Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.07.2018.

23:00

Spartak šokirao Varšavu – Zvezda bliža putu u Slovačku!

Spartak iz Tnave savladao je Legiju u Varšavi i napravio veliki korak ka plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona – 2:0 (1:0).

Izvor:

Autor:

Spartak šokirao Varšavu – Zvezda bliža putu u Slovačku!
Getty images

Slovaci su napravili iznenađenje i pogocima Erika Grendela u 16. i Jana Vlaška u trećem minutu sudijske nadoknade.

Revanš je na programu za osam dana, a bolji iz ovog dvomeča igraće sa boljim iz susreta Crvene zvezde i Suduve.

Istovremeno, šampion Srbije bio je veoma ubedljiv protiv prvaka Litvanije i nosi velikih 3:0 na revanš, koji je na programu takođe naredne srede.

Gosti su do prednosti stigli posle brzog kontranapada i lepog plasiranog udarca Grendlea, da bi se u 93. minutu u strelce upisao i Vlaška, a u asistente golman slovačkog sastava Martin Čudi.

Poslao je dugu loptu od svog kaznenog, a njegov kolega iz napada je još lepše primirio i divnim lobom matirao istrčalog Arkadijuša Malarža.

Za domaćina je od 63. minut igrao bivši igrač Partizana Miroslav Radović, dok je Marko Vešović, nekadašnji igrač Crvene zvezde, odigrao ceo susret.

U ranije završenim duelima, Dinamo je u Zagrebu demolirao izraelsku Hapoel Ber Ševu, a srpski reprezentativac Aleksandar Prijović bio je strelac u pobedi PAOK protiv Bazela u Solunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu