Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.10.2018.

19:10

Milojević: Nijednoj ekipi neće biti lako s nama

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević prokomentarisao je šanse svoje ekipe i očekivanja o igri pred meč Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević: Nijednoj ekipi neće biti lako s nama
Foto: B92/PT

Crvena zvezda i PSŽ sastaju se u okviru drugog kola Lige šampiona u Parizu u seredu od 19.00.

"Sigurno da igramo protiv protivnika, na kojeg ne bih preterano trošio reči. Sve je već rečeno o njima. Oni zaslužuju sve poštovanje, po mom mišljenju ne samo da su favoriti u grupi, već su i kandidati za osvajanje Lige šampiona... Želeli smo da je igramo. Mi smo ekipa koja je i prošle i ove godine ima uzlaznu putanju i to me raduje. Velika je čast svima što smo uspeli da dovedomo najveći klub s Balkana da igra sa PSŽ. Pripremali smo se kao za svaku utakmicu, uz sav respekt. Nećemo se plašiti nikoga, borićemo se kao što smo radili do sad. Prevashodno želimo da uživamo u utakmici", rekao je Milojević na konferenciji za štampu na "Parku prinčeva".

Strateg crveno-belih pričao je i o jednom od najboljih fudbalera sveta Brazilcu Nejmaru.

"Znamo dobro ko je Nejmar i mislim da je PSŽ skup pojedinaca. Ne bi bilo koga izdvajao, ali su stvarno fenomenalan tim. Dobro su vođeni od strane mladog trenera (Tomas Tuhel). Mislim da bi bilo pogrešno svoditi igru na ime jednog igrača".

Milojević ističe da su navijači veoma bitni za Zvezdu, i da nijednoj ekipi neće biti lako sa šampionom Srbije.

"Totalno iskrivljena slika o navijačima. Ono znaju koliko nam znače. Svi dobro znaju da su velika snaga igrača, ali mislim da je preuveličano. Voleo bih da su nam sutra. To je strastveno navijanje koje samo oni mogu da prirede. Nijednoj ekipi neće biti lako s nama. Ovo je početak vraćanja na stare staze. Zvezda treba da pripada kremu evropskog fudbala. Ima da se igra još mnogo utakmica i fudbal je nepredvidiv", jasan je Milojević.

Što se tiče sastava Zvezde, još ništa nije sigurno...

"Velike ekipe imaju standardni način igre. PSZ igrači su jako brzi i obučeni. To je sve više tendencija u svetu fudbalu. Jakim presingom se pokušava da se dođe do poseda. Što se nas tiče videćemo u kakvom esastavu igrati".

Crveno-beli biće uskraćeni za svog napadača Ričmonda Boaćija.

"Ovo jeste znacajna utakmica, ali moj princip je da moraju da igraji samp oni koji su 100 odsto spremni. U razgovoru sa med. timom nismo hteli da rizikujemo. Znali smo da će Boaći tek posle rep. pauze biti spreman za nastavak prvenstva", dodao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu