Nova vest
Fudbal 10

20.4.2024.

20:05

Penal za preokret u 99. minutu derbija VIDEO

Fudbaleri Zvezde u samo nekoliko minuta uspeli su da proekrenu rezultat u 173. večitom derbiju koji je produžen za čak 15 minuta.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Najpre je pogodak za 2:2 postigao Šerif Endiaj, efektno je prebacio Krunića, ali je sporan bio duel napadača Zvezde i Markovića koji je prethodio pogotku crveno-belih.

Igrao se 89. minut.

Igrači Partizana dugo su negodovali kod sudije Pavla Ilića, protestovali, sugerisali mu da pogleda snimak koji se emitovao i na video bimu, međutim glavni arbitar nije hteo ni da čuje – ostao je pri ranijoj odluci.

"Sram te bilo, sram te bilo", sevao je bes iz očiju Markovića koji se ljutito unosio u lice Iliću.

Nedugo potom, novi šok po goste - Ilić je dosudio penal za Zvezdu.

Antić je kaskao za Bukarijem koji je nadirao, čini se da je uspeo da zakači loptu i istovremeno saplete igrača Zvezde, koji je posrnuo i pao na prvom koraku od ulaska u kazneni prostor. 

Sudija Ilić se nije dvoumio - pokazao je na kazneni udarac i izazvao novu buru nezadovoljstva kod igrača Partizana.

Katai je potom hladnokrvno matirao Krunića koji je kao i kod penala Kange u prvom poluvremenu pročitao na koju će stranu lopta ali bio je zamalo kratak da spreči najgore po svoj tim.

Zvezda je tako povela 3:2 na isteku 99. minuta.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

18 h

Novo Sport Video Menu