i Dobric moraju ostati ne sme da se desi bilo kakav prodaja, oni su sazreli kao igraci i vidim ih kao nosioce tima.

Losmi

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!
(darko, 20. jun 2021 10:22)
Sve u glavu. Svaka ti na mestu. Jako bih voleo da vratite i Nemanju, tog sjajnog momka i igracinu, da nama dodje Zeljko da pravi sistem iz temelja. To bi bilo sjajno. Svako dobro

Zju

pre 2 godine

I u prošlom mandatu je Radonja napravio sistem.I sada će nema sumnje.
Kad bi vratili Jovića a posebno ukoliko dođe Avramović bila bi to 2 baš jaka pojačanja.Voleo bih kada bi doveli Ilića iz Igokea i Miškovića.Tu su Dobrić,Davidovac,Kuzmić,Lazić,Uskoković,Radanov.Ivanović i Mitrović obojica naši.Žao mi što Ristić nije vraćen.Ubaciti par igrača iz juniorskog kadra.I 3 ne više od slovima tri stranca.Na duge staze tako se kocka tim.Bravo treneru!

1Đoković

pre 2 godine

Ove sezone još lakše.Oslabili Budućnost,a starac Fočo od stotinu ljeta nije ni za spomenuti.Nisi Radonja došao da osvojiš Evroligu nego da vratiš KK sledeće godine na fabrička podešavanja.Ako uđemo u 8 je veliki uspeh.

Ћирилица

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.

DDF

pre 2 godine

Tim je sastavljen da se osvoji ABA LIGA,za TOP 8 je opet"tanko",na kraju sezone opet novo"peglanje"titulom ABA LIGE za neuspesnu evro-sezonu...

Prevara

pre 2 godine

Jovic, Ivanovic i Mitrovic nece odigrati bar pola sezone zbog povreda! Radonjic dovodi igrace sa ovih prostora jer ne zna strani jezik i titulu je osvojio jer je imao Lojda i Noka a ne zato sto je dobar trener!

leka

pre 2 godine

Ne znam ko je odlucio da dodju Mitrovic i Jovic?
Iako su dobri momci,solidni kosarkasi,ali nisu nista vise od proseka.
Plus Jovic od kada je otisao nije sastavio sezonu bez povreda.
Ako pravimo tim za aba ligu,ok,ali za nesto vise nemamo sanse.
Debakl u najavi.

milos

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.
(xd, 20. jun 2021 10:44)

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?

POPE

pre 2 godine

Opasno smo krenuli sa pojacanjima. Mitrovic nema mesta ni u prvih 5 ekipa ABA lige. Ivanovic dobar za ABA ligu a za EL tanak. Jovic zbog povreda nigde ne odigra ni trecinu prvenstva. Tako da ako se ne dovedu 4 ozbiljna igraca mi opet nismo ekipa a to se nece desiti. Zato mi nije jasno zasto se toliko forsira igranje u EL i tamo sluzimo ostalim ekipama za treninge. Zar nije bolje igrati EC ili FIBA LS jer para za ozbiljniju ekipu u LS sigurno nema.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Kolko god neko mislio da Hol nije dobar igrač tvrdim da je veoma dobar i da se žrtvovao za sistem koji gura Radonjič kao i svi najbolji treneri a to je velika požrtvovanje u odbrani branjenja svog obruča bez toga nema uspeha a Hol koji je odličan strelac žrtvovao se kroz odbranu i nije želeo da forsira šut i ulaze iako je itekako dobar a pritom je odigrao pomeni fenomenalnu odbranu uz Laziča.Upravo hol odigrao ključnu odbranu na bekovima Budučnosti a Mitrovič je uvek bio samo plus,što neki treneri veze sa vezom nemaju pa su ga pustili u Budučnost gde se lepo videlo koliko problema je Mitrovič stvarao našem timu. Nije do Mitroviča što se neki nerazumeju u kvalitet duplo je bolji od Danila Nikoliča koga kad dobro držiš i nedozvoljavaš šut izvana dodje kao igrač manje dok je Mitrovič hvatao lopte pogadjao kucavao preko naše centarske linije i nismo imali pravo rešenje za Mitra sreča pa je trener Budučnosti više forsirao Danila Nikoliča zbog šuta i to nam na kraju krajeva donelo pobedu.Mitrovič je verovatno največi plus za Radonji i klub.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Žao mi za Lojda ali zvezda je največi plus uradila vračanjem Mitroviča mi smo svo vreme kod Radonjiča igrali bez Četvorke Mitrovič nam stvarao velike probleme jer je hvatao odbijene lopte i ubacivao u koš,Kucao preko naših največih centara prosto nismo imali rešenje za Mitroviča hvala bogu pa se trener Budučnosti odlučio da se uzda u šut Danila Nikoliča koji je zauzimao prostor i vreme u timu Budučnosti Mitroviču jer posle prve odlične partije Nikoliča Zvezda je shvatila da nesme dozvoljavati šut izvana Nikoliču a u samoj igri tu je Mitrovič tata za Danila Nikoliča eto tom prilikom bi se zahvalio treneru Budučnosti koji nije uvideo da nikako neuspevamo da branimo Mitroviča a Danilo Nikolič je forsiran zbog samog šuta.Čista pobeda Radonjiča koji je totalno nadigrao Milojeviča i pobedio možda bolju ekipu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ostaviti Noka Doveli smo Ivanoviča i Mitroviča videlo se da nam stvarao Mitar glavobolje biče ovo strašan tim za igranje u evroligi nismo imali četvorke sad smo uspeli vratiti naše dete koji igra sve bolje u finalu nas baš ponižavao zakucavanjima i hvatanjima lopti u napadu i kad je uhvati nepostoji odbrana koja može zadržati onako siguran šut sa poludistance kakav poseduje Mitrovič koji može igrati sve od pozicije 3 pa do same petice svojim dugačkim rukama kako je samo zakucavao protiv sjajnog Noka,vidi se da je to onaj pravi Mitrovič koji je briljirao kod Radonjiča.

cuyoshi

pre 2 godine

24
Kojeg igraca je napravio Dejan Radonjic? Pitam najozbiljnije. Hvalite ga puno a ja nisam stekao utisak da je tako.
(cuyoshi, 20. jun 2021 13:41).

Nista odgovor? Samo minusi?

qantas

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.
(Ћирилица, 20. jun 2021 11:36)

Top 16 cipiripi kupa?

Gorki

pre 2 godine

Moje misljenje je ovo.
Oterati: Radanova, Uskokovica Hola.
Zahvaliti se: Simonovicu, Kuridzi, Ritu.
Mozda ostaviti Lazica(cisto zbog jake odbrane i podizanja trofeja) i Kuzmica(kao treceg ill eventualno drugog centra)
Obavezno sacuvati: Dobrica i Davidovca i Voldena.
Treba dovesti: Dobrog amera plejmejkera tipa Vilijams, dobrog americkog sutera tipa Beron ill K.S.Rivers, snaznu i skocnu cetvorku i snaznu peticu sidrasa koji nece mnogo izlaziti na suteve spolja.

Prevara

pre 2 godine

Jovic, Ivanovic i Mitrovic nece odigrati bar pola sezone zbog povreda! Radonjic dovodi igrace sa ovih prostora jer ne zna strani jezik i titulu je osvojio jer je imao Lojda i Noka a ne zato sto je dobar trener!

DDF

pre 2 godine

Tim je sastavljen da se osvoji ABA LIGA,za TOP 8 je opet"tanko",na kraju sezone opet novo"peglanje"titulom ABA LIGE za neuspesnu evro-sezonu...

POPE

pre 2 godine

Opasno smo krenuli sa pojacanjima. Mitrovic nema mesta ni u prvih 5 ekipa ABA lige. Ivanovic dobar za ABA ligu a za EL tanak. Jovic zbog povreda nigde ne odigra ni trecinu prvenstva. Tako da ako se ne dovedu 4 ozbiljna igraca mi opet nismo ekipa a to se nece desiti. Zato mi nije jasno zasto se toliko forsira igranje u EL i tamo sluzimo ostalim ekipama za treninge. Zar nije bolje igrati EC ili FIBA LS jer para za ozbiljniju ekipu u LS sigurno nema.

leka

pre 2 godine

Ne znam ko je odlucio da dodju Mitrovic i Jovic?
Iako su dobri momci,solidni kosarkasi,ali nisu nista vise od proseka.
Plus Jovic od kada je otisao nije sastavio sezonu bez povreda.
Ako pravimo tim za aba ligu,ok,ali za nesto vise nemamo sanse.
Debakl u najavi.

milos

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.
(xd, 20. jun 2021 10:44)

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?

Ћирилица

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.

Gorki

pre 2 godine

Moje misljenje je ovo.
Oterati: Radanova, Uskokovica Hola.
Zahvaliti se: Simonovicu, Kuridzi, Ritu.
Mozda ostaviti Lazica(cisto zbog jake odbrane i podizanja trofeja) i Kuzmica(kao treceg ill eventualno drugog centra)
Obavezno sacuvati: Dobrica i Davidovca i Voldena.
Treba dovesti: Dobrog amera plejmejkera tipa Vilijams, dobrog americkog sutera tipa Beron ill K.S.Rivers, snaznu i skocnu cetvorku i snaznu peticu sidrasa koji nece mnogo izlaziti na suteve spolja.

darko

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!

Laza

pre 2 godine

Ovaj trener Zvezde uživa poverenje i ljubav navijača Crvene zvezde. Da dovede 12 ljudi sa autobuske stanice napravio bi rezultat. Majstore, maksimum 3 stranca!

Ajgor

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR, 20. jun 2021 10:30)

Treba dovesti Željka Obradovića, da bude bar 6 mesto u ABA, i 1/16 finala Evro kupa.
+ aparthejd budzet od 10 miliona EUR.

Ajgor

pre 2 godine

U Bajernu je sam sastavljao tim sa vecim budzetom pa je opet bio na zacelju EL i prosao kao Obradovic ove sezone. Na koje prethodno iskustvo ubedljivijih rezultata mislis?
(milos, 20. jun 2021 12:07)

Za razliku od Tintoreto Trinkija, Radonja je uzeo titulu sa Bajernom.
Ah da, zaboravio sam da je Trinki posle uzimanja ABA lige i Euro cupa sa Instalacijom, odveo Bajern na final four Evrolige, gde je nesrećno izgubio u finalu.

Zju

pre 2 godine

I u prošlom mandatu je Radonja napravio sistem.I sada će nema sumnje.
Kad bi vratili Jovića a posebno ukoliko dođe Avramović bila bi to 2 baš jaka pojačanja.Voleo bih kada bi doveli Ilića iz Igokea i Miškovića.Tu su Dobrić,Davidovac,Kuzmić,Lazić,Uskoković,Radanov.Ivanović i Mitrović obojica naši.Žao mi što Ristić nije vraćen.Ubaciti par igrača iz juniorskog kadra.I 3 ne više od slovima tri stranca.Na duge staze tako se kocka tim.Bravo treneru!

Gospodin Smit

pre 2 godine

samo da odgovorim ovom liku koji kaže da je titula u Aba samo peglanje za neuspeh u Evropi - šta misliš, prijatelju, koliko novca treba za ekipu da bude konkurentna za top 8

Nebojsa

pre 2 godine

Tri top stranca moramo naci, bez promasaja. Sacekati dva meseca ako treba ne zuriti sa izborom.
Jovic bio bi pogodak, svidjami se kao igrac.
Blazic bi bio ozbiljno pojacanje u koliko je moguce ga dovesti.
Ne sme da imamo vise od cetiri stranca, to je sasvim dovoljno.
Ocekujem Radanova u boljem izdanju i sa vise minuta na parketu, da pokaze ono sto se govori o njemu.
Kuzmic je mnogo podigao formu, ako ne moze da se nadje domaca petica bolja i kvalitetnija, ja bi ga sacuvao kao drugu opciju na poziciji pet.
Mnogo se pricalo o malom Uskokovicu nisam nesto prepoznao u njemu, da li ga koristiti samo za Aba ligu ili mozda jednu godinu u nekom klubu gde imati prostor da igra ne znam.
Davidovac i Dobric moraju ostati ne sme da se desi bilo kakav prodaja, oni su sazreli kao igraci i vidim ih kao nosioce tima.

Losmi

pre 2 godine

Dr. Deki Radonjic, pravi ekipu prema licnosti, karakteru,kvalitetu... Ne prema imenima. Zato u periodu vremena rezultati postaju sve bolji, jer covek gradi SISTEM. A ne kao pojedinci u proslosti koji dovode samo na osnovu imena igrace i mole boga da imaju dobre sezone jer im se sve zasniva na igri 1na1 i sut sa distance, bez izgradjene akcije cele sezone!
(darko, 20. jun 2021 10:22)
Sve u glavu. Svaka ti na mestu. Jako bih voleo da vratite i Nemanju, tog sjajnog momka i igracinu, da nama dodje Zeljko da pravi sistem iz temelja. To bi bilo sjajno. Svako dobro

GM

pre 2 godine

Najbolji tandem na poziciji 1 ikada što se tiče domaćih igrača, Jović Ivanović,
dakle još 2 ozbiljna šutera i to je već ekipa.

Naravno, čeka se prva 4ka i 5ica, praktično sa još 4 igrača ovo će biti preozbiljna ekipa, a gotovo izvesno će biti više od 4 igrača imajući u vidu koliko je ugovora isteklo.

xd

pre 2 godine

Razlog zasto rezultati nisu bili ubedljiviji prosle sezone je zato sto je Radonjic preuzeo tim koji je sastavio prethodni trener. Sad kad je na Radonjicu da napravi ekipu, bice mnogo lakse za njega da taj tim vodi, bar iz prethodnog iskustva sam stekao takav utisak, tako da mu verujem.

Anfield

pre 2 godine

Koji Mitrovic je dosao???
(Kukatilo, 20. jun 2021 10:36)
Zahvaljujemo se na glasu.


Aleksandar, sad imamo Mitrogola u špicu, čeka se Ivica sa bar 4 bombe.

Diletant

pre 2 godine

Svidja mi se što Radonjić sastavlja tim od domaćih igrača, to je recept za uspeh. Od njegovog povratka su proigrali Dobrić i Davidovac, vratio je i Kuzmića u kakvu takvu formu. Voleo bih da i moj Partizan smanji broj stranaca i da okosnicu tima čine domaći i po mogućstvu mladi igrači. Tako bi reprezentacija imala korist a pretpostavljam da je i većini navijača draže da bodre naše momke a ne neke strance koji su tu po godinu dana ako i toliko.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Kolko god neko mislio da Hol nije dobar igrač tvrdim da je veoma dobar i da se žrtvovao za sistem koji gura Radonjič kao i svi najbolji treneri a to je velika požrtvovanje u odbrani branjenja svog obruča bez toga nema uspeha a Hol koji je odličan strelac žrtvovao se kroz odbranu i nije želeo da forsira šut i ulaze iako je itekako dobar a pritom je odigrao pomeni fenomenalnu odbranu uz Laziča.Upravo hol odigrao ključnu odbranu na bekovima Budučnosti a Mitrovič je uvek bio samo plus,što neki treneri veze sa vezom nemaju pa su ga pustili u Budučnost gde se lepo videlo koliko problema je Mitrovič stvarao našem timu. Nije do Mitroviča što se neki nerazumeju u kvalitet duplo je bolji od Danila Nikoliča koga kad dobro držiš i nedozvoljavaš šut izvana dodje kao igrač manje dok je Mitrovič hvatao lopte pogadjao kucavao preko naše centarske linije i nismo imali pravo rešenje za Mitra sreča pa je trener Budučnosti više forsirao Danila Nikoliča zbog šuta i to nam na kraju krajeva donelo pobedu.Mitrovič je verovatno največi plus za Radonji i klub.

Стара школа

pre 2 godine

Ако Радоњићу не верујемо, онда ја не знам коме да верујем!!! Потпуно сам спокојан за наредну сезону и чекам нову триплету.

Brada

pre 2 godine

Zato gotivim Radonju i imam poverenja u njega. On je trener na duze staze gde postoji sistem i dovode se takvi igraci(uglavnom domaci) koji mogu da odgovore istom. Ostali su instant treneri, videli smo Obradovica, nagruva ceo tim sa strancima i bilo je uzasno ono gledati. Ove sezone ce biti dosta promena jer mora da se napravi tim po njegovom ukusu, videcete vec sledece sezone ce doci plafon 2-3 igraca, samo se zameni stranac koji ce da bljesne i ode za vece pare. To je to kad imate dobar sistem po kojem funkcionisu stabilne drzave, stabilni klubovi, a sa Radonjom imamo upravo to...

Gorki

pre 2 godine

Treba odbraniti 17 mesto a to kosta. Dr. Radonjica
(NR,

Sigurno manje kosta od Obradovica koji treba da odbrani 7. mesto ABA lige i 16.mesto Cipiripi kupa.

cuyoshi

pre 2 godine

24
Kojeg igraca je napravio Dejan Radonjic? Pitam najozbiljnije. Hvalite ga puno a ja nisam stekao utisak da je tako.
(cuyoshi, 20. jun 2021 13:41).

Nista odgovor? Samo minusi?

1Đoković

pre 2 godine

Ove sezone još lakše.Oslabili Budućnost,a starac Fočo od stotinu ljeta nije ni za spomenuti.Nisi Radonja došao da osvojiš Evroligu nego da vratiš KK sledeće godine na fabrička podešavanja.Ako uđemo u 8 je veliki uspeh.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Žao mi za Lojda ali zvezda je največi plus uradila vračanjem Mitroviča mi smo svo vreme kod Radonjiča igrali bez Četvorke Mitrovič nam stvarao velike probleme jer je hvatao odbijene lopte i ubacivao u koš,Kucao preko naših največih centara prosto nismo imali rešenje za Mitroviča hvala bogu pa se trener Budučnosti odlučio da se uzda u šut Danila Nikoliča koji je zauzimao prostor i vreme u timu Budučnosti Mitroviču jer posle prve odlične partije Nikoliča Zvezda je shvatila da nesme dozvoljavati šut izvana Nikoliču a u samoj igri tu je Mitrovič tata za Danila Nikoliča eto tom prilikom bi se zahvalio treneru Budučnosti koji nije uvideo da nikako neuspevamo da branimo Mitroviča a Danilo Nikolič je forsiran zbog samog šuta.Čista pobeda Radonjiča koji je totalno nadigrao Milojeviča i pobedio možda bolju ekipu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ostaviti Noka Doveli smo Ivanoviča i Mitroviča videlo se da nam stvarao Mitar glavobolje biče ovo strašan tim za igranje u evroligi nismo imali četvorke sad smo uspeli vratiti naše dete koji igra sve bolje u finalu nas baš ponižavao zakucavanjima i hvatanjima lopti u napadu i kad je uhvati nepostoji odbrana koja može zadržati onako siguran šut sa poludistance kakav poseduje Mitrovič koji može igrati sve od pozicije 3 pa do same petice svojim dugačkim rukama kako je samo zakucavao protiv sjajnog Noka,vidi se da je to onaj pravi Mitrovič koji je briljirao kod Radonjiča.

qantas

pre 2 godine

Ni dva Zeljka Obradovica nece pomoci Partizanu kad Radonja utegne timcinu spremnu na najvise domete.
(Aleksej, 20. jun 2021 10:23)

Пусти ти Партизан, фокусирај се на топ16.
(Ћирилица, 20. jun 2021 11:36)

Top 16 cipiripi kupa?