Ponedeljak, 19.12.2016.

11:00

Maradona za B92.net: Mislim se – sve je namešteno

Dijego Armando Maradona govorio je u eksluzivnom intervjuu za B92.net o svim lošim stvarima koje prate moderni sport.

Izvor: B92

Maradona za B92.net: Mislim se – sve je namešteno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 7 godina

Koliko poštuje sport pokazao je u Meksiku '86. Čemu sport ako je sve dozvoljeno?
I ko mu je kriv za drogu i način života? Cia i Vatikan? Udba? FIFA?
Licemer.

21vekKladza

pre 7 godina

Covek je rekao istinu,a sad sto neki tkz.Bozju ruku stavljaju u prvi plan nebitno je u odnosu na notornu cinjenicu da se sport pogotovo kolektivni pa i pojedinacni sem skijanja od ozbiljnih sportova mislim,igra zbog kladionica,sponzora i planina,planina,ne brda para.Ako neko sledece godine bude znao ko je igrao polufinale EP u fudbalu iz ove godine ja cu ga voditi na veceru,a da ne gleda google. Pa pogledajte sad izmislila UEFA opet neko takmicenje,manje vise slicno prevenstvu Evrope za reprezentacije.I sve se igra zbog cega.Pa do pre dvadeset godina kad neko propusti mec neki lige sampiona ili engleske lige bilo bi kao da je propustio najbolju ribu u sexu.Sad od poplave svega silnih prvenstava,
utakmica,sve je postalo kolotecina nebitna. Nema vise sporta a da nije dopinga i da nije pranje para,kladionica i biznisa.

Сретен Жујкић, пензионер

pre 7 godina

Ха ха, овај Марадона прича исто као ја ономад на крову када су ми момци дали неко пиво да попијем.

Adonaj

pre 7 godina

Ovde se svi razumeju u sve sportove i prate ih. Preporucujem vam da pogledate neki video od Ducija Simonovica koji govori o eksplataciji sportista kao robe, a nas ostalih ljudi, gledalaca kao rulju bez mozga koji gledajuci svoje idole zaboravljamo na realne problme coveka i covecanstva. Nazalost i ja sam usko vezan za sport i od njega zivim, ali svakako treba dobro razmisliti sta ovaj veliki znalac govori.

Neki genijalni golovi nogom......

pre 7 godina

Ali zato nije bilo namesteno kad je nanizao ceo engleski tim i usetao se u gol i kad je lobovao celi tim Zvezde na Marakani u Beogradu i nije morao da se useta u gol.

jonjones

pre 7 godina

covek voli koks...pa sta? bas ga boli sta prica covek uziva lupeta muerto, moze da radi sta hoce a mi eto mozemo da komentarisemo. nmu pravu je za sve sto kaze..aj pa tako

vladimir

pre 7 godina

Maki malo prolupao pod stare dane , ne bi trebalo da se bakce i da gura nos u nesto sto ne razume i ne zna kao nba na primer . Koje on utakmice gleda gde se sve zavrsavaju sa 4/5 poena razlike ???

Stevan

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!
(Doktor, 19. decembar 2016 17:12)

To je zato jer si nekada bio klinac koga je samo to interesovalo, a sada si odrastao čovek. To nema veze sa tim da li je fudbal izgubo dušu ili ne, već sa godinama odrastanjem. Evo, i danas klinci plaču kad njihov omiljeni klub izgubi, a mi stariji im govorimo "Ee deco, ne znate vi kakav je fudbal bio nekada, ovo danas je sve biznis, industrija, igra je izgubila smisao i dušu". E isto to je meni moj otac govorio 90-ih kad sam ja gledao Zidane-a, Del Piera, Maldinija, Tottija, Nestu, Ronalda, Rivalda, Batistutu, Shearera, Giggsa, Carlosa, Figa... Govorio mi je "E moj sine, propao je taj fudbal gde se za igrača plaćaju milioni maraka, ne znaš ti šta je i kakav je fudbal bio u moje vreme, nekad se igralo iz ljubavi, ovo sad je sve samo za novac, potpuni besmisao". Dakle, za 20 godina ja ću svojim klincima isto tako da govorim kako taj fudbal koji oni gledaju nema blage veze i da ne znaju kakav je fudbal bio nekada, tamo 2010., 2015., 2016. Poenta priče je da je uvek bilo isto i da se igralo zbog para a ne zbog krušaka.

tony

pre 7 godina

... Maradona: "Mislim se – sve je namešteno"...reče čovek koji je rukom postigao gol na svetskom prvenstvu...i naravno pravio se blesav posle toga...

Doktor

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!

toon

pre 7 godina

gde nije namesteno
eno sinoc djenova palermo 3:1 - 3:4 za 20 minuta
pa i sasa matic vidi da se sve namesta
golovi iz ofsajda nepostojeci penali...a tehnologija postoji ali se ne koristi...

Dingospo

pre 7 godina

cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.
(The One, 19. decembar 2016 14:21)

Da li postoji prosecan fudbaler, kroz celu fudbalsku istoriju, koji je dao 55 golova za godinu dana, koji je imao 17 asistencija i 4 trofeja. Ponavljam, prosecan fudbaler.. Ljudi, ostavite na stranu to sto ga ne podnosite, ali ove brojke, ma kakvi god golovi bili, su nesto sto doprinosi timu. Da nije bilo njegovih 55 golova, ko zna da li bi ih neko drugi dao, pa bili to i penali koji su vama ocigledno maciji kasalj a jedan Roberto Badjo, pa Predrag Mihatovic i da ne nabrajam sada, su tacno pokazali sta znaci ta odgovornost bele tacke.

Igor Gavran

pre 7 godina

Koks mu je definitivno sprzio mozak. Dijego Rukometas Maradona prica o postenju i sportskom duhu. Pa ti si covece kralj svih prevaranata, nemas kredibilitet da drugima delis lekcije.

AnOnImUs 25

pre 7 godina

ne samo fudbal SVE NA SVETU je namesteno i to od strane 5 porodica koje drze citav svet i odlucuju kad i gde ce sta da se desi..malo se informisite a to danas hvala bogu nije tesko pa cete shvatiti o cemu govorim...sve do najsitnijeg delica svakodnevnog zivota je namesteno...pozz svima..

parma

pre 7 godina

Covek koji je dao najvazniji gol rukom i koji je javno priznao da se drogirao sada drzi neke moralne lekcije... Ako je neko slusao intervju on je zakljucio da je sve namesteno jer je u NBA video da su razlike po utakmicama uvek po poen ili 2.. Ne znam tacno koji on NBA gleda

RN

pre 7 godina

Uvideo da je NBA bolji od fudbala, pa sad kao kritikuje NBA tako sto iznosi netacne podatke. Jedino se slazem da niko nece biti veliki kao Dzordan.

GM

pre 7 godina

Najlosiji video plejer ikada... Niti moze da se premotava normalno, baguje i zastaje sam, a umesto da moze da se kopira link da se podeli negde kad vec ima znak televizije, mora cela stranica... Uzas.

The One

pre 7 godina

Slazem se da je ljudima potreban idol ili legenda pa je prave sami, tj duvaju pojedince..cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.

Zoki

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejandddddd, 19. decembar 2016 12:50)

A kad se drugi-treci tim te teske prevare nadje sa nasim evropskim profesionalcima u finalu, razlupa ih sa pola snage sa 40 razlike i jos uspori od poluvremena. Opasna ta prevara.

vladan R

pre 7 godina

Da je bio veliki fudbaler jeste. Da je bio jedan od retkih koji sam pravi razliku takodje jeste. Ali sa druge strane jedini trofej koji se ubraja u najavznije, je osvojio nz prevaru. Tako da tesko da se moze smatrati najboljim. Kada je nesto slicno uradio npr Anri, u mnogo manje vaznoj utakmici, svi su ga ispljuvali, dok Maradona kad to uradi ispade da je super posteno. Ova prica za NBA, da se vecina meceva zavrsva do 4 razlike, je totalna glupost, odnosno nije istina. Svaka mu cast za fudbalsko umece, ali sto se tice drugih stvari, tu bas i nije potpuno svoj.

Dingospo

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.
(Homo politicus9, 19. decembar 2016 11:57)

Kada su to bili neki drugi klubovi? Je l italijanska liga oslabila? Jeste. Je l holandska liga oslabila? Jeste. Jesu nemacka, spanska i engleska liga trenutno najjace lige? Jesu. Zasto je cudno onda sto najjaci timovi iz tih liga igraju zavrsnice Lige Sampiona? Je l Atletiko igrao poslednja dva finala u 3 godine? Da necete mozda da AZ Alkmar igra zavrsnicu turnira? Ili mozda Valensija? Napoli? Ne znam zasto toliko lupetate gluposti kad se vec 20 godina vrte isti klubovi samo uleti jedan tim da iznenadi kao Atletiko sada npr. Zavrsnice svakog turnira igraju najjaci timovi, zasto bi ovde bilo drugacije ako su Real, Barsa, Bajern i npr Celzi najjaci timovi trenutno? Zasto mora da dodje do iznenadjenja?

Djuka

pre 7 godina

Najveci ikada Dijego Maradona. Kakav Mesi, kakav Kristijano. Prvo Dijego i Pele, a onda svi ostali.
(NS BOY, 19. decembar 2016 13:14)

nemas ti sine pojma o zivotu

dejandddddd

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.

Dingospo

pre 7 godina

Da nije rukom dao gol nikada ne bi imao zlatnu medalju sa SP. Razmislite malo o tome. Da Kristijano Ronaldo danas da gol rukom u finalu SP ceo Svet bi se sjatio na njega i nazvao ga kukavicom. Ali, posto je to jedan Maradona, onda je ta ruka u stvari Bozija ruka. Englezi su se tada borili muski i pravedno, cisto da se zna..

Pevac

pre 7 godina

Uvek su se namestale utakmice. Ima primera gde su rezultati fudbalskih utakmica bili kao.da se igrao rukomet, imali smo i kosarkasku utakmicu sa rezultatom 2:2. Imali.smo i situaciju da Mancester u Budimpesti izgubi utakmicu od tima koji mu nije ni.do kolena. Nikada necemo.znati ko.dozvoljava namestanje. I kada se posumnja retko.to dokazu jer velika je lova u igri. Svi paze da nekoga ne nagaze. Jer taj neko moze da im se osveti.

FullHouse

pre 7 godina

Sumnjam da gleda NBA ako misli da je svaka utakmica na 5 razlike max. I velika je uvreda za one momke koji su toliko posveceni da ih okrivi za namestanje da bude sve oko 5 razlike, ja ih gledam i vidim koliko se trude na svakom posedu. Druga je stvar sto ima dosta ujednacenih ekipa zbog toga sto NBA svojim pravilnikom oko plata i transfera mnogo bolje od fudbala rasporedjuje talenat po razlicitim ekipama, pa ume da bude vise gustih utakmica nego u fudbalu.

I dok korarkasi u NBA vise zaradjuju od fudbalera, njih je ukupno oko 400, a posle njih ide ogroman pad u platama sem u evroligaskim timovima, dok u fudbalu mnogo veci broj igraca ima finu platu koja ih dovodi do milionerskog statusa.

Maradona je izlapeo covek koji ne promislja temeljno o stvarima koje govori.

Danilo

pre 7 godina

Najlošija stvar modernog fudbala se desila kad je jedan fudbaler u važnoj utakmici Svetskog prvenstva rukom dao go i folirao da je sve regularno!
U Meksiku 1986...

Djovani Elber

pre 7 godina

Zasto ga niste pitali zasto je morao da koristi ruku kako bi postigao gol i kako to da nijedan sudija nije video tu ruku?
Da svi razmisljamo kao jedan Maradona, neizvesne kosarkaske utakmice ne bismo ni gledali jer, sve se to radi kako bi nas drzali ispred malih ekrana. Ajde ljudi, da je ovo rekao Vladimir Petrovic Pizon smejali biste mu se.. ali posto je to Maradona onda je izjava gospodska i za sve je u pravu. Ma daj...

Homo politicus9

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.

Smitko Nolanic

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!

menjam nick

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!
(Smitko Nolanic, 19. decembar 2016 11:18)

Sta ti decko napisa?

wlado

pre 7 godina

volim diega, ali lupeta gluposti, kakva 2 poena razlike u nba? evo idem na sajt i kopiram danasnje rezultate:

mrzi me... od 5 utakmica koliko je odigrano danas, samo su netsi igrali na 1 poen izgubili od filadelfije. ostalih 4 rezultata svi preko 10+

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Uz Zidana i Ronalda debelog najbolji igrac ikad. Nikad nije postojao igrac kao Maradona koji je sam pravio razliku, covjek je kralj fudbala.

menjam nick

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!
(Smitko Nolanic, 19. decembar 2016 11:18)

Sta ti decko napisa?

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Uz Zidana i Ronalda debelog najbolji igrac ikad. Nikad nije postojao igrac kao Maradona koji je sam pravio razliku, covjek je kralj fudbala.

Danilo

pre 7 godina

Najlošija stvar modernog fudbala se desila kad je jedan fudbaler u važnoj utakmici Svetskog prvenstva rukom dao go i folirao da je sve regularno!
U Meksiku 1986...

Homo politicus9

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.

FullHouse

pre 7 godina

Sumnjam da gleda NBA ako misli da je svaka utakmica na 5 razlike max. I velika je uvreda za one momke koji su toliko posveceni da ih okrivi za namestanje da bude sve oko 5 razlike, ja ih gledam i vidim koliko se trude na svakom posedu. Druga je stvar sto ima dosta ujednacenih ekipa zbog toga sto NBA svojim pravilnikom oko plata i transfera mnogo bolje od fudbala rasporedjuje talenat po razlicitim ekipama, pa ume da bude vise gustih utakmica nego u fudbalu.

I dok korarkasi u NBA vise zaradjuju od fudbalera, njih je ukupno oko 400, a posle njih ide ogroman pad u platama sem u evroligaskim timovima, dok u fudbalu mnogo veci broj igraca ima finu platu koja ih dovodi do milionerskog statusa.

Maradona je izlapeo covek koji ne promislja temeljno o stvarima koje govori.

wlado

pre 7 godina

volim diega, ali lupeta gluposti, kakva 2 poena razlike u nba? evo idem na sajt i kopiram danasnje rezultate:

mrzi me... od 5 utakmica koliko je odigrano danas, samo su netsi igrali na 1 poen izgubili od filadelfije. ostalih 4 rezultata svi preko 10+

Djovani Elber

pre 7 godina

Zasto ga niste pitali zasto je morao da koristi ruku kako bi postigao gol i kako to da nijedan sudija nije video tu ruku?
Da svi razmisljamo kao jedan Maradona, neizvesne kosarkaske utakmice ne bismo ni gledali jer, sve se to radi kako bi nas drzali ispred malih ekrana. Ajde ljudi, da je ovo rekao Vladimir Petrovic Pizon smejali biste mu se.. ali posto je to Maradona onda je izjava gospodska i za sve je u pravu. Ma daj...

Stevan

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!
(Doktor, 19. decembar 2016 17:12)

To je zato jer si nekada bio klinac koga je samo to interesovalo, a sada si odrastao čovek. To nema veze sa tim da li je fudbal izgubo dušu ili ne, već sa godinama odrastanjem. Evo, i danas klinci plaču kad njihov omiljeni klub izgubi, a mi stariji im govorimo "Ee deco, ne znate vi kakav je fudbal bio nekada, ovo danas je sve biznis, industrija, igra je izgubila smisao i dušu". E isto to je meni moj otac govorio 90-ih kad sam ja gledao Zidane-a, Del Piera, Maldinija, Tottija, Nestu, Ronalda, Rivalda, Batistutu, Shearera, Giggsa, Carlosa, Figa... Govorio mi je "E moj sine, propao je taj fudbal gde se za igrača plaćaju milioni maraka, ne znaš ti šta je i kakav je fudbal bio u moje vreme, nekad se igralo iz ljubavi, ovo sad je sve samo za novac, potpuni besmisao". Dakle, za 20 godina ja ću svojim klincima isto tako da govorim kako taj fudbal koji oni gledaju nema blage veze i da ne znaju kakav je fudbal bio nekada, tamo 2010., 2015., 2016. Poenta priče je da je uvek bilo isto i da se igralo zbog para a ne zbog krušaka.

Dingospo

pre 7 godina

Da nije rukom dao gol nikada ne bi imao zlatnu medalju sa SP. Razmislite malo o tome. Da Kristijano Ronaldo danas da gol rukom u finalu SP ceo Svet bi se sjatio na njega i nazvao ga kukavicom. Ali, posto je to jedan Maradona, onda je ta ruka u stvari Bozija ruka. Englezi su se tada borili muski i pravedno, cisto da se zna..

GM

pre 7 godina

Najlosiji video plejer ikada... Niti moze da se premotava normalno, baguje i zastaje sam, a umesto da moze da se kopira link da se podeli negde kad vec ima znak televizije, mora cela stranica... Uzas.

Dingospo

pre 7 godina

cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.
(The One, 19. decembar 2016 14:21)

Da li postoji prosecan fudbaler, kroz celu fudbalsku istoriju, koji je dao 55 golova za godinu dana, koji je imao 17 asistencija i 4 trofeja. Ponavljam, prosecan fudbaler.. Ljudi, ostavite na stranu to sto ga ne podnosite, ali ove brojke, ma kakvi god golovi bili, su nesto sto doprinosi timu. Da nije bilo njegovih 55 golova, ko zna da li bi ih neko drugi dao, pa bili to i penali koji su vama ocigledno maciji kasalj a jedan Roberto Badjo, pa Predrag Mihatovic i da ne nabrajam sada, su tacno pokazali sta znaci ta odgovornost bele tacke.

toon

pre 7 godina

gde nije namesteno
eno sinoc djenova palermo 3:1 - 3:4 za 20 minuta
pa i sasa matic vidi da se sve namesta
golovi iz ofsajda nepostojeci penali...a tehnologija postoji ali se ne koristi...

Zoki

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejandddddd, 19. decembar 2016 12:50)

A kad se drugi-treci tim te teske prevare nadje sa nasim evropskim profesionalcima u finalu, razlupa ih sa pola snage sa 40 razlike i jos uspori od poluvremena. Opasna ta prevara.

Pevac

pre 7 godina

Uvek su se namestale utakmice. Ima primera gde su rezultati fudbalskih utakmica bili kao.da se igrao rukomet, imali smo i kosarkasku utakmicu sa rezultatom 2:2. Imali.smo i situaciju da Mancester u Budimpesti izgubi utakmicu od tima koji mu nije ni.do kolena. Nikada necemo.znati ko.dozvoljava namestanje. I kada se posumnja retko.to dokazu jer velika je lova u igri. Svi paze da nekoga ne nagaze. Jer taj neko moze da im se osveti.

dejandddddd

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.

21vekKladza

pre 7 godina

Covek je rekao istinu,a sad sto neki tkz.Bozju ruku stavljaju u prvi plan nebitno je u odnosu na notornu cinjenicu da se sport pogotovo kolektivni pa i pojedinacni sem skijanja od ozbiljnih sportova mislim,igra zbog kladionica,sponzora i planina,planina,ne brda para.Ako neko sledece godine bude znao ko je igrao polufinale EP u fudbalu iz ove godine ja cu ga voditi na veceru,a da ne gleda google. Pa pogledajte sad izmislila UEFA opet neko takmicenje,manje vise slicno prevenstvu Evrope za reprezentacije.I sve se igra zbog cega.Pa do pre dvadeset godina kad neko propusti mec neki lige sampiona ili engleske lige bilo bi kao da je propustio najbolju ribu u sexu.Sad od poplave svega silnih prvenstava,
utakmica,sve je postalo kolotecina nebitna. Nema vise sporta a da nije dopinga i da nije pranje para,kladionica i biznisa.

Djuka

pre 7 godina

Najveci ikada Dijego Maradona. Kakav Mesi, kakav Kristijano. Prvo Dijego i Pele, a onda svi ostali.
(NS BOY, 19. decembar 2016 13:14)

nemas ti sine pojma o zivotu

AnOnImUs 25

pre 7 godina

ne samo fudbal SVE NA SVETU je namesteno i to od strane 5 porodica koje drze citav svet i odlucuju kad i gde ce sta da se desi..malo se informisite a to danas hvala bogu nije tesko pa cete shvatiti o cemu govorim...sve do najsitnijeg delica svakodnevnog zivota je namesteno...pozz svima..

Igor Gavran

pre 7 godina

Koks mu je definitivno sprzio mozak. Dijego Rukometas Maradona prica o postenju i sportskom duhu. Pa ti si covece kralj svih prevaranata, nemas kredibilitet da drugima delis lekcije.

parma

pre 7 godina

Covek koji je dao najvazniji gol rukom i koji je javno priznao da se drogirao sada drzi neke moralne lekcije... Ako je neko slusao intervju on je zakljucio da je sve namesteno jer je u NBA video da su razlike po utakmicama uvek po poen ili 2.. Ne znam tacno koji on NBA gleda

vladan R

pre 7 godina

Da je bio veliki fudbaler jeste. Da je bio jedan od retkih koji sam pravi razliku takodje jeste. Ali sa druge strane jedini trofej koji se ubraja u najavznije, je osvojio nz prevaru. Tako da tesko da se moze smatrati najboljim. Kada je nesto slicno uradio npr Anri, u mnogo manje vaznoj utakmici, svi su ga ispljuvali, dok Maradona kad to uradi ispade da je super posteno. Ova prica za NBA, da se vecina meceva zavrsva do 4 razlike, je totalna glupost, odnosno nije istina. Svaka mu cast za fudbalsko umece, ali sto se tice drugih stvari, tu bas i nije potpuno svoj.

Smitko Nolanic

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!

RN

pre 7 godina

Uvideo da je NBA bolji od fudbala, pa sad kao kritikuje NBA tako sto iznosi netacne podatke. Jedino se slazem da niko nece biti veliki kao Dzordan.

Negativni

pre 7 godina

Koliko poštuje sport pokazao je u Meksiku '86. Čemu sport ako je sve dozvoljeno?
I ko mu je kriv za drogu i način života? Cia i Vatikan? Udba? FIFA?
Licemer.

Doktor

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!

tony

pre 7 godina

... Maradona: "Mislim se – sve je namešteno"...reče čovek koji je rukom postigao gol na svetskom prvenstvu...i naravno pravio se blesav posle toga...

Dingospo

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.
(Homo politicus9, 19. decembar 2016 11:57)

Kada su to bili neki drugi klubovi? Je l italijanska liga oslabila? Jeste. Je l holandska liga oslabila? Jeste. Jesu nemacka, spanska i engleska liga trenutno najjace lige? Jesu. Zasto je cudno onda sto najjaci timovi iz tih liga igraju zavrsnice Lige Sampiona? Je l Atletiko igrao poslednja dva finala u 3 godine? Da necete mozda da AZ Alkmar igra zavrsnicu turnira? Ili mozda Valensija? Napoli? Ne znam zasto toliko lupetate gluposti kad se vec 20 godina vrte isti klubovi samo uleti jedan tim da iznenadi kao Atletiko sada npr. Zavrsnice svakog turnira igraju najjaci timovi, zasto bi ovde bilo drugacije ako su Real, Barsa, Bajern i npr Celzi najjaci timovi trenutno? Zasto mora da dodje do iznenadjenja?

Adonaj

pre 7 godina

Ovde se svi razumeju u sve sportove i prate ih. Preporucujem vam da pogledate neki video od Ducija Simonovica koji govori o eksplataciji sportista kao robe, a nas ostalih ljudi, gledalaca kao rulju bez mozga koji gledajuci svoje idole zaboravljamo na realne problme coveka i covecanstva. Nazalost i ja sam usko vezan za sport i od njega zivim, ali svakako treba dobro razmisliti sta ovaj veliki znalac govori.

Neki genijalni golovi nogom......

pre 7 godina

Ali zato nije bilo namesteno kad je nanizao ceo engleski tim i usetao se u gol i kad je lobovao celi tim Zvezde na Marakani u Beogradu i nije morao da se useta u gol.

The One

pre 7 godina

Slazem se da je ljudima potreban idol ili legenda pa je prave sami, tj duvaju pojedince..cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.

jonjones

pre 7 godina

covek voli koks...pa sta? bas ga boli sta prica covek uziva lupeta muerto, moze da radi sta hoce a mi eto mozemo da komentarisemo. nmu pravu je za sve sto kaze..aj pa tako

vladimir

pre 7 godina

Maki malo prolupao pod stare dane , ne bi trebalo da se bakce i da gura nos u nesto sto ne razume i ne zna kao nba na primer . Koje on utakmice gleda gde se sve zavrsavaju sa 4/5 poena razlike ???

Сретен Жујкић, пензионер

pre 7 godina

Ха ха, овај Марадона прича исто као ја ономад на крову када су ми момци дали неко пиво да попијем.

Danilo

pre 7 godina

Najlošija stvar modernog fudbala se desila kad je jedan fudbaler u važnoj utakmici Svetskog prvenstva rukom dao go i folirao da je sve regularno!
U Meksiku 1986...

Smitko Nolanic

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!

Djuka

pre 7 godina

Najveci ikada Dijego Maradona. Kakav Mesi, kakav Kristijano. Prvo Dijego i Pele, a onda svi ostali.
(NS BOY, 19. decembar 2016 13:14)

nemas ti sine pojma o zivotu

Dingospo

pre 7 godina

Da nije rukom dao gol nikada ne bi imao zlatnu medalju sa SP. Razmislite malo o tome. Da Kristijano Ronaldo danas da gol rukom u finalu SP ceo Svet bi se sjatio na njega i nazvao ga kukavicom. Ali, posto je to jedan Maradona, onda je ta ruka u stvari Bozija ruka. Englezi su se tada borili muski i pravedno, cisto da se zna..

Igor Gavran

pre 7 godina

Koks mu je definitivno sprzio mozak. Dijego Rukometas Maradona prica o postenju i sportskom duhu. Pa ti si covece kralj svih prevaranata, nemas kredibilitet da drugima delis lekcije.

Dingospo

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.
(Homo politicus9, 19. decembar 2016 11:57)

Kada su to bili neki drugi klubovi? Je l italijanska liga oslabila? Jeste. Je l holandska liga oslabila? Jeste. Jesu nemacka, spanska i engleska liga trenutno najjace lige? Jesu. Zasto je cudno onda sto najjaci timovi iz tih liga igraju zavrsnice Lige Sampiona? Je l Atletiko igrao poslednja dva finala u 3 godine? Da necete mozda da AZ Alkmar igra zavrsnicu turnira? Ili mozda Valensija? Napoli? Ne znam zasto toliko lupetate gluposti kad se vec 20 godina vrte isti klubovi samo uleti jedan tim da iznenadi kao Atletiko sada npr. Zavrsnice svakog turnira igraju najjaci timovi, zasto bi ovde bilo drugacije ako su Real, Barsa, Bajern i npr Celzi najjaci timovi trenutno? Zasto mora da dodje do iznenadjenja?

parma

pre 7 godina

Covek koji je dao najvazniji gol rukom i koji je javno priznao da se drogirao sada drzi neke moralne lekcije... Ako je neko slusao intervju on je zakljucio da je sve namesteno jer je u NBA video da su razlike po utakmicama uvek po poen ili 2.. Ne znam tacno koji on NBA gleda

FullHouse

pre 7 godina

Sumnjam da gleda NBA ako misli da je svaka utakmica na 5 razlike max. I velika je uvreda za one momke koji su toliko posveceni da ih okrivi za namestanje da bude sve oko 5 razlike, ja ih gledam i vidim koliko se trude na svakom posedu. Druga je stvar sto ima dosta ujednacenih ekipa zbog toga sto NBA svojim pravilnikom oko plata i transfera mnogo bolje od fudbala rasporedjuje talenat po razlicitim ekipama, pa ume da bude vise gustih utakmica nego u fudbalu.

I dok korarkasi u NBA vise zaradjuju od fudbalera, njih je ukupno oko 400, a posle njih ide ogroman pad u platama sem u evroligaskim timovima, dok u fudbalu mnogo veci broj igraca ima finu platu koja ih dovodi do milionerskog statusa.

Maradona je izlapeo covek koji ne promislja temeljno o stvarima koje govori.

tony

pre 7 godina

... Maradona: "Mislim se – sve je namešteno"...reče čovek koji je rukom postigao gol na svetskom prvenstvu...i naravno pravio se blesav posle toga...

Djovani Elber

pre 7 godina

Zasto ga niste pitali zasto je morao da koristi ruku kako bi postigao gol i kako to da nijedan sudija nije video tu ruku?
Da svi razmisljamo kao jedan Maradona, neizvesne kosarkaske utakmice ne bismo ni gledali jer, sve se to radi kako bi nas drzali ispred malih ekrana. Ajde ljudi, da je ovo rekao Vladimir Petrovic Pizon smejali biste mu se.. ali posto je to Maradona onda je izjava gospodska i za sve je u pravu. Ma daj...

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Uz Zidana i Ronalda debelog najbolji igrac ikad. Nikad nije postojao igrac kao Maradona koji je sam pravio razliku, covjek je kralj fudbala.

menjam nick

pre 7 godina

Mislim se moj Dijego da je namjesteno ono -34 , juce u sumi nasli neke ljude na -11 i odma se traže odg , ko ce da odg za to sto je Grof ostavio komsiju malog na -34 ? Pravda za grobare tvorza za grofa za nanosenje doživotne patnje kompleksa i bola navijacima partizai!
(Smitko Nolanic, 19. decembar 2016 11:18)

Sta ti decko napisa?

dejandddddd

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.

The One

pre 7 godina

Slazem se da je ljudima potreban idol ili legenda pa je prave sami, tj duvaju pojedince..cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.

Negativni

pre 7 godina

Koliko poštuje sport pokazao je u Meksiku '86. Čemu sport ako je sve dozvoljeno?
I ko mu je kriv za drogu i način života? Cia i Vatikan? Udba? FIFA?
Licemer.

Dingospo

pre 7 godina

cist primer toga je Kristijano..prosecan fudbaler, u mladosti bio odlican, dosao u Real, potura nogu, nabija statustiku, medijski ekstremno propracen..Covek koji zadnjih pet godina nije resio utakmicu niti se video u nekoj bitnoj.
(The One, 19. decembar 2016 14:21)

Da li postoji prosecan fudbaler, kroz celu fudbalsku istoriju, koji je dao 55 golova za godinu dana, koji je imao 17 asistencija i 4 trofeja. Ponavljam, prosecan fudbaler.. Ljudi, ostavite na stranu to sto ga ne podnosite, ali ove brojke, ma kakvi god golovi bili, su nesto sto doprinosi timu. Da nije bilo njegovih 55 golova, ko zna da li bi ih neko drugi dao, pa bili to i penali koji su vama ocigledno maciji kasalj a jedan Roberto Badjo, pa Predrag Mihatovic i da ne nabrajam sada, su tacno pokazali sta znaci ta odgovornost bele tacke.

AnOnImUs 25

pre 7 godina

ne samo fudbal SVE NA SVETU je namesteno i to od strane 5 porodica koje drze citav svet i odlucuju kad i gde ce sta da se desi..malo se informisite a to danas hvala bogu nije tesko pa cete shvatiti o cemu govorim...sve do najsitnijeg delica svakodnevnog zivota je namesteno...pozz svima..

vladimir

pre 7 godina

Maki malo prolupao pod stare dane , ne bi trebalo da se bakce i da gura nos u nesto sto ne razume i ne zna kao nba na primer . Koje on utakmice gleda gde se sve zavrsavaju sa 4/5 poena razlike ???

Homo politicus9

pre 7 godina

Apropo ovoga sto je rekao Maradona, prestala sam gledati Ligu sampiona pre 6 godina. Sve je isto i vrti se u krug a ja necu da budem blesava da gledam svake godine iste klubove.

vladan R

pre 7 godina

Da je bio veliki fudbaler jeste. Da je bio jedan od retkih koji sam pravi razliku takodje jeste. Ali sa druge strane jedini trofej koji se ubraja u najavznije, je osvojio nz prevaru. Tako da tesko da se moze smatrati najboljim. Kada je nesto slicno uradio npr Anri, u mnogo manje vaznoj utakmici, svi su ga ispljuvali, dok Maradona kad to uradi ispade da je super posteno. Ova prica za NBA, da se vecina meceva zavrsva do 4 razlike, je totalna glupost, odnosno nije istina. Svaka mu cast za fudbalsko umece, ali sto se tice drugih stvari, tu bas i nije potpuno svoj.

Doktor

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!

Stevan

pre 7 godina

A gol rukom , jel tada bilo sve namesteno !!!
Da , fudbal je izgubio dusu , ne treba to Maradona da nam kaze!!!
Nekada sam plakao kada moji ljubimci izgube , sada ne znam ni sa kim igraju !!
(Doktor, 19. decembar 2016 17:12)

To je zato jer si nekada bio klinac koga je samo to interesovalo, a sada si odrastao čovek. To nema veze sa tim da li je fudbal izgubo dušu ili ne, već sa godinama odrastanjem. Evo, i danas klinci plaču kad njihov omiljeni klub izgubi, a mi stariji im govorimo "Ee deco, ne znate vi kakav je fudbal bio nekada, ovo danas je sve biznis, industrija, igra je izgubila smisao i dušu". E isto to je meni moj otac govorio 90-ih kad sam ja gledao Zidane-a, Del Piera, Maldinija, Tottija, Nestu, Ronalda, Rivalda, Batistutu, Shearera, Giggsa, Carlosa, Figa... Govorio mi je "E moj sine, propao je taj fudbal gde se za igrača plaćaju milioni maraka, ne znaš ti šta je i kakav je fudbal bio u moje vreme, nekad se igralo iz ljubavi, ovo sad je sve samo za novac, potpuni besmisao". Dakle, za 20 godina ja ću svojim klincima isto tako da govorim kako taj fudbal koji oni gledaju nema blage veze i da ne znaju kakav je fudbal bio nekada, tamo 2010., 2015., 2016. Poenta priče je da je uvek bilo isto i da se igralo zbog para a ne zbog krušaka.

wlado

pre 7 godina

volim diega, ali lupeta gluposti, kakva 2 poena razlike u nba? evo idem na sajt i kopiram danasnje rezultate:

mrzi me... od 5 utakmica koliko je odigrano danas, samo su netsi igrali na 1 poen izgubili od filadelfije. ostalih 4 rezultata svi preko 10+

Zoki

pre 7 godina

Bravo!!!!
Svako ko ima i minimum dostojanstva i pameti zna i primećuje da je NBA teska prevara kao i mnogo toga u današnjem sportu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dejandddddd, 19. decembar 2016 12:50)

A kad se drugi-treci tim te teske prevare nadje sa nasim evropskim profesionalcima u finalu, razlupa ih sa pola snage sa 40 razlike i jos uspori od poluvremena. Opasna ta prevara.

Pevac

pre 7 godina

Uvek su se namestale utakmice. Ima primera gde su rezultati fudbalskih utakmica bili kao.da se igrao rukomet, imali smo i kosarkasku utakmicu sa rezultatom 2:2. Imali.smo i situaciju da Mancester u Budimpesti izgubi utakmicu od tima koji mu nije ni.do kolena. Nikada necemo.znati ko.dozvoljava namestanje. I kada se posumnja retko.to dokazu jer velika je lova u igri. Svi paze da nekoga ne nagaze. Jer taj neko moze da im se osveti.

RN

pre 7 godina

Uvideo da je NBA bolji od fudbala, pa sad kao kritikuje NBA tako sto iznosi netacne podatke. Jedino se slazem da niko nece biti veliki kao Dzordan.

toon

pre 7 godina

gde nije namesteno
eno sinoc djenova palermo 3:1 - 3:4 za 20 minuta
pa i sasa matic vidi da se sve namesta
golovi iz ofsajda nepostojeci penali...a tehnologija postoji ali se ne koristi...

jonjones

pre 7 godina

covek voli koks...pa sta? bas ga boli sta prica covek uziva lupeta muerto, moze da radi sta hoce a mi eto mozemo da komentarisemo. nmu pravu je za sve sto kaze..aj pa tako

Сретен Жујкић, пензионер

pre 7 godina

Ха ха, овај Марадона прича исто као ја ономад на крову када су ми момци дали неко пиво да попијем.

21vekKladza

pre 7 godina

Covek je rekao istinu,a sad sto neki tkz.Bozju ruku stavljaju u prvi plan nebitno je u odnosu na notornu cinjenicu da se sport pogotovo kolektivni pa i pojedinacni sem skijanja od ozbiljnih sportova mislim,igra zbog kladionica,sponzora i planina,planina,ne brda para.Ako neko sledece godine bude znao ko je igrao polufinale EP u fudbalu iz ove godine ja cu ga voditi na veceru,a da ne gleda google. Pa pogledajte sad izmislila UEFA opet neko takmicenje,manje vise slicno prevenstvu Evrope za reprezentacije.I sve se igra zbog cega.Pa do pre dvadeset godina kad neko propusti mec neki lige sampiona ili engleske lige bilo bi kao da je propustio najbolju ribu u sexu.Sad od poplave svega silnih prvenstava,
utakmica,sve je postalo kolotecina nebitna. Nema vise sporta a da nije dopinga i da nije pranje para,kladionica i biznisa.

Neki genijalni golovi nogom......

pre 7 godina

Ali zato nije bilo namesteno kad je nanizao ceo engleski tim i usetao se u gol i kad je lobovao celi tim Zvezde na Marakani u Beogradu i nije morao da se useta u gol.

Adonaj

pre 7 godina

Ovde se svi razumeju u sve sportove i prate ih. Preporucujem vam da pogledate neki video od Ducija Simonovica koji govori o eksplataciji sportista kao robe, a nas ostalih ljudi, gledalaca kao rulju bez mozga koji gledajuci svoje idole zaboravljamo na realne problme coveka i covecanstva. Nazalost i ja sam usko vezan za sport i od njega zivim, ali svakako treba dobro razmisliti sta ovaj veliki znalac govori.

GM

pre 7 godina

Najlosiji video plejer ikada... Niti moze da se premotava normalno, baguje i zastaje sam, a umesto da moze da se kopira link da se podeli negde kad vec ima znak televizije, mora cela stranica... Uzas.