Nova vest
Fudbal

Petak, 09.10.2020.

18:03

"Milenković je 'masakrirao' Halanda"

Ivica Iliev, savetnik u Partizanu, govorio je o tome kako je Nikola Milenković "uštopovao" najboljeg mladog napadača sveta Erlinga Halanda.

Izvor: MS

Autor: MS

Starsport/Srdjan Stevanovic

Za jedan italijanski radio Iliev je analizirao bivšeg štopera crno-belih u susretu sa Norveškom (1:2) u polufinalu plej-ofa za plasman na EURO.

A posebno direktan sudar Milenkovića na golgetera Borusije iz Dortmunda.

"Sa njim je Fiorentina dobila mnogo. Gledao sam ga protiv Norveške, 'masakrirao' je alanda. Ne znam kako će se odvijati njegova situacija u Firenci, ali mu je suđeno da igra u vrhunskom klubu", rekao je Iliev.

Nastavio je u superlativima da pričao o Milenkoviću.

"Fizički je izuzetan, inteligentan je i za svaku utakmicu se priprema nekoliko dana unapred. U Evropi je malo takvih štopera".

Iliev veruje i u talenat Dušana Vlahovića, još jednog reprezentativca Srbije iz Fiorentine.

"Žao mi je zbog kritika koje dobija, još je mlad. Dobro ga poznajem, mislim da će izaći iz svega jači. Dušan je jak, želi da napreduje i verujem da će postati veliki iga. On mora da ima podršku saigrača i trenera Jakinija. Takav talenat se retko viđa, voli da radi i trči, kao prvi ili drugi napadač. Ne sme da se zaboravi da ima tek 20 godina i puno prostora za poboljšanje", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu