Subota, 06.06.2015.

20:00

Barsa peti put prvak Evrope!

Fudbaleri Barselone osvojili su titulu prvaka Evrope pobedom nad Juventusom 3:1 (1:0) u finalu Lige šampiona u Berlinu!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Barsa peti put prvak Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

335 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 8 godina

Da nije bilo bufona bilo bi 7:1?? a da nije dosao suarez u barsi?? a da nije ovo,a da nije ono,znaci golman nije sastavni deo ekipe,prvo nisu sve sanse bile velike prilike,suarez je iz nicega sutirao kvalitetno,a ko pise ovo da je barsa ubacila u petu brzinu kod primljenog gola haha,pa juventus je napadao svo vreme na 1:1,barsa je dala gol iz kontre.

Soap

pre 8 godina

Pobedili prvake Engleske, Francuske, Nemacke i Italije za LS, a potrefilo se da su titulu u Spaniji osvojili pobedom nad proslogodisnjim prvakom Spanije, ja milism da ne moze bolje. A sto se tice sudjenja, meni izgledalo kao da je Barsa malo vise ostecena. Vidal lagano 2 zuta, Suarez dobija zuti a nije ni pipnuo Bonucija, ruka Lihstajnera. Al dobro ovi sto mrze Barselonu kad nemaju sta da kazu odma sudije spominju, idite placite.

kokili

pre 8 godina

Nisam navijač Barselone,čak šta više draži mi je Real,ali mogu samo da citiram gospodina Andjusa:"Sa Barselonom se ne može ništa meriti".Kapa dole Staroj Dami bez obzira na poraz.

BlaBla

pre 8 godina

Zasluzeno najteze protivnike su imali, Juventus vrhunska ekipa prijatno su me iznenadili, zao mi je Pirla i Buffona, ali to je fudbal. Messi peta lopta doktore!

Milos

pre 8 godina

Alves, Neimar i Suares najveći padavičari i foliranti u fudbalu. Juve oštećen za penal.
(Miško Petrović, 06. jun 2015 23:00). Ima jedan veci od njih ali je prestao da bude bitan,verovatno je na Mikonosu sa drugarima i place u njihovom zagrljaju.Znas na koga mislim?Bas taj!

123

pre 8 godina

Kakve priče najbolji svih vremena i stalno tako ove današnje generacije i mediji i tehnologija,pa zamislite danas da igra tim kao što je bila Zvezda šta bi se pričalo i govorilo.

koketinjo

pre 8 godina

TRIPLETA !!!!! :)))) SAMPIONI !!! Legendarna blaugrana !! Hejtajte ,placite,mrzite ,zavidite,ljubomorisite ..:)))) BARCA je najbolja!!!!!! MEEEEEEESSIII,MEEEEEESIIII ,MEEEEEESIIII...:))

navijač

pre 8 godina

Samo mi je žao što Mesi nije postigao gol ali ok, povuko je ekipu posle izjednačenja, to je Mesi. BARSA JE ŠAMPION, NAJBOLJI KLUB NA SVETU!

Nikola

pre 8 godina

To je praksa da dok protivnicka ekipa protestvuje jer je ostecana za penal barsa u isto vreme daje gol koji prelomi utakmicu i to u trenucima kad ne mogu da se sastave.

metall

pre 8 godina

Sta ti je kompleks malih naroda - niko iz barsine legije stranaca se nije tokom slavlja pojavio sa zastavom drzave iz koje dolazi, samo Rakitic. Tek kasnije pojavila se i jedna brazilska zastava. Opusti se, bre, Rakiticu. PS Bilo je ovo jedno od boljih finala u poslednjih desetak godina, a mec je mogao imati i drugaciji tok da je pri rezultatu 1-1 sviran penal za Juve. Generalno, Barsa bolja za jedan gol, Juventus dostojan rival, i to je to.

boki

pre 8 godina

Citajuci komentare dosao sam do zakljucka da mi Srbi mrzimo ekipe koje su dominantne..Barsa u fudbalu..Real u kosarci..Celzi u Premijer ligi...Lebrona u NBA...a krivo nam sto neki nevole naseg Noleta...pa mozda i ostali gledaju to tako kao i mi :)))

Ivann21

pre 8 godina

Kakva kradja!!! Cist penal nad Pogbom i onda naravno UEFalona daje gol. Odvaratni su. Svaka LS osvojena na krajnje sumnjivi odvratan nacin.

veliki strumf

pre 8 godina

E, kad Barsa promasi 100 sansi. Ona kontra 5 na 3 i sebicni Suarez, pa sjajna akcija i promasaj Mesija i jos puno, puno akcija. Juce daje gol gotovo ni iz cega.

Milos

pre 8 godina

Navijac sam Juventusa, ali dobiti samo 2 od 8 finala lige sampiona nije odlika velike ekipe. Nazalost, Juventusu tradicionalno fali nesto u najvaznijim mecevima. Cestitke Barseloni na tituli.

andrijano

pre 8 godina

sudija katastrofa....po nalogu....jaca je barsa realno sa timom od milijardu evra ali bas zbog toga mi je muka sto sudija ne zme da sudi kad treba i kako treba

Sale

pre 8 godina

Da li ste videli koliko prljavo igra Barcelona?
1. Vodi 1:0 i njeni igraci nece da dodaju loptu Juventusu da izvede korner iako su blizi lopti.
2. Oborili Pogbu u 16ercu i onaj igrac Barcelone koji ga je oborio lezi preko njega da Pogba ne bi ogao da ustane.
3. Neymara ima kontakt sa loptom i sakom i on glumi da nije igrao rukom.
4. Dodaj sam, ja se umorih od nabrajanja :)

gfdsgd

pre 8 godina

U Italiji godinama ubedljivo melje sve redom a u Evropi ga nema nigde,to sve govori o "snazi" italijanskog prvenstva.Jedva je prosao i preko Dortmunda,koji je u Bundesligi sredina tabele.

Voip

pre 8 godina

E pa vidite ja iako nisam navijac niti jedne od ove dve ekipe ne razumem kako neko moze navijati za zabare. I to za najlopovskiji klub u toj zemlji. Celu utakmicu tuku po nogama a sudija ne daje zute kartone. Barsa makar igra fudbal i to totalno ofanzivni na gol vise i to su doveli skoro do savrsenstva, lepota za oko, to je fudbal a ne taktika i igra da ne primimo gol pa ko to moze gledati. Pobedio je fudbal veceras pa vi penite do sutra, bravo za Barsu.

Petar JR

pre 8 godina

Ajmo realno :
- penal za Barsu u prvom je trebao da sudi
- penal nad Pogbom niti je u 16 niti je faul
-penal nad Pogbom u drugom trebao da sudi
- opravdano ponisten gol Nejmara jer ga je lopta posle udarca glavom pogodila u ruku (pri tom mi je najodvratnije što on pokazuje da je kao udario ramenom)

Milan

pre 8 godina

Barsa zasluzeno!Da Juvetu nije bilo Bufona gore bi prosli...Juve se borio koliko je mogao al ipak...Na kraju Barsa u 96 iz kontre zaokruzuje...I samo da kazem hajteri placite!Samo mogu da zamislim kako je ovom Galijeniju!

nadrealni realista

pre 8 godina

UEFALONA!!!!! Koliko je odvratan taj tim.......Prvo ovaj sudija sto nije svirao penal, pa onda ovaj odvratni nejmar sto folira da nije igrao rukom....Šta reći, koju posluku porati?

Ivan

pre 8 godina

"Ušati" se vraća KUĆI i možete samo da ih mrzite i zavidite im! Igrali su najbolje ove sezone, imali su eksplozivni furiozni trio MSN Mesii-Neymar-Suarez koji su postigli zajedno 122 fola ove sezone zaključno sa finalom LŠ i nema se šta prigovoriti, džaba se palite, Barsa je jednostavno najbolji tim Evrope, nebitne su sudijske greške, bilo ih je na obe strane, ali Barsa je imala više od igre i zasluženo !Ušatog" vratila tamo gde mu je MESTO - na Nou Camp! VISKA BARSA!! BRAVOOOOO!

Vitez Koja

pre 8 godina

Ljudi, hajde malo objektivnosti. Sad je Barselona odvratna, a kada igra finale sa Realom, onda je dizemo u nebesa. Zasluzen trijumf Barselone. Zal za Bufonom i Pirlom ostaje. Cenim i jedan i drugi tim i ovde mi je najvise bilo zao veceras zato sto jedna ekipa mora da pobedi. Za Barselonu navijam od malih nogu, ali Juve je Juve...

Kol

pre 8 godina

Sudije su odradile lavovski posao i to posteno bez nekih odluka koje bi ostetile jedan ili drugi tim zaista teska utakmica za sudjenje, a sta reci za onog ljigavca Nejmara svaka cast za vestinu driblinga ali ja vec ljigavca ne pamtim, mozda Arijel Ortega mada on je vise bio prgav i bezobrazan, evo dade ga sad za kraj! Za ono sto su prikazali ove sezone zasluzena pobeda Barse iako se Juventus dobro drzao!

Corleone

pre 8 godina

Zbog čega je postao trend da se srebrne medalje odmah skidaju sa vrata, čim se uruče? U svim mogućim finalima, svih sportova. Ovo nije bilo kada sam ja bio klinac.

Pyrex

pre 8 godina

Posle nedosudjenog penala nad Pogbom, znao sam da je sve gotovo. Kada je Suarez dao gol, to je bila samo potvrda. Znalo se ko mora da pobedi, i nije moglo drugacije. #uefalona

ha-ha-ha

pre 8 godina

Meni se čini da ovde imamo navijače reala, kao fol navijači juvea..he he, te penal, te oštećeni, te sudija navija, te ovo, te ono. Ako je neko uz pomoc sudija dobija nešto to je real. Ajte gledajte kako najbolji dižu pehar!

konto

pre 8 godina

Nisu mi jasni ovo koji prognoziraju 100:0 za Barsu i sl. Čak ni ne pratim baš toliko fudbal kao većina vas ali mislim da je i najvećem laiku jasno da se sa Juveom ne treba zezati!

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Kako zavidim navijačima Zvezde što znaju kako je to biti prvak Evrope. To mogu samo stvarno veliki klubovi. A ovi moji 2 puta u istoriji prezimili u Evropi.

034

pre 8 godina

Navijam da barsa osvoji samo zbog Cavija. A ovaj Nejmar je retko odvratan lik. On i Jordi Alba vode mrtvu trku za ljude kojima uvek volim kad neko uleti klizeci. Muka mi je da ih gledam.

Aleksa

pre 8 godina

Utisci: drago mi je zbog Ćavija, žao mi je zbog Pirla. Dve igračine i legende. Nejmar i Suarez klasični južnoamerikanci, ciganisanje, ali dobro. Pogba vredi 100 miliona, kompletno zatvorio Mesija, brutalan igrač. Barselona zasluženo ipak.

ja

pre 8 godina

Svi sad pricaju kako je Juventus ostecen zato sto im nije sviran penal,a kad je na pocetku utakmice igrac juventusa igrao rukom u svom sesnastercu,to nista...

FCB

pre 8 godina

Ovu titulu Barse mi simpatizeri Barselone posvecujemo svim navijacima Reala koji se sad javljaju i naravno posebno jednom simpatizeru Milana-Gallianiju:-)

Obren

pre 8 godina

Nisam siguran koje godine ali sigurno posle 2001,2002 su finale igrali juve milan. Dida je branio za milan glavni duel bio seedorf i nedved, milan je osvojio na penale. Tako da nije tacno da juventus igra posle 1996 finale

brufen_od_400

pre 8 godina

Nema odvratnijeg kluba od ovih padavičara iz Farselone.Skupili se svi simulanti i foliranti na jednom mestu,Nejmar daje rukom gol i folira kako ništa nije bilo,Alves rukom sklanja loptu a onda se valja po terenu,Suareza pipneš malim prstom valja se po terenu,Lessi se nije video na terenu,odvratan odvratan klub.

1 1

pre 8 godina

Katalonci,jel strah, hehe ;)
Hocete da vam uvedemo pravilo da nema faula nad vasim igracima,jer vam je lezanje i jaukanje sekundarno zanimanje.

dzaILIbu

pre 8 godina

aca informacija napravio gresku!? nemoguce!?!?!?
rakitic prvi igrac u situaciji da osvoji uzastopno evropa ligu i ligu sampiona!? a bane ivanovic? jedino ako je mislio na to da bane nije igrao finale ls zbog onog glupog zutog kartona! obozavam baneta,ali to samo srbin moze!!!

Ljuba

pre 8 godina

Dobro bre, kako mozete da kazete da je Mesi nevidljiv kad je od njega krenula akcija kod gola i jos koliko dodavanja je imao... Ovo je tako dobar primer kolektivne igre i potcinjavanje ekipi.

ftn_NS

pre 8 godina

Ne mogu ocima da vidim ovaj Juventus samo zbog jednog kolege sa faxa iz Rume koji je napaceni grobar i zbog njegovih fb statusa "napred Juve crno bela ljubavi vole vas grobari" i sl., a inace sam ranije gotivio Juve....

iznogud

pre 8 godina

Uptqvo gledam rts hd umesto emisije na poluvremenu i zapanjen sam koliko je primitivan ovaj mesi, pljuje na sve strane, po liftu, prostorijama, a sve cisto i uredno.

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

navijam za juve, cisto zbog dresova koje su nam dali '50 i neke. kako legenda kaze. dolce gabana. (bastian u suzama, 6. jun 2015 20:35)

Zato njih zbog tih dresova zovu "gobbi" (grbavci), a vi ste grobi (grobavci).

veliki strumf

pre 8 godina

Juve promasuje? Kakav naslov! Pa Barsa je imala daleko bolje sanse i daleko bolje situacije u prvom poluvremenu. Juve uglavnom sutira izdaleka a gotovo sve situacije imali su ne iz akcija vec iz gresaka Barsine odbrane.

Filip

pre 8 godina

Nevidljiv zato sto Barsa vodi, da ne vodi bio bi ultra vildjiv. Pa i kad je nevidljiv, opet je imao 4-5 uspesnih driblinga. Plus ono u 45.

Goran

pre 8 godina

Kakav smesan fudbal ako moze tako da se nazove,zasticenim Pandama mora da se svira sve a Juve je ostecen za penal.Da su hteli pravedan mec sudija bi bio Englez a ovako ovaj Turcin je smesna prica u namestanju.Penal za Pande nije bio jer je ruka u prirodnom polozaju.Ajmo Juve dobi ove pekmezare!!!

aca

pre 8 godina

najgore finale bar po meni vise bi voleo da je u finalu neki autsajder poput dnipra u ligi evrope nego sto su to sada barsa i juve, kad vec moram da kazem za koga navijam toje juve jel sam uvek na strani slabijeg ali sta je tu steta sto nije zvezda u finalu pa da onda navijam ovako pravo da vam kazem zabole me stojko ko ce pobediti pare od navijanja nece niko dobiti tako da je sve ovo namesteno zbog cega FBI juri blatera jel zato sto je posten ili zato sto je namestao sve evropske utakmice zajedno sa pripadnicima FIFA koji su uhapseni, ljudi opametite se i shvatite da fudbala vise nema nego politika cini svoje i unistava i ovo malo fudbala sto je ostalo a ostalo je skoro pa nista, a vi verujte i lazno navijaj te, zastoje kvota ovolika na juventus? videcete zbog kladionica i pazite sta vam kazem da ce juventus pobediti i osvojiti ligu sampiona zato sto je utakmica namestena secite me ako ne bude tako neko ce dobre pare da uzme... pozdrav za ljubitelje fudbala

ej

pre 8 godina

Barcelona ove sezone izbacila prošlogodišnjeg osvajača Engleske lige (City), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Francuske lige (PSG), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Njemačke lige (Bayern), 4 puta u 4 utakmice su pobjedili i prošlogodišnjeg osvajača Španske lige i ostao je još samo ovogodišnji i prošlogodišnji osvajač Italijanske lige :)

David vs Golijat

pre 8 godina

Vise volim Barsu ali mi je nekako Pirlo u poslednjih 10 godina najbolji veznjak tako da veceras nema dileme. Forza Juve.

v

pre 8 godina

Svim srcem uz Juve. Razum kaze Barsa. Ali....Juve je opasan i daleko od toga da je autsajder. Mnogi su zube polomili na Staroj Dami. Neka tako bude i veceras.

Srecno Djidji, do konacnog trijumfa.

31

pre 8 godina

Fudbal je propao skroz. Više ne postoje timovi, nego super-timovi, svake godine se zna ko će osvojiti, i koje u završnici. Pogledajte kakve rezervne igrače imaju, igrače koji bi bili nosioci u mnogim ligama. Liga Šampiona nije najelitnije evropsko takmičenje, nego liga zapadnih sila. Zašto se zove liga šampiona kada drugoplasirani tim iz Španije ili četvrtoplasirani tim iz Nemačke je igraju? Zgadilo mi se sve. Sve se vrti oko novca, i marketinga. O individualnim nagradama da ne govorim - Ronaldove dve sramne zlatne lopte, Mesijeva nagrada za najboljeg igrača na Svetskom Prvenstvu (!?) Ćavi i Inijesta svake godine u timovima godina, a ne mogu da se sastave zadnje 3 godine. Što se tiče same igre, odbrambenih igrača kao da nema...Nekada Maldini,Barezi,Nesta,Kanavaro,Jirgen Koler,Tiram,Kafu, a danas jedan Ramos,Pepe i ostali koljači..Dovoljno je reći da je Zvezda bila prvak evrope pre Barselone, a pogledajte gde je sad Zvezda a gde Barselona. Uništiše fudbal skroz. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali da je Liga Šampiona, i dalje LIGA ŠAMPIONA bilo bi daleko zanimljivije, a ne da svake godine gledamo iste, kako pune džepove, a mi nesrećnici da se stresiramo zbog nekih tamo Španaca, Nemaca, Engleza i ostalih..

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Visca Barca! Haha, salim se.. Nadam se da ce biti 15-0 za Juve. Navijao bih i za Dinamo Zagreb u ovom mecu. Cak i za Crvenu Zvezdu.

Kowalski

pre 8 godina

Juve! Najviše zbog Bufona, zaslužio je da osvoji ligu šampiona, ali biće teško s obzirom na to kako Barsa igra. Ali kada je jedna utakmica u pitanju sve je otvoreno.

miki

pre 8 godina

Navijac sam Barse i nadam se pobedi, ali
drago mi je da je na drugoj strani Juve, posle svega, seljenja u drugu ligu itd opet su u finalu, a izbacili su i Real :) Nadam se da ce igra Barse biti na nivou, da ce presing kad se izgubi lopta biti konstantan i da ce svi biti na svom novou. Visca Barca! :)

neutralni felsh

pre 8 godina

realno, juventusu treba malo cudo da bi pobedio. jeste da im odgovara sto je finale pa se igra jedna utakmica, ali ne znam kako mogu da iznenade barsu osim nekim golom iz prekida ili iz kontre. alegri se verovatno nece mnogo zatvarati, on ce glavna energiju da trosi negde oko svoje sredine.
barsa ako postigne rani gol, onda ce da dograbe voljenu loptu i da je od noge do noge obozavaju do kraja poluvremena. enrike voli da nagazi kocnicu i onda sitno turira gas. mesi ce verovatno biti malo povuceniji, sa prodorima ka sredini, u guzvu, da izbegne evru koji ga je protiv uniteda odlicno pokrivao.
ne verujem da ce biti puno golova, ali je veca verovatnoca da barsa potopi juve sa tri gola, nego za pobedu italijana. nije ovo jos onaj stari tvrdi juventus, a ova barsa je u mnogome jaca od pepove - jer je fleksibilnija u igri.
nada juvea je da poluvreme doceka sa 0:0, pa da posle hvata barsu na sitne nervoze.

dkenfkd

pre 8 godina

Можемо да причамо шта хоћемо
али реално, Барса
подсећа на Бајерн из 2013.
стварно су мајстори, Меси поготово, он чини разлику!

EL Croatos

pre 8 godina

Juve ce se boriti ali onda ce biti ono vec vidjeno toliko puta Rakitic sjajno pronalazi Messija i pogodite? GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl !!!

Voip

pre 8 godina

E pa vidite ja iako nisam navijac niti jedne od ove dve ekipe ne razumem kako neko moze navijati za zabare. I to za najlopovskiji klub u toj zemlji. Celu utakmicu tuku po nogama a sudija ne daje zute kartone. Barsa makar igra fudbal i to totalno ofanzivni na gol vise i to su doveli skoro do savrsenstva, lepota za oko, to je fudbal a ne taktika i igra da ne primimo gol pa ko to moze gledati. Pobedio je fudbal veceras pa vi penite do sutra, bravo za Barsu.

ha-ha-ha

pre 8 godina

Meni se čini da ovde imamo navijače reala, kao fol navijači juvea..he he, te penal, te oštećeni, te sudija navija, te ovo, te ono. Ako je neko uz pomoc sudija dobija nešto to je real. Ajte gledajte kako najbolji dižu pehar!

Vitez Koja

pre 8 godina

Ljudi, hajde malo objektivnosti. Sad je Barselona odvratna, a kada igra finale sa Realom, onda je dizemo u nebesa. Zasluzen trijumf Barselone. Zal za Bufonom i Pirlom ostaje. Cenim i jedan i drugi tim i ovde mi je najvise bilo zao veceras zato sto jedna ekipa mora da pobedi. Za Barselonu navijam od malih nogu, ali Juve je Juve...

navijač

pre 8 godina

Samo mi je žao što Mesi nije postigao gol ali ok, povuko je ekipu posle izjednačenja, to je Mesi. BARSA JE ŠAMPION, NAJBOLJI KLUB NA SVETU!

31

pre 8 godina

Fudbal je propao skroz. Više ne postoje timovi, nego super-timovi, svake godine se zna ko će osvojiti, i koje u završnici. Pogledajte kakve rezervne igrače imaju, igrače koji bi bili nosioci u mnogim ligama. Liga Šampiona nije najelitnije evropsko takmičenje, nego liga zapadnih sila. Zašto se zove liga šampiona kada drugoplasirani tim iz Španije ili četvrtoplasirani tim iz Nemačke je igraju? Zgadilo mi se sve. Sve se vrti oko novca, i marketinga. O individualnim nagradama da ne govorim - Ronaldove dve sramne zlatne lopte, Mesijeva nagrada za najboljeg igrača na Svetskom Prvenstvu (!?) Ćavi i Inijesta svake godine u timovima godina, a ne mogu da se sastave zadnje 3 godine. Što se tiče same igre, odbrambenih igrača kao da nema...Nekada Maldini,Barezi,Nesta,Kanavaro,Jirgen Koler,Tiram,Kafu, a danas jedan Ramos,Pepe i ostali koljači..Dovoljno je reći da je Zvezda bila prvak evrope pre Barselone, a pogledajte gde je sad Zvezda a gde Barselona. Uništiše fudbal skroz. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali da je Liga Šampiona, i dalje LIGA ŠAMPIONA bilo bi daleko zanimljivije, a ne da svake godine gledamo iste, kako pune džepove, a mi nesrećnici da se stresiramo zbog nekih tamo Španaca, Nemaca, Engleza i ostalih..

koketinjo

pre 8 godina

TRIPLETA !!!!! :)))) SAMPIONI !!! Legendarna blaugrana !! Hejtajte ,placite,mrzite ,zavidite,ljubomorisite ..:)))) BARCA je najbolja!!!!!! MEEEEEEESSIII,MEEEEEESIIII ,MEEEEEESIIII...:))

boki

pre 8 godina

Citajuci komentare dosao sam do zakljucka da mi Srbi mrzimo ekipe koje su dominantne..Barsa u fudbalu..Real u kosarci..Celzi u Premijer ligi...Lebrona u NBA...a krivo nam sto neki nevole naseg Noleta...pa mozda i ostali gledaju to tako kao i mi :)))

Corleone

pre 8 godina

Zbog čega je postao trend da se srebrne medalje odmah skidaju sa vrata, čim se uruče? U svim mogućim finalima, svih sportova. Ovo nije bilo kada sam ja bio klinac.

Ivan

pre 8 godina

"Ušati" se vraća KUĆI i možete samo da ih mrzite i zavidite im! Igrali su najbolje ove sezone, imali su eksplozivni furiozni trio MSN Mesii-Neymar-Suarez koji su postigli zajedno 122 fola ove sezone zaključno sa finalom LŠ i nema se šta prigovoriti, džaba se palite, Barsa je jednostavno najbolji tim Evrope, nebitne su sudijske greške, bilo ih je na obe strane, ali Barsa je imala više od igre i zasluženo !Ušatog" vratila tamo gde mu je MESTO - na Nou Camp! VISKA BARSA!! BRAVOOOOO!

iznogud

pre 8 godina

Uptqvo gledam rts hd umesto emisije na poluvremenu i zapanjen sam koliko je primitivan ovaj mesi, pljuje na sve strane, po liftu, prostorijama, a sve cisto i uredno.

Milos

pre 8 godina

Navijac sam Juventusa, ali dobiti samo 2 od 8 finala lige sampiona nije odlika velike ekipe. Nazalost, Juventusu tradicionalno fali nesto u najvaznijim mecevima. Cestitke Barseloni na tituli.

Aleksa

pre 8 godina

Utisci: drago mi je zbog Ćavija, žao mi je zbog Pirla. Dve igračine i legende. Nejmar i Suarez klasični južnoamerikanci, ciganisanje, ali dobro. Pogba vredi 100 miliona, kompletno zatvorio Mesija, brutalan igrač. Barselona zasluženo ipak.

BlaBla

pre 8 godina

Zasluzeno najteze protivnike su imali, Juventus vrhunska ekipa prijatno su me iznenadili, zao mi je Pirla i Buffona, ali to je fudbal. Messi peta lopta doktore!

kokili

pre 8 godina

Nisam navijač Barselone,čak šta više draži mi je Real,ali mogu samo da citiram gospodina Andjusa:"Sa Barselonom se ne može ništa meriti".Kapa dole Staroj Dami bez obzira na poraz.

metall

pre 8 godina

Sta ti je kompleks malih naroda - niko iz barsine legije stranaca se nije tokom slavlja pojavio sa zastavom drzave iz koje dolazi, samo Rakitic. Tek kasnije pojavila se i jedna brazilska zastava. Opusti se, bre, Rakiticu. PS Bilo je ovo jedno od boljih finala u poslednjih desetak godina, a mec je mogao imati i drugaciji tok da je pri rezultatu 1-1 sviran penal za Juve. Generalno, Barsa bolja za jedan gol, Juventus dostojan rival, i to je to.

konto

pre 8 godina

Nisu mi jasni ovo koji prognoziraju 100:0 za Barsu i sl. Čak ni ne pratim baš toliko fudbal kao većina vas ali mislim da je i najvećem laiku jasno da se sa Juveom ne treba zezati!

FCB

pre 8 godina

Ovu titulu Barse mi simpatizeri Barselone posvecujemo svim navijacima Reala koji se sad javljaju i naravno posebno jednom simpatizeru Milana-Gallianiju:-)

Obren

pre 8 godina

Nisam siguran koje godine ali sigurno posle 2001,2002 su finale igrali juve milan. Dida je branio za milan glavni duel bio seedorf i nedved, milan je osvojio na penale. Tako da nije tacno da juventus igra posle 1996 finale

Soap

pre 8 godina

Pobedili prvake Engleske, Francuske, Nemacke i Italije za LS, a potrefilo se da su titulu u Spaniji osvojili pobedom nad proslogodisnjim prvakom Spanije, ja milism da ne moze bolje. A sto se tice sudjenja, meni izgledalo kao da je Barsa malo vise ostecena. Vidal lagano 2 zuta, Suarez dobija zuti a nije ni pipnuo Bonucija, ruka Lihstajnera. Al dobro ovi sto mrze Barselonu kad nemaju sta da kazu odma sudije spominju, idite placite.

brufen_od_400

pre 8 godina

Nema odvratnijeg kluba od ovih padavičara iz Farselone.Skupili se svi simulanti i foliranti na jednom mestu,Nejmar daje rukom gol i folira kako ništa nije bilo,Alves rukom sklanja loptu a onda se valja po terenu,Suareza pipneš malim prstom valja se po terenu,Lessi se nije video na terenu,odvratan odvratan klub.

ej

pre 8 godina

Barcelona ove sezone izbacila prošlogodišnjeg osvajača Engleske lige (City), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Francuske lige (PSG), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Njemačke lige (Bayern), 4 puta u 4 utakmice su pobjedili i prošlogodišnjeg osvajača Španske lige i ostao je još samo ovogodišnji i prošlogodišnji osvajač Italijanske lige :)

Milan

pre 8 godina

Barsa zasluzeno!Da Juvetu nije bilo Bufona gore bi prosli...Juve se borio koliko je mogao al ipak...Na kraju Barsa u 96 iz kontre zaokruzuje...I samo da kazem hajteri placite!Samo mogu da zamislim kako je ovom Galijeniju!

ja

pre 8 godina

Svi sad pricaju kako je Juventus ostecen zato sto im nije sviran penal,a kad je na pocetku utakmice igrac juventusa igrao rukom u svom sesnastercu,to nista...

Milos

pre 8 godina

Alves, Neimar i Suares najveći padavičari i foliranti u fudbalu. Juve oštećen za penal.
(Miško Petrović, 06. jun 2015 23:00). Ima jedan veci od njih ali je prestao da bude bitan,verovatno je na Mikonosu sa drugarima i place u njihovom zagrljaju.Znas na koga mislim?Bas taj!

Pyrex

pre 8 godina

Posle nedosudjenog penala nad Pogbom, znao sam da je sve gotovo. Kada je Suarez dao gol, to je bila samo potvrda. Znalo se ko mora da pobedi, i nije moglo drugacije. #uefalona

Ljuba

pre 8 godina

Dobro bre, kako mozete da kazete da je Mesi nevidljiv kad je od njega krenula akcija kod gola i jos koliko dodavanja je imao... Ovo je tako dobar primer kolektivne igre i potcinjavanje ekipi.

Petar JR

pre 8 godina

Ajmo realno :
- penal za Barsu u prvom je trebao da sudi
- penal nad Pogbom niti je u 16 niti je faul
-penal nad Pogbom u drugom trebao da sudi
- opravdano ponisten gol Nejmara jer ga je lopta posle udarca glavom pogodila u ruku (pri tom mi je najodvratnije što on pokazuje da je kao udario ramenom)

Kol

pre 8 godina

Sudije su odradile lavovski posao i to posteno bez nekih odluka koje bi ostetile jedan ili drugi tim zaista teska utakmica za sudjenje, a sta reci za onog ljigavca Nejmara svaka cast za vestinu driblinga ali ja vec ljigavca ne pamtim, mozda Arijel Ortega mada on je vise bio prgav i bezobrazan, evo dade ga sad za kraj! Za ono sto su prikazali ove sezone zasluzena pobeda Barse iako se Juventus dobro drzao!

ftn_NS

pre 8 godina

Ne mogu ocima da vidim ovaj Juventus samo zbog jednog kolege sa faxa iz Rume koji je napaceni grobar i zbog njegovih fb statusa "napred Juve crno bela ljubavi vole vas grobari" i sl., a inace sam ranije gotivio Juve....

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Visca Barca! Haha, salim se.. Nadam se da ce biti 15-0 za Juve. Navijao bih i za Dinamo Zagreb u ovom mecu. Cak i za Crvenu Zvezdu.

1 1

pre 8 godina

Katalonci,jel strah, hehe ;)
Hocete da vam uvedemo pravilo da nema faula nad vasim igracima,jer vam je lezanje i jaukanje sekundarno zanimanje.

andrijano

pre 8 godina

sudija katastrofa....po nalogu....jaca je barsa realno sa timom od milijardu evra ali bas zbog toga mi je muka sto sudija ne zme da sudi kad treba i kako treba

Nikola

pre 8 godina

To je praksa da dok protivnicka ekipa protestvuje jer je ostecana za penal barsa u isto vreme daje gol koji prelomi utakmicu i to u trenucima kad ne mogu da se sastave.

Filip

pre 8 godina

Nevidljiv zato sto Barsa vodi, da ne vodi bio bi ultra vildjiv. Pa i kad je nevidljiv, opet je imao 4-5 uspesnih driblinga. Plus ono u 45.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Kako zavidim navijačima Zvezde što znaju kako je to biti prvak Evrope. To mogu samo stvarno veliki klubovi. A ovi moji 2 puta u istoriji prezimili u Evropi.

Goran

pre 8 godina

Kakav smesan fudbal ako moze tako da se nazove,zasticenim Pandama mora da se svira sve a Juve je ostecen za penal.Da su hteli pravedan mec sudija bi bio Englez a ovako ovaj Turcin je smesna prica u namestanju.Penal za Pande nije bio jer je ruka u prirodnom polozaju.Ajmo Juve dobi ove pekmezare!!!

nadrealni realista

pre 8 godina

UEFALONA!!!!! Koliko je odvratan taj tim.......Prvo ovaj sudija sto nije svirao penal, pa onda ovaj odvratni nejmar sto folira da nije igrao rukom....Šta reći, koju posluku porati?

neutralni felsh

pre 8 godina

realno, juventusu treba malo cudo da bi pobedio. jeste da im odgovara sto je finale pa se igra jedna utakmica, ali ne znam kako mogu da iznenade barsu osim nekim golom iz prekida ili iz kontre. alegri se verovatno nece mnogo zatvarati, on ce glavna energiju da trosi negde oko svoje sredine.
barsa ako postigne rani gol, onda ce da dograbe voljenu loptu i da je od noge do noge obozavaju do kraja poluvremena. enrike voli da nagazi kocnicu i onda sitno turira gas. mesi ce verovatno biti malo povuceniji, sa prodorima ka sredini, u guzvu, da izbegne evru koji ga je protiv uniteda odlicno pokrivao.
ne verujem da ce biti puno golova, ali je veca verovatnoca da barsa potopi juve sa tri gola, nego za pobedu italijana. nije ovo jos onaj stari tvrdi juventus, a ova barsa je u mnogome jaca od pepove - jer je fleksibilnija u igri.
nada juvea je da poluvreme doceka sa 0:0, pa da posle hvata barsu na sitne nervoze.

vince carter

pre 8 godina

Da nije bilo bufona bilo bi 7:1?? a da nije dosao suarez u barsi?? a da nije ovo,a da nije ono,znaci golman nije sastavni deo ekipe,prvo nisu sve sanse bile velike prilike,suarez je iz nicega sutirao kvalitetno,a ko pise ovo da je barsa ubacila u petu brzinu kod primljenog gola haha,pa juventus je napadao svo vreme na 1:1,barsa je dala gol iz kontre.

Sale

pre 8 godina

Da li ste videli koliko prljavo igra Barcelona?
1. Vodi 1:0 i njeni igraci nece da dodaju loptu Juventusu da izvede korner iako su blizi lopti.
2. Oborili Pogbu u 16ercu i onaj igrac Barcelone koji ga je oborio lezi preko njega da Pogba ne bi ogao da ustane.
3. Neymara ima kontakt sa loptom i sakom i on glumi da nije igrao rukom.
4. Dodaj sam, ja se umorih od nabrajanja :)

gfdsgd

pre 8 godina

U Italiji godinama ubedljivo melje sve redom a u Evropi ga nema nigde,to sve govori o "snazi" italijanskog prvenstva.Jedva je prosao i preko Dortmunda,koji je u Bundesligi sredina tabele.

Ivann21

pre 8 godina

Kakva kradja!!! Cist penal nad Pogbom i onda naravno UEFalona daje gol. Odvaratni su. Svaka LS osvojena na krajnje sumnjivi odvratan nacin.

veliki strumf

pre 8 godina

Juve promasuje? Kakav naslov! Pa Barsa je imala daleko bolje sanse i daleko bolje situacije u prvom poluvremenu. Juve uglavnom sutira izdaleka a gotovo sve situacije imali su ne iz akcija vec iz gresaka Barsine odbrane.

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

navijam za juve, cisto zbog dresova koje su nam dali '50 i neke. kako legenda kaze. dolce gabana. (bastian u suzama, 6. jun 2015 20:35)

Zato njih zbog tih dresova zovu "gobbi" (grbavci), a vi ste grobi (grobavci).

veliki strumf

pre 8 godina

E, kad Barsa promasi 100 sansi. Ona kontra 5 na 3 i sebicni Suarez, pa sjajna akcija i promasaj Mesija i jos puno, puno akcija. Juce daje gol gotovo ni iz cega.

dzaILIbu

pre 8 godina

aca informacija napravio gresku!? nemoguce!?!?!?
rakitic prvi igrac u situaciji da osvoji uzastopno evropa ligu i ligu sampiona!? a bane ivanovic? jedino ako je mislio na to da bane nije igrao finale ls zbog onog glupog zutog kartona! obozavam baneta,ali to samo srbin moze!!!

123

pre 8 godina

Kakve priče najbolji svih vremena i stalno tako ove današnje generacije i mediji i tehnologija,pa zamislite danas da igra tim kao što je bila Zvezda šta bi se pričalo i govorilo.

dkenfkd

pre 8 godina

Можемо да причамо шта хоћемо
али реално, Барса
подсећа на Бајерн из 2013.
стварно су мајстори, Меси поготово, он чини разлику!

EL Croatos

pre 8 godina

Juve ce se boriti ali onda ce biti ono vec vidjeno toliko puta Rakitic sjajno pronalazi Messija i pogodite? GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl !!!

034

pre 8 godina

Navijam da barsa osvoji samo zbog Cavija. A ovaj Nejmar je retko odvratan lik. On i Jordi Alba vode mrtvu trku za ljude kojima uvek volim kad neko uleti klizeci. Muka mi je da ih gledam.

v

pre 8 godina

Svim srcem uz Juve. Razum kaze Barsa. Ali....Juve je opasan i daleko od toga da je autsajder. Mnogi su zube polomili na Staroj Dami. Neka tako bude i veceras.

Srecno Djidji, do konacnog trijumfa.

Kowalski

pre 8 godina

Juve! Najviše zbog Bufona, zaslužio je da osvoji ligu šampiona, ali biće teško s obzirom na to kako Barsa igra. Ali kada je jedna utakmica u pitanju sve je otvoreno.

miki

pre 8 godina

Navijac sam Barse i nadam se pobedi, ali
drago mi je da je na drugoj strani Juve, posle svega, seljenja u drugu ligu itd opet su u finalu, a izbacili su i Real :) Nadam se da ce igra Barse biti na nivou, da ce presing kad se izgubi lopta biti konstantan i da ce svi biti na svom novou. Visca Barca! :)

David vs Golijat

pre 8 godina

Vise volim Barsu ali mi je nekako Pirlo u poslednjih 10 godina najbolji veznjak tako da veceras nema dileme. Forza Juve.

aca

pre 8 godina

najgore finale bar po meni vise bi voleo da je u finalu neki autsajder poput dnipra u ligi evrope nego sto su to sada barsa i juve, kad vec moram da kazem za koga navijam toje juve jel sam uvek na strani slabijeg ali sta je tu steta sto nije zvezda u finalu pa da onda navijam ovako pravo da vam kazem zabole me stojko ko ce pobediti pare od navijanja nece niko dobiti tako da je sve ovo namesteno zbog cega FBI juri blatera jel zato sto je posten ili zato sto je namestao sve evropske utakmice zajedno sa pripadnicima FIFA koji su uhapseni, ljudi opametite se i shvatite da fudbala vise nema nego politika cini svoje i unistava i ovo malo fudbala sto je ostalo a ostalo je skoro pa nista, a vi verujte i lazno navijaj te, zastoje kvota ovolika na juventus? videcete zbog kladionica i pazite sta vam kazem da ce juventus pobediti i osvojiti ligu sampiona zato sto je utakmica namestena secite me ako ne bude tako neko ce dobre pare da uzme... pozdrav za ljubitelje fudbala

brufen_od_400

pre 8 godina

Nema odvratnijeg kluba od ovih padavičara iz Farselone.Skupili se svi simulanti i foliranti na jednom mestu,Nejmar daje rukom gol i folira kako ništa nije bilo,Alves rukom sklanja loptu a onda se valja po terenu,Suareza pipneš malim prstom valja se po terenu,Lessi se nije video na terenu,odvratan odvratan klub.

Voip

pre 8 godina

E pa vidite ja iako nisam navijac niti jedne od ove dve ekipe ne razumem kako neko moze navijati za zabare. I to za najlopovskiji klub u toj zemlji. Celu utakmicu tuku po nogama a sudija ne daje zute kartone. Barsa makar igra fudbal i to totalno ofanzivni na gol vise i to su doveli skoro do savrsenstva, lepota za oko, to je fudbal a ne taktika i igra da ne primimo gol pa ko to moze gledati. Pobedio je fudbal veceras pa vi penite do sutra, bravo za Barsu.

Pyrex

pre 8 godina

Posle nedosudjenog penala nad Pogbom, znao sam da je sve gotovo. Kada je Suarez dao gol, to je bila samo potvrda. Znalo se ko mora da pobedi, i nije moglo drugacije. #uefalona

koketinjo

pre 8 godina

TRIPLETA !!!!! :)))) SAMPIONI !!! Legendarna blaugrana !! Hejtajte ,placite,mrzite ,zavidite,ljubomorisite ..:)))) BARCA je najbolja!!!!!! MEEEEEEESSIII,MEEEEEESIIII ,MEEEEEESIIII...:))

andrijano

pre 8 godina

sudija katastrofa....po nalogu....jaca je barsa realno sa timom od milijardu evra ali bas zbog toga mi je muka sto sudija ne zme da sudi kad treba i kako treba

metall

pre 8 godina

Sta ti je kompleks malih naroda - niko iz barsine legije stranaca se nije tokom slavlja pojavio sa zastavom drzave iz koje dolazi, samo Rakitic. Tek kasnije pojavila se i jedna brazilska zastava. Opusti se, bre, Rakiticu. PS Bilo je ovo jedno od boljih finala u poslednjih desetak godina, a mec je mogao imati i drugaciji tok da je pri rezultatu 1-1 sviran penal za Juve. Generalno, Barsa bolja za jedan gol, Juventus dostojan rival, i to je to.

Nikola

pre 8 godina

To je praksa da dok protivnicka ekipa protestvuje jer je ostecana za penal barsa u isto vreme daje gol koji prelomi utakmicu i to u trenucima kad ne mogu da se sastave.

ha-ha-ha

pre 8 godina

Meni se čini da ovde imamo navijače reala, kao fol navijači juvea..he he, te penal, te oštećeni, te sudija navija, te ovo, te ono. Ako je neko uz pomoc sudija dobija nešto to je real. Ajte gledajte kako najbolji dižu pehar!

gfdsgd

pre 8 godina

U Italiji godinama ubedljivo melje sve redom a u Evropi ga nema nigde,to sve govori o "snazi" italijanskog prvenstva.Jedva je prosao i preko Dortmunda,koji je u Bundesligi sredina tabele.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Visca Barca! Haha, salim se.. Nadam se da ce biti 15-0 za Juve. Navijao bih i za Dinamo Zagreb u ovom mecu. Cak i za Crvenu Zvezdu.

nadrealni realista

pre 8 godina

UEFALONA!!!!! Koliko je odvratan taj tim.......Prvo ovaj sudija sto nije svirao penal, pa onda ovaj odvratni nejmar sto folira da nije igrao rukom....Šta reći, koju posluku porati?

31

pre 8 godina

Fudbal je propao skroz. Više ne postoje timovi, nego super-timovi, svake godine se zna ko će osvojiti, i koje u završnici. Pogledajte kakve rezervne igrače imaju, igrače koji bi bili nosioci u mnogim ligama. Liga Šampiona nije najelitnije evropsko takmičenje, nego liga zapadnih sila. Zašto se zove liga šampiona kada drugoplasirani tim iz Španije ili četvrtoplasirani tim iz Nemačke je igraju? Zgadilo mi se sve. Sve se vrti oko novca, i marketinga. O individualnim nagradama da ne govorim - Ronaldove dve sramne zlatne lopte, Mesijeva nagrada za najboljeg igrača na Svetskom Prvenstvu (!?) Ćavi i Inijesta svake godine u timovima godina, a ne mogu da se sastave zadnje 3 godine. Što se tiče same igre, odbrambenih igrača kao da nema...Nekada Maldini,Barezi,Nesta,Kanavaro,Jirgen Koler,Tiram,Kafu, a danas jedan Ramos,Pepe i ostali koljači..Dovoljno je reći da je Zvezda bila prvak evrope pre Barselone, a pogledajte gde je sad Zvezda a gde Barselona. Uništiše fudbal skroz. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali da je Liga Šampiona, i dalje LIGA ŠAMPIONA bilo bi daleko zanimljivije, a ne da svake godine gledamo iste, kako pune džepove, a mi nesrećnici da se stresiramo zbog nekih tamo Španaca, Nemaca, Engleza i ostalih..

Ivann21

pre 8 godina

Kakva kradja!!! Cist penal nad Pogbom i onda naravno UEFalona daje gol. Odvaratni su. Svaka LS osvojena na krajnje sumnjivi odvratan nacin.

Sale

pre 8 godina

Da li ste videli koliko prljavo igra Barcelona?
1. Vodi 1:0 i njeni igraci nece da dodaju loptu Juventusu da izvede korner iako su blizi lopti.
2. Oborili Pogbu u 16ercu i onaj igrac Barcelone koji ga je oborio lezi preko njega da Pogba ne bi ogao da ustane.
3. Neymara ima kontakt sa loptom i sakom i on glumi da nije igrao rukom.
4. Dodaj sam, ja se umorih od nabrajanja :)

123

pre 8 godina

Kakve priče najbolji svih vremena i stalno tako ove današnje generacije i mediji i tehnologija,pa zamislite danas da igra tim kao što je bila Zvezda šta bi se pričalo i govorilo.

iznogud

pre 8 godina

Uptqvo gledam rts hd umesto emisije na poluvremenu i zapanjen sam koliko je primitivan ovaj mesi, pljuje na sve strane, po liftu, prostorijama, a sve cisto i uredno.

Goran

pre 8 godina

Kakav smesan fudbal ako moze tako da se nazove,zasticenim Pandama mora da se svira sve a Juve je ostecen za penal.Da su hteli pravedan mec sudija bi bio Englez a ovako ovaj Turcin je smesna prica u namestanju.Penal za Pande nije bio jer je ruka u prirodnom polozaju.Ajmo Juve dobi ove pekmezare!!!

1 1

pre 8 godina

Katalonci,jel strah, hehe ;)
Hocete da vam uvedemo pravilo da nema faula nad vasim igracima,jer vam je lezanje i jaukanje sekundarno zanimanje.

navijač

pre 8 godina

Samo mi je žao što Mesi nije postigao gol ali ok, povuko je ekipu posle izjednačenja, to je Mesi. BARSA JE ŠAMPION, NAJBOLJI KLUB NA SVETU!

ftn_NS

pre 8 godina

Ne mogu ocima da vidim ovaj Juventus samo zbog jednog kolege sa faxa iz Rume koji je napaceni grobar i zbog njegovih fb statusa "napred Juve crno bela ljubavi vole vas grobari" i sl., a inace sam ranije gotivio Juve....

Ivan

pre 8 godina

"Ušati" se vraća KUĆI i možete samo da ih mrzite i zavidite im! Igrali su najbolje ove sezone, imali su eksplozivni furiozni trio MSN Mesii-Neymar-Suarez koji su postigli zajedno 122 fola ove sezone zaključno sa finalom LŠ i nema se šta prigovoriti, džaba se palite, Barsa je jednostavno najbolji tim Evrope, nebitne su sudijske greške, bilo ih je na obe strane, ali Barsa je imala više od igre i zasluženo !Ušatog" vratila tamo gde mu je MESTO - na Nou Camp! VISKA BARSA!! BRAVOOOOO!

ja

pre 8 godina

Svi sad pricaju kako je Juventus ostecen zato sto im nije sviran penal,a kad je na pocetku utakmice igrac juventusa igrao rukom u svom sesnastercu,to nista...

vince carter

pre 8 godina

Da nije bilo bufona bilo bi 7:1?? a da nije dosao suarez u barsi?? a da nije ovo,a da nije ono,znaci golman nije sastavni deo ekipe,prvo nisu sve sanse bile velike prilike,suarez je iz nicega sutirao kvalitetno,a ko pise ovo da je barsa ubacila u petu brzinu kod primljenog gola haha,pa juventus je napadao svo vreme na 1:1,barsa je dala gol iz kontre.

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

navijam za juve, cisto zbog dresova koje su nam dali '50 i neke. kako legenda kaze. dolce gabana. (bastian u suzama, 6. jun 2015 20:35)

Zato njih zbog tih dresova zovu "gobbi" (grbavci), a vi ste grobi (grobavci).

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Kako zavidim navijačima Zvezde što znaju kako je to biti prvak Evrope. To mogu samo stvarno veliki klubovi. A ovi moji 2 puta u istoriji prezimili u Evropi.

034

pre 8 godina

Navijam da barsa osvoji samo zbog Cavija. A ovaj Nejmar je retko odvratan lik. On i Jordi Alba vode mrtvu trku za ljude kojima uvek volim kad neko uleti klizeci. Muka mi je da ih gledam.

Milan

pre 8 godina

Barsa zasluzeno!Da Juvetu nije bilo Bufona gore bi prosli...Juve se borio koliko je mogao al ipak...Na kraju Barsa u 96 iz kontre zaokruzuje...I samo da kazem hajteri placite!Samo mogu da zamislim kako je ovom Galijeniju!

aca

pre 8 godina

najgore finale bar po meni vise bi voleo da je u finalu neki autsajder poput dnipra u ligi evrope nego sto su to sada barsa i juve, kad vec moram da kazem za koga navijam toje juve jel sam uvek na strani slabijeg ali sta je tu steta sto nije zvezda u finalu pa da onda navijam ovako pravo da vam kazem zabole me stojko ko ce pobediti pare od navijanja nece niko dobiti tako da je sve ovo namesteno zbog cega FBI juri blatera jel zato sto je posten ili zato sto je namestao sve evropske utakmice zajedno sa pripadnicima FIFA koji su uhapseni, ljudi opametite se i shvatite da fudbala vise nema nego politika cini svoje i unistava i ovo malo fudbala sto je ostalo a ostalo je skoro pa nista, a vi verujte i lazno navijaj te, zastoje kvota ovolika na juventus? videcete zbog kladionica i pazite sta vam kazem da ce juventus pobediti i osvojiti ligu sampiona zato sto je utakmica namestena secite me ako ne bude tako neko ce dobre pare da uzme... pozdrav za ljubitelje fudbala

dzaILIbu

pre 8 godina

aca informacija napravio gresku!? nemoguce!?!?!?
rakitic prvi igrac u situaciji da osvoji uzastopno evropa ligu i ligu sampiona!? a bane ivanovic? jedino ako je mislio na to da bane nije igrao finale ls zbog onog glupog zutog kartona! obozavam baneta,ali to samo srbin moze!!!

FCB

pre 8 godina

Ovu titulu Barse mi simpatizeri Barselone posvecujemo svim navijacima Reala koji se sad javljaju i naravno posebno jednom simpatizeru Milana-Gallianiju:-)

boki

pre 8 godina

Citajuci komentare dosao sam do zakljucka da mi Srbi mrzimo ekipe koje su dominantne..Barsa u fudbalu..Real u kosarci..Celzi u Premijer ligi...Lebrona u NBA...a krivo nam sto neki nevole naseg Noleta...pa mozda i ostali gledaju to tako kao i mi :)))

Aleksa

pre 8 godina

Utisci: drago mi je zbog Ćavija, žao mi je zbog Pirla. Dve igračine i legende. Nejmar i Suarez klasični južnoamerikanci, ciganisanje, ali dobro. Pogba vredi 100 miliona, kompletno zatvorio Mesija, brutalan igrač. Barselona zasluženo ipak.

Milos

pre 8 godina

Navijac sam Juventusa, ali dobiti samo 2 od 8 finala lige sampiona nije odlika velike ekipe. Nazalost, Juventusu tradicionalno fali nesto u najvaznijim mecevima. Cestitke Barseloni na tituli.

konto

pre 8 godina

Nisu mi jasni ovo koji prognoziraju 100:0 za Barsu i sl. Čak ni ne pratim baš toliko fudbal kao većina vas ali mislim da je i najvećem laiku jasno da se sa Juveom ne treba zezati!

Petar JR

pre 8 godina

Ajmo realno :
- penal za Barsu u prvom je trebao da sudi
- penal nad Pogbom niti je u 16 niti je faul
-penal nad Pogbom u drugom trebao da sudi
- opravdano ponisten gol Nejmara jer ga je lopta posle udarca glavom pogodila u ruku (pri tom mi je najodvratnije što on pokazuje da je kao udario ramenom)

Milos

pre 8 godina

Alves, Neimar i Suares najveći padavičari i foliranti u fudbalu. Juve oštećen za penal.
(Miško Petrović, 06. jun 2015 23:00). Ima jedan veci od njih ali je prestao da bude bitan,verovatno je na Mikonosu sa drugarima i place u njihovom zagrljaju.Znas na koga mislim?Bas taj!

Vitez Koja

pre 8 godina

Ljudi, hajde malo objektivnosti. Sad je Barselona odvratna, a kada igra finale sa Realom, onda je dizemo u nebesa. Zasluzen trijumf Barselone. Zal za Bufonom i Pirlom ostaje. Cenim i jedan i drugi tim i ovde mi je najvise bilo zao veceras zato sto jedna ekipa mora da pobedi. Za Barselonu navijam od malih nogu, ali Juve je Juve...

veliki strumf

pre 8 godina

Juve promasuje? Kakav naslov! Pa Barsa je imala daleko bolje sanse i daleko bolje situacije u prvom poluvremenu. Juve uglavnom sutira izdaleka a gotovo sve situacije imali su ne iz akcija vec iz gresaka Barsine odbrane.

Obren

pre 8 godina

Nisam siguran koje godine ali sigurno posle 2001,2002 su finale igrali juve milan. Dida je branio za milan glavni duel bio seedorf i nedved, milan je osvojio na penale. Tako da nije tacno da juventus igra posle 1996 finale

Ljuba

pre 8 godina

Dobro bre, kako mozete da kazete da je Mesi nevidljiv kad je od njega krenula akcija kod gola i jos koliko dodavanja je imao... Ovo je tako dobar primer kolektivne igre i potcinjavanje ekipi.

Kol

pre 8 godina

Sudije su odradile lavovski posao i to posteno bez nekih odluka koje bi ostetile jedan ili drugi tim zaista teska utakmica za sudjenje, a sta reci za onog ljigavca Nejmara svaka cast za vestinu driblinga ali ja vec ljigavca ne pamtim, mozda Arijel Ortega mada on je vise bio prgav i bezobrazan, evo dade ga sad za kraj! Za ono sto su prikazali ove sezone zasluzena pobeda Barse iako se Juventus dobro drzao!

Soap

pre 8 godina

Pobedili prvake Engleske, Francuske, Nemacke i Italije za LS, a potrefilo se da su titulu u Spaniji osvojili pobedom nad proslogodisnjim prvakom Spanije, ja milism da ne moze bolje. A sto se tice sudjenja, meni izgledalo kao da je Barsa malo vise ostecena. Vidal lagano 2 zuta, Suarez dobija zuti a nije ni pipnuo Bonucija, ruka Lihstajnera. Al dobro ovi sto mrze Barselonu kad nemaju sta da kazu odma sudije spominju, idite placite.

Corleone

pre 8 godina

Zbog čega je postao trend da se srebrne medalje odmah skidaju sa vrata, čim se uruče? U svim mogućim finalima, svih sportova. Ovo nije bilo kada sam ja bio klinac.

v

pre 8 godina

Svim srcem uz Juve. Razum kaze Barsa. Ali....Juve je opasan i daleko od toga da je autsajder. Mnogi su zube polomili na Staroj Dami. Neka tako bude i veceras.

Srecno Djidji, do konacnog trijumfa.

veliki strumf

pre 8 godina

E, kad Barsa promasi 100 sansi. Ona kontra 5 na 3 i sebicni Suarez, pa sjajna akcija i promasaj Mesija i jos puno, puno akcija. Juce daje gol gotovo ni iz cega.

David vs Golijat

pre 8 godina

Vise volim Barsu ali mi je nekako Pirlo u poslednjih 10 godina najbolji veznjak tako da veceras nema dileme. Forza Juve.

neutralni felsh

pre 8 godina

realno, juventusu treba malo cudo da bi pobedio. jeste da im odgovara sto je finale pa se igra jedna utakmica, ali ne znam kako mogu da iznenade barsu osim nekim golom iz prekida ili iz kontre. alegri se verovatno nece mnogo zatvarati, on ce glavna energiju da trosi negde oko svoje sredine.
barsa ako postigne rani gol, onda ce da dograbe voljenu loptu i da je od noge do noge obozavaju do kraja poluvremena. enrike voli da nagazi kocnicu i onda sitno turira gas. mesi ce verovatno biti malo povuceniji, sa prodorima ka sredini, u guzvu, da izbegne evru koji ga je protiv uniteda odlicno pokrivao.
ne verujem da ce biti puno golova, ali je veca verovatnoca da barsa potopi juve sa tri gola, nego za pobedu italijana. nije ovo jos onaj stari tvrdi juventus, a ova barsa je u mnogome jaca od pepove - jer je fleksibilnija u igri.
nada juvea je da poluvreme doceka sa 0:0, pa da posle hvata barsu na sitne nervoze.

ej

pre 8 godina

Barcelona ove sezone izbacila prošlogodišnjeg osvajača Engleske lige (City), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Francuske lige (PSG), ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg osvajača Njemačke lige (Bayern), 4 puta u 4 utakmice su pobjedili i prošlogodišnjeg osvajača Španske lige i ostao je još samo ovogodišnji i prošlogodišnji osvajač Italijanske lige :)

kokili

pre 8 godina

Nisam navijač Barselone,čak šta više draži mi je Real,ali mogu samo da citiram gospodina Andjusa:"Sa Barselonom se ne može ništa meriti".Kapa dole Staroj Dami bez obzira na poraz.

EL Croatos

pre 8 godina

Juve ce se boriti ali onda ce biti ono vec vidjeno toliko puta Rakitic sjajno pronalazi Messija i pogodite? GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl !!!

Filip

pre 8 godina

Nevidljiv zato sto Barsa vodi, da ne vodi bio bi ultra vildjiv. Pa i kad je nevidljiv, opet je imao 4-5 uspesnih driblinga. Plus ono u 45.

dkenfkd

pre 8 godina

Можемо да причамо шта хоћемо
али реално, Барса
подсећа на Бајерн из 2013.
стварно су мајстори, Меси поготово, он чини разлику!

Kowalski

pre 8 godina

Juve! Najviše zbog Bufona, zaslužio je da osvoji ligu šampiona, ali biće teško s obzirom na to kako Barsa igra. Ali kada je jedna utakmica u pitanju sve je otvoreno.

BlaBla

pre 8 godina

Zasluzeno najteze protivnike su imali, Juventus vrhunska ekipa prijatno su me iznenadili, zao mi je Pirla i Buffona, ali to je fudbal. Messi peta lopta doktore!

miki

pre 8 godina

Navijac sam Barse i nadam se pobedi, ali
drago mi je da je na drugoj strani Juve, posle svega, seljenja u drugu ligu itd opet su u finalu, a izbacili su i Real :) Nadam se da ce igra Barse biti na nivou, da ce presing kad se izgubi lopta biti konstantan i da ce svi biti na svom novou. Visca Barca! :)