Četvrtak, 28.04.2016.

08:00

Voriorsi +33, Li presudio Hitu, nemoćni Klipersi

Golden Stejt je deklasirao Hjuston 114:81 za 4-1 u pobedama uprkos odsustvu Stefa Karija, a blistao je Tompson sa sedam trojki.

Izvor: SO

Voriorsi +33, Li presudio Hitu, nemoæni Klipersi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

wmd

pre 7 godina

@Fox Zasto bi Klej cuvao Duranta i Lebrona,on pokriva 1i 2 pozicije,i u tome je jedan od najboljih u ligi.A covek je 2. najbolji suter u NBA.

Miloš

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica u Majamiju sinoc, Sarlot se pokazao mnogo boljim timom nego sto su to mnogi mislili nakon prve dve utakmice u seriji. Definitivno niko nije ocekivao da mogu da dobiju 3 za redom protiv dobre ekipe kakva je Majami. Napomenuo bih samo da Dragic nije resavao poslednji napad vec je plan bio da to uradi Vejd koji nije bio u mogucnosti da uputi sut pa je igrom slucaja lopta zavrsila kod Gorana.
Drago mi je da je ova farsa od Hjustona konacno eliminisana. Neko je napomenuo ucinak Hauarda. Decko jednostavno ne dobija loptu u napadu. Gledao sam utakmice i tokom regularne sezone i desavalo se da lepo izgradi poziciju i gleda ka lopti ali mu ne dodaju. Par puta mu se i sviralo 3 sekunde zbog toga sto je cak i Shaq prokomentarisao kao pozitivnu stvar jer pokusava da skrene paznju igracima da je slobodan za pas. Ne kazem da bi resio neki od tih napada ali mora malo da se i optereti unutrasnja igra a ne samo sut spolja.
Portland je uspeo da napravi veoma vazan brejk, nadam se zavrsetku serije u 6. utakmici.

Fox

pre 7 godina

coda
Da ima neuporedivo bolji sut nema, ima bolji ali ne toliko koliko si ti preuvelicao. Ali ti izgleda obozavas Tompsona pa si subjektivan. A tek to za defanzivca... On moze da cuva koga hoces ali da li ga sacuva? I ne cuva on najbolje igrace vec to rade Iguadala i Grin! Ako si gledao i ove i prosle mogao si da vidis da su ova dvojica npr cuvala Lebrona i Durenta, osim sto je ponekad Tompson preuzimao Dutenta a ovaj ga unistavao. Daleko od toga da je los defanzivac, ali reci da je jedan od najboljih je daleko od istine. Moze se upotrebiti izraz - solidan defanzivni igrac i nista vise. A McColum je daleko bolji u igri sa loptom, neuporedivo bolji dribling i tehniku ima kada igra okrenut licem ka kosu.

Erotica

pre 7 godina

Odlican Play off za sada Zanimljive serije odlicna kosarka,jedino Klivlend pocistio Detroit a lako je moglo i to da ode 6 ili sedam tekmi posto sam gledao prve dve tekme kad je klivlend bio domacin,Detroit je u oba meca vodio skoro 3 cetvrtine al se Klivlend nekako izvukao mislim da je Detroit uzeo bar 1 mec da bi ta serija bila jako interesantna,Portland pravo osvezenje koje to ocekivao otislo 70% ekipe mislim da je ovde Oldrige da bi lagano dosli finale zapada al sta sad...

Fox

pre 7 godina

scholes
Durent nije bek vec krilo! Iako vodi loptu i ima tehniku beka.
Isti slucaj i sa Lebronom, iako moze i da prenosi loptu i igra pleja po potrebi.
Naveo sam najbolji bekovski tandem u ligi pored Karija i Tompsona, a ne najbolji tandem lige...
Ako vec pratis, treba da znas koji igrac igrac igra na kojoj poziciji....

David Blat

pre 7 godina

@aleksandar
Ajde reci sta je glupost u tome)!? Majami se muci protiv jednog Sarlota,a dk je Lebron bio tu konstantno prvi i 4finala LAGANO. Pre bih rekao da tebi treba da se zabrani komenatrisanje. Klivlend bez lebroka nije video plejof,Majami je u istom samo jer su ozbiljnija fransiza i Pet Rajli je doktor za sklapanje tima. Mozes da ga mrzis ali budi realan. Pozdrav

cudoviste

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.
(the truth only, 28. april 2016 09:14)

Majami je uzeo titulu bez LeBrona, a on bez njih nije.
I naravno da bi jaka ekipa Majamija uz jos jednog superstara bila u finalu, mislim sta je tvoja poenta... Da sa Volom, Dzordzom, Djurentom, Lenardom ili Grinom ne bi bili u finalu?

JeRemija

pre 7 godina

@Aleksandar
Prozivaš admina a ti nazivaš ludacima ljude koji su realni i objektivni. Šta tačno nije istina u tvrdnji da Majami ne bi prismrdeo tituli bez Lebrona? Sramota je ako ovaj tim Hita ispadne od Šarlota a verovatno hoće.
Razumem LBJ hejtere ali ne treba preterivati...

čoda

pre 7 godina

Kao prvo Klaj Tompson je neuporedivo bolji suter od Mekoluma, kao drugo mnogo je bolji defanzivac( jedan od najboljih u ligi koji umesto Karija cuva najbolje protivnicke igrace na bekovskim pozicijama) a na stranu to sto uvek protivnik igra dinaj odbranu nad njim i on uspe ovoliko poena da im saspe uz fantastican procenat suta.

Aleksandar

pre 7 godina

Kakvi ludaci komentarisu nba na b92 to je neverovatno.Jos im komentari imaju pozitivan rejting.Kaze covek ne bi Majami prismrdeo tituli bez Lebrona.Pa stvarno,da li je potrebno nesto reci za takve gluposti?Mogli bi admini malo da paze kakve komentare objavljuju.

Unknown19G70

pre 7 godina

Ovaj Houston očaj živi. Čak i DET koji je izgubio 4:0, više je pokazao i imao zanimljivije mečeve. Ono je sramota, kakva četiri ubedljiva poraza, grehota zbog jedne Jute. Kori Brujer, kakav smešan igrač. Jedino ko onamo pravo bori je Hauard, koji verovatno ide sledeće godine, paradoks.

riverdale

pre 7 godina

majami nista ozbiljnije ne moze da uradi jer ima neozbiljnog i mnogo,mnogo tankog centra.uopste nemojte da gledate brojke koje ima vajtsajd,on u odbrani ne postoji osim te dve,tri rampe i nekoliko cistih skokova.u napadu takodje ogranicen na zakucavanja posle cistih pozicija koje mu omoguce saigraci.

brat Silvio

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog mog omiljenog igrača Lilarda toliko mi je žao zbog Klipersa jer baš nemaju sreće ajde nekako bi se izguralo bez Blejka ali bez Pola jednostavno ne ide.Linsanity vodi svoj tim prema polufinalu iako sam tamo očekivao Majami,djelovali su dobro pred play off ,složili su dobar tim jeste hendikep neigranje Boša ali opet ne može biti baš toliki razlog 3 poraza.GSW djeluje sjajno nekako mi se čini da Bullsi ne bi bili toliko dobri i sigurni bez MJ-a ali opet to je samo moje mišljenje a o Houstonu ne treba trošiti riječi,ludaci i tjt.

elmer

pre 7 godina

Ako je neko cekao kraforda plus i gledao ono izivljavanje ucestvujem u njegovoj boli.

Bravo za Sarlot bili su prezaljeni ali moze se videti dobar trener koliko znaci.

the truth only

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.

Fox

pre 7 godina

Branko
I te kako mogu da ih namuce, cak sta vise i izbace bez Karija na parketu. Ove godine su ih razbili u jednom mecu a u drugom igrali egal mec. Tako da ne trci pred rudu. Lilard - McColum po mom misljenju mozda i najbolji bekovski tandem u smislu kako nose ekipu i sta su do sada uradili. Ko je mogao da zamisli da ce Portland stici do polufinala zapada, igraju sjajno. Jeste da im se otvorilo povredama Pola I Grifina ali trebalo je dobiti prethodna dva meca i kad su oni igrali... Mnogi ce reci da nemam pojma i da su Kari i Tompson najbolji bekovski par, sto ne demantujem ali oni imaju strasne igrace pored sebe, ceo tim. Dok Portland osim ove dvojice ima jos Aminu-a koji je jako koristan ali prosecan ograc za koga niko nije ni cuo do ove godine i Hendersona koji nekad ludi sa loptom i vise stete napravi ali je dobar igrac. A naglasio bih jos i Plamlija koji je sve bolji i to bi bilo to :) I McColum mi je kompletniji i bolji igrac od Tompsona koji je samo suter ( i to sjajan bez sumnje), ali CJ ima i tehniku i prodor i dribling i osecaj za igru i asistenciju kakav ovaj nema. Klej trci oko blokova i ispaljuje cim dobije loptu, i to radi sjajno bez sumnje.
Majami je dozvolio da posle 2-0 izgubi tri za redom. Medjutim, Sarlot je tvrd orah, mocna ekipa bez superstara osim mozda Kembe koji je vodja tima. Oni su ipak popunjeni na svim pozicijama odlicnim igracima, sjajan tim imaju, i dosta mladih igraca. Lin ove godine preporodjen, a tek Marvin Wiliams. Ali naglasio bih mozda jednu i te kako vaznu cinjenicu, da im je neko drugi vlasnik tesko da bi ovako igrali. Dzordan im daje tu energiju i motivaciju svojim govorima i iskustvom i izvlaci najbolje iz njih. Jos jednom cu reci, ko bi rekao tokom sezone da ce polufinala konferencije igrati Portland i Sarlot... Naravno da nije sve reseno, ali tri pobede za redom Sarlota posle prva dva ubedljiva poraza niko nije ocekivao.
I na kraju, Hjuston je najveca blamaza ove godine u NBA!

oskar

pre 7 godina

hjuston ekipa zabave i šale...opšte narodno rasulo...faca njihovog trenera je neprocenjiva :)
covek je 3 cetvrtine u potpunom šoku :) zabezeknut...niko ga iz petorke apsolutno ne konstatuje :)

Big Ron

pre 7 godina

Golden State prejak !!!
U finalu Zapada se vraca Curry, a to ce da bude jos veci adrenalinski boost za ekipu. Timska hemija je neverovatna, svi su jedna velika porodica i tesko da bilo ko moze da zaustavi ovakav Golden State. Realno su ubedljivo najbolji tim lige...

Fiki

pre 7 godina

Znaci Howard sa takvim preidpozicijama covek ne ume da igra centra i ne ume!!Igra ledjima katastrofalna,penali kriminalni,ostalo da i ne pominjem!!Igrac sa takvim kalibrom bi trebao prosecno ubacivati 25 poena/10 skokova ali dzabe sve to kad je covek panj!!

Branko

pre 7 godina

Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.

JPR23

pre 7 godina

Istok je preslab u odnosu na zapad,mnogo velika razlika.Jedva cekam nec GSw vs OKC
(Boyka, 28. april 2016 08:05)
To ces malo da pricekas, verovatno next year.. OKC protiv SAS tesko da ima sanse da prodje.. ( moze, ali licno ne verujem da mogu da dobiju seriju ).
Portland bi trebao ovo da zavrsi, i protiv GSW ce biti interesantnije nego propali Hjuston..
Na istoku, Sarlot do finala !! Hehe.. ;)

samo kazem

pre 7 godina

GSW i Portland ocekivano,ipak bez dva najbolja igraca tesko,dobijaji i 6-u lagano. Majami izgubi,au,mada moje misljenje da dobijaju u Sarlotu i dobijaju seriju.

veljko

pre 7 godina

Plamli je procvetao. napokon pokazuje da nije slucajno igrao na svetskom prvenstvu.

sto neko rece za Hauarda, tesko drvo. samo uzima veliki novac, za koji bi mogli da uzmu pismenog centra i igraca ili dva, pride.

u finalu sigurno nece igrati OKC, kako ovde poneko prizeljkuje. SA ce ih razvaliti, isto kao i GSW Lilarda i drugare. to finale ce biti najjaci duel u poslednjih 10, ako ne i vise godina. igraju rekorder lige i tim koji je bio blizu rekorda, i jedan je od retkih koji je GSW pobedio i namucio. Ako Kari ne zaigra, SA postaje i 1. favorit. CLE, protiv takvih timova, nema sta da trazi.

Fiki

pre 7 godina

Znaci Howard sa takvim preidpozicijama covek ne ume da igra centra i ne ume!!Igra ledjima katastrofalna,penali kriminalni,ostalo da i ne pominjem!!Igrac sa takvim kalibrom bi trebao prosecno ubacivati 25 poena/10 skokova ali dzabe sve to kad je covek panj!!

oskar

pre 7 godina

hjuston ekipa zabave i šale...opšte narodno rasulo...faca njihovog trenera je neprocenjiva :)
covek je 3 cetvrtine u potpunom šoku :) zabezeknut...niko ga iz petorke apsolutno ne konstatuje :)

JPR23

pre 7 godina

Istok je preslab u odnosu na zapad,mnogo velika razlika.Jedva cekam nec GSw vs OKC
(Boyka, 28. april 2016 08:05)
To ces malo da pricekas, verovatno next year.. OKC protiv SAS tesko da ima sanse da prodje.. ( moze, ali licno ne verujem da mogu da dobiju seriju ).
Portland bi trebao ovo da zavrsi, i protiv GSW ce biti interesantnije nego propali Hjuston..
Na istoku, Sarlot do finala !! Hehe.. ;)

Big Ron

pre 7 godina

Golden State prejak !!!
U finalu Zapada se vraca Curry, a to ce da bude jos veci adrenalinski boost za ekipu. Timska hemija je neverovatna, svi su jedna velika porodica i tesko da bilo ko moze da zaustavi ovakav Golden State. Realno su ubedljivo najbolji tim lige...

Fox

pre 7 godina

Branko
I te kako mogu da ih namuce, cak sta vise i izbace bez Karija na parketu. Ove godine su ih razbili u jednom mecu a u drugom igrali egal mec. Tako da ne trci pred rudu. Lilard - McColum po mom misljenju mozda i najbolji bekovski tandem u smislu kako nose ekipu i sta su do sada uradili. Ko je mogao da zamisli da ce Portland stici do polufinala zapada, igraju sjajno. Jeste da im se otvorilo povredama Pola I Grifina ali trebalo je dobiti prethodna dva meca i kad su oni igrali... Mnogi ce reci da nemam pojma i da su Kari i Tompson najbolji bekovski par, sto ne demantujem ali oni imaju strasne igrace pored sebe, ceo tim. Dok Portland osim ove dvojice ima jos Aminu-a koji je jako koristan ali prosecan ograc za koga niko nije ni cuo do ove godine i Hendersona koji nekad ludi sa loptom i vise stete napravi ali je dobar igrac. A naglasio bih jos i Plamlija koji je sve bolji i to bi bilo to :) I McColum mi je kompletniji i bolji igrac od Tompsona koji je samo suter ( i to sjajan bez sumnje), ali CJ ima i tehniku i prodor i dribling i osecaj za igru i asistenciju kakav ovaj nema. Klej trci oko blokova i ispaljuje cim dobije loptu, i to radi sjajno bez sumnje.
Majami je dozvolio da posle 2-0 izgubi tri za redom. Medjutim, Sarlot je tvrd orah, mocna ekipa bez superstara osim mozda Kembe koji je vodja tima. Oni su ipak popunjeni na svim pozicijama odlicnim igracima, sjajan tim imaju, i dosta mladih igraca. Lin ove godine preporodjen, a tek Marvin Wiliams. Ali naglasio bih mozda jednu i te kako vaznu cinjenicu, da im je neko drugi vlasnik tesko da bi ovako igrali. Dzordan im daje tu energiju i motivaciju svojim govorima i iskustvom i izvlaci najbolje iz njih. Jos jednom cu reci, ko bi rekao tokom sezone da ce polufinala konferencije igrati Portland i Sarlot... Naravno da nije sve reseno, ali tri pobede za redom Sarlota posle prva dva ubedljiva poraza niko nije ocekivao.
I na kraju, Hjuston je najveca blamaza ove godine u NBA!

brat Silvio

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog mog omiljenog igrača Lilarda toliko mi je žao zbog Klipersa jer baš nemaju sreće ajde nekako bi se izguralo bez Blejka ali bez Pola jednostavno ne ide.Linsanity vodi svoj tim prema polufinalu iako sam tamo očekivao Majami,djelovali su dobro pred play off ,složili su dobar tim jeste hendikep neigranje Boša ali opet ne može biti baš toliki razlog 3 poraza.GSW djeluje sjajno nekako mi se čini da Bullsi ne bi bili toliko dobri i sigurni bez MJ-a ali opet to je samo moje mišljenje a o Houstonu ne treba trošiti riječi,ludaci i tjt.

the truth only

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.

riverdale

pre 7 godina

majami nista ozbiljnije ne moze da uradi jer ima neozbiljnog i mnogo,mnogo tankog centra.uopste nemojte da gledate brojke koje ima vajtsajd,on u odbrani ne postoji osim te dve,tri rampe i nekoliko cistih skokova.u napadu takodje ogranicen na zakucavanja posle cistih pozicija koje mu omoguce saigraci.

samo kazem

pre 7 godina

GSW i Portland ocekivano,ipak bez dva najbolja igraca tesko,dobijaji i 6-u lagano. Majami izgubi,au,mada moje misljenje da dobijaju u Sarlotu i dobijaju seriju.

veljko

pre 7 godina

Plamli je procvetao. napokon pokazuje da nije slucajno igrao na svetskom prvenstvu.

sto neko rece za Hauarda, tesko drvo. samo uzima veliki novac, za koji bi mogli da uzmu pismenog centra i igraca ili dva, pride.

u finalu sigurno nece igrati OKC, kako ovde poneko prizeljkuje. SA ce ih razvaliti, isto kao i GSW Lilarda i drugare. to finale ce biti najjaci duel u poslednjih 10, ako ne i vise godina. igraju rekorder lige i tim koji je bio blizu rekorda, i jedan je od retkih koji je GSW pobedio i namucio. Ako Kari ne zaigra, SA postaje i 1. favorit. CLE, protiv takvih timova, nema sta da trazi.

čoda

pre 7 godina

Kao prvo Klaj Tompson je neuporedivo bolji suter od Mekoluma, kao drugo mnogo je bolji defanzivac( jedan od najboljih u ligi koji umesto Karija cuva najbolje protivnicke igrace na bekovskim pozicijama) a na stranu to sto uvek protivnik igra dinaj odbranu nad njim i on uspe ovoliko poena da im saspe uz fantastican procenat suta.

Branko

pre 7 godina

Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.

David Blat

pre 7 godina

@aleksandar
Ajde reci sta je glupost u tome)!? Majami se muci protiv jednog Sarlota,a dk je Lebron bio tu konstantno prvi i 4finala LAGANO. Pre bih rekao da tebi treba da se zabrani komenatrisanje. Klivlend bez lebroka nije video plejof,Majami je u istom samo jer su ozbiljnija fransiza i Pet Rajli je doktor za sklapanje tima. Mozes da ga mrzis ali budi realan. Pozdrav

elmer

pre 7 godina

Ako je neko cekao kraforda plus i gledao ono izivljavanje ucestvujem u njegovoj boli.

Bravo za Sarlot bili su prezaljeni ali moze se videti dobar trener koliko znaci.

JeRemija

pre 7 godina

@Aleksandar
Prozivaš admina a ti nazivaš ludacima ljude koji su realni i objektivni. Šta tačno nije istina u tvrdnji da Majami ne bi prismrdeo tituli bez Lebrona? Sramota je ako ovaj tim Hita ispadne od Šarlota a verovatno hoće.
Razumem LBJ hejtere ali ne treba preterivati...

Unknown19G70

pre 7 godina

Ovaj Houston očaj živi. Čak i DET koji je izgubio 4:0, više je pokazao i imao zanimljivije mečeve. Ono je sramota, kakva četiri ubedljiva poraza, grehota zbog jedne Jute. Kori Brujer, kakav smešan igrač. Jedino ko onamo pravo bori je Hauard, koji verovatno ide sledeće godine, paradoks.

Fox

pre 7 godina

scholes
Durent nije bek vec krilo! Iako vodi loptu i ima tehniku beka.
Isti slucaj i sa Lebronom, iako moze i da prenosi loptu i igra pleja po potrebi.
Naveo sam najbolji bekovski tandem u ligi pored Karija i Tompsona, a ne najbolji tandem lige...
Ako vec pratis, treba da znas koji igrac igrac igra na kojoj poziciji....

cudoviste

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.
(the truth only, 28. april 2016 09:14)

Majami je uzeo titulu bez LeBrona, a on bez njih nije.
I naravno da bi jaka ekipa Majamija uz jos jednog superstara bila u finalu, mislim sta je tvoja poenta... Da sa Volom, Dzordzom, Djurentom, Lenardom ili Grinom ne bi bili u finalu?

Fox

pre 7 godina

coda
Da ima neuporedivo bolji sut nema, ima bolji ali ne toliko koliko si ti preuvelicao. Ali ti izgleda obozavas Tompsona pa si subjektivan. A tek to za defanzivca... On moze da cuva koga hoces ali da li ga sacuva? I ne cuva on najbolje igrace vec to rade Iguadala i Grin! Ako si gledao i ove i prosle mogao si da vidis da su ova dvojica npr cuvala Lebrona i Durenta, osim sto je ponekad Tompson preuzimao Dutenta a ovaj ga unistavao. Daleko od toga da je los defanzivac, ali reci da je jedan od najboljih je daleko od istine. Moze se upotrebiti izraz - solidan defanzivni igrac i nista vise. A McColum je daleko bolji u igri sa loptom, neuporedivo bolji dribling i tehniku ima kada igra okrenut licem ka kosu.

Erotica

pre 7 godina

Odlican Play off za sada Zanimljive serije odlicna kosarka,jedino Klivlend pocistio Detroit a lako je moglo i to da ode 6 ili sedam tekmi posto sam gledao prve dve tekme kad je klivlend bio domacin,Detroit je u oba meca vodio skoro 3 cetvrtine al se Klivlend nekako izvukao mislim da je Detroit uzeo bar 1 mec da bi ta serija bila jako interesantna,Portland pravo osvezenje koje to ocekivao otislo 70% ekipe mislim da je ovde Oldrige da bi lagano dosli finale zapada al sta sad...

Miloš

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica u Majamiju sinoc, Sarlot se pokazao mnogo boljim timom nego sto su to mnogi mislili nakon prve dve utakmice u seriji. Definitivno niko nije ocekivao da mogu da dobiju 3 za redom protiv dobre ekipe kakva je Majami. Napomenuo bih samo da Dragic nije resavao poslednji napad vec je plan bio da to uradi Vejd koji nije bio u mogucnosti da uputi sut pa je igrom slucaja lopta zavrsila kod Gorana.
Drago mi je da je ova farsa od Hjustona konacno eliminisana. Neko je napomenuo ucinak Hauarda. Decko jednostavno ne dobija loptu u napadu. Gledao sam utakmice i tokom regularne sezone i desavalo se da lepo izgradi poziciju i gleda ka lopti ali mu ne dodaju. Par puta mu se i sviralo 3 sekunde zbog toga sto je cak i Shaq prokomentarisao kao pozitivnu stvar jer pokusava da skrene paznju igracima da je slobodan za pas. Ne kazem da bi resio neki od tih napada ali mora malo da se i optereti unutrasnja igra a ne samo sut spolja.
Portland je uspeo da napravi veoma vazan brejk, nadam se zavrsetku serije u 6. utakmici.

Aleksandar

pre 7 godina

Kakvi ludaci komentarisu nba na b92 to je neverovatno.Jos im komentari imaju pozitivan rejting.Kaze covek ne bi Majami prismrdeo tituli bez Lebrona.Pa stvarno,da li je potrebno nesto reci za takve gluposti?Mogli bi admini malo da paze kakve komentare objavljuju.

wmd

pre 7 godina

@Fox Zasto bi Klej cuvao Duranta i Lebrona,on pokriva 1i 2 pozicije,i u tome je jedan od najboljih u ligi.A covek je 2. najbolji suter u NBA.

the truth only

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.

Aleksandar

pre 7 godina

Kakvi ludaci komentarisu nba na b92 to je neverovatno.Jos im komentari imaju pozitivan rejting.Kaze covek ne bi Majami prismrdeo tituli bez Lebrona.Pa stvarno,da li je potrebno nesto reci za takve gluposti?Mogli bi admini malo da paze kakve komentare objavljuju.

Branko

pre 7 godina

Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.Ju ju ju kakav strasan tim imaju ovi warriorsi...!! OK, znam da su oborili rekord i sve, ali tek sad vidim koliko su kompletni kad i Livingston i Rush na koje nisam ni obracao paznju mogu ovako da odigraju. Ne verujem ni da Portland moze ozbiljno da ih ugrozi, eventualno 2 pobede... A do finala konferencije ce se i Curry oporaviti.

Big Ron

pre 7 godina

Golden State prejak !!!
U finalu Zapada se vraca Curry, a to ce da bude jos veci adrenalinski boost za ekipu. Timska hemija je neverovatna, svi su jedna velika porodica i tesko da bilo ko moze da zaustavi ovakav Golden State. Realno su ubedljivo najbolji tim lige...

veljko

pre 7 godina

Plamli je procvetao. napokon pokazuje da nije slucajno igrao na svetskom prvenstvu.

sto neko rece za Hauarda, tesko drvo. samo uzima veliki novac, za koji bi mogli da uzmu pismenog centra i igraca ili dva, pride.

u finalu sigurno nece igrati OKC, kako ovde poneko prizeljkuje. SA ce ih razvaliti, isto kao i GSW Lilarda i drugare. to finale ce biti najjaci duel u poslednjih 10, ako ne i vise godina. igraju rekorder lige i tim koji je bio blizu rekorda, i jedan je od retkih koji je GSW pobedio i namucio. Ako Kari ne zaigra, SA postaje i 1. favorit. CLE, protiv takvih timova, nema sta da trazi.

Fox

pre 7 godina

Branko
I te kako mogu da ih namuce, cak sta vise i izbace bez Karija na parketu. Ove godine su ih razbili u jednom mecu a u drugom igrali egal mec. Tako da ne trci pred rudu. Lilard - McColum po mom misljenju mozda i najbolji bekovski tandem u smislu kako nose ekipu i sta su do sada uradili. Ko je mogao da zamisli da ce Portland stici do polufinala zapada, igraju sjajno. Jeste da im se otvorilo povredama Pola I Grifina ali trebalo je dobiti prethodna dva meca i kad su oni igrali... Mnogi ce reci da nemam pojma i da su Kari i Tompson najbolji bekovski par, sto ne demantujem ali oni imaju strasne igrace pored sebe, ceo tim. Dok Portland osim ove dvojice ima jos Aminu-a koji je jako koristan ali prosecan ograc za koga niko nije ni cuo do ove godine i Hendersona koji nekad ludi sa loptom i vise stete napravi ali je dobar igrac. A naglasio bih jos i Plamlija koji je sve bolji i to bi bilo to :) I McColum mi je kompletniji i bolji igrac od Tompsona koji je samo suter ( i to sjajan bez sumnje), ali CJ ima i tehniku i prodor i dribling i osecaj za igru i asistenciju kakav ovaj nema. Klej trci oko blokova i ispaljuje cim dobije loptu, i to radi sjajno bez sumnje.
Majami je dozvolio da posle 2-0 izgubi tri za redom. Medjutim, Sarlot je tvrd orah, mocna ekipa bez superstara osim mozda Kembe koji je vodja tima. Oni su ipak popunjeni na svim pozicijama odlicnim igracima, sjajan tim imaju, i dosta mladih igraca. Lin ove godine preporodjen, a tek Marvin Wiliams. Ali naglasio bih mozda jednu i te kako vaznu cinjenicu, da im je neko drugi vlasnik tesko da bi ovako igrali. Dzordan im daje tu energiju i motivaciju svojim govorima i iskustvom i izvlaci najbolje iz njih. Jos jednom cu reci, ko bi rekao tokom sezone da ce polufinala konferencije igrati Portland i Sarlot... Naravno da nije sve reseno, ali tri pobede za redom Sarlota posle prva dva ubedljiva poraza niko nije ocekivao.
I na kraju, Hjuston je najveca blamaza ove godine u NBA!

cudoviste

pre 7 godina

Navijaci Majamija se loze, da im nije bilo Jamesa ne bi prismrdjeli tituli. Isti ovaj Majami sa njim bio bio u Finalu sigurno. GS i bez Karija mocan.
(the truth only, 28. april 2016 09:14)

Majami je uzeo titulu bez LeBrona, a on bez njih nije.
I naravno da bi jaka ekipa Majamija uz jos jednog superstara bila u finalu, mislim sta je tvoja poenta... Da sa Volom, Dzordzom, Djurentom, Lenardom ili Grinom ne bi bili u finalu?

riverdale

pre 7 godina

majami nista ozbiljnije ne moze da uradi jer ima neozbiljnog i mnogo,mnogo tankog centra.uopste nemojte da gledate brojke koje ima vajtsajd,on u odbrani ne postoji osim te dve,tri rampe i nekoliko cistih skokova.u napadu takodje ogranicen na zakucavanja posle cistih pozicija koje mu omoguce saigraci.

JPR23

pre 7 godina

Istok je preslab u odnosu na zapad,mnogo velika razlika.Jedva cekam nec GSw vs OKC
(Boyka, 28. april 2016 08:05)
To ces malo da pricekas, verovatno next year.. OKC protiv SAS tesko da ima sanse da prodje.. ( moze, ali licno ne verujem da mogu da dobiju seriju ).
Portland bi trebao ovo da zavrsi, i protiv GSW ce biti interesantnije nego propali Hjuston..
Na istoku, Sarlot do finala !! Hehe.. ;)

Fiki

pre 7 godina

Znaci Howard sa takvim preidpozicijama covek ne ume da igra centra i ne ume!!Igra ledjima katastrofalna,penali kriminalni,ostalo da i ne pominjem!!Igrac sa takvim kalibrom bi trebao prosecno ubacivati 25 poena/10 skokova ali dzabe sve to kad je covek panj!!

JeRemija

pre 7 godina

@Aleksandar
Prozivaš admina a ti nazivaš ludacima ljude koji su realni i objektivni. Šta tačno nije istina u tvrdnji da Majami ne bi prismrdeo tituli bez Lebrona? Sramota je ako ovaj tim Hita ispadne od Šarlota a verovatno hoće.
Razumem LBJ hejtere ali ne treba preterivati...

Fox

pre 7 godina

coda
Da ima neuporedivo bolji sut nema, ima bolji ali ne toliko koliko si ti preuvelicao. Ali ti izgleda obozavas Tompsona pa si subjektivan. A tek to za defanzivca... On moze da cuva koga hoces ali da li ga sacuva? I ne cuva on najbolje igrace vec to rade Iguadala i Grin! Ako si gledao i ove i prosle mogao si da vidis da su ova dvojica npr cuvala Lebrona i Durenta, osim sto je ponekad Tompson preuzimao Dutenta a ovaj ga unistavao. Daleko od toga da je los defanzivac, ali reci da je jedan od najboljih je daleko od istine. Moze se upotrebiti izraz - solidan defanzivni igrac i nista vise. A McColum je daleko bolji u igri sa loptom, neuporedivo bolji dribling i tehniku ima kada igra okrenut licem ka kosu.

brat Silvio

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog mog omiljenog igrača Lilarda toliko mi je žao zbog Klipersa jer baš nemaju sreće ajde nekako bi se izguralo bez Blejka ali bez Pola jednostavno ne ide.Linsanity vodi svoj tim prema polufinalu iako sam tamo očekivao Majami,djelovali su dobro pred play off ,složili su dobar tim jeste hendikep neigranje Boša ali opet ne može biti baš toliki razlog 3 poraza.GSW djeluje sjajno nekako mi se čini da Bullsi ne bi bili toliko dobri i sigurni bez MJ-a ali opet to je samo moje mišljenje a o Houstonu ne treba trošiti riječi,ludaci i tjt.

samo kazem

pre 7 godina

GSW i Portland ocekivano,ipak bez dva najbolja igraca tesko,dobijaji i 6-u lagano. Majami izgubi,au,mada moje misljenje da dobijaju u Sarlotu i dobijaju seriju.

David Blat

pre 7 godina

@aleksandar
Ajde reci sta je glupost u tome)!? Majami se muci protiv jednog Sarlota,a dk je Lebron bio tu konstantno prvi i 4finala LAGANO. Pre bih rekao da tebi treba da se zabrani komenatrisanje. Klivlend bez lebroka nije video plejof,Majami je u istom samo jer su ozbiljnija fransiza i Pet Rajli je doktor za sklapanje tima. Mozes da ga mrzis ali budi realan. Pozdrav

Unknown19G70

pre 7 godina

Ovaj Houston očaj živi. Čak i DET koji je izgubio 4:0, više je pokazao i imao zanimljivije mečeve. Ono je sramota, kakva četiri ubedljiva poraza, grehota zbog jedne Jute. Kori Brujer, kakav smešan igrač. Jedino ko onamo pravo bori je Hauard, koji verovatno ide sledeće godine, paradoks.

Erotica

pre 7 godina

Odlican Play off za sada Zanimljive serije odlicna kosarka,jedino Klivlend pocistio Detroit a lako je moglo i to da ode 6 ili sedam tekmi posto sam gledao prve dve tekme kad je klivlend bio domacin,Detroit je u oba meca vodio skoro 3 cetvrtine al se Klivlend nekako izvukao mislim da je Detroit uzeo bar 1 mec da bi ta serija bila jako interesantna,Portland pravo osvezenje koje to ocekivao otislo 70% ekipe mislim da je ovde Oldrige da bi lagano dosli finale zapada al sta sad...

čoda

pre 7 godina

Kao prvo Klaj Tompson je neuporedivo bolji suter od Mekoluma, kao drugo mnogo je bolji defanzivac( jedan od najboljih u ligi koji umesto Karija cuva najbolje protivnicke igrace na bekovskim pozicijama) a na stranu to sto uvek protivnik igra dinaj odbranu nad njim i on uspe ovoliko poena da im saspe uz fantastican procenat suta.

oskar

pre 7 godina

hjuston ekipa zabave i šale...opšte narodno rasulo...faca njihovog trenera je neprocenjiva :)
covek je 3 cetvrtine u potpunom šoku :) zabezeknut...niko ga iz petorke apsolutno ne konstatuje :)

Fox

pre 7 godina

scholes
Durent nije bek vec krilo! Iako vodi loptu i ima tehniku beka.
Isti slucaj i sa Lebronom, iako moze i da prenosi loptu i igra pleja po potrebi.
Naveo sam najbolji bekovski tandem u ligi pored Karija i Tompsona, a ne najbolji tandem lige...
Ako vec pratis, treba da znas koji igrac igrac igra na kojoj poziciji....

Miloš

pre 7 godina

Zanimljiva utakmica u Majamiju sinoc, Sarlot se pokazao mnogo boljim timom nego sto su to mnogi mislili nakon prve dve utakmice u seriji. Definitivno niko nije ocekivao da mogu da dobiju 3 za redom protiv dobre ekipe kakva je Majami. Napomenuo bih samo da Dragic nije resavao poslednji napad vec je plan bio da to uradi Vejd koji nije bio u mogucnosti da uputi sut pa je igrom slucaja lopta zavrsila kod Gorana.
Drago mi je da je ova farsa od Hjustona konacno eliminisana. Neko je napomenuo ucinak Hauarda. Decko jednostavno ne dobija loptu u napadu. Gledao sam utakmice i tokom regularne sezone i desavalo se da lepo izgradi poziciju i gleda ka lopti ali mu ne dodaju. Par puta mu se i sviralo 3 sekunde zbog toga sto je cak i Shaq prokomentarisao kao pozitivnu stvar jer pokusava da skrene paznju igracima da je slobodan za pas. Ne kazem da bi resio neki od tih napada ali mora malo da se i optereti unutrasnja igra a ne samo sut spolja.
Portland je uspeo da napravi veoma vazan brejk, nadam se zavrsetku serije u 6. utakmici.

wmd

pre 7 godina

@Fox Zasto bi Klej cuvao Duranta i Lebrona,on pokriva 1i 2 pozicije,i u tome je jedan od najboljih u ligi.A covek je 2. najbolji suter u NBA.

elmer

pre 7 godina

Ako je neko cekao kraforda plus i gledao ono izivljavanje ucestvujem u njegovoj boli.

Bravo za Sarlot bili su prezaljeni ali moze se videti dobar trener koliko znaci.