Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.04.2022.

10:08

Podrška Ronaldu: Tvoj bol je i naš; Nikad nećeš hodati sam

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Heorhina Rodriges prolaze kroz najbolnije trenutke kroz koje roditelji mogu da prođu.

Izvor: B92

Autor:B92

Podrška Ronaldu: Tvoj bol je i naš; Nikad nećeš hodati sam
Foto: Profimedia

Pogođeni su gubitkom deteta, a u ovim teškim momentima dobijaju podršku sa svih strana, a javno su je uputili Ronaldov aktuelni i bivši klub Mančester junajted i Real Madrid, kao i navijači najvećeg rivala Liverpula, sa kojim se Junajted sastaje ovog utorka (21.00).

"Tvoj bol je i naš bol, Kristojano. Šaljemo ljubav i snagu tebi i svojoj porodici u ovom teškom momentu", poručili su sa Old Traforda.

Oglasio se i kraljevski klub.

"Real Madrid, njegov predsednik i upravni odbor duboko su ožalošćeni zbog smrti deteta koje su očekivali naš dragi Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Heorhina Rodriges. Real Madrid deli bol porodice i želi da im pošalje svu našu toplinu."

Podršku fudbaleru Mančester Junajteda pružili su i navijači Liverpula:

"Naše misli su sa Kristijanom nakon što je jedan od njegovih novorođenih blizanaca nažalost preminuo. Njegova ćerka je dobro, ali njegov sin nije uspeo. Govorimo u ime svih navijača Liverpula kada kažemo YNWA (You'll Never Walk Alone)".

A saučešće mu je izjavio i Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu