Sreda, 12.05.2021.

10:30

Da li Jokić odmara do kraja sezone? "Razmisliću" VIDEO

Nikola Jokić nije siguran da li će odigrati sve utakmice do kraja sezone.

Izvor: SN

Da li Jokiæ odmara do kraja sezone? "Razmisliæu" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

antiDebil

pre 2 godine

Joca, 12. maj 2021 13:17

Jos je gluplje kriviti Djordjevica zbpg toga sto se Jokic, Bjelica i Micic nisu pojavili na tom prvenstvu. I sledeceg puta u reprezentaciji Jokic ce izgledati dosta losije nego u denveru samo sto tu nece biti Djordjevica koji ce sluziti kao opravdanje za njegovu losu igru...

Соко сиви

pre 2 godine

I lud je i glup ako ne odmori, ali znajući Nikolu-baš-me-briga-za-statistiku Jokića, odigraće sve tri po 20 minuta što neko lepo napisa. Posebno treba da odmara protiv Minesote koja ima dobrog centra i ne treba mu klanje sa Taunsom sad. Protiv Portlanda zadnju nek odluči zavisno od toga kako se stvari na tabeli budu odvijale.

konj veselko

pre 2 godine

@ neznanje i nimanje Craig je promašio zicer i posle je Conley imao in and out tricu za pobedu u seriji..to se ocito ne prašta moj mali veseljače :)

JPR24

pre 2 godine

Da li će odmarati ili ne, ne znam, ali mogao bi trener barem minutažu da limitira, vidi se da je umoran, pogotovo kad je zadnja četvrtina ! Zadnja utakmica je 16og, imace šest dana za odmor posto plejof pocinje 22og, ali i pored toga treba u ove tri zadnje limitirati bilo kakav rizik, on ne igra atletski pa da ima rizik povrede zbog toga, sto je dobro, ali umor može da uradi svoje. No dobro, on zna sigurno bolje, zna kako se oseća, mi samo kometarisemo ono sto vidimo, ali nismo u njegovoj koži.

Aleks

pre 2 godine

Neka, sutra

Baš tako. Njegova je stvar da li želi ili ne želi da igra za reprezentaciju, da rizikuje karijeru zbog likova (navijača) koji će sutra bez problema "baciti pod voz".

lutrija.

pre 2 godine

Propagandni video u izdanju Denvera s namjerom da se sudjelovanje u utakmicama precijeni kao kriterij za MVP jer ipak oni moraju istripiti taj supermax ugovor, a za to im treba "MVP" u postavi. Ti možeš platiti supermax ali sve što ide preko granice capa ide iz vlastitog džepa. Tako da je Jokić ono, kao lažna diploma na zidu neke opskurne organizacije ne bi li zavarao budalu da ti dadne novce unaprijed pa da se zatim ponada kako će MVPu titule dolaziti k njemu same od sebe.
San investicijskog kretena koji zamišlja da negdje sjedi i pijucka koktel dok se brojač na tekućem računu vrti u plus.

Joca

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.
(Mikloš Salamander, 12. maj 2021 10:44)

Mnogo je glupo da krivis Jokica za odluke Djordjevica.Cela fransiza Denvera se njemu podredila, cela igra i akcije su podredjeni njemu,igraci koji ga okruzuju, koje draftuju i koje trejduju.Ti ako ga zoves da igra, stavis ga da igra centra u bunaris mu lopte i ocekujes da ima statistiku kao u Denveru bices sigurno razocaran.Ako i mi krenemo da gradimo igru oko njega mozes necemu da se nadas.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nije Krejg veliki igrač nego je upotrebljiv a umesto njega je tu neupotrebljivi Howard - koliko je to teško shvatiti? Krejg (redak slučaj u NBA da igrač vredi svoj ugovor) eno u Feniksu ima iste minute i istu ulogu. Drži odbranu na poziciji na kojoj je Denver (bio) prazan. Da su ga zadržali imali bi sada bar 3 pobede više. I evo upravo sada u ovoj kombinatorici to može biti razlika između "bili drugi, pa uzeli titulu" i "ispali u 2. kolu PO". A uzeli su neshvatljivo ovog Markusa, za milion manje - čist, totalni debilizam. Krejg vredi nešto, ovaj ništa. U opštoj panici povreda i trajanju sezone SVAKO ko vredi išta vredi mnogo u nekom trenutku.
Na sve onda bi imali Krejga da šalju sa Herisom za Gordona a ne beka pred kojim je budućnost. Koji bi im mladi bek, već dobar u odbrani - zamisli koliko vredeo evo baš sada?!
Dozier je bolji i uzeo je Krejgove minute na krilu koliko i Bartonove. Ali gde su baš sada Dozier ili Barton? Sa Krejgom mogao je bolje oba ta krilna beka da sačuva tokom sezone.

Sta znam...

pre 2 godine

Po meni bi trebao da odigra standardno do kraja sezone, da ne propusti ni jednu utakmicu.

Jer verujte mi da ce mediji u SAD to jedva docekati i vuci ce se za tu slamku do se ne proglasi mvp. A mediji imaju itekako veliki uticaj, bas zbog toga moze neki od glasa a da se predomisli i ne glasa za Jokaru.

Ovakvu priliku mozda nikad vise nece imati, nadam se da gresim. Ali svi ostali kandidati na njegovom mestu bi izgurali do kraja i to čak bi se potrudili što dominantnije.

Harden, Embid i svi ostali bi dali svoje dupe na izvolite da su na Jokicevom mestu.

Ali verujte mi, jedva ce docekati mediji ako propusti bar jednu, a kamoli tri. Onda krece jos jaca kampanja protiv njega. Zivi bili pa videli. ⚒️

Neka, sutra

pre 2 godine

Kako mislite da igra za Srbiju? Čovek je igrao čitavu prošlu sezonu, igrao 2 duela plejofa u 7 utakmica, plus zbog svega toga imao jako kratku pauzu između sezona. I da ne spominjem da je ovu sezonu vukao ekipu maksimalno i odigrao svaku moguću utakmicu.

Sad čovek treba da rizikuje težu povredu i karijeru, a ovi isti što insistiraju da igra za Srbiju će da ga krive i gaze kad bude mrtav umoran ili ne ostvarimo rezultat koji su oni u svojim glavicama zacrtali, sve insitirajući na Srbiji, srpstvu i Srbima, koliko god to lepo bilo.

Ne, hvala, ja bih to na njegovom mestu preskočio ukoliko se ne oseća u top formi, a izbor je na njemu na kraju krajeva. Jedini problem su ovi što im leto zavisi od rezultata reprezentacije.

brm

pre 2 godine

Gde sad da odmara kad je blizu MVP nagrade,mada mozda nece da utice jer su svi MVP kandidati propustili nekoliko meceva.
(Nikola Radosavljević, 12. maj 2021 10:42)

Čuje nekoliko? Pa većina MVP kandidata je propustila 20+ utakmica. Jokić ima više dabl dablova ove sezone nego što Embid ima odigranih utakmica. Svi ostali kandidati su u timovima koji su na granici da uđu u plej of, a i dalje imaju odigranih manje mečeva od Jokića.

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje

Da li samo troluješ za Krejga ili ga zaista smatraš bitnim faktorom bilo čega u NBA, ali je skroz bezveze to što pišeš. Mali PJ Dozier je mnogo kompletniji igrač, samo je preuzeo Krejgove minute na svoje postojeće. Konstantno mu je +- medju većim u ekipi. E sada, još se nije rodio taj koji bi mogao predvideti ono što se desilo Nagetsima sa povredama ove sezone.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nikolina premorenost se najbolje vidi po njegovoj neupotrebljivosti, skoro štetnosti u 4. četvrtini zadnjih nekoliko utakmica. Do kraja lige ne treba više da igra kao ni MPJ. Govor tela im vapi za pauzom. Nek se ostali raspucaju i ispucaju pred PO, što je isto potrebno.
Sezonu je Denver uprskao odbacivanjem Krejga, epohalna glupost čak i za NBA. Ali je ona uparena angažovanjem Markusa Howarda koji nije igrač ni za ABA ligu. Bez Krejga i sa Howardom Denver je onda u trejdu dao perspektivu, mladog beka plus Herisa. A povredama ostao bez Marija, Bartona, Doziera i Morisa. To je bez svih 6, ej ŠEST bekova!! Po titulu sa Kampacom kao ključnim - ?! - uz ispomoć dva neuigrana beka koji su pristigli jer ih niko drugi nije hteo?!
Dakle neophodan je odmor sve tri utakmice i Nikola i MPJ da bi uopšte prošli prvog protivnika. Posle uglavnom odlučuje medicinski karton i sudije.
Uostalom... Pošto je igrao prethodnu utakmicu red je da se MVP Embid odmori, zar ne? A ionako su igrali protiv zastrašujuće Indijane i prejakog Sabonisa. Čim je neki iole centar na drugoj strani - Embid ne igra. Sistematski, cele sezone. Nikad to nisam video. Stupidno je i sramotno, kao neki veliki vrtić pa se čuva nezrelo dete. Najbolji igrač tima ne igra 1/3 sezone i to birajući da ne igra protiv najboljih na svojoj poziciji.
Ali Fila ima trenera, i ima ambiciju titule. A Denver ima vođstvo koje ne zna gde se nalazi. Dokle Nikola dobaci i to je to. Ali premoren i bez Marija teško, a bez ove 3 odmora nikako.

Milan

pre 2 godine

Ako ne žele da budu topovsko meso u PO moraju da odmore i on i MPJ. Nikoli je stao šut u poslednjih 5-6 mečeva, verovatno kao posledica umora. Ako bude sastavio 10 dana odmora pokidaće u nastavku.

bskfan

pre 2 godine

Odmaranje radi odmaranja nema smisla i dobro je sto Jokic igra sve utakmice u toku sezone. Pokazao je da mu to nije problem i da moze da igra sve utakmice i da moze da igra 40 minuta. Sada, kada rezultat vise nista ne znaci Jokic treba da presedi ove tri utakmice kako bi Malone pokusao da uigra igrace koji ce ulaziti sa klupe.

Iduce godine Jokic bi morao da preskoci neku utakmicu kako bi se klupa uigfrala na vreme, a takodje i Malone mora da neku utakmicu igra na nacin da Jokic igra sa potencijalnim kandidatima za startnu petorku. Primera radi, tuzno je da cene sezone nismo videli zajedno na parketu trojku Jokic-Bol-MPJ. Jokic vise nikada ne bi smeo da dozvoli ono sto se desilo prosle godine kada je u nekoliko zadnjih utakmica igrao po dvadesetak minuta i potpuno bespotrebno oborio svoju statistiku. Jednostavno, kada igra onda treba da igra 36 minuta a kada ne igra onda ne treba da igra nijedan minut. Da je tako radio ove godine imao bi barem 20 tripl-dablova i jos bolju statistiku. Denver je sada prilicno jak tim i ulazi u plejof bez vecih poteskoca, tako da nema potrebe previse se zamarati. I tu ne mislim samo fizicki vec pre svega mentalno. Od iduce godine sve treba da se planira za plejof. Takodje, Malone treba da menja pristup tzv garbage time-u i da te minute koristi za uigravanje nekih akcija i petorki a ne da se sve svede na ispucavanje nekih likova, pre svega Markusa.

lllll

pre 2 godine

Previse back to back utakmica od kojih manje vise ne zavisi nista, mozda stvarno treba da presedi jednu, dve. Kad moze kavaj svake godine da igra kolko mu se igra u regularnoj, moze i jokara da odmori

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.

lllll

pre 2 godine

Previse back to back utakmica od kojih manje vise ne zavisi nista, mozda stvarno treba da presedi jednu, dve. Kad moze kavaj svake godine da igra kolko mu se igra u regularnoj, moze i jokara da odmori

Milan

pre 2 godine

Ako ne žele da budu topovsko meso u PO moraju da odmore i on i MPJ. Nikoli je stao šut u poslednjih 5-6 mečeva, verovatno kao posledica umora. Ako bude sastavio 10 dana odmora pokidaće u nastavku.

Neka, sutra

pre 2 godine

Kako mislite da igra za Srbiju? Čovek je igrao čitavu prošlu sezonu, igrao 2 duela plejofa u 7 utakmica, plus zbog svega toga imao jako kratku pauzu između sezona. I da ne spominjem da je ovu sezonu vukao ekipu maksimalno i odigrao svaku moguću utakmicu.

Sad čovek treba da rizikuje težu povredu i karijeru, a ovi isti što insistiraju da igra za Srbiju će da ga krive i gaze kad bude mrtav umoran ili ne ostvarimo rezultat koji su oni u svojim glavicama zacrtali, sve insitirajući na Srbiji, srpstvu i Srbima, koliko god to lepo bilo.

Ne, hvala, ja bih to na njegovom mestu preskočio ukoliko se ne oseća u top formi, a izbor je na njemu na kraju krajeva. Jedini problem su ovi što im leto zavisi od rezultata reprezentacije.

brm

pre 2 godine

Gde sad da odmara kad je blizu MVP nagrade,mada mozda nece da utice jer su svi MVP kandidati propustili nekoliko meceva.
(Nikola Radosavljević, 12. maj 2021 10:42)

Čuje nekoliko? Pa većina MVP kandidata je propustila 20+ utakmica. Jokić ima više dabl dablova ove sezone nego što Embid ima odigranih utakmica. Svi ostali kandidati su u timovima koji su na granici da uđu u plej of, a i dalje imaju odigranih manje mečeva od Jokića.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nikolina premorenost se najbolje vidi po njegovoj neupotrebljivosti, skoro štetnosti u 4. četvrtini zadnjih nekoliko utakmica. Do kraja lige ne treba više da igra kao ni MPJ. Govor tela im vapi za pauzom. Nek se ostali raspucaju i ispucaju pred PO, što je isto potrebno.
Sezonu je Denver uprskao odbacivanjem Krejga, epohalna glupost čak i za NBA. Ali je ona uparena angažovanjem Markusa Howarda koji nije igrač ni za ABA ligu. Bez Krejga i sa Howardom Denver je onda u trejdu dao perspektivu, mladog beka plus Herisa. A povredama ostao bez Marija, Bartona, Doziera i Morisa. To je bez svih 6, ej ŠEST bekova!! Po titulu sa Kampacom kao ključnim - ?! - uz ispomoć dva neuigrana beka koji su pristigli jer ih niko drugi nije hteo?!
Dakle neophodan je odmor sve tri utakmice i Nikola i MPJ da bi uopšte prošli prvog protivnika. Posle uglavnom odlučuje medicinski karton i sudije.
Uostalom... Pošto je igrao prethodnu utakmicu red je da se MVP Embid odmori, zar ne? A ionako su igrali protiv zastrašujuće Indijane i prejakog Sabonisa. Čim je neki iole centar na drugoj strani - Embid ne igra. Sistematski, cele sezone. Nikad to nisam video. Stupidno je i sramotno, kao neki veliki vrtić pa se čuva nezrelo dete. Najbolji igrač tima ne igra 1/3 sezone i to birajući da ne igra protiv najboljih na svojoj poziciji.
Ali Fila ima trenera, i ima ambiciju titule. A Denver ima vođstvo koje ne zna gde se nalazi. Dokle Nikola dobaci i to je to. Ali premoren i bez Marija teško, a bez ove 3 odmora nikako.

Joca

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.
(Mikloš Salamander, 12. maj 2021 10:44)

Mnogo je glupo da krivis Jokica za odluke Djordjevica.Cela fransiza Denvera se njemu podredila, cela igra i akcije su podredjeni njemu,igraci koji ga okruzuju, koje draftuju i koje trejduju.Ti ako ga zoves da igra, stavis ga da igra centra u bunaris mu lopte i ocekujes da ima statistiku kao u Denveru bices sigurno razocaran.Ako i mi krenemo da gradimo igru oko njega mozes necemu da se nadas.

bskfan

pre 2 godine

Odmaranje radi odmaranja nema smisla i dobro je sto Jokic igra sve utakmice u toku sezone. Pokazao je da mu to nije problem i da moze da igra sve utakmice i da moze da igra 40 minuta. Sada, kada rezultat vise nista ne znaci Jokic treba da presedi ove tri utakmice kako bi Malone pokusao da uigra igrace koji ce ulaziti sa klupe.

Iduce godine Jokic bi morao da preskoci neku utakmicu kako bi se klupa uigfrala na vreme, a takodje i Malone mora da neku utakmicu igra na nacin da Jokic igra sa potencijalnim kandidatima za startnu petorku. Primera radi, tuzno je da cene sezone nismo videli zajedno na parketu trojku Jokic-Bol-MPJ. Jokic vise nikada ne bi smeo da dozvoli ono sto se desilo prosle godine kada je u nekoliko zadnjih utakmica igrao po dvadesetak minuta i potpuno bespotrebno oborio svoju statistiku. Jednostavno, kada igra onda treba da igra 36 minuta a kada ne igra onda ne treba da igra nijedan minut. Da je tako radio ove godine imao bi barem 20 tripl-dablova i jos bolju statistiku. Denver je sada prilicno jak tim i ulazi u plejof bez vecih poteskoca, tako da nema potrebe previse se zamarati. I tu ne mislim samo fizicki vec pre svega mentalno. Od iduce godine sve treba da se planira za plejof. Takodje, Malone treba da menja pristup tzv garbage time-u i da te minute koristi za uigravanje nekih akcija i petorki a ne da se sve svede na ispucavanje nekih likova, pre svega Markusa.

Sta znam...

pre 2 godine

Po meni bi trebao da odigra standardno do kraja sezone, da ne propusti ni jednu utakmicu.

Jer verujte mi da ce mediji u SAD to jedva docekati i vuci ce se za tu slamku do se ne proglasi mvp. A mediji imaju itekako veliki uticaj, bas zbog toga moze neki od glasa a da se predomisli i ne glasa za Jokaru.

Ovakvu priliku mozda nikad vise nece imati, nadam se da gresim. Ali svi ostali kandidati na njegovom mestu bi izgurali do kraja i to čak bi se potrudili što dominantnije.

Harden, Embid i svi ostali bi dali svoje dupe na izvolite da su na Jokicevom mestu.

Ali verujte mi, jedva ce docekati mediji ako propusti bar jednu, a kamoli tri. Onda krece jos jaca kampanja protiv njega. Zivi bili pa videli. ⚒️

Aleks

pre 2 godine

Neka, sutra

Baš tako. Njegova je stvar da li želi ili ne želi da igra za reprezentaciju, da rizikuje karijeru zbog likova (navijača) koji će sutra bez problema "baciti pod voz".

JPR24

pre 2 godine

Da li će odmarati ili ne, ne znam, ali mogao bi trener barem minutažu da limitira, vidi se da je umoran, pogotovo kad je zadnja četvrtina ! Zadnja utakmica je 16og, imace šest dana za odmor posto plejof pocinje 22og, ali i pored toga treba u ove tri zadnje limitirati bilo kakav rizik, on ne igra atletski pa da ima rizik povrede zbog toga, sto je dobro, ali umor može da uradi svoje. No dobro, on zna sigurno bolje, zna kako se oseća, mi samo kometarisemo ono sto vidimo, ali nismo u njegovoj koži.

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje

Da li samo troluješ za Krejga ili ga zaista smatraš bitnim faktorom bilo čega u NBA, ali je skroz bezveze to što pišeš. Mali PJ Dozier je mnogo kompletniji igrač, samo je preuzeo Krejgove minute na svoje postojeće. Konstantno mu je +- medju većim u ekipi. E sada, još se nije rodio taj koji bi mogao predvideti ono što se desilo Nagetsima sa povredama ove sezone.

Соко сиви

pre 2 godine

I lud je i glup ako ne odmori, ali znajući Nikolu-baš-me-briga-za-statistiku Jokića, odigraće sve tri po 20 minuta što neko lepo napisa. Posebno treba da odmara protiv Minesote koja ima dobrog centra i ne treba mu klanje sa Taunsom sad. Protiv Portlanda zadnju nek odluči zavisno od toga kako se stvari na tabeli budu odvijale.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nije Krejg veliki igrač nego je upotrebljiv a umesto njega je tu neupotrebljivi Howard - koliko je to teško shvatiti? Krejg (redak slučaj u NBA da igrač vredi svoj ugovor) eno u Feniksu ima iste minute i istu ulogu. Drži odbranu na poziciji na kojoj je Denver (bio) prazan. Da su ga zadržali imali bi sada bar 3 pobede više. I evo upravo sada u ovoj kombinatorici to može biti razlika između "bili drugi, pa uzeli titulu" i "ispali u 2. kolu PO". A uzeli su neshvatljivo ovog Markusa, za milion manje - čist, totalni debilizam. Krejg vredi nešto, ovaj ništa. U opštoj panici povreda i trajanju sezone SVAKO ko vredi išta vredi mnogo u nekom trenutku.
Na sve onda bi imali Krejga da šalju sa Herisom za Gordona a ne beka pred kojim je budućnost. Koji bi im mladi bek, već dobar u odbrani - zamisli koliko vredeo evo baš sada?!
Dozier je bolji i uzeo je Krejgove minute na krilu koliko i Bartonove. Ali gde su baš sada Dozier ili Barton? Sa Krejgom mogao je bolje oba ta krilna beka da sačuva tokom sezone.

konj veselko

pre 2 godine

@ neznanje i nimanje Craig je promašio zicer i posle je Conley imao in and out tricu za pobedu u seriji..to se ocito ne prašta moj mali veseljače :)

antiDebil

pre 2 godine

Joca, 12. maj 2021 13:17

Jos je gluplje kriviti Djordjevica zbpg toga sto se Jokic, Bjelica i Micic nisu pojavili na tom prvenstvu. I sledeceg puta u reprezentaciji Jokic ce izgledati dosta losije nego u denveru samo sto tu nece biti Djordjevica koji ce sluziti kao opravdanje za njegovu losu igru...

lutrija.

pre 2 godine

Propagandni video u izdanju Denvera s namjerom da se sudjelovanje u utakmicama precijeni kao kriterij za MVP jer ipak oni moraju istripiti taj supermax ugovor, a za to im treba "MVP" u postavi. Ti možeš platiti supermax ali sve što ide preko granice capa ide iz vlastitog džepa. Tako da je Jokić ono, kao lažna diploma na zidu neke opskurne organizacije ne bi li zavarao budalu da ti dadne novce unaprijed pa da se zatim ponada kako će MVPu titule dolaziti k njemu same od sebe.
San investicijskog kretena koji zamišlja da negdje sjedi i pijucka koktel dok se brojač na tekućem računu vrti u plus.

lutrija.

pre 2 godine

Propagandni video u izdanju Denvera s namjerom da se sudjelovanje u utakmicama precijeni kao kriterij za MVP jer ipak oni moraju istripiti taj supermax ugovor, a za to im treba "MVP" u postavi. Ti možeš platiti supermax ali sve što ide preko granice capa ide iz vlastitog džepa. Tako da je Jokić ono, kao lažna diploma na zidu neke opskurne organizacije ne bi li zavarao budalu da ti dadne novce unaprijed pa da se zatim ponada kako će MVPu titule dolaziti k njemu same od sebe.
San investicijskog kretena koji zamišlja da negdje sjedi i pijucka koktel dok se brojač na tekućem računu vrti u plus.

antiDebil

pre 2 godine

Joca, 12. maj 2021 13:17

Jos je gluplje kriviti Djordjevica zbpg toga sto se Jokic, Bjelica i Micic nisu pojavili na tom prvenstvu. I sledeceg puta u reprezentaciji Jokic ce izgledati dosta losije nego u denveru samo sto tu nece biti Djordjevica koji ce sluziti kao opravdanje za njegovu losu igru...

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.

Neka, sutra

pre 2 godine

Kako mislite da igra za Srbiju? Čovek je igrao čitavu prošlu sezonu, igrao 2 duela plejofa u 7 utakmica, plus zbog svega toga imao jako kratku pauzu između sezona. I da ne spominjem da je ovu sezonu vukao ekipu maksimalno i odigrao svaku moguću utakmicu.

Sad čovek treba da rizikuje težu povredu i karijeru, a ovi isti što insistiraju da igra za Srbiju će da ga krive i gaze kad bude mrtav umoran ili ne ostvarimo rezultat koji su oni u svojim glavicama zacrtali, sve insitirajući na Srbiji, srpstvu i Srbima, koliko god to lepo bilo.

Ne, hvala, ja bih to na njegovom mestu preskočio ukoliko se ne oseća u top formi, a izbor je na njemu na kraju krajeva. Jedini problem su ovi što im leto zavisi od rezultata reprezentacije.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nikolina premorenost se najbolje vidi po njegovoj neupotrebljivosti, skoro štetnosti u 4. četvrtini zadnjih nekoliko utakmica. Do kraja lige ne treba više da igra kao ni MPJ. Govor tela im vapi za pauzom. Nek se ostali raspucaju i ispucaju pred PO, što je isto potrebno.
Sezonu je Denver uprskao odbacivanjem Krejga, epohalna glupost čak i za NBA. Ali je ona uparena angažovanjem Markusa Howarda koji nije igrač ni za ABA ligu. Bez Krejga i sa Howardom Denver je onda u trejdu dao perspektivu, mladog beka plus Herisa. A povredama ostao bez Marija, Bartona, Doziera i Morisa. To je bez svih 6, ej ŠEST bekova!! Po titulu sa Kampacom kao ključnim - ?! - uz ispomoć dva neuigrana beka koji su pristigli jer ih niko drugi nije hteo?!
Dakle neophodan je odmor sve tri utakmice i Nikola i MPJ da bi uopšte prošli prvog protivnika. Posle uglavnom odlučuje medicinski karton i sudije.
Uostalom... Pošto je igrao prethodnu utakmicu red je da se MVP Embid odmori, zar ne? A ionako su igrali protiv zastrašujuće Indijane i prejakog Sabonisa. Čim je neki iole centar na drugoj strani - Embid ne igra. Sistematski, cele sezone. Nikad to nisam video. Stupidno je i sramotno, kao neki veliki vrtić pa se čuva nezrelo dete. Najbolji igrač tima ne igra 1/3 sezone i to birajući da ne igra protiv najboljih na svojoj poziciji.
Ali Fila ima trenera, i ima ambiciju titule. A Denver ima vođstvo koje ne zna gde se nalazi. Dokle Nikola dobaci i to je to. Ali premoren i bez Marija teško, a bez ove 3 odmora nikako.

bskfan

pre 2 godine

Odmaranje radi odmaranja nema smisla i dobro je sto Jokic igra sve utakmice u toku sezone. Pokazao je da mu to nije problem i da moze da igra sve utakmice i da moze da igra 40 minuta. Sada, kada rezultat vise nista ne znaci Jokic treba da presedi ove tri utakmice kako bi Malone pokusao da uigra igrace koji ce ulaziti sa klupe.

Iduce godine Jokic bi morao da preskoci neku utakmicu kako bi se klupa uigfrala na vreme, a takodje i Malone mora da neku utakmicu igra na nacin da Jokic igra sa potencijalnim kandidatima za startnu petorku. Primera radi, tuzno je da cene sezone nismo videli zajedno na parketu trojku Jokic-Bol-MPJ. Jokic vise nikada ne bi smeo da dozvoli ono sto se desilo prosle godine kada je u nekoliko zadnjih utakmica igrao po dvadesetak minuta i potpuno bespotrebno oborio svoju statistiku. Jednostavno, kada igra onda treba da igra 36 minuta a kada ne igra onda ne treba da igra nijedan minut. Da je tako radio ove godine imao bi barem 20 tripl-dablova i jos bolju statistiku. Denver je sada prilicno jak tim i ulazi u plejof bez vecih poteskoca, tako da nema potrebe previse se zamarati. I tu ne mislim samo fizicki vec pre svega mentalno. Od iduce godine sve treba da se planira za plejof. Takodje, Malone treba da menja pristup tzv garbage time-u i da te minute koristi za uigravanje nekih akcija i petorki a ne da se sve svede na ispucavanje nekih likova, pre svega Markusa.

znanje-imanje

pre 2 godine

Nije Krejg veliki igrač nego je upotrebljiv a umesto njega je tu neupotrebljivi Howard - koliko je to teško shvatiti? Krejg (redak slučaj u NBA da igrač vredi svoj ugovor) eno u Feniksu ima iste minute i istu ulogu. Drži odbranu na poziciji na kojoj je Denver (bio) prazan. Da su ga zadržali imali bi sada bar 3 pobede više. I evo upravo sada u ovoj kombinatorici to može biti razlika između "bili drugi, pa uzeli titulu" i "ispali u 2. kolu PO". A uzeli su neshvatljivo ovog Markusa, za milion manje - čist, totalni debilizam. Krejg vredi nešto, ovaj ništa. U opštoj panici povreda i trajanju sezone SVAKO ko vredi išta vredi mnogo u nekom trenutku.
Na sve onda bi imali Krejga da šalju sa Herisom za Gordona a ne beka pred kojim je budućnost. Koji bi im mladi bek, već dobar u odbrani - zamisli koliko vredeo evo baš sada?!
Dozier je bolji i uzeo je Krejgove minute na krilu koliko i Bartonove. Ali gde su baš sada Dozier ili Barton? Sa Krejgom mogao je bolje oba ta krilna beka da sačuva tokom sezone.

Sta znam...

pre 2 godine

Po meni bi trebao da odigra standardno do kraja sezone, da ne propusti ni jednu utakmicu.

Jer verujte mi da ce mediji u SAD to jedva docekati i vuci ce se za tu slamku do se ne proglasi mvp. A mediji imaju itekako veliki uticaj, bas zbog toga moze neki od glasa a da se predomisli i ne glasa za Jokaru.

Ovakvu priliku mozda nikad vise nece imati, nadam se da gresim. Ali svi ostali kandidati na njegovom mestu bi izgurali do kraja i to čak bi se potrudili što dominantnije.

Harden, Embid i svi ostali bi dali svoje dupe na izvolite da su na Jokicevom mestu.

Ali verujte mi, jedva ce docekati mediji ako propusti bar jednu, a kamoli tri. Onda krece jos jaca kampanja protiv njega. Zivi bili pa videli. ⚒️

Joca

pre 2 godine

Trebalo bi da odmori iz prostog razloga da ne bi doslo do neke eventualne povrede,takodje me brine u kakvom stanju ce biti za rep.sto je i najbitnija stvar verujem za sve ljude u Srbiji,samo da se ne ponovi proslo svetsko prvenstvo kada je Jokic delovao kao izbuseni balon!.
(Mikloš Salamander, 12. maj 2021 10:44)

Mnogo je glupo da krivis Jokica za odluke Djordjevica.Cela fransiza Denvera se njemu podredila, cela igra i akcije su podredjeni njemu,igraci koji ga okruzuju, koje draftuju i koje trejduju.Ti ako ga zoves da igra, stavis ga da igra centra u bunaris mu lopte i ocekujes da ima statistiku kao u Denveru bices sigurno razocaran.Ako i mi krenemo da gradimo igru oko njega mozes necemu da se nadas.

Milan

pre 2 godine

Ako ne žele da budu topovsko meso u PO moraju da odmore i on i MPJ. Nikoli je stao šut u poslednjih 5-6 mečeva, verovatno kao posledica umora. Ako bude sastavio 10 dana odmora pokidaće u nastavku.

Milan

pre 2 godine

@znanje-imanje

Da li samo troluješ za Krejga ili ga zaista smatraš bitnim faktorom bilo čega u NBA, ali je skroz bezveze to što pišeš. Mali PJ Dozier je mnogo kompletniji igrač, samo je preuzeo Krejgove minute na svoje postojeće. Konstantno mu je +- medju većim u ekipi. E sada, još se nije rodio taj koji bi mogao predvideti ono što se desilo Nagetsima sa povredama ove sezone.

konj veselko

pre 2 godine

@ neznanje i nimanje Craig je promašio zicer i posle je Conley imao in and out tricu za pobedu u seriji..to se ocito ne prašta moj mali veseljače :)

lllll

pre 2 godine

Previse back to back utakmica od kojih manje vise ne zavisi nista, mozda stvarno treba da presedi jednu, dve. Kad moze kavaj svake godine da igra kolko mu se igra u regularnoj, moze i jokara da odmori

Соко сиви

pre 2 godine

I lud je i glup ako ne odmori, ali znajući Nikolu-baš-me-briga-za-statistiku Jokića, odigraće sve tri po 20 minuta što neko lepo napisa. Posebno treba da odmara protiv Minesote koja ima dobrog centra i ne treba mu klanje sa Taunsom sad. Protiv Portlanda zadnju nek odluči zavisno od toga kako se stvari na tabeli budu odvijale.

Aleks

pre 2 godine

Neka, sutra

Baš tako. Njegova je stvar da li želi ili ne želi da igra za reprezentaciju, da rizikuje karijeru zbog likova (navijača) koji će sutra bez problema "baciti pod voz".

brm

pre 2 godine

Gde sad da odmara kad je blizu MVP nagrade,mada mozda nece da utice jer su svi MVP kandidati propustili nekoliko meceva.
(Nikola Radosavljević, 12. maj 2021 10:42)

Čuje nekoliko? Pa većina MVP kandidata je propustila 20+ utakmica. Jokić ima više dabl dablova ove sezone nego što Embid ima odigranih utakmica. Svi ostali kandidati su u timovima koji su na granici da uđu u plej of, a i dalje imaju odigranih manje mečeva od Jokića.

JPR24

pre 2 godine

Da li će odmarati ili ne, ne znam, ali mogao bi trener barem minutažu da limitira, vidi se da je umoran, pogotovo kad je zadnja četvrtina ! Zadnja utakmica je 16og, imace šest dana za odmor posto plejof pocinje 22og, ali i pored toga treba u ove tri zadnje limitirati bilo kakav rizik, on ne igra atletski pa da ima rizik povrede zbog toga, sto je dobro, ali umor može da uradi svoje. No dobro, on zna sigurno bolje, zna kako se oseća, mi samo kometarisemo ono sto vidimo, ali nismo u njegovoj koži.