Bivši predsednik Partizana kupuje Livorno?

Iz Italije stižu zanimljive vesti da bi nekadašnji predsednik Partizana Zoran Popović mogao da preuzme posrnuli italijanski klub Livorno.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Tamošnji lokalni mediji su objavili da je Popović u subotu viđen u gradu, da je obišao stadion i trening kompleks i upoznao se sa ćelnicima kluba.

Takođe je najavljeno da će u nedelju uveče od 18:30h biti u loži stadiona "Armano Piči" odakle će gledati utakmicu protiv Koma.

"Popović je voljan da dostavi ponudu za kupovinu Livorna i u vestima je naznačeno da će se sastati sa mnom. S tim u vezim, ranije sam govorio da me ne zanima da sedam za pregovarački sto sa navodnim kupcima sve dok pregovori ne budu podignuti na zvanični nivo, potvrđeno delima i potpisivanjem predugovora. Raduje me, ipak, što je gospodin Popović došao u Livorno da vidi stadion i prateće objekte. Samim tim je dobrodošao, ali na zvanične sastanke potrebno je nešto više od izraza interesovanja", izjavio je Luka Salveti, gradonačelnik Livorna.

Livorno se trenutno nalazi u Seriji C gde je poslednji na tabeli i verovatno ga čeka dalji pad.

Sve će biti mnogo jasnije u nedelju uveče ukoliko Popović zaista bude u loži, ali i u ponedeljak za kada je zakazana Skupština akcionara Livorna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu