Ponedeljak, 02.09.2019.

12:45

Srbija "počistila" Filipine sa 59 razlike

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu na Mundobasketu pobedivši selekciju Filipina rezultatom 126:67.

Izvor: LN

Srbija "poèistila" Filipine sa 59 razlike IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

281 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 4 godine

Srbija je pobedila u svih 8 četvrtina (na 2 meča) koje je igrala na ovom SP.
Ovo je 2. najveća/najubedljivija pobeda u istoriji Srbije/Jugoslavije. Najveća pobeda bila je na SP 1986 (Jugoslavija 131:61 Malezija, 70 poena razlike).
Srbija/Jugoslavija nije dala najmanje 126 poena na 1 meču SP još od jula 1986. (131:61 Malezija).
Pre Filipina ove godine, zadnji tim(ovi) koji su primili 100+ poena u prva 2 meča na SP su bili Kina (od Australije i Brazila), Južna Koreja (od Španije i SAD) i Španija (od Južne Koreje i SAD) 1990.
Srbija je dala čak 126 poena, što je najveći broj poena koje je 1 Evropski tim postigao na SP još od 1990. (Španija 130:101 Južna Koreja).
Srbija ima koš razliku od +105, samo SSSR (+111 na SP 1974) i Jugoslavija (+107 na SP 1986) su imali bolju koš razliku na prva 2 meča SP od nas.
Srbija je pogodila čak 75% šuta iz igre (48/64), što je najbolji % šuta iz igre jednog tima na 1 meču SP u 21. veku.
Na tviteru @OptaLarry

Pozdrav.

samo realno

pre 4 godine

Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.
(Milan, 2. septembar 2019 20:01)

Da si stvarno gledao Drazena i Praju, ti bi znao kakva se kosarka tada igrala u NBA, a kakva se danas igra. Nebo i zemlja.
Dalipagic, Drazen su bili nivo, ali nivo za Jokica i ove danas.
Jokic u 90-im bi bio nosac peskira u NBA, ako bi imao srece.

dalibor79

pre 4 godine

pa ovi filipini na proslom sp jedva izgubise i to mislim u prozetku od jedne kosarkaske velesile:) pogodite od koje. a vi tvrdite kako filipini nema sta da traze na sp-u a hrvati kao imaju. tu su negde i jedni i drugi po kvalitetu :)

4k4.Dex

pre 4 godine

Druga stvar... sreca da imamo ovakve igrace pa cemo da deljemo sve ali Raduljica i Bircevic su potpuno druga liga od ostalih 10 igraca mozda je jos jedino Militinov malo slabiji ali on je covek zadatka ne igra nikad 1 na 1 jer zna da ne zna i daje samo zicere kad je sam. Dobar je u odbrani i jak na skoku ali to je to bez treceg centra ne bi mogli ali Raduljica je kanta i nepotreban kao cetvrti centar. O Bircevicu nema sta da se kaze ko god drugi da je poveden uradio bi vise u svakom slucaju. Ne kazem da Birca mozda nece nesto uraditi ali bi svako drugi uradio vise.

4k4.Dex

pre 4 godine

Inace za ove sto velicaju italiju da progmoziram +15 za nas. Italija je smesna i velikim slovima SMESNA. Igrace isto kao Filipinci samo na sut za tri poena sto svaka iole ozbiljnika reprezentacija urnise.

Milan

pre 4 godine

Meni je Jokić najveća faca, bucko, lala, gega se onako bezopasno, sve je nešto kao smoren, a košarku ima u malom prstu jedne noge, sve se okreće oko njega, kada je fokusiran izgleda kao da zna dva poteza unapred šta će se desiti. A njegov potencijal u odbrani ni iz bliza nije dostigao. I tu će biti ubitačan kao i u napadu. Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.

Slav

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)
34
A sto bi de lomili u odbrani i fizički iscrpljivali.. kada znaš da možeš dati uvek kos više ?! Šta da dokazes ?? Das 120 primiš 20???

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

Ajde pa još jednom na kraju prvenstva da čujemo legendarnu rečenicu Mute Nikolica:”Sve je to normalno”...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. septembar 2019 12:49)

covek prima 5000 evra mesecno da izgovara gluposti, a ti tetovirani srbine radi u leoni za 200 evra

Pronicljivi

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u
SAD nije najpopularnji sport..., osim u
Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi
pričamo..., pogledajte učesnike
Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka)
i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost
utakmicama od prve do finala...,
(bh, 02. septembar 2019 17:24

A vi namerno niste hteli da se plasirate na SP? Jer nije popularan sport kao fudbal? Legendo...

NRA

pre 4 godine

Evo ih ovi geniji sto kukaju u komentarima sto Muta ima 5000 evra platu ili sarkasticno navode na to da nas ovaj turnir odvraca od bitnih pitanja u zemlji...Valjda treba svi da izvrsimo samoubistvo?
Pa majstori moji, ne znate vi koliko je kosarka nas mentalno spasila 90-ih. Koliko nam je radosti dala od '95 do '02 kad nam nista drugo nije davalo radost. Koliko klinaca je imalo zdravije odrastanje jer su detinjstvo proveli na terenima zamisljajuci kako zakucavaju protiv Sabonisa ili daju trojku Hrvatima u poslednjoj sekundi.
Mozda jeste hleba i igara, ali je i mnogo vise od toga. Sport bilo koji u osnovi i jeste takav, koliko god kontrasi, hejteri, cinici uvek pominjali to ''hleba i igara''. A ako mislite da je to jer smo siromasni, krezubi i slicno, i da se bogati ''evolutivno odvoje od toga'', pogledajte jedan prebogati Island i kako su fanaticno pratili svoju reprezentaciju na EP i SP u fudbalu u ovoj deceniji - sport donosi emocije kakve retko koje stvari donose na nacionalnom nivou danas.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 4 godine

Bravo Srbija tako se igra Pozdrav od Delije iz Republike Srpske samo tako melji do kraja :D i naravno da kazem Srbija je oborila rekord sad posto je 2010 to bilo angola kad je primila 50 koseva razlike a sad je promenuto Srbija 59 koseva i oboren je rekord svih vremena znaci 59+ rekord koji niko nikad nije uspeo i rekord sad 37 asistencija rekord znaci 59 razlike rekord i 37 asistencij rekord Srbija moze do zlata .

pero mesozdero

pre 4 godine

Dok sam gledao tekmu čatujem sa kolegom Filipincom i on mi reče akko tamo obožavaju košarku i kako svaka ulica ima svoj koš.
(Red John)

Tacno je.Kosarka je mozda i najpopularniji sport na Filipinima.Utakmice u njihovoj ligi se cesto zavrsavaju sa preko 200 poena sto se moze videti jos sam u NBA.

$$$

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bh, 2. septembar 2019 17:24)

Pa sta onda?...Da ukinemo sve sportove osim fudbala?

Termodinamicar

pre 4 godine

ko bi reko,filipinci su jaki u basketu!
(jazAbdin ,, 02. septembar 2019 16:25)

Pa sugurno su 1000 jaci od tvojih hrvata ili "bosnjaka".
Idi da gadjas glinene golubove ili skidas sunku sa vrha jarbola, to je vas domet...

moreplovac

pre 4 godine

Amerikancima bi bilo bolje da ispadnu u četvrtfinalu.
(Nisam roBot, 2. septembar 2019 16:07)

Cu im prenesem makar i po golubu pismonosi:)

Sveta

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.
(hmmm, 02. septembar 2019 17:06)

Sumnjam da će većina uspeti da ukapira komentar, pa da pripomognem - svojevremeno je Tudjman pričao kako Hrvati vuku poreklo iz Persije.

bh

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,

A sta radi mali Neca

pre 4 godine

Koliko mentola ima u ovim komentarima sto samo hejtuju ovo je strasno. Napisao bih vam svasta, ali neka ionako ste mali ljudi.

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Meni je inače veoma žao što Hrvatska ne učestvuje na ovom šampionatu i da su sa nama u grupi. Prošli bi mnogo gore nego Filipinci, a Jokića i kompaniju bi verovatno zvali u Hag. ;)

Nikola

pre 4 godine

Bravooo... dobra dva treninga za pocetak sa italijanima i njih cemo da oderemo sa jedno 20 kosa razlike minimum ma nema jacih od nas jaki su ko https://www.trubaci-grand kad nam dodju italijani razbucacemo ih Najaci smo od svih ekipa na prvenstvu Bobi Bjelica Jokic Bogdanovic Bjelica Ma svi bre.. igraju ko jedan jedva cekam italijane da to i dokazu da nema jacih od njih u pripremnim utakmicama 2 puta smo ih razbili a Amere cemo da razvalimo jos 6 utakmica i uzimamo Pehar Pobenika Bravo.. Hvalavam sto Usrecujete Naciju

Aleksa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 2. septembar 2019 15:48)

Lepo pita covek...Hrvatska je izgubila 20 razlike od Angole...

артиљерац

pre 4 godine

Разбили Филипине,играли се,али има незадовољних "стручњака".Шта бисте хтели,да
их бијемо с нулом?Е то још није било,а и неће скорије.Радуљица спор,па није он
тркач на 100 м,Бјелица нема самопоуздање,а утрпао 20 поена.Јесте ли,појединци,
гледали исту утакмицу као ми остали?Можда је била нека друга,на другом каналу.
Еј,од СП 1994,ВЕЛИКА ВЕЋИНА ВАС није била ни рођена,НАЈВЕЋИ број асистенција.
Шта хоћете?Убићемо Италију,понизићемо их,одучити.Неће дати ни 70 поена.Плакаће
од муке,шта вам је бре.У чему сте,неки од вас,најбољи бар у свом крају?У улици
на спрату.

Neko

pre 4 godine

(bh, 02. septembar 2019 17:24)

mrzim ovu izreku ali ono "dobro jutro kolumbo" i kakve veze to sto pricas ima sa ovom temom.. svima je poznato da je fudbal prvi sport a odmah iza njega kosarka..

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Imam 38 godina i često volim da pročitam komentare iz raznih oblasti, ali sada postepeno počinjem da se odvikavam da ulazim u komentare, s' obzirom da svaki put dobijem transfer blama od komentara bubuljičavih tinejdžera. :)

hmmm

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.

Ko sreću kupuje novcem, taj ustvari nikad sretan u životu bio nije...

pre 4 godine

(begaj, 2. septembar 2019 15:36)

Za tvoj ekonomski status nije kriva Srbija, kriv si ti sam.

Zato nemoj narodu koji nije opterećn novcem, jeste ali ne izvorno i u duhu nego spolja nametnuta i zagrižena udica s koje ćemo se kad-tad otkačiti, da namećeš okove ovog sveta koji obećava da se sve može kupiti novcem.

KAD JEDINO ŠTO VREDI NA OVOM SVETU JE BAŠ ONO ŠTO JE VAN DOMAŠAJA NOVCA!!!!

Sasa

pre 4 godine

Bolje da su povecali broj ekipa za Evropu, pa da su tu Ukraina, Slovenija, Letonija, Kroasani... Ovo je tuzno gledati
(mare, 02. septembar 2019 16:08)
Kroasani se ni za evropsko nisu kvalificirali .

Termodinamicar

pre 4 godine

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 02. septembar 2019 15:48)

Ajde nosi se odavde sa tvojom budjavom hrv. Idi kod njih, pa zajedno gadjajte glinene golubove. Tutanj...

Djenka

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.
(alegri, 2. septembar 2019 15:25)

Matori kosarka je na drugacijem nivou danas u odnosu na vreme kada je vladao Bodiroga. Sto se kosarkaske inteligencije tice on jeste jedan od nasih najboljih igraca ikada. Ali je kosarka danas postala teska atletska disciplina (fudbal i tenis takodje) te se vise istice igrac koji je spreman kao zver nego igrac koji je pametan kao lisica. Nije umesno porediti ko je bolji. Beli bi u oni vreme, sa ovom fizikom, kidao i davao po 30 poena po utakmici (da mu se dozvoli da igra celu i da sutira kad hoce). Bodiroga bi danas imao probleme da ostane u utakmici 40 minuta. Pogledaj Bobija, covek je promasio eru, iako je napravio sjajnu karijeru. U doba Dzabara on bi u NBA bio jedan od legendarnih centara. Danas ima problem da sitgne u odbranu protiv zeceva na steroidima. Bogdanovic je u istoj kategoriji, decko je zategnut kao sajla, a to kosta koncentracije kod suta, koji je postao atletska disciplina. Nekada su se sklanjali kad se sutira trojka a danas sve ozbiljne ekipe igraju presing preko celog terena.

Mladen

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.

banat

pre 4 godine

Cudno mi deluje da su Filipni na proslom prvenstvu imali -26 kos razliku na 6 utakmica i to su oterali Hrvate u produzetak a od Argentine su izgubili samo 4, dok su na dve utakmice na ovom prvenstvu su izgubili sa 59 i 46 razlike. Da li moguce da im je kosarka tako pala za 5 godina

,,

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.
(Mladen, 02. septembar 2019 16:02)

Zasto delis sa 4 kada si racunao 59-46 i 46-15? Trebalo bi sa 2 da se deli...

111

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.
(sasa.r, 2. septembar 2019 15:51)


Zasto ne dostaju, da bi pobedili sa 60 razlike?

ldjidji

pre 4 godine

Milutinov je zver ljudi on treba da bude prvi centar..Jokic ovoj ekipi vise znaci na cetvorci da uhvati neku loptu asistira sutne za 3..

big

pre 4 godine

Pa dobro, ovi slabi protivnici dodju kao zagrevanje, nekad je tako bilo i u fudbalu, pa viš nije...kako nama tako i svima, ali sad prvenstvobkreće i mi izgledamo bolje nego ikada. Uz nas favoriti USA, Grčka, Španija, Francuska, iz prikrajka vrebaju Litvanija i Australija. Lično mislim da sa amerima nećemo ni igrati.

tocka

pre 4 godine

Ja se eto nadam da je Gudurićev mentalitet obrnut od Bogdana. Bogdan ove utakmice kada nema presinga igra ko Džordan, da sve baci iza ledja upalo bi. Zato čim se digne pritisak snage ima, glava trokira a ruke se tresu. E eto nadam se da će Gudurić da pokaže zašto je imao najbolji prosek šuta u Evropi ove sezone, i da će pritisak da ga motiviše. Jedva čekam Italijane. Imaju dobru prvu petorku, ali smo mi dublji tim. Trebalo bi da ih dobijemo.

MilunkaMalina

pre 4 godine

Posle se zalite na vaterpolo. A ok su vam dosadne kosarkaske utakmice. Turnir ce biti zanimljiv tek od polufinala. Ispade da samo 5 zemalja igra kosarku na celom svetu. Po vasoj "vaterpolo logici" i nasoj dominaciji.

Stereo banana

pre 4 godine

Mnogo mi sumnjivo kad svi kažu da kidamo
Predimenzionirano kažu da kidamo,
A dobro znaju da ne kidamo nego da šijemo
Vide da šijemo, a pričaju da kidamo

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Motac kablova
čoveče ti si bolestan... mislim boli te uvo, a što nisi učio školu malo, mislim nebi motao kablove.... pa ti svi krivi u životu....

Mladen cg

pre 4 godine

,, Dream team" iz Srbije! Ovo je novi rekord i to po broju asistencija- 37, i po procentu šuta za 2 poena- 86 procenata ( 36/42). Svaka čast momcima, jer su, vidno, ,, usporili" u posljednjoj četvrtini.

Nina

pre 4 godine

@petarczv

Nisu rekli tako nego ako Jokić nastavi ovako tokom karijere može se to reći.
Trebaju mu reprezentativni uspesi za to, ne samo klupski.

Dlakovuk

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)

Ima istine u tvom komentaru. Srbija kada primi preko 70 poena protiv jačih ekipa, uglavnom ulazi u neizvesnu završnicu. Odbrana je ključ naše igre.

Alias Pera

pre 4 godine

Iz aviona i (ja) laik vidi da imamo strašan kvalitet. Ekipa na nivou one iz 2002. ako ne i bolja ...
Nemam sumnju da će 3 ključna igrača BBJ odigrati svoje. Plejmejkeri deluju pouzdano. Da bi se postao svetski prvak, čak i da nema SAD, mora nešto dodatno da "iskoči" ... Najtanji smo sa eksplozivnošću, tu nam je najpotentniji Lučić. Posle "sto malera" šansa da kruniše svoju karijeru.

Aragorn

pre 4 godine

Ne razumem komentator neke, Birčević sasvim pristojan... Ovo je nešto klubaški, pravo da vam kažem toliko sam uživao u nekim trenucima da nisam ni video ko je davao poene. A sad ide ozbiljna utakmica, da vidimo pravu snagu. Jedva čekam.

dragiša

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.
(Svetlana, 2. septembar 2019 13:16) # Link komentara

Pazi, neverovatno! Znači dobili su ili platili za prenos, a onda će da dozvole da prenos može na RTS da se gleda! Pazi Svetlana, ni mi u Srbiji ne možemo na RTCG ili HRT na primer da gledamo prenos nekog sportskog događaja ukoliko ga je RTS ili neka druga srpska televizija otkupila. I to je tako u celom svetu, a ne nešto samo protiv Srba u CG!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)






eh, davno vremja ono kad su trolovi, bar, duhoviti bili...

Petar

pre 4 godine

Kojea je sramota sto Azija ima 6 predstavnika na SP.Jednostavno nema dovoljno kvalitetanih reprezentaicja u Aziji da bi dobili ovoliko predstavnika.Primera radi,proslo SP su imali tri ekipe i na 15 utakmica osvtarili 2 pobede uz kos razlikom (-191).

Katastrofa

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala
(Motac kablova, 2. septembar 2019 13:38) # Link komentara
Stvarno smo ponizeni i izruinirani kao narod ako je ovo najprepreporuceniji komentar na vesti o kosarkaskoj pobedi. Tuzno. Ostace nam duboke traume od ovog vremena.

Jna

pre 4 godine

Bravo za Srbiju..volio bi da osvojite zlato jer srebro naravno nitko ne slavi, zar ne. A o kvalitetu prvenstva netreba trositi rijeci, zamislim odes na svjetsko u futbalu i u prve dvije napravis gol razliku 17:0.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)
Šokiran sam i ja tvojim neznanjem pa nikom ništa.Kada pobedimo Italiju ima da prosipaš pamet kako Ameri imaju da nas zgrome.Tužna je tvoja sudbina kada su Mađari bauk...

stručno nepismen

pre 4 godine

@Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci. 
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47) 

Auuuuuu ciko, mnogo si bje nepismen!

драганд

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"

Simon le Bon

pre 4 godine

Prelepo je videti osmehe na licu ovih sjajnih momaka, zajedništvo, drugarstvo i međusobno uvažavanje...
Nije ni čudo što uz tu neku specijalnu hemiju koju imamo još samo u vaterpolu, ostvarujemo vrhunske rezultate...
Šteta je što u fudbalu nemamo ovakvu hemiju između igrača, bez obzira što u fudbalu nemamo vrhunski kvalitet, uz tu hemiju bi mogli jako mnogo...
Prosto budeš ponosan što su ti momci predstavnici Srbije, što je prezentuju u najboljem svetlu...
Želim vam da svi budete zdravi, da i dalje uživate u ovoj divnoj igri i da stignete do cilja a siguran sam da to znate bolje od svih nas koji za vas navijaju...
Detelinara je uz naše, uvek!

Pustinjski Banderas

pre 4 godine

Kuku, sta uradiste?! Kako cu sad zeni na oci (ona je Filipinka).
Ma, salim se. Moja Kristina ce slegnuti ramenima i reci: "To je samo igra..."

Gde ja živim

pre 4 godine

Trening broj 2 smo završili. Sad da vidimo sa Italijanima po treći put. Mislim da smo bolji za jedno 15+ razlike, ali da se ne zalećemo previše. Samo koncentrisano i jako. Lepu košarku igramo iako nije baš uputno davati ocene posle ovakve dve utakmice. Napred momci, vreme je za velika dela.

hm

pre 4 godine

Neke reprezentacije na ovom prvenstvu bi pobedio i ja sa svojim drugarima. Ne znam cemu sluze ovakvi rezultati. Niti pokazuje kvalitet Srbije, a jos manje pomaze nekome tko izgubi s ovolikom razlikom. Nije niti cudo da razmisljaju da maknu kosarku s OI. Tako ce i tamo da bude. Nesto treba pod hitno da se menja. Cak je i vaterpolo postao interesantniji.

Dejan

pre 4 godine

Auuu bre...kad citas kritike mislis da moramo svaki napad zavrsiti sa poenom. allloooo bre...
gde to ima? ostavite ih vise na miru i uzivajte...

ili gledajte hokej naledu...


Piiiivaaaamaaaaa

Dusan

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd

abcd

pre 4 godine

Jna...za celu istoriju Hrvatskog nogometa imate jedno trece mesto i jedno drugo mesto,dakle nista osvojeno u istoriji,i onda neko poredi vase fudbalere i nase kosarkase koji su na svakom prvenstvu skoro prvi ili drugi.Kod nas se ne slave druga i treca mesta,kod vas su to najveci uspesi u vasoj istoriji.

alegri

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.

petarczv

pre 4 godine

Gudurić se sa ovim šutom za 3 neće naigrati u nba.
(danw, 02. septembar 2019 14:50)

Guduric je imao najbolji procenat za 3 u feneru i u EL...

cole

pre 4 godine

Cuj raduljica zapusio usta kriticarima,odigrao odlicno protiv filipinaca koji mu ni visinski ni fizicki ne mogu parirati i sad je odma majstor,vi pojedini bi ga i u petorku stavili

gosha

pre 4 godine

Ne bih da nešto kvarim, ali ona stara kaže: U dobru se ne ponesi, u zlu se ne postidi.
Nadam se da će momci tek sada posle ove dve "odradjene" tekme početi da igraju...

Krug dvojke

pre 4 godine

Sto bre pustaju ove reprezentacije na svetsko prvenstvo?? Pa nije ni cudo sto amerikanci skoro svi otkazali i sto Jokic za malo nije igrao!
(Kaba, 02. septembar 2019 15:35)

Zato sto je FIBA povecala broj ucesnika na 32.Broj od 24 bi bio sasvim OK.

sasa.r

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.

NikolaKG80

pre 4 godine

@Zivota, ne bih da vređam Bjelicu koji je izuzetan košarkaš i meni najdraži u našoj reprezentaciji, ali ipak će biti da je on Bpditoga / 2.0. Ne zbog manjka košarkaškog znanja, već zbog manjka samopouzdanja. Da to ima, ne bi nama Raduljica bio kapiten.

Kg

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...

Stoji to sto si rekao i tacno da je previse, ali svi ce da nam ubace 70 poena. Stvar je u tome da treba da ubace preko 100 da bi pobedili. Toliko imamo dobrih igraca da cak iako jedan podbaci ostali ce ubaciti 100 poena skoro svakoj reprezentaciji...

Pronicljivi

pre 4 godine

Meni krivo zbog toga što nisam rođen na Filipinima pa da igram svetsko! :(
(iosonostefan, 02. septembar 2019 15:09

Jedan od duhovitijih komentara zadnjih meseci.

pope

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 02. septembar 2019 13:16)

Aman čoveče gde ti je socijalna inteligencija? Naši ljudi napolju su tradicionalno nostalgični i žele kontakt sa maticom makar i preko vesti.
Kad si se smuvao sa devojkom u biskopu, baš si hteo da gledaš taj film i nijedan drugi? Ili ti je društvo bilo važno?

BasSvetsko

pre 4 godine

Ovi Filipini su u rangu timova Juznomoravske lige,okruga Vlasotinca i Crne Trave.Toliko.
Nadam se da Raduljica moze da skoci nekad bar 6 cm iznad parketa. Ipak sastav iz Indijanapolisa je za ove sadasnje bio bolji olala.Kad jedan Vujanic i Rakocevic bili rezerve i Radmanovic,Drobnjak i Jaric.Tadasnji Koturovic je za Raduljicu Dzabar. Sem Jokica vanzemaljca,Bjelice,Bogdanovica i Marjanovica nijedan drugi ne bi mogao da priviri selekciji iz 2002ge.

Igor

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...

begaj

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"
(драганд, 2. septembar 2019 15:21)

Odraz ekonomskih uspeha Srbije koji nisu ni blizu nivoa sportskih.

nesa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.

iosonostefan

pre 4 godine

@nekle Nisi realan da nam nisu daleko... Drugi smo na svetu trenutno ako računaš Američku prvu petorku. Bolji su i to mnogo na sve četiri pozicije, jedino na petici nisu. Hemija tu ne pomaže mnogo. E sad da su kod nas samo Lenard i Keri imali bi tu negde jednake petorke... Klupa je posebna priča...

budibogsnama

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 2. septembar 2019 14:05) Vi ste već božji ljudi, samo priroda i Bog, šta vas zanima basket?

Robert

pre 4 godine

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)

Ima ljudi koji vrlo ograničeno koriste internet. Neretko im neko drugi instalira aplikacije i jedino to i znaju da koriste, pa zato takva pitanja.

vladisav

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)
Radio?

Djoksonidis

pre 4 godine

Jokara tripl dabl u najavi! biće 45-50 razlike, nadam se. Jedino me iritira kad popijemo skok u napadu :D 120p dajemo bez problema, ali dok sam ovo sastavio- dali smo još 8p pa možda bude i najubedljivija pobeda Srbije u istoriji SP hahah

Mladen cg

pre 4 godine

Ovo je pravo uživanje, duševna ,, poslastica" pratiti našu reprezentaciju; poezija pod košarkaškim obručima! Pratim košarku od 93 godine, ali ovako lijepo uigran tim , ne pamtim.

Dnevna doza pilulica roza

pre 4 godine

Imao sam priliku da odigram par badminton meceva prosle godine u Londonu sa jednim Filipincem. Mnogo gotivan narod, slicnog smo mentaliteta, samo sto smo mi visociji i preferiramo cevape sa kajmakom za razliku od njih koji vise vole Bam-Goreng i pirinac sa limun travom. Rece mi mali da u domovini obozavalju kosarku koja im je ostala u amanet kad su Ameri parkirali IV flotu u Manili onomad. Ubedjen sam da ih dobijamo u basketu iako ja vise volim badminton kao sto spomenuh na pocetku teksta.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Ja ocekujem jedno 20 razlike, rutinskih, za Srbiju. Po cemu smo mi prosecni, a Italijani odlicni? Ako samo trolujes, a zvuci tako - izvini, nisam skontao. Ako si ozbiljan...ti si strucnjak za basket, kao ja za kriket.

Valjevska podvala

pre 4 godine

Ne razumem zasto Bobi ne ulazi u igru? Sale misli da ce nas starom slavom zaslepiti da ne vidimo koliko gresaka pravi. Jako ga postujem ali ovo mu stvarno ne treba.

Lepava kad zapeva, svima nam je lepo.

pre 4 godine

Za inostranstvo ima opcije kao što je neko reko web stranica livetv.sx

Takođe imate super aplikaciju KODI (može i na kompjuteru, na smart tv, na telefonče)
Na KODI imate i Rts1, Rts2, Arene 1,2,3.., SK 1,2,3

Imate i aplikaciju Mobdro, takođe sa puno kanala, sve Arene i SK.

Takođe i EON recimo sa VPNom može takođe.
Živeli familjo!
Napred SRBIJA!

MiLosMi

pre 4 godine

Bogdanovic artiljerac naš, iskreno nisam ocekivao ovako dobar procenat za 3 od njega. Samo da nastavi ovako i lagano 25 poena u proseku i mvp prvenstva

asd

pre 4 godine

Milutinov na 5 bjelica na 4, uzasna odbrana i skok pod kosem, sa njima dvojicom nas sustizu, bogdan se ne vidi, mora vise da organizuje napad kada nema jokica u igri

nellepb

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica

viberivajber

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.
(dnevna doza prosjecnog Srbende, 02. septembar 2019 13:48)


Evo price iz rubrike "nije se dogodilo"

pa da

pre 4 godine

Za ovog strucnjaka: “A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)Radio?
(vladisav, 02. septembar 2019 14:19)”...a gde ti živiš u Srbiji pa nemas RTS??? Da nisi pogrešio, da nisi u Siriji?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokić ima neverovatno saradnju sa Milutinovim i Raduljicom.Neverovatne asistenciji.Pored Jokica i Raduljica postade zver:)

Lex

pre 4 godine

Kazu milojevic i loncar da se vec sada moze govoriti o jokicu kao o najboljem srpskom igracu svih vremena... Apsolutno se slažem
(petarczv, 02. septembar 2019 14:28)

Sav respekt za Jokica,ali njegovo vreme tek dolazi,trenutno,mi imamo svoga Boga,ime mu je Bodiroga!

Filipinac

pre 4 godine

Volim Srpski narod,sila ste u kosarci i svim kolektivnim sportovima.
Sportska nacija,cast je igrati protiv Srba.
Poz iz lijepog Kraljeva,blizu manastira Zica.

Neshke

pre 4 godine

http://www.livebasketball.tv/live/event/1616635/title/Serbia%20v%20Philippines

Za ljude u inostranstvu, kupite propusnicu za 8.99 eur i gledajte sve meceve prvenstva u HD formatu.

marko

pre 4 godine

Vasilije Micić je odličan plejmejker i mnogo mi je drago što igraju on i Jović. Odlični su u odbrani, obojica. To što Micić ima dodavanja u aut nije uvek samo njegova greška. Birčević npr., iako je dosta napredovao, ima tu tendenciju da fintira svoju kretnju, najviše fintirajući dodavača

Kawhi

pre 4 godine

El magico
idi na Reddit worldcup streams i imas sve tekme do kraja prvenstva, bez kocenja i fantasticna slika...takodje ima gomila linkova ?

5.STAR

pre 4 godine

Fino nasi treniraju u ova dva meca. Lopta lepo kruzi, svi se upisuju u strelce i to je dobro. Nema tu sta puno da se analizira i komentarise osim Micica. Za sad on nastavlja sa partijama iz pripremnih meceva. Kao sto je neko rekao, ovo je Micic iz Zvezde a ne iz Efesa.
E sad ovo sa poluvremena iz studija...
Naravno za Jokica se svi slazu da je na tom putu da bude najbolji ikada, naravno uz reprezentativne trofeje koji su za to potrebni. To se ne moze osporiti da je potencijal za to.
Ali meni gledano u ovom drugom izboru u kom su oni Djordjevica proglasili najboljeg, je najbolji Bodiroga. Bodiroga je uvek i sve odlucivao. I vise je u klupskoj karijeri napravio od Djordjevica. Naravno da je i Djordjevic vanserijska klasa ali Bodibond je numero uno od svih Evropskih igraca koji su vecinu ili celu karijeru igrali u Evropi.

gde se topimo?

pre 4 godine

Lepo sve ovo izgleda, svi igrači dobro igraju. Svaki naredni meč je sve teži i teži protivnik, nadam se najboljem kad bude najpotrebnije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski,mnogo smo prosečni,ne bi rekao slabi.A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu,tu je početak kraja naših nadanja.Iz druge grupe dalje idu dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KOLSUTANT,02.septembar 2019 13:47)
Đorđević neume 13/13,Bogdanović neume 20+ u reprezentaciji,Jokić nije najbolji centar.Bolji su Gasol i Gober...i još puno toga što prosipaju ovi “stručnjaci” kolsutanti...

Ppp

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)
A ti imaš internet?
U članku je napisano uživo, a na programu surda. Zato kažem mogli su da stave tačno vreme.
Inače komentare ostavljam putem golubova pismonosa.

nebaCar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)

E pa super, idem da stavim milion na baba vanginu prognozu

oscar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica
(nellepb, 02. septembar 2019 14:49)

Vidis da je klasican provokator. Ignorises ga, i to je to. Ima ih mnogo.

petarczv

pre 4 godine

Raduljica zapusio usta kriticarima
Ubacio 11 poena u 1. poluvremenu,3 puta je pogadjao 2+1(kos uz faul+dodatno slobodno bacanje)
(Pavle, 02. septembar 2019 14:18)

Daj uozbilji se igra protiv patuljaka i poluamatera...

Kukatilo

pre 4 godine

Sarenac kod pregleda video snimka demonstrira nepoznavanje pravila. Ne shvata sta se i zbog cega gleda.
(Magdalena, 02. septembar 2019 13:42)

Dosadnjakovic najobicniji.

А. Петров

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59) —-

Имаш на Balkaniyum.tv. Платиш 15-так евра за три месеца.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.

Krug dvojke

pre 4 godine

Radulja je pravi lik za podizanje pehara.
Proslo prvenstvo imao sam osećaj da nećemo dobiti Sloveniju.
Jednostavno nisam mogao da zamislim Mačvana u toj ulozi. Ništa lično!
Srećno momci!!!

nekle

pre 4 godine

Kidamo kako igramo, drim tim.
Tako raznovrsno, moderno, brzo, kvalitetno...ovako niko van amerike nije nikad igrao.
Spanci nesto malo sa gasolima tamo 2008-2012, ali to nije ni do kolena ovako kako igramo mi.
Bukvalno kao oni pravi americki drim tim.
Postali smo prava atrakcija.
Svaka cast za najzasluznijem za ovo Djordjevicu, kojj je napravio sistem, masinu bukvalno.
Ali prvi vanamericki trener koji je izasao iz tog evropskog mracila dosadne kosarke, ubrzao i modernizovao igru nalik na nba timove.
Ne znam dal je do toga dosao namerno ili slucajno, ali svaka cast.
I ono sto godinama pricam na sajtu, dzabe evropljanima i taktike i sve, dok ne pocnu da igraju moderno i brzo nece nikad stici amere.
Ovo sto je uradio djordjevic je poezija.
Stvatno smo evropski drim tim, i sa ovakvim sistemom i igrom, ni prvi americki tim sa lebronom i karijem nije nam daleko.
Samo sistem i igra to je to.
Naravno svaka cast i igracima, imamo vrhunske igrace za takvu kosarku i to dva tima.
Sve su to azdaje od igraca, nba je napravila to od njih.
A ni ovi nasi igraci iz evrope nisu daleko.
Samo da se opuste i rokaju kao ovi iz nba.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Jokic bolji plej od Micare :-D
(Student, 02. septembar 2019 13:38)
Retko koji plej je ovako "mekan". Nestvarno za ovolikog coveka.

Dobros-AV

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ajmo, još jednom u vezi strima. VPN (platite od 3-10 E, mesečno, imate i free trail 7-30 dana, ima i besplatno ali se ne preporučuje zna da secka), lokacija Srbija, RTS planeta. Full HD, radi besprekorno! Ako ste u Srbiji, ne treba VPN. Prijatelji javili da radi u Kini i na Novom Zelandu. Kod mene u Mađarskoj šljaka...

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STRUČNI KONSULTANT, 2. septembar 2019 13:47)

JAKO SI STRUČAN, ODMAH SI ME ODUŠEVIO.
OSTRAŠĆENI ČIKA DOKTOR (ZA TAKVE...)

David V. N.N. 1993

pre 4 godine

Sad kad nema Teodosića i Milosavljevića cela reprezentacija peva himnu. Nema izuzetaka! Božija je volja da samo oni koji pevaju himnu uzmu zlatnu medalju!

asd

pre 4 godine

kada je jokic samo na 30 sekundi odigrao peticu nakon izlaska raduljice kao da smo ubacili u 3 brzine iznad odmah krece brza igra i lucidnost, nazalost trajalo je samo pola minuta.

Svetlana

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.

Motac kablova

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nije ni cudo da su oni tamo, kad je Pikse tolike godine manadjer u Kini a Tosic se dokazao kao point-gard u Galati vec duze vreme.

Brada

pre 4 godine

Ali Guduric majko mila, nula od igraca...pa on ne bi pogodio u kontenjer koliko covek ne moze nista da pogodi...i to ne samo sata, vec tokom svih pripremnih meceva...

el magico

pre 4 godine

Dali ima negde stream? Nisam trenutno u mogucnosti da gledam preko tva pa rekoh mozda neko zna za neki stream. Protiv Angole nazalost nisam nasao nista...

SOS

pre 4 godine

Jedva sam čekao da Dobrosav Gajić ode u penziju, sa sve gafovima i lapsusima koje je imao.
E, onda se pojavio Šarenac.
Dobrosave, vrati se, sve ti je oprošteno.

dnevna doza prosjecnog Srbende

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.

Najdrazi

pre 4 godine

Sokolovi moji. Kad vas vidim skupa nasmejani i vedri. Srce mi se topi. Hvala sto ste moji a i ja vas. Ma sta uradili i ovo je super.
Zato smo smo. Zajedno!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji zivimo u inostranstvu?
(Ivana,02.septembar 2019 12:59)
BBC radio 4 odmah posle emisije “You and Yours”...

Motac kablova

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala

Dobros-AV

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Ja ocekujem jedno 20 razlike, rutinskih, za Srbiju. Po cemu smo mi prosecni, a Italijani odlicni? Ako samo trolujes, a zvuci tako - izvini, nisam skontao. Ako si ozbiljan...ti si strucnjak za basket, kao ja za kriket.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)
Šokiran sam i ja tvojim neznanjem pa nikom ništa.Kada pobedimo Italiju ima da prosipaš pamet kako Ameri imaju da nas zgrome.Tužna je tvoja sudbina kada su Mađari bauk...

Pronicljivi

pre 4 godine

Meni krivo zbog toga što nisam rođen na Filipinima pa da igram svetsko! :(
(iosonostefan, 02. septembar 2019 15:09

Jedan od duhovitijih komentara zadnjih meseci.

драганд

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"

oscar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica
(nellepb, 02. septembar 2019 14:49)

Vidis da je klasican provokator. Ignorises ga, i to je to. Ima ih mnogo.

Filipinac

pre 4 godine

Volim Srpski narod,sila ste u kosarci i svim kolektivnim sportovima.
Sportska nacija,cast je igrati protiv Srba.
Poz iz lijepog Kraljeva,blizu manastira Zica.

Igor

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...

Dnevna doza pilulica roza

pre 4 godine

Imao sam priliku da odigram par badminton meceva prosle godine u Londonu sa jednim Filipincem. Mnogo gotivan narod, slicnog smo mentaliteta, samo sto smo mi visociji i preferiramo cevape sa kajmakom za razliku od njih koji vise vole Bam-Goreng i pirinac sa limun travom. Rece mi mali da u domovini obozavalju kosarku koja im je ostala u amanet kad su Ameri parkirali IV flotu u Manili onomad. Ubedjen sam da ih dobijamo u basketu iako ja vise volim badminton kao sto spomenuh na pocetku teksta.

petarczv

pre 4 godine

Gudurić se sa ovim šutom za 3 neće naigrati u nba.
(danw, 02. septembar 2019 14:50)

Guduric je imao najbolji procenat za 3 u feneru i u EL...

Petar

pre 4 godine

Kojea je sramota sto Azija ima 6 predstavnika na SP.Jednostavno nema dovoljno kvalitetanih reprezentaicja u Aziji da bi dobili ovoliko predstavnika.Primera radi,proslo SP su imali tri ekipe i na 15 utakmica osvtarili 2 pobede uz kos razlikom (-191).

viberivajber

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.
(dnevna doza prosjecnog Srbende, 02. septembar 2019 13:48)


Evo price iz rubrike "nije se dogodilo"

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski,mnogo smo prosečni,ne bi rekao slabi.A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu,tu je početak kraja naših nadanja.Iz druge grupe dalje idu dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KOLSUTANT,02.septembar 2019 13:47)
Đorđević neume 13/13,Bogdanović neume 20+ u reprezentaciji,Jokić nije najbolji centar.Bolji su Gasol i Gober...i još puno toga što prosipaju ovi “stručnjaci” kolsutanti...

Gde ja živim

pre 4 godine

Trening broj 2 smo završili. Sad da vidimo sa Italijanima po treći put. Mislim da smo bolji za jedno 15+ razlike, ali da se ne zalećemo previše. Samo koncentrisano i jako. Lepu košarku igramo iako nije baš uputno davati ocene posle ovakve dve utakmice. Napred momci, vreme je za velika dela.

Krug dvojke

pre 4 godine

Sto bre pustaju ove reprezentacije na svetsko prvenstvo?? Pa nije ni cudo sto amerikanci skoro svi otkazali i sto Jokic za malo nije igrao!
(Kaba, 02. septembar 2019 15:35)

Zato sto je FIBA povecala broj ucesnika na 32.Broj od 24 bi bio sasvim OK.

Alias Pera

pre 4 godine

Iz aviona i (ja) laik vidi da imamo strašan kvalitet. Ekipa na nivou one iz 2002. ako ne i bolja ...
Nemam sumnju da će 3 ključna igrača BBJ odigrati svoje. Plejmejkeri deluju pouzdano. Da bi se postao svetski prvak, čak i da nema SAD, mora nešto dodatno da "iskoči" ... Najtanji smo sa eksplozivnošću, tu nam je najpotentniji Lučić. Posle "sto malera" šansa da kruniše svoju karijeru.

Pronicljivi

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u
SAD nije najpopularnji sport..., osim u
Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi
pričamo..., pogledajte učesnike
Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka)
i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost
utakmicama od prve do finala...,
(bh, 02. septembar 2019 17:24

A vi namerno niste hteli da se plasirate na SP? Jer nije popularan sport kao fudbal? Legendo...

Kg

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...

Stoji to sto si rekao i tacno da je previse, ali svi ce da nam ubace 70 poena. Stvar je u tome da treba da ubace preko 100 da bi pobedili. Toliko imamo dobrih igraca da cak iako jedan podbaci ostali ce ubaciti 100 poena skoro svakoj reprezentaciji...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)






eh, davno vremja ono kad su trolovi, bar, duhoviti bili...

marko

pre 4 godine

Vasilije Micić je odličan plejmejker i mnogo mi je drago što igraju on i Jović. Odlični su u odbrani, obojica. To što Micić ima dodavanja u aut nije uvek samo njegova greška. Birčević npr., iako je dosta napredovao, ima tu tendenciju da fintira svoju kretnju, najviše fintirajući dodavača

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Imam 38 godina i često volim da pročitam komentare iz raznih oblasti, ali sada postepeno počinjem da se odvikavam da ulazim u komentare, s' obzirom da svaki put dobijem transfer blama od komentara bubuljičavih tinejdžera. :)

stručno nepismen

pre 4 godine

@Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci. 
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47) 

Auuuuuu ciko, mnogo si bje nepismen!

Lex

pre 4 godine

Kazu milojevic i loncar da se vec sada moze govoriti o jokicu kao o najboljem srpskom igracu svih vremena... Apsolutno se slažem
(petarczv, 02. septembar 2019 14:28)

Sav respekt za Jokica,ali njegovo vreme tek dolazi,trenutno,mi imamo svoga Boga,ime mu je Bodiroga!

NRA

pre 4 godine

Evo ih ovi geniji sto kukaju u komentarima sto Muta ima 5000 evra platu ili sarkasticno navode na to da nas ovaj turnir odvraca od bitnih pitanja u zemlji...Valjda treba svi da izvrsimo samoubistvo?
Pa majstori moji, ne znate vi koliko je kosarka nas mentalno spasila 90-ih. Koliko nam je radosti dala od '95 do '02 kad nam nista drugo nije davalo radost. Koliko klinaca je imalo zdravije odrastanje jer su detinjstvo proveli na terenima zamisljajuci kako zakucavaju protiv Sabonisa ili daju trojku Hrvatima u poslednjoj sekundi.
Mozda jeste hleba i igara, ali je i mnogo vise od toga. Sport bilo koji u osnovi i jeste takav, koliko god kontrasi, hejteri, cinici uvek pominjali to ''hleba i igara''. A ako mislite da je to jer smo siromasni, krezubi i slicno, i da se bogati ''evolutivno odvoje od toga'', pogledajte jedan prebogati Island i kako su fanaticno pratili svoju reprezentaciju na EP i SP u fudbalu u ovoj deceniji - sport donosi emocije kakve retko koje stvari donose na nacionalnom nivou danas.

vladisav

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)
Radio?

dragiša

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.
(Svetlana, 2. septembar 2019 13:16) # Link komentara

Pazi, neverovatno! Znači dobili su ili platili za prenos, a onda će da dozvole da prenos može na RTS da se gleda! Pazi Svetlana, ni mi u Srbiji ne možemo na RTCG ili HRT na primer da gledamo prenos nekog sportskog događaja ukoliko ga je RTS ili neka druga srpska televizija otkupila. I to je tako u celom svetu, a ne nešto samo protiv Srba u CG!

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Jokic bolji plej od Micare :-D
(Student, 02. septembar 2019 13:38)
Retko koji plej je ovako "mekan". Nestvarno za ovolikog coveka.

MiLosMi

pre 4 godine

Bogdanovic artiljerac naš, iskreno nisam ocekivao ovako dobar procenat za 3 od njega. Samo da nastavi ovako i lagano 25 poena u proseku i mvp prvenstva

Mladen cg

pre 4 godine

Ovo je pravo uživanje, duševna ,, poslastica" pratiti našu reprezentaciju; poezija pod košarkaškim obručima! Pratim košarku od 93 godine, ali ovako lijepo uigran tim , ne pamtim.

Pustinjski Banderas

pre 4 godine

Kuku, sta uradiste?! Kako cu sad zeni na oci (ona je Filipinka).
Ma, salim se. Moja Kristina ce slegnuti ramenima i reci: "To je samo igra..."

abcd

pre 4 godine

Jna...za celu istoriju Hrvatskog nogometa imate jedno trece mesto i jedno drugo mesto,dakle nista osvojeno u istoriji,i onda neko poredi vase fudbalere i nase kosarkase koji su na svakom prvenstvu skoro prvi ili drugi.Kod nas se ne slave druga i treca mesta,kod vas su to najveci uspesi u vasoj istoriji.

$$$

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bh, 2. septembar 2019 17:24)

Pa sta onda?...Da ukinemo sve sportove osim fudbala?

Dlakovuk

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)

Ima istine u tvom komentaru. Srbija kada primi preko 70 poena protiv jačih ekipa, uglavnom ulazi u neizvesnu završnicu. Odbrana je ključ naše igre.

Milan

pre 4 godine

Meni je Jokić najveća faca, bucko, lala, gega se onako bezopasno, sve je nešto kao smoren, a košarku ima u malom prstu jedne noge, sve se okreće oko njega, kada je fokusiran izgleda kao da zna dva poteza unapred šta će se desiti. A njegov potencijal u odbrani ni iz bliza nije dostigao. I tu će biti ubitačan kao i u napadu. Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokić ima neverovatno saradnju sa Milutinovim i Raduljicom.Neverovatne asistenciji.Pored Jokica i Raduljica postade zver:)

pa da

pre 4 godine

Za ovog strucnjaka: “A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)Radio?
(vladisav, 02. septembar 2019 14:19)”...a gde ti živiš u Srbiji pa nemas RTS??? Da nisi pogrešio, da nisi u Siriji?

Svetlana

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Meni je inače veoma žao što Hrvatska ne učestvuje na ovom šampionatu i da su sa nama u grupi. Prošli bi mnogo gore nego Filipinci, a Jokića i kompaniju bi verovatno zvali u Hag. ;)

gosha

pre 4 godine

Ne bih da nešto kvarim, ali ona stara kaže: U dobru se ne ponesi, u zlu se ne postidi.
Nadam se da će momci tek sada posle ove dve "odradjene" tekme početi da igraju...

Katastrofa

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala
(Motac kablova, 2. septembar 2019 13:38) # Link komentara
Stvarno smo ponizeni i izruinirani kao narod ako je ovo najprepreporuceniji komentar na vesti o kosarkaskoj pobedi. Tuzno. Ostace nam duboke traume od ovog vremena.

pope

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 02. septembar 2019 13:16)

Aman čoveče gde ti je socijalna inteligencija? Naši ljudi napolju su tradicionalno nostalgični i žele kontakt sa maticom makar i preko vesti.
Kad si se smuvao sa devojkom u biskopu, baš si hteo da gledaš taj film i nijedan drugi? Ili ti je društvo bilo važno?

begaj

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"
(драганд, 2. septembar 2019 15:21)

Odraz ekonomskih uspeha Srbije koji nisu ni blizu nivoa sportskih.

big

pre 4 godine

Pa dobro, ovi slabi protivnici dodju kao zagrevanje, nekad je tako bilo i u fudbalu, pa viš nije...kako nama tako i svima, ali sad prvenstvobkreće i mi izgledamo bolje nego ikada. Uz nas favoriti USA, Grčka, Španija, Francuska, iz prikrajka vrebaju Litvanija i Australija. Lično mislim da sa amerima nećemo ni igrati.

Simon le Bon

pre 4 godine

Prelepo je videti osmehe na licu ovih sjajnih momaka, zajedništvo, drugarstvo i međusobno uvažavanje...
Nije ni čudo što uz tu neku specijalnu hemiju koju imamo još samo u vaterpolu, ostvarujemo vrhunske rezultate...
Šteta je što u fudbalu nemamo ovakvu hemiju između igrača, bez obzira što u fudbalu nemamo vrhunski kvalitet, uz tu hemiju bi mogli jako mnogo...
Prosto budeš ponosan što su ti momci predstavnici Srbije, što je prezentuju u najboljem svetlu...
Želim vam da svi budete zdravi, da i dalje uživate u ovoj divnoj igri i da stignete do cilja a siguran sam da to znate bolje od svih nas koji za vas navijaju...
Detelinara je uz naše, uvek!

Slav

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)
34
A sto bi de lomili u odbrani i fizički iscrpljivali.. kada znaš da možeš dati uvek kos više ?! Šta da dokazes ?? Das 120 primiš 20???

cole

pre 4 godine

Cuj raduljica zapusio usta kriticarima,odigrao odlicno protiv filipinaca koji mu ni visinski ni fizicki ne mogu parirati i sad je odma majstor,vi pojedini bi ga i u petorku stavili

Aragorn

pre 4 godine

Ne razumem komentator neke, Birčević sasvim pristojan... Ovo je nešto klubaški, pravo da vam kažem toliko sam uživao u nekim trenucima da nisam ni video ko je davao poene. A sad ide ozbiljna utakmica, da vidimo pravu snagu. Jedva čekam.

111

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.
(sasa.r, 2. septembar 2019 15:51)


Zasto ne dostaju, da bi pobedili sa 60 razlike?

Sveta

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.
(hmmm, 02. septembar 2019 17:06)

Sumnjam da će većina uspeti da ukapira komentar, pa da pripomognem - svojevremeno je Tudjman pričao kako Hrvati vuku poreklo iz Persije.

nellepb

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica

5.STAR

pre 4 godine

Fino nasi treniraju u ova dva meca. Lopta lepo kruzi, svi se upisuju u strelce i to je dobro. Nema tu sta puno da se analizira i komentarise osim Micica. Za sad on nastavlja sa partijama iz pripremnih meceva. Kao sto je neko rekao, ovo je Micic iz Zvezde a ne iz Efesa.
E sad ovo sa poluvremena iz studija...
Naravno za Jokica se svi slazu da je na tom putu da bude najbolji ikada, naravno uz reprezentativne trofeje koji su za to potrebni. To se ne moze osporiti da je potencijal za to.
Ali meni gledano u ovom drugom izboru u kom su oni Djordjevica proglasili najboljeg, je najbolji Bodiroga. Bodiroga je uvek i sve odlucivao. I vise je u klupskoj karijeri napravio od Djordjevica. Naravno da je i Djordjevic vanserijska klasa ali Bodibond je numero uno od svih Evropskih igraca koji su vecinu ili celu karijeru igrali u Evropi.

Termodinamicar

pre 4 godine

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 02. septembar 2019 15:48)

Ajde nosi se odavde sa tvojom budjavom hrv. Idi kod njih, pa zajedno gadjajte glinene golubove. Tutanj...

Dusan

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd

nesa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.

Mladen cg

pre 4 godine

,, Dream team" iz Srbije! Ovo je novi rekord i to po broju asistencija- 37, i po procentu šuta za 2 poena- 86 procenata ( 36/42). Svaka čast momcima, jer su, vidno, ,, usporili" u posljednjoj četvrtini.

артиљерац

pre 4 godine

Разбили Филипине,играли се,али има незадовољних "стручњака".Шта бисте хтели,да
их бијемо с нулом?Е то још није било,а и неће скорије.Радуљица спор,па није он
тркач на 100 м,Бјелица нема самопоуздање,а утрпао 20 поена.Јесте ли,појединци,
гледали исту утакмицу као ми остали?Можда је била нека друга,на другом каналу.
Еј,од СП 1994,ВЕЛИКА ВЕЋИНА ВАС није била ни рођена,НАЈВЕЋИ број асистенција.
Шта хоћете?Убићемо Италију,понизићемо их,одучити.Неће дати ни 70 поена.Плакаће
од муке,шта вам је бре.У чему сте,неки од вас,најбољи бар у свом крају?У улици
на спрату.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ajmo, još jednom u vezi strima. VPN (platite od 3-10 E, mesečno, imate i free trail 7-30 dana, ima i besplatno ali se ne preporučuje zna da secka), lokacija Srbija, RTS planeta. Full HD, radi besprekorno! Ako ste u Srbiji, ne treba VPN. Prijatelji javili da radi u Kini i na Novom Zelandu. Kod mene u Mađarskoj šljaka...

Robert

pre 4 godine

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)

Ima ljudi koji vrlo ograničeno koriste internet. Neretko im neko drugi instalira aplikacije i jedino to i znaju da koriste, pa zato takva pitanja.

nebaCar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)

E pa super, idem da stavim milion na baba vanginu prognozu

Nina

pre 4 godine

@petarczv

Nisu rekli tako nego ako Jokić nastavi ovako tokom karijere može se to reći.
Trebaju mu reprezentativni uspesi za to, ne samo klupski.

moreplovac

pre 4 godine

Amerikancima bi bilo bolje da ispadnu u četvrtfinalu.
(Nisam roBot, 2. septembar 2019 16:07)

Cu im prenesem makar i po golubu pismonosi:)

hmmm

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.

gde se topimo?

pre 4 godine

Lepo sve ovo izgleda, svi igrači dobro igraju. Svaki naredni meč je sve teži i teži protivnik, nadam se najboljem kad bude najpotrebnije.

alegri

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.

pero mesozdero

pre 4 godine

Dok sam gledao tekmu čatujem sa kolegom Filipincom i on mi reče akko tamo obožavaju košarku i kako svaka ulica ima svoj koš.
(Red John)

Tacno je.Kosarka je mozda i najpopularniji sport na Filipinima.Utakmice u njihovoj ligi se cesto zavrsavaju sa preko 200 poena sto se moze videti jos sam u NBA.

Krug dvojke

pre 4 godine

Radulja je pravi lik za podizanje pehara.
Proslo prvenstvo imao sam osećaj da nećemo dobiti Sloveniju.
Jednostavno nisam mogao da zamislim Mačvana u toj ulozi. Ništa lično!
Srećno momci!!!

petarczv

pre 4 godine

Raduljica zapusio usta kriticarima
Ubacio 11 poena u 1. poluvremenu,3 puta je pogadjao 2+1(kos uz faul+dodatno slobodno bacanje)
(Pavle, 02. septembar 2019 14:18)

Daj uozbilji se igra protiv patuljaka i poluamatera...

Sasa

pre 4 godine

Bolje da su povecali broj ekipa za Evropu, pa da su tu Ukraina, Slovenija, Letonija, Kroasani... Ovo je tuzno gledati
(mare, 02. septembar 2019 16:08)
Kroasani se ni za evropsko nisu kvalificirali .

A sta radi mali Neca

pre 4 godine

Koliko mentola ima u ovim komentarima sto samo hejtuju ovo je strasno. Napisao bih vam svasta, ali neka ionako ste mali ljudi.

Ko sreću kupuje novcem, taj ustvari nikad sretan u životu bio nije...

pre 4 godine

(begaj, 2. septembar 2019 15:36)

Za tvoj ekonomski status nije kriva Srbija, kriv si ti sam.

Zato nemoj narodu koji nije opterećn novcem, jeste ali ne izvorno i u duhu nego spolja nametnuta i zagrižena udica s koje ćemo se kad-tad otkačiti, da namećeš okove ovog sveta koji obećava da se sve može kupiti novcem.

KAD JEDINO ŠTO VREDI NA OVOM SVETU JE BAŠ ONO ŠTO JE VAN DOMAŠAJA NOVCA!!!!

Aleksa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 2. septembar 2019 15:48)

Lepo pita covek...Hrvatska je izgubila 20 razlike od Angole...

Lepava kad zapeva, svima nam je lepo.

pre 4 godine

Za inostranstvo ima opcije kao što je neko reko web stranica livetv.sx

Takođe imate super aplikaciju KODI (može i na kompjuteru, na smart tv, na telefonče)
Na KODI imate i Rts1, Rts2, Arene 1,2,3.., SK 1,2,3

Imate i aplikaciju Mobdro, takođe sa puno kanala, sve Arene i SK.

Takođe i EON recimo sa VPNom može takođe.
Živeli familjo!
Napred SRBIJA!

Djoksonidis

pre 4 godine

Jokara tripl dabl u najavi! biće 45-50 razlike, nadam se. Jedino me iritira kad popijemo skok u napadu :D 120p dajemo bez problema, ali dok sam ovo sastavio- dali smo još 8p pa možda bude i najubedljivija pobeda Srbije u istoriji SP hahah

Najdrazi

pre 4 godine

Sokolovi moji. Kad vas vidim skupa nasmejani i vedri. Srce mi se topi. Hvala sto ste moji a i ja vas. Ma sta uradili i ovo je super.
Zato smo smo. Zajedno!!!

budibogsnama

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 2. septembar 2019 14:05) Vi ste već božji ljudi, samo priroda i Bog, šta vas zanima basket?

dalibor79

pre 4 godine

pa ovi filipini na proslom sp jedva izgubise i to mislim u prozetku od jedne kosarkaske velesile:) pogodite od koje. a vi tvrdite kako filipini nema sta da traze na sp-u a hrvati kao imaju. tu su negde i jedni i drugi po kvalitetu :)

nekle

pre 4 godine

Kidamo kako igramo, drim tim.
Tako raznovrsno, moderno, brzo, kvalitetno...ovako niko van amerike nije nikad igrao.
Spanci nesto malo sa gasolima tamo 2008-2012, ali to nije ni do kolena ovako kako igramo mi.
Bukvalno kao oni pravi americki drim tim.
Postali smo prava atrakcija.
Svaka cast za najzasluznijem za ovo Djordjevicu, kojj je napravio sistem, masinu bukvalno.
Ali prvi vanamericki trener koji je izasao iz tog evropskog mracila dosadne kosarke, ubrzao i modernizovao igru nalik na nba timove.
Ne znam dal je do toga dosao namerno ili slucajno, ali svaka cast.
I ono sto godinama pricam na sajtu, dzabe evropljanima i taktike i sve, dok ne pocnu da igraju moderno i brzo nece nikad stici amere.
Ovo sto je uradio djordjevic je poezija.
Stvatno smo evropski drim tim, i sa ovakvim sistemom i igrom, ni prvi americki tim sa lebronom i karijem nije nam daleko.
Samo sistem i igra to je to.
Naravno svaka cast i igracima, imamo vrhunske igrace za takvu kosarku i to dva tima.
Sve su to azdaje od igraca, nba je napravila to od njih.
A ni ovi nasi igraci iz evrope nisu daleko.
Samo da se opuste i rokaju kao ovi iz nba.

sasa.r

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.

4k4.Dex

pre 4 godine

Inace za ove sto velicaju italiju da progmoziram +15 za nas. Italija je smesna i velikim slovima SMESNA. Igrace isto kao Filipinci samo na sut za tri poena sto svaka iole ozbiljnika reprezentacija urnise.

SOS

pre 4 godine

Jedva sam čekao da Dobrosav Gajić ode u penziju, sa sve gafovima i lapsusima koje je imao.
E, onda se pojavio Šarenac.
Dobrosave, vrati se, sve ti je oprošteno.

Dejan

pre 4 godine

Auuu bre...kad citas kritike mislis da moramo svaki napad zavrsiti sa poenom. allloooo bre...
gde to ima? ostavite ih vise na miru i uzivajte...

ili gledajte hokej naledu...


Piiiivaaaamaaaaa

Jna

pre 4 godine

Bravo za Srbiju..volio bi da osvojite zlato jer srebro naravno nitko ne slavi, zar ne. A o kvalitetu prvenstva netreba trositi rijeci, zamislim odes na svjetsko u futbalu i u prve dvije napravis gol razliku 17:0.

Termodinamicar

pre 4 godine

ko bi reko,filipinci su jaki u basketu!
(jazAbdin ,, 02. septembar 2019 16:25)

Pa sugurno su 1000 jaci od tvojih hrvata ili "bosnjaka".
Idi da gadjas glinene golubove ili skidas sunku sa vrha jarbola, to je vas domet...

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

Ajde pa još jednom na kraju prvenstva da čujemo legendarnu rečenicu Mute Nikolica:”Sve je to normalno”...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. septembar 2019 12:49)

covek prima 5000 evra mesecno da izgovara gluposti, a ti tetovirani srbine radi u leoni za 200 evra

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji zivimo u inostranstvu?
(Ivana,02.septembar 2019 12:59)
BBC radio 4 odmah posle emisije “You and Yours”...

Mladen

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.

Stereo banana

pre 4 godine

Mnogo mi sumnjivo kad svi kažu da kidamo
Predimenzionirano kažu da kidamo,
A dobro znaju da ne kidamo nego da šijemo
Vide da šijemo, a pričaju da kidamo

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 4 godine

Bravo Srbija tako se igra Pozdrav od Delije iz Republike Srpske samo tako melji do kraja :D i naravno da kazem Srbija je oborila rekord sad posto je 2010 to bilo angola kad je primila 50 koseva razlike a sad je promenuto Srbija 59 koseva i oboren je rekord svih vremena znaci 59+ rekord koji niko nikad nije uspeo i rekord sad 37 asistencija rekord znaci 59 razlike rekord i 37 asistencij rekord Srbija moze do zlata .

,,

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.
(Mladen, 02. septembar 2019 16:02)

Zasto delis sa 4 kada si racunao 59-46 i 46-15? Trebalo bi sa 2 da se deli...

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STRUČNI KONSULTANT, 2. septembar 2019 13:47)

JAKO SI STRUČAN, ODMAH SI ME ODUŠEVIO.
OSTRAŠĆENI ČIKA DOKTOR (ZA TAKVE...)

banat

pre 4 godine

Cudno mi deluje da su Filipni na proslom prvenstvu imali -26 kos razliku na 6 utakmica i to su oterali Hrvate u produzetak a od Argentine su izgubili samo 4, dok su na dve utakmice na ovom prvenstvu su izgubili sa 59 i 46 razlike. Da li moguce da im je kosarka tako pala za 5 godina

BasSvetsko

pre 4 godine

Ovi Filipini su u rangu timova Juznomoravske lige,okruga Vlasotinca i Crne Trave.Toliko.
Nadam se da Raduljica moze da skoci nekad bar 6 cm iznad parketa. Ipak sastav iz Indijanapolisa je za ove sadasnje bio bolji olala.Kad jedan Vujanic i Rakocevic bili rezerve i Radmanovic,Drobnjak i Jaric.Tadasnji Koturovic je za Raduljicu Dzabar. Sem Jokica vanzemaljca,Bjelice,Bogdanovica i Marjanovica nijedan drugi ne bi mogao da priviri selekciji iz 2002ge.

Djenka

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.
(alegri, 2. septembar 2019 15:25)

Matori kosarka je na drugacijem nivou danas u odnosu na vreme kada je vladao Bodiroga. Sto se kosarkaske inteligencije tice on jeste jedan od nasih najboljih igraca ikada. Ali je kosarka danas postala teska atletska disciplina (fudbal i tenis takodje) te se vise istice igrac koji je spreman kao zver nego igrac koji je pametan kao lisica. Nije umesno porediti ko je bolji. Beli bi u oni vreme, sa ovom fizikom, kidao i davao po 30 poena po utakmici (da mu se dozvoli da igra celu i da sutira kad hoce). Bodiroga bi danas imao probleme da ostane u utakmici 40 minuta. Pogledaj Bobija, covek je promasio eru, iako je napravio sjajnu karijeru. U doba Dzabara on bi u NBA bio jedan od legendarnih centara. Danas ima problem da sitgne u odbranu protiv zeceva na steroidima. Bogdanovic je u istoj kategoriji, decko je zategnut kao sajla, a to kosta koncentracije kod suta, koji je postao atletska disciplina. Nekada su se sklanjali kad se sutira trojka a danas sve ozbiljne ekipe igraju presing preko celog terena.

tocka

pre 4 godine

Ja se eto nadam da je Gudurićev mentalitet obrnut od Bogdana. Bogdan ove utakmice kada nema presinga igra ko Džordan, da sve baci iza ledja upalo bi. Zato čim se digne pritisak snage ima, glava trokira a ruke se tresu. E eto nadam se da će Gudurić da pokaže zašto je imao najbolji prosek šuta u Evropi ove sezone, i da će pritisak da ga motiviše. Jedva čekam Italijane. Imaju dobru prvu petorku, ali smo mi dublji tim. Trebalo bi da ih dobijemo.

asd

pre 4 godine

kada je jokic samo na 30 sekundi odigrao peticu nakon izlaska raduljice kao da smo ubacili u 3 brzine iznad odmah krece brza igra i lucidnost, nazalost trajalo je samo pola minuta.

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Motac kablova
čoveče ti si bolestan... mislim boli te uvo, a što nisi učio školu malo, mislim nebi motao kablove.... pa ti svi krivi u životu....

dnevna doza prosjecnog Srbende

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.

hm

pre 4 godine

Neke reprezentacije na ovom prvenstvu bi pobedio i ja sa svojim drugarima. Ne znam cemu sluze ovakvi rezultati. Niti pokazuje kvalitet Srbije, a jos manje pomaze nekome tko izgubi s ovolikom razlikom. Nije niti cudo da razmisljaju da maknu kosarku s OI. Tako ce i tamo da bude. Nesto treba pod hitno da se menja. Cak je i vaterpolo postao interesantniji.

David V. N.N. 1993

pre 4 godine

Sad kad nema Teodosića i Milosavljevića cela reprezentacija peva himnu. Nema izuzetaka! Božija je volja da samo oni koji pevaju himnu uzmu zlatnu medalju!

Kawhi

pre 4 godine

El magico
idi na Reddit worldcup streams i imas sve tekme do kraja prvenstva, bez kocenja i fantasticna slika...takodje ima gomila linkova ?

Neko

pre 4 godine

(bh, 02. septembar 2019 17:24)

mrzim ovu izreku ali ono "dobro jutro kolumbo" i kakve veze to sto pricas ima sa ovom temom.. svima je poznato da je fudbal prvi sport a odmah iza njega kosarka..

el magico

pre 4 godine

Dali ima negde stream? Nisam trenutno u mogucnosti da gledam preko tva pa rekoh mozda neko zna za neki stream. Protiv Angole nazalost nisam nasao nista...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nije ni cudo da su oni tamo, kad je Pikse tolike godine manadjer u Kini a Tosic se dokazao kao point-gard u Galati vec duze vreme.

iosonostefan

pre 4 godine

@nekle Nisi realan da nam nisu daleko... Drugi smo na svetu trenutno ako računaš Američku prvu petorku. Bolji su i to mnogo na sve četiri pozicije, jedino na petici nisu. Hemija tu ne pomaže mnogo. E sad da su kod nas samo Lenard i Keri imali bi tu negde jednake petorke... Klupa je posebna priča...

Valjevska podvala

pre 4 godine

Ne razumem zasto Bobi ne ulazi u igru? Sale misli da ce nas starom slavom zaslepiti da ne vidimo koliko gresaka pravi. Jako ga postujem ali ovo mu stvarno ne treba.

NikolaKG80

pre 4 godine

@Zivota, ne bih da vređam Bjelicu koji je izuzetan košarkaš i meni najdraži u našoj reprezentaciji, ali ipak će biti da je on Bpditoga / 2.0. Ne zbog manjka košarkaškog znanja, već zbog manjka samopouzdanja. Da to ima, ne bi nama Raduljica bio kapiten.

Brada

pre 4 godine

Ali Guduric majko mila, nula od igraca...pa on ne bi pogodio u kontenjer koliko covek ne moze nista da pogodi...i to ne samo sata, vec tokom svih pripremnih meceva...

Ppp

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)
A ti imaš internet?
U članku je napisano uživo, a na programu surda. Zato kažem mogli su da stave tačno vreme.
Inače komentare ostavljam putem golubova pismonosa.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.

bh

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,

Kukatilo

pre 4 godine

Sarenac kod pregleda video snimka demonstrira nepoznavanje pravila. Ne shvata sta se i zbog cega gleda.
(Magdalena, 02. septembar 2019 13:42)

Dosadnjakovic najobicniji.

Neshke

pre 4 godine

http://www.livebasketball.tv/live/event/1616635/title/Serbia%20v%20Philippines

Za ljude u inostranstvu, kupite propusnicu za 8.99 eur i gledajte sve meceve prvenstva u HD formatu.

facts

pre 4 godine

Srbija je pobedila u svih 8 četvrtina (na 2 meča) koje je igrala na ovom SP.
Ovo je 2. najveća/najubedljivija pobeda u istoriji Srbije/Jugoslavije. Najveća pobeda bila je na SP 1986 (Jugoslavija 131:61 Malezija, 70 poena razlike).
Srbija/Jugoslavija nije dala najmanje 126 poena na 1 meču SP još od jula 1986. (131:61 Malezija).
Pre Filipina ove godine, zadnji tim(ovi) koji su primili 100+ poena u prva 2 meča na SP su bili Kina (od Australije i Brazila), Južna Koreja (od Španije i SAD) i Španija (od Južne Koreje i SAD) 1990.
Srbija je dala čak 126 poena, što je najveći broj poena koje je 1 Evropski tim postigao na SP još od 1990. (Španija 130:101 Južna Koreja).
Srbija ima koš razliku od +105, samo SSSR (+111 na SP 1974) i Jugoslavija (+107 na SP 1986) su imali bolju koš razliku na prva 2 meča SP od nas.
Srbija je pogodila čak 75% šuta iz igre (48/64), što je najbolji % šuta iz igre jednog tima na 1 meču SP u 21. veku.
Na tviteru @OptaLarry

Pozdrav.

ldjidji

pre 4 godine

Milutinov je zver ljudi on treba da bude prvi centar..Jokic ovoj ekipi vise znaci na cetvorci da uhvati neku loptu asistira sutne za 3..

Nikola

pre 4 godine

Bravooo... dobra dva treninga za pocetak sa italijanima i njih cemo da oderemo sa jedno 20 kosa razlike minimum ma nema jacih od nas jaki su ko https://www.trubaci-grand kad nam dodju italijani razbucacemo ih Najaci smo od svih ekipa na prvenstvu Bobi Bjelica Jokic Bogdanovic Bjelica Ma svi bre.. igraju ko jedan jedva cekam italijane da to i dokazu da nema jacih od njih u pripremnim utakmicama 2 puta smo ih razbili a Amere cemo da razvalimo jos 6 utakmica i uzimamo Pehar Pobenika Bravo.. Hvalavam sto Usrecujete Naciju

MilunkaMalina

pre 4 godine

Posle se zalite na vaterpolo. A ok su vam dosadne kosarkaske utakmice. Turnir ce biti zanimljiv tek od polufinala. Ispade da samo 5 zemalja igra kosarku na celom svetu. Po vasoj "vaterpolo logici" i nasoj dominaciji.

А. Петров

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59) —-

Имаш на Balkaniyum.tv. Платиш 15-так евра за три месеца.

samo realno

pre 4 godine

Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.
(Milan, 2. septembar 2019 20:01)

Da si stvarno gledao Drazena i Praju, ti bi znao kakva se kosarka tada igrala u NBA, a kakva se danas igra. Nebo i zemlja.
Dalipagic, Drazen su bili nivo, ali nivo za Jokica i ove danas.
Jokic u 90-im bi bio nosac peskira u NBA, ako bi imao srece.

4k4.Dex

pre 4 godine

Druga stvar... sreca da imamo ovakve igrace pa cemo da deljemo sve ali Raduljica i Bircevic su potpuno druga liga od ostalih 10 igraca mozda je jos jedino Militinov malo slabiji ali on je covek zadatka ne igra nikad 1 na 1 jer zna da ne zna i daje samo zicere kad je sam. Dobar je u odbrani i jak na skoku ali to je to bez treceg centra ne bi mogli ali Raduljica je kanta i nepotreban kao cetvrti centar. O Bircevicu nema sta da se kaze ko god drugi da je poveden uradio bi vise u svakom slucaju. Ne kazem da Birca mozda nece nesto uraditi ali bi svako drugi uradio vise.

asd

pre 4 godine

Milutinov na 5 bjelica na 4, uzasna odbrana i skok pod kosem, sa njima dvojicom nas sustizu, bogdan se ne vidi, mora vise da organizuje napad kada nema jokica u igri

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.

sasa.r

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.

bh

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,

Valjevska podvala

pre 4 godine

Ne razumem zasto Bobi ne ulazi u igru? Sale misli da ce nas starom slavom zaslepiti da ne vidimo koliko gresaka pravi. Jako ga postujem ali ovo mu stvarno ne treba.

SOS

pre 4 godine

Jedva sam čekao da Dobrosav Gajić ode u penziju, sa sve gafovima i lapsusima koje je imao.
E, onda se pojavio Šarenac.
Dobrosave, vrati se, sve ti je oprošteno.

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

Ajde pa još jednom na kraju prvenstva da čujemo legendarnu rečenicu Mute Nikolica:”Sve je to normalno”...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. septembar 2019 12:49)

covek prima 5000 evra mesecno da izgovara gluposti, a ti tetovirani srbine radi u leoni za 200 evra

David V. N.N. 1993

pre 4 godine

Sad kad nema Teodosića i Milosavljevića cela reprezentacija peva himnu. Nema izuzetaka! Božija je volja da samo oni koji pevaju himnu uzmu zlatnu medalju!

hm

pre 4 godine

Neke reprezentacije na ovom prvenstvu bi pobedio i ja sa svojim drugarima. Ne znam cemu sluze ovakvi rezultati. Niti pokazuje kvalitet Srbije, a jos manje pomaze nekome tko izgubi s ovolikom razlikom. Nije niti cudo da razmisljaju da maknu kosarku s OI. Tako ce i tamo da bude. Nesto treba pod hitno da se menja. Cak je i vaterpolo postao interesantniji.

Motac kablova

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala

BasSvetsko

pre 4 godine

Ovi Filipini su u rangu timova Juznomoravske lige,okruga Vlasotinca i Crne Trave.Toliko.
Nadam se da Raduljica moze da skoci nekad bar 6 cm iznad parketa. Ipak sastav iz Indijanapolisa je za ove sadasnje bio bolji olala.Kad jedan Vujanic i Rakocevic bili rezerve i Radmanovic,Drobnjak i Jaric.Tadasnji Koturovic je za Raduljicu Dzabar. Sem Jokica vanzemaljca,Bjelice,Bogdanovica i Marjanovica nijedan drugi ne bi mogao da priviri selekciji iz 2002ge.

Mladen

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.

Jna

pre 4 godine

Bravo za Srbiju..volio bi da osvojite zlato jer srebro naravno nitko ne slavi, zar ne. A o kvalitetu prvenstva netreba trositi rijeci, zamislim odes na svjetsko u futbalu i u prve dvije napravis gol razliku 17:0.

NikolaKG80

pre 4 godine

@Zivota, ne bih da vređam Bjelicu koji je izuzetan košarkaš i meni najdraži u našoj reprezentaciji, ali ipak će biti da je on Bpditoga / 2.0. Ne zbog manjka košarkaškog znanja, već zbog manjka samopouzdanja. Da to ima, ne bi nama Raduljica bio kapiten.

samo realno

pre 4 godine

Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.
(Milan, 2. septembar 2019 20:01)

Da si stvarno gledao Drazena i Praju, ti bi znao kakva se kosarka tada igrala u NBA, a kakva se danas igra. Nebo i zemlja.
Dalipagic, Drazen su bili nivo, ali nivo za Jokica i ove danas.
Jokic u 90-im bi bio nosac peskira u NBA, ako bi imao srece.

asd

pre 4 godine

Milutinov na 5 bjelica na 4, uzasna odbrana i skok pod kosem, sa njima dvojicom nas sustizu, bogdan se ne vidi, mora vise da organizuje napad kada nema jokica u igri

4k4.Dex

pre 4 godine

Druga stvar... sreca da imamo ovakve igrace pa cemo da deljemo sve ali Raduljica i Bircevic su potpuno druga liga od ostalih 10 igraca mozda je jos jedino Militinov malo slabiji ali on je covek zadatka ne igra nikad 1 na 1 jer zna da ne zna i daje samo zicere kad je sam. Dobar je u odbrani i jak na skoku ali to je to bez treceg centra ne bi mogli ali Raduljica je kanta i nepotreban kao cetvrti centar. O Bircevicu nema sta da se kaze ko god drugi da je poveden uradio bi vise u svakom slucaju. Ne kazem da Birca mozda nece nesto uraditi ali bi svako drugi uradio vise.

dnevna doza prosjecnog Srbende

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.

nesa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.

Brada

pre 4 godine

Ali Guduric majko mila, nula od igraca...pa on ne bi pogodio u kontenjer koliko covek ne moze nista da pogodi...i to ne samo sata, vec tokom svih pripremnih meceva...

pope

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 02. septembar 2019 13:16)

Aman čoveče gde ti je socijalna inteligencija? Naši ljudi napolju su tradicionalno nostalgični i žele kontakt sa maticom makar i preko vesti.
Kad si se smuvao sa devojkom u biskopu, baš si hteo da gledaš taj film i nijedan drugi? Ili ti je društvo bilo važno?

Dobros-AV

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!

Nikola

pre 4 godine

Bravooo... dobra dva treninga za pocetak sa italijanima i njih cemo da oderemo sa jedno 20 kosa razlike minimum ma nema jacih od nas jaki su ko https://www.trubaci-grand kad nam dodju italijani razbucacemo ih Najaci smo od svih ekipa na prvenstvu Bobi Bjelica Jokic Bogdanovic Bjelica Ma svi bre.. igraju ko jedan jedva cekam italijane da to i dokazu da nema jacih od njih u pripremnim utakmicama 2 puta smo ih razbili a Amere cemo da razvalimo jos 6 utakmica i uzimamo Pehar Pobenika Bravo.. Hvalavam sto Usrecujete Naciju

Igor

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...

Dusan

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo je glupo zbog kljuca, gde ne igraju najbolje reprezentacije sveta...zato imamo 50 razlike...jace je evropsko, kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd

111

pre 4 godine

Osim Bogdanovića, Bjelice i Jokića slobodno dodajte i Milutinova koji igra sjajno.Jović već sada djeluje odlično i stabilno.Micić i Lučić moraju mnogo više.Gudurić jako nesiguran pri šutu.Simonović uvij O7ek daje sve od sebe, Birčević takođe ali je upitan njegov kvalitet.Raduljica realno nije na ovom nivou košarke, kao i Marjanović.Jako nam nedostaju Kalinić i Nedović.
(sasa.r, 2. septembar 2019 15:51)


Zasto ne dostaju, da bi pobedili sa 60 razlike?

ldjidji

pre 4 godine

Milutinov je zver ljudi on treba da bude prvi centar..Jokic ovoj ekipi vise znaci na cetvorci da uhvati neku loptu asistira sutne za 3..

Dnevna doza pilulica roza

pre 4 godine

Imao sam priliku da odigram par badminton meceva prosle godine u Londonu sa jednim Filipincem. Mnogo gotivan narod, slicnog smo mentaliteta, samo sto smo mi visociji i preferiramo cevape sa kajmakom za razliku od njih koji vise vole Bam-Goreng i pirinac sa limun travom. Rece mi mali da u domovini obozavalju kosarku koja im je ostala u amanet kad su Ameri parkirali IV flotu u Manili onomad. Ubedjen sam da ih dobijamo u basketu iako ja vise volim badminton kao sto spomenuh na pocetku teksta.

Krug dvojke

pre 4 godine

Radulja je pravi lik za podizanje pehara.
Proslo prvenstvo imao sam osećaj da nećemo dobiti Sloveniju.
Jednostavno nisam mogao da zamislim Mačvana u toj ulozi. Ništa lično!
Srećno momci!!!

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Ja ocekujem jedno 20 razlike, rutinskih, za Srbiju. Po cemu smo mi prosecni, a Italijani odlicni? Ako samo trolujes, a zvuci tako - izvini, nisam skontao. Ako si ozbiljan...ti si strucnjak za basket, kao ja za kriket.

petarczv

pre 4 godine

Gudurić se sa ovim šutom za 3 neće naigrati u nba.
(danw, 02. septembar 2019 14:50)

Guduric je imao najbolji procenat za 3 u feneru i u EL...

dragiša

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.
(Svetlana, 2. septembar 2019 13:16) # Link komentara

Pazi, neverovatno! Znači dobili su ili platili za prenos, a onda će da dozvole da prenos može na RTS da se gleda! Pazi Svetlana, ni mi u Srbiji ne možemo na RTCG ili HRT na primer da gledamo prenos nekog sportskog događaja ukoliko ga je RTS ili neka druga srpska televizija otkupila. I to je tako u celom svetu, a ne nešto samo protiv Srba u CG!

tocka

pre 4 godine

Ja se eto nadam da je Gudurićev mentalitet obrnut od Bogdana. Bogdan ove utakmice kada nema presinga igra ko Džordan, da sve baci iza ledja upalo bi. Zato čim se digne pritisak snage ima, glava trokira a ruke se tresu. E eto nadam se da će Gudurić da pokaže zašto je imao najbolji prosek šuta u Evropi ove sezone, i da će pritisak da ga motiviše. Jedva čekam Italijane. Imaju dobru prvu petorku, ali smo mi dublji tim. Trebalo bi da ih dobijemo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)
Šokiran sam i ja tvojim neznanjem pa nikom ništa.Kada pobedimo Italiju ima da prosipaš pamet kako Ameri imaju da nas zgrome.Tužna je tvoja sudbina kada su Mađari bauk...

Termodinamicar

pre 4 godine

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 02. septembar 2019 15:48)

Ajde nosi se odavde sa tvojom budjavom hrv. Idi kod njih, pa zajedno gadjajte glinene golubove. Tutanj...

cole

pre 4 godine

Cuj raduljica zapusio usta kriticarima,odigrao odlicno protiv filipinaca koji mu ni visinski ni fizicki ne mogu parirati i sad je odma majstor,vi pojedini bi ga i u petorku stavili

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski,mnogo smo prosečni,ne bi rekao slabi.A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu,tu je početak kraja naših nadanja.Iz druge grupe dalje idu dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KOLSUTANT,02.septembar 2019 13:47)
Đorđević neume 13/13,Bogdanović neume 20+ u reprezentaciji,Jokić nije najbolji centar.Bolji su Gasol i Gober...i još puno toga što prosipaju ovi “stručnjaci” kolsutanti...

petarczv

pre 4 godine

Raduljica zapusio usta kriticarima
Ubacio 11 poena u 1. poluvremenu,3 puta je pogadjao 2+1(kos uz faul+dodatno slobodno bacanje)
(Pavle, 02. septembar 2019 14:18)

Daj uozbilji se igra protiv patuljaka i poluamatera...

Kg

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...

Stoji to sto si rekao i tacno da je previse, ali svi ce da nam ubace 70 poena. Stvar je u tome da treba da ubace preko 100 da bi pobedili. Toliko imamo dobrih igraca da cak iako jedan podbaci ostali ce ubaciti 100 poena skoro svakoj reprezentaciji...

Katastrofa

pre 4 godine

Molim gospodina Vladimira Lucica da ako je moguce promeni prezime bar za vreme trajanja ovog prvenstva, jer kad god Sarenac kaze Lucic ja cujem nesto drugo i momentalno dobijem napad panike.. Hvala
(Motac kablova, 2. septembar 2019 13:38) # Link komentara
Stvarno smo ponizeni i izruinirani kao narod ako je ovo najprepreporuceniji komentar na vesti o kosarkaskoj pobedi. Tuzno. Ostace nam duboke traume od ovog vremena.

abcd

pre 4 godine

Jna...za celu istoriju Hrvatskog nogometa imate jedno trece mesto i jedno drugo mesto,dakle nista osvojeno u istoriji,i onda neko poredi vase fudbalere i nase kosarkase koji su na svakom prvenstvu skoro prvi ili drugi.Kod nas se ne slave druga i treca mesta,kod vas su to najveci uspesi u vasoj istoriji.

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Meni je inače veoma žao što Hrvatska ne učestvuje na ovom šampionatu i da su sa nama u grupi. Prošli bi mnogo gore nego Filipinci, a Jokića i kompaniju bi verovatno zvali u Hag. ;)

Pronicljivi

pre 4 godine

Meni krivo zbog toga što nisam rođen na Filipinima pa da igram svetsko! :(
(iosonostefan, 02. septembar 2019 15:09

Jedan od duhovitijih komentara zadnjih meseci.

Kukatilo

pre 4 godine

Sarenac kod pregleda video snimka demonstrira nepoznavanje pravila. Ne shvata sta se i zbog cega gleda.
(Magdalena, 02. septembar 2019 13:42)

Dosadnjakovic najobicniji.

pa da

pre 4 godine

Za ovog strucnjaka: “A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)Radio?
(vladisav, 02. septembar 2019 14:19)”...a gde ti živiš u Srbiji pa nemas RTS??? Da nisi pogrešio, da nisi u Siriji?

Filipinac

pre 4 godine

Volim Srpski narod,sila ste u kosarci i svim kolektivnim sportovima.
Sportska nacija,cast je igrati protiv Srba.
Poz iz lijepog Kraljeva,blizu manastira Zica.

Lex

pre 4 godine

Kazu milojevic i loncar da se vec sada moze govoriti o jokicu kao o najboljem srpskom igracu svih vremena... Apsolutno se slažem
(petarczv, 02. septembar 2019 14:28)

Sav respekt za Jokica,ali njegovo vreme tek dolazi,trenutno,mi imamo svoga Boga,ime mu je Bodiroga!

Nina

pre 4 godine

@petarczv

Nisu rekli tako nego ako Jokić nastavi ovako tokom karijere može se to reći.
Trebaju mu reprezentativni uspesi za to, ne samo klupski.

alegri

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.

Svetlana

pre 4 godine

Za Srbe koji žive u Crnoj Gori(a takvih je dosta) postoji samo opcija da slušamo crnogorskog ili hrvatskog komentatora, dok nam rts1 i sport klub1 ukidaju. Žalosno.

begaj

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"
(драганд, 2. septembar 2019 15:21)

Odraz ekonomskih uspeha Srbije koji nisu ni blizu nivoa sportskih.

nekle

pre 4 godine

Kidamo kako igramo, drim tim.
Tako raznovrsno, moderno, brzo, kvalitetno...ovako niko van amerike nije nikad igrao.
Spanci nesto malo sa gasolima tamo 2008-2012, ali to nije ni do kolena ovako kako igramo mi.
Bukvalno kao oni pravi americki drim tim.
Postali smo prava atrakcija.
Svaka cast za najzasluznijem za ovo Djordjevicu, kojj je napravio sistem, masinu bukvalno.
Ali prvi vanamericki trener koji je izasao iz tog evropskog mracila dosadne kosarke, ubrzao i modernizovao igru nalik na nba timove.
Ne znam dal je do toga dosao namerno ili slucajno, ali svaka cast.
I ono sto godinama pricam na sajtu, dzabe evropljanima i taktike i sve, dok ne pocnu da igraju moderno i brzo nece nikad stici amere.
Ovo sto je uradio djordjevic je poezija.
Stvatno smo evropski drim tim, i sa ovakvim sistemom i igrom, ni prvi americki tim sa lebronom i karijem nije nam daleko.
Samo sistem i igra to je to.
Naravno svaka cast i igracima, imamo vrhunske igrace za takvu kosarku i to dva tima.
Sve su to azdaje od igraca, nba je napravila to od njih.
A ni ovi nasi igraci iz evrope nisu daleko.
Samo da se opuste i rokaju kao ovi iz nba.

5.STAR

pre 4 godine

Fino nasi treniraju u ova dva meca. Lopta lepo kruzi, svi se upisuju u strelce i to je dobro. Nema tu sta puno da se analizira i komentarise osim Micica. Za sad on nastavlja sa partijama iz pripremnih meceva. Kao sto je neko rekao, ovo je Micic iz Zvezde a ne iz Efesa.
E sad ovo sa poluvremena iz studija...
Naravno za Jokica se svi slazu da je na tom putu da bude najbolji ikada, naravno uz reprezentativne trofeje koji su za to potrebni. To se ne moze osporiti da je potencijal za to.
Ali meni gledano u ovom drugom izboru u kom su oni Djordjevica proglasili najboljeg, je najbolji Bodiroga. Bodiroga je uvek i sve odlucivao. I vise je u klupskoj karijeri napravio od Djordjevica. Naravno da je i Djordjevic vanserijska klasa ali Bodibond je numero uno od svih Evropskih igraca koji su vecinu ili celu karijeru igrali u Evropi.

MilunkaMalina

pre 4 godine

Posle se zalite na vaterpolo. A ok su vam dosadne kosarkaske utakmice. Turnir ce biti zanimljiv tek od polufinala. Ispade da samo 5 zemalja igra kosarku na celom svetu. Po vasoj "vaterpolo logici" i nasoj dominaciji.

oscar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica
(nellepb, 02. septembar 2019 14:49)

Vidis da je klasican provokator. Ignorises ga, i to je to. Ima ih mnogo.

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Motac kablova
čoveče ti si bolestan... mislim boli te uvo, a što nisi učio školu malo, mislim nebi motao kablove.... pa ti svi krivi u životu....

Djenka

pre 4 godine

Ljudi, Bjelica je vrhunski igrac, ali reci da je Bodiroga je u najmanju ruku neumesno. Bodiroga verovatno ima najveci IQ od svih kosarkasa Srbije kroz istoriju i + je bio covek koji je resavao utakmice. Beli je top, ali nije Bodiroga. Isto tako, Bogdanovic je topcina, ali ne znam da li je bolji igrac od Danilovica. Voleo bih da cujem nekog tipa Pesic, Obradovic, Ivkovic i sl kako gledaju na to.
(alegri, 2. septembar 2019 15:25)

Matori kosarka je na drugacijem nivou danas u odnosu na vreme kada je vladao Bodiroga. Sto se kosarkaske inteligencije tice on jeste jedan od nasih najboljih igraca ikada. Ali je kosarka danas postala teska atletska disciplina (fudbal i tenis takodje) te se vise istice igrac koji je spreman kao zver nego igrac koji je pametan kao lisica. Nije umesno porediti ko je bolji. Beli bi u oni vreme, sa ovom fizikom, kidao i davao po 30 poena po utakmici (da mu se dozvoli da igra celu i da sutira kad hoce). Bodiroga bi danas imao probleme da ostane u utakmici 40 minuta. Pogledaj Bobija, covek je promasio eru, iako je napravio sjajnu karijeru. U doba Dzabara on bi u NBA bio jedan od legendarnih centara. Danas ima problem da sitgne u odbranu protiv zeceva na steroidima. Bogdanovic je u istoj kategoriji, decko je zategnut kao sajla, a to kosta koncentracije kod suta, koji je postao atletska disciplina. Nekada su se sklanjali kad se sutira trojka a danas sve ozbiljne ekipe igraju presing preko celog terena.

Dlakovuk

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)

Ima istine u tvom komentaru. Srbija kada primi preko 70 poena protiv jačih ekipa, uglavnom ulazi u neizvesnu završnicu. Odbrana je ključ naše igre.

Termodinamicar

pre 4 godine

ko bi reko,filipinci su jaki u basketu!
(jazAbdin ,, 02. septembar 2019 16:25)

Pa sugurno su 1000 jaci od tvojih hrvata ili "bosnjaka".
Idi da gadjas glinene golubove ili skidas sunku sa vrha jarbola, to je vas domet...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji zivimo u inostranstvu?
(Ivana,02.septembar 2019 12:59)
BBC radio 4 odmah posle emisije “You and Yours”...

iosonostefan

pre 4 godine

@nekle Nisi realan da nam nisu daleko... Drugi smo na svetu trenutno ako računaš Američku prvu petorku. Bolji su i to mnogo na sve četiri pozicije, jedino na petici nisu. Hemija tu ne pomaže mnogo. E sad da su kod nas samo Lenard i Keri imali bi tu negde jednake petorke... Klupa je posebna priča...

Petar

pre 4 godine

Kojea je sramota sto Azija ima 6 predstavnika na SP.Jednostavno nema dovoljno kvalitetanih reprezentaicja u Aziji da bi dobili ovoliko predstavnika.Primera radi,proslo SP su imali tri ekipe i na 15 utakmica osvtarili 2 pobede uz kos razlikom (-191).

el magico

pre 4 godine

Dali ima negde stream? Nisam trenutno u mogucnosti da gledam preko tva pa rekoh mozda neko zna za neki stream. Protiv Angole nazalost nisam nasao nista...

Ppp

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59)

Pa kad igraju? Možete li to da napisete
(Ppp, 2. septembar 2019 12:59)

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)
A ti imaš internet?
U članku je napisano uživo, a na programu surda. Zato kažem mogli su da stave tačno vreme.
Inače komentare ostavljam putem golubova pismonosa.

nellepb

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)
Italija je jaka ekipa bez pogovora,ali ti si bukvalno protiv celog sveta....ili si baba Vanga ili si duduk za kosarku i realnost ...tanka je to granica

А. Петров

pre 4 godine

Gde ima prenos za nas koji živimo u inostranstvu?
(Ivana, 2. septembar 2019 12:59) —-

Имаш на Balkaniyum.tv. Платиш 15-так евра за три месеца.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nije ni cudo da su oni tamo, kad je Pikse tolike godine manadjer u Kini a Tosic se dokazao kao point-gard u Galati vec duze vreme.

stručno nepismen

pre 4 godine

@Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci. 
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47) 

Auuuuuu ciko, mnogo si bje nepismen!

big

pre 4 godine

Pa dobro, ovi slabi protivnici dodju kao zagrevanje, nekad je tako bilo i u fudbalu, pa viš nije...kako nama tako i svima, ali sad prvenstvobkreće i mi izgledamo bolje nego ikada. Uz nas favoriti USA, Grčka, Španija, Francuska, iz prikrajka vrebaju Litvanija i Australija. Lično mislim da sa amerima nećemo ni igrati.

hmmm

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.

Ko sreću kupuje novcem, taj ustvari nikad sretan u životu bio nije...

pre 4 godine

(begaj, 2. septembar 2019 15:36)

Za tvoj ekonomski status nije kriva Srbija, kriv si ti sam.

Zato nemoj narodu koji nije opterećn novcem, jeste ali ne izvorno i u duhu nego spolja nametnuta i zagrižena udica s koje ćemo se kad-tad otkačiti, da namećeš okove ovog sveta koji obećava da se sve može kupiti novcem.

KAD JEDINO ŠTO VREDI NA OVOM SVETU JE BAŠ ONO ŠTO JE VAN DOMAŠAJA NOVCA!!!!

Najdrazi

pre 4 godine

Sokolovi moji. Kad vas vidim skupa nasmejani i vedri. Srce mi se topi. Hvala sto ste moji a i ja vas. Ma sta uradili i ovo je super.
Zato smo smo. Zajedno!!!

Lepava kad zapeva, svima nam je lepo.

pre 4 godine

Za inostranstvo ima opcije kao što je neko reko web stranica livetv.sx

Takođe imate super aplikaciju KODI (može i na kompjuteru, na smart tv, na telefonče)
Na KODI imate i Rts1, Rts2, Arene 1,2,3.., SK 1,2,3

Imate i aplikaciju Mobdro, takođe sa puno kanala, sve Arene i SK.

Takođe i EON recimo sa VPNom može takođe.
Živeli familjo!
Napred SRBIJA!

asd

pre 4 godine

kada je jokic samo na 30 sekundi odigrao peticu nakon izlaska raduljice kao da smo ubacili u 3 brzine iznad odmah krece brza igra i lucidnost, nazalost trajalo je samo pola minuta.

viberivajber

pre 4 godine

Imao sam priliku da pikam basket sa jednim Filipincem jednom.Mnogo gotivan narod,slicnog smo mentaliteta,mali me izuo iz patika dok se nisam uozbiljio i poceo igrat ozbiljno.Kaze u domovini vole kosarku,pominjao je Bleca i Klarksona kao vedete iz NBA lige.Mislim da su jaci od Angole mnogo im znaci ta pobjeda prestiza radi i vise za OI.
(dnevna doza prosjecnog Srbende, 02. septembar 2019 13:48)


Evo price iz rubrike "nije se dogodilo"

Kawhi

pre 4 godine

El magico
idi na Reddit worldcup streams i imas sve tekme do kraja prvenstva, bez kocenja i fantasticna slika...takodje ima gomila linkova ?

budibogsnama

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 2. septembar 2019 14:05) Vi ste već božji ljudi, samo priroda i Bog, šta vas zanima basket?

драганд

pre 4 godine

Хаха, јесте ли видели оног нашег лика у гледалишту што је истако белу мајцу на којој је фломастермо написао "Мама шаљи паре"

Pustinjski Banderas

pre 4 godine

Kuku, sta uradiste?! Kako cu sad zeni na oci (ona je Filipinka).
Ma, salim se. Moja Kristina ce slegnuti ramenima i reci: "To je samo igra..."

Krug dvojke

pre 4 godine

Sto bre pustaju ove reprezentacije na svetsko prvenstvo?? Pa nije ni cudo sto amerikanci skoro svi otkazali i sto Jokic za malo nije igrao!
(Kaba, 02. septembar 2019 15:35)

Zato sto je FIBA povecala broj ucesnika na 32.Broj od 24 bi bio sasvim OK.

Sasa

pre 4 godine

Bolje da su povecali broj ekipa za Evropu, pa da su tu Ukraina, Slovenija, Letonija, Kroasani... Ovo je tuzno gledati
(mare, 02. septembar 2019 16:08)
Kroasani se ni za evropsko nisu kvalificirali .

Neshke

pre 4 godine

http://www.livebasketball.tv/live/event/1616635/title/Serbia%20v%20Philippines

Za ljude u inostranstvu, kupite propusnicu za 8.99 eur i gledajte sve meceve prvenstva u HD formatu.

Alias Pera

pre 4 godine

Iz aviona i (ja) laik vidi da imamo strašan kvalitet. Ekipa na nivou one iz 2002. ako ne i bolja ...
Nemam sumnju da će 3 ključna igrača BBJ odigrati svoje. Plejmejkeri deluju pouzdano. Da bi se postao svetski prvak, čak i da nema SAD, mora nešto dodatno da "iskoči" ... Najtanji smo sa eksplozivnošću, tu nam je najpotentniji Lučić. Posle "sto malera" šansa da kruniše svoju karijeru.

Dejan

pre 4 godine

Auuu bre...kad citas kritike mislis da moramo svaki napad zavrsiti sa poenom. allloooo bre...
gde to ima? ostavite ih vise na miru i uzivajte...

ili gledajte hokej naledu...


Piiiivaaaamaaaaa

gosha

pre 4 godine

Ne bih da nešto kvarim, ali ona stara kaže: U dobru se ne ponesi, u zlu se ne postidi.
Nadam se da će momci tek sada posle ove dve "odradjene" tekme početi da igraju...

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ajmo, još jednom u vezi strima. VPN (platite od 3-10 E, mesečno, imate i free trail 7-30 dana, ima i besplatno ali se ne preporučuje zna da secka), lokacija Srbija, RTS planeta. Full HD, radi besprekorno! Ako ste u Srbiji, ne treba VPN. Prijatelji javili da radi u Kini i na Novom Zelandu. Kod mene u Mađarskoj šljaka...

marko

pre 4 godine

Vasilije Micić je odličan plejmejker i mnogo mi je drago što igraju on i Jović. Odlični su u odbrani, obojica. To što Micić ima dodavanja u aut nije uvek samo njegova greška. Birčević npr., iako je dosta napredovao, ima tu tendenciju da fintira svoju kretnju, najviše fintirajući dodavača

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokić ima neverovatno saradnju sa Milutinovim i Raduljicom.Neverovatne asistenciji.Pored Jokica i Raduljica postade zver:)

MiLosMi

pre 4 godine

Bogdanovic artiljerac naš, iskreno nisam ocekivao ovako dobar procenat za 3 od njega. Samo da nastavi ovako i lagano 25 poena u proseku i mvp prvenstva

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Djordjevic sokiran.Zonu igraju.Stbija drzi prikljucak trojkama.Da je protiv Italije gubili bi vec 10-15.
(matriks u srba,02.septembar 2019 13:39)






eh, davno vremja ono kad su trolovi, bar, duhoviti bili...

Gde ja živim

pre 4 godine

Trening broj 2 smo završili. Sad da vidimo sa Italijanima po treći put. Mislim da smo bolji za jedno 15+ razlike, ali da se ne zalećemo previše. Samo koncentrisano i jako. Lepu košarku igramo iako nije baš uputno davati ocene posle ovakve dve utakmice. Napred momci, vreme je za velika dela.

moreplovac

pre 4 godine

Amerikancima bi bilo bolje da ispadnu u četvrtfinalu.
(Nisam roBot, 2. septembar 2019 16:07)

Cu im prenesem makar i po golubu pismonosi:)

Pronicljivi

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u
SAD nije najpopularnji sport..., osim u
Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi
pričamo..., pogledajte učesnike
Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka)
i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost
utakmicama od prve do finala...,
(bh, 02. septembar 2019 17:24

A vi namerno niste hteli da se plasirate na SP? Jer nije popularan sport kao fudbal? Legendo...

vladisav

pre 4 godine

A gde ima prenos za nas iz Srbije,koji nemamo rts,internet,telefon,kablovsku,digitron i televizor?
(Čokanjčić., 02. septembar 2019 14:05)
Radio?

Mladen cg

pre 4 godine

Ovo je pravo uživanje, duševna ,, poslastica" pratiti našu reprezentaciju; poezija pod košarkaškim obručima! Pratim košarku od 93 godine, ali ovako lijepo uigran tim , ne pamtim.

Balkanska Taraba

pre 4 godine

Imam 38 godina i često volim da pročitam komentare iz raznih oblasti, ali sada postepeno počinjem da se odvikavam da ulazim u komentare, s' obzirom da svaki put dobijem transfer blama od komentara bubuljičavih tinejdžera. :)

Milan

pre 4 godine

Meni je Jokić najveća faca, bucko, lala, gega se onako bezopasno, sve je nešto kao smoren, a košarku ima u malom prstu jedne noge, sve se okreće oko njega, kada je fokusiran izgleda kao da zna dva poteza unapred šta će se desiti. A njegov potencijal u odbrani ni iz bliza nije dostigao. I tu će biti ubitačan kao i u napadu. Četrdeset godina pratim košarku i bivša Juga je imala vrhunskih igrača na pretek, svaka čast i Draženu i Toniju i Praji i Divcu i Bodirogi, ali Jokić je sledeći nivo. Dečko je jednostavno rođen za ovaj sport.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Jokic bolji plej od Micare :-D
(Student, 02. septembar 2019 13:38)
Retko koji plej je ovako "mekan". Nestvarno za ovolikog coveka.

nebaCar

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
(STRUČNI KONSULTANT, 02. septembar 2019 13:47)

E pa super, idem da stavim milion na baba vanginu prognozu

Aragorn

pre 4 godine

Ne razumem komentator neke, Birčević sasvim pristojan... Ovo je nešto klubaški, pravo da vam kažem toliko sam uživao u nekim trenucima da nisam ni video ko je davao poene. A sad ide ozbiljna utakmica, da vidimo pravu snagu. Jedva čekam.

Sveta

pre 4 godine

Kada bi se Hrvati vratili u Persiju bili bi redovno na prvenstvima. Bili bi i šampioni Azije. A? Nije loš predlog. Lepo vama, lepo nama.
(hmmm, 02. septembar 2019 17:06)

Sumnjam da će većina uspeti da ukapira komentar, pa da pripomognem - svojevremeno je Tudjman pričao kako Hrvati vuku poreklo iz Persije.

Mladen cg

pre 4 godine

,, Dream team" iz Srbije! Ovo je novi rekord i to po broju asistencija- 37, i po procentu šuta za 2 poena- 86 procenata ( 36/42). Svaka čast momcima, jer su, vidno, ,, usporili" u posljednjoj četvrtini.

Aleksa

pre 4 godine

kako Filipini jaci od evropskih reprezentacija koje ne igraju, poput Slovenije, Hrvatske itd
(Dusan, 2. septembar 2019 15:22)

Za Sloveniju i da razumem al' gde nadje Hrvatsku...
(Igor, 2. septembar 2019 15:34)

Pazljivije citaj, a ne da uskaces na svaku rec koja pocinje sa hrv kao da te zmija ujela. Filipini sigurno nisu jaci od Hrvatske, a i od jos mnogih evropskih reprezentacija.
(nesa, 2. septembar 2019 15:48)

Lepo pita covek...Hrvatska je izgubila 20 razlike od Angole...

A sta radi mali Neca

pre 4 godine

Koliko mentola ima u ovim komentarima sto samo hejtuju ovo je strasno. Napisao bih vam svasta, ali neka ionako ste mali ljudi.

артиљерац

pre 4 godine

Разбили Филипине,играли се,али има незадовољних "стручњака".Шта бисте хтели,да
их бијемо с нулом?Е то још није било,а и неће скорије.Радуљица спор,па није он
тркач на 100 м,Бјелица нема самопоуздање,а утрпао 20 поена.Јесте ли,појединци,
гледали исту утакмицу као ми остали?Можда је била нека друга,на другом каналу.
Еј,од СП 1994,ВЕЛИКА ВЕЋИНА ВАС није била ни рођена,НАЈВЕЋИ број асистенција.
Шта хоћете?Убићемо Италију,понизићемо их,одучити.Неће дати ни 70 поена.Плакаће
од муке,шта вам је бре.У чему сте,неки од вас,најбољи бар у свом крају?У улици
на спрату.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 4 godine

Bravo Srbija tako se igra Pozdrav od Delije iz Republike Srpske samo tako melji do kraja :D i naravno da kazem Srbija je oborila rekord sad posto je 2010 to bilo angola kad je primila 50 koseva razlike a sad je promenuto Srbija 59 koseva i oboren je rekord svih vremena znaci 59+ rekord koji niko nikad nije uspeo i rekord sad 37 asistencija rekord znaci 59 razlike rekord i 37 asistencij rekord Srbija moze do zlata .

Slav

pre 4 godine

Ovo je bila trening utakmica. Radulja baš spor. Primiti skoro 70 poena od amaterske ekipe je možda malo previše...
(CarloNS, 02. septembar 2019 15:30)
34
A sto bi de lomili u odbrani i fizički iscrpljivali.. kada znaš da možeš dati uvek kos više ?! Šta da dokazes ?? Das 120 primiš 20???

Robert

pre 4 godine

A vi ljudi jos nemate internet?
Pa kako onda postavljate pitanja i ostavljate komentare?
Postom?
Dajte, ljudi, 2019 je godina, aman za aman!!
(Dobros-AV, 2. septembar 2019 13:16)

Ima ljudi koji vrlo ograničeno koriste internet. Neretko im neko drugi instalira aplikacije i jedino to i znaju da koriste, pa zato takva pitanja.

Djoksonidis

pre 4 godine

Jokara tripl dabl u najavi! biće 45-50 razlike, nadam se. Jedino me iritira kad popijemo skok u napadu :D 120p dajemo bez problema, ali dok sam ovo sastavio- dali smo još 8p pa možda bude i najubedljivija pobeda Srbije u istoriji SP hahah

gde se topimo?

pre 4 godine

Lepo sve ovo izgleda, svi igrači dobro igraju. Svaki naredni meč je sve teži i teži protivnik, nadam se najboljem kad bude najpotrebnije.

Simon le Bon

pre 4 godine

Prelepo je videti osmehe na licu ovih sjajnih momaka, zajedništvo, drugarstvo i međusobno uvažavanje...
Nije ni čudo što uz tu neku specijalnu hemiju koju imamo još samo u vaterpolu, ostvarujemo vrhunske rezultate...
Šteta je što u fudbalu nemamo ovakvu hemiju između igrača, bez obzira što u fudbalu nemamo vrhunski kvalitet, uz tu hemiju bi mogli jako mnogo...
Prosto budeš ponosan što su ti momci predstavnici Srbije, što je prezentuju u najboljem svetlu...
Želim vam da svi budete zdravi, da i dalje uživate u ovoj divnoj igri i da stignete do cilja a siguran sam da to znate bolje od svih nas koji za vas navijaju...
Detelinara je uz naše, uvek!

,,

pre 4 godine

Mi sa Filipinima +59, Italija +46. Mi sa Angolom +46, Italija +31. Po ovom pokazatelju bi u međusobnom okršaju trebalo da bude (13+15)/(2+2) za nas, tj. 7 razlike. Poen gore - dole, ali to je to.
(Mladen, 02. septembar 2019 16:02)

Zasto delis sa 4 kada si racunao 59-46 i 46-15? Trebalo bi sa 2 da se deli...

Stereo banana

pre 4 godine

Mnogo mi sumnjivo kad svi kažu da kidamo
Predimenzionirano kažu da kidamo,
A dobro znaju da ne kidamo nego da šijemo
Vide da šijemo, a pričaju da kidamo

banat

pre 4 godine

Cudno mi deluje da su Filipni na proslom prvenstvu imali -26 kos razliku na 6 utakmica i to su oterali Hrvate u produzetak a od Argentine su izgubili samo 4, dok su na dve utakmice na ovom prvenstvu su izgubili sa 59 i 46 razlike. Da li moguce da im je kosarka tako pala za 5 godina

$$$

pre 4 godine

Fudbal je daleko najpopularniji sport na planeti..., pogledajte dvorane u Kini- poluprazne..., nema interesa osim za 4, 5 jakih mečeva u grupi..., uporedite sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji, Brazilu , Južnoj Africi, ili Japanu i Koreji.rasprodate ulaznice - tribine pune ...., to se ne poredi.., Košarka ni u SAD nije najpopularnji sport..., osim u Litvaniji, nigdje više .., o čemu mi pričamo..., pogledajte učesnike Svjetskih prvenstava u Kini ( Košarka) i Rusiji ( Fudbal) ..., posjećenost utakmicama od prve do finala...,
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bh, 2. septembar 2019 17:24)

Pa sta onda?...Da ukinemo sve sportove osim fudbala?

NRA

pre 4 godine

Evo ih ovi geniji sto kukaju u komentarima sto Muta ima 5000 evra platu ili sarkasticno navode na to da nas ovaj turnir odvraca od bitnih pitanja u zemlji...Valjda treba svi da izvrsimo samoubistvo?
Pa majstori moji, ne znate vi koliko je kosarka nas mentalno spasila 90-ih. Koliko nam je radosti dala od '95 do '02 kad nam nista drugo nije davalo radost. Koliko klinaca je imalo zdravije odrastanje jer su detinjstvo proveli na terenima zamisljajuci kako zakucavaju protiv Sabonisa ili daju trojku Hrvatima u poslednjoj sekundi.
Mozda jeste hleba i igara, ali je i mnogo vise od toga. Sport bilo koji u osnovi i jeste takav, koliko god kontrasi, hejteri, cinici uvek pominjali to ''hleba i igara''. A ako mislite da je to jer smo siromasni, krezubi i slicno, i da se bogati ''evolutivno odvoje od toga'', pogledajte jedan prebogati Island i kako su fanaticno pratili svoju reprezentaciju na EP i SP u fudbalu u ovoj deceniji - sport donosi emocije kakve retko koje stvari donose na nacionalnom nivou danas.

dalibor79

pre 4 godine

pa ovi filipini na proslom sp jedva izgubise i to mislim u prozetku od jedne kosarkaske velesile:) pogodite od koje. a vi tvrdite kako filipini nema sta da traze na sp-u a hrvati kao imaju. tu su negde i jedni i drugi po kvalitetu :)

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Nas Italija rešava rutinski, mnogo smo prosečni, ne bi rekao slabi. A Italijani su odlični, tako da se ne nadate mnogo u sredu, tu je početak kraja naših nadanja. Iz druge grupe dalje idu Španija i Italija, nažalost i to je realnost, a vi što ste ostrašćeni, to niste u stanju da vidite, samo mi, nepristrasni stručnjaci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (STRUČNI KONSULTANT, 2. septembar 2019 13:47)

JAKO SI STRUČAN, ODMAH SI ME ODUŠEVIO.
OSTRAŠĆENI ČIKA DOKTOR (ZA TAKVE...)

pero mesozdero

pre 4 godine

Dok sam gledao tekmu čatujem sa kolegom Filipincom i on mi reče akko tamo obožavaju košarku i kako svaka ulica ima svoj koš.
(Red John)

Tacno je.Kosarka je mozda i najpopularniji sport na Filipinima.Utakmice u njihovoj ligi se cesto zavrsavaju sa preko 200 poena sto se moze videti jos sam u NBA.

4k4.Dex

pre 4 godine

Inace za ove sto velicaju italiju da progmoziram +15 za nas. Italija je smesna i velikim slovima SMESNA. Igrace isto kao Filipinci samo na sut za tri poena sto svaka iole ozbiljnika reprezentacija urnise.

Neko

pre 4 godine

(bh, 02. septembar 2019 17:24)

mrzim ovu izreku ali ono "dobro jutro kolumbo" i kakve veze to sto pricas ima sa ovom temom.. svima je poznato da je fudbal prvi sport a odmah iza njega kosarka..

facts

pre 4 godine

Srbija je pobedila u svih 8 četvrtina (na 2 meča) koje je igrala na ovom SP.
Ovo je 2. najveća/najubedljivija pobeda u istoriji Srbije/Jugoslavije. Najveća pobeda bila je na SP 1986 (Jugoslavija 131:61 Malezija, 70 poena razlike).
Srbija/Jugoslavija nije dala najmanje 126 poena na 1 meču SP još od jula 1986. (131:61 Malezija).
Pre Filipina ove godine, zadnji tim(ovi) koji su primili 100+ poena u prva 2 meča na SP su bili Kina (od Australije i Brazila), Južna Koreja (od Španije i SAD) i Španija (od Južne Koreje i SAD) 1990.
Srbija je dala čak 126 poena, što je najveći broj poena koje je 1 Evropski tim postigao na SP još od 1990. (Španija 130:101 Južna Koreja).
Srbija ima koš razliku od +105, samo SSSR (+111 na SP 1974) i Jugoslavija (+107 na SP 1986) su imali bolju koš razliku na prva 2 meča SP od nas.
Srbija je pogodila čak 75% šuta iz igre (48/64), što je najbolji % šuta iz igre jednog tima na 1 meču SP u 21. veku.
Na tviteru @OptaLarry

Pozdrav.