Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.04.2017.

11:20

Seltik zainteresovan za Zvezdinog golmana

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Čukarički u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, a sa tribina kluba sa Banovog brda meč je pratio skaut Seltika.

Izvor: PT

Autor: PT

Seltik zainteresovan za Zvezdinog golmana
StarSport

Prema pisanju Mocarta, šef skauta Seltika Dejvid Mos redovan je posetilac Zvezdinih utakmica ovoga proleća, na kojima prati brojne igrače, s tim da mu je jedan posebno interesantan.

Kako se navodi, mladi golman crveno-belih Filip Manojlović po ukusu je ostrvskog kluba, a Seltik će u narednom periodu intenzivno pratiti razvoj dvadesetjednogodišnjeg čuvara mreže.

Manojlović je ponikao u Crvenoj zvezdi, prošao je sve omladinske kategorije u klubu, a od ove sezone standardan je na golu aktuelnog šampiona Srbije.

Jesenas je dobio i poziv selektora Muslina u A selekciju, ali još nije debitovao. Takođe bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2015. godine na Novom Zelandu osvojila Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu