Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.06.2022.

21:39

Objavljeni detalji prvog Partizanovog pojačanja

Prvo pojačanje Fudbalskog kluba Partizan za narednu sezonu biće Zlatan Šehović.

Izvor: B92

Autor:B92

Objavljeni detalji prvog Partizanovog pojačanja
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Tokom prvog okupljanja crno-belih generalni direktor Miloš Vazura najavio je pojačanja, a prvo je 22-godišnji levi bek Šehović.

Šehović je ponikao u Partizanu, a priliku da debituje za prvi tim je dobio kao 18-godišnjak, dok je šef struke crno-belih bio Miroslav Đukić. Potom je pao u drugi plan i početkom 2020. godine je kao slobodan igrač napustrio Humsku i preselio se u redove izraelskog Makabija Netanje.

U protekloj sezoni je za ovaj izraelski klub odigrao 33 utakmice postigao jedan gol, uz jednu asistenciju, a godinu dana pre isteka ugovora sa Makabijem vratiće se u Partizan.

Vicešampion Srbije će Makabiju platiti 350 hiljada evra na ime obeštećenja uz 20 odsto od sledeće prodaje, saznaje "Telegraf".

Ovim potezom je Partizan praktično "zatvorio" poziciju levog beka, gde je posle odlaska Ivana Obradovića i Rajka Brežančića, ostao samo nosilac igre Slobodan Urošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu