Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2020.

18:15

Inzagi odbio prvu ponudu Lacija

Trener Lacija Simone Inzagi odbio je prvu ponudu predsednika tog fudbalskog kluba za potpisivanje novog ugovora, preneli su italijanski mediji.

Izvor: MT

Autor: MT

Inzagi odbio prvu ponudu Lacija
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Kako je preneo Korijere delo Sport, Inzagi nije prihvatio uslove iz prve ponude koju mu je poslao predsednik Klaudio Lotito, koji želi nastavak saradnje.

Inzagijev ugovor ističe u julu 2021. godine, a on je nedavno rekao da sporazum o ugovoru ne zavisi od januarskog prelaznog roka.

Lotito želi da ugovor što pre bude potpisan, pre nego što se nastavi takmičenje u Ligi šampiona, u februaru.

Korijere delo Sport preneo je da će se predstavnici dve strane sastati za 10 dana, ali da je potreban dogovor o finansijskim uslovima. List je naveo da treba očekivati dogovor, pošto svi žele da se saradnja nastavi.

Inzagi je od 2010. godine u Laciju kao trener. Radio je prvo kao trener mladog tima, a od 2016. godine radi sa prvim timom, sa kojim je osvojio Kup i Super kup Italije.

On je ove sezone predvodio Lacio do osmine finala Lige šampiona, što je prvi plasman rimskog kluba u nokaut fazu tog takmičenja posle 20 godina.

Lacio će u osmini finala igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope Bajerna iz Minhena, a prva utakmica na programu je 23. februara u Rimu.

Dugo je Milan bez Zlatana Ibrahimovića, ali to mu ne smeta da se održava na prvom mestu. Ni večeras (20.45) protiv Lacija sjajnog Šveđanina neće biti u timu, ali Rosoneri idu na pobedu protiv Lacija jer im Inter diše za vratom. Kvota na keca je 2,30, iks je 3,40, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lacio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu