Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.02.2022.

14:35

Srbi dele pravdu Sportingu i Sitiju u LŠ

Srpska sudijska četvorka deliće pravdu na meču između Sportinga i Mančester sitija u Lisabonu, u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Srbi dele pravdu Sportingu i Sitiju u LŠ
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Glavni sudija biće najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović i njegovi saradnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao linijske sudije, te Novak Simović kao četvrti sudija.

Ovo će našoj arbitarskoj ekipi biti četvrti meč u LŠ ove sezone, posle duela Borusija Dortmund – Sporting Lisabon (1:0) u septembru, Šahtjor Donjeck – Real Madrid (0:5) u oktobru i derbija Čelsi – Juventus (4:0) u novembru.

Osim ovih utakmica, na mešunarodnoj sceni su sudili još duele Fenerbahče – Ajntraht Frankfurt (1:1) u Ligi Evrope, Spartak Moskva – Benfika (0:2) u kvalifikacijama za LŠ, te Šahtjor Karagandi – Makabi Tel Aviv (1:2) i Roma – Trabzon (3:0) u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

U Superligi Srbij su sudili na devet utakmica, a na svih 16 nastupa ove sezone ukupno pokazali su 61 žuti i samo jedan crveni karton uz takođ samo jedan dosuđen penal, oboje u Superligi Srbije.

U VAR sobi biće Marko Gric i Harm Osmers iz Nemačke, saopštila je UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu