Bertans prelazi u Nju Orleans

Dairis Bertans, sada već bivši košarkaš Armanija, dogovorio je saradnju sa NBA ekipom Nju Orleans Pelikans.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. ovaj je promasio citav kos u sutu za odlazak na svjetsko a minut ranije popovic iz aba 2 lige im prcnu tricu iz step back-a i mucak za letonce na kraju, crna gora ode u kinu. ovi letonci odose doma a bertans kao nagradu dobi put u ameriku i ugovor. strasno!
   (pozdrav za anu s vračara, 1. mart 2019 04:10)

  # Link komentara

 2. Ko god šutira preko 45% za 3p ima mesta za njega u NBA, al mesta ništa više od toga.
   (ko je ovde lud, 1. mart 2019 03:35)

  # Link komentara

 3. Ima tako nekih igrača koji kvalitetom spadaju u prosečne, ne baš vrhunske evropske igrače, a koji bi bez problema mogli da prođu u NBA. Stariji Bertans je jedan od tih igrača. Čudi me da ranije nije otišao tamo jer sam siguran da će imati sasvim solidnu ulogu.

  To je nešto kao Saša Vujačić, napravio čovek pristojnu NBA karijeru a kada je došao u Evropu i trebao da povede pokazao je da je čist prosek. Onda se opet vratio u NBA i imao minute i svoju ulogu. Zna momak šta treba da radi, pusti zvezdi tima (Brajantu) da radi šta treba, a ti ćoškari, pravilno trči u napadu i pokrivaj u odbrani. Maksimum izvlačenja iz karijere.

  Da staviš nekog Navara, Jasikevičiusa i Teodosića naspram Vujačića, Bertansa (mlađeg) ili čak Belinelija svi bi rekli da su ovi prvi klasa iznad, ali ovi drugi su uspeli u NBA. Vrati ove druge u Evropu i neće moći da predvode nijednu top8 ekipu Eurolige. Neko se rodi za tu ligu, a neko uprkos svim genijalnostima tamo ne pripada.
  (Jim Beam, 1. mart 2019 01:02)

  # Link komentara

 4. Pelikansi odmah reagovali na potencijalni trejd "Obrve".
   (Dag Kristi, 1. mart 2019 00:29)

  # Link komentara

 5. Ozbiljna pljuca, nikad se ne zna u NBA, mozda i poludi neku utakmicu pa saspe nekom 5, 6 trojki. U evropi bio spot ap bice i u NBA nista vise od toga.
   (pritiboi, 28. februar 2019 23:29)

  # Link komentara