Sreda, 26.09.2018.

12:00

KK Partizan: Mnogo je pitanja, ima li Čanak odgovore?

Izvor: B92

KK Partizan: Mnogo je pitanja, ima li Èanak odgovore? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

nemke

pre 5 godina

@(stoler, 26. septembar 2018 18:55)

Hh... Kako sudije u kosarci mogu da "uticu na rezultat"! Prosto kao i u vaterpolu, u odbrani sude svaki kontakt, "napune" ekipu licnim greskama... Iz "licnih" slede i brza bacanja...

Duck Dodgers

pre 5 godina

Партизан има могућност за велики напредак, постоји позитивна енергија и жеља за надметањем са противницама али и са саиграчима за позицију. Не брините за Пецарског добиће постепено минуте. Минић је коначно у некаквом балансу са Чанком, Чанак и даље помало пасиван. Пејџ физички слаб, али одличан играч да мало повуче тим, Алексеј Николић можда најзахвалнији играч у КК. Вања у успону, а Сани и Гегић морају да му помогну да изгура сезону (неће бити двојке странца не надајте се и не треба нам), Загор и Си су суво злато (поготово Загор), Величковић непознаница (релативно здрав може много) Пецарски највећи таленат, и у Шпанији је показао да може. Лендејл и Гагић задовољавајући (напад одличан одбрана како кад код обојице). Мислим да би крилни центар комплетирао тим. Ови момци ће бити бољи из дана у дан, али немојте се изненадити ако изгубе неке добијене или потпуно падну у неком мечу у првих месец дана. У нади да буде што мање празних минута, срећно у новој сезони, а на отварању дајте све од себе као у последњим припремним на АБА купу и бићемо задовољни без обзира на резултат.
Господин Копривица је причао најпохвалније о Партизану пре неки дан, рекао како тим има највећу могућност за развој од свих у АБА, и мислим да његова реч носи огромну тежину, а сад назад у рудник и нема стајања, остварите свој потенцијал... а о титулама је још рано.

stoler

pre 5 godina

Pitao sam kako sudije mogu da odluce prvaka ili nameste utakmicu posto je covek to rekao. Sudijska organizacija je Partizanu donela titule. Stvarno mislite da je to moguce?!?! Da neko u kosarci namesti titulu?!?! Vi ili ste glupi ili bezobrazno. Mogu da naprave neke greske i to da izgleda kao da navlaci za drugu ekipu. Nikada u kosarci ni za jedan poraz nisam krivio sudije. To sto ste vi zavedeni legendom i njegovim saopstenjima je vas problem. Pre ce biti da smo mi bili puno bolji i zasluzili te titule,a ne zahvaljujuci sudijama kao sto vi lupetate. Pre ce biti da ste dovodili skupocena i velika pojacanja a niste imali pojma sa zivotom.

cole

pre 5 godina

sve dok vam je djordje gagic prvi centar bicete veselje od ekipe. apsolutno kosarkaski najneinteligentniji igrac u regionu! mislio sam da je kosta perovic nenadmasan, ali se onda pojavio vas "gagara", ili kako mu vec tepate. jedino pismeno sto ste doveli je onaj australijanac...ovo ostalo...neka vam bog bude u pomoc da se nekako docepate cetvrtog mesta u aba ligi.

Gipsy

pre 5 godina

Promenite ime Partizanu u neko lepse. 
@objavi 

A efenpe je lepota od imena?
(Objavio, 26. septembar 2018 17:42)

Ja ti odmah dam 1000 evra ako mi pokazes i dokazes da se Zvezda ikada zvala FMP i da je ikada imala i dodatak u svom nazivu FMP za razliku od nekih koji su se zvali i Igokea i imali zajednicku upravu

samo Zvezda, samo napred

pre 5 godina

Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!
(Admiral, 26. septembar 2018 15:50)

Za sve si u pravu, samo si nekako zaboravio da je sudijska organizacija bila samo vaša. U tim smutnim i tragičnim vremenima ni Jordan nam ne bi pomogao, imao bi bar tri lične u prvoj četvrtini. Došlo je vreme naplate i to je tako, to je život.
Ajd' u zdravlje.

Dr X

pre 5 godina

Aleksej mi izgleda kao promašaj. Nikakav ulaz, šut bez osećaja, bez luka, igrač na nivou Ratkovice.
Zagorac-odličan, Lendejl-odličan, Si će biti dobar, mislim da je Gegić veliki potencijal.

stoler

pre 5 godina

(samo Zvezda, samo napred, 26. septembar 2018 18:36) Kakva inteligencija neverovatno. Istina je da su dovodili skupe strance ali zato sto je sudijska organizacija nasa,mada ne znam ni kako je to tacno oni nisu mogli da budu prvi. Samo bih voleo da cujem gde to sudije mogu da rese pitanje prvaka ili nameste utakmicu u kosarci inteligencijo? U fudbalu znam, priznaju gol koji nije bio ili previde da je lopta bila jedan metar u gol autu kod izjednacujuceg gola. Vi ste zaista specijalci! Kakvo lupetanje gluposti pa ovo je fascinantno. Sto se Partizana tice, realno nema mesta optimizmu. Nije to ekipa za nesto vise od eventualno final 4 u ABA.

ferdinand

pre 5 godina

Rane smo ti lečili, na rukama te nosili, u bolu i u radosti, Grobari smo ostali!
(Kit Karson, 26. septembar 2018 15:34)

Dečak, smešan si k'o crtani film sa sa svojim komentarima i nikom.

Milan

pre 5 godina

Ne moje pare u profesionalne sportske klubove.Moje pare u puteve,bolnice,skole,vrtice,socijalne programe za stare i bolesne.Ne budzetske pare za placanje trenera i igraca.

Admiral

pre 5 godina

@ Hmm, 26. septembar 2018 14:47

Lepo si rekao,srama bez,ali to vazi za tebe. Kazes Zvezda sistematski unistavana? Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

zbog svega pomenutog i jesam rekao PODSECAJU na regularne, a rezultati u Evropi u tih 20 godina govore vise od svega- u fudbalu duplo vise ucesca u evro kupovima sto LE sto LS bez ovolike euforije kojom se prati trenutno ucesce u evropi, a da ne pominjem kosarku gde je odnos daleko gori nego u fudbalu, a uz sve to pogotovo u kosarci najcesce su troskovi pojacanja iz godine u godinu bili daleko veci za mezimicu nego u partizanu za razliku od sada gde su sponzori bukvalno terani i strogo kontrolisani, a na kraju dovoljno govori da je u to doba fajnal for aba lige uglavnom igralo 3 srpska kluba a ponekad i svih 4 - nismo se plasisli konkurencije za razliku od vas sada

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Srama bez... 
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...
(Hmm, 26. septembar 2018 14:47)

Stvarno si bez srama kad ovako nesto mozes da napises i pored svih opste poznatih cinjenica. Projekat "Evropska Zvezda", samo da te podsetim.

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Krecemo u sezonu bez igraca na poziciji 4! Tu je Novica koji se vratio da umre u KKP(odigra 2 tekme,pa ga nema 10), Gavrilovic od kog sam ja sigurno bolji igrac i sad sa 40 + godina i mali Pecarski koji ce dobijati sansu na kasicicu.... Znaci ikako nemamo cetvorku u ekipi i treba da se necemu nadamo....

Orlando

pre 5 godina

Realno borba za plej-of, uz neko pojačanje na poziciji 1 i 2 onda ni borba sa vodećim ekipama nije daleko.
(Blue Moon 1130, 26. septembar 2018 13:08)

Druze, za tako nesto treba da dodje dvojac Lilard-Mekalum ili Harden-Pol

Miskec

pre 5 godina

"klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne
(marica, kriv, razumevanje, 26. septembar 2018 13:49)"
Ono kada o regularnosti pricaju oni koji su silom otimali igrace, upadali sudijama u svlacionice, pretili palicama, a na sve to trener govorio:"Jer nam se tako moze i hoce!"
Nadam se da vise niko nikada nece vladati kosarkaskom scenom Srbije na nacin na koji su do 2013. vladali JSD, sa najmanje sportskog u sebi!

Kovalski

pre 5 godina

@bodibond,a Zvezdu ste kao fol pobedili,ha,ha,ha...Sto se kosarke tice objektivno borba od 4 do7 mesta...sa Mornarom,Igokeom,i Olimpijom...

BODIBOND

pre 5 godina

Ja i nisam toliki optimista i ne verujem da cemo izboriti Plej of, pre svega jer je Canak neiskusan, neskolovan i limitiran trener, a pod dva dovedeni igraci su mahom mladi igraci od kojih neki debituju u Evropi poput Dzok Lendejla. Sa nekim boljim i ozbiljnijim trenerom poput Velje Perasovica, Vlade Jovanovica, Dzikica pa i Gagija Nikolica plej of bi bio realno dostignuce a ovako, a ovako smo osudjeni na jos jednu sezonu sa promenljivim rezultatima, u subotu gubimo od Cedevite koja ce nam biti jedan od konkurenata za Top 4, pa onda dobijamo tipa Megu kod kuce pa gubimo od Buducnosti u Moraci... Da bi Partizan izborio Top 4 mora da pobedi bar jednog od 3 konkurenta za plej of a to su po meni Buducnost, Cedevita i Zvezda, mada i Mornar ce se tu pitati, i cenim da cemo se sa njima boriti za to cetvrto mesto jer prva 3 su prakticno nemoguca misija i nedostizna su. Ovako sam bio pesimistican kad je kupljen Zakaric a za sada mi se dopadaju njegove partije, nije lenj kako su neki pisali, ali i kad je Bata Mirkovic preuzeo fudbalski klub a on u domacem prvenstvu nema nijedan poraz, samo remi protiv Mladosti i sve ostalo pobede. Ali Canak je druga prica, on je tanak za trenera, nema tog stofa da trenira neku ekipu.

bleja kraj keja

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!! 
(mix, 26. septembar 2018 13:49). 

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.
(BODIBOND, 26. septembar 2018 14:11)

E svaka ti je na mestu!!! Podržavam!

kalcokera

pre 5 godina

prava provera partizana vec u prvom kolu.
u beogradu ce dobijati utakmice cak ce i favoriti padati
u to sam siguran i to kao zvezdas.

sto se tice zvezde odlican i vise od toga superkup
ali pocetak.je sezone.i.prava provera je drugo kolo u moraci
dosao im je alen omic(moraca je tesko gostovanje i kada si mnogo bolji)

srb

pre 5 godina

realan domet vam je f4 aba lige, dobili ste mornar u superkupu, oni su vam prvi rival za cetvrto mesto. Ispred su zvezda, buducnost, cedevita. A kladionice vam ne daju nekakve sanse u ek tako da verujem da bi orijentacija u potpunosti trebala da bude na aba ligu i taj f4.
Sta je bilo sa jankovicem iz zvezde? Pricalo se da ce preci u part i nista od toga izgleda...pozdrav

BODIBOND

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!!
(mix, 26. septembar 2018 13:49).

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.

CZ99

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Navijac sam CZ,i svega ovoga sto si nabrojao se secam u vezi Zvezde dok su “vasi“ bili na vlasti...Kolo srece se okrece.Morate biti malo strpljivi,okrenuce se opet....Ili nece...Buhahahaha...:D

Grizlor

pre 5 godina

Tim kao i uvek od kada je prestala Vujosevic-drzava era je skroman,limitiran,sa losim trenerom.Bice 4-ti,nema dileme bolji su za klasu od ostatka aba lige a za vece domete sanse ne postoje.Zagorac precenjen igrac iz menadžerske kuhinje Raznatovica,par mladih talenata koji zahtevaju ozbiljan rad i pristup,par ispusenih mustikla u vidu Novice,Gagica,Sy i jedan vrhunski centar koga stvarno ne znam gde su iskopali Jock Landale.Ozbiljan igrac koji pravi razliku,Zvezda treba sve da uradi da ga dogodine dovede u svoj roster.Sta ce on u Partizanu,samo gubi vreme.

Piksel

pre 5 godina

Bez obzira sto navijam za Zvezdu, mislim da ce Partizan ove sezone napraviti korak naprijed, jer ipak je skoro nemoguce ponoviti isti ucinak od prosle sezone kad su imali negativni rekord od kad postoji EvroKup, ekipa sa najvise poraza, ove sezone dobiju par utakmica i eto ga `veliki iskorak` ... E sad sto se tice ABA lige koji su ono bili sesti ? Mislim da realno ako se dobro iscimaju, bas potrude da mogu do tog petog mjesta i onda je i tu iskorak napravljen ... Malo po malo ali sigurno ce se vratiti na pravi put, racunam za jedno tri do cetiri godine mozda i budu igrali finale ABA lige....

Reservoir dog

pre 5 godina

Gledao sam kraj utakmice protiv Budućnosti(kraj regularnog i produžetak). Nijedan od 2 tajmauta nije držao Čanak, tako da ne znam ko je tu stvarni trener tj. da li je naslov članka ispravan? Ekipa je na papiru solidna kada se budu pridodali Novica i Si koji nisu igrali. Po mojoj proceni uspeh sezone će presudno zavisiti od forme Zagorca. Ako on u kontinuitetu bude igrao dobro (a nažalost ni u Megi se ne sećam da je bilo koje sezone igrao dobro baš tokom cele sezone, iako mu je poslednja u Megi bila i najbolja) onda će Partizan imati šanse da se umeša u borbu za trofeje. Žao mi je što je jasno da Pecarski neće dobiti ništa više minuta nego što je dobio prošle godine, štaviše dobiće, ako je sudeći po utakmicama na kojima nije bilo ni Novice, još manju minutažu. I za Partizan i za srpsku košarku bi bilo bolje da ode u Megu na pozajmicu, i bude prva četvorka ekipe.

Hmm

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

Srama bez...
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...

Mile

pre 5 godina

Nema od toga ništa. Opet tavorenje, ispadanje u grupi u EK i od 5-8 mesta ABA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pesma je ista, znači pesimista, 26. septembar 2018 13:05)

Zapamtite ovaj komentar, pa se pišemo u aprilu-maju.

it’s my life

pre 5 godina

Iako će dosta vas negodovati,malog napretka u igri ima.Ne ogromnog,ali neki boljitak se vidi.Mozda ove sezone uspemo sa ovim sastavom da budemo u top 4 ABA lige.Sve preko toka bi spadalo u senzaciju.Koliko god su Budućnost i posebno Cedevita putujući cirkus ipak su za klasu bolji od nas.

Admiral

pre 5 godina

Bravo za tekst,jako realan. Partizan jeste na neki nacin "macka u dzaku"... Mogu da eksplodiraju i da nekima pomrse racune ali isto tako ali ne krene dobro mogu totalno da padnu i da bude gore nego prosle sezone. Nadajmo se da nece. Utakmica protiv Buducnosti i jeste i nije merilo kvaliteta,ja sam zadovoljan onim sto sam video. Problem je sto nas vec u prvom kolu ABA lige ocekuje gostovanje protiv jednog od favorita,Cedevite. Retko ko moze tu da ocekuje pobedu,borba na jednu loptu,ako je moguca,bice sasvim dovoljna,da ovi mladi momci vide da mogu protiv jakih ekipa. Srecno!
P.S. Jel zna mozda neko kada ce biti oporavljeni Novica i Sy??

dragon

pre 5 godina

Posteno govoreci dobra ekipa i svidja mi se sto su doveli par strucnjaka poznatih po radu sa mladima kao i pravog strucnjaka za kondiciju.Jos jedan plus za ekipu imaju halu za treniranje i to ce puno pomoci mladima u napretku jer imaju kvalitetne strucnjake za usavrsavanje i ako budu puno radili bice to opasna ekipa vec dogodine

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast

Lajavi krelac

pre 5 godina

U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas...
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Gle kuknjave zbog budžeta! Plakanje na sve strane što će da vas tambura neko ko ima 2-3 puta veći budžet, a u fudbalu "pretite" i podsmevate se Zvezdi koja će da izgubi od timova koji imaju 20 puta veću vrednost i budžet. O, Bože...

LDm

pre 5 godina

Samo guraj Pecarskog, bice od njega opasan igrac. Vanja mora mnogo jos da radi, ulaz pod kos i samo ulaz pod kos, sut mu nista ne znaci ako nije kompletan igrac.. sto se tice Aranitovica neka dokaze svaki minut, ima decko talenta. Trifunovića bih voleo sto vise da vidim na terenu , odusevio me je na evropskom za mlade. Tadic samo da ne prodje kao Andric, veciti talenat.. treba podrzati ovu mladu ekipu. Napred Partizan!

Nemanja

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali mi je muka kad sam video da su nosili majice sa likom onog navijaca, onda kada vidim kako pljuju Duleta i kada vidim da u upravi nema legendi Partizana. Sve najbolje!

DrSofronijeTheGreat

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj tim, jer predstavlja bas ono sto Partizan jeste. Mladost, talenat, zelju i borbenost.

Tako da svim srcem uz njih kakav god rezultat bio.

A najpozitivnija stvar bi bila kada bi isti sastav ostao za drugu sezonu uz dva jaka pojacanja. E onda bi sledece sezlne bilo svasta. Za sada sumnjam da moze nesto vise od top4, a i to ce biti uspeh. :)

Napred Partizan !

it’s my life

pre 5 godina

Iako će dosta vas negodovati,malog napretka u igri ima.Ne ogromnog,ali neki boljitak se vidi.Mozda ove sezone uspemo sa ovim sastavom da budemo u top 4 ABA lige.Sve preko toka bi spadalo u senzaciju.Koliko god su Budućnost i posebno Cedevita putujući cirkus ipak su za klasu bolji od nas.

Nemanja

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali mi je muka kad sam video da su nosili majice sa likom onog navijaca, onda kada vidim kako pljuju Duleta i kada vidim da u upravi nema legendi Partizana. Sve najbolje!

Admiral

pre 5 godina

Bravo za tekst,jako realan. Partizan jeste na neki nacin "macka u dzaku"... Mogu da eksplodiraju i da nekima pomrse racune ali isto tako ali ne krene dobro mogu totalno da padnu i da bude gore nego prosle sezone. Nadajmo se da nece. Utakmica protiv Buducnosti i jeste i nije merilo kvaliteta,ja sam zadovoljan onim sto sam video. Problem je sto nas vec u prvom kolu ABA lige ocekuje gostovanje protiv jednog od favorita,Cedevite. Retko ko moze tu da ocekuje pobedu,borba na jednu loptu,ako je moguca,bice sasvim dovoljna,da ovi mladi momci vide da mogu protiv jakih ekipa. Srecno!
P.S. Jel zna mozda neko kada ce biti oporavljeni Novica i Sy??

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast

DrSofronijeTheGreat

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj tim, jer predstavlja bas ono sto Partizan jeste. Mladost, talenat, zelju i borbenost.

Tako da svim srcem uz njih kakav god rezultat bio.

A najpozitivnija stvar bi bila kada bi isti sastav ostao za drugu sezonu uz dva jaka pojacanja. E onda bi sledece sezlne bilo svasta. Za sada sumnjam da moze nesto vise od top4, a i to ce biti uspeh. :)

Napred Partizan !

bleja kraj keja

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!! 
(mix, 26. septembar 2018 13:49). 

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.
(BODIBOND, 26. septembar 2018 14:11)

E svaka ti je na mestu!!! Podržavam!

Hmm

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

Srama bez...
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...

LDm

pre 5 godina

Samo guraj Pecarskog, bice od njega opasan igrac. Vanja mora mnogo jos da radi, ulaz pod kos i samo ulaz pod kos, sut mu nista ne znaci ako nije kompletan igrac.. sto se tice Aranitovica neka dokaze svaki minut, ima decko talenta. Trifunovića bih voleo sto vise da vidim na terenu , odusevio me je na evropskom za mlade. Tadic samo da ne prodje kao Andric, veciti talenat.. treba podrzati ovu mladu ekipu. Napred Partizan!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Srama bez... 
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...
(Hmm, 26. septembar 2018 14:47)

Stvarno si bez srama kad ovako nesto mozes da napises i pored svih opste poznatih cinjenica. Projekat "Evropska Zvezda", samo da te podsetim.

Miskec

pre 5 godina

"klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne
(marica, kriv, razumevanje, 26. septembar 2018 13:49)"
Ono kada o regularnosti pricaju oni koji su silom otimali igrace, upadali sudijama u svlacionice, pretili palicama, a na sve to trener govorio:"Jer nam se tako moze i hoce!"
Nadam se da vise niko nikada nece vladati kosarkaskom scenom Srbije na nacin na koji su do 2013. vladali JSD, sa najmanje sportskog u sebi!

Lajavi krelac

pre 5 godina

U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas...
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Gle kuknjave zbog budžeta! Plakanje na sve strane što će da vas tambura neko ko ima 2-3 puta veći budžet, a u fudbalu "pretite" i podsmevate se Zvezdi koja će da izgubi od timova koji imaju 20 puta veću vrednost i budžet. O, Bože...

Admiral

pre 5 godina

@ Hmm, 26. septembar 2018 14:47

Lepo si rekao,srama bez,ali to vazi za tebe. Kazes Zvezda sistematski unistavana? Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!

CZ99

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Navijac sam CZ,i svega ovoga sto si nabrojao se secam u vezi Zvezde dok su “vasi“ bili na vlasti...Kolo srece se okrece.Morate biti malo strpljivi,okrenuce se opet....Ili nece...Buhahahaha...:D

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

dragon

pre 5 godina

Posteno govoreci dobra ekipa i svidja mi se sto su doveli par strucnjaka poznatih po radu sa mladima kao i pravog strucnjaka za kondiciju.Jos jedan plus za ekipu imaju halu za treniranje i to ce puno pomoci mladima u napretku jer imaju kvalitetne strucnjake za usavrsavanje i ako budu puno radili bice to opasna ekipa vec dogodine

Grizlor

pre 5 godina

Tim kao i uvek od kada je prestala Vujosevic-drzava era je skroman,limitiran,sa losim trenerom.Bice 4-ti,nema dileme bolji su za klasu od ostatka aba lige a za vece domete sanse ne postoje.Zagorac precenjen igrac iz menadžerske kuhinje Raznatovica,par mladih talenata koji zahtevaju ozbiljan rad i pristup,par ispusenih mustikla u vidu Novice,Gagica,Sy i jedan vrhunski centar koga stvarno ne znam gde su iskopali Jock Landale.Ozbiljan igrac koji pravi razliku,Zvezda treba sve da uradi da ga dogodine dovede u svoj roster.Sta ce on u Partizanu,samo gubi vreme.

kalcokera

pre 5 godina

prava provera partizana vec u prvom kolu.
u beogradu ce dobijati utakmice cak ce i favoriti padati
u to sam siguran i to kao zvezdas.

sto se tice zvezde odlican i vise od toga superkup
ali pocetak.je sezone.i.prava provera je drugo kolo u moraci
dosao im je alen omic(moraca je tesko gostovanje i kada si mnogo bolji)

Orlando

pre 5 godina

Realno borba za plej-of, uz neko pojačanje na poziciji 1 i 2 onda ni borba sa vodećim ekipama nije daleko.
(Blue Moon 1130, 26. septembar 2018 13:08)

Druze, za tako nesto treba da dodje dvojac Lilard-Mekalum ili Harden-Pol

ferdinand

pre 5 godina

Rane smo ti lečili, na rukama te nosili, u bolu i u radosti, Grobari smo ostali!
(Kit Karson, 26. septembar 2018 15:34)

Dečak, smešan si k'o crtani film sa sa svojim komentarima i nikom.

Milan

pre 5 godina

Ne moje pare u profesionalne sportske klubove.Moje pare u puteve,bolnice,skole,vrtice,socijalne programe za stare i bolesne.Ne budzetske pare za placanje trenera i igraca.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Партизан има могућност за велики напредак, постоји позитивна енергија и жеља за надметањем са противницама али и са саиграчима за позицију. Не брините за Пецарског добиће постепено минуте. Минић је коначно у некаквом балансу са Чанком, Чанак и даље помало пасиван. Пејџ физички слаб, али одличан играч да мало повуче тим, Алексеј Николић можда најзахвалнији играч у КК. Вања у успону, а Сани и Гегић морају да му помогну да изгура сезону (неће бити двојке странца не надајте се и не треба нам), Загор и Си су суво злато (поготово Загор), Величковић непознаница (релативно здрав може много) Пецарски највећи таленат, и у Шпанији је показао да може. Лендејл и Гагић задовољавајући (напад одличан одбрана како кад код обојице). Мислим да би крилни центар комплетирао тим. Ови момци ће бити бољи из дана у дан, али немојте се изненадити ако изгубе неке добијене или потпуно падну у неком мечу у првих месец дана. У нади да буде што мање празних минута, срећно у новој сезони, а на отварању дајте све од себе као у последњим припремним на АБА купу и бићемо задовољни без обзира на резултат.
Господин Копривица је причао најпохвалније о Партизану пре неки дан, рекао како тим има највећу могућност за развој од свих у АБА, и мислим да његова реч носи огромну тежину, а сад назад у рудник и нема стајања, остварите свој потенцијал... а о титулама је још рано.

srb

pre 5 godina

realan domet vam je f4 aba lige, dobili ste mornar u superkupu, oni su vam prvi rival za cetvrto mesto. Ispred su zvezda, buducnost, cedevita. A kladionice vam ne daju nekakve sanse u ek tako da verujem da bi orijentacija u potpunosti trebala da bude na aba ligu i taj f4.
Sta je bilo sa jankovicem iz zvezde? Pricalo se da ce preci u part i nista od toga izgleda...pozdrav

Kovalski

pre 5 godina

@bodibond,a Zvezdu ste kao fol pobedili,ha,ha,ha...Sto se kosarke tice objektivno borba od 4 do7 mesta...sa Mornarom,Igokeom,i Olimpijom...

Mile

pre 5 godina

Nema od toga ništa. Opet tavorenje, ispadanje u grupi u EK i od 5-8 mesta ABA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pesma je ista, znači pesimista, 26. septembar 2018 13:05)

Zapamtite ovaj komentar, pa se pišemo u aprilu-maju.

Piksel

pre 5 godina

Bez obzira sto navijam za Zvezdu, mislim da ce Partizan ove sezone napraviti korak naprijed, jer ipak je skoro nemoguce ponoviti isti ucinak od prosle sezone kad su imali negativni rekord od kad postoji EvroKup, ekipa sa najvise poraza, ove sezone dobiju par utakmica i eto ga `veliki iskorak` ... E sad sto se tice ABA lige koji su ono bili sesti ? Mislim da realno ako se dobro iscimaju, bas potrude da mogu do tog petog mjesta i onda je i tu iskorak napravljen ... Malo po malo ali sigurno ce se vratiti na pravi put, racunam za jedno tri do cetiri godine mozda i budu igrali finale ABA lige....

Reservoir dog

pre 5 godina

Gledao sam kraj utakmice protiv Budućnosti(kraj regularnog i produžetak). Nijedan od 2 tajmauta nije držao Čanak, tako da ne znam ko je tu stvarni trener tj. da li je naslov članka ispravan? Ekipa je na papiru solidna kada se budu pridodali Novica i Si koji nisu igrali. Po mojoj proceni uspeh sezone će presudno zavisiti od forme Zagorca. Ako on u kontinuitetu bude igrao dobro (a nažalost ni u Megi se ne sećam da je bilo koje sezone igrao dobro baš tokom cele sezone, iako mu je poslednja u Megi bila i najbolja) onda će Partizan imati šanse da se umeša u borbu za trofeje. Žao mi je što je jasno da Pecarski neće dobiti ništa više minuta nego što je dobio prošle godine, štaviše dobiće, ako je sudeći po utakmicama na kojima nije bilo ni Novice, još manju minutažu. I za Partizan i za srpsku košarku bi bilo bolje da ode u Megu na pozajmicu, i bude prva četvorka ekipe.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!!
(mix, 26. septembar 2018 13:49).

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.

BODIBOND

pre 5 godina

Ja i nisam toliki optimista i ne verujem da cemo izboriti Plej of, pre svega jer je Canak neiskusan, neskolovan i limitiran trener, a pod dva dovedeni igraci su mahom mladi igraci od kojih neki debituju u Evropi poput Dzok Lendejla. Sa nekim boljim i ozbiljnijim trenerom poput Velje Perasovica, Vlade Jovanovica, Dzikica pa i Gagija Nikolica plej of bi bio realno dostignuce a ovako, a ovako smo osudjeni na jos jednu sezonu sa promenljivim rezultatima, u subotu gubimo od Cedevite koja ce nam biti jedan od konkurenata za Top 4, pa onda dobijamo tipa Megu kod kuce pa gubimo od Buducnosti u Moraci... Da bi Partizan izborio Top 4 mora da pobedi bar jednog od 3 konkurenta za plej of a to su po meni Buducnost, Cedevita i Zvezda, mada i Mornar ce se tu pitati, i cenim da cemo se sa njima boriti za to cetvrto mesto jer prva 3 su prakticno nemoguca misija i nedostizna su. Ovako sam bio pesimistican kad je kupljen Zakaric a za sada mi se dopadaju njegove partije, nije lenj kako su neki pisali, ali i kad je Bata Mirkovic preuzeo fudbalski klub a on u domacem prvenstvu nema nijedan poraz, samo remi protiv Mladosti i sve ostalo pobede. Ali Canak je druga prica, on je tanak za trenera, nema tog stofa da trenira neku ekipu.

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Krecemo u sezonu bez igraca na poziciji 4! Tu je Novica koji se vratio da umre u KKP(odigra 2 tekme,pa ga nema 10), Gavrilovic od kog sam ja sigurno bolji igrac i sad sa 40 + godina i mali Pecarski koji ce dobijati sansu na kasicicu.... Znaci ikako nemamo cetvorku u ekipi i treba da se necemu nadamo....

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

zbog svega pomenutog i jesam rekao PODSECAJU na regularne, a rezultati u Evropi u tih 20 godina govore vise od svega- u fudbalu duplo vise ucesca u evro kupovima sto LE sto LS bez ovolike euforije kojom se prati trenutno ucesce u evropi, a da ne pominjem kosarku gde je odnos daleko gori nego u fudbalu, a uz sve to pogotovo u kosarci najcesce su troskovi pojacanja iz godine u godinu bili daleko veci za mezimicu nego u partizanu za razliku od sada gde su sponzori bukvalno terani i strogo kontrolisani, a na kraju dovoljno govori da je u to doba fajnal for aba lige uglavnom igralo 3 srpska kluba a ponekad i svih 4 - nismo se plasisli konkurencije za razliku od vas sada

stoler

pre 5 godina

Pitao sam kako sudije mogu da odluce prvaka ili nameste utakmicu posto je covek to rekao. Sudijska organizacija je Partizanu donela titule. Stvarno mislite da je to moguce?!?! Da neko u kosarci namesti titulu?!?! Vi ili ste glupi ili bezobrazno. Mogu da naprave neke greske i to da izgleda kao da navlaci za drugu ekipu. Nikada u kosarci ni za jedan poraz nisam krivio sudije. To sto ste vi zavedeni legendom i njegovim saopstenjima je vas problem. Pre ce biti da smo mi bili puno bolji i zasluzili te titule,a ne zahvaljujuci sudijama kao sto vi lupetate. Pre ce biti da ste dovodili skupocena i velika pojacanja a niste imali pojma sa zivotom.

cole

pre 5 godina

sve dok vam je djordje gagic prvi centar bicete veselje od ekipe. apsolutno kosarkaski najneinteligentniji igrac u regionu! mislio sam da je kosta perovic nenadmasan, ali se onda pojavio vas "gagara", ili kako mu vec tepate. jedino pismeno sto ste doveli je onaj australijanac...ovo ostalo...neka vam bog bude u pomoc da se nekako docepate cetvrtog mesta u aba ligi.

nemke

pre 5 godina

@(stoler, 26. septembar 2018 18:55)

Hh... Kako sudije u kosarci mogu da "uticu na rezultat"! Prosto kao i u vaterpolu, u odbrani sude svaki kontakt, "napune" ekipu licnim greskama... Iz "licnih" slede i brza bacanja...

Dr X

pre 5 godina

Aleksej mi izgleda kao promašaj. Nikakav ulaz, šut bez osećaja, bez luka, igrač na nivou Ratkovice.
Zagorac-odličan, Lendejl-odličan, Si će biti dobar, mislim da je Gegić veliki potencijal.

samo Zvezda, samo napred

pre 5 godina

Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!
(Admiral, 26. septembar 2018 15:50)

Za sve si u pravu, samo si nekako zaboravio da je sudijska organizacija bila samo vaša. U tim smutnim i tragičnim vremenima ni Jordan nam ne bi pomogao, imao bi bar tri lične u prvoj četvrtini. Došlo je vreme naplate i to je tako, to je život.
Ajd' u zdravlje.

stoler

pre 5 godina

(samo Zvezda, samo napred, 26. septembar 2018 18:36) Kakva inteligencija neverovatno. Istina je da su dovodili skupe strance ali zato sto je sudijska organizacija nasa,mada ne znam ni kako je to tacno oni nisu mogli da budu prvi. Samo bih voleo da cujem gde to sudije mogu da rese pitanje prvaka ili nameste utakmicu u kosarci inteligencijo? U fudbalu znam, priznaju gol koji nije bio ili previde da je lopta bila jedan metar u gol autu kod izjednacujuceg gola. Vi ste zaista specijalci! Kakvo lupetanje gluposti pa ovo je fascinantno. Sto se Partizana tice, realno nema mesta optimizmu. Nije to ekipa za nesto vise od eventualno final 4 u ABA.

Gipsy

pre 5 godina

Promenite ime Partizanu u neko lepse. 
@objavi 

A efenpe je lepota od imena?
(Objavio, 26. septembar 2018 17:42)

Ja ti odmah dam 1000 evra ako mi pokazes i dokazes da se Zvezda ikada zvala FMP i da je ikada imala i dodatak u svom nazivu FMP za razliku od nekih koji su se zvali i Igokea i imali zajednicku upravu

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Srama bez... 
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...
(Hmm, 26. septembar 2018 14:47)

Stvarno si bez srama kad ovako nesto mozes da napises i pored svih opste poznatih cinjenica. Projekat "Evropska Zvezda", samo da te podsetim.

Hmm

pre 5 godina

klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne

Srama bez...
Jedini klub koji je sistematski unistavan je Crvena Zvezda...uostalom kao i celo to sportsko drustvo,a sve u cilju neprikosnovene dominacije samoprozvane institucije...KK je ugasen...radovali ste se.FK je zamalo ugasen i tome ste se radovali,slavili,ponizavali ste nas..mnogo ste se zaigrali nedodirljivih Bogova.Cesto spominjete karmu,a ne shvatate da vas je bas ona stigla...E pa,djavo je dosao po svoje...

CZ99

pre 5 godina

Uopste ne vlada veliki optimizam! U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas... partizan je projektovan da bude drugi u Srbiji u svim sportovima dok je ova vlast
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Navijac sam CZ,i svega ovoga sto si nabrojao se secam u vezi Zvezde dok su “vasi“ bili na vlasti...Kolo srece se okrece.Morate biti malo strpljivi,okrenuce se opet....Ili nece...Buhahahaha...:D

Nemanja

pre 5 godina

Navijam za Partizan, ali mi je muka kad sam video da su nosili majice sa likom onog navijaca, onda kada vidim kako pljuju Duleta i kada vidim da u upravi nema legendi Partizana. Sve najbolje!

Grizlor

pre 5 godina

Tim kao i uvek od kada je prestala Vujosevic-drzava era je skroman,limitiran,sa losim trenerom.Bice 4-ti,nema dileme bolji su za klasu od ostatka aba lige a za vece domete sanse ne postoje.Zagorac precenjen igrac iz menadžerske kuhinje Raznatovica,par mladih talenata koji zahtevaju ozbiljan rad i pristup,par ispusenih mustikla u vidu Novice,Gagica,Sy i jedan vrhunski centar koga stvarno ne znam gde su iskopali Jock Landale.Ozbiljan igrac koji pravi razliku,Zvezda treba sve da uradi da ga dogodine dovede u svoj roster.Sta ce on u Partizanu,samo gubi vreme.

Piksel

pre 5 godina

Bez obzira sto navijam za Zvezdu, mislim da ce Partizan ove sezone napraviti korak naprijed, jer ipak je skoro nemoguce ponoviti isti ucinak od prosle sezone kad su imali negativni rekord od kad postoji EvroKup, ekipa sa najvise poraza, ove sezone dobiju par utakmica i eto ga `veliki iskorak` ... E sad sto se tice ABA lige koji su ono bili sesti ? Mislim da realno ako se dobro iscimaju, bas potrude da mogu do tog petog mjesta i onda je i tu iskorak napravljen ... Malo po malo ali sigurno ce se vratiti na pravi put, racunam za jedno tri do cetiri godine mozda i budu igrali finale ABA lige....

Admiral

pre 5 godina

@ Hmm, 26. septembar 2018 14:47

Lepo si rekao,srama bez,ali to vazi za tebe. Kazes Zvezda sistematski unistavana? Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!

Miskec

pre 5 godina

"klub sistematski unistavan of 2012 sada unisteni I pusteni da rade ljudi sa klincima I igracima za penziju ne moze se puno ocekivati, slicno se radi I sa fk fk, samo tu ima malo veceg profita of igraca pa m se to ne ispusta tako lako ali sa svojom upravom drze stavre pod kontrolom, jer samo jedan klub treba da bude prvi kako bi se radovalo vise od pola nacije kako rece ppv davnih dana kad je drzao tu izmisljenu funkciju, a taj klub se nije pokazao preterano uspesan u neki uslovima koji makar podsecaju na regularne
(marica, kriv, razumevanje, 26. septembar 2018 13:49)"
Ono kada o regularnosti pricaju oni koji su silom otimali igrace, upadali sudijama u svlacionice, pretili palicama, a na sve to trener govorio:"Jer nam se tako moze i hoce!"
Nadam se da vise niko nikada nece vladati kosarkaskom scenom Srbije na nacin na koji su do 2013. vladali JSD, sa najmanje sportskog u sebi!

ferdinand

pre 5 godina

Rane smo ti lečili, na rukama te nosili, u bolu i u radosti, Grobari smo ostali!
(Kit Karson, 26. septembar 2018 15:34)

Dečak, smešan si k'o crtani film sa sa svojim komentarima i nikom.

samo Zvezda, samo napred

pre 5 godina

Jel to mislis na period u kome je bio aktuelan projekat "Evropska Zvezda"? Covece,dovodili ste masu stranaca,izmedju ostalih Skuni Pen,Redzi Frimen,Ekezie i mnogi drugi,poznati i jaki igraci tog vremena... Pesic vam bre bio trener dva puta,ej,jedan od najcenjenijih i najskupljih trenera Evrope!!
(Admiral, 26. septembar 2018 15:50)

Za sve si u pravu, samo si nekako zaboravio da je sudijska organizacija bila samo vaša. U tim smutnim i tragičnim vremenima ni Jordan nam ne bi pomogao, imao bi bar tri lične u prvoj četvrtini. Došlo je vreme naplate i to je tako, to je život.
Ajd' u zdravlje.

Lajavi krelac

pre 5 godina

U Evrokupu nemamo sanse,a u Aba je budzet Buducnosti,Cedevite i Fmp2 bar 3,4 puta veci od Partizanovog plus svi oni imaju bolje trenere od nas...
(Djordjo Crnic, 26. septembar 2018 13:29)

Gle kuknjave zbog budžeta! Plakanje na sve strane što će da vas tambura neko ko ima 2-3 puta veći budžet, a u fudbalu "pretite" i podsmevate se Zvezdi koja će da izgubi od timova koji imaju 20 puta veću vrednost i budžet. O, Bože...

it’s my life

pre 5 godina

Iako će dosta vas negodovati,malog napretka u igri ima.Ne ogromnog,ali neki boljitak se vidi.Mozda ove sezone uspemo sa ovim sastavom da budemo u top 4 ABA lige.Sve preko toka bi spadalo u senzaciju.Koliko god su Budućnost i posebno Cedevita putujući cirkus ipak su za klasu bolji od nas.

DrSofronijeTheGreat

pre 5 godina

Mnogo mi se svidja ovaj tim, jer predstavlja bas ono sto Partizan jeste. Mladost, talenat, zelju i borbenost.

Tako da svim srcem uz njih kakav god rezultat bio.

A najpozitivnija stvar bi bila kada bi isti sastav ostao za drugu sezonu uz dva jaka pojacanja. E onda bi sledece sezlne bilo svasta. Za sada sumnjam da moze nesto vise od top4, a i to ce biti uspeh. :)

Napred Partizan !

Gipsy

pre 5 godina

Promenite ime Partizanu u neko lepse. 
@objavi 

A efenpe je lepota od imena?
(Objavio, 26. septembar 2018 17:42)

Ja ti odmah dam 1000 evra ako mi pokazes i dokazes da se Zvezda ikada zvala FMP i da je ikada imala i dodatak u svom nazivu FMP za razliku od nekih koji su se zvali i Igokea i imali zajednicku upravu

Admiral

pre 5 godina

Bravo za tekst,jako realan. Partizan jeste na neki nacin "macka u dzaku"... Mogu da eksplodiraju i da nekima pomrse racune ali isto tako ali ne krene dobro mogu totalno da padnu i da bude gore nego prosle sezone. Nadajmo se da nece. Utakmica protiv Buducnosti i jeste i nije merilo kvaliteta,ja sam zadovoljan onim sto sam video. Problem je sto nas vec u prvom kolu ABA lige ocekuje gostovanje protiv jednog od favorita,Cedevite. Retko ko moze tu da ocekuje pobedu,borba na jednu loptu,ako je moguca,bice sasvim dovoljna,da ovi mladi momci vide da mogu protiv jakih ekipa. Srecno!
P.S. Jel zna mozda neko kada ce biti oporavljeni Novica i Sy??

LDm

pre 5 godina

Samo guraj Pecarskog, bice od njega opasan igrac. Vanja mora mnogo jos da radi, ulaz pod kos i samo ulaz pod kos, sut mu nista ne znaci ako nije kompletan igrac.. sto se tice Aranitovica neka dokaze svaki minut, ima decko talenta. Trifunovića bih voleo sto vise da vidim na terenu , odusevio me je na evropskom za mlade. Tadic samo da ne prodje kao Andric, veciti talenat.. treba podrzati ovu mladu ekipu. Napred Partizan!

Mile

pre 5 godina

Nema od toga ništa. Opet tavorenje, ispadanje u grupi u EK i od 5-8 mesta ABA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pesma je ista, znači pesimista, 26. septembar 2018 13:05)

Zapamtite ovaj komentar, pa se pišemo u aprilu-maju.

bleja kraj keja

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!! 
(mix, 26. septembar 2018 13:49). 

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.
(BODIBOND, 26. septembar 2018 14:11)

E svaka ti je na mestu!!! Podržavam!

dragon

pre 5 godina

Posteno govoreci dobra ekipa i svidja mi se sto su doveli par strucnjaka poznatih po radu sa mladima kao i pravog strucnjaka za kondiciju.Jos jedan plus za ekipu imaju halu za treniranje i to ce puno pomoci mladima u napretku jer imaju kvalitetne strucnjake za usavrsavanje i ako budu puno radili bice to opasna ekipa vec dogodine

Orlando

pre 5 godina

Realno borba za plej-of, uz neko pojačanje na poziciji 1 i 2 onda ni borba sa vodećim ekipama nije daleko.
(Blue Moon 1130, 26. septembar 2018 13:08)

Druze, za tako nesto treba da dodje dvojac Lilard-Mekalum ili Harden-Pol

BODIBOND

pre 5 godina

Ja i nisam toliki optimista i ne verujem da cemo izboriti Plej of, pre svega jer je Canak neiskusan, neskolovan i limitiran trener, a pod dva dovedeni igraci su mahom mladi igraci od kojih neki debituju u Evropi poput Dzok Lendejla. Sa nekim boljim i ozbiljnijim trenerom poput Velje Perasovica, Vlade Jovanovica, Dzikica pa i Gagija Nikolica plej of bi bio realno dostignuce a ovako, a ovako smo osudjeni na jos jednu sezonu sa promenljivim rezultatima, u subotu gubimo od Cedevite koja ce nam biti jedan od konkurenata za Top 4, pa onda dobijamo tipa Megu kod kuce pa gubimo od Buducnosti u Moraci... Da bi Partizan izborio Top 4 mora da pobedi bar jednog od 3 konkurenta za plej of a to su po meni Buducnost, Cedevita i Zvezda, mada i Mornar ce se tu pitati, i cenim da cemo se sa njima boriti za to cetvrto mesto jer prva 3 su prakticno nemoguca misija i nedostizna su. Ovako sam bio pesimistican kad je kupljen Zakaric a za sada mi se dopadaju njegove partije, nije lenj kako su neki pisali, ali i kad je Bata Mirkovic preuzeo fudbalski klub a on u domacem prvenstvu nema nijedan poraz, samo remi protiv Mladosti i sve ostalo pobede. Ali Canak je druga prica, on je tanak za trenera, nema tog stofa da trenira neku ekipu.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

zbog svega pomenutog i jesam rekao PODSECAJU na regularne, a rezultati u Evropi u tih 20 godina govore vise od svega- u fudbalu duplo vise ucesca u evro kupovima sto LE sto LS bez ovolike euforije kojom se prati trenutno ucesce u evropi, a da ne pominjem kosarku gde je odnos daleko gori nego u fudbalu, a uz sve to pogotovo u kosarci najcesce su troskovi pojacanja iz godine u godinu bili daleko veci za mezimicu nego u partizanu za razliku od sada gde su sponzori bukvalno terani i strogo kontrolisani, a na kraju dovoljno govori da je u to doba fajnal for aba lige uglavnom igralo 3 srpska kluba a ponekad i svih 4 - nismo se plasisli konkurencije za razliku od vas sada

stoler

pre 5 godina

Pitao sam kako sudije mogu da odluce prvaka ili nameste utakmicu posto je covek to rekao. Sudijska organizacija je Partizanu donela titule. Stvarno mislite da je to moguce?!?! Da neko u kosarci namesti titulu?!?! Vi ili ste glupi ili bezobrazno. Mogu da naprave neke greske i to da izgleda kao da navlaci za drugu ekipu. Nikada u kosarci ni za jedan poraz nisam krivio sudije. To sto ste vi zavedeni legendom i njegovim saopstenjima je vas problem. Pre ce biti da smo mi bili puno bolji i zasluzili te titule,a ne zahvaljujuci sudijama kao sto vi lupetate. Pre ce biti da ste dovodili skupocena i velika pojacanja a niste imali pojma sa zivotom.

Kovalski

pre 5 godina

@bodibond,a Zvezdu ste kao fol pobedili,ha,ha,ha...Sto se kosarke tice objektivno borba od 4 do7 mesta...sa Mornarom,Igokeom,i Olimpijom...

cole

pre 5 godina

sve dok vam je djordje gagic prvi centar bicete veselje od ekipe. apsolutno kosarkaski najneinteligentniji igrac u regionu! mislio sam da je kosta perovic nenadmasan, ali se onda pojavio vas "gagara", ili kako mu vec tepate. jedino pismeno sto ste doveli je onaj australijanac...ovo ostalo...neka vam bog bude u pomoc da se nekako docepate cetvrtog mesta u aba ligi.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba nam pojacanje na poziciji 1-2, mislim da Aleksej Nikolic nema kvalitet za Partizan!!!
(mix, 26. septembar 2018 13:49).

I onaj Gavrilovic i Gegic su teski promasaji.

stoler

pre 5 godina

(samo Zvezda, samo napred, 26. septembar 2018 18:36) Kakva inteligencija neverovatno. Istina je da su dovodili skupe strance ali zato sto je sudijska organizacija nasa,mada ne znam ni kako je to tacno oni nisu mogli da budu prvi. Samo bih voleo da cujem gde to sudije mogu da rese pitanje prvaka ili nameste utakmicu u kosarci inteligencijo? U fudbalu znam, priznaju gol koji nije bio ili previde da je lopta bila jedan metar u gol autu kod izjednacujuceg gola. Vi ste zaista specijalci! Kakvo lupetanje gluposti pa ovo je fascinantno. Sto se Partizana tice, realno nema mesta optimizmu. Nije to ekipa za nesto vise od eventualno final 4 u ABA.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Партизан има могућност за велики напредак, постоји позитивна енергија и жеља за надметањем са противницама али и са саиграчима за позицију. Не брините за Пецарског добиће постепено минуте. Минић је коначно у некаквом балансу са Чанком, Чанак и даље помало пасиван. Пејџ физички слаб, али одличан играч да мало повуче тим, Алексеј Николић можда најзахвалнији играч у КК. Вања у успону, а Сани и Гегић морају да му помогну да изгура сезону (неће бити двојке странца не надајте се и не треба нам), Загор и Си су суво злато (поготово Загор), Величковић непознаница (релативно здрав може много) Пецарски највећи таленат, и у Шпанији је показао да може. Лендејл и Гагић задовољавајући (напад одличан одбрана како кад код обојице). Мислим да би крилни центар комплетирао тим. Ови момци ће бити бољи из дана у дан, али немојте се изненадити ако изгубе неке добијене или потпуно падну у неком мечу у првих месец дана. У нади да буде што мање празних минута, срећно у новој сезони, а на отварању дајте све од себе као у последњим припремним на АБА купу и бићемо задовољни без обзира на резултат.
Господин Копривица је причао најпохвалније о Партизану пре неки дан, рекао како тим има највећу могућност за развој од свих у АБА, и мислим да његова реч носи огромну тежину, а сад назад у рудник и нема стајања, остварите свој потенцијал... а о титулама је још рано.

Djordjo Crnic

pre 5 godina

Krecemo u sezonu bez igraca na poziciji 4! Tu je Novica koji se vratio da umre u KKP(odigra 2 tekme,pa ga nema 10), Gavrilovic od kog sam ja sigurno bolji igrac i sad sa 40 + godina i mali Pecarski koji ce dobijati sansu na kasicicu.... Znaci ikako nemamo cetvorku u ekipi i treba da se necemu nadamo....

nemke

pre 5 godina

@(stoler, 26. septembar 2018 18:55)

Hh... Kako sudije u kosarci mogu da "uticu na rezultat"! Prosto kao i u vaterpolu, u odbrani sude svaki kontakt, "napune" ekipu licnim greskama... Iz "licnih" slede i brza bacanja...

Milan

pre 5 godina

Ne moje pare u profesionalne sportske klubove.Moje pare u puteve,bolnice,skole,vrtice,socijalne programe za stare i bolesne.Ne budzetske pare za placanje trenera i igraca.

Reservoir dog

pre 5 godina

Gledao sam kraj utakmice protiv Budućnosti(kraj regularnog i produžetak). Nijedan od 2 tajmauta nije držao Čanak, tako da ne znam ko je tu stvarni trener tj. da li je naslov članka ispravan? Ekipa je na papiru solidna kada se budu pridodali Novica i Si koji nisu igrali. Po mojoj proceni uspeh sezone će presudno zavisiti od forme Zagorca. Ako on u kontinuitetu bude igrao dobro (a nažalost ni u Megi se ne sećam da je bilo koje sezone igrao dobro baš tokom cele sezone, iako mu je poslednja u Megi bila i najbolja) onda će Partizan imati šanse da se umeša u borbu za trofeje. Žao mi je što je jasno da Pecarski neće dobiti ništa više minuta nego što je dobio prošle godine, štaviše dobiće, ako je sudeći po utakmicama na kojima nije bilo ni Novice, još manju minutažu. I za Partizan i za srpsku košarku bi bilo bolje da ode u Megu na pozajmicu, i bude prva četvorka ekipe.

srb

pre 5 godina

realan domet vam je f4 aba lige, dobili ste mornar u superkupu, oni su vam prvi rival za cetvrto mesto. Ispred su zvezda, buducnost, cedevita. A kladionice vam ne daju nekakve sanse u ek tako da verujem da bi orijentacija u potpunosti trebala da bude na aba ligu i taj f4.
Sta je bilo sa jankovicem iz zvezde? Pricalo se da ce preci u part i nista od toga izgleda...pozdrav

kalcokera

pre 5 godina

prava provera partizana vec u prvom kolu.
u beogradu ce dobijati utakmice cak ce i favoriti padati
u to sam siguran i to kao zvezdas.

sto se tice zvezde odlican i vise od toga superkup
ali pocetak.je sezone.i.prava provera je drugo kolo u moraci
dosao im je alen omic(moraca je tesko gostovanje i kada si mnogo bolji)

Dr X

pre 5 godina

Aleksej mi izgleda kao promašaj. Nikakav ulaz, šut bez osećaja, bez luka, igrač na nivou Ratkovice.
Zagorac-odličan, Lendejl-odličan, Si će biti dobar, mislim da je Gegić veliki potencijal.