"To što sam ozbiljan ne znači da nisam srećan, verovatno ću i zapevati"

Šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević je osvojio prvi trofej kao trener, a sve zasluge pripisao je igračima.

ŽB SVIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Zaslužena nagrada mojim igračima za sve što su pretrpeli ove godine. Uspeli su da se izvuku iz teške psihološke situacije i da na terenu najvećeg rivala osvoje trofej. Bili smo bolji protivnik, imali smo više šansi, više šuteva na gol, apsolutno smo zasluženo pobedili. Hvala rukovodstvu kluba, Vučeliću i Vazuri što su mi ukazali poverenje, iako su znali da imam nula iskustva. Nadam se da sam sada vratio deo. Hvala i bivšem treneru Zoranu Mirkoviću jer je i on deo ovog trofeja", rekao je Milošević.

Trener crno-belih je uspeo da psihološki rastereti ekipu pred najvažniju uitakmicu u sezoni.

"Ovaj trofej je satisfakcija za tešku sezonu. Bila je komplikovana situacija pre par meseci. Nije mnogo moglo da se promeni za dva meseca, ovi igrači su već imali kvalitet i znanje. Onog trenutka kada smo u prvenstvu uspeli da obezbedimo Evropu, mogli smo da igramo s manje pritiska, videlo se to u polufinalu u Nišu i večeras", rekao je Milošević.

Uprkos osvojenom peharu Milošević je delovao vrlo smireno.

"Presrećan sam, ali kao pobednici moramo da pokažemo dostojanstvo, a slavićemo noćas, verovatno ću i zapevati. Prošli derbi sam izgubio, Zvezda je bila bolja, sada smo mi. To što sam ozbiljan ne znači da nisam srećan", naveo je Milošević.

Na kraju reč i o igraču odluke.

"Ostojić je fenomenalan momak, ali vidim da ga mnogi opraštaju od Partizana...", rekao je Milošević.

strana 1 od 2 idi na stranu