Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2019.

18:21

Ostojić: Nadam se da ću biti spreman za revanš protiv Malatije

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da se nada da će biti spreman za revanš utakmicu protiv Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: SN

Autor: SN

Ostojić: Nadam se da ću biti spreman za revanš protiv Malatije
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ostojić se povredio u drugom poluvremenu utakmice protiv Malatije u četvrtak, ali na sreću povreda nije ozbiljnije prirode.

"Jutros smo na sportskom centru uradili neophodne preglede i hvala Bogu ispostavilo se da je povreda manja nego što se u prvi čas mislilo. Osetio sam bol u primicaču i nisam hteo da rizikujem da tako nastavim utakmicu, pa sam odlučio u dogovoru sa medicinskim blokom da izadjem", rekao je Ostojić.

Partizan je u četvrtak pobedio Malatiju sa 3:1, a revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv Malatije igra se narednog četvrtak.

"Na današnjim pregledima utvrdjeno je da nema oštećenja mišića što je u ovom trenuku najvažnije. Od danas radim po dve terapije dnevno na našem sportskom centru i nadam se da ću biti spreman za revanš u Turskoj", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu