Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.11.2019.

13:25

Milojević: U LŠ igrate koliko vam protivnik dozvoli

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje da njegov tim odigra protiv Bajerna bolje nego u Minhenu.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Milojević: U LŠ igrate koliko vam protivnik dozvoli
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crveno-beli dočekuju bavarskog velikana u utorak od 21 čas na "Rajku Mitiću", u meču petog kola Grupe B Lige šampiona.

"Dolazi nam u goste velika ekipa, jedna od najboljih u Evropi i svetu. Daćemo sve od sebe u jednoj utakmici koja je spektakl i koja nam mnogo znači. Uradićemo sve da pružimo dobru partiju, uz podršku naših navijača, koji će da nas nose svih 90 minuta. Videćemo za šta će sve to biti dovoljno", rekao je Milojević.

U prvom susretu dva tima, Bajern je slavio sa ubedljivih 3:0.

"Ovo nije pozorište, gde igrate predstavu sami. U Ligi šampiona igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. S druge strane, to su sve velike ekipe. Morate da odgovorite na neke elemente na koje mi objektivno ne možemo da odgovorimo u ovom trenutku. Sutra ćemo probati da se suprotstavimo i odigramo mnogo bolje nego u Minhenu"
.

Milojević se nada velikoj podršci sa tribina "Rajka Mitića".

"Fudbal se igra za publiku. Dosta puta su oni bili ti koji su promenili tok utakmice, oni nam daju krila i dodatnu snagu da igrači daju i više nego što mogu u datom trenutku. Velika je privilegija dovesti ovakve ekipe u Beograd. Sve ostalo je neka druga priča. Imali ste prilike da vidite Sona, sutra Levandovskog i zbog toga sam srećan i ponosan. Za ove dve godine u Ligi šampiona smo videli svetske asove na Marakani, legendarnom stadionu o kojem priča cela Evropa. Pooviću, stvarno se ne plašimo nikoga"
.

Zvezda će biti oslabljena u napadu jer se od povrede još uvek oporavlja Milan Pavkov.

"Milan Pavkov će verovatno biti aut, pošto neće stići da se oporavi od povrede. Videćemo kakva je situacija sa Dušanom Jovančićem. Što se tiče ostalih, nemamo nekih problema i svi će biti spremni za sutrašnju utakmicu"
.

Dva kola pre kraja grupne faze LŠ, Zvezda je treća u grupi sa tri boda, dva više od Olimpijakosa kojem gostuje u poslednjoj rundi 11. decembra.

Duel Zvezde i Bajerna na programu je u utorak od 21h na stadionu "Rajko Mitić".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu