Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.11.2018.

11:08

Milojević u problemima – ko će istrčati na San Paolo? ANKETA

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ima nezgodan zadatak da izabere postavu za meč sa Napolijem, s obzirom da Zvezdu muče povrede.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević u problemima – ko će istrčati na San Paolo? ANKETA
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Zvezda se sastaje sa Napolijem u Italiji u sredu od 21.00.

Fudbaleri šampiona Srbije oslabljeni su za Filipa Stojkovića, kapitena Vujadina Savića, Gorana Čaušića i Ričmonda Boaćija.

Pored njih četvorice pod znakom pitanja su i vezista Nenad Krstičić i napadač Milan Pavkov, ali su se oni našli u avionu za Napulj.

Uzimajuću u obzir da je golman Milan Borjan neprikosnoven između stativa gola Crvene zvezde i da mu Popović nije nikakva konkurencija u bitnim utakmicama, možemo odmah da pređemo na ostatak ekipe.

Odbrana za koju će se Milojević odlučiti je manje-više poznata – Stojkovića će na desnom beku zameniti Gobeljić, dok je jedina dilema na štoperu, gde bi Babić trebalo da dobije prednost nad Sumailom.

Što se tiče sredine terena Zvezda tu nije toliko oslabljena i biće bez Gorana Čaušića, jednog od najskorijih pojačanja crveno-belih.

Nenad Krstičić je do skora bio povređen, ali se očekuje u sastavu za Napoli, verovatno u prvoj postavi.

Da li će Zvezda biti defanzivnija, ili će se na terenu naći napadački orijentisani vezisti, ostaje nam da vidimo, ali i da nagađamo.

Problemi za Crvenu zvezdu u napadu su verovatno i najveći, s obzirom da dva standardna napadača najverovatnije neće biti spremna. Boaći sigurno, a Pavkov verovatno.

Heroj iz Begeča, koji je postigao dva gola moćnom Liverpulu i upisao prvu pobedi za srpske klubove u 16. pokušaju u Ligi šampiona, je na spisku Vladana Milojevića, ali nije poznato da li će nastupiti.

Ukoliko Pavkov ne bude bio spreman Milojević će se najverovatnije odlučiti za Stojiljkovića, dok šansu čeka i mladi Dejan Joveljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu