Subota, 11.05.2019.

16:00

Đoković posle velike borbe bolji od Tima za finale Madrida!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, plasirao se u finale u Madrida, pošto je u dva seta, 7:6 (2), 7:6 (4), savladao Dominika Tima.

Izvor: PT

Ðokoviæ posle velike borbe bolji od Tima za finale Madrida! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 4 godine

Tim je strašno fizički jak teniser na šljaci biće tako iz godine u godinu al'Novak je mentalna gromada u ljudskom i teniskom smislu kad ga sudija opomenuo i oduzeo prvi servis u prvo setu sam znaoo koliko bi to poremetilo druge tenisere al" njegaa nije.

Demar De Rosen

pre 4 godine

@Mirko
Svi igraci na profi turu su vrhunski pripremljeni fizicki, tehnicki takodje obuceni, ali samo nekolicina postize najvise rezultate. Gde je razlika? U talentu koji je Boziju dar i ekstremnom radu sto, sve zajedno, dovodi da se razlika pravi na mentalnom nivou. U ovom smislu treba i razumeti zasto je Tim imao vise nego dobre sanse da pobedi Noleta, kao i zasto to nije danas uspeo za malo. Ne treba padati u euforiju kada Nole pobedjuje, niti padati u bedak kad naidju porazi. Sve treba trezveno razumeti, mada za vecinu to nije nimalo lako.

Mirko

pre 4 godine

Nisam gledao, mirno sam spavao jer sam osećao da će da pobedi.
I pored slabosti i brejkova uspeo je da se vrati i pobedi, što znači da je glava tu, a forma će da se natempira do RG - biće to idealno.

Bodibond

pre 4 godine

Nole dobio.Jokicu na tebe je red.
(Roki cetri, 11. maj 2019 19:50)

Pa posle Jokica Jovic, nakon njega Tadic, Matic, Kolarov, potom Lajovic... Nolovci, samo trazite utehe i alternative cccc smehotresno.

dulle

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.
(Cicipas, ne Nadal, 11. maj 2019 19:03

Vidim nakon Jece sad ti Novak nabija komplekse. Lepo. Hvala mu na tome. I da, pozdravi Malejevu.

Mirko

pre 4 godine

...Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.
(Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)

Doobro, bavio sam se sportom i u tom sportu a i u svakom drugom centar inteligencije kod čoveka je u stomaku a ne u glavi. Ako kreneš glavom - već si zakasnio sa reakcijom i tu ti je kraj. Razmišljanje "glavom" je za neki pripremni, trenažni deo, posle toga sve je čista uskladištena inteligencija tela. Drugačije bi mogao samo da naj...š.

Šta si ti ustvari hteo da kažeš?
Da neću možda "glavom" da navijam za Tima?
Ovo ti je skroz bezveze...

Ako nagađam verovatno si hteo da kažeš da treba hladne glave da analiziramo igru Đokovića, ok, ali kakve veze to ima sa navijanjem???

Dušan

pre 4 godine

@Southpark
Pa eto neću da isključim i, imaš neki problem povodom toga? A kad su več poslali eto napisao svoje mišljenje, imam pravo na to, i eto da tebi i oboj dečurliji opet kažem da zemlja nije ravna ploča i da jednoumlje ima samo u diktaturi te stoga jedi taj sendvič.
@antiDebil
Izbaci anti iz nicka i bićeš taman.
@Red
Šta te to pogodilo iz komentara pa si se u'vatio za pismenost, koja je kod mene na zavidnom nivou što se za tebe i tvoje pajtose ovde ne može reći.
@Slutim
Mogu ja i pola dana da pišem ali je ovo totalno nezanimljivo da bi gubio više od pola minuta vremena. Znaš, neko ima i druga posla, život i van ovog sajta, ne visim ovde kao vi koji samo to i radite. Živite život obog prebacivača loptice a ne znate ni pertle da vežete. KAO ste vi veliki strućnjaci a tenis pratite od pre par godina. Da imate (obraćam se svima) malo više godina znali bi da svako ima svoje mišljenje i da svako može da iznese to mišljenje svidelo se to vama ili ne. Prijatan sendvič...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Vecina vas kao da nije gledala isti mec. Koristite krupne reci jer ne vidite poentu. Novak je za nijansu bio bolji, dobio, ok, bravo, ali Tim je imao prvi servis ispod 50%, mozda i ispod 45%, i imao je dobre sanse za pobedu. Igrao je juce tezak mec protiv Feda, a Nole je odmarao. Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.

2CRAZY

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Nista ti ne verujem, ti si bot koji reklamira kladionice.

Petar

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)
Da je Đoković izgubio, sve što si naveo ne bi bio problem, ovako treba naći razlog.

Czv

pre 4 godine

Ok.trebalo je polufinale on ode u finale.bez veze.trebao je to u rimu da uradi.ali ok.videcemo da li je prerano digao formu.samo on zna.samo napred.on ako uzme oba mastersa plus garos sigurno je prvi do kraja godine.

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Mene Tim dosta podseća na Rodika sa onim stalnim prejakim udaranjem po loptici. Teško da će mlada garda dostići nivo trojice.

Патас

pre 4 godine

(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)
Мислим да је то више ствар концентрације. Тенис је игра нерава, зато су ови клинци неуспјешни. Поготово Кирјос, он нема живаца за дуге размјене, то се види на њему. А Новак, Рафа и Роџер имају челичне живце и врхунску концентрацију, што их чини шампионима какви јесу. Наравно, ту су и таленат и рад. По мени је то главна разлика.

?

pre 4 godine

Gde je onaj što danas napisa da stavlja 50e na pobedu Tima i da je to odlična zarada?
(Markobg, 11. maj 2019 19:39)

Otišao da naplati, izgleda... ?

sasa jokic

pre 4 godine

Rafa igra bolje u Madridu nego sto je igrao u Barseloni, ako prodje danas Cipiripija, nece sutra uopste biti naivno.....
Dobro je sto Nole dolazi pun samopouzdanja posle danasnje pobede, a znamo kako se Nadal oseca kad ga vidi preko mreze.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad bolji igrač izgubi, sport je to.
(zvezdoprc, 11. maj 2019 18:36)

Ono kad ti Zvezda i sve i svako u vezi sa njom unisti zivot, zivot je to.

®Laki

pre 4 godine

Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55)

Svi pismeni bi trebali da pišu Ti'm! " I " sa dugouzlaznim akcentom, da bi smo mogli pravilno da izgovorimo prezime koje je u originalu: Thiem. Znači, čita se kao Tiim.

ROSONER

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada
(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)

U centar! A ja ću da ponudim svoje viđenje zašto je to tako. Mišljenja sam da ovi momci koji dolaze, kao i u svim drugim sportovima plaćaju danak vremenu u kom žive, a koje razdvaja čisto od prljavog. Dok Borga, Bekera, ali i Maradonu, Bremea i druge sportiste u pravom smislu te reči, nije bilo briga da li su obrijani, kakva im je frizura, da li su se isprljali ili previše spontano radovali, danas poziraju više nego što bezrezervno unose sebe u trenutak. Zato i ovi klinci već znaju da su zvezde i ponašaju se tako, odmeravaju svaku korak i svaki gest.

Mića86

pre 4 godine

Hejteri i Federerovci, Đoković je opet srećom i poklonjemim mečom došao u finale, kao i svaki put do sad, zar ne? Da vas čujem sad?!

Cicipas, ne Nadal

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Publika odvratna... raduju se kao ludi na Novakove neiznudjene greske... svaka njemu cast sto je posle svih ovih godina ostao normalan, nema sta da mu se zamera i na “strategijama sirenja ljubavi” 99,99% nas bi nacisto zavrsilo u ludnici od takve kolicine uspeha i takvig nipodastavanja zapadne publike

Dacha

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Iskljucis notifikacije da vise ne gubis vreme,vrlo prosto.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Ово је небо и земља у односу на Новака из Монте Карла, Мајамија и ИВ. Сервис одличан, са основне одлично. Може то још боље нормално, и биће, на РГ!

Bodibond

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
(Dušan, 11. maj 2019 18:11) 

Bravo Dulesku, sa vecim delom komentara se slazem, pogotovo sa time da je Djokovic imao bukvalno 2 dana odmora a Tim ni 12 sati odmora, i sto se tice objave komentara ( meni vrlo cesto cenzurisu komentare, i objave svaki peti komentar) ali sto se tice notifikacija, brate mili iskljuci ih. Sta mislis kako bi meni bilo da me svakih sat vremena obavestavaju sta je rekao/uradio Jokic, da li i kad igra Denver... Zato sam se obezbedio i iskjucio notifications. Slazem se da treba da postuju svacije misljenje, da objavljuju komentare.

Ljubisa

pre 4 godine

АТП
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер

Овогодишњи резултати такође:
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер
Запамтимо ове редоследе, неће још дуго
Лепо се одвија ситуација за Нолета, контролише је и верујем да ће прво оборити Федерерове "недеље на првом месту"!!!

posteno

pre 4 godine

Kako Muta kaže,pa ljudi sve je to normalno.Svi su još uvek plitak potok za Noleta.Bravo ljudino i sretno u finalu velemajstore.Nije on broj jedan zato sto je simpatičan!

Partizan 1917

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Eh sad ga pretera, nije bot ako se kladio protiv boljeg,onda najbolje da ne postoje kvote za protivnika svetskog broja 1 u bilo kom sportu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kolko je providno,da novaku fali kondicije več tokom prvog seta morao je na odmor wc,da se pokvasi vodom i nakratko odmori gde je vreme kada je mogao,da odigra onako iscrpljujuci mec kao nekad sa endy murryom stvarno neznam dal moze do pariza,da vrati kondiciju jos,da je imao mec sa čiličem danas nebi izdrzao meč.nole uradi nesto povodom kondicije ovako slabo spremnog nisam te gledao godinama.nole je negde na 60.posto spremnosti nemoze se igrati paris i ocekivati finale sa nadalom.bez kodicije pesak se tesko dobiva.

Bodibond

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Kladili smo se protiv njega i protiv Medvedeva i uhvatismo lepu kvotu ali i dobitak.

Kovalski

pre 4 godine

Dobar je Tim na sljaci,ali nekako ne mogu da se otmem utisku da je njemu najbitnije da sto jace raspali lopticu, pa ako pogodi to je neodbranjivo,ali kad promasi, to su auti po metar -dva... ne volim takve igrace da gledam! Novak definitivno podize formu,i na RG ce to biti kao AO,ubedjen sam u to! Sutra finale sa Rafom,Novak ce dati sve od sebe da dobije i posalje jasnu poruku "kralju sljake" da je spreman da mu preotme krunu u Parizu!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Neće set ali.hoće dva seta

dragan

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Надам се да те је кладионица позвала да те части соком. Ако није, мењај кладионицу, систем задржи, добар ти је.

Bodibond

pre 4 godine

hahaha dje su ovi sto su rekli bice 2:0 ta Thiema,a ono 2:0 za Djokovica
(Paki, 11. maj 2019 18:37)

Okej, bice sutra u finalu 2:0 za Djokovica protiv Nadala ili njegovog protivnika.

Riki

pre 4 godine

@Nebojša
Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55

Tacno je napisao. Tako se pise a cita se Tim.

glasnik

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Od srca sam se nasmejao tvom komentaru! Toliko prosto, a nekima nejasno!

Ron

pre 4 godine

Kad mu se igra tenis, moze cak u mecu da igra lose ali mentalna snaga je njegova ogromna prednost koju posjeduje ili je posjedovalo vrlo malo sportista. Izgubi lagano gem za mec i onda bude bolji u tajbrejku, to je njegova prednost, kao da se nista nije prethodno desilo.

Хехе

pre 4 godine

Оно што је неко овде већ приметио,само у појединим моментима(кад је враћао брејкове) Ноле је изгледао убитачно прецизно.Или је већ у форми па се мало "нећка" да покаже цео арсенал,или још увек темпира форму.Најјаднији коментари иначе јадних људи су типа "нема снаге у ударцима". Па знам да пате због Новакових победа, али су до сад требали да схвате, да није за сваког противника интезитет удараца исти.Доминик удара јако увек и свуда,сине па научи нешто, кад ти је бог дао шансу да играш против Новака.За крај сетите се агресивности и јачине удараца у финалу АО 2019,кад је један Надал деловао као залутао у финале.

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Nole trenira tajbrejkove....Čovek je isuviše inteligentan za ostale na listi kao i za ove što komentarisu....Čovek trenira za Pariz a uđe u finale

nesto je trulo u drzavi Srbiji..

pre 4 godine

novace mali vraze,govorili su neki nazovi "znalci" pepe,politika levo desno.. a ja cu opet ostaviti komentar u mom stilu,gazi to kao plitak potok! ;)

dush

pre 4 godine

Novak 32 godine na 80% od zeljene forme na poslozi koja mu najmanje odgovara protiv Tima 25 godina na 100% na podlozi koja mu najvise odgovara i Novak pobedjuje.Inace veoma sam zadovoljan kako Novak i Njegov tim rade,podizu formu za Roland Garros taman ce tamo biti na 100%.Mislim da ce mu do kraja karijere ovakav plan biti samo Grrand Slams i bodovi naravno da ce gubiti mastere on nema 25 godina da se trosi na svakom turniru gubice jos dosta mastera(taman da mrzitelji Novaka mogu da se raduju).Stvarno mislim da je glavni favorit na Roland Gaross.Ima veliku sansu da do kraja karijere prestigne Federera po svim parametrima samo treba pametno da bira turnire.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Bravo Novak.
Generalno loš meč, samo na momente kvalitetan. Novak bez ritma Tim bez koncentracije. Šteta za igru ali ok za prolaz. Nadam se finalu sa Nadalom ipak je to poslastica.

Kanidja PG

pre 4 godine

Bravo sampione,skinuo si momka koji je otresao u nedelju dana Rafu I Rodzera znak da je Novak na dobrom putu sa formom.
Odlucio je prvi servis i procenti istog.
Novak 61% prvog servisa Tim 52%.
Prvi servis 75% 41-55 Novak, 64% 27-42 Tim.
Trebaju mu ovakvih mecevi I vec se radujem klasiku sa Nadalom sj.Svaka cast Cicipasu ali to je realnost.

Gajetano

pre 4 godine

Sjajan mec, odlicna pobeda, bitna za samopouzdanje za nastupajuce velike dogadjaje.

Tim je specijalista za sljaku, jedan je od favorita na RG, nedavno je dobio Nadala, juce Rodzera, danas je dao sve od sebe... Moj utisak je da kad god je Novak podizao igru na visi prenos, ovaj nije imao sanse. Kao da ga je Novak sve vreme skenirao, trazio slabosti, na kraju ga je probio po njegovom jednorucnom bekhendu koji je odlican, miljama bolji od Baletana. Ali ipak jednorucni.

3/3 vs 3/10 odnos je brejk sansi u ovom mecu. Vecinu od tih 10 Novak je spasavao servisom. SSSS - Samo Servis Srbina Spasava. Ako ga sluzi i na Rolan Garosu, cilju svih ciljeva, ne vidim ko moze da mu stane na crtu. A ima jos 2 nedelje da Novak podigne igru na jos visi nivo.

Pozdrav,

Ivan4_2019

pre 4 godine

Rezultati Markovog rada sa Novakom već su uočljivi. To je onaj novi-stari šampion koji i na šljaci melje. Bravo Novače što si za trenera izabrao iskusnog Marka odmah se vidi jasno bolja igra u Madridu nego onomad u Monte Karlu i mogu reći da je titula već zagarantovana, nema šanse Bik sa Majorke sutra u finalu. Novak-Marko idealna kombinacija. Bravo Đokovići!

Ivan

pre 4 godine

Novak mnogo pametno tempira formu. Nije zapinjao previse posle Australije, jer nije branio puno bodova, sad kad zaredja opet u drugom delu sezone sa titulama nece nikome biti dobro.

Nebojša

pre 4 godine

Interesantno da je Novak dva ili tri puta opomenut sa razlogom jer jeste trošio više vremena ali šta je sa Thiemom izašla je ona grafika gde je stojalo da Thiem u proseku 25 sekundi troši između servisa što znači da je koji put i prekoračio vreme a opomene nigde.

Vitez

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto Novak igra kao pre, ovako kad igra i kad izgubi ne bude mi krivo. Samo napred majstore! Sad kapitam sta znaci njegova izjava da tempita formu za RG

Gradjevinac

pre 4 godine

Oscilacije u igri ali to je normalno.Forma se dize.Pobedice u Madridu bilo ko da mu je protivnik a sledi pobeda u Rimu i onda RG. Bice to sve dobro.

Неboyша ликовњак

pre 4 godine


Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti. 
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30) 

€во га један...
(Неboyша ликовњак, 11. maj 2019 17:16)

И још један...

Lord Stark

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada

South Park

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
(Dušan, 11. maj 2019 18:11)
Ne salju oni notifikacije nego ti treba da je iskljucis.

Tribislav

pre 4 godine

U centru pažnje ovog meča pored dobre igre obojice, je bilo tenisko znanje odnosno neznanje sudije koji očigledno nije dorastao ovom meču. Nisam čuo kako se zove, prvi put ga vidim u životu, ali mi je zapalo za oko tri opomene upućene Novaku prilikom njegovom servisa, (mislim malo više poštovanja za broja jedan) kao i par grešaka gde je vikao aut, a bila je dobra lopta i obrnuto. Desi se svima da pogreše, ali kod ovog gospodina se baš vidi da mu fali iskustva za ovako značajne mečeve.

tako je.

pre 4 godine

Nole je bolji od Tima, ali će da izgubi, pošto želi da dobije RG. I ovaj masters (kao i sve predhodne od AO do danas, a i budući Rimski) Nole ne sme da osvoji da bi stekao pravo da osvoji RG. Je l' tako

Nebojša

pre 4 godine

Neko duže vreme nisam uživao u nekom Novakovom meču od Australian opena zapravo bravo za obojicu sjajan meč nije još uvek Novak na 100% ali ide ka tome sada se čeka Nadal pa da uživamo u nedelju.

Red

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Ovaj ima ime,prvo se opismeni,pa onda ljutnja.Inace,Tim igra i u Rimu,bice veselja i za tebe.

Цигојнер

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)
Заради, ал’ кладионица...

Dušan

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.

sin lovca na medvede

pre 4 godine

(Sauth park)
Vidim da si jalo pametan i racionalan, mora da si u prvih pet u svojoj profesiji.
Steta je tvog vremena u ovakvim komentarima.

Midland/Odessa

pre 4 godine

@stela rossa Vitez jeste, ne mogu na to prigovoriti, ali srpski? Ti veruj, po tvom ja sigurno nisam, posle najboljih godina u Krajini. Divi se tvom “vitezu”, srecno ti bilo

Gospod1n

pre 4 godine

Novak tempira formu jeste rezultat dobio sa 7-6, ali je to veliki pokazatelj da je dominik u velikoj formi i odličan igrač na sljaci dobio 2 puta Nadala na sljaci ove godine. Tako da nema potrebe da se omalazava novak i to kako loše igra. Zna on kako da dobije meč, sve je do njega ako bude želeo pobediće. Samo Napred Šampione Gledamo te sutra za titulu 3x

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)Trci od babe opet traži za “klandzu”.Ovde si pao.Juce su bile penzije...

Dag Kristi

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Stavi još 5, kladže vape za takvima kao što si ti.

?

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega. 
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20) 

Bolje da si kupio polovan bicikl, pa na svež vazduh.

mimi

pre 4 godine

Ma radi im šta poželi dozira sebe koliko je potrebno, uništiše ovi"starci" već tri generacije večiti talenat Dimitrov, Tim, još da ispraše generaciju Ciciban

Jovan

pre 4 godine

Ponosan sam na Novaka sto nije odreagovao na opomene onog robota od sudije koji kao da nije potrcao u zivotu. Kladim se da ne postoji teniser iz top 100 koji danas u onoj situaciji ne bi usao barem u malu polemiku. A as na drugi servis posle opomene je bio pravi slag na torti. Necu da nazovem to inatom, ali to je ono nesto sto je Novaka i dovelo na prvo mesto. Sta god uradio u ovom mecu, totalno je nebitno. Digao je nivo igre pred RG i to je najvaznije. Jedina prava prepreka na putu do istorije su mu 3,4 kg misicne mase, da malo ubrza udarce. Teniski IQ mu je i dalje 200 i tu mu nema ravnog.

Неboyша ликовњак

pre 4 godine

@
Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

€во га један...

Nebojša

pre 4 godine

Gledao juče Tima. Nema Nole šanse nikakve. Šteta.
(Dragoljub, 11. maj 2019 16:19)

Nikad nisam razumeo ovako debilne komentare pa sve i da je Thiem juče odigrao najbolji meč u karijeri a nije kakve to veze ima sa današnjim mečom ono je bilo juče ovo je danas juče je bio Federer danas je Novak igrač u ovom slučaju Thiem može a ni ne mora da poveže dva puta dobru partiju niti mu to garantuje pobedu.

Ivan

pre 4 godine

Kakva sramotna izjava Viskovica pre pocetka meca. Kaze Djokovicevih 5 pobeda protiv Tima nemaju nikakvu tezinu, jet Tim navodno nije bio toliko dobar igrac tada, kao da su igrali pre 100 godina, a sve meceve su odigrali prethodne dve tri godine. Dok je 2 pobede Tima predstavio kao realan odnos snaga.

ko zna doticnog

pre 4 godine

pocetak mecha pokazuje koliko je zapravo Novak van tenisa... on trenutno nije u stanju da poveze 2 a kamoli 3 dobra poena.. sve poene na pocetku meche izgubio je svojim greskama kada je trebalo da zavrsi poen i nije ih bilo malo uopste, vidi se da ima prostora za napredak, mozda se i previse ulenjio.. ne znam ali da bi se bilo na kraju godine broj 1 mora se igrati dobro na mastersima! ok ovde je vec nekako u polufinalu ali Novak je za Dve klase bolji igrach nego sto trenutno pokazuje, kada je Novak na vrhuncu, Timu i jedan gem po setu je mnogo.. apsolutno igrach koji nema oruzija da mu se suprostavi!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedna zanimljivost Novak Djokovic je najmadji teniser u istoriji koji je došao na sva 4 GS 1/2 finala.Niko pre njega to nije učinio.Jedini u istoriji tenisa koji ima 30 uzastopnih pobeda na GS turnirima...I još na 100 rekorda.Veliki sampion!

qwerty

pre 4 godine

neverovatno koliko je danasnji novakov forhend slabiji od onog do 2016. da ima i dalje taj udarac ne bi imao toliko problema u dobijanju mecevaa

Wlada

pre 4 godine

Nole nema apsolutno nikakve sanse,nazalost
(Ioak, 11. maj 2019 16:29)

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Ne kapiram ovakve komentare posle jednog gema

Mario

pre 4 godine

Evo, upravo je Nole preokrenuo sa 3:1 na 4:3 u prvom setu. Bukvalno, uopste nije bitno kako ce se zavrsiti ovaj mec, a jos manje je bitan masters u Rimu (nece ga osvojiti Novak), ali mislim da nema ni govora o nekakvoj krizi i losoj igri, samo o tempiranju forme i o doziranju potrosnje.
Tacno se videlo, u ovom gemu kada je vratio brejk, kako je podigao u visu brzinu i kako je onda ubitacno precizan i konstantan, a to ne moze niko da isprati, pogotovo ne na 3 dobijena seta.
Dakle, ovo gledamo sa uzivanjem i bez nervoze, bez obzira na rezultat, a na RG ima da bude spektakl! Najjaci (ili makar najbitniji) RG u prethodnih desetak godina! Rafa i Nole zdravi i jure rekorde, Tim i Zverev zele grend slem, Federerova poslednja sansa za RG... Jujuju jedva cekam!

Politikolog

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Od srca ti želim da ih gazda Mozzarta ili Balkan beta u zdravlju potroši.

Paki

pre 4 godine

Theim igra savrseno,ne moze bolje od ovoga sto pokazuje,ali Djokovic ce pokusati na iskustvo da ga pobjedi,preko Djokovica i Nadala nema boljega,i nikada necec ni biti,samo je malo veci borac Nadal koji nikada ne odustaje i kad gubi.

Zvezdas

pre 4 godine

Step by step.Bilo bi dobro da udje u finale ali ako ne udje nista strasno.Ne treba ni juriti visok plasman po svaku cenu jer treba misliti i na sledecu sezonu.Treba braniti poene

DS

pre 4 godine

Isti onaj najgori Djokovic, nema tu poboljsanja, dzabe se mi nadamo... prvi teniser sveta da dozvoljava da ovako ocajno sramotno servira to je nedopustivo...

Politikolog

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Od srca ti želim da ih gazda Mozzarta ili Balkan beta u zdravlju potroši.

Dag Kristi

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Stavi još 5, kladže vape za takvima kao što si ti.

Nebojša

pre 4 godine

Gledao juče Tima. Nema Nole šanse nikakve. Šteta.
(Dragoljub, 11. maj 2019 16:19)

Nikad nisam razumeo ovako debilne komentare pa sve i da je Thiem juče odigrao najbolji meč u karijeri a nije kakve to veze ima sa današnjim mečom ono je bilo juče ovo je danas juče je bio Federer danas je Novak igrač u ovom slučaju Thiem može a ni ne mora da poveže dva puta dobru partiju niti mu to garantuje pobedu.

Gajetano

pre 4 godine

Sjajan mec, odlicna pobeda, bitna za samopouzdanje za nastupajuce velike dogadjaje.

Tim je specijalista za sljaku, jedan je od favorita na RG, nedavno je dobio Nadala, juce Rodzera, danas je dao sve od sebe... Moj utisak je da kad god je Novak podizao igru na visi prenos, ovaj nije imao sanse. Kao da ga je Novak sve vreme skenirao, trazio slabosti, na kraju ga je probio po njegovom jednorucnom bekhendu koji je odlican, miljama bolji od Baletana. Ali ipak jednorucni.

3/3 vs 3/10 odnos je brejk sansi u ovom mecu. Vecinu od tih 10 Novak je spasavao servisom. SSSS - Samo Servis Srbina Spasava. Ako ga sluzi i na Rolan Garosu, cilju svih ciljeva, ne vidim ko moze da mu stane na crtu. A ima jos 2 nedelje da Novak podigne igru na jos visi nivo.

Pozdrav,

?

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega. 
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20) 

Bolje da si kupio polovan bicikl, pa na svež vazduh.

dush

pre 4 godine

Novak 32 godine na 80% od zeljene forme na poslozi koja mu najmanje odgovara protiv Tima 25 godina na 100% na podlozi koja mu najvise odgovara i Novak pobedjuje.Inace veoma sam zadovoljan kako Novak i Njegov tim rade,podizu formu za Roland Garros taman ce tamo biti na 100%.Mislim da ce mu do kraja karijere ovakav plan biti samo Grrand Slams i bodovi naravno da ce gubiti mastere on nema 25 godina da se trosi na svakom turniru gubice jos dosta mastera(taman da mrzitelji Novaka mogu da se raduju).Stvarno mislim da je glavni favorit na Roland Gaross.Ima veliku sansu da do kraja karijere prestigne Federera po svim parametrima samo treba pametno da bira turnire.

Jovan

pre 4 godine

Ponosan sam na Novaka sto nije odreagovao na opomene onog robota od sudije koji kao da nije potrcao u zivotu. Kladim se da ne postoji teniser iz top 100 koji danas u onoj situaciji ne bi usao barem u malu polemiku. A as na drugi servis posle opomene je bio pravi slag na torti. Necu da nazovem to inatom, ali to je ono nesto sto je Novaka i dovelo na prvo mesto. Sta god uradio u ovom mecu, totalno je nebitno. Digao je nivo igre pred RG i to je najvaznije. Jedina prava prepreka na putu do istorije su mu 3,4 kg misicne mase, da malo ubrza udarce. Teniski IQ mu je i dalje 200 i tu mu nema ravnog.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)Trci od babe opet traži za “klandzu”.Ovde si pao.Juce su bile penzije...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedna zanimljivost Novak Djokovic je najmadji teniser u istoriji koji je došao na sva 4 GS 1/2 finala.Niko pre njega to nije učinio.Jedini u istoriji tenisa koji ima 30 uzastopnih pobeda na GS turnirima...I još na 100 rekorda.Veliki sampion!

Хехе

pre 4 godine

Оно што је неко овде већ приметио,само у појединим моментима(кад је враћао брејкове) Ноле је изгледао убитачно прецизно.Или је већ у форми па се мало "нећка" да покаже цео арсенал,или још увек темпира форму.Најјаднији коментари иначе јадних људи су типа "нема снаге у ударцима". Па знам да пате због Новакових победа, али су до сад требали да схвате, да није за сваког противника интезитет удараца исти.Доминик удара јако увек и свуда,сине па научи нешто, кад ти је бог дао шансу да играш против Новака.За крај сетите се агресивности и јачине удараца у финалу АО 2019,кад је један Надал деловао као залутао у финале.

Gospod1n

pre 4 godine

Novak tempira formu jeste rezultat dobio sa 7-6, ali je to veliki pokazatelj da je dominik u velikoj formi i odličan igrač na sljaci dobio 2 puta Nadala na sljaci ove godine. Tako da nema potrebe da se omalazava novak i to kako loše igra. Zna on kako da dobije meč, sve je do njega ako bude želeo pobediće. Samo Napred Šampione Gledamo te sutra za titulu 3x

Ron

pre 4 godine

Kad mu se igra tenis, moze cak u mecu da igra lose ali mentalna snaga je njegova ogromna prednost koju posjeduje ili je posjedovalo vrlo malo sportista. Izgubi lagano gem za mec i onda bude bolji u tajbrejku, to je njegova prednost, kao da se nista nije prethodno desilo.

Nebojša

pre 4 godine

Interesantno da je Novak dva ili tri puta opomenut sa razlogom jer jeste trošio više vremena ali šta je sa Thiemom izašla je ona grafika gde je stojalo da Thiem u proseku 25 sekundi troši između servisa što znači da je koji put i prekoračio vreme a opomene nigde.

mimi

pre 4 godine

Ma radi im šta poželi dozira sebe koliko je potrebno, uništiše ovi"starci" već tri generacije večiti talenat Dimitrov, Tim, još da ispraše generaciju Ciciban

Wlada

pre 4 godine

Nole nema apsolutno nikakve sanse,nazalost
(Ioak, 11. maj 2019 16:29)

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Ne kapiram ovakve komentare posle jednog gema

South Park

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
(Dušan, 11. maj 2019 18:11)
Ne salju oni notifikacije nego ti treba da je iskljucis.

Цигојнер

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)
Заради, ал’ кладионица...

Mario

pre 4 godine

Evo, upravo je Nole preokrenuo sa 3:1 na 4:3 u prvom setu. Bukvalno, uopste nije bitno kako ce se zavrsiti ovaj mec, a jos manje je bitan masters u Rimu (nece ga osvojiti Novak), ali mislim da nema ni govora o nekakvoj krizi i losoj igri, samo o tempiranju forme i o doziranju potrosnje.
Tacno se videlo, u ovom gemu kada je vratio brejk, kako je podigao u visu brzinu i kako je onda ubitacno precizan i konstantan, a to ne moze niko da isprati, pogotovo ne na 3 dobijena seta.
Dakle, ovo gledamo sa uzivanjem i bez nervoze, bez obzira na rezultat, a na RG ima da bude spektakl! Najjaci (ili makar najbitniji) RG u prethodnih desetak godina! Rafa i Nole zdravi i jure rekorde, Tim i Zverev zele grend slem, Federerova poslednja sansa za RG... Jujuju jedva cekam!

Ivan

pre 4 godine

Novak mnogo pametno tempira formu. Nije zapinjao previse posle Australije, jer nije branio puno bodova, sad kad zaredja opet u drugom delu sezone sa titulama nece nikome biti dobro.

Неboyша ликовњак

pre 4 godine


Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti. 
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30) 

€во га један...
(Неboyша ликовњак, 11. maj 2019 17:16)

И још један...

Vitez

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto Novak igra kao pre, ovako kad igra i kad izgubi ne bude mi krivo. Samo napred majstore! Sad kapitam sta znaci njegova izjava da tempita formu za RG

Lord Stark

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada

Неboyша ликовњак

pre 4 godine

@
Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

€во га један...

Red

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Ovaj ima ime,prvo se opismeni,pa onda ljutnja.Inace,Tim igra i u Rimu,bice veselja i za tebe.

?

pre 4 godine

Gde je onaj što danas napisa da stavlja 50e na pobedu Tima i da je to odlična zarada?
(Markobg, 11. maj 2019 19:39)

Otišao da naplati, izgleda... ?

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Nole trenira tajbrejkove....Čovek je isuviše inteligentan za ostale na listi kao i za ove što komentarisu....Čovek trenira za Pariz a uđe u finale

Tribislav

pre 4 godine

U centru pažnje ovog meča pored dobre igre obojice, je bilo tenisko znanje odnosno neznanje sudije koji očigledno nije dorastao ovom meču. Nisam čuo kako se zove, prvi put ga vidim u životu, ali mi je zapalo za oko tri opomene upućene Novaku prilikom njegovom servisa, (mislim malo više poštovanja za broja jedan) kao i par grešaka gde je vikao aut, a bila je dobra lopta i obrnuto. Desi se svima da pogreše, ali kod ovog gospodina se baš vidi da mu fali iskustva za ovako značajne mečeve.

nesto je trulo u drzavi Srbiji..

pre 4 godine

novace mali vraze,govorili su neki nazovi "znalci" pepe,politika levo desno.. a ja cu opet ostaviti komentar u mom stilu,gazi to kao plitak potok! ;)

Nebojša

pre 4 godine

Neko duže vreme nisam uživao u nekom Novakovom meču od Australian opena zapravo bravo za obojicu sjajan meč nije još uvek Novak na 100% ali ide ka tome sada se čeka Nadal pa da uživamo u nedelju.

Gradjevinac

pre 4 godine

Oscilacije u igri ali to je normalno.Forma se dize.Pobedice u Madridu bilo ko da mu je protivnik a sledi pobeda u Rimu i onda RG. Bice to sve dobro.

Kanidja PG

pre 4 godine

Bravo sampione,skinuo si momka koji je otresao u nedelju dana Rafu I Rodzera znak da je Novak na dobrom putu sa formom.
Odlucio je prvi servis i procenti istog.
Novak 61% prvog servisa Tim 52%.
Prvi servis 75% 41-55 Novak, 64% 27-42 Tim.
Trebaju mu ovakvih mecevi I vec se radujem klasiku sa Nadalom sj.Svaka cast Cicipasu ali to je realnost.

Paki

pre 4 godine

Theim igra savrseno,ne moze bolje od ovoga sto pokazuje,ali Djokovic ce pokusati na iskustvo da ga pobjedi,preko Djokovica i Nadala nema boljega,i nikada necec ni biti,samo je malo veci borac Nadal koji nikada ne odustaje i kad gubi.

Ivan

pre 4 godine

Kakva sramotna izjava Viskovica pre pocetka meca. Kaze Djokovicevih 5 pobeda protiv Tima nemaju nikakvu tezinu, jet Tim navodno nije bio toliko dobar igrac tada, kao da su igrali pre 100 godina, a sve meceve su odigrali prethodne dve tri godine. Dok je 2 pobede Tima predstavio kao realan odnos snaga.

dulle

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.
(Cicipas, ne Nadal, 11. maj 2019 19:03

Vidim nakon Jece sad ti Novak nabija komplekse. Lepo. Hvala mu na tome. I da, pozdravi Malejevu.

sasa jokic

pre 4 godine

Rafa igra bolje u Madridu nego sto je igrao u Barseloni, ako prodje danas Cipiripija, nece sutra uopste biti naivno.....
Dobro je sto Nole dolazi pun samopouzdanja posle danasnje pobede, a znamo kako se Nadal oseca kad ga vidi preko mreze.

Патас

pre 4 godine

(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)
Мислим да је то више ствар концентрације. Тенис је игра нерава, зато су ови клинци неуспјешни. Поготово Кирјос, он нема живаца за дуге размјене, то се види на њему. А Новак, Рафа и Роџер имају челичне живце и врхунску концентрацију, што их чини шампионима какви јесу. Наравно, ту су и таленат и рад. По мени је то главна разлика.

2CRAZY

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Nista ti ne verujem, ti si bot koji reklamira kladionice.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Rezultati Markovog rada sa Novakom već su uočljivi. To je onaj novi-stari šampion koji i na šljaci melje. Bravo Novače što si za trenera izabrao iskusnog Marka odmah se vidi jasno bolja igra u Madridu nego onomad u Monte Karlu i mogu reći da je titula već zagarantovana, nema šanse Bik sa Majorke sutra u finalu. Novak-Marko idealna kombinacija. Bravo Đokovići!

Mirko

pre 4 godine

Nisam gledao, mirno sam spavao jer sam osećao da će da pobedi.
I pored slabosti i brejkova uspeo je da se vrati i pobedi, što znači da je glava tu, a forma će da se natempira do RG - biće to idealno.

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Publika odvratna... raduju se kao ludi na Novakove neiznudjene greske... svaka njemu cast sto je posle svih ovih godina ostao normalan, nema sta da mu se zamera i na “strategijama sirenja ljubavi” 99,99% nas bi nacisto zavrsilo u ludnici od takve kolicine uspeha i takvig nipodastavanja zapadne publike

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Mene Tim dosta podseća na Rodika sa onim stalnim prejakim udaranjem po loptici. Teško da će mlada garda dostići nivo trojice.

Demar De Rosen

pre 4 godine

@Mirko
Svi igraci na profi turu su vrhunski pripremljeni fizicki, tehnicki takodje obuceni, ali samo nekolicina postize najvise rezultate. Gde je razlika? U talentu koji je Boziju dar i ekstremnom radu sto, sve zajedno, dovodi da se razlika pravi na mentalnom nivou. U ovom smislu treba i razumeti zasto je Tim imao vise nego dobre sanse da pobedi Noleta, kao i zasto to nije danas uspeo za malo. Ne treba padati u euforiju kada Nole pobedjuje, niti padati u bedak kad naidju porazi. Sve treba trezveno razumeti, mada za vecinu to nije nimalo lako.

ROSONER

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada
(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)

U centar! A ja ću da ponudim svoje viđenje zašto je to tako. Mišljenja sam da ovi momci koji dolaze, kao i u svim drugim sportovima plaćaju danak vremenu u kom žive, a koje razdvaja čisto od prljavog. Dok Borga, Bekera, ali i Maradonu, Bremea i druge sportiste u pravom smislu te reči, nije bilo briga da li su obrijani, kakva im je frizura, da li su se isprljali ili previše spontano radovali, danas poziraju više nego što bezrezervno unose sebe u trenutak. Zato i ovi klinci već znaju da su zvezde i ponašaju se tako, odmeravaju svaku korak i svaki gest.

Czv

pre 4 godine

Ok.trebalo je polufinale on ode u finale.bez veze.trebao je to u rimu da uradi.ali ok.videcemo da li je prerano digao formu.samo on zna.samo napred.on ako uzme oba mastersa plus garos sigurno je prvi do kraja godine.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Ово је небо и земља у односу на Новака из Монте Карла, Мајамија и ИВ. Сервис одличан, са основне одлично. Може то још боље нормално, и биће, на РГ!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Neće set ali.hoće dva seta

dragan

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Надам се да те је кладионица позвала да те части соком. Ако није, мењај кладионицу, систем задржи, добар ти је.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Bravo Novak.
Generalno loš meč, samo na momente kvalitetan. Novak bez ritma Tim bez koncentracije. Šteta za igru ali ok za prolaz. Nadam se finalu sa Nadalom ipak je to poslastica.

Ljubisa

pre 4 godine

АТП
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер

Овогодишњи резултати такође:
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер
Запамтимо ове редоследе, неће још дуго
Лепо се одвија ситуација за Нолета, контролише је и верујем да ће прво оборити Федерерове "недеље на првом месту"!!!

Mića86

pre 4 godine

Hejteri i Federerovci, Đoković je opet srećom i poklonjemim mečom došao u finale, kao i svaki put do sad, zar ne? Da vas čujem sad?!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad bolji igrač izgubi, sport je to.
(zvezdoprc, 11. maj 2019 18:36)

Ono kad ti Zvezda i sve i svako u vezi sa njom unisti zivot, zivot je to.

Kovalski

pre 4 godine

Dobar je Tim na sljaci,ali nekako ne mogu da se otmem utisku da je njemu najbitnije da sto jace raspali lopticu, pa ako pogodi to je neodbranjivo,ali kad promasi, to su auti po metar -dva... ne volim takve igrace da gledam! Novak definitivno podize formu,i na RG ce to biti kao AO,ubedjen sam u to! Sutra finale sa Rafom,Novak ce dati sve od sebe da dobije i posalje jasnu poruku "kralju sljake" da je spreman da mu preotme krunu u Parizu!

posteno

pre 4 godine

Kako Muta kaže,pa ljudi sve je to normalno.Svi su još uvek plitak potok za Noleta.Bravo ljudino i sretno u finalu velemajstore.Nije on broj jedan zato sto je simpatičan!

Zvezdas

pre 4 godine

Step by step.Bilo bi dobro da udje u finale ali ako ne udje nista strasno.Ne treba ni juriti visok plasman po svaku cenu jer treba misliti i na sledecu sezonu.Treba braniti poene

ko zna doticnog

pre 4 godine

pocetak mecha pokazuje koliko je zapravo Novak van tenisa... on trenutno nije u stanju da poveze 2 a kamoli 3 dobra poena.. sve poene na pocetku meche izgubio je svojim greskama kada je trebalo da zavrsi poen i nije ih bilo malo uopste, vidi se da ima prostora za napredak, mozda se i previse ulenjio.. ne znam ali da bi se bilo na kraju godine broj 1 mora se igrati dobro na mastersima! ok ovde je vec nekako u polufinalu ali Novak je za Dve klase bolji igrach nego sto trenutno pokazuje, kada je Novak na vrhuncu, Timu i jedan gem po setu je mnogo.. apsolutno igrach koji nema oruzija da mu se suprostavi!

Demar De Rosen

pre 4 godine

Vecina vas kao da nije gledala isti mec. Koristite krupne reci jer ne vidite poentu. Novak je za nijansu bio bolji, dobio, ok, bravo, ali Tim je imao prvi servis ispod 50%, mozda i ispod 45%, i imao je dobre sanse za pobedu. Igrao je juce tezak mec protiv Feda, a Nole je odmarao. Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.

Dušan

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.

glasnik

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Od srca sam se nasmejao tvom komentaru! Toliko prosto, a nekima nejasno!

Dacha

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Iskljucis notifikacije da vise ne gubis vreme,vrlo prosto.

qwerty

pre 4 godine

neverovatno koliko je danasnji novakov forhend slabiji od onog do 2016. da ima i dalje taj udarac ne bi imao toliko problema u dobijanju mecevaa

tako je.

pre 4 godine

Nole je bolji od Tima, ali će da izgubi, pošto želi da dobije RG. I ovaj masters (kao i sve predhodne od AO do danas, a i budući Rimski) Nole ne sme da osvoji da bi stekao pravo da osvoji RG. Je l' tako

Partizan 1917

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Eh sad ga pretera, nije bot ako se kladio protiv boljeg,onda najbolje da ne postoje kvote za protivnika svetskog broja 1 u bilo kom sportu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kolko je providno,da novaku fali kondicije več tokom prvog seta morao je na odmor wc,da se pokvasi vodom i nakratko odmori gde je vreme kada je mogao,da odigra onako iscrpljujuci mec kao nekad sa endy murryom stvarno neznam dal moze do pariza,da vrati kondiciju jos,da je imao mec sa čiličem danas nebi izdrzao meč.nole uradi nesto povodom kondicije ovako slabo spremnog nisam te gledao godinama.nole je negde na 60.posto spremnosti nemoze se igrati paris i ocekivati finale sa nadalom.bez kodicije pesak se tesko dobiva.

Riki

pre 4 godine

@Nebojša
Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55

Tacno je napisao. Tako se pise a cita se Tim.

Posmatrač

pre 4 godine

Tim je strašno fizički jak teniser na šljaci biće tako iz godine u godinu al'Novak je mentalna gromada u ljudskom i teniskom smislu kad ga sudija opomenuo i oduzeo prvi servis u prvo setu sam znaoo koliko bi to poremetilo druge tenisere al" njegaa nije.

Cicipas, ne Nadal

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.

Petar

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)
Da je Đoković izgubio, sve što si naveo ne bi bio problem, ovako treba naći razlog.

Midland/Odessa

pre 4 godine

@stela rossa Vitez jeste, ne mogu na to prigovoriti, ali srpski? Ti veruj, po tvom ja sigurno nisam, posle najboljih godina u Krajini. Divi se tvom “vitezu”, srecno ti bilo

®Laki

pre 4 godine

Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55)

Svi pismeni bi trebali da pišu Ti'm! " I " sa dugouzlaznim akcentom, da bi smo mogli pravilno da izgovorimo prezime koje je u originalu: Thiem. Znači, čita se kao Tiim.

sin lovca na medvede

pre 4 godine

(Sauth park)
Vidim da si jalo pametan i racionalan, mora da si u prvih pet u svojoj profesiji.
Steta je tvog vremena u ovakvim komentarima.

DS

pre 4 godine

Isti onaj najgori Djokovic, nema tu poboljsanja, dzabe se mi nadamo... prvi teniser sveta da dozvoljava da ovako ocajno sramotno servira to je nedopustivo...

Bodibond

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
(Dušan, 11. maj 2019 18:11) 

Bravo Dulesku, sa vecim delom komentara se slazem, pogotovo sa time da je Djokovic imao bukvalno 2 dana odmora a Tim ni 12 sati odmora, i sto se tice objave komentara ( meni vrlo cesto cenzurisu komentare, i objave svaki peti komentar) ali sto se tice notifikacija, brate mili iskljuci ih. Sta mislis kako bi meni bilo da me svakih sat vremena obavestavaju sta je rekao/uradio Jokic, da li i kad igra Denver... Zato sam se obezbedio i iskjucio notifications. Slazem se da treba da postuju svacije misljenje, da objavljuju komentare.

Dušan

pre 4 godine

@Southpark
Pa eto neću da isključim i, imaš neki problem povodom toga? A kad su več poslali eto napisao svoje mišljenje, imam pravo na to, i eto da tebi i oboj dečurliji opet kažem da zemlja nije ravna ploča i da jednoumlje ima samo u diktaturi te stoga jedi taj sendvič.
@antiDebil
Izbaci anti iz nicka i bićeš taman.
@Red
Šta te to pogodilo iz komentara pa si se u'vatio za pismenost, koja je kod mene na zavidnom nivou što se za tebe i tvoje pajtose ovde ne može reći.
@Slutim
Mogu ja i pola dana da pišem ali je ovo totalno nezanimljivo da bi gubio više od pola minuta vremena. Znaš, neko ima i druga posla, život i van ovog sajta, ne visim ovde kao vi koji samo to i radite. Živite život obog prebacivača loptice a ne znate ni pertle da vežete. KAO ste vi veliki strućnjaci a tenis pratite od pre par godina. Da imate (obraćam se svima) malo više godina znali bi da svako ima svoje mišljenje i da svako može da iznese to mišljenje svidelo se to vama ili ne. Prijatan sendvič...

Bodibond

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Kladili smo se protiv njega i protiv Medvedeva i uhvatismo lepu kvotu ali i dobitak.

Mirko

pre 4 godine

...Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.
(Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)

Doobro, bavio sam se sportom i u tom sportu a i u svakom drugom centar inteligencije kod čoveka je u stomaku a ne u glavi. Ako kreneš glavom - već si zakasnio sa reakcijom i tu ti je kraj. Razmišljanje "glavom" je za neki pripremni, trenažni deo, posle toga sve je čista uskladištena inteligencija tela. Drugačije bi mogao samo da naj...š.

Šta si ti ustvari hteo da kažeš?
Da neću možda "glavom" da navijam za Tima?
Ovo ti je skroz bezveze...

Ako nagađam verovatno si hteo da kažeš da treba hladne glave da analiziramo igru Đokovića, ok, ali kakve veze to ima sa navijanjem???

Bodibond

pre 4 godine

hahaha dje su ovi sto su rekli bice 2:0 ta Thiema,a ono 2:0 za Djokovica
(Paki, 11. maj 2019 18:37)

Okej, bice sutra u finalu 2:0 za Djokovica protiv Nadala ili njegovog protivnika.

Bodibond

pre 4 godine

Nole dobio.Jokicu na tebe je red.
(Roki cetri, 11. maj 2019 19:50)

Pa posle Jokica Jovic, nakon njega Tadic, Matic, Kolarov, potom Lajovic... Nolovci, samo trazite utehe i alternative cccc smehotresno.

tako je.

pre 4 godine

Nole je bolji od Tima, ali će da izgubi, pošto želi da dobije RG. I ovaj masters (kao i sve predhodne od AO do danas, a i budući Rimski) Nole ne sme da osvoji da bi stekao pravo da osvoji RG. Je l' tako

Dušan

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Vecina vas kao da nije gledala isti mec. Koristite krupne reci jer ne vidite poentu. Novak je za nijansu bio bolji, dobio, ok, bravo, ali Tim je imao prvi servis ispod 50%, mozda i ispod 45%, i imao je dobre sanse za pobedu. Igrao je juce tezak mec protiv Feda, a Nole je odmarao. Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.

DS

pre 4 godine

Isti onaj najgori Djokovic, nema tu poboljsanja, dzabe se mi nadamo... prvi teniser sveta da dozvoljava da ovako ocajno sramotno servira to je nedopustivo...

Bodibond

pre 4 godine

Nole dobio.Jokicu na tebe je red.
(Roki cetri, 11. maj 2019 19:50)

Pa posle Jokica Jovic, nakon njega Tadic, Matic, Kolarov, potom Lajovic... Nolovci, samo trazite utehe i alternative cccc smehotresno.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Bravo Novak.
Generalno loš meč, samo na momente kvalitetan. Novak bez ritma Tim bez koncentracije. Šteta za igru ali ok za prolaz. Nadam se finalu sa Nadalom ipak je to poslastica.

Ivan

pre 4 godine

Kakva sramotna izjava Viskovica pre pocetka meca. Kaze Djokovicevih 5 pobeda protiv Tima nemaju nikakvu tezinu, jet Tim navodno nije bio toliko dobar igrac tada, kao da su igrali pre 100 godina, a sve meceve su odigrali prethodne dve tri godine. Dok je 2 pobede Tima predstavio kao realan odnos snaga.

Midland/Odessa

pre 4 godine

@stela rossa Vitez jeste, ne mogu na to prigovoriti, ali srpski? Ti veruj, po tvom ja sigurno nisam, posle najboljih godina u Krajini. Divi se tvom “vitezu”, srecno ti bilo

Dušan

pre 4 godine

@Southpark
Pa eto neću da isključim i, imaš neki problem povodom toga? A kad su več poslali eto napisao svoje mišljenje, imam pravo na to, i eto da tebi i oboj dečurliji opet kažem da zemlja nije ravna ploča i da jednoumlje ima samo u diktaturi te stoga jedi taj sendvič.
@antiDebil
Izbaci anti iz nicka i bićeš taman.
@Red
Šta te to pogodilo iz komentara pa si se u'vatio za pismenost, koja je kod mene na zavidnom nivou što se za tebe i tvoje pajtose ovde ne može reći.
@Slutim
Mogu ja i pola dana da pišem ali je ovo totalno nezanimljivo da bi gubio više od pola minuta vremena. Znaš, neko ima i druga posla, život i van ovog sajta, ne visim ovde kao vi koji samo to i radite. Živite život obog prebacivača loptice a ne znate ni pertle da vežete. KAO ste vi veliki strućnjaci a tenis pratite od pre par godina. Da imate (obraćam se svima) malo više godina znali bi da svako ima svoje mišljenje i da svako može da iznese to mišljenje svidelo se to vama ili ne. Prijatan sendvič...

Ivan4_2019

pre 4 godine

Rezultati Markovog rada sa Novakom već su uočljivi. To je onaj novi-stari šampion koji i na šljaci melje. Bravo Novače što si za trenera izabrao iskusnog Marka odmah se vidi jasno bolja igra u Madridu nego onomad u Monte Karlu i mogu reći da je titula već zagarantovana, nema šanse Bik sa Majorke sutra u finalu. Novak-Marko idealna kombinacija. Bravo Đokovići!

qwerty

pre 4 godine

neverovatno koliko je danasnji novakov forhend slabiji od onog do 2016. da ima i dalje taj udarac ne bi imao toliko problema u dobijanju mecevaa

Cicipas, ne Nadal

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedna zanimljivost Novak Djokovic je najmadji teniser u istoriji koji je došao na sva 4 GS 1/2 finala.Niko pre njega to nije učinio.Jedini u istoriji tenisa koji ima 30 uzastopnih pobeda na GS turnirima...I još na 100 rekorda.Veliki sampion!

Zvezdas

pre 4 godine

Step by step.Bilo bi dobro da udje u finale ali ako ne udje nista strasno.Ne treba ni juriti visok plasman po svaku cenu jer treba misliti i na sledecu sezonu.Treba braniti poene

Bodibond

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
(Dušan, 11. maj 2019 18:11) 

Bravo Dulesku, sa vecim delom komentara se slazem, pogotovo sa time da je Djokovic imao bukvalno 2 dana odmora a Tim ni 12 sati odmora, i sto se tice objave komentara ( meni vrlo cesto cenzurisu komentare, i objave svaki peti komentar) ali sto se tice notifikacija, brate mili iskljuci ih. Sta mislis kako bi meni bilo da me svakih sat vremena obavestavaju sta je rekao/uradio Jokic, da li i kad igra Denver... Zato sam se obezbedio i iskjucio notifications. Slazem se da treba da postuju svacije misljenje, da objavljuju komentare.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kolko je providno,da novaku fali kondicije več tokom prvog seta morao je na odmor wc,da se pokvasi vodom i nakratko odmori gde je vreme kada je mogao,da odigra onako iscrpljujuci mec kao nekad sa endy murryom stvarno neznam dal moze do pariza,da vrati kondiciju jos,da je imao mec sa čiličem danas nebi izdrzao meč.nole uradi nesto povodom kondicije ovako slabo spremnog nisam te gledao godinama.nole je negde na 60.posto spremnosti nemoze se igrati paris i ocekivati finale sa nadalom.bez kodicije pesak se tesko dobiva.

Bodibond

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Kladili smo se protiv njega i protiv Medvedeva i uhvatismo lepu kvotu ali i dobitak.

ko zna doticnog

pre 4 godine

pocetak mecha pokazuje koliko je zapravo Novak van tenisa... on trenutno nije u stanju da poveze 2 a kamoli 3 dobra poena.. sve poene na pocetku meche izgubio je svojim greskama kada je trebalo da zavrsi poen i nije ih bilo malo uopste, vidi se da ima prostora za napredak, mozda se i previse ulenjio.. ne znam ali da bi se bilo na kraju godine broj 1 mora se igrati dobro na mastersima! ok ovde je vec nekako u polufinalu ali Novak je za Dve klase bolji igrach nego sto trenutno pokazuje, kada je Novak na vrhuncu, Timu i jedan gem po setu je mnogo.. apsolutno igrach koji nema oruzija da mu se suprostavi!

Gajetano

pre 4 godine

Sjajan mec, odlicna pobeda, bitna za samopouzdanje za nastupajuce velike dogadjaje.

Tim je specijalista za sljaku, jedan je od favorita na RG, nedavno je dobio Nadala, juce Rodzera, danas je dao sve od sebe... Moj utisak je da kad god je Novak podizao igru na visi prenos, ovaj nije imao sanse. Kao da ga je Novak sve vreme skenirao, trazio slabosti, na kraju ga je probio po njegovom jednorucnom bekhendu koji je odlican, miljama bolji od Baletana. Ali ipak jednorucni.

3/3 vs 3/10 odnos je brejk sansi u ovom mecu. Vecinu od tih 10 Novak je spasavao servisom. SSSS - Samo Servis Srbina Spasava. Ako ga sluzi i na Rolan Garosu, cilju svih ciljeva, ne vidim ko moze da mu stane na crtu. A ima jos 2 nedelje da Novak podigne igru na jos visi nivo.

Pozdrav,

dush

pre 4 godine

Novak 32 godine na 80% od zeljene forme na poslozi koja mu najmanje odgovara protiv Tima 25 godina na 100% na podlozi koja mu najvise odgovara i Novak pobedjuje.Inace veoma sam zadovoljan kako Novak i Njegov tim rade,podizu formu za Roland Garros taman ce tamo biti na 100%.Mislim da ce mu do kraja karijere ovakav plan biti samo Grrand Slams i bodovi naravno da ce gubiti mastere on nema 25 godina da se trosi na svakom turniru gubice jos dosta mastera(taman da mrzitelji Novaka mogu da se raduju).Stvarno mislim da je glavni favorit na Roland Gaross.Ima veliku sansu da do kraja karijere prestigne Federera po svim parametrima samo treba pametno da bira turnire.

®Laki

pre 4 godine

Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55)

Svi pismeni bi trebali da pišu Ti'm! " I " sa dugouzlaznim akcentom, da bi smo mogli pravilno da izgovorimo prezime koje je u originalu: Thiem. Znači, čita se kao Tiim.

Mirko

pre 4 godine

...Ne navijajte stomakom, vec glavom, i Nole igra glavom, ali vecina vas verovatno se nikad nije ni bavila sportom.
(Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)

Doobro, bavio sam se sportom i u tom sportu a i u svakom drugom centar inteligencije kod čoveka je u stomaku a ne u glavi. Ako kreneš glavom - već si zakasnio sa reakcijom i tu ti je kraj. Razmišljanje "glavom" je za neki pripremni, trenažni deo, posle toga sve je čista uskladištena inteligencija tela. Drugačije bi mogao samo da naj...š.

Šta si ti ustvari hteo da kažeš?
Da neću možda "glavom" da navijam za Tima?
Ovo ti je skroz bezveze...

Ako nagađam verovatno si hteo da kažeš da treba hladne glave da analiziramo igru Đokovića, ok, ali kakve veze to ima sa navijanjem???

Bodibond

pre 4 godine

hahaha dje su ovi sto su rekli bice 2:0 ta Thiema,a ono 2:0 za Djokovica
(Paki, 11. maj 2019 18:37)

Okej, bice sutra u finalu 2:0 za Djokovica protiv Nadala ili njegovog protivnika.

Nebojša

pre 4 godine

Gledao juče Tima. Nema Nole šanse nikakve. Šteta.
(Dragoljub, 11. maj 2019 16:19)

Nikad nisam razumeo ovako debilne komentare pa sve i da je Thiem juče odigrao najbolji meč u karijeri a nije kakve to veze ima sa današnjim mečom ono je bilo juče ovo je danas juče je bio Federer danas je Novak igrač u ovom slučaju Thiem može a ni ne mora da poveže dva puta dobru partiju niti mu to garantuje pobedu.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)Trci od babe opet traži za “klandzu”.Ovde si pao.Juce su bile penzije...

Jovan

pre 4 godine

Ponosan sam na Novaka sto nije odreagovao na opomene onog robota od sudije koji kao da nije potrcao u zivotu. Kladim se da ne postoji teniser iz top 100 koji danas u onoj situaciji ne bi usao barem u malu polemiku. A as na drugi servis posle opomene je bio pravi slag na torti. Necu da nazovem to inatom, ali to je ono nesto sto je Novaka i dovelo na prvo mesto. Sta god uradio u ovom mecu, totalno je nebitno. Digao je nivo igre pred RG i to je najvaznije. Jedina prava prepreka na putu do istorije su mu 3,4 kg misicne mase, da malo ubrza udarce. Teniski IQ mu je i dalje 200 i tu mu nema ravnog.

Red

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Ovaj ima ime,prvo se opismeni,pa onda ljutnja.Inace,Tim igra i u Rimu,bice veselja i za tebe.

South Park

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala.
(Dušan, 11. maj 2019 18:11)
Ne salju oni notifikacije nego ti treba da je iskljucis.

Ivan

pre 4 godine

Novak mnogo pametno tempira formu. Nije zapinjao previse posle Australije, jer nije branio puno bodova, sad kad zaredja opet u drugom delu sezone sa titulama nece nikome biti dobro.

?

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega. 
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20) 

Bolje da si kupio polovan bicikl, pa na svež vazduh.

Tribislav

pre 4 godine

U centru pažnje ovog meča pored dobre igre obojice, je bilo tenisko znanje odnosno neznanje sudije koji očigledno nije dorastao ovom meču. Nisam čuo kako se zove, prvi put ga vidim u životu, ali mi je zapalo za oko tri opomene upućene Novaku prilikom njegovom servisa, (mislim malo više poštovanja za broja jedan) kao i par grešaka gde je vikao aut, a bila je dobra lopta i obrnuto. Desi se svima da pogreše, ali kod ovog gospodina se baš vidi da mu fali iskustva za ovako značajne mečeve.

Dag Kristi

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Stavi još 5, kladže vape za takvima kao što si ti.

Gospod1n

pre 4 godine

Novak tempira formu jeste rezultat dobio sa 7-6, ali je to veliki pokazatelj da je dominik u velikoj formi i odličan igrač na sljaci dobio 2 puta Nadala na sljaci ove godine. Tako da nema potrebe da se omalazava novak i to kako loše igra. Zna on kako da dobije meč, sve je do njega ako bude želeo pobediće. Samo Napred Šampione Gledamo te sutra za titulu 3x

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Nole trenira tajbrejkove....Čovek je isuviše inteligentan za ostale na listi kao i za ove što komentarisu....Čovek trenira za Pariz a uđe u finale

Paki

pre 4 godine

Theim igra savrseno,ne moze bolje od ovoga sto pokazuje,ali Djokovic ce pokusati na iskustvo da ga pobjedi,preko Djokovica i Nadala nema boljega,i nikada necec ni biti,samo je malo veci borac Nadal koji nikada ne odustaje i kad gubi.

nesto je trulo u drzavi Srbiji..

pre 4 godine

novace mali vraze,govorili su neki nazovi "znalci" pepe,politika levo desno.. a ja cu opet ostaviti komentar u mom stilu,gazi to kao plitak potok! ;)

Riki

pre 4 godine

@Nebojša
Nije bio neki tenis... nego zašto Tima zoveš Thiem?
(Svi pismeni pišu Tim, 11. maj 2019 18:55

Tacno je napisao. Tako se pise a cita se Tim.

mimi

pre 4 godine

Ma radi im šta poželi dozira sebe koliko je potrebno, uništiše ovi"starci" već tri generacije večiti talenat Dimitrov, Tim, još da ispraše generaciju Ciciban

Kanidja PG

pre 4 godine

Bravo sampione,skinuo si momka koji je otresao u nedelju dana Rafu I Rodzera znak da je Novak na dobrom putu sa formom.
Odlucio je prvi servis i procenti istog.
Novak 61% prvog servisa Tim 52%.
Prvi servis 75% 41-55 Novak, 64% 27-42 Tim.
Trebaju mu ovakvih mecevi I vec se radujem klasiku sa Nadalom sj.Svaka cast Cicipasu ali to je realnost.

Хехе

pre 4 godine

Оно што је неко овде већ приметио,само у појединим моментима(кад је враћао брејкове) Ноле је изгледао убитачно прецизно.Или је већ у форми па се мало "нећка" да покаже цео арсенал,или још увек темпира форму.Најјаднији коментари иначе јадних људи су типа "нема снаге у ударцима". Па знам да пате због Новакових победа, али су до сад требали да схвате, да није за сваког противника интезитет удараца исти.Доминик удара јако увек и свуда,сине па научи нешто, кад ти је бог дао шансу да играш против Новака.За крај сетите се агресивности и јачине удараца у финалу АО 2019,кад је један Надал деловао као залутао у финале.

Lord Stark

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada

Czv

pre 4 godine

Ok.trebalo je polufinale on ode u finale.bez veze.trebao je to u rimu da uradi.ali ok.videcemo da li je prerano digao formu.samo on zna.samo napred.on ako uzme oba mastersa plus garos sigurno je prvi do kraja godine.

Wlada

pre 4 godine

Nole nema apsolutno nikakve sanse,nazalost
(Ioak, 11. maj 2019 16:29)

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Ne kapiram ovakve komentare posle jednog gema

Mario

pre 4 godine

Evo, upravo je Nole preokrenuo sa 3:1 na 4:3 u prvom setu. Bukvalno, uopste nije bitno kako ce se zavrsiti ovaj mec, a jos manje je bitan masters u Rimu (nece ga osvojiti Novak), ali mislim da nema ni govora o nekakvoj krizi i losoj igri, samo o tempiranju forme i o doziranju potrosnje.
Tacno se videlo, u ovom gemu kada je vratio brejk, kako je podigao u visu brzinu i kako je onda ubitacno precizan i konstantan, a to ne moze niko da isprati, pogotovo ne na 3 dobijena seta.
Dakle, ovo gledamo sa uzivanjem i bez nervoze, bez obzira na rezultat, a na RG ima da bude spektakl! Najjaci (ili makar najbitniji) RG u prethodnih desetak godina! Rafa i Nole zdravi i jure rekorde, Tim i Zverev zele grend slem, Federerova poslednja sansa za RG... Jujuju jedva cekam!

Politikolog

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Od srca ti želim da ih gazda Mozzarta ili Balkan beta u zdravlju potroši.

Неboyша ликовњак

pre 4 godine

@
Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

€во га један...

Неboyша ликовњак

pre 4 godine


Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti. 
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30) 

€во га један...
(Неboyша ликовњак, 11. maj 2019 17:16)

И још један...

Цигојнер

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)
Заради, ал’ кладионица...

Demar De Rosen

pre 4 godine

@Mirko
Svi igraci na profi turu su vrhunski pripremljeni fizicki, tehnicki takodje obuceni, ali samo nekolicina postize najvise rezultate. Gde je razlika? U talentu koji je Boziju dar i ekstremnom radu sto, sve zajedno, dovodi da se razlika pravi na mentalnom nivou. U ovom smislu treba i razumeti zasto je Tim imao vise nego dobre sanse da pobedi Noleta, kao i zasto to nije danas uspeo za malo. Ne treba padati u euforiju kada Nole pobedjuje, niti padati u bedak kad naidju porazi. Sve treba trezveno razumeti, mada za vecinu to nije nimalo lako.

Ron

pre 4 godine

Kad mu se igra tenis, moze cak u mecu da igra lose ali mentalna snaga je njegova ogromna prednost koju posjeduje ili je posjedovalo vrlo malo sportista. Izgubi lagano gem za mec i onda bude bolji u tajbrejku, to je njegova prednost, kao da se nista nije prethodno desilo.

dulle

pre 4 godine

Piše mali navijač - "Kakvo čišćenje u taj-breku", a pre toga tri sata cimanja i 12:12. Novak imao ukupno devet vinera za tri sata, kao naša Jeca. Juče je Tim igrao tri teška seta a ovaj naš trut se odmarao. Niko nikada neće saznati zašto mu je Hrvat juče predao meč, bez igre.
(Cicipas, ne Nadal, 11. maj 2019 19:03

Vidim nakon Jece sad ti Novak nabija komplekse. Lepo. Hvala mu na tome. I da, pozdravi Malejevu.

Vitez

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto Novak igra kao pre, ovako kad igra i kad izgubi ne bude mi krivo. Samo napred majstore! Sad kapitam sta znaci njegova izjava da tempita formu za RG

Nebojša

pre 4 godine

Neko duže vreme nisam uživao u nekom Novakovom meču od Australian opena zapravo bravo za obojicu sjajan meč nije još uvek Novak na 100% ali ide ka tome sada se čeka Nadal pa da uživamo u nedelju.

Kovalski

pre 4 godine

Dobar je Tim na sljaci,ali nekako ne mogu da se otmem utisku da je njemu najbitnije da sto jace raspali lopticu, pa ako pogodi to je neodbranjivo,ali kad promasi, to su auti po metar -dva... ne volim takve igrace da gledam! Novak definitivno podize formu,i na RG ce to biti kao AO,ubedjen sam u to! Sutra finale sa Rafom,Novak ce dati sve od sebe da dobije i posalje jasnu poruku "kralju sljake" da je spreman da mu preotme krunu u Parizu!

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Mene Tim dosta podseća na Rodika sa onim stalnim prejakim udaranjem po loptici. Teško da će mlada garda dostići nivo trojice.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad bolji igrač izgubi, sport je to.
(zvezdoprc, 11. maj 2019 18:36)

Ono kad ti Zvezda i sve i svako u vezi sa njom unisti zivot, zivot je to.

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Publika odvratna... raduju se kao ludi na Novakove neiznudjene greske... svaka njemu cast sto je posle svih ovih godina ostao normalan, nema sta da mu se zamera i na “strategijama sirenja ljubavi” 99,99% nas bi nacisto zavrsilo u ludnici od takve kolicine uspeha i takvig nipodastavanja zapadne publike

Mića86

pre 4 godine

Hejteri i Federerovci, Đoković je opet srećom i poklonjemim mečom došao u finale, kao i svaki put do sad, zar ne? Da vas čujem sad?!

Патас

pre 4 godine

(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)
Мислим да је то више ствар концентрације. Тенис је игра нерава, зато су ови клинци неуспјешни. Поготово Кирјос, он нема живаца за дуге размјене, то се види на њему. А Новак, Рафа и Роџер имају челичне живце и врхунску концентрацију, што их чини шампионима какви јесу. Наравно, ту су и таленат и рад. По мени је то главна разлика.

2CRAZY

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Nista ti ne verujem, ti si bot koji reklamira kladionice.

Nebojša

pre 4 godine

Interesantno da je Novak dva ili tri puta opomenut sa razlogom jer jeste trošio više vremena ali šta je sa Thiemom izašla je ona grafika gde je stojalo da Thiem u proseku 25 sekundi troši između servisa što znači da je koji put i prekoračio vreme a opomene nigde.

Gradjevinac

pre 4 godine

Oscilacije u igri ali to je normalno.Forma se dize.Pobedice u Madridu bilo ko da mu je protivnik a sledi pobeda u Rimu i onda RG. Bice to sve dobro.

glasnik

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Od srca sam se nasmejao tvom komentaru! Toliko prosto, a nekima nejasno!

posteno

pre 4 godine

Kako Muta kaže,pa ljudi sve je to normalno.Svi su još uvek plitak potok za Noleta.Bravo ljudino i sretno u finalu velemajstore.Nije on broj jedan zato sto je simpatičan!

dragan

pre 4 godine

2:0 za Tima. Stavio sam pet crvenih na njega.
(mondenski skorojević, 11. maj 2019 16:20)

Надам се да те је кладионица позвала да те части соком. Ако није, мењај кладионицу, систем задржи, добар ти је.

ROSONER

pre 4 godine

Bravo za pobedu iako nije odigrao vrhunski. To je ta razlika izmedju Novaka, Rafe i Rodzera u odnosu na ove klince koji dolaze. Mogu da ih pobede i kad ne igraju najbolje. Cini mi se i da nekim od ovih momaka koji dolaze fali vise strasti koju su narocito ranije imali Nole i Rafa. Mislim da je to danas falilo Timu. Mora da pokaze mnogo vecu zelju za pobedom da bi pobedio velikog sampiona u ovakvom mecu. Sve u svemu nadam se da cemo sutra gledati jos jedan klasik izmedju Novaka i Rafe i uzivati u majstorijama dvojice od tri najveca tenisera ikada
(Lord Stark, 11. maj 2019 18:58)

U centar! A ja ću da ponudim svoje viđenje zašto je to tako. Mišljenja sam da ovi momci koji dolaze, kao i u svim drugim sportovima plaćaju danak vremenu u kom žive, a koje razdvaja čisto od prljavog. Dok Borga, Bekera, ali i Maradonu, Bremea i druge sportiste u pravom smislu te reči, nije bilo briga da li su obrijani, kakva im je frizura, da li su se isprljali ili previše spontano radovali, danas poziraju više nego što bezrezervno unose sebe u trenutak. Zato i ovi klinci već znaju da su zvezde i ponašaju se tako, odmeravaju svaku korak i svaki gest.

?

pre 4 godine

Gde je onaj što danas napisa da stavlja 50e na pobedu Tima i da je to odlična zarada?
(Markobg, 11. maj 2019 19:39)

Otišao da naplati, izgleda... ?

Petar

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 11. maj 2019 20:22)
Da je Đoković izgubio, sve što si naveo ne bi bio problem, ovako treba naći razlog.

Ljubisa

pre 4 godine

АТП
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер

Овогодишњи резултати такође:
1. Ђоковић
2. Надал
3. Федерер
Запамтимо ове редоследе, неће још дуго
Лепо се одвија ситуација за Нолета, контролише је и верујем да ће прво оборити Федерерове "недеље на првом месту"!!!

Dacha

pre 4 godine

Je l to ovaj sto odmarao dok mu današnji pritivnik igrao meč sa Federerom? I protivnik za finale (ko god da je em igrao meč četvrtfinala, em svoj meč polufinala igra mnogo kasnije, što znači dosta manje vremena za odmor pred finale. Mogu da mislim kako bi se kukalo po komentarima da je obrnuto..I pre nego što neko kaže da me nešto boli rećiću da me boli uvo, ali pošto sam dobio notifikaciju (i potrošio 2 meni vrlo vazna minuta) sa ovom vrlo važnom i za srpstvo veoma bitnom vešću onda sam dao sebi slobodu da potrošim još pola minuta i iznesem svoje mišljenje. A vi u redakciji kada šaljete notifukacije svima, onda objavite svima komentare tj svaćije mišljenje. Hvala. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 11. maj 2019 18:11

Iskljucis notifikacije da vise ne gubis vreme,vrlo prosto.

Partizan 1917

pre 4 godine

Koliki bot trebas biti pa da se kladis protiv svetskog broja 1? :)
(Ime, 11. maj 2019 18:46)

Eh sad ga pretera, nije bot ako se kladio protiv boljeg,onda najbolje da ne postoje kvote za protivnika svetskog broja 1 u bilo kom sportu.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Ово је небо и земља у односу на Новака из Монте Карла, Мајамија и ИВ. Сервис одличан, са основне одлично. Може то још боље нормално, и биће, на РГ!

Mirko

pre 4 godine

Nisam gledao, mirno sam spavao jer sam osećao da će da pobedi.
I pored slabosti i brejkova uspeo je da se vrati i pobedi, što znači da je glava tu, a forma će da se natempira do RG - biće to idealno.

sin lovca na medvede

pre 4 godine

(Sauth park)
Vidim da si jalo pametan i racionalan, mora da si u prvih pet u svojoj profesiji.
Steta je tvog vremena u ovakvim komentarima.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Federer je još dobar, imao je šansu da pobedi. Novak set neće dobiti.
(Poz iz BG-a, 11. maj 2019 16:30)

Neće set ali.hoće dva seta

sasa jokic

pre 4 godine

Rafa igra bolje u Madridu nego sto je igrao u Barseloni, ako prodje danas Cipiripija, nece sutra uopste biti naivno.....
Dobro je sto Nole dolazi pun samopouzdanja posle danasnje pobede, a znamo kako se Nadal oseca kad ga vidi preko mreze.

Posmatrač

pre 4 godine

Tim je strašno fizički jak teniser na šljaci biće tako iz godine u godinu al'Novak je mentalna gromada u ljudskom i teniskom smislu kad ga sudija opomenuo i oduzeo prvi servis u prvo setu sam znaoo koliko bi to poremetilo druge tenisere al" njegaa nije.