Nova vest
Fudbal 5

30.3.2024.

21:55

Lalatović: Partizan nas pobedio iz jednog šuta u gol

Trener Spartaka Nenad Lalatović nakon poraza u Humskoj od Partizana (0:1) žali zbog toga što njegovi igrači nisu bili hrabriji u završnicama akcija.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Subotičani su izveli 12 kornera u Humskoj - naspram samo jednog koji su izveli crno-belih.

I taj podatak pokazuje da je sve moglo biti drugačije u subotu uveče na stadionu drugoplasiranog tima na tabeli Superlige.


Lalatović je konstatovao da su njegovi igrači morali bolje da se snalaze u situacijama kada su pritiskali odbranu Partizana.

"Nedostajalo je malo više hrabrosti u toj završnici, mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo. Iz jednog šuta smo izgubili utakmicu. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji protivnik, kad smo promenili formaciju bili smo još opasniji, tada je visio gol Partizanu... Ali jednostavno miji igrači nisu imali te sreće i te hrabrosti u završnici da rešimo utakmicu i da uzmemo barem jedan bod. Nemam šta da zamerim momcima, dali su sto posto sebe, a PArtizan ako je bio bolji, a mislim da nije, bio je bolji za taj jedan gol".

Trener Subotičana veruje da će njegov tim i u narednim mečevima ponoviti partiju kakvu je prikazao u većem delu drugog poluvremena u Humskoj.

"Sigurno da je drugo poluvreme putokaz za dalje. Mislim da smo u drugom poluvremenu napadali sve vreme, a oni su, videli ste i odugovlačili, jednostavno bili su zadovoljni sa tih 1:0, mi nismo naravno. Dali smo sve od sebe, hteli smo, želeli smo, nismo uspeli, idemo dalje".

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu