Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2018.

11:15

Roma opet pravi tandem Džeko-Baloteli?

Mario Baloteli na leto će napustiti Nica, menadžer Mino Rajola traži veliki klub sa svog pulena, ali mu dosta problema pravi njegova nezgodna istorija.

Izvor: AK

Autor: AK

Roma opet pravi tandem Džeko-Baloteli?
Foto: Getty images

Baloteli se nakon nekoliko sumornih sezona u Mančester sitiju, Milanu i Liverpulu skrasio na Azurnoj obali i postigao 22 gola na 32 utakmice ove sezone.

Međutim i dalje ga prati glas "lošeg momka" zbog čega ne dobija poziv u reprezentaciju Italije, pa ga izbegavaju i najbolji timovi.

Ipak, kako prenose italijanski mediji, Baloteli bi mogao da se vrati na glavnu scenu, i to u domovini, jer navodno pregovara sa Romom.

Rajola ima dobar odnos sa čelnicima Rome, s kojom pregovara oko produžetka ugovora mladog Luke Pelegrinija, pa će pokušati da u "vučici" udomi i Balotelija.

"Prešao bih u Romu zbog kluba, igrača i navijača. Ne mislim da bi se iko žalio zbog toga", rekao je Baloteli o ovim spekulacijama.

Adut više za njegov dolazak u Romu je i što mu ne bi trebalo mnogo da se lako uklopi u tim s obzirom da je sa Aleksandrom Kolarovom i Edinom Džekom već bio saigrač u Mančester sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu