Nedelja, 23.05.2021.

08:30

Jokić je imao samo jednu asistenciju: Lilard i Nurkić objasnili zašto

Srpski centar Nikola Jokić imao je samo jednu asistenciju u meču protiv Portland TrejlBlejzersa.

Izvor:

Jokiæ je imao samo jednu asistenciju: Lilard i Nurkiæ objasnili zašto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 2 godine

Pop

Bome kidisao je noćas Kampaco na njega, u prvom poluvremenu ga je i dobro čuvao pa je imao baš loše % iz igre, tukao gde je stigao. Ali Lilardu treba vrlo malo prostora, da veže dve trojke i eto njega u seriji. Mislim da će pokušati sa udvajanjem u G2, to je ranije davalo rezultate, a još bolje će biti po Denver ako saigrači ne budu koristili Dejmove povratne lopte.

statističar

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.
(Aleks, 23. maj 2021 12:14)

Ma koliko ti komentara imaš samo na jednom tekstu? Vidi, ja sam jedan od bivših UREDNIKA PORTALA B92 i uvek smo izbegavali da nekome dozvolimo više od tri komentara (fascinantno je kako tebi uspeva) da bi drugi mogli da dođu do izražaja. NA DRUŠTVENIM MREŽEMA GDE JE ONEMOGUĆENO BOLDOVANJE MOGU SE KORISTI VELIKA SLOVA! NAPISALA SI DA JE "NOTORAN LAŽ DA NIKO IZ DENVERA NIJE MOGAO VOLA DA UBODE ZA 3 POENA"??? IMA STATISTIKA NA SAJTU ESPN-A KOJU SAM NAPISAO I SVI SU VIDELI OSIM TEBE! DA PONOVIM PORTLAND 47,5% ZA 3P A DENVER BEDNIH 30,6% PA POGLEDAŠ BROJ ŠUTEVA ZA 3 POENA DENVERA I VIDIŠ DA SU SAMO JOŠ TRI TORJKE UBOLI IGRALA BI SE ZAVRŠNICA NA JEDAN POSED!!! Pogledaj celu sezonu Denvera, sve imaš na sajtu ESPN-a, svaku utakmicu - kada su imali oko 30% šut za 3 poena skoro UVEK SU GUBILI PROTIV BILO KOG PROTIVNIKA!

Sarkazam

pre 2 godine

"Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi."
A ko je MVP na istoku? Gluplje nesto nisam skoro procitao. Ovu utakmicu su odlucile trojke. Portland skoro 50%, a Denver jedva 30%. To je slaba tacka Denvera vec neko vreme, a sinoc ih je kostala utakmice. Bice bolje, ali los trade i gomila povredjenih... Nece se naigrati u ovom playofu nazalist. Ali MVP je MVP i to mu ne mogu uzeti

Roki

pre 2 godine

Mrgud

Bas je za poređenje šutiranje ispred zgrade i u profesionalno ligi gde su ulozi nemerljivi čuvaju te igrači koji treniraju ceo život.

Pop

pre 2 godine

Pdlicna postavka trenera Portlanda. Malone je malo dete. Tacno kao sto i treba - Jokic daje 30+ a Denver gubi jer nema druge, trece opcije. To je to. Drnverov problem je jos jednostavniji i zove se Lilard. Zalepi 3 igraca na njega da se izmenjuju i nista drugo. Ima ko ce napadati. Lilard mora da se bije i zakljuca. Nek da 20 poena iz slobodnih bacanja i to je bolje nego da vezuje trojke.

alen

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.
(crnazebra, 23. maj 2021 11:41)

ima prilike cek da prodje portland prvu rundu pa ce ih rastaviti ko prosle godine 4:0 hahahaha

Xp

pre 2 godine

@Aco

Naravno da su srecni jer su pobedili i uspela im je taktika. Ta razlika sa kojom su pobedili- e to ti je luft koji imaju da daju Jokicu. Znaci Jokic moze da da i 40,45 poena i Denver opet gubi jer niko drugi osim Jokica nije sposoban da igra na ovom nivou. Portland ovo dobija u pet , sest utakmica osim ako neko drugi osim Jokica ne pocne da igra. Nije Portland uradio nista spektakularno, pustili su Jokica da vitla a totalno odsekli druge igrace. Elementarno protiv protivnika koji ima samo jednog igraca.

Aleks

pre 2 godine

statističar

Ne viči, razumem tvoje gluposti i bez capsa. Prvo, ne spinujem, napisala sam procente iz igre i to je činjenica. Pisala sam i zašto je MPJ imao 1/10 za 3p, a ako ćeš ti da spinuješ da mu je sve asistirao Jokić, samo ćeš sebe pokopati. Kukate kako se mnogo šutira za 3p a sad vam je problem što igrači Denvera ne pogađaju na asistencije za 3p? Gde su ta spajanja sa košem od strane Kampaca, Jokića, Morisa, gde su asistencije u reket? Gde je akcija za MPJ-a od strane Melouna jer nije promašivao za 2p? Ako ne pogađaju za 3p, dešava se loše šutersko veče, ali iz igre su bili i bolji od Portlanda! TO su sve legitimna pitanja, a odgovor je da stvari ipak ne funkcionišu kako vi pišete. Nešto se pitao i Portland, a sada se pita Meloun za kog ćemo videti kako će odgovoriti na ovo.

Aleks

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.

tata

pre 2 godine

Lepo rekoh onomad, Jokić igra sa dva brisača parketa i dvojicom srećnika iz publike...
Ej bre, 11-1 za 3 MPJ. Pa jel šutir'o nogom ??
Meloun drži Jokića kraj 3/4 i pola 4/4 ???.
Lepo neko reče, sedne na kraju sezone sa menadžmentom i da im spisak želja...

Joe

pre 2 godine

Kosarka je vise od statistike. Gledam sinoc Doncica, napadacki je odigrao jako dobru utakmicu ali ono sto radi u odbrani je kriminalno. Drugi cuvaju njegove igrace dok on pod kosem ceka da uhvati jos jednu laganu loptu.
Svi oni koji svaku trecu utakmicu imaju statistiku 25/11/10 igraju za nabijanje iste.

pant-La

pre 2 godine

Nisam gledao ali kao da jesam, jokic isporucuje svoje protiv bilo koga bilo kada, zavisice od procenta otvorenih suteva ostalih igraca.. i naravno sudije mogu da kreiraju nesto svoje..

dd

pre 2 godine

denver je osakacen povredama i ima znatno kracu klupu,to je veliki hendikep a svaku ekipu.pogotovo ako ti ne igra jedan od kljucnih igraca.Jokic i mali Porter su preuzeli svu tezinu i odgovornost na svoja ledja a to je jako malo.doveli su 2 pojacanja koji su jos neuigrani.ali i pored toga odigrali su dobro sezonu,sto je stvarno neverovatno.puno znaci kada u timu imas MVP igraca koji ce uvek odigrati dobro i ispuniti ocekivanja.

ja vam garantujem da je Denver kompletan Portland ne bi imao ni najmanju sansu.jako je tesko voditi utakmicu kada trener ima kratku klupu i kada mu fale kvalitetni igraci.rotacija je nemoguca i taj nedostatak se oseti.play off zahteva kompletnu ekipu jer je sezona bila izuzetno naporna.i puno znaci kada imas sve igrace na raspolaganju,jer mozes da kalkulises i odmaras igrace.ovako su igraci neverovatno optereceni i fizicki i psihicki.jer nema ko da ih kvalitetno zameni.sta bi bi bilo da jokic nije odigrao sve utakmice?pa ne bi usli u play of.eto jos im se i Marey povredio koji moze ako ima svoj dan da odigra jako dobro i da preko 30p.i sada ga nema.jednostavno portland ima duzu klupu i proce dalje.

ANALiticar

pre 2 godine

Samo su pali u jednom trenutku, i to im se dešava često ove godine. Portland gazi konstantno, tako da ne smeju sebi da dozvole lošu četvrtinu

Ozymandias

pre 2 godine

Verujem da će biti gusto,ali verovatno prolazi Portland. Ne može jedan čovek sam,ni Džordan nije mogao. Plus mu Meloun ništa ne pomaže.

d fans

pre 2 godine

Izgubili ste usprkos obilatoj sudačkoj pomoći. Napomenuo sam ranije da Jokić ne ostvaruje prednost kojom bi došao do asistencije, dok Lillard to radi pa se i asistencije nakupe. Denver isto tako ne želi ostaviti debeljka 1 na 1 kod preuzimanja, pomažu i rezultat se vidi.
A pritom je opet pustio 50 koševa u reketu.

panter pudlica

pre 2 godine

Kada ti je ekipa statična, kada se saigrači ne kreću već stoje i glume gledaoce na tribinama, onda i da si 5 puta Medžik Džonson ne bi napravio asistenciju.
Ovi kao da su došli na odmor, a ne u plej of. Sramota je da svi očekuju od Jokića da sam dobije utakmicu. Kakvi su to saigrači?

Pera Ždera

pre 2 godine

Ali Nurkic kaze "pustili". Jasna je bila taktika ali svakako bolja rec bi bila "prihvatili", njegove poene a oduzeli razigravanje. Sitnica ali zulja :)

Mrgud

pre 2 godine

Profesionalbi kosarkas u najjacoj ligi koji prima milione je sutirao 1/11. Moj drugar, na 6 piva, iza zgrade na igralistu pogodio 10 trojki za redom. Pa da baca loptu iza ledja pogodio bi 2 od 11. Ja ne kapiram kako profesionalac kome je to jedini posao moze da sutira 1/11. Skinuo bih mu mesecnu platu.

crnazebra

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.

statističar

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.
(Aleks, 23. maj 2021 09:15)

ALEKS OPET SPINUJEŠ PODATKE??? MPJ IZ IGRE 57% TAČNO, AKOLIKO JE IMAO ZA 3 POENA? 1/10 - SAMO 10% NAJBOLJI TROJKAŠ DENVERA?!?!? POGLEDAJ TIMSKU STATISTIKU - PORTALND ZA 3 POENA 47,5% A SAMO 30,6% DENVER!!! River za 3 poena 1/5 i tako celu karijeru, oscilira - na jednoj utakmici 70% šut za 3 poena a na drugoj 20% i ZATO je bio do pre mesec dana igrač bez ugovora u bilo kom od 30 timova iako mu je tata igračka i trenerska legenda!!!

srb

pre 2 godine

Zvezda protiv reala pre par sezona u el, u zvezdi Bobinator koji je bio mvp regularnog dela te godine, pablo laso vodio real. Bobi dao preko 30p, fantasticna igra, nista od asistencija, real pobedio. Pitali su lasa zasto nisu udvajali Bobija na prijemu lopte nego su ga pustali 1 na 1 da igra a on je odgovorio da je upravo to razlog pobede jer bi Bobi dao svojim 25-35p u svakom slucaju samo sto bi jos plus razigravao ekipu. Tako se pobedjuju utakmice...

pop

pre 2 godine

denver ima jokića i to je sve.. portland ima nekoliko odličnih igrača.. biće čudo ako denver dobije jednu.. dobro je da imamo atlantu i bogija.. oni mogu do sl runde

ANALiticar

pre 2 godine

Mnogo loš šut za trojku celog tima, i mnogo loša odbrana trojke celog tima, Portland ih je ubio trojkama. U svim ostalim segmentima manje više sve ok. Biće teško ali ne i nemoguće vratiti brejk, dovoljno da Portland stane šut. Moraju bolje odbranu da igraju.

hm

pre 2 godine

Lagano, pustili ga da se ispucava, dok tim gubi. Jednostavno, vec vidjeno mnogo puta protiv Vestbruka i slicnih kojima je vazna statistika, a tim ko sisa.
Pored toga, Jokic kriminalan u odbrani, 80 poena su dali preko njega.

naklapalo

pre 2 godine

Nije mi jasno otkud među nama ovoliko “hejtera”, koji likuju zbog svakog Jokićevog “lošeg” momenta...
Važno je to što on želi da čini saigrače boljim, u Americi o njemu pričaju kao o najnesebičnijem superstaru u ligi; dečko se trudi da im olakša, da im pomogne - nekad uspe, nekad ne. Nije smak sveta.
Kad postigne 30+ poena i uhvati 15+ skokova, nedostaju mu asistencije; kad ubaci 15 poena, a podeli 18 asistencija, tad su ga “uništili”, “vratili na fabrička”.
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.

Petar

pre 2 godine

Tako se i zaustavlja tim. Ne pobedjuje se u NBA sa jednim igracem a Jokara ce svakako strpati jedno 30p pa onda bolje braniti sve ostale i svesti ih na minimum minimuma. A osakaceni povredama nije mnogo tesko

Beks

pre 2 godine

Asistencije nisu samo za suteve od 3 poena,Porter je imao 1-10 ali ukupno 12-21,57% suta. I naravno,prave u komentarima da mu je svih 11 lopti na sutu za 3 dodao Jokic pa mu je ovaj upropastio asistencije,a ustvari mu nije dodao skoro nijednu. @Noname Jokic jeste razigravac u Denveru i to jeste njegov posao a Kari je kombo pley kome je sut najopasnije oruzije po protivnika i zato Draymond Green je taj koji ima najvise dodavanja a nije pley. Takodje Green sad ima vise asistencija nego kad su uz Karija tu bili Durant,Kley i ostali,a vi koji pratite sport na flashscore to ne mozete da razumete.

bruce

pre 2 godine

Pa bilo bi asistencija, da se nisu njegovi ispromasivali debelo. Samo Porter da je sutirao prosecno, pobedili bi vec.
(Slovenac, 23. maj 2021 09:02)



porter imao 12/21 a sta bi bilo da je mccollum 8/20 bolje sutirao, tko bi onda dobio ?

ultrasrbin

pre 2 godine

(Dada, 23. maj 2021 09:03)
Ajde popi rasol ili neku lilulu posto ni ti ne znas sta si hteo da kazes.
Ova 2 seru ali je problem sut ostalih igraca. KPJ je imao 1/10 za 3.
Ja kada na basketu promasim 3 trojke zaredom saigraci hoce da me prebiju.

Radijator

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.



Ne, nego znaju da ne mogu da ga zaustave pa nece da trose energiju na nemoguću misiju.
Tako su isto pustali Seka, Ajversona,Dzordana...sve za koje znaš da ce svejedno da ti utrpaju svoje. Cuvas ostale i to ti je to.

NoName

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.
(Beks, 23. maj 2021 09:11)

Sine, Kari i Luka igraju na poziciji pleja. Posao su im asistencije.

Admiral

pre 2 godine

@ naklapalo, 23. maj 2021 10:11

Otud sto su to sve neostvareni ljudi koji se jos uvek grebu od roditelja za kafu i cigare a nasli da kritikuju Jokica koji zaradjuje milione, klasicni kompleksasi. Covek je opet ubacio 30+ poena, pa sta vi mislite da moze sam sve da pobedi? Nije on kriv sto se Marej povredio i sto nema adekvatne saigrace. Kritikuju ga nije imao asistencije, pa on je centar i nije mu poso da asistira. Koji centar sem njega daje koseve, asistira i ume da pogodi za tri? Cinjenica je da nije super star na nivou Le brona, Karija, Irvinga, ali je jedan od najkorisnijih i da ima adekvatne saigrace bio bi jos bolji, tako da ne brukajte se tim malicioznim komentarima sramotno je.

Ufo

pre 2 godine

Zasto svi pisete kako Jokic nije imao asistencije zato sto njegovi saigraci nisu mogli nista da pogode?! A jel mora da bude asistencija samo za tri poena? Jel postoji dodavanje za polaganje, kucanje, alejup? Zato sada mnogi imaju veliki broj asistencija jer se zalecu unutra I kada ne mogu da probiju bace loptu na trojku pa ako nekoga krene eto asistencijaa. Glupost. Koliko je Medzik Dzonson imao ast za trojke? Slabo, uglavnom su to bile ast za ispod kosa, u kontri, za cist kos, a ne dodam ti loptu ti sutnes sa 8 metara preko ruke pogodis I ja sam kao asistirao. Znam da se to racuna u ast, ali eto, ne krene sut I nema ni asistencija.

Tako mislio i Arčibald Rajs dok nije ...

pre 2 godine

...
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.
(naklapalo, 23. maj 2021 10:11)

Pa šta misliš zašto nam je tako kako nam je. Najjače da je zbog zlih spoljnih neprijatelja. Zato svi normalni i pobegoše iz zemlje i ne vraćaju se. Čak i oni koji debilni odu brzo shvate neke stvari.

Srpce

pre 2 godine

Zato sto je stetocina. Poklon bio da bude ispod 8.5 asistencija.
Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi.
Ladno Jokica pustali da poentira, pazi ga Kovington niko da udvoji...
I ta stetocina, koju izbusili u reketu, svojim saigracima nije dozvolila da nadju momentum...
Eto ga vas lazni MVP. Da on dodje do 30p na kako god a drugi neka gledaju utakmicu sa strane.
Vidio bih na istoku u PO kako bi poentirao.
Stetocina koja je realno sinoc pokazala svu svoju neupotrebljivost kada je PO igra u pitanju. Prosle godine ga izvuce Marej sa po 50p po utakmici ove godine nema Mareja a stetocina ne moze preko 35 i kad ga pustaju.

Dr

pre 2 godine

Ljudi, ne palite se. Ovi hejteri koji pljuju Jokića, Djokovića nisu naši ljudi, već iz našeg okruženja. Mnogi to rade kao profesionalni posao, tj, botine. Ima njih i preko Drine, Save i planina na jugu i istoku. .

Гиле

pre 2 godine

МПЈ јесте лоше шутирао за 3 али до средине 4/4 није могао да промаши за 2. Када вам је противнику повређено доста играча наравно да је најбоља тактика пусти Јокића и не дати да асистира за лаке поене. Преломна је била 3 четвртина у периоду када Портланд није могао да промаши за 3, а Денвер постигне 2 па некад промаши. Спољна линија Портланда је била одлична, чак и резервни играчи. Могућа је промена тактике ко Мелоуна, тако су прошле године стизали 1-3.Треба ипак рећи да је ово офанзивно слабија екипа, али одбрамбеног боља.

Salieri

pre 2 godine

Denver ima uzasnu transfer politiku, cista sreca ih je pogledala sa Jokicem i ukazivanjem poverenja od strane trenera. Pa Bjelica koji je jedva rezerva(potcenjeno) bi bio najbolji igrac uz Jokica i MPJ-a. Jokara cimaj kao i druge popularne zvezde, trazi konkretnog igraca koji ti odgovara da dovedu, skroji tim po tvojim zeljama, inace uzalud trud.

Dada

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.

Beks

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.

a

pre 2 godine

@Drnch Nurkić i ti pokušavate da nas ubedite kako je bosanac dobro čuvao Jo-
kića.Srbin dao 34 poena."Namerno ga pustio".Ta priča prolazi kod dece od 7 go-
dina.Lilard je pošteniji(iskren).Nisu hteli da mu dozvole....

Aleks

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.

Aleks

pre 2 godine

MPJ jeste za 3p šutirao loše, ali ne na Jokićeve asistencije, već je sam nerezonski pripaljivao u pokušaju da stignu rezultat. Većinom su bile u prvim sekundama napada...

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.
(Dada, 23. maj 2021 09:06)


Sa kim se ti svadjas, druze? Sam sa sobom? Ako vas je vise, nabolje je da posetis strucnu osobu.

obren

pre 2 godine

Dve zadnje utakmice dve iste taktike i dva ista rezultata.11-1 Sutira trojke MPJ. to iz publike ce bolje da sutira svako.Denver zamenio bolje za gore..igrace. Zadnje 3 godine cuvali Millsapa ko sveti gral a on ko penzioner a 30 miliona po sezoni a sad 10 .Belica je bolji od Gordona duplo ,MPJ SAMO IGRA DOBRO PROTIV LOSIH EKIPA CIM gusto on 11-1. Igra spora kako odgovara Portlandu. K.E. IM DA 18 U RANIM PEDESETIM. Denver pustio vrhske igrace zbog Millsapa ,Denver nema ni bekove ni krila ni centre SELEKCIJA IGRACA KO TAMIS IGRA KO DODJE. Zasto tolike povrede zato STO IGRAJU PO 40 MINUTA CELU SEZNU ISTI-SAD KAD SE POVREDILI DA IGRAJU ONI KOJI NISU IGRALI NIKAD...ETO REZULTATA. 10 MILIONA MILLSAP DA SU DALI 30 GRANTU ON BI OSTAO A MILLSAP UNUKA U KRILO.

Dada

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.

Taktika protiv Gs, strah od Karija, cuvaj samo njega, udvajaju ga, rizikuj za ostale, bez postovanja za njih.

Ali Denver ima slabiji tim od Gs ovde kazu? Kari jos da vise poena tako u obe utakmice nego Jokic kad je plan da brane druge vise. Inace govorili da Jokic sutne 26,27 puta da bi dao 50 poena.

Sasa

pre 2 godine

Nije baš kako su dozvoljava li da postiže koševe ili ima skokove, koliko je činjenica da Nikolini saigrači nisu mogli ništa skoro da pogode. Odatle i ispodprosečan broj asistencija od strane njega. Njima je potreban Džamal.

yeees

pre 2 godine

Pa kako da ima asistencija kad ovi njegovi saigrači vola ne mogu da ubodu. Iskreno ocekivao sam vise od Gordona od kada je dosao u Denver ali bar da je neki prosek, nego i ispod njega je. Sad je sve na Jokicu, mislim da su sanse i dalje 50:50,ali morace vec u prvoj seriji da zapne kao da je finale da bi prosli. Portland je sve samo ne lagan protivnik, popunjeni na svim pozicijama, iskusni, bice gusto ovde

Aleks

pre 2 godine

To je to, najbolja taktika tj. jedina koja može da upali! Svaka čast momci, dobar posao, mada ni Nikoli nije bilo lako da se bori. Sad ćemo videti kako će Meloun prilagoditi taktiku za G2, mada poznajući njega, Jokić je prepušten sam sebi xD

Drnch

pre 2 godine

Nurkic je solidno cuvao Jokica pa Portland nije morao da ga udvaja. Skoncentrisali su se na odbranu ostalih Denverovih igraca a ovi se pogubili. Sem Jokica, iskreno, ovakav Denver je krs od tima.

Aleks

pre 2 godine

To je to, najbolja taktika tj. jedina koja može da upali! Svaka čast momci, dobar posao, mada ni Nikoli nije bilo lako da se bori. Sad ćemo videti kako će Meloun prilagoditi taktiku za G2, mada poznajući njega, Jokić je prepušten sam sebi xD

Drnch

pre 2 godine

Nurkic je solidno cuvao Jokica pa Portland nije morao da ga udvaja. Skoncentrisali su se na odbranu ostalih Denverovih igraca a ovi se pogubili. Sem Jokica, iskreno, ovakav Denver je krs od tima.

a

pre 2 godine

@Drnch Nurkić i ti pokušavate da nas ubedite kako je bosanac dobro čuvao Jo-
kića.Srbin dao 34 poena."Namerno ga pustio".Ta priča prolazi kod dece od 7 go-
dina.Lilard je pošteniji(iskren).Nisu hteli da mu dozvole....

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.
(Dada, 23. maj 2021 09:06)


Sa kim se ti svadjas, druze? Sam sa sobom? Ako vas je vise, nabolje je da posetis strucnu osobu.

Sasa

pre 2 godine

Nije baš kako su dozvoljava li da postiže koševe ili ima skokove, koliko je činjenica da Nikolini saigrači nisu mogli ništa skoro da pogode. Odatle i ispodprosečan broj asistencija od strane njega. Njima je potreban Džamal.

yeees

pre 2 godine

Pa kako da ima asistencija kad ovi njegovi saigrači vola ne mogu da ubodu. Iskreno ocekivao sam vise od Gordona od kada je dosao u Denver ali bar da je neki prosek, nego i ispod njega je. Sad je sve na Jokicu, mislim da su sanse i dalje 50:50,ali morace vec u prvoj seriji da zapne kao da je finale da bi prosli. Portland je sve samo ne lagan protivnik, popunjeni na svim pozicijama, iskusni, bice gusto ovde

Salieri

pre 2 godine

Denver ima uzasnu transfer politiku, cista sreca ih je pogledala sa Jokicem i ukazivanjem poverenja od strane trenera. Pa Bjelica koji je jedva rezerva(potcenjeno) bi bio najbolji igrac uz Jokica i MPJ-a. Jokara cimaj kao i druge popularne zvezde, trazi konkretnog igraca koji ti odgovara da dovedu, skroji tim po tvojim zeljama, inace uzalud trud.

Aleks

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.

NoName

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.
(Beks, 23. maj 2021 09:11)

Sine, Kari i Luka igraju na poziciji pleja. Posao su im asistencije.

Dr

pre 2 godine

Ljudi, ne palite se. Ovi hejteri koji pljuju Jokića, Djokovića nisu naši ljudi, već iz našeg okruženja. Mnogi to rade kao profesionalni posao, tj, botine. Ima njih i preko Drine, Save i planina na jugu i istoku. .

Aleks

pre 2 godine

MPJ jeste za 3p šutirao loše, ali ne na Jokićeve asistencije, već je sam nerezonski pripaljivao u pokušaju da stignu rezultat. Većinom su bile u prvim sekundama napada...

naklapalo

pre 2 godine

Nije mi jasno otkud među nama ovoliko “hejtera”, koji likuju zbog svakog Jokićevog “lošeg” momenta...
Važno je to što on želi da čini saigrače boljim, u Americi o njemu pričaju kao o najnesebičnijem superstaru u ligi; dečko se trudi da im olakša, da im pomogne - nekad uspe, nekad ne. Nije smak sveta.
Kad postigne 30+ poena i uhvati 15+ skokova, nedostaju mu asistencije; kad ubaci 15 poena, a podeli 18 asistencija, tad su ga “uništili”, “vratili na fabrička”.
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.

obren

pre 2 godine

Dve zadnje utakmice dve iste taktike i dva ista rezultata.11-1 Sutira trojke MPJ. to iz publike ce bolje da sutira svako.Denver zamenio bolje za gore..igrace. Zadnje 3 godine cuvali Millsapa ko sveti gral a on ko penzioner a 30 miliona po sezoni a sad 10 .Belica je bolji od Gordona duplo ,MPJ SAMO IGRA DOBRO PROTIV LOSIH EKIPA CIM gusto on 11-1. Igra spora kako odgovara Portlandu. K.E. IM DA 18 U RANIM PEDESETIM. Denver pustio vrhske igrace zbog Millsapa ,Denver nema ni bekove ni krila ni centre SELEKCIJA IGRACA KO TAMIS IGRA KO DODJE. Zasto tolike povrede zato STO IGRAJU PO 40 MINUTA CELU SEZNU ISTI-SAD KAD SE POVREDILI DA IGRAJU ONI KOJI NISU IGRALI NIKAD...ETO REZULTATA. 10 MILIONA MILLSAP DA SU DALI 30 GRANTU ON BI OSTAO A MILLSAP UNUKA U KRILO.

Radijator

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.



Ne, nego znaju da ne mogu da ga zaustave pa nece da trose energiju na nemoguću misiju.
Tako su isto pustali Seka, Ajversona,Dzordana...sve za koje znaš da ce svejedno da ti utrpaju svoje. Cuvas ostale i to ti je to.

Dada

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.

Гиле

pre 2 godine

МПЈ јесте лоше шутирао за 3 али до средине 4/4 није могао да промаши за 2. Када вам је противнику повређено доста играча наравно да је најбоља тактика пусти Јокића и не дати да асистира за лаке поене. Преломна је била 3 четвртина у периоду када Портланд није могао да промаши за 3, а Денвер постигне 2 па некад промаши. Спољна линија Портланда је била одлична, чак и резервни играчи. Могућа је промена тактике ко Мелоуна, тако су прошле године стизали 1-3.Треба ипак рећи да је ово офанзивно слабија екипа, али одбрамбеног боља.

Pera Ždera

pre 2 godine

Ali Nurkic kaze "pustili". Jasna je bila taktika ali svakako bolja rec bi bila "prihvatili", njegove poene a oduzeli razigravanje. Sitnica ali zulja :)

bruce

pre 2 godine

Pa bilo bi asistencija, da se nisu njegovi ispromasivali debelo. Samo Porter da je sutirao prosecno, pobedili bi vec.
(Slovenac, 23. maj 2021 09:02)



porter imao 12/21 a sta bi bilo da je mccollum 8/20 bolje sutirao, tko bi onda dobio ?

ultrasrbin

pre 2 godine

(Dada, 23. maj 2021 09:03)
Ajde popi rasol ili neku lilulu posto ni ti ne znas sta si hteo da kazes.
Ova 2 seru ali je problem sut ostalih igraca. KPJ je imao 1/10 za 3.
Ja kada na basketu promasim 3 trojke zaredom saigraci hoce da me prebiju.

Admiral

pre 2 godine

@ naklapalo, 23. maj 2021 10:11

Otud sto su to sve neostvareni ljudi koji se jos uvek grebu od roditelja za kafu i cigare a nasli da kritikuju Jokica koji zaradjuje milione, klasicni kompleksasi. Covek je opet ubacio 30+ poena, pa sta vi mislite da moze sam sve da pobedi? Nije on kriv sto se Marej povredio i sto nema adekvatne saigrace. Kritikuju ga nije imao asistencije, pa on je centar i nije mu poso da asistira. Koji centar sem njega daje koseve, asistira i ume da pogodi za tri? Cinjenica je da nije super star na nivou Le brona, Karija, Irvinga, ali je jedan od najkorisnijih i da ima adekvatne saigrace bio bi jos bolji, tako da ne brukajte se tim malicioznim komentarima sramotno je.

srb

pre 2 godine

Zvezda protiv reala pre par sezona u el, u zvezdi Bobinator koji je bio mvp regularnog dela te godine, pablo laso vodio real. Bobi dao preko 30p, fantasticna igra, nista od asistencija, real pobedio. Pitali su lasa zasto nisu udvajali Bobija na prijemu lopte nego su ga pustali 1 na 1 da igra a on je odgovorio da je upravo to razlog pobede jer bi Bobi dao svojim 25-35p u svakom slucaju samo sto bi jos plus razigravao ekipu. Tako se pobedjuju utakmice...

ANALiticar

pre 2 godine

Mnogo loš šut za trojku celog tima, i mnogo loša odbrana trojke celog tima, Portland ih je ubio trojkama. U svim ostalim segmentima manje više sve ok. Biće teško ali ne i nemoguće vratiti brejk, dovoljno da Portland stane šut. Moraju bolje odbranu da igraju.

Tako mislio i Arčibald Rajs dok nije ...

pre 2 godine

...
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.
(naklapalo, 23. maj 2021 10:11)

Pa šta misliš zašto nam je tako kako nam je. Najjače da je zbog zlih spoljnih neprijatelja. Zato svi normalni i pobegoše iz zemlje i ne vraćaju se. Čak i oni koji debilni odu brzo shvate neke stvari.

Beks

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.

hm

pre 2 godine

Lagano, pustili ga da se ispucava, dok tim gubi. Jednostavno, vec vidjeno mnogo puta protiv Vestbruka i slicnih kojima je vazna statistika, a tim ko sisa.
Pored toga, Jokic kriminalan u odbrani, 80 poena su dali preko njega.

Petar

pre 2 godine

Tako se i zaustavlja tim. Ne pobedjuje se u NBA sa jednim igracem a Jokara ce svakako strpati jedno 30p pa onda bolje braniti sve ostale i svesti ih na minimum minimuma. A osakaceni povredama nije mnogo tesko

Joe

pre 2 godine

Kosarka je vise od statistike. Gledam sinoc Doncica, napadacki je odigrao jako dobru utakmicu ali ono sto radi u odbrani je kriminalno. Drugi cuvaju njegove igrace dok on pod kosem ceka da uhvati jos jednu laganu loptu.
Svi oni koji svaku trecu utakmicu imaju statistiku 25/11/10 igraju za nabijanje iste.

Beks

pre 2 godine

Asistencije nisu samo za suteve od 3 poena,Porter je imao 1-10 ali ukupno 12-21,57% suta. I naravno,prave u komentarima da mu je svih 11 lopti na sutu za 3 dodao Jokic pa mu je ovaj upropastio asistencije,a ustvari mu nije dodao skoro nijednu. @Noname Jokic jeste razigravac u Denveru i to jeste njegov posao a Kari je kombo pley kome je sut najopasnije oruzije po protivnika i zato Draymond Green je taj koji ima najvise dodavanja a nije pley. Takodje Green sad ima vise asistencija nego kad su uz Karija tu bili Durant,Kley i ostali,a vi koji pratite sport na flashscore to ne mozete da razumete.

pant-La

pre 2 godine

Nisam gledao ali kao da jesam, jokic isporucuje svoje protiv bilo koga bilo kada, zavisice od procenta otvorenih suteva ostalih igraca.. i naravno sudije mogu da kreiraju nesto svoje..

Ufo

pre 2 godine

Zasto svi pisete kako Jokic nije imao asistencije zato sto njegovi saigraci nisu mogli nista da pogode?! A jel mora da bude asistencija samo za tri poena? Jel postoji dodavanje za polaganje, kucanje, alejup? Zato sada mnogi imaju veliki broj asistencija jer se zalecu unutra I kada ne mogu da probiju bace loptu na trojku pa ako nekoga krene eto asistencijaa. Glupost. Koliko je Medzik Dzonson imao ast za trojke? Slabo, uglavnom su to bile ast za ispod kosa, u kontri, za cist kos, a ne dodam ti loptu ti sutnes sa 8 metara preko ruke pogodis I ja sam kao asistirao. Znam da se to racuna u ast, ali eto, ne krene sut I nema ni asistencija.

Dada

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.

Taktika protiv Gs, strah od Karija, cuvaj samo njega, udvajaju ga, rizikuj za ostale, bez postovanja za njih.

Ali Denver ima slabiji tim od Gs ovde kazu? Kari jos da vise poena tako u obe utakmice nego Jokic kad je plan da brane druge vise. Inace govorili da Jokic sutne 26,27 puta da bi dao 50 poena.

Mrgud

pre 2 godine

Profesionalbi kosarkas u najjacoj ligi koji prima milione je sutirao 1/11. Moj drugar, na 6 piva, iza zgrade na igralistu pogodio 10 trojki za redom. Pa da baca loptu iza ledja pogodio bi 2 od 11. Ja ne kapiram kako profesionalac kome je to jedini posao moze da sutira 1/11. Skinuo bih mu mesecnu platu.

statističar

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.
(Aleks, 23. maj 2021 09:15)

ALEKS OPET SPINUJEŠ PODATKE??? MPJ IZ IGRE 57% TAČNO, AKOLIKO JE IMAO ZA 3 POENA? 1/10 - SAMO 10% NAJBOLJI TROJKAŠ DENVERA?!?!? POGLEDAJ TIMSKU STATISTIKU - PORTALND ZA 3 POENA 47,5% A SAMO 30,6% DENVER!!! River za 3 poena 1/5 i tako celu karijeru, oscilira - na jednoj utakmici 70% šut za 3 poena a na drugoj 20% i ZATO je bio do pre mesec dana igrač bez ugovora u bilo kom od 30 timova iako mu je tata igračka i trenerska legenda!!!

tata

pre 2 godine

Lepo rekoh onomad, Jokić igra sa dva brisača parketa i dvojicom srećnika iz publike...
Ej bre, 11-1 za 3 MPJ. Pa jel šutir'o nogom ??
Meloun drži Jokića kraj 3/4 i pola 4/4 ???.
Lepo neko reče, sedne na kraju sezone sa menadžmentom i da im spisak želja...

Xp

pre 2 godine

@Aco

Naravno da su srecni jer su pobedili i uspela im je taktika. Ta razlika sa kojom su pobedili- e to ti je luft koji imaju da daju Jokicu. Znaci Jokic moze da da i 40,45 poena i Denver opet gubi jer niko drugi osim Jokica nije sposoban da igra na ovom nivou. Portland ovo dobija u pet , sest utakmica osim ako neko drugi osim Jokica ne pocne da igra. Nije Portland uradio nista spektakularno, pustili su Jokica da vitla a totalno odsekli druge igrace. Elementarno protiv protivnika koji ima samo jednog igraca.

Ozymandias

pre 2 godine

Verujem da će biti gusto,ali verovatno prolazi Portland. Ne može jedan čovek sam,ni Džordan nije mogao. Plus mu Meloun ništa ne pomaže.

dd

pre 2 godine

denver je osakacen povredama i ima znatno kracu klupu,to je veliki hendikep a svaku ekipu.pogotovo ako ti ne igra jedan od kljucnih igraca.Jokic i mali Porter su preuzeli svu tezinu i odgovornost na svoja ledja a to je jako malo.doveli su 2 pojacanja koji su jos neuigrani.ali i pored toga odigrali su dobro sezonu,sto je stvarno neverovatno.puno znaci kada u timu imas MVP igraca koji ce uvek odigrati dobro i ispuniti ocekivanja.

ja vam garantujem da je Denver kompletan Portland ne bi imao ni najmanju sansu.jako je tesko voditi utakmicu kada trener ima kratku klupu i kada mu fale kvalitetni igraci.rotacija je nemoguca i taj nedostatak se oseti.play off zahteva kompletnu ekipu jer je sezona bila izuzetno naporna.i puno znaci kada imas sve igrace na raspolaganju,jer mozes da kalkulises i odmaras igrace.ovako su igraci neverovatno optereceni i fizicki i psihicki.jer nema ko da ih kvalitetno zameni.sta bi bi bilo da jokic nije odigrao sve utakmice?pa ne bi usli u play of.eto jos im se i Marey povredio koji moze ako ima svoj dan da odigra jako dobro i da preko 30p.i sada ga nema.jednostavno portland ima duzu klupu i proce dalje.

panter pudlica

pre 2 godine

Kada ti je ekipa statična, kada se saigrači ne kreću već stoje i glume gledaoce na tribinama, onda i da si 5 puta Medžik Džonson ne bi napravio asistenciju.
Ovi kao da su došli na odmor, a ne u plej of. Sramota je da svi očekuju od Jokića da sam dobije utakmicu. Kakvi su to saigrači?

Aleks

pre 2 godine

statističar

Ne viči, razumem tvoje gluposti i bez capsa. Prvo, ne spinujem, napisala sam procente iz igre i to je činjenica. Pisala sam i zašto je MPJ imao 1/10 za 3p, a ako ćeš ti da spinuješ da mu je sve asistirao Jokić, samo ćeš sebe pokopati. Kukate kako se mnogo šutira za 3p a sad vam je problem što igrači Denvera ne pogađaju na asistencije za 3p? Gde su ta spajanja sa košem od strane Kampaca, Jokića, Morisa, gde su asistencije u reket? Gde je akcija za MPJ-a od strane Melouna jer nije promašivao za 2p? Ako ne pogađaju za 3p, dešava se loše šutersko veče, ali iz igre su bili i bolji od Portlanda! TO su sve legitimna pitanja, a odgovor je da stvari ipak ne funkcionišu kako vi pišete. Nešto se pitao i Portland, a sada se pita Meloun za kog ćemo videti kako će odgovoriti na ovo.

Pop

pre 2 godine

Pdlicna postavka trenera Portlanda. Malone je malo dete. Tacno kao sto i treba - Jokic daje 30+ a Denver gubi jer nema druge, trece opcije. To je to. Drnverov problem je jos jednostavniji i zove se Lilard. Zalepi 3 igraca na njega da se izmenjuju i nista drugo. Ima ko ce napadati. Lilard mora da se bije i zakljuca. Nek da 20 poena iz slobodnih bacanja i to je bolje nego da vezuje trojke.

ANALiticar

pre 2 godine

Samo su pali u jednom trenutku, i to im se dešava često ove godine. Portland gazi konstantno, tako da ne smeju sebi da dozvole lošu četvrtinu

Srpce

pre 2 godine

Zato sto je stetocina. Poklon bio da bude ispod 8.5 asistencija.
Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi.
Ladno Jokica pustali da poentira, pazi ga Kovington niko da udvoji...
I ta stetocina, koju izbusili u reketu, svojim saigracima nije dozvolila da nadju momentum...
Eto ga vas lazni MVP. Da on dodje do 30p na kako god a drugi neka gledaju utakmicu sa strane.
Vidio bih na istoku u PO kako bi poentirao.
Stetocina koja je realno sinoc pokazala svu svoju neupotrebljivost kada je PO igra u pitanju. Prosle godine ga izvuce Marej sa po 50p po utakmici ove godine nema Mareja a stetocina ne moze preko 35 i kad ga pustaju.

pop

pre 2 godine

denver ima jokića i to je sve.. portland ima nekoliko odličnih igrača.. biće čudo ako denver dobije jednu.. dobro je da imamo atlantu i bogija.. oni mogu do sl runde

crnazebra

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.

Aleks

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.

Sarkazam

pre 2 godine

"Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi."
A ko je MVP na istoku? Gluplje nesto nisam skoro procitao. Ovu utakmicu su odlucile trojke. Portland skoro 50%, a Denver jedva 30%. To je slaba tacka Denvera vec neko vreme, a sinoc ih je kostala utakmice. Bice bolje, ali los trade i gomila povredjenih... Nece se naigrati u ovom playofu nazalist. Ali MVP je MVP i to mu ne mogu uzeti

statističar

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.
(Aleks, 23. maj 2021 12:14)

Ma koliko ti komentara imaš samo na jednom tekstu? Vidi, ja sam jedan od bivših UREDNIKA PORTALA B92 i uvek smo izbegavali da nekome dozvolimo više od tri komentara (fascinantno je kako tebi uspeva) da bi drugi mogli da dođu do izražaja. NA DRUŠTVENIM MREŽEMA GDE JE ONEMOGUĆENO BOLDOVANJE MOGU SE KORISTI VELIKA SLOVA! NAPISALA SI DA JE "NOTORAN LAŽ DA NIKO IZ DENVERA NIJE MOGAO VOLA DA UBODE ZA 3 POENA"??? IMA STATISTIKA NA SAJTU ESPN-A KOJU SAM NAPISAO I SVI SU VIDELI OSIM TEBE! DA PONOVIM PORTLAND 47,5% ZA 3P A DENVER BEDNIH 30,6% PA POGLEDAŠ BROJ ŠUTEVA ZA 3 POENA DENVERA I VIDIŠ DA SU SAMO JOŠ TRI TORJKE UBOLI IGRALA BI SE ZAVRŠNICA NA JEDAN POSED!!! Pogledaj celu sezonu Denvera, sve imaš na sajtu ESPN-a, svaku utakmicu - kada su imali oko 30% šut za 3 poena skoro UVEK SU GUBILI PROTIV BILO KOG PROTIVNIKA!

d fans

pre 2 godine

Izgubili ste usprkos obilatoj sudačkoj pomoći. Napomenuo sam ranije da Jokić ne ostvaruje prednost kojom bi došao do asistencije, dok Lillard to radi pa se i asistencije nakupe. Denver isto tako ne želi ostaviti debeljka 1 na 1 kod preuzimanja, pomažu i rezultat se vidi.
A pritom je opet pustio 50 koševa u reketu.

Roki

pre 2 godine

Mrgud

Bas je za poređenje šutiranje ispred zgrade i u profesionalno ligi gde su ulozi nemerljivi čuvaju te igrači koji treniraju ceo život.

Aleks

pre 2 godine

Pop

Bome kidisao je noćas Kampaco na njega, u prvom poluvremenu ga je i dobro čuvao pa je imao baš loše % iz igre, tukao gde je stigao. Ali Lilardu treba vrlo malo prostora, da veže dve trojke i eto njega u seriji. Mislim da će pokušati sa udvajanjem u G2, to je ranije davalo rezultate, a još bolje će biti po Denver ako saigrači ne budu koristili Dejmove povratne lopte.

alen

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.
(crnazebra, 23. maj 2021 11:41)

ima prilike cek da prodje portland prvu rundu pa ce ih rastaviti ko prosle godine 4:0 hahahaha

Dada

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.

Srpce

pre 2 godine

Zato sto je stetocina. Poklon bio da bude ispod 8.5 asistencija.
Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi.
Ladno Jokica pustali da poentira, pazi ga Kovington niko da udvoji...
I ta stetocina, koju izbusili u reketu, svojim saigracima nije dozvolila da nadju momentum...
Eto ga vas lazni MVP. Da on dodje do 30p na kako god a drugi neka gledaju utakmicu sa strane.
Vidio bih na istoku u PO kako bi poentirao.
Stetocina koja je realno sinoc pokazala svu svoju neupotrebljivost kada je PO igra u pitanju. Prosle godine ga izvuce Marej sa po 50p po utakmici ove godine nema Mareja a stetocina ne moze preko 35 i kad ga pustaju.

Dada

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.

Taktika protiv Gs, strah od Karija, cuvaj samo njega, udvajaju ga, rizikuj za ostale, bez postovanja za njih.

Ali Denver ima slabiji tim od Gs ovde kazu? Kari jos da vise poena tako u obe utakmice nego Jokic kad je plan da brane druge vise. Inace govorili da Jokic sutne 26,27 puta da bi dao 50 poena.

hm

pre 2 godine

Lagano, pustili ga da se ispucava, dok tim gubi. Jednostavno, vec vidjeno mnogo puta protiv Vestbruka i slicnih kojima je vazna statistika, a tim ko sisa.
Pored toga, Jokic kriminalan u odbrani, 80 poena su dali preko njega.

Beks

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.

a

pre 2 godine

@Drnch Nurkić i ti pokušavate da nas ubedite kako je bosanac dobro čuvao Jo-
kića.Srbin dao 34 poena."Namerno ga pustio".Ta priča prolazi kod dece od 7 go-
dina.Lilard je pošteniji(iskren).Nisu hteli da mu dozvole....

Dr

pre 2 godine

Ljudi, ne palite se. Ovi hejteri koji pljuju Jokića, Djokovića nisu naši ljudi, već iz našeg okruženja. Mnogi to rade kao profesionalni posao, tj, botine. Ima njih i preko Drine, Save i planina na jugu i istoku. .

d fans

pre 2 godine

Izgubili ste usprkos obilatoj sudačkoj pomoći. Napomenuo sam ranije da Jokić ne ostvaruje prednost kojom bi došao do asistencije, dok Lillard to radi pa se i asistencije nakupe. Denver isto tako ne želi ostaviti debeljka 1 na 1 kod preuzimanja, pomažu i rezultat se vidi.
A pritom je opet pustio 50 koševa u reketu.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

I da, sad nema s kim da igra? Pa cek, kad Kari imao 3 asistencije bili komentari ne moze tako, mora igrace da cini boljim, jer to Jokic radi. Sad 1 asistencija, ne valjaju saigraci, nemaju pojma? Pa sto ih ne napravi boljim danas? Pa mvp je.
(Dada, 23. maj 2021 09:06)


Sa kim se ti svadjas, druze? Sam sa sobom? Ako vas je vise, nabolje je da posetis strucnu osobu.

Pera Ždera

pre 2 godine

Ali Nurkic kaze "pustili". Jasna je bila taktika ali svakako bolja rec bi bila "prihvatili", njegove poene a oduzeli razigravanje. Sitnica ali zulja :)

yeees

pre 2 godine

Pa kako da ima asistencija kad ovi njegovi saigrači vola ne mogu da ubodu. Iskreno ocekivao sam vise od Gordona od kada je dosao u Denver ali bar da je neki prosek, nego i ispod njega je. Sad je sve na Jokicu, mislim da su sanse i dalje 50:50,ali morace vec u prvoj seriji da zapne kao da je finale da bi prosli. Portland je sve samo ne lagan protivnik, popunjeni na svim pozicijama, iskusni, bice gusto ovde

obren

pre 2 godine

Dve zadnje utakmice dve iste taktike i dva ista rezultata.11-1 Sutira trojke MPJ. to iz publike ce bolje da sutira svako.Denver zamenio bolje za gore..igrace. Zadnje 3 godine cuvali Millsapa ko sveti gral a on ko penzioner a 30 miliona po sezoni a sad 10 .Belica je bolji od Gordona duplo ,MPJ SAMO IGRA DOBRO PROTIV LOSIH EKIPA CIM gusto on 11-1. Igra spora kako odgovara Portlandu. K.E. IM DA 18 U RANIM PEDESETIM. Denver pustio vrhske igrace zbog Millsapa ,Denver nema ni bekove ni krila ni centre SELEKCIJA IGRACA KO TAMIS IGRA KO DODJE. Zasto tolike povrede zato STO IGRAJU PO 40 MINUTA CELU SEZNU ISTI-SAD KAD SE POVREDILI DA IGRAJU ONI KOJI NISU IGRALI NIKAD...ETO REZULTATA. 10 MILIONA MILLSAP DA SU DALI 30 GRANTU ON BI OSTAO A MILLSAP UNUKA U KRILO.

Mrgud

pre 2 godine

Profesionalbi kosarkas u najjacoj ligi koji prima milione je sutirao 1/11. Moj drugar, na 6 piva, iza zgrade na igralistu pogodio 10 trojki za redom. Pa da baca loptu iza ledja pogodio bi 2 od 11. Ja ne kapiram kako profesionalac kome je to jedini posao moze da sutira 1/11. Skinuo bih mu mesecnu platu.

Drnch

pre 2 godine

Nurkic je solidno cuvao Jokica pa Portland nije morao da ga udvaja. Skoncentrisali su se na odbranu ostalih Denverovih igraca a ovi se pogubili. Sem Jokica, iskreno, ovakav Denver je krs od tima.

bruce

pre 2 godine

Pa bilo bi asistencija, da se nisu njegovi ispromasivali debelo. Samo Porter da je sutirao prosecno, pobedili bi vec.
(Slovenac, 23. maj 2021 09:02)



porter imao 12/21 a sta bi bilo da je mccollum 8/20 bolje sutirao, tko bi onda dobio ?

Beks

pre 2 godine

Asistencije nisu samo za suteve od 3 poena,Porter je imao 1-10 ali ukupno 12-21,57% suta. I naravno,prave u komentarima da mu je svih 11 lopti na sutu za 3 dodao Jokic pa mu je ovaj upropastio asistencije,a ustvari mu nije dodao skoro nijednu. @Noname Jokic jeste razigravac u Denveru i to jeste njegov posao a Kari je kombo pley kome je sut najopasnije oruzije po protivnika i zato Draymond Green je taj koji ima najvise dodavanja a nije pley. Takodje Green sad ima vise asistencija nego kad su uz Karija tu bili Durant,Kley i ostali,a vi koji pratite sport na flashscore to ne mozete da razumete.

Joe

pre 2 godine

Kosarka je vise od statistike. Gledam sinoc Doncica, napadacki je odigrao jako dobru utakmicu ali ono sto radi u odbrani je kriminalno. Drugi cuvaju njegove igrace dok on pod kosem ceka da uhvati jos jednu laganu loptu.
Svi oni koji svaku trecu utakmicu imaju statistiku 25/11/10 igraju za nabijanje iste.

crnazebra

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.

Admiral

pre 2 godine

@ naklapalo, 23. maj 2021 10:11

Otud sto su to sve neostvareni ljudi koji se jos uvek grebu od roditelja za kafu i cigare a nasli da kritikuju Jokica koji zaradjuje milione, klasicni kompleksasi. Covek je opet ubacio 30+ poena, pa sta vi mislite da moze sam sve da pobedi? Nije on kriv sto se Marej povredio i sto nema adekvatne saigrace. Kritikuju ga nije imao asistencije, pa on je centar i nije mu poso da asistira. Koji centar sem njega daje koseve, asistira i ume da pogodi za tri? Cinjenica je da nije super star na nivou Le brona, Karija, Irvinga, ali je jedan od najkorisnijih i da ima adekvatne saigrace bio bi jos bolji, tako da ne brukajte se tim malicioznim komentarima sramotno je.

Aleks

pre 2 godine

To je to, najbolja taktika tj. jedina koja može da upali! Svaka čast momci, dobar posao, mada ni Nikoli nije bilo lako da se bori. Sad ćemo videti kako će Meloun prilagoditi taktiku za G2, mada poznajući njega, Jokić je prepušten sam sebi xD

NoName

pre 2 godine

Kao po obicaju gomila izgovora i pravdanja u komentarima,da je ovo Luka Doncic vec bi ga napljuvali zbog jedne asistencije bez obzira dal su mu saigraci promasivali,kao sto napljuvase Karija zbog "samo" 5 asistencija.
(Beks, 23. maj 2021 09:11)

Sine, Kari i Luka igraju na poziciji pleja. Posao su im asistencije.

Ufo

pre 2 godine

Zasto svi pisete kako Jokic nije imao asistencije zato sto njegovi saigraci nisu mogli nista da pogode?! A jel mora da bude asistencija samo za tri poena? Jel postoji dodavanje za polaganje, kucanje, alejup? Zato sada mnogi imaju veliki broj asistencija jer se zalecu unutra I kada ne mogu da probiju bace loptu na trojku pa ako nekoga krene eto asistencijaa. Glupost. Koliko je Medzik Dzonson imao ast za trojke? Slabo, uglavnom su to bile ast za ispod kosa, u kontri, za cist kos, a ne dodam ti loptu ti sutnes sa 8 metara preko ruke pogodis I ja sam kao asistirao. Znam da se to racuna u ast, ali eto, ne krene sut I nema ni asistencija.

Sasa

pre 2 godine

Nije baš kako su dozvoljava li da postiže koševe ili ima skokove, koliko je činjenica da Nikolini saigrači nisu mogli ništa skoro da pogode. Odatle i ispodprosečan broj asistencija od strane njega. Njima je potreban Džamal.

dd

pre 2 godine

denver je osakacen povredama i ima znatno kracu klupu,to je veliki hendikep a svaku ekipu.pogotovo ako ti ne igra jedan od kljucnih igraca.Jokic i mali Porter su preuzeli svu tezinu i odgovornost na svoja ledja a to je jako malo.doveli su 2 pojacanja koji su jos neuigrani.ali i pored toga odigrali su dobro sezonu,sto je stvarno neverovatno.puno znaci kada u timu imas MVP igraca koji ce uvek odigrati dobro i ispuniti ocekivanja.

ja vam garantujem da je Denver kompletan Portland ne bi imao ni najmanju sansu.jako je tesko voditi utakmicu kada trener ima kratku klupu i kada mu fale kvalitetni igraci.rotacija je nemoguca i taj nedostatak se oseti.play off zahteva kompletnu ekipu jer je sezona bila izuzetno naporna.i puno znaci kada imas sve igrace na raspolaganju,jer mozes da kalkulises i odmaras igrace.ovako su igraci neverovatno optereceni i fizicki i psihicki.jer nema ko da ih kvalitetno zameni.sta bi bi bilo da jokic nije odigrao sve utakmice?pa ne bi usli u play of.eto jos im se i Marey povredio koji moze ako ima svoj dan da odigra jako dobro i da preko 30p.i sada ga nema.jednostavno portland ima duzu klupu i proce dalje.

statističar

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.
(Aleks, 23. maj 2021 09:15)

ALEKS OPET SPINUJEŠ PODATKE??? MPJ IZ IGRE 57% TAČNO, AKOLIKO JE IMAO ZA 3 POENA? 1/10 - SAMO 10% NAJBOLJI TROJKAŠ DENVERA?!?!? POGLEDAJ TIMSKU STATISTIKU - PORTALND ZA 3 POENA 47,5% A SAMO 30,6% DENVER!!! River za 3 poena 1/5 i tako celu karijeru, oscilira - na jednoj utakmici 70% šut za 3 poena a na drugoj 20% i ZATO je bio do pre mesec dana igrač bez ugovora u bilo kom od 30 timova iako mu je tata igračka i trenerska legenda!!!

Aleks

pre 2 godine

Jašta, nisu mogli vola da ubodu... MPJ 57% iz igre, Gordon 44%, Moris 50%, Kampaco 75%, Hauard 60%. Jedino su eto Rivers i Milsap bili osetno lošiji od navedenih igrača.
Vidi se da niste gledali utakmicu, jer ko je gledao video je da je Jokić u 90% situacija bio prinuđen da rešava 1 na 1, čak i kad je želeo da doda, dok su i ostali igrači na terenu bili čuvani.

Salieri

pre 2 godine

Denver ima uzasnu transfer politiku, cista sreca ih je pogledala sa Jokicem i ukazivanjem poverenja od strane trenera. Pa Bjelica koji je jedva rezerva(potcenjeno) bi bio najbolji igrac uz Jokica i MPJ-a. Jokara cimaj kao i druge popularne zvezde, trazi konkretnog igraca koji ti odgovara da dovedu, skroji tim po tvojim zeljama, inace uzalud trud.

pop

pre 2 godine

denver ima jokića i to je sve.. portland ima nekoliko odličnih igrača.. biće čudo ako denver dobije jednu.. dobro je da imamo atlantu i bogija.. oni mogu do sl runde

alen

pre 2 godine

Ovaj Denver neka se moli bogu da ima ostane ovaj covjek. Svaka ekipa bez glavnog igraca(mislim na ove jace) i mogu da dobijaju. A ovaj jadni Denver da nema Jokica bila bi u rangu Minesote. A ovaj portland me podseca kao nekad hjuston, trci i pucaj. Steta sto nekako nisu mogli da odu na Lakerse da ih spuste na zemlju i pociste 4 0.
(crnazebra, 23. maj 2021 11:41)

ima prilike cek da prodje portland prvu rundu pa ce ih rastaviti ko prosle godine 4:0 hahahaha

naklapalo

pre 2 godine

Nije mi jasno otkud među nama ovoliko “hejtera”, koji likuju zbog svakog Jokićevog “lošeg” momenta...
Važno je to što on želi da čini saigrače boljim, u Americi o njemu pričaju kao o najnesebičnijem superstaru u ligi; dečko se trudi da im olakša, da im pomogne - nekad uspe, nekad ne. Nije smak sveta.
Kad postigne 30+ poena i uhvati 15+ skokova, nedostaju mu asistencije; kad ubaci 15 poena, a podeli 18 asistencija, tad su ga “uništili”, “vratili na fabrička”.
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.

ultrasrbin

pre 2 godine

(Dada, 23. maj 2021 09:03)
Ajde popi rasol ili neku lilulu posto ni ti ne znas sta si hteo da kazes.
Ova 2 seru ali je problem sut ostalih igraca. KPJ je imao 1/10 za 3.
Ja kada na basketu promasim 3 trojke zaredom saigraci hoce da me prebiju.

srb

pre 2 godine

Zvezda protiv reala pre par sezona u el, u zvezdi Bobinator koji je bio mvp regularnog dela te godine, pablo laso vodio real. Bobi dao preko 30p, fantasticna igra, nista od asistencija, real pobedio. Pitali su lasa zasto nisu udvajali Bobija na prijemu lopte nego su ga pustali 1 na 1 da igra a on je odgovorio da je upravo to razlog pobede jer bi Bobi dao svojim 25-35p u svakom slucaju samo sto bi jos plus razigravao ekipu. Tako se pobedjuju utakmice...

Radijator

pre 2 godine

Taktika cuvaj ostale, neka Jokic da svoje poene, spreciti ostale, znaci postuju ostale.



Ne, nego znaju da ne mogu da ga zaustave pa nece da trose energiju na nemoguću misiju.
Tako su isto pustali Seka, Ajversona,Dzordana...sve za koje znaš da ce svejedno da ti utrpaju svoje. Cuvas ostale i to ti je to.

panter pudlica

pre 2 godine

Kada ti je ekipa statična, kada se saigrači ne kreću već stoje i glume gledaoce na tribinama, onda i da si 5 puta Medžik Džonson ne bi napravio asistenciju.
Ovi kao da su došli na odmor, a ne u plej of. Sramota je da svi očekuju od Jokića da sam dobije utakmicu. Kakvi su to saigrači?

Aleks

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.

pant-La

pre 2 godine

Nisam gledao ali kao da jesam, jokic isporucuje svoje protiv bilo koga bilo kada, zavisice od procenta otvorenih suteva ostalih igraca.. i naravno sudije mogu da kreiraju nesto svoje..

Sarkazam

pre 2 godine

"Lako je biti MVP na zapadu. Na istoku hrkljus, a na zapadu i u PO te cuva jedan covjek, osim ako si Stef Kari i par njih, i napadi se zavrsavaju u 10 sekundi."
A ko je MVP na istoku? Gluplje nesto nisam skoro procitao. Ovu utakmicu su odlucile trojke. Portland skoro 50%, a Denver jedva 30%. To je slaba tacka Denvera vec neko vreme, a sinoc ih je kostala utakmice. Bice bolje, ali los trade i gomila povredjenih... Nece se naigrati u ovom playofu nazalist. Ali MVP je MVP i to mu ne mogu uzeti

Tako mislio i Arčibald Rajs dok nije ...

pre 2 godine

...
Stiče se utisak da je mnogo pakosnih ljudi dokono... opustite se malo, uživajte u tome što jedan naš čovek dominira najjačom košarkaškom ligom na svetu, pobedite tu zlobu i počnite da poštujete momka kojem su čak i Amerikanci morali da skinu kapu.
(naklapalo, 23. maj 2021 10:11)

Pa šta misliš zašto nam je tako kako nam je. Najjače da je zbog zlih spoljnih neprijatelja. Zato svi normalni i pobegoše iz zemlje i ne vraćaju se. Čak i oni koji debilni odu brzo shvate neke stvari.

Aleks

pre 2 godine

statističar

Ne viči, razumem tvoje gluposti i bez capsa. Prvo, ne spinujem, napisala sam procente iz igre i to je činjenica. Pisala sam i zašto je MPJ imao 1/10 za 3p, a ako ćeš ti da spinuješ da mu je sve asistirao Jokić, samo ćeš sebe pokopati. Kukate kako se mnogo šutira za 3p a sad vam je problem što igrači Denvera ne pogađaju na asistencije za 3p? Gde su ta spajanja sa košem od strane Kampaca, Jokića, Morisa, gde su asistencije u reket? Gde je akcija za MPJ-a od strane Melouna jer nije promašivao za 2p? Ako ne pogađaju za 3p, dešava se loše šutersko veče, ali iz igre su bili i bolji od Portlanda! TO su sve legitimna pitanja, a odgovor je da stvari ipak ne funkcionišu kako vi pišete. Nešto se pitao i Portland, a sada se pita Meloun za kog ćemo videti kako će odgovoriti na ovo.

tata

pre 2 godine

Lepo rekoh onomad, Jokić igra sa dva brisača parketa i dvojicom srećnika iz publike...
Ej bre, 11-1 za 3 MPJ. Pa jel šutir'o nogom ??
Meloun drži Jokića kraj 3/4 i pola 4/4 ???.
Lepo neko reče, sedne na kraju sezone sa menadžmentom i da im spisak želja...

Ozymandias

pre 2 godine

Verujem da će biti gusto,ali verovatno prolazi Portland. Ne može jedan čovek sam,ni Džordan nije mogao. Plus mu Meloun ništa ne pomaže.

statističar

pre 2 godine

statističar

I još bez blama pišeš o karijeri Riversa, a tema je ova utakmica. Dakle, prosto je neistina da na ovoj utakmici niko u Denveru nije mogao vola da ubode. To je notorna laž.
(Aleks, 23. maj 2021 12:14)

Ma koliko ti komentara imaš samo na jednom tekstu? Vidi, ja sam jedan od bivših UREDNIKA PORTALA B92 i uvek smo izbegavali da nekome dozvolimo više od tri komentara (fascinantno je kako tebi uspeva) da bi drugi mogli da dođu do izražaja. NA DRUŠTVENIM MREŽEMA GDE JE ONEMOGUĆENO BOLDOVANJE MOGU SE KORISTI VELIKA SLOVA! NAPISALA SI DA JE "NOTORAN LAŽ DA NIKO IZ DENVERA NIJE MOGAO VOLA DA UBODE ZA 3 POENA"??? IMA STATISTIKA NA SAJTU ESPN-A KOJU SAM NAPISAO I SVI SU VIDELI OSIM TEBE! DA PONOVIM PORTLAND 47,5% ZA 3P A DENVER BEDNIH 30,6% PA POGLEDAŠ BROJ ŠUTEVA ZA 3 POENA DENVERA I VIDIŠ DA SU SAMO JOŠ TRI TORJKE UBOLI IGRALA BI SE ZAVRŠNICA NA JEDAN POSED!!! Pogledaj celu sezonu Denvera, sve imaš na sajtu ESPN-a, svaku utakmicu - kada su imali oko 30% šut za 3 poena skoro UVEK SU GUBILI PROTIV BILO KOG PROTIVNIKA!

Гиле

pre 2 godine

МПЈ јесте лоше шутирао за 3 али до средине 4/4 није могао да промаши за 2. Када вам је противнику повређено доста играча наравно да је најбоља тактика пусти Јокића и не дати да асистира за лаке поене. Преломна је била 3 четвртина у периоду када Портланд није могао да промаши за 3, а Денвер постигне 2 па некад промаши. Спољна линија Портланда је била одлична, чак и резервни играчи. Могућа је промена тактике ко Мелоуна, тако су прошле године стизали 1-3.Треба ипак рећи да је ово офанзивно слабија екипа, али одбрамбеног боља.

Petar

pre 2 godine

Tako se i zaustavlja tim. Ne pobedjuje se u NBA sa jednim igracem a Jokara ce svakako strpati jedno 30p pa onda bolje braniti sve ostale i svesti ih na minimum minimuma. A osakaceni povredama nije mnogo tesko

ANALiticar

pre 2 godine

Samo su pali u jednom trenutku, i to im se dešava često ove godine. Portland gazi konstantno, tako da ne smeju sebi da dozvole lošu četvrtinu

Aleks

pre 2 godine

Pop

Bome kidisao je noćas Kampaco na njega, u prvom poluvremenu ga je i dobro čuvao pa je imao baš loše % iz igre, tukao gde je stigao. Ali Lilardu treba vrlo malo prostora, da veže dve trojke i eto njega u seriji. Mislim da će pokušati sa udvajanjem u G2, to je ranije davalo rezultate, a još bolje će biti po Denver ako saigrači ne budu koristili Dejmove povratne lopte.

Aleks

pre 2 godine

MPJ jeste za 3p šutirao loše, ali ne na Jokićeve asistencije, već je sam nerezonski pripaljivao u pokušaju da stignu rezultat. Većinom su bile u prvim sekundama napada...

ANALiticar

pre 2 godine

Mnogo loš šut za trojku celog tima, i mnogo loša odbrana trojke celog tima, Portland ih je ubio trojkama. U svim ostalim segmentima manje više sve ok. Biće teško ali ne i nemoguće vratiti brejk, dovoljno da Portland stane šut. Moraju bolje odbranu da igraju.

Roki

pre 2 godine

Mrgud

Bas je za poređenje šutiranje ispred zgrade i u profesionalno ligi gde su ulozi nemerljivi čuvaju te igrači koji treniraju ceo život.

Pop

pre 2 godine

Pdlicna postavka trenera Portlanda. Malone je malo dete. Tacno kao sto i treba - Jokic daje 30+ a Denver gubi jer nema druge, trece opcije. To je to. Drnverov problem je jos jednostavniji i zove se Lilard. Zalepi 3 igraca na njega da se izmenjuju i nista drugo. Ima ko ce napadati. Lilard mora da se bije i zakljuca. Nek da 20 poena iz slobodnih bacanja i to je bolje nego da vezuje trojke.

Xp

pre 2 godine

@Aco

Naravno da su srecni jer su pobedili i uspela im je taktika. Ta razlika sa kojom su pobedili- e to ti je luft koji imaju da daju Jokicu. Znaci Jokic moze da da i 40,45 poena i Denver opet gubi jer niko drugi osim Jokica nije sposoban da igra na ovom nivou. Portland ovo dobija u pet , sest utakmica osim ako neko drugi osim Jokica ne pocne da igra. Nije Portland uradio nista spektakularno, pustili su Jokica da vitla a totalno odsekli druge igrace. Elementarno protiv protivnika koji ima samo jednog igraca.