Nova vest
Fudbal 1

28.3.2024.

10:13

Bivši saigrač ne štedi Alvesa i Robinja: "Da su to uradili mojoj ćerki, ne bih bio ovde"

Slučajevi bivših brazilskih reprezentativaca, osuđenih silovatelja, Danija Alvesa i Robinja postali su glavna tema u toj južnoameričkoj državi.

Izvor: B92.Sport

Profimedia

Iako njihovi bivši saigrači većinom ne žele ništa da komentarišu javno, nekolicina je ipak odlučila da ih osudi pred očima celog sveta.

Prvi je to učinio Danilo, a sad i Felipe Melo.

"Niko nije obavezan da priča o tome, ali ne vidim problem da ja to učinim sad", započeo je Melo koji se nije ustručavao poslati jasnu poruku:

"Imam 15-godišnju kćerku. Da su to njoj uradili, mislim da danas ne bih bio ovde i davao intervju. Mislim da moramo pokazati poštovanje prema svim ljudskim bićima, moramo poštovati žene kao i muškarce".

Melo, koji je s obojicom pomenutih Brazilaca delio svlačionicu u reprezentaciji, prisetio se trenutka kada je saznao za optužbe protiv dvojca.

"Došlo je kao bomba, ali moraju platiti za to što su učinili. Ako ih osude, moraće platiti. I neka to bude lekcija ostalima da ne rade to. Ovo je vrlo ozbiljno. Moraš platiti i onda biti rehabilitovan", zaključio je Brazilac poznat po žestokoj igri na terenu.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve