Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.10.2018.

15:10

Murinjo video šta je želeo – Junajted ponudio 60M€ za Milenkovića

Mančester junajted je poslao ponudu Fiorentini za srpskog defanzivca Nikolu Milenkovića u vrednosti od 60 miliona evra, prenose evropski mediji.

Izvor: LN

Autor: LN

Murinjo video šta je želeo – Junajted ponudio 60M€ za Milenkovića
Foto: Starsport

Murinjo dugo traga za dobrim defanzivcem, a pošto su mu ponude za fudbalere Lestera i Totenhema, Harija Megvajera i Tobija Aldervirelda odbijene, odlučio se za Srbina.

Milenković može da igra na poziciji desnog beka (u klubu), ali i štopera (u reprezentaciji), i sigurno bi predstavljao pojačanje za slabašnu odbranu "crvenih đavola".

Murinjo je meč Srbije i Crne Gore u Ligi nacija gledao direktno u Podgorici (2:0 za "Orlove"), ali nije bilo poznato zbog koga je tačno došao na "Stadion pod Goricom".

Sada se obelodanilo da je "specijalni" došao da gleda Milenkovića, za kojeg su čelnici Murinjove ekipe već poslali unosnu ponudu, prenose mediji na Ostrvu pisanje italijanskog portala "La Nazione".

Junajted je, navodno, već obavio razgovor sa agentom 21-godišnjeg Blekija, koji je izrazio želju da se preseli na "Old Traford".

Fiorentina je već letos odbila ponudu Atletiko Madrida "tešku" 30 miliona evra, a kako stvari stoje odbiće i ovu, duplo veću, jer veruju da će vrednost Milenkoviću narasti do narednog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu