Sreda, 16.12.2020.

15:30

Trijumf Zvezde za mirnu zimu i +9 u odnosu na Partizan! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Metalac u gostima 1:0 (1:0) u poslednjoj utakmici ove godine.

Izvor: MS

Trijumf Zvezde za mirnu zimu i +9 u odnosu na Partizan! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ "ЗВЕЗДАШ" - Па Динамо је освојио 14 бодова ове сезоне. Брукаш и себе али и све нас ако си стварно навијач Звезде. Пази други пут шта пишеш, прво провјери.

Srx

pre 3 godine

Rezultati ne mogu da mu se ospore, ali zato mogu da mu pod nos danas nabrojim nesto zasta me nije mrzeli da izgubim sat i 45 minuta svog vremena. Radi se o tome da sam prebrojao netacne pasove Njegosa Petrovica...18 netacnih pasova, dva puta cist pas u kontrama za situacije 1-1 i dva losa pasa za otvaranje protivnickih kontri. To je decko koji ima najvecu minutazu u Zvezdi i na kojem se bazira nasa igra, decko zbog kojeg se ne dovodi neko ozbiljnije pojacanje jer on mora da se isforsira da bi se nekom utrapio. Njega moze samo da kupi tim koji osnuju braca Matici iz Granda.

krajišnik

pre 3 godine

Bekovi trebaju, zato sto od 3 beka imamo Rodića, koji je rodjen povredjen i koji moze da igra 60-70 minuta kad je spreman .
Gajić, solidan, nista vise od toga.
Gobelja, nije igrac za Zvezdu.
Eto zato.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Канге ни данас, јел то значи да је под казном због инцидента на аеродрому или је потпуно "прецртан"?

DedaMicun

pre 3 godine

Ma Rodic je Bekcina ?
Koliko koristi ,tri puta vise pravi stete !!
Ko i malo prati Zvezdu zna o cemu pisem.
Njegos Viksan Nikolic cesto i Ivanic su van forme prelosi
A mozemo i da se lazemo da je igra odlicna! Odbrana sigurna ! ??
Nekoliko igraca Katai Borjan su jedino sta postiže Rezultate.
Deki je veliki borac Ali bi bolje odigrao sad u ovim godinama nego neki igraci!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Још куп да ријешимо и онда заслужени одмор за играче и тренере а за управу велики посао да доведе потребне играче да би у нову годину ушли још јачи прије свега за двомеч са Миланом. БРАВО ❤ЗВЕЗДО⚪! 👏👏👏👏👏👏👏

Optimista

pre 3 godine

Mi se branimo protiv Metalca i ti me zaista pitaš šta fali Dekiju.Ne želim da omalovažavam Metalac,ali druže mi igramo u nokaut fazi lige evrope.Ovo što sam danas gledao je očaj.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Don Quijote

Žabari ima taj izvorni fudbalski gen, vole pobede i takmičenja bez kompromisa. To se vidi i po igračima daleko od top nivoa poput Falćinelija. Prosto odskače profi pristupom i mentalitetom. I ako nikad nije izašao sa čizme, verovatno nema pojma ni da izgovori imena klubova iz Srbije. Radi svoj posao 1/1.

Paralela sa basketom, videće se isto i kod Španca Kino Koloma, ubeđen sam. Prosto njihovi sportisti su bolesni takmičari i sa 30, 33, 35 i na tome im zavidim do koske.

Gorki

pre 3 godine

Kakvo smo mi smece od lige. 20 klubova?!!! Ejjj!!! 20!!! A ni 5 klubova nemamo koji su nesto ispod proseka. Svi ostali klubovi su daleko ispod svih najnizih proseka. Strašno.

Lefty

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Smogovci, 16. decembar 2020 18:05)

Sve tacno i potpuno se slazem, ali problem sa Rodicem, pored osrednje defanzive, je sto KADA je zdrav moze da trci do 30og min pp i do 70og u drugom, na iole jacoj utakmici.
Mladenovic je mnogo bolja opcija, nadam se da dolazi...

Hajde, levi bek je globalno deficitarno mesto, ali da na desnom nemamo coveka koji moze da trci 90min i zna da centrira, nikada necu shvatiti?!?!
Gajic je za nasu ligu Ok ali sve preko toga i na toj strani imamo problem :(

Sportski pozdrav

Gazza

pre 3 godine

@Uvek Zvezdas nikad Delija
Dinamo Zagreb ove godine ima 14 bodova , to je samo ono sto mi je prvo palo na pamet, i sve ostalo sto si nabrojao su poluistine. Sportski pozdrav.

HitTheRoadJack

pre 3 godine

Fratello, baš tako. Opako pismen igrač. Ko iole malo zna fudbal zna i šta pričam. Golovi? Pa dajte mu bar jednog iza leđa a da ima mozak i biće 25 u sezoni.

Don Quijote

pre 3 godine

Diego Falcinelli je za mene otkrovenje ove sezone. Odlican posao je bilo njegovo dovodjenje. Na njegovu ukupnu igru nema zamerke. bilo bi super da postigne gol iz svake druge sanse, ali da je tako, ne bi on bio u Zvezdi vec u Juventusu ili Milanu. Za ono sto pruza, kapa do poda.
Vidi se da postuje klub za koji igra i dres koji nosi.
Bori se svom snagom, kao da je rodjen na Bulbuderu a ne na Apeninima, a redovno dobija batine kao grobar na Bulbuderu. Ubise ga, a on se ne zali, cuti i bori se dalje.
Fratello!

Šta je?!

pre 3 godine

ovi što pljuju, neka izaberu Bavarsku i budžet od 1milijardu €... sigurno će biti zadovoljni, a isto su crveno-beli, na svakoj poziciji po 3 premijum igrača...što se mene tiče, bravo za Dekija!

Walldorf

pre 3 godine

Čestitke igračima Metalca na fer,sportskoj borbi i na kvalitetu koji su pokazali.Ima tu tri-četiri zanimljiva igrača,koji kvalitetom odskaču u odnosu na ostatak ekipe.Želim im da neosporan talenat krunišu ozbiljnim karijerama.Čestitke našem Dekiju, koji je u Milanovac došao po bodove,fino sve uklopio i zato apsolutno zasluženo nosimo kući tri boda.Zvezda je jednostavno nivo više u odnosu na ostatak lige,što pokazuju i rezultati u Evropi,pa ne razumem oponente koji svaku bogovetnu utakmicu koju dobijemo,odmah okarakterišu "sklanjalicom".No,dobro.Ako im je tako lakše na ciča zimi od -9,neka nastave da sami sebe zavaravaju.Možda im je tako toplije oko srca.Ostaje nam izuzetno važan Kup duel za dva dana,pa i to treba ozbiljno i odgovorno shvatiti,pobediti i otići na zimovanje punog srca i čiste duše.Sve u svemu,znao sam da večeras neće biti lako,pa je i zadovoljstvo zbog pobede zato još i veće.Na kraju,pri kraju polusezone,moram izdvojiti jednog našeg igrača u čijim potezima uživam.Govorim o Radovanu Pankovu,koji često(Nezasluženo)utakmice počinje sa klupe.To je igrač,prototip modernog odbrambenog igrača.Brz,siguran,vrlo dobre tehnike i neće biti iznenadjenje ako već na zimu bude ponuda iz kruga "Liga petice".Nadam se da će celu sezonu odigrati kod nas,pa da vidimo na leto šta ćemo.Ugodno veče želim.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 3 godine

Samo je Evropa merilo jer tu ne moze da se namesta a tu nema polemike ko je bolji.
1. Cetiri uzastopna ucesca u grupnoj fazi evrotakmicenja!
2. Vise pobeda u Ligi sampiona (to nije tesko jer Partizan nema ni jednu!)
3. 17 proleca u Evropi (vise nego Partizan, Dinamo i Hajduk ZAJEDNO)
4. Vise bodova u grupnoj fazi jednog evropskog takmicenja (11) nego bilo koji klub bivse Jugoslavije ikada!
To se ne namesta. Mozete da patite slobodno.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Parter B

Sve si sam rekao i analizirao. Da Dijego može da ubaci prvu ili drugu šansu igrao bi u Juventusu i Interu. Pa čak i tamo su prvi napadači Morata i Lukaku koji koštaju po 40 miliona pa im treba po 4 zicera po utakmici.

Falćineli je i lutao po pozicijama u napadu, često kao, krilni napadač, drugi napadač itd. Jasno je da nije klasična 9ka golgeter.

Sveti Krcun klupska slava

pre 3 godine

ШампиЈони ! ШампиЊони ! Пари Сен Жермене, поноси се кога си шестардирао !

Smogovci

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.

slaviša šmigič

pre 3 godine

U poslednje vreme baš teško postižemo gol i ovaj put gol iz prekida a moram reči,da je Milunovič radio katastrofalne greške jedno vreme u 2.poluvremenu je 4.puta zaredom predao loptu igračima Metalca jedna je bila baš opasna,da primimo gol.Da nije postigao taj gol Milunovič bi pomeni bio najgori igrač na terenu srečom Pankov igra fenomenalno jednostavno je sve lopte pokupio i mirno iznosio a predaje lopte su mu sigurne i tačno u noge.Pohvalio bi igru standardno dobrog Borjana,Ivaniča,Pankova i Falčinelia trenutno su daleko najbolji.Zvezdi mnogo fali krilo pored kataia i Grujič a tu preko krila smo čitave godine najlepše igrali i prolazili a bolji je bio i Gajič jer je imao igrača sa kojim se mogao ukrštati i poslati dobar centaršut to nam sad fali.

Roter Stern

pre 3 godine

Od jednog dobrog prijatelja, koji se dobro zna i sa Terzom i sa Mrkelom sam cuo da je Filip Mladenovic vec gotova stvar, pregovara se i sa Karleusom, planiraju da sa njim rese i 2 pozicije, po potrebi da bude levi bek, ali pre svega stoper.Jos nista nije zavrseno, Karleusa ima jos par finansijski boljih ponuda i da okaci patike o klin. Dragovic ne dolazi na zimu...
Njegos Petrovic ide, Degenek ide kao i Ben. Veljko Nikolic uz pravu ponudu ima oderesene ruke da ode. Sanogo ostaje, traze zadnjeg veznog i jos jednog napadaca. 99% dolazi onaj krilni iz Cukarickog sto ga pominju, zaboravio sam kako se zove. Boaci nece dobiti produzetak ugovora. Sa Marinom se koketira, ali uprava je podeljena po pitanju njegovog povratka. Ako me je lagao i ja lazem vas.

gustav

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.
(Parter B, 16. decembar 2020 17:32)
Odlicna analiza. Mislim da bi ga trebalo povuci u sredinu ispred Sanogo-a, vise bi mnogo znacio ekipi. Vidi se da nije gol igrac a ima dobru tehniku i dosta moze da trci.

ovde

pre 3 godine

Svaka cast ekipi i upravi Crvene Zvezde.Dve vezane LS,dve pobede i jedna neresena u LS, Dva proleca u LE,rutinske titule u domacem prvenstvu,neke sa ofromnom razlikom u bodovima.Respekt.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ako nebi postigao gol moram reči,da je Milunovič radio strašne greške sa predajom lopte i to čak 4. lopte zaredom od toga je bila 1.toliko opasna,da je bila neka jaka ekipa to bi značio i gol.Pankov odličan pokupio sve lopte prvi put kad se priključio napadu Milunoviču je pobegao igrač Metalca i imao veliku šansu,da sam ode u gol.Izlazak Nikoliča se ozbiljno osetio trenutno su Ivanič,Falčineli i Pankov u najboljoj igračkoj formi Ben me baš dosta razočarao i ponekad se zaustavlja i ostavlja igrača 1 na 1 znači neželi,da potrčati iako bi trebao srečom pa je Pankov fenomenalan pozadi i lepo se priključuje svaka lopta pankova je sigurna i u noge.U poslednje vreme zvezda teško postiže gol jer nemamo nijedno krilo Gobeljič je mnogo bolji od Rodiča kome treba vreme,da se vrati u formu.Gajič iako zna igrati u poslednje vreme se nevidi a kako bi se video kad nema nikoga,da mu se ukršta desno Šteta što nema Grujiča preko krila smo bili odlični i odjednom nema Kataia ni Grujiča.

Pedja

pre 3 godine

Najsmesniji komentari pre utakmice su mi bili kako je Metalac Zvezdina filijala, pa sklanjalica itd. A Metalac pre neku godinu imao predsednika kluba u upravnom odboru Partizana, trener im bivsi igrac Partizana, vise od pola tima su dosli iz Partizana, ili iz omladinskog tima ili na pozajmicu. Zaista neverovatni su kompleksi. A kad dodje derbi, oni se povuku kao misevi u bunker i pricaju kako zele da prestignu Zvezdu. Pa, otvorenije je igrao Cukaricki, Spartak, Vojvodina i ne znam ko jos, a ovi klasican bunker.

Sasa

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.

marko992

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.
(Sasa, 16. decembar 2020 18:01)

Slazem se sa tobom skoro u svemu.
Ima jedna stvar koja bode oci u tvom komentaru,sta znaci "svim silama", kada je cela utakmica protekla u jednom pravom sportskom takmicenju.Angazovanost igraca Metalca je za PRIMER kako bi svi timovi trebali da igraju protiv vecitih.Ovako,apostrofiranje istog,dovodi do zakljucka da je prvenstvo neregularno jer nije cest slucaj (na zalost je tacno)da timovi kao Metalac se ne sklanjaju vecitim.

anonymous

pre 3 godine

@(Dejan, 16. decembar 2020 17:20)

Sa druge strane imamo onaj preposteni klub koji nikada vise nece igrati euroligu i ligu sampiona ;)

Pera

pre 3 godine

U ovoj Zvezdi nema, osim Borjana, ni jednog pravog fudbalera, a bekovi su posebna prica. Pa oni nikako da naprave neku pristojnu akciju. Tuga!!!

ma jok

pre 3 godine

$ Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.
(ivann27, 16. decembar 2020 16:54)

Nema tu ni f od faula, bre! sve čisto ko sunce.

Turista

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Eto i ovu smo dogovorili sa vašim čl UO Vukadinovićem.

Nenad Mišić

pre 3 godine

Milun je car bas je u formi
Ovaj Njegos je preloš jel neko prati njegovu ?
igru on vecito gresi?
Ovo je mucenje ne mogu vise da gledam?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гобељић мијења Вукановића а Дегенек Родића. Е свашта Деки. Дај нападача.

Peki majstorcina

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?
(Dejan, 16. decembar 020 17:20) #
Ima jedan klub koji vec 4 godine igra grupu u evropi.
Ima jedan klub koji je pobedio Liverpul.
Ima jedan klub koji je imao dvocifren broj bodova u evropi
Ima jedna klub koji je bio prvak sveta...
A ima i jedan drugi klub kojem je najveci uspeh 00,
Ima jedan drugi klub koji nije pobedio u ls 40 godina skoro
Ima jedan drugi klub kojo sa srbijom veze nema
Al su njegovi navijacibraca moja i ja ih volim, nema veze sto su u zabludi al brat je brat a sport je sport

Katai

pre 3 godine

Rezultati Zvezde i Partizana protiv timova iz Lige Petice kada su izbegli poraz od 2008.

Zvezda-Bordo 0:0
Keln-Zvezda 0:1
Zvezda-Keln 1:0
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0
Zvezda-Hoffenheim 0:0


Augsburg-Partizan 1:3
Partizan-Tottenham 0:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana od 2008.

Ren-Zvezda 4:0
Slavija Prag-Zvezda 3:0
Černomorec-Zvezda 3:1
PSG-Zvezda 6:1
Zvezda-PSG 1:4
Liverpool-Zvezda 4:0
Tottenham-Zvezda 5:0
Zvezda-Tottenham 0:4
Bayern-Zvezda 3:0
Zvezda-Bayern 0:6


Partizan-Arsenal 1:3
Arsenal-Partizan 3:1
Partizan-Šahtjor 0:3
Šahtjor-Partizan 4:1
Dynamo Kyiv-Partizan 4:1
Sevilla-Partizan 3:0
Bilbao-Partizan 5:1
Partizan-Inter 0:3
Manchester-Partizan 3:0
Partizan-Bešiktaš 0:4
Partizan-Briž 2:4
Partizan-Augsburg 1:3
Thun-Partizan 3:0

Pobede u grupnim fazama koje nisam naveo

Zvezda-Olympiacos 3:1
Zvezda-Liberec 5:1
Zvezda-Gent 2:1
Gent-Zvezda 0:2

Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-AZ 3:2
AZ-Partizan 1:2


Najveće bruke u istoriji

Ispadanje od Kajrata (Igrači i do pola miliona € plate)

Ispadanje od Shamrocka(Konobari)

A da ne spominjem

Nefchi-Partizan 1:1
Partizan-Nefchi 0:0
Asteras-Partizan 2:0
Partizan-Asteras 0:0
Skebderbeg-Partizan 0:0

Pa vi procenite ko je bolji, Zvezdu čeka Milan, a Partizan LŠ neće videti verovatno više nikada,Zvezda sledeće sezone ima šansi da bude 3. Šešir u LŠ.

Nenad Mišić

pre 3 godine

Izvukosmo bodove to je jedini doobro!
Igra jad i cemer !!!
Kako sa ovim balvanima (cast malobrojnim izuzetcima)igrati sa Milanom ???

Лаик

pre 3 godine

Браво, одлична утакмица. Одличан Металац, талентован тим! Полусезона без пораза и доказ да је Звезда најбољи тим на овим просторима. Сад освежити састав и да се порвемо с великанима! Браво Деки!

marko992

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?
(NBGD, 16. decembar 2020 17:02)

Koliko ti je realno razmisljanje govori i cinjenica da su Aston Vila Sanderlend,Preston,Sefild,Everton,Njukastl i SADA veci i usoesniji timovi od Mancester junajteda jer su prvi (i po nekoliko puta) osvajali titulu pre Mancestera.

Nenad Mišić

pre 3 godine

Spor li je Rodic ima li boljeg beka
Zvezda nepovezana prespora...
Zar su samo prekidi sanse protiv ovakve ekipe Metalca????
Videste li suteve Rodica I Ivanjca 55_59 min katastrofa?!!!
pa jel ovo I liga ,makar se zvala i ping pong!!!

Parter B

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Па одговорио сам ти на тој вијести. А и послао сам доста коментара у вези утакмице. Уђи на ту вијест од синоћ па прочитај. Иначе, драго ми је што си након дуго времена опет овде. Твоји коментари недостају. Идемо Звездо "подебљати" ово и отићи на заслужен одмор што се тиче шампионата за ову годину! Поздрав. 🙌

Marko92

pre 3 godine

Degenek je držao odbranu a ne Milunovic, Milunovic je dobijao duele u vazduhu sto nista ne znaci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas, 16. decembar 2020 16:20)

Degenk posle onog pomracenja na Kipru kada je omasio poslednji penal pokazao je da ne moze svoju glavu da drzi a ne nesto drugo, od kako ga je Sadik izlomio u derbiju on je u slobodnom padu forme i ne moze da se sastavi

Turista

pre 3 godine

Stankoviću Ronalda da dovedes,on bi ga upropastio.
(Optimista, 16. decembar 2020 17:36)

Šta fali Dekiju. Od početka sezone u svim takmičenjima jedan poraz. Malo li je

Dejan

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?

NBGD

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?

Red

pre 3 godine

Ajmo sklanjanjeeeee! I penal jedan za penaldzije ne bi bio na odmet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 16. decembar 2020 16:07) # Link komentara

Penaltizan!

delija

pre 3 godine

Iskreno se bojim danasnje utakmice. Posle istorjskog uspeha u Evropi moze da dodje do emocionalnog praznjenja. Zato bih molio igrace Metalca da se od pocetka meca sklone kako to inace rade kad igraju s nama, a sudija ako treba nek pomogne. Hvala unapred !

Лаик

pre 3 godine

Благ, благо, ко је то нама премирао Металац? А овамо Зека дели новогодишње поклоне запосленима.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,imaš odgovor na komentarima vezanim za sinoćnju košarkašku utakmicu.P.S.Dobićemo ovo,uz mnogo napora i muke.Metalac je posebno inspirisan(Čujem i da je premiran od strane "nekih drugova,partizana),u duelima sa Zvezdom.Bitno je da koristimo šanse jer ih neće biti previše danas.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

dzukac

pre 3 godine

Cudna kvota na kladionici, moguc je X ili cak 1.. cujemo se na kraju utakmice. Navijaci ne lozite se, sve se radi za pare i kladionice

sfgfbw

pre 3 godine

Metalac nije zvezdin tim, vec partizanov. TAko da danas ovde nema sklanjanja, vrv 0:1 tacan mozda 0:2. Jer je zvezda za toliko bolja. Petarde ostavite za surdulaju i tako te satelite.

Bar ce zvezda posle dugo vremena da odigra pravi prvenstveni mec, zaboravili kako to izgleda...

ivann27

pre 3 godine

Penaltizan!
(Red, 16. decembar 2020 16:26)

Dokazano je ko je imao najvise penala u svima ligama sveta u zadnjih deset godina, imas i clanak, podseti se.

Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.

shone

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)


Joooj, super..
Znači, Milan prolazimo lagano..
Jeeeeeee

smejurija

pre 3 godine

Razbice vas Stanoje kao po obicaju!!

Vec je poceo da deli red po Linglong ligi Srbije!!
(Grobar, 16. decembar 2020 15:40)

znaci ipak mogu da se naređeju pobede? nista od price da je normalno da se kiksne? ispao partizan iz evrope pa naredjao pobede kao i sa Nikolicem ili Stanoje posle Samroka

shone

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)


Joooj, super..
Znači, Milan prolazimo lagano..
Jeeeeeee

Peki majstorcina

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?
(Dejan, 16. decembar 020 17:20) #
Ima jedan klub koji vec 4 godine igra grupu u evropi.
Ima jedan klub koji je pobedio Liverpul.
Ima jedan klub koji je imao dvocifren broj bodova u evropi
Ima jedna klub koji je bio prvak sveta...
A ima i jedan drugi klub kojem je najveci uspeh 00,
Ima jedan drugi klub koji nije pobedio u ls 40 godina skoro
Ima jedan drugi klub kojo sa srbijom veze nema
Al su njegovi navijacibraca moja i ja ih volim, nema veze sto su u zabludi al brat je brat a sport je sport

smejurija

pre 3 godine

Razbice vas Stanoje kao po obicaju!!

Vec je poceo da deli red po Linglong ligi Srbije!!
(Grobar, 16. decembar 2020 15:40)

znaci ipak mogu da se naređeju pobede? nista od price da je normalno da se kiksne? ispao partizan iz evrope pa naredjao pobede kao i sa Nikolicem ili Stanoje posle Samroka

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 3 godine

Samo je Evropa merilo jer tu ne moze da se namesta a tu nema polemike ko je bolji.
1. Cetiri uzastopna ucesca u grupnoj fazi evrotakmicenja!
2. Vise pobeda u Ligi sampiona (to nije tesko jer Partizan nema ni jednu!)
3. 17 proleca u Evropi (vise nego Partizan, Dinamo i Hajduk ZAJEDNO)
4. Vise bodova u grupnoj fazi jednog evropskog takmicenja (11) nego bilo koji klub bivse Jugoslavije ikada!
To se ne namesta. Mozete da patite slobodno.

NBGD

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?

Turista

pre 3 godine

Stankoviću Ronalda da dovedes,on bi ga upropastio.
(Optimista, 16. decembar 2020 17:36)

Šta fali Dekiju. Od početka sezone u svim takmičenjima jedan poraz. Malo li je

Katai

pre 3 godine

Rezultati Zvezde i Partizana protiv timova iz Lige Petice kada su izbegli poraz od 2008.

Zvezda-Bordo 0:0
Keln-Zvezda 0:1
Zvezda-Keln 1:0
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0
Zvezda-Hoffenheim 0:0


Augsburg-Partizan 1:3
Partizan-Tottenham 0:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana od 2008.

Ren-Zvezda 4:0
Slavija Prag-Zvezda 3:0
Černomorec-Zvezda 3:1
PSG-Zvezda 6:1
Zvezda-PSG 1:4
Liverpool-Zvezda 4:0
Tottenham-Zvezda 5:0
Zvezda-Tottenham 0:4
Bayern-Zvezda 3:0
Zvezda-Bayern 0:6


Partizan-Arsenal 1:3
Arsenal-Partizan 3:1
Partizan-Šahtjor 0:3
Šahtjor-Partizan 4:1
Dynamo Kyiv-Partizan 4:1
Sevilla-Partizan 3:0
Bilbao-Partizan 5:1
Partizan-Inter 0:3
Manchester-Partizan 3:0
Partizan-Bešiktaš 0:4
Partizan-Briž 2:4
Partizan-Augsburg 1:3
Thun-Partizan 3:0

Pobede u grupnim fazama koje nisam naveo

Zvezda-Olympiacos 3:1
Zvezda-Liberec 5:1
Zvezda-Gent 2:1
Gent-Zvezda 0:2

Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-AZ 3:2
AZ-Partizan 1:2


Najveće bruke u istoriji

Ispadanje od Kajrata (Igrači i do pola miliona € plate)

Ispadanje od Shamrocka(Konobari)

A da ne spominjem

Nefchi-Partizan 1:1
Partizan-Nefchi 0:0
Asteras-Partizan 2:0
Partizan-Asteras 0:0
Skebderbeg-Partizan 0:0

Pa vi procenite ko je bolji, Zvezdu čeka Milan, a Partizan LŠ neće videti verovatno više nikada,Zvezda sledeće sezone ima šansi da bude 3. Šešir u LŠ.

Pedja

pre 3 godine

Najsmesniji komentari pre utakmice su mi bili kako je Metalac Zvezdina filijala, pa sklanjalica itd. A Metalac pre neku godinu imao predsednika kluba u upravnom odboru Partizana, trener im bivsi igrac Partizana, vise od pola tima su dosli iz Partizana, ili iz omladinskog tima ili na pozajmicu. Zaista neverovatni su kompleksi. A kad dodje derbi, oni se povuku kao misevi u bunker i pricaju kako zele da prestignu Zvezdu. Pa, otvorenije je igrao Cukaricki, Spartak, Vojvodina i ne znam ko jos, a ovi klasican bunker.

Don Quijote

pre 3 godine

Diego Falcinelli je za mene otkrovenje ove sezone. Odlican posao je bilo njegovo dovodjenje. Na njegovu ukupnu igru nema zamerke. bilo bi super da postigne gol iz svake druge sanse, ali da je tako, ne bi on bio u Zvezdi vec u Juventusu ili Milanu. Za ono sto pruza, kapa do poda.
Vidi se da postuje klub za koji igra i dres koji nosi.
Bori se svom snagom, kao da je rodjen na Bulbuderu a ne na Apeninima, a redovno dobija batine kao grobar na Bulbuderu. Ubise ga, a on se ne zali, cuti i bori se dalje.
Fratello!

ovde

pre 3 godine

Svaka cast ekipi i upravi Crvene Zvezde.Dve vezane LS,dve pobede i jedna neresena u LS, Dva proleca u LE,rutinske titule u domacem prvenstvu,neke sa ofromnom razlikom u bodovima.Respekt.

Sasa

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.

Turista

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Eto i ovu smo dogovorili sa vašim čl UO Vukadinovićem.

Лаик

pre 3 godine

Браво, одлична утакмица. Одличан Металац, талентован тим! Полусезона без пораза и доказ да је Звезда најбољи тим на овим просторима. Сад освежити састав и да се порвемо с великанима! Браво Деки!

Parter B

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.

marko992

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.
(Sasa, 16. decembar 2020 18:01)

Slazem se sa tobom skoro u svemu.
Ima jedna stvar koja bode oci u tvom komentaru,sta znaci "svim silama", kada je cela utakmica protekla u jednom pravom sportskom takmicenju.Angazovanost igraca Metalca je za PRIMER kako bi svi timovi trebali da igraju protiv vecitih.Ovako,apostrofiranje istog,dovodi do zakljucka da je prvenstvo neregularno jer nije cest slucaj (na zalost je tacno)da timovi kao Metalac se ne sklanjaju vecitim.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Parter B

Sve si sam rekao i analizirao. Da Dijego može da ubaci prvu ili drugu šansu igrao bi u Juventusu i Interu. Pa čak i tamo su prvi napadači Morata i Lukaku koji koštaju po 40 miliona pa im treba po 4 zicera po utakmici.

Falćineli je i lutao po pozicijama u napadu, često kao, krilni napadač, drugi napadač itd. Jasno je da nije klasična 9ka golgeter.

Smogovci

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.

Red

pre 3 godine

Ajmo sklanjanjeeeee! I penal jedan za penaldzije ne bi bio na odmet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 16. decembar 2020 16:07) # Link komentara

Penaltizan!

Roter Stern

pre 3 godine

Od jednog dobrog prijatelja, koji se dobro zna i sa Terzom i sa Mrkelom sam cuo da je Filip Mladenovic vec gotova stvar, pregovara se i sa Karleusom, planiraju da sa njim rese i 2 pozicije, po potrebi da bude levi bek, ali pre svega stoper.Jos nista nije zavrseno, Karleusa ima jos par finansijski boljih ponuda i da okaci patike o klin. Dragovic ne dolazi na zimu...
Njegos Petrovic ide, Degenek ide kao i Ben. Veljko Nikolic uz pravu ponudu ima oderesene ruke da ode. Sanogo ostaje, traze zadnjeg veznog i jos jednog napadaca. 99% dolazi onaj krilni iz Cukarickog sto ga pominju, zaboravio sam kako se zove. Boaci nece dobiti produzetak ugovora. Sa Marinom se koketira, ali uprava je podeljena po pitanju njegovog povratka. Ako me je lagao i ja lazem vas.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Don Quijote

Žabari ima taj izvorni fudbalski gen, vole pobede i takmičenja bez kompromisa. To se vidi i po igračima daleko od top nivoa poput Falćinelija. Prosto odskače profi pristupom i mentalitetom. I ako nikad nije izašao sa čizme, verovatno nema pojma ni da izgovori imena klubova iz Srbije. Radi svoj posao 1/1.

Paralela sa basketom, videće se isto i kod Španca Kino Koloma, ubeđen sam. Prosto njihovi sportisti su bolesni takmičari i sa 30, 33, 35 i na tome im zavidim do koske.

Šta je?!

pre 3 godine

ovi što pljuju, neka izaberu Bavarsku i budžet od 1milijardu €... sigurno će biti zadovoljni, a isto su crveno-beli, na svakoj poziciji po 3 premijum igrača...što se mene tiče, bravo za Dekija!

Nenad Mišić

pre 3 godine

Milun je car bas je u formi
Ovaj Njegos je preloš jel neko prati njegovu ?
igru on vecito gresi?
Ovo je mucenje ne mogu vise da gledam?

Nenad Mišić

pre 3 godine

Izvukosmo bodove to je jedini doobro!
Igra jad i cemer !!!
Kako sa ovim balvanima (cast malobrojnim izuzetcima)igrati sa Milanom ???

Лаик

pre 3 godine

Благ, благо, ко је то нама премирао Металац? А овамо Зека дели новогодишње поклоне запосленима.

Sveti Krcun klupska slava

pre 3 godine

ШампиЈони ! ШампиЊони ! Пари Сен Жермене, поноси се кога си шестардирао !

HitTheRoadJack

pre 3 godine

Fratello, baš tako. Opako pismen igrač. Ko iole malo zna fudbal zna i šta pričam. Golovi? Pa dajte mu bar jednog iza leđa a da ima mozak i biće 25 u sezoni.

anonymous

pre 3 godine

@(Dejan, 16. decembar 2020 17:20)

Sa druge strane imamo onaj preposteni klub koji nikada vise nece igrati euroligu i ligu sampiona ;)

Walldorf

pre 3 godine

Čestitke igračima Metalca na fer,sportskoj borbi i na kvalitetu koji su pokazali.Ima tu tri-četiri zanimljiva igrača,koji kvalitetom odskaču u odnosu na ostatak ekipe.Želim im da neosporan talenat krunišu ozbiljnim karijerama.Čestitke našem Dekiju, koji je u Milanovac došao po bodove,fino sve uklopio i zato apsolutno zasluženo nosimo kući tri boda.Zvezda je jednostavno nivo više u odnosu na ostatak lige,što pokazuju i rezultati u Evropi,pa ne razumem oponente koji svaku bogovetnu utakmicu koju dobijemo,odmah okarakterišu "sklanjalicom".No,dobro.Ako im je tako lakše na ciča zimi od -9,neka nastave da sami sebe zavaravaju.Možda im je tako toplije oko srca.Ostaje nam izuzetno važan Kup duel za dva dana,pa i to treba ozbiljno i odgovorno shvatiti,pobediti i otići na zimovanje punog srca i čiste duše.Sve u svemu,znao sam da večeras neće biti lako,pa je i zadovoljstvo zbog pobede zato još i veće.Na kraju,pri kraju polusezone,moram izdvojiti jednog našeg igrača u čijim potezima uživam.Govorim o Radovanu Pankovu,koji često(Nezasluženo)utakmice počinje sa klupe.To je igrač,prototip modernog odbrambenog igrača.Brz,siguran,vrlo dobre tehnike i neće biti iznenadjenje ako već na zimu bude ponuda iz kruga "Liga petice".Nadam se da će celu sezonu odigrati kod nas,pa da vidimo na leto šta ćemo.Ugodno veče želim.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

sfgfbw

pre 3 godine

Metalac nije zvezdin tim, vec partizanov. TAko da danas ovde nema sklanjanja, vrv 0:1 tacan mozda 0:2. Jer je zvezda za toliko bolja. Petarde ostavite za surdulaju i tako te satelite.

