Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.09.2018.

20:20

Vučelić za B92: Trebalo je ranije smeniti Đukića

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, rekao je za B92 da je trener Miroslav Đukić trebao ranije da ode iz kluba i da se na njegovo mesto dovede Zoran Mirković.

Izvor: B92

Autor:B92

Vučelić za B92: Trebalo je ranije smeniti Đukića
Foto: B92

"Trebalo je ranije zameniti tadašnjeg trenera (Đukića) i ranije dovesti Batu Mirkovića na čelu stručnog štaba", rekao je Vučelić za B92.

Predsednik Partizana prokomentarisao je i nezadovoljstvo navijača, kao i tri frakcije na jugu.

"To samo govori o nemoći navijača. To nije navijanje, ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treći - to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje. Mi znamo šta je navijanje iz istorije Partizana", rekao je on.

Kada je reč o selekciji tima i prelaznom roku, Vučelić kaže ekipa ima 10 reprezentativaca što dosta govori o kvalitetu. Takođe, prokomentarisao je i dugove.

"Partizan je bio prinuđen, ne što je hteo da vraća dugove, imaju ih i drugi, nego je morao zbog kvalifikacija za Evropu. Te dugove ostavila mu je prethodna uprava. Oni su veoma glasni, ma da imaju svoje nanogice na nogama i nalaze se pod kaznama ili sudskim procesima. Oni su i dalje protivnici Partizana, koji je morao enormnu količinu dugova mora da plati iz prethodnog perioda", rekao je Vučelić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu