Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.07.2022.

12:03

Sergej u Junajtedu?

Fudbaler Lacija, Srbin Sergej Milinković-Savić, mogao bi karijeru da nastavi u Mančester junajtedu.

Izvor: LN

Autor: LN

Sergej u Junajtedu?
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

To će se desiti ako igrač Barselone Frenki de Jong definitivno odbije da pređe u klub sa "Old Traforda", prenosi britanski "Dejli Mejl".

Podseća se da se Barselona dogovorila sa Mančester junajtedom u vezi obeštećenja za holandskog fudbalera, ali je De Jong stopirao transfer, jer ne želi da igra engleski klub, koji naredne sezone neće nastupiti u Ligi šampiona.

Holandski fudbaler odugovlači odluku o prelasku u engleski klub, a Barselona želi po svaku cenu da ga proda.

Pomenuti mediji tvrdi da je Milinković-Savić prva alternativa za De Jonga, jer čelnici "crvenih đavola" gube strpljenje i žele da angažuju pojačanja pre početka sezone u Premijer ligi.

Srpski fudbaler je dugogodišnja uzdanica Lacija, a često nosi kapitensku traku rimskog kluba. Njegov menadžer Mateja Kežman priprema zvaničnu ponudu Mančester junajtedu za svog klijenta.

Lacio je prethodnih godina tražio 100 miliona evra za Milinković-Savića, ali se veruje da je sada ta cifra pala na oko 70 miliona evropskih novčanica.

Milinković-Savić (27) ima ugovor sa Laciom do 30. juna 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu