Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

17:11

Terzić: Imamo razumevanje, saglasni smo da se ponovi Partizan – Mačva

FK Crvena zvezda je navela da ima potpuno razumevanje za primedbe "večitog" rivala Partizana povodom meča 21. kola Superlige.

Izvor: LN

Autor: LN

Terzić: Imamo razumevanje, saglasni smo da se ponovi Partizan – Mačva
Foto: Starsport

Partizan se pobunio zbog toga što je u petak, kako navode, bio primoran da odigra meč protiv Mačve, dok su mečevi u subotu odloženi.

Svi mečevi kola, sem Partizanovog i onog odigranog u Surdulici, odloženi su za nedelju zbog nevremena širom Srbije.

Crveno-beli ne bi imali ništa protiv da se utakmica između Partizana i Mačve ponovi i odigra u terminu koji odgovara i jednoj i drugoj ekipi.

"FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u svom današnjem saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jucerašnju utakmicu koju je naš večiti rival juče odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", rekao je prvi čovek Zvezde Zvezdan Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

260 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d