Ponedeljak, 28.12.2020.

18:30

"Rafa mi je rekao – 'Baš me briga za krov, pobediću Novaka'"

Karlos Moja, bivši broj jedan na svetskoj listi i trener Rafaela Nadala, otkrio je šta mu je teniser sa Majorke rekao uoči finala Rolan Garosa.

Izvor: Z.K.

"Rafa mi je rekao – 'Baš me briga za krov, pobediæu Novaka'" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Ђоковић је градио конституцију за тврде подлоге. И шљаку не треба ни узимати у обзир. Његов проблем који ће га много коштати јесте погодак лопатицом у ону бабу.

ma

pre 3 godine

@lol
A Djokoviću je baš na rg ponestalo, ih malera, ali ko mu je kriv što istrošio sve na prethodne turnire. I nije mu prvi put, zna to Šarapova...

lol

pre 3 godine

@oh, 22:22
Neće pod steroidima niko bolje pogoditi liniju ili ugao terena, moj oh!
Ali, pod steroidima će udariti jače forhend, brže istrčati na mrežu...
Očigledno, išao si oko škole.

Oh

pre 3 godine

@lol

Vi inace znate pouzdano da "Rafi to ne bi bio prvi put"? Vi njegov diler? Kako tacno steroidi pomazu igracu da precizno pogodi liniju, odigra savrsen drop sot, udari savrseno neki udarac? Nemate bas objasnjenja, verujem. Kad ste tako sigurni za Rafu, pogledajte malo Nolove rezultate otkako je "izbacio gluten" i ne znam sta sve ne. Sigurno je cist kao suza, ali malo morgen.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Nadal je monstruozan na šljaci i RG i doživotno favorit jer svi podaci statistički govore tome. Neko kaže da je odigrao loše pa posle sjajne igre protivnika što znači previše samouveren i odličan tog dana u finalu bio Španac. Baš kao Novak na AO Openu prošle godine tako je Nadal delovao moćan ove na RG. Svaki na svojoj podlozi različitoj bukvalno dominirao.

lol

pre 3 godine

Moja kaže da je Rafa bio siguran bez obzira na uslove?
Da ta sigurnost ne potiče od dobre doze steroida?
Nebi mu bilo prvi put, isprobao je on to ranije.

rojovic

pre 3 godine

Jumko druze vec duze citam tvoje
komentare i jedna stvar mi nije jasna,
zasto druze ne volim svoje i mnogo
koristis rec patriota
jel ti znas sta to znaci

Jumko

pre 3 godine

@blaza dobio isto pluseva koliko i minusa... Pokazatelj stanja ove nacije! Hahahahaha, znaci "Goat 17" pustio Rafu na RG!? Hahahahahahahaha, ludilo!

Oh

pre 3 godine

@Okolo naokolo

I ne samo to, vec ne shvataju da tim tvrdnjama jos vise ukopavaju svog idola, ciji je moral ionako diskutabilan. Lakse im je da poveruju da je jadnik Nolo morao da proda, preda, pokloni meceve (dobije pare zauzvrat, sto je zlocin), nego da priznaju da ga je neko pobedio posteno. Ocigledno ne kapiraju da je kaznjivo i nemoralno raditi te stvari - kako onda opravdavaju Nolov potkupljiv i labilan karakter, kad se zna da je Nolo savrsen u svakom pogledu?

dejan

pre 3 godine

Cisto da objasnim NOLOMANIMA kolika je razlika u klasi na strani NADALA, njihova je ikona OSVOJILA PRVI GEM POSLE SAT VREMENA IGRE.
HEJ NOLOMANI SAT VREMENA,HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA...

Jumko

pre 3 godine

Ne znam kako nisu jos uhapsili "Goata 17" kada je namestio Vimbldon 2013, RG ove godine, i ko zna koliko meceva kada je pustio rivale? Verovatno 100 meceva u karijeri koje je izgubio je namerno pustio...

DedaMicun

pre 3 godine

Al ste jadni!! istina boli!!!
Plitki ste i ne razumetenista!!??
Najbolje je da ovde placa porez i "ne vidi svoje pare" koje je zaradio na turnirima u inostranstvu!!!

Djido

pre 3 godine

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.
(Milan_PT, 28. decembar 2020 19:29)

Ako znadeš nekoga da mu treba čišćenje septičkih jama, tu sam. Radem temeljno, ručno sa kofe. Slabo poso u zadnje vreme prijatelju...dve iljade dinari mi ostalo do Novu godinu.

Jelena

pre 3 godine

Rafa je bar to rekao svom treneru u privatnom razgovoru, a Novakov trener Ivanisevic na sva zvona udario da Rafa nema sta da trazi na tom mecu i da ce biti pociscen.

Amadeus

pre 3 godine

Naravno kad su odigrali tri za tri. Melburn 3:0 za Novaka, Pariz 3:0 za Rafu. Igrali na broj gemova u meču. Svakom po GS i milioni širom sveta od kladionica . Jednog dana ćete ih gledati kako se druže kao penzioneri.

Mx

pre 3 godine

Kako ste svi vi zapadnjaci (i Španci koji to neizlečivo žele da postanu) pametni posle bitke. I prvi ste kada treba nekoga šutnuti dok je na zemlji. E pa malo ste se preračunali.

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!

blaza

pre 3 godine

Malo zvuci ludo,malo vise i ne verujem u ovo sta cu reci al mi proslo kroz glavu,dogovor Noleta i Rafe da ga nole pusti Rg a ovaj da ostane prvi do kraja god i ostali Gs na betonu i zasto mi je to proslo kroz glavu jer Rafa nije ni jednom pokusao da skine Novaka sa prvog mesta za kraj godine, a mogao je, da je Rafa ode u Bugarsku i da Novaku zakomplikuje prvo mesto za kraj god a nije.

Vule

pre 3 godine

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.
(Dusanovo carstvo!, 28. decembar 2020 20:25)

Pa dobro moraće i on u penziju jednog dana. Osvojiće još najviše dva GS-a do penzije, ne brini. Malo li je imati 19 GS!? Neka se čovek posveti porodici, neka odmori malo, nije on tu da ispunjava vaše želje.

tresnjojed

pre 3 godine

Sta Jumko derpe okrenuo guzu prema Rafi sada, nema vise kulta Dzemperka kada dolazi kraju vestackog odrzavanja na 5. mesti Njegovog laznog bozanstva, i fake GOAT-a zvanog RF.

okolo naokolo

pre 3 godine

Ma nije ga pobedio, on ga je uništio bog te mazo. Posle te blamaže i uništenja, ne znam odakle pojedinima smelost da još nešto pametuju. I to sve sve namestili (oni što ga mrze) da pobedi Djoković, kad ono medjutim. Zgažen, ponižen, počišćen...dovidjenja prijatno.

samo jako

pre 3 godine

Definitivno Novak nine bio spreman psihički a možda ni fizički za to finale...na iznenadjenje svih nas koji smo konačno mislili da će ga jednom dobiti u finalu RG zbog svih pomenutih kao prednosti..eto ispostavilo se da su u Rafu sumnjali i njegovi zbog uslova ,ipak mislim da je najvažnije kako se osećaš tog dana,koliko si nabrijan i spreman fizički ...imaju onu mnogo slučajeva gde bukvalno beko nekog razbije samo zbog toga kako je ustao tog dana..

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
(Jumko, 28. decembar 2020 20:13)

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.

okolo naokolo

pre 3 godine

@blaza
Primećujem da kad god Djoković izgubi, vi se 'vatate za ono prodao, predao, prepustio, dogovorio, poklonio, dao itd.zanimljivo da to nikad nije kada on pobedi. Uostalom, što bi ,,dao" nešto vrednije od onoga što bi on dobio, par nedelja duže na 1.mesto od osvojenog grend slema? Ali ako je tebi lakše.....

rojovic

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
Koliko si ti veliki patriota Jumko
znamo ko si samo da znas

Walker

pre 3 godine

Kralj šljake, najbolji igrač svih vremena na šljaci. Ali isto tako nije dovoljno da dereš na šljaci a na drugim podlogama za malo jače tenisere lagan plen.

Vule

pre 3 godine

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!
(Mx, 28. decembar 2020 20:12)

uuuuuaaaa! Napolje sa nolomanijom!

Nole Goat

pre 3 godine

Nole mora da osvoji najvise GS-ova ako hoce goata, zeleo bih da je drugacije, svi ljudi gledaju GS-ove, i ako oni nisu jedini odmer ko je najbolji. Ako Nole nema najvise GS, ne moze biti goat, jednostanvo su to najvaznije titule, svi ostali rekordi padaju u vodu.

Djoksa

pre 3 godine

Pobeda Nadala možda ne bi došla u pitanje čak i sa starim lopticama i da nije bio toliko težak teren. Verovatno bi meč bio mnogo interesantniji ali od samog starta meča se videlo da je Nadal fantastično tempirao formu za finale. Ustvari, u tom finalu su Novak i Rafa zamenili uloge. Novak je nekakvim mekim pristupom, karakterističnim za Nadala na početku meča, pokušavao da uđe u udarac dok je Rafa odmah krenuo super agresivno napadajući svaku lopticu sa namerom da bude viner. Videlo se od samog starta da niti je Novak u formi, niti ima dovoljno snage i brzine da odbije napade Nadala i kontrama karakterističnim za njega preuzme inicijativu u meču. Često puta se toliko puta ističe taj Novakov "kvalitet", inat. On je u potpunosti neosporan, ali... Pokazalo se koliko je inat mač sa dve oštrice. U ovom meču, gde je on od svih pre meča proglašen čak i favoritom, sa praznim tribinama, on nije imao protiv koga da se zainati. Nije mogao nikako da nađe inspiraciju, nešto da zapali taj fitilj i natera ga da da u ovom meču i više od sto posto. On je bio samo jedan u potpunosti običan Novak, kao kad bi igrao recimo sa Mauijem, a Nadal naložen kao da igra sa Federerom 2008. Rezultat je samo logična posledica toga.

bajbukana

pre 3 godine

nije to pobeda ovoga ili onoga, pobedio je Tenis, pobedio je nadmetanje, želja za uspehom, kako ono ide sa Olimpijade, bolje, silnije, jače, kako ima onaj slogan kojim se reklamira svaka Olimpijada, e to je pobedilo na RG ! I dobro je da je tako !
A Rafu treba poštovati kao čoveka koji eto drži jedan takav niz pobeda koji je teško dostići ili nadmašiti ali ko zna možda negde u svetu sada neki novi Rafica mlati lopticu kao lud i omadjijan !

Pedja

pre 3 godine

Gluposti prica Moja. Pobedio je Rafa zato sto je bio bolji, ali nije moglo da se tvrdi da ce sigurno da bude tako. Jeste bio favorit, ali ne pobedi uvek favorit.

Inace pricao je Rafa slicno na AOu 2019. godine kako igra tenis zivota, pa je posle finala totalno promenio pricu kako fizicki nije 100% na nivou bio.

Ako je ovo tacno, potpuno nebotrebno od strane Moje i Rafe, slicno kao ona izjava Ivanisevica...

Slave

pre 3 godine

@berovic
Mozda ce Nola biti najbolji igrac i najuspesniji ali porediti njega sa Dzordanom je uvreda za sport i zdrav razum.Uvek ce Roger biti sinonim za tenis i upoerediv sa Dzordanom. Nola moze biti Dzejms

Kosta

pre 3 godine

Pa dobro bolji je na sljaci Nadal,ali nikada Nadal nije dobio Novaka u 'njegovoj' Australiji a on je Nadala ponizio na RG 3-0 pre par godina

Jumko

pre 3 godine

Da li neko zna gde je mali iskompleksirani Mesi, koji je, vidi molim te, izjavio da se divi Federeru i Nadalu, a ne Djokovicu!? Sramota! Hahahahahaha...

Jumko

pre 3 godine

I dan danas zbog tog finala uzivamo, gledamo na ju tjubu, nazdravljamo u to ime... Radujemo se klubu 20, a Busta, Sonego, Tim, Medvedev su nam pokazali da nema vise unutra ovima sto su jurili i jure vec 15 godina za elitnim clanovima! Stoje ispred ulaza i guzvaju ove sto prismrde vratima! Isutiraju ih sa praga i vrate na sveps i kokice! Hahahahahaha...

Pa

pre 3 godine

@DedaMicun

Protiv kog svog igraca? Zar je Nolo iz Monaka neciji? Moj je kao i sto su Rafa i Rodzer i bilo ko drugi, znaci apsolutno nebitan lik. S tim sto su Rafa i Rodzer gospoda i majstori svog posla, sto Nolo nije.

Robi

pre 3 godine

(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)

E bre botino neodlucna,cas Federer cas Nadal,odluci se jednom ko je goat hhaahhahahaahah
(Novak vam dusu vadi, 28. decembar 2020 19:06)

Al prskaju po ovom Jumku kako im se prohte :)

Jumko

pre 3 godine

Noline, zadrugari, ako mi mozete odmah napisati, hoce li se "Goatu 17" igrati u Australiji, ili nece i bice na 73% kao u Njujorku, Becu, Parizu, Londonu... Hahahahahahahahahahaha...

hehe

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 28. decembar 2020 19:34)

Pa nisu svi uspesni poput tebe.

Czv

pre 3 godine

Nadal 6 godina u 9 odigranih meceva bez osvojenog seta protiv Đokovica na betonu.

Djokovic Nadal 2-0 Peking 2014.
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Majami
Djokovic Nadal 2-0 Peking
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Doha
Djokovic Nadal 2-0 Indian Vels
Djokovic Nadal 3-0 AO
Djokovic Nadal 2-0 Atp kup 2020.

Novak je jednostavno klasa za sebe

Bane

pre 3 godine

Tenis se sastoji iz pobeda i poraza. I Đoković i Nadal su veliki. Jako veliki. Mi koji piskaramo ovde, nek je svako od nas u svom poslu u prvih 100 na svetu, pa da se pohvalimo. Pekari, mesari, inženjeri, lekari...eto, ko za sebe sme da kaže da spada u prvih 100 ? A onda komentarišemo dva od tri najbolja u istoriji, pišemo ponižavajuće komentare.

Odrao Nadal Đokovića na šljaci, odrao Đoković njega prethodno na betonu. Serija Đokovića od 22:0 u setovima na brzim podlogama, a u pobedama 15:2 u poslednjih 10 godina.

Ishod njihovog meča odlučuje podloga, i to je sve.

Toma

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 28. decembar 2020 19:34)


Jeli smes da se kladis ?

No1e

pre 3 godine

Razlika izmedju Nadala i Djokovica je ta sto Nadal ne moze da osvoji sve turnire na 'Đokovicevom' betonu, dok je Đokovic osvojio 3 razlicita Mastersa na sljaci pobedivsi upravo Nadala u finalu

Đokovic Nadal - Monte Carlo 2-0 (62 76)
Đokovic Nadal - Madrid 2-0 (75 64)
Đokovic Nadal - Rim 2-0 (64 64)

Goran

pre 3 godine

Alo bre Noline jel vi kapirate da je
20=20>17>14 > 12... to priznaje ceo svet. Kakav bre Nolo? Pa Mesi nikada nije čuo za njega, pola Srbije ne može očima da ga gleda.

Aleksej

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!
(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)Jumko strucnjak za tenis haahahaha. Tebra pisi komentare o Novaku i tu se zadrzi cim prosiris asortiman dodje mi da obrisem aplikaciju od sramote.

Oh

pre 3 godine

@Kosta

Drao je Noloa na US openu, sto je takodje beton, i to u dva finala. Kad je ono Nolo pobedio Rafu u finalu RG i zasto nikad? A lepo se hvatate za Rafinu najgoru godinu, tad ga je cak i Nolo pobedio, doduse ne u finalu.

Milan_PT

pre 3 godine

@ Novak vam dusu vadi
Jel imaš ti bato neko staro gvoizje, stari kumulatori i cčelik?
(Djido, 28. decembar 2020 19:14)

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.

Jumko

pre 3 godine

Koliko autosovinista na ovom sajtu koji ne vole svoje, neverovatno! Zato nam ovako i ide... Ono sto su pisali juce protiv Troickog, strasno! 97% autosovinista, mrzitelja svojih, je bilo u komentarima!

Vule

pre 3 godine

Velika sramota za Nadala koji zeli da bude najveci a svog najveceg rivala Novaka Djokovica samo na sljaci moze da dobije...
(Zarko, 28. decembar 2020 19:04)

Uh, uh, uh, ma šta nam napriča. 2:1 za Nadala u finalima US Opena.

DedaMicun

pre 3 godine

koji iskomleksirani jadnici navijaju protiv
svog igraca? Ok Stvar ukusa ali da "pisu protiv njega " ove nebuloze???
Koji Spanac navija proviv Rafe a za Novaka?
Ili Svajcarac...
Zavist zluradost boslest uma !!!
,

Jumko

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!

Czv

pre 3 godine

Nadal 6 godina u 9 odigranih meceva bez osvojenog seta protiv Đokovica na betonu.

Djokovic Nadal 2-0 Peking 2014.
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Majami
Djokovic Nadal 2-0 Peking
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Doha
Djokovic Nadal 2-0 Indian Vels
Djokovic Nadal 3-0 AO
Djokovic Nadal 2-0 Atp kup 2020.

Novak je jednostavno klasa za sebe

Jumko

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!

Vule

pre 3 godine

Velika sramota za Nadala koji zeli da bude najveci a svog najveceg rivala Novaka Djokovica samo na sljaci moze da dobije...
(Zarko, 28. decembar 2020 19:04)

Uh, uh, uh, ma šta nam napriča. 2:1 za Nadala u finalima US Opena.

Jelena

pre 3 godine

Rafa je bar to rekao svom treneru u privatnom razgovoru, a Novakov trener Ivanisevic na sva zvona udario da Rafa nema sta da trazi na tom mecu i da ce biti pociscen.

bajbukana

pre 3 godine

nije to pobeda ovoga ili onoga, pobedio je Tenis, pobedio je nadmetanje, želja za uspehom, kako ono ide sa Olimpijade, bolje, silnije, jače, kako ima onaj slogan kojim se reklamira svaka Olimpijada, e to je pobedilo na RG ! I dobro je da je tako !
A Rafu treba poštovati kao čoveka koji eto drži jedan takav niz pobeda koji je teško dostići ili nadmašiti ali ko zna možda negde u svetu sada neki novi Rafica mlati lopticu kao lud i omadjijan !

Kosta

pre 3 godine

Pa dobro bolji je na sljaci Nadal,ali nikada Nadal nije dobio Novaka u 'njegovoj' Australiji a on je Nadala ponizio na RG 3-0 pre par godina

Oh

pre 3 godine

@lol

Vi inace znate pouzdano da "Rafi to ne bi bio prvi put"? Vi njegov diler? Kako tacno steroidi pomazu igracu da precizno pogodi liniju, odigra savrsen drop sot, udari savrseno neki udarac? Nemate bas objasnjenja, verujem. Kad ste tako sigurni za Rafu, pogledajte malo Nolove rezultate otkako je "izbacio gluten" i ne znam sta sve ne. Sigurno je cist kao suza, ali malo morgen.

Jumko

pre 3 godine

I dan danas zbog tog finala uzivamo, gledamo na ju tjubu, nazdravljamo u to ime... Radujemo se klubu 20, a Busta, Sonego, Tim, Medvedev su nam pokazali da nema vise unutra ovima sto su jurili i jure vec 15 godina za elitnim clanovima! Stoje ispred ulaza i guzvaju ove sto prismrde vratima! Isutiraju ih sa praga i vrate na sveps i kokice! Hahahahahaha...

tresnjojed

pre 3 godine

Sta Jumko derpe okrenuo guzu prema Rafi sada, nema vise kulta Dzemperka kada dolazi kraju vestackog odrzavanja na 5. mesti Njegovog laznog bozanstva, i fake GOAT-a zvanog RF.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Nadal je monstruozan na šljaci i RG i doživotno favorit jer svi podaci statistički govore tome. Neko kaže da je odigrao loše pa posle sjajne igre protivnika što znači previše samouveren i odličan tog dana u finalu bio Španac. Baš kao Novak na AO Openu prošle godine tako je Nadal delovao moćan ove na RG. Svaki na svojoj podlozi različitoj bukvalno dominirao.

dejan

pre 3 godine

Cisto da objasnim NOLOMANIMA kolika je razlika u klasi na strani NADALA, njihova je ikona OSVOJILA PRVI GEM POSLE SAT VREMENA IGRE.
HEJ NOLOMANI SAT VREMENA,HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA...

Pedja

pre 3 godine

Gluposti prica Moja. Pobedio je Rafa zato sto je bio bolji, ali nije moglo da se tvrdi da ce sigurno da bude tako. Jeste bio favorit, ali ne pobedi uvek favorit.

Inace pricao je Rafa slicno na AOu 2019. godine kako igra tenis zivota, pa je posle finala totalno promenio pricu kako fizicki nije 100% na nivou bio.

Ako je ovo tacno, potpuno nebotrebno od strane Moje i Rafe, slicno kao ona izjava Ivanisevica...

DedaMicun

pre 3 godine

koji iskomleksirani jadnici navijaju protiv
svog igraca? Ok Stvar ukusa ali da "pisu protiv njega " ove nebuloze???
Koji Spanac navija proviv Rafe a za Novaka?
Ili Svajcarac...
Zavist zluradost boslest uma !!!
,

Goran

pre 3 godine

Alo bre Noline jel vi kapirate da je
20=20>17>14 > 12... to priznaje ceo svet. Kakav bre Nolo? Pa Mesi nikada nije čuo za njega, pola Srbije ne može očima da ga gleda.

rojovic

pre 3 godine

Jumko druze vec duze citam tvoje
komentare i jedna stvar mi nije jasna,
zasto druze ne volim svoje i mnogo
koristis rec patriota
jel ti znas sta to znaci

Robi

pre 3 godine

(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)

E bre botino neodlucna,cas Federer cas Nadal,odluci se jednom ko je goat hhaahhahahaahah
(Novak vam dusu vadi, 28. decembar 2020 19:06)

Al prskaju po ovom Jumku kako im se prohte :)

Pa

pre 3 godine

@DedaMicun

Protiv kog svog igraca? Zar je Nolo iz Monaka neciji? Moj je kao i sto su Rafa i Rodzer i bilo ko drugi, znaci apsolutno nebitan lik. S tim sto su Rafa i Rodzer gospoda i majstori svog posla, sto Nolo nije.

Jumko

pre 3 godine

Da li neko zna gde je mali iskompleksirani Mesi, koji je, vidi molim te, izjavio da se divi Federeru i Nadalu, a ne Djokovicu!? Sramota! Hahahahahaha...

Jumko

pre 3 godine

@blaza dobio isto pluseva koliko i minusa... Pokazatelj stanja ove nacije! Hahahahaha, znaci "Goat 17" pustio Rafu na RG!? Hahahahahahahaha, ludilo!

Jumko

pre 3 godine

Ne znam kako nisu jos uhapsili "Goata 17" kada je namestio Vimbldon 2013, RG ove godine, i ko zna koliko meceva kada je pustio rivale? Verovatno 100 meceva u karijeri koje je izgubio je namerno pustio...

lol

pre 3 godine

@oh, 22:22
Neće pod steroidima niko bolje pogoditi liniju ili ugao terena, moj oh!
Ali, pod steroidima će udariti jače forhend, brže istrčati na mrežu...
Očigledno, išao si oko škole.

Jumko

pre 3 godine

Noline, zadrugari, ako mi mozete odmah napisati, hoce li se "Goatu 17" igrati u Australiji, ili nece i bice na 73% kao u Njujorku, Becu, Parizu, Londonu... Hahahahahahahahahahaha...

No1e

pre 3 godine

Razlika izmedju Nadala i Djokovica je ta sto Nadal ne moze da osvoji sve turnire na 'Đokovicevom' betonu, dok je Đokovic osvojio 3 razlicita Mastersa na sljaci pobedivsi upravo Nadala u finalu

Đokovic Nadal - Monte Carlo 2-0 (62 76)
Đokovic Nadal - Madrid 2-0 (75 64)
Đokovic Nadal - Rim 2-0 (64 64)

Djoksa

pre 3 godine

Pobeda Nadala možda ne bi došla u pitanje čak i sa starim lopticama i da nije bio toliko težak teren. Verovatno bi meč bio mnogo interesantniji ali od samog starta meča se videlo da je Nadal fantastično tempirao formu za finale. Ustvari, u tom finalu su Novak i Rafa zamenili uloge. Novak je nekakvim mekim pristupom, karakterističnim za Nadala na početku meča, pokušavao da uđe u udarac dok je Rafa odmah krenuo super agresivno napadajući svaku lopticu sa namerom da bude viner. Videlo se od samog starta da niti je Novak u formi, niti ima dovoljno snage i brzine da odbije napade Nadala i kontrama karakterističnim za njega preuzme inicijativu u meču. Često puta se toliko puta ističe taj Novakov "kvalitet", inat. On je u potpunosti neosporan, ali... Pokazalo se koliko je inat mač sa dve oštrice. U ovom meču, gde je on od svih pre meča proglašen čak i favoritom, sa praznim tribinama, on nije imao protiv koga da se zainati. Nije mogao nikako da nađe inspiraciju, nešto da zapali taj fitilj i natera ga da da u ovom meču i više od sto posto. On je bio samo jedan u potpunosti običan Novak, kao kad bi igrao recimo sa Mauijem, a Nadal naložen kao da igra sa Federerom 2008. Rezultat je samo logična posledica toga.

okolo naokolo

pre 3 godine

@blaza
Primećujem da kad god Djoković izgubi, vi se 'vatate za ono prodao, predao, prepustio, dogovorio, poklonio, dao itd.zanimljivo da to nikad nije kada on pobedi. Uostalom, što bi ,,dao" nešto vrednije od onoga što bi on dobio, par nedelja duže na 1.mesto od osvojenog grend slema? Ali ako je tebi lakše.....

Toma

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 28. decembar 2020 19:34)


Jeli smes da se kladis ?

okolo naokolo

pre 3 godine

Ma nije ga pobedio, on ga je uništio bog te mazo. Posle te blamaže i uništenja, ne znam odakle pojedinima smelost da još nešto pametuju. I to sve sve namestili (oni što ga mrze) da pobedi Djoković, kad ono medjutim. Zgažen, ponižen, počišćen...dovidjenja prijatno.

samo jako

pre 3 godine

Definitivno Novak nine bio spreman psihički a možda ni fizički za to finale...na iznenadjenje svih nas koji smo konačno mislili da će ga jednom dobiti u finalu RG zbog svih pomenutih kao prednosti..eto ispostavilo se da su u Rafu sumnjali i njegovi zbog uslova ,ipak mislim da je najvažnije kako se osećaš tog dana,koliko si nabrijan i spreman fizički ...imaju onu mnogo slučajeva gde bukvalno beko nekog razbije samo zbog toga kako je ustao tog dana..

Vule

pre 3 godine

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.
(Dusanovo carstvo!, 28. decembar 2020 20:25)

Pa dobro moraće i on u penziju jednog dana. Osvojiće još najviše dva GS-a do penzije, ne brini. Malo li je imati 19 GS!? Neka se čovek posveti porodici, neka odmori malo, nije on tu da ispunjava vaše želje.

Oh

pre 3 godine

@Kosta

Drao je Noloa na US openu, sto je takodje beton, i to u dva finala. Kad je ono Nolo pobedio Rafu u finalu RG i zasto nikad? A lepo se hvatate za Rafinu najgoru godinu, tad ga je cak i Nolo pobedio, doduse ne u finalu.

Slave

pre 3 godine

@berovic
Mozda ce Nola biti najbolji igrac i najuspesniji ali porediti njega sa Dzordanom je uvreda za sport i zdrav razum.Uvek ce Roger biti sinonim za tenis i upoerediv sa Dzordanom. Nola moze biti Dzejms

ma

pre 3 godine

@lol
A Djokoviću je baš na rg ponestalo, ih malera, ali ko mu je kriv što istrošio sve na prethodne turnire. I nije mu prvi put, zna to Šarapova...

Nole Goat

pre 3 godine

Nole mora da osvoji najvise GS-ova ako hoce goata, zeleo bih da je drugacije, svi ljudi gledaju GS-ove, i ako oni nisu jedini odmer ko je najbolji. Ako Nole nema najvise GS, ne moze biti goat, jednostanvo su to najvaznije titule, svi ostali rekordi padaju u vodu.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
(Jumko, 28. decembar 2020 20:13)

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.

Vule

pre 3 godine

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!
(Mx, 28. decembar 2020 20:12)

uuuuuaaaa! Napolje sa nolomanijom!

Oh

pre 3 godine

@Okolo naokolo

I ne samo to, vec ne shvataju da tim tvrdnjama jos vise ukopavaju svog idola, ciji je moral ionako diskutabilan. Lakse im je da poveruju da je jadnik Nolo morao da proda, preda, pokloni meceve (dobije pare zauzvrat, sto je zlocin), nego da priznaju da ga je neko pobedio posteno. Ocigledno ne kapiraju da je kaznjivo i nemoralno raditi te stvari - kako onda opravdavaju Nolov potkupljiv i labilan karakter, kad se zna da je Nolo savrsen u svakom pogledu?

Mx

pre 3 godine

Kako ste svi vi zapadnjaci (i Španci koji to neizlečivo žele da postanu) pametni posle bitke. I prvi ste kada treba nekoga šutnuti dok je na zemlji. E pa malo ste se preračunali.

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!

Bane

pre 3 godine

Tenis se sastoji iz pobeda i poraza. I Đoković i Nadal su veliki. Jako veliki. Mi koji piskaramo ovde, nek je svako od nas u svom poslu u prvih 100 na svetu, pa da se pohvalimo. Pekari, mesari, inženjeri, lekari...eto, ko za sebe sme da kaže da spada u prvih 100 ? A onda komentarišemo dva od tri najbolja u istoriji, pišemo ponižavajuće komentare.

Odrao Nadal Đokovića na šljaci, odrao Đoković njega prethodno na betonu. Serija Đokovića od 22:0 u setovima na brzim podlogama, a u pobedama 15:2 u poslednjih 10 godina.

Ishod njihovog meča odlučuje podloga, i to je sve.

DedaMicun

pre 3 godine

Al ste jadni!! istina boli!!!
Plitki ste i ne razumetenista!!??
Najbolje je da ovde placa porez i "ne vidi svoje pare" koje je zaradio na turnirima u inostranstvu!!!

Aleksej

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!
(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)Jumko strucnjak za tenis haahahaha. Tebra pisi komentare o Novaku i tu se zadrzi cim prosiris asortiman dodje mi da obrisem aplikaciju od sramote.

rojovic

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
Koliko si ti veliki patriota Jumko
znamo ko si samo da znas

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Ђоковић је градио конституцију за тврде подлоге. И шљаку не треба ни узимати у обзир. Његов проблем који ће га много коштати јесте погодак лопатицом у ону бабу.

Jumko

pre 3 godine

Koliko autosovinista na ovom sajtu koji ne vole svoje, neverovatno! Zato nam ovako i ide... Ono sto su pisali juce protiv Troickog, strasno! 97% autosovinista, mrzitelja svojih, je bilo u komentarima!

Walker

pre 3 godine

Kralj šljake, najbolji igrač svih vremena na šljaci. Ali isto tako nije dovoljno da dereš na šljaci a na drugim podlogama za malo jače tenisere lagan plen.

hehe

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 28. decembar 2020 19:34)

Pa nisu svi uspesni poput tebe.

blaza

pre 3 godine

Malo zvuci ludo,malo vise i ne verujem u ovo sta cu reci al mi proslo kroz glavu,dogovor Noleta i Rafe da ga nole pusti Rg a ovaj da ostane prvi do kraja god i ostali Gs na betonu i zasto mi je to proslo kroz glavu jer Rafa nije ni jednom pokusao da skine Novaka sa prvog mesta za kraj godine, a mogao je, da je Rafa ode u Bugarsku i da Novaku zakomplikuje prvo mesto za kraj god a nije.

Djido

pre 3 godine

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.
(Milan_PT, 28. decembar 2020 19:29)

Ako znadeš nekoga da mu treba čišćenje septičkih jama, tu sam. Radem temeljno, ručno sa kofe. Slabo poso u zadnje vreme prijatelju...dve iljade dinari mi ostalo do Novu godinu.

lol

pre 3 godine

Moja kaže da je Rafa bio siguran bez obzira na uslove?
Da ta sigurnost ne potiče od dobre doze steroida?
Nebi mu bilo prvi put, isprobao je on to ranije.

Milan_PT

pre 3 godine

@ Novak vam dusu vadi
Jel imaš ti bato neko staro gvoizje, stari kumulatori i cčelik?
(Djido, 28. decembar 2020 19:14)

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.

Amadeus

pre 3 godine

Naravno kad su odigrali tri za tri. Melburn 3:0 za Novaka, Pariz 3:0 za Rafu. Igrali na broj gemova u meču. Svakom po GS i milioni širom sveta od kladionica . Jednog dana ćete ih gledati kako se druže kao penzioneri.

Jumko

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!

Czv

pre 3 godine

Nadal 6 godina u 9 odigranih meceva bez osvojenog seta protiv Đokovica na betonu.

Djokovic Nadal 2-0 Peking 2014.
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Majami
Djokovic Nadal 2-0 Peking
Djokovic Nadal 2-0 London
Djokovic Nadal 2-0 Doha
Djokovic Nadal 2-0 Indian Vels
Djokovic Nadal 3-0 AO
Djokovic Nadal 2-0 Atp kup 2020.

Novak je jednostavno klasa za sebe

Jumko

pre 3 godine

I dan danas zbog tog finala uzivamo, gledamo na ju tjubu, nazdravljamo u to ime... Radujemo se klubu 20, a Busta, Sonego, Tim, Medvedev su nam pokazali da nema vise unutra ovima sto su jurili i jure vec 15 godina za elitnim clanovima! Stoje ispred ulaza i guzvaju ove sto prismrde vratima! Isutiraju ih sa praga i vrate na sveps i kokice! Hahahahahaha...

lol

pre 3 godine

Moja kaže da je Rafa bio siguran bez obzira na uslove?
Da ta sigurnost ne potiče od dobre doze steroida?
Nebi mu bilo prvi put, isprobao je on to ranije.

Goran

pre 3 godine

Alo bre Noline jel vi kapirate da je
20=20>17>14 > 12... to priznaje ceo svet. Kakav bre Nolo? Pa Mesi nikada nije čuo za njega, pola Srbije ne može očima da ga gleda.

dejan

pre 3 godine

Cisto da objasnim NOLOMANIMA kolika je razlika u klasi na strani NADALA, njihova je ikona OSVOJILA PRVI GEM POSLE SAT VREMENA IGRE.
HEJ NOLOMANI SAT VREMENA,HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA...

Jumko

pre 3 godine

Noline, zadrugari, ako mi mozete odmah napisati, hoce li se "Goatu 17" igrati u Australiji, ili nece i bice na 73% kao u Njujorku, Becu, Parizu, Londonu... Hahahahahahahahahahaha...

Kosta

pre 3 godine

Pa dobro bolji je na sljaci Nadal,ali nikada Nadal nije dobio Novaka u 'njegovoj' Australiji a on je Nadala ponizio na RG 3-0 pre par godina

Jumko

pre 3 godine

Da li neko zna gde je mali iskompleksirani Mesi, koji je, vidi molim te, izjavio da se divi Federeru i Nadalu, a ne Djokovicu!? Sramota! Hahahahahaha...

Vule

pre 3 godine

Velika sramota za Nadala koji zeli da bude najveci a svog najveceg rivala Novaka Djokovica samo na sljaci moze da dobije...
(Zarko, 28. decembar 2020 19:04)

Uh, uh, uh, ma šta nam napriča. 2:1 za Nadala u finalima US Opena.

No1e

pre 3 godine

Razlika izmedju Nadala i Djokovica je ta sto Nadal ne moze da osvoji sve turnire na 'Đokovicevom' betonu, dok je Đokovic osvojio 3 razlicita Mastersa na sljaci pobedivsi upravo Nadala u finalu

Đokovic Nadal - Monte Carlo 2-0 (62 76)
Đokovic Nadal - Madrid 2-0 (75 64)
Đokovic Nadal - Rim 2-0 (64 64)

Pa

pre 3 godine

@DedaMicun

Protiv kog svog igraca? Zar je Nolo iz Monaka neciji? Moj je kao i sto su Rafa i Rodzer i bilo ko drugi, znaci apsolutno nebitan lik. S tim sto su Rafa i Rodzer gospoda i majstori svog posla, sto Nolo nije.

blaza

pre 3 godine

Malo zvuci ludo,malo vise i ne verujem u ovo sta cu reci al mi proslo kroz glavu,dogovor Noleta i Rafe da ga nole pusti Rg a ovaj da ostane prvi do kraja god i ostali Gs na betonu i zasto mi je to proslo kroz glavu jer Rafa nije ni jednom pokusao da skine Novaka sa prvog mesta za kraj godine, a mogao je, da je Rafa ode u Bugarsku i da Novaku zakomplikuje prvo mesto za kraj god a nije.

lol

pre 3 godine

@oh, 22:22
Neće pod steroidima niko bolje pogoditi liniju ili ugao terena, moj oh!
Ali, pod steroidima će udariti jače forhend, brže istrčati na mrežu...
Očigledno, išao si oko škole.

Aleksej

pre 3 godine

Sve su uradili da "Goat 17" osvoji najbitniji GS turnir u istoriji... Pomerili za jesen, da bude hladno vreme, teske, nove loptice, da se igra pod krovom, laki rivali... Ali je clan elitnog kluba 20 to izguzvao po kratkom, prekratkom potupku, ne pitajuci za posledice, i jos jednom potvrdio najveci podvig u istoriji sporta... Osvojiti najtezi teniski turnir 13 puta, na podlozi gde svi pocinju i gde bi svi voleli da su uspesni! Zato to moze samo jedan igrac, uz fantasticne rezultate i na ostalim podlogama... Rafa, Goat, Olimpijski sampion, Nadal!
(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)Jumko strucnjak za tenis haahahaha. Tebra pisi komentare o Novaku i tu se zadrzi cim prosiris asortiman dodje mi da obrisem aplikaciju od sramote.

Jumko

pre 3 godine

Ne znam kako nisu jos uhapsili "Goata 17" kada je namestio Vimbldon 2013, RG ove godine, i ko zna koliko meceva kada je pustio rivale? Verovatno 100 meceva u karijeri koje je izgubio je namerno pustio...

Slave

pre 3 godine

@berovic
Mozda ce Nola biti najbolji igrac i najuspesniji ali porediti njega sa Dzordanom je uvreda za sport i zdrav razum.Uvek ce Roger biti sinonim za tenis i upoerediv sa Dzordanom. Nola moze biti Dzejms

Mx

pre 3 godine

Kako ste svi vi zapadnjaci (i Španci koji to neizlečivo žele da postanu) pametni posle bitke. I prvi ste kada treba nekoga šutnuti dok je na zemlji. E pa malo ste se preračunali.

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!

Toma

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 28. decembar 2020 19:34)


Jeli smes da se kladis ?

Walker

pre 3 godine

Kralj šljake, najbolji igrač svih vremena na šljaci. Ali isto tako nije dovoljno da dereš na šljaci a na drugim podlogama za malo jače tenisere lagan plen.

Vule

pre 3 godine

A pogotovu Moja koji treba da stoji mirno kad se pominje Novakovo ime.

Napred Nole!
(Mx, 28. decembar 2020 20:12)

uuuuuaaaa! Napolje sa nolomanijom!

DedaMicun

pre 3 godine

koji iskomleksirani jadnici navijaju protiv
svog igraca? Ok Stvar ukusa ali da "pisu protiv njega " ove nebuloze???
Koji Spanac navija proviv Rafe a za Novaka?
Ili Svajcarac...
Zavist zluradost boslest uma !!!
,

Amadeus

pre 3 godine

Naravno kad su odigrali tri za tri. Melburn 3:0 za Novaka, Pariz 3:0 za Rafu. Igrali na broj gemova u meču. Svakom po GS i milioni širom sveta od kladionica . Jednog dana ćete ih gledati kako se druže kao penzioneri.

tresnjojed

pre 3 godine

Sta Jumko derpe okrenuo guzu prema Rafi sada, nema vise kulta Dzemperka kada dolazi kraju vestackog odrzavanja na 5. mesti Njegovog laznog bozanstva, i fake GOAT-a zvanog RF.

Bane

pre 3 godine

Tenis se sastoji iz pobeda i poraza. I Đoković i Nadal su veliki. Jako veliki. Mi koji piskaramo ovde, nek je svako od nas u svom poslu u prvih 100 na svetu, pa da se pohvalimo. Pekari, mesari, inženjeri, lekari...eto, ko za sebe sme da kaže da spada u prvih 100 ? A onda komentarišemo dva od tri najbolja u istoriji, pišemo ponižavajuće komentare.

Odrao Nadal Đokovića na šljaci, odrao Đoković njega prethodno na betonu. Serija Đokovića od 22:0 u setovima na brzim podlogama, a u pobedama 15:2 u poslednjih 10 godina.

Ishod njihovog meča odlučuje podloga, i to je sve.

okolo naokolo

pre 3 godine

Ma nije ga pobedio, on ga je uništio bog te mazo. Posle te blamaže i uništenja, ne znam odakle pojedinima smelost da još nešto pametuju. I to sve sve namestili (oni što ga mrze) da pobedi Djoković, kad ono medjutim. Zgažen, ponižen, počišćen...dovidjenja prijatno.

Oh

pre 3 godine

@lol

Vi inace znate pouzdano da "Rafi to ne bi bio prvi put"? Vi njegov diler? Kako tacno steroidi pomazu igracu da precizno pogodi liniju, odigra savrsen drop sot, udari savrseno neki udarac? Nemate bas objasnjenja, verujem. Kad ste tako sigurni za Rafu, pogledajte malo Nolove rezultate otkako je "izbacio gluten" i ne znam sta sve ne. Sigurno je cist kao suza, ali malo morgen.

Pedja

pre 3 godine

Gluposti prica Moja. Pobedio je Rafa zato sto je bio bolji, ali nije moglo da se tvrdi da ce sigurno da bude tako. Jeste bio favorit, ali ne pobedi uvek favorit.

Inace pricao je Rafa slicno na AOu 2019. godine kako igra tenis zivota, pa je posle finala totalno promenio pricu kako fizicki nije 100% na nivou bio.

Ako je ovo tacno, potpuno nebotrebno od strane Moje i Rafe, slicno kao ona izjava Ivanisevica...

Jumko

pre 3 godine

@blaza dobio isto pluseva koliko i minusa... Pokazatelj stanja ove nacije! Hahahahaha, znaci "Goat 17" pustio Rafu na RG!? Hahahahahahahaha, ludilo!

Jumko

pre 3 godine

Koliko autosovinista na ovom sajtu koji ne vole svoje, neverovatno! Zato nam ovako i ide... Ono sto su pisali juce protiv Troickog, strasno! 97% autosovinista, mrzitelja svojih, je bilo u komentarima!

rojovic

pre 3 godine

Jumko druze vec duze citam tvoje
komentare i jedna stvar mi nije jasna,
zasto druze ne volim svoje i mnogo
koristis rec patriota
jel ti znas sta to znaci

hehe

pre 3 godine

Na US open Nolo je sam sebe uništio a u Parizu ga je Rafa uništio. Nikada neće stići 20 GS. Džaba je krečio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 28. decembar 2020 19:34)

Pa nisu svi uspesni poput tebe.

Vule

pre 3 godine

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.
(Dusanovo carstvo!, 28. decembar 2020 20:25)

Pa dobro moraće i on u penziju jednog dana. Osvojiće još najviše dva GS-a do penzije, ne brini. Malo li je imati 19 GS!? Neka se čovek posveti porodici, neka odmori malo, nije on tu da ispunjava vaše želje.

ma

pre 3 godine

@lol
A Djokoviću je baš na rg ponestalo, ih malera, ali ko mu je kriv što istrošio sve na prethodne turnire. I nije mu prvi put, zna to Šarapova...

Robi

pre 3 godine

(Jumko, 28. decembar 2020 18:58)

E bre botino neodlucna,cas Federer cas Nadal,odluci se jednom ko je goat hhaahhahahaahah
(Novak vam dusu vadi, 28. decembar 2020 19:06)

Al prskaju po ovom Jumku kako im se prohte :)

Jelena

pre 3 godine

Rafa je bar to rekao svom treneru u privatnom razgovoru, a Novakov trener Ivanisevic na sva zvona udario da Rafa nema sta da trazi na tom mecu i da ce biti pociscen.

Oh

pre 3 godine

@Okolo naokolo

I ne samo to, vec ne shvataju da tim tvrdnjama jos vise ukopavaju svog idola, ciji je moral ionako diskutabilan. Lakse im je da poveruju da je jadnik Nolo morao da proda, preda, pokloni meceve (dobije pare zauzvrat, sto je zlocin), nego da priznaju da ga je neko pobedio posteno. Ocigledno ne kapiraju da je kaznjivo i nemoralno raditi te stvari - kako onda opravdavaju Nolov potkupljiv i labilan karakter, kad se zna da je Nolo savrsen u svakom pogledu?

ДРАСЕН ДРАСЕН

pre 3 godine

Ђоковић је градио конституцију за тврде подлоге. И шљаку не треба ни узимати у обзир. Његов проблем који ће га много коштати јесте погодак лопатицом у ону бабу.

Djoksa

pre 3 godine

Pobeda Nadala možda ne bi došla u pitanje čak i sa starim lopticama i da nije bio toliko težak teren. Verovatno bi meč bio mnogo interesantniji ali od samog starta meča se videlo da je Nadal fantastično tempirao formu za finale. Ustvari, u tom finalu su Novak i Rafa zamenili uloge. Novak je nekakvim mekim pristupom, karakterističnim za Nadala na početku meča, pokušavao da uđe u udarac dok je Rafa odmah krenuo super agresivno napadajući svaku lopticu sa namerom da bude viner. Videlo se od samog starta da niti je Novak u formi, niti ima dovoljno snage i brzine da odbije napade Nadala i kontrama karakterističnim za njega preuzme inicijativu u meču. Često puta se toliko puta ističe taj Novakov "kvalitet", inat. On je u potpunosti neosporan, ali... Pokazalo se koliko je inat mač sa dve oštrice. U ovom meču, gde je on od svih pre meča proglašen čak i favoritom, sa praznim tribinama, on nije imao protiv koga da se zainati. Nije mogao nikako da nađe inspiraciju, nešto da zapali taj fitilj i natera ga da da u ovom meču i više od sto posto. On je bio samo jedan u potpunosti običan Novak, kao kad bi igrao recimo sa Mauijem, a Nadal naložen kao da igra sa Federerom 2008. Rezultat je samo logična posledica toga.

rojovic

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
Koliko si ti veliki patriota Jumko
znamo ko si samo da znas

okolo naokolo

pre 3 godine

@blaza
Primećujem da kad god Djoković izgubi, vi se 'vatate za ono prodao, predao, prepustio, dogovorio, poklonio, dao itd.zanimljivo da to nikad nije kada on pobedi. Uostalom, što bi ,,dao" nešto vrednije od onoga što bi on dobio, par nedelja duže na 1.mesto od osvojenog grend slema? Ali ako je tebi lakše.....

Djido

pre 3 godine

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.
(Milan_PT, 28. decembar 2020 19:29)

Ako znadeš nekoga da mu treba čišćenje septičkih jama, tu sam. Radem temeljno, ručno sa kofe. Slabo poso u zadnje vreme prijatelju...dve iljade dinari mi ostalo do Novu godinu.

Oh

pre 3 godine

@Kosta

Drao je Noloa na US openu, sto je takodje beton, i to u dva finala. Kad je ono Nolo pobedio Rafu u finalu RG i zasto nikad? A lepo se hvatate za Rafinu najgoru godinu, tad ga je cak i Nolo pobedio, doduse ne u finalu.

DedaMicun

pre 3 godine

Al ste jadni!! istina boli!!!
Plitki ste i ne razumetenista!!??
Najbolje je da ovde placa porez i "ne vidi svoje pare" koje je zaradio na turnirima u inostranstvu!!!

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Neverovatno, jedna osoba je ostavila 30 negativnih komentara o "Goatu 17", svi ostali ga vole! Hahahahahahahahahahaha...
(Jumko, 28. decembar 2020 20:13)

Kad Nole bude zavrsio bice za vas sve SAD BUT TRUE.

bajbukana

pre 3 godine

nije to pobeda ovoga ili onoga, pobedio je Tenis, pobedio je nadmetanje, želja za uspehom, kako ono ide sa Olimpijade, bolje, silnije, jače, kako ima onaj slogan kojim se reklamira svaka Olimpijada, e to je pobedilo na RG ! I dobro je da je tako !
A Rafu treba poštovati kao čoveka koji eto drži jedan takav niz pobeda koji je teško dostići ili nadmašiti ali ko zna možda negde u svetu sada neki novi Rafica mlati lopticu kao lud i omadjijan !

Milan_PT

pre 3 godine

@ Novak vam dusu vadi
Jel imaš ti bato neko staro gvoizje, stari kumulatori i cčelik?
(Djido, 28. decembar 2020 19:14)

Ja danas uzeo 250 dinari za deset kilogrami na karton. Reče mi Gezim, znaš Gezima? Đulnazin mali iz Visočke. E, kod njih gvožđe devet dinari kilo.

Nole Goat

pre 3 godine

Nole mora da osvoji najvise GS-ova ako hoce goata, zeleo bih da je drugacije, svi ljudi gledaju GS-ove, i ako oni nisu jedini odmer ko je najbolji. Ako Nole nema najvise GS, ne moze biti goat, jednostanvo su to najvaznije titule, svi ostali rekordi padaju u vodu.

samo jako

pre 3 godine

Definitivno Novak nine bio spreman psihički a možda ni fizički za to finale...na iznenadjenje svih nas koji smo konačno mislili da će ga jednom dobiti u finalu RG zbog svih pomenutih kao prednosti..eto ispostavilo se da su u Rafu sumnjali i njegovi zbog uslova ,ipak mislim da je najvažnije kako se osećaš tog dana,koliko si nabrijan i spreman fizički ...imaju onu mnogo slučajeva gde bukvalno beko nekog razbije samo zbog toga kako je ustao tog dana..

Poštovalac igre

pre 3 godine

Nadal je monstruozan na šljaci i RG i doživotno favorit jer svi podaci statistički govore tome. Neko kaže da je odigrao loše pa posle sjajne igre protivnika što znači previše samouveren i odličan tog dana u finalu bio Španac. Baš kao Novak na AO Openu prošle godine tako je Nadal delovao moćan ove na RG. Svaki na svojoj podlozi različitoj bukvalno dominirao.