Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.02.2019.

19:03

Ikardi odbio da igra za Inter u četvrtak

Nakon što mu je klub oduzeo kapitensku traku, Mauro Ikardi odbio je da igra za Inter u četvrtak.

Izvor: B92

Autor:B92

Ikardi odbio da igra za Inter u četvrtak
Foto: Getty Images

Čelnici Intera su razrešili Argentinca kapitenske funkcije jer okleva da potpisivanjem novog ugovora i zbog sukoba sa njegovom suprugom i agentom Vandom Narom.

Istog dana trener "nerazura" Lučano Spaleti je izostavio Ikardija iz tima za gostovanje Rapidu u Beču u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

"To je bila teška odluka, ali trebalo bi da koristiti Interu. Želeli smo da ga prijavimo, ali on je odbio i nije odleteo u Beč. Ikardi je očigledno razočaran odlukom da mu se oduzme kapetanska traka. Sada imamo važnu utakmicu, nakon koje ćemo morati da razasnimo situaciju u klubu oko Ikardija. Malo sam zabrinut za ugovor, ali odnosi sa igračima su vrlo važni", izjavio je Spaleti.

Ikardi je ubedljivo najbolji strelac Intera ove sezone sa 15 golova, prvi sledeći je Lautaro Martines sa šest. On sa Interom ima ugovor do leta 2021, ali 1-15. jula ove godine će biti aktivna otkupna klauzula od 110 miliona evra.

Osim njega, u Beč nisu otputovali još štoper Milan Skriniar i vezista Marcelo Brozović, ali zbog suspenzija.

Inter u Beču: Handanovič (kapiten), Padeli, Berni; De Vrej, Ranokija, Asamoa, Sedrik, Miranda, Dambrozio; Nolan, Vesino, Naingolan, Valero, Perišić, Širo, Rorič, Martines, Politano, Kandreva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu