Subota, 19.06.2021.

17:25

Obradović u Partizanu?; Savić: Daleko od gotovog

Legendarni srpski stručnjak Željko Obradović već duže vreme pregovara da postane trener košarkaša Partizana.

Izvor: MS

Obradoviæ u Partizanu?; Saviæ: Daleko od gotovog IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

465 Komentari

Sortiraj po:

Алекса

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Шта значи овај коментар? Да наш најтрофејнији и тренутно најбољи живи тренер није добар?

А шта ћемо да причамо ако, не дај Боже, направи добру екипу и избаци нас у финалу АБА?

Да кукамо апартхејд и врачамо о неким свећама као они?

Желимир Обрадовић је најтрофејнији и најбољи живи српски тренер. Има највише искуства, и сарадњу са најбољим европским кошаркашима, тренерима и стручњацима. Ментор му је био наш професор Николић. Саиграчи и играчи су му били српскоцрногорски дримтим. У сваком тренутку може да тражи помоћ од стотина људи које је задужио у току своје пребогате каријере.

Човек је неупоредиво јачи лик у кошарци од Радоњића. Да ли је и бољи тренер, не знам. Радоњића ценим неизмерно. Обрадовића не волим од 2006. Али потценити гиганта као што је Обрадовић није грешка, него рупа у образовању.

Да не додајем да је Јарамаз сјајан лик, да се Петрушев изјаснио чији је и да би обојица израсли у опасне репрезентативце код Обрадовића, односно у проблем за нас...велики проблем. И кад сам ту, поштено говорећи, сматрам да је за Србију сјајно да он то од њих и направи, без обзира на ту опасност коју би они могли да представљају по нас...ћераћемо се, па ко јачи...

Coki opozicionar i Ultrakop manguparija

pre 2 godine

Ja samo da proverim jel gotova licitacija insajdera iz predgradja u vezi Partizanovog budzeta za sledecu sezonu? Poslednje sto sam cuo je 15 miliona plus 3 za strucni stab, i starleta po izboru.Ne znam braco iz Zeleznika sta vam je ciniti na ovaj zulum,moracete da zapevate predsedniku sa tribina,ali prvo vidite sa Ultrakopom jel to ok da ne padne berba usiju zbog tendera,zivi bili i izdrzite.

hhahahaha

pre 2 godine

nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Znaci nije mogao da bira jer ga niko nece , a ne radi za sicu. Mislis da to ide jedno s drugim?

iks

pre 2 godine

Mnogo bi znacilo klincima da ih Zoc uci kosarci. Ne moze da bude lose ni za reprezentaciju, kakvi god rezultati u prvih par godina bili.

Školobocna

pre 2 godine

Ne verujem da će doći , stavio bi svoju reputaciju na kocku . Lako je bilo Dulou da osvaja titule kad su bili u modu makabizacije , sve ostale su tretirali kao filijale , na koga pokaže prstom morao je da dođe . Sad su se vremena promenila , njihov klub više nije prvi izbor , mnogo talenata ide u inostranstvo sa 14 godina ili u NCAA , Mega i Zvezda dovedu šta im je interesantno . Niko njima nije kriv što nisu napravili igrača još od Miće Berića , a stalno pričaju da su dali najviše igrača u NBA , svi ti veliki igrači su kod njih došli kao već formirani , od Bogdanovića, Pekovića , Rebrače , Danilovića itd . Ova priča mi je nerealna jer bi to značilo da treba gurnuti minimum 10 miliona € u tim i za platu Obradoviću a pitanje je da li bi i sa tim timom bili konkurentni u EC za osvajanje , za ABA bi bili sigurni u F4 .

Avangar

pre 2 godine

Srbija sta je dala kosarci, nama trebaju tri tima da igraju u Evroligi, a ako se vrati ZOC, to bi znacilo neku promenu sigurno, ja kao grobar bi sve dao da Evroligu igraju i Zvezda i Partizan pa i Mega sa svojim klincima, kakvo bi to iskustvo za njih bilo a niko ne bi bio gori od Khimkija, Albe i ostalih padavicara...

Mike032

pre 2 godine

98 uzeo SP sa Bodirogom, Rebracom, povredjenim Djordjevicem i grupom gradjana. Mislite o tome.
(cuyoshi, 20. jun 2021 09:28)

Grupa građana Vlado Šćepanović, Saša Obradović, Nikola Lončar, Dragan Lukovski, Mića Berić, Predrag Drobnjak, Nikola Bulatović,Milenko Topić.

Razmisli ti pre nego što napišeš išta više o košarci.

Lord

pre 2 godine

Sve za ljubav sve za Partizan.
Sad ide tim da se smrznes.
Napadamo EC, ipak smo mi najtrofejniji srpski klub i na lokalu i u Evropi.
Potom EL pa napad na f4, kada smo mogli 2010. izbacivsi aktuelnog prvaka i tada prejaki Makabi, zasto ne opet?
Pozdravljam vas, sad malo mi, jer vi ocigledno ne umjete.

rebro

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.

ValterNBG

pre 2 godine

Bilo bi sjajno da dodje.Ono sto predstavlja problem je njegov nacin rada.Naravno,savrsen,ali mislim da tako nesto u Evropi vise ne postoji.Trazi se predanost od igraca,velika posvecenost I ulaganje citavog zivota u basket.Nisam siguran da takvi igraci,a vrhunski,postoje.Kosarka u Evropi sve vise lici ma NBA.Drugim recima,potpuno im je svejedno kako ce da zavrse sezonu.Toga kod Zeljka nema.Ne znam kako ce to da prevazidje.Verovatno je zbog toga I napravio pauzu u poslu.Covek se pojede a druge boli uvo.Kso Zvezdas bi bio presrecan da se pojavi na klupi Grobosa,mnogo bi zmacio za ceo region.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

E moj Željko....Na niske si grane pao! 80% Srbije će ti se smejati.
(Citizen, 19. jun 2021 21:36)

Bas ce se potrese. Dok mu cela Evropa skida kapu, Srbija mu se smeje. To vise govori o Srbiji nego o njemu.

rty

pre 2 godine

Mozda hoce da zavrsi karijeru u Partizanu. Postovanje ako je to odlucio. Slicna prica dolaze ne dolazi je bila kada je prelazio u Fener. I na kraju je dosao. Samo, otisao je iz Fenera zbog smanjenja budzeta i znao je odmah da nece imati tim za osvajanje EL. Da li mu se radi sa Dangubicem i Zagorcem nisam bas siguran. Ako ga dovedu trazice tim za osvajanje EC. A to kosta bar 15m jer bi morali isplatiti igrace koje nece a imaju po 2-3godine ugovora. Sto znaci budzet oko 20 miliona za sezonu da bi dobili ono sto hoce. Videcemo i odakle pare jer je na stanju aperhejd a ko jos dok tako nesto traje dovodi najakupljeg trenera evroep i pravi mu najskuplji tim u istoriji?

Radonja osvajač

pre 2 godine

Kako je crvenio posle poraza od Zvezde u Pioniru a imao 5 x skuplji tim...za njegovo dobro (zdravlje) bolje da ne dođe opet će ga Radonja razbiti!!!

majstor

pre 2 godine

Eh pa da bi se on vratio prvo mora veliki keš da se ulozi za njega pa tek onda za tim...nece covek da trenira polu-igrace ili juniore i da se nervira...oformite mu jak tim i moze da se desi svasta

Radonja osvajač

pre 2 godine

Zakucava poslednji ekser u budžet Partizana...pa vi se jedva isplatili Duleta i generaciju 2010 sad slede i to pre par meseci??? Želimir će sa 1500000 po godini da vas odere u finansijskom smislu a posle njega potop...zašto- zato što on hoće kvalitetne igrače a oni hoće velike pare...

Željko grobaru

pre 2 godine

Ovo je teška patnja kad pričate kako to Partizan dovodi najskupljeg trenera. Čovek sigurno kad je birao Partizan nije gledao pare jer mogao je u bilo koji drugi klub za sumu od 5 do 10 puta veću. Čovek je na zalasku trenerske karijere i hteo je da se vrati i napravi neki uspeh, pa u zasluženu penziju.

Sve za ljubav sve za Partizan

pre 2 godine

Taman i da nije istina,vredelo je ovog izliva zuci iz Zeleznika...Kakvi komentari,kakva panika,kakve lazi i bolesna mrznja...Pa nije jedan Zoc spao na to da ceka mig jednog Vucica da li ce ili ne da preuzme svoj Partizan...Ja razumem da vi tako razmisljate,sport za vas odavno nije sport,niti ste vi navijaci,vec obicna interesno-politicka grupacija...Ima stvari koje vam jednostavno ne dopiru do mozga...Sto bi rekao veliki Zoc,ja nisam zvezda,ja sam Partizan...kapirate?...naravno da ne....sportski pozdrav.

Bravo

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021
Jos Lebron i Jokara i pali se masina, opet ste se ponadali.

panasonyc

pre 2 godine

:))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 22:31)

Wow, kakav maestralan smisao za humor. Ovo je bolje cak i od Kursadzija a svi znamo da bolje tesko da moze. Klap klap klap. Aplause!!

kiki

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju. 
(Max, 19. jun 2021

Još jedna ekskluziva. Vraća se Bogdan. Dosta mu je Amerike. Takodje se vraća Lučić a i Lovrenj. Klima mu ne odgovara u Litvaniji

Milan

pre 2 godine

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.
(a, 19. jun 2021 21:38)

Ako se nama vrati Bogdan a vama Gudura što brinete? Gudura mnogo bolji realno...

Miskec

pre 2 godine

"Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 21:08)"
I mi smo devdedesetih zeleli da budemo ravnopravni, a tada vas ravnopravnost nije interesovala posebno, ali ni mi, ni bilo koji drugi KK to nije mogao, jer odakle bi samozvani general otimao igrace?
Tada ste se veselili kada ste ubijali decu sa cetrdeset i kusur razlike!
Danas vam je stalo do ravnopravnosti, verovatno iz PRINCIPA!? Iako onaj koga mrzite kaze da drzava da je vise JSDu, nego CZ!
Koliko ste maliciozni!

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Evo vam exluziva.
(Max, 19. jun 2021 21:35)





:)))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

I evo nam
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 19. jun 2021 21:17)






:)))))
dirljiva je skromnost vjesnikovog svedoka - iako, očito, glasnogovornik ispred "nam", sam za sebe kaže da je nebitan!


a, moram priznati i da mi je, ovako duševnom, oko zasuzilo i kod frojdovske greške:
lažuckajući, polze radi, da je "srbin iz Srbije", patnja ga je nagnala da bar ono mrsko mu "srbin" - ne ispiše velikim početnim slovom...

uplakani

pre 2 godine

Kad ovo bude potvrđeno, Partizan dobija licencu sledeće sezone,.Željko rešava!
(sax, 19. jun 2021 20:54)

Vi vec imate licencu za FIBA Ligu sampiona, sta ce vam neko da je obezbeddjuje ?!
Ili si mislio licencu za Kup Lilane Ronketi ?! E, to je vec nesto drugo..

Ne budi smesan

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.
(Čovek po imenu Uve, 19. jun 2021 20:14)

Znaci jos traje aparthajd?Ako dodje zoc,onda nema aparthajda?

Max

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.
(Мргуд, 19. jun 2021 20:42)

И није им оставио "бабо" већ папе....

želja

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

priča se da i majk dzejms razmišlja o povratku u europu ,tj u eurokup...željko je obavio poziv ....

Алекса

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)

Шта ту има да се истражује? Шта то мења? Хоће ли Желимир бити мање успешан? Мање легенда? Мање опасан по нас?

Ево, мене као навијача Звезде не занима да копам по трагедији коју је доживео и направио. То је крст који он носи на души и сигурно му није лако.

Сигуран сам да, овакав емотиван какав јесте, преживи ту несрећу много често. Али опет, то нема везе са оним што је дао Партизану и репрезентацији Југославије, а дао је много. Обрадовић је легенда, али је пре свега људско биће, а ми људи грешимо.

Ако већ хоћеш нешто да кажеш о њему лоше, (не видим сврху, али ако имаш потребу) ухвати се оног Европског, мани се туге која нема везе са спортом, молим те, није часно.

uplakani

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

To mora da ti javio Loki,njemu debela striptizeta,a sveto prenosi "Mudno Deportivo" ili si cuo iz krugova bliskih klubu ?!

Nisu cuo za Jokica i Lebrona ?! E, jbg nemas dobre informacije

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

vise....pa za te pare ni radonjic ne radi....

MG

pre 2 godine

Pa gospodo, mora se pobediti Borac. A kako? Pa jedino ovako.. Dve pobede u startu.. I tu je peta pozicija.. Za malo medju četri..
Ljudi verujte sad da im dodje Radonjić teško da bi mogao šta da uradi..
Svi danas igraju košarku.. A niko nema obzira da je to Partizan. Svi hoće da pobede..
A šta mislite da nije na pomolu kakva fuzija sa Borcem?

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun

".. Једини српски који..."
Опште је познато да ви нисте српски већ југословенски клуб!

sampion evrope 92

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Pa i nije nesto previse, iskreno se nadam minimum 15

a

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 20:50)

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.

sampion evrope 92

pre 2 godine

@sampion evrope

Zao mi je koliko su mastovit, bajke pises
(Koliba, 19. jun 2021 21:33)

Mozda ja pisem bajke, ali ti ne pises jasno svakako.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Za ovakvu velicinu malo je i 1.5m.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.
(ejsi, 19. jun 2021 18:14)

Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Malo vas je grobari...
Nema nas puno ali nas ima dosta"
Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06
U pravu si!Nema vam mnogo ali vas ima dosta, po zatvorima naravno.
A što se tiče pitanja da li uopšte znam ko je Duško Radović,e tu si poentirao! Istetoviraću to tvoje pitanje!

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 19:44)
I evo nam sekretara magistra od Kosova.Dobrodosao srb IN-e.Kad ces sa gazdom do “kolevke”?

Danilo

pre 2 godine

Ako hoce da sahrani i sebe kao trenera i Partizan kao klub onda neka dodje i ucestvuje u Mijailovicevim sharadama i guranja Partizana u bankrot!

Мргуд

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.

Pop Cira

pre 2 godine

Najjadniji su mi ovi koji napisu "kosarkasa se vraca kuci". Toliko bahatosti, bezobrazluka i nepoznavanja istorije kosarke na ovim prostorima je prosto......nemam adekvatnu rec za to......odnosno imam ali mi nece objaviti komentar. Nepismeni stvorovi zamolite nekoga da vam procita istorijat kosarke na ovim prostorima, Partizan se spominje samo marginalno kao neko ko je tu ali.......OKK Beograd i Crvena Zvezda su oni koji su proslavili kosarku u Srbiji odnosno tadasnjoj Jugi.

Paja moler

pre 2 godine

Lako je bilo Željku da osvaja titule u klubovima sa budžetima koji su nezamislivi za naše uslove. Da li on od Zagorca, Trifunovića, Jaramaza može da napravi košarkaše? Nije ni od Veselog, De Coloa, Gudurića itd napravio nešto više

Jovan Ducic

pre 2 godine

Hahaha..kako se pale grobarcici,dodje li Jovic i eventualno jos dva pojacanja ..bićete konkretno jedino ako dovedete 6do7 odličnih košarkaša.. a sto se tice Obradovica,nek vam dodje on Dulo,Greg Popovic,Fil Dzekson džabe vam..i da kojim slučajem nesto i uradite pa kao srušitie Zvezdu nece mi biti krivo jer mi nismo bolesni kao vi da mislimo samo mi trebamo da igramo evroligu,da smo bogu dani... kao vi tolike godine za redom i kad je Zvezda uzela titulu posle 17g,vratila se u evroligu posle 15 vi odmah počeli napadati sve žive,državu kao da ste toliko glupi da ne kontakte da vam je ona i omogućila sve to a ne sto ste institucija i od tad sam počeo da mrzim Partizan ali pošto nisam bolestan oladio sam se od tih vaših bolesnih teorija..tako da zelim vam grobari da se vratite u evroligu naravno ako to nama ne podje za rukom..

dzoni

pre 2 godine

јајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...
(Алекса, 19. jun 2021 20:07)


Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.

Miskec

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)"
Ma najvaznije je da je to KK koji se PENJAO!

Papilon

pre 2 godine

А у железнику мук?
(Јово, 19. jun 2021 17:48)

Naravno da je muk svi izgubili moc govora koliko su se smejali vasoj naivnosti. Kurir napise a vi skacete k'o kucici u liftu. Francuske sobarice su za vas olicenje pameti.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.

teletabisi

pre 2 godine

građanin opasnih namera

Pre sat dva prvo pojačanje ti bio Veseli...

Ko li će vas trpeti ako ne uradite ništa ili kojim slučajem od svega ne bude ništa?

Čovek po imenu Uve

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.

Алекса

pre 2 godine

Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.
(dzoni, 19. jun 2021 20:23)

Зато сте ту где сте...спорт вас не занима уопште, само сујета. Дал је твој већи...само што није твој, него је њихов, а ти погрешно верујеш да је твој...

Србија игра, а ви врачате о Жељку, иако нико још ништа не зна. Можда и не дође, можда се придружи Савићу у управи, можда, можда, можда...можда добије 20 милиона а можда и два...


А тебе дзони Србија не интересује...

lal

pre 2 godine

ako dodje zoc, na prvom derbiju da dobije ovacije za povratak legende srpske kosarke u srpski kosarkaski klub...
i do sada sam navijao za partizan u evropi, sa zeljkom ce to sigurno biti manje mucno...
a kad smo kod budzeta, zoc je zvezdi upumpao tursko milionce za guduru... bogotac licno!!!

Mio

pre 2 godine

Za Ginisa!!! Kako navijači pokojne Zvezde znaju u cent,koliko su plaćeni treneri Kkp,kao i igrači!!!
Ali zato nemaju pojma koliko je u dva navrata dobijao Pešić,a pre toga Zmago!!! Pojma nemaju koliko godišnje zarađuje predsednik kluba obrćući državne pare!!!! Koliko su dobijali Panter,Lojd,O Brajant, Volden i svi ostali!!! Verovatno znate da je Željko osvojio 9-10 puta EL,da je KKP takođe bio osvajač najjačeg evropskog klupskog takmičenja,3 puta F4 ,3 puta osvajač KRK(danas EC).. Pa preračunajte kolko je to dolara i centi!!!!

Алекса

pre 2 godine

Зашто постоји одељак "еуро 2020" а не постоји "Евроско првенство у кошарци за жене"

Кошарка је наш национални спорт, имамо прваке Европе како репрезентативне тако и клупске и у женској и мушкој конкуренцији и онда европско првенство у том спорту нема свој одељак за вести?

Вероватно само мене занима Србија у кошарци а апсолутно ме баш брига за Шаћиријеву Швајцарску?
(Алекса, 19. jun 2021 11:04) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (0

На вестима о нашим цурама 2 коментара и 5 гласова...

Сјајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...

...

pre 2 godine

Grobar sam ali da li ćemo sad da budemo licemeri i slavimo kad nam vlast daje 20 miliona evra budžet koliko je Željko tražio? Bili smo 7. u ABA ligi i realno popljuvali bismo Zvezdu da su njima tako dali. Mene sramota koliko su ljudi izgubili obraz i kako im je jedini cilj da budu oni gurani a ne da budu fer uslovi. A juče vest da nam država otpisala i još 5 miliona duga... Što je najgore navijači će da slave sve to

Milan

pre 2 godine

Sad ce se videti kakav je trener na suvaka, sa budzetom od....bez budzeta!
Navikao na 100 mil budzet, sad cemo vidimo zoca
(tomash, 19. jun 2021 20:02)

Videćeš polako. Kud žuriš? Sve u svoje vreme...

sova

pre 2 godine

RUMENINGE IMA DA SE CRVENI KAD GA RADONJA ODUČI OD KOŠARKE
(bil, 19. jun 2021 17:31)

Radonja je imao svoje prilike u dosadašnjim njihovim susretima. Samo se nije desilo to što ti prizeljkuješ, nego Radonja posle svega postade Rudonja.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Mr. Obradovic...

Zasigurno sjajna vest i za KKP i za ABA,ali godina nije 19991,nego 2021,i ti "stara skola" treneri imaju ogromne probleme u adaptaciji na nove generacije igraca. Mislim da bi S.Djordjevic bio puno bolja opcija,ali to je KKP danas,bez osecaja za vreme i momenat.
Nema sanse da KKP bude konkurent CZ u ABA ligi,taj put je preskup, ali mislim da KKP zeli da iskoristi uticaj i ime Obradovica,i dobije wild-card za EC,sto ima smisla itekako..
Bice ovo poslednji pokusaj i Ostoje i KKP,jer ako ovo ne uspe KKP ce morati na kompletni remont!

Mio

pre 2 godine

Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)
Ko si bre ti???!!!!! Sram te bilo!!!!!
Ovde svakakvi bilide,pišu gluposti ..ali ovo što si ti napisao posle 30+ g.... pokazuje da si lesnikbo i najveći sm*ad koji se ovde javio!!!! Želim ti iz dubine duše da ti se vrati onako kako si pisao!!!
Toliko zlobe... E Jado jadna!!! Bruko u ljudskom obliku!!!

Neko iz mase

pre 2 godine

Hvala predsednika što pomaže KK Partizan. Budžet od 10 miliona evra i Zeljko Obradovic će omogućiti da se ravnopravno takmičimo u ABA ligi, kao i u evropskim utakmicama.

Čiki

pre 2 godine

Eventualnim dolaskom Željka u Partizan pitanje koliko će vlast da se ispruži. Limar je član vladajuće partije. Vodja hoće da umiri navijače jer mu ne prijaju povici a idu izbori sledeće godine a i ne prijaju mu priče da je Zvezda zahvaljujući njemu dominantna u fudbalu, košarci. Pošto se on za sve pita u državi postoji verovatnoća da hoće da podeli uloge. Zvezdi fudbal, Partizanu košarka. Biće zadovoljan i Dačić bivši predsednik KK Partizan

Crnogorac, nisam Srbin, ali znam da nam je poreklo isto

pre 2 godine

Odvratno i degutantno je čitati ove cigane i slušati Vučića, koji je hteo da postane i vladar Crne Gore, kao "jedan smo narod", a kad je Vujošević kao Crnogorac proglašen Duklanjinom, ondak nismo jedan narod. O narodu u srednjem veku, danas smo dve nacije - crnogorska i srpska.

uplakani

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)


...a, onda jun 2022. ...."..kosarka se vraća kući, sledeće sezone...."

Instalacija je to !!!

War Inside My Head

pre 2 godine

Činjenice kažu da je Željko Obradović najtrofejniji evropski trener,iako lično odavno nisam ljubitelj njegove košarke,tvrde,rijetko lepršave.S druge strane,nešto razmišljam,on se životno vjerovatno obezbijedio,šezdeseta godina se bliži,prve dvije evropske titule je osvojio sa uslovno avangardnim timovima Partizanom i Huventudom,možda jednostavno ima želju da pokuša ponovo,da se vrati korijenima košarke,da pokuša sa manje zvučnim imenima uraditi nešto veliko?Ako se naravno desi uopšte?!

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Auuuu,čitam komentare,ovo je pogodak u centar.80% komentara navijači kluba iz predgrađa.Boli?Znam,tek će da boli!!!

svako li piše ovde...

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Opet lekić nisi uzeo?

sova

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

Vi sa Radonjom pouzimašte sve Evrolige u proteklih deset godina pa je sasvim realno da će to iskaljivanje sile biti i naredne sezona te ćete udariti još jednu recku na tom peharu.

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM. 
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32 

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao? 
(Ja, 19. jun 2021 18:59) 

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.
(ja, 19. jun 2021 19:47)

Gde piše? Rekao Tegeltija? Ja ti poklonim odmah 100 evra ako mi argumentovano dokažeš da je svih ovih godina u svim zvaničnim utakmicama stajalo FMP. Da u El stoji FMP, Da je prvak ABA FMP, osvajač KrK FMP, Pevaj države FMP

zoran

pre 2 godine

-Obradović je najtrofejniji trener u Evropi.
-O Obradovićevim trenerskim kvalitetima izlisno i govoriti .
-Obradović ako dolazi treba očekivati i neke jako kvalitetne igrače.
-Obradović će na svoj renome dovesti neke igrače sa kojima je sarađivao.
-Očekujem Veselog kome je Partizan u srcu... Ko će sve jos biti ne znam.
-Očigledno da je uprava rešila da žestoko remontuje valjak i da parni valjak melje.... A vozač valjka će biti najbolji u njegovoj istoriji Željko.
-Konačno su neki sto nose Partizan u srcu resili da ga vrate na stare staze slave.

Miskec

pre 2 godine

"Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.
(ludivan, 19. jun 2021 18:28)"
I ja sam navijac CZ i sokiran sam da neko pise bilo sta lose o Zocu, najvecem i najboljem evropskom treneru ikada!
O onom samozvanom generalu, razumem i treba jos gore, posle svega sto je pricao u Sarajevu! On moze Zocu da ljusti semenke na klupi i da stoji u njegovom prisustvu!
Sto se tice komentara da Zoc nikada nije stvorio ni jednog igraca, tacno, ali on je bezbroj puta rekao da ga to ne interesuje, vec samo vrhunski klubovi, kosarka i kosarkasi sa kojima moze da ostvari iste takve rezultate. Tacka!
Iskreno sumnjam u to da ce doci, jer se njegova cena zna, Partizan te pare nema, niti bilo koji klub u Srbiji!
Ukoliko dodje, to znaci da je drzava dala pare, samo se pitam da li ce i dalje biti aparthejd na delu?

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ja kao Zvezdaš bih voleo Željka u Partizanu i da vidim koliko će država da se ispruži za Željkove želje jer kvalitetnih sponzora nema. NS plakat, British motors, Belmedic... Oni svi zajedno ni milion evra. Mts je enigma. Iz budžeta kao i Zvezdi milion evra. To je što se zna.

bajro enimal

pre 2 godine

A ko će da mu obezbedi 35 miliona € budžeta?
(bbcnasrpskom idi odavde., 19. jun 2021 19:21)

samo ti placaj porez redovno i ne brini nista...usput pitaj gazdu kako on obezbedjuje deset miliona evra godisnje...

ništa lično

pre 2 godine

Petar...

I kako se završilo to Mačvanovo "mogu da igram i za džabe"?

Tužbom BAT, da se ne mučiš i tražiš.

Kako se tako pržite na te gluposti pa to je neverovatno...ljudi kad se završilo "stipendije, časovi, Hegel..." vi ste bili 8,5mil u minusu , prodali igrače za 10mil i imali najveće državne firme iza sebe.

Pa i teletabis bi sabrao 2 i 2.

Prdonja

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:10)

Oba kluba koje nazivaš "novotarijama" igrali finale kupa evropskih šampiona, davno ugašenog i na čijim temeljima nastala liga šampiona.Pa taman da ste osnovani i " prije" 2 " tisuće " godina ste mali nebitni.

Doviđenja.

Dejo

pre 2 godine

Zeljku svaka cast na svemu sto je osvojio,ali mislim da nema razloga za neku radost,jer je Zeljko kao Murinjo u fudbalu,obojcu je pregazilo vreme.Zivi bili pa videli,a to su pokazale i poslednje godine u Feneru.

Brka

pre 2 godine

Ako Željko prihvati da se vrati u Partizan, ima da bude sezona za pamćenje.

Mada će se po prvi put u karijeri susresti sa ograničenim budzetom, i milion drugih problema koji najmanje imaju veze sa košarkom. Ali svakako ce to biti ogroman plus za celokupnu ligu.

Bilo bi lepo, ali mnogo tu stvari Partizan mora da obeca i pre svega ispuni. Da bi se Žeks uhvatio u koštac sa vetrenjačama.

billy

pre 2 godine

Cuj ovo, lik navodno trebo u NBA, a sad kao u Partizan. To ti kao da se npr Mancester interesovao za Mihajlovica, a on na kraju zavrsi u Zvezdi. Tako ispada.

afrogipsy

pre 2 godine

Mene kao navijaca Crvene Zvezde povratak Zeljka u Partizan raduje , on je odlican , zapravo najbolji trener i konacno cete uspeti da udjete u neko finale gde cemo da vas oderemo. Nije mi to to kad ste sedmi a mi u finalima unistavamo Cedevitu , Megu, Buducnost ... Drugo budzet ce vam biti bar 9-10 miliona - jer on u suprotnom nece doci ,tako da necete moci da lazete kako se mucite sa 6-7 miliona...

Louis XIV

pre 2 godine

E Sad idu izbori, treba namiriti igrama narod, sta je za ovu vlast da bace 15 mil za ovako nesto...
(Igokeja, 19. jun 2021 18:52)

Kako sad to?? Pa svi znamo da samo devet ljudi u Srbiji navija za Partizan, a i oni su hrvati valjda?? Ako tih devet ljudi može uzdrmati stubove srpstva, onda je duh koji lebdi zaista u problemu.

uplakani

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

Au, sta tebi taj "makabi" napravi od zivota....pustinju....

građanin opasnih namera

pre 2 godine

pazi sad logiku musavih...veruju u to kad neki igrac, kao npr sad Dragovic pređe iz Nemacke, ej Nemacke gde je imao platu u milionima, u zvezdu za fudbal sitne pare, i to je ljubav, a sad kad Željko posle osvojenih titula i miliona pozeli da se vrati na mesto gde je sve i pocelo vi pominjete milione, drzava dala pare, i ostale gluposte....vas problem i vasa bolest je ta sto nikad niste i necete biti kao Partizan u kosarci, i imati taj odnos igraca i trenera prema klubu!
p.s.SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN

SrbEUin

pre 2 godine

Ne vidim neki veliki problem.
Radonja ga je odučio sa sve Udom, Bogdanom, Slukasom, Datomeom, Meliem, Kalinom...
Moraće da namaknu veći budžet od Fenera. Jeste da je izborna godina, ali nedovoljno vremena za blic uspeh, a posle se sve vraća na staro.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06)






:)))))
navijački, preteča još od šezdesetih - janjičar pre janjičara!

pa posle nedobronamerni poriču da su navijači nogometnog kluba partizaи - avangarda...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

Petar

pre 2 godine

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.
(Papilon, 19. jun 2021 18:15)

Nije bio ni Trinkijeri Merlin iz bajke, ali je sa rosterom Partizana bio prvi u Aba i prvi u EK sa slabijim timom i imenima nego Virtus ili C.Zvezda ili Cedevita. Ne kazem da bi osvojio sve to medjutim Partizan je igrao najlepsu kosarku te sezone i ove bi verovatno bio jos bolji, to je kontinuitet i sistem koji se gradi, uostalom ziv bio pa video. Ukoliko ZOC dodje mi smo vec naredne sezone u EL a posle toga je sve moguce.

Dobar dan

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Dr Franjo

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca Fenerbahcea koji su dobili otkaz, doci u Partizan iz ljubavi naravno. Pitanje za obradovica i ostoju:sto niste kao rodjeni Cacani dosli u rodni grad da pomognete Borcu, a da tu nema ljubavi$$$. Sve jasno...

uplakani

pre 2 godine

Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)

Na obraz ne biste dobili ni cvonjka

Nego , idu izbori na prolece pa treba malo "podmazati" biracko telo.
Sve je to legitimno.
Partijski ste klub i to je ok.
Samo nece ovi , nadam se jos dugo....

ništa lično

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo

Jedina Makabizacija je bila od 2002.-2014., zvalo se dominacija i vladao je haos kojim je reprezentacija Srbije potonula.
Glavni akteri sem par izuzetaka završili na smetlištu.
Neoboriva činjenica.

Marko Arnautović

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?

оће то

pre 2 godine

@Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)

Из твојих уста...

BORac

pre 2 godine

Čestitke od jednog zvezdaša. Dobili ste najveće pojačanje u zadnjih 10 godina.
(uncle, 19. jun 2021 17:33)

Nemoj bre da lažete, mrzite ga kao i Sašu Djordjevića. Molim zvjezdaše, da ne zgade ovu divnu vest.

Red

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Ma da,treba da gledamo gepekovanje,stipanje i ostalo opet.
Sto se tice Zvezde,sve zasluzeno.
A da,nemoj da lupas bez potrebe.

gornjim

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!
(nebulozator, 19. jun 2021 17:42)

Proleće/leto 2021., navijači Partizana se nemaju radovati ni jednom trofeju u ekipnim sportovima.
Ti stvarno mislis da je to slučajnost, da nema aparthejda?!

veliki strumf

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21). Ajde više i to čudo da vidimo! Toliko godina već pretite da ćete u finale sa vašim dragim Milogorcima i nikako. A ovo za razvaljivanje - jel misliš da bas razvalite kao sto smo mi vas ove godine??? Kakva je to serija gaženja bila, toliko vas bolelo da ste pobegli i od finala KLS! Sto se ABA tiče, Zvezda je SVIH 5 utakmica bila bolja i trebala je da slavi još u Podgorici da nije bilo teške pljačke! Naravno, ti kao objektivan grobar to nisi video. Titulu uzima bolja ekipa a ne bolja napadačka ekipa, jer bi trebalo da znas da postoji i odbrana. Sto se Vucicevaca tiče, da njega nije bilo, vi biste se odavno raspali, a očigledno daje pare i za Zoca jer on košta basnoslovno, a od čega ste vi to zaradili pare? Transferi nula, karte nula, rezultati prerezana nula - samo država ostala da da pare! A za Zoca treba miliona i miliona!

Kalipso

pre 2 godine

Sqalje Radonja ovog u Madjarsku
(drcovke, 19. jun 2021 17:50)

Sve su prilike da ćete prije vi otjerati Radonju opet, jer je vlasnik kluba za koji trenutno navijate, čovjek prgav i prijeke naravi. Možda ako radonja primijeni magiju radonjizma, pa ponovi najveći poslovni uspjeh porodice Čović, a to je plasman u top9.

Kalipso

pre 2 godine

Odakle 11.5 miliona evra za budzet ekipi koja nije osvojila nista?
(Cinjenice, 19. jun 2021 17:46)


Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.

uplakani

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)


Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Molim vas da mi objavite komentar, nikoga ne vredjam. Ovo je samo mala pomoć momku da shvati gde je

Djura

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???

оће то

pre 2 godine

@Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Мислиш из истог оног разлога због ког је Држава упумпала десетине милиона евра у “Европску Звезду”, у “Замрзнуту Звезду”, у ФМП, Раднички Баскет, у “Одмрзнуту Звезду”?

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!

Dobar dan

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.

Prdonja

pre 2 godine

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?
(Petar, 19. jun 2021 18:49)

Ukucaj(te) na google-u Milan Macvan tužio Partizan i biće Vam jasno da nije igrao iz ljubavi sigurno.Ali kod grobosa je sve dozvoljeno pa čak i da pišu nešto o čemu nemaju pojma.

KKP

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???
(Djura, 19. jun 2021 19:23) Hahahahah,al ste se ucvrcili

ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?
(Ja, 19. jun 2021 18:59)

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.

Montenegrinos

pre 2 godine

Na pitanje Turskog novinara,da je on zvezda u Srbiji.Odgovorio je:
Nisam ja zvezda,ja sam Partizan.
(Ramones, 19. jun 2021 19:04)


i onda se pita sto mu vicu to sto mu vicu, i prica da je on srbin kao da je na neko ratiste bio da brani srbiju, kockar obicni propalitet

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

prvo pojacanje Nando de Colo ....zapamtite!
(građanin opasnih namera, 19. jun 2021 19:24)




:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!

bajro enimal

pre 2 godine

У новембру ће се орити "Жељко одлази"...
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:02)

mozda ako zeljko bebek potpise za covicev klub...ipak su panteri neprevazidjeni u vredjanju i teranju svojih igraca i trenera...

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.

carafrikeiazije

pre 2 godine

Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.
(Đorđe, 19. jun 2021 17:56)

zašto je činjenica da bi mu neko dao neuporedivo veći ugovor?
tako što ti kažeš?
tipična grobarska prevara.

hopla

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.
(+41, 19. jun 2021 17:56)

Covece, partizan je prvi poceo da unistava srpsku kosarku !

Vi nemate omladinsku skolu !
Vi imate budzet gradjana republike Srbije !

Seti se jednog igraca svetske klase koga ste izbacili u poslednjih 21 godinu iz vase omladinske skole !

Kad je partizan bio na vrhuncu u 21 veku, za reprezentaciju je kao stsrtni centar igrao DJURO OSTJIC !

Cinjenjice

pre 2 godine

Odbio Virtus i platu od 1.5 miliona evra na dve godine da bi dosao u Partizan i platu od 1.5 miliona evra za 3 godine. Plus zagarantovani budzet od 10 miliona evra za pojacanja. Odakle pare?

koolahauxe

pre 2 godine

Iskreno kao navijacu ljutog rivala bi mi bilo drago ako se ispostavi da je ova vest istinita. Bolje da se u finalu aba lige kolju zvezda i partizan nego da igramo proziv umisljene future.

onako

pre 2 godine

Kakve gluposti...
"mogao da bira gde će raditi"...gde tačno?

Laso Real, Mesina Armani, Ćavi Zenit, Itudis CSKA, Ataman Efes... ovo su osvajači EL...Fener Kokoškov, Barsa Šaras nova generacija...
Jedino Šaras visio, ostali su zadovoljni.

Svi najbolji klubovi EL imaju trenera pričam o top8... ostali ne mogu da priušte Obradovića i roster za EL.
A uz to ne bi on vodio ekipu koja nema kvalitet za vrh EL.

Sa druge strane u EC ima dva favorita Valensija i Virtus...sa ok rosterom koji se očekuje njegova obaveza je da uđe u finale.

Ovo je logično rešenje iako ljudi nerealno misle da je nešto epohalno.
Takav je trenutak i KKP se poklopile kockice što je bitno.

Biće interesantno i za ABA... najtrofejniji trener gostuje širom bivše SFRJ.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Hitna pomoc belezi enormno povecanje broja poziva iz Železnika,sa lica mesta mediji javljaju da se masovno pada u nesvest...Širi izvestaj u narednim godinama...

Vule Gojković

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!
(Sub013, 19. jun 2021 17:50)

Od čega vi zarađujete???

Sjenkjevič

pre 2 godine

Ciganijo, dobra nam je košarka sa jednim klubom, a zemlja smo košarke. Da li bi jednom malom preplanulom bezveznjaku palo na um da u reprezentaciji ne igra nijedan igrač iz naše lige?

Gogo

pre 2 godine

@ Sub 013 E nesreco licemjerna, kako vi preko noci vratiste onolike dugove i od jednog vjecnog nedonosceta postadoste redovan ucesnik Eurolige i dezurni osvajac titula u Aba ligi a nikad ranije niste mogli ni da primirisete tituli...

Ivan kg

pre 2 godine

Vlado, pobeda u Evroligi donosi 40,000 evra a ne 6. Kapiram, niste dugo igrali to takmicenje pa ne znate kolike su nagrade.
(Milos, 19. jun 2021 18:18)

Ma toliko ste para od El zaradili da sve te pobede nisu pokrile ni Lojdov ugovor.

Sudija Falkone

pre 2 godine

CZ 1913@ Tugo golema,covek je zaradio toliko novca da pet generacija ne moze potrositi.Ti zivis na grbaci ostarelih roditelja penzionera koji su ti telefon kupili na kredit,a pametujes.

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Sad kad krenu avangardisti sa onim "skupili se Marko ovsj Željko i svlačionica.." a uprava će ono čuveno - hvala predsedniku. Nama su koševe nosili kad su nas gasili, a njima za vreme aparthejda posle Tintoreta od milion evra stiže Robija za topli obrok i markicu.

Najsmešnije i najtužnije je što će oni i dalje da pišu o aparthejdu, opoziciji, avangardi...

ja

pre 2 godine

Obradović će doći jedino ako ima pouzdane informacije da je vlast odlučila da Partizan preuzme primat u košarci. To bi se moglo očekivati s obzir da je dobar deo populacije ubijen u pojam rezultatima u sportu.

Cinjenjice

pre 2 godine

Vlado, ne razumem ko omalovazava Zeljka? Ja samo pitam logicno pitanje odakle pare za trenera od 1.5 miliona evra po sezoni? Odakle Partizanu koji se predstavlja kao opozicini klub koga drzava unistava?

komšija iz vojske

pre 2 godine

Nema se para ni za cigare... Željku je obećano tačno 4 kesice kikirikija... Informacija je iz prve ruke jer znam coveka koji zna čoveka

Petar

pre 2 godine

Ma lako je meni za Zeljka. Nije Zeljko dosao za manje para od Tintoreta sigurno.
(POPE, 19. jun 2021 18:41)

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?

Gogo

pre 2 godine

@ Ja, nebitan srbin iz Srbije.. Hahaha kralju ziva istina... zabrinuli se fanovi Makabija iz Zeleznika da ce brzo da se prekine njihova "sarena laza" jer znaju da prije ili kasnije to mora doci i da je ovo sto gledamo godinama unazad neprirodno jer kosarka to je Partizan... sve ostalo je trenutno!

Milan

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Pa tačno ćeš pući od muke. ?

ejsi

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.

Ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?

Roy74

pre 2 godine

Dzabe i da on bude trener, dzabe i da Jokic dodje da igra, kad se zna kojj klub mora da osvaja titule, voljom politickih mocnika.

Sigmund

pre 2 godine

Pa vas vodi milogorac Radonja i to onaj okoreliji sa Cetinja!!! Zaboravili ste kako se taj isti Radonja ponašao kao igrač Lovcena protiv srpskih ekipa... A zamislite komšije prva utakmica u novoj sezoni ako bude bilo prisustvo publike u parteru Divac, Praja, Kica, Rebraca, Paspalj, Grba, Arsenije Pešić... A kod vas, novopečeni penzioner Simonović, ne dolazi vam više čak ni Rakočević... :)

ludivan

pre 2 godine

Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.

Hawai

pre 2 godine

Željko kao selektor ništa uradio nije. Vodio je klubove gde su vlasnici davali za igrače koje je Željko hteo. Toga neće biti u Partizanu. Može da dovede Veselog koji je više povredjen nego zdrav. Željko ne voli mnogo amere jer tu nema timske igre. Priča o Petruševu je magla. Neće Miško da ga da za sitne pare ako može da uzme više, i još da uništava svoj klub. Da ruši svoj imidž Željko neće. Sigurno da ima boljih ponuda. U Atinu može da se vrati kada hoće a tamo mu prija

vlado

pre 2 godine

@dejan cz
Strah majstore, pune gace. Zar ti zaista mislis da je Partizan mogao da realno plati koliko Obradovic vredi, dobio je mozda koliko Trinkijeri, ili mozda malo vise

Mile rikverc

pre 2 godine

Biće lepa ekipa sa većinom domaćih igrača... Znači smanjite loženje pojačajte podršku i biće top, bez megalomanije.. . Živeli

Papilon

pre 2 godine

Znaci za 3 godine smo prvaci evrope, ZOC uzima svoju 10-tu titulu. Zivi bili pa videli.
(Petar, 19. jun 2021 17:58)

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:05)
Posle kontakta sa zvezdanom bice Žoc and the star dast ...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"

vlado

pre 2 godine

@sub013
A vas izvor prihoda je 6000eura po pobedi u euro ligi, znaci ukupno 24000eura.Ipak ja mislim da duh koji lebdi deli tuđe pare za klub rekreativaca iz stjepana supanca. Ali strah koji osecate je potpuno opravdan!

Nolan S.i kraj fuzije iz 07.

pre 2 godine

Bio je on na klupi i 93.,pa smo uzeli titulu,bio sam u Puoniru,ludilo,Nesa Ilic plese u krug,jedna od mojih najdrazih titula.Sto im vise guraju para,sto su jaci bice mi sladje titule!!!!Jedva cekam da ga "docekamo" na Derbiju!!!!

No name

pre 2 godine

Ne volim uopšte večite ali Željka maksimalno cenim i poštujem zbog svega što je učinio za našu reprezentaciju kao trener ima 9 titule Evrolige. Čovek nepraviziđen trener u klupskoj košarci dovoljno da će biti sigurno naših igrača koji će razigravat. Naravno stranci pod obavezno. Samo pitanje koliko će se ostvariti ili da li će stvarno vratit u Srpsku košarku to bi bio veliki dobitak za sve igrače koji bi došli u klub da zaigraju odnosno dobitak za klupsku Srpsku košarku( kao što rekoh). Iako je trener veliki može bilo gde komotno u Evropu da ode i trenira jači i bolje organizovan klub sa većim budžetom iako ne presuđeje uvek.

Ako stvarno đođe ponavljam to će biti stvarno veliko pojačanje za partizan košarku i Srbiju odnosno normalne navijače koji navijaju za taj klub.

Cubaka

pre 2 godine

Cenim ga kao strucnjaka ali mislim da mu je ovo veliki korak unazad u karijeri, blamiranje sa Ostojom mu bas ne treba posle imena koje je stvorio u Evropi.

bajro enimal

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

ali zaista, ja nisam video skoro da je neka vest izazvala toliku histeriju i plakanje...a sinoc je sve prstalo od optimizma I bahatosti zbog onih bokanovih otpadaka...valjda su svesni da je ovo kraj i ove inkarnacije njihovog malog kluba...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Pa tačno ćeš pući od muke. ?
(Milan, 19. jun 2021 18:31)

Неће нико "пући од муке", ово смо и чекали! Досадило нам је да се иживљавамо над вама без отпора, сада ће бити слађе сатирати мали партизаи и његовог (од муке) црвеног Жоца! Када ову причу приведемо крају остаће да угасите светло и закључате катанац, мада за катанцем и нема потребе, ко би то дирао...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов за март 2022-
"Александар Матовић на клупи црно белих, трећи тренер у сезони"

Nolan

pre 2 godine

Koliko su rvati u stvari napaceni za svih ovih 10god upravo se vidi iz komentara. Urnisao vas je dr Nebojša Covic. Ajmo roversi utrostrucuj prodaju limare ili ipak trenira za sarmice Bogdanove keve?!

ko-ometator

pre 2 godine

Cestitke Zeljku. Ja sam Zvezdas ali ovo je potez vredan svakog postovanja. Ovako se pokazuje od cega si. A ne odbijanje igranja za svoju zemlju i to na olimpijadi! Zeljko je vec pobedio sta god da uradi kao trener ovakve ekipe i kluba kakav je sad KKP.

milosmikimiskoni@yahoo.com

pre 2 godine

Ovo su vesti od dobrog prijatelja Obradovica i od jednog hmm Vucicevog, Posto je CZ gotovo sigurno obezbedila a licencu za evroligu i posto ce pobednik ABA lige takodje ici u evroligu, Vucic je preko Kicanovica organizovao dogovore sa Zeljkom da dodje u Partizan i tako se stvore sanse da imamo dva prestavnika u EL. Obradovic je nacelno pristao stim da se sve tacno zna do kraja meseca,ali postoje dva uslova, da mu se niko ne mesa u vodjenje tima i da se obezbedi fond koliko ima i CZ. Ovo su 100% proverene informacije.

vlado

pre 2 godine

@ludivan
Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!

nik sloter

pre 2 godine

CZ1913@ NEPLIVAČ,jadan si ta sve pare.Covek je zaradio milione za 40 godina karijere.Tebi je tetka iz Kanade poslala 100€ da kupis telefon.Stidi se sta pises.

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Ako prihvati da vodi ovaj Partizan onda sa njim nesto definitvno nije u redu ili je pogubio kriterijume u zivotu.
Partizan je u remu druge lige funkcionera i ljubitelja SNS , dotira se taman toliko da 'slozna braca' imaju sta da gledaju i da CZV ima pokrice za 'uspehe' na domacoj sceni.
Pojacace se Partizan kao i svake godine taman toliko da gubi komotnih 10-15 razlike od ljubimice glavnog navijaca u drzavi i tako ce biti dokle god je on na vlasti, to budite sigurni, jer on nije simpatizer nego ostrasceni navijac CZV i stara dobra prica 'dajemo isto',evo pise ovde kod mene u dokumentima :)
Mislim glupo je da se lozite !

Petar

pre 2 godine

Penzioneri, stezite kais. Mora Partizan da dovede trenera od 1.5 miliona evra po sezoni da izbori nekako play off ABA lige.
(Milos, 19. jun 2021 17:51)

Nego kako drugacije, nije dzabe Partizan jedini prvak evrope iz ove drzave, a jedan od cetri iz regiona, licno bih voleo i da se Kari Pesic vrati u Bosnu, Novosel u Cibonu, Boza Maljkovic u Split, samo ne znam mukice ko bi kod vas mogao da se vrati, evo bas razmisljam niko mi ne pada napamet.

Danilo.

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Daj Boze

lažljivi AV

pre 2 godine

Al su se cigani nalozižili, bože cuvaj. Kako bre nepismena maso poredite ZOCa i Radonjića. Pa Radonja nema sezona odigranih u Evroligi kolko bog ima titula istog tog takmičenja.

molina

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)

Nigde nisam procitao da je neko vredjao Zeljka. Njemu svaka cast, osim za ono prvenstvo "Dobrodosli u zamlju kosarke".
Shvati Ivane da je sve ovo zezanje. A to sto Zeljko ima toliko trofeja u sportu i buducnosti ne znaci bas nista. Jedino sto kapiram i znajuci Zeljka, on ne pristaje na razvojnu ekipu, on zeli jaku ekipu koja se bori za sve trifeje. E sada, kako vi to mozete da obezbedite nije mi najjasnije. Jedino ako nemate dogovor sa Miskom da svoje najbolje igracr iz Mege ne salje u NBA, vec kod Zeljka. Opet zanjuci Miska on ne voli taj nacin kockanja, on je prr za to da mladi igrac zabode jak ugovor, ako se ne dokaze moze da se vrati u Zvezdu ili Partixan. Sve u svemu trebace bas puno para za ovu akrobaciju.

Dijasp0rac

pre 2 godine

Kao Zvezdaš bih jako voleo povratak Željka Obradovića. Bile bi to sjajne derbi utakmice i podizanje kvaliteta srpske košarke.

mich

pre 2 godine

Kakav vic godine, ako JSD ima budzet oko 30 miliona dolara eto i Zeksa sigurno, ljubav prema klubu, HM, HM, to je vec "otrcana" prica koja prolazi samo kod grobara, ali oni i dalje veruju u bajke...

Sub013

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)

A odakle novac za Obradovica i ludacki dobar tim? Od 8. mesta u ABA ligi? Hvala predsedniku?

deki

pre 2 godine

Super vest, znaci bice "klanje " samo tako. Ocigledno da je drzava resila da ulozi velike pare u oba kluba s obzirom da se zna kakve uslove ima Zoc Budimo realni, jeste on najuspesniji trener u Evropi ali isto tako zahteva vrhunske igrace. U svakom slucaju ovo je dobra vest, ne moze vise da se zivi od kuknjave grobara kako ih drzava gasi

a

pre 2 godine

Može Željko i džabe da radi ali sa kojim igračima? Ko će da plati igrače koje bi Željko voleo da vidi. British motors neće. Limar iz svog džepa ni kintu nije dao. Sponzori tanki. Željko može na iskustvo da vodi tim ali to nije dovoljno

Randy Marsh

pre 2 godine

Željko, ti si za mene bog. I uvek ćeš biti. Maštao sam decenijama da ćeš se vratiti.
Ali eto, dodje trenutak da se ne radujem ovoj vesti. Da aboliram, nema potrebe.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre nego što počnete da pljujete, Obradović je legenda srpske košarke. Ovo je lepa vest za srpsku košarku. To je znak da mu se niko neće mešati u posao. Ogroman i trofejan trener!

Aleksej

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.

Komedija

pre 2 godine

Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4
(milos. k, 19. jun 2021 17:33)

Da bi bila četvrta, onda bi čak i osvojili NBA?

Legolas

pre 2 godine

Kao okoreli Zvezdaš,želim mu sve najbolje.Odličan čovek najpre,onaj koji nikad ne zaboravlja,ko je,odakle je,uvek u Srbiji,za Srbiju.
Iz principa i morala ne želi sa reprezentacijom da ima posla.Njegovo pravo i poštena odluka.
Iako nikom,pa ni mojoj Zvezdi neće biti lako,jedva čekam duele između nas.
Bez mržnje,zle krvi i želećinprotivniku sve najgore.
Naprotiv,dobiće srpska košarka na kvalitetu,bez sumnje.
Kao Zvezdaš,dobrodošao Željko!!!

Globtroter

pre 2 godine

Meni ovo deluje nerealno. Čovek može da konkuriše i za NBA tim, a u Evropi može da bira tim i uslove tako da bi to bilo neviđeno. Čak mu niko od nas ni ne zamera ako se ne vrati u Partizan iako bi svako od nas to najviše voleo. Jednostavno čovek može da osvoji još nekoliko evropskih titula što niko nikada ne bi ponovio.

Ivan kg

pre 2 godine

"Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.

zoranbgd

pre 2 godine

Prognoziram da će otići posle prve sezone, ili on ili limar. Duži ostanak će značiti da se slizao sa limarem, što bi bilo pogubno, za njega pre svega i ime poštenog čoveka koje je gradio decenijama. U svakom slučaju želim mu puno uspeha i večito drugo mesto.

goblin

pre 2 godine

Ovo nije iznenađenje.Sa "vrha" je odlučeno da Partizan i Zvezda budu ravnopravni sledeće sezone, pa ko bude bolji.Navijači Partizana počeli su da "nezgodno" skandiraju,mora im se nešto dati, idu izbori.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)



Pa vi ste u stečaju punih 10 godina i niko vam ništa ne može. Pusti suzu nije sramota!

Toni

pre 2 godine

Uopste ne vjerujem u ovo. Radi samo u klubovima sa puno love, a znamo da toga ovdje nema. Nije mu bas ni kraj karijere da bi to radio iz uzivanja, a koliko cujemo nije ni neki filantrop... Nego, vidjecemo.

Sub013

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!

Sub013

pre 2 godine

Ajde da razumem da Obradovic dodje jer voli klub, mada sigurno nije za kikiriki i sarmice, ali odakle pare klubu koji godinama nista ne igra i nikog ne prodaje da ispuni zelje Obradovicu za sklapanje tima? Penzioneri, za Trinkijerija ste izbusili zadnju rupu, sada skidajte pantalone, ni kais vise ne pimaze.

Milos

pre 2 godine

Marceloo, sve je to ok, samo je pitanje odakle pare Partizanu? Zar Partizan nije opozicija koja ima budzet od 2 miliona evra po Tegeltiji?

Cinjenice

pre 2 godine

Drzavo, prestani da nas davis sa milionima evra. Ovakav aparthejd nije zabelezen u istoriji sporta. Nemamo ni dinara, ne osvojimo nista i dovedemo trenera od 1.5 miliona evra po sezoni.

tamoneko

pre 2 godine

E sad. Jel država pomaže ili odmaže?

Može da dođe ko hoće, ako nema s kim da igra, od rezultata nema ništa.

Obradović je jedno od najvećih svetskih imena ali sumnjam da će moći išta sa Dangubom i Zagorom.
A ako dovedete neki pandan Obradoviču i na teren, o da tu nešto bap baš ne štima.

U svakom slučaju, sjajno je ako se vraća u srpsku košarku i nadam se da neće brže iz nje nego što mu je trebali da uđe u nju..

Super vam je i to što ste mirni i za evropu.. Trogodišnji ugovor za Evro kup je tu, tako da nema zimr

sasa pg

pre 2 godine

@Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.
(TP-1, 19. jun 2021 17:33)

Probudi se, alo! Ti upoređuješ Željka Obradovića i Dejana Radonjića!?!?

gvozdje79

pre 2 godine

Neka je dosao,i dobro dosao,kao "Zvezdas" cestitam,jer ovo moze samo da podigne rejting i rezultate pre svega srpskoj kosarci...Kamo te lepe srece da je sve pa ko bude bolji sportski cestitati...
Njemu cestitka za dobrodoslicu a Radonji da osvaja titule..😉

ntibazonkiza

pre 2 godine

Jedan od najvecih partizanovaca u istoriji, uvek se drzao svoje grobarstine u najboljim kao i najgorim danima.
Preuzeti ovakav Partizan na gotovo najnizim stupnjevima u slavnoj istoriji je za postovanje ma sta god uradio.
Neizmerna zahvalnost Žoc i racunajte na nas!

Vlade

pre 2 godine

Grobari, ali oni pravi, sad se pokažite i da stvorimo kolonu oko Arene za sezonske karte. Ostoja, shvati da je bolje prodati 20.000 karata po 50e nego 10.000 po 100e.

Čoban

pre 2 godine

La decima sa Partizanom za dve sezone.
Dobro došao kući najbolji treneru na svetu.
Nekom Obradović a nekom Luka Mitrović,svakom po zasluzi.

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

hopla

pre 2 godine

UGOVOR 3 GODINA PLATA 500 000
(vas, 19. jun 2021 17:32)

500.000 dinara, jel da ?

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...

Zvezdas

pre 2 godine

Ovo je mnogo paklena stvar za nasu kosarku, dosta vise da gledamo Buducnost Cedevitu itd kada smo mi kao kosarkaska nacija najbolji. Partizan sa Zeljkom i par pojacanjima moze do finala Evrokupa i da imamo dva tima u Evroligi.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina

Acosbg

pre 2 godine

Kao zvezdasa mnogo mi drago i mogu da kažem ako je tako, ima da gledamo jaku dobru košarku na jednu i drugu stranu. Konačno... Ajmo SRBI

Milos

pre 2 godine

Odakle pare opoziciji, avangardi kada njih drzava godinama namerno unistava? Odakle pare kada Tegeltija prica kako je nemoguce da Zeljko dodje i da Partizan nema te pare?

Dusan

pre 2 godine

Za kikiriki i kokice...
(mikac, 19. jun 2021 17:33)
Ne, nego za tvoje nokte tokom detinjstva.......
(Off Columbus, 19. jun 2021 17:38)@@@

ONO KAD grobarce prica O DETINJSTVU :))

mrki

pre 2 godine

Vidio je Kari Zvezdu ali tad se nije moglo protiv Partizana i države, tako će i sad biti samo obrnuta situacija. Ima da pobegne nakon godinu, čim neki od top timova ostane bez trenera. Sad svi timovi imaju trenere, možda ima neku ponudu za prosečni tim u el ali šta ima od toga, samo borba za top 8 a to je pripala godina za njega ako nema tim koji će se boriti za titulu

Papara

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ma bato zvezda direktno u nba i to cete osvojiti.

Zbog istine

pre 2 godine

Kakvi kompleksi drmaju ove sto nemaju ni svoj klub, 90 % komentara ostavljaju oni na vest koja nema veze sa Covicem i njegovim klubom. Zeljko jos nije ni potvrdio pricu,ciste spekulacije ali kompleksi i strah cine svoje.

bananarepublic

pre 2 godine

Eto, i onda na kraju karijere pokvaris sve. Ovaj Partizan nije i nece biti ono sto je bio.
(Andrej, 19. jun 2021 17:36)
Mozda si i u pravu, al najverovatnije da nisi.

Dusan

pre 2 godine

BRAVO OSTOJA

ZA PRVU UTAKMICU TREBA POSTAVITI PARKET NA JNA BI ĆE 50 000 GROBARA

ŽOĆ DOBRO DOŠAO KUĆI
(Zoran Koncar, 19. jun 2021@@

Ti ocigledno nisu u toku... Svi grobari su u zatvoru ko ce sad da vas bodri??

duledudule

pre 2 godine

Alal mu vera, sto je pristao da se vrati. Bukvalbo je mogao da bira, gde da radi.

SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN!
(ajdii, 19. jun 2021 17:42)
Ljubav si za vas šoldi, da ti tako napišem.

+41

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.

KoRn

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)
A mrmot ce da budne MVP.

Bajo moj

pre 2 godine

А, код нас Никола Ивановић и Митровић... Кад Радоња утегне тим, биће тупа-тупа, по гробарској г.

Alex

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.

nebulozator

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!

ludivan

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.
(Alex, 19. jun 2021 17:41) Au decko ti se bodes. Covek bukvalno ni u jednoj drzavi nije stvorio igraca, gotove igrace samo nadogradio. U Feneru poslednje godine je bio ocajan sa vise nego ok timom.

marceloo

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.

Đorđe

pre 2 godine

Od osnivanja, Partizan i Zvezda su društveni klubovi i politika je uvek imala uticaj. Ti klubovi ne mogu samostalno da opstanu na tržištu, jer, prosto, košarka u Evropi nije profitabilna. Niti Čovićeva Zvazda zarađuje od marketinga, niti Ostaja obezbeđuje novac, već sve to ide iz jedne kase. Svako ko misli drugačije, ima problem sa percepcijom realnosti.
E sad, Partizan je od 70-ih uspeo da napravi kult od košarke i vaterpolo, kao što je Zvezda od fudbala.
Taj kult je trajao i tokom 90-ih, a nastavio ga je i Dule Vujošević, koji je zaista imao sjajne rezultate. Zvezda u košarci jednostavno nema taj kult i te legende, kao Partizan. Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.

bakicar

pre 2 godine

Ne znam šta će Željku ovo, trebao je raditi sa nekim mladim potencijalima u okviru KSS, da pravi nove srpske zvijezde. PA da nas opet ispale za Olimpijadu haha.

Sigmund

pre 2 godine

Prvi potpisi, Vanja, Ilic iz Igokee, cacanin Avramovic, Petrusev, posle Akropolis kupa. Stižu jedan ili dva Argentina mladi igrači, kao i jedno dobro poznato staro lice. Ostaje Pejdz, Tomasa će prodati ako se javi neko, ako ne ostaje.. Klinci idu u Mladost zajedno sa argentincima...

PAOK

pre 2 godine

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...
(hopla, 19. jun 2021 17:40)

Kao i vase famozne plate koje ne prelaze 600 hiljada evra.Covek imao platu u Efesu 1.2 milona evra i kad vas predje za upola manje novca.To nema ni u komunizmu.

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Ajmo da čujemo šta i kako kaže gazdina armija,da vidimo da exelom dokazu da je Zeljko Obradovic prevara…ili sta već…vreme je za pun krug 1992-2021-2022…dakle 30 uspeha,srece i ponosa,napred Partizan…

milos. k

pre 2 godine

Sad igrači sami dolaze, jer em Partizan, em Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4

Rounder

pre 2 godine

Koliko je crno i nemoguce uraditi bilo sta preko ABA, jer mezimica mora biti prva, a sestra iz Podgorice druga, govori to da mora u pomoc da pritekne najbolji trener posle velikoga Ace Nikolica.

Dr Hitch

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina
(Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju, 19. jun 2021 17:41)
Znači hajde da zamislimo da je nekim čudom vest istinita, znači već se spremate da ga vredjate opet? Pa jeste elita, nema šta.

milos. k

pre 2 godine

@Aleksej
Veliki je strah dečko, vidi se po komentarima. A imaćemo budžet 20% vašeg i bićemo bolji,jer mi imamo ljude kao Obradović, a vi jok! I ono malo što imate što nije za poređenje sa našim legendama vinoterate, kao Moku, Obradovića i druge...

bananarepublic

pre 2 godine

Penzioneri stezite kais. Od sutra skuplja struja, gorivo, manje penzije…
(Milos, 19. jun 2021 17:37)
Gorivo i struja su vec na maksimumu, malo i zbog nas sad da porastu. Sto si bre takav covek, vidi ga, sto ti krivo?

Ikac Jagodinac

pre 2 godine

Ovo.. "Radonja će da ga oduči od košarke"... pa, mislim... to kao sebe da poredim sa Lebronom. Koji bre Radonja? Zar vas nije sramota da poredite njega sa jednim Žocom? Čovek tu ništa nije kriv, ali ovi komšinicini navijači...

Cinjenice

pre 2 godine

Zeljko Obradovic nije dosao u Partizan ispod milion i po evra po sezoni. Takodje, nije dosao bez garancija da ce mu budzet za igrace biti minimum 10 miliona evra. Jedino je pitanje odakle ekipi koja prosle sezone nije osvojila nista 11.5 miliona evra za sledecu sezonu?

Sigmund

pre 2 godine

Kao Zvezdaš kažem da je ovo strašno dobra vest. Biće Partizan jači. Bolje za našu košarku.
(Miloš, 19. jun 2021 17:41)

Losmi gresis, biće najjači!!! Možete da spinujete koliko god hoćete, država, pare, Zoc se vratio pa vratio. Zapitajte se sto iz vašeg Fmp-a iz one najtalentovanije generacije, mislim na Teodosica i ostale te ekipe niko nije hteo da dodje u Zvezdu. Vama može da se vraćaju igrači poput Jovica, Simonović a..

TP-1

pre 2 godine

Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.

ЕТФ_БГ

pre 2 godine

Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)


Ово је ништа, замисли кад би грађани знали колико новца дају фкцз?!

Ivan CZBG

pre 2 godine

Obradovic je imao najveci budzet u svakom od klubova u kojima je radio. Verujem da ce i sada biti tako, bar u regionu i za nase uslove. Bas me zanima kako ce se snaci protiv Zvezde koja ima uredjen sistem.

smeh

pre 2 godine

Bravo za Željka ako je tačno. Nije mi se svidelo to njegovo da vidim prvo može li ovo, može li ono, šta kažu moji saradnici a pri tome je u fazonu kako je tu uvek da pomogne. Ili ćeš pomoći ili ne? Nema trećeg. I drago mi je da se jedan velikan vraća u našu košarku. Valjda se oni sada neće brukati i boriti za opstanak.

Vetar u ledja..

pre 2 godine

Bravo, super vest za Partizan i nasu kosarku. Ali me i dalje zapanjuje koliko ljidi veruje da neko nesto radi bez para a onda dodje tuzba i krene pljuvanje. Ovo vazi i za jedne i za druge.....

Grobar

pre 2 godine

Eto sta je Partizan!
Eto sta je institucija!
Kad najveci trener svih vremena trci da potpise za taj klub!
Veliki si Zeljko!!!
Osvajamo sledece sezone sve!!!!!!!

bajro enimal

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...
(Dejan CZ, 19. jun 2021 17:51)

jel vam ostalo para bar za maramice, smejace vam se ljudi kad vas vide tako slinave i uplakane...

Kanidja PG

pre 2 godine

Prava stvar da bude derbi derbi posle niza godina.
I da vidim Zoca kako mijenja boju lica sirom ABA lige. Covjek se vratio posle tacno 30god.
Dobrodosao legendo ako je istina. Zvezdas.

Goran Gajic

pre 2 godine

Ovo su lepe vesti i naznaka nekih boljih dana za nas Partizanovce.Ako je Zeljko dosao to znaci da Partizan u sledecu sezonu ulazi sa najvecim mogucim ambicijama na svim frontovima.Svaka cast Zeljku sto se odlucio na ovako hrabar potez u ovim teskim vremenima za Partizan!

Drax

pre 2 godine

Cik njega pokusajte da pljujete da vas vidim misevi Zoc je nedodirljiv.Jedino mi je zao sto nema bas neku ekipu na raspolaganju sve poluamateri.

TP-1

pre 2 godine

Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.

Legolas

pre 2 godine

Kao okoreli Zvezdaš,želim mu sve najbolje.Odličan čovek najpre,onaj koji nikad ne zaboravlja,ko je,odakle je,uvek u Srbiji,za Srbiju.
Iz principa i morala ne želi sa reprezentacijom da ima posla.Njegovo pravo i poštena odluka.
Iako nikom,pa ni mojoj Zvezdi neće biti lako,jedva čekam duele između nas.
Bez mržnje,zle krvi i želećinprotivniku sve najgore.
Naprotiv,dobiće srpska košarka na kvalitetu,bez sumnje.
Kao Zvezdaš,dobrodošao Željko!!!

milos. k

pre 2 godine

Sad igrači sami dolaze, jer em Partizan, em Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4

Алекса

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)

Шта ту има да се истражује? Шта то мења? Хоће ли Желимир бити мање успешан? Мање легенда? Мање опасан по нас?

Ево, мене као навијача Звезде не занима да копам по трагедији коју је доживео и направио. То је крст који он носи на души и сигурно му није лако.

Сигуран сам да, овакав емотиван какав јесте, преживи ту несрећу много често. Али опет, то нема везе са оним што је дао Партизану и репрезентацији Југославије, а дао је много. Обрадовић је легенда, али је пре свега људско биће, а ми људи грешимо.

Ако већ хоћеш нешто да кажеш о њему лоше, (не видим сврху, али ако имаш потребу) ухвати се оног Европског, мани се туге која нема везе са спортом, молим те, није часно.

Sve za ljubav sve za Partizan

pre 2 godine

Taman i da nije istina,vredelo je ovog izliva zuci iz Zeleznika...Kakvi komentari,kakva panika,kakve lazi i bolesna mrznja...Pa nije jedan Zoc spao na to da ceka mig jednog Vucica da li ce ili ne da preuzme svoj Partizan...Ja razumem da vi tako razmisljate,sport za vas odavno nije sport,niti ste vi navijaci,vec obicna interesno-politicka grupacija...Ima stvari koje vam jednostavno ne dopiru do mozga...Sto bi rekao veliki Zoc,ja nisam zvezda,ja sam Partizan...kapirate?...naravno da ne....sportski pozdrav.

nebulozator

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!

Alex

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.

panasonyc

pre 2 godine

:))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 22:31)

Wow, kakav maestralan smisao za humor. Ovo je bolje cak i od Kursadzija a svi znamo da bolje tesko da moze. Klap klap klap. Aplause!!

Ivan kg

pre 2 godine

"Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.

Cinjenice

pre 2 godine

Zeljko Obradovic nije dosao u Partizan ispod milion i po evra po sezoni. Takodje, nije dosao bez garancija da ce mu budzet za igrace biti minimum 10 miliona evra. Jedino je pitanje odakle ekipi koja prosle sezone nije osvojila nista 11.5 miliona evra za sledecu sezonu?

Bravo

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021
Jos Lebron i Jokara i pali se masina, opet ste se ponadali.

vlado

pre 2 godine

@ludivan
Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!

a

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 20:50)

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun

".. Једини српски који..."
Опште је познато да ви нисте српски већ југословенски клуб!

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.

Vule Gojković

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!
(Sub013, 19. jun 2021 17:50)

Od čega vi zarađujete???

Miskec

pre 2 godine

"Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 21:08)"
I mi smo devdedesetih zeleli da budemo ravnopravni, a tada vas ravnopravnost nije interesovala posebno, ali ni mi, ni bilo koji drugi KK to nije mogao, jer odakle bi samozvani general otimao igrace?
Tada ste se veselili kada ste ubijali decu sa cetrdeset i kusur razlike!
Danas vam je stalo do ravnopravnosti, verovatno iz PRINCIPA!? Iako onaj koga mrzite kaze da drzava da je vise JSDu, nego CZ!
Koliko ste maliciozni!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"

kiki

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju. 
(Max, 19. jun 2021

Još jedna ekskluziva. Vraća se Bogdan. Dosta mu je Amerike. Takodje se vraća Lučić a i Lovrenj. Klima mu ne odgovara u Litvaniji

Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina

Gazda Dojkan

pre 2 godine

E moj Željko....Na niske si grane pao! 80% Srbije će ti se smejati.
(Citizen, 19. jun 2021 21:36)

Bas ce se potrese. Dok mu cela Evropa skida kapu, Srbija mu se smeje. To vise govori o Srbiji nego o njemu.

uplakani

pre 2 godine

Kad ovo bude potvrđeno, Partizan dobija licencu sledeće sezone,.Željko rešava!
(sax, 19. jun 2021 20:54)

Vi vec imate licencu za FIBA Ligu sampiona, sta ce vam neko da je obezbeddjuje ?!
Ili si mislio licencu za Kup Lilane Ronketi ?! E, to je vec nesto drugo..

Djura

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???

Dusan

pre 2 godine

BRAVO OSTOJA

ZA PRVU UTAKMICU TREBA POSTAVITI PARKET NA JNA BI ĆE 50 000 GROBARA

ŽOĆ DOBRO DOŠAO KUĆI
(Zoran Koncar, 19. jun 2021@@

Ti ocigledno nisu u toku... Svi grobari su u zatvoru ko ce sad da vas bodri??

Pop Cira

pre 2 godine

Najjadniji su mi ovi koji napisu "kosarkasa se vraca kuci". Toliko bahatosti, bezobrazluka i nepoznavanja istorije kosarke na ovim prostorima je prosto......nemam adekvatnu rec za to......odnosno imam ali mi nece objaviti komentar. Nepismeni stvorovi zamolite nekoga da vam procita istorijat kosarke na ovim prostorima, Partizan se spominje samo marginalno kao neko ko je tu ali.......OKK Beograd i Crvena Zvezda su oni koji su proslavili kosarku u Srbiji odnosno tadasnjoj Jugi.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.
(ejsi, 19. jun 2021 18:14)

Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Za ovakvu velicinu malo je i 1.5m.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Evo vam exluziva.
(Max, 19. jun 2021 21:35)





:)))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!

Aleksej

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.

SrbEUin

pre 2 godine

Ne vidim neki veliki problem.
Radonja ga je odučio sa sve Udom, Bogdanom, Slukasom, Datomeom, Meliem, Kalinom...
Moraće da namaknu veći budžet od Fenera. Jeste da je izborna godina, ali nedovoljno vremena za blic uspeh, a posle se sve vraća na staro.

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Auuuu,čitam komentare,ovo je pogodak u centar.80% komentara navijači kluba iz predgrađa.Boli?Znam,tek će da boli!!!

želja

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

priča se da i majk dzejms razmišlja o povratku u europu ,tj u eurokup...željko je obavio poziv ....

Ne budi smesan

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.
(Čovek po imenu Uve, 19. jun 2021 20:14)

Znaci jos traje aparthajd?Ako dodje zoc,onda nema aparthajda?

Papilon

pre 2 godine

А у железнику мук?
(Јово, 19. jun 2021 17:48)

Naravno da je muk svi izgubili moc govora koliko su se smejali vasoj naivnosti. Kurir napise a vi skacete k'o kucici u liftu. Francuske sobarice su za vas olicenje pameti.

ntibazonkiza

pre 2 godine

Jedan od najvecih partizanovaca u istoriji, uvek se drzao svoje grobarstine u najboljim kao i najgorim danima.
Preuzeti ovakav Partizan na gotovo najnizim stupnjevima u slavnoj istoriji je za postovanje ma sta god uradio.
Neizmerna zahvalnost Žoc i racunajte na nas!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов за март 2022-
"Александар Матовић на клупи црно белих, трећи тренер у сезони"

svako li piše ovde...

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Opet lekić nisi uzeo?

uplakani

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

Au, sta tebi taj "makabi" napravi od zivota....pustinju....

Red

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Ma da,treba da gledamo gepekovanje,stipanje i ostalo opet.
Sto se tice Zvezde,sve zasluzeno.
A da,nemoj da lupas bez potrebe.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.
(Мргуд, 19. jun 2021 20:42)

И није им оставио "бабо" већ папе....

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Hitna pomoc belezi enormno povecanje broja poziva iz Železnika,sa lica mesta mediji javljaju da se masovno pada u nesvest...Širi izvestaj u narednim godinama...

a

pre 2 godine

Može Željko i džabe da radi ali sa kojim igračima? Ko će da plati igrače koje bi Željko voleo da vidi. British motors neće. Limar iz svog džepa ni kintu nije dao. Sponzori tanki. Željko može na iskustvo da vodi tim ali to nije dovoljno

bajro enimal

pre 2 godine

A ko će da mu obezbedi 35 miliona € budžeta?
(bbcnasrpskom idi odavde., 19. jun 2021 19:21)

samo ti placaj porez redovno i ne brini nista...usput pitaj gazdu kako on obezbedjuje deset miliona evra godisnje...

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

prvo pojacanje Nando de Colo ....zapamtite!
(građanin opasnih namera, 19. jun 2021 19:24)




:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

vise....pa za te pare ni radonjic ne radi....

Dejan CZ

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...

Petar

pre 2 godine

Penzioneri, stezite kais. Mora Partizan da dovede trenera od 1.5 miliona evra po sezoni da izbori nekako play off ABA lige.
(Milos, 19. jun 2021 17:51)

Nego kako drugacije, nije dzabe Partizan jedini prvak evrope iz ove drzave, a jedan od cetri iz regiona, licno bih voleo i da se Kari Pesic vrati u Bosnu, Novosel u Cibonu, Boza Maljkovic u Split, samo ne znam mukice ko bi kod vas mogao da se vrati, evo bas razmisljam niko mi ne pada napamet.

ja

pre 2 godine

Obradović će doći jedino ako ima pouzdane informacije da je vlast odlučila da Partizan preuzme primat u košarci. To bi se moglo očekivati s obzir da je dobar deo populacije ubijen u pojam rezultatima u sportu.

uplakani

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)


...a, onda jun 2022. ...."..kosarka se vraća kući, sledeće sezone...."

Instalacija je to !!!

Čiki

pre 2 godine

Eventualnim dolaskom Željka u Partizan pitanje koliko će vlast da se ispruži. Limar je član vladajuće partije. Vodja hoće da umiri navijače jer mu ne prijaju povici a idu izbori sledeće godine a i ne prijaju mu priče da je Zvezda zahvaljujući njemu dominantna u fudbalu, košarci. Pošto se on za sve pita u državi postoji verovatnoća da hoće da podeli uloge. Zvezdi fudbal, Partizanu košarka. Biće zadovoljan i Dačić bivši predsednik KK Partizan

Globtroter

pre 2 godine

Meni ovo deluje nerealno. Čovek može da konkuriše i za NBA tim, a u Evropi može da bira tim i uslove tako da bi to bilo neviđeno. Čak mu niko od nas ni ne zamera ako se ne vrati u Partizan iako bi svako od nas to najviše voleo. Jednostavno čovek može da osvoji još nekoliko evropskih titula što niko nikada ne bi ponovio.

...

pre 2 godine

Grobar sam ali da li ćemo sad da budemo licemeri i slavimo kad nam vlast daje 20 miliona evra budžet koliko je Željko tražio? Bili smo 7. u ABA ligi i realno popljuvali bismo Zvezdu da su njima tako dali. Mene sramota koliko su ljudi izgubili obraz i kako im je jedini cilj da budu oni gurani a ne da budu fer uslovi. A juče vest da nam država otpisala i još 5 miliona duga... Što je najgore navijači će da slave sve to

sampion evrope 92

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Pa i nije nesto previse, iskreno se nadam minimum 15

Milan

pre 2 godine

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.
(a, 19. jun 2021 21:38)

Ako se nama vrati Bogdan a vama Gudura što brinete? Gudura mnogo bolji realno...

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM. 
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32 

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao? 
(Ja, 19. jun 2021 18:59) 

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.
(ja, 19. jun 2021 19:47)

Gde piše? Rekao Tegeltija? Ja ti poklonim odmah 100 evra ako mi argumentovano dokažeš da je svih ovih godina u svim zvaničnim utakmicama stajalo FMP. Da u El stoji FMP, Da je prvak ABA FMP, osvajač KrK FMP, Pevaj države FMP

uplakani

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

To mora da ti javio Loki,njemu debela striptizeta,a sveto prenosi "Mudno Deportivo" ili si cuo iz krugova bliskih klubu ?!

Nisu cuo za Jokica i Lebrona ?! E, jbg nemas dobre informacije

Radonja osvajač

pre 2 godine

Kako je crvenio posle poraza od Zvezde u Pioniru a imao 5 x skuplji tim...za njegovo dobro (zdravlje) bolje da ne dođe opet će ga Radonja razbiti!!!

Kanidja PG

pre 2 godine

Prava stvar da bude derbi derbi posle niza godina.
I da vidim Zoca kako mijenja boju lica sirom ABA lige. Covjek se vratio posle tacno 30god.
Dobrodosao legendo ako je istina. Zvezdas.

zoranbgd

pre 2 godine

Prognoziram da će otići posle prve sezone, ili on ili limar. Duži ostanak će značiti da se slizao sa limarem, što bi bilo pogubno, za njega pre svega i ime poštenog čoveka koje je gradio decenijama. U svakom slučaju želim mu puno uspeha i večito drugo mesto.

Đorđe

pre 2 godine

Od osnivanja, Partizan i Zvezda su društveni klubovi i politika je uvek imala uticaj. Ti klubovi ne mogu samostalno da opstanu na tržištu, jer, prosto, košarka u Evropi nije profitabilna. Niti Čovićeva Zvazda zarađuje od marketinga, niti Ostaja obezbeđuje novac, već sve to ide iz jedne kase. Svako ko misli drugačije, ima problem sa percepcijom realnosti.
E sad, Partizan je od 70-ih uspeo da napravi kult od košarke i vaterpolo, kao što je Zvezda od fudbala.
Taj kult je trajao i tokom 90-ih, a nastavio ga je i Dule Vujošević, koji je zaista imao sjajne rezultate. Zvezda u košarci jednostavno nema taj kult i te legende, kao Partizan. Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.

ništa lično

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo

Jedina Makabizacija je bila od 2002.-2014., zvalo se dominacija i vladao je haos kojim je reprezentacija Srbije potonula.
Glavni akteri sem par izuzetaka završili na smetlištu.
Neoboriva činjenica.

Mike032

pre 2 godine

98 uzeo SP sa Bodirogom, Rebracom, povredjenim Djordjevicem i grupom gradjana. Mislite o tome.
(cuyoshi, 20. jun 2021 09:28)

Grupa građana Vlado Šćepanović, Saša Obradović, Nikola Lončar, Dragan Lukovski, Mića Berić, Predrag Drobnjak, Nikola Bulatović,Milenko Topić.

Razmisli ti pre nego što napišeš išta više o košarci.

hopla

pre 2 godine

UGOVOR 3 GODINA PLATA 500 000
(vas, 19. jun 2021 17:32)

500.000 dinara, jel da ?

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...

marceloo

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Sad kad krenu avangardisti sa onim "skupili se Marko ovsj Željko i svlačionica.." a uprava će ono čuveno - hvala predsedniku. Nama su koševe nosili kad su nas gasili, a njima za vreme aparthejda posle Tintoreta od milion evra stiže Robija za topli obrok i markicu.

Najsmešnije i najtužnije je što će oni i dalje da pišu o aparthejdu, opoziciji, avangardi...

Mio

pre 2 godine

Za Ginisa!!! Kako navijači pokojne Zvezde znaju u cent,koliko su plaćeni treneri Kkp,kao i igrači!!!
Ali zato nemaju pojma koliko je u dva navrata dobijao Pešić,a pre toga Zmago!!! Pojma nemaju koliko godišnje zarađuje predsednik kluba obrćući državne pare!!!! Koliko su dobijali Panter,Lojd,O Brajant, Volden i svi ostali!!! Verovatno znate da je Željko osvojio 9-10 puta EL,da je KKP takođe bio osvajač najjačeg evropskog klupskog takmičenja,3 puta F4 ,3 puta osvajač KRK(danas EC).. Pa preračunajte kolko je to dolara i centi!!!!

ko-ometator

pre 2 godine

Cestitke Zeljku. Ja sam Zvezdas ali ovo je potez vredan svakog postovanja. Ovako se pokazuje od cega si. A ne odbijanje igranja za svoju zemlju i to na olimpijadi! Zeljko je vec pobedio sta god da uradi kao trener ovakve ekipe i kluba kakav je sad KKP.

Kalipso

pre 2 godine

Odakle 11.5 miliona evra za budzet ekipi koja nije osvojila nista?
(Cinjenice, 19. jun 2021 17:46)


Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.

Željko grobaru

pre 2 godine

Ovo je teška patnja kad pričate kako to Partizan dovodi najskupljeg trenera. Čovek sigurno kad je birao Partizan nije gledao pare jer mogao je u bilo koji drugi klub za sumu od 5 do 10 puta veću. Čovek je na zalasku trenerske karijere i hteo je da se vrati i napravi neki uspeh, pa u zasluženu penziju.

zoran

pre 2 godine

-Obradović je najtrofejniji trener u Evropi.
-O Obradovićevim trenerskim kvalitetima izlisno i govoriti .
-Obradović ako dolazi treba očekivati i neke jako kvalitetne igrače.
-Obradović će na svoj renome dovesti neke igrače sa kojima je sarađivao.
-Očekujem Veselog kome je Partizan u srcu... Ko će sve jos biti ne znam.
-Očigledno da je uprava rešila da žestoko remontuje valjak i da parni valjak melje.... A vozač valjka će biti najbolji u njegovoj istoriji Željko.
-Konačno su neki sto nose Partizan u srcu resili da ga vrate na stare staze slave.

MG

pre 2 godine

Pa gospodo, mora se pobediti Borac. A kako? Pa jedino ovako.. Dve pobede u startu.. I tu je peta pozicija.. Za malo medju četri..
Ljudi verujte sad da im dodje Radonjić teško da bi mogao šta da uradi..
Svi danas igraju košarku.. A niko nema obzira da je to Partizan. Svi hoće da pobede..
A šta mislite da nije na pomolu kakva fuzija sa Borcem?

Marko Arnautović

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?

Jovan Ducic

pre 2 godine

Hahaha..kako se pale grobarcici,dodje li Jovic i eventualno jos dva pojacanja ..bićete konkretno jedino ako dovedete 6do7 odličnih košarkaša.. a sto se tice Obradovica,nek vam dodje on Dulo,Greg Popovic,Fil Dzekson džabe vam..i da kojim slučajem nesto i uradite pa kao srušitie Zvezdu nece mi biti krivo jer mi nismo bolesni kao vi da mislimo samo mi trebamo da igramo evroligu,da smo bogu dani... kao vi tolike godine za redom i kad je Zvezda uzela titulu posle 17g,vratila se u evroligu posle 15 vi odmah počeli napadati sve žive,državu kao da ste toliko glupi da ne kontakte da vam je ona i omogućila sve to a ne sto ste institucija i od tad sam počeo da mrzim Partizan ali pošto nisam bolestan oladio sam se od tih vaših bolesnih teorija..tako da zelim vam grobari da se vratite u evroligu naravno ako to nama ne podje za rukom..

lal

pre 2 godine

ako dodje zoc, na prvom derbiju da dobije ovacije za povratak legende srpske kosarke u srpski kosarkaski klub...
i do sada sam navijao za partizan u evropi, sa zeljkom ce to sigurno biti manje mucno...
a kad smo kod budzeta, zoc je zvezdi upumpao tursko milionce za guduru... bogotac licno!!!

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Malo vas je grobari...
Nema nas puno ali nas ima dosta"
Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06
U pravu si!Nema vam mnogo ali vas ima dosta, po zatvorima naravno.
A što se tiče pitanja da li uopšte znam ko je Duško Radović,e tu si poentirao! Istetoviraću to tvoje pitanje!

Grobar

pre 2 godine

Eto sta je Partizan!
Eto sta je institucija!
Kad najveci trener svih vremena trci da potpise za taj klub!
Veliki si Zeljko!!!
Osvajamo sledece sezone sve!!!!!!!

bajro enimal

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...
(Dejan CZ, 19. jun 2021 17:51)

jel vam ostalo para bar za maramice, smejace vam se ljudi kad vas vide tako slinave i uplakane...

vlado

pre 2 godine

@sub013
A vas izvor prihoda je 6000eura po pobedi u euro ligi, znaci ukupno 24000eura.Ipak ja mislim da duh koji lebdi deli tuđe pare za klub rekreativaca iz stjepana supanca. Ali strah koji osecate je potpuno opravdan!

Nolan

pre 2 godine

Koliko su rvati u stvari napaceni za svih ovih 10god upravo se vidi iz komentara. Urnisao vas je dr Nebojša Covic. Ajmo roversi utrostrucuj prodaju limare ili ipak trenira za sarmice Bogdanove keve?!

Milan

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Pa tačno ćeš pući od muke. ?

molina

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)

Nigde nisam procitao da je neko vredjao Zeljka. Njemu svaka cast, osim za ono prvenstvo "Dobrodosli u zamlju kosarke".
Shvati Ivane da je sve ovo zezanje. A to sto Zeljko ima toliko trofeja u sportu i buducnosti ne znaci bas nista. Jedino sto kapiram i znajuci Zeljka, on ne pristaje na razvojnu ekipu, on zeli jaku ekipu koja se bori za sve trifeje. E sada, kako vi to mozete da obezbedite nije mi najjasnije. Jedino ako nemate dogovor sa Miskom da svoje najbolje igracr iz Mege ne salje u NBA, vec kod Zeljka. Opet zanjuci Miska on ne voli taj nacin kockanja, on je prr za to da mladi igrac zabode jak ugovor, ako se ne dokaze moze da se vrati u Zvezdu ili Partixan. Sve u svemu trebace bas puno para za ovu akrobaciju.

Neko iz mase

pre 2 godine

Hvala predsednika što pomaže KK Partizan. Budžet od 10 miliona evra i Zeljko Obradovic će omogućiti da se ravnopravno takmičimo u ABA ligi, kao i u evropskim utakmicama.

Vetar u ledja..

pre 2 godine

Bravo, super vest za Partizan i nasu kosarku. Ali me i dalje zapanjuje koliko ljidi veruje da neko nesto radi bez para a onda dodje tuzba i krene pljuvanje. Ovo vazi i za jedne i za druge.....

Vlade

pre 2 godine

Grobari, ali oni pravi, sad se pokažite i da stvorimo kolonu oko Arene za sezonske karte. Ostoja, shvati da je bolje prodati 20.000 karata po 50e nego 10.000 po 100e.

Danilo

pre 2 godine

Ako hoce da sahrani i sebe kao trenera i Partizan kao klub onda neka dodje i ucestvuje u Mijailovicevim sharadama i guranja Partizana u bankrot!

War Inside My Head

pre 2 godine

Činjenice kažu da je Željko Obradović najtrofejniji evropski trener,iako lično odavno nisam ljubitelj njegove košarke,tvrde,rijetko lepršave.S druge strane,nešto razmišljam,on se životno vjerovatno obezbijedio,šezdeseta godina se bliži,prve dvije evropske titule je osvojio sa uslovno avangardnim timovima Partizanom i Huventudom,možda jednostavno ima želju da pokuša ponovo,da se vrati korijenima košarke,da pokuša sa manje zvučnim imenima uraditi nešto veliko?Ako se naravno desi uopšte?!

sova

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

Vi sa Radonjom pouzimašte sve Evrolige u proteklih deset godina pa je sasvim realno da će to iskaljivanje sile biti i naredne sezona te ćete udariti još jednu recku na tom peharu.

Miskec

pre 2 godine

"Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.
(ludivan, 19. jun 2021 18:28)"
I ja sam navijac CZ i sokiran sam da neko pise bilo sta lose o Zocu, najvecem i najboljem evropskom treneru ikada!
O onom samozvanom generalu, razumem i treba jos gore, posle svega sto je pricao u Sarajevu! On moze Zocu da ljusti semenke na klupi i da stoji u njegovom prisustvu!
Sto se tice komentara da Zoc nikada nije stvorio ni jednog igraca, tacno, ali on je bezbroj puta rekao da ga to ne interesuje, vec samo vrhunski klubovi, kosarka i kosarkasi sa kojima moze da ostvari iste takve rezultate. Tacka!
Iskreno sumnjam u to da ce doci, jer se njegova cena zna, Partizan te pare nema, niti bilo koji klub u Srbiji!
Ukoliko dodje, to znaci da je drzava dala pare, samo se pitam da li ce i dalje biti aparthejd na delu?

Мргуд

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.

sova

pre 2 godine

RUMENINGE IMA DA SE CRVENI KAD GA RADONJA ODUČI OD KOŠARKE
(bil, 19. jun 2021 17:31)

Radonja je imao svoje prilike u dosadašnjim njihovim susretima. Samo se nije desilo to što ti prizeljkuješ, nego Radonja posle svega postade Rudonja.

milosmikimiskoni@yahoo.com

pre 2 godine

Ovo su vesti od dobrog prijatelja Obradovica i od jednog hmm Vucicevog, Posto je CZ gotovo sigurno obezbedila a licencu za evroligu i posto ce pobednik ABA lige takodje ici u evroligu, Vucic je preko Kicanovica organizovao dogovore sa Zeljkom da dodje u Partizan i tako se stvore sanse da imamo dva prestavnika u EL. Obradovic je nacelno pristao stim da se sve tacno zna do kraja meseca,ali postoje dva uslova, da mu se niko ne mesa u vodjenje tima i da se obezbedi fond koliko ima i CZ. Ovo su 100% proverene informacije.

mich

pre 2 godine

Kakav vic godine, ako JSD ima budzet oko 30 miliona dolara eto i Zeksa sigurno, ljubav prema klubu, HM, HM, to je vec "otrcana" prica koja prolazi samo kod grobara, ali oni i dalje veruju u bajke...

Louis XIV

pre 2 godine

E Sad idu izbori, treba namiriti igrama narod, sta je za ovu vlast da bace 15 mil za ovako nesto...
(Igokeja, 19. jun 2021 18:52)

Kako sad to?? Pa svi znamo da samo devet ljudi u Srbiji navija za Partizan, a i oni su hrvati valjda?? Ako tih devet ljudi može uzdrmati stubove srpstva, onda je duh koji lebdi zaista u problemu.

оће то

pre 2 godine

@Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)

Из твојих уста...

veliki strumf

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21). Ajde više i to čudo da vidimo! Toliko godina već pretite da ćete u finale sa vašim dragim Milogorcima i nikako. A ovo za razvaljivanje - jel misliš da bas razvalite kao sto smo mi vas ove godine??? Kakva je to serija gaženja bila, toliko vas bolelo da ste pobegli i od finala KLS! Sto se ABA tiče, Zvezda je SVIH 5 utakmica bila bolja i trebala je da slavi još u Podgorici da nije bilo teške pljačke! Naravno, ti kao objektivan grobar to nisi video. Titulu uzima bolja ekipa a ne bolja napadačka ekipa, jer bi trebalo da znas da postoji i odbrana. Sto se Vucicevaca tiče, da njega nije bilo, vi biste se odavno raspali, a očigledno daje pare i za Zoca jer on košta basnoslovno, a od čega ste vi to zaradili pare? Transferi nula, karte nula, rezultati prerezana nula - samo država ostala da da pare! A za Zoca treba miliona i miliona!

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

I evo nam
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 19. jun 2021 21:17)






:)))))
dirljiva je skromnost vjesnikovog svedoka - iako, očito, glasnogovornik ispred "nam", sam za sebe kaže da je nebitan!


a, moram priznati i da mi je, ovako duševnom, oko zasuzilo i kod frojdovske greške:
lažuckajući, polze radi, da je "srbin iz Srbije", patnja ga je nagnala da bar ono mrsko mu "srbin" - ne ispiše velikim početnim slovom...

ValterNBG

pre 2 godine

Bilo bi sjajno da dodje.Ono sto predstavlja problem je njegov nacin rada.Naravno,savrsen,ali mislim da tako nesto u Evropi vise ne postoji.Trazi se predanost od igraca,velika posvecenost I ulaganje citavog zivota u basket.Nisam siguran da takvi igraci,a vrhunski,postoje.Kosarka u Evropi sve vise lici ma NBA.Drugim recima,potpuno im je svejedno kako ce da zavrse sezonu.Toga kod Zeljka nema.Ne znam kako ce to da prevazidje.Verovatno je zbog toga I napravio pauzu u poslu.Covek se pojede a druge boli uvo.Kso Zvezdas bi bio presrecan da se pojavi na klupi Grobosa,mnogo bi zmacio za ceo region.

komšija iz vojske

pre 2 godine

Nema se para ni za cigare... Željku je obećano tačno 4 kesice kikirikija... Informacija je iz prve ruke jer znam coveka koji zna čoveka

Dobar dan

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ja kao Zvezdaš bih voleo Željka u Partizanu i da vidim koliko će država da se ispruži za Željkove želje jer kvalitetnih sponzora nema. NS plakat, British motors, Belmedic... Oni svi zajedno ni milion evra. Mts je enigma. Iz budžeta kao i Zvezdi milion evra. To je što se zna.

KoRn

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)
A mrmot ce da budne MVP.

Dusan

pre 2 godine

Za kikiriki i kokice...
(mikac, 19. jun 2021 17:33)
Ne, nego za tvoje nokte tokom detinjstva.......
(Off Columbus, 19. jun 2021 17:38)@@@

ONO KAD grobarce prica O DETINJSTVU :))

Ivan kg

pre 2 godine

Vlado, pobeda u Evroligi donosi 40,000 evra a ne 6. Kapiram, niste dugo igrali to takmicenje pa ne znate kolike su nagrade.
(Milos, 19. jun 2021 18:18)

Ma toliko ste para od El zaradili da sve te pobede nisu pokrile ni Lojdov ugovor.

ništa lično

pre 2 godine

Petar...

I kako se završilo to Mačvanovo "mogu da igram i za džabe"?

Tužbom BAT, da se ne mučiš i tražiš.

Kako se tako pržite na te gluposti pa to je neverovatno...ljudi kad se završilo "stipendije, časovi, Hegel..." vi ste bili 8,5mil u minusu , prodali igrače za 10mil i imali najveće državne firme iza sebe.

Pa i teletabis bi sabrao 2 i 2.

afrogipsy

pre 2 godine

Mene kao navijaca Crvene Zvezde povratak Zeljka u Partizan raduje , on je odlican , zapravo najbolji trener i konacno cete uspeti da udjete u neko finale gde cemo da vas oderemo. Nije mi to to kad ste sedmi a mi u finalima unistavamo Cedevitu , Megu, Buducnost ... Drugo budzet ce vam biti bar 9-10 miliona - jer on u suprotnom nece doci ,tako da necete moci da lazete kako se mucite sa 6-7 miliona...

Sub013

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!

Mile rikverc

pre 2 godine

Biće lepa ekipa sa većinom domaćih igrača... Znači smanjite loženje pojačajte podršku i biće top, bez megalomanije.. . Živeli

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Pa tačno ćeš pući od muke. ?
(Milan, 19. jun 2021 18:31)

Неће нико "пући од муке", ово смо и чекали! Досадило нам је да се иживљавамо над вама без отпора, сада ће бити слађе сатирати мали партизаи и његовог (од муке) црвеног Жоца! Када ову причу приведемо крају остаће да угасите светло и закључате катанац, мада за катанцем и нема потребе, ко би то дирао...

Prdonja

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:10)

Oba kluba koje nazivaš "novotarijama" igrali finale kupa evropskih šampiona, davno ugašenog i na čijim temeljima nastala liga šampiona.Pa taman da ste osnovani i " prije" 2 " tisuće " godina ste mali nebitni.

Doviđenja.

Miskec

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)"
Ma najvaznije je da je to KK koji se PENJAO!

ludivan

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.
(Alex, 19. jun 2021 17:41) Au decko ti se bodes. Covek bukvalno ni u jednoj drzavi nije stvorio igraca, gotove igrace samo nadogradio. U Feneru poslednje godine je bio ocajan sa vise nego ok timom.

Bajo moj

pre 2 godine

А, код нас Никола Ивановић и Митровић... Кад Радоња утегне тим, биће тупа-тупа, по гробарској г.

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Ako prihvati da vodi ovaj Partizan onda sa njim nesto definitvno nije u redu ili je pogubio kriterijume u zivotu.
Partizan je u remu druge lige funkcionera i ljubitelja SNS , dotira se taman toliko da 'slozna braca' imaju sta da gledaju i da CZV ima pokrice za 'uspehe' na domacoj sceni.
Pojacace se Partizan kao i svake godine taman toliko da gubi komotnih 10-15 razlike od ljubimice glavnog navijaca u drzavi i tako ce biti dokle god je on na vlasti, to budite sigurni, jer on nije simpatizer nego ostrasceni navijac CZV i stara dobra prica 'dajemo isto',evo pise ovde kod mene u dokumentima :)
Mislim glupo je da se lozite !

Алекса

pre 2 godine

Зашто постоји одељак "еуро 2020" а не постоји "Евроско првенство у кошарци за жене"

Кошарка је наш национални спорт, имамо прваке Европе како репрезентативне тако и клупске и у женској и мушкој конкуренцији и онда европско првенство у том спорту нема свој одељак за вести?

Вероватно само мене занима Србија у кошарци а апсолутно ме баш брига за Шаћиријеву Швајцарску?
(Алекса, 19. jun 2021 11:04) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (0

На вестима о нашим цурама 2 коментара и 5 гласова...

Сјајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...

Milan

pre 2 godine

Sad ce se videti kakav je trener na suvaka, sa budzetom od....bez budzeta!
Navikao na 100 mil budzet, sad cemo vidimo zoca
(tomash, 19. jun 2021 20:02)

Videćeš polako. Kud žuriš? Sve u svoje vreme...

Zvezdas

pre 2 godine

Ovo je mnogo paklena stvar za nasu kosarku, dosta vise da gledamo Buducnost Cedevitu itd kada smo mi kao kosarkaska nacija najbolji. Partizan sa Zeljkom i par pojacanjima moze do finala Evrokupa i da imamo dva tima u Evroligi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre nego što počnete da pljujete, Obradović je legenda srpske košarke. Ovo je lepa vest za srpsku košarku. To je znak da mu se niko neće mešati u posao. Ogroman i trofejan trener!

milos. k

pre 2 godine

@Aleksej
Veliki je strah dečko, vidi se po komentarima. A imaćemo budžet 20% vašeg i bićemo bolji,jer mi imamo ljude kao Obradović, a vi jok! I ono malo što imate što nije za poređenje sa našim legendama vinoterate, kao Moku, Obradovića i druge...

vlado

pre 2 godine

@dejan cz
Strah majstore, pune gace. Zar ti zaista mislis da je Partizan mogao da realno plati koliko Obradovic vredi, dobio je mozda koliko Trinkijeri, ili mozda malo vise

građanin opasnih namera

pre 2 godine

pazi sad logiku musavih...veruju u to kad neki igrac, kao npr sad Dragovic pređe iz Nemacke, ej Nemacke gde je imao platu u milionima, u zvezdu za fudbal sitne pare, i to je ljubav, a sad kad Željko posle osvojenih titula i miliona pozeli da se vrati na mesto gde je sve i pocelo vi pominjete milione, drzava dala pare, i ostale gluposte....vas problem i vasa bolest je ta sto nikad niste i necete biti kao Partizan u kosarci, i imati taj odnos igraca i trenera prema klubu!
p.s.SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN

ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?
(Ja, 19. jun 2021 18:59)

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 19:44)
I evo nam sekretara magistra od Kosova.Dobrodosao srb IN-e.Kad ces sa gazdom do “kolevke”?

Radonja osvajač

pre 2 godine

Zakucava poslednji ekser u budžet Partizana...pa vi se jedva isplatili Duleta i generaciju 2010 sad slede i to pre par meseci??? Želimir će sa 1500000 po godini da vas odere u finansijskom smislu a posle njega potop...zašto- zato što on hoće kvalitetne igrače a oni hoće velike pare...

Randy Marsh

pre 2 godine

Željko, ti si za mene bog. I uvek ćeš biti. Maštao sam decenijama da ćeš se vratiti.
Ali eto, dodje trenutak da se ne radujem ovoj vesti. Da aboliram, nema potrebe.

hopla

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.
(+41, 19. jun 2021 17:56)

Covece, partizan je prvi poceo da unistava srpsku kosarku !

Vi nemate omladinsku skolu !
Vi imate budzet gradjana republike Srbije !

Seti se jednog igraca svetske klase koga ste izbacili u poslednjih 21 godinu iz vase omladinske skole !

Kad je partizan bio na vrhuncu u 21 veku, za reprezentaciju je kao stsrtni centar igrao DJURO OSTJIC !

Sigmund

pre 2 godine

Pa vas vodi milogorac Radonja i to onaj okoreliji sa Cetinja!!! Zaboravili ste kako se taj isti Radonja ponašao kao igrač Lovcena protiv srpskih ekipa... A zamislite komšije prva utakmica u novoj sezoni ako bude bilo prisustvo publike u parteru Divac, Praja, Kica, Rebraca, Paspalj, Grba, Arsenije Pešić... A kod vas, novopečeni penzioner Simonović, ne dolazi vam više čak ni Rakočević... :)

No name

pre 2 godine

Ne volim uopšte večite ali Željka maksimalno cenim i poštujem zbog svega što je učinio za našu reprezentaciju kao trener ima 9 titule Evrolige. Čovek nepraviziđen trener u klupskoj košarci dovoljno da će biti sigurno naših igrača koji će razigravat. Naravno stranci pod obavezno. Samo pitanje koliko će se ostvariti ili da li će stvarno vratit u Srpsku košarku to bi bio veliki dobitak za sve igrače koji bi došli u klub da zaigraju odnosno dobitak za klupsku Srpsku košarku( kao što rekoh). Iako je trener veliki može bilo gde komotno u Evropu da ode i trenira jači i bolje organizovan klub sa većim budžetom iako ne presuđeje uvek.

Ako stvarno đođe ponavljam to će biti stvarno veliko pojačanje za partizan košarku i Srbiju odnosno normalne navijače koji navijaju za taj klub.

Čovek po imenu Uve

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.

Čoban

pre 2 godine

La decima sa Partizanom za dve sezone.
Dobro došao kući najbolji treneru na svetu.
Nekom Obradović a nekom Luka Mitrović,svakom po zasluzi.

Papilon

pre 2 godine

Znaci za 3 godine smo prvaci evrope, ZOC uzima svoju 10-tu titulu. Zivi bili pa videli.
(Petar, 19. jun 2021 17:58)

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.

Petar

pre 2 godine

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.
(Papilon, 19. jun 2021 18:15)

Nije bio ni Trinkijeri Merlin iz bajke, ali je sa rosterom Partizana bio prvi u Aba i prvi u EK sa slabijim timom i imenima nego Virtus ili C.Zvezda ili Cedevita. Ne kazem da bi osvojio sve to medjutim Partizan je igrao najlepsu kosarku te sezone i ove bi verovatno bio jos bolji, to je kontinuitet i sistem koji se gradi, uostalom ziv bio pa video. Ukoliko ZOC dodje mi smo vec naredne sezone u EL a posle toga je sve moguce.

Dejo

pre 2 godine

Zeljku svaka cast na svemu sto je osvojio,ali mislim da nema razloga za neku radost,jer je Zeljko kao Murinjo u fudbalu,obojcu je pregazilo vreme.Zivi bili pa videli,a to su pokazale i poslednje godine u Feneru.

uplakani

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)


Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Molim vas da mi objavite komentar, nikoga ne vredjam. Ovo je samo mala pomoć momku da shvati gde je

Paja moler

pre 2 godine

Lako je bilo Željku da osvaja titule u klubovima sa budžetima koji su nezamislivi za naše uslove. Da li on od Zagorca, Trifunovića, Jaramaza može da napravi košarkaše? Nije ni od Veselog, De Coloa, Gudurića itd napravio nešto više

rty

pre 2 godine

Mozda hoce da zavrsi karijeru u Partizanu. Postovanje ako je to odlucio. Slicna prica dolaze ne dolazi je bila kada je prelazio u Fener. I na kraju je dosao. Samo, otisao je iz Fenera zbog smanjenja budzeta i znao je odmah da nece imati tim za osvajanje EL. Da li mu se radi sa Dangubicem i Zagorcem nisam bas siguran. Ako ga dovedu trazice tim za osvajanje EC. A to kosta bar 15m jer bi morali isplatiti igrace koje nece a imaju po 2-3godine ugovora. Sto znaci budzet oko 20 miliona za sezonu da bi dobili ono sto hoce. Videcemo i odakle pare jer je na stanju aperhejd a ko jos dok tako nesto traje dovodi najakupljeg trenera evroep i pravi mu najskuplji tim u istoriji?

Goran Gajic

pre 2 godine

Ovo su lepe vesti i naznaka nekih boljih dana za nas Partizanovce.Ako je Zeljko dosao to znaci da Partizan u sledecu sezonu ulazi sa najvecim mogucim ambicijama na svim frontovima.Svaka cast Zeljku sto se odlucio na ovako hrabar potez u ovim teskim vremenima za Partizan!

bajro enimal

pre 2 godine

У новембру ће се орити "Жељко одлази"...
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:02)

mozda ako zeljko bebek potpise za covicev klub...ipak su panteri neprevazidjeni u vredjanju i teranju svojih igraca i trenera...

Ivan CZBG

pre 2 godine

Obradovic je imao najveci budzet u svakom od klubova u kojima je radio. Verujem da ce i sada biti tako, bar u regionu i za nase uslove. Bas me zanima kako ce se snaci protiv Zvezde koja ima uredjen sistem.

lažljivi AV

pre 2 godine

Al su se cigani nalozižili, bože cuvaj. Kako bre nepismena maso poredite ZOCa i Radonjića. Pa Radonja nema sezona odigranih u Evroligi kolko bog ima titula istog tog takmičenja.

Milos

pre 2 godine

Odakle pare opoziciji, avangardi kada njih drzava godinama namerno unistava? Odakle pare kada Tegeltija prica kako je nemoguce da Zeljko dodje i da Partizan nema te pare?

Sub013

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)

A odakle novac za Obradovica i ludacki dobar tim? Od 8. mesta u ABA ligi? Hvala predsedniku?

Nolan S.i kraj fuzije iz 07.

pre 2 godine

Bio je on na klupi i 93.,pa smo uzeli titulu,bio sam u Puoniru,ludilo,Nesa Ilic plese u krug,jedna od mojih najdrazih titula.Sto im vise guraju para,sto su jaci bice mi sladje titule!!!!Jedva cekam da ga "docekamo" na Derbiju!!!!

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Mr. Obradovic...

Zasigurno sjajna vest i za KKP i za ABA,ali godina nije 19991,nego 2021,i ti "stara skola" treneri imaju ogromne probleme u adaptaciji na nove generacije igraca. Mislim da bi S.Djordjevic bio puno bolja opcija,ali to je KKP danas,bez osecaja za vreme i momenat.
Nema sanse da KKP bude konkurent CZ u ABA ligi,taj put je preskup, ali mislim da KKP zeli da iskoristi uticaj i ime Obradovica,i dobije wild-card za EC,sto ima smisla itekako..
Bice ovo poslednji pokusaj i Ostoje i KKP,jer ako ovo ne uspe KKP ce morati na kompletni remont!

duledudule

pre 2 godine

Alal mu vera, sto je pristao da se vrati. Bukvalbo je mogao da bira, gde da radi.

SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN!
(ajdii, 19. jun 2021 17:42)
Ljubav si za vas šoldi, da ti tako napišem.

bananarepublic

pre 2 godine

Penzioneri stezite kais. Od sutra skuplja struja, gorivo, manje penzije…
(Milos, 19. jun 2021 17:37)
Gorivo i struja su vec na maksimumu, malo i zbog nas sad da porastu. Sto si bre takav covek, vidi ga, sto ti krivo?

ejsi

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.

Dijasp0rac

pre 2 godine

Kao Zvezdaš bih jako voleo povratak Željka Obradovića. Bile bi to sjajne derbi utakmice i podizanje kvaliteta srpske košarke.

Hawai

pre 2 godine

Željko kao selektor ništa uradio nije. Vodio je klubove gde su vlasnici davali za igrače koje je Željko hteo. Toga neće biti u Partizanu. Može da dovede Veselog koji je više povredjen nego zdrav. Željko ne voli mnogo amere jer tu nema timske igre. Priča o Petruševu je magla. Neće Miško da ga da za sitne pare ako može da uzme više, i još da uništava svoj klub. Da ruši svoj imidž Željko neće. Sigurno da ima boljih ponuda. U Atinu može da se vrati kada hoće a tamo mu prija

Dobar dan

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06)






:)))))
navijački, preteča još od šezdesetih - janjičar pre janjičara!

pa posle nedobronamerni poriču da su navijači nogometnog kluba partizaи - avangarda...

Lord

pre 2 godine

Sve za ljubav sve za Partizan.
Sad ide tim da se smrznes.
Napadamo EC, ipak smo mi najtrofejniji srpski klub i na lokalu i u Evropi.
Potom EL pa napad na f4, kada smo mogli 2010. izbacivsi aktuelnog prvaka i tada prejaki Makabi, zasto ne opet?
Pozdravljam vas, sad malo mi, jer vi ocigledno ne umjete.

Avangar

pre 2 godine

Srbija sta je dala kosarci, nama trebaju tri tima da igraju u Evroligi, a ako se vrati ZOC, to bi znacilo neku promenu sigurno, ja kao grobar bi sve dao da Evroligu igraju i Zvezda i Partizan pa i Mega sa svojim klincima, kakvo bi to iskustvo za njih bilo a niko ne bi bio gori od Khimkija, Albe i ostalih padavicara...

Drax

pre 2 godine

Cik njega pokusajte da pljujete da vas vidim misevi Zoc je nedodirljiv.Jedino mi je zao sto nema bas neku ekipu na raspolaganju sve poluamateri.

sasa pg

pre 2 godine

@Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.
(TP-1, 19. jun 2021 17:33)

Probudi se, alo! Ti upoređuješ Željka Obradovića i Dejana Radonjića!?!?

Zbog istine

pre 2 godine

Kakvi kompleksi drmaju ove sto nemaju ni svoj klub, 90 % komentara ostavljaju oni na vest koja nema veze sa Covicem i njegovim klubom. Zeljko jos nije ni potvrdio pricu,ciste spekulacije ali kompleksi i strah cine svoje.

Ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?

teletabisi

pre 2 godine

građanin opasnih namera

Pre sat dva prvo pojačanje ti bio Veseli...

Ko li će vas trpeti ako ne uradite ništa ili kojim slučajem od svega ne bude ništa?

Алекса

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Шта значи овај коментар? Да наш најтрофејнији и тренутно најбољи живи тренер није добар?

А шта ћемо да причамо ако, не дај Боже, направи добру екипу и избаци нас у финалу АБА?

Да кукамо апартхејд и врачамо о неким свећама као они?

Желимир Обрадовић је најтрофејнији и најбољи живи српски тренер. Има највише искуства, и сарадњу са најбољим европским кошаркашима, тренерима и стручњацима. Ментор му је био наш професор Николић. Саиграчи и играчи су му били српскоцрногорски дримтим. У сваком тренутку може да тражи помоћ од стотина људи које је задужио у току своје пребогате каријере.

Човек је неупоредиво јачи лик у кошарци од Радоњића. Да ли је и бољи тренер, не знам. Радоњића ценим неизмерно. Обрадовића не волим од 2006. Али потценити гиганта као што је Обрадовић није грешка, него рупа у образовању.

Да не додајем да је Јарамаз сјајан лик, да се Петрушев изјаснио чији је и да би обојица израсли у опасне репрезентативце код Обрадовића, односно у проблем за нас...велики проблем. И кад сам ту, поштено говорећи, сматрам да је за Србију сјајно да он то од њих и направи, без обзира на ту опасност коју би они могли да представљају по нас...ћераћемо се, па ко јачи...

bananarepublic

pre 2 godine

Eto, i onda na kraju karijere pokvaris sve. Ovaj Partizan nije i nece biti ono sto je bio.
(Andrej, 19. jun 2021 17:36)
Mozda si i u pravu, al najverovatnije da nisi.

Gogo

pre 2 godine

@ Sub 013 E nesreco licemjerna, kako vi preko noci vratiste onolike dugove i od jednog vjecnog nedonosceta postadoste redovan ucesnik Eurolige i dezurni osvajac titula u Aba ligi a nikad ranije niste mogli ni da primirisete tituli...

billy

pre 2 godine

Cuj ovo, lik navodno trebo u NBA, a sad kao u Partizan. To ti kao da se npr Mancester interesovao za Mihajlovica, a on na kraju zavrsi u Zvezdi. Tako ispada.

Kalipso

pre 2 godine

Sqalje Radonja ovog u Madjarsku
(drcovke, 19. jun 2021 17:50)

Sve su prilike da ćete prije vi otjerati Radonju opet, jer je vlasnik kluba za koji trenutno navijate, čovjek prgav i prijeke naravi. Možda ako radonja primijeni magiju radonjizma, pa ponovi najveći poslovni uspjeh porodice Čović, a to je plasman u top9.

Montenegrinos

pre 2 godine

Na pitanje Turskog novinara,da je on zvezda u Srbiji.Odgovorio je:
Nisam ja zvezda,ja sam Partizan.
(Ramones, 19. jun 2021 19:04)


i onda se pita sto mu vicu to sto mu vicu, i prica da je on srbin kao da je na neko ratiste bio da brani srbiju, kockar obicni propalitet

Prdonja

pre 2 godine

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?
(Petar, 19. jun 2021 18:49)

Ukucaj(te) na google-u Milan Macvan tužio Partizan i biće Vam jasno da nije igrao iz ljubavi sigurno.Ali kod grobosa je sve dozvoljeno pa čak i da pišu nešto o čemu nemaju pojma.

оће то

pre 2 godine

@Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Мислиш из истог оног разлога због ког је Држава упумпала десетине милиона евра у “Европску Звезду”, у “Замрзнуту Звезду”, у ФМП, Раднички Баскет, у “Одмрзнуту Звезду”?

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

gornjim

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!
(nebulozator, 19. jun 2021 17:42)

Proleće/leto 2021., navijači Partizana se nemaju radovati ni jednom trofeju u ekipnim sportovima.
Ti stvarno mislis da je to slučajnost, da nema aparthejda?!

KKP

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???
(Djura, 19. jun 2021 19:23) Hahahahah,al ste se ucvrcili

Mio

pre 2 godine

Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)
Ko si bre ti???!!!!! Sram te bilo!!!!!
Ovde svakakvi bilide,pišu gluposti ..ali ovo što si ti napisao posle 30+ g.... pokazuje da si lesnikbo i najveći sm*ad koji se ovde javio!!!! Želim ti iz dubine duše da ti se vrati onako kako si pisao!!!
Toliko zlobe... E Jado jadna!!! Bruko u ljudskom obliku!!!

Coki opozicionar i Ultrakop manguparija

pre 2 godine

Ja samo da proverim jel gotova licitacija insajdera iz predgradja u vezi Partizanovog budzeta za sledecu sezonu? Poslednje sto sam cuo je 15 miliona plus 3 za strucni stab, i starleta po izboru.Ne znam braco iz Zeleznika sta vam je ciniti na ovaj zulum,moracete da zapevate predsedniku sa tribina,ali prvo vidite sa Ultrakopom jel to ok da ne padne berba usiju zbog tendera,zivi bili i izdrzite.

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Ajmo da čujemo šta i kako kaže gazdina armija,da vidimo da exelom dokazu da je Zeljko Obradovic prevara…ili sta već…vreme je za pun krug 1992-2021-2022…dakle 30 uspeha,srece i ponosa,napred Partizan…

goblin

pre 2 godine

Ovo nije iznenađenje.Sa "vrha" je odlučeno da Partizan i Zvezda budu ravnopravni sledeće sezone, pa ko bude bolji.Navijači Partizana počeli su da "nezgodno" skandiraju,mora im se nešto dati, idu izbori.

Milos

pre 2 godine

Marceloo, sve je to ok, samo je pitanje odakle pare Partizanu? Zar Partizan nije opozicija koja ima budzet od 2 miliona evra po Tegeltiji?

+41

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.

PAOK

pre 2 godine

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...
(hopla, 19. jun 2021 17:40)

Kao i vase famozne plate koje ne prelaze 600 hiljada evra.Covek imao platu u Efesu 1.2 milona evra i kad vas predje za upola manje novca.To nema ni u komunizmu.

Cinjenjice

pre 2 godine

Odbio Virtus i platu od 1.5 miliona evra na dve godine da bi dosao u Partizan i platu od 1.5 miliona evra za 3 godine. Plus zagarantovani budzet od 10 miliona evra za pojacanja. Odakle pare?

Cinjenjice

pre 2 godine

Vlado, ne razumem ko omalovazava Zeljka? Ja samo pitam logicno pitanje odakle pare za trenera od 1.5 miliona evra po sezoni? Odakle Partizanu koji se predstavlja kao opozicini klub koga drzava unistava?

bajro enimal

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

ali zaista, ja nisam video skoro da je neka vest izazvala toliku histeriju i plakanje...a sinoc je sve prstalo od optimizma I bahatosti zbog onih bokanovih otpadaka...valjda su svesni da je ovo kraj i ove inkarnacije njihovog malog kluba...

uplakani

pre 2 godine

Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)

Na obraz ne biste dobili ni cvonjka

Nego , idu izbori na prolece pa treba malo "podmazati" biracko telo.
Sve je to legitimno.
Partijski ste klub i to je ok.
Samo nece ovi , nadam se jos dugo....

Crnogorac, nisam Srbin, ali znam da nam je poreklo isto

pre 2 godine

Odvratno i degutantno je čitati ove cigane i slušati Vučića, koji je hteo da postane i vladar Crne Gore, kao "jedan smo narod", a kad je Vujošević kao Crnogorac proglašen Duklanjinom, ondak nismo jedan narod. O narodu u srednjem veku, danas smo dve nacije - crnogorska i srpska.

Cinjenice

pre 2 godine

Drzavo, prestani da nas davis sa milionima evra. Ovakav aparthejd nije zabelezen u istoriji sporta. Nemamo ni dinara, ne osvojimo nista i dovedemo trenera od 1.5 miliona evra po sezoni.

Sigmund

pre 2 godine

Kao Zvezdaš kažem da je ovo strašno dobra vest. Biće Partizan jači. Bolje za našu košarku.
(Miloš, 19. jun 2021 17:41)

Losmi gresis, biće najjači!!! Možete da spinujete koliko god hoćete, država, pare, Zoc se vratio pa vratio. Zapitajte se sto iz vašeg Fmp-a iz one najtalentovanije generacije, mislim na Teodosica i ostale te ekipe niko nije hteo da dodje u Zvezdu. Vama može da se vraćaju igrači poput Jovica, Simonović a..

onako

pre 2 godine

Kakve gluposti...
"mogao da bira gde će raditi"...gde tačno?

Laso Real, Mesina Armani, Ćavi Zenit, Itudis CSKA, Ataman Efes... ovo su osvajači EL...Fener Kokoškov, Barsa Šaras nova generacija...
Jedino Šaras visio, ostali su zadovoljni.

Svi najbolji klubovi EL imaju trenera pričam o top8... ostali ne mogu da priušte Obradovića i roster za EL.
A uz to ne bi on vodio ekipu koja nema kvalitet za vrh EL.

Sa druge strane u EC ima dva favorita Valensija i Virtus...sa ok rosterom koji se očekuje njegova obaveza je da uđe u finale.

Ovo je logično rešenje iako ljudi nerealno misle da je nešto epohalno.
Takav je trenutak i KKP se poklopile kockice što je bitno.

Biće interesantno i za ABA... najtrofejniji trener gostuje širom bivše SFRJ.

Sudija Falkone

pre 2 godine

CZ 1913@ Tugo golema,covek je zaradio toliko novca da pet generacija ne moze potrositi.Ti zivis na grbaci ostarelih roditelja penzionera koji su ti telefon kupili na kredit,a pametujes.

nik sloter

pre 2 godine

CZ1913@ NEPLIVAČ,jadan si ta sve pare.Covek je zaradio milione za 40 godina karijere.Tebi je tetka iz Kanade poslala 100€ da kupis telefon.Stidi se sta pises.

Dr Franjo

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca Fenerbahcea koji su dobili otkaz, doci u Partizan iz ljubavi naravno. Pitanje za obradovica i ostoju:sto niste kao rodjeni Cacani dosli u rodni grad da pomognete Borcu, a da tu nema ljubavi$$$. Sve jasno...

Max

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.

sampion evrope 92

pre 2 godine

@sampion evrope

Zao mi je koliko su mastovit, bajke pises
(Koliba, 19. jun 2021 21:33)

Mozda ja pisem bajke, ali ti ne pises jasno svakako.

Školobocna

pre 2 godine

Ne verujem da će doći , stavio bi svoju reputaciju na kocku . Lako je bilo Dulou da osvaja titule kad su bili u modu makabizacije , sve ostale su tretirali kao filijale , na koga pokaže prstom morao je da dođe . Sad su se vremena promenila , njihov klub više nije prvi izbor , mnogo talenata ide u inostranstvo sa 14 godina ili u NCAA , Mega i Zvezda dovedu šta im je interesantno . Niko njima nije kriv što nisu napravili igrača još od Miće Berića , a stalno pričaju da su dali najviše igrača u NBA , svi ti veliki igrači su kod njih došli kao već formirani , od Bogdanovića, Pekovića , Rebrače , Danilovića itd . Ova priča mi je nerealna jer bi to značilo da treba gurnuti minimum 10 miliona € u tim i za platu Obradoviću a pitanje je da li bi i sa tim timom bili konkurentni u EC za osvajanje , za ABA bi bili sigurni u F4 .

Ikac Jagodinac

pre 2 godine

Ovo.. "Radonja će da ga oduči od košarke"... pa, mislim... to kao sebe da poredim sa Lebronom. Koji bre Radonja? Zar vas nije sramota da poredite njega sa jednim Žocom? Čovek tu ništa nije kriv, ali ovi komšinicini navijači...

ludivan

pre 2 godine

Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.

majstor

pre 2 godine

Eh pa da bi se on vratio prvo mora veliki keš da se ulozi za njega pa tek onda za tim...nece covek da trenira polu-igrace ili juniore i da se nervira...oformite mu jak tim i moze da se desi svasta

rebro

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.

Papara

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ma bato zvezda direktno u nba i to cete osvojiti.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

iks

pre 2 godine

Mnogo bi znacilo klincima da ih Zoc uci kosarci. Ne moze da bude lose ni za reprezentaciju, kakvi god rezultati u prvih par godina bili.

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)



Pa vi ste u stečaju punih 10 godina i niko vam ništa ne može. Pusti suzu nije sramota!

carafrikeiazije

pre 2 godine

Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.
(Đorđe, 19. jun 2021 17:56)

zašto je činjenica da bi mu neko dao neuporedivo veći ugovor?
tako što ti kažeš?
tipična grobarska prevara.

Gogo

pre 2 godine

@ Ja, nebitan srbin iz Srbije.. Hahaha kralju ziva istina... zabrinuli se fanovi Makabija iz Zeleznika da ce brzo da se prekine njihova "sarena laza" jer znaju da prije ili kasnije to mora doci i da je ovo sto gledamo godinama unazad neprirodno jer kosarka to je Partizan... sve ostalo je trenutno!

Brka

pre 2 godine

Ako Željko prihvati da se vrati u Partizan, ima da bude sezona za pamćenje.

Mada će se po prvi put u karijeri susresti sa ograničenim budzetom, i milion drugih problema koji najmanje imaju veze sa košarkom. Ali svakako ce to biti ogroman plus za celokupnu ligu.

Bilo bi lepo, ali mnogo tu stvari Partizan mora da obeca i pre svega ispuni. Da bi se Žeks uhvatio u koštac sa vetrenjačama.

Алекса

pre 2 godine

Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.
(dzoni, 19. jun 2021 20:23)

Зато сте ту где сте...спорт вас не занима уопште, само сујета. Дал је твој већи...само што није твој, него је њихов, а ти погрешно верујеш да је твој...

Србија игра, а ви врачате о Жељку, иако нико још ништа не зна. Можда и не дође, можда се придружи Савићу у управи, можда, можда, можда...можда добије 20 милиона а можда и два...


А тебе дзони Србија не интересује...

hhahahaha

pre 2 godine

nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Znaci nije mogao da bira jer ga niko nece , a ne radi za sicu. Mislis da to ide jedno s drugim?

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

Sub013

pre 2 godine

Ajde da razumem da Obradovic dodje jer voli klub, mada sigurno nije za kikiriki i sarmice, ali odakle pare klubu koji godinama nista ne igra i nikog ne prodaje da ispuni zelje Obradovicu za sklapanje tima? Penzioneri, za Trinkijerija ste izbusili zadnju rupu, sada skidajte pantalone, ni kais vise ne pimaze.

Komedija

pre 2 godine

Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4
(milos. k, 19. jun 2021 17:33)

Da bi bila četvrta, onda bi čak i osvojili NBA?

Petar

pre 2 godine

Ma lako je meni za Zeljka. Nije Zeljko dosao za manje para od Tintoreta sigurno.
(POPE, 19. jun 2021 18:41)

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?

BORac

pre 2 godine

Čestitke od jednog zvezdaša. Dobili ste najveće pojačanje u zadnjih 10 godina.
(uncle, 19. jun 2021 17:33)

Nemoj bre da lažete, mrzite ga kao i Sašu Djordjevića. Molim zvjezdaše, da ne zgade ovu divnu vest.

tamoneko

pre 2 godine

E sad. Jel država pomaže ili odmaže?

Može da dođe ko hoće, ako nema s kim da igra, od rezultata nema ništa.

Obradović je jedno od najvećih svetskih imena ali sumnjam da će moći išta sa Dangubom i Zagorom.
A ako dovedete neki pandan Obradoviču i na teren, o da tu nešto bap baš ne štima.

U svakom slučaju, sjajno je ako se vraća u srpsku košarku i nadam se da neće brže iz nje nego što mu je trebali da uđe u nju..

Super vam je i to što ste mirni i za evropu.. Trogodišnji ugovor za Evro kup je tu, tako da nema zimr

Dr Hitch

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina
(Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju, 19. jun 2021 17:41)
Znači hajde da zamislimo da je nekim čudom vest istinita, znači već se spremate da ga vredjate opet? Pa jeste elita, nema šta.

bakicar

pre 2 godine

Ne znam šta će Željku ovo, trebao je raditi sa nekim mladim potencijalima u okviru KSS, da pravi nove srpske zvijezde. PA da nas opet ispale za Olimpijadu haha.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:05)
Posle kontakta sa zvezdanom bice Žoc and the star dast ...

deki

pre 2 godine

Super vest, znaci bice "klanje " samo tako. Ocigledno da je drzava resila da ulozi velike pare u oba kluba s obzirom da se zna kakve uslove ima Zoc Budimo realni, jeste on najuspesniji trener u Evropi ali isto tako zahteva vrhunske igrace. U svakom slucaju ovo je dobra vest, ne moze vise da se zivi od kuknjave grobara kako ih drzava gasi

ЕТФ_БГ

pre 2 godine

Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)


Ово је ништа, замисли кад би грађани знали колико новца дају фкцз?!

Danilo.

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Daj Boze

Sjenkjevič

pre 2 godine

Ciganijo, dobra nam je košarka sa jednim klubom, a zemlja smo košarke. Da li bi jednom malom preplanulom bezveznjaku palo na um da u reprezentaciji ne igra nijedan igrač iz naše lige?

Roy74

pre 2 godine

Dzabe i da on bude trener, dzabe i da Jokic dodje da igra, kad se zna kojj klub mora da osvaja titule, voljom politickih mocnika.

gvozdje79

pre 2 godine

Neka je dosao,i dobro dosao,kao "Zvezdas" cestitam,jer ovo moze samo da podigne rejting i rezultate pre svega srpskoj kosarci...Kamo te lepe srece da je sve pa ko bude bolji sportski cestitati...
Njemu cestitka za dobrodoslicu a Radonji da osvaja titule..😉

Cubaka

pre 2 godine

Cenim ga kao strucnjaka ali mislim da mu je ovo veliki korak unazad u karijeri, blamiranje sa Ostojom mu bas ne treba posle imena koje je stvorio u Evropi.

mrki

pre 2 godine

Vidio je Kari Zvezdu ali tad se nije moglo protiv Partizana i države, tako će i sad biti samo obrnuta situacija. Ima da pobegne nakon godinu, čim neki od top timova ostane bez trenera. Sad svi timovi imaju trenere, možda ima neku ponudu za prosečni tim u el ali šta ima od toga, samo borba za top 8 a to je pripala godina za njega ako nema tim koji će se boriti za titulu

koolahauxe

pre 2 godine

Iskreno kao navijacu ljutog rivala bi mi bilo drago ako se ispostavi da je ova vest istinita. Bolje da se u finalu aba lige kolju zvezda i partizan nego da igramo proziv umisljene future.

Toni

pre 2 godine

Uopste ne vjerujem u ovo. Radi samo u klubovima sa puno love, a znamo da toga ovdje nema. Nije mu bas ni kraj karijere da bi to radio iz uzivanja, a koliko cujemo nije ni neki filantrop... Nego, vidjecemo.

smeh

pre 2 godine

Bravo za Željka ako je tačno. Nije mi se svidelo to njegovo da vidim prvo može li ovo, može li ono, šta kažu moji saradnici a pri tome je u fazonu kako je tu uvek da pomogne. Ili ćeš pomoći ili ne? Nema trećeg. I drago mi je da se jedan velikan vraća u našu košarku. Valjda se oni sada neće brukati i boriti za opstanak.

dzoni

pre 2 godine

јајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...
(Алекса, 19. jun 2021 20:07)


Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.

Rounder

pre 2 godine

Koliko je crno i nemoguce uraditi bilo sta preko ABA, jer mezimica mora biti prva, a sestra iz Podgorice druga, govori to da mora u pomoc da pritekne najbolji trener posle velikoga Ace Nikolica.

Acosbg

pre 2 godine

Kao zvezdasa mnogo mi drago i mogu da kažem ako je tako, ima da gledamo jaku dobru košarku na jednu i drugu stranu. Konačno... Ajmo SRBI

Sigmund

pre 2 godine

Prvi potpisi, Vanja, Ilic iz Igokee, cacanin Avramovic, Petrusev, posle Akropolis kupa. Stižu jedan ili dva Argentina mladi igrači, kao i jedno dobro poznato staro lice. Ostaje Pejdz, Tomasa će prodati ako se javi neko, ako ne ostaje.. Klinci idu u Mladost zajedno sa argentincima...

milos. k

pre 2 godine

Sad igrači sami dolaze, jer em Partizan, em Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4

nebulozator

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!

Cinjenice

pre 2 godine

Zeljko Obradovic nije dosao u Partizan ispod milion i po evra po sezoni. Takodje, nije dosao bez garancija da ce mu budzet za igrace biti minimum 10 miliona evra. Jedino je pitanje odakle ekipi koja prosle sezone nije osvojila nista 11.5 miliona evra za sledecu sezonu?

Aleksej

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.

Sve za ljubav sve za Partizan

pre 2 godine

Taman i da nije istina,vredelo je ovog izliva zuci iz Zeleznika...Kakvi komentari,kakva panika,kakve lazi i bolesna mrznja...Pa nije jedan Zoc spao na to da ceka mig jednog Vucica da li ce ili ne da preuzme svoj Partizan...Ja razumem da vi tako razmisljate,sport za vas odavno nije sport,niti ste vi navijaci,vec obicna interesno-politicka grupacija...Ima stvari koje vam jednostavno ne dopiru do mozga...Sto bi rekao veliki Zoc,ja nisam zvezda,ja sam Partizan...kapirate?...naravno da ne....sportski pozdrav.

Alex

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.

Dobar dan

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.

Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Evo vam exluziva.
(Max, 19. jun 2021 21:35)





:)))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!

Miskec

pre 2 godine

"Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 21:08)"
I mi smo devdedesetih zeleli da budemo ravnopravni, a tada vas ravnopravnost nije interesovala posebno, ali ni mi, ni bilo koji drugi KK to nije mogao, jer odakle bi samozvani general otimao igrace?
Tada ste se veselili kada ste ubijali decu sa cetrdeset i kusur razlike!
Danas vam je stalo do ravnopravnosti, verovatno iz PRINCIPA!? Iako onaj koga mrzite kaze da drzava da je vise JSDu, nego CZ!
Koliko ste maliciozni!

Radonja osvajač

pre 2 godine

Kako je crvenio posle poraza od Zvezde u Pioniru a imao 5 x skuplji tim...za njegovo dobro (zdravlje) bolje da ne dođe opet će ga Radonja razbiti!!!

Dejan CZ

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun

".. Једини српски који..."
Опште је познато да ви нисте српски већ југословенски клуб!

TP-1

pre 2 godine

Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.

uplakani

pre 2 godine

Kad ovo bude potvrđeno, Partizan dobija licencu sledeće sezone,.Željko rešava!
(sax, 19. jun 2021 20:54)

Vi vec imate licencu za FIBA Ligu sampiona, sta ce vam neko da je obezbeddjuje ?!
Ili si mislio licencu za Kup Lilane Ronketi ?! E, to je vec nesto drugo..

Pop Cira

pre 2 godine

Najjadniji su mi ovi koji napisu "kosarkasa se vraca kuci". Toliko bahatosti, bezobrazluka i nepoznavanja istorije kosarke na ovim prostorima je prosto......nemam adekvatnu rec za to......odnosno imam ali mi nece objaviti komentar. Nepismeni stvorovi zamolite nekoga da vam procita istorijat kosarke na ovim prostorima, Partizan se spominje samo marginalno kao neko ko je tu ali.......OKK Beograd i Crvena Zvezda su oni koji su proslavili kosarku u Srbiji odnosno tadasnjoj Jugi.

Sigmund

pre 2 godine

Kao Zvezdaš kažem da je ovo strašno dobra vest. Biće Partizan jači. Bolje za našu košarku.
(Miloš, 19. jun 2021 17:41)

Losmi gresis, biće najjači!!! Možete da spinujete koliko god hoćete, država, pare, Zoc se vratio pa vratio. Zapitajte se sto iz vašeg Fmp-a iz one najtalentovanije generacije, mislim na Teodosica i ostale te ekipe niko nije hteo da dodje u Zvezdu. Vama može da se vraćaju igrači poput Jovica, Simonović a..

Vule Gojković

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!
(Sub013, 19. jun 2021 17:50)

Od čega vi zarađujete???

vlado

pre 2 godine

@ludivan
Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!

long live and David Coverdale

pre 2 godine

Auuuu,čitam komentare,ovo je pogodak u centar.80% komentara navijači kluba iz predgrađa.Boli?Znam,tek će da boli!!!

Bravo

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021
Jos Lebron i Jokara i pali se masina, opet ste se ponadali.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.
(ejsi, 19. jun 2021 18:14)

Bravo za komentar, plase se da budemo ravnopravni, samo toliko trazimo. A rudonja kad skocka ekipu sa Ivanovicem i raspalim Mitrovicem bice muke.

panasonyc

pre 2 godine

:))))
sad je jasno zbog čega jokić ne ide na olimpijske igre - dečački san mu je da zaigra za kk partizaи, pa će celo leto sa obradovićem raditi na igri u odbrani!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 22:31)

Wow, kakav maestralan smisao za humor. Ovo je bolje cak i od Kursadzija a svi znamo da bolje tesko da moze. Klap klap klap. Aplause!!

MG

pre 2 godine

Pa gospodo, mora se pobediti Borac. A kako? Pa jedino ovako.. Dve pobede u startu.. I tu je peta pozicija.. Za malo medju četri..
Ljudi verujte sad da im dodje Radonjić teško da bi mogao šta da uradi..
Svi danas igraju košarku.. A niko nema obzira da je to Partizan. Svi hoće da pobede..
A šta mislite da nije na pomolu kakva fuzija sa Borcem?

sampion evrope 92

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Za ovakvu velicinu malo je i 1.5m.

Ivan kg

pre 2 godine

"Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.

Kalipso

pre 2 godine

Odakle 11.5 miliona evra za budzet ekipi koja nije osvojila nista?
(Cinjenice, 19. jun 2021 17:46)


Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Pa tačno ćeš pući od muke. ?
(Milan, 19. jun 2021 18:31)

Неће нико "пући од муке", ово смо и чекали! Досадило нам је да се иживљавамо над вама без отпора, сада ће бити слађе сатирати мали партизаи и његовог (од муке) црвеног Жоца! Када ову причу приведемо крају остаће да угасите светло и закључате катанац, мада за катанцем и нема потребе, ко би то дирао...

vlado

pre 2 godine

@sub013
A vas izvor prihoda je 6000eura po pobedi u euro ligi, znaci ukupno 24000eura.Ipak ja mislim da duh koji lebdi deli tuđe pare za klub rekreativaca iz stjepana supanca. Ali strah koji osecate je potpuno opravdan!

Ne budi smesan

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.
(Čovek po imenu Uve, 19. jun 2021 20:14)

Znaci jos traje aparthajd?Ako dodje zoc,onda nema aparthajda?

milos. k

pre 2 godine

@Aleksej
Veliki je strah dečko, vidi se po komentarima. A imaćemo budžet 20% vašeg i bićemo bolji,jer mi imamo ljude kao Obradović, a vi jok! I ono malo što imate što nije za poređenje sa našim legendama vinoterate, kao Moku, Obradovića i druge...

Crnogorac, nisam Srbin, ali znam da nam je poreklo isto

pre 2 godine

Odvratno i degutantno je čitati ove cigane i slušati Vučića, koji je hteo da postane i vladar Crne Gore, kao "jedan smo narod", a kad je Vujošević kao Crnogorac proglašen Duklanjinom, ondak nismo jedan narod. O narodu u srednjem veku, danas smo dve nacije - crnogorska i srpska.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Hitna pomoc belezi enormno povecanje broja poziva iz Železnika,sa lica mesta mediji javljaju da se masovno pada u nesvest...Širi izvestaj u narednim godinama...

Nolan

pre 2 godine

Koliko su rvati u stvari napaceni za svih ovih 10god upravo se vidi iz komentara. Urnisao vas je dr Nebojša Covic. Ajmo roversi utrostrucuj prodaju limare ili ipak trenira za sarmice Bogdanove keve?!

Petar

pre 2 godine

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.
(Papilon, 19. jun 2021 18:15)

Nije bio ni Trinkijeri Merlin iz bajke, ali je sa rosterom Partizana bio prvi u Aba i prvi u EK sa slabijim timom i imenima nego Virtus ili C.Zvezda ili Cedevita. Ne kazem da bi osvojio sve to medjutim Partizan je igrao najlepsu kosarku te sezone i ove bi verovatno bio jos bolji, to je kontinuitet i sistem koji se gradi, uostalom ziv bio pa video. Ukoliko ZOC dodje mi smo vec naredne sezone u EL a posle toga je sve moguce.

marceloo

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.

Petar

pre 2 godine

Penzioneri, stezite kais. Mora Partizan da dovede trenera od 1.5 miliona evra po sezoni da izbori nekako play off ABA lige.
(Milos, 19. jun 2021 17:51)

Nego kako drugacije, nije dzabe Partizan jedini prvak evrope iz ove drzave, a jedan od cetri iz regiona, licno bih voleo i da se Kari Pesic vrati u Bosnu, Novosel u Cibonu, Boza Maljkovic u Split, samo ne znam mukice ko bi kod vas mogao da se vrati, evo bas razmisljam niko mi ne pada napamet.

al samo jedna je shvacas....

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

vise....pa za te pare ni radonjic ne radi....

kiki

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju. 
(Max, 19. jun 2021

Još jedna ekskluziva. Vraća se Bogdan. Dosta mu je Amerike. Takodje se vraća Lučić a i Lovrenj. Klima mu ne odgovara u Litvaniji

Grobar

pre 2 godine

Eto sta je Partizan!
Eto sta je institucija!
Kad najveci trener svih vremena trci da potpise za taj klub!
Veliki si Zeljko!!!
Osvajamo sledece sezone sve!!!!!!!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Наслов за март 2022-
"Александар Матовић на клупи црно белих, трећи тренер у сезони"

Dusan

pre 2 godine

BRAVO OSTOJA

ZA PRVU UTAKMICU TREBA POSTAVITI PARKET NA JNA BI ĆE 50 000 GROBARA

ŽOĆ DOBRO DOŠAO KUĆI
(Zoran Koncar, 19. jun 2021@@

Ti ocigledno nisu u toku... Svi grobari su u zatvoru ko ce sad da vas bodri??

Milan

pre 2 godine

Zašto ne prenesete i vest iz Italije da je Željko odbio Virtus i platu od 1,5 miliona evra ali uz ugovor na dve godine,jer mu je Partizan ponudio istu godišnu platu za trogodišnji ugovor? Koliko narodnih kuhinja mora država da zatvori,kako bi Partizanu dala dovoljno novca da isplati Željko? Biće ko sa milogorcem iz Transilvanije , koji je na kraju rekao da su časovi ljubavi skupi.
(Malo vas je grobari!, 19. jun 2021 18:04)

Pa tačno ćeš pući od muke. ?

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM. 
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32 

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao? 
(Ja, 19. jun 2021 18:59) 

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.
(ja, 19. jun 2021 19:47)

Gde piše? Rekao Tegeltija? Ja ti poklonim odmah 100 evra ako mi argumentovano dokažeš da je svih ovih godina u svim zvaničnim utakmicama stajalo FMP. Da u El stoji FMP, Da je prvak ABA FMP, osvajač KrK FMP, Pevaj države FMP

...

pre 2 godine

Grobar sam ali da li ćemo sad da budemo licemeri i slavimo kad nam vlast daje 20 miliona evra budžet koliko je Željko tražio? Bili smo 7. u ABA ligi i realno popljuvali bismo Zvezdu da su njima tako dali. Mene sramota koliko su ljudi izgubili obraz i kako im je jedini cilj da budu oni gurani a ne da budu fer uslovi. A juče vest da nam država otpisala i još 5 miliona duga... Što je najgore navijači će da slave sve to

Max

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.

Lord

pre 2 godine

Sve za ljubav sve za Partizan.
Sad ide tim da se smrznes.
Napadamo EC, ipak smo mi najtrofejniji srpski klub i na lokalu i u Evropi.
Potom EL pa napad na f4, kada smo mogli 2010. izbacivsi aktuelnog prvaka i tada prejaki Makabi, zasto ne opet?
Pozdravljam vas, sad malo mi, jer vi ocigledno ne umjete.

Ivan CZBG

pre 2 godine

Obradovic je imao najveci budzet u svakom od klubova u kojima je radio. Verujem da ce i sada biti tako, bar u regionu i za nase uslove. Bas me zanima kako ce se snaci protiv Zvezde koja ima uredjen sistem.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Malo vas je grobari...
Nema nas puno ali nas ima dosta"
Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06
U pravu si!Nema vam mnogo ali vas ima dosta, po zatvorima naravno.
A što se tiče pitanja da li uopšte znam ko je Duško Radović,e tu si poentirao! Istetoviraću to tvoje pitanje!

Čoban

pre 2 godine

La decima sa Partizanom za dve sezone.
Dobro došao kući najbolji treneru na svetu.
Nekom Obradović a nekom Luka Mitrović,svakom po zasluzi.

zoranbgd

pre 2 godine

Prognoziram da će otići posle prve sezone, ili on ili limar. Duži ostanak će značiti da se slizao sa limarem, što bi bilo pogubno, za njega pre svega i ime poštenog čoveka koje je gradio decenijama. U svakom slučaju želim mu puno uspeha i večito drugo mesto.

Marko Arnautović

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?

Neko iz mase

pre 2 godine

Hvala predsednika što pomaže KK Partizan. Budžet od 10 miliona evra i Zeljko Obradovic će omogućiti da se ravnopravno takmičimo u ABA ligi, kao i u evropskim utakmicama.

sova

pre 2 godine

RUMENINGE IMA DA SE CRVENI KAD GA RADONJA ODUČI OD KOŠARKE
(bil, 19. jun 2021 17:31)

Radonja je imao svoje prilike u dosadašnjim njihovim susretima. Samo se nije desilo to što ti prizeljkuješ, nego Radonja posle svega postade Rudonja.

Bajo moj

pre 2 godine

А, код нас Никола Ивановић и Митровић... Кад Радоња утегне тим, биће тупа-тупа, по гробарској г.

Čovek po imenu Uve

pre 2 godine

Nadam se da od ovog nema ništa.
Zašto ljudi da trošimo svoje legende?
Svi, ali svi su svesni da pored jednog čoveka ovde ni Fil Džekson sa sve Kobijem i Šekom titulu ne bi uzeo pored mezimice.
Nama je najvažnije da u ovom periodu budemo u "hibernaciji". Da se napravi realan buïžet samo sa domaćim igračima, eventualno po jedan-dva jeftina i iskusna stranca.
Da se napravi jedan samoodrživ sistem, gde bi mogli da napravimo po neki solidan rezultat u EK i da izbacujemo po jednog-dva dobra mlada igrača godišnje.
I onda jednog dana, kada ode taj jedan čovek, napravimo dugogodišnji evropski projekat i tek tada regrutujemo ovakve istinske legende.
Ovako bojim se, da će brzo biti razlaz, uz možda čak i ružnu situaciju tipa Duleta... Uz sve to, stigli bi i računi i ubrzo i katanac, jer nas svakako ne bi spasavao duh iz boce.
Ne znam, možda grešim, svakako mislim da ne treba srljati i upadati u euforiju.

Mio

pre 2 godine

Za Ginisa!!! Kako navijači pokojne Zvezde znaju u cent,koliko su plaćeni treneri Kkp,kao i igrači!!!
Ali zato nemaju pojma koliko je u dva navrata dobijao Pešić,a pre toga Zmago!!! Pojma nemaju koliko godišnje zarađuje predsednik kluba obrćući državne pare!!!! Koliko su dobijali Panter,Lojd,O Brajant, Volden i svi ostali!!! Verovatno znate da je Željko osvojio 9-10 puta EL,da je KKP takođe bio osvajač najjačeg evropskog klupskog takmičenja,3 puta F4 ,3 puta osvajač KRK(danas EC).. Pa preračunajte kolko je to dolara i centi!!!!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.
(Мргуд, 19. jun 2021 20:42)

И није им оставио "бабо" већ папе....

sampion evrope 92

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Pa i nije nesto previse, iskreno se nadam minimum 15

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!
(mladići borovi, devojke jele, 19. jun 2021 19:44)
I evo nam sekretara magistra od Kosova.Dobrodosao srb IN-e.Kad ces sa gazdom do “kolevke”?

Radonja osvajač

pre 2 godine

Zakucava poslednji ekser u budžet Partizana...pa vi se jedva isplatili Duleta i generaciju 2010 sad slede i to pre par meseci??? Želimir će sa 1500000 po godini da vas odere u finansijskom smislu a posle njega potop...zašto- zato što on hoće kvalitetne igrače a oni hoće velike pare...

Jovan Ducic

pre 2 godine

Hahaha..kako se pale grobarcici,dodje li Jovic i eventualno jos dva pojacanja ..bićete konkretno jedino ako dovedete 6do7 odličnih košarkaša.. a sto se tice Obradovica,nek vam dodje on Dulo,Greg Popovic,Fil Dzekson džabe vam..i da kojim slučajem nesto i uradite pa kao srušitie Zvezdu nece mi biti krivo jer mi nismo bolesni kao vi da mislimo samo mi trebamo da igramo evroligu,da smo bogu dani... kao vi tolike godine za redom i kad je Zvezda uzela titulu posle 17g,vratila se u evroligu posle 15 vi odmah počeli napadati sve žive,državu kao da ste toliko glupi da ne kontakte da vam je ona i omogućila sve to a ne sto ste institucija i od tad sam počeo da mrzim Partizan ali pošto nisam bolestan oladio sam se od tih vaših bolesnih teorija..tako da zelim vam grobari da se vratite u evroligu naravno ako to nama ne podje za rukom..

rebro

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

afrogipsy

pre 2 godine

Mene kao navijaca Crvene Zvezde povratak Zeljka u Partizan raduje , on je odlican , zapravo najbolji trener i konacno cete uspeti da udjete u neko finale gde cemo da vas oderemo. Nije mi to to kad ste sedmi a mi u finalima unistavamo Cedevitu , Megu, Buducnost ... Drugo budzet ce vam biti bar 9-10 miliona - jer on u suprotnom nece doci ,tako da necete moci da lazete kako se mucite sa 6-7 miliona...

hopla

pre 2 godine

UGOVOR 3 GODINA PLATA 500 000
(vas, 19. jun 2021 17:32)

500.000 dinara, jel da ?

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...

Petar

pre 2 godine

Ma lako je meni za Zeljka. Nije Zeljko dosao za manje para od Tintoreta sigurno.
(POPE, 19. jun 2021 18:41)

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?

Dobar dan

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

SrbEUin

pre 2 godine

Ne vidim neki veliki problem.
Radonja ga je odučio sa sve Udom, Bogdanom, Slukasom, Datomeom, Meliem, Kalinom...
Moraće da namaknu veći budžet od Fenera. Jeste da je izborna godina, ali nedovoljno vremena za blic uspeh, a posle se sve vraća na staro.

Djura

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???

Red

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Ma da,treba da gledamo gepekovanje,stipanje i ostalo opet.
Sto se tice Zvezde,sve zasluzeno.
A da,nemoj da lupas bez potrebe.

zoran

pre 2 godine

-Obradović je najtrofejniji trener u Evropi.
-O Obradovićevim trenerskim kvalitetima izlisno i govoriti .
-Obradović ako dolazi treba očekivati i neke jako kvalitetne igrače.
-Obradović će na svoj renome dovesti neke igrače sa kojima je sarađivao.
-Očekujem Veselog kome je Partizan u srcu... Ko će sve jos biti ne znam.
-Očigledno da je uprava rešila da žestoko remontuje valjak i da parni valjak melje.... A vozač valjka će biti najbolji u njegovoj istoriji Željko.
-Konačno su neki sto nose Partizan u srcu resili da ga vrate na stare staze slave.

Školobocna

pre 2 godine

Ne verujem da će doći , stavio bi svoju reputaciju na kocku . Lako je bilo Dulou da osvaja titule kad su bili u modu makabizacije , sve ostale su tretirali kao filijale , na koga pokaže prstom morao je da dođe . Sad su se vremena promenila , njihov klub više nije prvi izbor , mnogo talenata ide u inostranstvo sa 14 godina ili u NCAA , Mega i Zvezda dovedu šta im je interesantno . Niko njima nije kriv što nisu napravili igrača još od Miće Berića , a stalno pričaju da su dali najviše igrača u NBA , svi ti veliki igrači su kod njih došli kao već formirani , od Bogdanovića, Pekovića , Rebrače , Danilovića itd . Ova priča mi je nerealna jer bi to značilo da treba gurnuti minimum 10 miliona € u tim i za platu Obradoviću a pitanje je da li bi i sa tim timom bili konkurentni u EC za osvajanje , za ABA bi bili sigurni u F4 .

Zbog istine

pre 2 godine

Kakvi kompleksi drmaju ove sto nemaju ni svoj klub, 90 % komentara ostavljaju oni na vest koja nema veze sa Covicem i njegovim klubom. Zeljko jos nije ni potvrdio pricu,ciste spekulacije ali kompleksi i strah cine svoje.

vlado

pre 2 godine

@dejan cz
Strah majstore, pune gace. Zar ti zaista mislis da je Partizan mogao da realno plati koliko Obradovic vredi, dobio je mozda koliko Trinkijeri, ili mozda malo vise

Sigmund

pre 2 godine

Pa vas vodi milogorac Radonja i to onaj okoreliji sa Cetinja!!! Zaboravili ste kako se taj isti Radonja ponašao kao igrač Lovcena protiv srpskih ekipa... A zamislite komšije prva utakmica u novoj sezoni ako bude bilo prisustvo publike u parteru Divac, Praja, Kica, Rebraca, Paspalj, Grba, Arsenije Pešić... A kod vas, novopečeni penzioner Simonović, ne dolazi vam više čak ni Rakočević... :)

mich

pre 2 godine

Kakav vic godine, ako JSD ima budzet oko 30 miliona dolara eto i Zeksa sigurno, ljubav prema klubu, HM, HM, to je vec "otrcana" prica koja prolazi samo kod grobara, ali oni i dalje veruju u bajke...

Kalipso

pre 2 godine

Sqalje Radonja ovog u Madjarsku
(drcovke, 19. jun 2021 17:50)

Sve su prilike da ćete prije vi otjerati Radonju opet, jer je vlasnik kluba za koji trenutno navijate, čovjek prgav i prijeke naravi. Možda ako radonja primijeni magiju radonjizma, pa ponovi najveći poslovni uspjeh porodice Čović, a to je plasman u top9.

bajro enimal

pre 2 godine

A ko će da mu obezbedi 35 miliona € budžeta?
(bbcnasrpskom idi odavde., 19. jun 2021 19:21)

samo ti placaj porez redovno i ne brini nista...usput pitaj gazdu kako on obezbedjuje deset miliona evra godisnje...

Milan

pre 2 godine

Sad ce se videti kakav je trener na suvaka, sa budzetom od....bez budzeta!
Navikao na 100 mil budzet, sad cemo vidimo zoca
(tomash, 19. jun 2021 20:02)

Videćeš polako. Kud žuriš? Sve u svoje vreme...

Papilon

pre 2 godine

А у железнику мук?
(Јово, 19. jun 2021 17:48)

Naravno da je muk svi izgubili moc govora koliko su se smejali vasoj naivnosti. Kurir napise a vi skacete k'o kucici u liftu. Francuske sobarice su za vas olicenje pameti.

sova

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

Vi sa Radonjom pouzimašte sve Evrolige u proteklih deset godina pa je sasvim realno da će to iskaljivanje sile biti i naredne sezona te ćete udariti još jednu recku na tom peharu.

rty

pre 2 godine

Mozda hoce da zavrsi karijeru u Partizanu. Postovanje ako je to odlucio. Slicna prica dolaze ne dolazi je bila kada je prelazio u Fener. I na kraju je dosao. Samo, otisao je iz Fenera zbog smanjenja budzeta i znao je odmah da nece imati tim za osvajanje EL. Da li mu se radi sa Dangubicem i Zagorcem nisam bas siguran. Ako ga dovedu trazice tim za osvajanje EC. A to kosta bar 15m jer bi morali isplatiti igrace koje nece a imaju po 2-3godine ugovora. Sto znaci budzet oko 20 miliona za sezonu da bi dobili ono sto hoce. Videcemo i odakle pare jer je na stanju aperhejd a ko jos dok tako nesto traje dovodi najakupljeg trenera evroep i pravi mu najskuplji tim u istoriji?

Ivan kg

pre 2 godine

Vlado, pobeda u Evroligi donosi 40,000 evra a ne 6. Kapiram, niste dugo igrali to takmicenje pa ne znate kolike su nagrade.
(Milos, 19. jun 2021 18:18)

Ma toliko ste para od El zaradili da sve te pobede nisu pokrile ni Lojdov ugovor.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.

sasa pg

pre 2 godine

@Malo ce me nervirati grobari kad krene lozenje na pro max,ali ovo je dobar potez za srpsku kosarku. Hrabar potez Obradovica svakako. Nema brige,Zvezda ima Radonjica pa nek bude borba neprestana.
(TP-1, 19. jun 2021 17:33)

Probudi se, alo! Ti upoređuješ Željka Obradovića i Dejana Radonjića!?!?

+41

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.

ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?
(Ja, 19. jun 2021 18:59)

Ovo što će igrati Evroligu je FMP, to nije Zvezda.

veliki strumf

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21). Ajde više i to čudo da vidimo! Toliko godina već pretite da ćete u finale sa vašim dragim Milogorcima i nikako. A ovo za razvaljivanje - jel misliš da bas razvalite kao sto smo mi vas ove godine??? Kakva je to serija gaženja bila, toliko vas bolelo da ste pobegli i od finala KLS! Sto se ABA tiče, Zvezda je SVIH 5 utakmica bila bolja i trebala je da slavi još u Podgorici da nije bilo teške pljačke! Naravno, ti kao objektivan grobar to nisi video. Titulu uzima bolja ekipa a ne bolja napadačka ekipa, jer bi trebalo da znas da postoji i odbrana. Sto se Vucicevaca tiče, da njega nije bilo, vi biste se odavno raspali, a očigledno daje pare i za Zoca jer on košta basnoslovno, a od čega ste vi to zaradili pare? Transferi nula, karte nula, rezultati prerezana nula - samo država ostala da da pare! A za Zoca treba miliona i miliona!

Željko grobaru

pre 2 godine

Ovo je teška patnja kad pričate kako to Partizan dovodi najskupljeg trenera. Čovek sigurno kad je birao Partizan nije gledao pare jer mogao je u bilo koji drugi klub za sumu od 5 do 10 puta veću. Čovek je na zalasku trenerske karijere i hteo je da se vrati i napravi neki uspeh, pa u zasluženu penziju.

bajro enimal

pre 2 godine

У новембру ће се орити "Жељко одлази"...
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:02)

mozda ako zeljko bebek potpise za covicev klub...ipak su panteri neprevazidjeni u vredjanju i teranju svojih igraca i trenera...

milosmikimiskoni@yahoo.com

pre 2 godine

Ovo su vesti od dobrog prijatelja Obradovica i od jednog hmm Vucicevog, Posto je CZ gotovo sigurno obezbedila a licencu za evroligu i posto ce pobednik ABA lige takodje ici u evroligu, Vucic je preko Kicanovica organizovao dogovore sa Zeljkom da dodje u Partizan i tako se stvore sanse da imamo dva prestavnika u EL. Obradovic je nacelno pristao stim da se sve tacno zna do kraja meseca,ali postoje dva uslova, da mu se niko ne mesa u vodjenje tima i da se obezbedi fond koliko ima i CZ. Ovo su 100% proverene informacije.

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može....

pre 2 godine

Ajmo da čujemo šta i kako kaže gazdina armija,da vidimo da exelom dokazu da je Zeljko Obradovic prevara…ili sta već…vreme je za pun krug 1992-2021-2022…dakle 30 uspeha,srece i ponosa,napred Partizan…

Vlade

pre 2 godine

Grobari, ali oni pravi, sad se pokažite i da stvorimo kolonu oko Arene za sezonske karte. Ostoja, shvati da je bolje prodati 20.000 karata po 50e nego 10.000 po 100e.

bajro enimal

pre 2 godine

Ceo tim Zvezde sa sve trenerom ne kosta koliko ovaj transfer...Aparthejd,rec koja jedino u Srbiji ima drugacije znacenje u odnosu na ostatak sveta...
(Dejan CZ, 19. jun 2021 17:51)

jel vam ostalo para bar za maramice, smejace vam se ljudi kad vas vide tako slinave i uplakane...

bajro enimal

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

ali zaista, ja nisam video skoro da je neka vest izazvala toliku histeriju i plakanje...a sinoc je sve prstalo od optimizma I bahatosti zbog onih bokanovih otpadaka...valjda su svesni da je ovo kraj i ove inkarnacije njihovog malog kluba...

uplakani

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo, 19. jun 2021 18:41)

Au, sta tebi taj "makabi" napravi od zivota....pustinju....

BORac

pre 2 godine

Čestitke od jednog zvezdaša. Dobili ste najveće pojačanje u zadnjih 10 godina.
(uncle, 19. jun 2021 17:33)

Nemoj bre da lažete, mrzite ga kao i Sašu Djordjevića. Molim zvjezdaše, da ne zgade ovu divnu vest.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

pazi sad logiku musavih...veruju u to kad neki igrac, kao npr sad Dragovic pređe iz Nemacke, ej Nemacke gde je imao platu u milionima, u zvezdu za fudbal sitne pare, i to je ljubav, a sad kad Željko posle osvojenih titula i miliona pozeli da se vrati na mesto gde je sve i pocelo vi pominjete milione, drzava dala pare, i ostale gluposte....vas problem i vasa bolest je ta sto nikad niste i necete biti kao Partizan u kosarci, i imati taj odnos igraca i trenera prema klubu!
p.s.SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN

majstor

pre 2 godine

Eh pa da bi se on vratio prvo mora veliki keš da se ulozi za njega pa tek onda za tim...nece covek da trenira polu-igrace ili juniore i da se nervira...oformite mu jak tim i moze da se desi svasta

Dusan

pre 2 godine

Za kikiriki i kokice...
(mikac, 19. jun 2021 17:33)
Ne, nego za tvoje nokte tokom detinjstva.......
(Off Columbus, 19. jun 2021 17:38)@@@

ONO KAD grobarce prica O DETINJSTVU :))

Ja

pre 2 godine

Ovo mi liči na projekat evropska Zvezda kad su doveli Kari Pešića a svi znamo kako se to završilo...GAŠENJEM.
(Nebojša, 19. jun 2021 18:32

Dečko, Zvezda nikada nije bila gašenja. Ko te slagao?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.

Može biti da je preosnovana opet zvezda je več postojala pre nego su se udružile Slovenija-Srbija-Hrvatska klub je naravno več postojao i nije osnovan kao partizan od strane Tita-Tuđmana i ostalih zapadnih službi osim toga kad je Osnovan Partizan tamo su došli samo Hrvati dok su u zvezdu ili ostali ili došli svi iz unutrašnjosti Srbije za Partizan igralo 11 Hrvata za Zvezdu 11 srba eto ako zanima pšovjest usranog hrvatskog kluba Partizan

KoRn

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)
A mrmot ce da budne MVP.

Sjenkjevič

pre 2 godine

Ciganijo, dobra nam je košarka sa jednim klubom, a zemlja smo košarke. Da li bi jednom malom preplanulom bezveznjaku palo na um da u reprezentaciji ne igra nijedan igrač iz naše lige?

dzoni

pre 2 godine

јајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...
(Алекса, 19. jun 2021 20:07)


Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.

Mio

pre 2 godine

Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)
Ko si bre ti???!!!!! Sram te bilo!!!!!
Ovde svakakvi bilide,pišu gluposti ..ali ovo što si ti napisao posle 30+ g.... pokazuje da si lesnikbo i najveći sm*ad koji se ovde javio!!!! Želim ti iz dubine duše da ti se vrati onako kako si pisao!!!
Toliko zlobe... E Jado jadna!!! Bruko u ljudskom obliku!!!

svako li piše ovde...

pre 2 godine

Kako će Zvezda da bude razvaljena od Partizana i Budućnosti naredne sezone. To će biti bolno kad budu gledali u finalu ABA Partizan : Budućnost, ko što je uostalom i trebalo da bude 2020-te. Ne može stalno da se krade da se bude prvi na tabeli ABA i da se ima nezaslužena prednost domaćeg terena. Budućnost 4:3 u trijumfima protiv Zvezde u prošloj sezoni, odrali ih 40 razlike u PG, a Zvezda šampion? Zato ABA i propada, jer tim sa GOROM napadačkom igrom poput Zvezde ide u Evroligu. Budućnost je bolja ekipa bila prošle sezone. Ali Vučićstanci kradu li kradu...Gase se kamere protiv CedOlimpije, itd. Onda standardno dolazi užasna karma Evrolige i GOMILA poraza i ogorčena svađa sa igračima.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:21) #

Opet lekić nisi uzeo?

a

pre 2 godine

Moze Petrusev, Milosavljevic, Lucic, Veseli, Leo,Marinkovic, da ostanu Jare, Mozli, Pejdz i Tomas, jos jedan dobar crnac recimo Hiliard i da padne berba usiju.
(sampion evrope 92, 19. jun 2021 20:50)

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.

želja

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

priča se da i majk dzejms razmišlja o povratku u europu ,tj u eurokup...željko je obavio poziv ....

Sub013

pre 2 godine

Da li ste vi svesni ko je Zeljko Obradovic i sta bi zaista to znacilo da on dodje u Partizan ? Covek je najvece ime u Evropi. Najveci kosarkaski trener ikada. On sigurno ne bi dosao tek tako u Partizan. Sigurno se pravi ludacki dobar tim. Prognoziram da ce Partizan igrati finale Evrokupa tu izgubiti ali igrati Evrloligu naredne godine.
(marceloo, 19. jun 2021 17:52)

A odakle novac za Obradovica i ludacki dobar tim? Od 8. mesta u ABA ligi? Hvala predsedniku?

hopla

pre 2 godine

Ali mene raduje još jedna stvar.Iskreno se nadam da će Željkovim dolaskom da se smanji ili nestane uticaj M.Ražnatovića,uništitelja Partizana.
(+41, 19. jun 2021 17:56)

Covece, partizan je prvi poceo da unistava srpsku kosarku !

Vi nemate omladinsku skolu !
Vi imate budzet gradjana republike Srbije !

Seti se jednog igraca svetske klase koga ste izbacili u poslednjih 21 godinu iz vase omladinske skole !

Kad je partizan bio na vrhuncu u 21 veku, za reprezentaciju je kao stsrtni centar igrao DJURO OSTJIC !

Gogo

pre 2 godine

@ Ja, nebitan srbin iz Srbije.. Hahaha kralju ziva istina... zabrinuli se fanovi Makabija iz Zeleznika da ce brzo da se prekine njihova "sarena laza" jer znaju da prije ili kasnije to mora doci i da je ovo sto gledamo godinama unazad neprirodno jer kosarka to je Partizan... sve ostalo je trenutno!

оће то

pre 2 godine

@Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)

Из твојих уста...

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

prvo pojacanje Nando de Colo ....zapamtite!
(građanin opasnih namera, 19. jun 2021 19:24)




:)))))
a potom - dulo, dalo, salo i plejo!!!

gornjim

pre 2 godine

aparthejd ljudi, institucija nema para i sistemski se uništava! to što ne možemo ni u top9 u aba ligi je krivica vucica! obradovic je dosao da radi besplatno, proverena info, da spasi nasu instituciju od drzavne hobotnice!
(nebulozator, 19. jun 2021 17:42)

Proleće/leto 2021., navijači Partizana se nemaju radovati ni jednom trofeju u ekipnim sportovima.
Ti stvarno mislis da je to slučajnost, da nema aparthejda?!

KKP

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca iz Fenera koji su dobili otkaz doci, i oni iz ljubavi takodje. Sto im nije ljubav Borac iz Cacka(rodni grad Ostoje i Zeljka) a da tamo nema ljubavi$$$$???
(Djura, 19. jun 2021 19:23) Hahahahah,al ste se ucvrcili

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Mr. Obradovic...

Zasigurno sjajna vest i za KKP i za ABA,ali godina nije 19991,nego 2021,i ti "stara skola" treneri imaju ogromne probleme u adaptaciji na nove generacije igraca. Mislim da bi S.Djordjevic bio puno bolja opcija,ali to je KKP danas,bez osecaja za vreme i momenat.
Nema sanse da KKP bude konkurent CZ u ABA ligi,taj put je preskup, ali mislim da KKP zeli da iskoristi uticaj i ime Obradovica,i dobije wild-card za EC,sto ima smisla itekako..
Bice ovo poslednji pokusaj i Ostoje i KKP,jer ako ovo ne uspe KKP ce morati na kompletni remont!

uplakani

pre 2 godine

Evo vam exluziva. Prvi se vraća Milutinov, a onda i Milosavljević. Željko razmišlja i o onom malom muhamedu. Još uvek se ništa ne iznosi u javnost, on je već prihvatio, ali će potpisati samo ako ubedi igrače koje želi da dodju.
(Max, 19. jun 2021 21:35)

To mora da ti javio Loki,njemu debela striptizeta,a sveto prenosi "Mudno Deportivo" ili si cuo iz krugova bliskih klubu ?!

Nisu cuo za Jokica i Lebrona ?! E, jbg nemas dobre informacije

Gazda Dojkan

pre 2 godine

E moj Željko....Na niske si grane pao! 80% Srbije će ti se smejati.
(Citizen, 19. jun 2021 21:36)

Bas ce se potrese. Dok mu cela Evropa skida kapu, Srbija mu se smeje. To vise govori o Srbiji nego o njemu.

Drax

pre 2 godine

Cik njega pokusajte da pljujete da vas vidim misevi Zoc je nedodirljiv.Jedino mi je zao sto nema bas neku ekipu na raspolaganju sve poluamateri.

ništa lično

pre 2 godine

Frka u zelezniku, navijaci lokalnog makabija na aparatima...
(Gogo

Jedina Makabizacija je bila od 2002.-2014., zvalo se dominacija i vladao je haos kojim je reprezentacija Srbije potonula.
Glavni akteri sem par izuzetaka završili na smetlištu.
Neoboriva činjenica.

uplakani

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)


Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Molim vas da mi objavite komentar, nikoga ne vredjam. Ovo je samo mala pomoć momku da shvati gde je

lal

pre 2 godine

ako dodje zoc, na prvom derbiju da dobije ovacije za povratak legende srpske kosarke u srpski kosarkaski klub...
i do sada sam navijao za partizan u evropi, sa zeljkom ce to sigurno biti manje mucno...
a kad smo kod budzeta, zoc je zvezdi upumpao tursko milionce za guduru... bogotac licno!!!

Mike032

pre 2 godine

98 uzeo SP sa Bodirogom, Rebracom, povredjenim Djordjevicem i grupom gradjana. Mislite o tome.
(cuyoshi, 20. jun 2021 09:28)

Grupa građana Vlado Šćepanović, Saša Obradović, Nikola Lončar, Dragan Lukovski, Mića Berić, Predrag Drobnjak, Nikola Bulatović,Milenko Topić.

Razmisli ti pre nego što napišeš išta više o košarci.

ludivan

pre 2 godine

Opšte kolektivno ludilo, veliki Srbi i stub srbstva iz suprotnog tabora u suzama, već izmišljaju priče o budžetima od 50 miliona i slično. Radujte se neznalice što se jedan takav vrhunski trener vratio da bar pruži šansu nekim mladim i budućim nosiocima naše reprezentacije a ne samo da razigrava legiju stranaca.
(Alex, 19. jun 2021 17:41) Au decko ti se bodes. Covek bukvalno ni u jednoj drzavi nije stvorio igraca, gotove igrace samo nadogradio. U Feneru poslednje godine je bio ocajan sa vise nego ok timom.

nik sloter

pre 2 godine

CZ1913@ NEPLIVAČ,jadan si ta sve pare.Covek je zaradio milione za 40 godina karijere.Tebi je tetka iz Kanade poslala 100€ da kupis telefon.Stidi se sta pises.

Miskec

pre 2 godine

"Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.
(ludivan, 19. jun 2021 18:28)"
I ja sam navijac CZ i sokiran sam da neko pise bilo sta lose o Zocu, najvecem i najboljem evropskom treneru ikada!
O onom samozvanom generalu, razumem i treba jos gore, posle svega sto je pricao u Sarajevu! On moze Zocu da ljusti semenke na klupi i da stoji u njegovom prisustvu!
Sto se tice komentara da Zoc nikada nije stvorio ni jednog igraca, tacno, ali on je bezbroj puta rekao da ga to ne interesuje, vec samo vrhunski klubovi, kosarka i kosarkasi sa kojima moze da ostvari iste takve rezultate. Tacka!
Iskreno sumnjam u to da ce doci, jer se njegova cena zna, Partizan te pare nema, niti bilo koji klub u Srbiji!
Ukoliko dodje, to znaci da je drzava dala pare, samo se pitam da li ce i dalje biti aparthejd na delu?

uplakani

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)


...a, onda jun 2022. ...."..kosarka se vraća kući, sledeće sezone...."

Instalacija je to !!!

Miskec

pre 2 godine

"Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)"
Ma najvaznije je da je to KK koji se PENJAO!

Danilo

pre 2 godine

Ako hoce da sahrani i sebe kao trenera i Partizan kao klub onda neka dodje i ucestvuje u Mijailovicevim sharadama i guranja Partizana u bankrot!

Paja moler

pre 2 godine

Lako je bilo Željku da osvaja titule u klubovima sa budžetima koji su nezamislivi za naše uslove. Da li on od Zagorca, Trifunovića, Jaramaza može da napravi košarkaše? Nije ni od Veselog, De Coloa, Gudurića itd napravio nešto više

Мргуд

pre 2 godine

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!
(оће то, 19. jun 2021 19:30)

Ви и даље не разумете спорт?
Кошарка се игра да се види ко ће да победи. Није ваша прћија, нити вам је бабо оставио у аманет, шта год ви умислили.

А и ред је да видимо да ли Жељко може да добије Радоњића са тимом који није пет пута скупљи.

Milan

pre 2 godine

Čun se ljuljnu ode sanak pusti. Još i Bogdan da se vrati? A možda i Jokić da bude bliži kući i svojim konjima.
(a, 19. jun 2021 21:38)

Ako se nama vrati Bogdan a vama Gudura što brinete? Gudura mnogo bolji realno...

Milos

pre 2 godine

Odakle pare opoziciji, avangardi kada njih drzava godinama namerno unistava? Odakle pare kada Tegeltija prica kako je nemoguce da Zeljko dodje i da Partizan nema te pare?

ntibazonkiza

pre 2 godine

Jedan od najvecih partizanovaca u istoriji, uvek se drzao svoje grobarstine u najboljim kao i najgorim danima.
Preuzeti ovakav Partizan na gotovo najnizim stupnjevima u slavnoj istoriji je za postovanje ma sta god uradio.
Neizmerna zahvalnost Žoc i racunajte na nas!

Sub013

pre 2 godine

Klub koji nista ne igra i ni od cega ne zaradjuje, klub koji ne moze da se docepa ni najboljih 4 u ABA ligi, koji nikog ne prodaje i nema nijedan izvor prihoda, u razmaku od dve godine dovodi mozda i dva najbolja i najskuplja trenera u Evropi. Kakav aparthejd!

bananarepublic

pre 2 godine

Eto, i onda na kraju karijere pokvaris sve. Ovaj Partizan nije i nece biti ono sto je bio.
(Andrej, 19. jun 2021 17:36)
Mozda si i u pravu, al najverovatnije da nisi.

Nolan S.i kraj fuzije iz 07.

pre 2 godine

Bio je on na klupi i 93.,pa smo uzeli titulu,bio sam u Puoniru,ludilo,Nesa Ilic plese u krug,jedna od mojih najdrazih titula.Sto im vise guraju para,sto su jaci bice mi sladje titule!!!!Jedva cekam da ga "docekamo" na Derbiju!!!!

Papilon

pre 2 godine

Znaci za 3 godine smo prvaci evrope, ZOC uzima svoju 10-tu titulu. Zivi bili pa videli.
(Petar, 19. jun 2021 17:58)

Evo ga, tipicni navijac Partizana, vec vidi da su prvaci mlecnog puta i celog univerzuma, naravno otreznjenje ce stici vrlo brzo. Obradovic je dobar trener ali nije Merlin iz bajke.

Ikac Jagodinac

pre 2 godine

Ovo.. "Radonja će da ga oduči od košarke"... pa, mislim... to kao sebe da poredim sa Lebronom. Koji bre Radonja? Zar vas nije sramota da poredite njega sa jednim Žocom? Čovek tu ništa nije kriv, ali ovi komšinicini navijači...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)



Pa vi ste u stečaju punih 10 godina i niko vam ništa ne može. Pusti suzu nije sramota!

Đorđe

pre 2 godine

Od osnivanja, Partizan i Zvezda su društveni klubovi i politika je uvek imala uticaj. Ti klubovi ne mogu samostalno da opstanu na tržištu, jer, prosto, košarka u Evropi nije profitabilna. Niti Čovićeva Zvazda zarađuje od marketinga, niti Ostaja obezbeđuje novac, već sve to ide iz jedne kase. Svako ko misli drugačije, ima problem sa percepcijom realnosti.
E sad, Partizan je od 70-ih uspeo da napravi kult od košarke i vaterpolo, kao što je Zvezda od fudbala.
Taj kult je trajao i tokom 90-ih, a nastavio ga je i Dule Vujošević, koji je zaista imao sjajne rezultate. Zvezda u košarci jednostavno nema taj kult i te legende, kao Partizan. Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.

PAOK

pre 2 godine

Eeee moji vi...i dalje nastavljate putem svojih lazi i samoobmana...
(hopla, 19. jun 2021 17:40)

Kao i vase famozne plate koje ne prelaze 600 hiljada evra.Covek imao platu u Efesu 1.2 milona evra i kad vas predje za upola manje novca.To nema ni u komunizmu.

lažljivi AV

pre 2 godine

Al su se cigani nalozižili, bože cuvaj. Kako bre nepismena maso poredite ZOCa i Radonjića. Pa Radonja nema sezona odigranih u Evroligi kolko bog ima titula istog tog takmičenja.

ja

pre 2 godine

Obradović će doći jedino ako ima pouzdane informacije da je vlast odlučila da Partizan preuzme primat u košarci. To bi se moglo očekivati s obzir da je dobar deo populacije ubijen u pojam rezultatima u sportu.

оће то

pre 2 godine

@Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Мислиш из истог оног разлога због ког је Држава упумпала десетине милиона евра у “Европску Звезду”, у “Замрзнуту Звезду”, у ФМП, Раднички Баскет, у “Одмрзнуту Звезду”?

То вам је било то, што сте играли баскет - играли сте. Кошарка се враћа кући!

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

I evo nam
(Ja,nebitan srbin iz Srbije, 19. jun 2021 21:17)






:)))))
dirljiva je skromnost vjesnikovog svedoka - iako, očito, glasnogovornik ispred "nam", sam za sebe kaže da je nebitan!


a, moram priznati i da mi je, ovako duševnom, oko zasuzilo i kod frojdovske greške:
lažuckajući, polze radi, da je "srbin iz Srbije", patnja ga je nagnala da bar ono mrsko mu "srbin" - ne ispiše velikim početnim slovom...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre nego što počnete da pljujete, Obradović je legenda srpske košarke. Ovo je lepa vest za srpsku košarku. To je znak da mu se niko neće mešati u posao. Ogroman i trofejan trener!

Hawai

pre 2 godine

Željko kao selektor ništa uradio nije. Vodio je klubove gde su vlasnici davali za igrače koje je Željko hteo. Toga neće biti u Partizanu. Može da dovede Veselog koji je više povredjen nego zdrav. Željko ne voli mnogo amere jer tu nema timske igre. Priča o Petruševu je magla. Neće Miško da ga da za sitne pare ako može da uzme više, i još da uništava svoj klub. Da ruši svoj imidž Željko neće. Sigurno da ima boljih ponuda. U Atinu može da se vrati kada hoće a tamo mu prija

Dejo

pre 2 godine

Zeljku svaka cast na svemu sto je osvojio,ali mislim da nema razloga za neku radost,jer je Zeljko kao Murinjo u fudbalu,obojcu je pregazilo vreme.Zivi bili pa videli,a to su pokazale i poslednje godine u Feneru.

Louis XIV

pre 2 godine

E Sad idu izbori, treba namiriti igrama narod, sta je za ovu vlast da bace 15 mil za ovako nesto...
(Igokeja, 19. jun 2021 18:52)

Kako sad to?? Pa svi znamo da samo devet ljudi u Srbiji navija za Partizan, a i oni su hrvati valjda?? Ako tih devet ljudi može uzdrmati stubove srpstva, onda je duh koji lebdi zaista u problemu.

Montenegrinos

pre 2 godine

Na pitanje Turskog novinara,da je on zvezda u Srbiji.Odgovorio je:
Nisam ja zvezda,ja sam Partizan.
(Ramones, 19. jun 2021 19:04)


i onda se pita sto mu vicu to sto mu vicu, i prica da je on srbin kao da je na neko ratiste bio da brani srbiju, kockar obicni propalitet

War Inside My Head

pre 2 godine

Činjenice kažu da je Željko Obradović najtrofejniji evropski trener,iako lično odavno nisam ljubitelj njegove košarke,tvrde,rijetko lepršave.S druge strane,nešto razmišljam,on se životno vjerovatno obezbijedio,šezdeseta godina se bliži,prve dvije evropske titule je osvojio sa uslovno avangardnim timovima Partizanom i Huventudom,možda jednostavno ima želju da pokuša ponovo,da se vrati korijenima košarke,da pokuša sa manje zvučnim imenima uraditi nešto veliko?Ako se naravno desi uopšte?!

Čiki

pre 2 godine

Eventualnim dolaskom Željka u Partizan pitanje koliko će vlast da se ispruži. Limar je član vladajuće partije. Vodja hoće da umiri navijače jer mu ne prijaju povici a idu izbori sledeće godine a i ne prijaju mu priče da je Zvezda zahvaljujući njemu dominantna u fudbalu, košarci. Pošto se on za sve pita u državi postoji verovatnoća da hoće da podeli uloge. Zvezdi fudbal, Partizanu košarka. Biće zadovoljan i Dačić bivši predsednik KK Partizan

Алекса

pre 2 godine

Zašto stanovnici Republike Srbije i navijači KK Partizan ne znaju koji je nadimak njihove bivše legende ( Robija ) i da je direktno učestvovao u saobraćajnoj nesreći gde je poginula jedna osoba i da je proveo određeno vreme u KPZ...
Zašto se to zataškava ?!?
Ima li kod nas istraživačkog novinarstva ?!?
(Marko Arnautović, 19. jun 2021 19:01)

Шта ту има да се истражује? Шта то мења? Хоће ли Желимир бити мање успешан? Мање легенда? Мање опасан по нас?

Ево, мене као навијача Звезде не занима да копам по трагедији коју је доживео и направио. То је крст који он носи на души и сигурно му није лако.

Сигуран сам да, овакав емотиван какав јесте, преживи ту несрећу много често. Али опет, то нема везе са оним што је дао Партизану и репрезентацији Југославије, а дао је много. Обрадовић је легенда, али је пре свега људско биће, а ми људи грешимо.

Ако већ хоћеш нешто да кажеш о њему лоше, (не видим сврху, али ако имаш потребу) ухвати се оног Европског, мани се туге која нема везе са спортом, молим те, није часно.

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

bananarepublic

pre 2 godine

Penzioneri stezite kais. Od sutra skuplja struja, gorivo, manje penzije…
(Milos, 19. jun 2021 17:37)
Gorivo i struja su vec na maksimumu, malo i zbog nas sad da porastu. Sto si bre takav covek, vidi ga, sto ti krivo?

ejsi

pre 2 godine

Ironija je sto ce ih Zeljko i velika ambicioznost oterati u stecaj, zivi bili pa videli. Radonja kad skocka ekipu bicemo nepobedivi a Zeljko ce posle 92. prvi put biti u podredjenom polozaju sto se tice kvaliteta tima osim ako drzava resi vez ikakvog razloga da izgura Partizan i da im budzet od 10 miliona.
(Aleksej, 19. jun 2021 17:41)

Koliko kapiram ti se to plasis da ce drzava ravnopravno finansirati oba kluba.

carafrikeiazije

pre 2 godine

Naravno da Željko neće raditi volonterski, ali činjenica je da je mogao da bira klub u Evropi, koji bi mu dao neuporedivo veći ugovor, kao i da jeste emocija prema Partizanu presudila. To je za svako poštovanje, jer retki su takvi ljudi.
A politika je oduvek bila i oduvek će biti prisutna i u Partizanu i u Zvezdi, tako da prepucavanja kome država više daje, zaista nemaju nikakvog smisla.
(Đorđe, 19. jun 2021 17:56)

zašto je činjenica da bi mu neko dao neuporedivo veći ugovor?
tako što ti kažeš?
tipična grobarska prevara.

komšija iz vojske

pre 2 godine

Nema se para ni za cigare... Željku je obećano tačno 4 kesice kikirikija... Informacija je iz prve ruke jer znam coveka koji zna čoveka

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Sad kad krenu avangardisti sa onim "skupili se Marko ovsj Željko i svlačionica.." a uprava će ono čuveno - hvala predsedniku. Nama su koševe nosili kad su nas gasili, a njima za vreme aparthejda posle Tintoreta od milion evra stiže Robija za topli obrok i markicu.

Najsmešnije i najtužnije je što će oni i dalje da pišu o aparthejdu, opoziciji, avangardi...

Coki opozicionar i Ultrakop manguparija

pre 2 godine

Ja samo da proverim jel gotova licitacija insajdera iz predgradja u vezi Partizanovog budzeta za sledecu sezonu? Poslednje sto sam cuo je 15 miliona plus 3 za strucni stab, i starleta po izboru.Ne znam braco iz Zeleznika sta vam je ciniti na ovaj zulum,moracete da zapevate predsedniku sa tribina,ali prvo vidite sa Ultrakopom jel to ok da ne padne berba usiju zbog tendera,zivi bili i izdrzite.

Legolas

pre 2 godine

Kao okoreli Zvezdaš,želim mu sve najbolje.Odličan čovek najpre,onaj koji nikad ne zaboravlja,ko je,odakle je,uvek u Srbiji,za Srbiju.
Iz principa i morala ne želi sa reprezentacijom da ima posla.Njegovo pravo i poštena odluka.
Iako nikom,pa ni mojoj Zvezdi neće biti lako,jedva čekam duele između nas.
Bez mržnje,zle krvi i želećinprotivniku sve najgore.
Naprotiv,dobiće srpska košarka na kvalitetu,bez sumnje.
Kao Zvezdaš,dobrodošao Željko!!!

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Ako prihvati da vodi ovaj Partizan onda sa njim nesto definitvno nije u redu ili je pogubio kriterijume u zivotu.
Partizan je u remu druge lige funkcionera i ljubitelja SNS , dotira se taman toliko da 'slozna braca' imaju sta da gledaju i da CZV ima pokrice za 'uspehe' na domacoj sceni.
Pojacace se Partizan kao i svake godine taman toliko da gubi komotnih 10-15 razlike od ljubimice glavnog navijaca u drzavi i tako ce biti dokle god je on na vlasti, to budite sigurni, jer on nije simpatizer nego ostrasceni navijac CZV i stara dobra prica 'dajemo isto',evo pise ovde kod mene u dokumentima :)
Mislim glupo je da se lozite !

Zvezdas

pre 2 godine

Ovo je mnogo paklena stvar za nasu kosarku, dosta vise da gledamo Buducnost Cedevitu itd kada smo mi kao kosarkaska nacija najbolji. Partizan sa Zeljkom i par pojacanjima moze do finala Evrokupa i da imamo dva tima u Evroligi.

Pjer

pre 2 godine

Nema od toga ništa. Ne nadajte se... Znate li bre vi ko je i šta je Željko??? To je trener koji može da vodi bilo koji klub evrope samo da kaže hoću taj klub da treniram...

Randy Marsh

pre 2 godine

Željko, ti si za mene bog. I uvek ćeš biti. Maštao sam decenijama da ćeš se vratiti.
Ali eto, dodje trenutak da se ne radujem ovoj vesti. Da aboliram, nema potrebe.

ЕТФ_БГ

pre 2 godine

Gradjani Srbije, spremite se za novo smanjenje plata i penzija, jer ovaj zna samo sa budzetom od 70 milki :)
(kiddy the bill, 19. jun 2021 17:32)


Ово је ништа, замисли кад би грађани знали колико новца дају фкцз?!

Milos

pre 2 godine

Marceloo, sve je to ok, samo je pitanje odakle pare Partizanu? Zar Partizan nije opozicija koja ima budzet od 2 miliona evra po Tegeltiji?

Cinjenjice

pre 2 godine

Odbio Virtus i platu od 1.5 miliona evra na dve godine da bi dosao u Partizan i platu od 1.5 miliona evra za 3 godine. Plus zagarantovani budzet od 10 miliona evra za pojacanja. Odakle pare?

Roy74

pre 2 godine

Dzabe i da on bude trener, dzabe i da Jokic dodje da igra, kad se zna kojj klub mora da osvaja titule, voljom politickih mocnika.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Наслов око нове године-
"Тужио сам Партизаи, морам од нечег да живим"
(Црвена звезда 1913, 19. jun 2021 18:05)
Posle kontakta sa zvezdanom bice Žoc and the star dast ...

No name

pre 2 godine

Ne volim uopšte večite ali Željka maksimalno cenim i poštujem zbog svega što je učinio za našu reprezentaciju kao trener ima 9 titule Evrolige. Čovek nepraviziđen trener u klupskoj košarci dovoljno da će biti sigurno naših igrača koji će razigravat. Naravno stranci pod obavezno. Samo pitanje koliko će se ostvariti ili da li će stvarno vratit u Srpsku košarku to bi bio veliki dobitak za sve igrače koji bi došli u klub da zaigraju odnosno dobitak za klupsku Srpsku košarku( kao što rekoh). Iako je trener veliki može bilo gde komotno u Evropu da ode i trenira jači i bolje organizovan klub sa većim budžetom iako ne presuđeje uvek.

Ako stvarno đođe ponavljam to će biti stvarno veliko pojačanje za partizan košarku i Srbiju odnosno normalne navijače koji navijaju za taj klub.

Mile rikverc

pre 2 godine

Biće lepa ekipa sa većinom domaćih igrača... Znači smanjite loženje pojačajte podršku i biće top, bez megalomanije.. . Živeli

deki

pre 2 godine

Super vest, znaci bice "klanje " samo tako. Ocigledno da je drzava resila da ulozi velike pare u oba kluba s obzirom da se zna kakve uslove ima Zoc Budimo realni, jeste on najuspesniji trener u Evropi ali isto tako zahteva vrhunske igrace. U svakom slucaju ovo je dobra vest, ne moze vise da se zivi od kuknjave grobara kako ih drzava gasi

Sudija Falkone

pre 2 godine

CZ 1913@ Tugo golema,covek je zaradio toliko novca da pet generacija ne moze potrositi.Ti zivis na grbaci ostarelih roditelja penzionera koji su ti telefon kupili na kredit,a pametujes.

ništa lično

pre 2 godine

Petar...

I kako se završilo to Mačvanovo "mogu da igram i za džabe"?

Tužbom BAT, da se ne mučiš i tražiš.

Kako se tako pržite na te gluposti pa to je neverovatno...ljudi kad se završilo "stipendije, časovi, Hegel..." vi ste bili 8,5mil u minusu , prodali igrače za 10mil i imali najveće državne firme iza sebe.

Pa i teletabis bi sabrao 2 i 2.

Prdonja

pre 2 godine

Nije slazem se..ako dodje doci ce za fiksni deo plus procenat od prodaje igraca, isto kao Trinkijeri, al opet kad malo razmislim mozda i jeste dosao za manje i uradio ono sto je uradio i Macvan "Zaradio sam mnogo para u karijeri mogu da se zrtvujem i igram za Partizan i besplatno par sezona" rekao je on svojevremeno. Imate li igraca koji bi to uradio kod vas?
(Petar, 19. jun 2021 18:49)

Ukucaj(te) na google-u Milan Macvan tužio Partizan i biće Vam jasno da nije igrao iz ljubavi sigurno.Ali kod grobosa je sve dozvoljeno pa čak i da pišu nešto o čemu nemaju pojma.

uplakani

pre 2 godine

Dobili na obraz i ime, jer smo jedini srpski KK koji se penjao na krov Evrope, i jedini srpski KK koji je u eri dominacije naše reprezentacije, toj istoj reprezentaciji davao i po dvije petorke vrhunskih igrača i legendi.
(Kalipso, 19. jun 2021 19:16)

Na obraz ne biste dobili ni cvonjka

Nego , idu izbori na prolece pa treba malo "podmazati" biracko telo.
Sve je to legitimno.
Partijski ste klub i to je ok.
Samo nece ovi , nadam se jos dugo....

teletabisi

pre 2 godine

građanin opasnih namera

Pre sat dva prvo pojačanje ti bio Veseli...

Ko li će vas trpeti ako ne uradite ništa ili kojim slučajem od svega ne bude ništa?

sampion evrope 92

pre 2 godine

@sampion evrope

Zao mi je koliko su mastovit, bajke pises
(Koliba, 19. jun 2021 21:33)

Mozda ja pisem bajke, ali ti ne pises jasno svakako.

Goran Gajic

pre 2 godine

Ovo su lepe vesti i naznaka nekih boljih dana za nas Partizanovce.Ako je Zeljko dosao to znaci da Partizan u sledecu sezonu ulazi sa najvecim mogucim ambicijama na svim frontovima.Svaka cast Zeljku sto se odlucio na ovako hrabar potez u ovim teskim vremenima za Partizan!

Kanidja PG

pre 2 godine

Prava stvar da bude derbi derbi posle niza godina.
I da vidim Zoca kako mijenja boju lica sirom ABA lige. Covjek se vratio posle tacno 30god.
Dobrodosao legendo ako je istina. Zvezdas.

Dr Hitch

pre 2 godine

Iskreno mislim da su presudila sarmice Bogdanove keve. Mnogo mi je drago što dolazi, samo da ne kmeči kad ga prozivamo sa tribina
(Ajmo Radonja sve ih pošalji u penziju, 19. jun 2021 17:41)
Znači hajde da zamislimo da je nekim čudom vest istinita, znači već se spremate da ga vredjate opet? Pa jeste elita, nema šta.

Papara

pre 2 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu. Taman Radonja da se iskali jos malo i da uzmemo i tu titulu Evrolige!
(Aleksej, 19. jun 2021 17:42)

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ma bato zvezda direktno u nba i to cete osvojiti.

Danilo.

pre 2 godine

Bankomat u Nemanjinoj ponovo radi i obezbedio ie budzet Partizanu od 11.5 miliona evra za sledecu sezonu.
(Cinjenjice, 19. jun 2021 17:56)

Daj Boze

Cinjenjice

pre 2 godine

Vlado, ne razumem ko omalovazava Zeljka? Ja samo pitam logicno pitanje odakle pare za trenera od 1.5 miliona evra po sezoni? Odakle Partizanu koji se predstavlja kao opozicini klub koga drzava unistava?

Brka

pre 2 godine

Ako Željko prihvati da se vrati u Partizan, ima da bude sezona za pamćenje.

Mada će se po prvi put u karijeri susresti sa ograničenim budzetom, i milion drugih problema koji najmanje imaju veze sa košarkom. Ali svakako ce to biti ogroman plus za celokupnu ligu.

Bilo bi lepo, ali mnogo tu stvari Partizan mora da obeca i pre svega ispuni. Da bi se Žeks uhvatio u koštac sa vetrenjačama.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Dusko Radovic,ako znas uopste ko je to?
(Ramones, 19. jun 2021 19:06)






:)))))
navijački, preteča još od šezdesetih - janjičar pre janjičara!

pa posle nedobronamerni poriču da su navijači nogometnog kluba partizaи - avangarda...

Алекса

pre 2 godine

Зашто постоји одељак "еуро 2020" а не постоји "Евроско првенство у кошарци за жене"

Кошарка је наш национални спорт, имамо прваке Европе како репрезентативне тако и клупске и у женској и мушкој конкуренцији и онда европско првенство у том спорту нема свој одељак за вести?

Вероватно само мене занима Србија у кошарци а апсолутно ме баш брига за Шаћиријеву Швајцарску?
(Алекса, 19. jun 2021 11:04) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (0

На вестима о нашим цурама 2 коментара и 5 гласова...

Сјајно колико вас заиста интересује кошарка...битно је препуцавање, а то што девојке јуре медаљу за Србију никог не занима...

Globtroter

pre 2 godine

Meni ovo deluje nerealno. Čovek može da konkuriše i za NBA tim, a u Evropi može da bira tim i uslove tako da bi to bilo neviđeno. Čak mu niko od nas ni ne zamera ako se ne vrati u Partizan iako bi svako od nas to najviše voleo. Jednostavno čovek može da osvoji još nekoliko evropskih titula što niko nikada ne bi ponovio.

Rounder

pre 2 godine

Koliko je crno i nemoguce uraditi bilo sta preko ABA, jer mezimica mora biti prva, a sestra iz Podgorice druga, govori to da mora u pomoc da pritekne najbolji trener posle velikoga Ace Nikolica.

Sigmund

pre 2 godine

Prvi potpisi, Vanja, Ilic iz Igokee, cacanin Avramovic, Petrusev, posle Akropolis kupa. Stižu jedan ili dva Argentina mladi igrači, kao i jedno dobro poznato staro lice. Ostaje Pejdz, Tomasa će prodati ako se javi neko, ako ne ostaje.. Klinci idu u Mladost zajedno sa argentincima...

duledudule

pre 2 godine

Alal mu vera, sto je pristao da se vrati. Bukvalbo je mogao da bira, gde da radi.

SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN!
(ajdii, 19. jun 2021 17:42)
Ljubav si za vas šoldi, da ti tako napišem.

smeh

pre 2 godine

Bravo za Željka ako je tačno. Nije mi se svidelo to njegovo da vidim prvo može li ovo, može li ono, šta kažu moji saradnici a pri tome je u fazonu kako je tu uvek da pomogne. Ili ćeš pomoći ili ne? Nema trećeg. I drago mi je da se jedan velikan vraća u našu košarku. Valjda se oni sada neće brukati i boriti za opstanak.

bakicar

pre 2 godine

Ne znam šta će Željku ovo, trebao je raditi sa nekim mladim potencijalima u okviru KSS, da pravi nove srpske zvijezde. PA da nas opet ispale za Olimpijadu haha.

Gogo

pre 2 godine

@ Sub 013 E nesreco licemjerna, kako vi preko noci vratiste onolike dugove i od jednog vjecnog nedonosceta postadoste redovan ucesnik Eurolige i dezurni osvajac titula u Aba ligi a nikad ranije niste mogli ni da primirisete tituli...

ludivan

pre 2 godine

Sta je ovo ljudi, iz predgrađa nipodastavaju najveceg evropskog trenera u istoriji. Da li je realno da iko to napise bez obzira na navijacku pripadnost!
(vlado, 19. jun 2021 18:08) Samo sam replicirao komentar. Bez bilo kakve zlobe, Zoca obozavam iako navijam za Zvezdu, ali ajde budi realan i reci u 21. veku jednog igraca kojeg je on STVORIO ili kako je vec napisano u prethodnom komentaru. Svaki njegov tim bio je legija stranaca sastavljen od najboljih u tom trenutku, naravno sam je zasluzio da moze da bira igrace sa kojima ce raditi. Covek je genije.

ko-ometator

pre 2 godine

Cestitke Zeljku. Ja sam Zvezdas ali ovo je potez vredan svakog postovanja. Ovako se pokazuje od cega si. A ne odbijanje igranja za svoju zemlju i to na olimpijadi! Zeljko je vec pobedio sta god da uradi kao trener ovakve ekipe i kluba kakav je sad KKP.

Dr Franjo

pre 2 godine

Sad ce i pola igraca Fenerbahcea koji su dobili otkaz, doci u Partizan iz ljubavi naravno. Pitanje za obradovica i ostoju:sto niste kao rodjeni Cacani dosli u rodni grad da pomognete Borcu, a da tu nema ljubavi$$$. Sve jasno...

Алекса

pre 2 godine

Tako je, apsolutno nas ne zanima amtaterski sport.
(dzoni, 19. jun 2021 20:23)

Зато сте ту где сте...спорт вас не занима уопште, само сујета. Дал је твој већи...само што није твој, него је њихов, а ти погрешно верујеш да је твој...

Србија игра, а ви врачате о Жељку, иако нико још ништа не зна. Можда и не дође, можда се придружи Савићу у управи, можда, можда, можда...можда добије 20 милиона а можда и два...


А тебе дзони Србија не интересује...

hhahahaha

pre 2 godine

nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Znaci nije mogao da bira jer ga niko nece , a ne radi za sicu. Mislis da to ide jedno s drugim?

onako

pre 2 godine

Kakve gluposti...
"mogao da bira gde će raditi"...gde tačno?

Laso Real, Mesina Armani, Ćavi Zenit, Itudis CSKA, Ataman Efes... ovo su osvajači EL...Fener Kokoškov, Barsa Šaras nova generacija...
Jedino Šaras visio, ostali su zadovoljni.

Svi najbolji klubovi EL imaju trenera pričam o top8... ostali ne mogu da priušte Obradovića i roster za EL.
A uz to ne bi on vodio ekipu koja nema kvalitet za vrh EL.

Sa druge strane u EC ima dva favorita Valensija i Virtus...sa ok rosterom koji se očekuje njegova obaveza je da uđe u finale.

Ovo je logično rešenje iako ljudi nerealno misle da je nešto epohalno.
Takav je trenutak i KKP se poklopile kockice što je bitno.

Biće interesantno i za ABA... najtrofejniji trener gostuje širom bivše SFRJ.

molina

pre 2 godine

Navijaci" Zvezde su posebna sorta ljudi, najhrabriji su, ali ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide. Ljudi, Zeljko Obradovic je najtrofejniji trener u Evropi, covek je sa 5 razlicitih timiva osvajao Evroligu, sa reprezentacijom uzimao svetska i evropska zlata, pa to je za ponos svima, bez obzira za koga navijamo. Covek nikada nista lose o Zvezdi nikada nije izjavio, samo mnogo voli Partizan i to svuda istice. Razumem ja da je vecina ovde koji ostavljate uvredljive komentare klinci, ali molim vas, malo postovanja prema ovom coveku. Cak i da je samo ovo novinarska prica, meni je iskreno srce vec puno, da se prica da Zeljko dolazi u Partizan. Molim vas da mi objavite komenatar, nikoga ne vredjam.
(Ivan kg, 19. jun 2021 17:58)

Nigde nisam procitao da je neko vredjao Zeljka. Njemu svaka cast, osim za ono prvenstvo "Dobrodosli u zamlju kosarke".
Shvati Ivane da je sve ovo zezanje. A to sto Zeljko ima toliko trofeja u sportu i buducnosti ne znaci bas nista. Jedino sto kapiram i znajuci Zeljka, on ne pristaje na razvojnu ekipu, on zeli jaku ekipu koja se bori za sve trifeje. E sada, kako vi to mozete da obezbedite nije mi najjasnije. Jedino ako nemate dogovor sa Miskom da svoje najbolje igracr iz Mege ne salje u NBA, vec kod Zeljka. Opet zanjuci Miska on ne voli taj nacin kockanja, on je prr za to da mladi igrac zabode jak ugovor, ako se ne dokaze moze da se vrati u Zvezdu ili Partixan. Sve u svemu trebace bas puno para za ovu akrobaciju.

a

pre 2 godine

Može Željko i džabe da radi ali sa kojim igračima? Ko će da plati igrače koje bi Željko voleo da vidi. British motors neće. Limar iz svog džepa ni kintu nije dao. Sponzori tanki. Željko može na iskustvo da vodi tim ali to nije dovoljno

billy

pre 2 godine

Cuj ovo, lik navodno trebo u NBA, a sad kao u Partizan. To ti kao da se npr Mancester interesovao za Mihajlovica, a on na kraju zavrsi u Zvezdi. Tako ispada.

Sub013

pre 2 godine

Ajde da razumem da Obradovic dodje jer voli klub, mada sigurno nije za kikiriki i sarmice, ali odakle pare klubu koji godinama nista ne igra i nikog ne prodaje da ispuni zelje Obradovicu za sklapanje tima? Penzioneri, za Trinkijerija ste izbusili zadnju rupu, sada skidajte pantalone, ni kais vise ne pimaze.

Komedija

pre 2 godine

Željko lansiraju talentovane igrače u elitu. Godina ili dve žrtvovanja zarad sjajnih ugovora. Sigurno je da se uz ovo obavio i razgovor sa potencijalnim igračima. Prva godina titula, druga top8 a treća F4
(milos. k, 19. jun 2021 17:33)

Da bi bila četvrta, onda bi čak i osvojili NBA?

Vetar u ledja..

pre 2 godine

Bravo, super vest za Partizan i nasu kosarku. Ali me i dalje zapanjuje koliko ljidi veruje da neko nesto radi bez para a onda dodje tuzba i krene pljuvanje. Ovo vazi i za jedne i za druge.....

Cubaka

pre 2 godine

Cenim ga kao strucnjaka ali mislim da mu je ovo veliki korak unazad u karijeri, blamiranje sa Ostojom mu bas ne treba posle imena koje je stvorio u Evropi.

Prdonja

pre 2 godine

Paspalj je izdanak Budućnosti sredinom 80ih, a svakako ne Partizana, a Crvena Zvezda ne može NIKAKO biti 1913, jer je osnovana od komunista poslije drugog svjetskog rata i to u svim sportovima. Fudbalski klub Hajduk Split je osnovan 1911-te, FK Vojvodina Novi Sad 1914-te, FK Budućnost Podgorica 1925-te.To su stari predratni klubovi. BG blizanci su novotarija i pomodarstvo.
(Dobar dan, 19. jun 2021 19:10)

Oba kluba koje nazivaš "novotarijama" igrali finale kupa evropskih šampiona, davno ugašenog i na čijim temeljima nastala liga šampiona.Pa taman da ste osnovani i " prije" 2 " tisuće " godina ste mali nebitni.

Doviđenja.

Bata Hijavata

pre 2 godine

Ja kao Zvezdaš bih voleo Željka u Partizanu i da vidim koliko će država da se ispruži za Željkove želje jer kvalitetnih sponzora nema. NS plakat, British motors, Belmedic... Oni svi zajedno ni milion evra. Mts je enigma. Iz budžeta kao i Zvezdi milion evra. To je što se zna.

iks

pre 2 godine

Mnogo bi znacilo klincima da ih Zoc uci kosarci. Ne moze da bude lose ni za reprezentaciju, kakvi god rezultati u prvih par godina bili.

Cinjenice

pre 2 godine

Drzavo, prestani da nas davis sa milionima evra. Ovakav aparthejd nije zabelezen u istoriji sporta. Nemamo ni dinara, ne osvojimo nista i dovedemo trenera od 1.5 miliona evra po sezoni.

Toni

pre 2 godine

Uopste ne vjerujem u ovo. Radi samo u klubovima sa puno love, a znamo da toga ovdje nema. Nije mu bas ni kraj karijere da bi to radio iz uzivanja, a koliko cujemo nije ni neki filantrop... Nego, vidjecemo.

Dijasp0rac

pre 2 godine

Kao Zvezdaš bih jako voleo povratak Željka Obradovića. Bile bi to sjajne derbi utakmice i podizanje kvaliteta srpske košarke.

mrki

pre 2 godine

Vidio je Kari Zvezdu ali tad se nije moglo protiv Partizana i države, tako će i sad biti samo obrnuta situacija. Ima da pobegne nakon godinu, čim neki od top timova ostane bez trenera. Sad svi timovi imaju trenere, možda ima neku ponudu za prosečni tim u el ali šta ima od toga, samo borba za top 8 a to je pripala godina za njega ako nema tim koji će se boriti za titulu

goblin

pre 2 godine

Ovo nije iznenađenje.Sa "vrha" je odlučeno da Partizan i Zvezda budu ravnopravni sledeće sezone, pa ko bude bolji.Navijači Partizana počeli su da "nezgodno" skandiraju,mora im se nešto dati, idu izbori.

Acosbg

pre 2 godine

Kao zvezdasa mnogo mi drago i mogu da kažem ako je tako, ima da gledamo jaku dobru košarku na jednu i drugu stranu. Konačno... Ajmo SRBI

Avangar

pre 2 godine

Srbija sta je dala kosarci, nama trebaju tri tima da igraju u Evroligi, a ako se vrati ZOC, to bi znacilo neku promenu sigurno, ja kao grobar bi sve dao da Evroligu igraju i Zvezda i Partizan pa i Mega sa svojim klincima, kakvo bi to iskustvo za njih bilo a niko ne bi bio gori od Khimkija, Albe i ostalih padavicara...

Алекса

pre 2 godine

@ajdii, nije mogao da bira jer u Turskoj i Grčkoj ga niko neće. U NBA ne može jer ga ne zovu, a i ne zna jezik. Ostala mu Srbija, ali on ne radi za siću, i ne radi sa timom koji nema budžet od jedno 70 miliona evra.
(rebro, 20. jun 2021 12:44)

Шта значи овај коментар? Да наш најтрофејнији и тренутно најбољи живи тренер није добар?

А шта ћемо да причамо ако, не дај Боже, направи добру екипу и избаци нас у финалу АБА?

Да кукамо апартхејд и врачамо о неким свећама као они?

Желимир Обрадовић је најтрофејнији и најбољи живи српски тренер. Има највише искуства, и сарадњу са најбољим европским кошаркашима, тренерима и стручњацима. Ментор му је био наш професор Николић. Саиграчи и играчи су му били српскоцрногорски дримтим. У сваком тренутку може да тражи помоћ од стотина људи које је задужио у току своје пребогате каријере.

Човек је неупоредиво јачи лик у кошарци од Радоњића. Да ли је и бољи тренер, не знам. Радоњића ценим неизмерно. Обрадовића не волим од 2006. Али потценити гиганта као што је Обрадовић није грешка, него рупа у образовању.

Да не додајем да је Јарамаз сјајан лик, да се Петрушев изјаснио чији је и да би обојица израсли у опасне репрезентативце код Обрадовића, односно у проблем за нас...велики проблем. И кад сам ту, поштено говорећи, сматрам да је за Србију сјајно да он то од њих и направи, без обзира на ту опасност коју би они могли да представљају по нас...ћераћемо се, па ко јачи...

gvozdje79

pre 2 godine

Neka je dosao,i dobro dosao,kao "Zvezdas" cestitam,jer ovo moze samo da podigne rejting i rezultate pre svega srpskoj kosarci...Kamo te lepe srece da je sve pa ko bude bolji sportski cestitati...
Njemu cestitka za dobrodoslicu a Radonji da osvaja titule..😉

tamoneko

pre 2 godine

E sad. Jel država pomaže ili odmaže?

Može da dođe ko hoće, ako nema s kim da igra, od rezultata nema ništa.

Obradović je jedno od najvećih svetskih imena ali sumnjam da će moći išta sa Dangubom i Zagorom.
A ako dovedete neki pandan Obradoviču i na teren, o da tu nešto bap baš ne štima.

U svakom slučaju, sjajno je ako se vraća u srpsku košarku i nadam se da neće brže iz nje nego što mu je trebali da uđe u nju..

Super vam je i to što ste mirni i za evropu.. Trogodišnji ugovor za Evro kup je tu, tako da nema zimr

ValterNBG

pre 2 godine

Bilo bi sjajno da dodje.Ono sto predstavlja problem je njegov nacin rada.Naravno,savrsen,ali mislim da tako nesto u Evropi vise ne postoji.Trazi se predanost od igraca,velika posvecenost I ulaganje citavog zivota u basket.Nisam siguran da takvi igraci,a vrhunski,postoje.Kosarka u Evropi sve vise lici ma NBA.Drugim recima,potpuno im je svejedno kako ce da zavrse sezonu.Toga kod Zeljka nema.Ne znam kako ce to da prevazidje.Verovatno je zbog toga I napravio pauzu u poslu.Covek se pojede a druge boli uvo.Kso Zvezdas bi bio presrecan da se pojavi na klupi Grobosa,mnogo bi zmacio za ceo region.

koolahauxe

pre 2 godine

Iskreno kao navijacu ljutog rivala bi mi bilo drago ako se ispostavi da je ova vest istinita. Bolje da se u finalu aba lige kolju zvezda i partizan nego da igramo proziv umisljene future.