Nedelja, 23.05.2021.

08:55

Jokić: Dosadila mi je MVP priča, sada moramo da "ginemo"

Srpski centar Nikola Jokić govorio je na konferenciji za novinare posle utakmice sa Portland TrejlBlejzersima.

Izvor:

Jokiæ: Dosadila mi je MVP prièa, sada moramo da "ginemo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 2 godine

Da me neko ne shvati pogresno,ali najslabija tacka ovog tima je trener Meloun!Sest godina vodi ovaj tim a nije naucio da se prilagodi situaciji ili kako bi mi rekli "oseti" utakmicu! Svaki iskusniji trener bi u trenutku kad su uhvatili prikljucak na samo 2 poena odmah ubacio Jokica a ne da se slepo drzi stalno iste seme da prodje 6 minuta cetvrte pa da ga ubaci.Treba neko da mu objasni da je ovo PO i da sa eksperimentisanjem ili stalno istom idejom je prevazidjen i da ne kazem procitan.Covek nezna da vodi tim i da isforsira igraca koji u tom trenutku pruza najvise.Prosle godine ga je spasio Mari protiv Portlanda a on jos uvek nije iskristalisao ko je taj koji ga moze odmeniti!Nije samo Mari u pitanju vec i ostali igraci koji su njegovim vodjenjem sa klupe da ne kazem upropasteni.Trener koji ne moze da uigra nijednu akciju vec iskljucivo se oslanja na igracko vece i ako krene Jokicu i Porteru.Ako se po jutru dan poznaje Denver nema sta da trzi u ovom duelu.Portland ioma vise "oruzja" i iznenadili su i Jokica jer su mu otezali njegove asistencije a duplirali ga gotovo uvek jer je to nacin kako se moze zaustaviti.Mozda se nesto promeni veceras ali tesko sa ovim trenerom!

Paja

pre 2 godine

Uzasna utakmica. Ne mogu da brane perimetar. Campazzo jednostavno nije za NBA. Portlandovi bekovi svi visi bar za pola glave od njega. Konstantno sutiraju preko njega, ne plase ga se ni malo.
MPJ odlican kao i Jokic. Ovi sto pricaju 1/10 za trojke - videli statistiku i odmah se uhvatili toga. Istina je da je od tih 10 pokusaja 8 bilo iz nemogucih pozicija na kraju napada.
Ako ne nadju nacin da im bar ometu sut za tri ovo je 4-0 za Portland.

Nba fan

pre 2 godine

@miki

Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).

Dj augustin? Mogao si reci i Jordan Clarkson. To su dva najnetimskija igraca u istoriji NBA :)
Pa DJ je svaku ekipu zeznuo za lovu, a onda se samo ispucavao kad udje u igru.

Tj McConel je fenomenalan, to pricam godinama vec. Idealan za Denver.

Srpce

pre 2 godine

Sad je Portland ima bolje igrace, a? Pa nije Portland bio treci nego Denver. Nema Portland MVP, vec Denver. Hocete da kazete da je Dame, igrac koji nije bio ni u prici za MVP, bolji od Jokica? Hajde da pogledamo ko s cim raspolaze.
Denver ima Jokoca. MVP i ubjedljivo najbolji igrac univerzuma (citao ovdje). On je bolji od Lilarda. Znaci Denver prolazi. Mkkolum nije bolji od MPJ nego cak se moze reci da nije bolji od MPJ. Gordon je bolji od Pauela. Ima u rukama Pauelove poene a odbrana mu je u stratosferi u odnosu na Pauela. Kampaco prekaljeni Argentinac, finalista SP, proglasen za najboljeg spanskog igraca u poslednjih 10 godina...
Kako to da je sad odjednom Portland bolji?! Toliko bolji da prodje 4-0.
Moja je pretpostavka da glavni igrac Denvera uopste nije to sto mu vi zborite da jeste. Odlican da nabija statistiku u regularnom dijelu, za PO bez Mareja je donji. A s Marejem bi mogao da igra drugu rundu, tesko finale zapada jer je lik busan, a mora se imati odbrana reketa za ozbiljnu kosarku.

2CRAZY

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Porter je vec igrao plejof prosle sezone, nije prvi put tu.

Zoran

pre 2 godine

Kao sto sam i ranije pisao Jokic nema s kim da igra. Sve su to ograniceni kosarkasi, jedino koji bi nesto mogao da uradi je Campazzo, ali ga Meloun nekako ogranicava, Porter meni ne bi igrao ni u drugoj ligi, imati los dan, se svima desi ali sutirati svaki put preko coveka koji ti je na sutu, to samo moze neko ko ima mali kosarkaski IQ.
Spominjete Jokica u odbrani kako je los, ok imam jedno pitanje ako Porter cuva coveka tako da mu ovaj prodje svaki put i iazdje na Jokica, sta bi ste vi uradili umesto Jokica? Izasli na tog coveka ili i dalje cuvali svog? Pazite to je 2 na 1 i da tu Jokic ili bilo koji drugi centar nema sta da trazi. Shvatite da prva linija odbrane Denvera je suplja i da jednostavno prodju kako hoce.
Toliko

nenad

pre 2 godine

Odbrana je pitanje volje, pre svega. Denver NE IGRA ODBRANU. Kada primis 120 koseva u plej ofu i to u svojoj dvorani onda je jasno da se radi ili o losoj ili o nespremnoj ekipi. Sve ozbiljne ekipe u plej ofu podignu odbranu i spreme neke takticke cake, ali u Denveru to nije slucaj. Izuzev Jokica, Portland je jaci na vecini drugih pozicija. A to je znacilo da se odbrana mora igrati fanaticno. Posebno na vanjski streljacki liniju Portlanda. Nista od toga nismo videli. Kampaco i Moris su osrednji bekovi za NBA, Rivers je nivo donjeg dela ABA lige, Porter je daleko od rutinera, Gordon prosek proseka, Milsep penzioner za ovaj nivo takmicenja..A skim ce Denver u drugi krug. Ko tu sem Jokića moze nesto u kontinuitetu da odigra? Smesi im se "metla" objelktivno. Eventualo u 5 meceva. Ako Nikola zeli prsten on ce morati da ide u tom u kome je moze uzeti. Denveru fali mnogo vise od Mareja za prsten. Meloun? Sve baca na jednu takticku kartu. Bez ikakvih promena ili varijacija. Samo plan A. Finale Zapada bice mu vrh karijere. Kao i vecina igraca Denvera i on je - osrednji trener. Zamislite Jokica u timu koji ima nekoliko zestokih trojkasa. Pa imao bi po 20 asistencija na utakmici.

Goran

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Druze, i da svi srbi na svetu prestanu da pominju da je Jokic srbin, to ce nastaviti da rade sportski novinari, koji to pomenu bar jednom u toku utakmice.
A ako to njima ne smeta, ne znam zasto bi tebi smetalo...tj, znam, boli komsija, al sta ces, takav je zivot.

Straight Outta München

pre 2 godine

Portland jma bolje igrace i to je to. Denver ima prednost samo na petici. Kada u PO neko povede 9 razlike u trecoj cetvrtini, ta utakmica mora da se “zakljuca”. Gledao sam drugo poluvreme, Portland ih je bukvalno rastavio na delove posle tih -9. Pogodili su sve sto su sutnuli, a sa druge strane Rivers i Kampaco ne mogu da dobace do obruca u par situacija.

klaoklak

pre 2 godine

Drugim riječima, sad kad je sezona završila snalazite se bez mene.
Pa dobro, realno utakmice su odigrane ugovori isplaćeni, ono sve ostalo je drugo

Luka

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.
(alen, 23. maj 2021 09:52) # Link komentara

Nadam se da nece biti metlica videcemo mislim da Denver ima sanse. Neka se bore pa šta bude. Upravo kako si napisao MVP regularne sezone mora da bude Jokić niko ni ne raspravlja da li je najbolji ili najbolji ikada ili MVP playoffa vec upravo ovo sto si konstatovao odigrao je najbolje od svih u regularnon delu i treba da dobije MVP priznanje za regularni deo. Niko ovde svo ovo vreme i ne prica o necemu drugom. Svi se slazu da ima boljih to ti niko ne spori mozda ne bas deset ali sticajem okolnosti opravdano ili ne opravdano ti bolji nisu bolje odigrali ili su previse utakmica propustili regularni deo sezone koji je gotov. Zato bez obzira da li bilude metlica ili Jokic odigra katastrofalno mora da dobije MVP titulu jer je deo takmicenja za koji se dodeljuje vec zavrsen.

Beks

pre 2 godine

@Thetruth Boli tebe nesto drugo,a ja znam sta :)) @Sye Moje pravo ime i prezime je Karudian Veljkovic,zaprati me :DD U pravu si ja se trudim da izazovem reakcije kao sto je tvoja..kad znate da pljujete sve druge,da vidite kako izgleda kad vam se saspu cinjenice ili pak isti narativ koji vi koristite za druge igrace kao negativno!!

Milan

pre 2 godine

Dobija ovo Denver u 6. Ne znam zasto ljudi drame, tj odakle hejterima pravo ovoliko da se loze. Jedno je jasno, u kosarku se mnogo ne razumeju.

Portlant je igrao vec G1 sa 8 igraca. To je neodrzivo. Svaki igrac vuce neke udarce, povredice i slicno, rotacija pomaze. Denver jeste koristio 9, ali nisu igrali McGee i cekaju se Barton i PJ dozier. Odlgedao sam snimak cele utakmice. Koliko puta su bekovi otisli do kraja pored Jokica 4 5 puta, toliko je uspeo i da ih zaustavi, ali bas iz srca reketa je dosao do otvorene 3ke. To je fail timske odbrane. Portland je imao 19 bacanja, Denver 8. Portland je sutirao skoro 50% za 3, neke bas teske, a Melo (raspad) je pogodio dosta nerezonskih suteva. Ko misli da se tako dobija serija, grdno se vara.

Poenta je sa Denverova odbrana iako nije bila dobra, je otezala dosta suteva koji su usli. Portland a druge strane ne zna sta je odbrana. Gordon i Porter su zakucali brat bratu skupa 8 puta.

Malone koji nije mnogo talentovan da tokom utakmice nesto ispravi, dobro se ipak adaptira. 2x vracanje sa 1:3 moze samo ako znas da se prilagodis. Bolja rotacija, bez pomoci sa 2 igraca s klupe, i pustit CJ-a i Dame-a pobede solo sa 40+ minuta. MPJ da vise probija, manje divlja, kriterijum sudjenja da se na pocetku uspostavi i eto rezultata. Portland ako zeli da pobedi, tj njihov trener, mora jos igraca da uvede u rotaciju!

Zivi bili pa videli.

Draza_Olmajti

pre 2 godine

Kaze neki Alen ovde u komentarima "Jokic bi bio druga violina na svirali". I sta ti dalje da diskutujes o bilo cemu sa takvim likovima. Prijatelju, ili je druga violina ili je zadnja rupa na svirali.

Jovan

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Nema šta osloboditi, to je rupčaga od igrača, nije isto igrati nebitne utakmice regularnog dela i playoff...

Memfis

pre 2 godine

Стигла физички много доминантнија и много глупља верзија Милсапа. Једино је добар у закуцавањима, а то је битно само на ол-стар такмичењу. Мислим да после овог трејда испадају у првој рунди.
(Memfis, 25. mart 2021 17:58) # Link komentara
Preporučujem (+23)Ne preporučujem (-95)

Коментар након трејда за Гордона. Он је синоћ још и био добар какав је иначе. Без Мареја Денвер је уз Мемфис најслабија екипа Запада и то је то.
Чак и Портланд који је екипа за плеј ин (и играли би га да се није толико одужило са Леброн/Дејвис повратком), може да их разбуца у 5 мечева. Верујем да ће ипак серија бити завршена у 6.

mecvez

pre 2 godine

Ala ovde pacenika koliko hoces.
Bas mislim da Jokaru zabole sta neko srpce misli. Svi u NBA misle I govore da je super igrac , ne najbolji ok, ali ekipa b92 foruma zna bolje hahahahahahhaha

ElHombre

pre 2 godine

Nikola Jokic posle prvih 33 playoff utakmica:

Vise poena od Robinsona, Mosesa i Duncana.

Vise skokova od Ewinga, Parisha i Pettita.

Vise asistencija od Jordana, Nasha i Wadea.

Nema igraca u istoriji NBA lige koji ima vise poena, skokova i asistencija od Jokica posle 33 playoff utakmica. Bravo nas MVP.

123

pre 2 godine

Porter bi trebao malo da se krece da bi dosao do pozicije i suta za 3..Slazete se? I onda kazu , uvek je sutirao preko ruke? Pa ne moze on da bude sam da bi imao otvoren sut..Ovo je plej of. Kreci se.

miki

pre 2 godine

Sve je odlično objasnio.Denver bez Mareja nije isti tim.Igrača tog nivoa nije lako nadoknaditi a opet su se egal držali do zadnjih 5-6 minuta.Portland jako dobro šutirao.Oni imaju mane i ova serija je daleko od gotove.Moraće Denver da zbije redove,pomoći će Bartonov povratak.
Denver generalno ne treba da gradi iznova,imaju mlado jezgro i da je Marej tu legitimni kandidat za trofej.
Da sam na njihovom mestu potrudio bih se svim silama da nadogradim ekipu sa Brendonom Klarkom iz Memfisa koji trenutno tamo ne igra a fantastičan je centar i ima mali i dugoročan ugovor.Pošto ne igra Memfis bi ga verovatno trejdovao za ne veliku cenu.Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).
Utisak je da bi Marej puno više doprineo da igra poziciju šutera,kao što je Finiks uradio sa Bukerom.
I još jedan čist šuter tu treba.
Osloboditi se Milsapa,Grina i eto kompaktnije i značajno jače ekipe.
Za plej-off ti treba 8-9 igrača,a oni imaju širok roster i trenutno nemaju koncentraciju kvaliteta.
Prva petorka sa novim plejem,Marejem,MPJ,Gordonom i Jokićem deluje jako+ klupa sa Kampacom,Riversom,još jednim šuterom,Klarkom,Bartonom

Beks

pre 2 godine

@vrg Da je Jokic u Portlandu Lilard i Mcolum bi mu verovatno glumili Korvera i cekali njegova dodavanja,a ionako mocna odbrana Portlanda sa Jokicem bi bila jos jaca :D Ma sve funkcionise kao na igrici,samo prebacis igraca iz tima u tim i sve ide ko podmazano. Boston sa 66-16 igra prvu rundu sa 35-47 Atlantu,ocekujes metlu kao na igrici ono 7 utakmica,zatim igraju sa 45-37 Klivlendom,ocekujes lagano a ono 7 utakmica. Sezonu kasnije Klivlend sa 66-16 igra finale sa Orlandom koji je izbacio Boston bez Garneta i onda nakon sto je 45-37 Klivlend sezonu ranije umalo iznenadio 66-16 Boston,ocekujes da ce oni sa skorom 66-16 i domacim terenom ubiti Orlando..kad ono 2-4!!! Sve je onako kako se ocekuje uvek bilo i bice,al zamalo :)

manovac

pre 2 godine

Potrebno je prihvatiti cinjenicu da je Denver krs od tima, koji je odlican kad imaju Mareja na nivou i kad se MPJ razigra. Osim toga, bez Jokica, ne bi videli play off...

Aleks

pre 2 godine

Naravno da mu se smučilo. Za ove koji uporno ponavljaju Porterovih 1/10 za 3p. Ako je dve trojke šutnuo iz organizovanog napada, secite me. Sve preko ruke i sa 9-10m kao da je Lilard lično. I sve u prvim sekundama napada. Dečko nije mogao da promaši na obruču i iz reketa, umesto da trener uzme i nacrta mu akciju, on to očigledno ne ume. Ljudi se ponašaju kao da su ti promašaji igrača Denvera isključivo jer oni ne znaju da pogode za 3p, ali ima tu nešto i do Portlanda koji im je potpuno odsekao protok lopte. U tim trenucima treba da istupi trener i pokaže znanje koje ima, da prilagodi igru situaciji na terenu, da kaže igraču ej stani na loptu. MPJ je mlad i naravno željan dokazivanja. On ništa od toga nije uradio. Da navijam za Denver ne bih nikad prstom upirala na igrače, već na Melouna. Ta igra je njegovo ruglo. Slatkorečiv je a taktika mu šuplja.

S

pre 2 godine

Nazalost mislim da Ukoliko ne dobiju Portland, da ce to biti savrsen izgovor da Jokic ne bude MVP. Denver je sam kriv. Prakticno su mogli da biraju protivnika Ali su mnogo bili umisljeni misleci da mogu svakog da pobede. Bez Mareja tesko da mogu i jednu utakmicu da dobiju

Beks

pre 2 godine

@Fontana Cao pojmas,dugo mi nisi replicirao..ovde i kad hvalis neki tim da je dobar,brze bolje skoce da prikazu taj tim losim jer su kosarku pretvorili u individualni sport,ne osvajaju Lejkersi titulu vec Lebron,nisu bullsi osvajali titule vec Dzordan :D Ja na primer volim Mark Gasola i Davisa kao igrace,sto da ne navijam za Lejkerse? Uostalom lepo sam objasnio da navijam za Lejkerse zbog nenormalnih komentara koje citam!! Uzgred jedno zapazanje Klivlend 2008 45-37 skor,2009 66-16 a Lebron ima bolju statistiku 2008 i vise asistencija!! A tim ovoliko napredovao za sezonu samo zbog njega kako kazu idolopoklonici. A 2011 bez drugog trenera i gomilom "povredjenih" igraca nisu tankovali za Kajri Irvinga,ne ne!!!

Sasa

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ozbiljan nivo neznanja.
Spominjaje necije nacionalne pripadnosti, moze biti apoliticno. Pogotovo na domacem portalu. 🤦
On je centar selekcije Srbij i Denver Nagetsa kao kluba za koji nastupa, svidelo se tebi ili ne.

Srpce

pre 2 godine

Zamolio bih za malu pomoc od fanbojeva koji ovuda stalno spominju neku naprednu statistiku... Dje mogu da vidim kakva je bila defanziva Jokica nocas? Neki podatak za to, parametar. Ja ocima vidio da je bio ubjedljivo najgori igrac Denvera u odbrani, ali da vidim da li to napredna statistika podrzava ili tamo pise nesto sasvim drugo.

nenad

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Jedino sto he hos manje bitno je tvoj jadni komentar, ali od ogorcenih osoba ne moze bolje

$$$

pre 2 godine

Dok su igrali Marej i Barton, komentari su bili: Dva divljaka, IQ velicine patika (posebno Barton), trose lopte, ocajan procenat suta, ne daju Joki da se razmase, da uzme vise suteva, da pruzi maximum, trejdujte Bartona za dzabe, za kantu masti i dzak secera...
A sad? Komentari u stilu: Mnogo Denveru fale Marej i Barton...

Vlada

pre 2 godine

(alen, 23. maj 2021 09:52)

Druga violina na svirali... AHAHAHAHHAAHAHAAAA!!!

Toliko o tome koliko si relevantan da daš mišljenje o bilo čemu!

Srpce

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.
(zakonodavac, 23. maj 2021 09:42)
Paco nocas najbolji igrac Denvera. Tebi to smeta.
Da nije bilo Paca na poluvrijeme bi bili donji. Decko je odigrao perfektnu utakmicu. Ali Paco ne moze sâm. Plej je kompletan kad u odbrani ima centra da ga isprati. Jokic u odbrani stedi energiju da bi u napadu poentirao protiv Kovingtona.

sye

pre 2 godine

@Beks

Ukratko koliko se da primjetiti pacenik si ti, jedan od mnogih ali se trudis da budes lider papak. Dobro ti ide balegaru samo nastavi se blamirati. PS potpisi se imenom i prezimenom da se zna ko je glavna superdina. E jado jadni

alen

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.

zakonodavac

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.

Marko

pre 2 godine

Isli su ispod pika zato sto su Campazzo i Rivers losi suteri za 3 poena...ejjj bre NBA liga 2021 godina oni te brane ispod pika kao da je Stefan Jovic ili Stefan Markovic u pitanju...strasno...
Znaci ti u danasnjem NBA nemas sta da trazis ako nemas dovoljno dobrih sutera za 3 poena posebno je bitno da "ball hendler" zna da sutne da te ne brane "ispod" i to je to nema sta da se doda, Denver nema nikakve sanse.

sasa jokic

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.

Beks

pre 2 godine

@Marko Lejkers like this comment!! Ove sezone navijam za Lejkerse u playoffu cisto da citam vase pacenicke komentare,nema veze sto ce Lebronovi fanovi zasipati u komentarima,drazi su mi postali od ovih nabedjenih Jokicevih pacijenata. Vrhunac licemerja su ovakvi komentari "Zapad nikad jaci" "Jokic sa konobarima treci na zapadu" Pa odlucite se ili je zapad nikad jaci ili konobari mogu da budu treci u njemu,a sve to da bi prikazali ovog kao cudo nevidjeno. Ako je tako znaci da bi on u jacem timu imao 82-0 i 16-0 u playoffu najbolji ikad rodjen. Lebron je sa Klivlendom imao 66-16,a u Majamijevom jacem timu je imao slabiji skor i izgubio finale. Jos neko kad napise da je Jokic kompletniji igrac od nekog tamo a ispod prosecan je defanzivac i ne moze da zatvori nijednog igraca,samo je sreca sto su njegovi head to head rivali 5ta opcija u napadu u 90% slucajeva. Mnogo hejtovani Bogdan bi na ovom mecu ginuo sa Lilardom,Mcolumom,Melom na oba dela terena,pogotovo u defanzivi jureci ih,a onda bi bio optuzen kako ima samo 18 poena uz 4ass,dok Jokara silni mora da gine u odbrani da velemajstorima ofanzive i brzine kakvi su Nurkic i Kanter,a tek kad mu dodje Maxi Kleber iz Dalasa,nece znati sta ga je snaslo u odbrani!

Ufo

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.

Marko

pre 2 godine

Isli su ispod pika zato sto su Campazzo i Rivers losi suteri za 3 poena...ejjj bre NBA liga 2021 godina oni te brane ispod pika kao da je Stefan Jovic ili Stefan Markovic u pitanju...strasno...
Znaci ti u danasnjem NBA nemas sta da trazis ako nemas dovoljno dobrih sutera za 3 poena posebno je bitno da "ball hendler" zna da sutne da te ne brane "ispod" i to je to nema sta da se doda, Denver nema nikakve sanse.

sasa jokic

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.

ElHombre

pre 2 godine

Nikola Jokic posle prvih 33 playoff utakmica:

Vise poena od Robinsona, Mosesa i Duncana.

Vise skokova od Ewinga, Parisha i Pettita.

Vise asistencija od Jordana, Nasha i Wadea.

Nema igraca u istoriji NBA lige koji ima vise poena, skokova i asistencija od Jokica posle 33 playoff utakmica. Bravo nas MVP.

Sasa

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ozbiljan nivo neznanja.
Spominjaje necije nacionalne pripadnosti, moze biti apoliticno. Pogotovo na domacem portalu. 🤦
On je centar selekcije Srbij i Denver Nagetsa kao kluba za koji nastupa, svidelo se tebi ili ne.

Draza_Olmajti

pre 2 godine

Kaze neki Alen ovde u komentarima "Jokic bi bio druga violina na svirali". I sta ti dalje da diskutujes o bilo cemu sa takvim likovima. Prijatelju, ili je druga violina ili je zadnja rupa na svirali.

Aleks

pre 2 godine

Naravno da mu se smučilo. Za ove koji uporno ponavljaju Porterovih 1/10 za 3p. Ako je dve trojke šutnuo iz organizovanog napada, secite me. Sve preko ruke i sa 9-10m kao da je Lilard lično. I sve u prvim sekundama napada. Dečko nije mogao da promaši na obruču i iz reketa, umesto da trener uzme i nacrta mu akciju, on to očigledno ne ume. Ljudi se ponašaju kao da su ti promašaji igrača Denvera isključivo jer oni ne znaju da pogode za 3p, ali ima tu nešto i do Portlanda koji im je potpuno odsekao protok lopte. U tim trenucima treba da istupi trener i pokaže znanje koje ima, da prilagodi igru situaciji na terenu, da kaže igraču ej stani na loptu. MPJ je mlad i naravno željan dokazivanja. On ništa od toga nije uradio. Da navijam za Denver ne bih nikad prstom upirala na igrače, već na Melouna. Ta igra je njegovo ruglo. Slatkorečiv je a taktika mu šuplja.

Goran

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Druze, i da svi srbi na svetu prestanu da pominju da je Jokic srbin, to ce nastaviti da rade sportski novinari, koji to pomenu bar jednom u toku utakmice.
A ako to njima ne smeta, ne znam zasto bi tebi smetalo...tj, znam, boli komsija, al sta ces, takav je zivot.

manovac

pre 2 godine

Potrebno je prihvatiti cinjenicu da je Denver krs od tima, koji je odlican kad imaju Mareja na nivou i kad se MPJ razigra. Osim toga, bez Jokica, ne bi videli play off...

$$$

pre 2 godine

Dok su igrali Marej i Barton, komentari su bili: Dva divljaka, IQ velicine patika (posebno Barton), trose lopte, ocajan procenat suta, ne daju Joki da se razmase, da uzme vise suteva, da pruzi maximum, trejdujte Bartona za dzabe, za kantu masti i dzak secera...
A sad? Komentari u stilu: Mnogo Denveru fale Marej i Barton...

Straight Outta München

pre 2 godine

Portland jma bolje igrace i to je to. Denver ima prednost samo na petici. Kada u PO neko povede 9 razlike u trecoj cetvrtini, ta utakmica mora da se “zakljuca”. Gledao sam drugo poluvreme, Portland ih je bukvalno rastavio na delove posle tih -9. Pogodili su sve sto su sutnuli, a sa druge strane Rivers i Kampaco ne mogu da dobace do obruca u par situacija.

zakonodavac

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.

nenad

pre 2 godine

Odbrana je pitanje volje, pre svega. Denver NE IGRA ODBRANU. Kada primis 120 koseva u plej ofu i to u svojoj dvorani onda je jasno da se radi ili o losoj ili o nespremnoj ekipi. Sve ozbiljne ekipe u plej ofu podignu odbranu i spreme neke takticke cake, ali u Denveru to nije slucaj. Izuzev Jokica, Portland je jaci na vecini drugih pozicija. A to je znacilo da se odbrana mora igrati fanaticno. Posebno na vanjski streljacki liniju Portlanda. Nista od toga nismo videli. Kampaco i Moris su osrednji bekovi za NBA, Rivers je nivo donjeg dela ABA lige, Porter je daleko od rutinera, Gordon prosek proseka, Milsep penzioner za ovaj nivo takmicenja..A skim ce Denver u drugi krug. Ko tu sem Jokića moze nesto u kontinuitetu da odigra? Smesi im se "metla" objelktivno. Eventualo u 5 meceva. Ako Nikola zeli prsten on ce morati da ide u tom u kome je moze uzeti. Denveru fali mnogo vise od Mareja za prsten. Meloun? Sve baca na jednu takticku kartu. Bez ikakvih promena ili varijacija. Samo plan A. Finale Zapada bice mu vrh karijere. Kao i vecina igraca Denvera i on je - osrednji trener. Zamislite Jokica u timu koji ima nekoliko zestokih trojkasa. Pa imao bi po 20 asistencija na utakmici.

Luka

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.
(alen, 23. maj 2021 09:52) # Link komentara

Nadam se da nece biti metlica videcemo mislim da Denver ima sanse. Neka se bore pa šta bude. Upravo kako si napisao MVP regularne sezone mora da bude Jokić niko ni ne raspravlja da li je najbolji ili najbolji ikada ili MVP playoffa vec upravo ovo sto si konstatovao odigrao je najbolje od svih u regularnon delu i treba da dobije MVP priznanje za regularni deo. Niko ovde svo ovo vreme i ne prica o necemu drugom. Svi se slazu da ima boljih to ti niko ne spori mozda ne bas deset ali sticajem okolnosti opravdano ili ne opravdano ti bolji nisu bolje odigrali ili su previse utakmica propustili regularni deo sezone koji je gotov. Zato bez obzira da li bilude metlica ili Jokic odigra katastrofalno mora da dobije MVP titulu jer je deo takmicenja za koji se dodeljuje vec zavrsen.

nenad

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Jedino sto he hos manje bitno je tvoj jadni komentar, ali od ogorcenih osoba ne moze bolje

Milan

pre 2 godine

Dobija ovo Denver u 6. Ne znam zasto ljudi drame, tj odakle hejterima pravo ovoliko da se loze. Jedno je jasno, u kosarku se mnogo ne razumeju.

Portlant je igrao vec G1 sa 8 igraca. To je neodrzivo. Svaki igrac vuce neke udarce, povredice i slicno, rotacija pomaze. Denver jeste koristio 9, ali nisu igrali McGee i cekaju se Barton i PJ dozier. Odlgedao sam snimak cele utakmice. Koliko puta su bekovi otisli do kraja pored Jokica 4 5 puta, toliko je uspeo i da ih zaustavi, ali bas iz srca reketa je dosao do otvorene 3ke. To je fail timske odbrane. Portland je imao 19 bacanja, Denver 8. Portland je sutirao skoro 50% za 3, neke bas teske, a Melo (raspad) je pogodio dosta nerezonskih suteva. Ko misli da se tako dobija serija, grdno se vara.

Poenta je sa Denverova odbrana iako nije bila dobra, je otezala dosta suteva koji su usli. Portland a druge strane ne zna sta je odbrana. Gordon i Porter su zakucali brat bratu skupa 8 puta.

Malone koji nije mnogo talentovan da tokom utakmice nesto ispravi, dobro se ipak adaptira. 2x vracanje sa 1:3 moze samo ako znas da se prilagodis. Bolja rotacija, bez pomoci sa 2 igraca s klupe, i pustit CJ-a i Dame-a pobede solo sa 40+ minuta. MPJ da vise probija, manje divlja, kriterijum sudjenja da se na pocetku uspostavi i eto rezultata. Portland ako zeli da pobedi, tj njihov trener, mora jos igraca da uvede u rotaciju!

Zivi bili pa videli.

Ufo

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.

Vlada

pre 2 godine

(alen, 23. maj 2021 09:52)

Druga violina na svirali... AHAHAHAHHAAHAHAAAA!!!

Toliko o tome koliko si relevantan da daš mišljenje o bilo čemu!

Beks

pre 2 godine

@Marko Lejkers like this comment!! Ove sezone navijam za Lejkerse u playoffu cisto da citam vase pacenicke komentare,nema veze sto ce Lebronovi fanovi zasipati u komentarima,drazi su mi postali od ovih nabedjenih Jokicevih pacijenata. Vrhunac licemerja su ovakvi komentari "Zapad nikad jaci" "Jokic sa konobarima treci na zapadu" Pa odlucite se ili je zapad nikad jaci ili konobari mogu da budu treci u njemu,a sve to da bi prikazali ovog kao cudo nevidjeno. Ako je tako znaci da bi on u jacem timu imao 82-0 i 16-0 u playoffu najbolji ikad rodjen. Lebron je sa Klivlendom imao 66-16,a u Majamijevom jacem timu je imao slabiji skor i izgubio finale. Jos neko kad napise da je Jokic kompletniji igrac od nekog tamo a ispod prosecan je defanzivac i ne moze da zatvori nijednog igraca,samo je sreca sto su njegovi head to head rivali 5ta opcija u napadu u 90% slucajeva. Mnogo hejtovani Bogdan bi na ovom mecu ginuo sa Lilardom,Mcolumom,Melom na oba dela terena,pogotovo u defanzivi jureci ih,a onda bi bio optuzen kako ima samo 18 poena uz 4ass,dok Jokara silni mora da gine u odbrani da velemajstorima ofanzive i brzine kakvi su Nurkic i Kanter,a tek kad mu dodje Maxi Kleber iz Dalasa,nece znati sta ga je snaslo u odbrani!

mecvez

pre 2 godine

Ala ovde pacenika koliko hoces.
Bas mislim da Jokaru zabole sta neko srpce misli. Svi u NBA misle I govore da je super igrac , ne najbolji ok, ali ekipa b92 foruma zna bolje hahahahahahhaha

Zoran

pre 2 godine

Kao sto sam i ranije pisao Jokic nema s kim da igra. Sve su to ograniceni kosarkasi, jedino koji bi nesto mogao da uradi je Campazzo, ali ga Meloun nekako ogranicava, Porter meni ne bi igrao ni u drugoj ligi, imati los dan, se svima desi ali sutirati svaki put preko coveka koji ti je na sutu, to samo moze neko ko ima mali kosarkaski IQ.
Spominjete Jokica u odbrani kako je los, ok imam jedno pitanje ako Porter cuva coveka tako da mu ovaj prodje svaki put i iazdje na Jokica, sta bi ste vi uradili umesto Jokica? Izasli na tog coveka ili i dalje cuvali svog? Pazite to je 2 na 1 i da tu Jokic ili bilo koji drugi centar nema sta da trazi. Shvatite da prva linija odbrane Denvera je suplja i da jednostavno prodju kako hoce.
Toliko

alen

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.