Bar ce zvezda posle dugo vremena da odigra pravi prvenstveni mec, zaboravili kako to izgleda...

Dejan

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?

Nenad Mišić

pre 3 godine

Spor li je Rodic ima li boljeg beka
Zvezda nepovezana prespora...
Zar su samo prekidi sanse protiv ovakve ekipe Metalca????
Videste li suteve Rodica I Ivanjca 55_59 min katastrofa?!!!
pa jel ovo I liga ,makar se zvala i ping pong!!!

Gorki

pre 3 godine

Kakvo smo mi smece od lige. 20 klubova?!!! Ejjj!!! 20!!! A ni 5 klubova nemamo koji su nesto ispod proseka. Svi ostali klubovi su daleko ispod svih najnizih proseka. Strašno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гобељић мијења Вукановића а Дегенек Родића. Е свашта Деки. Дај нападача.

Pera

pre 3 godine

U ovoj Zvezdi nema, osim Borjana, ni jednog pravog fudbalera, a bekovi su posebna prica. Pa oni nikako da naprave neku pristojnu akciju. Tuga!!!

gustav

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.
(Parter B, 16. decembar 2020 17:32)
Odlicna analiza. Mislim da bi ga trebalo povuci u sredinu ispred Sanogo-a, vise bi mnogo znacio ekipi. Vidi se da nije gol igrac a ima dobru tehniku i dosta moze da trci.

ma jok

pre 3 godine

$ Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.
(ivann27, 16. decembar 2020 16:54)

Nema tu ni f od faula, bre! sve čisto ko sunce.

Optimista

pre 3 godine

Mi se branimo protiv Metalca i ti me zaista pitaš šta fali Dekiju.Ne želim da omalovažavam Metalac,ali druže mi igramo u nokaut fazi lige evrope.Ovo što sam danas gledao je očaj.

marko992

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?
(NBGD, 16. decembar 2020 17:02)

Koliko ti je realno razmisljanje govori i cinjenica da su Aston Vila Sanderlend,Preston,Sefild,Everton,Njukastl i SADA veci i usoesniji timovi od Mancester junajteda jer su prvi (i po nekoliko puta) osvajali titulu pre Mancestera.

delija

pre 3 godine

Iskreno se bojim danasnje utakmice. Posle istorjskog uspeha u Evropi moze da dodje do emocionalnog praznjenja. Zato bih molio igrace Metalca da se od pocetka meca sklone kako to inace rade kad igraju s nama, a sudija ako treba nek pomogne. Hvala unapred !

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Још куп да ријешимо и онда заслужени одмор за играче и тренере а за управу велики посао да доведе потребне играче да би у нову годину ушли још јачи прије свега за двомеч са Миланом. БРАВО ❤ЗВЕЗДО⚪! 👏👏👏👏👏👏👏

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,imaš odgovor na komentarima vezanim za sinoćnju košarkašku utakmicu.P.S.Dobićemo ovo,uz mnogo napora i muke.Metalac je posebno inspirisan(Čujem i da je premiran od strane "nekih drugova,partizana),u duelima sa Zvezdom.Bitno je da koristimo šanse jer ih neće biti previše danas.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Lefty

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Smogovci, 16. decembar 2020 18:05)

Sve tacno i potpuno se slazem, ali problem sa Rodicem, pored osrednje defanzive, je sto KADA je zdrav moze da trci do 30og min pp i do 70og u drugom, na iole jacoj utakmici.
Mladenovic je mnogo bolja opcija, nadam se da dolazi...

Hajde, levi bek je globalno deficitarno mesto, ali da na desnom nemamo coveka koji moze da trci 90min i zna da centrira, nikada necu shvatiti?!?!
Gajic je za nasu ligu Ok ali sve preko toga i na toj strani imamo problem :(

Sportski pozdrav

ivann27

pre 3 godine

Penaltizan!
(Red, 16. decembar 2020 16:26)

Dokazano je ko je imao najvise penala u svima ligama sveta u zadnjih deset godina, imas i clanak, podseti se.

Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Па одговорио сам ти на тој вијести. А и послао сам доста коментара у вези утакмице. Уђи на ту вијест од синоћ па прочитај. Иначе, драго ми је што си након дуго времена опет овде. Твоји коментари недостају. Идемо Звездо "подебљати" ово и отићи на заслужен одмор што се тиче шампионата за ову годину! Поздрав. 🙌

slaviša šmigič

pre 3 godine

U poslednje vreme baš teško postižemo gol i ovaj put gol iz prekida a moram reči,da je Milunovič radio katastrofalne greške jedno vreme u 2.poluvremenu je 4.puta zaredom predao loptu igračima Metalca jedna je bila baš opasna,da primimo gol.Da nije postigao taj gol Milunovič bi pomeni bio najgori igrač na terenu srečom Pankov igra fenomenalno jednostavno je sve lopte pokupio i mirno iznosio a predaje lopte su mu sigurne i tačno u noge.Pohvalio bi igru standardno dobrog Borjana,Ivaniča,Pankova i Falčinelia trenutno su daleko najbolji.Zvezdi mnogo fali krilo pored kataia i Grujič a tu preko krila smo čitave godine najlepše igrali i prolazili a bolji je bio i Gajič jer je imao igrača sa kojim se mogao ukrštati i poslati dobar centaršut to nam sad fali.

dzukac

pre 3 godine

Cudna kvota na kladionici, moguc je X ili cak 1.. cujemo se na kraju utakmice. Navijaci ne lozite se, sve se radi za pare i kladionice

Marko92

pre 3 godine

Degenek je držao odbranu a ne Milunovic, Milunovic je dobijao duele u vazduhu sto nista ne znaci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas, 16. decembar 2020 16:20)

Degenk posle onog pomracenja na Kipru kada je omasio poslednji penal pokazao je da ne moze svoju glavu da drzi a ne nesto drugo, od kako ga je Sadik izlomio u derbiju on je u slobodnom padu forme i ne moze da se sastavi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Канге ни данас, јел то значи да је под казном због инцидента на аеродрому или је потпуно "прецртан"?

krajišnik

pre 3 godine

Bekovi trebaju, zato sto od 3 beka imamo Rodića, koji je rodjen povredjen i koji moze da igra 60-70 minuta kad je spreman .
Gajić, solidan, nista vise od toga.
Gobelja, nije igrac za Zvezdu.
Eto zato.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ako nebi postigao gol moram reči,da je Milunovič radio strašne greške sa predajom lopte i to čak 4. lopte zaredom od toga je bila 1.toliko opasna,da je bila neka jaka ekipa to bi značio i gol.Pankov odličan pokupio sve lopte prvi put kad se priključio napadu Milunoviču je pobegao igrač Metalca i imao veliku šansu,da sam ode u gol.Izlazak Nikoliča se ozbiljno osetio trenutno su Ivanič,Falčineli i Pankov u najboljoj igračkoj formi Ben me baš dosta razočarao i ponekad se zaustavlja i ostavlja igrača 1 na 1 znači neželi,da potrčati iako bi trebao srečom pa je Pankov fenomenalan pozadi i lepo se priključuje svaka lopta pankova je sigurna i u noge.U poslednje vreme zvezda teško postiže gol jer nemamo nijedno krilo Gobeljič je mnogo bolji od Rodiča kome treba vreme,da se vrati u formu.Gajič iako zna igrati u poslednje vreme se nevidi a kako bi se video kad nema nikoga,da mu se ukršta desno Šteta što nema Grujiča preko krila smo bili odlični i odjednom nema Kataia ni Grujiča.

DedaMicun

pre 3 godine

Ma Rodic je Bekcina ?
Koliko koristi ,tri puta vise pravi stete !!
Ko i malo prati Zvezdu zna o cemu pisem.
Njegos Viksan Nikolic cesto i Ivanic su van forme prelosi
A mozemo i da se lazemo da je igra odlicna! Odbrana sigurna ! ??
Nekoliko igraca Katai Borjan su jedino sta postiže Rezultate.
Deki je veliki borac Ali bi bolje odigrao sad u ovim godinama nego neki igraci!!

Gazza

pre 3 godine

@Uvek Zvezdas nikad Delija
Dinamo Zagreb ove godine ima 14 bodova , to je samo ono sto mi je prvo palo na pamet, i sve ostalo sto si nabrojao su poluistine. Sportski pozdrav.

Srx

pre 3 godine

Rezultati ne mogu da mu se ospore, ali zato mogu da mu pod nos danas nabrojim nesto zasta me nije mrzeli da izgubim sat i 45 minuta svog vremena. Radi se o tome da sam prebrojao netacne pasove Njegosa Petrovica...18 netacnih pasova, dva puta cist pas u kontrama za situacije 1-1 i dva losa pasa za otvaranje protivnickih kontri. To je decko koji ima najvecu minutazu u Zvezdi i na kojem se bazira nasa igra, decko zbog kojeg se ne dovodi neko ozbiljnije pojacanje jer on mora da se isforsira da bi se nekom utrapio. Njega moze samo da kupi tim koji osnuju braca Matici iz Granda.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ "ЗВЕЗДАШ" - Па Динамо је освојио 14 бодова ове сезоне. Брукаш и себе али и све нас ако си стварно навијач Звезде. Пази други пут шта пишеш, прво провјери.

Sveti Krcun klupska slava

pre 3 godine

ШампиЈони ! ШампиЊони ! Пари Сен Жермене, поноси се кога си шестардирао !

marko992

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?
(NBGD, 16. decembar 2020 17:02)

Koliko ti je realno razmisljanje govori i cinjenica da su Aston Vila Sanderlend,Preston,Sefild,Everton,Njukastl i SADA veci i usoesniji timovi od Mancester junajteda jer su prvi (i po nekoliko puta) osvajali titulu pre Mancestera.

sfgfbw

pre 3 godine

Metalac nije zvezdin tim, vec partizanov. TAko da danas ovde nema sklanjanja, vrv 0:1 tacan mozda 0:2. Jer je zvezda za toliko bolja. Petarde ostavite za surdulaju i tako te satelite.

Bar ce zvezda posle dugo vremena da odigra pravi prvenstveni mec, zaboravili kako to izgleda...

delija

pre 3 godine

Iskreno se bojim danasnje utakmice. Posle istorjskog uspeha u Evropi moze da dodje do emocionalnog praznjenja. Zato bih molio igrace Metalca da se od pocetka meca sklone kako to inace rade kad igraju s nama, a sudija ako treba nek pomogne. Hvala unapred !

Dejan

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?

Katai

pre 3 godine

Rezultati Zvezde i Partizana protiv timova iz Lige Petice kada su izbegli poraz od 2008.

Zvezda-Bordo 0:0
Keln-Zvezda 0:1
Zvezda-Keln 1:0
Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0
Zvezda-Hoffenheim 0:0


Augsburg-Partizan 1:3
Partizan-Tottenham 0:0


Najveći porazi Zvezde i Partizana od 2008.

Ren-Zvezda 4:0
Slavija Prag-Zvezda 3:0
Černomorec-Zvezda 3:1
PSG-Zvezda 6:1
Zvezda-PSG 1:4
Liverpool-Zvezda 4:0
Tottenham-Zvezda 5:0
Zvezda-Tottenham 0:4
Bayern-Zvezda 3:0
Zvezda-Bayern 0:6


Partizan-Arsenal 1:3
Arsenal-Partizan 3:1
Partizan-Šahtjor 0:3
Šahtjor-Partizan 4:1
Dynamo Kyiv-Partizan 4:1
Sevilla-Partizan 3:0
Bilbao-Partizan 5:1
Partizan-Inter 0:3
Manchester-Partizan 3:0
Partizan-Bešiktaš 0:4
Partizan-Briž 2:4
Partizan-Augsburg 1:3
Thun-Partizan 3:0

Pobede u grupnim fazama koje nisam naveo

Zvezda-Olympiacos 3:1
Zvezda-Liberec 5:1
Zvezda-Gent 2:1
Gent-Zvezda 0:2

Partizan-Young Boys 2:1
Partizan-AZ 3:2
AZ-Partizan 1:2


Najveće bruke u istoriji

Ispadanje od Kajrata (Igrači i do pola miliona € plate)

Ispadanje od Shamrocka(Konobari)

A da ne spominjem

Nefchi-Partizan 1:1
Partizan-Nefchi 0:0
Asteras-Partizan 2:0
Partizan-Asteras 0:0
Skebderbeg-Partizan 0:0

Pa vi procenite ko je bolji, Zvezdu čeka Milan, a Partizan LŠ neće videti verovatno više nikada,Zvezda sledeće sezone ima šansi da bude 3. Šešir u LŠ.

Peki majstorcina

pre 3 godine

Ima jedan klub koji vec par sezona nikad ne kiksne. Ima jedan klub koji vec par sezona ima najvise penala ubedljivo od svih drugih klubova na svetu. Ima jedan klub koji glavnom rivalu ne moze da predje centar vec par sezona. Navijaci tog kluba imaju oci imaju i obraz?
(Dejan, 16. decembar 020 17:20) #
Ima jedan klub koji vec 4 godine igra grupu u evropi.
Ima jedan klub koji je pobedio Liverpul.
Ima jedan klub koji je imao dvocifren broj bodova u evropi
Ima jedna klub koji je bio prvak sveta...
A ima i jedan drugi klub kojem je najveci uspeh 00,
Ima jedan drugi klub koji nije pobedio u ls 40 godina skoro
Ima jedan drugi klub kojo sa srbijom veze nema
Al su njegovi navijacibraca moja i ja ih volim, nema veze sto su u zabludi al brat je brat a sport je sport

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 3 godine

Samo je Evropa merilo jer tu ne moze da se namesta a tu nema polemike ko je bolji.
1. Cetiri uzastopna ucesca u grupnoj fazi evrotakmicenja!
2. Vise pobeda u Ligi sampiona (to nije tesko jer Partizan nema ni jednu!)
3. 17 proleca u Evropi (vise nego Partizan, Dinamo i Hajduk ZAJEDNO)
4. Vise bodova u grupnoj fazi jednog evropskog takmicenja (11) nego bilo koji klub bivse Jugoslavije ikada!
To se ne namesta. Mozete da patite slobodno.

ivann27

pre 3 godine

Penaltizan!
(Red, 16. decembar 2020 16:26)

Dokazano je ko je imao najvise penala u svima ligama sveta u zadnjih deset godina, imas i clanak, podseti se.

Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.

Marko92

pre 3 godine

Degenek je držao odbranu a ne Milunovic, Milunovic je dobijao duele u vazduhu sto nista ne znaci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas, 16. decembar 2020 16:20)

Degenk posle onog pomracenja na Kipru kada je omasio poslednji penal pokazao je da ne moze svoju glavu da drzi a ne nesto drugo, od kako ga je Sadik izlomio u derbiju on je u slobodnom padu forme i ne moze da se sastavi

Nenad Mišić

pre 3 godine

Izvukosmo bodove to je jedini doobro!
Igra jad i cemer !!!
Kako sa ovim balvanima (cast malobrojnim izuzetcima)igrati sa Milanom ???

ovde

pre 3 godine

Svaka cast ekipi i upravi Crvene Zvezde.Dve vezane LS,dve pobede i jedna neresena u LS, Dva proleca u LE,rutinske titule u domacem prvenstvu,neke sa ofromnom razlikom u bodovima.Respekt.

Sasa

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.

Gazza

pre 3 godine

@Uvek Zvezdas nikad Delija
Dinamo Zagreb ove godine ima 14 bodova , to je samo ono sto mi je prvo palo na pamet, i sve ostalo sto si nabrojao su poluistine. Sportski pozdrav.

Red

pre 3 godine

Ajmo sklanjanjeeeee! I penal jedan za penaldzije ne bi bio na odmet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 16. decembar 2020 16:07) # Link komentara

Penaltizan!

slaviša šmigič

pre 3 godine

U poslednje vreme baš teško postižemo gol i ovaj put gol iz prekida a moram reči,da je Milunovič radio katastrofalne greške jedno vreme u 2.poluvremenu je 4.puta zaredom predao loptu igračima Metalca jedna je bila baš opasna,da primimo gol.Da nije postigao taj gol Milunovič bi pomeni bio najgori igrač na terenu srečom Pankov igra fenomenalno jednostavno je sve lopte pokupio i mirno iznosio a predaje lopte su mu sigurne i tačno u noge.Pohvalio bi igru standardno dobrog Borjana,Ivaniča,Pankova i Falčinelia trenutno su daleko najbolji.Zvezdi mnogo fali krilo pored kataia i Grujič a tu preko krila smo čitave godine najlepše igrali i prolazili a bolji je bio i Gajič jer je imao igrača sa kojim se mogao ukrštati i poslati dobar centaršut to nam sad fali.

shone

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)


Joooj, super..
Znači, Milan prolazimo lagano..
Jeeeeeee

smejurija

pre 3 godine

Razbice vas Stanoje kao po obicaju!!

Vec je poceo da deli red po Linglong ligi Srbije!!
(Grobar, 16. decembar 2020 15:40)

znaci ipak mogu da se naređeju pobede? nista od price da je normalno da se kiksne? ispao partizan iz evrope pa naredjao pobede kao i sa Nikolicem ili Stanoje posle Samroka

Pera

pre 3 godine

U ovoj Zvezdi nema, osim Borjana, ni jednog pravog fudbalera, a bekovi su posebna prica. Pa oni nikako da naprave neku pristojnu akciju. Tuga!!!

NBGD

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Grobarska teorija:
1.Sve sto CZ dobije je namesteno
2.Sve sto izgubi nije mogla da plati
3.Ako CZ izgubi i Partizan osvoji titulu,to je onda nesposobnost CZ da osvoji namestenu titulu
4.Sve sto Part dobije bilo je posteno
5.Sve sto Part izgubi bilo je da protivnik grize kao da je za život...

itd...itd...i ne znam dokle vise. Smemo li mi osvojiti titulu ili je dozvoljeno samo vama, instituciji koja je do '90tih imala manje titula i u fudbalu i u kosarci?

Pedja

pre 3 godine

Najsmesniji komentari pre utakmice su mi bili kako je Metalac Zvezdina filijala, pa sklanjalica itd. A Metalac pre neku godinu imao predsednika kluba u upravnom odboru Partizana, trener im bivsi igrac Partizana, vise od pola tima su dosli iz Partizana, ili iz omladinskog tima ili na pozajmicu. Zaista neverovatni su kompleksi. A kad dodje derbi, oni se povuku kao misevi u bunker i pricaju kako zele da prestignu Zvezdu. Pa, otvorenije je igrao Cukaricki, Spartak, Vojvodina i ne znam ko jos, a ovi klasican bunker.

Walldorf

pre 3 godine

Čestitke igračima Metalca na fer,sportskoj borbi i na kvalitetu koji su pokazali.Ima tu tri-četiri zanimljiva igrača,koji kvalitetom odskaču u odnosu na ostatak ekipe.Želim im da neosporan talenat krunišu ozbiljnim karijerama.Čestitke našem Dekiju, koji je u Milanovac došao po bodove,fino sve uklopio i zato apsolutno zasluženo nosimo kući tri boda.Zvezda je jednostavno nivo više u odnosu na ostatak lige,što pokazuju i rezultati u Evropi,pa ne razumem oponente koji svaku bogovetnu utakmicu koju dobijemo,odmah okarakterišu "sklanjalicom".No,dobro.Ako im je tako lakše na ciča zimi od -9,neka nastave da sami sebe zavaravaju.Možda im je tako toplije oko srca.Ostaje nam izuzetno važan Kup duel za dva dana,pa i to treba ozbiljno i odgovorno shvatiti,pobediti i otići na zimovanje punog srca i čiste duše.Sve u svemu,znao sam da večeras neće biti lako,pa je i zadovoljstvo zbog pobede zato još i veće.Na kraju,pri kraju polusezone,moram izdvojiti jednog našeg igrača u čijim potezima uživam.Govorim o Radovanu Pankovu,koji često(Nezasluženo)utakmice počinje sa klupe.To je igrač,prototip modernog odbrambenog igrača.Brz,siguran,vrlo dobre tehnike i neće biti iznenadjenje ako već na zimu bude ponuda iz kruga "Liga petice".Nadam se da će celu sezonu odigrati kod nas,pa da vidimo na leto šta ćemo.Ugodno veče želim.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Roter Stern

pre 3 godine

Od jednog dobrog prijatelja, koji se dobro zna i sa Terzom i sa Mrkelom sam cuo da je Filip Mladenovic vec gotova stvar, pregovara se i sa Karleusom, planiraju da sa njim rese i 2 pozicije, po potrebi da bude levi bek, ali pre svega stoper.Jos nista nije zavrseno, Karleusa ima jos par finansijski boljih ponuda i da okaci patike o klin. Dragovic ne dolazi na zimu...
Njegos Petrovic ide, Degenek ide kao i Ben. Veljko Nikolic uz pravu ponudu ima oderesene ruke da ode. Sanogo ostaje, traze zadnjeg veznog i jos jednog napadaca. 99% dolazi onaj krilni iz Cukarickog sto ga pominju, zaboravio sam kako se zove. Boaci nece dobiti produzetak ugovora. Sa Marinom se koketira, ali uprava je podeljena po pitanju njegovog povratka. Ako me je lagao i ja lazem vas.

Gorki

pre 3 godine

Kakvo smo mi smece od lige. 20 klubova?!!! Ejjj!!! 20!!! A ni 5 klubova nemamo koji su nesto ispod proseka. Svi ostali klubovi su daleko ispod svih najnizih proseka. Strašno.

Optimista

pre 3 godine

Mi se branimo protiv Metalca i ti me zaista pitaš šta fali Dekiju.Ne želim da omalovažavam Metalac,ali druže mi igramo u nokaut fazi lige evrope.Ovo što sam danas gledao je očaj.

Turista

pre 3 godine

Stankoviću Ronalda da dovedes,on bi ga upropastio.
(Optimista, 16. decembar 2020 17:36)

Šta fali Dekiju. Od početka sezone u svim takmičenjima jedan poraz. Malo li je

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ako nebi postigao gol moram reči,da je Milunovič radio strašne greške sa predajom lopte i to čak 4. lopte zaredom od toga je bila 1.toliko opasna,da je bila neka jaka ekipa to bi značio i gol.Pankov odličan pokupio sve lopte prvi put kad se priključio napadu Milunoviču je pobegao igrač Metalca i imao veliku šansu,da sam ode u gol.Izlazak Nikoliča se ozbiljno osetio trenutno su Ivanič,Falčineli i Pankov u najboljoj igračkoj formi Ben me baš dosta razočarao i ponekad se zaustavlja i ostavlja igrača 1 na 1 znači neželi,da potrčati iako bi trebao srečom pa je Pankov fenomenalan pozadi i lepo se priključuje svaka lopta pankova je sigurna i u noge.U poslednje vreme zvezda teško postiže gol jer nemamo nijedno krilo Gobeljič je mnogo bolji od Rodiča kome treba vreme,da se vrati u formu.Gajič iako zna igrati u poslednje vreme se nevidi a kako bi se video kad nema nikoga,da mu se ukršta desno Šteta što nema Grujiča preko krila smo bili odlični i odjednom nema Kataia ni Grujiča.

Лаик

pre 3 godine

Браво, одлична утакмица. Одличан Металац, талентован тим! Полусезона без пораза и доказ да је Звезда најбољи тим на овим просторима. Сад освежити састав и да се порвемо с великанима! Браво Деки!

Don Quijote

pre 3 godine

Diego Falcinelli je za mene otkrovenje ove sezone. Odlican posao je bilo njegovo dovodjenje. Na njegovu ukupnu igru nema zamerke. bilo bi super da postigne gol iz svake druge sanse, ali da je tako, ne bi on bio u Zvezdi vec u Juventusu ili Milanu. Za ono sto pruza, kapa do poda.
Vidi se da postuje klub za koji igra i dres koji nosi.
Bori se svom snagom, kao da je rodjen na Bulbuderu a ne na Apeninima, a redovno dobija batine kao grobar na Bulbuderu. Ubise ga, a on se ne zali, cuti i bori se dalje.
Fratello!

Лаик

pre 3 godine

Благ, благо, ко је то нама премирао Металац? А овамо Зека дели новогодишње поклоне запосленима.

anonymous

pre 3 godine

@(Dejan, 16. decembar 2020 17:20)

Sa druge strane imamo onaj preposteni klub koji nikada vise nece igrati euroligu i ligu sampiona ;)

Turista

pre 3 godine

Dzaba gledate, Zvezda ima sve utakmice do kraja dogovorene osim sa Partizanom.
(Slavko Vrekic, 16. decembar 2020 16:25)

Eto i ovu smo dogovorili sa vašim čl UO Vukadinovićem.

gustav

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.
(Parter B, 16. decembar 2020 17:32)
Odlicna analiza. Mislim da bi ga trebalo povuci u sredinu ispred Sanogo-a, vise bi mnogo znacio ekipi. Vidi se da nije gol igrac a ima dobru tehniku i dosta moze da trci.

marko992

pre 3 godine

Okej bitna pobeda na teškom gostovanju grobarskom Metalcu, prvo znog terena koji je katastrofa, a drugo što au odredjeni igrači a i trener Metalca svim silama želeli da nam itkinu bodove, znamo i zašto, hteo bih da dodam da se zaista nadam da će na zimu neko da kupi ovog Petrovića, čovek ima tri vrste pasa, nazad, protivniku u noge i u aut, neverovarno, i ovaj poprečni pas Gobeljića u 91 minutu ka Petroviću je da se čovek preksrsti, da jedan profesionala fudbaler može takav pas da odigra i stvori protivniku šansu da ni iz čega ugrozi naš gol, neverovarno, a grobare treba razumeti, ja tačno znam kako im je, bili smo u toj situaciji za onih 6 godina, gledamo njihove utakmice i znamo da nemamo čemu da se nadamo da je sve završeno i pre početka, pričam o pwriodu za vreme Toleta, al razlika je što mi dobijamo na suv kvalitet, naravno ima tu i grešaka, al kako greše u našu korist, tako greše i u njihovi, samo što oni to neće priznati, pomirite se jednostavno Zvezda u ovom trenutku ima daleko najbolji tim u našoj ligi i to je to.
(Sasa, 16. decembar 2020 18:01)

Slazem se sa tobom skoro u svemu.
Ima jedna stvar koja bode oci u tvom komentaru,sta znaci "svim silama", kada je cela utakmica protekla u jednom pravom sportskom takmicenju.Angazovanost igraca Metalca je za PRIMER kako bi svi timovi trebali da igraju protiv vecitih.Ovako,apostrofiranje istog,dovodi do zakljucka da je prvenstvo neregularno jer nije cest slucaj (na zalost je tacno)da timovi kao Metalac se ne sklanjaju vecitim.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,imaš odgovor na komentarima vezanim za sinoćnju košarkašku utakmicu.P.S.Dobićemo ovo,uz mnogo napora i muke.Metalac je posebno inspirisan(Čujem i da je premiran od strane "nekih drugova,partizana),u duelima sa Zvezdom.Bitno je da koristimo šanse jer ih neće biti previše danas.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Nenad Mišić

pre 3 godine

Milun je car bas je u formi
Ovaj Njegos je preloš jel neko prati njegovu ?
igru on vecito gresi?
Ovo je mucenje ne mogu vise da gledam?

dzukac

pre 3 godine

Cudna kvota na kladionici, moguc je X ili cak 1.. cujemo se na kraju utakmice. Navijaci ne lozite se, sve se radi za pare i kladionice

Nenad Mišić

pre 3 godine

Spor li je Rodic ima li boljeg beka
Zvezda nepovezana prespora...
Zar su samo prekidi sanse protiv ovakve ekipe Metalca????
Videste li suteve Rodica I Ivanjca 55_59 min katastrofa?!!!
pa jel ovo I liga ,makar se zvala i ping pong!!!

Parter B

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Falćineliju potrebno šansi da se upiše u strelce.
Odlično radi za ekipu,gradi se,prima loptu,otvara se,defanzivno prisutan,školovan igrač,ali prisebnost u odlučujućim trenucima mu je slaba strana,kao da gubi koncetraciju ili ima neku tremu,vrlo slabo rutinira gol šanse.
Mislim da je to i najveći razlog zbog koga nije uspeo u Seriji A.

DedaMicun

pre 3 godine

Ma Rodic je Bekcina ?
Koliko koristi ,tri puta vise pravi stete !!
Ko i malo prati Zvezdu zna o cemu pisem.
Njegos Viksan Nikolic cesto i Ivanic su van forme prelosi
A mozemo i da se lazemo da je igra odlicna! Odbrana sigurna ! ??
Nekoliko igraca Katai Borjan su jedino sta postiže Rezultate.
Deki je veliki borac Ali bi bolje odigrao sad u ovim godinama nego neki igraci!!

Šta je?!

pre 3 godine

ovi što pljuju, neka izaberu Bavarsku i budžet od 1milijardu €... sigurno će biti zadovoljni, a isto su crveno-beli, na svakoj poziciji po 3 premijum igrača...što se mene tiče, bravo za Dekija!

Smogovci

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.

ma jok

pre 3 godine

$ Konacno i da je zvezdana dala prvi gol regularan.
(ivann27, 16. decembar 2020 16:54)

Nema tu ni f od faula, bre! sve čisto ko sunce.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гобељић мијења Вукановића а Дегенек Родића. Е свашта Деки. Дај нападача.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Parter B

Sve si sam rekao i analizirao. Da Dijego može da ubaci prvu ili drugu šansu igrao bi u Juventusu i Interu. Pa čak i tamo su prvi napadači Morata i Lukaku koji koštaju po 40 miliona pa im treba po 4 zicera po utakmici.

Falćineli je i lutao po pozicijama u napadu, često kao, krilni napadač, drugi napadač itd. Jasno je da nije klasična 9ka golgeter.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Канге ни данас, јел то значи да је под казном због инцидента на аеродрому или је потпуно "прецртан"?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Још куп да ријешимо и онда заслужени одмор за играче и тренере а за управу велики посао да доведе потребне играче да би у нову годину ушли још јачи прије свега за двомеч са Миланом. БРАВО ❤ЗВЕЗДО⚪! 👏👏👏👏👏👏👏

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Don Quijote

Žabari ima taj izvorni fudbalski gen, vole pobede i takmičenja bez kompromisa. To se vidi i po igračima daleko od top nivoa poput Falćinelija. Prosto odskače profi pristupom i mentalitetom. I ako nikad nije izašao sa čizme, verovatno nema pojma ni da izgovori imena klubova iz Srbije. Radi svoj posao 1/1.

Paralela sa basketom, videće se isto i kod Španca Kino Koloma, ubeđen sam. Prosto njihovi sportisti su bolesni takmičari i sa 30, 33, 35 i na tome im zavidim do koske.

Lefty

pre 3 godine

Muka mi je da slušam ili ovde čitam o bekovima...odmorite malo.
Taj Rodić je nacrtao samo Benu na Kipru tri zicera... čovek svaku utakmicu crta po minimum dva zicera. Ima više ass od bilo kog veznjaka našeg.

Možda nije klasa ali ovoliko ga omalovažavati ne ide.
Pogledajte ko igra u FKP ili dalje niz ligu?
Rodić je Maldini za njih.

U reprezentaciji igrao Rukavina do pre par meča...
Malo realnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Smogovci, 16. decembar 2020 18:05)

Sve tacno i potpuno se slazem, ali problem sa Rodicem, pored osrednje defanzive, je sto KADA je zdrav moze da trci do 30og min pp i do 70og u drugom, na iole jacoj utakmici.
Mladenovic je mnogo bolja opcija, nadam se da dolazi...

Hajde, levi bek je globalno deficitarno mesto, ali da na desnom nemamo coveka koji moze da trci 90min i zna da centrira, nikada necu shvatiti?!?!
Gajic je za nasu ligu Ok ali sve preko toga i na toj strani imamo problem :(

Sportski pozdrav

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ "ЗВЕЗДАШ" - Па Динамо је освојио 14 бодова ове сезоне. Брукаш и себе али и све нас ако си стварно навијач Звезде. Пази други пут шта пишеш, прво провјери.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Па одговорио сам ти на тој вијести. А и послао сам доста коментара у вези утакмице. Уђи на ту вијест од синоћ па прочитај. Иначе, драго ми је што си након дуго времена опет овде. Твоји коментари недостају. Идемо Звездо "подебљати" ово и отићи на заслужен одмор што се тиче шампионата за ову годину! Поздрав. 🙌

HitTheRoadJack

pre 3 godine

Fratello, baš tako. Opako pismen igrač. Ko iole malo zna fudbal zna i šta pričam. Golovi? Pa dajte mu bar jednog iza leđa a da ima mozak i biće 25 u sezoni.

Srx

pre 3 godine

Rezultati ne mogu da mu se ospore, ali zato mogu da mu pod nos danas nabrojim nesto zasta me nije mrzeli da izgubim sat i 45 minuta svog vremena. Radi se o tome da sam prebrojao netacne pasove Njegosa Petrovica...18 netacnih pasova, dva puta cist pas u kontrama za situacije 1-1 i dva losa pasa za otvaranje protivnickih kontri. To je decko koji ima najvecu minutazu u Zvezdi i na kojem se bazira nasa igra, decko zbog kojeg se ne dovodi neko ozbiljnije pojacanje jer on mora da se isforsira da bi se nekom utrapio. Njega moze samo da kupi tim koji osnuju braca Matici iz Granda.

krajišnik

pre 3 godine

Bekovi trebaju, zato sto od 3 beka imamo Rodića, koji je rodjen povredjen i koji moze da igra 60-70 minuta kad je spreman .
Gajić, solidan, nista vise od toga.
Gobelja, nije igrac za Zvezdu.
Eto zato.