Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.10.2018.

15:25

Tuhel očekuje "bunker" Zvezde, Nejmar ni reč o crveno-belima

Trener PSŽ Tomas Tuhel izjavio je da protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona očekuje sličnu utakmicu većini dosadašnjih u sezoni, jer se protivnici uglavnom brane.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Tuhel očekuje
Foto: Getty images

"Moramo da budemo agresivni jer je presing najbolji način da se vrati posed. Sigurno je da će se rival, kao i većina naših protivnika ove sezone, odlučiti da nam prepusti loptu veći deo vremena. Zvezda se organizovano brani, veoma su disciplinovani. Naš cilj je da iskoristimo brzinu" , rekao je Tuhel.

Prva zvezda Parižana Nejmar istakao je da ekipa još nije 100 posto spremna, ali da veruje da će na proleće kada bude najpotrebniji u Evropi biti na maksimumu.

"Tuhel nam je doneo nešto novo, imamo kvalitet, verujem da možemo do trofeja", poručio je Nejmar, bez analize Zvezdine igre.

Utakmica drugog kola Grupe C Lige šampiona između Pari Sen Zzermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.55 na "Parku prinčeva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu