Četvrtak, 28.02.2019.

08:10

Rekord karijere Bogdanovića: Kingsi posle produžetka poraženi od Baksa

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su pred domaćom publikom od Milvoki Baksa sa 141:140.

Izvor: PT

Rekord karijere Bogdanoviæa: Kingsi posle produžetka poraženi od Baksa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 5 godina

Imaju loptu 11 sek do kraja,neznamo koji je plan ali verovatno je trebalo Bogdanovic da zavrsi taj napad,jer ga je islo i bio nezaustavljiv?Ali kad lopta dodje u ruke Hildu,nece je dobiti nikad a to je cinjenica zbog koje su izgubili ovu utakmicu!U drugim klubovima se zna ko ima zavrsni sut,ocigledno da trener Kingsa nema taj plan ili je Hild bio malo na svoju ruku i zavidljiv!?

Poz iz Zg

pre 5 godina

Ko je pogledao tekmu moze realno da prica o Bogdanovom nastupu. Decko je krenuo dobro pogodio prva dva suta jedno polaganje a zatim trica i cim je prvi sut promasio posloje toga,tek tada nastaju problemi. Odjednom izgubi samopouzdanje i vise ne suta vec ili dodaje ili bjezi od lopte. Po meni on treba da nosi te mlade igrace jer decko sam kaze da je profesionalac jos od 17 godine. On lider nije niti ce ikad biti,njegov jedini cilj je bio doci u NBA i biti role igrac koji ce sakupljati autograme od superstarova. Pri kraju tekme,pogotovo u OT je preuzeo odgovornost ali je i promasio slobodno bacanje koje je tekmu moglo dovesti do neizvjesnosti. Meni nikako nije jasno,da on sa uskoro 26 godina i toliko iskustva ne preuzme odgovornost umjesto da se divi klincima i njima prepusta clutch poene na kraju svake tekme. Zato cijenim mnogo vise Jokica koji vjeruje u sebe i misli da je medju najboljima,tako igra i ponasa se nego ovo sto Bogdan radi. Ima jedna smijesna situacija sa kraja tekme kada je Bogi preljepo udario blokadu Midletonu i ovaj mu cestitao na tome,Bogi je tako sretan bio,kao da je osvojio NBA prsten. Toliko to govori koliko on sve te igrace gleda i koliko je zadovoljan samo time sto ucestvuje u tom cirkusu. E moj Bogi,sa tim stavom u NBA neces dogurati daleko. Ili budi jedan od najboljih i ugledaj se na Jokaru ili Bojana,ili ces vjecno biti pljuvan jer nigdje nemas konstantnost u svojoj igri.

Leksa

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 28. februar 2019 08:36)
Ja sam samo iz ovog kratkog videa primetio da je Bogdan pri svakom sutu za tri bio sam. Dalje, ulazio je u reket lako kao mis u supalj sir. Pri onom prvom ulazu na pocetku je cak imao vremena da se zaustavi i razmislja par sekundi, da su skoro bile "tri sekunde u reketu", pre nego je nikim ometan sutnuo.
Covek je onda potpuno u pravu kad pita, gde je tu odbrana?

Nišlija

pre 5 godina

Ja sam Zvezdaš, ali zaista ne shvatam naše ljude koji pljuju srpske košarkaše, a koji pružaju odlične partije u najjačoj ligi sveta. Zašto tolika zavist prema tudjem uspehu? Treba da budemo ponosni na sve njih, bez obzira u kom su klubu ponikli.

Pera

pre 5 godina

Bogi je negde sredinom utakmice imao je 11 koseva uz 4-12 sut, ali on je borac, takmicar, dobio je krila u finisu, bio fantastican, otvoren je molio Foksa da mu doda loptu za poslednji sut u regularnom delu, ali ovaj se nije smirio dok nije izgubio loptu od Bledsoanije. Bez Bogdanovica bi glatko izgubili. Cini mi se Bjelici fali taj voljni momenat, zato bljesne pa tone i ne igra i kad se Bagli povredi.
Dobra vest za Kingse: raspored u nastavku im je povoljan, timovi protiv kojih se bore za PO bar za sada ne igraju bas sjajno, ima nade!

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Sine, brate, sestro
U NBA igra preko 500 igraca
Bogdan je u top 80 sigurno, to je daleko od proseka
Sine, brate, sestro mani se ostrascenih navijackih komentara
Bogdan je doktor kosarke
E sad sto neki ne shvataju kakva je tamo konkurencija i da danas ceo svet igra kosarku
'86 Juga je igrala protiv Novog Zelanda na sp
Kao amateri sa lokalnog kosa su bili Novozelandjani
Danas jedna Finska ima Markanena, Letonija Porziginsa, Novi Zeland Adamsa itd
Mnogo veca konkurencija nego kad su Divac, Radja i ekipa '89 lesili Grke sa po 40 razlika, ne samo zato sto su bili vrhunski
Vec zato sto je konkurencija bila smesna
Sine, brate, sestro

Kilavko

pre 5 godina

Bogdanovic ima ono sto mnogi Amerikanci, vole da vide kod igraca, i mogao bi da igra u bilo kojem NBA timu. Brzina, drskost, energicnost, skok,i mnogo ga je lepse gledati i u slabijem izdanju, nego onog kilavog Jokica, koji je i sam iznenadjen svojim potezima koje napravi, ne znajuci sta da uradi sa loptom u odtedjenim trenucima.

amovi, sobe, springstini

pre 5 godina

Lik je nerealan. Ali šatro gledao utakmicu.
Vrati stari nik room 1408 da makar sa merakom lupim minus i ne čitam šta si pisao.

MYNX

pre 5 godina

Dobro ajte vise grobari dao Zvezdi 133 poena....i Kalina je one godine pre nego da ode u Fener odigrao slicno protiv Partizana kao Bogdan tad protiv Zvezde mozd ne sa toliko poena ali 20+ skoro svaka sut za 3 60% odbrana....skokovi i td....tako da to nije bas neko merilo za nba....ja kao Zvezdas vam kazem da bi voleo da vidim Bogdana da uvek ima samopouzdanja kao sto je odigrao tada a i uvek protiv Zvezde....neka to prenese na druge utakmice i bice covek duplo bolji igrac nego sto jeste....nekad mu stvarno fali samopouzdanja cini mi se decko ima mehaniku suta toliko lepu jednu od najlepsih u nba ligi....a sutira za 3 oko 30% cele sezone sto je za jednog bek sutera malo mora se priznati....s obzirom da je u Evropi njegovo najace oruzje skoro bio sut znaci da je ipak do samopouzdanja....mora to samopouzdanje jos gore....sinoc je bio odlican uzeo je puno suteva ali i to je odlicno....uzmi i sutiraj slobodno majstore imas sut odlican nisi Ulanovas a procenti ce doci sami po sebi....sve se u nba svodi na uzimanje sto vise suteva i ko to pre shvati od nasih bice bolji....ne treba biti skroman u tome....kada moze jedan Badi Hild koji je gotivan lik ali je jedno 1000 puta gori igrac od tebe u svim ostalim segmentima igre da uzima mnogo vise suteva od tebe....i da uzima 15+ suta mozes i ti....sto da se on vodi kao bolji igrac od tebe kad ti nije ni do kolena....zato Bogdane samo sutiraj sto vise nema greske....A za ovog Barnesa je Bjelica Carls Barkli licno....

јд123

pre 5 godina

Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bruc Springsteen, 28. februar 2019 08:48)

Није се изборио зато што је играо глупе квалификације и повредио се. Иначе би био стартер на почектку сезоне. Овако се наметнуо Хилд, који је искористио Богданово одсуство. Да ли ће се сада изборити остаје да се види, али у сваком случају теже, него да је спреман ушао на почетку сезоне као Јокић. Нека стави прст на чело и пита се колико су му пљувачи Јокића били захвални. Само јаки на речима односно када треба некога попљувати, ишли су толико далеко, да је Јокић морао да затвори инстаграм налог. ГДЕ СТЕ БИЛИ ПЉУВАЧИ ЈОКИЋА да се одужите Богдану за пожртвованост и гласате за њега на ол-стар, ако вам је толико стало до репрезентације.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Rece on "iskompleksirani navijaci Partizana" a on se ubio iznoseci samo njemu validne informacije i argumente kako bi po svaku cenu umanjio uspehe Bogdana Bogdanovic.Bogdanovic je vise nego solidan druze.Drugi igrac ekipe(posle Beglija) ekipe koja se bori z play off u NBA ne moze biti solidan igrac.Delim misljenje sa vecinom objektivnih komentatora, nije vrhunski igrac, nije kalibar Jokica premda ne igraju na istoj poziciji, pricam samo o uticaju igraca na igru ekupe, ali je vrlo dobar igrac.Ima prostora jos da napreduje i da bude odlican.Tvrdim da ima i dalje neku psiholosku barijeru, jedino tu si bio u pravu.Siguran sam da je Bogdan igrac koji je sposoban da ima 20-22 ppg.

fergi

pre 5 godina

Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Ako je sporedan, zasto igra u prvoj petorci? Zasto ima sve vecu minutazu, u ovoj 43 minuta? Ako je sporedan, zasto je postigao 28 koseva? Recicu ti razlog. Da ima prosek, ne 15 vec 20 koseva po utakmici, ti bi pricao istu pricu. Da ima prosek 25 koseva, pricao bi istu pricu. Na kraju, uvek bi pricao istu pricu. Razlika izmedju njega i tebe sto BB zna sta radi kao i njegov trener i rade dobro svoj posao. Sta ti radis? Umesto da dajes podrsku nasim igracima jer je to NBA, ti ?? Sta mislis, koliko bi kosarkasa u SAD ili Evropi dali da su na mestu BB? Daj PODRSKU, nasim igracima. A kada je u pitanju Jokic, ovaj sajt pise o njemu. Ovde je vest o Kingsima i nasim igracima koji igraju u tom timu.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je? 
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv liLiverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)

Xahahaha, па твоји "објективни" коментари су врхунска забава. Мислим да је крајње време да Дивац отпусти Богдана и доведе Бранка Лазића. Пази, Павков...хахаха. Отприлике као да упоређујеш Нолета и Ђерлека. Једва чекам твој следећи коментар. Не разочаравај ме и пиши што више, а ја ћу ти давати +

kimi

pre 5 godina

Bjelica ispao iz rotacije, Sakramento izgubio 2 od 3.
(milos, 28. februar 2019 08:59)

Bjelica da bi igrao mora prvo fizicki da se dovede u red, igleda kao da tamani prasetinu svaki dan.

Pseudoharms

pre 5 godina

Koliko vidim, k8d nas sve mora da bude "za i protiv". Ovo je nesumnjivo dobra partija Bogdana, imao je dosta i losih. Kingsi kao tim, realno, jos nisu za PO i to se vidi, iz utakmice u utakmicu, ali polako. Fox doista ponekad udara kao muva bez glave, ali on ce biti jedna od najboljih jedinica u ligi za 5 godina. Utakmica je izgubljena, a sta bi bilo kad bi bilo, je zaludna tema. SAC ima buducnost, ovaj klipan iz Dalasa im nije trebao za dve pare, ali dobro, nagledali smo se i vecih gluposti. Ja ostajem pri svome, BB iduce sezone ima 20 ppg.

kimi

pre 5 godina

Svi pisete Bogdan fenomenalan, Hild i Foks divljaci.
Ali imajte u vidu da je ova prva dobra Bogdanova partija u poslednjih 25 i vise meceva.

Filip78

pre 5 godina

Koliko je ovdje neznalica i ljudi koji uopste ne gledaju utakmice vec samo ujutro pregledaju statistiku i prosipaju ovdje gluposti...Bogdan kao unistio Janisa;janis izasao iz povrede nije previse ni igrao a ni forsirao,Bogdan dobar,Bledso razvalio,Mirotic prava stvar za Bakse...Baksi se opustili na 15 razlike ina kraju zamalo izgubili.

Neko

pre 5 godina

Mala ispravka, nisam nepismen i znam padeže, omaška prilikom kucanja...naime htedoh reći Bogdan je Zvezdi, a ne Zvezdu ubacio 100+ poena. Ovo je ispravka mog prethodnog komentara.

GodzilaCZ

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.

Aero

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Nema, zato ih mi redovno na svetskom prvenstvu i olimpijadi oducimo od kosarke nasom granitnom odbranom, al ko im je kriv sto nece da igraju odbranu :)

pravo

pre 5 godina

Juta je sampion.
Zato sto znaju da igraju odbranu.
Dzabe "ally up", 5 trojki zaredom i ostale budalastine. Treba ponekad skupiti odbranu i sacekati da protivnik pocne da promasuje spolja.

antiDebil

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)


Uuuuuuuu Pavkov i mentalitet, da da, to je to. Pavkov i Jokic su tu negde po mentalitetu, a Pavkov je giganat za Bogdana, to je barem jasno kao adresa zvezde...

Imay

pre 5 godina

Kad bi Jokić došao u ove Kingse, ala bi nastalo provetravanje! Prvo nekoliko utakmica bez šuta na koš, pa onda ko nije shvatio (Fox, Hild, Begli...) - trejd ili klupa!

Aero

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba. 
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek. 
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...
(Bruc Springsteen, 28. februar 2019 09:19)

Auuuu sineee, sto puta sam ti rekao da ne uzimas od Radeta divljaka da on svasta prodaje :)

fortissimo

pre 5 godina

Imas loptu za pobedu ( Fox ) i onda je izgubis. I logicno, posle ti se vrati u produzetku i izgubis utakmicu..Ali to mora neko u Kingsima da razgovara sa njim i resava jer decko ima strasne predispozicije. Ono sto mene raduje, je da Bogi ima vec drugu utakmicu odlicnu minutazu. U prosloj je igrao skoro celu poslednju cetvrtinu a u ovoj 43 min. Poceo je kao starter a ne rezerva i jasno je da mu trener veruje. Medjutim, nacin igre u Kingsima, neke situacije u igri gde MORA da se lopta doda a to saigraci ne rade, uticu na mnoge poraze Kingsa. Ne kazem da bi Bogi resavao sve poenima ali nije normalno da bude SAM a saigrac mu ne doda i promasi? I to se ponavlja vise puta u toku utakmice. Po pravilu u kontrama Kingsi prime kos i stalno imaju situaciju da jure rezultat.

dtb_pro

pre 5 godina

Gledao zadnju četvrtinu pa otišao na posao. Onog Foxa bi vjerovatno i Obradović davio, a šta bi mu Vujošević tek načinio, bolje i da ne pomislim.
Da ne bude zabune, gledao sam nekoliko utakmica Kingsa ove sezone. Mali igra pleja (mada to danas u NBA više skoro i ne postoji) i na utakmici se barem 15 do 20 puta zaleće kao junac da bi kao dokazao da je najbrži igrač u ligi. Dvije lopte položi, tri mu ispadnu, četiri puta ga zalijepe i tako redom. Onda mu šune ponekad i doda dvije - tri asistencije koje toliko iznenade protivnika da drugi igrač ostaje sam. A onda opet solira do bola. I kao popuni statističke kolone. Prosuo je barem 4 napada u zadnjoj četvrtini i to bez posljednjeg napada u kojem je pokazao da je danas u NBA potrebno biti divljak koji sve hoće sam pa ako prođe, postaje idol navijača, a ako ne prođe, biće drugi put, on bar preuzima odgovornost na sebe!?!!?? Bogdan mu sam na trici, širi ruke do iznemoglosti. Na niskom postu mu čovjek čeka dodavanje. Na kontra strani od Bogdana čovjek gradi poziciju i čeka. Svi misle da će dodati pa mu niko i ne izlazi u blok, ali neeee... I junac izgubi loptu. Cirkus...

Pavle

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Druzijat imas ozbiljnu dijagnozu. Jel pijes ti neke lekove?!

111

pre 5 godina

e moj Fox oteo ti loptu Bledsoe u zadnjem napadu
(Anan, 28. februar 2019 09:53)

U prosloj utakmici Fox je upropastio 3 NAPADA ZA REDOM pred sam kraj utakmice. A postigao 23 kosa?? Dzabee...

nebaCar

pre 5 godina

Imao je Bogdan i vrednije rekorde u karijeri! Kao onda, na primer, kada je na tri utakmice Zvezdu ubacio ukupno 100+ poena! :)
(Neko, 28. februar 2019 10:05)

I ja bi da mi sudi Belošević

nebaCar

pre 5 godina

Nije Džajls nego Gajls. 
(Milan, 28. februar 2019 09:01) 

Džajls brate...
(The, 28. februar 2019 10:15)

Ma bre Gile šampion izraziti favoritt

Stijena

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Ovako ces: Uzmi od babe barem 3000 din(reci da si bolestan a da su lekovi skupi i da je drzava u haosu NE PROZIVAJ VUCICA NIKAKO ...pasce sigurno na to). Trci kupi ruze i najvecu bombonjeru. Obrij se, okupaj i pristojno obuci. Vrati se na trafiku kod te male sto ti rekla "Nikad u zivotu, pogledaj se na sta licis" i reci: "Izvinite, bili ste u pravu" i daj joj ruze. E sad, predomislila se ona ili ne, barem ce ti se osmehnuti i necemo morati da citamo takve vulkane frustracija koje pises ovde.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba.
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek.
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...

Sale

pre 5 godina

Daš loptu Fox-u za zadnji napad a on izdribla sam sebe. U produžetku Cauley-Stein baci čistu loptu u aut. Kako onda da dobiješ utakmicu? Bogdan fenomenalan kada se uzme u obzir sa kakvim divljacima igra i kada se zna da je tek treća ili četvrta opcija u napadu.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Izvinite ali opet sam na vrhu,realno najbolje komentare ostavljam.Jeste da idem uz dlaku ali moze mi se.
Dusmani neka se jede.Jos dugo bicu nedodirljiv dok je Bogdana,Novaka,Jokica moga Partizana,Loznice i ostalih sitnica.

Gde ja živim

pre 5 godina

E tuge od poraza. Bolje 20 razlike nego ovo. Boki jako dobar, sviđaju mi se prodori, izgleda to sve vrlo elegantno, lepo rešava situacije. Trojke danas odlično. Samo kad bi moglo da se ustali na ovom nivou ili približno. Možda uskoro padne i taj tripl dabl.

Aleksandar

pre 5 godina

Previse se forsira Harison Barns, a lik ne radi ništa posebno na terenu, dok Bjelica na žalost greje klupu, a po meni ima mnogo veći uticaj na igru Kingsa, nego Barns..

BB

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.

GodzilaCZ

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.

Тед Мозби

pre 5 godina

"Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski."

Кажем све константнији, а не да је константан.
Изборио се за прву петорку, добио јачу минутажу, све више одлучујућих напада иду њему, у овој дивљачкој екипи као што је Сакраменто, за мене и више него добро.

Kukatilo

pre 5 godina

Stari lovac na pluseve Bruc Springsteen,svima su stavili amove,rom 14008 i td...xaxaxa.
Od rane zore kao gledao je mec i ustao rano.Bolesno skroz iz jutra u jutro.Nezadrziv ka virtuelnom prvom mjestu,bravo kralju.
Bogran odlican,Dragic,Doncic,Bojan Bogdanovic svi preko 20p.
Novicki sve blizi Cembrlenu jos 70-80p do zamjene mjesta na vjecnoj listi strelaca.Legendarni Dirk.

Erik

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.


Klasičan primer lika koji ne gleda utakmice, probudi se ujutru i kao daje komentare. Nije da se sad nešto ne slažem sa ovde rečenim konkretno. Nego se vidi lik samo gleda statistiku i kao video highlights. Kao "ovaj ih srušio procentima, tripl dablom blah blah"
Ima li ovde neko da gleda koju tekmu i kaže nešto uviđajno?

bbROD

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk, 28. februar 2019 08:26)
Veeovatno si video na svetskom prvenstvu u finalu kako Amerikanci ne igraju odbranu. Samo 37 razlike je bilo za njih. Uzgred mi smo odlicno odigrali odbranu pa je zato i razlika bila tolika...

Zju

pre 5 godina

Secam se i 2014 na SP.Nekoliko puta je nadmudrio(provozao)Janisa.
U međuvremenu ovaj je postao zver.Ali i Bogi takođe.
Glava luda,čini čuda!Lol

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Kada ce Bogi bar tih 30p Jokara to radi iz zezanja.
Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Ali Janisa je bacio carski.Bice bolje.

Kanidja PG

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zamalo tripl dabl.
Mnogo su Baksi teški, pošto sada idu na noge u goste i Lejkersima, Kingsi se moraju nadati da će da pobede i njih.
Mnogo su napredovali i podsećaju me po svemu skoro na Denver sa početka Jokićevog.
Jedna velika zavrzlama je samo kome dati loptu da rešava utakmice, Hild FANTASTIČAN i rešio već par, ALI I BOGDAN je nenormalan klač igrač realno.
Barns pogodak kao što sam i mislio.
Inače Lejkersi pobedili i ovaj poraz im dobro došao nažalost, LBJ napokon se malo uozbiljio u odbrani.
Biće paklena borba Sparsa, Jute, Kingsa, Klipersa od kojih sve vreme očekujem da krenu tankovati ne znam šta im je hahaha, i Lejkersa, tu su i Timbervulvsi vidim sve bliži.
Možda na kraju Nagetsi i uzmu prvo mesto kako igraju pošto evo Voriorsi kiksnuli uz zvuk sirene Vejd neverovatnom trojkom ih dobio.
Iskreno ne znam za ostale ali ove sezone je NBA što se tiče izjednačenih uzbudljivih utakmica i takmičarskih nikad bolji posle dužeg vremena.
Prošle sezone npr je bilo nikad više blowouta kako to oni vole reći ili ti rešenih utakmica za 2/4, sada bogami sve veća konkurencija, GSW i pored prepunjenog sastava vidi se usporava dal svesno il ne ne znam još.
Navijam da nekako i Kingsi i Lejkersi upadnu al teško

rom 14008

pre 5 godina

Bravo Bogi samo jos nauci da rijesis mec.Kao u Partizanu nekad.Stagniras.Bjelica zavrsio nba karijeru napokon nije za istu na zalost.Evropa zove.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Ima i zamisli ne svira se svaki kontakt ko da balet igraju ko kod nas.
Da si pogledao bar jednu kvalitetnu celu utakmicu znao bi zašto je toliko poena.
Em što je brzina napada svemirska spram našeg ovde, zabole te oči bukvalno, em što ljudi šutiraju zamisli vrhunski i nema toliko ciglarenja ko ovde.
Bilo koja ekipa ZA 10MIN po 1/4 bi dala i više Evropskim

ratko

pre 5 godina

Bogi briljantno, MVP nivo, flertovanje sa tripl dablom, umalo da srusi jednu od najjacih ekipa lige. Odgovorno tvrdim, da je to bila demonstracija sile Bogdana Bogdanovica.

Kukatilo

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро. 
Одличан Богдан, све константнији. 
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.
(Тед Мозби, 28. februar 2019 08:26)

Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski.

Тед Мозби

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро.
Одличан Богдан, све константнији.
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Au Bogdane svaka čast!Malo je košarkaša na svetu(na prste jedne ruke)koji Janisa mogu tako elegantno i lagano da bacaju po parketu!:)

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Au Bogdane svaka čast!Malo je košarkaša na svetu(na prste jedne ruke)koji Janisa mogu tako elegantno i lagano da bacaju po parketu!:)

Kanidja PG

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.

Zju

pre 5 godina

Secam se i 2014 na SP.Nekoliko puta je nadmudrio(provozao)Janisa.
U međuvremenu ovaj je postao zver.Ali i Bogi takođe.
Glava luda,čini čuda!Lol

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zamalo tripl dabl.
Mnogo su Baksi teški, pošto sada idu na noge u goste i Lejkersima, Kingsi se moraju nadati da će da pobede i njih.
Mnogo su napredovali i podsećaju me po svemu skoro na Denver sa početka Jokićevog.
Jedna velika zavrzlama je samo kome dati loptu da rešava utakmice, Hild FANTASTIČAN i rešio već par, ALI I BOGDAN je nenormalan klač igrač realno.
Barns pogodak kao što sam i mislio.
Inače Lejkersi pobedili i ovaj poraz im dobro došao nažalost, LBJ napokon se malo uozbiljio u odbrani.
Biće paklena borba Sparsa, Jute, Kingsa, Klipersa od kojih sve vreme očekujem da krenu tankovati ne znam šta im je hahaha, i Lejkersa, tu su i Timbervulvsi vidim sve bliži.
Možda na kraju Nagetsi i uzmu prvo mesto kako igraju pošto evo Voriorsi kiksnuli uz zvuk sirene Vejd neverovatnom trojkom ih dobio.
Iskreno ne znam za ostale ali ove sezone je NBA što se tiče izjednačenih uzbudljivih utakmica i takmičarskih nikad bolji posle dužeg vremena.
Prošle sezone npr je bilo nikad više blowouta kako to oni vole reći ili ti rešenih utakmica za 2/4, sada bogami sve veća konkurencija, GSW i pored prepunjenog sastava vidi se usporava dal svesno il ne ne znam još.
Navijam da nekako i Kingsi i Lejkersi upadnu al teško

ratko

pre 5 godina

Bogi briljantno, MVP nivo, flertovanje sa tripl dablom, umalo da srusi jednu od najjacih ekipa lige. Odgovorno tvrdim, da je to bila demonstracija sile Bogdana Bogdanovica.

Тед Мозби

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро.
Одличан Богдан, све константнији.
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.

Sale

pre 5 godina

Daš loptu Fox-u za zadnji napad a on izdribla sam sebe. U produžetku Cauley-Stein baci čistu loptu u aut. Kako onda da dobiješ utakmicu? Bogdan fenomenalan kada se uzme u obzir sa kakvim divljacima igra i kada se zna da je tek treća ili četvrta opcija u napadu.

Stijena

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Ovako ces: Uzmi od babe barem 3000 din(reci da si bolestan a da su lekovi skupi i da je drzava u haosu NE PROZIVAJ VUCICA NIKAKO ...pasce sigurno na to). Trci kupi ruze i najvecu bombonjeru. Obrij se, okupaj i pristojno obuci. Vrati se na trafiku kod te male sto ti rekla "Nikad u zivotu, pogledaj se na sta licis" i reci: "Izvinite, bili ste u pravu" i daj joj ruze. E sad, predomislila se ona ili ne, barem ce ti se osmehnuti i necemo morati da citamo takve vulkane frustracija koje pises ovde.

Aero

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Nema, zato ih mi redovno na svetskom prvenstvu i olimpijadi oducimo od kosarke nasom granitnom odbranom, al ko im je kriv sto nece da igraju odbranu :)

Gde ja živim

pre 5 godina

E tuge od poraza. Bolje 20 razlike nego ovo. Boki jako dobar, sviđaju mi se prodori, izgleda to sve vrlo elegantno, lepo rešava situacije. Trojke danas odlično. Samo kad bi moglo da se ustali na ovom nivou ili približno. Možda uskoro padne i taj tripl dabl.

Pavle

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Druzijat imas ozbiljnu dijagnozu. Jel pijes ti neke lekove?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Ima i zamisli ne svira se svaki kontakt ko da balet igraju ko kod nas.
Da si pogledao bar jednu kvalitetnu celu utakmicu znao bi zašto je toliko poena.
Em što je brzina napada svemirska spram našeg ovde, zabole te oči bukvalno, em što ljudi šutiraju zamisli vrhunski i nema toliko ciglarenja ko ovde.
Bilo koja ekipa ZA 10MIN po 1/4 bi dala i više Evropskim

dtb_pro

pre 5 godina

Gledao zadnju četvrtinu pa otišao na posao. Onog Foxa bi vjerovatno i Obradović davio, a šta bi mu Vujošević tek načinio, bolje i da ne pomislim.
Da ne bude zabune, gledao sam nekoliko utakmica Kingsa ove sezone. Mali igra pleja (mada to danas u NBA više skoro i ne postoji) i na utakmici se barem 15 do 20 puta zaleće kao junac da bi kao dokazao da je najbrži igrač u ligi. Dvije lopte položi, tri mu ispadnu, četiri puta ga zalijepe i tako redom. Onda mu šune ponekad i doda dvije - tri asistencije koje toliko iznenade protivnika da drugi igrač ostaje sam. A onda opet solira do bola. I kao popuni statističke kolone. Prosuo je barem 4 napada u zadnjoj četvrtini i to bez posljednjeg napada u kojem je pokazao da je danas u NBA potrebno biti divljak koji sve hoće sam pa ako prođe, postaje idol navijača, a ako ne prođe, biće drugi put, on bar preuzima odgovornost na sebe!?!!?? Bogdan mu sam na trici, širi ruke do iznemoglosti. Na niskom postu mu čovjek čeka dodavanje. Na kontra strani od Bogdana čovjek gradi poziciju i čeka. Svi misle da će dodati pa mu niko i ne izlazi u blok, ali neeee... I junac izgubi loptu. Cirkus...

antiDebil

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)


Uuuuuuuu Pavkov i mentalitet, da da, to je to. Pavkov i Jokic su tu negde po mentalitetu, a Pavkov je giganat za Bogdana, to je barem jasno kao adresa zvezde...

bbROD

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk, 28. februar 2019 08:26)
Veeovatno si video na svetskom prvenstvu u finalu kako Amerikanci ne igraju odbranu. Samo 37 razlike je bilo za njih. Uzgred mi smo odlicno odigrali odbranu pa je zato i razlika bila tolika...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Sine, brate, sestro
U NBA igra preko 500 igraca
Bogdan je u top 80 sigurno, to je daleko od proseka
Sine, brate, sestro mani se ostrascenih navijackih komentara
Bogdan je doktor kosarke
E sad sto neki ne shvataju kakva je tamo konkurencija i da danas ceo svet igra kosarku
'86 Juga je igrala protiv Novog Zelanda na sp
Kao amateri sa lokalnog kosa su bili Novozelandjani
Danas jedna Finska ima Markanena, Letonija Porziginsa, Novi Zeland Adamsa itd
Mnogo veca konkurencija nego kad su Divac, Radja i ekipa '89 lesili Grke sa po 40 razlika, ne samo zato sto su bili vrhunski
Vec zato sto je konkurencija bila smesna
Sine, brate, sestro

Тед Мозби

pre 5 godina

"Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski."

Кажем све константнији, а не да је константан.
Изборио се за прву петорку, добио јачу минутажу, све више одлучујућих напада иду њему, у овој дивљачкој екипи као што је Сакраменто, за мене и више него добро.

Kukatilo

pre 5 godina

Stari lovac na pluseve Bruc Springsteen,svima su stavili amove,rom 14008 i td...xaxaxa.
Od rane zore kao gledao je mec i ustao rano.Bolesno skroz iz jutra u jutro.Nezadrziv ka virtuelnom prvom mjestu,bravo kralju.
Bogran odlican,Dragic,Doncic,Bojan Bogdanovic svi preko 20p.
Novicki sve blizi Cembrlenu jos 70-80p do zamjene mjesta na vjecnoj listi strelaca.Legendarni Dirk.

Kukatilo

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро. 
Одличан Богдан, све константнији. 
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.
(Тед Мозби, 28. februar 2019 08:26)

Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski.

Pseudoharms

pre 5 godina

Koliko vidim, k8d nas sve mora da bude "za i protiv". Ovo je nesumnjivo dobra partija Bogdana, imao je dosta i losih. Kingsi kao tim, realno, jos nisu za PO i to se vidi, iz utakmice u utakmicu, ali polako. Fox doista ponekad udara kao muva bez glave, ali on ce biti jedna od najboljih jedinica u ligi za 5 godina. Utakmica je izgubljena, a sta bi bilo kad bi bilo, je zaludna tema. SAC ima buducnost, ovaj klipan iz Dalasa im nije trebao za dve pare, ali dobro, nagledali smo se i vecih gluposti. Ja ostajem pri svome, BB iduce sezone ima 20 ppg.

Nišlija

pre 5 godina

Ja sam Zvezdaš, ali zaista ne shvatam naše ljude koji pljuju srpske košarkaše, a koji pružaju odlične partije u najjačoj ligi sveta. Zašto tolika zavist prema tudjem uspehu? Treba da budemo ponosni na sve njih, bez obzira u kom su klubu ponikli.

nebaCar

pre 5 godina

Nije Džajls nego Gajls. 
(Milan, 28. februar 2019 09:01) 

Džajls brate...
(The, 28. februar 2019 10:15)

Ma bre Gile šampion izraziti favoritt

fortissimo

pre 5 godina

Imas loptu za pobedu ( Fox ) i onda je izgubis. I logicno, posle ti se vrati u produzetku i izgubis utakmicu..Ali to mora neko u Kingsima da razgovara sa njim i resava jer decko ima strasne predispozicije. Ono sto mene raduje, je da Bogi ima vec drugu utakmicu odlicnu minutazu. U prosloj je igrao skoro celu poslednju cetvrtinu a u ovoj 43 min. Poceo je kao starter a ne rezerva i jasno je da mu trener veruje. Medjutim, nacin igre u Kingsima, neke situacije u igri gde MORA da se lopta doda a to saigraci ne rade, uticu na mnoge poraze Kingsa. Ne kazem da bi Bogi resavao sve poenima ali nije normalno da bude SAM a saigrac mu ne doda i promasi? I to se ponavlja vise puta u toku utakmice. Po pravilu u kontrama Kingsi prime kos i stalno imaju situaciju da jure rezultat.

Imay

pre 5 godina

Kad bi Jokić došao u ove Kingse, ala bi nastalo provetravanje! Prvo nekoliko utakmica bez šuta na koš, pa onda ko nije shvatio (Fox, Hild, Begli...) - trejd ili klupa!

kimi

pre 5 godina

Bjelica ispao iz rotacije, Sakramento izgubio 2 od 3.
(milos, 28. februar 2019 08:59)

Bjelica da bi igrao mora prvo fizicki da se dovede u red, igleda kao da tamani prasetinu svaki dan.

GodzilaCZ

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.

Aero

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba. 
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek. 
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...
(Bruc Springsteen, 28. februar 2019 09:19)

Auuuu sineee, sto puta sam ti rekao da ne uzimas od Radeta divljaka da on svasta prodaje :)

јд123

pre 5 godina

Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bruc Springsteen, 28. februar 2019 08:48)

Није се изборио зато што је играо глупе квалификације и повредио се. Иначе би био стартер на почектку сезоне. Овако се наметнуо Хилд, који је искористио Богданово одсуство. Да ли ће се сада изборити остаје да се види, али у сваком случају теже, него да је спреман ушао на почетку сезоне као Јокић. Нека стави прст на чело и пита се колико су му пљувачи Јокића били захвални. Само јаки на речима односно када треба некога попљувати, ишли су толико далеко, да је Јокић морао да затвори инстаграм налог. ГДЕ СТЕ БИЛИ ПЉУВАЧИ ЈОКИЋА да се одужите Богдану за пожртвованост и гласате за њега на ол-стар, ако вам је толико стало до репрезентације.

Erik

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.


Klasičan primer lika koji ne gleda utakmice, probudi se ujutru i kao daje komentare. Nije da se sad nešto ne slažem sa ovde rečenim konkretno. Nego se vidi lik samo gleda statistiku i kao video highlights. Kao "ovaj ih srušio procentima, tripl dablom blah blah"
Ima li ovde neko da gleda koju tekmu i kaže nešto uviđajno?

111

pre 5 godina

e moj Fox oteo ti loptu Bledsoe u zadnjem napadu
(Anan, 28. februar 2019 09:53)

U prosloj utakmici Fox je upropastio 3 NAPADA ZA REDOM pred sam kraj utakmice. A postigao 23 kosa?? Dzabee...

Aleksandar

pre 5 godina

Previse se forsira Harison Barns, a lik ne radi ništa posebno na terenu, dok Bjelica na žalost greje klupu, a po meni ima mnogo veći uticaj na igru Kingsa, nego Barns..

fergi

pre 5 godina

Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Ako je sporedan, zasto igra u prvoj petorci? Zasto ima sve vecu minutazu, u ovoj 43 minuta? Ako je sporedan, zasto je postigao 28 koseva? Recicu ti razlog. Da ima prosek, ne 15 vec 20 koseva po utakmici, ti bi pricao istu pricu. Da ima prosek 25 koseva, pricao bi istu pricu. Na kraju, uvek bi pricao istu pricu. Razlika izmedju njega i tebe sto BB zna sta radi kao i njegov trener i rade dobro svoj posao. Sta ti radis? Umesto da dajes podrsku nasim igracima jer je to NBA, ti ?? Sta mislis, koliko bi kosarkasa u SAD ili Evropi dali da su na mestu BB? Daj PODRSKU, nasim igracima. A kada je u pitanju Jokic, ovaj sajt pise o njemu. Ovde je vest o Kingsima i nasim igracima koji igraju u tom timu.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Rece on "iskompleksirani navijaci Partizana" a on se ubio iznoseci samo njemu validne informacije i argumente kako bi po svaku cenu umanjio uspehe Bogdana Bogdanovic.Bogdanovic je vise nego solidan druze.Drugi igrac ekipe(posle Beglija) ekipe koja se bori z play off u NBA ne moze biti solidan igrac.Delim misljenje sa vecinom objektivnih komentatora, nije vrhunski igrac, nije kalibar Jokica premda ne igraju na istoj poziciji, pricam samo o uticaju igraca na igru ekupe, ali je vrlo dobar igrac.Ima prostora jos da napreduje i da bude odlican.Tvrdim da ima i dalje neku psiholosku barijeru, jedino tu si bio u pravu.Siguran sam da je Bogdan igrac koji je sposoban da ima 20-22 ppg.

Pera

pre 5 godina

Bogi je negde sredinom utakmice imao je 11 koseva uz 4-12 sut, ali on je borac, takmicar, dobio je krila u finisu, bio fantastican, otvoren je molio Foksa da mu doda loptu za poslednji sut u regularnom delu, ali ovaj se nije smirio dok nije izgubio loptu od Bledsoanije. Bez Bogdanovica bi glatko izgubili. Cini mi se Bjelici fali taj voljni momenat, zato bljesne pa tone i ne igra i kad se Bagli povredi.
Dobra vest za Kingse: raspored u nastavku im je povoljan, timovi protiv kojih se bore za PO bar za sada ne igraju bas sjajno, ima nade!

nebaCar

pre 5 godina

Imao je Bogdan i vrednije rekorde u karijeri! Kao onda, na primer, kada je na tri utakmice Zvezdu ubacio ukupno 100+ poena! :)
(Neko, 28. februar 2019 10:05)

I ja bi da mi sudi Belošević

Neko

pre 5 godina

Mala ispravka, nisam nepismen i znam padeže, omaška prilikom kucanja...naime htedoh reći Bogdan je Zvezdi, a ne Zvezdu ubacio 100+ poena. Ovo je ispravka mog prethodnog komentara.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Kada ce Bogi bar tih 30p Jokara to radi iz zezanja.
Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Ali Janisa je bacio carski.Bice bolje.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je? 
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv liLiverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)

Xahahaha, па твоји "објективни" коментари су врхунска забава. Мислим да је крајње време да Дивац отпусти Богдана и доведе Бранка Лазића. Пази, Павков...хахаха. Отприлике као да упоређујеш Нолета и Ђерлека. Једва чекам твој следећи коментар. Не разочаравај ме и пиши што више, а ја ћу ти давати +

kimi

pre 5 godina

Svi pisete Bogdan fenomenalan, Hild i Foks divljaci.
Ali imajte u vidu da je ova prva dobra Bogdanova partija u poslednjih 25 i vise meceva.

BB

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.

MYNX

pre 5 godina

Dobro ajte vise grobari dao Zvezdi 133 poena....i Kalina je one godine pre nego da ode u Fener odigrao slicno protiv Partizana kao Bogdan tad protiv Zvezde mozd ne sa toliko poena ali 20+ skoro svaka sut za 3 60% odbrana....skokovi i td....tako da to nije bas neko merilo za nba....ja kao Zvezdas vam kazem da bi voleo da vidim Bogdana da uvek ima samopouzdanja kao sto je odigrao tada a i uvek protiv Zvezde....neka to prenese na druge utakmice i bice covek duplo bolji igrac nego sto jeste....nekad mu stvarno fali samopouzdanja cini mi se decko ima mehaniku suta toliko lepu jednu od najlepsih u nba ligi....a sutira za 3 oko 30% cele sezone sto je za jednog bek sutera malo mora se priznati....s obzirom da je u Evropi njegovo najace oruzje skoro bio sut znaci da je ipak do samopouzdanja....mora to samopouzdanje jos gore....sinoc je bio odlican uzeo je puno suteva ali i to je odlicno....uzmi i sutiraj slobodno majstore imas sut odlican nisi Ulanovas a procenti ce doci sami po sebi....sve se u nba svodi na uzimanje sto vise suteva i ko to pre shvati od nasih bice bolji....ne treba biti skroman u tome....kada moze jedan Badi Hild koji je gotivan lik ali je jedno 1000 puta gori igrac od tebe u svim ostalim segmentima igre da uzima mnogo vise suteva od tebe....i da uzima 15+ suta mozes i ti....sto da se on vodi kao bolji igrac od tebe kad ti nije ni do kolena....zato Bogdane samo sutiraj sto vise nema greske....A za ovog Barnesa je Bjelica Carls Barkli licno....

amovi, sobe, springstini

pre 5 godina

Lik je nerealan. Ali šatro gledao utakmicu.
Vrati stari nik room 1408 da makar sa merakom lupim minus i ne čitam šta si pisao.

rom 14008

pre 5 godina

Bravo Bogi samo jos nauci da rijesis mec.Kao u Partizanu nekad.Stagniras.Bjelica zavrsio nba karijeru napokon nije za istu na zalost.Evropa zove.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba.
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek.
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...

Kilavko

pre 5 godina

Bogdanovic ima ono sto mnogi Amerikanci, vole da vide kod igraca, i mogao bi da igra u bilo kojem NBA timu. Brzina, drskost, energicnost, skok,i mnogo ga je lepse gledati i u slabijem izdanju, nego onog kilavog Jokica, koji je i sam iznenadjen svojim potezima koje napravi, ne znajuci sta da uradi sa loptom u odtedjenim trenucima.

GodzilaCZ

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Izvinite ali opet sam na vrhu,realno najbolje komentare ostavljam.Jeste da idem uz dlaku ali moze mi se.
Dusmani neka se jede.Jos dugo bicu nedodirljiv dok je Bogdana,Novaka,Jokica moga Partizana,Loznice i ostalih sitnica.

Filip78

pre 5 godina

Koliko je ovdje neznalica i ljudi koji uopste ne gledaju utakmice vec samo ujutro pregledaju statistiku i prosipaju ovdje gluposti...Bogdan kao unistio Janisa;janis izasao iz povrede nije previse ni igrao a ni forsirao,Bogdan dobar,Bledso razvalio,Mirotic prava stvar za Bakse...Baksi se opustili na 15 razlike ina kraju zamalo izgubili.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Ko je pogledao tekmu moze realno da prica o Bogdanovom nastupu. Decko je krenuo dobro pogodio prva dva suta jedno polaganje a zatim trica i cim je prvi sut promasio posloje toga,tek tada nastaju problemi. Odjednom izgubi samopouzdanje i vise ne suta vec ili dodaje ili bjezi od lopte. Po meni on treba da nosi te mlade igrace jer decko sam kaze da je profesionalac jos od 17 godine. On lider nije niti ce ikad biti,njegov jedini cilj je bio doci u NBA i biti role igrac koji ce sakupljati autograme od superstarova. Pri kraju tekme,pogotovo u OT je preuzeo odgovornost ali je i promasio slobodno bacanje koje je tekmu moglo dovesti do neizvjesnosti. Meni nikako nije jasno,da on sa uskoro 26 godina i toliko iskustva ne preuzme odgovornost umjesto da se divi klincima i njima prepusta clutch poene na kraju svake tekme. Zato cijenim mnogo vise Jokica koji vjeruje u sebe i misli da je medju najboljima,tako igra i ponasa se nego ovo sto Bogdan radi. Ima jedna smijesna situacija sa kraja tekme kada je Bogi preljepo udario blokadu Midletonu i ovaj mu cestitao na tome,Bogi je tako sretan bio,kao da je osvojio NBA prsten. Toliko to govori koliko on sve te igrace gleda i koliko je zadovoljan samo time sto ucestvuje u tom cirkusu. E moj Bogi,sa tim stavom u NBA neces dogurati daleko. Ili budi jedan od najboljih i ugledaj se na Jokaru ili Bojana,ili ces vjecno biti pljuvan jer nigdje nemas konstantnost u svojoj igri.

bradina

pre 5 godina

Imaju loptu 11 sek do kraja,neznamo koji je plan ali verovatno je trebalo Bogdanovic da zavrsi taj napad,jer ga je islo i bio nezaustavljiv?Ali kad lopta dodje u ruke Hildu,nece je dobiti nikad a to je cinjenica zbog koje su izgubili ovu utakmicu!U drugim klubovima se zna ko ima zavrsni sut,ocigledno da trener Kingsa nema taj plan ili je Hild bio malo na svoju ruku i zavidljiv!?

pravo

pre 5 godina

Juta je sampion.
Zato sto znaju da igraju odbranu.
Dzabe "ally up", 5 trojki zaredom i ostale budalastine. Treba ponekad skupiti odbranu i sacekati da protivnik pocne da promasuje spolja.

Leksa

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 28. februar 2019 08:36)
Ja sam samo iz ovog kratkog videa primetio da je Bogdan pri svakom sutu za tri bio sam. Dalje, ulazio je u reket lako kao mis u supalj sir. Pri onom prvom ulazu na pocetku je cak imao vremena da se zaustavi i razmislja par sekundi, da su skoro bile "tri sekunde u reketu", pre nego je nikim ometan sutnuo.
Covek je onda potpuno u pravu kad pita, gde je tu odbrana?

BB

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.

GodzilaCZ

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.

Kukatilo

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро. 
Одличан Богдан, све константнији. 
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.
(Тед Мозби, 28. februar 2019 08:26)

Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski.

rom 14008

pre 5 godina

Bravo Bogi samo jos nauci da rijesis mec.Kao u Partizanu nekad.Stagniras.Bjelica zavrsio nba karijeru napokon nije za istu na zalost.Evropa zove.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Kada ce Bogi bar tih 30p Jokara to radi iz zezanja.
Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Ali Janisa je bacio carski.Bice bolje.

nebaCar

pre 5 godina

Imao je Bogdan i vrednije rekorde u karijeri! Kao onda, na primer, kada je na tri utakmice Zvezdu ubacio ukupno 100+ poena! :)
(Neko, 28. februar 2019 10:05)

I ja bi da mi sudi Belošević

GodzilaCZ

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.

Kilavko

pre 5 godina

Bogdanovic ima ono sto mnogi Amerikanci, vole da vide kod igraca, i mogao bi da igra u bilo kojem NBA timu. Brzina, drskost, energicnost, skok,i mnogo ga je lepse gledati i u slabijem izdanju, nego onog kilavog Jokica, koji je i sam iznenadjen svojim potezima koje napravi, ne znajuci sta da uradi sa loptom u odtedjenim trenucima.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Izvinite ali opet sam na vrhu,realno najbolje komentare ostavljam.Jeste da idem uz dlaku ali moze mi se.
Dusmani neka se jede.Jos dugo bicu nedodirljiv dok je Bogdana,Novaka,Jokica moga Partizana,Loznice i ostalih sitnica.

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba.
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek.
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...

Leksa

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 28. februar 2019 08:36)
Ja sam samo iz ovog kratkog videa primetio da je Bogdan pri svakom sutu za tri bio sam. Dalje, ulazio je u reket lako kao mis u supalj sir. Pri onom prvom ulazu na pocetku je cak imao vremena da se zaustavi i razmislja par sekundi, da su skoro bile "tri sekunde u reketu", pre nego je nikim ometan sutnuo.
Covek je onda potpuno u pravu kad pita, gde je tu odbrana?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Ima i zamisli ne svira se svaki kontakt ko da balet igraju ko kod nas.
Da si pogledao bar jednu kvalitetnu celu utakmicu znao bi zašto je toliko poena.
Em što je brzina napada svemirska spram našeg ovde, zabole te oči bukvalno, em što ljudi šutiraju zamisli vrhunski i nema toliko ciglarenja ko ovde.
Bilo koja ekipa ZA 10MIN po 1/4 bi dala i više Evropskim

Bruc Springsteen

pre 5 godina

Au Bogdane svaka čast!Malo je košarkaša na svetu(na prste jedne ruke)koji Janisa mogu tako elegantno i lagano da bacaju po parketu!:)

kimi

pre 5 godina

Svi pisete Bogdan fenomenalan, Hild i Foks divljaci.
Ali imajte u vidu da je ova prva dobra Bogdanova partija u poslednjih 25 i vise meceva.

ratko

pre 5 godina

Bogi briljantno, MVP nivo, flertovanje sa tripl dablom, umalo da srusi jednu od najjacih ekipa lige. Odgovorno tvrdim, da je to bila demonstracija sile Bogdana Bogdanovica.

Pavle

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Druzijat imas ozbiljnu dijagnozu. Jel pijes ti neke lekove?!

Poz iz Zg

pre 5 godina

Ko je pogledao tekmu moze realno da prica o Bogdanovom nastupu. Decko je krenuo dobro pogodio prva dva suta jedno polaganje a zatim trica i cim je prvi sut promasio posloje toga,tek tada nastaju problemi. Odjednom izgubi samopouzdanje i vise ne suta vec ili dodaje ili bjezi od lopte. Po meni on treba da nosi te mlade igrace jer decko sam kaze da je profesionalac jos od 17 godine. On lider nije niti ce ikad biti,njegov jedini cilj je bio doci u NBA i biti role igrac koji ce sakupljati autograme od superstarova. Pri kraju tekme,pogotovo u OT je preuzeo odgovornost ali je i promasio slobodno bacanje koje je tekmu moglo dovesti do neizvjesnosti. Meni nikako nije jasno,da on sa uskoro 26 godina i toliko iskustva ne preuzme odgovornost umjesto da se divi klincima i njima prepusta clutch poene na kraju svake tekme. Zato cijenim mnogo vise Jokica koji vjeruje u sebe i misli da je medju najboljima,tako igra i ponasa se nego ovo sto Bogdan radi. Ima jedna smijesna situacija sa kraja tekme kada je Bogi preljepo udario blokadu Midletonu i ovaj mu cestitao na tome,Bogi je tako sretan bio,kao da je osvojio NBA prsten. Toliko to govori koliko on sve te igrace gleda i koliko je zadovoljan samo time sto ucestvuje u tom cirkusu. E moj Bogi,sa tim stavom u NBA neces dogurati daleko. Ili budi jedan od najboljih i ugledaj se na Jokaru ili Bojana,ili ces vjecno biti pljuvan jer nigdje nemas konstantnost u svojoj igri.

Aleksandar

pre 5 godina

Previse se forsira Harison Barns, a lik ne radi ništa posebno na terenu, dok Bjelica na žalost greje klupu, a po meni ima mnogo veći uticaj na igru Kingsa, nego Barns..

Filip78

pre 5 godina

Koliko je ovdje neznalica i ljudi koji uopste ne gledaju utakmice vec samo ujutro pregledaju statistiku i prosipaju ovdje gluposti...Bogdan kao unistio Janisa;janis izasao iz povrede nije previse ni igrao a ni forsirao,Bogdan dobar,Bledso razvalio,Mirotic prava stvar za Bakse...Baksi se opustili na 15 razlike ina kraju zamalo izgubili.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zamalo tripl dabl.
Mnogo su Baksi teški, pošto sada idu na noge u goste i Lejkersima, Kingsi se moraju nadati da će da pobede i njih.
Mnogo su napredovali i podsećaju me po svemu skoro na Denver sa početka Jokićevog.
Jedna velika zavrzlama je samo kome dati loptu da rešava utakmice, Hild FANTASTIČAN i rešio već par, ALI I BOGDAN je nenormalan klač igrač realno.
Barns pogodak kao što sam i mislio.
Inače Lejkersi pobedili i ovaj poraz im dobro došao nažalost, LBJ napokon se malo uozbiljio u odbrani.
Biće paklena borba Sparsa, Jute, Kingsa, Klipersa od kojih sve vreme očekujem da krenu tankovati ne znam šta im je hahaha, i Lejkersa, tu su i Timbervulvsi vidim sve bliži.
Možda na kraju Nagetsi i uzmu prvo mesto kako igraju pošto evo Voriorsi kiksnuli uz zvuk sirene Vejd neverovatnom trojkom ih dobio.
Iskreno ne znam za ostale ali ove sezone je NBA što se tiče izjednačenih uzbudljivih utakmica i takmičarskih nikad bolji posle dužeg vremena.
Prošle sezone npr je bilo nikad više blowouta kako to oni vole reći ili ti rešenih utakmica za 2/4, sada bogami sve veća konkurencija, GSW i pored prepunjenog sastava vidi se usporava dal svesno il ne ne znam još.
Navijam da nekako i Kingsi i Lejkersi upadnu al teško

antiDebil

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je?
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv Liverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)


Uuuuuuuu Pavkov i mentalitet, da da, to je to. Pavkov i Jokic su tu negde po mentalitetu, a Pavkov je giganat za Bogdana, to je barem jasno kao adresa zvezde...

па то је сјајно!

pre 5 godina

Što se ljutite, što sam rekao solidan? Lošija verzija Gerija Herisa. Sličan ofanzivni potencijal, defanzivno gori, uz bolje playmaking ability skilove. Treba objektivno sagledati igrača od 26.5 godina(u 27oj godini)kome je 28 poena rekord karijere u NBA i reći solidan za tu pozciju, malo li je? 
Nema on mentalitet za više. Jokića vadi mentalitet jer se probio a la Pavkov protiv liLiverpula. U fazonu svejedno mu je igrao protiv Van Dajka ili Ostojića, ko Jokiću bio to Varda ili DeAndre Džordan. Bogdanu su već oni idoli po NBA, sluša i tu muziku pa nema tako psihičke predispozicije da se vine više.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 09:10)

Xahahaha, па твоји "објективни" коментари су врхунска забава. Мислим да је крајње време да Дивац отпусти Богдана и доведе Бранка Лазића. Пази, Павков...хахаха. Отприлике као да упоређујеш Нолета и Ђерлека. Једва чекам твој следећи коментар. Не разочаравај ме и пиши што више, а ја ћу ти давати +

MYNX

pre 5 godina

Dobro ajte vise grobari dao Zvezdi 133 poena....i Kalina je one godine pre nego da ode u Fener odigrao slicno protiv Partizana kao Bogdan tad protiv Zvezde mozd ne sa toliko poena ali 20+ skoro svaka sut za 3 60% odbrana....skokovi i td....tako da to nije bas neko merilo za nba....ja kao Zvezdas vam kazem da bi voleo da vidim Bogdana da uvek ima samopouzdanja kao sto je odigrao tada a i uvek protiv Zvezde....neka to prenese na druge utakmice i bice covek duplo bolji igrac nego sto jeste....nekad mu stvarno fali samopouzdanja cini mi se decko ima mehaniku suta toliko lepu jednu od najlepsih u nba ligi....a sutira za 3 oko 30% cele sezone sto je za jednog bek sutera malo mora se priznati....s obzirom da je u Evropi njegovo najace oruzje skoro bio sut znaci da je ipak do samopouzdanja....mora to samopouzdanje jos gore....sinoc je bio odlican uzeo je puno suteva ali i to je odlicno....uzmi i sutiraj slobodno majstore imas sut odlican nisi Ulanovas a procenti ce doci sami po sebi....sve se u nba svodi na uzimanje sto vise suteva i ko to pre shvati od nasih bice bolji....ne treba biti skroman u tome....kada moze jedan Badi Hild koji je gotivan lik ali je jedno 1000 puta gori igrac od tebe u svim ostalim segmentima igre da uzima mnogo vise suteva od tebe....i da uzima 15+ suta mozes i ti....sto da se on vodi kao bolji igrac od tebe kad ti nije ni do kolena....zato Bogdane samo sutiraj sto vise nema greske....A za ovog Barnesa je Bjelica Carls Barkli licno....

Stijena

pre 5 godina

Ovaj Bogdan nije za NBA, kao ni Bjelica, Teo i Marjanovic. Imali su sansu svi da se pokazu ali nisu iskoristili. Teo je pokazao da je zaista smesan igrac za najjacu ligu sveta. Teo kao zaludeo Ameriku asistencijama. Zaludela je Ameriku Teova stolica koliko se usijala od sedenja. Bjelicu je Divac spasao da uzme dobar ugovor. Svi znaju da je dogovor bio da potpise dobar ugovor, odigra malo na pocetku da zamaskiraju toliki ugovor posto nije kalibar za NBA i da se seli na klupu da je zagreva kao sto je Teo radio. Marjanovica je i dalje u NBA samo sto im je potrebna dvorska luda, a Bogdanovic sledece godine se seli na klupu. Nece moci vise da ga Divac spasava posto je doveden kao suter, a procenat mu ispod 20% Uspe po 15 koseva da ubaci zato sto igra po 40min. ali uz procenat suta ispod 20% Nece moci vise Divac da ga cupa posto je bas, bas los za najjacu ligu sveta.
(BB, 28. februar 2019 09:30)
Ovako ces: Uzmi od babe barem 3000 din(reci da si bolestan a da su lekovi skupi i da je drzava u haosu NE PROZIVAJ VUCICA NIKAKO ...pasce sigurno na to). Trci kupi ruze i najvecu bombonjeru. Obrij se, okupaj i pristojno obuci. Vrati se na trafiku kod te male sto ti rekla "Nikad u zivotu, pogledaj se na sta licis" i reci: "Izvinite, bili ste u pravu" i daj joj ruze. E sad, predomislila se ona ili ne, barem ce ti se osmehnuti i necemo morati da citamo takve vulkane frustracija koje pises ovde.

pravo

pre 5 godina

Juta je sampion.
Zato sto znaju da igraju odbranu.
Dzabe "ally up", 5 trojki zaredom i ostale budalastine. Treba ponekad skupiti odbranu i sacekati da protivnik pocne da promasuje spolja.

Тед Мозби

pre 5 godina

"Kako mozes ovo da pises? Sve konstantniji, a u poslednjih 20 utakmica ima procenat suta fazon 15%. Sinoc je odigrao vrhunski."

Кажем све константнији, а не да је константан.
Изборио се за прву петорку, добио јачу минутажу, све више одлучујућих напада иду њему, у овој дивљачкој екипи као што је Сакраменто, за мене и више него добро.

Neko

pre 5 godina

Mala ispravka, nisam nepismen i znam padeže, omaška prilikom kucanja...naime htedoh reći Bogdan je Zvezdi, a ne Zvezdu ubacio 100+ poena. Ovo je ispravka mog prethodnog komentara.

Zju

pre 5 godina

Secam se i 2014 na SP.Nekoliko puta je nadmudrio(provozao)Janisa.
U međuvremenu ovaj je postao zver.Ali i Bogi takođe.
Glava luda,čini čuda!Lol

Тед Мозби

pre 5 godina

Штета за последњи напад, али и ово је добро.
Одличан Богдан, све константнији.
Следећа је изузетно битна, као домаћини са Клиперсима, све је још отворено.

fergi

pre 5 godina

Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Ako je sporedan, zasto igra u prvoj petorci? Zasto ima sve vecu minutazu, u ovoj 43 minuta? Ako je sporedan, zasto je postigao 28 koseva? Recicu ti razlog. Da ima prosek, ne 15 vec 20 koseva po utakmici, ti bi pricao istu pricu. Da ima prosek 25 koseva, pricao bi istu pricu. Na kraju, uvek bi pricao istu pricu. Razlika izmedju njega i tebe sto BB zna sta radi kao i njegov trener i rade dobro svoj posao. Sta ti radis? Umesto da dajes podrsku nasim igracima jer je to NBA, ti ?? Sta mislis, koliko bi kosarkasa u SAD ili Evropi dali da su na mestu BB? Daj PODRSKU, nasim igracima. A kada je u pitanju Jokic, ovaj sajt pise o njemu. Ovde je vest o Kingsima i nasim igracima koji igraju u tom timu.

Kanidja PG

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.

Imay

pre 5 godina

Kad bi Jokić došao u ove Kingse, ala bi nastalo provetravanje! Prvo nekoliko utakmica bez šuta na koš, pa onda ko nije shvatio (Fox, Hild, Begli...) - trejd ili klupa!

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Rece on "iskompleksirani navijaci Partizana" a on se ubio iznoseci samo njemu validne informacije i argumente kako bi po svaku cenu umanjio uspehe Bogdana Bogdanovic.Bogdanovic je vise nego solidan druze.Drugi igrac ekipe(posle Beglija) ekipe koja se bori z play off u NBA ne moze biti solidan igrac.Delim misljenje sa vecinom objektivnih komentatora, nije vrhunski igrac, nije kalibar Jokica premda ne igraju na istoj poziciji, pricam samo o uticaju igraca na igru ekupe, ali je vrlo dobar igrac.Ima prostora jos da napreduje i da bude odlican.Tvrdim da ima i dalje neku psiholosku barijeru, jedino tu si bio u pravu.Siguran sam da je Bogdan igrac koji je sposoban da ima 20-22 ppg.

јд123

pre 5 godina

Nije se izborio da ima loptu kada se resava i izgleda nece nikad.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bruc Springsteen, 28. februar 2019 08:48)

Није се изборио зато што је играо глупе квалификације и повредио се. Иначе би био стартер на почектку сезоне. Овако се наметнуо Хилд, који је искористио Богданово одсуство. Да ли ће се сада изборити остаје да се види, али у сваком случају теже, него да је спреман ушао на почетку сезоне као Јокић. Нека стави прст на чело и пита се колико су му пљувачи Јокића били захвални. Само јаки на речима односно када треба некога попљувати, ишли су толико далеко, да је Јокић морао да затвори инстаграм налог. ГДЕ СТЕ БИЛИ ПЉУВАЧИ ЈОКИЋА да се одужите Богдану за пожртвованост и гласате за њега на ол-стар, ако вам је толико стало до репрезентације.

Sale

pre 5 godina

Daš loptu Fox-u za zadnji napad a on izdribla sam sebe. U produžetku Cauley-Stein baci čistu loptu u aut. Kako onda da dobiješ utakmicu? Bogdan fenomenalan kada se uzme u obzir sa kakvim divljacima igra i kada se zna da je tek treća ili četvrta opcija u napadu.

Gde ja živim

pre 5 godina

E tuge od poraza. Bolje 20 razlike nego ovo. Boki jako dobar, sviđaju mi se prodori, izgleda to sve vrlo elegantno, lepo rešava situacije. Trojke danas odlično. Samo kad bi moglo da se ustali na ovom nivou ili približno. Možda uskoro padne i taj tripl dabl.

Erik

pre 5 godina

Najbolja partija Boganova u NBA sigurno.Popunio je sve kolone i rekordna za njega 43min.
Badi je bio najefikasniji ali sut samo 29-11.
Unistio ih je Bledsou sa trip dablom i Brogdon sa izuzetnim procentima.Daleko ce dogurat Milvoki nemaju slucajno najbolji skor u ligi.
Potez veceri stari dobri Dvejn Vejd trojka u zadnjoj sekundi sut bez balansa od tablu za poraz GSV.
Goran Dragic profesorski 27p za 20min igre a izasao tek iz povrede.
Bjelica ispao iz svake rotacije na zalost.Kingsi sa boljim centrom paklen tim sledece sezone.


Klasičan primer lika koji ne gleda utakmice, probudi se ujutru i kao daje komentare. Nije da se sad nešto ne slažem sa ovde rečenim konkretno. Nego se vidi lik samo gleda statistiku i kao video highlights. Kao "ovaj ih srušio procentima, tripl dablom blah blah"
Ima li ovde neko da gleda koju tekmu i kaže nešto uviđajno?

Aero

pre 5 godina

Komentarisete me neka neka,mijenjam nik ali sve stizete.Dzaba najbolji sam,bicu tokom dana i opet ujutro kad izadje vest iz nba. 
Dominiram sajtom,pametniji sam od svih,znam caku,ljudi me vole ja sam srecan covjek. 
To sto trpi privatan zivot moja stvar,devojke ne volim izbor je suzen.Nedodirljiv sam...
(Bruc Springsteen, 28. februar 2019 09:19)

Auuuu sineee, sto puta sam ti rekao da ne uzimas od Radeta divljaka da on svasta prodaje :)

dtb_pro

pre 5 godina

Gledao zadnju četvrtinu pa otišao na posao. Onog Foxa bi vjerovatno i Obradović davio, a šta bi mu Vujošević tek načinio, bolje i da ne pomislim.
Da ne bude zabune, gledao sam nekoliko utakmica Kingsa ove sezone. Mali igra pleja (mada to danas u NBA više skoro i ne postoji) i na utakmici se barem 15 do 20 puta zaleće kao junac da bi kao dokazao da je najbrži igrač u ligi. Dvije lopte položi, tri mu ispadnu, četiri puta ga zalijepe i tako redom. Onda mu šune ponekad i doda dvije - tri asistencije koje toliko iznenade protivnika da drugi igrač ostaje sam. A onda opet solira do bola. I kao popuni statističke kolone. Prosuo je barem 4 napada u zadnjoj četvrtini i to bez posljednjeg napada u kojem je pokazao da je danas u NBA potrebno biti divljak koji sve hoće sam pa ako prođe, postaje idol navijača, a ako ne prođe, biće drugi put, on bar preuzima odgovornost na sebe!?!!?? Bogdan mu sam na trici, širi ruke do iznemoglosti. Na niskom postu mu čovjek čeka dodavanje. Na kontra strani od Bogdana čovjek gradi poziciju i čeka. Svi misle da će dodati pa mu niko i ne izlazi u blok, ali neeee... I junac izgubi loptu. Cirkus...

kimi

pre 5 godina

Bjelica ispao iz rotacije, Sakramento izgubio 2 od 3.
(milos, 28. februar 2019 08:59)

Bjelica da bi igrao mora prvo fizicki da se dovede u red, igleda kao da tamani prasetinu svaki dan.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sine, Zvezda ne igra NBA. Gotivim ja Bogdana ali je prosek za NBA i ja sam rekao solidan igrač. A poredio sam mentalitete Pavkova i Jokića jer su takvi da ih ne interesuje protivnik. Nisam rekao da je Pavkov veći od Bogdanovića. Već da Bogdan ima taj neki respekt. A i iako deluje detinjasto on je u ozbiljnim igračkim godinama 27 u avgustu. Nije on rookie da bi ovo bilo impresionirajuće. Kada je malo postalo biti solidan u NBA živo me zanima? Iskompleksirani navijači Partizana. Jokić u top 5 kandidata za MVP-ja a mi ovde pričamo o Bogdanu koji je sporedna uloga u Divcovim Kingsima. Za Evropu polako svi sem Jokića.
(GodzilaCZ, 28. februar 2019 11:28)

Sine, brate, sestro
U NBA igra preko 500 igraca
Bogdan je u top 80 sigurno, to je daleko od proseka
Sine, brate, sestro mani se ostrascenih navijackih komentara
Bogdan je doktor kosarke
E sad sto neki ne shvataju kakva je tamo konkurencija i da danas ceo svet igra kosarku
'86 Juga je igrala protiv Novog Zelanda na sp
Kao amateri sa lokalnog kosa su bili Novozelandjani
Danas jedna Finska ima Markanena, Letonija Porziginsa, Novi Zeland Adamsa itd
Mnogo veca konkurencija nego kad su Divac, Radja i ekipa '89 lesili Grke sa po 40 razlika, ne samo zato sto su bili vrhunski
Vec zato sto je konkurencija bila smesna
Sine, brate, sestro

Kukatilo

pre 5 godina

Stari lovac na pluseve Bruc Springsteen,svima su stavili amove,rom 14008 i td...xaxaxa.
Od rane zore kao gledao je mec i ustao rano.Bolesno skroz iz jutra u jutro.Nezadrziv ka virtuelnom prvom mjestu,bravo kralju.
Bogran odlican,Dragic,Doncic,Bojan Bogdanovic svi preko 20p.
Novicki sve blizi Cembrlenu jos 70-80p do zamjene mjesta na vjecnoj listi strelaca.Legendarni Dirk.

111

pre 5 godina

e moj Fox oteo ti loptu Bledsoe u zadnjem napadu
(Anan, 28. februar 2019 09:53)

U prosloj utakmici Fox je upropastio 3 NAPADA ZA REDOM pred sam kraj utakmice. A postigao 23 kosa?? Dzabee...

fortissimo

pre 5 godina

Imas loptu za pobedu ( Fox ) i onda je izgubis. I logicno, posle ti se vrati u produzetku i izgubis utakmicu..Ali to mora neko u Kingsima da razgovara sa njim i resava jer decko ima strasne predispozicije. Ono sto mene raduje, je da Bogi ima vec drugu utakmicu odlicnu minutazu. U prosloj je igrao skoro celu poslednju cetvrtinu a u ovoj 43 min. Poceo je kao starter a ne rezerva i jasno je da mu trener veruje. Medjutim, nacin igre u Kingsima, neke situacije u igri gde MORA da se lopta doda a to saigraci ne rade, uticu na mnoge poraze Kingsa. Ne kazem da bi Bogi resavao sve poenima ali nije normalno da bude SAM a saigrac mu ne doda i promasi? I to se ponavlja vise puta u toku utakmice. Po pravilu u kontrama Kingsi prime kos i stalno imaju situaciju da jure rezultat.

nebaCar

pre 5 godina

Nije Džajls nego Gajls. 
(Milan, 28. februar 2019 09:01) 

Džajls brate...
(The, 28. februar 2019 10:15)

Ma bre Gile šampion izraziti favoritt

Pseudoharms

pre 5 godina

Koliko vidim, k8d nas sve mora da bude "za i protiv". Ovo je nesumnjivo dobra partija Bogdana, imao je dosta i losih. Kingsi kao tim, realno, jos nisu za PO i to se vidi, iz utakmice u utakmicu, ali polako. Fox doista ponekad udara kao muva bez glave, ali on ce biti jedna od najboljih jedinica u ligi za 5 godina. Utakmica je izgubljena, a sta bi bilo kad bi bilo, je zaludna tema. SAC ima buducnost, ovaj klipan iz Dalasa im nije trebao za dve pare, ali dobro, nagledali smo se i vecih gluposti. Ja ostajem pri svome, BB iduce sezone ima 20 ppg.

bradina

pre 5 godina

Imaju loptu 11 sek do kraja,neznamo koji je plan ali verovatno je trebalo Bogdanovic da zavrsi taj napad,jer ga je islo i bio nezaustavljiv?Ali kad lopta dodje u ruke Hildu,nece je dobiti nikad a to je cinjenica zbog koje su izgubili ovu utakmicu!U drugim klubovima se zna ko ima zavrsni sut,ocigledno da trener Kingsa nema taj plan ili je Hild bio malo na svoju ruku i zavidljiv!?

bbROD

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk, 28. februar 2019 08:26)
Veeovatno si video na svetskom prvenstvu u finalu kako Amerikanci ne igraju odbranu. Samo 37 razlike je bilo za njih. Uzgred mi smo odlicno odigrali odbranu pa je zato i razlika bila tolika...

Aero

pre 5 godina

Ima li tamo odbrane?
(Vuk, 28. februar 2019 08:26)

Nema, zato ih mi redovno na svetskom prvenstvu i olimpijadi oducimo od kosarke nasom granitnom odbranom, al ko im je kriv sto nece da igraju odbranu :)

Pera

pre 5 godina

Bogi je negde sredinom utakmice imao je 11 koseva uz 4-12 sut, ali on je borac, takmicar, dobio je krila u finisu, bio fantastican, otvoren je molio Foksa da mu doda loptu za poslednji sut u regularnom delu, ali ovaj se nije smirio dok nije izgubio loptu od Bledsoanije. Bez Bogdanovica bi glatko izgubili. Cini mi se Bjelici fali taj voljni momenat, zato bljesne pa tone i ne igra i kad se Bagli povredi.
Dobra vest za Kingse: raspored u nastavku im je povoljan, timovi protiv kojih se bore za PO bar za sada ne igraju bas sjajno, ima nade!

Nišlija

pre 5 godina

Ja sam Zvezdaš, ali zaista ne shvatam naše ljude koji pljuju srpske košarkaše, a koji pružaju odlične partije u najjačoj ligi sveta. Zašto tolika zavist prema tudjem uspehu? Treba da budemo ponosni na sve njih, bez obzira u kom su klubu ponikli.

amovi, sobe, springstini

pre 5 godina

Lik je nerealan. Ali šatro gledao utakmicu.
Vrati stari nik room 1408 da makar sa merakom lupim minus i ne čitam šta si pisao.