123

pre 2 godine

Porter bi trebao malo da se krece da bi dosao do pozicije i suta za 3..Slazete se? I onda kazu , uvek je sutirao preko ruke? Pa ne moze on da bude sam da bi imao otvoren sut..Ovo je plej of. Kreci se.

miki

pre 2 godine

Sve je odlično objasnio.Denver bez Mareja nije isti tim.Igrača tog nivoa nije lako nadoknaditi a opet su se egal držali do zadnjih 5-6 minuta.Portland jako dobro šutirao.Oni imaju mane i ova serija je daleko od gotove.Moraće Denver da zbije redove,pomoći će Bartonov povratak.
Denver generalno ne treba da gradi iznova,imaju mlado jezgro i da je Marej tu legitimni kandidat za trofej.
Da sam na njihovom mestu potrudio bih se svim silama da nadogradim ekipu sa Brendonom Klarkom iz Memfisa koji trenutno tamo ne igra a fantastičan je centar i ima mali i dugoročan ugovor.Pošto ne igra Memfis bi ga verovatno trejdovao za ne veliku cenu.Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).
Utisak je da bi Marej puno više doprineo da igra poziciju šutera,kao što je Finiks uradio sa Bukerom.
I još jedan čist šuter tu treba.
Osloboditi se Milsapa,Grina i eto kompaktnije i značajno jače ekipe.
Za plej-off ti treba 8-9 igrača,a oni imaju širok roster i trenutno nemaju koncentraciju kvaliteta.
Prva petorka sa novim plejem,Marejem,MPJ,Gordonom i Jokićem deluje jako+ klupa sa Kampacom,Riversom,još jednim šuterom,Klarkom,Bartonom

Beks

pre 2 godine

@vrg Da je Jokic u Portlandu Lilard i Mcolum bi mu verovatno glumili Korvera i cekali njegova dodavanja,a ionako mocna odbrana Portlanda sa Jokicem bi bila jos jaca :D Ma sve funkcionise kao na igrici,samo prebacis igraca iz tima u tim i sve ide ko podmazano. Boston sa 66-16 igra prvu rundu sa 35-47 Atlantu,ocekujes metlu kao na igrici ono 7 utakmica,zatim igraju sa 45-37 Klivlendom,ocekujes lagano a ono 7 utakmica. Sezonu kasnije Klivlend sa 66-16 igra finale sa Orlandom koji je izbacio Boston bez Garneta i onda nakon sto je 45-37 Klivlend sezonu ranije umalo iznenadio 66-16 Boston,ocekujes da ce oni sa skorom 66-16 i domacim terenom ubiti Orlando..kad ono 2-4!!! Sve je onako kako se ocekuje uvek bilo i bice,al zamalo :)

S

pre 2 godine

Nazalost mislim da Ukoliko ne dobiju Portland, da ce to biti savrsen izgovor da Jokic ne bude MVP. Denver je sam kriv. Prakticno su mogli da biraju protivnika Ali su mnogo bili umisljeni misleci da mogu svakog da pobede. Bez Mareja tesko da mogu i jednu utakmicu da dobiju

Paja

pre 2 godine

Uzasna utakmica. Ne mogu da brane perimetar. Campazzo jednostavno nije za NBA. Portlandovi bekovi svi visi bar za pola glave od njega. Konstantno sutiraju preko njega, ne plase ga se ni malo.
MPJ odlican kao i Jokic. Ovi sto pricaju 1/10 za trojke - videli statistiku i odmah se uhvatili toga. Istina je da je od tih 10 pokusaja 8 bilo iz nemogucih pozicija na kraju napada.
Ako ne nadju nacin da im bar ometu sut za tri ovo je 4-0 za Portland.

Srpce

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.
(zakonodavac, 23. maj 2021 09:42)
Paco nocas najbolji igrac Denvera. Tebi to smeta.
Da nije bilo Paca na poluvrijeme bi bili donji. Decko je odigrao perfektnu utakmicu. Ali Paco ne moze sâm. Plej je kompletan kad u odbrani ima centra da ga isprati. Jokic u odbrani stedi energiju da bi u napadu poentirao protiv Kovingtona.

Memfis

pre 2 godine

Стигла физички много доминантнија и много глупља верзија Милсапа. Једино је добар у закуцавањима, а то је битно само на ол-стар такмичењу. Мислим да после овог трејда испадају у првој рунди.
(Memfis, 25. mart 2021 17:58) # Link komentara
Preporučujem (+23)Ne preporučujem (-95)

Коментар након трејда за Гордона. Он је синоћ још и био добар какав је иначе. Без Мареја Денвер је уз Мемфис најслабија екипа Запада и то је то.
Чак и Портланд који је екипа за плеј ин (и играли би га да се није толико одужило са Леброн/Дејвис повратком), може да их разбуца у 5 мечева. Верујем да ће ипак серија бити завршена у 6.

Beks

pre 2 godine

@Fontana Cao pojmas,dugo mi nisi replicirao..ovde i kad hvalis neki tim da je dobar,brze bolje skoce da prikazu taj tim losim jer su kosarku pretvorili u individualni sport,ne osvajaju Lejkersi titulu vec Lebron,nisu bullsi osvajali titule vec Dzordan :D Ja na primer volim Mark Gasola i Davisa kao igrace,sto da ne navijam za Lejkerse? Uostalom lepo sam objasnio da navijam za Lejkerse zbog nenormalnih komentara koje citam!! Uzgred jedno zapazanje Klivlend 2008 45-37 skor,2009 66-16 a Lebron ima bolju statistiku 2008 i vise asistencija!! A tim ovoliko napredovao za sezonu samo zbog njega kako kazu idolopoklonici. A 2011 bez drugog trenera i gomilom "povredjenih" igraca nisu tankovali za Kajri Irvinga,ne ne!!!

Nba fan

pre 2 godine

@miki

Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).

Dj augustin? Mogao si reci i Jordan Clarkson. To su dva najnetimskija igraca u istoriji NBA :)
Pa DJ je svaku ekipu zeznuo za lovu, a onda se samo ispucavao kad udje u igru.

Tj McConel je fenomenalan, to pricam godinama vec. Idealan za Denver.

sye

pre 2 godine

@Beks

Ukratko koliko se da primjetiti pacenik si ti, jedan od mnogih ali se trudis da budes lider papak. Dobro ti ide balegaru samo nastavi se blamirati. PS potpisi se imenom i prezimenom da se zna ko je glavna superdina. E jado jadni

Srpce

pre 2 godine

Zamolio bih za malu pomoc od fanbojeva koji ovuda stalno spominju neku naprednu statistiku... Dje mogu da vidim kakva je bila defanziva Jokica nocas? Neki podatak za to, parametar. Ja ocima vidio da je bio ubjedljivo najgori igrac Denvera u odbrani, ali da vidim da li to napredna statistika podrzava ili tamo pise nesto sasvim drugo.

2CRAZY

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Porter je vec igrao plejof prosle sezone, nije prvi put tu.

Jovan

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Nema šta osloboditi, to je rupčaga od igrača, nije isto igrati nebitne utakmice regularnog dela i playoff...

Srpce

pre 2 godine

Sad je Portland ima bolje igrace, a? Pa nije Portland bio treci nego Denver. Nema Portland MVP, vec Denver. Hocete da kazete da je Dame, igrac koji nije bio ni u prici za MVP, bolji od Jokica? Hajde da pogledamo ko s cim raspolaze.
Denver ima Jokoca. MVP i ubjedljivo najbolji igrac univerzuma (citao ovdje). On je bolji od Lilarda. Znaci Denver prolazi. Mkkolum nije bolji od MPJ nego cak se moze reci da nije bolji od MPJ. Gordon je bolji od Pauela. Ima u rukama Pauelove poene a odbrana mu je u stratosferi u odnosu na Pauela. Kampaco prekaljeni Argentinac, finalista SP, proglasen za najboljeg spanskog igraca u poslednjih 10 godina...
Kako to da je sad odjednom Portland bolji?! Toliko bolji da prodje 4-0.
Moja je pretpostavka da glavni igrac Denvera uopste nije to sto mu vi zborite da jeste. Odlican da nabija statistiku u regularnom dijelu, za PO bez Mareja je donji. A s Marejem bi mogao da igra drugu rundu, tesko finale zapada jer je lik busan, a mora se imati odbrana reketa za ozbiljnu kosarku.

Beks

pre 2 godine

@Thetruth Boli tebe nesto drugo,a ja znam sta :)) @Sye Moje pravo ime i prezime je Karudian Veljkovic,zaprati me :DD U pravu si ja se trudim da izazovem reakcije kao sto je tvoja..kad znate da pljujete sve druge,da vidite kako izgleda kad vam se saspu cinjenice ili pak isti narativ koji vi koristite za druge igrace kao negativno!!

klaoklak

pre 2 godine

Drugim riječima, sad kad je sezona završila snalazite se bez mene.
Pa dobro, realno utakmice su odigrane ugovori isplaćeni, ono sve ostalo je drugo

bmiles

pre 2 godine

Da me neko ne shvati pogresno,ali najslabija tacka ovog tima je trener Meloun!Sest godina vodi ovaj tim a nije naucio da se prilagodi situaciji ili kako bi mi rekli "oseti" utakmicu! Svaki iskusniji trener bi u trenutku kad su uhvatili prikljucak na samo 2 poena odmah ubacio Jokica a ne da se slepo drzi stalno iste seme da prodje 6 minuta cetvrte pa da ga ubaci.Treba neko da mu objasni da je ovo PO i da sa eksperimentisanjem ili stalno istom idejom je prevazidjen i da ne kazem procitan.Covek nezna da vodi tim i da isforsira igraca koji u tom trenutku pruza najvise.Prosle godine ga je spasio Mari protiv Portlanda a on jos uvek nije iskristalisao ko je taj koji ga moze odmeniti!Nije samo Mari u pitanju vec i ostali igraci koji su njegovim vodjenjem sa klupe da ne kazem upropasteni.Trener koji ne moze da uigra nijednu akciju vec iskljucivo se oslanja na igracko vece i ako krene Jokicu i Porteru.Ako se po jutru dan poznaje Denver nema sta da trzi u ovom duelu.Portland ioma vise "oruzja" i iznenadili su i Jokica jer su mu otezali njegove asistencije a duplirali ga gotovo uvek jer je to nacin kako se moze zaustaviti.Mozda se nesto promeni veceras ali tesko sa ovim trenerom!

alen

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.

Ufo

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.

Beks

pre 2 godine

@Marko Lejkers like this comment!! Ove sezone navijam za Lejkerse u playoffu cisto da citam vase pacenicke komentare,nema veze sto ce Lebronovi fanovi zasipati u komentarima,drazi su mi postali od ovih nabedjenih Jokicevih pacijenata. Vrhunac licemerja su ovakvi komentari "Zapad nikad jaci" "Jokic sa konobarima treci na zapadu" Pa odlucite se ili je zapad nikad jaci ili konobari mogu da budu treci u njemu,a sve to da bi prikazali ovog kao cudo nevidjeno. Ako je tako znaci da bi on u jacem timu imao 82-0 i 16-0 u playoffu najbolji ikad rodjen. Lebron je sa Klivlendom imao 66-16,a u Majamijevom jacem timu je imao slabiji skor i izgubio finale. Jos neko kad napise da je Jokic kompletniji igrac od nekog tamo a ispod prosecan je defanzivac i ne moze da zatvori nijednog igraca,samo je sreca sto su njegovi head to head rivali 5ta opcija u napadu u 90% slucajeva. Mnogo hejtovani Bogdan bi na ovom mecu ginuo sa Lilardom,Mcolumom,Melom na oba dela terena,pogotovo u defanzivi jureci ih,a onda bi bio optuzen kako ima samo 18 poena uz 4ass,dok Jokara silni mora da gine u odbrani da velemajstorima ofanzive i brzine kakvi su Nurkic i Kanter,a tek kad mu dodje Maxi Kleber iz Dalasa,nece znati sta ga je snaslo u odbrani!

zakonodavac

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.

S

pre 2 godine

Nazalost mislim da Ukoliko ne dobiju Portland, da ce to biti savrsen izgovor da Jokic ne bude MVP. Denver je sam kriv. Prakticno su mogli da biraju protivnika Ali su mnogo bili umisljeni misleci da mogu svakog da pobede. Bez Mareja tesko da mogu i jednu utakmicu da dobiju

Srpce

pre 2 godine

Sad je Portland ima bolje igrace, a? Pa nije Portland bio treci nego Denver. Nema Portland MVP, vec Denver. Hocete da kazete da je Dame, igrac koji nije bio ni u prici za MVP, bolji od Jokica? Hajde da pogledamo ko s cim raspolaze.
Denver ima Jokoca. MVP i ubjedljivo najbolji igrac univerzuma (citao ovdje). On je bolji od Lilarda. Znaci Denver prolazi. Mkkolum nije bolji od MPJ nego cak se moze reci da nije bolji od MPJ. Gordon je bolji od Pauela. Ima u rukama Pauelove poene a odbrana mu je u stratosferi u odnosu na Pauela. Kampaco prekaljeni Argentinac, finalista SP, proglasen za najboljeg spanskog igraca u poslednjih 10 godina...
Kako to da je sad odjednom Portland bolji?! Toliko bolji da prodje 4-0.
Moja je pretpostavka da glavni igrac Denvera uopste nije to sto mu vi zborite da jeste. Odlican da nabija statistiku u regularnom dijelu, za PO bez Mareja je donji. A s Marejem bi mogao da igra drugu rundu, tesko finale zapada jer je lik busan, a mora se imati odbrana reketa za ozbiljnu kosarku.

Srpce

pre 2 godine

Meni se ovaj Kampaco smucio. Lik kad ima otvoren pas, mora da doda nesto ekstra i preterano kako bi ga neko zapazio, umesto da samo doda loptu. Za njegovu visinu je kriminalno los suter. A treba da se nosi sa Lilardom koji zmureci pogadja sa pola. Njegova preuzimanja u odbrani su ocajna, svuda je samo ne na markaciji svog igraca. Naravno da ce Jokic da ima jednu asistenciju kad nema kome da doda.
(zakonodavac, 23. maj 2021 09:42)
Paco nocas najbolji igrac Denvera. Tebi to smeta.
Da nije bilo Paca na poluvrijeme bi bili donji. Decko je odigrao perfektnu utakmicu. Ali Paco ne moze sâm. Plej je kompletan kad u odbrani ima centra da ga isprati. Jokic u odbrani stedi energiju da bi u napadu poentirao protiv Kovingtona.

Srpce

pre 2 godine

Zamolio bih za malu pomoc od fanbojeva koji ovuda stalno spominju neku naprednu statistiku... Dje mogu da vidim kakva je bila defanziva Jokica nocas? Neki podatak za to, parametar. Ja ocima vidio da je bio ubjedljivo najgori igrac Denvera u odbrani, ali da vidim da li to napredna statistika podrzava ili tamo pise nesto sasvim drugo.

Jovan

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Nema šta osloboditi, to je rupčaga od igrača, nije isto igrati nebitne utakmice regularnog dela i playoff...

Beks

pre 2 godine

@vrg Da je Jokic u Portlandu Lilard i Mcolum bi mu verovatno glumili Korvera i cekali njegova dodavanja,a ionako mocna odbrana Portlanda sa Jokicem bi bila jos jaca :D Ma sve funkcionise kao na igrici,samo prebacis igraca iz tima u tim i sve ide ko podmazano. Boston sa 66-16 igra prvu rundu sa 35-47 Atlantu,ocekujes metlu kao na igrici ono 7 utakmica,zatim igraju sa 45-37 Klivlendom,ocekujes lagano a ono 7 utakmica. Sezonu kasnije Klivlend sa 66-16 igra finale sa Orlandom koji je izbacio Boston bez Garneta i onda nakon sto je 45-37 Klivlend sezonu ranije umalo iznenadio 66-16 Boston,ocekujes da ce oni sa skorom 66-16 i domacim terenom ubiti Orlando..kad ono 2-4!!! Sve je onako kako se ocekuje uvek bilo i bice,al zamalo :)

Beks

pre 2 godine

@Fontana Cao pojmas,dugo mi nisi replicirao..ovde i kad hvalis neki tim da je dobar,brze bolje skoce da prikazu taj tim losim jer su kosarku pretvorili u individualni sport,ne osvajaju Lejkersi titulu vec Lebron,nisu bullsi osvajali titule vec Dzordan :D Ja na primer volim Mark Gasola i Davisa kao igrace,sto da ne navijam za Lejkerse? Uostalom lepo sam objasnio da navijam za Lejkerse zbog nenormalnih komentara koje citam!! Uzgred jedno zapazanje Klivlend 2008 45-37 skor,2009 66-16 a Lebron ima bolju statistiku 2008 i vise asistencija!! A tim ovoliko napredovao za sezonu samo zbog njega kako kazu idolopoklonici. A 2011 bez drugog trenera i gomilom "povredjenih" igraca nisu tankovali za Kajri Irvinga,ne ne!!!

Marko

pre 2 godine

Isli su ispod pika zato sto su Campazzo i Rivers losi suteri za 3 poena...ejjj bre NBA liga 2021 godina oni te brane ispod pika kao da je Stefan Jovic ili Stefan Markovic u pitanju...strasno...
Znaci ti u danasnjem NBA nemas sta da trazis ako nemas dovoljno dobrih sutera za 3 poena posebno je bitno da "ball hendler" zna da sutne da te ne brane "ispod" i to je to nema sta da se doda, Denver nema nikakve sanse.

miki

pre 2 godine

Sve je odlično objasnio.Denver bez Mareja nije isti tim.Igrača tog nivoa nije lako nadoknaditi a opet su se egal držali do zadnjih 5-6 minuta.Portland jako dobro šutirao.Oni imaju mane i ova serija je daleko od gotove.Moraće Denver da zbije redove,pomoći će Bartonov povratak.
Denver generalno ne treba da gradi iznova,imaju mlado jezgro i da je Marej tu legitimni kandidat za trofej.
Da sam na njihovom mestu potrudio bih se svim silama da nadogradim ekipu sa Brendonom Klarkom iz Memfisa koji trenutno tamo ne igra a fantastičan je centar i ima mali i dugoročan ugovor.Pošto ne igra Memfis bi ga verovatno trejdovao za ne veliku cenu.Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).
Utisak je da bi Marej puno više doprineo da igra poziciju šutera,kao što je Finiks uradio sa Bukerom.
I još jedan čist šuter tu treba.
Osloboditi se Milsapa,Grina i eto kompaktnije i značajno jače ekipe.
Za plej-off ti treba 8-9 igrača,a oni imaju širok roster i trenutno nemaju koncentraciju kvaliteta.
Prva petorka sa novim plejem,Marejem,MPJ,Gordonom i Jokićem deluje jako+ klupa sa Kampacom,Riversom,još jednim šuterom,Klarkom,Bartonom

Aleks

pre 2 godine

Naravno da mu se smučilo. Za ove koji uporno ponavljaju Porterovih 1/10 za 3p. Ako je dve trojke šutnuo iz organizovanog napada, secite me. Sve preko ruke i sa 9-10m kao da je Lilard lično. I sve u prvim sekundama napada. Dečko nije mogao da promaši na obruču i iz reketa, umesto da trener uzme i nacrta mu akciju, on to očigledno ne ume. Ljudi se ponašaju kao da su ti promašaji igrača Denvera isključivo jer oni ne znaju da pogode za 3p, ali ima tu nešto i do Portlanda koji im je potpuno odsekao protok lopte. U tim trenucima treba da istupi trener i pokaže znanje koje ima, da prilagodi igru situaciji na terenu, da kaže igraču ej stani na loptu. MPJ je mlad i naravno željan dokazivanja. On ništa od toga nije uradio. Da navijam za Denver ne bih nikad prstom upirala na igrače, već na Melouna. Ta igra je njegovo ruglo. Slatkorečiv je a taktika mu šuplja.

$$$

pre 2 godine

Dok su igrali Marej i Barton, komentari su bili: Dva divljaka, IQ velicine patika (posebno Barton), trose lopte, ocajan procenat suta, ne daju Joki da se razmase, da uzme vise suteva, da pruzi maximum, trejdujte Bartona za dzabe, za kantu masti i dzak secera...
A sad? Komentari u stilu: Mnogo Denveru fale Marej i Barton...

sye

pre 2 godine

@Beks

Ukratko koliko se da primjetiti pacenik si ti, jedan od mnogih ali se trudis da budes lider papak. Dobro ti ide balegaru samo nastavi se blamirati. PS potpisi se imenom i prezimenom da se zna ko je glavna superdina. E jado jadni

Memfis

pre 2 godine

Стигла физички много доминантнија и много глупља верзија Милсапа. Једино је добар у закуцавањима, а то је битно само на ол-стар такмичењу. Мислим да после овог трејда испадају у првој рунди.
(Memfis, 25. mart 2021 17:58) # Link komentara
Preporučujem (+23)Ne preporučujem (-95)

Коментар након трејда за Гордона. Он је синоћ још и био добар какав је иначе. Без Мареја Денвер је уз Мемфис најслабија екипа Запада и то је то.
Чак и Портланд који је екипа за плеј ин (и играли би га да се није толико одужило са Леброн/Дејвис повратком), може да их разбуца у 5 мечева. Верујем да ће ипак серија бити завршена у 6.

sasa jokic

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.

Sasa

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Ozbiljan nivo neznanja.
Spominjaje necije nacionalne pripadnosti, moze biti apoliticno. Pogotovo na domacem portalu. 🤦
On je centar selekcije Srbij i Denver Nagetsa kao kluba za koji nastupa, svidelo se tebi ili ne.

Paja

pre 2 godine

Uzasna utakmica. Ne mogu da brane perimetar. Campazzo jednostavno nije za NBA. Portlandovi bekovi svi visi bar za pola glave od njega. Konstantno sutiraju preko njega, ne plase ga se ni malo.
MPJ odlican kao i Jokic. Ovi sto pricaju 1/10 za trojke - videli statistiku i odmah se uhvatili toga. Istina je da je od tih 10 pokusaja 8 bilo iz nemogucih pozicija na kraju napada.
Ako ne nadju nacin da im bar ometu sut za tri ovo je 4-0 za Portland.

ElHombre

pre 2 godine

Nikola Jokic posle prvih 33 playoff utakmica:

Vise poena od Robinsona, Mosesa i Duncana.

Vise skokova od Ewinga, Parisha i Pettita.

Vise asistencija od Jordana, Nasha i Wadea.

Nema igraca u istoriji NBA lige koji ima vise poena, skokova i asistencija od Jokica posle 33 playoff utakmica. Bravo nas MVP.

klaoklak

pre 2 godine

Drugim riječima, sad kad je sezona završila snalazite se bez mene.
Pa dobro, realno utakmice su odigrane ugovori isplaćeni, ono sve ostalo je drugo

mecvez

pre 2 godine

Ala ovde pacenika koliko hoces.
Bas mislim da Jokaru zabole sta neko srpce misli. Svi u NBA misle I govore da je super igrac , ne najbolji ok, ali ekipa b92 foruma zna bolje hahahahahahhaha

Beks

pre 2 godine

@Thetruth Boli tebe nesto drugo,a ja znam sta :)) @Sye Moje pravo ime i prezime je Karudian Veljkovic,zaprati me :DD U pravu si ja se trudim da izazovem reakcije kao sto je tvoja..kad znate da pljujete sve druge,da vidite kako izgleda kad vam se saspu cinjenice ili pak isti narativ koji vi koristite za druge igrace kao negativno!!

Luka

pre 2 godine

a sad sledi metlica za regularnog MVP sezone. MVP pravi je u playoffu:a tu su igraci tipa kavaj,lebron,batler,durant,devis majstori. bilo koji igrac od ovih u playoff da igra sa jokicem, jokic bi bio druga violina na svirali. jer on nema black mamba metalitet. Ali je bio najkorisniji igrac u regularnoj sezoni to stoji,ali isto tako najkorisniji i najbolji nije isto a ispred jokica ih ima min 10.
(alen, 23. maj 2021 09:52) # Link komentara

Nadam se da nece biti metlica videcemo mislim da Denver ima sanse. Neka se bore pa šta bude. Upravo kako si napisao MVP regularne sezone mora da bude Jokić niko ni ne raspravlja da li je najbolji ili najbolji ikada ili MVP playoffa vec upravo ovo sto si konstatovao odigrao je najbolje od svih u regularnon delu i treba da dobije MVP priznanje za regularni deo. Niko ovde svo ovo vreme i ne prica o necemu drugom. Svi se slazu da ima boljih to ti niko ne spori mozda ne bas deset ali sticajem okolnosti opravdano ili ne opravdano ti bolji nisu bolje odigrali ili su previse utakmica propustili regularni deo sezone koji je gotov. Zato bez obzira da li bilude metlica ili Jokic odigra katastrofalno mora da dobije MVP titulu jer je deo takmicenja za koji se dodeljuje vec zavrsen.

manovac

pre 2 godine

Potrebno je prihvatiti cinjenicu da je Denver krs od tima, koji je odlican kad imaju Mareja na nivou i kad se MPJ razigra. Osim toga, bez Jokica, ne bi videli play off...

Vlada

pre 2 godine

(alen, 23. maj 2021 09:52)

Druga violina na svirali... AHAHAHAHHAAHAHAAAA!!!

Toliko o tome koliko si relevantan da daš mišljenje o bilo čemu!

nenad

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Jedino sto he hos manje bitno je tvoj jadni komentar, ali od ogorcenih osoba ne moze bolje

nenad

pre 2 godine

Odbrana je pitanje volje, pre svega. Denver NE IGRA ODBRANU. Kada primis 120 koseva u plej ofu i to u svojoj dvorani onda je jasno da se radi ili o losoj ili o nespremnoj ekipi. Sve ozbiljne ekipe u plej ofu podignu odbranu i spreme neke takticke cake, ali u Denveru to nije slucaj. Izuzev Jokica, Portland je jaci na vecini drugih pozicija. A to je znacilo da se odbrana mora igrati fanaticno. Posebno na vanjski streljacki liniju Portlanda. Nista od toga nismo videli. Kampaco i Moris su osrednji bekovi za NBA, Rivers je nivo donjeg dela ABA lige, Porter je daleko od rutinera, Gordon prosek proseka, Milsep penzioner za ovaj nivo takmicenja..A skim ce Denver u drugi krug. Ko tu sem Jokića moze nesto u kontinuitetu da odigra? Smesi im se "metla" objelktivno. Eventualo u 5 meceva. Ako Nikola zeli prsten on ce morati da ide u tom u kome je moze uzeti. Denveru fali mnogo vise od Mareja za prsten. Meloun? Sve baca na jednu takticku kartu. Bez ikakvih promena ili varijacija. Samo plan A. Finale Zapada bice mu vrh karijere. Kao i vecina igraca Denvera i on je - osrednji trener. Zamislite Jokica u timu koji ima nekoliko zestokih trojkasa. Pa imao bi po 20 asistencija na utakmici.

Draza_Olmajti

pre 2 godine

Kaze neki Alen ovde u komentarima "Jokic bi bio druga violina na svirali". I sta ti dalje da diskutujes o bilo cemu sa takvim likovima. Prijatelju, ili je druga violina ili je zadnja rupa na svirali.

Milan

pre 2 godine

Dobija ovo Denver u 6. Ne znam zasto ljudi drame, tj odakle hejterima pravo ovoliko da se loze. Jedno je jasno, u kosarku se mnogo ne razumeju.

Portlant je igrao vec G1 sa 8 igraca. To je neodrzivo. Svaki igrac vuce neke udarce, povredice i slicno, rotacija pomaze. Denver jeste koristio 9, ali nisu igrali McGee i cekaju se Barton i PJ dozier. Odlgedao sam snimak cele utakmice. Koliko puta su bekovi otisli do kraja pored Jokica 4 5 puta, toliko je uspeo i da ih zaustavi, ali bas iz srca reketa je dosao do otvorene 3ke. To je fail timske odbrane. Portland je imao 19 bacanja, Denver 8. Portland je sutirao skoro 50% za 3, neke bas teske, a Melo (raspad) je pogodio dosta nerezonskih suteva. Ko misli da se tako dobija serija, grdno se vara.

Poenta je sa Denverova odbrana iako nije bila dobra, je otezala dosta suteva koji su usli. Portland a druge strane ne zna sta je odbrana. Gordon i Porter su zakucali brat bratu skupa 8 puta.

Malone koji nije mnogo talentovan da tokom utakmice nesto ispravi, dobro se ipak adaptira. 2x vracanje sa 1:3 moze samo ako znas da se prilagodis. Bolja rotacija, bez pomoci sa 2 igraca s klupe, i pustit CJ-a i Dame-a pobede solo sa 40+ minuta. MPJ da vise probija, manje divlja, kriterijum sudjenja da se na pocetku uspostavi i eto rezultata. Portland ako zeli da pobedi, tj njihov trener, mora jos igraca da uvede u rotaciju!

Zivi bili pa videli.

Zoran

pre 2 godine

Kao sto sam i ranije pisao Jokic nema s kim da igra. Sve su to ograniceni kosarkasi, jedino koji bi nesto mogao da uradi je Campazzo, ali ga Meloun nekako ogranicava, Porter meni ne bi igrao ni u drugoj ligi, imati los dan, se svima desi ali sutirati svaki put preko coveka koji ti je na sutu, to samo moze neko ko ima mali kosarkaski IQ.
Spominjete Jokica u odbrani kako je los, ok imam jedno pitanje ako Porter cuva coveka tako da mu ovaj prodje svaki put i iazdje na Jokica, sta bi ste vi uradili umesto Jokica? Izasli na tog coveka ili i dalje cuvali svog? Pazite to je 2 na 1 i da tu Jokic ili bilo koji drugi centar nema sta da trazi. Shvatite da prva linija odbrane Denvera je suplja i da jednostavno prodju kako hoce.
Toliko

123

pre 2 godine

Porter bi trebao malo da se krece da bi dosao do pozicije i suta za 3..Slazete se? I onda kazu , uvek je sutirao preko ruke? Pa ne moze on da bude sam da bi imao otvoren sut..Ovo je plej of. Kreci se.

Straight Outta München

pre 2 godine

Portland jma bolje igrace i to je to. Denver ima prednost samo na petici. Kada u PO neko povede 9 razlike u trecoj cetvrtini, ta utakmica mora da se “zakljuca”. Gledao sam drugo poluvreme, Portland ih je bukvalno rastavio na delove posle tih -9. Pogodili su sve sto su sutnuli, a sa druge strane Rivers i Kampaco ne mogu da dobace do obruca u par situacija.

Nba fan

pre 2 godine

@miki

Treba im jedan dobar plej da vodi igru,iskusan,sposoban da diktira ritam(možda DJ Agustin,TJ McConel,Rubio ili tako neko da igra timski).

Dj augustin? Mogao si reci i Jordan Clarkson. To su dva najnetimskija igraca u istoriji NBA :)
Pa DJ je svaku ekipu zeznuo za lovu, a onda se samo ispucavao kad udje u igru.

Tj McConel je fenomenalan, to pricam godinama vec. Idealan za Denver.

Goran

pre 2 godine

Zasto pisete stalno srpski centar? On je centar Denver Nagetsa I to mu je najbitnije u karijeri. Ako I odigra jednom u par godina neke utakmice za reprezentaciju opet mu je NBA ubedljivo najbitniji. Lepo vi od sada kada pisete o bilo kom kosarkasu napisite koje je nacije, jer je jelte to nekome bitno. U sve mesate politiku pa I u sport.
(Ufo, 23. maj 2021 09:59)

Druze, i da svi srbi na svetu prestanu da pominju da je Jokic srbin, to ce nastaviti da rade sportski novinari, koji to pomenu bar jednom u toku utakmice.
A ako to njima ne smeta, ne znam zasto bi tebi smetalo...tj, znam, boli komsija, al sta ces, takav je zivot.

2CRAZY

pre 2 godine

Sve je tacno, ali najtacnije je Porter 1/10....to je napravilo najvecu razliku. Plasio sam se da ce imati tremu u playoff-u, ali se nadam da ce “probiti led” i da ce osloboditi ruku.
(sasa jokic, 23. maj 2021 09:36)

Porter je vec igrao plejof prosle sezone, nije prvi put tu.

bmiles

pre 2 godine

Da me neko ne shvati pogresno,ali najslabija tacka ovog tima je trener Meloun!Sest godina vodi ovaj tim a nije naucio da se prilagodi situaciji ili kako bi mi rekli "oseti" utakmicu! Svaki iskusniji trener bi u trenutku kad su uhvatili prikljucak na samo 2 poena odmah ubacio Jokica a ne da se slepo drzi stalno iste seme da prodje 6 minuta cetvrte pa da ga ubaci.Treba neko da mu objasni da je ovo PO i da sa eksperimentisanjem ili stalno istom idejom je prevazidjen i da ne kazem procitan.Covek nezna da vodi tim i da isforsira igraca koji u tom trenutku pruza najvise.Prosle godine ga je spasio Mari protiv Portlanda a on jos uvek nije iskristalisao ko je taj koji ga moze odmeniti!Nije samo Mari u pitanju vec i ostali igraci koji su njegovim vodjenjem sa klupe da ne kazem upropasteni.Trener koji ne moze da uigra nijednu akciju vec iskljucivo se oslanja na igracko vece i ako krene Jokicu i Porteru.Ako se po jutru dan poznaje Denver nema sta da trzi u ovom duelu.Portland ioma vise "oruzja" i iznenadili su i Jokica jer su mu otezali njegove asistencije a duplirali ga gotovo uvek jer je to nacin kako se moze zaustaviti.Mozda se nesto promeni veceras ali tesko sa ovim trenerom!