Nova vest
Fudbal 6

20.4.2024.

20:32

Spajić: Ovog puta čestitam igračima Partizana

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić sumirao je 111 minuta fudbala u 173. večitom derbiju i prvu pobedu crveno-belih nad Partizanom ove sezone.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Spajić je nakon prethodnog derbija bio prilično oštar na račun ponašanja igrača Partizana, prebacio im je zbog "valjanja po terenu" i odugovlačenja, ali ovog puta nije imao zamerki na igru protivnika.


Štaviše, čestitao je rivalu na poštenoj borbi.

"Prošli put frustracije, i sada je bilo frustracije, treba da budemo zadovoljni pobedom ali broj propuštenih šansi - to je nedopustivo", rekao je Spajić i dodao:

"Čestitao bih igračima Partizana ovog puta na fer igri, poštenoj borbi, iskoristili su svoje šanse. Stvarno sve što su šutnuli maltene sve su pogodili, svaka im čast. Mi treba da radimo na tome, treba da vodimo prvo poluvreme, treba da rešimo utakmicu mnogo ranije... Uđemo ovako u problem i borimo se za goli život ali na kraju krajeva pokazali smo karakter. Hvala divnoj publici. Pobedili smo utakmicu, ajde da kažem dobili prvo poluvreme, imamo u sredu da kažem još važniju, nego ovu, ali svaki derbi je važan. Drago mi je da smo pobedili i demo dalje".

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu