Nova vest
Fudbal

Subota, 02.12.2017.

18:27

Gatuzo: Utakmica sa Beneventom kao finale LŠ

Trener Milana Đenaro Gatuzo rekao je da predstojeći meč sa Beneventom njegova ekipa mora da shvati kao da je finale Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Gatuzo: Utakmica sa Beneventom kao finale LŠ
Getty Images

"Vodićemo veliku borbu sa njima. Istina je da imaju nula bodova, ali su se dosta promenili od kada je ekipu preuzeo Roberto de Zerbi. Opasni su i imaju jak mentalitet", rekao je Gatuzo.

Ekipa Milana gostuje Beneventu u nedelju od 12.30 u 15. kolu Serije A.

"Moramo da zatvorimo oči da i da zamislimo da igramo finale Lige šampiona, zato što je ovaj meč toliko važan za nas. Nije tajna da volim čvrst mentalitet, intenzitet i dobar timski duh. Probali smo nešto novo na treningu, ali postavka sa tri igrača nazad ostaje i radimo na tačnom konceptu", istakao je Gatuzo.

Gatuzo je pre nekih nedelju dana preuzeo Milan, nakon što je Vinčenco Montela dobio otkaz zbog loših partija.

Milan je trenutno sedma ekipa Serije A sa 20 osvojenih bodova, čak šest manje od šestoplasirane Sampdorije koja se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u kvalifkacije za Ligu Evrope.

Vlasnici Milana prošlog leta su uložili preko 200 miliona u ovaj tim, međutim ekipa nešto slabije funkcioniše, što je možda i očekivano s obizrom da ima puno novih lica. Gatuzo će morati da to što uklopi kako i on ne bi postao "bivši".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu